Klia kawasan

Loading...


Unique profiles
9
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Subang Jaya, Singapore, Gerisek, Johor, Malaysia
Average media age
508.1 days
to ratio
4.8
Tadi saya bawak azil pergi service kereta,cuci kereta..kerana menunggu lama di bengkel saya bawa ...
Media Removed
Tadi saya bawak azil pergi service kereta,cuci kereta..kerana menunggu lama di bengkel saya bawa azil balik berjalan kaki.. Allhamdulillah azil okay harini.. Azal balik petang tadi..dia cakap dia cuma akan balik setelah jam 6 petang .. Esok saya akan ke Singapore untuk berniaga pulut ... Tadi saya bawak azil pergi service kereta,cuci kereta..kerana menunggu lama di bengkel saya bawa azil balik berjalan kaki..
Allhamdulillah azil okay harini..
Azal balik petang tadi..dia cakap dia cuma akan balik setelah jam 6 petang ..
Esok saya akan ke Singapore untuk berniaga pulut kuning rendang ayam,rendang daging ,rendang kerang dan pulut pandan sambal ikan bilis petai..
Jumpa esok jam 3 petang di Expo Singapore Hall 6 A booth no C9
#pulutkuningrendangzz💕
Untuk warga Kuala Lumpur kami tetap berniaga seperti biasa 👇

@agent_aisyah15 (016-6375662)
Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, Batu caves, Kepong, Selayang , Damansara Damai dan Bdr Sri Damansara

@agent_carlinda (016-3378591)
Bukit Jelutong , Mcd Denai Alam, Setia Alam , Puncak Perdana , Mcd & Uitm dan Puncak Alam

@copycakes_lily (012-3848835)
Sunway, Subang Jaya, USJ, Putra Heights, Saujana Putra, Puchong, TPM & kawasan sekitar.

@desserts.semek (012-2191512) 👉 KLANG & PORT KLANG
👉 SELFPICKUP DI BANDAR PUTERA2,KLANG*
Kawasan yg berhampiran:-
Kota Kemuning, Bandarputera1, Jln Kebun, Johan Setia, Bukit Naga, Bukit Rimau, Bukit Tinggi, Bandar Puteri dan kwsn2 sekitar.

@iris_delivery (wa 013-3692359)
Kota Damansara, TTDI, Bandar Utama, Ara Damansara, Sg Penchala, Damansara Heights , Damansara Perdana , Damansara dan kawasan sekitar

@kembara.mak.dan.anak (wa 013-2578613)
Equine, Seri Kembangan, Cyberjaya, Putrajaya, BBBangi, Dengkil, KLIA

@sumi_collectionshoppe (012-7879949)
Putrajaya, BBBangi, Bukit Mahkota, Nilai,Senawang, Seremban dan Port Dickson

@mkf_services Shah Alam dan Klang

@zianaamoy Taman Dato Harun, Taman Medan, Sri Manja dan Sri Sentosa (012-3571695)

@slay_service Cheras, Kajang & kawasan sekitar (013-2314758)

@intanzailie Banting dan kawasan sekitar

@_yuumieyahfz (wa 013-3527743) Kuala Selangor, Sungai Buloh, Kuang, Unisel Bestari Jaya, Rawang, Bukit Beruntung dan Tasek Puteri dan Ijok

@fareydahdania (019-4040666) Seri Manjung, Sitiawan dan Lumut (naval base Lumut) •
Agent kedah (+60 12-285 9036)
@pulutzz_agentkedah

Agent kulim kedah dan bukit mertajam (017-2575141)
@azie_tomamiya
.
@elizasazali (016-2502543)
Pj
Read more
Loading...
KUALA LUMPUR - Ketua UMNO Bahagian Sungai Besar, Datuk Seri Jamal Md Yunos tiba di Lapangan Terbang ...
Media Removed
KUALA LUMPUR - Ketua UMNO Bahagian Sungai Besar, Datuk Seri Jamal Md Yunos tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) jam 2.47 petang tadi dari Jakarta, Indonesia. Beliau yang menjadi buruan polis sejak menghilangkan diri selepas didakwa di Hospital Pakar Ampang Puteri ... KUALA LUMPUR - Ketua UMNO Bahagian Sungai Besar, Datuk Seri Jamal Md Yunos tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) jam 2.47 petang tadi dari Jakarta, Indonesia. Beliau yang menjadi buruan polis sejak menghilangkan diri selepas didakwa di Hospital Pakar Ampang Puteri pada 25 Mei lalu, tiba di KLIA dengan pesawat Malaysia Airlines MH710.

Kenderaan polis yang menunggu di kawasan pendaratan kapal terbang itu terus membawa Jamal ke Mahkamah Majistret Ampang untuk proses pertuduhan.

