Loading Content...

Kawan love happy instagood

Loading...


Unique profiles
4
Most used tags
Total likes
0
Top locations

Average media age
783 days
to ratio
5.5
Aaa wow sangat bila dua benda hebat diri sebelah menyebelah. macam pinang di belah belahhhh akak ...
Media Removed
Aaa wow sangat bila dua benda hebat diri sebelah menyebelah. macam pinang di belah belahhhh akak tengok. Yang satu ni makanan untuk kulit. Yang mampu mencerahkan sambil merawat dari dalam. Yang lagi satu, si gempal hijau yang boleh menghapuskan noda dekat muka awak. Before pakai, ... Aaa wow sangat bila dua benda hebat diri sebelah menyebelah. macam pinang di belah belahhhh akak tengok.

Yang satu ni makanan untuk kulit. Yang mampu mencerahkan sambil merawat dari dalam.
Yang lagi satu, si gempal hijau yang boleh menghapuskan noda dekat muka awak.

Before pakai, please selfie ucapkan selamat tinggal dekat segala jerawat, kusam, kulit gelap awak. Takut pasni tak jumpa dah huhu

Ada HARGA KOMBO ISTIMEWA untuk pasangan ni tau.

Biar cantik cerah berseri hari hari.
Kalau beli satu dapat JIMAT YANG AMAT.
Kalau beli COMBO, JIMAT TAHAP INFINITY AND BEYOND.

Harga 1 UNIT Si Gempal RM 33.90
Harga 1 UNIT Serbuk Magik TWC RM 100

Harga biasa Pasangan merpati ni RM 154.90 exc postage.
Harga Promo RM 133.90
Postage akak belanja.
Nak jimat? ajak kawan kawan join sekali.

PACKAGING EXCLUSIVE
FREE GIFT
FREE POSTAGE
FREE TIPS YANG PROVEN
.
#KakAiniStokisTwc
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen.

DILARANG COPY PASTE AYAT NI.
especially HQ crystal white yang memang suka mencuri ayat orang lain😊

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
Read more
Loading...
Normal lah kan. Kalau pakai skincare ada yang tak sesuai dengan kita. Ada je produk yang mahal, kualiti ...
Media Removed
Normal lah kan. Kalau pakai skincare ada yang tak sesuai dengan kita. Ada je produk yang mahal, kualiti yang terjamin pun tak sesuai dengan kulit kita. Tapi, akak tak pernah salahkan produk tu. Walaupun beratus harga jual dekat drug store. Akak anggap produk tu bukan jodoh #TillJannah ... Normal lah kan. Kalau pakai skincare ada yang tak sesuai dengan kita. Ada je produk yang mahal, kualiti yang terjamin pun tak sesuai dengan kulit kita.

Tapi, akak tak pernah salahkan produk tu. Walaupun beratus harga jual dekat drug store. Akak anggap produk tu bukan jodoh #TillJannah akak.
So, bagi akak nak cari skincare yang sesuai dengan kulit kita memang cabaran yang besar. Sebab kalau sesuai dengan orang lain, tak semestinya sesuai dengan kita.

Tapi tu skincare. Bukan supplemen. Kalau supplemen, akak tengok review produk, feedback pelanggan, akak check bahan, Gred bahan sekali, fungsi setiap bahan yang digunakan, ada sijil halal dan ujian makmal atau tidak. Bukan asal #murah, terus rembat. #KUALITI TU PENTING YA.

Sebenarnya saja nak tanya. Korang dah beli rebut peluang beli TWC & Suria soap dengan harga yang murah belum? 😆
.
Tengah sale sekarang ni
.
Postage akak belanja.
Nak jimat? ajak kawan kawan join sekali.

PACKAGING EXCLUSIVE
FREE GIFT
FREE POSTAGE
FREE TIPS YANG PROVEN
.
#KakAiniStokisTwc
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen.

DILARANG COPY PASTE AYAT NI.
especially HQ crystal white yang memang suka mencuri ayat orang lain😊

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
Read more
Morning awak~ Ada yang merancang nak keluar berjalan dengan family ke? Kawan kawan ke? Selamat ...
Media Removed
Morning awak~ Ada yang merancang nak keluar berjalan dengan family ke? Kawan kawan ke? Selamat bersuka ria . Before tu, dah kemam 1 sachet #twc ? 1 sachet ni memang kaya dengan perisa buah buahan yang fergielicious superlicious, so yummy! Dalam 1 sachet, isiannya ADA BANYAK. Dalam ... Morning awak~

Ada yang merancang nak keluar berjalan dengan family ke? Kawan kawan ke? Selamat bersuka ria♥
.
Before tu, dah kemam 1 sachet #twc ? 1 sachet ni memang kaya dengan perisa buah buahan yang fergielicious superlicious, so yummy!

