Kepada memberi instagram repost

Loading...


Unique profiles
12
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Special Region of Yogyakarta, Paddock Corner Auto Spa & Cafe
Average media age
704.6 days
to ratio
2.5
Lovee banget warna yellownya sneaker @hushpuppiesid ... Kuyy gessss ikutan @vebrinap @wennewennew ...
Media Removed
Lovee banget warna yellownya sneaker @hushpuppiesid ... Kuyy gessss ikutan @vebrinap @wennewennew @seraoktavia @culiezzwatie @evi_yuliyan . #HPJollyJoyful #HushPuppiesID . . #repost @hushpuppiesid • • • It’s day 6 of our #HPJollyJoyful contest! Hush puppies akan ... Lovee banget warna yellownya sneaker @hushpuppiesid ... Kuyy gessss ikutan
@vebrinap
@wennewennew
@seraoktavia
@culiezzwatie
@evi_yuliyan .
#HPJollyJoyful
#HushPuppiesID
.
.
#repost @hushpuppiesid
• • •
It’s day 6 of our #HPJollyJoyful contest! Hush puppies akan memberi kesempatan kepada Hush Puppies Lovers untuk memenangkan hadiah menarik setiap harinya sampai hari Natal nanti. Yuk repost foto ini untuk mendapatkan Free Shoes dari Hush puppies. Untuk mendapatkannya kalian bisa mengikuti cara berikut :

1. Follow @hushpuppiesid di instagram.
2. Repost foto ini dan tulis caption singkat, alasan kalian memilih product yang direpost.
3. Upload ke instagram kalian dan tag 5 teman kalian untuk ikutan!
4. Tag serta mention @hushpuppiesid, gunakan #HPJollyJoyful #HushPuppiesID
5. Kontes ini akan berakhir pada 24 Desember 2018 jam 23.59.
6. 12 pemenang akan diumumkan pada tanggal 25 Desember 2018.

#HP12daysofchristmas #HPJollyJoyful #hushpuppiesid #hushpuppies #contest #kuis #giveaway
Read more
Loading...
 #Repost @osra_boutique ・・・ #TagAndWinForPandora . Salam, kita mulakan 'Lebaran Bersama ...
Media Removed
#Repost @osra_boutique ・・・ #TagAndWinForPandora . Salam, kita mulakan 'Lebaran Bersama Osra' dengan memberi penghargaan kepada customer setia OSRA yang sentiasa menyokong kami. . Tag your bestfriends dan menangi satu set Pandora bernilai RM1500!. Jadi orang terakhir ... #Repost @osra_boutique
・・・
#TagAndWinForPandora .

Salam, kita mulakan 'Lebaran Bersama Osra' dengan memberi penghargaan kepada customer setia OSRA yang sentiasa menyokong kami. .

Tag your bestfriends dan menangi satu set Pandora bernilai RM1500!😱😱😱. Jadi orang terakhir untuk tag (mention) 5 orang bestfriends anda di ruangan comment di bawah dan anda bakal memenangi set Pandora bernila RM1500. .

YES RM1500😍😍!! .

Pihak Osra akan screen capture dan umumkan pemenang dalam bila-bila masa sahaja! Apa lagi! Jom like gambar di atas dan follow instagram @osra_boutique and be the last person to comment and tag 5 of your bestfriend now!! 🎁🎁🎁🎁 .

KALAU NAK LAGI BEST KAN, CUBA REPOST GAMBAR NI 😘
Read more
Repost by @notani.my - WANITA MESTI LAIN DARIPADA YANG LAIN - Taqwa memelihara hubungan yang baik dengan Allah, memelihara diri jangan sampai terperusuk kepada perbuatan yang tidak diredhai oleh Allah S.W.T. ,memelihara segala perintahNya supaya dapat dilakukan dan memelihara ... Repost by @notani.my - WANITA MESTI LAIN DARIPADA YANG LAIN
-
Taqwa memelihara hubungan yang baik dengan Allah, memelihara diri jangan sampai terperusuk kepada perbuatan yang tidak diredhai oleh Allah S.W.T. ,memelihara segala perintahNya supaya dapat dilakukan dan memelihara segala larangannya supaya dapat dijauhi.
-
Di antara ciri-ciri wanita ahli Surga adalah :

