Kepada yang berminat

Loading...


Unique profiles
51
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Kota Bharu, Dlia Jane Bridal Collection, Taman Kajang Putra, Petaling Jaya, Malaysia
Average media age
754.1 days
to ratio
32.3
Dealer Topup Malaysia: Dealer Topup Malaysia: <span class="emoji emoji260e"></span>️<span class="emoji emoji260e"></span>️<span class="emoji emoji260e"></span>️ BERMINAT JADI AGEN TOPUP? <span class="emoji emoji1f4a1"></span>FIKIR SEJENAK _Kenapa ...
Media Removed
Dealer Topup Malaysia: Dealer Topup Malaysia: ️ BERMINAT JADI AGEN TOPUP? FIKIR SEJENAK _Kenapa perlu beli topup di kedai kalau boleh topup sendiri di rumah, pada harga yang lebih MURAH?_ JIMAT MASA JIMAT TENAGA JIMAT MINYAK JIMAT DUIT Malah, boleh menjana pendapatan ... Dealer Topup Malaysia:
Dealer Topup Malaysia:
☎️☎️☎️
BERMINAT JADI AGEN TOPUP? 💡FIKIR SEJENAK
_Kenapa perlu beli topup di kedai kalau boleh topup sendiri di rumah, pada harga yang lebih MURAH?_ 🔹JIMAT MASA
🔹JIMAT TENAGA 🔹JIMAT MINYAK
🔹JIMAT DUIT

Malah, boleh menjana pendapatan sampingan yang lumayan💰💰💰 =====================
KELEBIHAN AGEN TOPUP =====================
✔Topup 24 jam
✔E-Reload mudah melalui HP
✔Kadar untung/jimat yang tinggi
✔Modal kecil dan fleksibel
✔Bayar Postpaid dan bil-bil terpilih dihujung jari
✔Jual boleh, guna sendiri pun boleh
✔Tidak perlu ada kedai ✔Tidak perlu simpan stok kad 🌐 KENAPA PERLU JOIN KAMI❓
✅Pendaftaran PERCUMA‼️
✅Tiada yuran tahunan
✅Tiada had syarat / umur ✅Tak perlu beli mesin mahal-mahal
✅Tak perlu maintain jualan
✅Akaun tidak akan expired ✅Boleh menaja agen baru dan dapat komisen dari jualan agen
✅Yuran agen baru 100% milik anda
✅Group Telegram disediakan ============================
📲 _Kepada yang berminat, sila hubungi 🖋
👇👇👇
http://wasap.my/60105156449

Terima Kasih😃
Read more
Loading...
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan ...
Media Removed
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya? Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes ... Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya?

Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes Paloma.Rezeki paksu tidak pernah salah alamat,berbaloi paksu selalu melaram baju melayu.

Kepada yang berminat boleh terus click link di bawah ni.
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX

InshaAllah anda berpuas hati.Cepat selagi stok masih ada
Harga promosi RM180*

#bajumelayu #bajuraya #viral
Read more
Daripada dok gelek #panamachallenge tu, teman nak ajak semua orang sahut seruan #alfatihahchallenge ini. In shaa Allah ada ganjaran. Dan dengan ini, teman memilih @shauqishahidan @zahir559 dan @wnsykr untuk sahut #alfatihahchallenge bersama. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Kepada ... Daripada dok gelek #panamachallenge tu, teman nak ajak semua orang sahut seruan #alfatihahchallenge ini. In shaa Allah ada ganjaran.

Dan dengan ini, teman memilih @shauqishahidan @zahir559 dan @wnsykr untuk sahut #alfatihahchallenge bersama.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Kepada yang berminat:

1. Rakamkan bacaan al-fatihah anda secara personal atau berkumpulan.

2. Sedaya upaya melagukan bacaan murattal mengikut lagu bacaan imam-imam sedia ada (ikut kemampuan)
.
3. Sedaya upaya membacakan al-fatihah secara bertajwid (ikut kemampuan)
.
4. Hashtag #alfatihahchallenge & upload di akaun social media anda.

5. Tag rakan-rakan anda dengan hashtag #alfatihahchallenge supaya mereka merakamkan video bacaan al-fatihah mereka.

6. Bagi yang tak mampu berbuat demikian, memadai untuk share & viralkan usaha kecil ini.

p/s: mohon betulkan bacaan teman juga yee 😁

Credit to: Tuan @hazwanmohamad dan Ustaz @muawwidz_alansori
Read more
Bicara Bersiri : Tauhid & Sains SIRI 5 TAJUK: Pengukuhan Tauhid Menerusi Kejuruteraan Fotonik ...
Media Removed
Bicara Bersiri : Tauhid & Sains SIRI 5 TAJUK: Pengukuhan Tauhid Menerusi Kejuruteraan Fotonik @ Cahaya PENCERAMAH: Dr Zuhdin b Muhammad, Optical Society Malaysia (OSM) "Fenomena kelajuan cahaya dan kekuasaan Allah telah dirakamkan dalam peristiwa israk dan mikraj dan pemindahan ... Bicara Bersiri : Tauhid & Sains SIRI 5

TAJUK: Pengukuhan Tauhid Menerusi Kejuruteraan Fotonik @ Cahaya
PENCERAMAH: Dr Zuhdin b Muhammad, Optical Society Malaysia (OSM) "Fenomena kelajuan cahaya dan kekuasaan Allah telah dirakamkan dalam peristiwa israk dan mikraj dan pemindahan sekelip mata istana Ratu Balkis secara fizikal oleh Asif Barkhiya. Dan di era globalisasi kini telah diaplikasikan secara meluas untuk kita berinteraksi dengan pantas merentasi sempadan masa dan tempat. "

Kepada yang berminat, sila hubungi nombor yang tertera di ruangan komen.
#SainsDanAlQuran #TauhidMenerusiSainsTeknologi #STAR #Akar
Read more
<span class="emoji emoji1f4e2"></span><span class="emoji emoji1f4e2"></span><span class="emoji emoji1f4e2"></span><span class="emoji emoji1f4e2"></span><span class="emoji emoji1f4e2"></span><span class="emoji emoji1f4e2"></span><span class="emoji emoji1f4e2"></span><span class="emoji emoji1f4e2"></span><span class="emoji emoji1f4e2"></span><span class="emoji emoji1f4e2"></span><span class="emoji emoji1f4e3"></span> Alhamdulillah Prillvers Malaysia tersenarai . Open PO idcard prillvers untuk prillvers ...
Media Removed
Alhamdulillah Prillvers Malaysia tersenarai . Open PO idcard prillvers untuk prillvers malaysia . Tarikh tutup 22 April 2015 . Harga : Rm20 termasuk postage . Tidak ada paksaan ya . Dibuka hanya kepada yang berminat . Kalau ada jual merchadise prillvers di indonesia korang ... 📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📣 Alhamdulillah Prillvers Malaysia tersenarai . Open PO idcard prillvers untuk prillvers malaysia . Tarikh tutup 22 April 2015 . Harga : Rm20 termasuk postage . Tidak ada paksaan ya . Dibuka hanya kepada yang berminat . Kalau ada jual merchadise prillvers di indonesia korang boleh beli online,yang paling penting dapat diskaun ! disetiap idcard ada nombor masing2 ya . Nombor itu bukti bahawa kalian da masuk fanclub prillvers dan official rasmi .
Read more
Kepada yang berminat jubah lelaki dan wanita yang style boleh pm saya 014-7139834 whatsaap
Media Removed
Kepada yang berminat jubah lelaki dan wanita yang style boleh pm saya 014-7139834 whatsaap Kepada yang berminat jubah lelaki dan wanita yang style boleh pm saya 014-7139834 whatsaap
Loading...
August 2019, SCTA/BNI Bonneville Speed Week akan menyaksikan kehadiran Team Malaysia dalam percubaan ...
Media Removed
August 2019, SCTA/BNI Bonneville Speed Week akan menyaksikan kehadiran Team Malaysia dalam percubaan pertama memecah rekod dunia dalam kategori A-PG 175cc dengan sebuah motosikal yang akan dibangun keseluruhannya oleh anak muda tempatan . Line-up Team Malaysia akan diumumkan ... August 2019, SCTA/BNI Bonneville Speed Week akan menyaksikan kehadiran Team Malaysia dalam percubaan pertama memecah rekod dunia dalam kategori A-PG 175cc dengan sebuah motosikal yang akan dibangun keseluruhannya oleh anak muda tempatan
.
Line-up Team Malaysia akan diumumkan dalam masa terdekat & terima kasih @bikesrepublic yang telah bersetuju menaja wartawan mereka untuk bersama kami ke USA
.
.
Kepada yang berminat menaja produk & perkhidmatan, boleh contact Mvney Amad +6012 204 0094
.
“Faster, Faster, until the thrill of speed overcomes the fear of death.” HS Thompson
.
#artofspeedmy #malaysia #landspeedracing #bonneville #speedweek #malaysiaboleh #merdeka61
Read more
. @alquranpelangimadina @alquranpelangimadina @alquranpelangimadina . Nah pesanan ...
Media Removed
. @alquranpelangimadina @alquranpelangimadina @alquranpelangimadina . Nah pesanan penaja: . Haa, akak nak bebel lagi malam ni. . Ramai yang dah lama kerja, tapi susah sgt nak menyimpan, simpan awal bulan hujung bulan korek semula. . Haa, cubalah beralih ke simpanan emas ... .
@alquranpelangimadina
@alquranpelangimadina
@alquranpelangimadina
.
Nah pesanan penaja:
.
Haa, akak nak bebel lagi malam ni. 😂
.
Ramai yang dah lama kerja, tapi susah sgt nak menyimpan, simpan awal bulan hujung bulan korek semula.
.
Haa, cubalah beralih ke simpanan emas pulak! InshaAllah simpanan akan kekal lebih lama 😊
.
Kepada yang berminat nak menyimpan emas, bole follow IG @alquranpelangimadina dan cepat2 hubungi Dr. Syafiq ni. InshaAllah memang trusted dan telah membimbing lebih 400 penyimpan emas.
Bole mula serendah RM100 shj, itu yang best. Semua orang pun bole simpan emas tau
.
Dr. Syafiq
01120445709.
.
Tinggal no dekat komen pun bole. 😊
Read more
Loading...
Anda mungkin mahu membaca penerangan berikut sehingga habis kerana kami TERPAKSA mengeluarkan ...
Media Removed
Anda mungkin mahu membaca penerangan berikut sehingga habis kerana kami TERPAKSA mengeluarkan promo ini. Ya TERPAKSA kerana kami perlu menggunakan tiket KL - Sydney tour guide kami yang jika tidak digunakan akan BURN begitu sahaja! Tawaran kami ialah seperti berikut dan jangan terkejut ... Anda mungkin mahu membaca penerangan berikut sehingga habis kerana kami TERPAKSA mengeluarkan promo ini. Ya TERPAKSA kerana kami perlu menggunakan tiket KL - Sydney tour guide kami yang jika tidak digunakan akan BURN begitu sahaja! Tawaran kami ialah seperti berikut dan jangan terkejut kerana tawaran ini TERLALU BESAR!
.
Tiket PERCUMA ke:
.
📌Madame tussaud Sydney
📌Sydney Aquarium
📌Sydney Tower Eye
📌Sydney Wildlife Zoo
📌Sydney 24H Hop On Hop Off Bus Tour
.
Destinasi lain ialah:
.
📌Sydney Opera House
📌Firework show at Darling Harbour
📌Botanical Garden
📌Birds feeding at Centennial Park Land
📌The University of Sydney
📌Queen Victoria Building (QVB)
📌Coogee Beach & Bondi Beach
📌Birkenhead Point Outlet
📌Paddy's Market
📌Fish Market dan lain-lain lagi
.
Harga pakej diberikan potongan RM100.00 per pax!
.
Bayaran deposit hanya RM100.00 per pax sahaja!
.
Kepada yang berminat tetapi jumlah peserta tidak ramai, kami akan cadangkan tarikh. Solo traveler pun boleh! Jika anda ada 6 orang pula, anda bebas pilih tarikh sendiri up to JULAI 2019 SAHAJA, ya up to tahun depan! Tiket penerbangan boleh dibeli kemudian. Ya, cuma bayar deposit RM100.00 per pax sahaja! Tapi tempahan perlu dibuat segera sebab tiket kami perlu ditukar tarikhnya sebelum ia BURN pada 01 Ogos ini. Tag kawan-kawan sekarang! Siapa join pakej ini terlalu untung sebab terlalu BESAR tawaran yang kami berikan!
.
Info, pertanyaan dan tempahan pakej-pakej ke Seoul, South Korea atau ke Sydney, Australia: sila emel ke [email protected]
.
G’day!
#pakejsydney #pakejkesydney #pakejsydneymurah #pakejkesydneymurah #pakejmurahsydney #pakejbajetsydney #pakejsydneybajet #pakejpercutianmurah #pakejpercutiankesydney #jomsydney #jomkesydney #pakejgroundsydney #sydneytripmurah #kakitravel #mattafair #mattafair2018
Read more
Cepat grab bantal DAG yang tgh viral ni !!! Promosi PhD 3biji RM100 kini kembali. Atas permintaan ...
Media Removed
Cepat grab bantal DAG yang tgh viral ni !!! Promosi PhD 3biji RM100 kini kembali. Atas permintaan ramai kami teruskan lagi.kepada yang berminat bantal tinggi yg keras blh cuba PhD ni. pasti jatuh hati Nak yang gebu dan lembut boleh cuba Hclass. Hclass adalah bantal yg paling terbaik. Hanya ... Cepat grab bantal DAG yang tgh viral ni !!! Promosi PhD 3biji RM100 kini kembali. Atas permintaan ramai kami teruskan lagi.kepada yang berminat bantal tinggi yg keras blh cuba PhD ni. pasti jatuh hati

Nak yang gebu dan lembut boleh cuba Hclass. Hclass adalah bantal yg paling terbaik. Hanya RM160 4biji. Kualiti ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Jom dapatkan bantal hotel di @bantaldasabdul_
@bantaldasabdul_
@bantaldasabdul_
Read more
Assalamualaikum semua.. Dalam banyak followers Kaknis pasti tak tahu apa itu cryptocurrency ...
Media Removed
Assalamualaikum semua.. Dalam banyak followers Kaknis pasti tak tahu apa itu cryptocurrency kan ? Takpe takyah tahu hahahahahaha Nak tahu jugak boleh cari en google dan nak tahu serba sedikit cari Kaknis! Sis boleh bagitau benda basic nak terangkan semua terlalu longggggg dan untuk ... Assalamualaikum semua.. Dalam banyak followers Kaknis pasti tak tahu apa itu cryptocurrency kan ? Takpe takyah tahu hahahahahaha
Nak tahu jugak boleh cari en google dan nak tahu serba sedikit cari Kaknis!
Sis boleh bagitau benda basic nak terangkan semua terlalu longggggg dan untuk korang faham bukan dalam masa sehari. Kalau nak jugak boleh book slot untuk personal coaching 🤑 Macam mana nak gandakan wang simpanan dalam wang kripto ni. Kira kira ada lebih kurang 1200 matawang digital/kripto yang dah 'dihalalkan' . Orang yang ada benda ni leh kaya senarnye dengan tahu dan tidak tahu sahaja. Kepada yang berminat untuk jadikan pitis anda berkepuks dengan cepat dan ashelamat wssp Kaknis ajar nanti 💪🏻🔥
#Crytocurrency #WangKripto #MiniCooper #GengCheMattTongkols #SavingAlaSuperman #BusinessWorld
Read more
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan ...
Media Removed
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya? Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes ... Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya?

Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes Paloma.Rezeki paksu tidak pernah salah alamat,berbaloi paksu selalu melaram baju melayu.