Dalam 1 sachet, isiannya ADA BANYAK. Dalam 1 kotak ada 20 sachet, tahan selama 20 hari. Tapi kalau dah 1 sachet ibarat makan 2 hari. Maknanya sekotak tu ibarat awak makan untuk 40 HARI.

Sebab tu kesan dia KEBABOM💣💢💥.
.

Untuk newbie yang memang tak pernah dengar pasal #twc ni, #twc dalam bentuk serbuk hanya koyak,kemam dan cantik.

Estrak buah buahan dalam #twc mampu merawat masalah kulit yang awak hadapi dari dalam & detoks usus awak yang berkerak tu sampai bersih.

Bila najis tersekat dekat dalam usus badan awak, toksin dalam badan tu menyukarkan nutrien dalam supplemen untuk meresap. So, #twc ni akan singkirkan segala toksin dalam badan awak tu supaya badan awak dapat menyerap nutrisi makanan.

No wonder lah after consume #twc KULIT AWAK JADI CANTIK, GLOWING, BADAN PUN SIHAT.

Sempat lagi kalau awak nak transform diri jadi cantik. Jangan esok nak majlis konvo ke, tunang ke, kahwin ke baru dok kalut message akak na😂.
.
Akak rasa nak bagi harga promosi hari ni. So, ada tak yang nak nak masuk meminang twc? 😉

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #twc #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
Read more
"Local produk sampah" . "Memang takkan percaya dah dengan local produk ni". . "Tak payahlah ...
Media Removed
"Local produk sampah" . "Memang takkan percaya dah dengan local produk ni". . "Tak payahlah beli local product, beli dekat drugstore je" . Kalau ada yang masih berfikiran macam ni, please merdeka kan mindset awak. Hidup ni jangan pukul rata semua benda. Bukan semua local product ... "Local produk sampah"
.
"Memang takkan percaya dah dengan local produk ni".
.
"Tak payahlah beli local product, beli dekat drugstore je"
.

Kalau ada yang masih berfikiran macam ni, please merdeka kan mindset awak.

Hidup ni jangan pukul rata semua benda. Bukan semua local product tu tak elok.

Awak je yang belum jumpa dengan local produk yang berkesan. Yang berkualiti.

Bukan nak melebih lebihkan produk yang akak jual, tapi kalau dah diri sendiri pakai memang menjadi. Nak buat macam mana kan? Dah ramai yang tanya pakai apa, kenalah share.

Ni ha produk berkualiti tinggi, penuh dengan bahan gred premium seperti #Twc & #SuriaSoap
Lepas ni kalau awak dah jatuh cinta berkali kali, jangan salahkan akak tak kasi warning.

Dua benda hebat untuk dijadikan sebagai makanan kulit awak. Bukan sahaja cerah bercahaya, malah flaless bebas cela. Sebutir jerawat nak hinggap pun takdak.

Pakai jampi apa pun tak tau lah. Sampaikan keluar jumpa kawan lama, semua dok tegur. Kenapa lain sangat? Pakai apa? Jenama apa? Beli dekat mana?
Produk sampah ke kalau macam tu🤔
.
#StokisTWC
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen
.

DILARANG COPY PASTE AYAT NI.
especially HQ crystal white yang memang suka mencuri ayat orang lain😊

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
Read more
MALU BERKULIT GELAP. Siapa dalam keluarga, dia sorang je gelap? Adik beradik lain kulit cerah?. . Siapa ...
Media Removed
MALU BERKULIT GELAP. Siapa dalam keluarga, dia sorang je gelap? Adik beradik lain kulit cerah?. . Siapa pernah diejek dengan kawan sebab gelap? Akak pernah kerbau hitam? Bontot kuali? Arang? Semua pernah tau. Dulu kecil kisah apa, tapi kalau dah besar of course terasa kan? Awak ... MALU BERKULIT GELAP.

Siapa dalam keluarga, dia sorang je gelap? Adik beradik lain kulit cerah?.
.
Siapa pernah diejek dengan kawan sebab gelap? Akak pernah🙋 kerbau hitam? Bontot kuali? Arang? Semua pernah tau.

