Kaw kaw masih

Loading...


Unique profiles
25
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Berjaya Times Square Kuala Lumpur, MSW DESIGN, Oceanlife Marketing Sdn Bhd - Ephyra HQ
Average media age
603.9 days
to ratio
9
Penangan Promo Kaw-Kaw RayaAlhamdulillah syukur rezeki hari ni. . Ramai rupanya yang ada masalah kulit kering, gatal-gatal, kasar, jerawat, parut, kulit gelap dan kusam. Macam-macam cerita mengenai masalah kulit yang yaney dapat dekat DM dan WhatsApp. In shaa Allah lily cuba bantu ... Penangan Promo Kaw-Kaw Raya🎉Alhamdulillah syukur rezeki hari ni.
.

Ramai rupanya yang ada masalah kulit kering, gatal-gatal, kasar, jerawat, parut, kulit gelap dan kusam. Macam-macam cerita mengenai masalah kulit yang yaney dapat dekat DM dan WhatsApp. In shaa Allah lily cuba bantu selesaikan masalah kulit awak semua 🤗.
.

Apa yang best dengan Promo Kaw-Kaw Raya kali ni ?
.

Selain dari membantu menyelesaikan masalah kulit korang, lily juga bantu jadikan Calla Beautskin, Susu Maaez dan Carmela Whitening Soap sebagai mampu milik!Maksudnya promo kali ni memang promo paling MURAH dan DISKAUN sampai berpuluh ringgit😱.
.
. ✅ DISKAUN berpuluh ringgit
✅ FREE GIFT
✅ FREE SAMPUL RAYA
✅ FREE GUIDE dari admin-admin yang comel
🛵 COD seluruh KL & Selangor.
.

Inilah masanya untuk korang JIMAT dan dalam masa yang sama dapat selesaikan masalah kulit yang sekian lama masih tak sembuh-sembuh😔. Jangan risau, kita sama-sama ikhtiar sampai sembuh ye🤗.
.

p/s: KAW-KAW RAYA SALE akan ditamatkan pada bila-bila masa sahaja bergantung pada stok. Kalau stok habis awal, promo juga akan ditamatkan lebih awal🎉
Read more
Loading...
Assalamualaikum, #YESCelebritylass dah bermula. Korang yang dah jadi pengguna setia #Celebritylass ...
Media Removed
Assalamualaikum, #YESCelebritylass dah bermula. Korang yang dah jadi pengguna setia #Celebritylass atau yang masih lagi duk teragak² nak try test cuba tu make sure jangan lepaskan peluang ni tau . . Ada 3 jenis promo ni, so yang mana korang rasa paling best nak grab? . . Harga jimat ... Assalamualaikum, #YESCelebritylass dah bermula. Korang yang dah jadi pengguna setia #Celebritylass atau yang masih lagi duk teragak² nak try test cuba tu make sure jangan lepaskan peluang ni tau
.
.
Ada 3 jenis promo ni, so yang mana korang rasa paling best nak grab? 😂
.
.
Harga jimat dan berbaloi²
Whatsapp terus kalau nak cepat reply
+6016-8401806
.
.
P/s: info rahsia. Next year kompom naik harga kaw² punya taw haha 😜 .

#Beyondshop24
Read more
Wahhhhhh cantiknya Tudung Sarung Mikayla Premium by @marshmallowscarf nie <span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span>~~~ Manis sangat ...
Media Removed
Wahhhhhh cantiknya Tudung Sarung Mikayla Premium by @marshmallowscarf nie ~~~ Manis sangat uollsss ~~~ Jom dapatkan sementara sale masih on nie ~~~ #Repost from @marshmallowscarf with @regram.app ... Sapa sini yang tak suka iron tudung angkat tangan? 🏻‍♀️ . Korang ... Wahhhhhh cantiknya Tudung Sarung Mikayla Premium by @marshmallowscarf nie 😍😍😍~~~
Manis sangat uollsss 😘😘😘
~~~
Jom dapatkan sementara sale masih on nie 😊😊😊
~~~
#Repost from @marshmallowscarf with @regram.app ... Sapa sini yang tak suka iron tudung angkat tangan? 🙋🏻‍♀️
.
Korang blh cuci mata di website kami👇🏼
.
www.marshmallowscarf.com/mikayla-premium
.

sbb sale mat hari raya tgh on sale kaw kaw skrg..rugi la uollss klu tak grab awal sbb koleksi Mikayla Premium ni paling hot tau! Stock pun dh myiputtt.. 🤣
.
.
#mikaylapremium
#msfans
#marshmallowscarf
Read more
Selamat pagi semua! Sudahkah anda bersarapan pagi? Ataupun masih lagi di dalam kesesakan lalu ...
Media Removed
Selamat pagi semua! Sudahkah anda bersarapan pagi? Ataupun masih lagi di dalam kesesakan lalu lintas? Jangan rungsing! Jom singgah di mana-mana stesen PETRONAS berdekatan dan dapatkan Mesra Bites kami yang lazat dan berkhasiat! Bagi anda yang berdekatan dengan stesen PETRONAS Penchala ... Selamat pagi semua! Sudahkah anda bersarapan pagi? Ataupun masih lagi di dalam kesesakan lalu lintas? Jangan rungsing! Jom singgah di mana-mana stesen PETRONAS berdekatan dan dapatkan Mesra Bites kami yang lazat dan berkhasiat!
Bagi anda yang berdekatan dengan stesen PETRONAS Penchala Link (arah Damansara), dapatkan Starbucks Kaw Kaw untuk dinikmati dengan Mesra Bites!
#MesraBites #MorningsAtMesra #StarbucksKawKaw
Read more
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita ...
Media Removed
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri. . . Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan ... Anda pilih kiri ke kanan?
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga diri anda MURAH, segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa mahal!
.
.
Ayuhlah wanita marilah menyayangi diri dengan BUST UP EXPRESS! Segala manfaat dalam satu botol sahaja! Siap discount kaw-kaw diberi free pos, free gifts (free serum, free feminine wash, free botol shaker)
.
.
Kalau anda bijak anda jadi wanita di sebelah KANAN. Menyayangi lah diri anda barulah orang lain sayang diri anda. Menyayangi lah diri anda kerana anda SANGAT BERHARGA. Kecantikkan dan kesihatan diri anda adalah lebih penting.
.

Amalkan BUST UP EXPRESS PREMIUM SEKARANG untuk kekal yakin, cantik, sihat dan mengoda!
.
.
Wasp. no. 013 3181978
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga dir limited SEKARANG! Sementara free gifts masih ada.
.

#rahsiaasetwanita
#payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd #sweetcandcup
#fullplus #lingeriemurah #bajutidurseksi #dianzvitamin #vimax #payudarabesar #vgrip #sweetcandcuphq #secretplus #bconfident #jamuyounggold #secrethormonpil #gambiremas #minyakbelacak #gambirjantan #juskekaldara
Read more
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita ...
Media Removed
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri. . . Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan ... Anda pilih kiri ke kanan?
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga diri anda MURAH, segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa mahal!
.
.
Ayuhlah wanita marilah menyayangi diri dengan BUST UP EXPRESS! Segala manfaat dalam satu botol sahaja! Siap discount kaw-kaw diberi free pos, free gifts (free serum, free feminine wash, free botol shaker)
.
.
Kalau anda bijak anda jadi wanita di sebelah KANAN. Menyayangi lah diri anda barulah orang lain sayang diri anda. Menyayangi lah diri anda kerana anda SANGAT BERHARGA. Kecantikkan dan kesihatan diri anda adalah lebih penting.
.

Amalkan BUST UP EXPRESS PREMIUM SEKARANG untuk kekal yakin, cantik, sihat dan mengoda!
.
.
Wasp. no. 013 3181978
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga dir limited SEKARANG! Sementara free gifts masih ada.
.

#rahsiaasetwanita
#payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd #sweetcandcup
#fullplus #lingeriemurah #bajutidurseksi #dianzvitamin #vimax #payudarabesar #vgrip #sweetcandcuphq #secretplus #bconfident #jamuyounggold #secrethormonpil #gambiremas #minyakbelacak #gambirjantan #juskekaldara
Read more
Loading...
Assalamualaikum..!!🤗 . . SHOUTOUT BUAT #EPHYRALOVERS AREA KL - 14 APRIL NI EPHYRA HQ BUAT OPEN DAY! DTG JE TERUS DPT 10% DISKAUN. TAK CUKUP LAGI, ADA SURPRISE MENANTI. NAK TAHU? TGK VIDEO NI SAMPAI HABIS! . . Atas permintaan ramai - EPHYRA OPEN DAY datang lagi! Khas untuk #ephyralovers!!! ... Assalamualaikum..!!🤗
.
.

SHOUTOUT BUAT #EPHYRALOVERS AREA KL - 14 APRIL NI EPHYRA HQ BUAT OPEN DAY! DTG JE TERUS DPT 10% DISKAUN. TAK CUKUP LAGI, ADA SURPRISE MENANTI. NAK TAHU? TGK VIDEO NI SAMPAI HABIS! .
.
Atas permintaan ramai - EPHYRA OPEN DAY datang lagi! Khas untuk #ephyralovers!!! Jadi... inilah masanya untuk datang ke HQ & beli banyak-banyak produk #ephyra dgn diskaun 10%! Tapi... Sape2 yg isi form link kat bawah ni, akan dapat lg tambahan diskaun 10%. Woww, rugi tak isi! .
Isi details kat sini utk dapatkan extra 10% diskaun hanya di Open Day HQ Ephyra! >> 👉 http://ephyra.com.my/openday
👉 http://ephyra.com.my/openday
👉 http://ephyra.com.my/openday
.
.
••••••••••••••••
💃🏻 5 SEBAB KENAPA #EPHYRALOVERS WAJIB SERBU OPEN DAY EPHYRA PADA 14 APRIL NI! 💃🏻
••••••••••••••••
.
1⃣ SEMESTINYAAAA, EPHYRA KASI DISKAUN HARGA KAW-KAW!!!! DISKAUN UTK HAMPIR SEMUA PRODUK - JUST UTK HARI OPEN DAY SAHAJA! Untungnyaaaa... 👍🏻
.
2⃣ BOLEH MEET & GREET WITH DUTA Memey Suhaiza & Norman Hakim UTK SELFIE, TANYA-TANYA SOALAN atau NAK CUBIT PIPI GEBU FLAWLESS MEMEY PUN BOLEH... *hanya perempuan shj tauuuu!* 😋
.
3⃣ DPTKAN KHIDMAT NASIHAT daripada EPHYRA BEAUTY ADVISOR yg terlatih untuk bantu guide step-by-step utk rutin skincare & supplement. Time ni boleh tanya 1001 soalan pd EPHYRA - Insya Allah kami berikan tip top service! 👍🏻
.
4⃣ BOLEH TRY & CUBA SENDIRI PRODUK EPHYRA - ramai yang masih takut-takut nak cuba produk EPHYRA kan? Time ni lah korang boleh datang & rasa sendiri produk EPHYRA secara PERCUMA... Dengar cerita - air EPHYRA pun ada disediakan. Barulahhh bertenaga kan!
.
5⃣ SHARING CERITA & PENGALAMAN anda sepanjang gunakan produk EPHYRA utk kami angkat anda jadi #INSPIRASIEPHYRA. Kami tahu anda semua ada momen-momen berharga yang mana EPHYRA dah ubah hidup anda kan? Share dengan kami!!!
.
.
🎈Nampak tak!! Nampak takkkk!! Kemain meriah & bestnya EPHYRA OPEN DAY!!! Peluang ni HANYA SATU HARI SAHAJA!!
.
.
🤗 Pls...please...yang penting, korang kena ajak kakak - adik - kawan satu opis - sedara mara mahupun jiran tetangga - untuk datang serbu EPHYRA HQ!
.
.
📍Save the date ok!📍
🔹Tarikh: 14 APRIL 2018 (Sabtu)
🔹10 pagi - 6 petang 🔹HQ EPHYRA
Read more
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita ...
Media Removed
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri. . . Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan ... Anda pilih kiri ke kanan?
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga diri anda MURAH, segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa mahal!
.
.
Ayuhlah wanita marilah menyayangi diri dengan BUST UP EXPRESS! Segala manfaat dalam satu botol sahaja! Siap discount kaw-kaw diberi free pos, free gifts (free serum, free feminine wash, free botol shaker)
.
.
Kalau anda bijak anda jadi wanita di sebelah KANAN. Menyayangi lah diri anda barulah orang lain sayang diri anda. Menyayangi lah diri anda kerana anda SANGAT BERHARGA. Kecantikkan dan kesihatan diri anda adalah lebih penting.
.

