Loading...


Unique profiles
51
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Restoran Satay Kajang Hj Samuri, Plus Highway Ayer Hitam, Selangor
Average media age
703.1 days
to ratio
9.1
Lame tak jumpe tapi sya tk penah lupe #matmtor #kalauorang #pagilkite #matrempitabaikan #kalauaku #bukanmatrempit #matrempit #ituaku #kurempit #barula #rempit #jeroyangrempit #koapatau #jangankata #akutakrempitok ...
Media Removed
Lame tak jumpe tapi sya tk penah lupe #matmtor #kalauorang #pagilkite #matrempitabaikan #kalauaku #bukanmatrempit #matrempit #ituaku #kurempit #barula #rempit #jeroyangrempit #koapatau #jangankata #akutakrempitok #AJL #AzroJeroLa #janjitak #buatlagi #sorymuke #abghitam Lame tak jumpe tapi sya tk penah lupe
#matmtor #kalauorang
#pagilkite #matrempitabaikan
#kalauaku #bukanmatrempit
#matrempit #ituaku
#kurempit #barula #rempit
#jeroyangrempit #koapatau
#jangankata #akutakrempitok
#AJL #AzroJeroLa
#janjitak #buatlagi
#sorymuke #abghitam
Loading...
Saje share pic dlm flight n seafood! Haha.. . Syukur today reached klia2 early! X budget nak hujan ...
Media Removed
Saje share pic dlm flight n seafood! Haha.. . Syukur today reached klia2 early! X budget nak hujan lebat n byk jalan dalam klia2 ni haha! Over confident sgt ingat gerak kul 3.30-4.00pm (flight 6pm) je tapi hubby cakap what mana sempat takut hujan ke ape. Tengok2 betullll sgttt..n xbajet ... Saje share pic dlm flight n seafood! Haha..
.
Syukur today reached klia2 early! X budget nak hujan lebat n byk jalan dalam klia2 ni haha! Over confident sgt ingat gerak kul 3.30-4.00pm (flight 6pm) je tapi hubby cakap what mana sempat takut hujan ke ape. Tengok2 betullll sgttt..n xbajet ramainnyee manusia kat klia2 ni..hahaaa.keje handle travel tp sendri travel jadi blur plakk 😂😂🤣
.
Pastu sana jumpe 1big family from PD,very nice people. Borak dgn this 1girl she's so nice we borak2 mcm kenal lama 😂 Yg blakang tu anak buah dia xsilap,ada 2org. Keletah dorang reminds me of my babyyy. Huwaa rindu my lil budak kenteng 😭😭😍esok katanye nak trus ke kundasang🐄hope they'll enjoy KK😍
.
Once reach KK, mama fetch n bwk dinner tempat biase le kat muara ni (taman selera anjung senja). Mama teringin seafood but xnak kedai biasa..nak explore kedai tengah2. Ye la ada geng😂Had ikan 3rasa, udang lipan kamheong, paku pakis goreng belacan, salted sotong..ratah2 je without nasik pun syiok 😍 FYI turtle tu bukan buat makan! 🐢 hahaa..tu pet dorang,nama RICKY..gichewww
.
#kktrip
#notholiday 😂
#airasia
#dinner
#seafood
#restoransenjananmerah
#rickythetortoise
Read more
TOMORROW SPECIAL . CITRAIDA BUTIK KAFE MEMPERSEMBAHKAN “ KELI PERCIK BENTO “ . . Menu Ramadhan Special ini akan mula boleh dinikmati kelazatannya bermula esok ( Sabtu 12 May 2018 ) . Aida tak nak cakap lebih2 tapi korang kalau x rase ni SERIUS RUGI tau 🤗🤗🤗 . Cepat set Waze korang search ... TOMORROW SPECIAL 🎊🎊🎊
.
CITRAIDA BUTIK KAFE MEMPERSEMBAHKAN “ KELI PERCIK BENTO “ .
.
Menu Ramadhan Special ini akan mula boleh dinikmati kelazatannya bermula esok ( Sabtu 12 May 2018 ) .
Aida tak nak cakap lebih2 tapi korang kalau x rase ni SERIUS RUGI tau 🤗🤗🤗
.
Cepat set Waze korang search “ Citraida Butik Kafe Bangi “ .
Jumpe aida esok ok ❤️
Read more
Terlalu kerdil aku bila berdiri di sebelah idola @boss_ned dalam memberi kasih syg pada anak2 & ...
Media Removed
Terlalu kerdil aku bila berdiri di sebelah idola @boss_ned dalam memberi kasih syg pada anak2 & isteri .. terlalu merendah diri & sgt2 spoting.. nak sembang pasl sikap die xperlu la kan.. menteliti manusia biasa akan nampak negetif dulu baru kemudian nk positif kan2.. 2 tahun juga kami kenal ... Terlalu kerdil aku bila berdiri di sebelah idola @boss_ned dalam memberi kasih syg pada anak2 & isteri .. terlalu merendah diri & sgt2 spoting.. nak sembang pasl sikap die xperlu la kan.. menteliti manusia biasa akan nampak negetif dulu baru kemudian nk positif kan2.. 2 tahun juga kami kenal dlm alam maya ni haha .. baru betol2 dapat jumpe haritu .. hensem org nya tapi sipi2 aku pon hensem jugak 🤪🤪🤪 jangan marah yer daddy dre ney ney raikal
#gambarsekadarhiasan
#lelakimacho
#akuhensemjugakhahaha
#myicon
#myidola
#familymen
#hospitalselayang
#selfiesikit
Read more
SCKLM hampir seminggu berlalu tapi IG feeds masih penuh dgn gmbar2 throwback <span class="emoji emoji1f604"></span>. Ye..scklm mmg aura ...
Media Removed
SCKLM hampir seminggu berlalu tapi IG feeds masih penuh dgn gmbar2 throwback . Ye..scklm mmg aura dia lain, bak kata ramai rayakan sebulan. Raya disini merujuk kpd SCKLM la. . So den pun nk tumpang gak la, tp throwback behind the scene sblom event, iaitu training. So inilah summary training ... SCKLM hampir seminggu berlalu tapi IG feeds masih penuh dgn gmbar2 throwback 😄. Ye..scklm mmg aura dia lain, bak kata ramai rayakan sebulan😁. Raya disini merujuk kpd SCKLM la.
.
So den pun nk tumpang gak la, tp throwback behind the scene sblom event, iaitu training. So inilah summary training sy:
.
▶Duration: 10 weeks
▶Weekly mileage: Loading (76-100km)
Unloading (50-65km)
▶Peak mileage: 100km
▶Avg. Run/week: 6 runs
▶Keyworkout: Long run,interval dan tempo
.

Training:
♦Training Plan template: Hal Higdon
♦Training pace based on VDOT
♦Interval and tempo based on Jack Daniel punya plan.
♦Taper week based on runnersconnect punya plan
.

Ape beza dgn training plan masa Twincity?
🔸Weekly mileage ditambah (tengok gmbar ke 2 utk compare dgn twincity)
🔸Add interval run dlm training.
🔸Add MRP run before long run. Ni sgt membantu sy rase.
.

Kesimpulannya, sy up portion speed endurance (MRP dan Tempo) dan interval dlm training plan sbb nak bagi bdn ni lebih bersedia handle target pace (physiological demand of the race) masa race. Korang bleh refer gmbar 3 dan 4 utk tgk perbezaan ☺.
.

Dengan adenye log sebegini kite bleh check balik kt mana nk adjust utk next training. Maybe jwpn kenapa boleh PB or tak PB boleh jumpe jika analyze balik segala training yg dh buat. Training log bukan sesuatu yg baru. Mo farah pun ade buat😄.
.

Ape pun training plan skang jika dibuat semula xsemestinye akan hasilkan result or kesan sama utk next race. New approach perlu difikirkan bila keadaan tu jadi. Sekian.
.
#SCKLM2018 #klstriders #rungasm #runbelieve #runningkaki #marathon #marathontraining #runnerslife #betteryourbest
Read more
..masih tertanye.. ni Rider Ichigo Version movie atau siri ape yeh .. tak jumpe kat Google..tapi ...
Media Removed
..masih tertanye.. ni Rider Ichigo Version movie atau siri ape yeh .. tak jumpe kat Google..tapi original bandai tahun 2007 .. boleh share kalau tahu..? #kamenrider #ichigo #sofubi #bandai #collection #jjj #japan #namekufaisal ..masih tertanye.. ni Rider Ichigo Version movie atau siri ape yeh .. tak jumpe kat Google..tapi original bandai tahun 2007 .. boleh share kalau tahu..? #kamenrider #ichigo #sofubi #bandai #collection #jjj #japan #namekufaisal
Loading...
T-8 sebelum berlari FM ke-5 sy. Costume yg sama utk keempat-empt FM sebelum ni, maybe this time mau ...
Media Removed
T-8 sebelum berlari FM ke-5 sy. Costume yg sama utk keempat-empt FM sebelum ni, maybe this time mau tukar. . Training berminggu2 hampir ke penghujung, masa utk push diri buat yg terbaik 8hb nanti. Berapa masa yg akan tercatat itu blakang citer, worst or best kite terima saja, . Bak kata ... T-8 sebelum berlari FM ke-5 sy. Costume yg sama utk keempat-empt FM sebelum ni, maybe this time mau tukar😂.
.
Training berminggu2 hampir ke penghujung, masa utk push diri buat yg terbaik 8hb nanti. Berapa masa yg akan tercatat itu blakang citer, worst or best kite terima saja,
.
Bak kata lord Jpah, anything can happen in marathon☺.
.
Yes sy baru 4 fm je walaupun dh 4 tahun berlari, ada yg ingt sy dh join lebih drpd 10 fm😄. Atas saranan seorang coach yg sy jumpe dulu, dia nasihat spend dulu 2~3tahun lari bermula dgn 10k n gradually up to 21km, training bagi konsisten pastu baru join FM.
.
Dia ckp lagi jgn gopoh2 nk terus FM jika kurang setahun pengalaman berlari. Boleh nak lari tp pasti suffer. Training FM perlukan komitmen (jika anda inginkan best time) dan yg penting RESPECT THE DISTANCE. Untuk respect, kita kene la train☺.
.
Ape pon bergantung kpd matlamat larian masing2, approach kita mungkin berbeza tapi jika PB ialah matlamat anda, training adalah wajib.
.
Jumpa anda di SCKLM nanti, sapa2 berkelapangan jom esok lari di POJ bersama papaci, 5am start😄.
.
#330PJT #320PJT #klstriders #rungasm #runbelieve #runningkaki #runnerslife #marathon #betteryourbest #beatyesterday #roadtoscklm2018
Read more
Setelah 4 tahun lebih tak jupe, last jumpe 2013 masetu iols belajar inspi, then iols pindah unisza. ...
Media Removed
Setelah 4 tahun lebih tak jupe, last jumpe 2013 masetu iols belajar inspi, then iols pindah unisza. Kenal dalam masa sebulan , masa yg singkat tapi sangat2 bermakna. Banyak benda yang iols belajar. Dari segi persahabatan 🤝 even lama xjumpa, still contct each other. Urm rindu nak makan sekut ... Setelah 4 tahun lebih tak jupe, last jumpe 2013 masetu iols belajar inspi, then iols pindah unisza. Kenal dalam masa sebulan , masa yg singkat tapi sangat2 bermakna. Banyak benda yang iols belajar. Dari segi persahabatan 🤝 even lama xjumpa, still contct each other. Urm rindu nak makan sekut cicoh air tea dekat bilik satu lepas asr, lepas ngafal quran, uwaaaa, Eh tertrowback pulaks.🤣🤣 Rinduuu uols ❤ semoga persahabatan ini kekal 💕 tengs leyka , bilah, dan kakma untuk hari yg bermakna ini, next time , jumpa lagiii deh. In sha Allah😍
Read more
Loading...
Jodoh Allah dah janji kan , jauh mana pun kita lari , sebenci mana pun kita kat dia kalau dah Allah janji ...
Media Removed
Jodoh Allah dah janji kan , jauh mana pun kita lari , sebenci mana pun kita kat dia kalau dah Allah janji kan jodoh dia utk kita Kenal 2 tahun lepas tapi masa tu tak berapa kukuh , niat nak kawan , pernah lost contact . Bila dah sedia Allah satu kan hati kitorang jumpe balik bulan april tahun ni ... Jodoh Allah dah janji kan , jauh mana pun kita lari , sebenci mana pun kita kat dia kalau dah Allah janji kan jodoh dia utk kita 💕