Kepada yang berminat boleh terus click link di bawah ni.
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX

InshaAllah anda berpuas hati.Cepat selagi stok masih ada
Harga promosi RM180*

#bajumelayu #bajuraya #viral
Read more
Loading...
Assalamualaikum dan selamat pagi<span class="emoji emoji1f337"></span> Jadual untuk CSD Preview di sekitar Malaysia. In shaa Allah ...
Media Removed
Assalamualaikum dan selamat pagi Jadual untuk CSD Preview di sekitar Malaysia. In shaa Allah sesiapa yg ada berkelapangan boleh hadir untuk dapatkan ILMU PERCUMA DAN PELUANG PERCUMA yg akan kami jelaskan dgn lebih detail. Kami nak kongsikan peluang dalam platform crypto currency ... Assalamualaikum dan selamat pagi🌷

Jadual untuk CSD Preview di sekitar Malaysia. In shaa Allah sesiapa yg ada berkelapangan boleh hadir untuk dapatkan ILMU PERCUMA DAN PELUANG PERCUMA yg akan kami jelaskan dgn lebih detail. Kami nak kongsikan peluang dalam platform crypto currency yg merupakan trend perniagaan terkini. In shaa Allah peluang yg sgt baik untuk yg nak mulakan perniagaan dgn modal yg rendah atau yg ada modal lebih tapi tak tahu nak guna ke mana, kami akan tnjukkn peluang yg berpotensi besar ini.
JADUAL CRYPTOSPEAK

Pantai Timur
13/4 - Kota Bahru
14/4 - Jerteh
14/4 - Kuala Terengganu
15/4 - Kerteh
16/4 - Kuantan

Selatan
13/4 - Segamat
13/4 - Johor Bahru
14/4 - Melaka

Peluang bukan selalu dtg, dah jumpa peluang ni kita try2 la dengar dlu, mana tahu kot yg ni kena dgn jiwa dan boleh buat untung besar. Kalau tak dengar dlu mcm mna nak tahu peluang ni okay ke tak. Betul dakk?? 😆😆 Boleh ws personal kepada yang berminat untuk hadir ke Program ditempat yang dinyatakan.✅ #Cryptospeak #CSD
Read more
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan ...
Media Removed
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya? Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes ... Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya?

Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes Paloma.Rezeki paksu tidak pernah salah alamat,berbaloi paksu selalu melaram baju melayu.

Kepada yang berminat boleh terus click link di bawah ni.
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX

InshaAllah anda berpuas hati.Cepat selagi stok masih ada
Harga promosi RM180*

#bajumelayu #bajuraya #viral
Read more
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan ...
Media Removed
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya? Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes ... Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya?

Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes Paloma.Rezeki paksu tidak pernah salah alamat,berbaloi paksu selalu melaram baju melayu.

Kepada yang berminat boleh terus click link di bawah ni.
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX

InshaAllah anda berpuas hati.Cepat selagi stok masih ada
Harga promosi RM180*

#bajumelayu #bajuraya #viral
Read more
Loading...
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan ...
Media Removed
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya? Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes ... Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya?

Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes Paloma.Rezeki paksu tidak pernah salah alamat,berbaloi paksu selalu melaram baju melayu.

Kepada yang berminat boleh terus click link di bawah ni.
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX

InshaAllah anda berpuas hati.Cepat selagi stok masih ada
Harga promosi RM180*

#bajumelayu #bajuraya #viral
Read more
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan ...
Media Removed
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya? Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes ... Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya?

Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes Paloma.Rezeki paksu tidak pernah salah alamat,berbaloi paksu selalu melaram baju melayu.

Kepada yang berminat boleh terus click link di bawah ni.
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX

InshaAllah anda berpuas hati.Cepat selagi stok masih ada
Harga promosi RM180*

#bajumelayu #bajuraya #viral
Read more
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan ...
Media Removed
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya? Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes ... Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya?

Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes Paloma.Rezeki paksu tidak pernah salah alamat,berbaloi paksu selalu melaram baju melayu.

Kepada yang berminat boleh terus click link di bawah ni.
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX

InshaAllah anda berpuas hati.Cepat selagi stok masih ada
Harga promosi RM180*

#bajumelayu #bajuraya #viral
Read more
Loading...
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan ...
Media Removed
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya? Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes ... Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya?

Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes Paloma.Rezeki paksu tidak pernah salah alamat,berbaloi paksu selalu melaram baju melayu.

Kepada yang berminat boleh terus click link di bawah ni.
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX

InshaAllah anda berpuas hati.Cepat selagi stok masih ada
Harga promosi RM180*

#bajumelayu #bajuraya #viral
Read more
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan ...
Media Removed
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya? Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes ... Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya?

Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes Paloma.Rezeki paksu tidak pernah salah alamat,berbaloi paksu selalu melaram baju melayu.

Kepada yang berminat boleh terus click link di bawah ni.
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX

InshaAllah anda berpuas hati.Cepat selagi stok masih ada
Harga promosi RM180*

#bajumelayu #bajuraya #viral
Read more
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan ...
Media Removed
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya? Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes ... Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya?

Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes Paloma.Rezeki paksu tidak pernah salah alamat,berbaloi paksu selalu melaram baju melayu.

Kepada yang berminat boleh terus click link di bawah ni.
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX

InshaAllah anda berpuas hati.Cepat selagi stok masih ada
Harga promosi RM180*

#bajumelayu #bajuraya #viral
Read more
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan ...
Media Removed
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya? Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes ... Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya?

Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes Paloma.Rezeki paksu tidak pernah salah alamat,berbaloi paksu selalu melaram baju melayu.

Kepada yang berminat boleh terus click link di bawah ni.
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX

InshaAllah anda berpuas hati.Cepat selagi stok masih ada
Harga promosi RM180*

#bajumelayu #bajuraya #viral
Read more
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan ...
Media Removed
Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya? Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes ... Raya kali ni sapa agaknya wanita yang bertuah yang akan menemani paksu ke masjid untuk menunaikan solat Sunat Hari raya ya?

Tak kisah sama ada punya teman atau tidak paksu tetap kelihatan segak bergaya dengan Baju melayu nya. Kali ni Paksu dah ada jenama sendiri collaborasi dengan Ynes Paloma.Rezeki paksu tidak pernah salah alamat,berbaloi paksu selalu melaram baju melayu.

Kepada yang berminat boleh terus click link di bawah ni.
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX
www.wasap.my/60132937441/paksuX

InshaAllah anda berpuas hati.Cepat selagi stok masih ada
Harga promosi RM180*

#bajumelayu #bajuraya #viral
Read more
Bicara Bersiri : Tauhid & Sains SIRI 6 TAJUK: Rahsia Ilahi Di Sebalik Kejuruteraan Besi PENCERAMAH: ...
Media Removed
Bicara Bersiri : Tauhid & Sains SIRI 6 TAJUK: Rahsia Ilahi Di Sebalik Kejuruteraan Besi PENCERAMAH: Tuan Ramzi b Dol @ Abd Wahid, Pensyarah CIAST Kepada yang berminat, sila hubungi nombor yang tertera di ruangan komen. #SainsDanAlQuran #TauhidMenerusiSainsTeknologi #STAR #Akar Bicara Bersiri : Tauhid & Sains SIRI 6

TAJUK: Rahsia Ilahi Di Sebalik Kejuruteraan Besi
PENCERAMAH: Tuan Ramzi b Dol @ Abd Wahid, Pensyarah CIAST

Kepada yang berminat, sila hubungi nombor yang tertera di ruangan komen.
#SainsDanAlQuran #TauhidMenerusiSainsTeknologi #STAR #Akar
Alhamdulillah tidak lama lagi Ramadhan bakal menjengah Kita. Rasa Macam Baru sahaja lepas. <span class="emoji emoji1f648"></span> . Alhamdulillah ...
Media Removed
Alhamdulillah tidak lama lagi Ramadhan bakal menjengah Kita. Rasa Macam Baru sahaja lepas. . Alhamdulillah juga diberi kesempatan untuk buat biskut raya lagi. . Kepada Yang berminat untuk dapatkan biskut #cookiesmostwantedraya #biskutraya2018 dari #madaboutcake bolehlah ... Alhamdulillah tidak lama lagi Ramadhan bakal menjengah Kita. Rasa Macam Baru sahaja lepas. 🙈
.
Alhamdulillah juga diberi kesempatan untuk buat biskut raya lagi. .
Kepada Yang berminat untuk dapatkan biskut #cookiesmostwantedraya #biskutraya2018 dari #madaboutcake bolehlah MULA MEMBUAT TEMPAHAN ANDA SEKARANG. Sementara masih dibuka.
📱0173587388
📱0193255371
.
Terima kasih buat anda Yang sentiasa menjadi tulang belakang kami selama ini. Moga Allah membalas dan melipat gandakan rezeki anda kami dan semua. Amin
.
Jom cuci mata seleksi kami tahun ini.
.
#bazaarpaknil #biskut #biskutraya #biscuit #rayacookies #cookiesraya #malaysiancookies #halalcookies #ciumsket (Jangan order last minit nanti Tak dapat🙈)
Read more
Yang Di-Pertuan Agong XV Feeling simpan emas edisi Yang Di-Pertuan Agong ni memang sangat berbeza ...
Media Removed
Yang Di-Pertuan Agong XV Feeling simpan emas edisi Yang Di-Pertuan Agong ni memang sangat berbeza dengan simpan duit. Kalau simpan duit banyak-banyak di tangan, rasa nak berbelanja sahaja, Tapi kalau simpan emas ni rasa sayang nak digunakan. Kepada yang berminat untuk mendapatkan ... Yang Di-Pertuan Agong XV

Feeling simpan emas edisi Yang Di-Pertuan Agong ni memang sangat berbeza dengan simpan duit.
Kalau simpan duit banyak-banyak di tangan, rasa nak berbelanja sahaja,
Tapi kalau simpan emas ni rasa sayang nak digunakan. 😊

Kepada yang berminat untuk mendapatkan limited edition Yang Di-Pertuan Agong, bole whatsapp saya.

Whatsapp
01120445709

Dr. Syafiq
PG00102808
Active&Trusted Public Gold Dealer.

#jomsimpanemas #publicgold #1gram1bulan #emas #bukuwangemas #gappublicgold #YDPA #pru14
Read more
<span class="emoji emoji1f490"></span><span class="emoji emoji1f490"></span>PROMOTION<span class="emoji emoji1f490"></span><span class="emoji emoji1f490"></span> 500PCS = RM350 (NP RM400) 1000PCS = RM600 (NP RM700) 5000PCS = RM3500 FREE 100PCS ...
Media Removed
PROMOTION 500PCS = RM350 (NP RM400) 1000PCS = RM600 (NP RM700) 5000PCS = RM3500 FREE 100PCS STICKER SAH SEHINGGA 31 Dec 2016 Kepada yang berminat, cepat2 whatsapp 0173597507 #labeltudung #labeltudungekslusif #labeltudungmurah #labeltudungcantik #printingservice ... 💐💐PROMOTION💐💐 500PCS = RM350 (NP RM400)
1000PCS = RM600 (NP RM700)
5000PCS = RM3500 FREE 100PCS STICKER

SAH SEHINGGA 31 Dec 2016

Kepada yang berminat, cepat2 whatsapp 0173597507
#labeltudung #labeltudungekslusif #labeltudungmurah #labeltudungcantik #printingservice #lokalah #my_ig_lah #labelplastik #plastiklabel #acryliclabel #labelacrylic  #labeltudungplastik #labeltudungtransparent #lokal #label
Read more
Jawatan: Assistant Admin, Full time Lokasi: Seksyen 13, Shah Alam Kepada yang berminat sila ...
Media Removed
Jawatan: Assistant Admin, Full time Lokasi: Seksyen 13, Shah Alam Kepada yang berminat sila PM kami atau hantar resume ke [email protected] Jawatan: Assistant Admin, Full time
Lokasi: Seksyen 13, Shah Alam

Kepada yang berminat sila PM kami atau hantar resume ke [email protected]
Jawatan: Assistant Admin, Full time Lokasi: Seksyen 13, Shah Alam Kepada yang berminat sila ...
Media Removed
Jawatan: Assistant Admin, Full time Lokasi: Seksyen 13, Shah Alam Kepada yang berminat sila PM kami atau hantar resume ke [email protected] Jawatan: Assistant Admin, Full time
Lokasi: Seksyen 13, Shah Alam

Kepada yang berminat sila PM kami atau hantar resume ke [email protected]
Lets Jomm Boh ! <span class="emoji emoji26a1"></span>️ @artofspeedmy ni Boh ! <span class="emoji emoji1f3c1"></span> Art Of Speed Kota Bahru anjuran bersama Rachun MC bakal ...
Media Removed
Lets Jomm Boh ! ️ @artofspeedmy ni Boh ! Art Of Speed Kota Bahru anjuran bersama Rachun MC bakal bertapak di Stadium Sultan Muhammad IV pada 24 & 25 March ini️ . Kepada yang berminat untuk mendaftar sebagai peserta, hubungi @rachunmotorclub sekarang! . #ArtOfSpeedMY #AOSKB #RevolusiKustom ... Lets Jomm Boh ! ⚡️
@artofspeedmy ni Boh ! 🏁
Art Of Speed Kota Bahru anjuran bersama Rachun MC bakal bertapak di Stadium Sultan Muhammad IV pada 24 & 25 March ini⚡️
.
Kepada yang berminat untuk mendaftar sebagai peserta, hubungi @rachunmotorclub sekarang!
.
#ArtOfSpeedMY #AOSKB #RevolusiKustom #AOS2018 #Malaysia #streetcubbitches
#racunkulture
Read more
Cantik x label tudung ni.kalau korang semua nak label tudung yg mcm ni cepat2 whatsapp 0173597507 ...
Media Removed
Cantik x label tudung ni.kalau korang semua nak label tudung yg mcm ni cepat2 whatsapp 0173597507 untuk maklumat lanjut. Sekarang ada promotion tau.cepat2 Label tudung ekslusif Size : 5cm × 1.5cm Min order : 100pcs Harga : rm0.90/pc Kepada yang berminat, cepat2 whatsapp 0173597507 ... Cantik x label tudung ni.kalau korang semua nak label tudung yg mcm ni cepat2 whatsapp 0173597507 untuk maklumat lanjut.
Sekarang ada promotion tau.cepat2 💐Label tudung ekslusif💐

Size : 5cm × 1.5cm
Min order : 100pcs
Harga : rm0.90/pc

Kepada yang berminat, cepat2 whatsapp 0173597507
#labeltudung #labeltudungekslusif #labeltudungmurah #labeltudungcantik #printingservice #lokalah #my_ig_lah #labelplastik #plastiklabel #acryliclabel #labelacrylic  #labeltudungplastik #labeltudungtransparent #lokal #label
Read more
<span class="emoji emoji1f490"></span>Label tudung ekslusif<span class="emoji emoji1f490"></span> Label arcylic gold Size : 5cm × 1.5cm Min order : 100pcs Material : ...
Media Removed
Label tudung ekslusif Label arcylic gold Size : 5cm × 1.5cm Min order : 100pcs Material : gold mirror arcylic Harga : Rm1.60/pc Tq Kepada yang berminat, cepat2 whatsapp 0173597507 #labeltudung #labeltudungekslusif #labeltudungmurah #labeltudungcantik #printingservice ... 💐Label tudung ekslusif💐

Label arcylic gold
Size : 5cm × 1.5cm
Min order : 100pcs
Material : gold mirror arcylic
Harga : Rm1.60/pc

