Karmart malaysiasale umt

Loading...


Unique profiles
3
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Kubang Kerian, Kelantan, Malaysia, Kampong Bunut Payong, Kelantan, Malaysia, Wakaf Che Yeh
Average media age
637.4 days
to ratio
Regrann from @labourse_paris_shampoo - Rm130 satu set... #labourseparishaircare #labourse ...
Media Removed
Regrann from @labourse_paris_shampoo - Rm130 satu set... #labourseparishaircare #labourse #labourseparis SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER 250ML 3.SERUM 30ML 4. TONIC 45ML 5. HAIR TREATMENT 50ML . SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... ... Regrann from @labourse_paris_shampoo - Rm130 satu set... #labourseparishaircare #labourse #labourseparis
SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE
1.SHAMPOO 300ML
2.CONDITIONER 250ML
3.SERUM 30ML
4. TONIC 45ML
5. HAIR TREATMENT 50ML
.
SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, nenggerbang dan kusut...utk yg rambut pecah2 hujung pun sangat sesuai...dijamin tak rugi uolls cuba set rambut ni

Cara guna

Mula2 pakai shampoo tu...urut2 kulit kepala utk hilangkan kelemumur, biar rata n biarkan 4-5.minit then bilas...
Kemudian pakai conditioner yg warner hijau...utk lembutkan rambur...biarkan 5 minit then bilas...
Lepas rambut kering spray serum yg warne biru di kulit kepala then gosok2 spray lg then gosok2 lg...biar rata seluruh kulit kepala utk galakkan pertumbuhan anak rambut dan kuatkan akar rambut...
Last skali..pakai serum yg warne putih tu di seluruh rambut n hujung rambut utk rawat rambut pecah n bercabang... Treatment yg dalam botol bulat tu...pakai seminggu sekali je.... lepas mandi.lumurkan di seluruh rambut. Bungkus dengan tuala @ topi mandi tu...biarkan 20-30 minit then bilas.... InsyaAllah semua masalah rambut AKan hilang... PROMOTION HANYA
RM130 FREE POS SM
Whatsapp +6019-6834025
Wechat id: Nuramnisue
Thanks for supporting us.
Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiaSale #karmart #malaysiashop #mahadcamu #gluta #serum #instabeauty #instashop #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #unisza #uitm #kualaTerengganu #ccCream #gluta #nuramnibeauty #krimputih #bbkrim #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll
Read more
Loading...
Rm130 satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER 250ML ...
Media Removed
Rm130 satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER 250ML 3.SERUM 30ML 4. TONIC 45ML 5. HAIR TREATMENT 50ML . SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, nenggerbang ... Rm130 satu set...
SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE
1.SHAMPOO 300ML
2.CONDITIONER 250ML
3.SERUM 30ML
4. TONIC 45ML
5. HAIR TREATMENT 50ML
.
SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, nenggerbang dan kusut...utk yg rambut pecah2 hujung pun sangat sesuai...dijamin tak rugi uolls cuba set rambut ni

Cara guna

Mula2 pakai shampoo tu...garu2 kulit kepala utk hilangkan kelemumur, biar rata n biarkan 4-5.minit then bilas...
Kemudian pakai conditioner yg warner hijau...utk lembutkan rambur...biarkan 5 minit then bilas...
Lepas rambut kering spray serum yg warne biru di kulit kepala then gosok2 spray lg then gosok2 lg...biar rata seluruh kulit kepala utk galakkan pertumbuhan anak rambut dan kuatkan akar rambut...
Last skali..pakai serum yg warne putih tu di seluruh rambut n hujung rambut utk rawat rambut pecah n bercabang... Treatment yg dalam botol bulat tu...pakai seminggu sekali je.... lepas mandi.lumurkan di seluruh rambut. Bungkus dengan tuala @ topi mandi tu...biarkan 20-30 minit then bilas.... InsyaAllah semua masalah rambut AKan hilang... PROMOTION HANYA
RM130 FREE POS SM
Whatsapp +6019-6834025
Wechat id: Nuramnisue
Thanks for supporting us.
Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiaSale #karmart #malaysiashop #mahadcamu #gluta #serum #instabeauty #instashop #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #unisza #uitm #kualaTerengganu #ccCream #gluta #nuramnibeauty #krimputih #bbkrim #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare
Read more
Regrann from @labourse_paris_shampoo - SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER ...
Media Removed
Regrann from @labourse_paris_shampoo - SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER 250ML 3.SERUM 30ML 4. TONIC 45ML 5. HAIR TREATMENT 250ML . SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk ... Regrann from @labourse_paris_shampoo - SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE
1.SHAMPOO 300ML
2.CONDITIONER 250ML
3.SERUM 30ML
4. TONIC 45ML
5. HAIR TREATMENT 250ML
.
SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, nenggerbang dan kusut...utk yg rambut pecah2 hujung pun sangat sesuai...dijamin tak rugi uolls cuba set rambut ni