Dulu kecil kisah apa, tapi kalau dah besar of course terasa kan?
Awak yang berkulit kurang cerah tu, pernah tak jealous dengan orang yang putih, cerah, flawless? Tipu kalau kata tak.

Yelah, to be honest sometimes orang tu tak lawa mana pun, tapi sebab kulit dia cerah, dia nampak lawa. Betul kan?? 🤷💁.
.
Manusia zaman sekarang ni tengok apa yang dia nak tengok je.

Contohnya si A gelap berjerawat, si B cerah berjerawat. Orang akan tengok A atau B? Of course B, just sebab dia cerah.
.
Actually tak salah kalau awak kulit gelap. Cantik je. Rihanna giteww. TAPI JADI SALAH kalau gelap dan banyak jerawat, tambah pulak kusam. Haa tu memang salah lah tu. Lepas tu malu bila kena ejek atau dibandingkan🤧.
.
But tak perlu risau lagi!

Akak ada jalan penyelesaian untuk masalah awak tu. Bukan #Cerah je, malah #MukaBebasCela awak boleh dapat tau, #Flawless !

Nak tahu macam mana? Of course lah dengan serbuk magik TWC. Nanti akak akan guide sampai jadi💪.
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
Read more
Kita dah guna banyak produk. Cakap je nama. Local, drug store, international, semua dah cuba. Tak ...
Media Removed
Kita dah guna banyak produk. Cakap je nama. Local, drug store, international, semua dah cuba. Tak ada satu pun yang serasi. Kalau ada pun, lambat sangat nak nampak kesan. Bila letak tangan dekat muka, tak rasa macam kulit. Tapi rasa macam pegang kertas pasir. Berbiji, berlekuk, huhu. ... Kita dah guna banyak produk. Cakap je nama. Local, drug store, international, semua dah cuba. Tak ada satu pun yang serasi. Kalau ada pun, lambat sangat nak nampak kesan.

Bila letak tangan dekat muka, tak rasa macam kulit. Tapi rasa macam pegang kertas pasir. Berbiji, berlekuk, huhu. Maklumlah, jerawat semua berkampung atas muka.

Setiap kali kawan ajak keluar, liat betul nak jawab ya. Yelahh diorang semua muka macam instafamous dalam gambar. Muka cantik bersih, cerah dan glowing. Lain pulak kita ni kulit berjerawat kusamm.

Hari ni akak nak bongkarkan rahsia kecantikan yang abadi. Berkat hari demi hari konsisten kulit makin bersih, cerah dan glowing. Kalah cahaya sportlight tau.

Yang mana nak cantik muka flawless tu, meh cuba serbuk magik TWC. Harga sangat berbaloi baloi dan dijamin puas hati.
Kalau tak helokk, feedback tak bersepah okay💁
.
#KakAiniStokisTwc
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen.

DILARANG COPY PASTE AYAT NI.
especially HQ crystal white yang memang suka mencuri ayat orang lain😊

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
Read more
Loading...
Kadang-kadang saya terseyum di depan ibu abah saya di depan kawan-kawan saya agar mereka tidak ...
Media Removed
Kadang-kadang saya terseyum di depan ibu abah saya di depan kawan-kawan saya agar mereka tidak tahu yang saya terluka kerana awak #selfie #smile #couple #sweet #boy #peace #lifestyle #girl #ootd #potd #boy #morning #instagram #instadaily #instapic #instalike #instamood #love #awesome ... Kadang-kadang saya terseyum di depan ibu abah saya di depan kawan-kawan saya agar mereka tidak tahu yang saya terluka kerana awak 🎋
#selfie #smile #couple #sweet #boy #peace #lifestyle #girl #ootd #potd #boy #morning #instagram #instadaily #instapic #instalike #instamood #love #awesome #likeforfollow #happy #instagood #me #you #family #friends #likeforlike #lifestyle #style #instagood #HashtagAkuBanyakKauPulaKecoh
Read more
KAWAN TEGUR MAKIN CERAH Before ni dah cuba produk lain tapi tak mendatangkan kesan. Nasib bertemu ...
Media Removed
KAWAN TEGUR MAKIN CERAH Before ni dah cuba produk lain tapi tak mendatangkan kesan. Nasib bertemu jodoh dengan TWC. Happynya bila tona kulit makin cerah!🤣. . Terus jatuh chenta!. . Sampai kawan pun perasan perubahan kita. Nak repeat lagi 2 kotak katanya. Biarlah kesan tak sepantas ... KAWAN TEGUR MAKIN CERAH

Before ni dah cuba produk lain tapi tak mendatangkan kesan. Nasib bertemu jodoh dengan TWC. Happynya bila tona kulit makin cerah!🤣.
.
Terus jatuh chenta!. .
Sampai kawan pun perasan perubahan kita. Nak repeat lagi 2 kotak katanya. Biarlah kesan tak sepantas yang lain, asalkan memang menjadi dan berkesan. Tu paling penting.