Amalkan BUST UP EXPRESS PREMIUM SEKARANG untuk kekal yakin, cantik, sihat dan mengoda!
.
.
Wasp. no. 013 3181978
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga dir limited SEKARANG! Sementara free gifts masih ada.
.

#rahsiaasetwanita
#payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd #sweetcandcup
#fullplus #lingeriemurah #bajutidurseksi #dianzvitamin #vimax #payudarabesar #vgrip #sweetcandcuphq #secretplus #bconfident #jamuyounggold #secrethormonpil #gambiremas #minyakbelacak #gambirjantan #juskekaldara
Read more
Loading...
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita ...
Media Removed
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri. . . Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan ... Anda pilih kiri ke kanan?
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga diri anda MURAH, segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa mahal!
.
.
Ayuhlah wanita marilah menyayangi diri dengan BUST UP EXPRESS! Segala manfaat dalam satu botol sahaja! Siap discount kaw-kaw diberi free pos, free gifts (free serum, free feminine wash, free botol shaker)
.
.
Kalau anda bijak anda jadi wanita di sebelah KANAN. Menyayangi lah diri anda barulah orang lain sayang diri anda. Menyayangi lah diri anda kerana anda SANGAT BERHARGA. Kecantikkan dan kesihatan diri anda adalah lebih penting.
.

Amalkan BUST UP EXPRESS PREMIUM SEKARANG untuk kekal yakin, cantik, sihat dan mengoda!
.
.
Wasp. no. 013 3181978
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga dir limited SEKARANG! Sementara free gifts masih ada.
.

#rahsiaasetwanita
#payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd #sweetcandcup
#fullplus #lingeriemurah #bajutidurseksi #dianzvitamin #vimax #payudarabesar #vgrip #sweetcandcuphq #secretplus #bconfident #jamuyounggold #secrethormonpil #gambiremas #minyakbelacak #gambirjantan #juskekaldara
Read more
Morning!! Masih ramai yang TAK TAHU Lanbaharin tgh buat Merdeka Deals gila gila??? * Dah seminggu ...
Media Removed
Morning!! Masih ramai yang TAK TAHU Lanbaharin tgh buat Merdeka Deals gila gila??? * Dah seminggu dah bro!! Semua abang2 kakak2 dah borong kaw kaw sbb takkan dapat dah harga macam ni lepas ni lagi!! * Kalau tunggu hujung2 baru nak dtg CONFIRM lah size pun dah takde kan? Sbb abam2 yg dtg ... Morning!!
Masih ramai yang TAK TAHU Lanbaharin tgh buat Merdeka Deals gila gila???
*
Dah seminggu dah bro!! Semua abang2 kakak2 dah borong kaw kaw sbb takkan dapat dah harga macam ni lepas ni lagi!!
*
Kalau tunggu hujung2 baru nak dtg CONFIRM lah size pun dah takde kan? Sbb abam2 yg dtg awal ni sekali beli bukan satu! Tp dia beli semua design yg ada size dia! Borong habis!
*
Outlet mana yg ada Merdeka Deals?? SEMUA OUTLET kami (TTDI, KWC, PUTRAJAYA, STAR AVENUE MALL dan JOHOR BAHRU)
*
Online pun boleh beli di Www.lanbaharin.com.my tp tentulah tak banyak pilihan mcm dekat kedai kan.
*
Jgn minta kami hantar gambar kasut mana RM 61... sebab sale bukan satu design.. hampir satu kedai! takkan kami nak send gambar semua kasut satu2 kan.. so dtg cepat!!!! Lambat confirm tak dapat 😭😭😁😁
Read more
s t r a t o c a s t e r <span class="emoji emoji1f3b8"></span> Adalah sejenis guitar listrik, diantara jenis lain: telecaster, hollow body, ...
Media Removed
s t r a t o c a s t e r Adalah sejenis guitar listrik, diantara jenis lain: telecaster, hollow body, les paul ( nama orang yang akhirnya dipakai menjadi jenis guitar, contohnya kaya kita sebut air minum Aqua misalnya)• • Tau John Mayer kan? Nah dia demennya si strato ini. Kl Telecaster, mungkin ... s t r a t o c a s t e r 🎸
Adalah sejenis guitar listrik, diantara jenis lain: telecaster, hollow body, les paul ( nama orang yang akhirnya dipakai menjadi jenis guitar, contohnya kaya kita sebut air minum Aqua misalnya)•

Tau John Mayer kan? Nah dia demennya si strato ini. Kl Telecaster, mungkin contoh paling ngetop Keith Richards, Les Paul sering dipakai Slash, hollow body yang aku ingat saat ini, dipakai Noel Gallagher•

Trus tujuannya apa sih, Inang kepsyen ini? Tujuannya:
1. Supaya kalau anakmu ingin main guitar, disuruhnya kaw beli, kaw tau dulu basic2nya.
Jangan ke toko guitar trus bilang: “Bang, ada yg model gitar bolong?” ⚡️Aaah malu kaw nanti, eda. •


2. Kaos Stratocaster yg aku pakai ini adalah hasil kreasi suamiku. Besok mau kami jual di LIPPO MALL KUTA, 18,19,20 agustus dalam rangka HIEND GUITAR EXPERIENCE.
Ada toko gitar baru buka disitu @hiendguitar
Nonton band gratis mulai jam 4 yuk, kl kaosnya bayarlah. Masa dagangan orang pun masih kaw mintak, yekaaan?•

Jumpa besok yaaaa di Lippo Mall Kuta! ( oh ya, penjabaran guitar diatas adalah seri guitar listrik, bukan guitar acoustic —> yes, acoustic itu C-nya satu. Kl c-nya dua, air accu 💦) 🤪🤪


Kali2 butuh kado buat suami. Atau pacarmu pemain band yang sekarang harus memilih kerja kantoran dulu dan kangen berat ngeband?
Ada 3 serie kaos. Besoklah datang dan lihat. Sapa aku :) kl Hello Kitty, itu koleksi inang, ga dijual🤪
#findthejoy #hatiyanggembiraadalahobat #Godisgood #guitar #geartalk #tipsInangSophie
Read more
ANNIVERSARY SALE LADYBOSS <span class="emoji emoji1f470"></span> 23-28 JULY 2018 . . sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ...
Media Removed
ANNIVERSARY SALE LADYBOSS 23-28 JULY 2018 . . sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ni, ladyboss dah setuju nak bagi uols harga sale KAWW KAWW tau . . HARGA SALE HARGA NORMAL 1 HELAI - RM36 RM39 2 HELAI - RM70 RM78 3 HELAI - RM105 RM117 4 HELAI - RM140 RM156 . *HARGA ... ANNIVERSARY SALE LADYBOSS 👰 23-28 JULY 2018
.
.
sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ni, ladyboss dah setuju nak bagi uols harga sale KAWW KAWW tau 😍😍😍
.
.
HARGA SALE 🆚 HARGA NORMAL
1 HELAI - RM36 ➖ RM39
2 HELAI - RM70 ➖ RM78
3 HELAI - RM105 ➖ RM117
4 HELAI - RM140 ➖ RM156 .
*HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE & SIZE XXL MASIH PERLU TAMBAH RM2 PER PCS*
.
HAAAAAAA CUKUP KAW KE TAK ?🔥🔥🔥
TAK PERCAYA HARGA MURAHH MCM NI? WHATSAPP AIN 0195527879 KITA BINCANG OKEY 😘
.
.
#palazothese7enstore #palazomurah #palazoviral #palazoselesa #palazohot #palazoreject #palazotrending #palazo2016 #palazoplain #palazocantik #palazoviral2017 #palazoviralmurah #palazomurahMalaysia #palazoborong
#palazomurahmalaysia #palazobest #palazothese7enstore #palazo #palazoraya #palazocorak #palazolawa #palazoborong #palazobootcut #palazomurahcantik #palazojeans #palazojeanscotton #palazo2018 #palazocottonameena #palazocottonameenacantik #palazocottonameenaborong #palazocottonameenamurah #palazocottonameenamurah #palazocottonameenaborong
Read more
Loading...
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita ...
Media Removed
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri. . . Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan ... Anda pilih kiri ke kanan?
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga diri anda MURAH, segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa mahal!
.
.
Ayuhlah wanita marilah menyayangi diri dengan BUST UP EXPRESS! Segala manfaat dalam satu botol sahaja! Siap discount kaw-kaw diberi free pos, free gifts (free serum, free feminine wash, free botol shaker)
.
.
Kalau anda bijak anda jadi wanita di sebelah KANAN. Menyayangi lah diri anda barulah orang lain sayang diri anda. Menyayangi lah diri anda kerana anda SANGAT BERHARGA. Kecantikkan dan kesihatan diri anda adalah lebih penting.
.

Amalkan BUST UP EXPRESS PREMIUM SEKARANG untuk kekal yakin, cantik, sihat dan mengoda!
.
.
Wasp. no. 013 3181978
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga dir limited SEKARANG! Sementara free gifts masih ada.
.