Kenal 2 tahun lepas tapi masa tu tak berapa kukuh , niat nak kawan , pernah lost contact . Bila dah sedia Allah satu kan hati kitorang jumpe balik bulan april tahun ni , Alhamdulillah 1.Disember.2017 selamat diijabkabulkan .
Sayang awak @mimighaaa ❤️ #pejaloffmarket #pejalkahwindah #abangcuba
Read more
Siapa Cakap Saya Tak Boleh Putih?? . Tengok la sendiri hasilnya..lepas makan vitamin c nie <span class="emoji emoji1f609"></span>nampak ...
Media Removed
Siapa Cakap Saya Tak Boleh Putih?? . Tengok la sendiri hasilnya..lepas makan vitamin c nie nampak kan perubahan nya..macam pakai produk mahal je serius saya pun terkejut dengan hasil nya..maklumlah ingatkan kulit macam saya nie..tak boleh PUTIH! Tapi akhirnya Jumpe juga produk ... Siapa Cakap Saya Tak Boleh Putih??
.
Tengok la sendiri hasilnya..lepas makan vitamin c nie 😉nampak kan perubahan nya..macam pakai produk mahal je😅 serius saya pun terkejut dengan hasil nya..maklumlah ingatkan kulit macam saya nie..tak boleh PUTIH! 😅 Tapi akhirnya Jumpe juga produk yang sesuai..
.
Ramai sangat Yang jual vitaminc nie.. cuma nak ingatkan ada banyak tiruan tau!! Hati2 guys 😬
.
Jom Pm/WhatsApp siapa Nak Harga Promosi Daripada Kami 😉
.
WhatsApp HARGA PROMOSI Vitamin C
01126020713
01126020713
01126020713
.
Ada SPECIAL Free Gift HQ Nak Bagi 🎁Woww..Best Nya 😱😍
.
Cepat2 GRAB NOW!!
#vitamincrosehip #vitcrosehip #putihgebu
Read more
Geng diploma yang duduk seremban.. Kalau outing bertiga nie jelaa dulu bertiga sekarang berempat ...
Media Removed
Geng diploma yang duduk seremban.. Kalau outing bertiga nie jelaa dulu bertiga sekarang berempat tapi hat sorang tu dalam perut.. Hehehe Rindu classmate yang lain jugakk kalau buat reunion semua adaa kan best... Apa2 pon thanks untuk harinie @shewawanis @narinaamran ... Jumpe next ... Geng diploma yang duduk seremban.. Kalau outing bertiga nie jelaa dulu bertiga sekarang berempat tapi hat sorang tu dalam perut.. Hehehe
Rindu classmate yang lain jugakk kalau buat reunion semua adaa kan best...
Apa2 pon thanks untuk harinie @shewawanis @narinaamran ... Jumpe next meeting hehehe
Read more
Just a simple trick how i tie my hairdo.......more than 1 year to get this hair.... Tapi kalau jumpe wan(my grandmother)....eeeiiii rimaslah wan tengok rambut kau ni.....lot of love wan....muah sikitt #keranadirimubegituberharga Just a simple trick how i tie my hairdo.......more than 1 year to get this hair.... Tapi kalau jumpe wan(my grandmother)....eeeiiii rimaslah wan tengok rambut kau ni.....lot of love wan....muah sikitt

#keranadirimubegituberharga
Loading...
MANA RAMBUT GUGUR PEGI??! <span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span> Kisahnye sahabat kite sorang nih baru lepas bersalin..<span class="emoji emoji1f60d"></span> Maklum ...
Media Removed
MANA RAMBUT GUGUR PEGI??! Kisahnye sahabat kite sorang nih baru lepas bersalin.. Maklum je la org lepas bersalin nih rambut gugur banyak...! Tapi lain pulak dgn cik kak sorang nih! Die buat aduan.. "TAK JUMPE RAMBUT GUGUR lepas guna Shampoo Hijau.!" Alhamdulillah...😇😇 Ko ghaser ... MANA RAMBUT GUGUR PEGI??! 😱😱😱😱 Kisahnye sahabat kite sorang nih baru lepas bersalin..😍 Maklum je la org lepas bersalin nih rambut gugur banyak...! 😭😭 Tapi lain pulak dgn cik kak sorang nih!😵😵😵 Die buat aduan.. "TAK JUMPE RAMBUT GUGUR lepas guna Shampoo Hijau.!" Alhamdulillah...😇😇 Ko ghaser POWER KE POWER shampoo me ni??😎😎 Mesti la POWER kan..
masalah rambut gugur ibu lepas bersalin pun boleh settle!😊😊 Terima Kasih sharing feedback sis.. Pm/wa : 017-723 0006

#shampoome
#ProjekSTG
#CATchampions
#FantasticTeam40ksebulan
#CATkeGOLDCOASTfree
Read more
Seronok nya bila dapat jumpe balik <span class="emoji emoji1f60d"></span> Tapi tak dapat lepak lama . Masing masing nak g beraya tempat ...
Media Removed
Seronok nya bila dapat jumpe balik Tapi tak dapat lepak lama . Masing masing nak g beraya tempat lain pulokkk. #cantiknya mekadda , tengkiu Abekwan sebab rojer rojer ioll . Heee #diat tengkiu jemput. Terbaik kambiNg bakar kau nokkkk #hai hannan , hai ayie Seronok nya bila dapat jumpe balik 😍
Tapi tak dapat lepak lama . Masing masing nak g beraya tempat lain pulokkk.
#cantiknya mekadda , tengkiu Abekwan sebab rojer rojer ioll . Heee
#diat tengkiu jemput. Terbaik kambiNg bakar kau nokkkk 👍👍
#hai hannan , hai ayie
Aq cume nak habaq,,aq kenal hampa semua nie start kat matrik,,jadi kalau abis matrik maka habislah ...
Media Removed
Aq cume nak habaq,,aq kenal hampa semua nie start kat matrik,,jadi kalau abis matrik maka habislah hubungun kite2 nie sbg sahabat,,makne nye lepas kluar je matrik,,buat2 x kenal sama sendiri,,,,buat cam x pernah jumpe lgsung pon,,,emm,,mintak ampun kalau ad salah silap sejak mengenali ... Aq cume nak habaq,,aq kenal hampa semua nie start kat matrik,,jadi kalau abis matrik maka habislah hubungun kite2 nie sbg sahabat,,makne nye lepas kluar je matrik,,buat2 x kenal sama sendiri,,,,buat cam x pernah jumpe lgsung pon,,,emm,,mintak ampun kalau ad salah silap sejak mengenali diri ini,,,kalau ad hutang cepat2 mintak sbb aq still bduit skarg nie,,tapi nak halal kan pon boleh,,,jadi,, gudluck semue nye dunya wa akhirat,,,sekian,salam,,, #kmpp #family #f2p5p6 #balikrumah
Read more
Loading...
NAK POST SEBAB DORANG COMEL SANGAT HAHAHHAHAHAHA #beatrix #beatrixx ((sis confius nama ade due x ke satu x)) Rindu nak dance lgi dgn dorg. Due kali patot jumpe and lepak tapi syg due due fazz tak dpt join. First yg show untuk barafest. Fazz tak dpt join sbb kesihatan out gile time tu. Then ... NAK POST SEBAB DORANG COMEL SANGAT HAHAHHAHAHAHA #beatrix #beatrixx ((sis confius nama ade due x ke satu x)) 💕 Rindu nak dance lgi dgn dorg. Due kali patot jumpe and lepak tapi syg due due fazz tak dpt join.

First yg show untuk barafest. Fazz tak dpt join sbb kesihatan out gile time tu. Then time gy beraya and shoot video lavida raya 😂 sorry geng. Yg mane ade next sem kita teruskan legasi modern dance ni tau ((cewwah legasi)) 😍

Cc ; @aisyairinaa @frhinmzlan @kupanglipurlara12 @lamka.imza @ariffgba @shako_cako @fauzan_najib @nn.aliaa #selamathariraya #rayadahhabes
Read more
Siapa Cakap Saya Tak Boleh Putih?? . Tengok la sendiri hasilnya..lepas makan vitamin c nie <span class="emoji emoji1f609"></span>nampak ...
Media Removed
Siapa Cakap Saya Tak Boleh Putih?? . Tengok la sendiri hasilnya..lepas makan vitamin c nie nampak kan perubahan nya..macam pakai produk mahal je serius saya pun terkejut dengan hasil nya..maklumlah ingatkan kulit macam saya nie..tak boleh PUTIH! Tapi akhirnya Jumpe juga produk ... Siapa Cakap Saya Tak Boleh Putih??
.
Tengok la sendiri hasilnya..lepas makan vitamin c nie 😉nampak kan perubahan nya..macam pakai produk mahal je😅 serius saya pun terkejut dengan hasil nya..maklumlah ingatkan kulit macam saya nie..tak boleh PUTIH! 😅 Tapi akhirnya Jumpe juga produk yang sesuai..
.
Ramai sangat Yang jual vitaminc nie.. cuma nak ingatkan ada banyak tiruan tau!! Hati2 guys 😬
.
Jom Pm/WhatsApp siapa Nak Harga Promosi Daripada Kami 😉
.
WhatsApp HARGA PROMOSI Vitamin C
01126020713
01126020713
01126020713
.
Ada SPECIAL Free Gift HQ Nak Bagi 🎁Woww..Best Nya 😱😍
.
Cepat2 GRAB NOW!!
#vitamincrosehip #vitcrosehip #putihgebu
Read more
bawal reben by @tinabeautyhouse <span class="emoji emoji1f380"></span>ok pipi dah cukup cengkung dah.. tambah2 bulan pose plak cnfirm ...
Media Removed
bawal reben by @tinabeautyhouse ok pipi dah cukup cengkung dah.. tambah2 bulan pose plak cnfirm berat turun lagi yahoo!!! ===================================== apa rahsia sis?? 1) bangun sahur sis bancuh secawan #tinabeautycoffee panas2 perghhh layan je.da la sedap ( rasa latte ... bawal reben by @tinabeautyhouse 🎀ok pipi dah cukup cengkung dah.. tambah2 bulan pose plak cnfirm berat turun lagi yahoo!!!
=====================================
apa rahsia sis??
1) bangun sahur sis bancuh secawan #tinabeautycoffee panas2 perghhh layan je.da la sedap ( rasa latte ) =====================================
2) sis tak sahur dgn nasi atau makanan berat sebab sis nak tido balik lepas subuh😆 kalau makan berat cnfirm perut rasa tak best mcm tah hadam je makanan tu.so apa sis buat is just TBC jurr + air masak suam
=====================================
3) sementara azan subuh berkumandang tu sis banyakkan mnum air masak ( dlm 2 gelas ) =====================================
3) puasa mcm biasa =====================================
4) azan waktu berbuka tu cepat2 sis telan 1 biji #slimrich bersama air suam. sis bedal air masak kaw2 + kuih muih ramadhon yg sis jumpe setahun sekali aje..lepas 30 minit baru sis berbuka dgn nasi tu pun 1 senduk je mampu. SEBAB? perut tak lapar sgt just dahaga jela. =====================================
5) malam tu sis minum lagi air masak 2 3 gelas . sis cuba cukupkan 2-3 liter sehari.
and now puasa ke-2 sis mampu bertenaga even sis berbuka makan nasi 1 senduk. 💪🏻😍
=====================================
RAMAI customer tanya “boleh ke sy nak telan #slimrich waktu sahur & #tinabeautycoffee time berbuka?” 👉YES.BOLEH. TAK ADA MASALAH. CUMA SIS TAKUT KORANG DEHIDRASI JE.SEBAB KALAU AMBIK SR TIME SAHUR SIS TAKUT KORANG DAHAGA .TU JE. BILA DAHAGA, TAPI TAK BOLEH NAK MINUM AIR, KEPALA AKAN RASA PENING..haa kang x pasal2 korang pengsan plak 😂 so depends pada badan masing2.. 50% customer sis okay je bila telan sr waktu sahur & another 50% ambik waktu berbuka. =====================================
sis harap explaination sis yg panjang ni dpt bantu uolls turunkan berat badan dgn cara yg betul & selamat
SO SELAMAT BERPUASA
anything u wanna ask me about SLIMRICH/TBC/GINASLIM just DM me or Click link on bio for fast respond.

muah!
#sayanakkurus #kurussebelumraya #sayadahkurus #yahoo!! 😆
Read more
Loading...
24 Mac 2018 - 12.15pm . . Ok ok ini memang syed waktu umur 7tahun.. . Biasenye makcik bawangb ...
Media Removed
24 Mac 2018 - 12.15pm . . Ok ok ini memang syed waktu umur 7tahun.. . Biasenye makcik bawangb kan cakap: "Besaaar nye cucu CikTah! Baru darjah satu nie?!" . Biasenye syed akan rollingeyes je sambil makan cekodok.. - mmg dari kecik i expert golek2 kan biji mata. . Syed dijaga oleh opah ... 24 Mac 2018 - 12.15pm
.
.
Ok ok ini memang syed waktu umur 7tahun..
.
Biasenye makcik bawangb kan cakap: "Besaaar nye cucu CikTah! Baru darjah satu nie?!"
.
Biasenye syed akan rollingeyes je sambil makan cekodok.. - mmg dari kecik i expert golek2 kan biji mata.
.
Syed dijaga oleh opah dari kecil sampai gedebap umur 10 tahun
.
Opah dikenali sebab selalu buat kelas ngaji dan jual nasi lemak... kalu sape makan nasi lemak opah die akan mencapai euphoria.. ghituuu setakat nie resepi tu hanya makcik sedara je yang pakar... generasi lain tak mampu..
.
Syed pindah ke selayang bersama mom dan walid tapi opah ttp tinggal di ampang bersama abang sedara sebab opah kata dah tiba nasa syed tinggal bersama ibubapa ngan adik yang baru lahir.. jarak umur dengan adik adalah 8tahun..
.
Opah telah menjadikan syed apa yang anda lihat sekarang.... opah tak pernah marah.. berhemah.. cakap pun sopan.. sayangi kawan.. hati opah kental sebab beliau yatim piatu sejak kecil.. kalu nampak orang susah opah akan bagi 50 sen kepada syed untuk bagi kepada mereka.
.
Opah pernah nangis sebab syed terjumpa rantai emas turun temurun opah dalam mesin jahit tersangkut bertahun lamanya.. pastu opah bagi hadiah jalan2 kat chowkit.
.
Hubungan syed sangat rapat dgn opah.. sehari sebelum viva master.. syed cakap kat opah.. opah tunggu enal ya pulang dengan topi konvo ya.. opah doa kan ya..
.
Malam waktu syed buat final presentation slide.. opah pergi jumpe Allah. Opah dan strok lebih 10tahun..
.
Alhamdulillah lepas dapat result dan konvocation beberapa bulan lepas tu.. mom dan syed pergi berbual dengan opah di kubur.
.
Opah cucu opah dapat no.1.. nanti kita jumpa kat syurga ya. Enal akan buat amalan opah ajar dan hadiahkan kat opah.
.
Itu le #throwback hari ini. .
Read more
Datang awal, nie jela gambar yg ada, tak sempat nk bergambar kt pelamin, sedih dan rasa bersalah ...
Media Removed
Datang awal, nie jela gambar yg ada, tak sempat nk bergambar kt pelamin, sedih dan rasa bersalah hadir majlis kawan baik dari sekolah rendah sampai sekarang yg tak pernah guriskan hati aku cuma sekejap sebab nak pergi majlis sepupu yg da mengecewakan aku, sukar tapi apa boleh buat, Kenapa ... Datang awal, nie jela gambar yg ada, tak sempat nk bergambar kt pelamin,
sedih dan rasa bersalah hadir majlis kawan baik dari sekolah rendah sampai sekarang yg tak pernah guriskan hati aku cuma sekejap sebab nak pergi majlis sepupu yg da mengecewakan aku,
sukar tapi apa boleh buat,
Kenapa la majlis korang sama?? Haihhh 😓