Well done 👏. Semangat tidak gopoh gapah ini yang kita mahukan. Benda kalau stress sangat, habis beribu ringgit takkan menjadi. Cuba tak stress, relax dan ikut tips. InsyaAllah kesan yang awak dapat diluar jangkaan awak nanti😉.
.
Dengan adunan serbuk mutiara dan vitamin C yang berkualiti tinggi, sudah cukup untuk mencerahkan dan mencantikkan kulit awak.

Ada yang ingin mencuba? Akak nak bagi diskaun patah hati dekat awak
.
#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #twc #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubu
Read more
Loading...
"Kau nak keluar ke?". . "Keluar? Aku baru bangun la weh". . "Baru bangun? Asal muka kau glowing ...
Media Removed
"Kau nak keluar ke?". . "Keluar? Aku baru bangun la weh". . "Baru bangun? Asal muka kau glowing semacam?". . Itulah dialog di pagi selasa bersama Kalsom dan Odah. Boleh imagine tak betapa happy nya Odah bila Kalsom cakap macam tu?. Before ni dah mandi pun, kawan tegur muka macam tak ... "Kau nak keluar ke?".
.
"Keluar? Aku baru bangun la weh".
.
"Baru bangun? Asal muka kau glowing semacam?".
.
Itulah dialog di pagi selasa bersama Kalsom dan Odah.

Boleh imagine tak betapa happy nya Odah bila Kalsom cakap macam tu?. Before ni dah mandi pun, kawan tegur muka macam tak mandi. Kusam macam zombie. Tunang pun tak ada selera nak tengok.

Siapa sangka lepas consume serbuk magik TWC, banyak gila perubahan yang dialami.
Kulit ni macam dah kena cucuk batu permata. Glowing merelip relip!. Padahal gosok gigi pun belum.
.
Kulit pun toksah kata lah. Pori muka mengecil, halus mulus je. Kalau tak bersiap pun nampak cantik berseri seri. Perempuan mana je yang tak suka kulit licin cerah bercahaya kan?. Tunang pun kalau boleh tak sabar nak cepatkan tarikh pernikahan. Takut tunang dirembat orang katanya😂
.
Happyyyy nya lahai bila tak payah keluarkan ribuan ringgit, tak payah susah susah nak cucuk sana cucuk sini kan?

Setiap pagi tuang serbuk magik dalam mulut dan rasai kenikmatannya dah cukup.
.
Awak nak tak rasa apa yang Odah rasa? Jom kita sembang, akak tak sabar nak kongsikan rahsia kulit flawless meloles ni dekat awak.
.
DILARANG COPY PASTE AYAT NI.
especially HQ crystal white yang memang suka mencuri ayat orang lain😊
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
Read more
"CANTIKNYA SKIN KAU SEKARANG, KAU PAKAI SKINCARE APA?"-kawan tegur. . "CANTIKNYA YOUR SKIN. ...
Media Removed
"CANTIKNYA SKIN KAU SEKARANG, KAU PAKAI SKINCARE APA?"-kawan tegur. . "CANTIKNYA YOUR SKIN. U GUNA PRODUCT APA"-Orang tak dikenali tegur. Stranger. Haa pernah tak hadap dua situasi diatas? Kalau yes, tahniah!. . Awak dah boleh masuk kelab ratu cantik. Ratu bukan sebarang ratu. ... "CANTIKNYA SKIN KAU SEKARANG, KAU PAKAI SKINCARE APA?"-kawan tegur.
.
"CANTIKNYA YOUR SKIN. U GUNA PRODUCT APA"-Orang tak dikenali tegur. Stranger.

Haa pernah tak hadap dua situasi diatas?
Kalau yes, tahniah!🎊🎉.
.
Awak dah boleh masuk kelab ratu cantik. Ratu bukan sebarang ratu. Kelab ni muka flawless , glowing , cerah tanpa cela je boleh masuk tau.