#rahsiaasetwanita
#payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd #sweetcandcup
#fullplus #lingeriemurah #bajutidurseksi #dianzvitamin #vimax #payudarabesar #vgrip #sweetcandcuphq #secretplus #bconfident #jamuyounggold #secrethormonpil #gambiremas #minyakbelacak #gambirjantan #juskekaldara
Read more
ANNIVERSARY SALE LADYBOSS <span class="emoji emoji1f470"></span> 23-28 JULY 2018 . . sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ...
Media Removed
ANNIVERSARY SALE LADYBOSS 23-28 JULY 2018 . . sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ni, ladyboss dah setuju nak bagi uols harga sale KAWW KAWW tau . . HARGA SALE HARGA NORMAL 1 HELAI - RM36 RM39 2 HELAI - RM70 RM78 3 HELAI - RM105 RM117 4 HELAI - RM140 RM156 . *HARGA ... ANNIVERSARY SALE LADYBOSS 👰 23-28 JULY 2018
.
.
sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ni, ladyboss dah setuju nak bagi uols harga sale KAWW KAWW tau 😍😍😍
.
.
HARGA SALE 🆚 HARGA NORMAL
1 HELAI - RM36 ➖ RM39
2 HELAI - RM70 ➖ RM78
3 HELAI - RM105 ➖ RM117
4 HELAI - RM140 ➖ RM156 .
*HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE & SIZE XXL MASIH PERLU TAMBAH RM2 PER PCS*
.
HAAAAAAA CUKUP KAW KE TAK ?🔥🔥🔥
TAK PERCAYA HARGA MURAHH MCM NI? WHATSAPP AIN 0195527879 KITA BINCANG OKEY 😘
.
.
#palazothese7enstore #palazomurah #palazoviral #palazoselesa #palazohot #palazoreject #palazotrending #palazo2016 #palazoplain #palazocantik #palazoviral2017 #palazoviralmurah #palazomurahMalaysia #palazoborong
#palazomurahmalaysia #palazobest #palazothese7enstore #palazo #palazoraya #palazocorak #palazolawa #palazoborong #palazobootcut #palazomurahcantik #palazojeans #palazojeanscotton #palazo2018 #palazocottonameena #palazocottonameenacantik #palazocottonameenaborong #palazocottonameenamurah #palazocottonameenamurah #palazocottonameenaborong
Read more
ANNIVERSARY SALE LADYBOSS <span class="emoji emoji1f470"></span> 23-28 JULY 2018 . . sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ...
Media Removed
ANNIVERSARY SALE LADYBOSS 23-28 JULY 2018 . . sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ni, ladyboss dah setuju nak bagi uols harga sale KAWW KAWW tau . . HARGA SALE HARGA NORMAL 1 HELAI - RM36 RM39 2 HELAI - RM70 RM78 3 HELAI - RM105 RM117 4 HELAI - RM140 RM156 . *HARGA ... ANNIVERSARY SALE LADYBOSS 👰 23-28 JULY 2018
.
.
sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ni, ladyboss dah setuju nak bagi uols harga sale KAWW KAWW tau 😍😍😍
.
.
HARGA SALE 🆚 HARGA NORMAL
1 HELAI - RM36 ➖ RM39
2 HELAI - RM70 ➖ RM78
3 HELAI - RM105 ➖ RM117
4 HELAI - RM140 ➖ RM156 .
*HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE & SIZE XXL MASIH PERLU TAMBAH RM2 PER PCS*
.
HAAAAAAA CUKUP KAW KE TAK ?🔥🔥🔥
TAK PERCAYA HARGA MURAHH MCM NI? WHATSAPP AIN 0195527879 KITA BINCANG OKEY 😘
.
.
#palazothese7enstore #palazomurah #palazoviral #palazoselesa #palazohot #palazoreject #palazotrending #palazo2016 #palazoplain #palazocantik #palazoviral2017 #palazoviralmurah #palazomurahMalaysia #palazoborong
#palazomurahmalaysia #palazobest #palazothese7enstore #palazo #palazoraya #palazocorak #palazolawa #palazoborong #palazobootcut #palazomurahcantik #palazojeans #palazojeanscotton #palazo2018 #palazocottonameena #palazocottonameenacantik #palazocottonameenaborong #palazocottonameenamurah #palazocottonameenamurah #palazocottonameenaborong
Read more
Loading...
Assalamualaikum, #YESCelebritylass dah bermula. Korang yang dah jadi pengguna setia #Celebritylass ...
Media Removed
Assalamualaikum, #YESCelebritylass dah bermula. Korang yang dah jadi pengguna setia #Celebritylass atau yang masih lagi duk teragak² nak try test cuba tu make sure jangan lepaskan peluang ni tau . . Ada 3 jenis promo ni, so yang mana korang rasa paling best nak grab? . . Harga jimat ... Assalamualaikum, #YESCelebritylass dah bermula. Korang yang dah jadi pengguna setia #Celebritylass atau yang masih lagi duk teragak² nak try test cuba tu make sure jangan lepaskan peluang ni tau
.
.
Ada 3 jenis promo ni, so yang mana korang rasa paling best nak grab? 😂
.
.
Harga jimat dan berbaloi²
Whatsapp terus kalau nak cepat reply
+6016-8401806
.
.
P/s: info rahsia. Next year kompom naik harga kaw² punya taw haha 😜 .

#Beyondshop24
Read more
Assalamualaikum, #YESCelebritylass dah bermula. Korang yang dah jadi pengguna setia #Celebritylass ...
Media Removed
Assalamualaikum, #YESCelebritylass dah bermula. Korang yang dah jadi pengguna setia #Celebritylass atau yang masih lagi duk teragak² nak try test cuba tu make sure jangan lepaskan peluang ni tau . . Ada 3 jenis promo ni, so yang mana korang rasa paling best nak grab? . . Harga jimat ... Assalamualaikum, #YESCelebritylass dah bermula. Korang yang dah jadi pengguna setia #Celebritylass atau yang masih lagi duk teragak² nak try test cuba tu make sure jangan lepaskan peluang ni tau
.
.
Ada 3 jenis promo ni, so yang mana korang rasa paling best nak grab? 😂
.
.
Harga jimat dan berbaloi²
Whatsapp terus kalau nak cepat reply
+6016-8401806
.
.
P/s: info rahsia. Next year kompom naik harga kaw² punya taw haha 😜 .