1) Bertakwa.
-
2) Beriman kepada Allah, malaikat-malaikat-Nya, kitab-kitab-Nya, rasul-rasul-Nya, hari kiamat, dan beriman kepada takdir yang baik mahupun yang buruk.
-
3) Bersaksi bahawa tiada tuhan yang berhak disembah kecuali Allah, bersaksi bahawa Muhammad adalah hamba dan rasul-Nya, mendirikan solat, menunaikan zakat, berpuasa di bulan Ramadlan, dan naik haji bagi yang mampu.
-
4) Ihsan, iaitu beribadah kepada Allah seakan-akan melihat Allah, jika dia tidak dapat melihat Allah, dia mengetahui bahwa Allah melihat dirinya.
-
5) Ikhlas beribadah semata-mata kepada Allah, tawakkal kepada Allah, mencintai Allah dan rasul-Nya, takut terhadap azab Allah, mengharap rahmat Allah, bertaubat kepada-Nya, dan bersabar atas segala takdir-takdir Allah serta mensyukuri segala kenikmatan yang diberikan kepadanya.
-
6) Gemar membaca Al Quran dan berusaha memahaminya, berzikir mengingat Allah ketika sendiri atau bersama banyak orang dan berdoa kepada Allah semata.
-
7) Menghidupkan amar ma’ruf dan nahi mungkar pada keluarga dan masyarakat.
-
8) Berbuat baik (ihsan) kepada tetangga, anak yatim, fakir miskin, dan seluruh makhluk, serta berbuat baik terhadap haiwan.
-
9) Menyambung tali persaudaraan terhadap orang yang memutuskannya, memberi kepada orang, menahan pemberian kepada dirinya, dan memaafkan orang yang menzaliminya.
-
10) Berinfak, baik ketika lapang mahupun dalam keadaan sempit, menahan amarah dan memaafkan manusia.
-
Sumber audio : Wawa Vita
Muzik latar : Brave Heart
Tag rakan anda.
#notanidakwah
-
Telegram : @thenotanimy
Youtube Channel : Notani
Facebook : @notani.my
Instagram : @notani.my
Instagram Bisnes @notanishop
Read more
Repost by @notani.my - WANITA MESTI LAIN DARIPADA YANG LAIN - Taqwa memelihara hubungan yang baik dengan Allah, memelihara diri jangan sampai terperusuk kepada perbuatan yang tidak diredhai oleh Allah S.W.T. ,memelihara segala perintahNya supaya dapat dilakukan dan memelihara ... Repost by @notani.my - WANITA MESTI LAIN DARIPADA YANG LAIN
-
Taqwa memelihara hubungan yang baik dengan Allah, memelihara diri jangan sampai terperusuk kepada perbuatan yang tidak diredhai oleh Allah S.W.T. ,memelihara segala perintahNya supaya dapat dilakukan dan memelihara segala larangannya supaya dapat dijauhi.
-
Di antara ciri-ciri wanita ahli Surga adalah :