Layari www.astroawani.com untuk berita lanjut

#awaniNEWS #501awani #AstroAWANI
Read more
 #salamdarikotamakkah uncle ni heat attact dalam ihram ketika dlm bas ke kota makkah . mohon korang ...
Media Removed
#salamdarikotamakkah uncle ni heat attact dalam ihram ketika dlm bas ke kota makkah . mohon korang panjangkan share untuk bantu ank nya inaz bawa pulang balik ayah nya ke malaysia untuk menerima rawatan lanjut di malaysia . #Khabar_Sedih_Dari_Makkah_Al_Mukarahmah Assalammualaikum ... #salamdarikotamakkah
uncle ni heat attact dalam ihram ketika dlm bas ke kota makkah . mohon korang panjangkan share untuk bantu ank nya inaz bawa pulang balik ayah nya ke malaysia untuk menerima rawatan lanjut di malaysia .
#Khabar_Sedih_Dari_Makkah_Al_Mukarahmah
Assalammualaikum sahabat semua, "Ya Allah, di dalam bulan yang mulia ini, saya Noorshafinaz binti Mohd Omar (Inaz Mohd Omar) ingin memohon bantuan sumbangan untuk papa saya yang sedang sakit di Mekah semasa mengerjakan ibadah umrahnya.
Pada 19 hb June, 2018, Mama dan papa sedang dalam perjalanan dari Madinah ke Makkah untuk menunaikan ibadah Umrah. Semasa di dalam bas, beliau diserang sakit dada yang amat sangat serta mengalami kebas2 tangan. Oleh yang demikian, sejurus tiba di Makkah, papa dengan segera dimasukkan ke Hospital King Faisal selama 2 malam. Difahamkan papa terkena jangkitan kuman dekat jantung dan bahagian dada. .
Pada 21 June, 2018, papa dipindahkan ke ICU di King Abdullah Hospital kerana keadaan papa agak kritikal dan hanya di Hospital King Abdullah sahaja yang mempunyai pakar. Doc informed, semasa papa ditidurkan, papa terkena serangan jantung. Kuman sudah merebak di kawasan jantung dan dada. Baru diketahui yang jantung papa ada tersumbat. Sebelum ini, papa tidak pernah punya masalah jantung. Keadaan papa sangat lemah sekarang ini. Papa di support oleh mesin penafasan. Minta tolong semua doakan yang terbaik untuk papa.
Pada 22 June 2018, doc memberitahu ada sedikit perubahan positif. Papa punya heart beat sudah meningkat dari 20% ke 25%, namun, sungguhpun begitu, degupan jantungnya masih sangat lemah. Saya dan adik terpaksa untuk terbang ke Makkah, untuk menguruskan mama dan papa di sana. Doctor sarankan supaya anak2 berada di sisi papa ketika ini kerana sebarang kemungkinan boleh berlaku.
Jadual asal, mama dan papa harus pulang ke Malaysia pada 26 Jun 2018 (Selasa) dari Jeddah dan sampai di KLIA pada 27 Jun 2018 (Rabu)
Semoga setiap sumbangan bantuan anda akan mendapat pahala yang besar dari Allah S.W.T
Bank : Maybank
Nama : Noorshafinaz binti Mohd Omar
Acct No : 164089012791
cimb: Noorshafinaz binti Mohd Omar
Acct No : 7070382949
0172512920 hp inaz
#mohonshareplease 🙏🙏
Read more
Alhamdulillah kira kira jam 8.10 malam selamat mendarat di KLIA yg sepatutnya mendarat jam 4.20 ...
Media Removed
Alhamdulillah kira kira jam 8.10 malam selamat mendarat di KLIA yg sepatutnya mendarat jam 4.20 petang... Kelewatan hampir 4 jam berikutan keadaan hujan dan angin tiup kencang sejak sehari dua ni di Phuket dan kawasan sekitar... Syukur Alhamdulillah segalanya dipermudahkan... dah ... Alhamdulillah kira kira jam 8.10 malam selamat mendarat di KLIA yg sepatutnya mendarat jam 4.20 petang...
Kelewatan hampir 4 jam berikutan keadaan hujan dan angin tiup kencang sejak sehari dua ni di Phuket dan kawasan sekitar...
Syukur Alhamdulillah segalanya dipermudahkan... dah kembali ke tanahair masa untuk mengeratkan silaturahim sempena AidilFitri...
😊😊😊😊
Read more
Mau Menjadi Dokter Gigi berkelas Dunia ??? Kuota 5 Orang saja.....!!!! Ayo Wujudkan Mimpimu ...
Media Removed
Mau Menjadi Dokter Gigi berkelas Dunia ??? Kuota 5 Orang saja.....!!!! Ayo Wujudkan Mimpimu Kuliah di Luar Negeri bersama Universiti Kebangsaan Malaysia ( The National University of Malaysia ) Bisa jadi pilihan yang terbaik buat kalian . Di salah satu Universitas Peringkat Tertinggi ... Mau Menjadi Dokter Gigi berkelas Dunia ???
Kuota 5 Orang saja.....!!!!
Ayo Wujudkan Mimpimu Kuliah di Luar Negeri bersama Universiti Kebangsaan Malaysia ( The National University of Malaysia )
Bisa jadi pilihan yang terbaik buat kalian
.
Di salah satu Universitas Peringkat Tertinggi & Terbaik di Kawasan ASEAN yang Menjadi World Class University
.
Fasilitas yang tersedia di UKM sangat modern dan lengkap, Asrama Mahasiswa bahkan Lapangan Golf, Swimming Pool, Pusat Olahraga serta Hotel tersedia didalam Kampus, artinya segala keperluan belajarmu ada dikampus ini..
.
Lokasinya 30 menit dari Bandara KLIA dan di Area Kota Kuala Lumpur membuat akses kemanapun jadi sangat mudah dan pengalaman belajar kalian akan sangat menarik..
.
Selain Dokter Gigi, UKM memiliki banyak Program Studi berskala International seperti Dual Degree Program dengan Universitas di Jerman.
.
Penasaran?
Langsung Kontak Kami untuk informasi lebih lengkap nya, serta ada program beasiswa nya juga lho..!!!
.
Informasi Whatsapp (Sendy : 08113108800)
Read more
Sarawak layer cakes 2018 Tempahan kek lapis boleh bermula dari sekarang.. dan akan ditutup pada ...
Media Removed
Sarawak layer cakes 2018 Tempahan kek lapis boleh bermula dari sekarang.. dan akan ditutup pada dua minggu sebelum raya. Jenis - jenis kek: Lapis harimau malaya ( oren, cheese, kopi) Lapis chocolate chip cheese Lapis dwiberry (strawberry dan blueberry) Lapis oreo cheese Lapis ... Sarawak layer cakes 2018

Tempahan kek lapis boleh bermula dari sekarang.. dan akan ditutup pada dua minggu sebelum raya.

Jenis - jenis kek:

Lapis harimau malaya ( oren, cheese, kopi)

Lapis chocolate chip cheese

Lapis dwiberry (strawberry dan blueberry)

Lapis oreo cheese

Lapis durian

Lapis masam manis

Lapis rempah

Lapis prune sekerem

tempahan untuk luar kawasan kl... caj penghantaran akan ditanggung sendiri oleh pelanggan.

setiap tempahan lebih dari 50 bar atau 10 acuan ke atas deposit 50% masa tempahan dan baki di lunaskan sebelum penghantaran. Harap maklum. #keklapissarawak #kek #cake #food #malaysia #melayu #makanan #ramadhan #keklapismacruhayu #sarawak #sepang #klia #nilai @mac_ruhayuofficial
Read more
Loading...
 #Repost @coachcem ・・・ Pendaftaran fitness program #scouts11 sudah bermula! For those yg masih ...
Media Removed
#Repost @coachcem ・・・ Pendaftaran fitness program #scouts11 sudah bermula! For those yg masih meneruskan #misiSihat & #misiKurus 2018, u guys definitely need to join this one! Senarai penuh #coachScouts & kawasan2 yg available akan dimaklumkan didalam website rasmi kami di www.teamscouts.my ... #Repost @coachcem ・・・
Pendaftaran fitness program #scouts11 sudah bermula!
For those yg masih meneruskan #misiSihat & #misiKurus 2018, u guys definitely need to join this one!
Senarai penuh #coachScouts & kawasan2 yg available akan dimaklumkan didalam website rasmi kami di www.teamscouts.my later on.
Tapi yg mana yg betul2 dah xsabar tu, u guys can check it here dulu! Here we go! *List Kawasan Scouts*

1. @coachcem - Cyberjaya & Putrajaya.

2. @coach.hans - KDN, Putrajaya (Weekend). 3. @coachacap - Klang, Shah Alam & Setia Alam.

4. @_coachbob - Alor Star, Kedah.

5. @abamtebu - Dengkil & KLIA.

6. @coach.ton - Nilai, N9.

7. @raff_wafi - Skudai, Kulai & Tampoi, Johor Bahru.

8. @coachtas - Putra Mahkota, Bangi, Kajang & Puncak Jalil.

9. @marina.abdmalek - Seri Kembangan, Selangor.
.
10. @coach.liez - Bandar Saujana Putra, Bukit Jalil.

11. @isrulfirdaus - Setapak & KLCC.

12. @altafdarwish - Masjid Tanah, Melaka.

13. @ddyana - Sg Buloh, Selangor.

14. @coachchaf - Alor Gajah, Ayer Keroh & Cheng, Melaka.

15. @hafeezriduan - Selayang & Cheras.

16. @dianapadlisham - Gombak, KL.

17. @naimrzali - Putra Perdana, Puchong, Selangor.

18. @coach_nicky - Kelana Jaya & KKM, Putrajaya (Weekdays). 19. @adlirashid - Seremban 2, Senawang & Paroi, N9.

20. @ahbmzhadi - Puchong, Subang & Serdang, Selangor.

21. @coachani - USJ & JPM Putrajaya.

22. @azizuladdhar________ - Ipoh & Kuala Kangsar, Perak.

23. @alinyussof - Masreca, Cyberjaya (Weekdays). .
There will be another 8 coaches lg yg bakal menyusul later on utk kwsn PJ, Kuala Selangor, Banting, Sunway, Kg Pandan, Damansara, Semenyih, Sg Besi & Sentul.
So stay tune!
#coachScouts #scoutsTerritory #ScoutsEmpire #ProudScouts #AbstraxJingga #PromoScouts
Read more
Pilihan di tangan anda. Kakakcantik boleh delivery ke Sungai Buloh dan kawasan sewaktu dengan ...
Media Removed
Pilihan di tangan anda. Kakakcantik boleh delivery ke Sungai Buloh dan kawasan sewaktu dengan nya. Agent lain ig: @najlaabiz_beauty & @ejima86 cod: Nilai, sepang, bndr sri putra wasap: www.wasap.my/60136378726 Ig: @mochideska Cod : USJ subang jaya, putra heights, MSU shah ... Pilihan di tangan anda.