Tq
Kepada yang berminat, cepat2 whatsapp 0173597507
#labeltudung #labeltudungekslusif #labeltudungmurah #labeltudungcantik #printingservice #lokalah #my_ig_lah #labelplastik #plastiklabel #acryliclabel #labelacrylic  #labeltudungplastik #labeltudungtransparent #lokal #label #arcylicgold #goldmirrorarcylic
Read more
<span class="emoji emoji1f490"></span>Label tudung ekslusif<span class="emoji emoji1f490"></span> Label arcylic gold Size : 5cm × 1.5cm Min order : 100pcs Material : ...
Media Removed
Label tudung ekslusif Label arcylic gold Size : 5cm × 1.5cm Min order : 100pcs Material : gold mirror arcylic Harga : Rm1.60/pc Tq Kepada yang berminat, cepat2 whatsapp 0173597507 #labeltudung #labeltudungekslusif #labeltudungmurah #labeltudungcantik #printingservice ... 💐Label tudung ekslusif💐

Label arcylic gold
Size : 5cm × 1.5cm
Min order : 100pcs
Material : gold mirror arcylic
Harga : Rm1.60/pc

Tq
Kepada yang berminat, cepat2 whatsapp 0173597507
#labeltudung #labeltudungekslusif #labeltudungmurah #labeltudungcantik #printingservice #lokalah #my_ig_lah #labelplastik #plastiklabel #acryliclabel #labelacrylic  #labeltudungplastik #labeltudungtransparent #lokal #label #arcylicgold #goldmirrorarcylic
Read more
<span class="emoji emoji1f490"></span>Label tudung ekslusif<span class="emoji emoji1f490"></span> Size : 5cm × 1.5cm Min order : 100pcs Harga : rm0.90/pc Kepada yang ...
Media Removed
Label tudung ekslusif Size : 5cm × 1.5cm Min order : 100pcs Harga : rm0.90/pc Kepada yang berminat, cepat2 whatsapp 0173597507 #labeltudung #labeltudungekslusif #labeltudungmurah #labeltudungcantik #printingservice #lokalah #my_ig_lah #labelplastik #plastiklabel ... 💐Label tudung ekslusif💐

Size : 5cm × 1.5cm
Min order : 100pcs
Harga : rm0.90/pc

Kepada yang berminat, cepat2 whatsapp 0173597507
#labeltudung #labeltudungekslusif #labeltudungmurah #labeltudungcantik #printingservice #lokalah #my_ig_lah #labelplastik #plastiklabel #acryliclabel #labelacrylic  #labeltudungplastik #labeltudungtransparent #lokal #label
Read more
<span class="emoji emoji1f490"></span><span class="emoji emoji1f490"></span>PROMOTION<span class="emoji emoji1f490"></span><span class="emoji emoji1f490"></span> 500PCS = RM350 (NP RM400) 1000PCS = RM600 (NP RM700) 5000PCS = RM3500 FREE 100PCS ...
Media Removed
PROMOTION 500PCS = RM350 (NP RM400) 1000PCS = RM600 (NP RM700) 5000PCS = RM3500 FREE 100PCS STICKER SAH SEHINGGA 31 Dec 2016 Kepada yang berminat, cepat2 whatsapp 0173597507 #labeltudung #labeltudungekslusif #labeltudungmurah #labeltudungcantik #printingservice ... 💐💐PROMOTION💐💐 500PCS = RM350 (NP RM400)
1000PCS = RM600 (NP RM700)
5000PCS = RM3500 FREE 100PCS STICKER

SAH SEHINGGA 31 Dec 2016

Kepada yang berminat, cepat2 whatsapp 0173597507
#labeltudung #labeltudungekslusif #labeltudungmurah #labeltudungcantik #printingservice #lokalah #my_ig_lah #labelplastik #plastiklabel #acryliclabel #labelacrylic  #labeltudungplastik #labeltudungtransparent #lokal #label
Read more
<span class="emoji emoji1f490"></span><span class="emoji emoji1f490"></span>PROMOTION<span class="emoji emoji1f490"></span><span class="emoji emoji1f490"></span> 500PCS = RM350 (NP RM400) 1000PCS = RM600 (NP RM700) SAH SEHINGGA 31 DEC 2016 Kepada ...
Media Removed
PROMOTION 500PCS = RM350 (NP RM400) 1000PCS = RM600 (NP RM700) SAH SEHINGGA 31 DEC 2016 Kepada yang berminat, cepat2 whatsapp 0173597507 #labeltudung #labeltudungekslusif #labeltudungmurah #labeltudungcantik #printingservice #lokalah #my_ig_lah #labelplastik #plastiklabel ... 💐💐PROMOTION💐💐 500PCS = RM350 (NP RM400)
1000PCS = RM600 (NP RM700)

SAH SEHINGGA 31 DEC 2016

Kepada yang berminat, cepat2 whatsapp 0173597507
#labeltudung #labeltudungekslusif #labeltudungmurah #labeltudungcantik #printingservice #lokalah #my_ig_lah #labelplastik #plastiklabel #acryliclabel #labelacrylic  #labeltudungplastik #labeltudungtransparent #lokal #label
Read more
Shalom. Persatuan Muda Mudi Bintulu ataupun Youth Association Bintulu akan mengadakan kem iaitu ...
Media Removed
Shalom. Persatuan Muda Mudi Bintulu ataupun Youth Association Bintulu akan mengadakan kem iaitu Youth Christ Convention 2015, Tempat: Dewan Suarah, Bintulu Bayaran yuran: RM 25 Tarikh: 19-21 June 2015 Masa: Registers 0600-0800 petang. OPEN TO ALL CHRISTIANS. Kepada yang berminat ... Shalom. Persatuan Muda Mudi Bintulu ataupun Youth Association Bintulu akan mengadakan kem iaitu Youth Christ Convention 2015,
Tempat: Dewan Suarah, Bintulu
Bayaran yuran: RM 25
Tarikh: 19-21 June 2015
Masa: Registers 0600-0800 petang.
OPEN TO ALL CHRISTIANS. Kepada yang berminat sila hantar nama dekat
SMK Kidurong: Stanley Russel & Imelda Mera
SMK Bandar: Alice & Sebastiana
SMK Baru: Duwen & Laurita
SMK: Bintulu: Darren & Derrick
SMK Assyakirin: Alice
KV: Raphael Rentap
Read more
Ramai yang dah tanya saya macamana nak dapatkan MF Cosmétique di Singapore. Jangan risau lagi, ...
Media Removed
Ramai yang dah tanya saya macamana nak dapatkan MF Cosmétique di Singapore. Jangan risau lagi, MF Cosmétique kini telah berada di Singapore bermula hari ini hingga 13hb May 2018 di : GRID International Expo 2018 Tingkat 2, Booth nombor 57 Saya sendiri akan turun ke booth untuk sesi Meet ... Ramai yang dah tanya saya macamana nak dapatkan MF Cosmétique di Singapore. Jangan risau lagi, MF Cosmétique kini telah berada di Singapore bermula hari ini hingga 13hb May 2018 di :
GRID International Expo 2018
Tingkat 2, Booth nombor 57
Saya sendiri akan turun ke booth untuk sesi Meet & Greet.
Mari dapatkan palette MF Cosmétique anda sebelum habis!
Dan kepada yang berminat jadi Agent di Singapore dan Johor, boleh, kedatangan anda adalah sangat dialu2kan. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Read more
Assalamualaikum. Kami membuka peluang kepada yang berminat dalam menjadi stokis/dropship sah ...
Media Removed
Assalamualaikum. Kami membuka peluang kepada yang berminat dalam menjadi stokis/dropship sah WM World. Pelbagai faedah ditawarkan antaranya bonus tahunan dan peluang melancong ke luar negara. Layari page Facebook CellLumiere By WMWorld atau PM/Whatsapp wakil kami untuk keterangan ... Assalamualaikum. Kami membuka peluang kepada yang berminat dalam menjadi stokis/dropship sah WM World. Pelbagai faedah ditawarkan antaranya bonus tahunan dan peluang melancong ke luar negara. Layari page Facebook CellLumiere By WMWorld atau PM/Whatsapp wakil kami untuk keterangan lanjut :- 1. Yaya 0194815882
2. Kak Fara 0162626425
3. Shalin 0173031035
#CellLumiere #ProjectWM #Stemcell #Dropship #Melancong #Faedah #PeluangKerjaya #ProductBaru #Pemasaran #Malaysia #PhytoArgan #PhytoApple #Like #Follow #WorldGroupe #IgersMalaysia #Lokalah #KualaLumpur #Selangor #lembahkelang #PhytoTechArgan #PhytoTechApple #Phyto #rtm #tv3 #astro
Read more
‘Klang Fest 2018 2.0’ ^ Pelbagai aktiviti akan dijalankan. Untuk harga tiket menonton konsert ...
Media Removed
‘Klang Fest 2018 2.0’ ^ Pelbagai aktiviti akan dijalankan. Untuk harga tiket menonton konsert normal RM25 (early bird RM20 LIMITED). ^ Kami juga mengalu-alukan kepada yang berminat berniaga pada hari tersebut boleh hubungi pihak penganjur. ^ Masuk adalah PERCUMA. ^ +6011-1178.4406 ... ‘Klang Fest 2018 2.0’
^
Pelbagai aktiviti akan dijalankan. Untuk harga tiket menonton konsert normal RM25 (early bird RM20 LIMITED).
^
Kami juga mengalu-alukan kepada yang berminat berniaga pada hari tersebut boleh hubungi pihak penganjur.
^
Masuk adalah PERCUMA.
^
+6011-1178.4406 (Aizam)
+6010-226.5584 (Shahida)
^
#klangfest #klangfestival #kareb #dfya #dfam #skowt #88creative #redbull #fthc #event #carboothsale #sport #luckydraw #liveband #konsert #ventoren
Read more
Sementara harga emas di paras rendah, saya open kutu emas @ Syariah Easy Payment Purchase selama ...
Media Removed
Sementara harga emas di paras rendah, saya open kutu emas @ Syariah Easy Payment Purchase selama 4 bulan. . Kelebihan kutu emas ni kita bole lock harga emas ketika harga tengah murah dan konsisten menyimpan emas setiap bulan. . Habis bayar bole pegang emas dan simpan di rumah sendiri. ... Sementara harga emas di paras rendah, saya open kutu emas @ Syariah Easy Payment Purchase selama 4 bulan. .
Kelebihan kutu emas ni kita bole lock harga emas ketika harga tengah murah dan konsisten menyimpan emas setiap bulan.
.
Habis bayar bole pegang emas dan simpan di rumah sendiri. Sesuai untuk yang selalu boros dan sukar menyimpan duit.

Kepada yang berminat bole whatsapp saya, 011 2044 5709. 🌟 Free Ebook Review Emas.
🌟 Free Consultation
🌟 Buku Wang Emas Discount 20%
🌟 Buku Misi Bebas Hutang Discount 20%

#Jomsimpanemas #1dinar1bulan #publicgold #emas999 #emaspublicgold
Read more
Tahniah Dr. Y, penyimpan emas yang ke 400 di bawah bimbingan saya. Saya doakan semoga istiqamah ...
Media Removed
Tahniah Dr. Y, penyimpan emas yang ke 400 di bawah bimbingan saya. Saya doakan semoga istiqamah dan dipermudah housemanship. Kepada yang berminat untuk mulakan simpanan emas, bole ambil peluang harga emas tengah rendah ni. Bole bermula serendah RM100. #jomsimpanemas #1gram1bulan ... Tahniah Dr. Y, penyimpan emas yang ke 400 di bawah bimbingan saya.
Saya doakan semoga istiqamah dan dipermudah housemanship. 👍
Kepada yang berminat untuk mulakan simpanan emas, bole ambil peluang harga emas tengah rendah ni. 😊 Bole bermula serendah RM100.

#jomsimpanemas #1gram1bulan #1gram1anak #gappublicgold #publicgold #emas #wangemas
Read more
Kami menerima tempahan JAHIT PUKAL dengan harga yang berpatutan. Kepada yang berminat hubungi ...
Media Removed
Kami menerima tempahan JAHIT PUKAL dengan harga yang berpatutan. Kepada yang berminat hubungi kami SEGERA!!! We offer Hand Beading services to our esteemed customers. Update your wardrobe through our hand stitched beads and embroidery. This is a great way to add style to a plain blouse ... Kami menerima tempahan JAHIT PUKAL dengan harga yang berpatutan. Kepada yang berminat hubungi kami SEGERA!!! We offer Hand Beading services to our esteemed customers. Update your wardrobe through our hand stitched beads and embroidery. This is a great way to add style to a plain blouse or an old baju kurung , scarf, skirt, cardigan or even a shoe. ******* Shop now at Aubeena Niaga or simply msg or whatsapp us at +60176772550

POSTAGE ON : MONDAY, WEDNESDAY AND FRIDAY
POSTAGE FEE : RM 7 SEM, RM 11 SS

#sayajual  #sayajualbeads #pin  #pinscarf #tudung #beadsmurah  #resinbeads #AubeenaNiaga #diybeads  #beads  #chunkybeads  #jahitmanik  #manik  #muahciked  #shawlbeads #beadingservice #beadingmalaysia #beadingkl #beadingwangsamaju #jahitmanikkl #jahitbeads #jahitmanikwangsamaju #love #fattzura #neelofa #naelofarhijab #duck #duckscarf #vivyyusof
Read more
Kedai Dah Bukak ni ha.Stok Wondercheese dah kembali berada di rumah sis🤣.Rumahku kembali menjadi ...
Media Removed
Kedai Dah Bukak ni ha.Stok Wondercheese dah kembali berada di rumah sis🤣.Rumahku kembali menjadi Stor Wondercheese lah ceritanye nii.Pengambilan agent pun dah dibuka kembali.Kepada yang berminat nak jadi agent boleh klik link whatsapp sis okayh.Yang nak buat open house sepanjang ... Kedai Dah Bukak ni ha.Stok Wondercheese dah kembali berada di rumah sis🤣.Rumahku kembali menjadi Stor Wondercheese lah ceritanye nii.Pengambilan agent pun dah dibuka kembali.Kepada yang berminat nak jadi agent boleh klik link whatsapp sis okayh.Yang nak buat open house sepanjang syawal ni wajib ade sebalang wondercheese dekat rumah korang tu.Boleh dapatkan di kiosk berdekatan atau contact agent sis☺️. #wondercheeseipoh #wondercheeseperak #wondercheesekualakangsar #wondercheesepenang #wondercheesetapah
Read more
Ini dia Ukuran Nona Kebaya. Kepada yang berminat silalah lihat ukuran dahulu. Mana tahu mahu ...
Media Removed
Ini dia Ukuran Nona Kebaya. Kepada yang berminat silalah lihat ukuran dahulu. Mana tahu mahu mencuba belian secara online pula. Kalau ada yang berkenan boleh pergi ke outlet kami di #setapakcentral #mahkotaparade #MitcMelaka Atau call 0172560744 dan DM kami.. #asyikinexclusive ... Ini dia Ukuran Nona Kebaya.

Kepada yang berminat silalah lihat ukuran dahulu.

Mana tahu mahu mencuba belian secara online pula.

Kalau ada yang berkenan boleh pergi ke outlet kami di #setapakcentral #mahkotaparade
#MitcMelaka

Atau call 0172560744 dan DM kami.. #asyikinexclusive #asyikinexclusivelovers #asyikinexclusivelover #asyikinexclusivebrand #thankyou #comeagain #shopping #onlineshopping #muslimahfashion #plussizefashion #holidaymode #wednesday #holidaymood #blueswork #palazo #blues #happy #shawl #bawal #raya #rayamood
Read more
Salam Ramadhan buat semua yang menyambutnya! Dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa mulai ...
Media Removed
Salam Ramadhan buat semua yang menyambutnya! Dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa mulai hari ini album @wearesog Dermaga sudah mula kami jual secara online! Ada 2 pakej. Kedua-dua pakej kami jual dengan harga RM50 termasuk postage PAKEJ A : - Album Dermaga - Sticker logo SOG ... Salam Ramadhan buat semua yang menyambutnya!

Dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa mulai hari ini album @wearesog Dermaga sudah mula kami jual secara online!

Ada 2 pakej. Kedua-dua pakej kami jual dengan harga RM50 termasuk postage

PAKEJ A :
- Album Dermaga
- Sticker logo SOG (50mm)
- Button badge logo SOG (30mm)
- Esoji wristband

PAKEJ B :
- Album Dermaga
- Album Bahtera

Kepada yang berminat, kalian boleh whatsapp langsung ke nombor ini +60123462405
Read more
Salam Ramadhan buat semua yang menyambutnya! Dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa mulai ...
Media Removed
Salam Ramadhan buat semua yang menyambutnya! Dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa mulai hari ini album Dermaga sudah mula kami jual secara online! Ada 2 pakej. Kedua-dua pakej kami jual dengan harga RM50 termasuk postage PAKEJ A : - Album Dermaga - Sticker logo SOG (50mm) - ... Salam Ramadhan buat semua yang menyambutnya!

Dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa mulai hari ini album Dermaga sudah mula kami jual secara online!

Ada 2 pakej. Kedua-dua pakej kami jual dengan harga RM50 termasuk postage

PAKEJ A :
- Album Dermaga
- Sticker logo SOG (50mm)
- Button badge logo SOG (30mm)
- Esoji wristband

PAKEJ B :
- Album Dermaga
- Album Bahtera

Kepada yang berminat, kalian boleh whatsapp langsung ke nombor ini +60123462405
Read more
Edisi goldbar yang paling ditunggu-tunggu setiap tahun. Goldbar 999.9 1 gram Edisi Raya 2018. Harga ...
Media Removed
Edisi goldbar yang paling ditunggu-tunggu setiap tahun. Goldbar 999.9 1 gram Edisi Raya 2018. Harga Retail RM250/gram. Nak jimat beli secara GAP, Harini RM180/gram sahaja, nak keluarkan bayar Gold Premium RM10. Banyak jimat. 😎 Jom mulakan simpanan emas anda! Kepada yang berminat ... Edisi goldbar yang paling ditunggu-tunggu setiap tahun.
Goldbar 999.9 1 gram Edisi Raya 2018.
Harga Retail RM250/gram.

Nak jimat beli secara GAP,
Harini RM180/gram sahaja, nak keluarkan bayar Gold Premium RM10.
Banyak jimat. 😎

Jom mulakan simpanan emas anda!
Kepada yang berminat untuk mendapatkan goldbar edisi raya ini bole whatsapp saya.

Whatsapp
011 20445709

Dr. Syafiq
PG00102808
Active&Trusted Public Gold Dealer

#jomsimpanemas #publicgold #pg10 #wangemas #emas #1gram1bulan #12gram1tahun
Read more
Hai awak semua!!! Ada yang idamkan warna ni lagi tak. Dah nak SOLD OUT dah ni<span class="emoji emoji1f606"></span><span class="emoji emoji1f606"></span><span class="emoji emoji1f606"></span> . Jadi bagi yang ...
Media Removed
Hai awak semua!!! Ada yang idamkan warna ni lagi tak. Dah nak SOLD OUT dah ni . Jadi bagi yang dah order tu pastikan payment dibuat dalam tempoh 3 hari dari tarikh order tau. Sebab kami tak simpan stok lelama sangat, kami nak bagi abisss jerr cecepat kepada yang berminat. . Jom grab ... Hai awak semua!!! Ada yang idamkan warna ni lagi tak. Dah nak SOLD OUT dah ni😆😆😆
.
Jadi bagi yang dah order tu pastikan payment dibuat dalam tempoh 3 hari dari tarikh order tau. Sebab kami tak simpan stok lelama sangat, kami nak bagi abisss jerr cecepat kepada yang berminat.😆😆😆
.
Jom grab dalam pakej yang lebih menarik ni, dan selitkan warna idaman awak tu dalam pakej.😍😍
.
InnerPendek Bertali Anizon💖💖💖
.
▶️ 1 untuk RM29(blm termasuk pos)
▶️ 2 untuk RM58 + free pos + free brooch 2
▶️ 3 untuk RM87 + free pos + free shawl 1
▶️ 5 PERCUMA 1 : RM145 + free pos
.
.
Mai klik link biru ni kita cakap lebih detail >>> wasap.my/60173312264
Read more
<span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span>BV ALFALFA HAI-O<span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span> Kenapa kita perlu mengambil Alfafa dalam kehidupan seharian kita pada hari ...
Media Removed
BV ALFALFA HAI-O Kenapa kita perlu mengambil Alfafa dalam kehidupan seharian kita pada hari ni Menyahtoksid Menggalakkan sistem penghadaman yang baik Mengalkalikan badan Menghilangkan bau nafas Mengurangkan haba badan yang berlebihan Menambahkan darah dan ... 🍃🍃BV ALFALFA HAI-O🍃🍃 Kenapa kita perlu mengambil Alfafa dalam kehidupan seharian kita pada hari ni📢📢📢 🍀Menyahtoksid
🍀Menggalakkan sistem penghadaman yang baik
🍀Mengalkalikan badan
🍀Menghilangkan bau nafas
🍀Mengurangkan haba badan yang berlebihan
🍀Menambahkan darah dan menyampaikan lebih banyak oksigen yang penting

Apa beza alfalfa di pasaran dengan Bio Velocity Alfalfa Concentrated❗❗❗ ✔✔Bio Velocity Alfalfa adalah unik dan satu-satunya produk alfalfa yang mempunyai "Tenaga Bio Velocity" ✔✔"Tenaga Bio Velocity" adalah tenaga tulen matahari. ✔✔Kepada yang berminat nak cuba, boleh pm saya belum cuba belum tau..supplement yg sgt bgus diamalkn utk tubuh badan kita..*mencegah lbh baik dr mengubati* 🔥🔥berminat boleh direct
🍀[email protected] 🍀📱📲 011 15427686

#ProjectSTG
#ZurTeamSTG
#TheMagicOfPartTime
#BizOnlineModalRM50
Read more
Assalamualaikum wrt<span class="emoji emoji1f60a"></span> *Program Kutu Qurban tahun 2019 di bawah seliaan Kindness Malaysia* Ibadah ...
Media Removed
Assalamualaikum wrt *Program Kutu Qurban tahun 2019 di bawah seliaan Kindness Malaysia* Ibadah Qurban tahun ini telah kita laksanakan dan telah kita raikan Aidil Adha dengan penuh kesyukuran. Semoga ibadah qurban kita tahun ini diterima olehNya & dapat menyucikan jiwa kita tentang ... Assalamualaikum wrt😊 *Program Kutu Qurban tahun 2019 di bawah seliaan Kindness Malaysia*
Ibadah Qurban tahun ini telah kita laksanakan dan telah kita raikan Aidil Adha dengan penuh kesyukuran. Semoga ibadah qurban kita tahun ini diterima olehNya & dapat menyucikan jiwa kita tentang erti sebenar pengorbanan.

Umum mengetahui, ramai di kalangan kita yang ingin melakukan ibadah qurban tetapi tidak berkemampuan akibat kekangan kewangan. Jadi, *Kindness Malaysia* mengambil inisiatif untuk melancarkan *Kutu Qurban* dengan bayaran secara bulanan.
Kepada semua yang ingin menjalani *ibadah qurban tahun 2019*, anda semua dijemput sama-sama menjalani ibadah qurban ini melalui program *Kutu Qurban Kindness Malaysia 2019* dengan kerjasama *Madrasah Hashimiah* *Bayaran* : RM70 sebulan (bermula *Sept 2018*)
*Tempoh* : 12 bulan *Lokasi qurban* : Madrasah Hashimiah
*Penerima daging qurban* : keluarga Rohingya dan Myanmar Muslim sekitar Madrasah Hashimiah, Selayang

Kelebihan/manfaat menyertai program Kutu Qurban Kindness Malaysia :
1. Tidak membebankan kerana kutipan dijalankan secara bulanan dan fleksibel
2. Lembu yang dipilih bersaiz besar
3. Penerima daging qurban ialah keluarga Rohingya dan Myanmar Muslim yang amat jarang menikmati daging segar tempatan.

Kepada yang berminat boleh terus whatsapp no tertera:

Shah⬇ http://www.wasap.my/60132840838

atau

Iman⬇
http://www.wasap.my/60132900246

Terima kasih😊

Semoga ibadah qurban ini diberkati dan mendapat manfaat di akhirat kelak. Insha'Allah
Read more
ALmaverich OFFER EXTEND UNTIL TONIGHT!! (12PM) . Ok kepada yang berminat jom ambil peluang ini ...
Media Removed
ALmaverich OFFER EXTEND UNTIL TONIGHT!! (12PM) . Ok kepada yang berminat jom ambil peluang ini segera dan join team #almaverich dalam pakej MOBILE In this offer pakej mobile akn di placementkan di bawah anda. See kami dah bntu anda 50%. Senang kann....... Iera_016.8019.641 #alphyto ... ALmaverich OFFER EXTEND UNTIL TONIGHT!! (12PM)
.
Ok kepada yang berminat jom ambil peluang ini segera😉 dan join team #almaverich dalam pakej MOBILE

In this offer pakej mobile akn di placementkan di bawah anda😉. See kami dah bntu anda 50%. Senang kann....... Iera_016.8019.641
#alphyto
#almaverich
#hotoffer
#easymakingmoney
#sideincome
#phytoscience
#malaysia
Read more
Hi lovelies! SLOT tinggal 5!! . . Nana punya @bodylab.co workshop akan diadakan pada 6 May (Ahad ni). . . Banyak tips yang Nana nak kongsi, terutamanya cara2 training yang effective & diet yang bersesuaian untuk Fat Loss mengikut kemampuan individu (sebab lain orang, lain lifestyle ... Hi lovelies! SLOT tinggal 5!! .
.
Nana punya @bodylab.co workshop akan diadakan pada 6 May (Ahad ni). .
.
Banyak tips yang Nana nak kongsi, terutamanya cara2 training yang effective & diet yang bersesuaian untuk Fat Loss mengikut kemampuan individu (sebab lain orang, lain lifestyle kan).
.
.
Workshop @bodylab.co Nana adalah interactive workshop di mana Nana ingin mengenali anda dengan lebih baik dengan mengetahui perjalanan fitness anda, cara terbaik untuk membantu anda mengurangkan lemak dalam badan & juga diet yang sesuai dengan lifestyle anda supaya tak stress dan tak bocor pocket ☺️
.
.
Ada juga aktiviti bersama di mana kita saling Nanti membantu untuk tackle masalah masing2 & training sama2. .
.
Lucky Draw & games pun Ada. .
.
Slot adalah terhad. Kepada yang berminat, jangan lengah2 sebab Early Bird registration end Hari ini. .
.
Berminat untuk Register?
WhatsApp Team @bodylab.co di +601121119141
.
.
This workshop is supported by:
E Fitness One City Subang
@sanctband.global
@underarmourmy
@amazingraze.co
@mykiehls
@astuteclinic
@peh.co photography
@theklskyclinic
@lemia.my
@renskincaremy
@vitacaremy
@kelava.my
@thekettlebowl
Read more
Hi lovelies <span class="emoji emoji263a"></span>️ . . Nana punya @bodylab.co workshop akan diadakan pada 6 May (Ahad ni). . . Banyak ...
Media Removed
Hi lovelies ️ . . Nana punya @bodylab.co workshop akan diadakan pada 6 May (Ahad ni). . . Banyak tips yang Nana nak kongsi, terutamanya cara2 training yang effective & diet yang bersesuaian untuk Fat Loss mengikut kemampuan individu (sebab lain orang, lain lifestyle kan). . . Workshop ... Hi lovelies ☺️
.
.
Nana punya @bodylab.co workshop akan diadakan pada 6 May (Ahad ni). .
.
Banyak tips yang Nana nak kongsi, terutamanya cara2 training yang effective & diet yang bersesuaian untuk Fat Loss mengikut kemampuan individu (sebab lain orang, lain lifestyle kan).
.
.
Workshop @bodylab.co Nana adalah interactive workshop di mana Nana ingin mengenali anda dengan lebih baik dengan mengetahui perjalanan fitness anda, cara terbaik untuk membantu anda mengurangkan lemak dalam badan & juga diet yang sesuai dengan lifestyle anda supaya tak stress dan tak bocor pocket ☺️
.
.
Ada juga aktiviti bersama di mana kita saling Nanti membantu untuk tackle masalah masing2 & training sama2. .
.
Lucky Draw & games pun Ada. .
.
Slot adalah terhad. Kepada yang berminat, jangan lengah2 sebab Early Bird registration end Hari ini. .
.
Berminat untuk Register?
WhatsApp Team @bodylab.co di +601121119141
.
.
This workshop is supported by:
E Fitness One City Subang
@sanctband.global
@underarmourmy
@amazingraze.co
@mykiehls
@astuteclinic
@peh.co photography
@theklskyclinic
@lemia.my
@renskincaremy
@vitacaremy
@kelava.my
@thekettlebowl
Read more
KEJOHANAN LIGA i-FUTSAL KEBANGSAAN 2018 . Penyertaan untuk Wilayah Persekutuan Putrajaya ...
Media Removed
KEJOHANAN LIGA i-FUTSAL KEBANGSAAN 2018 . Penyertaan untuk Wilayah Persekutuan Putrajaya kini DIBUKA!! Terhad kepada 20 pasukan terawal sahaja. Penyertaan adalah percuma dan setiap pasukan hanya digalakkan berinfaq ke dalam Tabung Infaq YADIM. Hadiah wang tunai menanti para pemenang. . TARIKH ... KEJOHANAN LIGA i-FUTSAL KEBANGSAAN 2018
.
Penyertaan untuk Wilayah Persekutuan Putrajaya kini DIBUKA!! Terhad kepada 20 pasukan terawal sahaja. Penyertaan adalah percuma dan setiap pasukan hanya digalakkan berinfaq ke dalam Tabung Infaq YADIM. Hadiah wang tunai menanti para pemenang.
.
TARIKH TUTUP PENYERTAAN PADA 13 APRIL 2018 (JUMAAT)
.
Kepada yang berminat segera hubungi pihak urus setia penyertaan seperti yang tertera pada banner di bawah.

Secara ringkasnya, program i-FUTSAL ini merupakan satu program dakwah YADIM kepada golongan muda secara kreatif dan santai. .

Program ini bersifat 'Road Show ' ke seluruh negeri. Wilayah Persekutuan Putrajaya adalah merupakan negeri yang kedua selepas Negeri Kedah pada 14 April ini.
Read more
Yang duk #Puchong tu, Boleh singgah sini. #DealerONEXOX #puchong #TamanPutraPerdana #DealerPuchong Dealer ...
Media Removed
Yang duk #Puchong tu, Boleh singgah sini. #DealerONEXOX #puchong #TamanPutraPerdana #DealerPuchong Dealer Topup Malaysia: ️ BERMINAT JADI AGEN TOPUP? FIKIR SEJENAK _Kenapa perlu beli topup di kedai kalau boleh topup sendiri di rumah, pada harga yang lebih MURAH?_ ... Yang duk #Puchong tu,
Boleh singgah sini.

