Kedai emas di dinar

Loading...


Unique profiles
3
Most used tags
Total likes
0
Top locations

Average media age
1249.7 days
to ratio
Sekadar perkongsian bila dapat jumpa sifu dzamry secara personal di seminar mentakab aritu... ...
Media Removed
Sekadar perkongsian bila dapat jumpa sifu dzamry secara personal di seminar mentakab aritu... Ni persoalan yang bermain di minda saya dapat diluahkan kepada sifu dzamry bila ada peluang time rehat... orang tak ramai.. "Maaf sifu nak tanya... kalau dikatakan lah suatu hari nnt ada orang ... Sekadar perkongsian bila dapat jumpa sifu dzamry secara personal di seminar mentakab aritu... Ni persoalan yang bermain di minda saya dapat diluahkan kepada sifu dzamry bila ada peluang time rehat... orang tak ramai.. "Maaf sifu nak tanya... kalau dikatakan lah suatu hari nnt ada orang dengki dengan syarikat powergold ni... di buatnya semua produk emas powergold ni di band atau black list sehingga tak diterima oleh mana2 kedai emas atau ar-rahnu seperti mana yang pernah berlaku sebelum ni pada satu syarikat Xyz... sehingga produk emas tu xleh nak jual atau cairkan.. kalau jual juga akan jadi rugi.." Nak tau sifu cakap apa? "Mana ada emas yang tidak diterima kat dunia ni? Dah namanya emas... jual kat mana2 pun laku... (mantap ayatnya). Yang kes berlaku kat syarikat Xyz tu berlaku pada zaman tok belagak.. semua jenis emas pelaburan terkena tempiasnya. Tp sekarang ni dah tak lagi... katakanlah seandainya terjadi.. bagi je emas tu kat saya (sifu ni pemilik 4 buah kedai emas di Terengganu) saya lebur... buat lain.. cakap je nak cop jenama apa? Nak jenis apa? Goldbar? Dinar? Dan barang kemas? Semua saya boleh buat... malah jadi untung sebab jual dengan harga pasaran..." Hebat... 👍🏻👍🏻👍🏻 Memang hebat kata2nya ... buatkan saya kagum dan bertambah yakin.

Pesan sifu...
Sebab tu lah kita kena celik ilmu emas.. supaya kita tak ditipu. Semua takkan kita dapat belajar kalau bukan dalam powergold... cuba tanya tokey kedai emas kat luar sana tu? Nak tak dia ajar? Takkan dapat nya.. sebab akan merugikan tokey kedai tu... Tapi di powergold kita diajar dari asas lagi... malah dah boleh buka kedai emas sendiri lagi.. walaupun secara online.. siapa yang untung? Semua orang untung... Dan tunggulah sehingga koperasi emas dibuka nnt.. InsyaAllah kebajikan ahli powergold nnt semakin terjaga