Kakakcantik boleh delivery ke Sungai Buloh dan kawasan sewaktu dengan nya.
Agent lain

ig: @najlaabiz_beauty & @ejima86
cod: Nilai, sepang, bndr sri putra
wasap: www.wasap.my/60136378726

Ig: @mochideska
Cod : USJ subang jaya, putra heights, MSU shah alam & sekitarnya, subang airport, damansara, puchong
wasap : https://www.wasap.my/0133721371

Fb:lin alin
Cod: bandar baru salak tinggi,sepang.klia,dengkil,banting.
Wasap : https://www.wasap.my/0182890438

Fb: Omnomnom Mochi Cyberjaya Putrajaya Equine Park
Cod: Cyberjaya Putrajaya Equine Park, Sierra16, Seri Kembangan, Dengkil
Wasap: www.wasap.my/60176012952

Fb: jannah rais / karim rais
Cod: s2, seremban, ampangan, rasah, senawang, sikamat.
Wassap: www.wasap.my/60122491538
www.wasap.my/60179418960

Fb : umi afi anaz
Ig: @puteriazeshafriza
Cod: pangkor,lumut,manjung,sitiawan dan teluk intan..
Whatsapp: https://www.wasap.my/01115083411

Fb: Tuan nazatul arishah
Cod: pajam, mantin, semenyih, beranang, kajang
Whatsapp:https://www.wasap.my/ 0145083904

Fb:Nur Hazwani Wanie
IG:@hazwani.minhaj
Cod:Simpang Pulai/Gunung Rapat/Pasir Putih/Ipoh/Tasek/Tg Rambutan/Chemor
Wasap:
Www.wasap.my/0124841423

IG:@adlinofficial
COD:Bandar baru bangi,kajang
Ws:www.wasap.my/0136465375

Fb: Erlina Suleman
cod: bandar saujana putra, puchong, jalan kebun, alam megah, kota kemuning, klcc (lunch time)
wassap: www.wasap.my/0125189047

Fb:Taj Nesha (tulisan jawi)
IG:@i_am_oilylovers
Area :Kota Kinabalu, Sabah
Wasap:
Www.wasap.my/0198319372

Fb : Bumbum shigella d'morganella
Ig : @shtagtrading
Area cod : Sungai buloh/bukit rahman putra/subang bestari
Whatsapp :https://www.wasap.my/0133962886

FB: Omnomnom Mochi Labuan
Area COD: Seluruh kawasan W.P. Labuan
Whatsapp: http://www.wasap.my/+60128649187

Fb: azzanurazwa
Area COD: Taiping/Kuala Kangsar/Bagan Serai/Ipoh
Whatspp: http://www.wasap.my/+60125978005

Fb : Vivie Emirza Eka
Insta : @ekanativestore
Area : Kuching, Samarahan
Whatsapp: https://api.whatsapp.com/send?phone=60138437545&text=MochiMochi

Fb: Hairiyah Mohammad
Insta: [email protected]
Area: Taman Tunku, Miri Sara
Read more
Loading...
Kulit di bahagian mata mempunyai kelenjar yang lebih nipis berbanding di bahagian lain kulit. . Sebab ...
Media Removed
Kulit di bahagian mata mempunyai kelenjar yang lebih nipis berbanding di bahagian lain kulit. . Sebab tu sangat penting untuk jaga elok2 kawasan mata ni supaya bebas dari sebarang kotoran chemical dari makeup . Klau tak jaga betul2, nanti senang oil seed akan naik, punca nya sebab pakai ... Kulit di bahagian mata mempunyai kelenjar yang lebih nipis berbanding di bahagian lain kulit.
.
Sebab tu sangat penting untuk jaga elok2 kawasan mata ni supaya bebas dari sebarang kotoran chemical dari makeup
.
Klau tak jaga betul2, nanti senang oil seed akan naik, punca nya sebab pakai baby oil utk tanggal makeup.
.
Tak boleh ya ! Jangan sesekali guna oil-based makeup remover. Oil seed tu tak kan boleh hilang melainkan dengan pembedahan kecil sahaja.

Gunala Oil FREE Makeup Remover dari Mary Kay.
Tidak membuatkan kulit rasa berminyak ! Sangat senang nak tanggal makeup mata, kapas pun jimat !
.
.
Dapatkan sekarang !
.
Fika Abdullah
0139869291
Ind. Beauty Consultant
.
#marykaybanting #marykayputrajaya #marykaydengkil #marykaybangi #marykaymalaysia #beautyconsultant #healthyskin #marykayskincare #skincare #healthandbeauty #mineralbased #marykaycosmetics #codputrajaya #putrajayamalaysia #klia #codklia #codbanting #codkualaterengganu #marykayterengganu
Read more
Koci versus Mochi. Macam sama tapi bukan. Malaysia vs Jepun. Dua dua sedap. Pilihan di ...
Media Removed
Koci versus Mochi. Macam sama tapi bukan. Malaysia vs Jepun. Dua dua sedap. Pilihan di tangan anda. Kakakcantik boleh delivery ke Sungai Buloh dan kawasan sewaktu dengan nya. Agent lain ig: @najlaabiz_beauty & @ejima86 cod: Nilai, sepang, bndr sri putra wasap: www.wasap.my/60136378726 Ig: ... Koci versus Mochi.

Macam sama tapi bukan.

Malaysia vs Jepun.

Dua dua sedap.

Pilihan di tangan anda.

Kakakcantik boleh delivery ke Sungai Buloh dan kawasan sewaktu dengan nya.
Agent lain

ig: @najlaabiz_beauty & @ejima86
cod: Nilai, sepang, bndr sri putra
wasap: www.wasap.my/60136378726

Ig: @mochideska
Cod : USJ subang jaya, putra heights, MSU shah alam & sekitarnya, subang airport, damansara, puchong
wasap : https://www.wasap.my/0133721371

Fb:lin alin
Cod: bandar baru salak tinggi,sepang.klia,dengkil,banting.
Wasap : https://www.wasap.my/0182890438

Fb: Omnomnom Mochi Cyberjaya Putrajaya Equine Park
Cod: Cyberjaya Putrajaya Equine Park, Sierra16, Seri Kembangan, Dengkil
Wasap: www.wasap.my/60176012952

Fb: jannah rais / karim rais
Cod: s2, seremban, ampangan, rasah, senawang, sikamat.
Wassap: www.wasap.my/60122491538
www.wasap.my/60179418960

Fb : umi afi anaz
Ig: @puteri azee shafriza
Cod: pangkor,lumut,manjung,sitiawan dan teluk intan..
Whatsapp: https://www.wasap.my/01115083411

Fb: Tuan nazatul arishah
Cod: pajam, mantin, semenyih, beranang, kajang
Whatsapp:https://www.wasap.my/ 0145083904

Fb:Nur Hazwani Wanie
IG:@hazwani.minhaj
Cod:Simpang Pulai/Gunung Rapat/Pasir Putih/Ipoh/Tasek/Tg Rambutan/Chemor
Wasap:
Www.wasap.my/0124841423

IG:@adlinofficial
COD:Bandar baru bangi,kajang
Ws:www.wasap.my/0136465375

Fb: Erlina Suleman
cod: bandar saujana putra, puchong, jalan kebun, alam megah, kota kemuning, klcc (lunch time)
wassap: www.wasap.my/0125189047