Selamat pengantin baru Herdaliza,
semoga berbahgia till jannah,
aku happy akhirnye ko da jumpe jodoh~

#mybestfriendweddingday
Read more
Alkisahnya...Miss Fern (orang thailand) minat sangat kat Maryam n tringin sangat nak jumpe Cik ...
Media Removed
Alkisahnya...Miss Fern (orang thailand) minat sangat kat Maryam n tringin sangat nak jumpe Cik Yam.Actually bulan 5 itu hari kami dah dah bawa Cik Yam ke Bangkok. So dgn gigihnya Miss Fern ni,follow kami sampai last2 set nak jmpe di airport,punyalah berejam2 tunggu bersama Teddy bear utk ... Alkisahnya...Miss Fern (orang thailand) minat sangat kat Maryam n tringin sangat nak jumpe Cik Yam.Actually bulan 5 itu hari kami dah dah bawa Cik Yam ke Bangkok. So dgn gigihnya Miss Fern ni,follow kami sampai last2 set nak jmpe di airport,punyalah berejam2 tunggu bersama Teddy bear utk cik yam ni, sekali dia salah airport.so xde rezeki lah dia nk jmpe Cik yam n nak bg teddy bear tu. .
Lagi skali kami dtg ke BKK last week n dia berusaha lah dpt kan contact kami utk nk jmpe cik yam n pass the bear.2,3 kali jugak cube set masa utk jmpe last2 dptlah jumpa waktu malam di central world bangkok.gigih dia jalan bawa bear besar tu siap naik taxi,train bagai nak sampai kesana.
.
Ya allah terharu plak kami tgk punyalah excited nya dia nk jmpe cik yam,tapi kami plak xbawa cik yam malam tu nk jalan2 cari makan kat bandar tu.ksian plak kat dia hajat xkesampaian.lpas ckp mcm ayam itik lah sbb dia orang thai cuma blh la ckp melayau pelat patani tu.
.
Apa yg sya nk share adlh keikhlasan dia yg betul2 nak berkawan dan nk jmpe cik yam.so Miss Fern i dont have ur ig acc,tqvm from us.really appreciate it.insyallah ada rezeki u come to kl n i will arrange to meet cik yam.
.
1 day sya akan bgtau cik yam n definately she will appreciate it.
Read more
GALARAYA 2018 coming soon! <span class="emoji emoji1f4a2"></span><span class="emoji emoji1f4a2"></span><span class="emoji emoji1f51c"></span><span class="emoji emoji23f3"></span> . 🗓25 Mei - 27 Mei 2018 <span class="emoji emoji1f3e2"></span>Stadium Melawati Shah Alam <span class="emoji emoji23f0"></span> 10 pagi hingga ...
Media Removed
GALARAYA 2018 coming soon! . 🗓25 Mei - 27 Mei 2018 Stadium Melawati Shah Alam 10 pagi hingga 10 malam 🗣 . . [√] Event Fesyen dan Aksesori 🛍 . . Mari lah ajak semua mak ayah, pakcik makcik, atuk, nenek sedara-mara. semuanyalah! Semua boleh datang! MASUK PERCUMA . . Apa lagi ... GALARAYA 2018 coming soon! 💢💢🔜⏳
.
🗓25 Mei - 27 Mei 2018 🏢Stadium Melawati Shah Alam ⏰ 10 pagi hingga 10 malam 🗣 .
.
[√] Event Fesyen dan Aksesori 💄🛍 👠👓🎒👗👕👞 .
.
Mari lah ajak semua mak ayah, pakcik makcik, atuk, nenek sedara-mara. semuanyalah! Semua boleh datang! MASUK PERCUMA .
.
Apa lagi ! Mai laaaahhh datang !

Apa yang ada kat GALARAYA 2018?
Macam macam ada uolsss !!! Nak listkan, takut uolls semua tido tak lena mandi takbasah nak tunggu event !

Nanti ada yang hari- hari kira tanda kalender!

Tapi, nak buat macam mana.
Galaraya pon taksabar nak kongsikan dengan anda apa yang ada di event !
-----------------------------------------------------------------
.
Apa yang ada di Galaraya ?
.
[√] 19 orang ARTIS TERKENAL Malaysia bersama pelbagai JENIS TOP BRAND yang ikut berniaga bersama sama anda. .
.
[√] Dan tidak lupa juga pelbagai persembahan dan aktiviti yang akan diadakan bersama artis.
.
[√] Ada juga tiket percutian untuk dimenangi!! 😱😱😱😱😱 Boleh travel free!! ✈✈✈✈
.
[√] Peminat KUCING boleh bergambar bersama kucing. CATRIONA ROSSE yang comel putih gebu.
.
[√] Akan ada juga Bubur Lambuk FREE
sepanjang event !
___________________________________

Mari cepat cepat datang ! Meriahkan event GALARAYA 2018 💥
.
.
Anda boleh jumpe PUTRA AMARIS di BOOTH 176 Jangan ketinggalan ye. 📷🍃
Marilah rebut peluang bergambar, beramah mesra bersama artis kesayangan anda! Peluang bukan selalu dataaaaaaang !
___________________________________

Untuk tempahan booth
Whatsaap : 012 2286980
Website : www.dqevent.com

#tapakniagamurah #infotapak #infotapakniaga #tapakniagabajet #tapakniagashahalam #stadiummalawati #stadiummalawatishahalam #mygalaraya #galaraya #artismeniaga #artistsoninstagram
@mona.allen @fariqkhaled1
Read more
Alhamdulillah lulus jugak exam ni.itupon atas pagar 🤣 Boleh dah renew auditor card <span class="emoji emoji1f605"></span> Miss claudi ...
Media Removed
Alhamdulillah lulus jugak exam ni.itupon atas pagar 🤣 Boleh dah renew auditor card Miss claudi tu filipino. Esok terus audit supplier dia d penang! Superwoman eh Tapi kan tadi cari ² jugok pokya.x jumpe pongggg di congcodei 🤔 Alhamdulillah lulus jugak exam ni.itupon atas pagar 🤣 Boleh dah renew auditor card 😅
Miss claudi tu filipino. Esok terus audit supplier dia d penang! Superwoman eh
Tapi kan tadi cari ² jugok pokya.x jumpe pongggg di congcodei 🤔
Hi Korang.. sis saje buat video ni just nak bgtau how big is the roll.. nampak x sampai 5kali bite.. bukan ngap sekali masuk je da lesap.. heheh mmg puas la makan.. ohh ya btw, tu roll yg da hari ke2 still ok .. cumenya rice paper tu keras sikit la n the udang not so fresh tapi still boleh makan.. mmg ... Hi Korang.. sis saje buat video ni just nak bgtau how big is the roll.. nampak x sampai 5kali bite.. bukan ngap sekali masuk je 😂 da lesap.. heheh mmg puas la makan.. ohh ya btw, tu roll yg da hari ke2 still ok .. cumenya rice paper tu keras sikit la n the udang not so fresh tapi still boleh makan.. mmg jimat sebab boleh simpan/tahan 2hari.. sis sangat happy dengan good feedback from u guys.. makanya, sis will announce something craziest about #vietnamesespringrollsbytinanati apakah? maybe reduced price or extra rolls or extra box.. nnt sis akan fikirkan.. tq korang support bisnes kecik2 sis ni.. kalau x kisah boleh la tolong share video ni tanda uols support.. everyweek/everytime when sis roll, sis selawat semoga makanan yg sampai kat tgn client berada dlm keadaan baik.. ok chuolsss selamat hari jumaat.. jumpe next tuesday pada yg da order tu k.. ❤️ #vietnamesespringrollsbytinanati (self pickup-ampang)
Delivery with transportation charges (depends on area)

whatsapp :
tina : 010-7160786
syidi : 017-7226838

#vietnamesespringrolls #beefrolls #shrimprolls #chickenrolls #salmonrolls #goodfood #healthyfood #dietfood #foodporn #viralfood #tular #deliveryfood #fingerfood #vsr #vietnamesespringrollsbytinanati
Read more
"Sebelum ni pernah pergi rumah anak yatim, tapi kali ni pergi rumah jagaan anak yatim kategori umur ...
Media Removed
"Sebelum ni pernah pergi rumah anak yatim, tapi kali ni pergi rumah jagaan anak yatim kategori umur bawah 6 tahun, Sampai je rumah tak rase ape2, duduk dgn diorg, terus duduk atas riba, pun tak rase ape2, masa time makan Barirah (dlm gambar) pimpin tangan ajak amik makanan, time ni tak rase ... "Sebelum ni pernah pergi rumah anak yatim, tapi kali ni pergi rumah jagaan anak yatim kategori umur bawah 6 tahun,

Sampai je rumah tak rase ape2, duduk dgn diorg, terus duduk atas riba, pun tak rase ape2, masa time makan Barirah (dlm gambar) pimpin tangan ajak amik makanan, time ni tak rase ape jgk, bile time makan suap dia, baru rase lain, nak nangis tpi try tahan smpai balik, smpai umah lepas mgrib bru nangis gile2, Barirah buat ape skng? Dah makan belum? Mcm mane Barirah tidur? Dlm umur yg sgt kanak2 kongsi kasih syg dgn penjaga 😭😭😭 moga kite jumpe lagi Barirah 😔😔😔
Read more
Alhamdulillah. Sempat jumpa abg sulung puan ieja. Tapi xsempat tengok deme kayuh <span class="emoji emoji1f622"></span> <span class="emoji emoji1f622"></span> Puan ieja ...
Media Removed
Alhamdulillah. Sempat jumpa abg sulung puan ieja. Tapi xsempat tengok deme kayuh Puan ieja salah tunggu tempat... Jumpe pon time mereka rehat di Dewan Jubli Kuala Kangsar ja td. Princess Zarra sampai tertido la. Semoga selamat sampai ke perhentian terakhir buat semua. #sayasayangkeluargasaya ... Alhamdulillah.
Sempat jumpa abg sulung puan ieja.
Tapi xsempat tengok deme kayuh 😢 😢
Puan ieja salah tunggu tempat...
Jumpe pon time mereka rehat di
Dewan Jubli Kuala Kangsar ja td.
Princess Zarra sampai tertido la.
Semoga selamat sampai ke perhentian terakhir buat semua.
#sayasayangkeluargasaya ❥ ♡ ❥
Read more
ya Allah rindu nye kt abg @shahrol_shiro n baba @ajakshiro .. dah lah tak dapat makan SS Bubur Ayam.. ...
Media Removed
ya Allah rindu nye kt abg @shahrol_shiro n baba @ajakshiro .. dah lah tak dapat makan SS Bubur Ayam.. tak dapat jumpe pulak tuh.. heyy nasib~ nasib~ tidak menyebelahi saya. bila nak hari Jumaat niyy ?? tak sabar MLM 2014 minggu ni.. tangan gatal nak mengundi.. dalam hati ada #shiro tapi #virus ... ya Allah rindu nye kt abg @shahrol_shiro n baba @ajakshiro .. dah lah tak dapat makan SS Bubur Ayam.. tak dapat jumpe pulak tuh.. heyy nasib~ nasib~ tidak menyebelahi saya. bila nak hari Jumaat niyy ?? tak sabar MLM 2014 minggu ni.. tangan gatal nak mengundi.. dalam hati ada #shiro tapi #virus tetap takkan ku lupa. hahaha #shiroterbaik #respect #budakkluang #johorean #shiro #shahrolshiro #ajakshiro #rindubaba #shironattors #shahrolians #shiroligans #buddyzshiro #SayaAinaDanSayaTidakSombong #kasivirussatukali
Read more
. LEPAS SEBULAN JERAWAT SETEL DENGAN FULL SET KS! . . Adik manis jenis yang kuat make up Hari2 ...
Media Removed
. LEPAS SEBULAN JERAWAT SETEL DENGAN FULL SET KS! . . Adik manis jenis yang kuat make up Hari2 wajib pakai foundation tebal2 Kalau dulu memang akan ada je jerawat naik Tapi lepas jumpe karapole skincare, pakai la tebal macam mana pun jerawat tak timbul langsug dah Makin kecut dan hilang ... .
LEPAS SEBULAN JERAWAT SETEL DENGAN FULL SET KS! .
.
Adik manis jenis yang kuat make up
Hari2 wajib pakai foundation tebal2
Kalau dulu memang akan ada je jerawat naik
Tapi lepas jumpe karapole skincare, pakai la tebal macam mana pun jerawat tak timbul langsug dah
Makin kecut dan hilang ada la!! 😁😁
Sekarang tinggal proses pudar parut je
Bertambah cantik la adik kita lepas ni 😍😍
.
.
#keknisks #karapoleskincare #karapoleskincarereview #ubatjerawatpower #cleansingbrush #karapoleskincarebeautybox #inikanraya #rayakansebulan #cantikrayabersamadailycreamks
#masauntukrawatbalikkulitlepasraya #misicantiksebelumrayahajilapulak
Read more
Alhamdulillahhh all went well yesterday!i am extremely sorryy theres a lot of people i wanted to ...
Media Removed
Alhamdulillahhh all went well yesterday!i am extremely sorryy theres a lot of people i wanted to invite tapi i x terinvite, im like super busy i hope u understand!!!seriously u guys meant so much to me also! Thank you to those who came, sorry tak sempat nak jumpe one by one! Will continue with ... Alhamdulillahhh all went well yesterday!i am extremely sorryy theres a lot of people i wanted to invite tapi i x terinvite, im like super busy i hope u understand!!!seriously u guys meant so much to me also!
Thank you to those who came, sorry tak sempat nak jumpe one by one!
Will continue with my crying speech later!