Cara guna

Mula2 pakai shampoo tu...garu2 kulit kepala utk hilangkan kelemumur, biar rata n biarkan 4-5.minit then bilas...
Kemudian pakai conditioner yg warner hijau...utk lembutkan rambur...biarkan 5 minit then bilas...
Lepas rambut kering spray serum yg warne biru di kulit kepala then gosok2 spray lg then gosok2 lg...biar rata seluruh kulit kepala utk galakkan pertumbuhan anak rambut dan kuatkan akar rambut...
Last skali..pakai serum yg warne putih tu di seluruh rambut n hujung rambut utk rawat rambut pecah n bercabang... Treatment yg dalam botol bulat tu...pakai seminggu sekali je.... lepas mandi.lumurkan di seluruh rambut. Bungkus dengan tuala @ topi mandi tu...biarkan 20-30 minit then bilas.... InsyaAllah semua masalah rambut AKan hilang... .
PROMOTION HANYA
RM150 FREE POS .
Whatsa +6019-6834025
Wechat id: Nuramnisue .
Thanks for supporting us.
Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiaSale #karmart #malaysiashop #mahadcamu #gluta #serum #instabeauty #instashop #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #unisza #uitm #kualaTerengganu #ccCream #gluta #nuramnibeauty #krimputih #bbkrim #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare #labourse
Read more
Rm130 satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER 250ML ...
Media Removed
Rm130 satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER 250ML 3.SERUM 30ML 4. TONIC 45ML 5. HAIR TREATMENT 50ML . SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, nenggerbang ... Rm130 satu set...
SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE
1.SHAMPOO 300ML
2.CONDITIONER 250ML
3.SERUM 30ML
4. TONIC 45ML
5. HAIR TREATMENT 50ML
.
SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, nenggerbang dan kusut...utk yg rambut pecah2 hujung pun sangat sesuai...dijamin tak rugi uolls cuba set rambut ni

Cara guna

Mula2 pakai shampoo tu...garu2 kulit kepala utk hilangkan kelemumur, biar rata n biarkan 4-5.minit then bilas...
Kemudian pakai conditioner yg warner hijau...utk lembutkan rambur...biarkan 5 minit then bilas...
Lepas rambut kering spray serum yg warne biru di kulit kepala then gosok2 spray lg then gosok2 lg...biar rata seluruh kulit kepala utk galakkan pertumbuhan anak rambut dan kuatkan akar rambut...
Last skali..pakai serum yg warne putih tu di seluruh rambut n hujung rambut utk rawat rambut pecah n bercabang... Treatment yg dalam botol bulat tu...pakai seminggu sekali je.... lepas mandi.lumurkan di seluruh rambut. Bungkus dengan tuala @ topi mandi tu...biarkan 20-30 minit then bilas.... InsyaAllah semua masalah rambut AKan hilang... PROMOTION HANYA
RM130 FREE POS SM
Whatsapp +6019-6834025
Wechat id: Nuramnisue
Thanks for supporting us.
Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiaSale #karmart #malaysiashop #mahadcamu #gluta #serum #instabeauty #instashop #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #unisza #uitm #kualaTerengganu #ccCream #gluta #nuramnibeauty #krimputih #bbkrim #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare #labourse #labourseparis
Read more
Regrann from @labourse_paris_shampoo - Pening memikirkan masalah rambut yag bekelumumur, gugur, ...
Media Removed
Regrann from @labourse_paris_shampoo - Pening memikirkan masalah rambut yag bekelumumur, gugur, berbau, tidak teratur, serabai dan macam-macam lagi. Kini anda tidak perlu lagi pening dan semua masalah akan selesai dengan La bourse Shampoo hair care. Ia merupakan produk shampoo yang ... Regrann from @labourse_paris_shampoo - Pening memikirkan masalah rambut yag bekelumumur, gugur, berbau, tidak teratur, serabai dan macam-macam lagi. Kini anda tidak perlu lagi pening dan semua masalah akan selesai dengan La bourse Shampoo hair care. Ia merupakan produk shampoo yang terbaik yang mampu menyelesaikan semua masalah yang berkaitan rambut uols. Antara kelebihan la bourse hair care ini adalah mampu mengurangkan rambut gugur, melebatkan rambut, memanjangkan rambut, menghilangkan kelumumur, dan menguatkan akar rambut.