1) Bertakwa.
-
2) Beriman kepada Allah, malaikat-malaikat-Nya, kitab-kitab-Nya, rasul-rasul-Nya, hari kiamat, dan beriman kepada takdir yang baik mahupun yang buruk.
-
3) Bersaksi bahawa tiada tuhan yang berhak disembah kecuali Allah, bersaksi bahawa Muhammad adalah hamba dan rasul-Nya, mendirikan solat, menunaikan zakat, berpuasa di bulan Ramadlan, dan naik haji bagi yang mampu.
-
4) Ihsan, iaitu beribadah kepada Allah seakan-akan melihat Allah, jika dia tidak dapat melihat Allah, dia mengetahui bahwa Allah melihat dirinya.
-
5) Ikhlas beribadah semata-mata kepada Allah, tawakkal kepada Allah, mencintai Allah dan rasul-Nya, takut terhadap azab Allah, mengharap rahmat Allah, bertaubat kepada-Nya, dan bersabar atas segala takdir-takdir Allah serta mensyukuri segala kenikmatan yang diberikan kepadanya.
-
6) Gemar membaca Al Quran dan berusaha memahaminya, berzikir mengingat Allah ketika sendiri atau bersama banyak orang dan berdoa kepada Allah semata.
-
7) Menghidupkan amar ma’ruf dan nahi mungkar pada keluarga dan masyarakat.
-
8) Berbuat baik (ihsan) kepada tetangga, anak yatim, fakir miskin, dan seluruh makhluk, serta berbuat baik terhadap haiwan.
-
9) Menyambung tali persaudaraan terhadap orang yang memutuskannya, memberi kepada orang, menahan pemberian kepada dirinya, dan memaafkan orang yang menzaliminya.
-
10) Berinfak, baik ketika lapang mahupun dalam keadaan sempit, menahan amarah dan memaafkan manusia.
-
Sumber audio : Wawa Vita
Muzik latar : Brave Heart
Tag rakan anda.
#notanidakwah
-
Telegram : @thenotanimy
Youtube Channel : Notani
Facebook : @notani.my
Instagram : @notani.my
Instagram Bisnes @notanishop
Read more
 #Repost @sukarelawanum (@get_repost) ・・・ [PROJEK WAKAF TELEKUNG] <span class="emoji emoji2b50"></span><span class="emoji emoji2b50"></span><span class="emoji emoji2b50"></span><span class="emoji emoji2b50"></span><span class="emoji emoji2b50"></span><span class="emoji emoji2b50"></span><span class="emoji emoji2b50"></span><span class="emoji emoji2b50"></span><span class="emoji emoji2b50"></span> . SURAU WARRIOR ...
Media Removed
#Repost @sukarelawanum (@get_repost) ・・・ [PROJEK WAKAF TELEKUNG] . SURAU WARRIOR 4.0🕌 memperkenalkan _Projek Wakaf Telekung_yang memberi peluang kepada semua untuk menyumbang telekung kepada surau2 yang ada di sekitar Universiti Malaya. . . Sumbangan ... #Repost @sukarelawanum (@get_repost)
・・・
[PROJEK WAKAF TELEKUNG]
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
.
SURAU WARRIOR 4.0🕌 memperkenalkan _Projek Wakaf Telekung_🌹yang memberi peluang kepada semua untuk menyumbang telekung kepada surau2 yang ada di sekitar Universiti Malaya. 🌈🌈
.
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
.
Sumbangan adalah dalam bentuk tunai💵:
.
🌸 RM 35 - 1 TELEKUNG
🌸 RM70- 2 TELEKUNG
🌸 RM 100- 3 TELEKUNG
.
Sumbangan boleh dihulur melalui proses bank in kepada:
.
CIMB BANK -Bendahari Universiti Malaya TNC (HEPA) -(98905000001221)
.
Sebarang pertanyaan sila hubungi:
.
Adilah: 0176643841
Athirah : 0134749070
.
☘☘☘☘☘☘☘☘
.
Marilah kita sama-sama menempah saham 💎di akhirat☺ dengan telekung yang kita sumbangkan untuk kegunaan ramai🤗
.