#Beyondshop24
Read more
COMP WRAP WIRE BY COTTON BACON. . . Unik wire yang sesuai untuk korang rasa flavour lagi kaw dan ...
Media Removed
COMP WRAP WIRE BY COTTON BACON. . . Unik wire yang sesuai untuk korang rasa flavour lagi kaw dan smooth. . Ada 3 jenis material berbeza. . Khantal Nicrome Nickel . Harga RM60.00 / 10m . So jom dapatkan sekarang sementara masih ada. . •mods•coils•ejuices•cottons•accessories• ---------------------------------- Landmark ... COMP WRAP WIRE BY COTTON BACON.
.
.
Unik wire yang sesuai untuk korang rasa flavour lagi kaw dan smooth.
.
Ada 3 jenis material berbeza.
.
Khantal
Nicrome
Nickel
.
Harga RM60.00 / 10m
.
So jom dapatkan sekarang sementara masih ada.
.
•mods•coils•ejuices•cottons•accessories•
----------------------------------
Landmark : 1-1, jalan PJS 8/11 Dataran Mentari, 46150 Petaling Jaya, Malaysia (sebelah shell mentari, tingkat 1 atas perodua showroom)
----------------------------------
Other Outlet on Facebook
https://www.facebook.com/MobileVaporshop
https://www.facebook.com/Mobilevaporshopshahalam
https://www.facebook.com/MobilevaporshopWM
---------------------------------
❔💢 Any Inquiry : ☎📞
Shop number : +60374995974
Mobile/whatsapp : 👨🏻http://mobilevaporshopwan.wasap.my/
----------------------------------
🕦🌝 Business Hours : Open Every Day 📆
↔️Monday - Sunday : 11am-11pm
🚚📬 POSTAGE AVAILABLE 💨💨
----------------------------------
#MobileVaporShopSunway
#MobileVaporShopShahAlam
#MobileVaporShopWangsaMaju
#vapebox #vape #vapeon #vapefam #vapeshop #vapesquadmalaysia #vapesociety #vapers #vaperz #vapetricks #vapetime #vapepics #vapeallday #vapeart #vapedaily #vapeclouds #vapecommunity #vapecrew #vapeusa #vapeindo #vapebros #vapebrunei #vapemalaysia #vapeselangor #ejuice #vapeusa
Read more
Loading...
ANNIVERSARY SALE LADYBOSS <span class="emoji emoji1f470"></span> . . sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ni, ladyboss ...
Media Removed
ANNIVERSARY SALE LADYBOSS . . sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ni, ladyboss dah setuju nak bagi uols harga sale KAWW KAWW tau . . HARGA SALE HARGA NORMAL 1 HELAI - RM36 RM39 2 HELAI - RM70 RM78 3 HELAI - RM105 RM117 4 HELAI - RM140 RM156 . *HARGA TIDAK TERMASUK ... ANNIVERSARY SALE LADYBOSS 👰
.
.
sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ni, ladyboss dah setuju nak bagi uols harga sale KAWW KAWW tau 😍😍😍
.
.
HARGA SALE 🆚 HARGA NORMAL
1 HELAI - RM36 ➖ RM39
2 HELAI - RM70 ➖ RM78
3 HELAI - RM105 ➖ RM117
4 HELAI - RM140 ➖ RM156 .
*HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE & SIZE XXL MASIH PERLU TAMBAH RM2 PER PCS*
.
HAAAAAAA CUKUP KAW KE TAK ?🔥🔥🔥
TAK PERCAYA HARGA MURAHH MCM NI? WHATSAPP AIN 0195527879 KITA BINCANG OKEY 😘
.
.
#palazothese7enstore #palazomurah #palazoviral #palazoselesa #palazohot #palazoreject #palazotrending #palazo2016 #palazoplain #palazocantik #palazoviral2017 #palazoviralmurah #palazomurahMalaysia #palazoborong
#palazomurahmalaysia #palazobest #palazothese7enstore #palazo #palazoraya #palazocorak #palazolawa #palazoborong #palazobootcut #palazomurahcantik #palazojeans #palazojeanscotton #palazo2018 #palazocottonameena #palazocottonameenacantik #palazocottonameenaborong #palazocottonameenamurah #palazocottonameenamurah #palazocottonameenaborong
Read more
ANNIVERSARY SALE LADYBOSS <span class="emoji emoji1f470"></span> 23-28 JULY 2018 . . sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ...
Media Removed
ANNIVERSARY SALE LADYBOSS 23-28 JULY 2018 . . sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ni, ladyboss dah setuju nak bagi uols harga sale KAWW KAWW tau . . HARGA SALE HARGA NORMAL 1 HELAI - RM36 RM39 2 HELAI - RM70 RM78 3 HELAI - RM105 RM117 4 HELAI - RM140 RM156 . *HARGA ... ANNIVERSARY SALE LADYBOSS 👰 23-28 JULY 2018
.
.
sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ni, ladyboss dah setuju nak bagi uols harga sale KAWW KAWW tau 😍😍😍
.
.
HARGA SALE 🆚 HARGA NORMAL
1 HELAI - RM36 ➖ RM39
2 HELAI - RM70 ➖ RM78
3 HELAI - RM105 ➖ RM117
4 HELAI - RM140 ➖ RM156 .
*HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE & SIZE XXL MASIH PERLU TAMBAH RM2 PER PCS*
.
HAAAAAAA CUKUP KAW KE TAK ?🔥🔥🔥
TAK PERCAYA HARGA MURAHH MCM NI? WHATSAPP AIN 0195527879 KITA BINCANG OKEY 😘
.
.
#palazothese7enstore #palazomurah #palazoviral #palazoselesa #palazohot #palazoreject #palazotrending #palazo2016 #palazoplain #palazocantik #palazoviral2017 #palazoviralmurah #palazomurahMalaysia #palazoborong
#palazomurahmalaysia #palazobest #palazothese7enstore #palazo #palazoraya #palazocorak #palazolawa #palazoborong #palazobootcut #palazomurahcantik #palazojeans #palazojeanscotton #palazo2018 #palazocottonameena #palazocottonameenacantik #palazocottonameenaborong #palazocottonameenamurah #palazocottonameenamurah #palazocottonameenaborong
Read more
ANNIVERSARY SALE LADYBOSS <span class="emoji emoji1f470"></span> 23-28 JULY 2018 . . sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ...
Media Removed
ANNIVERSARY SALE LADYBOSS 23-28 JULY 2018 . . sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ni, ladyboss dah setuju nak bagi uols harga sale KAWW KAWW tau . . HARGA SALE HARGA NORMAL 1 HELAI - RM36 RM39 2 HELAI - RM70 RM78 3 HELAI - RM105 RM117 4 HELAI - RM140 RM156 . *HARGA ... ANNIVERSARY SALE LADYBOSS 👰 23-28 JULY 2018
.
.
sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ni, ladyboss dah setuju nak bagi uols harga sale KAWW KAWW tau 😍😍😍
.
.
HARGA SALE 🆚 HARGA NORMAL
1 HELAI - RM36 ➖ RM39
2 HELAI - RM70 ➖ RM78
3 HELAI - RM105 ➖ RM117
4 HELAI - RM140 ➖ RM156 .
*HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE & SIZE XXL MASIH PERLU TAMBAH RM2 PER PCS*
.
HAAAAAAA CUKUP KAW KE TAK ?🔥🔥🔥
TAK PERCAYA HARGA MURAHH MCM NI? WHATSAPP AIN 0195527879 KITA BINCANG OKEY 😘
.
.
#palazothese7enstore #palazomurah #palazoviral #palazoselesa #palazohot #palazoreject #palazotrending #palazo2016 #palazoplain #palazocantik #palazoviral2017 #palazoviralmurah #palazomurahMalaysia #palazoborong
#palazomurahmalaysia #palazobest #palazothese7enstore #palazo #palazoraya #palazocorak #palazolawa #palazoborong #palazobootcut #palazomurahcantik #palazojeans #palazojeanscotton #palazo2018 #palazocottonameena #palazocottonameenacantik #palazocottonameenaborong #palazocottonameenamurah #palazocottonameenamurah #palazocottonameenaborong
Read more
Feedback size xxl. Cantik kan<span class="emoji emoji1f60d"></span> ANNIVERSARY SALE LADYBOSS <span class="emoji emoji1f470"></span> 23-28 JULY 2018 . . sempena anniversary ...
Media Removed
Feedback size xxl. Cantik kan ANNIVERSARY SALE LADYBOSS 23-28 JULY 2018 . . sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ni, ladyboss dah setuju nak bagi uols harga sale KAWW KAWW tau . . HARGA SALE HARGA NORMAL 1 HELAI - RM36 RM39 2 HELAI - RM70 RM78 3 HELAI - RM105 RM117 4 ... Feedback size xxl. Cantik kan😍
ANNIVERSARY SALE LADYBOSS 👰 23-28 JULY 2018
.
.
sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ni, ladyboss dah setuju nak bagi uols harga sale KAWW KAWW tau 😍😍😍
.
.
HARGA SALE 🆚 HARGA NORMAL
1 HELAI - RM36 ➖ RM39
2 HELAI - RM70 ➖ RM78
3 HELAI - RM105 ➖ RM117
4 HELAI - RM140 ➖ RM156 .
*HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE & SIZE XXL MASIH PERLU TAMBAH RM2 PER PCS*
.
HAAAAAAA CUKUP KAW KE TAK ?🔥🔥🔥
TAK PERCAYA HARGA MURAHH MCM NI? WHATSAPP AIN 0195527879 KITA BINCANG OKEY 😘
.
.
#palazothese7enstore #palazomurah #palazoviral #palazoselesa #palazohot #palazoreject #palazotrending #palazo2016 #palazoplain #palazocantik #palazoviral2017 #palazoviralmurah #palazomurahMalaysia #palazoborong
#palazomurahmalaysia #palazobest #palazothese7enstore #palazo #palazoraya #palazocorak #palazolawa #palazoborong #palazobootcut #palazomurahcantik #palazojeans #palazojeanscotton #palazo2018 #palazocottonameena #palazocottonameenacantik #palazocottonameenaborong #palazocottonameenamurah #palazocottonameenamurah #palazocottonameenaborong
Read more
ANNIVERSARY SALE LADYBOSS <span class="emoji emoji1f470"></span> 23-28 JULY 2018 . . sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ...
Media Removed
ANNIVERSARY SALE LADYBOSS 23-28 JULY 2018 . . sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ni, ladyboss dah setuju nak bagi uols harga sale KAWW KAWW tau . . HARGA SALE HARGA NORMAL 1 HELAI - RM36 RM39 2 HELAI - RM70 RM78 3 HELAI - RM105 RM117 4 HELAI - RM140 RM156 . *HARGA ... ANNIVERSARY SALE LADYBOSS 👰 23-28 JULY 2018
.
.
sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ni, ladyboss dah setuju nak bagi uols harga sale KAWW KAWW tau 😍😍😍
.
.
HARGA SALE 🆚 HARGA NORMAL
1 HELAI - RM36 ➖ RM39
2 HELAI - RM70 ➖ RM78
3 HELAI - RM105 ➖ RM117
4 HELAI - RM140 ➖ RM156 .
*HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE & SIZE XXL MASIH PERLU TAMBAH RM2 PER PCS*
.
HAAAAAAA CUKUP KAW KE TAK ?🔥🔥🔥
TAK PERCAYA HARGA MURAHH MCM NI? WHATSAPP AIN 0195527879 KITA BINCANG OKEY 😘
.
.
#palazothese7enstore #palazomurah #palazoviral #palazoselesa #palazohot #palazoreject #palazotrending #palazo2016 #palazoplain #palazocantik #palazoviral2017 #palazoviralmurah #palazomurahMalaysia #palazoborong
#palazomurahmalaysia #palazobest #palazothese7enstore #palazo #palazoraya #palazocorak #palazolawa #palazoborong #palazobootcut #palazomurahcantik #palazojeans #palazojeanscotton #palazo2018 #palazocottonameena #palazocottonameenacantik #palazocottonameenaborong #palazocottonameenamurah #palazocottonameenamurah #palazocottonameenaborong
Read more
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita ...
Media Removed
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri. . . Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan ... Anda pilih kiri ke kanan?
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga diri anda MURAH, segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa mahal!
.
.
Ayuhlah wanita marilah menyayangi diri dengan BUST UP EXPRESS! Segala manfaat dalam satu botol sahaja! Siap discount kaw-kaw diberi free pos, free gifts (free serum, free feminine wash, free botol shaker)
.
.
Kalau anda bijak anda jadi wanita di sebelah KANAN. Menyayangi lah diri anda barulah orang lain sayang diri anda. Menyayangi lah diri anda kerana anda SANGAT BERHARGA. Kecantikkan dan kesihatan diri anda adalah lebih penting.
.

Amalkan BUST UP EXPRESS PREMIUM SEKARANG untuk kekal yakin, cantik, sihat dan mengoda!
.
.
Wasp. no. 013 3181978
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga dir limited SEKARANG! Sementara free gifts masih ada.
.

#rahsiaasetwanita
#payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd #sweetcandcup
#fullplus #lingeriemurah #bajutidurseksi #dianzvitamin #vimax #payudarabesar #vgrip #sweetcandcuphq #secretplus #bconfident #jamuyounggold #secrethormonpil #gambiremas #minyakbelacak #gambirjantan #juskekaldara
Read more
Hah tengah membawang lettew? Haha takpe bawang pun bawang jugak, sambil membawang sambil look ...
Media Removed
Hah tengah membawang lettew? Haha takpe bawang pun bawang jugak, sambil membawang sambil look presentable kan! Cassandra Brown yg di pakai si Rapidahhh ini masih available dengan harga jualan langsung kaw kaw RM180 sahaja! Ade 2 pcs je lagi! _ Baju meletop ini hanya RM180 sahaja dalam ... Hah tengah membawang lettew? Haha takpe bawang pun bawang jugak, sambil membawang sambil look presentable kan! Cassandra Brown yg di pakai si Rapidahhh ini masih available dengan harga jualan langsung kaw kaw RM180 sahaja! Ade 2 pcs je lagi!
_
Baju meletop ini hanya RM180 sahaja dalam limited size ( tengok info lanjut di IG stories) !
_
Size Available ( Cassandra Brown).
XS : 1 pcs / L : 1 pcs .
( Cassandra Blue ) / 1 pcs left : XS.
_
CONTACT KAMI UNTUK ORDER / WHTSAPPS :
SHAWLPUBLIKA HQ OFFICIAL AGENT SINCE 2015 - 014-869 4184 | 014 - 869 4184 | 014-869 4184 .
_
#fashionstyle #fashion #style #stylish #love #socialenvy #photooftheday #beauty #beautiful #instagood #pretty #swag #girl #eyes #design #model #dress #styles #outfit #jewelry #shoppingonline #shawlpublika #agent #sp102 #terengganu #ganukiter #ganu
Read more
Kepada korang yang masih belum dapatkan baju exclusive limited edition street mansion, korang ...
Media Removed
Kepada korang yang masih belum dapatkan baju exclusive limited edition street mansion, korang boleh beli secara online dgn harga promosi kaw-kaw Harga asal RM50! Kini cuma RM30 sahaja!!! Stock sgt terhad! Order SEKARANG selagi stock masih ada Whatsapp +6011-1144 7048 Kepada korang yang masih belum dapatkan baju exclusive limited edition street mansion, korang boleh beli secara online dgn harga promosi kaw-kaw

Harga asal RM50! Kini cuma RM30 sahaja!!! Stock sgt terhad! Order SEKARANG selagi stock masih ada