For now please bring your family friends abang adik kakak to our exhibition please please i bag u guys🙏🏻🙏🏻we worked hard for this(dont talk about the money la kan😂) please go visit kk!love youuuu
#kitasepuloh at isetan japan store!
From today till 2nd sept love youu!
Read more
Siapa Cakap Saya Tak Boleh Putih?? . Tengok la sendiri hasilnya..lepas makan vitamin c nie <span class="emoji emoji1f609"></span>nampak ...
Media Removed
Siapa Cakap Saya Tak Boleh Putih?? . Tengok la sendiri hasilnya..lepas makan vitamin c nie nampak kan perubahan nya..macam pakai produk mahal je serius saya pun terkejut dengan hasil nya..maklumlah ingatkan kulit macam saya nie..tak boleh PUTIH! Tapi akhirnya Jumpe juga produk ... Siapa Cakap Saya Tak Boleh Putih??
.
Tengok la sendiri hasilnya..lepas makan vitamin c nie 😉nampak kan perubahan nya..macam pakai produk mahal je😅 serius saya pun terkejut dengan hasil nya..maklumlah ingatkan kulit macam saya nie..tak boleh PUTIH! 😅 Tapi akhirnya Jumpe juga produk yang sesuai..
.
Ramai sangat Yang jual vitaminc nie.. cuma nak ingatkan ada banyak tiruan tau!! Hati2 guys 😬
.
Jom Pm/WhatsApp siapa Nak Harga Promosi Daripada Kami 😉
.
WhatsApp HARGA PROMOSI Vitamin C
01126020713
01126020713
01126020713
.
Ada SPECIAL Free Gift HQ Nak Bagi 🎁Woww..Best Nya 😱😍
.
Cepat2 GRAB NOW!!
#vitamincrosehip #vitcrosehip #putihgebu
Read more
Siapa Cakap Saya Tak Boleh Putih?? . Tengok la sendiri hasilnya..lepas makan vitamin c nie <span class="emoji emoji1f609"></span>nampak ...
Media Removed
Siapa Cakap Saya Tak Boleh Putih?? . Tengok la sendiri hasilnya..lepas makan vitamin c nie nampak kan perubahan nya..macam pakai produk mahal je serius saya pun terkejut dengan hasil nya..maklumlah ingatkan kulit macam saya nie..tak boleh PUTIH! Tapi akhirnya Jumpe juga produk ... Siapa Cakap Saya Tak Boleh Putih??
.
Tengok la sendiri hasilnya..lepas makan vitamin c nie 😉nampak kan perubahan nya..macam pakai produk mahal je😅 serius saya pun terkejut dengan hasil nya..maklumlah ingatkan kulit macam saya nie..tak boleh PUTIH! 😅 Tapi akhirnya Jumpe juga produk yang sesuai..
.
Ramai sangat Yang jual vitaminc nie.. cuma nak ingatkan ada banyak tiruan tau!! Hati2 guys 😬
.
Jom Pm/WhatsApp siapa Nak Harga Promosi Daripada Kami 😉
.
WhatsApp HARGA PROMOSI Vitamin C
01126020713
01126020713
01126020713
.
Ada SPECIAL Free Gift HQ Nak Bagi 🎁Woww..Best Nya 😱😍
.
Cepat2 GRAB NOW!!
#vitamincrosehip #vitcrosehip #putihgebu
Read more
Haha sekali sampai sume moto dah angkat naik pickup! Tapi takpe la dapat jumpe sahabat2 lama. @ady3x sifu karak saye.. i miss u baby muah muah 🤣 korang kalau nak moto kilat crk @ady3x die basuh moto mcm bubuh dlm mesen basuh woo . #akhiratdidepan #bismillahfirst #syukurselalu #Allahkanada ... Haha sekali sampai sume moto dah angkat naik pickup! Tapi takpe la dapat jumpe sahabat2 lama. @ady3x sifu karak saye.. i miss u baby muah muah 🤣 korang kalau nak moto kilat crk @ady3x die basuh moto mcm bubuh dlm mesen basuh woo
.
#akhiratdidepan #bismillahfirst #syukurselalu #Allahkanada #kejarakhiratduniamengejarmu #duaroda #matmoto #kamixramai
#jenteraduaroda #on❌on #ipohmali #pecintaduaroda #anakperak #pelesitbikerz
Read more
Guys! Sape sape takde keje tu nie haa ade keje siap bleh jumpe celebrity lagi haa.. tapi make sure ...
Media Removed
Guys! Sape sape takde keje tu nie haa ade keje siap bleh jumpe celebrity lagi haa.. tapi make sure RAJIN!! JGN PERANGAI!! KERJE IKLAS!! Kalau rase bole jadi manusie mcm tu bole direct whatsapp sahabat lame saye nie @abushaefhamza @abushaefhamza @abushaefhamza @abushaefhamza @abushaefhamza ... Guys! Sape sape takde keje tu nie haa ade keje siap bleh jumpe celebrity lagi haa.. tapi make sure RAJIN!! JGN PERANGAI!! KERJE IKLAS!! Kalau rase bole jadi manusie mcm tu bole direct whatsapp sahabat lame saye nie
@abushaefhamza
@abushaefhamza
@abushaefhamza
@abushaefhamza
@abushaefhamza
Kalau ade lesen GDL lagi cun! Kalau ade lesen Jet pun ok 😝
#kerjakosong
#jawatankosong
Read more
Korang mesti pernah dengar nama LY Baiduri kan? . Saya dibesarkan dgn lagu LY Baiduri zaman tangkap ...
Media Removed
Korang mesti pernah dengar nama LY Baiduri kan? . Saya dibesarkan dgn lagu LY Baiduri zaman tangkap leleh 90's.tak dinafikan bakatnya mencipta lagu yg luar biasa yg dinyanyikan oleh nama nama besar penyanyi popular tanah air dan Indonesia. . Dari dulu lagi teringin sgt nk jmpa orangnya.hari ... Korang mesti pernah dengar nama LY Baiduri kan?
.
Saya dibesarkan dgn lagu LY Baiduri zaman tangkap leleh 90's.tak dinafikan bakatnya mencipta lagu yg luar biasa yg dinyanyikan oleh nama nama besar penyanyi popular tanah air dan Indonesia.
.
Dari dulu lagi teringin sgt nk jmpa orangnya.hari ni rezeki saya bkn saja dpt jumpe malah dpt berkerjasama dgnnya utk menghasilkan lagu.
.
Fizo Omar nak nanyi ke?hahaha..mesti ramai yg tunggu nk jadi juri profesional kan?bukanlah lagu yg dihasilkan bkn utk saya,tapi utk upcoming talent di bawah Fizo Omar Creative.Sekali sya dgr lagu tu trus tangkap melody n lirik dia.memang power sentuhan LY Baiduri ni.tak sabar nak tggu siap sepenuhnya.
.
Yang mana 1 LY Baiduri ni?
.
Sebenarnya LY adalah kombinasi nama suami dan istrinya. Uncke L xdpt dtg hri ni,yg sbelah saya aunty Y -yati dan baiduri ada maksud mereka tersendiri.
.
Korang mesti layan lagu dia kan?
.
Cer nyanyi ckit!
Read more
Cite die.. semalam sahabat aku sorang nie mai singgah.. die nie time mude2 remaje dulu punye la stylo.. ...
Media Removed
Cite die.. semalam sahabat aku sorang nie mai singgah.. die nie time mude2 remaje dulu punye la stylo.. dulu keje butik topmen la ape la zaman tu dekat one utama 🤣 umur aku pun baru 18 19 tahun zaman dok taman tun lagi si najib nie dak dak damansara .. zaman tu die pakai kacil turbo warne merah ... Cite die.. semalam sahabat aku sorang nie mai singgah.. die nie time mude2 remaje dulu punye la stylo.. dulu keje butik topmen la ape la zaman tu dekat one utama 🤣 umur aku pun baru 18 19 tahun zaman dok taman tun lagi😝 si najib nie dak dak damansara .. zaman tu die pakai kacil turbo 😝warne merah asyik rosak je 😂 and then tau tau die duduk satu bidang dgn aku main trade barang... pastu aku ajak die join kite setup satu project nie.. sbb dah dapat Funder... then funder pun kelaut... maka dengan itu aku dan die same same telingkop... aku blk Ipoh tak jumpe dah sahabat aku nie.. tapi semalam die mai singgah rumah aku... then die ckp skang alhamdulillah die dah steady... dengan hasil kehidupan rezeki dari Allah.. aku pun senyum lebar dengar cite kejayaan die dalam mase yang singkat..dulu turbo kancil skang turbo Mitsubishi 😋.. ape ape pun thanks 🙏 @itsmenajiblah mai singgah.. bagi ole ole dari thailand 🇹🇭 😘 pastu die pun beransur pulang.. aku masuk rumah pasang tv bukak tv tengok chanel Fox Movie keluar cite FOUNDER yang nak jadi ohsemnye topic dibualkan dengan si @itsmenajiblah kene dgn cite founder nie.. aku pun tepike nie suratan atau pun kebetulan.. 😝 tu je le cite die 🤪 kesimpulannye REZEKI ALLAH TU LUAS.. lambat dengan cepat je die sampai.. SABAR DAN TERUS USAHA... dalam cite founder nie die ade ckp satu bende yang penting utk success KECEKALAN... pandai takde cekal tak bleh.. ade idea takde cekal pun tak bleh.. jadinye kene Cekal ye... tu je le nak bebel 😝 ok bye...
#gamechanger
#risktaker
#rulebreaker
Read more
Walaupun gigi adik da habis hancur ranap semua, tapi mommy proud sebab finally adik berani jumpe dentist yang pandai amek hati. Tq Dr. Munir Walaupun gigi adik da habis hancur ranap semua, tapi mommy proud sebab finally adik berani jumpe dentist yang pandai amek hati. Tq Dr. Munir 👍
Tak pernah jumpe tapi dekat je dah jmpe meh ketip gmbar sekali haa hehe 🙄🙄
Media Removed
Tak pernah jumpe tapi dekat je dah jmpe meh ketip gmbar sekali haa hehe 🙄🙄 Tak pernah jumpe tapi dekat je dah jmpe meh ketip gmbar sekali haa hehe 🙄🙄
<span class="emoji emoji2764"></span> Khasiat "soapNscrub" by MadamER <span class="emoji emoji1f618"></span> <span class="emoji emoji1f447"></span>🏻 KUNYIT + SERAI WANGI <span class="emoji emoji1f4cc"></span> Bagus untuk kulit badan dan wajah <span class="emoji emoji1f4cc"></span> ...
Media Removed
Khasiat "soapNscrub" by MadamER 🏻 KUNYIT + SERAI WANGI Bagus untuk kulit badan dan wajah Diperbuat dari kunyit masker diimport dari India dan bukan menggunakan kunyit makan Ditaburi "Garam Himalaya" dan bukan garam laut Juga mengandungi "Blue Poppy Seeds yg bermutu tinggi 🏻🏻🏻🏻🏻🏻🏻🏻 Semua ... ❤ Khasiat "soapNscrub" by MadamER 😘
👇🏻
KUNYIT + SERAI WANGI
📌 Bagus untuk kulit badan dan wajah
📌 Diperbuat dari kunyit masker diimport dari India dan bukan menggunakan kunyit makan
📌 Ditaburi "Garam Himalaya" dan bukan garam laut
📌 Juga mengandungi "Blue Poppy Seeds yg bermutu tinggi
☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻
Semua bahan adalah 💯% semulajadi dan organik 👍

Juga terdapat 7 lagi bahan lain termasuk Pati Minyak Kelapa Dara yg diimport dari Thailand...
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Sabun ke seluruh badan dalam masa yg sama bertindak sebagai scrub utk membuang sel sel kulit mati supaya kulit halus mulus bak kelopak mawar segar di pagi hari bila malam suami senyum ehhh... 🌹🌹😍
#soapNscrubBYmadamER .. 🍃
Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya
Nk jadi ejen...serendah 300hengget jerrrrr
🍀
🌱

Sape yg malas ini lah jawapannyer..
Sambil sabun sambil scrub sental badan ..ilangkan sel2 mati..
Tapi bukan sabun utk putih kulit ye..awas!!
Jaga kulit sentiase sihat hindari cancer
🚿kunyit + serai wangi
🛁pandan
🛀kopi
🌹rose patel
🍃
#soapNscrubBYmadamER ...
.
.
.
Jom main sabun sambil scrub scrub sambil jual sambil dapat duit!!! .
.
.
#soapNscrubBYmadamER
#homemade
#nochemicals
50grm => 30 hengget
Memgandungi lebih 7 bahan organic dan semulajadi...
Sedia menerima tempahan sekarang
Sabun badan ye bukan sabun lepas tgok blue hahaha
#SabunJatuhHarusAngkat
#KeranaSabunLakiBiniTakKuarBilik
Ejen KL : tina mustapha
http://www.wasap.my/+601111776736
Ejen Pahang : Cik Nani Ahmad
http://www.wasap.my/+601125471680
.
.
Utk cod kl :- Elle Rahman http://www.wasap.my/+60147161608