Untuk sebarang makluman terkini berkaitan aktiviti - aktiviti kesukarelawan khusus bagi mahasiswa Universiti Malaya, anda boleh ikuti kami di laman media sosial rasmi kami seperti yang berikut.
.
Facebook: https://www.facebook.com/SekretariatSukarelawanUniversitiMalaya/
.
Group Facebook: https://www.facebook.com/surauwarrior4.0/posts/803746099813162
.
Twitter: https://twitter.com/sukarelawanUM
.
Instagram: https://www.instagram.com/sukarelawanum/
.
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuSGKrru0EAblfYcrSkMULQ
.
"Sukarelawan Pemangkin Kesejahteraan Sejagat"
.
#SurauWarrior
#KlusterPembangunanKomunitudanKebajikanSosial
#SekretariatSukarelawanUniversitiMalaya
#SEKRUM
Read more
Repost by @notani.my - MALAIKAT TAK MASUK RUMAH - Secara asasnya memang benar terdapat riwayat daripada Imam Muslim bahawa Nabi SAW bersabda: "Sesungguhnya malaikat tidak akan masuk rumah yang di dalamnya ada gambar." Menurut ulama, hadis itu menjelaskan bahawa semua jenis patung ... Repost by @notani.my - MALAIKAT TAK MASUK RUMAH
-
Secara asasnya memang benar terdapat riwayat daripada Imam Muslim bahawa Nabi SAW bersabda: "Sesungguhnya malaikat tidak akan masuk rumah yang di dalamnya ada gambar." Menurut ulama, hadis itu menjelaskan bahawa semua jenis patung yang tidak memberi sebarang makna dan faedah adalah haram untuk dijadikan perhiasan.
-
Lebih teruk lagi apabila patung itu yang disembah oleh golongan bukan Islam. Patung bersifat lucah juga termasuk dalam larangan hadis itu.
-
Walaupun begitu, sebahagian ulama seperti alShawkani, alQardhawi, alZuhayli dan ramai lagi mengecualikan pengharaman terhadap anak patung mainan kanak-kanak kerana terdapat dalil diriwayatkan oleh Imam alBukhari dan Muslim, Aisyah berkata: "Aku selalu bermain anak patung di rumah Rasulullah SAW. Adakalanya rakan-rakanku datang untuk bermain bersamaku. Suatu hari Nabi SAW datang kepada kami, semua kami terus bersembunyi kerana takutkan Baginda Nabi SAW. Namun begitu, Nabi SAW tidak pula kelihatan marah (apabila melihat patung mainan di tangan mereka), tetapi Nabi SAW datang dan turut kelihatan bermain dengan mereka."
-
Imam al-Shawkani berpendapat, hadis itu membuktikan anak patung mainan kanak-kanak adalah dibenarkan dalam Islam. Namun, ia perlulah menepati beberapa syarat antaranya bukan daripada patung yang disembah oleh golongan bukan Islam.
-
Bukan patung yang digunakan untuk tujuan pemujaan, patung yang boleh membawa kepada khurafat serta mendorong kepada maksiat dan kemungkaran.
-
Sumber audio : Majlis Ilmu Online
Ceramah oleh : Ustaz Abdul Somad
Tag rakan anda.
#notanidakwah
-
Telegram : @thenotanimy
Youtube Channel : Notani
Facebook : @notani.my
Instagram : @notani.my
Instagram Bisnes @notanishop
Read more
Loading...
 #Repost @gudangdigitaljogja • • • <span class="emoji emoji1f493"></span> GIVEAWAY <span class="emoji emoji1f493"></span> Sebagai rasa syukur karena adanya Fujifilm ...
Media Removed
#Repost @gudangdigitaljogja • • • GIVEAWAY Sebagai rasa syukur karena adanya Fujifilm Corner di Gudang Digital Jogja, kami ingin berterimakasih kepada teman-teman Gudang Digital Jogja yang selalu memberi dukungan kepada kami hingga kami bisa menjadi lebih baik seperti ini. ... #Repost @gudangdigitaljogja
• • •
💓 GIVEAWAY 💓

