Loading Content...

Med våra av frukost

Unique profiles
68
Most used tags
Total likes
0
Top locations
A.C. Perchs Thehandel, Vici Athletics, Bobergsgymnasiet Ånge
Average media age
696.9 days
to ratio
23.7
BOKA IN ER! På måndag 29/11 samt onsdag 31/11 kommer jag & @fimpenjohan bjuda på frukost & lotteri ...
Media Removed
BOKA IN ER! På måndag 29/11 samt onsdag 31/11 kommer jag & @fimpenjohan bjuda på frukost & lotteri på motionsform. I samband med våra morgonpass kommer det finnas tillgång till detta. Redan flera bokningar vilket är superroligt. Du har chans att vinna fina priser, bland annat 1 pt-timme. ... BOKA IN ER!
På måndag 29/11 samt onsdag 31/11 kommer jag & @fimpenjohan bjuda på frukost & lotteri på motionsform. I samband med våra morgonpass kommer det finnas tillgång till detta. Redan flera bokningar vilket är superroligt.
Du har chans att vinna fina priser, bland annat 1 pt-timme. Frukosten som finns på plats kommer ifrån @sportzemlan.
Måndag: Jesper
Spinning kl 6.30 25min
Cirkelfys kl 7.00 25min
Onsdag: Johan
Spinning kl 6.00 40min
Ni är varmt välkomna! Hör av er vid intresse.
Read more
Frukost med äldste sonen på @frumariasbak <span class="emoji emoji2764"></span>️ innan första skoldagen. Min stora stora kille. Sidospår. ...
Media Removed
Frukost med äldste sonen på @frumariasbak ️ innan första skoldagen. Min stora stora kille. Sidospår. Jag har som nyårslöfte att inte ta några fajter som inte är min att ta. Men eftersom jag är aktuell med frågan ”skillnaden mellan drev och kritik” i @cissiwallin s podd Faktiskt, så vill ... Frukost med äldste sonen på @frumariasbak ❤️ innan första skoldagen. Min stora stora kille.

Sidospår. Jag har som nyårslöfte att inte ta några fajter som inte är min att ta. Men eftersom jag är aktuell med frågan ”skillnaden mellan drev och kritik” i @cissiwallin s podd Faktiskt, så vill jag ändå säga något om @graafmagdalena och @alexandrarejsmar och sen de som står vid sidan om och hatar. Det är tre helt olika saker.

Så himla bra och stort av @graafmagdalena att be om ursäkt publikt. Det är inte alla som gör det. Jag tycker ATT man gör det är viktigare än HUR man gör det.

Så snygg saklig kritik av @alexandrarejsmar jag tycker den var pedagogisk och undervisande. Jag lärde mig så mycket jag inte visste om.

Det hade kunnat stanna där. Kritik, förlåt, end of story. Men så finns det de som förstör diskussionen genom att kalla folk saker, hotas och hånar. Ni förstör verkligen diskussionen, gör att offentliga personer tvingas tassa på tå utan att våga göra fel. Vi måste våga säga fel saker, våga ta till oss nya insikter och vpga säga förlåt UTAN att bli hotade eller hånade.

Alexandra gav kritik.

Hatarna skapar drev.

Det är viktigt att skilja på dessa två. Jag hade så gärna sett Magdalena och Alexandras dialog och bara känt ”vad bra det blev, vi lärde oss alla nåt” ist för obehag av de som passar på att hata vid sidan om. Hatarna gör oss rädda för att göra fel, de gör oss rädda för att ge saklig kritik. Vi slår knut på oss när vi ger kritik för vi får skulden för drevet, och de som ber om ursäkt slår knut på sig själva för att hatarna aldrig tycker den är bra nog.
@miaskaringerlazar sa något bra: Prata inte med Hat i munnen.