Whatsapp +6011-1144 7048
YANG DATANG OPEN DAY SABTU NI DROP “️” KAT KOMEN BAWAH NI. NAK KIRA BERAPA ORG YG DTG. BOLEH KAN? MANA TAHU NAK BELANJA AISKRIM! . . Tengok tuuuu... kami dah siap-siap set up utk #EPHYRAOPENDAY! . . •••••••••••••••••• #EPHYRAOPENDAY •••••••••••••••••• . 14 APRIL 2018 (Sabtu). ... YANG DATANG OPEN DAY SABTU NI DROP “❤️” KAT KOMEN BAWAH NI. NAK KIRA BERAPA ORG YG DTG. BOLEH KAN? MANA TAHU NAK BELANJA AISKRIM! 🍨.
.
Tengok tuuuu... kami dah siap-siap set up utk #EPHYRAOPENDAY! .
.
••••••••••••••••••
#EPHYRAOPENDAY
••••••••••••••••••
.
🔹14 APRIL 2018 (Sabtu).
🔹 10pg - 6ptg.
🔹 HQ EPHYRA @ Platinum Walk, Danau Kota Setapak. .
.
.
MENARIK‼️‼️Isikan details korang di LINK BIO PROFILE! .
••••••••••••••••
💃🏻 5 SEBAB KENAPA #EPHYRALOVERS WAJIB SERBU OPEN DAY EPHYRA PADA 14 APRIL INI! 💃🏻
••••••••••••••••
.
.
1️⃣ SEMESTINYAAAA!!! EPHYRA KASI DISKAUN HARGA KAW-KAW!!!! DISKAUN UTK HAMPIR SEMUA PRODUK - JUST UTK HARI OPEN DAY SAHAJA! Untungnyaaaa... 👍🏻
.
.
2️⃣ BOLEH MEET & GREET WITH DUTA @memeysuhaiza & @normanhakim_786 UTK SELFIE, TANYA-TANYA SOALAN atau NAK CUBIT PIPI GEBU FLAWLESS MEMEY PUN BOLEH... *hanya perempuan shj tauuuu!* 😋
.
.
.
3️⃣ DPTKAN KHIDMAT NASIHAT daripada EPHYRA BEAUTY ADVISOR yg terlatih untuk bantu guide step-by-step utk rutin skincare & supplement. Time ni boleh tanya 1001 soalan pd EPHYRA - Insya Allah kami berikan tip top service! 👍🏻
.
.
4️⃣ BOLEH TRY & CUBA SENDIRI PRODUK EPHYRA - ramai yang masih takut-takut nak cuba produk EPHYRA kan? Time ni lah korang boleh datang & rasa sendiri produk EPHYRA. Dengar cerita - air EPHYRA pun ada disediakan. Barulahhh bertenaga kan! .
.
5️⃣ SHARING CERITA & PENGALAMAN anda sepanjang gunakan produk EPHYRA utk kami angkat anda jadi #INSPIRASIEPHYRA. Kami tahu anda semua ada momen-momen berharga yang mana EPHYRA dah ubah hidup anda kan? Share dengan kami!!! .
.
🎈Nampak tak!! Nampak takkkk!!!! Kemain meriah & bestnya EPHYRA OPEN DAY!!! Peluang ni HANYA SATU HARI SAHAJA
.
.
#ephyralovers #ephyra #ephyra2u #ephyrapremium #ephyraskinbar #ephyraskincareseries #ephyralips #ephyralipslover #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyraskinsnow
Read more
Kepada korang yang masih belum dapatkan baju exclusive limited edition street mansion, korang ...
Media Removed
Kepada korang yang masih belum dapatkan baju exclusive limited edition street mansion, korang boleh beli secara online dgn harga promosi kaw-kaw Harga asal RM50! Kini cuma RM30 sahaja!!! Stock sgt terhad! Order SEKARANG selagi stock masih ada Whatsapp +6011-1144 7048 Kepada korang yang masih belum dapatkan baju exclusive limited edition street mansion, korang boleh beli secara online dgn harga promosi kaw-kaw

Harga asal RM50! Kini cuma RM30 sahaja!!! Stock sgt terhad! Order SEKARANG selagi stock masih ada

Whatsapp +6011-1144 7048
. SALE MENGGILA!!! YEAR END SALEEEE MURAH KAW KAW UNTUK SEMUA LOOSE ITEMS & SET!<span class="emoji emoji1f44d"></span> - SET KRONIK ...
Media Removed
. SALE MENGGILA!!! YEAR END SALEEEE MURAH KAW KAW UNTUK SEMUA LOOSE ITEMS & SET! - SET KRONIK + DAILY CREAM RM120 Exclude postage . Whatsapp keknis sekarang! - *Sementara stocks masih ada!* . . #keknisks #karapoleskincare #ksyearendsale2018 #karapoleskincareselangor ... .
SALE MENGGILA!!!
YEAR END SALEEEE
MURAH KAW KAW UNTUK
SEMUA LOOSE ITEMS & SET!👍
-
SET KRONIK + DAILY CREAM RM120
Exclude postage
.
Whatsapp keknis sekarang!
-
*Sementara stocks masih ada!*
.
.
#keknisks #karapoleskincare #ksyearendsale2018
#karapoleskincareselangor #stokisksselangor #ksshahalam #ksklang #kspetalingjaya #kskelanajaya #kssubangjaya #kspuchong #kssaujanaputra #ksputraheight
Read more
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita ...
Media Removed
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri. . . Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan ... Anda pilih kiri ke kanan?
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga diri anda MURAH, segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa mahal!
.
.
Ayuhlah wanita marilah menyayangi diri dengan BUST UP EXPRESS! Segala manfaat dalam satu botol sahaja! Siap discount kaw-kaw diberi free pos, free gifts (free serum, free feminine wash, free botol shaker)
.
.
Kalau anda bijak anda jadi wanita di sebelah KANAN. Menyayangi lah diri anda barulah orang lain sayang diri anda. Menyayangi lah diri anda kerana anda SANGAT BERHARGA. Kecantikkan dan kesihatan diri anda adalah lebih penting.
.

Amalkan BUST UP EXPRESS PREMIUM SEKARANG untuk kekal yakin, cantik, sihat dan mengoda!
.
.
Wasp. no. 013 3181978
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga dir limited SEKARANG! Sementara free gifts masih ada.
.

#rahsiaasetwanita
#payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd #sweetcandcup
#fullplus #lingeriemurah #bajutidurseksi #dianzvitamin #vimax #payudarabesar #vgrip #sweetcandcuphq #secretplus #bconfident #jamuyounggold #secrethormonpil #gambiremas #minyakbelacak #gambirjantan #juskekaldara
Read more
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita ...
Media Removed
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri. . . Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan ... Anda pilih kiri ke kanan?
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga diri anda MURAH, segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa mahal!
.
.
Ayuhlah wanita marilah menyayangi diri dengan BUST UP EXPRESS! Segala manfaat dalam satu botol sahaja! Siap discount kaw-kaw diberi free pos, free gifts (free serum, free feminine wash, free botol shaker)
.
.
Kalau anda bijak anda jadi wanita di sebelah KANAN. Menyayangi lah diri anda barulah orang lain sayang diri anda. Menyayangi lah diri anda kerana anda SANGAT BERHARGA. Kecantikkan dan kesihatan diri anda adalah lebih penting.
.

Amalkan BUST UP EXPRESS PREMIUM SEKARANG untuk kekal yakin, cantik, sihat dan mengoda!
.
.
Wasp. no. 013 3181978
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga dir limited SEKARANG! Sementara free gifts masih ada.
.

#rahsiaasetwanita
#payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd #sweetcandcup
#fullplus #lingeriemurah #bajutidurseksi #dianzvitamin #vimax #payudarabesar #vgrip #sweetcandcuphq #secretplus #bconfident #jamuyounggold #secrethormonpil #gambiremas #minyakbelacak #gambirjantan #juskekaldara
Read more
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita ...
Media Removed
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri. . . Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan ... Anda pilih kiri ke kanan?
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga diri anda MURAH, segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa mahal!
.
.
Ayuhlah wanita marilah menyayangi diri dengan BUST UP EXPRESS! Segala manfaat dalam satu botol sahaja! Siap discount kaw-kaw diberi free pos, free gifts (free serum, free feminine wash, free botol shaker)
.
.
Kalau anda bijak anda jadi wanita di sebelah KANAN. Menyayangi lah diri anda barulah orang lain sayang diri anda. Menyayangi lah diri anda kerana anda SANGAT BERHARGA. Kecantikkan dan kesihatan diri anda adalah lebih penting.
.

Amalkan BUST UP EXPRESS PREMIUM SEKARANG untuk kekal yakin, cantik, sihat dan mengoda!
.
.
Wasp. no. 013 3181978
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga dir limited SEKARANG! Sementara free gifts masih ada.
.

#rahsiaasetwanita
#payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd #sweetcandcup
#fullplus #lingeriemurah #bajutidurseksi #dianzvitamin #vimax #payudarabesar #vgrip #sweetcandcuphq #secretplus #bconfident #jamuyounggold #secrethormonpil #gambiremas #minyakbelacak #gambirjantan #juskekaldara
Read more
Hai momies🧕 . . . MERDEKA SALE MASIH LAGI BERLANGSUNG <span class="emoji emoji203c"></span>️ . . Jangan lupa utk singgah di @marissa_shoppe ...
Media Removed
Hai momies🧕 . . . MERDEKA SALE MASIH LAGI BERLANGSUNG ️ . . Jangan lupa utk singgah di @marissa_shoppe utk dptkan BARANGAN BAYI DAN IBU DENGAN HARGA YG TAK MASUK AKAL 😧 . . MERDEKA SALES BERMULA HARI INI SEHINGGA 10/9/2018 .Pelbagai barangan menarik dengan HARGA PROMO KAW KAW menanti ... Hai momies🧕 .
.
.
MERDEKA SALE MASIH LAGI BERLANGSUNG ‼️ .
.
Jangan lupa utk singgah di @marissa_shoppe utk dptkan BARANGAN BAYI DAN IBU DENGAN HARGA YG TAK MASUK AKAL 😧
.
.
MERDEKA SALES BERMULA HARI INI SEHINGGA 10/9/2018 .Pelbagai barangan menarik dengan HARGA PROMO KAW KAW menanti anda. .
.
.
PEMBELIAN ONLINE : .
.
Instagram : DM Sahaja
Whatsapp : 017 6217331 (admin)
Hotline: 03 55454165 (call only) .
.
WAZE KAMI : MARISSA SHOPPE .
.
ALAMAT KAMI :
No 7A 1st Floor Pusat Perdagangan Siri Puteri,
Persiaran Jubli Perak,
Seksyen 20,
40300 Shah Alam,
SELANGOR .
.
Landmark: Deretan Shoplot Baru, Atas Restoran Chetties, Sebelah Sunnah Kekabu Hotel, menghadap Jalan Utama & membelakangi Apartment Suri Puteri Seksyen 20. .
.
Waktu Operasi :
10pagi - 6ptg (dibuka setiap hari)
#sale #merdekasale #shahalam #kedaibayi #barangbayi #kedaionline #murah #durianruntuh #bazaarpaknil #yusufiskandar
Read more
<span class="emoji emoji1f6a9"></span> #PROMOSI_COWAY_FREE_YURAN_DAFTAR <span class="emoji emoji1f6a9"></span> #KHAS_5_PELANGGAN_TERAWAL_MILIKI_PREMIUM_GIFT_COWAY ...
Media Removed
#PROMOSI_COWAY_FREE_YURAN_DAFTAR #KHAS_5_PELANGGAN_TERAWAL_MILIKI_PREMIUM_GIFT_COWAY Masih ada anak yang menyusu botol di rumah? 🚰 Masih bangun tengah-tengah malam jerang air panas? 🥛 Masih minum air yang berbau dan berkarat? Jadinya WAJIB ada model Villaem di rumah ... 🚩 #PROMOSI_COWAY_FREE_YURAN_DAFTAR
🚩 #KHAS_5_PELANGGAN_TERAWAL_MILIKI_PREMIUM_GIFT_COWAY 🚼 Masih ada anak yang menyusu botol di rumah?
🚰 Masih bangun tengah-tengah malam jerang air panas?
🥛 Masih minum air yang berbau dan berkarat?