Sebagai rasa syukur karena adanya Fujifilm Corner di Gudang Digital Jogja, kami ingin berterimakasih kepada teman-teman Gudang Digital Jogja yang selalu memberi dukungan kepada kami hingga kami bisa menjadi lebih baik seperti ini. Untuk rasa terimakasih kami, kami juga memberikan sedikit hadiah untuk kalian dari @fujifilm_id dan @gudangdigitaljogja. 💖 HOW TO WIN 💖

1. Repost foto Fujifilm Corner
2. Follow instagram @gudangdigitaljogja & @fujifilm_id
3. Gunakan hastag #gdfujifilmcorner6 #fujifilm_id
4. Mention 3 orang akun teman
5. Mention ke @fujifilm_id & @gudangdigitaljogja

Periode Giveaway ini dari tanggal 9-13 Mei 2018 dan berakhir pada tanggal 13 Mei pukul 23.59 WIB.

Bagi yang beruntung akan kami umumkan secara Live di ig @gudangdigitaljogja 21 Mei 2018 pukul 19.00 WIB

Good luck !! 😍😍 #gudangdigitaljogja #myphotographybeginshere #fujifilm #fujifilm_id
@nurma_lyani @feny_fence @kusworo
Read more
#Repost @eleknie_ellenie (@get_repost) ・・・ •° "Hidup Adalah Kesempatan" ️ * Tidak selamanya kita muda, * Tidak selamanya kita kuat, * Tidak selamanya kita jaya, * Tidak selamanya kita hidup. ️ WAKTU tdk dpt diputar balik. WAKTU terus berjalan maju tdk menunggu org yg ber-malas²an. ... #Repost @eleknie_ellenie (@get_repost)
・・・
•°
"Hidup Adalah Kesempatan"
▫️
* Tidak selamanya kita muda,
* Tidak selamanya kita kuat,
* Tidak selamanya kita jaya,
* Tidak selamanya kita hidup.
▫️
WAKTU tdk dpt diputar balik. WAKTU terus berjalan maju tdk menunggu org yg ber-malas²an. WAKTU melaju sangat cepat.
.
Selama Allah masih memberi umur kehidupan kpd kita. Pakailah hidup ini untuk setia kepada-Nya. Jangan hanya sibuk dgn urusan dunia yg sementara saja. Tetapi kita isi hidup ini dgn kegiatan yg bermakna. Ketika kita sdh selesai tugas di dunia ini, maka hidup kita sdh menjadi berkat.

Mungkin ada yg mengalami kesedihan Jangan hanyut dlm kesusahan. Bangkit! Keluar dari lembah air mata. Mulai memakai setiap kesempatan .
. .
📲 (kalo mau repost ambil aja lagsg)
Yang ga tau caranya repost, donlut repost instagram diplay store
____________________
#eleknie_ellenie
Read more
Loading...
 #Repost @ujungkulon.info (@get_repost) ・・・ Hello sobad. Dalam rangka Hari Ulang Tahun Pandeglang ...
Media Removed
#Repost @ujungkulon.info (@get_repost) ・・・ Hello sobad. Dalam rangka Hari Ulang Tahun Pandeglang Ke 144. Kami (Kelompok Sadar Wisata Ujung Kulon) memberi kesempatan kepada sobad yang beruntung. Untuk mengikuti trip Ujung Kulon, Pulau Peucang. Pada tanggal 7-8 april 2018 "GRATIS" ... #Repost @ujungkulon.info (@get_repost)
・・・
Hello sobad.
Dalam rangka Hari Ulang Tahun Pandeglang Ke 144. Kami (Kelompok Sadar Wisata Ujung Kulon) memberi kesempatan kepada sobad yang beruntung. Untuk mengikuti trip Ujung Kulon, Pulau Peucang. Pada tanggal 7-8 april 2018 "GRATIS"
Caranya gampang : --------------------
1. Follow akun instagram @ujungkulon.info
2. Repost & Like Flayer ini
(repost beserta caption, dan tag minimal 3 teman kamu)
3. Setelah repost, koment "DONE" dibawah ini dan mention minimal 3 teman kamu --------------------
Quotation :
1. Pastikan saat giveaway ini berlangsung akun kamu tidak terkunci
2. Pengumuman pemenang pada tanggal 4 April 2018. -------------------
Hadiah :

Paket tour Ujung Kulon Pulau Peucang Meeting Point Sumur tgl 7-8 April 2018 untuk 1 orang pemenang
Local Hand made patung badak kayu untuk 2 orang pemenang lainnya. ---------------------
#GiveAway2018
#GiveAway
#UjungKulonGiveAway
#PandeglangGiveAway
#pokdarwisujungkulon
#ayoketamannasional
#ujungkuloninfo
#explorebanten
#explorepandeglang
#HUTpandeglang144
#PesonaIndonesia
#WonderfulIndonesia
#ujungkulonBufferZone
Read more
 #LayanBola #kitakitaaje Regrann from @agrobankmy - Agrocontest #LayanBola #kitakitaaje ...
Media Removed
#LayanBola #kitakitaaje Regrann from @agrobankmy - Agrocontest #LayanBola #kitakitaaje kini bermula! Hanya FOLLOW, REPOST & KOMEN untuk menang. Cara-cara penyertaan: 1) Pastikan anda FOLLOW Instagram rasmi #Agrobank. 2) REPOST poster #LayanBola #kitakitaaje di bersama ... #LayanBola #kitakitaaje

Regrann from @agrobankmy - Agrocontest #LayanBola #kitakitaaje kini bermula! Hanya FOLLOW, REPOST & KOMEN untuk menang.

Cara-cara penyertaan:
1) Pastikan anda FOLLOW Instagram rasmi #Agrobank.