SET E terdiri 3 item: 1.La bourse Essence Tonic Shampoo(300ml), 2.La bourse Essential Tonic Conditioner(250ml),
3. Hair Tonic Essence(45ml)

Whatsapp http://www.wasap.my/60196834025
Wechat id: Nuramnisue .

Thanks for supporting us.
Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiaSale #karmart #malaysiashop #mahadcamu #gluta #serum #laboursetestimonisue #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #unisza #uitm #kualaTerengganu #ccCream #gluta #nuramnibeauty #krimputih #bbkrim #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare #labourse #labourseparis +6019-6834025
Read more
SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER 250ML 3.SERUM 30ML 4. TONIC ...
Media Removed
SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER 250ML 3.SERUM 30ML 4. TONIC 45ML 5. HAIR TREATMENT 250ML . SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, nenggerbang dan kusut...utk ... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE
1.SHAMPOO 300ML
2.CONDITIONER 250ML
3.SERUM 30ML
4. TONIC 45ML
5. HAIR TREATMENT 250ML
.
SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, nenggerbang dan kusut...utk yg rambut pecah2 hujung pun sangat sesuai...dijamin tak rugi uolls cuba set rambut ni

Cara guna

Mula2 pakai shampoo tu...garu2 kulit kepala utk hilangkan kelemumur, biar rata n biarkan 4-5.minit then bilas...
Kemudian pakai conditioner yg warner hijau...utk lembutkan rambur...biarkan 5 minit then bilas...
Lepas rambut kering spray serum yg warne biru di kulit kepala then gosok2 spray lg then gosok2 lg...biar rata seluruh kulit kepala utk galakkan pertumbuhan anak rambut dan kuatkan akar rambut...
Last skali..pakai serum yg warne putih tu di seluruh rambut n hujung rambut utk rawat rambut pecah n bercabang... Treatment yg dalam botol bulat tu...pakai seminggu sekali je.... lepas mandi.lumurkan di seluruh rambut. Bungkus dengan tuala @ topi mandi tu...biarkan 20-30 minit then bilas.... InsyaAllah semua masalah rambut AKan hilang... PROMOTION HANYA
RM150 FREE POS .
Whatsa +6019-6834025
Wechat id: Nuramnisue
Thanks for supporting us.
Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiaSale #karmart #malaysiashop #mahadcamu #gluta #serum #instabeauty #instashop #laboursetestimonisue #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #unisza #uitm #kualaTerengganu #gluta #nuramnibeauty #krimputih #bbkrim #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare #labourse #labourseparis
Read more
Loading...
Rm130 satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER 250ML ...
Media Removed
Rm130 satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER 250ML 3.SERUM 30ML 4. TONIC 45ML 5. HAIR TREATMENT 50ML . SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, nenggerbang ... Rm130 satu set...
SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE
1.SHAMPOO 300ML
2.CONDITIONER 250ML
3.SERUM 30ML
4. TONIC 45ML
5. HAIR TREATMENT 50ML
.
SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, nenggerbang dan kusut...utk yg rambut pecah2 hujung pun sangat sesuai...dijamin tak rugi uolls cuba set rambut ni