Jadinya WAJIB ada model Villaem di rumah tau dan dapat grab offer ni:- #PROMOSI_JIMAT_SEHINGGA_RM200
.
#BAYARAN_PENDAFTARAN_RM0
.
#PENDAFTARAN_PRODUK_TANPA_WANG_TUNAI
.
#PENGHANTARAN_DAN_PEMASANGAN_PERCUMA

Jom PCA bantu nak miliki produk Coway di rumah.
.
Hanya 10 Orang terawal akan dapat Premium Gift Coway tau; yang betul-betul nak SAHAJA.
.
Masalah-masalah ni dijamin TIADA lagi:- ✖️ Air nak buat susu anak kehabisan
✖️ Air paip berbau klorin
✖️ Air minum berkeladak
✖️ Air masak keruh
✖️ Air panas tak panas
✖️ Air sejuk licin dalam peti ais
.
Confirm mesti ada model VILLAEM di rumah. Dengan 4 suhu (suam, panas, sejuk & suhu bilik); air bersih tanpa Had semua di hujung jari sahaja. .
Satu-satunya model dalam pasaran dengan air suam atau sejuk boleh laras.
.
Serendah RM4.20/hari atau hanya RM0.70/sehari/seorang untuk bilangan isi rumah 6 orang. Super JIMAT kan.
.
Perubahan-perubahan bakal dinikmati dengan Coway di rumah:- 1) Dapur kemas dan cantik tersusun.
2) Cerek air panas / water heater dah boleh simpan.
3) Tak perlu tadah air dan simpan dalam peti ais.
4) Anak-anak boleh ambil air tanpa perlu risau air panas tertumpah.
5) Anak-anak boleh minum air sejuk terus dari penapis air Coway.
6) Letrik jimat sangat.
7) Tak perlu risau nak tadah air untuk simpanan.
😎 Rasa air yang segar dan sedap.
9) Tetamu datang tak perlu susah payah nak masak air panas atau sediakan air sejuk.
10) Seluruh ahli keluarga dapat manfaat air bersih tanpa HAD. ===========================================
✔ DISKAUN MENARIK UNTUK EARLY BIRD PROMO
=========================================== NAK ORDER? 👇
Klik -->> wasap.my/60136051913
.
Untuk 10 customer terawal setiap bulan dapatkan promosi kaw-kaw terlajak hebat; pemasangan seawal 2-5 hari bekerja seluruh Malaysia secara PERCUMA.
.
Apa lagi yang BEST?
.
🎁 Free Delivery
🎁 Free Installation
🎁 Free Water tubing & basic piping accessories
🎁 Free Service every 2 months
🎁 Free Check up every 2 months
Read more
I have always wondered, if one day, we would get to live in a colder climate, maybe up in the hills ( ...
Media Removed
I have always wondered, if one day, we would get to live in a colder climate, maybe up in the hills ( mountain) near a lake :) ⛰ • Lately, kehidupanku aku buat lebih pelan ritmenya. Sisa rasa yang hadir sepeninggal ayahku kemarin, masih ada, dan masih kukenali satu per satu, dengan tidak mau ... I have always wondered, if one day, we would get to live in a colder climate, maybe up in the hills ( mountain) near a lake :) ⛰ •
Lately, kehidupanku aku buat lebih pelan ritmenya.
Sisa rasa yang hadir sepeninggal ayahku kemarin, masih ada, dan masih kukenali satu per satu, dengan tidak mau terburu- buru.
Saat sedang menikmati langit biru sore hari tadi, terbersit pemandangan di foto ini, sewaktu kami ke Bedugul 2 pekan lalu. •


Lalu aku pun bertanya, apakah aku mau beranikan diri berdoa meminta kepadaNya agar suatu saat kami sekeluarga dapat tinggal di tempat dimana udaranya lebih dingin, lengkap dengan bukit, langit biru dan danau kecil? Hmmm..
Maksudnya apa, Inang, kok memberanikan diri ? Maksudnya adalah, Tuhan itu Maha Baik.
Apa yang kita pinta, dalam doa dan pengharapan, pasti akan Dia kabulkan, menurut versi DIA dan waktu DIA.
So yeah, instead of asking HIM, sometimes i discuss with HIM.
IdeNYA sering lebih hebat soalnya. ( actually, selalu lebih hebat ha ha ) •


Ya udah, sekarang Inang pulang dulu ke rumah, harus masak makan malam.
Masih ada yg tersisa yg aku ingin ceritakan soal ayahku setelah dia berpulang 3 minggu yg lalu.
Tapi tunggu ya. Biar kuurai dulu isi hati dan kepala ini ❤️



#findthejoy #hatiyanggembiraadalahobat #Godisgood #sahm #forgiveness #grace
Oh iya, in my family, history berpindah2 itu biasa:) opungku alm dulu dr kampung Tapanuli langsung ke Singapore. Tante dan omku semua dari Singapore, pindah ke Perancis, Italy dan Amerika. My mom dari Tapanuli, Singapore, trus pindah ke Bekasi 🤣🤣❤️Merantau is our thing i guess ha ha. •


Lagian, we weren’t born to pay the bills then die you know. There is more to life ❤️ unless kaw memang tahu, tempatmu saat ini adalah dimana kaw bertumbuh dan tidak penasaran lagi dengan hal lain, then that’s a different story:) So if you were asked this question: lebih suka tinggal dekat gunung, laut atau big city life ? :)
Do answer, your comments teach me a lot:)
But for now : UNTIL GOD MOVES YOU, BLOOM RIGHT WHERE YOU ARE :)
Read more
Haritu tak tahu nak tengok filem apa, ternampak ada filem Hantu Kak Limah. Disebabkan ada tertengok ...
Media Removed
Haritu tak tahu nak tengok filem apa, ternampak ada filem Hantu Kak Limah. Disebabkan ada tertengok preview filem ni kat Youtube, ok takpelah jom la layan Hantu Kak Limah ni. Tak sangka pulak memang tu hari pertama tayangan dia. Kebetulan. Haha. . Filem ni.. hurmm tak tahu nak nangis ke ... Haritu tak tahu nak tengok filem apa, ternampak ada filem Hantu Kak Limah. Disebabkan ada tertengok preview filem ni kat Youtube, ok takpelah jom la layan Hantu Kak Limah ni. Tak sangka pulak memang tu hari pertama tayangan dia. Kebetulan. Haha.
.
Filem ni.. hurmm tak tahu nak nangis ke nak gelak. Part kelakar memang ada tapi banyak la pengulangan dari filem Hantu Kak Limah Balik Rumah yang dulu. Dan sejujurnya ada timbul rasa penat tengok filem ni. Dalam hati terkata "bila nak habis ni?" yang menandakan ada scene yang menimbul rasa bosan bila banyak sangat pengulangan dan merepek tapi #ohmedia faham sangatlah filem Mamat Khalid memang style macam tu.
.
Pelakon.. Rindu.. sangat rindu dengan pelakon tunggak yang telah tiada kerana meninggal dunia seperti Pak Jabit dan Pak Abu. Rare watak mereka berdua ni. Kalau ada Usop Wilcha dan Abi Hurairah dalam ni pun mesti jadi best lagi. Ramai pelakon asal filem ni dah meninggal. Untuk filem baru ni pun antara pelakon utama dia Rab Khalid yang bawa watak Yeh Sekupang pun dah meninggal bulan Januari lepas. Innalillah dan kita sedekahkan Al-Fatihah kepada yang dah tiada.
.
Maaf sebab sentiasa nak compare filem ni dengan Hantu Kak Limah Balik Rumah almaklumlah filem HKLBR tu best gila dan memang kesinambungan filem ni pun bermula dari Zombie Kampung Pisang lagi.
.
Ingat lagi kenangan #ohmedia bayar tiket sendiri untuk 3 kali tengok filem tu kat wayang. Tiga tiga kali pun gelak pecah perut. Tengok kat TV setahun dua kemudian pun gelak kaw kaw lagi. Haha. Filem komedi Melayu terbaik memang HKLBR lah tak ada saingannya. Korang pun takkan boleh lupa macamana filem tu trending gila di sosial media kan? Hehe.
.
Untuk Hantu Kak Limah ni, personally Ohmedia rasa tak dapat menandingi betapa bestnya filem HKLBR. Ialah memang susah nak buat filem yang lebih best dari yang dah sangat best.
.
Overall, korang pergilah tengok juga filem Hantu Kak Limah ni kerana ianya masih menghiburkan dan masih rare sebab filem ni style macam sukahati dia je nak buat filem. Haha. Dengan sokongan kita dapatlah Mamat Khalid hasilkan filem Melayu yang lebih terbaik di masa akan datang.
.
Korang yang dah tengok, cecite cecite!!
.
#HantuKakLimah #OhmediaWayang
Read more
Alhamdulillah. Sampul Raya Datang Lagi Untuk Sesi 2018. // Permintaan Luar Biasa Tahun_Tahun ...
Media Removed
Alhamdulillah. Sampul Raya Datang Lagi Untuk Sesi 2018. // Permintaan Luar Biasa Tahun_Tahun Sudah. Tahun 2018 Kami MSW DESIGN Open Order Lebih Awal Untuk Anda. // Jangan Terlepas Peluang Lagi. Jangan Tunggu Last Minit. Order Sekarang. Sementara masih dibuka. // Salah satu ... Alhamdulillah.
Sampul Raya Datang Lagi Untuk Sesi 2018.
//
Permintaan Luar Biasa Tahun_Tahun Sudah.
Tahun 2018 Kami MSW DESIGN Open Order Lebih Awal Untuk Anda.
//
Jangan Terlepas Peluang Lagi.
Jangan Tunggu Last Minit. Order Sekarang. Sementara masih dibuka.
// Salah satu Advertising Product / Kedai / dalam kata lain Business anda adalah Sampul Raya.
//
Kenapa yea??
Sampul raya adalah salah satu Advertising yang paling Best. Ianya dapat meningkatkan keuntungan perniagaan anda.
//
Apa yang Best??
Buat owner product / online seller boleh letak Logo dan Produk Anda sendiri. Ini lah masanya untuk Anda buat marketing kaw kaw. Dalam masa sama dah jadi Korporat item. Orang kenal Business Anda.
//
# Semua dah siap packing. Hanya hulur jea sampul raya kat Customer.
# Custom design.
//
Berminat..?? Untuk detail boleh http://www.wasap.my/+60179250756 ^___^
*Postages hanya dikenakan diluar kelantan sahaja.
*No Urgent Order !! No Refund
.
Like : MSW DESIGN
Follow : @msw_design
.
#Business #sampulraya #moneypocket #sampulraya2018 #Latterhead #Flyers #marketing #StickerProduct #Printing #PrintingOnline #PrintingMurah #Product #malaysia #Advertising #Art #Artis #Alhamdulillah #TerlajakLaris #Instagram #illustration #Online #offsetPrinting #sayajualmurah #serviceDesign #Design #CorporateDesign #MSWDESIGN
Read more
<span class="emoji emoji1f4e3"></span><span class="emoji emoji1f4e3"></span><span class="emoji emoji1f4e3"></span>Assalamualaikum dan salam sejahtera mommies!!! . <span class="emoji emoji26d4"></span>️ ayuchumeyl nak bagi harga special kaw ...
Media Removed
Assalamualaikum dan salam sejahtera mommies!!! . ️ ayuchumeyl nak bagi harga special kaw kaw kat mommies!!! Tgk ni 🏻🏻🏻🏻🏻 . . ️Taaarraaaaaa...️ . . 1 jar RM99. . . 2 jar RM189 . . 3 jar RM279 . . Murahhhhhkannnnn? CEPAT GRAB SELAGI STOK MASIH ADOOO!!! ... 📣📣📣Assalamualaikum dan salam sejahtera mommies!!! .
⛔️ ayuchumeyl nak bagi harga special kaw kaw kat mommies!!! Tgk ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
❤️❤️Taaarraaaaaa...❤️❤️❤️
.
.
🌸1 jar RM99.
.
.
🌸2 jar RM189
.
.
🌸3 jar RM279
.
.
Murahhhhhkannnnn? CEPAT GRAB SELAGI STOK MASIH ADOOO!!! Wassap cik ayuchumeyl lelaju 0163154890
.
.
Eh ade lagi! .
.
✅FREE POSTAGE!
✅FREE VOUCHER DISKAUN!(limited! Jangan text marah2 cik ayuchumeyl tanya knp xdpt voucher. Ia limited. First come, first serve)
.
.
#marketcikayuchumeyl #moeder #susuibumeriah #moedermilkbooster #sayajual
Read more
Alhamdulillah. Sampul Raya Datang Lagi Untuk Sesi 2018. // Permintaan Luar Biasa Tahun_Tahun ...
Media Removed
Alhamdulillah. Sampul Raya Datang Lagi Untuk Sesi 2018. // Permintaan Luar Biasa Tahun_Tahun Sudah. Tahun 2018 Kami MSW DESIGN Open Order Lebih Awal Untuk Anda. // Jangan Terlepas Peluang Lagi. Jangan Tunggu Last Minit. Order Sekarang. Sementara masih dibuka. // Salah satu ... Alhamdulillah.
Sampul Raya Datang Lagi Untuk Sesi 2018.
//
Permintaan Luar Biasa Tahun_Tahun Sudah.
Tahun 2018 Kami MSW DESIGN Open Order Lebih Awal Untuk Anda.
//
Jangan Terlepas Peluang Lagi.
Jangan Tunggu Last Minit. Order Sekarang. Sementara masih dibuka.
// Salah satu Advertising Product / Kedai / dalam kata lain Business anda adalah Sampul Raya.
//
Kenapa yea??
Sampul raya adalah salah satu Advertising yang paling Best. Ianya dapat meningkatkan keuntungan perniagaan anda.
//
Apa yang Best??
Buat owner product / online seller boleh letak Logo dan Produk Anda sendiri. Ini lah masanya untuk Anda buat marketing kaw kaw. Dalam masa sama dah jadi Korporat item. Orang kenal Business Anda.
//
# Semua dah siap packing. Hanya hulur jea sampul raya kat Customer.
# Custom design.
//
Berminat..?? Untuk detail boleh http://www.wasap.my/+60179250756 ^___^
*Postages hanya dikenakan diluar kelantan sahaja.
*No Urgent Order !! No Refund
.
Like : MSW DESIGN
Follow : @msw_design
.
#Business #sampulraya #moneypocket #sampulraya2018 #Latterhead #Flyers #marketing #StickerProduct #Printing #PrintingOnline #PrintingMurah #Product #malaysia #Advertising #Art #Artis #Alhamdulillah #TerlajakLaris #Instagram #illustration #Online #offsetPrinting #sayajualmurah #serviceDesign #Design #CorporateDesign #MSWDESIGN
Read more
[PERHATIAN!!!] BUAT EPHYRALOVERS AREA KL - 14 APRIL NI EPHYRA HQ BUAT OPEN DAY! DTG JE TERUS DPT 10% DISKAUN. TAK CUKUP LAGI, ADA SURPRISE MENANTI. NAK TAHU? TGK VIDEO NI SAMPAI HABIS! . Tapi... Sape2 yg isi form link kat bawah ni, akan dapat lg tambahan diskaun 10%. Woww, rugi tak isi! . Isi ... [PERHATIAN!!!] BUAT EPHYRALOVERS AREA KL - 14 APRIL NI EPHYRA HQ BUAT OPEN DAY! DTG JE TERUS DPT 10% DISKAUN. TAK CUKUP LAGI, ADA SURPRISE MENANTI. NAK TAHU? TGK VIDEO NI SAMPAI HABIS! .
Tapi... Sape2 yg isi form link kat bawah ni, akan dapat lg tambahan diskaun 10%. Woww, rugi tak isi! .
Isi details kat sini utk dapatkan extra 10% diskaun hanya di Open Day HQ Ephyra! >>
. 👉 http://ephyra.com.my/openday
👉 http://ephyra.com.my/openday
👉 http://ephyra.com.my/openday
.
( nk lebih mudah klik link di BIO IG ) .
••••••••••••••••
💃🏻 5 SEBAB KENAPA #EPHYRALOVERS WAJIB SERBU OPEN DAY EPHYRA PADA 14 APRIL NI! 💃🏻
••••••••••••••••
.
1️⃣ SEMESTINYAAAA, EPHYRA KASI DISKAUN HARGA KAW-KAW!!!! DISKAUN UTK HAMPIR SEMUA PRODUK - JUST UTK HARI OPEN DAY SAHAJA! Untungnyaaaa... 👍🏻
.
2️⃣ BOLEH MEET & GREET WITH DUTA Memey Suhaiza & Norman Hakim UTK SELFIE, TANYA-TANYA SOALAN atau NAK CUBIT PIPI GEBU FLAWLESS MEMEY PUN BOLEH... *hanya perempuan shj tauuuu!* 😋
.
3️⃣ DPTKAN KHIDMAT NASIHAT daripada EPHYRA BEAUTY ADVISOR yg terlatih untuk bantu guide step-by-step utk rutin skincare & supplement.
.
4️⃣ BOLEH TRY & CUBA SENDIRI PRODUK EPHYRA - ramai yang masih takut-takut nak cuba produk EPHYRA kan? Time ni lah korang boleh datang & rasa sendiri produk EPHYRA secara PERCUMA...
.
5️⃣ SHARING CERITA & PENGALAMAN anda sepanjang gunakan produk EPHYRA utk kami angkat anda jadi #INSPIRASIEPHYRA. Kami tahu anda semua ada momen-momen berharga yang mana EPHYRA dah ubah hidup anda kan? Share dengan kami!!!
.
.
🤗 Pls...please...yang penting, korang kena ajak kakak - adik - kawan satu opis - sedara mara mahupun jiran tetangga - untuk datang serbu EPHYRA HQ!
.
.
📍Save the date ok!📍
🔹Tarikh: 14 APRIL 2018 (Sabtu)
🔹10 pagi - 6 petang 🔹HQ EPHYRA