Thanks uols.
Read more
Amik makanan pun muka serious nape? Buat plating kerrrr... lolll... tq kak hawa kerana sudi menerima ...
Media Removed
Amik makanan pun muka serious nape? Buat plating kerrrr... lolll... tq kak hawa kerana sudi menerima kunjungan kami dan siap sediakan makanan... bersyukur sgt dapat jumpa ngan pelanggan setia @cjwowshop ... tiap tiap hari kami cakap ngan anda melalui kaca tv... tapi bila jumpe depan mata... ... Amik makanan pun muka serious nape? Buat plating kerrrr... lolll... tq kak hawa kerana sudi menerima kunjungan kami dan siap sediakan makanan... bersyukur sgt dapat jumpa ngan pelanggan setia @cjwowshop ... tiap tiap hari kami cakap ngan anda melalui kaca tv... tapi bila jumpe depan mata... rasanya memang berbeza... terharu dengan kepercayaan yang anda letakkan pada kami .... sesungguhnya menjadi satu kebanggaan melaksanakan tugas kami utk mudahkan hidup anda dengan pelbagai perkakas yang kami kongsikan... #ilovemyjob #SayaAnakMalaysia
Read more
My #BFF (category #tiadarahsiaantarakita ) @hilmyashley .we both duk kl,tapi nak jumpe punyerlah ...
Media Removed
My #BFF (category #tiadarahsiaantarakita ) @hilmyashley .we both duk kl,tapi nak jumpe punyerlah payah. Nk kene update whtsapp everytime. Dulu sy slalu turun naik Indonesia,skarang giliran die plak jelajah Indonesia untuk #Standupcomedy die. Wish him the best for upcoming big show ... My #BFF (category #tiadarahsiaantarakita ) @hilmyashley
.we both duk kl,tapi nak jumpe punyerlah payah. Nk kene update whtsapp everytime. Dulu sy slalu turun naik Indonesia,skarang giliran die plak jelajah Indonesia untuk #Standupcomedy die.
Wish him the best for upcoming big show in Malaysia... It's a tough job, but Congratulations!!!!
.

07092018 🎼🎵🎶🎤🎛️🎧📣🎸🎷
.
.
@maisondornetwork
#DiorKpop #photography #singer #musicbusiness #DangdutProducerMalaysia #producer #Malaysia #Recordlabel #Musiclabel #eventorganizerMalaysia #Dangdut #MaisonDorNetwork #DangdutSinger #DorTalents #picoftheday #ig #igers #like4like #instagood #dacademyasia #DANGDUTASIA2018 #GoyangSampaiKeLantai .
.
Dior.
Instagram.com/maisondornetwork
instagram.com/officialdior
twitter.com/dioratic
facebook.com/dioratic
soundcloud.com/dioratic
youtube.com/thedioratic
Youtube.com/maisondornetwork
YouTube.com/dorentertainment
Read more
Update sikit Interchange malam ni <span class="emoji emoji1f609"></span> Thanks owner,mula mula kurang percaya nak buat,maklum la ...
Media Removed
Update sikit Interchange malam ni Thanks owner,mula mula kurang percaya nak buat,maklum la x pernah kenal langsung,jumpe pun x pernah tapi owner tegar sebab kejar tarikh luput no plate beliau No Lama: BCG 61** No Baru : SY 4664 Thanks owner guna khidmat saya.anda tu kalau nak buat ... Update sikit Interchange malam ni 😉

Thanks owner,mula mula kurang percaya nak buat,maklum la x pernah kenal langsung,jumpe pun x pernah tapi owner tegar sebab kejar tarikh luput no plate beliau 😅

No Lama: BCG 61** No Baru : SY 4664

Thanks owner guna khidmat saya.anda tu kalau nak buat wasap je saya terus.buat ape susah susah beli motor Baru? Masuk terus no plate baru pada kenderaan anda 😉

wasap.my/60179724370 (azri)
Read more
Thankyou Production Manager bagi semua drama2 n film tempatan sebab da mula sedar akan bagusnye ...
Media Removed
Thankyou Production Manager bagi semua drama2 n film tempatan sebab da mula sedar akan bagusnye sabun organic ni... #soapNscrubBYmadamER .. Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya Nk jadi ejen...serenah 300hengget jerrrrr Rose Patel... Sape yg malas ini ... Thankyou Production Manager bagi semua drama2 n film tempatan sebab da mula sedar akan bagusnye sabun organic ni...
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#soapNscrubBYmadamER .. 🍃
Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya
Nk jadi ejen...serenah 300hengget jerrrrr
🍀
🌱
Rose Patel...
Sape yg malas ini lah jawapannyer..
Sambil sabun sambil scrub sental badan ..ilangkan sel2 mati..
Tapi bukan sabun utk putih kulit ye..awas!!
Jaga kulit sentiase sihat hindari cancer
🚿kunyit
🛁pandan
🛀kopi
🌹rose patel
🍃
#soapNscrubBYmadamER ...
.
.
.
Jom main sabun sambil scrub scrub sambil jual sambil dapat duit!!! .
.
.
#soapNscrubBYmadamER
#homemade
#nochemicals
50grm => 30 hengget
Memgandungi lebih 7 bahan organic dan semulajadi...
Sedia menerima tempahan sekarang
Sabun badan ye bukan sabun lepas tgok blue hahaha
#SabunJatuhHarusAngkat
#KeranaSabunLakiBiniTakKuarBilik
Ejen KL : tina mustapha
http://www.wasap.my/+601111776736
Ejen Pahang : Cik Nani Ahmad
http://www.wasap.my/+601125471680
.
.
Utk cod kl :- Elle Rahman http://www.wasap.my/+60147161608

Thanks uols.
Read more
Amat, ingat lg pic ini? Ini adalah sebahagian daripada beribu memori kita bersama. Dari awak join ...
Media Removed
Amat, ingat lg pic ini? Ini adalah sebahagian daripada beribu memori kita bersama. Dari awak join show abang untuk flashmob konsert, sampai awak approach abg tanye tips utk study kat kolej, lepastu awaklah translate bahasa thai ke bahasa malaysia kalau abang tgok drama siam yg takde subtitle, ... Amat, ingat lg pic ini? Ini adalah sebahagian daripada beribu memori kita bersama. Dari awak join show abang untuk flashmob konsert, sampai awak approach abg tanye tips utk study kat kolej, lepastu awaklah translate bahasa thai ke bahasa malaysia kalau abang tgok drama siam yg takde subtitle, kita sama-sama buat nasi pakapaw utk awak meniaga sahur, hinggalah awak ajak abang berlakon dalam shortfilms awak. Awak sejenis gigih, keras kepala dan manja. Tapi dalam masa yg sama awak selalu ceria dan sentiasa memberi motivasi kepada abg. Abg ingat lg waktu ayah awak baru meninggal, awak nak gerak balik pn awak tetap jumpe abg dulu utk maklumkan info itu walaupun sepatutnya awak boleh je bergegas balik. Awak insan mulia Amat, paling tidak pun, mulia untuk ibu awak dan adik awak. Awak tak putus asa cari rezeki. Terima kasih sebab selalu call bertanya khabar abang. (walaupn tetibe random je awak call abg tak kena masa😂)
Amat Larbsib, selamat hari jadi yang ke 25 tahun, semoga panjang umur, murah rezeki, sentiasa dibawah lindungan Allah dan teruskan mengejar impian mu. Ingat Amat, untuk keluar dari lubang kesusahan, pendidikan dan kegigihan adalah kunci kesenangan. And you are in the right track. Aminnn..
Abang sayang Amat.
Read more
Semalam kat #AME2018 tak jumpe @elizadsharifuddin tapi nak balik Spore dlm bas godeh2 n jumpe ejad ...
Media Removed
Semalam kat #AME2018 tak jumpe @elizadsharifuddin tapi nak balik Spore dlm bas godeh2 n jumpe ejad tp ejad punye lagu ler 😀 Layan di lebuhraya sambil goyang2 bahu 9/4/18 Semalam kat #AME2018 tak jumpe @elizadsharifuddin tapi nak balik Spore dlm bas godeh2 n jumpe ejad tp ejad punye lagu ler 😀 Layan di lebuhraya sambil goyang2 bahu 😍😘 9/4/18
 #soapNscrubBYmadamER .. <span class="emoji emoji1f343"></span> Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya Nk jadi ejen...serenah ...
Media Removed
#soapNscrubBYmadamER .. Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya Nk jadi ejen...serenah 300hengget jerrrrr Rose Patel... Sape yg malas ini lah jawapannyer.. Sambil sabun sambil scrub sental badan ..ilangkan sel2 mati.. Tapi bukan sabun utk putih kulit ye..awas!! Jaga ... #soapNscrubBYmadamER .. 🍃
Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya
Nk jadi ejen...serenah 300hengget jerrrrr
🍀
🌱
Rose Patel...
Sape yg malas ini lah jawapannyer..
Sambil sabun sambil scrub sental badan ..ilangkan sel2 mati..
Tapi bukan sabun utk putih kulit ye..awas!!
Jaga kulit sentiase sihat hindari cancer
🚿kunyit
🛁pandan
🛀kopi
🌹rose patel
🍃
#soapNscrubBYmadamER ...
.
.
.
Jom main sabun sambil scrub scrub sambil jual sambil dapat duit!!! .
.
.
#soapNscrubBYmadamER
#homemade
#nochemicals
50grm => 30 hengget
Memgandungi lebih 7 bahan organic dan semulajadi...
Sedia menerima tempahan sekarang
Sabun badan ye bukan sabun lepas tgok blue hahaha
#SabunJatuhHarusAngkat
#KeranaSabunLakiBiniTakKuarBilik
Ejen KL : tina mustapha
http://www.wasap.my/+601111776736
Ejen Pahang : Cik Nani Ahmad
http://www.wasap.my/+601125471680
.
.
Utk cod kl :- Elle Rahman http://www.wasap.my/+60147161608

Thanks uols.
Read more
Happy birthday sehaa ! Selamat ulang tahun ! Aku doa semoge kau selalu bahagia dengan orang yang ...
Media Removed
Happy birthday sehaa ! Selamat ulang tahun ! Aku doa semoge kau selalu bahagia dengan orang yang kau sayang , selalu sukses dengan apa je yang kau buat , walaupun kite dah lame tak jumpe and aku pun jarang aktif dekat whatapp grup tu tapi aku tak pernah lupe kau , suu and fazz ! Thank you bagi sweet ... Happy birthday sehaa ! Selamat ulang tahun ! Aku doa semoge kau selalu bahagia dengan orang yang kau sayang , selalu sukses dengan apa je yang kau buat , walaupun kite dah lame tak jumpe and aku pun jarang aktif dekat whatapp grup tu tapi aku tak pernah lupe kau , suu and fazz ! Thank you bagi sweet memory almost 3 tahun lebih mase dip . Sorry lambat wish ! Happy birthday again 😘
#gambazamanbiletah
Read more
Masih ingat time tu, . banyak ingatan tahun itu.. dulu mmg sua muka sokmo kat opis.. aku zoomerz, ...
Media Removed
Masih ingat time tu, . banyak ingatan tahun itu.. dulu mmg sua muka sokmo kat opis.. aku zoomerz, Bamraf dj bereh boh ptg2..dulu2 kalo lewat2 ptg, lepak2 makan minum dlu sebelum balik. So sebelum turun lepak, tanya dulu. kut nak kirim nk makan mende2.. Kalau x ditanya, bamraf buat2 sentap ... Masih ingat time tu, . banyak ingatan tahun itu.. dulu mmg sua muka sokmo kat opis.. aku zoomerz, Bamraf dj bereh boh ptg2..dulu2 kalo lewat2 ptg, lepak2 makan minum dlu sebelum balik. So sebelum turun lepak, tanya dulu. kut nak kirim nk makan mende2.. Kalau x ditanya, bamraf buat2 sentap dalam group whatsup keje.. ( abam yg kuat bebel, maki, Poyo, sentap, itulah dia Abam Raf. tapi Hati dan Mulut dye x sme tau, Mulut pokpek2 bebel, Hati ada Taman 😍)
Bulan 11 2015, hotfm tganu kelate adakan makan2 utk abam kt pantai bt buruk.. yg kelate pakat turun sini belako. Lps mkn2 ade sesi ucapan face to face tu.. yg Tu sha Lemah. Sha sebak. tapi berpisah time tu, tp masih dpt tgk coretan bamraf kat Fb. 😔

# di Manisfm, Ade utk dikenang, tapi x sebanyak kenangan dolu. sb timing x same.. Arwah on air Setiap pagi weekdays . Sha weekend. Ssh nak jumpe, berbanding yg lain.. mgkin hari2..😔 28.04.2018 melawat bamraf kt Htaa haritu pun, luluh hati. Tapi time tu masih berharap keajaiban utk kesembuhan bamraf.
Tapi 19.05.2018 beberapa minit sebelum detik berbuka puasa, Abam pergi bt selama2nya.. Makin X tertahan sebak kt hati ni..
Rezekimu abamRaf, dijemput ilahi pada bulan yg Mulia.
Semoga abam ditempatkan dikalangan org2 yg beriman,
Al-Fatihah... 😭 @raflyrahamat
#kenanganhotfmtganu #exhotfmtganu #manisfm #raflyrahamatdalamkenangan #sahabat
Read more
2011-2017. Garfield Jumpe dekat kedai roti canai sebelah kolej. Kehulu kehilir dulu bawak ulang ...
Media Removed
2011-2017. Garfield Jumpe dekat kedai roti canai sebelah kolej. Kehulu kehilir dulu bawak ulang alik rumah sewa time cuti sem bawak balik rumah naik motor die pandai peluk. Pernah eksiden bersama 1st day puasa 2012,nyaris maut bersama. Setiap kali rumah banjir mesti bawak sama2 ... 2011-2017. Garfield
Jumpe dekat kedai roti canai sebelah kolej.
Kehulu kehilir dulu bawak ulang alik rumah sewa time cuti sem bawak balik rumah naik motor die pandai peluk.