Kalau belum, jangan relax. Sila gelabah. Pergi pasar beli, kemudian makan segala jenis buah, tak cukup dengan tu, pergi cari tambahan serbuk mutiara, astaxanthin dan gluta nak tonyoh kulit kusam berdaki tu.

Agak agaknya berapa lah harga barang semua serbuk dan buah tu kalau beli retail? Mestilah mahal mek ooiii.

Tapi kalau dah malas sangat dan nak jimat, marilah cuba serbuk magik TWC ni. Memang akak dah letak semua bahan berkualiti dalam satu sachet. Hanya perlu kemam kalau nak cantik berseri.

LOGIK ke ada yang tegur kalau kulit dah lawa? LOGIK AWAK. Akak have been there before, dahlah tak rapat tetiba puji kulit akak cantik hmmm mana tak kembang semangkuk. 🎃
.
DILARANG COPY PASTE AYAT NI.
.

#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
Read more
LEPAS STOP PAKAI SKINCARE MUKA NAIK BANYAK JERAWAT alhamdulillah selepas 15 hari kawan tegur ...
Media Removed
LEPAS STOP PAKAI SKINCARE MUKA NAIK BANYAK JERAWAT alhamdulillah selepas 15 hari kawan tegur muka dah hampir recover. Dah makin elok uolls. Bukan jerawat je segan nak naik, kulit pun makin cerah🤗. . Dalam TWC ni ada estrak strawberri dan apricot yang mampu mengecutkan jerawat awwk ... LEPAS STOP PAKAI SKINCARE MUKA NAIK BANYAK JERAWAT

alhamdulillah selepas 15 hari kawan tegur muka dah hampir recover. Dah makin elok uolls.

Bukan jerawat je segan nak naik, kulit pun makin cerah🤗.
.
Dalam TWC ni ada estrak strawberri dan apricot yang mampu mengecutkan jerawat awwk ya. Tapi takdelah hari ni consume, esok terus hilang. Kalau macam tu, kena telan racun. Huhu kita merawat dari dalam, insyaAllah akan hilang sepenuhnya slowly but surely. Dengan serbuk magik TWC memang tiada apa yang mustahil.

Jadi mustahil kalau tak cuba je.😚. Siapa yang tengah survey survey supplemen tu, jomlah try ngorat twc. Dahlah dalam TWC ada DETOX.
.
Semua bahan dalam TWC kebanyakannya gred premium. Kalau dah gred premium tu tahu tahulah kesan dia macam mana kan? Ibarat awak beli barang dekat butik LV dengan barang di jalan TAR. Agak agak beza tak kualiti dia? InsyaAllah takkan menyesal 😉.
.
Rasa macam bergetar tulang rusuk? Rasa macam nak masuk meminang TWC. Tahniah, itulah keputusan terbaik yang pernah awak buat pada tahun ini👏👏.
.
Jom jom klik link dibio.
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen #ramenchallenge

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
Read more
Helloo guyyss!! @carolmeiyun is hereee like yaa thx before :* be happy today! Follow akun mereka ya! Kalian bisa ask follow kok sama kita juga like♡ehehhhe selamat beraktivitas kawan-kawan! Always active! @jesslyn_rizy01 @scaww @syll_viiaa #love #instagood #me #smile #follow ... Helloo guyyss!! @carolmeiyun is hereee like yaa thx before :* be happy today! Follow akun mereka ya! Kalian bisa ask follow kok sama kita juga like♡ehehhhe selamat beraktivitas kawan-kawan! Always active!
@jesslyn_rizy01
@scaww
@syll_viiaa
#love #instagood #me #smile #follow #cute #photooftheday #tbt #followme #TagsForLikes.com #girl #beautiful #happy #picoftheday #instadaily #food #swag #amazing #TFLers #fashion #igers #fun #summer #instalike #bestoftheday #smile #like4like #friends #instamood
Read more
Loading...
Throwback when we were in Mexico laughed this one off when my bro @sh_matador got so confused of something Btw happy birthday buddy! . . . . #tbt #throwbackthursday #friends #brothers #laugh #igers #ootd #party #love #mexico #faded #family #instagood #instafit #like #follow4follow ... Throwback when we were in Mexico laughed this one off when my bro @sh_matador got so confused of something😉😁😂
Btw happy birthday buddy!
.
.
.
.
#tbt #throwbackthursday #friends #brothers #laugh #igers #ootd #party #love #mexico #faded #family #instagood #instafit #like #follow4follow #like4like #vsco #potd #gym #vscocam #indonesia #lucu #swag #birthday #teman #kawan #lol
Read more
Loading...