10-3, 3rd Floor, Block B, Platinum Walk, No. 2 Jalan Langkawi,
Danau Kota Setapak, 53300 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur.
Tel: 03-41417889 *Blh pakai Waze je.. Terus sampai. ;) Search: Ephyra - Oceanlife Marketing

PM je kami utk tanya apa saja berkaitan Open Day ni.
.
.
Pastikan isi form tu tau... Kalau tak isi, tak akan dpt extra 10% diskaun tu... ;) #ephyra #ephyraskincareseries #ephyrahq #ephyraopenday
Read more
Bulan posa ni pun i cuba praktikkan #intermittentfasting mmg kena adjust timing kaw kaw.. hehek. So saya dalam 330 pagi akan stop makan. Saya memang jenis sahur awai... kalau bangun nk dekat waktu imsak pun just minum... Saya freeze akaun GIM sebulan.. sepanjang ramadan ni. Tak sempat lagi ... Bulan posa ni pun i cuba praktikkan #intermittentfasting mmg kena adjust timing kaw kaw.. hehek. So saya dalam 330 pagi akan stop makan. Saya memang jenis sahur awai... kalau bangun nk dekat waktu imsak pun just minum... Saya freeze akaun GIM sebulan.. sepanjang ramadan ni. Tak sempat lagi workout... just “workout” terawih je hehe. InsyaAllah ada ruang nk pi bakar lemak waktu malam... tgk mcm mana.

Dalam tempoh 8 jam.. dari awal berbuka.. saya cuba kawal makan.. tak mau kenyang sangat so takut jadi malaih nak terawih.

Saya masih praktikkan 16 jam posa, 8 jam (makan... aka buka posa hingga sahur). Saya ambik gak teh detox dalam masa sama.

Harap maintain la berat or turun lagi. Nervous gak nak biasakan timing IF di bulan ramadan. InsyaAllah
Read more
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita ...
Media Removed
Anda pilih kiri ke kanan? . . Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri. . . Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan ... Anda pilih kiri ke kanan?
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga diri anda MURAH, segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa mahal!
.
.
Ayuhlah wanita marilah menyayangi diri dengan BUST UP EXPRESS! Segala manfaat dalam satu botol sahaja! Siap discount kaw-kaw diberi free pos, free gifts (free serum, free feminine wash, free botol shaker)
.
.
Kalau anda bijak anda jadi wanita di sebelah KANAN. Menyayangi lah diri anda barulah orang lain sayang diri anda. Menyayangi lah diri anda kerana anda SANGAT BERHARGA. Kecantikkan dan kesihatan diri anda adalah lebih penting.
.

Amalkan BUST UP EXPRESS PREMIUM SEKARANG untuk kekal yakin, cantik, sihat dan mengoda!
.
.
Wasp. no. 013 3181978
.
.
Wanita KIRI kedekut untuk gunakan duit mencantikkan diri, wanita KANAN bijak melaburkan duit untuk kecantikkan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI takde masa untuk mencantikkan diri, wanita KANAN bijak mengaturkan diri untuk menjaga penampilan dan kesihatan diri.
.
.
Wanita KIRI anggap susah memyusahkan diri untuk mencantikkan diri tetapi wanita KANAN mencantikkan diri sebab menyayangi diri.
.
.
Kalau harga diri anda MAHAL segala usaha untuk mencantikkan diri anda rasa murah dan berbaloi, tetapi kalau harga dir limited SEKARANG! Sementara free gifts masih ada.
.