Pernah eksiden bersama 1st day puasa 2012,nyaris maut bersama.
Setiap kali rumah banjir mesti bawak sama2 pindah,kadang2 hilang tapi muncul balik sebab die pandai balik rumah.

Lepas pindah KL adik2 Dan ibu jagakan.jarang jumpe lepas tu,manja sgt.

Rindunye kucing kesayangan ni. Nanti kalau jumpe dekat sana pangil tau.

#catlover #garfield
Read more
sudah sekian lme x berjumpa...lepas hbis stdy terus x jumpe..finaly hari nie dpt jumpe walaupun ...
Media Removed
sudah sekian lme x berjumpa...lepas hbis stdy terus x jumpe..finaly hari nie dpt jumpe walaupun sekejap...thanks bro luangkn masa walaupun bz..sanggup dri KL dtg kajang..tapi rupanya nk jumpe ade hajat...hahahahaha... @zakikikikiki ... sudah sekian lme x berjumpa...lepas hbis stdy terus x jumpe..finaly hari nie dpt jumpe walaupun sekejap...thanks bro luangkn masa walaupun bz..sanggup dri KL dtg kajang..tapi rupanya nk jumpe ade hajat...hahahahaha... @zakikikikiki ...
Semalam janji nak jmp esok last minute CANCEL !!!! Die wat lek je <span class="emoji emoji1f47b"></span> Semalam birthday die , seminggu ...
Media Removed
Semalam janji nak jmp esok last minute CANCEL !!!! Die wat lek je Semalam birthday die , seminggu peh tu baru wish , die wat do no je 🙄 Plan jumpe sebulan sekali tapi atas kekangan kerje kami jmp setahun 3x tp die tetap buat muke x de perasaan . Faham sgt dgn time kerja super mom mcm i ni sb die pun same ... Semalam janji nak jmp esok last minute CANCEL !!!! Die wat lek je 👻 Semalam birthday die , seminggu peh tu baru wish , die wat do no je 🙄 Plan jumpe sebulan sekali tapi atas kekangan kerje kami jmp setahun 3x tp die tetap buat muke x de perasaan . Faham sgt dgn time kerja super mom mcm i ni sb die pun same workaholic 😭😂 .
Maka itulaa sebab #friendship kami kekal 👏🏻👏🏻👏🏻
.
Congrats my darling for your new born baby !!!!! Selase ni mommy aida dtg visit okeh 👯‍♀️👯‍♂️ tapi mcm biase laa , x janji ✌🏻😝😝😝😝
I love u sahabat @puterililylokman ❤️
Read more
Alhamdulillah... Kita jadi kuat jadi hebat bukan sebab kita hebat tau! Tapi hebat sebab keluarga ...
Media Removed
Alhamdulillah... Kita jadi kuat jadi hebat bukan sebab kita hebat tau! Tapi hebat sebab keluarga dan sahabat2 kita sayang kita, sentiasa ada bersama kita saat susah senang. Rezeki silatulrahim berpaksi ikhlas dan setia tu peganglah kuat-kuat dlm hidup . Jangan cuma kenal sahabat masa ... Alhamdulillah... Kita jadi kuat jadi hebat bukan sebab kita hebat tau! Tapi hebat sebab keluarga dan sahabat2 kita sayang kita, sentiasa ada bersama kita saat susah senang. Rezeki silatulrahim berpaksi ikhlas dan setia tu peganglah kuat-kuat dlm hidup
.
Jangan cuma kenal sahabat masa senang, Saat duduk nun jauh kat puncak, tapi kita mesti jadi sahabat yang sentiasa ada for each other. Sebagaimana hebatnya kisah sahabat & dan 135 wira terbilang ketika Baginda Rasul masih ada maka sentiasa kita pegang dan ambik spirit tu! .
.
Dia sahabat yang sentiasa ada, bila pun perlu, banyak bantu sis dalam projek, kerja2 amal sis usahakan, cakap dan sebutlah apa sahaja Dia ini sentiasa buat begitu banyak perkara baik in helping people. Tak kenal maka tak cinta, kalau tak kenal jiwanya maka jangan cepat mentafsir dia! .
.
YB Datuk @emysamsudin ini sebaik-baik & humble person teramat yg sis pernah jumpe. InsyaAllah yg istimewa dan baik2 for the upcoming years ye Babe for both of us. New journey for both of us insyaAllah 😍
.
.
#happyme #blessed #womaninbusiness #happiness #moneycantbuy #granted #with #goodhearted #people #throughout #my #journey #thisfriendship #is #special #alhamdulillah #ourjourney
Read more
BILA DH JATUH CINTA ..terus xberani terputus bekalan. Walaupun cikna ni keje jual kopi masin..tapi ...
Media Removed
BILA DH JATUH CINTA ..terus xberani terputus bekalan. Walaupun cikna ni keje jual kopi masin..tapi kulit tetap kena jaga. Nk cod panass ngn gi pos tu kan jumpe org gak. So, kaci glow sikit kulit tu.. . Dulu takut nk guna sbb kulit alahan, ..tapi bila dh terjebak ngn bisness STG ni..try ... BILA DH JATUH CINTA ..terus xberani terputus bekalan.

Walaupun cikna ni keje jual kopi masin..tapi kulit tetap kena jaga. Nk cod panass ngn gi pos tu kan jumpe org gak. So, kaci glow sikit kulit tu..😍😍
.
Dulu takut nk guna sbb kulit alahan, ..tapi bila dh terjebak ngn bisness STG ni..try la jugak..lgi pun kalau beli pakai sdri tetap dpt bonus gakkan..so apa pikir lagi.
.
Dr trial..cikna sambar yg besar terus. Ohya..produk ni xde lah effect smpai merah menggulupas. Sbb nya lansung xde bahan kimia. Semuanya secara smooth aja.
Merawat utk jangkamasa lama. Bg yg alahan cm cikna ni mmg kena cuba. Yg plg best serum dia...hmmmm kalau bgun tido tu, muka xberminyak pun tapi lembut je...😘😘😘..pastu cuci ngn buih..wahh lg la xterkata!

Suke sgt kiterrrr..
Mana nk dapat, kan???..produk harga mampu milik tapi kualiti setaraf yg berjenama
Ajom la bertukar skrg..tp kalau dh ahli, jgn takut nk guna..kan dpat balik duit tu dlm bentuk bonus..cerdik cm cikna kann😉😉😉 http://wasap.my/+60199726674

#IamINFINENCED
Bisness online | modal rm47 #malaysia @IDr150.000 #indonesia
Program #2gajisebulan
#projekSTg
#CATchampions
Read more
 #trowbackthusday Selamat ulang tahun kelahiran yg pertama buat Puteri Halijah Zaharah Bt ...
Media Removed
#trowbackthusday Selamat ulang tahun kelahiran yg pertama buat Puteri Halijah Zaharah Bt Megat Kamarulzaman Membesar dgn sihat,jadi anak yg baik,dengar ckp org tua. Berjaya di dunia & akhirat. Setahun yg lepas mama diberitahu kene admit awal Sbb????rupanya awk songsang dok ... #trowbackthusday

Selamat ulang tahun kelahiran yg pertama buat
Puteri Halijah Zaharah Bt Megat Kamarulzaman
Membesar dgn sihat,jadi anak yg baik,dengar ckp org tua.
Berjaya di dunia & akhirat.