2) REPOST poster #LayanBola #kitakitaaje di bersama hashtag #LayanBola #kitakitaaje. Sila pastikan profil anda disetkan kepada mod "public"

3) KOMEN #LayanBola #kitakitaaje serta TAG sekurang-kurangnya 5 nama teman bolasepak anda pada ruangan komen poster rasmi di Instagram rasmi Agrobank.

Tarikh dan waktu tamat peraduan adalah rahsia. 5 komen yang terakhir akan dipilih sebagai pemenang! Anda boleh memberi komen seberapa banyak yang anda suka untuk memperolehi peluang yang lebih cerah. Mudah bukan. Sertai peraduan mudah ini sekarang dan menangi Barangan Eksklusif Agrobank! - #regrann
Read more
<span class="emoji emoji1f493"></span> GIVEAWAY <span class="emoji emoji1f493"></span> Sebagai rasa syukur karena adanya Fujifilm Corner di Gudang Digital Jogja, kami ...
Media Removed
GIVEAWAY Sebagai rasa syukur karena adanya Fujifilm Corner di Gudang Digital Jogja, kami ingin berterimakasih kepada teman-teman Gudang Digital Jogja yang selalu memberi dukungan kepada kami hingga kami bisa menjadi lebih baik seperti ini. Untuk rasa terimakasih kami, kami juga ... 💓 GIVEAWAY 💓

Sebagai rasa syukur karena adanya Fujifilm Corner di Gudang Digital Jogja, kami ingin berterimakasih kepada teman-teman Gudang Digital Jogja yang selalu memberi dukungan kepada kami hingga kami bisa menjadi lebih baik seperti ini. Untuk rasa terimakasih kami, kami juga memberikan sedikit hadiah untuk kalian dari @fujifilm_id dan @gudangdigitaljogja. 💖 HOW TO WIN 💖

1. Repost foto Fujifilm Corner
2. Follow instagram @gudangdigitaljogja & @fujifilm_id
3. Gunakan hastag #gdfujifilmcorner6 #fujifilm_id
4. Mention 3 orang akun teman
5. Tag ke @fujifilm_id & @gudangdigitaljogja

Periode Giveaway ini dari tanggal 9-13 Mei 2018 dan berakhir pada tanggal 13 Mei pukul 23.59 WIB.

Good luck !! 😍😍 #gudangdigitaljogja #myphotographybeginshere #fujifilm #fujifilm_id

cc @handitoholic @i.hendra.gunawan @kukuhpribadi21
Read more
 #Repost @santaitravelmagazine with @repostapp ・・・ #Santaikongsihadiah dah datang!! Hai ...
Media Removed
#Repost @santaitravelmagazine with @repostapp ・・・ #Santaikongsihadiah dah datang!! Hai semua. kami ingin memberi hadiah beg TARGUS yang bernilai RM299 kepada followers kami yang bertuah. Oleh itu, jom rebut hadiah ni. Cara-caranya senang je 1. Follow instagram kami @santaitravelmagazine ... #Repost @santaitravelmagazine with @repostapp
・・・
#Santaikongsihadiah dah datang!! Hai semua. kami ingin memberi hadiah beg TARGUS yang bernilai RM299 kepada followers kami yang bertuah. Oleh itu, jom rebut hadiah ni. Cara-caranya senang je

1. Follow instagram kami @santaitravelmagazine .

2. Repost gambar ini atau tulis caption kenapa anda patut menang beg ini!
Keputusan akan diumumkan isnin ini. Tunggu apa lagi!

#santaitravelmagazine

Saya patut menang beg ini disebabkan beg jenama Targus merupakan beg yang berkualiti dan juga tahan lasak.Selain itu,beg Targus ini juga mempunyai pelbagai kegunaan antaranya dapat digunakan untuk ke luar negara dan di sekolah kerana beg jenama Targus merupakan buatan negara Amerika Syarikat.
[T]ahan Lasak
[A]mat Berkualiti
[R]anggi
[G]aya moden
[U]ntuk semua
[S]elesa dipakai
Read more
Loading...
 #Repost @paddockcorner with @get_repost ・・・ Hi guys!! Good news for this month from today untill ...
Media Removed
#Repost @paddockcorner with @get_repost ・・・ Hi guys!! Good news for this month from today untill 15 April 2018!! Promotion for polish & wax this month!! Come & grab the lowest price for polish & wax!! Salam tuan/puan, Terima kasih kerana memberi sokongan kepada Paddock Corner Auto ... #Repost @paddockcorner with @get_repost
・・・
Hi guys!! Good news for this month from today untill 15 April 2018!! Promotion for polish & wax this month!! Come & grab the lowest price for polish & wax!! 👍

Salam tuan/puan,
Terima kasih kerana memberi sokongan kepada Paddock Corner Auto Spa 👍👍. Kedai kami bertempat di :
74-7, Jalan Gombak 53300, Kuala Lumpur.