Cara guna

Mula2 pakai shampoo tu...garu2 kulit kepala utk hilangkan kelemumur, biar rata n biarkan 4-5.minit then bilas...
Kemudian pakai conditioner yg warner hijau...utk lembutkan rambur...biarkan 5 minit then bilas...
Lepas rambut kering spray serum yg warne biru di kulit kepala then gosok2 spray lg then gosok2 lg...biar rata seluruh kulit kepala utk galakkan pertumbuhan anak rambut dan kuatkan akar rambut...
Last skali..pakai serum yg warne putih tu di seluruh rambut n hujung rambut utk rawat rambut pecah n bercabang... Treatment yg dalam botol bulat tu...pakai seminggu sekali je.... lepas mandi.lumurkan di seluruh rambut. Bungkus dengan tuala @ topi mandi tu...biarkan 20-30 minit then bilas.... InsyaAllah semua masalah rambut AKan hilang... PROMOTION HANYA
RM130 FREE POS SM
Whatsapp +6019-6834025
Wechat id: Nuramnisue
Thanks for supporting us.
Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiaSale #karmart #malaysiashop #mahadcamu #gluta #serum #instabeauty #instashop #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #unisza #uitm #kualaTerengganu #ccCream #gluta #nuramnibeauty #krimputih #bbkrim #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare
Read more
Regrann from @labourse_paris_shampoo - - Rm120 free pos sm satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI ...
Media Removed
Regrann from @labourse_paris_shampoo - - Rm120 free pos sm satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER 250ML 3.SERUM 30ML 4. TONIC 45ML . SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk ... Regrann from @labourse_paris_shampoo - - Rm120 free pos sm satu set...
SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE
1.SHAMPOO 300ML
2.CONDITIONER 250ML
3.SERUM 30ML
4. TONIC 45ML .
SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, nenggerbang dan kusut...utk yg rambut pecah2 hujung pun sangat sesuai...dijamin tak rugi uolls cuba set rambut ni

Cara guna

Mula2 pakai shampoo tu...garu2 kulit kepala utk hilangkan kelemumur, biar rata n biarkan 4-5.minit then bilas...
Kemudian pakai conditioner yg warner hijau...utk lembutkan rambut...biarkan 5 minit then bilas...
Lepas rambut kering spray serum yg warne biru di kulit kepala then gosok2 spray lg then gosok2 lg...biar rata seluruh kulit kepala utk galakkan pertumbuhan anak rambut dan kuatkan akar rambut...
Serum...tu pakai macam minyak rambut biasa....
.
PROMOTION HANYA
RM120 FREE POS sm.
Whatsapp +6019-6834025
Wechat id: Nuramnisue .
Thanks for supporting us.
Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiaSale #karmart #malaysiashop #mahadcamu #gluta #serum #instabeauty #instashop #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #unisza #uitm #kualaTerengganu #ccCream #gluta #nuramnibeauty #krimputih #bbkrim #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare #labourse #labourseparis
Read more
Loading...
Regrann from @labourse_paris_shampoo - Rm95 free pos sm satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI ...
Media Removed
Regrann from @labourse_paris_shampoo - Rm95 free pos sm satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER 250ML 3. TONIC 45ML . . SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, ... Regrann from @labourse_paris_shampoo - Rm95 free pos sm satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE
1.SHAMPOO 300ML
2.CONDITIONER 250ML
3. TONIC 45ML .
.
SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, nenggerbang dan kusut...utk yg rambut pecah2 hujung pun sangat sesuai...dijamin tak rugi uolls cuba set rambut ni

Cara guna

Mula2 pakai shampoo tu...garu2 kulit kepala utk hilangkan kelemumur, biar rata n biarkan 4-5.minit then bilas...
Kemudian pakai conditioner yg warner hijau...utk lembutkan rambut...biarkan 5 minit then bilas...
Lepas rambut kering spray serum yg warne biru di kulit kepala then gosok2 spray lg then gosok2 lg...biar rata seluruh kulit kepala utk galakkan pertumbuhan anak rambut dan kuatkan akar rambut... .
PROMOTION HANYA
RM95 FREE POS sm.
Whatsapp +6019-6834025
Wechat id: Nuramnisue .
Thanks for supporting us.
Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiaSale #karmart #malaysiashop #mahadcamu #gluta #serum #instabeauty #instashop #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #unisza #uitm #kualaTerengganu #ccCream #gluta #nuramnibeauty #krimputih #bbkrim #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare #labourse #labourseparis
Read more
Regrann from @labourse_paris_shampoo - Rm65 free pos sm satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI ...
Media Removed
Regrann from @labourse_paris_shampoo - Rm65 free pos sm satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2. TONIC 40ML . SET ni sesuai masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut nipis, jarang dan botak..utk masalah kulit kepala berminyak pun sangat sesuai...dijamin ... Regrann from @labourse_paris_shampoo - Rm65 free pos sm satu set...
SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE
1.SHAMPOO 300ML
2. TONIC 40ML .
SET ni sesuai masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut nipis, jarang dan botak..utk masalah kulit kepala berminyak pun sangat sesuai...dijamin tak rugi uolls cuba set rambut ni