Setahun yg lepas mama diberitahu kene admit awal
Sbb????rupanya awk songsang dok dlm perut mama.
Kene operate sblom 38minggu.tapi kuasa Allah lg besar,
Sehari sblom admit,jmpe nurses kpg,dia cek Zarra da turun.
Alhamdulillah je mama dpt ucap.Kene admit jgk,
Tengok keputusan doktor yg cek mama.rupanya
Mmg awk nak kuar awal dpd due awk kan?
Anak yg bijak.11 haribulan pg admit,mlm 2 da mmg xleh tido.
Awk kejab2 mengeras.punye la awk nak kuar awal.
Kebetulan plak fon wat hal.pg 2 doktor cek jalan da bkk.
10.30 pagi 12.04 kne tolak k labor room.doktor suh call suami.
Terpaksa pinjam fon Sister(nurse yg baju biru)
Minta suami call mak r.7 jgk.ubat pertama masuk jam 1ptg.
Jam 4 ptg doktor jumpe waris(mak r.7 & suami)
Mak minta suruh operate jgk.da lama sgt.takot baby lemas.
Doktor tye mama,Mama ikot je.sbb xtahan sgt2.
Lps ja terima keputusan mama,doktor minta nurse siapkn mama
Utk bwk mama ke bilik bedah.Jam 5.32ptg awk selamat dilahirkan.
Mama sedar kejab,Mama smpt ckp kt doktor nak pelok awak,
Doktor ckp nanti kami bg.sbnarnya
Masa 2 mama xdgr awk nangis pon,ok mama da xsedar apa2 lps 2.
Sedar balik,nurse kejut nak bawak mama k wad.
Jumpe mak r.7 & k.ngah kati tye baby ok x?girl k boy?
Mak ckp baby ok.masa 2 mak ckp baby boy.
Sbb doktor salah inform hehehehe.magrib sikit suami dtg
Ambik brg2 awk.mama tye baby ok x?En.Nyawa ckp baby ok.girl.
Awk dlm wad NICU selama 10 hari,10 hari pon mama da ase mcm2.
Smpt mama jaga awk 2 hari 24jam sbb dpt katil sblh wad awk.
Masa 2 mama pujuk awk.cepat keluar.
Semua org xsabar nak jumpa awk. Alhamdulillah skrg
Awk membesar dgn jayanya. Itulah coretan mama utk pg ne.
Awk #bigwhymama Semangat mama nak terus buat
#projectstg ne sampai betol2 jadi. Amin Ya Allah...
❥ ♡ ❥
Read more
Siapa Cakap Saya Tak Boleh Putih?? . Tengok la sendiri hasilnya..lepas makan vitamin c nie <span class="emoji emoji1f609"></span>nampak ...
Media Removed
Siapa Cakap Saya Tak Boleh Putih?? . Tengok la sendiri hasilnya..lepas makan vitamin c nie nampak kan perubahan nya..macam pakai produk mahal je serius saya pun terkejut dengan hasil nya..maklumlah ingatkan kulit macam saya nie..tak boleh PUTIH! Tapi akhirnya Jumpe juga produk ... Siapa Cakap Saya Tak Boleh Putih??
.
Tengok la sendiri hasilnya..lepas makan vitamin c nie 😉nampak kan perubahan nya..macam pakai produk mahal je😅 serius saya pun terkejut dengan hasil nya..maklumlah ingatkan kulit macam saya nie..tak boleh PUTIH! 😅 Tapi akhirnya Jumpe juga produk yang sesuai..
.
Ramai sangat Yang jual vitaminc nie.. cuma nak ingatkan ada banyak tiruan tau!! Hati2 guys 😬
.
Jom Pm/WhatsApp siapa Nak Harga Promosi Daripada Kami 😉
.
WhatsApp HARGA PROMOSI Vitamin C
01126020713
01126020713
01126020713
.
Ada SPECIAL Free Gift HQ Nak Bagi 🎁Woww..Best Nya 😱😍
.
Cepat2 GRAB NOW!!
#vitamincrosehip #vitcrosehip #putihgebu
Read more
 #kashmir11ragam . <span class="emoji emoji1f49b"></span>time ni masing2 tktaw mcm mana konsep nak main snow sambil bergambar sebab ...
Media Removed
#kashmir11ragam . time ni masing2 tktaw mcm mana konsep nak main snow sambil bergambar sebab kalau tgk semua snow bentuk kepol2 bolat besar! Sonamarg. . @kay_bai berpeluang bermesra manje dengan biri2 bersepah dekat laDang Epal tapi kesian ichang biri2 ni lari tk layan bai. . macam ... #kashmir11ragam
.
💛time ni masing2 tktaw mcm mana konsep nak main snow sambil bergambar sebab kalau tgk semua snow bentuk kepol2 bolat besar! Sonamarg.
.
💜 @kay_bai berpeluang bermesra manje dengan biri2 bersepah dekat laDang Epal tapi kesian ichang biri2 ni lari tk layan bai.
.
💚macam biasa bawang2 dgr arahan dari aku bila berfoto grouping! angle baik punya dah mcm gmbr student kt oversea punya background! .
💙”okey guys serius face selfie! jangan senyummm!! seyes laaa” , Gulmarg.
.
🧡cooking dinner by aku! bersungguh ak bawak bahan2 dari kL nak kasi special lain dari lain tuk dorang rase kenikmatan masakan aku! hahaha simple je nasi+ayam masal lemak cili api+sayur campur+sambal belacan+telor dadar. .
❤️salah satu hijau bagi aku lawa kaler dia n design sebab kat kawasan garden! kalau ade couple nk g private ngan aku bole la aku belanje shoot postwedd kt sini! thanks @azrulaziz_ bgtahu tempat ni kalau tk ichang duk hotel pahalgam .
💚bunga apa aku tktaw tapi yang penting lawa kembang teruk! mak2 kalau nk g pasni bole elo saya! kite g musim bunga2 an. @nurulnadiayusuf
.
💜cam biasa fotoshoot bile g trip ngan aku..akan belanje gambar grouping sehabis idea aku kasikan hehehhe, aru valley pahalgam. @fazleennazri .
🧡 cik cik bawang firstime main kejar2 ngan burung..nampaknya tk pernah jumpe burung merpati byk2 cmni kot kt mesia heheh @azminasarif .
❤️ simple, senyum jempot 2018..jarang2 orang senyum camni depan kamera. @adliqusyairi @kay_bai .
.
#iphoneonlyphoto #iphoneonly #kashmir #srinagar #india #malaysia #travel #faalcokashmir #vsco
Read more
SEKALI YANG BELI ORANG LUAR NEGARE DA... . Hari ni abam nak berkongsi sedikit mengenai ESTIMATED ...
Media Removed
SEKALI YANG BELI ORANG LUAR NEGARE DA... . Hari ni abam nak berkongsi sedikit mengenai ESTIMATED TIME POOL SHARING (ETPS) yang mana sistem ni mengawal DINNAR COIN (DNC) dalam dunia digital. Dengan sistem ini kita boleh mencairkan hasil emas kita ke mana-mana BANK atau menghantar terus ... SEKALI YANG BELI ORANG LUAR NEGARE DA...
.
Hari ni abam nak berkongsi sedikit mengenai ESTIMATED TIME POOL SHARING (ETPS) yang mana sistem ni mengawal DINNAR COIN (DNC) dalam dunia digital. Dengan sistem ini kita boleh mencairkan hasil emas kita ke mana-mana BANK atau menghantar terus kemana mana CRYPTO CURRENCY MARKET yang kita mahukan seperti BITCOIN , ETHEREUM, RIPPLE, NEM, LITECOIN atau macam2 lagi.
.
Daripada sistem WANG KERTAS kita boleh menukarkan ia kepada DNC ,yang mana kita boleh menyimpan di ETPS tanpa sebarang UPAH SIMPANAN. Siap SETIAP BULAN die BAGI 8% pulak dari SIMPANAN EMAS kita. ASB pon 8%++ setahun sekali dop??
.
Kalau korang tengok dekat dalam GAMBAR kat bawah ni ada gambar BENDERA NEGARA yang MEMBELI DNC dan ada yang baru START MENDAFTAR dalam ETPS. Bukan dalm Malaysia saje ye. Kat bawah ni la wpaparan sistem ETPS. Haritu abam tgok ade orang USA UAE beli tapi xde la nak sikit2 nye der. Omputih Pak Arab pon dah nampak bende ni. .
KORANG BILE LAGI ??? .
https://www.etpswallet.gold/landing/index.php?p=left&u=zahari880107
.
Kat atas ni ada abam share link untuk mendaftar. just click JOIN US. Pendaftaran ni TIDAK PERLU menggunakan DUIT dan TIDAK perlu membuat sebarang PEMBAYARAN. Lepas daftar korang boleh explore sendiri ape die ETPS. Abam akan GUIDE / TERANGKAN korang dari jarak jauh. Kalau nak datang jumpe pon boleh. just inform awal2.
.
macam dah panjang je bebel ni. stop kat sini dlu , kang abam share len kali pulak. .
Nak tau lanjut boleh pm tepi. Abam tinggalkan whatsapp abam kat bawah ni. kalau nak jumpe pon boleh lagi cun:-
.
www.wasap.my/60103639427/ETPS
.
#FightForFuture #LuLambatLutinggaL
.
K r Chaw! 🤟
Read more
This guy is one of the best consultant that i work with... tapi syg jodoh x pjg... awal sgt ko tggalkan ...
Media Removed
This guy is one of the best consultant that i work with... tapi syg jodoh x pjg... awal sgt ko tggalkan projek bro... wlaupun sbnrnya tak involve directly dgn site ko. This guy ar, baik budi pekerti, pertuturan terjaga dan tiap2 kata diperhalusi. Hahaha tapi bile kena mai duk opis client memasing ... This guy is one of the best consultant that i work with... tapi syg jodoh x pjg... awal sgt ko tggalkan projek bro... wlaupun sbnrnya tak involve directly dgn site ko. This guy ar, baik budi pekerti, pertuturan terjaga dan tiap2 kata diperhalusi. Hahaha tapi bile kena mai duk opis client memasing muncung tak toleh kiri kanan... all the best bro in ur future... ade rezki jumpe lagi @nikhambali
#scklm2018 #fullmarathon #keepstrong #keepsmiling #keephealthy #keeptraining #fitness #fitnessmotivation #malaysiarunners #justrun
Read more
Hi peg34 a.k.a kasut lenjan mileage <span class="emoji emoji1f604"></span>, dah lama 'buru' kasut ni dgn harga yg sgt mesra poket finally ...
Media Removed
Hi peg34 a.k.a kasut lenjan mileage , dah lama 'buru' kasut ni dgn harga yg sgt mesra poket finally jumpe gak. Kalo pergi butik pon masih lagi 400++. Thanks @wanmohdhafizan_ tlg belikan utk kami. . Beberapa sebab sy pilih model ni. . 1) tahan lama. Peg32 yg sy pakai dh lebih 2500km, tapi ... Hi peg34 a.k.a kasut lenjan mileage 😄, dah lama 'buru' kasut ni dgn harga yg sgt mesra poket finally jumpe gak. Kalo pergi butik pon masih lagi 400++. Thanks @wanmohdhafizan_ tlg belikan utk kami.
.
Beberapa sebab sy pilih model ni.
.
1) tahan lama. Peg32 yg sy pakai dh lebih 2500km, tapi masih cantik lagi atas dan bawah. Jadi sy anggap peg34 mmpunyai kualiti yg sama juga. Oleh sbb mileage sebulan minimum 250km, kasut yg tahan mmg mnjadi pilihan.
.
2) forefoot zoom unit. Well xde ape sgt. Peg32 xde mende ni so feel masa landing (sy landing more on front and mid) agak kurengg, tak tau nk describe mcm mana. Tapi smlm dh test 11km so rasa die agak stiff but responsive berbanding peg32.
.
3) Mesra poket. Well x kisah la kaler putih dan senang kotor, dgn harga bawah rm200 sapa xmo kan😁. Kat butik pun 400lebih lagi bro. KPI saya kalo beli kasut, harga xlebih rm300 max. Orang xda sponsor cemni la..kene berkira2 hihi.
.
Kalau nak bole cari kat GPO ye..taktau la ade lagi stok ke tak😄..dan only this color bawah 200..color lain atas 250.
.

#nike #pegasus34 #running #runningshoes
Read more
TEKNOLOGI YANG SANGAT KEJAM TAPI MEMBANTU. Teknologi sedang memecut. Kau lambat, kau tinggal. ...
Media Removed
TEKNOLOGI YANG SANGAT KEJAM TAPI MEMBANTU. Teknologi sedang memecut. Kau lambat, kau tinggal. Die xpernah menunggu dan tak pernah kesian. Perbezaan bende ni dengan yang dulu sangat ketara dan sangat berbeza. Abam dah lame perati bende2 ni. Sekarang baru jumpe. Biarpon abam pernah ... TEKNOLOGI YANG SANGAT KEJAM TAPI MEMBANTU.

Teknologi sedang memecut. Kau lambat, kau tinggal. Die xpernah menunggu dan tak pernah kesian.
Perbezaan bende ni dengan yang dulu sangat ketara dan sangat berbeza.
Abam dah lame perati bende2 ni. Sekarang baru jumpe. Biarpon abam pernah jatuh terlentang satu mase dulu tapi tu bukannya penamat untuk hidup.
Nak tau lebih lanjut boleh pm tepi. Just nak bgi tau teknologi ni je. Passive income n active income. Base on emas to digital currency.