Fb:Taj Nesha (tulisan jawi)
IG:@i_am_oilylovers
Area :Kota Kinabalu, Sabah
Wasap:
Www.wasap.my/0198319372

Fb : Bumbum shigella d'morganella
Ig : @shtagtrading
Area cod : Sungai buloh/bukit rahman putra/subang bestari
Whatsapp :https://www.wasap.my/0133962886

FB: Omnomnom Mochi Labuan
Area COD: Seluruh kawasan W.P. Labuan
Whatsapp: http://www.wasap.my/+60128649187

Fb: azzanurazwa
Area COD: Taiping/Kuala Kangsar/Bagan Serai/Ipoh
Whatspp: http://www.wasap.my/+60125978005

Fb : Vivie Emirza Eka
Insta : @ekanativestore
Area : Kuching, Samarahan
Whatsapp: https://api.whatsapp.com/send?phone=60138437545&text=MochiMochi

Fb: Hairiyah Mohammad
Insta: [email protected]
Area: Taman Tunku, Miri Sara
Read more
ig: @najlaabiz_beauty & @ejima86 cod: Nilai, sepang, bndr sri putra wasap: www.wasap.my/60136378726 ig:@leesa ...
Media Removed
ig: @najlaabiz_beauty & @ejima86 cod: Nilai, sepang, bndr sri putra wasap: www.wasap.my/60136378726 ig:@leesa muhamad. fb:leesa muhamad cod: kalumpang,tanjung malim,behrang,slim river,sungkai dan kawasan sewaktu dengannya wasap: www.wasap.my/0149917282 Ig: @mochideska Cod ... ig: @najlaabiz_beauty & @ejima86
cod: Nilai, sepang, bndr sri putra
wasap: www.wasap.my/60136378726

ig:@leesa muhamad.
fb:leesa muhamad
cod: kalumpang,tanjung malim,behrang,slim river,sungkai dan kawasan sewaktu dengannya
wasap: www.wasap.my/0149917282

Ig: @mochideska
Cod : USJ subang jaya, putra heights, MSU shah alam & sekitarnya, subang airport, damansara, puchong
wasap : https://www.wasap.my/0133721371

Fb:lin alin
Cod: bandar baru salak tinggi,sepang.klia,dengkil,banting.
Wasap : https://www.wasap.my/0182890438

Fb: Omnomnom Mochi Cyberjaya Putrajaya Equine Park
Cod: Cyberjaya Putrajaya Equine Park, Sierra16, Seri Kembangan, Dengkil
Wasap: www.wasap.my/60176012952

Fb: jannah rais / karim rais
Cod: s2, seremban, ampangan, rasah, senawang, sikamat.
Wassap: www.wasap.my/60122491538
www.wasap.my/60179418960

Fb : umi afi anaz
Ig: @puteriazeeshafriza
Cod: pangkor,lumut,manjung,sitiawan dan teluk intan..
Whatsapp: https://www.wasap.my/01115083411

Fb: Tuan nazatul arishah
Cod: pajam, mantin, semenyih, beranang, kajang
Whatsapp:https://www.wasap.my/ 0145083904

Fb:Nur Hazwani Wanie
IG:@hazwani.minhaj
Cod:Simpang Pulai/Gunung Rapat/Pasir Putih/Ipoh/Tasek/Tg Rambutan/Chemor
Wasap:
Www.wasap.my/0124841423

IG:@adlinofficial
COD:Bandar baru bangi,kajang
Ws:www.wasap.my/0136465375

Fb: Erlina Suleman
cod: bandar saujana putra, puchong, jalan kebun, alam megah, kota kemuning, klcc (lunch time)
wassap: www.wasap.my/0125189047

Fb:Taj Nesha (tulisan jawi)
IG:@i_am_oilylovers
Area :Kota Kinabalu, Sabah
Wasap:
Www.wasap.my/0198319372

Fb : Bumbum shigella d'morganella
Ig : @shtagtrading
Area cod : Sungai buloh/bukit rahman putra/subang bestari
Whatsapp :https://www.wasap.my/0133962886

FB: Omnomnom Mochi Labuan
Area COD: Seluruh kawasan W.P. Labuan
Whatsapp: http://www.wasap.my/+60128649187

Fb: azzanurazwa
Area COD: Taiping/Kuala Kangsar/Bagan Serai/Ipoh
Whatspp: http://www.wasap.my/+60125978005

Fb : Vivie Emirza Eka
Insta : @viaz_store_
Area : Kuching, Samarahan
Whatsapp: https://api.whatsapp.com/send?phone=60138437545&text=MochiMochi

Fb: Hairiyah Mohammad
Insta: [email protected]
Area: Taman Tunku, Miri Sarawak.
Whatssap: http://www.wasap.my/+6014899
Read more
@agent_aisyah15 (016-6375662) Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, Batu caves, Kepong, Selayang , Damansara Damai dan Bdr Sri Damansara • @agent_carlinda (016-3378591) Bukit Jelutong , Mcd Denai Alam, Setia Alam , Puncak Perdana ... @agent_aisyah15 (016-6375662)
Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, Batu caves, Kepong, Selayang , Damansara Damai dan Bdr Sri Damansara

@agent_carlinda (016-3378591)
Bukit Jelutong , Mcd Denai Alam, Setia Alam , Puncak Perdana , Mcd & Uitm dan Puncak Alam

@copycakes_lily (012-3848835)
Sunway, Subang Jaya, USJ, Putra Heights, Saujana Putra, Puchong, TPM & kawasan sekitar.

@desserts.semek (012-2191512)
👉SHAH ALAM 👉KLANG & PORT KLANG
👉SELFPICKUP DI BANDAR PUTERA2,KLANG.

@iris_delivery (wa 013-3692359)
Kota Damansara, TTDI, Bandar Utama, Ara Damansara, Sg Penchala, Damansara Heights , Damansara Perdana , Damansara dan kawasan sekitar

@kembara.mak.dan.anak (wa 013-2578613)
Equine, Seri Kembangan, Cyberjaya, Putrajaya, BBBangi, Dengkil, KLIA

@sumi_collectionshoppe (012-7879949)
Putrajaya, Bangi, Bukit Mahkota, Nilai, Serdang, Senawang dan Seremban

@mkf_services Shah Alam dan Klang

@zianaamoy Taman Dato Harun, Taman Medan, Sri Manja dan Sri Sentosa (012-3571695)

@slay_service Cheras, Kajang & kawasan sekitar (013-2314758)

@intanzailie Banting dan kawasan sekitar

@_yuumieyahfz (wa 013-3527743) Kuala Selangor, Sungai Buloh, Kuang, Unisel Bestari Jaya, Rawang, Bukit Beruntung dan Tasek Puteri dan Ijok

@fareydahdania (019-4040666) Seri Manjung, Sitiawan dan Lumut (naval •
Agent kedah (+60 12-285 9036)
@pulutzz_agentkedah

Agent kulim kedah dan bukit mertajam (017-2575141)
@azie_tomamiya
Read more
Loading...
#pulutkuningrendangzz Terima kasih Azie Untuk order kami buka balik jualan mulai esok @agent_aisyah15 (016-6375662) Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, Batu caves, Kepong, Selayang , Damansara Damai dan Bdr Sri Damansara • @agent_carlinda ... #pulutkuningrendangzz
Terima kasih Azie 💕

Untuk order kami buka balik jualan mulai esok 💕👇 @agent_aisyah15 (016-6375662)
Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, Batu caves, Kepong, Selayang , Damansara Damai dan Bdr Sri Damansara

@agent_carlinda (016-3378591)
Bukit Jelutong , Mcd Denai Alam, Setia Alam , Puncak Perdana , Mcd & Uitm dan Puncak Alam

@copycakes_lily (012-3848835)
Sunway, Subang Jaya, USJ, Putra Heights, Saujana Putra, Puchong, TPM & kawasan sekitar.