#DealerONEXOX
#puchong
#TamanPutraPerdana

#DealerPuchong

Dealer Topup Malaysia:
☎️☎️☎️
BERMINAT JADI AGEN TOPUP? 💡FIKIR SEJENAK
_Kenapa perlu beli topup di kedai kalau boleh topup sendiri di rumah, pada harga yang lebih MURAH?_ 🔹JIMAT MASA
🔹JIMAT TENAGA 🔹JIMAT MINYAK
🔹JIMAT DUIT

Malah, boleh menjana pendapatan sampingan yang lumayan💰💰💰 =====================
KELEBIHAN AGEN TOPUP =====================
✔Topup 24 jam
✔E-Reload mudah melalui HP
✔Kadar untung/jimat yang tinggi
✔Modal kecil dan fleksibel
✔Bayar Postpaid dan bil-bil terpilih dihujung jari
✔Jual boleh, guna sendiri pun boleh
✔Tidak perlu ada kedai ✔Tidak perlu simpan stok kad 🌐 KENAPA PERLU JOIN KAMI❓
✅Pendaftaran PERCUMA‼️
✅Tiada yuran tahunan
✅Tiada had syarat / umur ✅Tak perlu beli mesin mahal-mahal
✅Tak perlu maintain jualan
✅Akaun tidak akan expired ✅Boleh menaja agen baru dan dapat komisen dari jualan agen
✅Yuran agen baru 100% milik anda
✅Group Telegram disediakan ============================
📲 _Kepada yang berminat, sila hubungi 🖋
👇👇👇
http://wasap.my/60105156449

Terima Kasih😃
Read more
Ramai yang berminat nak simpan emas, sebab tahu emas aset yang sentiasa bernilai sepanjang zaman. Tapi ...
Media Removed
Ramai yang berminat nak simpan emas, sebab tahu emas aset yang sentiasa bernilai sepanjang zaman. Tapi ramai yang tak tahu cara yang betul dan ada juga yang takut nak simpan di rumah sebab takut hilang. Dengan Public Gold, kerisauan emas hilang itu inshaAllah bole diselesaikan. Dengan ... Ramai yang berminat nak simpan emas, sebab tahu emas aset yang sentiasa bernilai sepanjang zaman.
Tapi ramai yang tak tahu cara yang betul dan ada juga yang takut nak simpan di rumah sebab takut hilang.
Dengan Public Gold, kerisauan emas hilang itu inshaAllah bole diselesaikan. Dengan kaedah Akaun Emas GAP; tak perlu lagi risau simpan di rumah.
Public Gold tolong simpankan emas untuk kita percuma sahaja 😊
Mudah, Murah dan Patuh Syariah.
Kepada yang berminat nak mulakan simpanana emas harini bole whatsapp saya ye 01120445709
Harini RM177/gram.
#tipsemas #publicgold #emas24k #gappublicgold #wangemas #emas999
Read more
Assalammualaikum Salam Jumaat Penuh Barakah.Salam Malaysia Baru.<span class="emoji emoji1f60d"></span> Seminggu ni kita sibuk dengan ...
Media Removed
Assalammualaikum Salam Jumaat Penuh Barakah.Salam Malaysia Baru. Seminggu ni kita sibuk dengan musim mengundi dalam xsedar 5 hari lagi kita bakal menyambut Ramadhan yang penuh mulia.Harini dah jumaat, esok sabtu , lusa ahad.Lepastu kamis dah puasa .Cepat kan masa berlalu? Begitu ... Assalammualaikum Salam Jumaat Penuh Barakah.Salam Malaysia Baru.😍
Seminggu ni kita sibuk dengan musim mengundi dalam xsedar 5 hari lagi kita bakal menyambut Ramadhan yang penuh mulia.Harini dah jumaat, esok sabtu , lusa ahad.Lepastu kamis dah puasa 😱.Cepat kan masa berlalu? Begitu juga lah stok wondercheese kami, semakin hari semakin laris terjual semakin banyak permintaan, dalam kita bercuti panjang kilang tetap beroperasi meneruskan production Wondercheese bagi memenuhi permintaan rakyat Malaysia yang nak buat projek raya , duit poket penuh kepuk2 tahun ni.Sudah semestinya permintaan berganda2 tahun ini kerana iklan wondercheese bakal bersiaran di radio setengah jam sebelum berbuka😍.Bayangkan berapa ribu pendengar dan potential customer yang mendengar,memang meletop lah permintaan tahun ni.Bagi yang berminat nak jadi agent tu, kuoata tinggal untuk 10 orang sahaja lagi, sebab permintaan terlampau banyak kita had kan pengambilan agent.Kepada yang berminat tu, bolehla bertindak sekarang klik link whatsapp di bio sis untuk jadi agent Wondercheese yang boleh cover semua perbelanjaan raya korang tahun ni. #projekraya #rayasakan #raya2018 #duitraya #agentwanted #wondercheese #perak #ipoh #kerepekviral #wondercheeseipoh #wondercheeseperak #wondercheesepenang #wondercheesetapah #wondercheesemanjung #wondercheeseseriiskandar #wondercheesetelukintan #wondercheesestiawan #wondercheesejelapang #wondercheesechemor
Read more
Alhamdulillah.. Termeterai Perjanjian jualbeli Outlet Pertama Butik BELLARINA di KELANTAN ...
Media Removed
Alhamdulillah.. Termeterai Perjanjian jualbeli Outlet Pertama Butik BELLARINA di KELANTAN berlangsung dengan jayanya. Semoga terus maju dan berkembang baik seterusnya menjadi 'Market Leader' di Negeri Kelantan. . Tahniah dan terima kasih kepada pemilik BELLARINA KOTA BHARU yang ... Alhamdulillah.. Termeterai Perjanjian jualbeli Outlet Pertama Butik BELLARINA di KELANTAN berlangsung dengan jayanya. Semoga terus maju dan berkembang baik seterusnya menjadi 'Market Leader' di Negeri Kelantan. .
Tahniah dan terima kasih kepada pemilik BELLARINA KOTA BHARU yang memiliki 100% pegangan jenama di Kelantan.
.
.
Kepada yang berminat untuk membuka butik di negeri-negeri lain dan berminat mendapatkan konsultasi, boleh berhubung terus dengan kami.
Read more
Apa sarapan vintage lovers pagi ni? Mungkin ada yang makan nasi goreng kan? By the way, Wooden Spice ...
Media Removed
Apa sarapan vintage lovers pagi ni? Mungkin ada yang makan nasi goreng kan? By the way, Wooden Spice Rack di belakang tu available kepada yang berminat membeli cuma click whatsapp link at Bio... 1) Rak 2-tier ~ RM45 2) Rak 3-tier ~ RM45 3) Rak buku ~ RM120 4) Spice Rack ~ RM45 5) Little ... Apa sarapan vintage lovers pagi ni? Mungkin ada yang makan nasi goreng kan? By the way, Wooden Spice Rack di belakang tu available kepada yang berminat membeli 😻 cuma click whatsapp link at Bio... 1) Rak 2-tier ~ RM45 ✅
2) Rak 3-tier ~ RM45 ✅
3) Rak buku ~ RM120 ✅
4) Spice Rack ~ RM45✅
5) Little House ~ RM45✅
6) Cottage Table ~ RM180✅
7) Cottage Trolley ~ RM190✅
#pinkvintagehomeFURNITURE #pinkvintagehomeCOD :--MAAF KAMI TAK POST ITEM INI...hanya by hand sekitar KL/Selangor/NS dengan caj serendah RM10-RM50 ikut kawasan.
Read more
Kepada yang berminat boleh WS ya. Thanks. Tolong sebarkan. #BroProjekFYP
Media Removed
Kepada yang berminat boleh WS ya. Thanks. Tolong sebarkan. #BroProjekFYP Kepada yang berminat boleh WS ya. Thanks. Tolong sebarkan. #BroProjekFYP
Untuk yang bertanya mcm mana nk beli baju merdeka versi ni, pihak KKMM memaklumkan stok baru akan ...
Media Removed
Untuk yang bertanya mcm mana nk beli baju merdeka versi ni, pihak KKMM memaklumkan stok baru akan ada minggu depan... Kepada yang berminat boleh terus buat pembelian dengan pegawainya, Puan Ros secara whataps di talian +6016-9762089 Terima kasih atas penghargaan yang diberi. Untuk yang bertanya mcm mana nk beli baju merdeka versi ni, pihak KKMM memaklumkan stok baru akan ada minggu depan... Kepada yang berminat boleh terus buat pembelian dengan pegawainya, Puan Ros secara whataps di talian +6016-9762089

Terima kasih atas penghargaan yang diberi.
Dealer Topup Malaysia: <span class="emoji emoji260e"></span>️<span class="emoji emoji260e"></span>️<span class="emoji emoji260e"></span>️ BERMINAT JADI AGEN TOPUP? <span class="emoji emoji1f4a1"></span>FIKIR SEJENAK _Kenapa perlu beli ...
Media Removed
Dealer Topup Malaysia: ️ BERMINAT JADI AGEN TOPUP? FIKIR SEJENAK _Kenapa perlu beli topup di kedai kalau boleh topup sendiri di rumah, pada harga yang lebih MURAH?_ JIMAT MASA JIMAT TENAGA JIMAT MINYAK JIMAT DUIT Malah, boleh menjana pendapatan sampingan yang lumayan ... Dealer Topup Malaysia:
☎️☎️☎️
BERMINAT JADI AGEN TOPUP? 💡FIKIR SEJENAK
_Kenapa perlu beli topup di kedai kalau boleh topup sendiri di rumah, pada harga yang lebih MURAH?_ 🔹JIMAT MASA
🔹JIMAT TENAGA 🔹JIMAT MINYAK
🔹JIMAT DUIT

Malah, boleh menjana pendapatan sampingan yang lumayan💰💰💰 =====================
KELEBIHAN AGEN TOPUP =====================
✔Topup 24 jam
✔E-Reload mudah melalui HP
✔Kadar untung/jimat yang tinggi
✔Modal kecil dan fleksibel
✔Bayar Postpaid dan bil-bil terpilih dihujung jari
✔Jual boleh, guna sendiri pun boleh
✔Tidak perlu ada kedai ✔Tidak perlu simpan stok kad 🌐 KENAPA PERLU JOIN KAMI❓
✅Pendaftaran PERCUMA‼️
✅Tiada yuran tahunan
✅Tiada had syarat / umur ✅Tak perlu beli mesin mahal-mahal
✅Tak perlu maintain jualan
✅Akaun tidak akan expired ✅Boleh menaja agen baru dan dapat komisen dari jualan agen
✅Yuran agen baru 100% milik anda
✅Group Telegram disediakan ============================
📲 _Kepada yang berminat, sila hubungi 🖋
👇👇👇
http://wasap.my/60105156449

Terima Kasih😃
Read more
 #copypaste #TelekungProject Aqua For Ramadan #sharewithrandom Assalamualaikum, The ...
Media Removed
#copypaste #TelekungProject Aqua For Ramadan #sharewithrandom Assalamualaikum, The Telekung Project (PPM-018-10-15082012) ingin mengajak sahabat semua melalui mini project AQUA FOR RAMADAN. Sasaran 3000 karton air minuman untuk diedarkan kepada 10 buah masjid/surau ... #copypaste #TelekungProject
Aqua For Ramadan

#sharewithrandom

Assalamualaikum,
The Telekung Project (PPM-018-10-15082012) ingin mengajak sahabat semua melalui mini project AQUA FOR RAMADAN. Sasaran 3000 karton air minuman untuk diedarkan kepada 10 buah masjid/surau yang akan menjalankan ibadah terawih dan berbuka puasa. Setiap surau/masjid akan diberikan 300 karton air minuman (300 karton x 24 botol = 7200 botol) untuk kegunaan Jemaah sepanjang bulan Ramadan yang bakal menjelma ini.
Sasaran 3000 karton ini bermakna kami akan membuka peluang kepada sahabat yang ingin mengambil peluang ini untuk menyumbang RM 12 sekarton (termasuk kos lori dan labour untuk edarkan ke 10 buah masjid/surau). Fasa mini project ini adalah seperti berikut: 💡Fasa pertama: Pengumpulan dana untuk menyediakan 3000 karton air minum dengan label khas “100 % from & for Charity” 💡Fasa kedua: Tempahan air minuman di kilang 💡Fasa ketiga: Penghantaran dari Kilang ke tempat Penyimpanan TP 💡Fasa keempat: Edaran ke Masjid/Surau menggunakan 10 buah lori 💡Fasa Tamat.

Kepada yang berminat untuk merebut peluang ini boleh melalui:

CIMB Telekung Project (8600 56 3331) / Pertubuhan Kebajikan Telekung Projek

MBB Admin Telekung Project (5127 7250 1950) / Norazila Abdul Aziz (Optional ) Emailkan transaksi sumbangan kepada [email protected] dengan menyatakan AQUA FOR RAMADAN

SMS/Whatsapp transaksi melalui +60193597733/ +60197357151 ‼️‼️‼️Sgt penting: Mohon isikan borang di bawah utk tujuan DATA AUDITING KAMI:
https://fs30.formsite.com/telekungproject/AquaforRamadan/index.html

Fasa pengumpulan dana untuk 3000 karton air minuman ini akan dibuka selama dua minggu bermula daripada 13 April 2018 – 27 April 2018, walaubagaimanapun akan ditutup segera jika telah mencukupi kerana kapasiti project hanya memerlukan 3000 karton air minuman sahaja.

33 hari lagi menuju Ramadan, dan semoga mini project ini menjadi ruang untuk kita #sharewithrandom dan merebut pahala di bulan Ramadan dan sebagai persediaan untuk kita melatih diri melakukan kebaikan yang simple menuju Ramadan yang dirindui.

Salam Ukhwah,

Azila Aziz

13 April 2018

26 Rejab 1439H
Read more
Sabtu ini kembara #taripasarperempuan di acara Poetic Vibes sempena Festival Kesenian Johor ...
Media Removed
Sabtu ini kembara #taripasarperempuan di acara Poetic Vibes sempena Festival Kesenian Johor yang ke 15 @johorperformingarts.jspa Terimakasih sudi mengundang saya meraikan acara tahun ini. _ Ada pelbagai acara akan berlangsung seperti bengkel membuat zine, persembahan puisi ... Sabtu ini kembara #taripasarperempuan di acara Poetic Vibes sempena Festival Kesenian Johor yang ke 15 @johorperformingarts.jspa Terimakasih sudi mengundang saya meraikan acara tahun ini.
_
Ada pelbagai acara akan berlangsung seperti bengkel membuat zine, persembahan puisi & nyanyian akustik. Dengarnya tiket hanya tinggal lebih kurang 30 tempat lagi. Ruang limited untuk 100 orang saja. Boleh booking di talian 019-7139900 sekarang.
_
Sebelum JB, Jumaat saya akan singgah Batu Pahat untuk bengkel teater pertama di Rumah Anak Yatim Batu Pahat bagi pencarian bakat anak-anak untuk pementasan yang akan berlangsung Disember nanti. Teruja dan bersemangat bertemu mereka untuk memulakan projek ini.
_
Kepada yang berminat untuk sertai keluarga produksi kami sebagai sukarelawan, jemputlah mendaftar di https://goo.gl/forms/wsYca9rHAQTViYxw1 Kami janjikan pengalaman yang akan memberi 1001 kenangan dan pembelajaran. ❤️ #monakedaerahM
Read more
24 Ogos 2018. . Salam Jumuah Alhamdulillah harini harga emas turun kepada RM171/gram. Kepada ...
Media Removed
24 Ogos 2018. . Salam Jumuah Alhamdulillah harini harga emas turun kepada RM171/gram. Kepada yang berminat untuk asingkan sebahagian simpanan kepada aset emas bole whatsapp saya untuk bimbingan secara percuma sahaja. Bole mula serendah RM100. #jomsimpanemas #1Gram1bulan ... 24 Ogos 2018.
.
Salam Jumuah
Alhamdulillah harini harga emas turun kepada RM171/gram.
Kepada yang berminat untuk asingkan sebahagian simpanan kepada aset emas bole whatsapp saya untuk bimbingan secara percuma sahaja.
Bole mula serendah RM100.