Psssttt...pssttt... 33 negara dah join... 13 negara yang aktif... Main founder dari anak muda malaysia. Agak2 camno??? #dinnardirham #blockchaintechnology #blockchain
Read more
Scklm 2018, mungkin ni FM paling tough utk saya (dari segi route). Dari awal dah tahu route profile ...
Media Removed
Scklm 2018, mungkin ni FM paling tough utk saya (dari segi route). Dari awal dah tahu route profile agak hilly tapi dalam training..0% hill train. Memang xde langsung hill repeat or sprint. . Berkenaan dgn GPS, seawal 10km dh out tracking sebab dh over 600m, sekaligus pace pun x tepat sgt, ... Scklm 2018, mungkin ni FM paling tough utk saya (dari segi route). Dari awal dah tahu route profile agak hilly tapi dalam training..0% hill train😂. Memang xde langsung hill repeat or sprint.
.
Berkenaan dgn GPS, seawal 10km dh out tracking sebab dh over 600m, sekaligus pace pun x tepat sgt, ape yg boleh buat just tengok time n every 5km mark. Mase ni sepanjang jalan congak je target time utk every 5km (kire ok la dpt distract rase penat) dan pacing pon based on effort je.
.
At some point, ibu jari kaki kiri rase nk kebas mcm yg jadi masa Twincity, atas sebab xmo jadi lebih sakit, pace terpaksa dislowkan dan Alhamdullilah rase kebas hilang sikit2. Headwind yg kuat dekat area bulatan segambut pun boleh tahan, terasa berat nak ke depan.
.
Dan yg menjadi igauan ngeri for most of FM runners..bermula km32 dan km35-km36, berjalan ~5sec kt WS area bukit ni sambil fikir camne nk handle bukit2 tu😂. Mase ni fikir tangent run, jalan lebar so berlari tangent bleh jimatkan masa kot. Layankan aje la sbb tau dh off trek 320😄. Tak larat kite jalan kejap.
.
Last 5km masa untuk final push..guna downhill utk dptkan momentum fast finish, tapi jumpe uphill slow balik la haha😂. Suasana sgt meriah di bulatan terakhir menuju ke FL dengan runners yg mmberi sorakan. Thanks korang 😊. Final strecth? Mcm biase..tekan selagi boleh..itu saja stakat ni. Maaf kalo olahan citer x best..den x reti mengarang sgt. Kalau teknikal ok lagi😁.
.
Race summary:
~beet shot 2hours before FO
~tak terikut pace org slps flag off
~8 hammer gels (23~24min interval)
~4 saltstick (2 per hour)
~minum air di semua WS
~average cadence maintain 180spm
~run tall bak kata jpah
~Alhamdullilah PB untuk FM dan HM
.
Training plan? Ni citer lain post la ye😄.
.
#SCKLM2018
#klstriders
#rungasm
#runningkaki
#marathon
#betteryourbest
#beetitsportmy
Read more
Thanks Ferra for the lovely gifts, All are very useful.Murah meriah rezeki Fyna Zuleykha Binti ...
Media Removed
Thanks Ferra for the lovely gifts, All are very useful.Murah meriah rezeki Fyna Zuleykha Binti Mohd Fauzan , amin Masa Fyna usia sebulan BFF nk melawat Fyna tanya dulu barang apa yang belom beli sebab dia tak tahu nak belikan apa..Dengan tak segan silu mommy Fyna ckp stroller & carseat memang ... Thanks Ferra for the lovely gifts, All are very useful.Murah meriah rezeki Fyna Zuleykha Binti Mohd Fauzan , amin 💋 Masa Fyna usia sebulan BFF nk melawat Fyna tanya dulu barang apa yang belom beli sebab dia tak tahu nak belikan apa..Dengan tak segan silu mommy Fyna ckp stroller & carseat memang belom beli haha ,memang nk beli lepas beranak sebab boleh test kat anak tu tengok dia rasa selesa ke tak duduk situ sebab dia yang akan duduk situ bukan kita. Kita as a mom mesti nak yang nampak cantik melawo jek😂
.
.
Since dah duduk Muar ni pernah cari kat Muar & Melaka tapi tak ada pilihan yg memikat pandangan mata mommy Fyna, Tu yang tangguh beli pikir nak cari kt kl banyak pilihan .Kawan cakap ha ok la dia nak belikan hadiah carseat & Stroller.Tapi dia tak tahu nk belikan brand apa stroller macam mana satu sebab dia pon tak ada anak lagi. Kita pon google la carik stroller , carseat yg boleh attach dgn kaki stroller. (tak nak la suggest brand idaman kalbu "Mima Xari stroller" . Tu dah 2x ganda harga stroller Fyna ) kawan nak bagi hadiah tak kan nak suggest yang paling mahal walaupon dia memang mampu belikan. mommy Fyna tak nak la demand melampau dgn Bff sendiri😂
.
.
Mula mula suggest Donna stroller sebab 2in1 senang terus boleh masuk kereta lipat terus jd carseat, Tapi Donna boleh guna sampai 2 tahun jek. Kawan kata kalau boleh yang tahan lasak boleh guna lama sampai 4-5 tahun. carik kt google Jumpe la website stroller dari UK. Royal kiddy london The Majestic . Memang dia import ke Malaysia, Sebab banyak aksesori dia bagi kawan suka & dia nak belikan yang tu ,dia suruh pilih nak warna apa. So pilih la warna gold/musterd ni sebab jarang nampak orang guna stroller warna ni, Biasa nampak ramai pakai color merah hitam atau grey
.
.
Alhamdulillah dari hari first Fyna cuba pakai hingga ke hari ini dua2 seat carseat & seat stroller dia tak merengek langsung ,Tak mintak dukung, duduk diam dan behave je kat dalam tu. Dalam kereta pon sama dia behave sangat .Paling best dia senang tertido sendiri bila duduk dalam tu. Nampak Fyna memang rasa empok selesa dengannya..Moga Allah murah meriah lagi rezeki u & permudahkan segala urusan u Ferra .Mommy & Fyna love you ❤️ #FZjstory
Read more
SCKLM 18! . 2nd race tuk tahun ni.. Dapat bib last minit tapi HM je, tahun ni bijak sikit haha kalau ...
Media Removed
SCKLM 18! . 2nd race tuk tahun ni.. Dapat bib last minit tapi HM je, tahun ni bijak sikit haha kalau takde training FM jgn menggatal nak buat FM..HM cukup!🤣 . . The route and weather hari ni awesome tapi bib ni pen-4 so wasted 10min nak sampai start line, the first 5km melayan cilok 10ribu org ... SCKLM 18! .
2nd race tuk tahun ni.. Dapat bib last minit tapi HM je, tahun ni bijak sikit haha kalau takde training FM jgn menggatal nak buat FM..HM cukup!🤣
.
.
The route and weather hari ni awesome tapi bib ni pen-4 so wasted 10min nak sampai start line, the first 5km melayan cilok 10ribu org kiri kanan, lepas tu baru line clear sikit dan boleh maintain pace .. berangan nak buat sub-2 tapi training road seminggu 5km je memang semput la jawapnya.. hahaha
.
Anyway proud of myself sebab dgn berat 71kg dan umur x berapa nak muda ni timing taklah teruk sgt.. boleh la 2:09 .. last 3km tak mampu nak maintain pace so babai sub-2 .. .
Overall seronok plak layan road race.. lama tak join.. rasa mcm dah jumpe balik mojo for road race! .. awek road pon comey2 i loike!! 😍😝
.
#ihaterunning ? Not anymore! .
.
#swimbikerun #scklm2018 #halfmarathon #kualalumpur #kl #akubudakkl #triathlete #newtonrunning #newtonaha #fitover40
Read more
Siapa Cakap Saya Tak Boleh Putih?? . Tengok la sendiri hasilnya..lepas makan vitamin c nie <span class="emoji emoji1f609"></span>nampak ...
Media Removed
Siapa Cakap Saya Tak Boleh Putih?? . Tengok la sendiri hasilnya..lepas makan vitamin c nie nampak kan perubahan nya..macam pakai produk mahal je serius saya pun terkejut dengan hasil nya..maklumlah ingatkan kulit macam saya nie..tak boleh PUTIH! Tapi akhirnya Jumpe juga produk ... Siapa Cakap Saya Tak Boleh Putih??
.
Tengok la sendiri hasilnya..lepas makan vitamin c nie 😉nampak kan perubahan nya..macam pakai produk mahal je😅 serius saya pun terkejut dengan hasil nya..maklumlah ingatkan kulit macam saya nie..tak boleh PUTIH! 😅 Tapi akhirnya Jumpe juga produk yang sesuai..
.
Ramai sangat Yang jual vitaminc nie.. cuma nak ingatkan ada banyak tiruan tau!! Hati2 guys 😬
.
Jom Pm/WhatsApp siapa Nak Harga Promosi Daripada Kami 😉
.
WhatsApp HARGA PROMOSI Vitamin C
01126020713
01126020713
01126020713
.
Ada SPECIAL Free Gift HQ Nak Bagi 🎁Woww..Best Nya 😱😍
.
Cepat2 GRAB NOW!!
#vitamincrosehip #vitcrosehip #putihgebu
Read more
Bima sakti. Nak tulis caption panjang cerita pasal gambar ni tapi itulah aku tengah malas. Jumpe ...
Media Removed
Bima sakti. Nak tulis caption panjang cerita pasal gambar ni tapi itulah aku tengah malas. Jumpe gambar masa nak clear email inbox sayang pulak tak upload. Bima sakti. Nak tulis caption panjang cerita pasal gambar ni tapi itulah aku tengah malas. Jumpe gambar masa nak clear email inbox sayang pulak tak upload.
#30SahurAbangBrian : paham paham je la... kite ni semua manusia... kekadang terlewat jugak bangun, letak 100 alarm pun kekadang letih sgt kann ... panikkkkk je utk sahur ... tapi abg brian dah jumpe solusi yg nak dikongsikan ngan anda semua... hmmm... maybe anda pun perlukannya idok? Nak ... #30SahurAbangBrian : paham paham je la... kite ni semua manusia... kekadang terlewat jugak bangun, letak 100 alarm pun kekadang letih sgt kann ... panikkkkk je utk sahur ... tapi abg brian dah jumpe solusi yg nak dikongsikan ngan anda semua... hmmm... maybe anda pun perlukannya idok? Nak kita bincang ngan kengkawan kami dr samsung... mungkin bole kongsikan teknologi ni ngan anda semua... jumpe jap lagi utk sahur yerrrr....
#SahurBersamaSamsung #withsamsung #galaxys9
Read more
Chapter 23 Ignore my big ugly face .This makcik drive me to crazy bila dengan rabun tak jumpe spek ...
Media Removed
Chapter 23 Ignore my big ugly face .This makcik drive me to crazy bila dengan rabun tak jumpe spek berlari semata nak jumpe dia and bole pulak ternangis depan dia eeiiii maluunyaaaaa but ure still my fav girl thanks for everythingg and jgn lupe kite taw makcikkk!!!!!!!!! Nanti bila2 ... Chapter 23
Ignore my big ugly face .This makcik drive me to crazy bila dengan rabun tak jumpe spek berlari semata nak jumpe dia and bole pulak ternangis depan dia eeiiii maluunyaaaaa😭 but ure still my fav girl💕💕😘 thanks for everythingg and jgn lupe kite taw makcikkk!!!!!!!!! Nanti bila2 free kita turun kl lepak gelak mcm orang gila tapi skrg pon mmg dh mcm gila 💩 U dont need a boyfriend when you already have serai partner HAHAHAHAHAH
#blackandwhiteforlife
Read more
Akhirnye dapat jumpe pun durian crepe nie,lame Cari haha baru jumpe..padahal dulu xminat langsung ...
Media Removed
Akhirnye dapat jumpe pun durian crepe nie,lame Cari haha baru jumpe..padahal dulu xminat langsung durian yg diubahsuai tapi Sekali dah rase terus minat.. Akhirnye dapat jumpe pun durian crepe nie,lame Cari haha baru jumpe..padahal dulu xminat langsung durian yg diubahsuai tapi Sekali dah rase terus minat..
<span class="emoji emoji2764"></span> Khasiat "soapNscrub" by MadamER <span class="emoji emoji1f618"></span> <span class="emoji emoji1f447"></span>🏻 KUNYIT + SERAI WANGI <span class="emoji emoji1f4cc"></span> Bagus untuk kulit badan dan wajah <span class="emoji emoji1f4cc"></span> ...
Media Removed
Khasiat "soapNscrub" by MadamER 🏻 KUNYIT + SERAI WANGI Bagus untuk kulit badan dan wajah Diperbuat dari kunyit masker diimport dari India dan bukan menggunakan kunyit makan Ditaburi "Garam Himalaya" dan bukan garam laut Juga mengandungi "Blue Poppy Seeds yg bermutu tinggi 🏻🏻🏻🏻🏻🏻🏻🏻 Semua ... ❤ Khasiat "soapNscrub" by MadamER 😘
👇🏻
KUNYIT + SERAI WANGI
📌 Bagus untuk kulit badan dan wajah
📌 Diperbuat dari kunyit masker diimport dari India dan bukan menggunakan kunyit makan
📌 Ditaburi "Garam Himalaya" dan bukan garam laut
📌 Juga mengandungi "Blue Poppy Seeds yg bermutu tinggi
☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻
Semua bahan adalah 💯% semulajadi dan organik 👍

Juga terdapat 7 lagi bahan lain termasuk Pati Minyak Kelapa Dara yg diimport dari Thailand...
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Sabun ke seluruh badan dalam masa yg sama bertindak sebagai scrub utk membuang sel sel kulit mati supaya kulit halus mulus bak kelopak mawar segar di pagi hari bila malam suami senyum ehhh... 🌹🌹😍
#soapNscrubBYmadamER .. 🍃
Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya
Nk jadi ejen...serendah 300hengget jerrrrr
🍀
🌱

Sape yg malas ini lah jawapannyer..
Sambil sabun sambil scrub sental badan ..ilangkan sel2 mati..
Tapi bukan sabun utk putih kulit ye..awas!!
Jaga kulit sentiase sihat hindari cancer
🚿kunyit + serai wangi
🛁pandan
🛀kopi
🌹rose patel
🍃
#soapNscrubBYmadamER ...
.
.
.
Jom main sabun sambil scrub scrub sambil jual sambil dapat duit!!! .
.
.
#soapNscrubBYmadamER
#homemade
#nochemicals
50grm => 30 hengget
Memgandungi lebih 7 bahan organic dan semulajadi...
Sedia menerima tempahan sekarang
Sabun badan ye bukan sabun lepas tgok blue hahaha
#SabunJatuhHarusAngkat
#KeranaSabunLakiBiniTakKuarBilik
Ejen KL : tina mustapha
http://www.wasap.my/+601111776736
Ejen Pahang : Cik Nani Ahmad
http://www.wasap.my/+601125471680
.
.
Utk cod kl :- Elle Rahman http://www.wasap.my/+60147161608

Thanks uols.
Read more
 #soapNscrubBYmadamER .. <span class="emoji emoji1f343"></span> Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya Nk jadi ejen...serendah ...
Media Removed
#soapNscrubBYmadamER .. Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya Nk jadi ejen...serendah 300hengget jerrrrr Rose Patel... Sape yg malas ini lah jawapannyer.. Sambil sabun sambil scrub sental badan ..ilangkan sel2 mati.. Tapi bukan sabun utk putih kulit ye..awas!! Jaga ... #soapNscrubBYmadamER .. 🍃
Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya
Nk jadi ejen...serendah 300hengget jerrrrr
🍀
🌱
Rose Patel...
Sape yg malas ini lah jawapannyer..
Sambil sabun sambil scrub sental badan ..ilangkan sel2 mati..
Tapi bukan sabun utk putih kulit ye..awas!!
Jaga kulit sentiase sihat hindari cancer
🚿kunyit
🛁pandan
🛀kopi
🌹rose patel
🍃
#soapNscrubBYmadamER ...
.
.
.
Jom main sabun sambil scrub scrub sambil jual sambil dapat duit!!! .
.
.
#soapNscrubBYmadamER
#homemade
#nochemicals
50grm => 30 hengget
Memgandungi lebih 7 bahan organic dan semulajadi...
Sedia menerima tempahan sekarang
Sabun badan ye bukan sabun lepas tgok blue hahaha
#SabunJatuhHarusAngkat
#KeranaSabunLakiBiniTakKuarBilik
Ejen KL : tina mustapha
http://www.wasap.my/+601111776736
Ejen Pahang : Cik Nani Ahmad
http://www.wasap.my/+601125471680
.
.
Utk cod kl :- Elle Rahman http://www.wasap.my/+60147161608

Thanks uols.
Read more
 #soapNscrubBYmadamER .. <span class="emoji emoji1f343"></span> Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya Nk jadi ejen...serenah ...
Media Removed
#soapNscrubBYmadamER .. Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya Nk jadi ejen...serenah 300hengget jerrrrr Rose Patel... Sape yg malas ini lah jawapannyer.. Sambil sabun sambil scrub sental badan ..ilangkan sel2 mati.. Tapi bukan sabun utk putih kulit ye..awas!! Jaga ... #soapNscrubBYmadamER .. 🍃
Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya
Nk jadi ejen...serenah 300hengget jerrrrr
🍀
🌱
Rose Patel...
Sape yg malas ini lah jawapannyer..
Sambil sabun sambil scrub sental badan ..ilangkan sel2 mati..
Tapi bukan sabun utk putih kulit ye..awas!!
Jaga kulit sentiase sihat hindari cancer
🚿kunyit
🛁pandan
🛀kopi
🌹rose patel
🍃
#soapNscrubBYmadamER ...
.
.
.
Jom main sabun sambil scrub scrub sambil jual sambil dapat duit!!! .
.
.
#soapNscrubBYmadamER
#homemade
#nochemicals
50grm => 30 hengget
Memgandungi lebih 7 bahan organic dan semulajadi...
Sedia menerima tempahan sekarang
Sabun badan ye bukan sabun lepas tgok blue hahaha
#SabunJatuhHarusAngkat
#KeranaSabunLakiBiniTakKuarBilik
Ejen KL : tina mustapha
http://www.wasap.my/+601111776736
Ejen Pahang : Cik Nani Ahmad
http://www.wasap.my/+601125471680
.
.
Utk cod kl :- Elle Rahman http://www.wasap.my/+60147161608

Thanks uols.
Read more
jom tengok article yang kak jenn jumpe dalam internet and i love it sooo muchhhhhhh.. Swipe to the ...
Media Removed
jom tengok article yang kak jenn jumpe dalam internet and i love it sooo muchhhhhhh.. Swipe to the left for more info... Baby's breath is my favouriteee... Okey tapi jangan bagi eustoma dengan tulip dengar, nanti dieorang kecit ati. Ehh... Calily dengan carnation pun kene tutup telinga.. ... jom tengok article yang kak jenn jumpe dalam internet and i love it sooo muchhhhhhh.. Swipe to the left for more info... Baby's breath is my favouriteee... Okey tapi jangan bagi eustoma dengan tulip dengar, nanti dieorang kecit ati. Ehh... Calily dengan carnation pun kene tutup telinga.. Then spray rose, ping pong, pom pom... Ahhhhhhhhhhhhh

#wedding
#babysbreath
Read more
Loading...