@desserts.semek (012-2191512) 👉 KLANG & PORT KLANG
👉 SELFPICKUP DI BANDAR PUTERA2,KLANG*
Kawasan yg berhampiran:-
Kota Kemuning, Bandarputera1, Jln Kebun, Johan Setia, Bukit Naga, Bukit Rimau, Bukit Tinggi, Bandar Puteri dan kwsn2 sekitar.

@iris_delivery (wa 013-3692359)
Kota Damansara, TTDI, Bandar Utama, Ara Damansara, Sg Penchala, Damansara Heights , Damansara Perdana , Damansara dan kawasan sekitar

@kembara.mak.dan.anak (wa 013-2578613)
Equine, Seri Kembangan, Cyberjaya, Putrajaya, BBBangi, Dengkil, KLIA

@sumi_collectionshoppe (012-7879949)
Putrajaya, BBBangi, Bukit Mahkota, Nilai,Senawang, Seremban dan Port Dickson

@mkf_service Shah Alam dan Klang

@zianaamoy Taman Dato Harun, Taman Medan, Sri Manja dan Sri Sentosa (012-3571695)

@slay_service Cheras, Kajang & kawasan sekitar (013-2314758)

@intanzailie Banting dan kawasan sekitar

@_yuumieyahfz (wa 013-3527743) Kuala Selangor, Sungai Buloh, Kuang, Unisel Bestari Jaya, Rawang, Bukit Beruntung dan Tasek Puteri dan Ijok

@fareydahdania (019-4040666) Seri Manjung, Sitiawan dan Lumut (naval base Lumut) •
Agent kedah (+60 12-285 9036)
@pulutzz_agentkedah

Agent kulim kedah dan bukit mertajam (017-2575141)
@azie_tomamiya
Read more
Assalamualaikum Selamat menjalankan ibadah puasa ..Allhamdulillah Bulan Ramadan yang penuh keinsafan Untuk semua pengemar puluy kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang juga pulut pandan sambal ikan bilis petai kami tetap menjalankan perniagaan seperti biasa cuma ... Assalamualaikum
Selamat menjalankan ibadah puasa ..Allhamdulillah
Bulan Ramadan yang penuh keinsafan 💕
Untuk semua pengemar puluy kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang juga pulut pandan sambal ikan bilis petai kami tetap menjalankan perniagaan seperti biasa cuma waktu dah ditukar jam 2petang pulut rendang zz siap khas unruk semua agent pulut kuning zz dan Customer boleh hubungi no dibawah #0102288573 #0173743341💕😄 💕
@agent_aisyah15 (016-6375662)
Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, Batu caves, Kepong, Selayang , Damansara Damai dan Bdr Sri Damansara

@agent_carlinda (016-3378591)
Bukit Jelutong , Mcd Denai Alam, Setia Alam , Puncak Perdana , Mcd & Uitm dan Puncak Alam

@copycakes_lily (012-3848835)
Sunway, Subang Jaya, USJ, Putra Heights, Saujana Putra, Puchong, TPM & kawasan sekitar.

@desserts.semek (012-2191512)
👉SHAH ALAM 👉KLANG & PORT KLANG
👉SELFPICKUP DI BANDAR PUTERA2,KLANG.

@iris_delivery (wa 013-3692359)
Kota Damansara, TTDI, Bandar Utama, Ara Damansara, Sg Penchala, Damansara Heights , Damansara Perdana , Damansara dan kawasan sekitar

@kembara.mak.dan.anak (wa 013-2578613)
Equine, Seri Kembangan, Cyberjaya, Putrajaya, BBBangi, Dengkil, KLIA

@sumi_collectionshoppe (012-7879949)
Putrajaya, Bangi, Bukit Mahkota, Nilai, Serdang, Senawang dan Seremban

@mkf_services Shah Alam dan Klang

@zianaamoy Taman Dato Harun, Taman Medan, Sri Manja dan Sri Sentosa (012-3571695)

@slay_service Cheras, Kajang & kawasan sekitar (013-2314758)

@intanzailie Banting dan kawasan sekitar

@_yuumieyahfz (wa 013-3527743) Kuala Selangor, Sungai Buloh, Kuang, Unisel Bestari Jaya, Rawang, Bukit Beruntung dan Tasek Puteri dan Ijok

@fareydahdania (019-4040666) Seri Manjung, Sitiawan dan Lumut (naval base Lumut)


Agent kedah (+60 12-285 9036)
@pulutzz_agentkedah

Agent kulim kedah dan bukit mertajam (017-2575141)
@azie_tomamiya
Read more
 #pulutkuningberhiaszz<span class="emoji emoji1f495"></span> Whatsaap untuk tempahan #0102288573<span class="emoji emoji1f495"></span> #0193034622 Baiklah dibawah ...
Media Removed
#pulutkuningberhiaszz Whatsaap untuk tempahan #0102288573 #0193034622 Baiklah dibawah ini saya sertakan senarai agent pulutkuningzz @agent_aisyah15 (016-6375662) Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, Batu caves, Kepong, ... #pulutkuningberhiaszz💕
Whatsaap untuk tempahan
#0102288573💕 #0193034622
Baiklah dibawah ini saya sertakan senarai agent pulutkuningzz 😍

@agent_aisyah15 (016-6375662)
Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, Batu caves, Kepong, Selayang , Damansara Damai dan Bdr Sri Damansara

@agent_carlinda (016-3378591)
Bukit Jelutong , Mcd Denai Alam, Setia Alam , Puncak Perdana , Mcd & Uitm dan Puncak Alam

@copycakes_lily (012-3848835)
Sunway, Subang Jaya, USJ, Putra Heights, Saujana Putra, Puchong, TPM & kawasan sekitar.

@desserts.semek (012-2191512)
👉SHAH ALAM 👉KLANG & PORT KLANG
👉SELFPICKUP DI BANDAR PUTERA2,KLANG.

@iris_delivery (wa 013-3692359)
Kota Damansara, TTDI, Bandar Utama, Ara Damansara, Sg Penchala, Damansara Heights , Damansara Perdana , Damansara dan kawasan sekitar

@kembara.mak.dan.anak (wa 013-2578613)
Equine, Seri Kembangan, Cyberjaya, Putrajaya, BBBangi, Dengkil, KLIA

@sumi_collectionshoppe (012-7879949)
Putrajaya, Bangi, Bukit Mahkota, Nilai, Serdang, Senawang dan Seremban

@mkf_services Shah Alam dan Klang

@zianaamoy Taman Dato Harun, Taman Medan, Sri Manja dan Sri Sentosa (012-3571695)

@slay_service Cheras, Kajang & kawasan sekitar (013-2314758)

@intanzailie Banting dan kawasan sekitar

@_yuumieyahfz (wa 013-3527743) Kuala Selangor, Sungai Buloh, Kuang, Unisel Bestari Jaya, Rawang, Bukit Beruntung dan Tasek Puteri dan Ijok

@fareydahdania (019-4040666) Seri Manjung, Sitiawan dan Lumut (naval base Lumut) •
Agent kedah (+60 12-285 9036)
@pulutzz_agentkedah

Agent kulim kedah dan bukit mertajam (017-2575141)
@azie_tomamiya
Read more
Loading...
Assalamualaikum Esok ada pulut kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang dan pulut pandan ...
Media Removed
Assalamualaikum Esok ada pulut kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang dan pulut pandan sambal ikan bilis petai sapa nsk ordee boleh whstsaap #0102288573 atau follow ig Agent pulut girls zz @agent_aisyah15 (016-6375662) Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, ... Assalamualaikum
Esok ada pulut kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang dan pulut pandan sambal ikan bilis petai sapa nsk ordee boleh whstsaap #0102288573💕 atau follow ig
Agent pulut girls zz
@agent_aisyah15 (016-6375662)
Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, Batu caves, Kepong, Selayang , Damansara Damai dan Bdr Sri Damansara

@agent_carlinda (016-3378591)
Bukit Jelutong , Mcd Denai Alam, Setia Alam , Puncak Perdana , Mcd & Uitm dan Puncak Alam

@copycakes_lily (012-3848835)
Sunway, Subang Jaya, USJ, Putra Heights, Saujana Putra, Puchong, TPM & kawasan sekitar.