PROMOTION PACKAGE!! 🚙🚗🚕🚓🚐🏎🚌🚎
Promo until 15 April 2018 :-
Polish&Wax
📌Sedan : RM100
📌MPV : RM150

Promotion Package For Sedan :
📌 Polish+Engine Detailing+Car Fogging : RM 150
📌 Polish+Engine Detailing+Car Fogging+Headlamp Polish : RM 200
📌Polish+Headlamp Polish+Car Fogging : RM 160.
📌 Polish+HeadLamp Polish+Headlamp Coating+Car Fogging :RM 240. .
📌Polish+Headlamp Polish & Coating+Car Fogging+Windscreen Coating: RM 400.
📌Polish+Engine Detailing+Car Fogging+Leather Cleaning : RM 250
Promotion Package For MPV: Add-on RM50.

Produk yang digunakan adalah Meguiar's.
Untuk pertanyaan sila hubungi. :

Ewan - 0192348119
Ayoi - 0172972660
☺☺. #wangsamaju #srirampai #carwash #cucikereta #polish #waterwax #wax #ampang #gombak #batucaves #kualalumpur #hipster #autospa #detailing #hondacrz #suprima #bikersmalaysia #matmotor #matmoto #meguiars #meguiarsmalaysia #bimmers #paddockcorner #setiawangsa #wangsamelawati #keramat #melawati #wangsawalk #gombak

Meguiar’s has over its 105 plus years of existence proven to be the global leader in surface care technology. Meguiar’s products are approved by almost every major car manufacturer and automotive paint manufacturer around the world. We even have civilian and military aircraft endorsements! No wonder that professionals and enthusiasts around the world choose Meguiar’s.

Instagram : paddockcorner
Facebook : Paddock Corner Auto Spa & Cafe
Read more
 #repost @senator_arimbawa • • • GIVE AWAY 10K @SENATOR_ARIMBAWA MAU DAPAT HADIAH PULSA DAN ...
Media Removed
#repost @senator_arimbawa • • • GIVE AWAY 10K @SENATOR_ARIMBAWA MAU DAPAT HADIAH PULSA DAN MERCHANTDISE MENARIK DARI LOLAK DAN DEK ULIK? Setelah mencapai 10k followers di instagram, @senator_arimbawa ingin memberi apresiasi kepada para follower lewat event GiveAway ini. Caranya ... #repost @senator_arimbawa
• • •
GIVE AWAY 10K @SENATOR_ARIMBAWA
MAU DAPAT HADIAH PULSA DAN MERCHANTDISE MENARIK DARI LOLAK DAN DEK ULIK?

Setelah mencapai 10k followers di instagram, @senator_arimbawa ingin memberi apresiasi kepada para follower lewat event GiveAway ini.

Caranya mudah.
1. Follow akun @Senator_Arimbawa dan komentar pada postingan ~GiveAway 10k~
2.Komentar harus berupa ucapan, DUKUNGAN maupun KRITIK yang bersifat membangun terkait kiprah I Kadek Arimbawa sebagai Anggota DPD RI maupun seniman (LOLAK). 3.Jangan lupa mention 3 (tiga) orang temanmu untuk turut berpartisipasi.

4. Tiga orang pemenang akan dipilih berdasarkan komentar terbaik oleh Bli Lolak langsung.

5. Pemenang akan dihubungi dan diundang untuk hadir di Kantor DPD RI, Jl. Cok Agung Tresna, Denpasar.

6. Periode GiveAway ini berlangsung hingga tgl 23 Juni 2018.

Jadi jangan lupa untuk bantu bagikan kiriman ini ya semeton!

#giveaway #netizen #merchandise #account #official #lolak #dekulik #taksu #lawakbali #taksubali #infobali #kesenianbali
Read more
Loading...