#jomsimpanemas #1Gram1bulan #gappublicgold #publicgold #wangemas #emas999 #emas24k
Read more
KURSUS FREE BOH . TOLONG SHARE KEPADA YANG BERMINAT. KURSUS SIJIL KECEKAPAN KEMAHIRAN SKK sila ...
Media Removed
KURSUS FREE BOH . TOLONG SHARE KEPADA YANG BERMINAT. KURSUS SIJIL KECEKAPAN KEMAHIRAN SKK sila daftar www.wasap.my/60139739176 BUILDING OPERATION MAINTENANCE (Operasi Penyelenggaraan Bangunan) AKADEMI KEMAHIRAN DNR Highway Pasir Mas - Salor, Kota Bharu Kelantan 25 ... KURSUS FREE BOH . TOLONG SHARE KEPADA YANG BERMINAT.

KURSUS SIJIL KECEKAPAN KEMAHIRAN SKK
sila daftar➡ www.wasap.my/60139739176
▶ BUILDING OPERATION MAINTENANCE (Operasi Penyelenggaraan Bangunan)
🏠 AKADEMI KEMAHIRAN DNR Highway Pasir Mas - Salor, Kota Bharu Kelantan
📆 25 - 29/3/2018 (5 hari)
👤 Terbuka kepada individu/kontraktor yang berminat 👥 berumur 18 - 55 tahun
📓 mempunyai KAD HIJAU CIDB sah tempoh
💸 Yuran kursus adalah PERCUMA
📜 peserta yang LULUS akan dianugerahkan Sijil Kecekapan Kemahiran (SKK) dari CIDB
🕵 Kepada KONTRAKTOR akan diberikan MATA CCD 40 untuk pembaharuan Lesen
Read more
#alfatihahchallenge Tak habis-habis dengan #panamachallenge, kami mengajak kepada semua yang berminat untuk menyahut #alfatihahchallenge. Kita kasi #viral #tular jom. Bukan kerana kemaksiatan itu lebih asyik dan menarik tetapi kurangnya idea kebaikan untuk ditularkan kepada ... #alfatihahchallenge

Tak habis-habis dengan #panamachallenge, kami mengajak kepada semua yang berminat untuk menyahut #alfatihahchallenge. Kita kasi #viral #tular jom.

Bukan kerana kemaksiatan itu lebih asyik dan menarik tetapi kurangnya idea kebaikan untuk ditularkan kepada semua.

Ayuh semua para muslimin & muslimat, jom pakat tularkan.

Kepada yang berminat :
1. Rakamkan bacaan al-fatihah anda secara personal mahupun berkumpulan.

2. Sedaya upaya melagukan bacaan murattal mengikut lagu bacaan imam-imam sedia ada.

3. Sedaya upaya membacakan al-fatihah secara bertajwid (ikut kemampuan)

4. Hashtag #alfatihahchallenge & upload.

5. Tag rakan-rakan anda dengan hashtag #alfatihahchallenge supaya mereka merakamkan video bacaan al-fatihah.

6. Bagi yang tidak mampu berbuat demikian, memadai anda untuk share & tularkan usaha kecil ini.

Semoga budaya membaca Alquran tular di mana jua.
Semoga beroleh saham akhirat yang sama insya Allah.

Terima kasih.

Idea asal dari ustaz @muawwidz_alansori.

Jom ramai2 join. Tag kawan2 korang.

#cahayaislam *Sori admin tak pandai lagu2 sgt. Cukup la tajwid ok. Video pun gegar2 record dlm kete 😂
Read more
Simpan awal bulan, hujung bulan korek semula? . Ada yang nak elakkan kebocoran wang dengan menyimpan ...
Media Removed
Simpan awal bulan, hujung bulan korek semula? . Ada yang nak elakkan kebocoran wang dengan menyimpan emas? . Jom alih sebahagian simpanan kepada emas! . Harini harga emas 999 Gold Accumulation Program Public Gold RM173/gram. . Kepada yang berminat untuk mulakan simpanan emas ... Simpan awal bulan, hujung bulan korek semula?
.
Ada yang nak elakkan kebocoran wang dengan menyimpan emas? 😊
.
Jom alih sebahagian simpanan kepada emas!
.
Harini harga emas 999 Gold Accumulation Program Public Gold RM173/gram.
.
Kepada yang berminat untuk mulakan simpanan emas bole whatsapp saya 01120445709.
Bole bermula serendah RM100.

#jomsimpanemas #1gram1bulan #gappublicgold #publicgold #emas24k #emas999
Read more
RUSYDI SESI PAHANG : SAHABAT YADIM PAHANG MAHUKAN LEGASI KEPIMPINAN TERUS BERKESINAMBUNGAN PAHANG ...
Media Removed
RUSYDI SESI PAHANG : SAHABAT YADIM PAHANG MAHUKAN LEGASI KEPIMPINAN TERUS BERKESINAMBUNGAN PAHANG : Rehlah Ukhuwah Sahabat Yadim (RUSYDI) menyambung sirinya ke negeri Pahang Pula. Seramai 49 peserta terlibat dari kalangan ahli Sahabat Yadim (SY) negeri Pahang dan diadakan di Pantai ... RUSYDI SESI PAHANG : SAHABAT YADIM PAHANG MAHUKAN LEGASI KEPIMPINAN TERUS BERKESINAMBUNGAN

PAHANG : Rehlah Ukhuwah Sahabat Yadim (RUSYDI) menyambung sirinya ke negeri Pahang Pula. Seramai 49 peserta terlibat dari kalangan ahli Sahabat Yadim (SY) negeri Pahang dan diadakan di Pantai Balok, Kuantan Pahang

Program RUSYDI masih mengekalkan aktiviti yang sama iaitu "outdoor" seperti modul latihan fizikal dan "indoor" penambahan pengetahuan ahli SY.

Ustaz Naqiuddin Ismail Penyelaras Program ini menyatakan, "RUSYDI ini diadakan setiap tahun untuk memilih barisan kepimpinan baru SY tetapi sebelum itu diadakan aktiviti rehlah untuk memperkukuhkan hubungan ukhwah sesama mereka". .
.
Beliau yang juga bekas Felo Muda Dakwah Yadim yang kini bertugas di Bahagian Kepimpinan Muda menjelaskan anak muda ini sentiasa mencari-cari platform yang mampu membina asas ciri kepimpinan dalam diri mereka semua.

Tuan Zamani Mohd Karulani Pengarah KEMUDA berkata, "SY mempunyai struktur kepimpinannya. Oleh itu ahli SY perlu mengambil peluang ini mengasah bakat Kepimpinan masing-masing sebagai persediaan menjadi pemimpin atau ketua Di masa hadapan". .
.
YADIM sebuah organisasi dakwah yang mahu melahirkan pendakwah yang berkemahiran dan berpengetahuan yakin program RUSYDI dan Sahabat Yadim antara platform yang terbaik.

Kepada yang berminat menyertai Sahabat Yadim boleh menghubungi 03-88703870 sambungan Bahagian KEMUDA.

#yadimMy #dakwah #sayangiYadim #sayangiMalaysia #RUSYDI
Read more
Simpan emas sahaja dah untung.. Simpan emas dengan ilmu inshaAllah lagi berganda ganda untung. . Kepada ...
Media Removed
Simpan emas sahaja dah untung.. Simpan emas dengan ilmu inshaAllah lagi berganda ganda untung. . Kepada yang mahu mulakan atau sudah mulakan simpanan emas, saya sarankan beli buku wang emas hasil karya mentor saya. Buku yang ringkas, padat dan mudah difahami! . Kepada yang berminat ... Simpan emas sahaja dah untung.. Simpan emas dengan ilmu inshaAllah lagi berganda ganda untung.
.
Kepada yang mahu mulakan atau sudah mulakan simpanan emas, saya sarankan beli buku wang emas hasil karya mentor saya. Buku yang ringkas, padat dan mudah difahami!
.
Kepada yang berminat untuk dapatkan buku ini bole dapatkan di kedai-kedai buku besar seperti MPH atau Popular atau bole sahaja beli secara online dari saya.
WA 011 2044 5709.

#wangemas #jomsimpanemas #1gram1bulan #gappublicgold #publicgold
Read more
Salam & Hello FESTIVE MARKET adalah satu acara yang berkonsepkan bazar yang akan berlangsung ...
Media Removed
Salam & Hello FESTIVE MARKET adalah satu acara yang berkonsepkan bazar yang akan berlangsung pada setiap bulan perayaan di Malaysia Sempena CNY pada bulan Feb 2018 ini, kami akan menganjurkan satu bazar di Parkson M Square Mall, Puchong Perdana Pelbagai aktiviti menarik akan berlangsung ... Salam & Hello

FESTIVE MARKET adalah satu acara yang berkonsepkan bazar yang akan berlangsung pada setiap bulan perayaan di Malaysia

Sempena CNY pada bulan Feb 2018 ini, kami akan menganjurkan satu bazar di Parkson M Square Mall, Puchong Perdana

Pelbagai aktiviti menarik akan berlangsung nanti. Ada persembahan daripada artist, live busker, MEGA lucky draw dan macam-macam lagi

Kepada yang berminat untuk menjadi VENDOR di FESTIVE MARKET, anda boleh hubungi kami di 011-56779300 / 017-3302493

TERHAD kepada 22 vendor sahaja!!!
Read more
Minggu lalu saya sempat singgah ke Rumah Seni Selangor (RUSSEL) sebuah kediaman khas inisiatif ...
Media Removed
Minggu lalu saya sempat singgah ke Rumah Seni Selangor (RUSSEL) sebuah kediaman khas inisiatif dari kerajaan negeri Selangor sebagai ruang beraktiviti dan memberdayakan seni budaya, sastera dan ilmu di Selangor. Banglo 2 tingkat yang masih mengekalkan ciri rumah lama dan klasik, dengan ... Minggu lalu saya sempat singgah ke Rumah Seni Selangor (RUSSEL) sebuah kediaman khas inisiatif dari kerajaan negeri Selangor sebagai ruang beraktiviti dan memberdayakan seni budaya, sastera dan ilmu di Selangor. Banglo 2 tingkat yang masih mengekalkan ciri rumah lama dan klasik, dengan laman yang sangat luas, rekaan dalaman yang auntentik (floor tiles tandas dia ya ampun cantik gila, rasa nak tido dalam tu). Ingatan saya terbang ke Red Bunglow, Jalan Ampang. Saya dapat bayangkan betapa meriah dan seronoknya acara seni jika dibangunkan di ruang ini.
_
Russel juga membuka peluang residensi kepada artis untuk berkarya di situ. Ketika lawatan saya tempohari ada 3 orang artis muda yang sedang menghabiskan projek residensi mereka. Mereka juga diberikan elaun yang sangat berpatutan dan dibantu oleh kurator untuk memperkenalkan karya mereka kepada umum. Fokus mereka kepada pengkarya muda atau emerging artist yang berpotensi dan selayaknya diketengahkan. Sesiapa yang berminat boleh membuat permohonan rasmi pada pihak mereka.
_
Beroperasi awal tahun ini, beberapa bengkel seni telah berlangsung di Russel dengan jayanya. Russel dibuka sepenuhnya pada orang awam pada Julai 2018 untuk sebarang kegiatan, perbincangan dan lawatan. Pelbagai acara seperti bengkel, diskusi, forum, kelas seni, tayangan, pameran akan dijalankan secara berperingkat. Dilengkapi dengan kafe buku untuk minum kopi dan curhat juga. Seronok kan? Kepada yang berminat untuk menyewa ruang bagi sebarang acara, boleh menghubungi pengurusan Russel ditalian : 016-8218847 (Suddin). Dengar kata, sewanya juga amat berpatutan. Terletak di seksyen 16, Petaling Jaya.
_
Dengan termetrinya Malaysia Baru, harapan saya juga tentunya besar untuk lihat seni dan sastera diangkat ke tempat yang sepatutnya. Kita perlu lebih banyak ruang seperti ini agar anak-anak generasi muda dapat mengekspresi dan menghargai seni budaya. Walaupun kita masih belum ada menteri kesenian dan kebudayaan, sekurangnya Russel memberikan sedikit kelegaan untuk lihat taman seni dan sastera Malaysia terus mekar dan harum. #FHapresiasi
Read more
. Tahniah kepada kalian berdua , kerana berusaha sehingga mendapat kedudukan yang teratas dalam ...
Media Removed
. Tahniah kepada kalian berdua , kerana berusaha sehingga mendapat kedudukan yang teratas dalam pencarian pakej perkhawinan tempat yang kedua . . Pemenang kedua akan memperolehi pakej tajaan perkhawinan ekonomi iaitu sebanyak rm3800 , tak sabar rasanya merealisasikan majlis mereka ... .
Tahniah kepada kalian berdua , kerana berusaha sehingga mendapat kedudukan yang teratas dalam pencarian pakej perkhawinan tempat yang kedua .
.
Pemenang kedua akan memperolehi pakej tajaan perkhawinan ekonomi iaitu sebanyak rm3800 , tak sabar rasanya merealisasikan majlis mereka . Perancangan telah mula dibuat untuk majlis mereka , dan bermulalah kerja mereka sebagai duta untuk mempromosikan butik pengantin kami , disamping kami akan memulakan proses proses permulaan unt majlis kalian .
.
Peringkat yang pertama akan dibuat , adalah mereka akan dtg ke butik unt memilih baju yang telah kami sediakan unt mereka berdua .
.
Nantikan perkembangan dari mereka berdua dan plg dinanti nanti LIVE UPDATED akan dibuat semasa majlis mereka , nantikan majlis mereka dimana DLIA JANE MEREALISASIKAN , BUKAN ARTIS SAHAJA YANG DAPAT TAJAAN TETAPI DLIA JANE MEREALISASIKAN ORG ORG BIASA JUGA AKAN TERIMA TAJAAN .
.
TAHNIAH
TAHNIAH
TAHNIAH !!!!!!
.
Kepada yang berminat menjadi seperti mereka jgn ketinggalan terus mengikuti perkembangan DLIA JANE , dari masa ke semasa .
Read more
Salam Guys .. Oleh Kerana Banyak Permintaan Untuk Baju Kami #MARKASPROJECT🤘 So Kami Nak Bukak Pre ...
Media Removed
Salam Guys .. Oleh Kerana Banyak Permintaan Untuk Baju Kami #MARKASPROJECT🤘 So Kami Nak Bukak Pre Order Untuk Korang Semua .. Kalau Berminat Boleh Pm Saya Di No 0183509028 .. Kami Beri Keutamaaan Kepada Yang Berminat Sahaja .. Pre Order Akan Tutop Bila Ckop Kuota Yang Kami Perlukan Sebanyak ... Salam Guys .. Oleh Kerana Banyak Permintaan Untuk Baju Kami #MARKASPROJECT🤘 So Kami Nak Bukak Pre Order Untuk Korang Semua .. Kalau Berminat Boleh Pm Saya Di No 0183509028 .. Kami Beri Keutamaaan Kepada Yang Berminat Sahaja .. Pre Order Akan Tutop Bila Ckop Kuota Yang Kami Perlukan Sebanyak 40 helai Minimum .. Kalau Lebih Lagi Bagus Kan Geng .. Hehe .. Jadi Kalau Berminat Cepat Cepat Pm Saya Okayy 👌 Terima Kasih Dari Kami #MARKASPROJECT🤘
Read more
Assalamualaikum... My dinner today. Memadai untuk malam ni. Abam tengah berdiet ni, tapi tengok ...
Media Removed
Assalamualaikum... My dinner today. Memadai untuk malam ni. Abam tengah berdiet ni, tapi tengok dengan makanan abam ni macam sama je kalau makan nasi lemak ayam rendang. Sauk je la mane yang ada depan mata. Itu je rezeki abam malam ni. Orang cakap lepas 30 minit selepas makan baru minum ... Assalamualaikum... My dinner today. Memadai untuk malam ni. Abam tengah berdiet ni, tapi tengok dengan makanan abam ni macam sama je kalau makan nasi lemak ayam rendang. Sauk je la mane yang ada depan mata. Itu je rezeki abam malam ni.