@desserts.semek (012-2191512)
👉SHAH ALAM 👉KLANG & PORT KLANG
👉SELFPICKUP DI BANDAR PUTERA2,KLANG.

@iris_delivery (wa 013-3692359)
Kota Damansara, TTDI, Bandar Utama, Ara Damansara, Sg Penchala, Damansara Heights , Damansara Perdana , Damansara dan kawasan sekitar

@kembara.mak.dan.anak (wa 013-2578613)
Equine, Seri Kembangan, Cyberjaya, Putrajaya, BBBangi, Dengkil, KLIA

@sumi_collectionshoppe (012-7879949)
Putrajaya, Bangi, Bukit Mahkota, Nilai, Serdang, Senawang dan Seremban

@mkf_services Shah Alam dan Klang

@zianaamoy Taman Dato Harun, Taman Medan, Sri Manja dan Sri Sentosa (012-3571695)

@slay_service Cheras, Kajang & kawasan sekitar (013-2314758)

@intanzailie Banting dan kawasan sekitar

@_yuumieyahfz (wa 013-3527743) Kuala Selangor, Sungai Buloh, Kuang, Unisel Bestari Jaya, Rawang, Bukit Beruntung dan Tasek Puteri dan Ijok

@fareydahdania (019-4040666) Seri Manjung, Sitiawan dan Lumut •
Agent kedah (+60 12-285 9036)
@pulutzz_agentkedah

Agent kulim kedah dan bukit mertajam (017-2575141)
@azie_tomamiya
Read more
Assalamualaikum Arini cuti rehat sehari esok mula balik siapa nak order pulut kuning rendang ...
Media Removed
Assalamualaikum Arini cuti rehat sehari esok mula balik siapa nak order pulut kuning rendang zz Boleh order dengan agent kami yang rajin buat delivery hingga ke rumah atau pejabat anda .. @agent_aisyah15 (016-6375662) Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, ... Assalamualaikum
Arini cuti rehat sehari esok mula balik siapa nak order pulut kuning rendang zz
Boleh order dengan agent kami yang rajin buat delivery hingga ke rumah atau pejabat anda ..
👇
💕

@agent_aisyah15 (016-6375662)
Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, Batu caves, Kepong, Selayang , Damansara Damai dan Bdr Sri Damansara

@agent_carlinda (016-3378591)
Bukit Jelutong , Mcd Denai Alam, Setia Alam , Puncak Perdana , Mcd & Uitm dan Puncak Alam

@copycakes_lily (012-3848835)
Sunway, Subang Jaya, USJ, Putra Heights, Saujana Putra, Puchong, TPM & kawasan sekitar.

@desserts.semek (012-2191512) 👉 KLANG & PORT KLANG
👉 SELFPICKUP DI BANDAR PUTERA2,KLANG*
Kawasan yg berhampiran:-
Kota Kemuning, Bandarputera1, Jln Kebun, Johan Setia, Bukit Naga, Bukit Rimau, Bukit Tinggi, Bandar Puteri dan kwsn2 sekitar.

@iris_delivery (wa 013-3692359)
Kota Damansara, TTDI, Bandar Utama, Ara Damansara, Sg Penchala, Damansara Heights , Damansara Perdana , Damansara dan kawasan sekitar

@kembara.mak.dan.anak (wa 013-2578613)
Equine, Seri Kembangan, Cyberjaya, Putrajaya, BBBangi, Dengkil, KLIA

@sumi_collectionshoppe (012-7879949)
Putrajaya, BBBangi, Bukit Mahkota, Nilai,Senawang, Seremban dan Port Dickson

@mkf_service Shah Alam dan Klang

@zianaamoy Taman Dato Harun, Taman Medan, Sri Manja dan Sri Sentosa (012-3571695)

@slay_service Cheras, Kajang & kawasan sekitar (013-2314758)

@intanzailie Banting dan kawasan sekitar

@_yuumieyahfz (wa 013-3527743) Kuala Selangor, Sungai Buloh, Kuang, Unisel Bestari Jaya, Rawang, Bukit Beruntung dan Tasek Puteri dan Ijok

@fareydahdania (019-4040666) Seri Manjung, Sitiawan dan Lumut (naval base Lumut) •
Agent kedah (+60 12-285 9036)
@pulutzz_agentkedah

Agent kulim kedah dan bukit mertajam (017-2575141)
@azie_tomamiya
Read more
Assalamualaikum Kalau dapat cari silap saya di gambar ini nanti saya belanja makan pulut kuning ...
Media Removed
Assalamualaikum Kalau dapat cari silap saya di gambar ini nanti saya belanja makan pulut kuning esok Esok seperti biasa kami akan masak seawal 4 pagi untuk menyediakan pulut kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang dan pulut pandan sambal ikan bilis petai.. Sapa nak boleh ... Assalamualaikum
Kalau dapat cari silap saya di gambar ini nanti saya belanja makan pulut kuning esok 😃
Esok seperti biasa kami akan masak seawal 4 pagi untuk menyediakan pulut kuning rendang ayam rendang daging rendang kerang dan pulut pandan sambal ikan bilis petai..
Sapa nak boleh order dengan agent kami 💕 💕👇 @agent_aisyah15 (016-6375662)
Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, Batu caves, Kepong, Selayang , Damansara Damai dan Bdr Sri Damansara

@agent_carlinda (016-3378591)
Bukit Jelutong , Mcd Denai Alam, Setia Alam , Puncak Perdana , Mcd & Uitm dan Puncak Alam

@copycakes_lily (012-3848835)
Sunway, Subang Jaya, USJ, Putra Heights, Saujana Putra, Puchong, TPM & kawasan sekitar.

@desserts.semek (012-2191512) 👉 KLANG & PORT KLANG
👉 SELFPICKUP DI BANDAR PUTERA2,KLANG*
Kawasan yg berhampiran:-
Kota Kemuning, Bandarputera1, Jln Kebun, Johan Setia, Bukit Naga, Bukit Rimau, Bukit Tinggi, Bandar Puteri dan kwsn2 sekitar.