#rahsiaasetwanita
#payudaramenawan #bustupexpress #bustupexpresshq #surekencang #olicandy #bellezacollagen #kcolly #zofeabeautysecret #mervecosmetic #coffeecupd #sweetcandcup
#fullplus #lingeriemurah #bajutidurseksi #dianzvitamin #vimax #payudarabesar #vgrip #sweetcandcuphq #secretplus #bconfident #jamuyounggold #secrethormonpil #gambiremas #minyakbelacak #gambirjantan #juskekaldara
Read more
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin! 😎 Siapa still mood on raya? <span class="emoji emoji1f64b"></span>🏻 Meh la datang beraya kat ig @queenasiah ...
Media Removed
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin! 😎 Siapa still mood on raya? 🏻 Meh la datang beraya kat ig @queenasiah hihi. _____________ . AS-IS SALE MASIH BERJALAN SEHINGGA 25 JUNE! Semua items dijual pada harga KAW KAW MURAHHHH! Jom usha kejappppp Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin! 😎 Siapa still mood on raya? 🙋🏻 Meh la datang beraya kat ig @queenasiah hihi.
_____________
.
AS-IS SALE MASIH BERJALAN SEHINGGA 25 JUNE! Semua items dijual pada harga KAW KAW MURAHHHH! 😱 Jom usha kejappppp 😘
Contest @neonate_clothing #KetupatPowerNeonate masih onz. Senang je caranya. Tak perlu nak ...
Media Removed
Contest @neonate_clothing #KetupatPowerNeonate masih onz. Senang je caranya. Tak perlu nak buat caption kaw-kaw pun. Just upload je apa-apa gambar kat ig korang. Tak kisah pun gambar apa. Tak pakai baju Neonate pun takpe. Gambar selfie ke, atau gambar moto ke, gambar binatang ke, gambar ... Contest @neonate_clothing #KetupatPowerNeonate masih onz. Senang je caranya. Tak perlu nak buat caption kaw-kaw pun. Just upload je apa-apa gambar kat ig korang. Tak kisah pun gambar apa. Tak pakai baju Neonate pun takpe. Gambar selfie ke, atau gambar moto ke, gambar binatang ke, gambar awan ke... Tapi wajib mention @neonate_clothing dan wajib letak hashtag #ketupatpowerneonate pada gambar tu. Jangan lupa tag Neonate pada gambar tu juga. Yang penting, jangan privatekan account korang ya.
Nak tau apa hadiahnya? Sila follow @neonate_clothing dan maklumat ada kat sana.
Read more
Just a few days left  before syawal ended. Seen here is our darling fabulousister @linamedinaa ...
Media Removed
Just a few days left  before syawal ended. Seen here is our darling fabulousister @linamedinaa , looking so sweet in her sweet Eid ensemble , KHAYLA KURUNG KEDAH in majestic maroon !  Thank you so much dear for tagging us your fabulous OOTD!  . Fabulousisters yang masih belum dapatkan ... Just a few days left  before syawal ended. Seen here is our darling fabulousister @linamedinaa , looking so sweet in her sweet Eid ensemble , KHAYLA KURUNG KEDAH in majestic maroon ! 😍 Thank you so much dear for tagging us your fabulous OOTD! ❤️✨
.
Fabulousisters yang masih belum dapatkan KHAYLA, boleh dapatkan segera di website, whatsapp atapun walk in ke butik @ohmybaby_malaysia . Sementara stock tengah ada ni better grab sebab tengah murah RM109 je dari RM199! 🎉💥
.
Boleh pakai pergi office ataupun simpan untuk raya haji nanti . Yang penting #mesti grab sebab khayla ni sangat selesa + murah uolls ! DISKAUN KAW KAW sempena nak clearkan stok! 💃
.
#fabulousheejabootd
#fabulousheejabrayaootd
#fhbootd
Read more
Follow: @khadeeja_towardsmodesty . [SALES MENJUNJUNG KASIH] – PROMOSI JIMAT BERGANDA-GANDA ...
Media Removed
Follow: @khadeeja_towardsmodesty . [SALES MENJUNJUNG KASIH] – PROMOSI JIMAT BERGANDA-GANDA YANG MEMANG INDA MASUK AKAL . . Kali ani tah, Sis Deej RESTOCKED kembali koleksi bawal bidang 60” dengan design dan warna yang lagi bagi gerigitan dan menyakitkan jiwa, pasal semuanya ... Follow: @khadeeja_towardsmodesty
.
[SALES MENJUNJUNG KASIH] – PROMOSI JIMAT BERGANDA-GANDA YANG MEMANG INDA MASUK AKAL
.
.

Kali ani tah, Sis Deej RESTOCKED kembali koleksi bawal bidang 60” dengan design dan warna yang lagi bagi gerigitan dan menyakitkan jiwa, pasal semuanya lawa-lawa bah😍.
.

Sudahtah ada koleksi bawal TERBARU, ada lagi TAWARAN HEBAT sempena #SalesMenjunjungKasih ani. Perghhh banar2 pakej eh
.

Apa tunggu lagi Sis. Offer kaw kaw ani hanya KHAS sempena #SalesMenjunjungKasih yang masih rancak berlangsung ani
.

P/s: FREE Perfume Khalifah is waiting for you, hanya di #SalesMenjunjungKasih
.

#salesemenjunjungkasih
#Onlineshopping
#Khadeejaisgrowing
#comingsoon
#TudungBawalKhadeeja
#YourPartnerInTakwa
#business #entrepreneur #localBusiness #TudungLabuh #TudungLabuhBrunei #Solehah #Islam #Muslim #muslimahclothing #Muslimah #koleksiKhadeeja #Syarie
Read more
Sementara promo masih ada guys. Memang jimat kaw kaw. Available 15th-24th every month. #jjcmtv3 ...
Media Removed
Sementara promo masih ada guys. Memang jimat kaw kaw. Available 15th-24th every month. #jjcmtv3 #foodporn #foodpornmalaysia #makanmana #ideamakan #Foodsbury #westernfood #shahalamcafe #jjcm #kedaimakanmelayu #kedaimakan #cafeshahalam #cafehunting #resepibonda #makananmelayu ... Sementara promo masih ada guys. Memang jimat kaw kaw. Available 15th-24th every month.
#jjcmtv3 #foodporn #foodpornmalaysia #makanmana #ideamakan #Foodsbury #westernfood #shahalamcafe #jjcm #kedaimakanmelayu #kedaimakan #cafeshahalam #cafehunting #resepibonda #makananmelayu #cafemelayu #cafeseksyen9 #shahalam #selangor #seksyen9 #makan #cafebest #foodgalore
Read more
<span class="emoji emoji1f4e3"></span><span class="emoji emoji1f4e3"></span><span class="emoji emoji1f4e3"></span>Assalamualaikum dan salam sejahtera mommies!!! . . <span class="emoji emoji203c"></span>️Lame cik ayuchumeyl x post kan? Maaf ...
Media Removed
Assalamualaikum dan salam sejahtera mommies!!! . . ️Lame cik ayuchumeyl x post kan? Maaf la cik ayuchumeyl busy sangat. 2 bulan outstation.Tapi order seperti biasa. . ️utk pengetahuan mommies, Moeder tak naik harga taaaappppiiiiiiiiii cik ayuchumeyl nak bagi harga special ... 📣📣📣Assalamualaikum dan salam sejahtera mommies!!!
.
.
‼️Lame cik ayuchumeyl x post kan? Maaf la cik ayuchumeyl busy sangat. 2 bulan outstation.Tapi order seperti biasa. .
⛔️utk pengetahuan mommies, Moeder tak naik harga taaaappppiiiiiiiiii cik ayuchumeyl nak bagi harga special kaw kaw kat mommies!!! Tgk ni 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
.
.
❤️❤️Taaarraaaaaa...❤️❤️❤️
.
.
🌸1 jar RM99.
.
.
🌸2 jar RM189
.
.
🌸3 jar RM279
.
.
Murahhhhhkannnnn? CEPAT GRAB SELAGI STOK MASIH ADOOO!!! Wassap cik ayuchumeyl lelaju 0163154890
.
.
Eh ade lagi! .
.
✅FREE POSTAGE!
✅FREE VOUCHER DISKAUN!(limited! Jangan text marah2 cik ayuchumeyl tanya knp xdpt voucher. Ia limited. First come, first serve)
.
.
#marketcikayuchumeyl #moeder #susuibumeriah #moedermilkbooster #sayajual
Read more
Alhamdulillah. Sampul Raya Datang Lagi Untuk Sesi 2018. // Permintaan Luar Biasa Tahun_Tahun ...
Media Removed
Alhamdulillah. Sampul Raya Datang Lagi Untuk Sesi 2018. // Permintaan Luar Biasa Tahun_Tahun Sudah. Tahun 2018 Kami MSW DESIGN Open Order Lebih Awal Untuk Anda. // Jangan Terlepas Peluang Lagi. Jangan Tunggu Last Minit. Order Sekarang. Sementara masih dibuka. // Salah satu ... Alhamdulillah.
Sampul Raya Datang Lagi Untuk Sesi 2018.
//
Permintaan Luar Biasa Tahun_Tahun Sudah.
Tahun 2018 Kami MSW DESIGN Open Order Lebih Awal Untuk Anda.
//
Jangan Terlepas Peluang Lagi.
Jangan Tunggu Last Minit. Order Sekarang. Sementara masih dibuka.
// Salah satu Advertising Product / Kedai / dalam kata lain Business anda adalah Sampul Raya.
//
Kenapa yea??
Sampul raya adalah salah satu Advertising yang paling Best. Ianya dapat meningkatkan keuntungan perniagaan anda.
//
Apa yang Best??
Buat owner product / online seller boleh letak Logo dan Produk Anda sendiri. Ini lah masanya untuk Anda buat marketing kaw kaw. Dalam masa sama dah jadi Korporat item. Orang kenal Business Anda.
//
# Semua dah siap packing. Hanya hulur jea sampul raya kat Customer.
# Custom design.
//
Berminat..?? Untuk detail boleh http://www.wasap.my/+60179250756 ^___^
*Postages hanya dikenakan diluar kelantan sahaja.
*No Urgent Order !! No Refund
.
Like : MSW DESIGN
Follow : @msw_design
.
#Business #sampulraya #moneypocket #sampulraya2018 #Latterhead #Flyers #marketing #StickerProduct #Printing #PrintingOnline #PrintingMurah #Product #malaysia #Advertising #Art #Artis #Alhamdulillah #TerlajakLaris #Instagram #illustration #Online #offsetPrinting #sayajualmurah #serviceDesign #Design #CorporateDesign #MSWDESIGN
Read more
ANNIVERSARY SALE LADYBOSS <span class="emoji emoji1f470"></span> 23-28 JULY 2018 . . sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ...
Media Removed
ANNIVERSARY SALE LADYBOSS 23-28 JULY 2018 . . sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ni, ladyboss dah setuju nak bagi uols harga sale KAWW KAWW tau . . HARGA SALE HARGA NORMAL 1 HELAI - RM36 RM39 2 HELAI - RM70 RM78 3 HELAI - RM105 RM117 4 HELAI - RM140 RM156 . *HARGA ... ANNIVERSARY SALE LADYBOSS 👰 23-28 JULY 2018
.
.
sempena anniversary ladyboss kita yang pertama ni, ladyboss dah setuju nak bagi uols harga sale KAWW KAWW tau 😍😍😍
.
.
HARGA SALE 🆚 HARGA NORMAL
1 HELAI - RM36 ➖ RM39
2 HELAI - RM70 ➖ RM78
3 HELAI - RM105 ➖ RM117
4 HELAI - RM140 ➖ RM156 .
*HARGA TIDAK TERMASUK POSTAGE & SIZE XXL MASIH PERLU TAMBAH RM2 PER PCS*
.
HAAAAAAA CUKUP KAW KE TAK ?🔥🔥🔥
TAK PERCAYA HARGA MURAHH MCM NI? WHATSAPP AIN 0195527879 KITA BINCANG OKEY 😘
.
.
#palazothese7enstore #palazomurah #palazoviral #palazoselesa #palazohot #palazoreject #palazotrending #palazo2016 #palazoplain #palazocantik #palazoviral2017 #palazoviralmurah #palazomurahMalaysia #palazoborong
#palazomurahmalaysia #palazobest #palazothese7enstore #palazo #palazoraya #palazocorak #palazolawa #palazoborong #palazobootcut #palazomurahcantik #palazojeans #palazojeanscotton #palazo2018 #palazocottonameena #palazocottonameenacantik #palazocottonameenaborong #palazocottonameenamurah #palazocottonameenamurah #palazocottonameenaborong
Read more
Loading...