Orang cakap lepas 30 minit selepas makan baru minum air untuk diet yang terbaik, tapi lagi baik dapat minum air yang beralkali sebab boleh cuci perut sekali & me-neutral makan segala apa yang ada dalam badan kite. Lagi baik kalau dapat minum dari mesin air Inception dari Coway tu. Bole adjust 3 step lagi kadar pH dia, dari 8.0pH ke 8.5pH ke 9.0pH. hebat ke hebat sangat?

Abam dengar cerita Coway ada buat promosi FREE Registration RM200, FREE Delivery, FREE Installation, FREE Warranty, FREE Servis setiap 2 bulan sekali, FREE Filter gantian, FREE Spareparts, FREE Re-installation, FREE Water tubing + basic piping. Banyaknya FREE dekat situ.
Kebetulan kepada yang berminat tu. Boleh² dah roger Abam Ju. Coway bukan setakat ada penapis air sahaja, penapis udara pown ada. Untuk keterangan lanjut dekat sini.

http://www.wasap.my/+60193701978/
http://www.wasap.my/+60193701978/
http://www.wasap.my/+60193701978/

#CowayByabamJu
#Csteam
#Cowaymalaysia
#PenapisAirCoway
#PenapisUdaraCoway
#2k18
#WorldofCoway
#LivingBetter
Read more
Warna : Light Sandstone . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik ...
Media Removed
Warna : Light Sandstone . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari ... Warna : Light Sandstone .
Harga : Rm 200
#freepostage
#codjb

Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari sampin songket yang sesuai untuk dipadankan bersama sidia..kepada yang berminat, hubungi kami di nombor +60178261691 / +60199291900.. Serious Buyer Only, No Reservation.
#sampinmurah #sampinraya #sampinnikah #sampintunang #sampin #samping #sayajualsampin #sampinmurah #sampinhantaran #sampinmurahmalaysia #sampingmewah #sampinonline #songketraya #songketmurahmalaysia #weddingmalaysia #weddingindonesia #weddingsingapore
Anda juga boleh follow ig ini untuk dapatkan perfume rambut, tidak kira untuk lelaki ataupun wanita. 🌺🌺 @jalour_sehat 🌺🌺
🌼🌼 @jalour_sehat 🌼🌼
🌷🌷 @jalour_sehat 🌷🌷 #annisahairhygiene #masalahrambut #masalahkelemumur #masalahrambutrusak #masalahrambutgugur #masalahrambutrontok #hair #hairs #hairup #hairgoals #haircare
Read more
Projek Bubur Daging Sedap Kindness Hari : Sabtu @ 26.05.18 Masa : 5 Petang Tempat : Kuantan Volunteer ...
Media Removed
Projek Bubur Daging Sedap Kindness Hari : Sabtu @ 26.05.18 Masa : 5 Petang Tempat : Kuantan Volunteer amat diperlukan. 500 bekas bubur Daging akan diagihkan kepada orang ramai. Peluang bersedekah di bulan Ramadan yang mulia. Untuk sumbangan dan kepada yang berminat untuk bersedekah ... Projek Bubur Daging Sedap Kindness
Hari : Sabtu @ 26.05.18
Masa : 5 Petang
Tempat : Kuantan
Volunteer amat diperlukan.
500 bekas bubur Daging akan diagihkan kepada orang ramai. Peluang bersedekah di bulan Ramadan yang mulia. Untuk sumbangan dan kepada yang berminat untuk bersedekah berkongsi rezeki dan menyertai bersama, sila wasap dibawah :- http://KindnessPahang.wasap.my
atau
En. Shah www.wasap.my/60182422880*
Cik Jaja www.wasap.my/60163372157*
Puan Shiera www.wasap.my/01139118210*

#KindnessPahang
#KindnessMalaysia
#BubukdagingsedapKindness
#peluangberinfaqramadan
#perbanyakkansedekah
#Kamibukansempurnakamihanyamengajak
#Sebarkankasihsayang
Read more
Kepada Yang berminat untuk sertai kelas minggu ni: 8sept Figurines RM220 9sept Basic Fondant ...
Media Removed
Kepada Yang berminat untuk sertai kelas minggu ni: 8sept Figurines RM220 9sept Basic Fondant RM250 Sila confirmkan sebelum jam 4petang ini. 0173587388 Terima kasih Kepada Yang berminat untuk sertai kelas minggu ni:

8sept Figurines RM220
9sept Basic Fondant RM250

Sila confirmkan sebelum jam 4petang ini.
0173587388

Terima kasih
Jom mulakan simpanan emas untuk diri anda mahupun anak anda dengan Gold Accumulation Program (GAP) ...
Media Removed
Jom mulakan simpanan emas untuk diri anda mahupun anak anda dengan Gold Accumulation Program (GAP) Public Gold. . Alhamdulillah.Harini RM172/gram. Turun RM1 dari semalam. GAP PUBLIC GOLD. 100% Emas Fizikal Shariah Compliant Emas 999.9 Tiada Upah Simpan Tiada GST ... Jom mulakan simpanan emas untuk diri anda mahupun anak anda dengan Gold Accumulation Program (GAP) Public Gold.
.
Alhamdulillah.Harini RM172/gram. Turun RM1 dari semalam.

GAP PUBLIC GOLD.
✔ 100% Emas Fizikal
✔ Shariah Compliant
✔ Emas 999.9
✔ Tiada Upah Simpan
✔ Tiada GST
✔ Mempunyai 18 branch di Malaysia, 1 di Indonesia, 1 di Singapore.
.
Kepada yang berminat untuk mulakan simpanan emas tapi tiada ilmu, .
Whatsapp
01120445709
.
Dr. Syafiq
PG00102808
Active&Trusted Public Gold Dealer

#jomsimpanemas #1gram1bulan #tabungpendidikan #emas #publicgold #babygap #gap #gappublicgold
Read more
Kepada Yang berminat untuk join kelas Figurines atau basic fondant masih ada beberapa slot. Sila ...
Media Removed
Kepada Yang berminat untuk join kelas Figurines atau basic fondant masih ada beberapa slot. Sila confirmkan cepat2 sebelum penuh. . . Tengahari nanti Saya LIVE di FB page terangkan serba sedikit mengenai module yg nakal di ajari. see ya Kepada Yang berminat untuk join kelas Figurines atau basic fondant masih ada beberapa slot. Sila confirmkan cepat2 sebelum penuh. .
.
Tengahari nanti Saya LIVE di FB page terangkan serba sedikit mengenai module yg nakal di ajari. 😉 see ya
PUSAT PERUBATAN ALTERNATIF&SYIFA TERAPI MANDIAN AURA BUNGA (MANDI BUNGA) *BUNGA-BUNGAAN ...
Media Removed
PUSAT PERUBATAN ALTERNATIF&SYIFA TERAPI MANDIAN AURA BUNGA (MANDI BUNGA) *BUNGA-BUNGAAN AKAN DIZIKIRKAN dengan PENGISIAN TENAGA AYAT ;PENGASEH/PENYERI WAJAH DAN PEMULIHAN AURA DALAMAN : KHAS KEPADA YANG BERMINAT ATAUPUN MENGHADAPI MASALAH-MASALAH SEPERTI BERIKUT ; *MASALAH ... PUSAT PERUBATAN ALTERNATIF&SYIFA

TERAPI MANDIAN AURA BUNGA (MANDI BUNGA)
*BUNGA-BUNGAAN AKAN DIZIKIRKAN dengan PENGISIAN TENAGA AYAT ;PENGASEH/PENYERI WAJAH DAN PEMULIHAN AURA DALAMAN :

KHAS KEPADA YANG BERMINAT ATAUPUN MENGHADAPI MASALAH-MASALAH SEPERTI BERIKUT ;
*MASALAH JODOH TIDAK PANJANG*
*MENGALAMI KURANG KEYAKINAN DIRI*
*REZKI TERHALANG OLEH AURA NEGETIF PADA BADAN*
*DIPANDANG [email protected] DISISIH OLEH MASYARAKAT/JIRAN TETANGGA/KELUARGA/ORANG YANG TERSAYANG/MAHUPUN [email protected] TAULAN*
dll masalah berkenaan

Jika Berminat Anda Bolehlah Membuat Temujanji ataupun -hubungi saya
tuan Azmi (018-9507867/011-11195931)whatapss
Read more
VITAMIN C ROSEHIP 1000MG Sesuai untuk KULIT dan KESIHATAN 30 tablet per botol ORIGINAL vitamin ...
Media Removed
VITAMIN C ROSEHIP 1000MG Sesuai untuk KULIT dan KESIHATAN 30 tablet per botol ORIGINAL vitamin c from Usa Cara pengambilan: 1. Telan 2biji sehari sebiji pada waktu pagi dan malam sebelum tidur. 2. Minum air secukupnya. Mudah kan Jual murah-murah je 1 botol RM30 10 botol harga ... VITAMIN C ROSEHIP 1000MG
Sesuai untuk KULIT dan KESIHATAN
30 tablet per botol
ORIGINAL vitamin c from Usa

Cara pengambilan:
1. Telan 2biji sehari sebiji pada waktu pagi dan malam sebelum tidur.
2. Minum air secukupnya.

Mudah kan

Jual murah-murah je
1 botol RM30
10 botol harga borong.. Postage:
RM6 Semenanjung
RM9 Sabah/Sarawak

Kepada yang berminat boleh whatsapp
www.wasap.my/601126020713
untuk tempahan dan maklumat lanjut.. Jom CANTIK dan SIHAT dengan Vitamin C.. #vitamincrosehip #sayajual #bazaarpaknill #vitamincmurah #vitamincrosehip #vitaminc1000mg #borongvitaminc #vitaminc1000mg #vitaminconline #vitcrosehip #vitamincborongmurah #vitamincborong #sayajualvitamincpahangpharmacy #kulitjerawat #kulitcantik #kulitsihat #vitamincputihkulit #vitamincmurahmalaysia #vitamincmurah
#vitamincputihgebu #vitamincmurah
#vitaminc
Read more
assalammualaikum semua....kepada yang berminat LETS JOIN... grouping private class...harga ...
Media Removed
assalammualaikum semua....kepada yang berminat LETS JOIN... grouping private class...harga sumpah tak masuk akal...sapa nak PM LELAJU 0166053282.... cepat klu tak rugi nanti.... #like #likeforlike #like4like #makeup #makeover #maccosmetics #narscosmetics #lauramerciermalaysia ... assalammualaikum semua....kepada yang berminat LETS JOIN... grouping private class...harga sumpah tak masuk akal...sapa nak PM LELAJU 0166053282.... cepat klu tak rugi nanti....😄😄 #like #likeforlike #like4like #makeup #makeover #maccosmetics #narscosmetics #lauramerciermalaysia #shuueamuramalaysia #inglotmalaysia #makeupforever #makeupgeekcosmetics #mua #muakl #muamalaysia #makeupartist #makeupartistkualalumpur #makeupartistmalaysia #malayweddings #malaysia #noedit #nofilter #anybooking #call0166053282 #chikalauriellemendez
Read more
Warna : Golden Brass . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik telah ...
Media Removed
Warna : Golden Brass . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari sampin ... Warna : Golden Brass .
Harga : Rm 200
#freepostage
#codjb

Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari sampin songket yang sesuai untuk dipadankan bersama sidia..kepada yang berminat, hubungi kami di nombor +60178261691 / +60199291900.. Serious Buyer Only, No Reservation.
#sampinmurah #sampinraya #sampinnikah #sampintunang #sampin #samping #sayajualsampin #sampinmurah #sampinhantaran #sampinmurahmalaysia #sampingmewah #sampinonline #songketraya #sampineksklusif #weddingmalaysia #songketmurahmalaysia #weddingsingapore
Anda juga boleh follow ig ini untuk dapatkan perfume rambut, tidak kira untuk lelaki ataupun wanita. 🌺🌺 @jalour_sehat 🌺🌺
🌼🌼 @jalour_sehat 🌼🌼
🌷🌷 @jalour_sehat 🌷🌷 #annisahairhygiene #masalahrambut #masalahkelemumur #masalahrambutrusak #masalahrambutgugur #masalahrambutrontok #hair #hairs #hairup #hairgoals #haircare
Read more
Warna : Coral Blue . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik telah ...
Media Removed
Warna : Coral Blue . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari sampin ... Warna : Coral Blue .
Harga : Rm 200
#freepostage
#codjb

Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari sampin songket yang sesuai untuk dipadankan bersama sidia..kepada yang berminat, hubungi kami di nombor +60178261691 / +60199291900.. Serious Buyer Only, No Reservation.
#sampinmurah #sampinraya #sampinnikah #sampintunang #sampin #samping #sayajualsampin #sampinmurah #sampinhantaran #sampinmurahmalaysia #sampingmewah #sampinonline #songketmurahmalaysia #songketraya #weddingindonesia #weddingsingapore
Anda juga boleh follow ig ini untuk dapatkan perfume rambut, tidak kira untuk lelaki ataupun wanita. 🌺🌺 @jalour_sehat 🌺🌺
🌼🌼 @jalour_sehat 🌼🌼
🌷🌷 @jalour_sehat 🌷🌷 #annisahairhygiene #masalahrambut #masalahkelemumur #masalahrambutrusak #masalahrambutgugur #masalahrambutrontok #hair #hairs #hairup #hairgoals #haircare
Read more
Warna : Light Iguana Green . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik ...
Media Removed
Warna : Light Iguana Green . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari ... Warna : Light Iguana Green .
Harga : Rm 200
#freepostage
#codjb

Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari sampin songket yang sesuai untuk dipadankan bersama sidia..kepada yang berminat, hubungi kami di nombor +60178261691 / +60199291900.. Serious Buyer Only, No Reservation.
#sampinmurah #sampinraya #sampinnikah #sampintunang #sampin #samping #sayajualsampin #sampinmurah #sampinhantaran #sampinmurahmalaysia #sampingmewah #sampinonline #songketraya #songketmurahmalaysia #weddingindonesia #weddingsingapore
Anda juga boleh follow ig ini untuk dapatkan perfume rambut, tidak kira untuk lelaki ataupun wanita. 🌺🌺 @jalour_sehat 🌺🌺
🌼🌼 @jalour_sehat 🌼🌼
🌷🌷 @jalour_sehat 🌷🌷 #annisahairhygiene #masalahrambut #masalahkelemumur #masalahrambutrusak #masalahrambutgugur #masalahrambutrontok #hair #hairs #hairup #hairgoals #haircare
Read more
Warna : Tangerine . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik telah ...
Media Removed
Warna : Tangerine . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari sampin ... Warna : Tangerine .
Harga : Rm 200
#freepostage
#codjb

Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari sampin songket yang sesuai untuk dipadankan bersama sidia..kepada yang berminat, hubungi kami di nombor +60178261691 / +60199291900.. Serious Buyer Only, No Reservation.
#sampinmurah #sampinraya #sampinnikah #sampintunang #sampin #samping #sayajualsampin #sampinmurah #sampinhantaran #sampinmurahmalaysia #sampingmewah #sampinonline #songketraya #songketmurahmalaysia #weddingindonesia #weddingsingapore
Anda juga boleh follow ig ini untuk dapatkan perfume rambut, tidak kira untuk lelaki ataupun wanita. 🌺🌺 @jalour_sehat 🌺🌺
🌼🌼 @jalour_sehat 🌼🌼
🌷🌷 @jalour_sehat 🌷🌷 #annisahairhygiene #masalahrambut #masalahkelemumur #masalahrambutrusak #masalahrambutgugur #masalahrambutrontok #hair #hairs #hairup #hairgoals #haircare
Read more
Dealer Topup Malaysia: Dealer Topup Malaysia: <span class="emoji emoji260e"></span>️<span class="emoji emoji260e"></span>️<span class="emoji emoji260e"></span>️ BERMINAT JADI AGEN TOPUP? <span class="emoji emoji1f4a1"></span>FIKIR SEJENAK _Kenapa ...
Media Removed
Dealer Topup Malaysia: Dealer Topup Malaysia: ️ BERMINAT JADI AGEN TOPUP? FIKIR SEJENAK _Kenapa perlu beli topup di kedai kalau boleh topup sendiri di rumah, pada harga yang lebih MURAH?_ JIMAT MASA JIMAT TENAGA JIMAT MINYAK JIMAT DUIT Malah, boleh menjana pendapatan ... Dealer Topup Malaysia:
Dealer Topup Malaysia:
☎️☎️☎️
BERMINAT JADI AGEN TOPUP? 💡FIKIR SEJENAK
_Kenapa perlu beli topup di kedai kalau boleh topup sendiri di rumah, pada harga yang lebih MURAH?_ 🔹JIMAT MASA
🔹JIMAT TENAGA 🔹JIMAT MINYAK
🔹JIMAT DUIT

Malah, boleh menjana pendapatan sampingan yang lumayan💰💰💰 =====================
KELEBIHAN AGEN TOPUP =====================
✔Topup 24 jam
✔E-Reload mudah melalui HP
✔Kadar untung/jimat yang tinggi
✔Modal kecil dan fleksibel
✔Bayar Postpaid dan bil-bil terpilih dihujung jari
✔Jual boleh, guna sendiri pun boleh
✔Tidak perlu ada kedai ✔Tidak perlu simpan stok kad 🌐 KENAPA PERLU JOIN KAMI❓
✅Pendaftaran PERCUMA‼️
✅Tiada yuran tahunan
✅Tiada had syarat / umur ✅Tak perlu beli mesin mahal-mahal
✅Tak perlu maintain jualan
✅Akaun tidak akan expired ✅Boleh menaja agen baru dan dapat komisen dari jualan agen
✅Yuran agen baru 100% milik anda
✅Group Telegram disediakan ============================
📲 _Kepada yang berminat, sila hubungi 🖋
👇👇👇
http://wasap.my/60136401662

Terima Kasih😃
Read more
Warna : Maroon . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik telah tiba ...
Media Removed
Warna : Maroon . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari sampin ... Warna : Maroon .
Harga : Rm 200
#freepostage
#codjb

Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari sampin songket yang sesuai untuk dipadankan bersama sidia..kepada yang berminat, hubungi kami di nombor +60178261691 / +60199291900.. Serious Buyer Only, No Reservation.
#sampinmurah #sampinraya #sampinnikah #sampintunang #sampin #samping #sayajualsampin #sampinmurah #sampinhantaran #sampinmurahmalaysia #sampingmewah #sampinonline #songketraya #songketmurahmalaysia #weddingindonesia #weddingsingapore
Anda juga boleh follow ig ini untuk dapatkan perfume rambut, tidak kira untuk lelaki ataupun wanita. 🌺🌺 @jalour_sehat 🌺🌺
🌼🌼 @jalour_sehat 🌼🌼
🌷🌷 @jalour_sehat 🌷🌷 #annisahairhygiene #masalahrambut #masalahkelemumur #masalahrambutrusak #masalahrambutgugur #masalahrambutrontok #hair #hairs #hairup #hairgoals #haircare
Read more
Warna : Pink Cupcake. Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik telah ...
Media Removed
Warna : Pink Cupcake. Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari sampin ... Warna : Pink Cupcake.
Harga : Rm 200
#freepostage
#codjb

Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari sampin songket yang sesuai untuk dipadankan bersama sidia..kepada yang berminat, hubungi kami di nombor +60178261691 / +60199291900.. Serious Buyer Only, No Reservation.
#sampinmurah #sampinraya #sampinnikah #sampintunang #sampin #samping #sayajualsampin #sampinmurah #sampinhantaran #sampinmurahmalaysia #sampingmewah #sampinonline #songketraya #songketmurahmalaysia #weddingindonesia #weddingsingapore
Anda juga boleh follow ig ini untuk dapatkan perfume rambut, tidak kira untuk lelaki ataupun wanita. 🌺🌺 @jalour_sehat 🌺🌺
🌼🌼 @jalour_sehat 🌼🌼
🌷🌷 @jalour_sehat 🌷🌷 #annisahairhygiene #masalahrambut #masalahkelemumur #masalahrambutrusak #masalahrambutgugur #masalahrambutrontok #hair #hairs #hairup #hairgoals #haircare
Read more
Warna : Dark Forest Green . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik ...
Media Removed
Warna : Dark Forest Green . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari ... Warna : Dark Forest Green .
Harga : Rm 200
#freepostage
#codjb

Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari sampin songket yang sesuai untuk dipadankan bersama sidia..kepada yang berminat, hubungi kami di nombor +60178261691 / +60199291900.. Serious Buyer Only, No Reservation.
#sampinmurah #sampinraya #sampinnikah #sampintunang #sampin #samping #sayajualsampin #sampinmurah #sampinhantaran #sampinmurahmalaysia #sampingmewah #sampinonline #songketraya #songketmurahmalaysia #weddingindonesia #weddingsingapore
Anda juga boleh follow ig ini untuk dapatkan perfume rambut, tidak kira untuk lelaki ataupun wanita. 🌺🌺 @jalour_sehat 🌺🌺
🌼🌼 @jalour_sehat 🌼🌼
🌷🌷 @jalour_sehat 🌷🌷 #annisahairhygiene #masalahrambut #masalahkelemumur #masalahrambutrusak #masalahrambutgugur #masalahrambutrontok #hair #hairs #hairup #hairgoals #haircare
Read more
Warna : Golden Avocado Green . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan ...
Media Removed
Warna : Golden Avocado Green . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari ... Warna : Golden Avocado Green .
Harga : Rm 200
#freepostage
#codjb

Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari sampin songket yang sesuai untuk dipadankan bersama sidia..kepada yang berminat, hubungi kami di nombor +60178261691 / +60199291900.. Serious Buyer Only, No Reservation.
#sampinmurah #sampinraya #sampinnikah #sampintunang #sampin #samping #sayajualsongket #sayajualsampin #sampinmurah #songketmurahmalaysia #songketraya #sampinmurahmalaysia #sampingmewah #sampinonline #sampineksklusif #weddingmalaysia #weddingindonesia #weddingsingapore
Anda juga boleh follow ig ini untuk dapatkan perfume rambut, tidak kira untuk lelaki ataupun wanita. 🌺🌺 @jalour_sehat 🌺🌺
🌼🌼 @jalour_sehat 🌼🌼
🌷🌷 @jalour_sehat 🌷🌷 #annisahairhygiene #masalahrambut #masalahkelemumur #masalahrambutrusak #masalahrambutgugur #masalahrambutrontok #hair #hairs #hairup #hairgoals #haircare
Read more
Warna : Golden Brass . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik telah ...
Media Removed
Warna : Golden Brass . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari sampin ... Warna : Golden Brass .
Harga : Rm 200
#freepostage
#codjb

Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari sampin songket yang sesuai untuk dipadankan bersama sidia..kepada yang berminat, hubungi kami di nombor +60178261691 / +60199291900.. Serious Buyer Only, No Reservation.
#sampinmurah #sampinraya #sampinnikah #sampintunang #sampin #samping #sayajualsampin #sampinmurah #sampinhantaran #sampinmurahmalaysia #sampingmewah #sampinonline #songketmurahmalaysia #songketraya #weddingmalaysia #weddingindonesia #weddingsingapore
Anda juga boleh follow ig ini untuk dapatkan perfume rambut, tidak kira untuk lelaki ataupun wanita. 🌺🌺 @jalour_sehat 🌺🌺
🌼🌼 @jalour_sehat 🌼🌼
🌷🌷 @jalour_sehat 🌷🌷 #annisahairhygiene #masalahrambut #masalahkelemumur #masalahrambutrusak #masalahrambutgugur #masalahrambutrontok #hair #hairs #hairup #hairgoals #haircare
Read more
Warna : Coral Blue . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik telah ...
Media Removed
Warna : Coral Blue . Harga : Rm 200 #freepostage #codjb Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari sampin ... Warna : Coral Blue .
Harga : Rm 200
#freepostage
#codjb

Sampin songket murah dan cantik telah tiba lagi..Raya dah nak mai, xperlu kusut2 kepala untuk shopping last2 minute..anda boleh beli sekarang dari kami..tidak dilupakan juga kepada bakal2 pengantin yang sedang mencari sampin songket yang sesuai untuk dipadankan bersama sidia..kepada yang berminat, hubungi kami di nombor +60178261691 / +60199291900.. Serious Buyer Only, No Reservation.
#sampinmurah #sampinraya #sampinnikah #sampintunang #sampin #samping #sayajualsampin #sampinmurah #sampinhantaran #sampinmurahmalaysia #sampingmewah #sampinonline #songketmurahmalaysia #songketraya #weddingindonesia #weddingsingapore
Anda juga boleh follow ig ini untuk dapatkan perfume rambut, tidak kira untuk lelaki ataupun wanita. 🌺🌺 @jalour_sehat 🌺🌺
🌼🌼 @jalour_sehat 🌼🌼
🌷🌷 @jalour_sehat 🌷🌷 #annisahairhygiene #masalahrambut #masalahkelemumur #masalahrambutrusak #masalahrambutgugur #masalahrambutrontok #hair #hairs #hairup #hairgoals #haircare
Read more
Tahniah kepada semua Penerima Loket Emas Jun 2018 <span class="emoji emoji1f618"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f44f"></span>🏻 .. Hampir 50 orang qualifiers untuk bulan ...
Media Removed
Tahniah kepada semua Penerima Loket Emas Jun 2018 🏻 .. Hampir 50 orang qualifiers untuk bulan lepas, dan ini sebahagian yang dapat hadir semalam 🏻 Bermula dari kejayaan kecil yang diraikan inilah, pasti akan membawa kejayaan lebih besar di masa akan datang untuk semua rakan-rakan ... Tahniah kepada semua Penerima Loket Emas Jun 2018 😘🎉👏🏻
..
Hampir 50 orang qualifiers untuk bulan lepas, dan ini sebahagian yang dapat hadir semalam 👍🏻 Bermula dari kejayaan kecil yang diraikan inilah, pasti akan membawa kejayaan lebih besar di masa akan datang untuk semua rakan-rakan usahawan MMG 💪🏻
...
Let’s strive together this July untuk hasil yang lebih luar biasa! ...
Kepada yang berminat nak rebut juga peluang dapat loket emas ni, jangan segan whatsapp @naakamaruddin at 📲0122844960 sekarang 😁
....
#loketemas916
#bizrewards
#projekRM1000sehari
#businessstyleMMG
#rm50ajer
#MMGgroup
#naakamaruddindotcom
#naakamaruddin
Read more
 #Repost @kindnesssiswa • • • Assalamualaikum dan hai semua, jika ada sesiapa yang berminat utk ...
Media Removed
#Repost @kindnesssiswa • • • Assalamualaikum dan hai semua, jika ada sesiapa yang berminat utk jadi volunteer mengajar dan in charge dialu-alukan. Tuisyen Kindness Hari : Setiap Sabtu dan Ahad Masa : 10pg-11 pagi Tempat: Sekolah Agama Rakyat Madrasah As-Syifaq, Simpang 3,Tasek ... #Repost @kindnesssiswa
• • •
Assalamualaikum dan hai semua, jika ada sesiapa yang berminat utk jadi volunteer mengajar dan in charge dialu-alukan.

Tuisyen Kindness
Hari : Setiap Sabtu dan Ahad
Masa : 10pg-11 pagi
Tempat: Sekolah Agama Rakyat Madrasah As-Syifaq, Simpang 3,Tasek Gelugor Pulau Pinang.
Butiran:

Susulan daripada projek Kelas Jom Mengaji Kindness yang telah dijalankan setiap jumaat untuk warga emas,Kelas Tuisyen dirancang untuk anak-anak kampung Simpang 3.Kepada yang berminat menjadi tenaga pengajar sukarela bolehlah menghubungi saya, Noriah 0176912699 untuk berbincang dengan lebih lanjut.

Mahasiswa/i di penang di jemput untuk menjadi sukarelawan 😊 jom misi tambah pahala.

#pulaupinang #usmpenang
Read more
Tahniah diucapkan kepada yang telah pun berjaya menyertai team DROPSHIP kami. Untuk melihat senarai ...
Media Removed
Tahniah diucapkan kepada yang telah pun berjaya menyertai team DROPSHIP kami. Untuk melihat senarai penuh Dropshipper yang telah berdaftar dengan Cattleya, bolehlah rujuk di Highlight Story kami. Kepada yang berminat, peluang masih dibuka. Jom WhatsApp kami di +60162118171. _____ So ... Tahniah diucapkan kepada yang telah pun berjaya menyertai team DROPSHIP kami. Untuk melihat senarai penuh Dropshipper yang telah berdaftar dengan Cattleya, bolehlah rujuk di Highlight Story kami. Kepada yang berminat, peluang masih dibuka. Jom WhatsApp kami di +60162118171.
_____
So lepas ni, kalau admin WhatsApp kita sibuk dan tak sempat respon WhatsApp anda, anda boleh terus WhatsApp mana mana DS kami yang berdaftar. Diorang punye respond memang sepantas roket punye.. percayalah 😎.
#CattleyaDropship #cattleyacouture
Read more
Repost from @colakedah Jom sertai team Cola Kedah sebagai intern. Kami mencari bukan intern yang ...
Media Removed
Repost from @colakedah Jom sertai team Cola Kedah sebagai intern. Kami mencari bukan intern yang sembarang tapi intern yang awesome sahaja ya. Keutamaan diberikan kepada pelajar dari kursus seni grafik, multimedia, perakaunan, pengurusan, perniagaan dan yang sewaktu dengannya. Kepada ... Repost from @colakedah Jom sertai team Cola Kedah sebagai intern. Kami mencari bukan intern yang sembarang tapi intern yang awesome sahaja ya.

Keutamaan diberikan kepada pelajar dari kursus seni grafik, multimedia, perakaunan, pengurusan, perniagaan dan yang sewaktu dengannya.

Kepada yang berminat sila hubungi 012 424 6269 (mesra whatsapp) untuk temu janji dan maklumat lanjut.

#colakedah #colakedahkfa #colaluarbiasa #lokaldrink #uitm #politeknik #kptm #kuin #uum
Read more
We are hiring!!! Jawatan: Assistant Admin, Full time Lokasi: Seksyen 13, Shah Alam Kepada yang ...
Media Removed
We are hiring!!! Jawatan: Assistant Admin, Full time Lokasi: Seksyen 13, Shah Alam Kepada yang berminat sila PM kami atau hantar resume ke [email protected] We are hiring!!! Jawatan: Assistant Admin, Full time
Lokasi: Seksyen 13, Shah Alam

Kepada yang berminat sila PM kami atau hantar resume ke [email protected]
Loading...
Load More
Loading...