@iris_delivery (wa 013-3692359)
Kota Damansara, TTDI, Bandar Utama, Ara Damansara, Sg Penchala, Damansara Heights , Damansara Perdana , Damansara dan kawasan sekitar

@kembara.mak.dan.anak (wa 013-2578613)
Equine, Seri Kembangan, Cyberjaya, Putrajaya, BBBangi, Dengkil, KLIA

@sumi_collectionshoppe (012-7879949)
Putrajaya, BBBangi, Bukit Mahkota, Nilai,Senawang, Seremban dan Port Dickson

@mkf_service Shah Alam dan Klang

@zianaamoy Taman Dato Harun, Taman Medan, Sri Manja dan Sri Sentosa (012-3571695)

@slay_service Cheras, Kajang & kawasan sekitar (013-2314758)

@intanzailie Banting dan kawasan sekitar

@_yuumieyahfz (wa 013-3527743) Kuala Selangor, Sungai Buloh, Kuang, Unisel Bestari Jaya, Rawang, Bukit Beruntung dan Tasek Puteri dan Ijok

@fareydahdania (019-4040666) Seri Manjung, Sitiawan dan Lumut (naval base Lumut) •
Agent kedah (+60 12-285 9036)
@pulutzz_agentkedah

Agent kulim kedah dan bukit mertajam (017-2575141)
@azie_tomamiya
Read more
Loading...
Hello Salam perkenalan buat semua Esok ada PULUT KUNING SAMBAL UDANG JANGAN TENGOK GAMBAR KAT ...
Media Removed
Hello Salam perkenalan buat semua Esok ada PULUT KUNING SAMBAL UDANG JANGAN TENGOK GAMBAR KAT ATAS TU..HIHIHI.. ESOK THE REAL PULUT KUNING SAMBAL UDANG AKAN MULA DI JUAL ..HARGANYA RM15 SATU BOX SIAPA NAK ORDER DARI HARINI KENA ORDER YA..BOLEH FOLLOW IG AGENT KAMI @agent_aisyah15 ... Hello
Salam perkenalan buat semua
Esok ada PULUT KUNING SAMBAL UDANG
JANGAN TENGOK GAMBAR KAT ATAS TU..HIHIHI..
ESOK THE REAL PULUT KUNING SAMBAL UDANG AKAN MULA DI JUAL ..HARGANYA RM15 SATU BOX
SIAPA NAK ORDER DARI HARINI KENA ORDER YA..BOLEH FOLLOW IG AGENT KAMI
@agent_aisyah15 (016-6375662)
Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, Batu caves, Kepong, Selayang , Damansara Damai dan Bdr Sri Damansara

@agent_carlinda (016-3378591)
Bukit Jelutong , Mcd Denai Alam, Setia Alam , Puncak Perdana , Mcd & Uitm dan Puncak Alam

@copycakes_lily (012-3848835)
Sunway, Subang Jaya, USJ, Putra Heights, Saujana Putra, Puchong, TPM & kawasan sekitar.

@desserts.semek (012-2191512) 👉 KLANG & PORT KLANG
👉 SELFPICKUP DI BANDAR PUTERA2,KLANG*
Kawasan yg berhampiran:-
Kota Kemuning, Bandarputera1, Jln Kebun, Johan Setia, Bukit Naga, Bukit Rimau, Bukit Tinggi, Bandar Puteri dan kwsn2 sekitar.

@iris_delivery (wa 013-3692359)
Kota Damansara, TTDI, Tropicana, Bandar Utama, Ara Damansara, Sg Penchala, Damansara Heights , Damansara Perdana , Damansara dan kawasan sekitar

@kembara.mak.dan.anak (wa 013-2578613)
Equine, Seri Kembangan, Cyberjaya, Putrajaya, BBBangi, Dengkil, KLIA

@sumi_collectionshoppe (012-7879949)
Putrajaya, BBBangi, Bukit Mahkota, Nilai,Senawang, Seremban dan Port Dickson

@mkf_services Shah Alam dan Klang

@zianaamoy Taman Dato Harun, Taman Medan, Sri Manja dan Sri Sentosa (012-3571695)

@slay_service Cheras, Kajang & kawasan sekitar (013-2314758)

@intanzailie Banting dan kawasan sekitar

@_yuumieyahfz (wa 013-3527743) Kuala Selangor, Sungai Buloh, Kuang, Unisel Bestari Jaya, Rawang, Bukit Beruntung dan Tasek Puteri dan Ijok

@fareydahdania (019-4040666) Seri Manjung, Sitiawan dan Lumut (naval base Lumut) •
Agent kedah (+60 12-285 9036)
@pulutzz_agentkedah

Agent kulim kedah dan bukit mertajam (017-2575141)
@azie_tomamiya
.
@elizasazali (016-2502543)
Petaling Jaya, Bangsar South, Jln Klang Lama, Mid Valley, Kerinchi, Pantai Dalam, Bangsar dn sekitarnya.
Read more
Sapa nak esok kami kat Ampang Park dan Sogo Jam 12 tengahari Whatsapp bedah utk sogo #0173743341 Wgstsapp Ayu utk Ampang park #01131622192 Untuk agent kami area kuala Lumpur,Selangor dan neger2 lain @agent_aisyah15 (016-6375662) Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln ... Sapa nak esok kami kat Ampang Park dan Sogo
Jam 12 tengahari 💕

Whatsapp bedah utk sogo #0173743341
Wgstsapp Ayu utk Ampang park #01131622192

Untuk agent kami area kuala Lumpur,Selangor dan neger2 lain 👇

@agent_aisyah15 (016-6375662)
Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, Batu caves, Kepong, Selayang , Damansara Damai dan Bdr Sri Damansara

@agent_carlinda (016-3378591)
Bukit Jelutong , Mcd Denai Alam, Setia Alam , Puncak Perdana , Mcd & Uitm dan Puncak Alam

@copycakes_lily (012-3848835)
Sunway, Subang Jaya, USJ, Putra Heights, Saujana Putra, Puchong, TPM & kawasan sekitar.

@desserts.semek (012-2191512) 👉 KLANG & PORT KLANG
👉 SELFPICKUP DI BANDAR PUTERA2,KLANG*
Kawasan yg berhampiran:-
Kota Kemuning, Bandarputera1, Jln Kebun, Johan Setia, Bukit Naga, Bukit Rimau, Bukit Tinggi, Bandar Puteri dan kwsn2 sekitar.

@iris_delivery (wa 013-3692359)
Kota Damansara, TTDI, Tropicana, Bandar Utama, Ara Damansara, Sg Penchala, Damansara Heights , Damansara Perdana , Damansara dan kawasan sekitar

@kembara.mak.dan.anak (wa 013-2578613)
Equine, Seri Kembangan, Cyberjaya, Putrajaya, BBBangi, Dengkil, KLIA

@sumi_collectionshoppe (012-7879949)
Putrajaya, BBBangi, Bukit Mahkota, Nilai,Senawang, Seremban dan Port Dickson

@mkf_services Shah Alam dan Klang

@zianaamoy Taman Dato Harun, Taman Medan, Sri Manja dan Sri Sentosa (012-3571695)

@slay_service Cheras, Kajang & kawasan sekitar (013-2314758)

@intanzailie Banting dan kawasan sekitar

@_yuumieyahfz (wa 013-3527743) Kuala Selangor, Sungai Buloh, Kuang, Unisel Bestari Jaya, Rawang, Bukit Beruntung dan Tasek Puteri dan Ijok

@fareydahdania (019-4040666) Seri Manjung, Sitiawan dan Lumut (naval base Lumut) •
Agent kedah (+60 12-285 9036)
@pulutzz_agentkedah

Agent kulim kedah dan bukit mertajam (017-2575141)
@azie_tomamiya
.
@elizasazali (016-2502543)
Petaling Jaya, Bangsar South, Jln Klang Lama, Mid Valley, Kerinchi, Pantai Dalam, Bangsar dn sekitarnya.
Read more
@agent_aisyah15 (016-6375662) Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa ...
Media Removed
@agent_aisyah15 (016-6375662) Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, Batu caves, Kepong, Selayang , Damansara Damai dan Bdr Sri Damansara • @agent_carlinda (016-3378591) Bukit Jelutong , Mcd Denai Alam, Setia Alam , Puncak Perdana ... @agent_aisyah15 (016-6375662)
Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, Batu caves, Kepong, Selayang , Damansara Damai dan Bdr Sri Damansara

@agent_carlinda (016-3378591)
Bukit Jelutong , Mcd Denai Alam, Setia Alam , Puncak Perdana , Mcd & Uitm dan Puncak Alam

@copycakes_lily (012-3848835)
Sunway, Subang Jaya, USJ, Putra Heights, Saujana Putra, Puchong, TPM & kawasan sekitar.