Memang seronok bila dapat bersoal jawab sendiri dengan leader2 yang hebat. Ada peluang rebutlah ye... Kadang2 bila kita dapat sembang sendiri... kita akan bertambah ilmu... malah bermotivasi... InsyaAllah... sama2 kita kembangkan ilmu celik emas ni... sharing dengan orang2 yang kita kenal supaya tidak tertipu dengan tipu daya luar... Moga2 kita beroleh manfaat..
Dunia dan alhirat.
Read more
Loading...
Amethyst in Nona tv3 <span class="emoji emoji2728"></span><span class="emoji emoji2728"></span>Simpanan Emas ni perlu di tanam dari kecil lagi<span class="emoji emoji2728"></span> Didik anak2 untuk menabung ...
Media Removed
Amethyst in Nona tv3 Simpanan Emas ni perlu di tanam dari kecil lagi Didik anak2 untuk menabung emas. Pajak gadai emas spt Ar Rahnu bukan lagi sebagai tempat orang yg terdesak duit. Tp di situ jugalah tempat kita rolling duit bisnes dari simpanan emas kita. Emas kalis inflasi. Boleh ... Amethyst in Nona tv3 ✨✨Simpanan Emas ni perlu di tanam dari kecil lagi✨
Didik anak2 untuk menabung emas. 😊👍
🎈 Pajak gadai emas spt Ar Rahnu bukan lagi sebagai tempat orang yg terdesak duit. Tp di situ jugalah tempat kita rolling duit bisnes dari simpanan emas kita.
🎈Emas kalis inflasi.
Boleh di gunakan oleh orang muda untuk start saving perkahwinan..
🎈Jika nilai hantaran skrg 20k..
Suatu hari nnti mgkn nilai itu bersamaan 18k sahaja..
Tapi dengan emas, nilainya mungkin sama atau lebih tinggi. 😊
🎈 PowerGold menyediakan satu platform untuk anda berjinak2 menyimpan emas dari serendah 0.5 gram.
🎈Anda yang ingin tambah pendapatan juga boleh..
Kita mengamalkan trading & networking..
🎈Tanpa perlu modal yang besar untuk buka kedai emas. 🎈So beruntung kita mengenali PowerGold.
🎈Jangan tunggu lama-lama untuk jadi Ahli.
🎈Jangan tunggu lama-lama juga untuk start 1gram anda.
Harga emas sentiasa naik dan naik.. 🚀🚀🚀 Wassapme 0196666579

#powergold.biz #amethyst #gold #dinar #goldbar #palam #puncakalam #uitm #simpanan #saving #beautywithbrain #amethystgoldcreation #nona #tv3
Read more
BELI EMAS FIZIKAL CARA PALING SELESA . (1) Cash n Carry Datang ke mana-mana 18 branch PG, beli ...
Media Removed
BELI EMAS FIZIKAL CARA PALING SELESA . (1) Cash n Carry Datang ke mana-mana 18 branch PG, beli apa sahaja item yang ready stok. Bayar dan terus bawa balik emas. Kaedah ni sama macam kedai emas. . (2) Order Online Order online 24/7 untuk dapat harga yang kita suka. Lepas bayar, datang ... BELI EMAS FIZIKAL CARA PALING SELESA
.
(1) Cash n Carry

Datang ke mana-mana 18 branch PG, beli apa sahaja item yang ready stok. Bayar dan terus bawa balik emas. Kaedah ni sama macam kedai emas.
.
(2) Order Online

Order online 24/7 untuk dapat harga yang kita suka. Lepas bayar, datang ke mana-mana branch PG atau Pos Ar-Rahnu terdekat untuk ambil emas bila dah "ready for collection".
.
(3) Ansuran Patuh Shariah

Beli emas secara ansuran yang patuh shariah. 4 kali bayar atau 10 kali bayar (bagi item 100g ke atas). Habis bayar baru datang collect emas. Ini cara terbaik beli emas pada masa depan pada harga hari ni.

Sesiapa ada niat nak dapatkan emas 'gram' yg besar (1 Dinar keatas), tapi duit selalu terhabis dengan benda lain lebih baik guna cara ni. (4) Beli & Simpan Percuma

Beli melalui #AkaunEmasGAP secara online dan simpan secara percuma dengan Public Gold. Emas tu boleh keluarkan di branch terdekat pada bila-bila masa.
.
Cara ni sangat sesuai bagi yg ada bajet minimum sebanyak RM100, dah boleh mula menyimpan emas. -------------------------
.
Semua (4) cara nak beli emas Public Gold ni sudah dapat pengiktirafan patuh shariah. Tidak ada lagi isu penangguhan emas ke apa semua, ia sudah disahkan 'halal'.
.
Jadi pilihlah cara yang paling selesa. Insyaallah saya boleh guide satu persatu.

Whatsapp
01120445709

#jomsimpanemas #gappublicgold #publicgold #wangemas #emas999 #emas24k #goldinvestment
Read more
Loading...