Cara guna

1. Mula2 pakai shampoo tu...garu2 kulit kepala utk hilangkan kelemumur, biar rata n biarkan 4-5.minit then bilas... .
.
2. selesai keringkan rambut.. pakai spray tonic yg warne biru tu di seluruh kulit kepala. Spray di kulit kepala then urut2 skit . InsyaAllah akar rambut akan mula tumbuh...
.

PROMOTION HANYA
RM65 FREE POS SM.
Whatsa +6019-6834025
Wechat id: Nuramnisue
Thanks for supporting us.
Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiaSale #karmart #serum #instabeauty #instashop #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #unisza #uitm #kualaTerengganu #ccCream #gluta #nuramnibeauty #krimputih #bbkrim #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare #labourse #labourseparis #laboursetestimonisue
Read more
SET E rm95 free pos sm Pening memikirkan masalah rambut yag bekelumumur, gugur, berbau, tidak ...
Media Removed
SET E rm95 free pos sm Pening memikirkan masalah rambut yag bekelumumur, gugur, berbau, tidak teratur, serabai dan macam-macam lagi. Kini anda tidak perlu lagi pening dan semua masalah akan selesai dengan La bourse Shampoo hair care. Ia merupakan produk shampoo yang terbaik yang mampu ... SET E rm95 free pos sm
Pening memikirkan masalah rambut yag bekelumumur, gugur, berbau, tidak teratur, serabai dan macam-macam lagi. Kini anda tidak perlu lagi pening dan semua masalah akan selesai dengan La bourse Shampoo hair care. Ia merupakan produk shampoo yang terbaik yang mampu menyelesaikan semua masalah yang berkaitan rambut uols. Antara kelebihan la bourse hair care ini adalah mampu mengurangkan rambut gugur, melebatkan rambut, memanjangkan rambut, menghilangkan kelumumur, dan menguatkan akar rambut.

SET E terdiri 3 item: 1.La bourse Essence Tonic Shampoo(300ml), 2.La bourse Essential Tonic Conditioner(250ml),
3. Hair Tonic Essence(45ml)

Whatsapp +6019-6834025
Wechat id: Nuramnisue .

Thanks for supporting us.
Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiaSale #karmart #malaysiashop #mahadcamu #gluta #serum #laboursetestimonisue #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #unisza #uitm #kualaTerengganu #ccCream #gluta #nuramnibeauty #krimputih #bbkrim #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare #labourse +6019-6834025
Read more
Alhamdulillah....rambut cepat tumbuh Baru guna 2 minggu..anak rambut baru dah keluar dgn awesome... . Whatsa ...
Media Removed
Alhamdulillah....rambut cepat tumbuh Baru guna 2 minggu..anak rambut baru dah keluar dgn awesome... . Whatsa 019-6834025 Wechat id: Nuramnisue . Thanks for supporting us. Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiaSale #karmart #malaysiashop ... Alhamdulillah....rambut cepat tumbuh
Baru guna 2 minggu..anak rambut baru dah keluar dgn awesome...
.
Whatsa 019-6834025
Wechat id: Nuramnisue .
Thanks for supporting us.
Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiaSale #karmart #malaysiashop #mahadcamu #gluta #serum #instabeauty #instashop #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #unisza #uitm #kualaTerengganu #ccCream #gluta #nuramnibeauty #krimputih #bbkrim #bazaarpaknil #laboursetestimonisue #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare #labourse #labourseparis
Read more
Loading...
Loading...