@desserts.semek (012-2191512) 👉 KLANG & PORT KLANG
👉 SELFPICKUP DI BANDAR PUTERA2,KLANG*
Kawasan yg berhampiran:-
Kota Kemuning, Bandarputera1, Jln Kebun, Johan Setia, Bukit Naga, Bukit Rimau, Bukit Tinggi, Bandar Puteri dan kwsn2 sekitar.

@iris_delivery (wa 013-3692359)
Kota Damansara, TTDI, Tropicana, Bandar Utama, Ara Damansara, Sg Penchala, Damansara Heights , Damansara Perdana , Damansara dan kawasan sekitar

@kembara.mak.dan.anak (wa 013-2578613)
Equine, Seri Kembangan, Cyberjaya, Putrajaya, BBBangi, Dengkil, KLIA

@sumi_collectionshoppe (012-7879949)
Putrajaya, BBBangi, Bukit Mahkota, Nilai,Senawang, Seremban dan Port Dickson

@mkf_services Shah Alam dan Klang

@zianaamoy Taman Dato Harun, Taman Medan, Sri Manja dan Sri Sentosa (012-3571695)

@slay_service Cheras, Kajang & kawasan sekitar (013-2314758)

@intanzailie Banting dan kawasan sekitar

@_yuumieyahfz (wa 013-3527743) Kuala Selangor, Sungai Buloh, Kuang, Unisel Bestari Jaya, Rawang, Bukit Beruntung dan Tasek Puteri dan Ijok

@fareydahdania (019-4040666) Seri Manjung, Sitiawan dan Lumut (naval base Lumut) •
Agent kedah (+60 12-285 9036)
@pulutzz_agentkedah

Agent kulim kedah dan bukit mertajam (017-2575141)
@azie_tomamiya
.
@elizasazali (016-2502543)
Petaling Jaya, Bangsar South, Jln Klang Lama, Mid Valley, Kerinchi, Pantai Dalam, Bangsar dn sekitarnya.

Hello orang Manjung esok pulut kuning akan sampai dikawasan Manjung sapa bak sila orde4 yea.. Esok kwsn manjung
Selasa 11.9.2018
0194040666
Read more
Ini gambar sebenarnya saya nak bagitau esok ada pulut kuning sambal udang besar weii udang 3 ekor ...
Media Removed
Ini gambar sebenarnya saya nak bagitau esok ada pulut kuning sambal udang besar weii udang 3 ekor mak bapak anak sekali Esok boleh makan dah orang orang Singapore yang teringin makan boleh datang expo esok arini ada pulut pandan sambalikanbilispeta dwn lain2.rendang i Esok ada taw..order ... Ini gambar sebenarnya saya nak bagitau esok ada pulut kuning sambal udang besar weii udang 3 ekor mak bapak anak sekali 😃
Esok boleh makan dah orang orang Singapore yang teringin makan boleh datang expo esok arini ada pulut pandan sambalikanbilispeta dwn lain2.rendang i
Esok ada taw..order dengan agent kami belah kl tu depa hantaq..👇 @agent_aisyah15 (016-6375662)
Bandaraya KL, Jln Ipoh, Jln Kuching, Jln Duta, Ampang, Wangsa Maju, Setapak, Gombak, Batu caves, Kepong, Selayang , Damansara Damai dan Bdr Sri Damansara

@agent_carlinda (016-3378591)
Bukit Jelutong , Mcd Denai Alam, Setia Alam , Puncak Perdana , Mcd & Uitm dan Puncak Alam

@copycakes_lily (012-3848835)
Sunway, Subang Jaya, USJ, Putra Heights, Saujana Putra, Puchong, TPM & kawasan sekitar.

@desserts.semek (012-2191512) 👉 KLANG & PORT KLANG
👉 SELFPICKUP DI BANDAR PUTERA2,KLANG*
Kawasan yg berhampiran:-
Kota Kemuning, Bandarputera1, Jln Kebun, Johan Setia, Bukit Naga, Bukit Rimau, Bukit Tinggi, Bandar Puteri dan kwsn2 sekitar.

@iris_delivery (wa 013-3692359)
Kota Damansara, TTDI, Tropicana, Bandar Utama, Ara Damansara, Sg Penchala, Damansara Heights , Damansara Perdana , Damansara dan kawasan sekitar

@kembara.mak.dan.anak (wa 013-2578613)
Equine, Seri Kembangan, Cyberjaya, Putrajaya, BBBangi, Dengkil, KLIA

@sumi_collectionshoppe (012-7879949)
Putrajaya, BBBangi, Bukit Mahkota, Nilai,Senawang, Seremban dan Port Dickson

@mkf_services Shah Alam dan Klang

@zianaamoy Taman Dato Harun, Taman Medan, Sri Manja dan Sri Sentosa (012-3571695)

@slay_service Cheras, Kajang & kawasan sekitar (013-2314758)

@intanzailie Banting dan kawasan sekitar

@_yuumieyahfz (wa 013-3527743) Kuala Selangor, Sungai Buloh, Kuang, Unisel Bestari Jaya, Rawang, Bukit Beruntung dan Tasek Puteri dan Ijok

@fareydahdania (019-4040666) Seri Manjung, Sitiawan dan Lumut (naval base Lumut) •
Agent kedah (+60 12-285 9036)
@pulutzz_agentkedah

Agent kulim kedah dan bukit mertajam (017-2575141)
@azie_tomamiya
.
@elizasazali (016-2502543)
Petaling Jaya, Bangsar South, Jln Klang Lama, Mid Valley, Kerinchi, Pantai Dalam, Bangsar dn sekitarnya.
Read more
Mau Menjadi Dokter Gigi berkelas Dunia ??? Kuota 5 Orang saja.....!!!! Ayo Wujudkan Mimpimu ...
Media Removed
Mau Menjadi Dokter Gigi berkelas Dunia ??? Kuota 5 Orang saja.....!!!! Ayo Wujudkan Mimpimu Kuliah di Luar Negeri bersama Universiti Kebangsaan Malaysia ( The National University of Malaysia ) Bisa jadi pilihan yang terbaik buat kalian . Di salah satu Universitas Peringkat Tertinggi ... Mau Menjadi Dokter Gigi berkelas Dunia ???
Kuota 5 Orang saja.....!!!!
Ayo Wujudkan Mimpimu Kuliah di Luar Negeri bersama Universiti Kebangsaan Malaysia ( The National University of Malaysia )
Bisa jadi pilihan yang terbaik buat kalian
.
Di salah satu Universitas Peringkat Tertinggi & Terbaik di Kawasan ASEAN yang Menjadi World Class University
.
Fasilitas yang tersedia di UKM sangat modern dan lengkap, Asrama Mahasiswa bahkan Lapangan Golf, Swimming Pool, Pusat Olahraga serta Hotel tersedia didalam Kampus, artinya segala keperluan belajarmu ada dikampus ini..
.
Lokasinya 30 menit dari Bandara KLIA dan di Area Kota Kuala Lumpur membuat akses kemanapun jadi sangat mudah dan pengalaman belajar kalian akan sangat menarik..
.
Selain Dokter Gigi, UKM memiliki banyak Program Studi berskala International seperti Dual Degree Program dengan Universitas di Jerman.
.
Penasaran?
Langsung Kontak Kami untuk informasi lebih lengkap nya, serta ada program beasiswa nya juga lho..!!!
.
Informasi Whatsapp (Sendy : 08113108800)
Read more
Loading...