Den borde vi alla ta till oss. Ha en fin dag alla❤️
Read more
MONDAY MOTIVATION • 1. Äta en bra frukost. 2.checka av de tre översta punkterna på min att göra lista. ...
Media Removed
MONDAY MOTIVATION • 1. Äta en bra frukost. 2.checka av de tre översta punkterna på min att göra lista. 3. Boka lunch med någon vän till veckan. 4.ge min kropp mycket rörlighetsträning. 5. Se till att vara glad mycket. Hur startar du veckan? • • • #morningcheckup #morningroutine #womenrunning ... MONDAY MOTIVATION • 1. Äta en bra frukost. 2.checka av de tre översta punkterna på min att göra lista. 3. Boka lunch med någon vän till veckan. 4.ge min kropp mycket rörlighetsträning. 5. Se till att vara glad mycket.
Hur startar du veckan? •


#morningcheckup #morningroutine #womenrunning #runningmom #asics #asicsfrontrunner #asicsfrontrunnersweden #motivation #smile
Read more
Efter en mysig frukost tillsammans så är det dags för mig att återvända in till civilisationen och ...
Media Removed
Efter en mysig frukost tillsammans så är det dags för mig att återvända in till civilisationen och alla vanliga människor som aldrig någonsin, ens skulle tänka tanken, att åka ut i skärgården och genomföra @otillorace som CNN har rankat som en av de tuffaste uthållighetstävlingarna i världen. ... Efter en mysig frukost tillsammans så är det dags för mig att återvända in till civilisationen och alla vanliga människor som aldrig någonsin, ens skulle tänka tanken, att åka ut i skärgården och genomföra @otillorace som CNN har rankat som en av de tuffaste uthållighetstävlingarna i världen. Ganska lång mening va🤣. Jag kommer ha den här medaljen på mig varje dag på jobbet den här veckan. Ganska sjukt att jag ändå känner mig helt ok i kroppen. Lite småstel när jag skulle ta mig upp ur sängen 07. Men när man rullat igång kroppen och klippt en kaffe så är man ändå helt ok och redo för en vanlig jobbvecka. Tack för alla gratulationer med ert stöd så kan jag springa och simma ett varv runt jorden 🤣👌🏼🇸🇪
Read more
Jag går i gymnasiet, någon kallar mig Bög. Jag tar illa vid mig. Min klasskamrat säger ifrån. Hon ...
Media Removed
Jag går i gymnasiet, någon kallar mig Bög. Jag tar illa vid mig. Min klasskamrat säger ifrån. Hon är kvinna. Jag går sönder under en separation. Mina vänner kommer hem till mig med glass, sover över och klappar mig över ryggen när jag inte kan svälja min frukost då tårarna bara väller fram. Dom ... Jag går i gymnasiet, någon kallar mig Bög. Jag tar illa vid mig. Min klasskamrat säger ifrån. Hon är kvinna.

Jag går sönder under en separation. Mina vänner kommer hem till mig med glass, sover över och klappar mig över ryggen när jag inte kan svälja min frukost då tårarna bara väller fram.
Dom är kvinnor.

Jag är ledsen för att det är kämpigt i karriären. Min mamma säger att hon älskar mig vad jag än gör och lär mig sakta att bli vän med att det är inte vad jag gör som definierar mig.
Hon är kvinna.

Tack alla kvinnor som backat mig, stöttat mig och byggt upp mig.
Jag hade pajat utan er.
Nu står jag med er så river vi ner patriarkatet och kämpar för en mer jämnställd värld! (På bilden ser vi några av mina främsta förebilder, förutom alla andra fantastiska kvinnor jag har runt mig, som jag kanaliserar var dag. Visst är det märkligt att när jag tänker att jag ska göra ett kollage med vettiga förebilder kan jag lätt googla upp 20 kvinnor, men när det kommer till manliga förebilder får jag tänka några varv till. Låt oss ändra bilden av hur män ska vara !)
(PS. Ser numera inte Bög som något dåligt utan ungefär jämnförbart med att någon skulle säga ”du har blå ögon”, med andra ord något väldigt uppenbart och intetsägande)
Read more
Morgonlöpning, dadlar och crossfitteri, ja det är morgonrutin här i paradiset. Crossfitteriet ...
Media Removed
Morgonlöpning, dadlar och crossfitteri, ja det är morgonrutin här i paradiset. Crossfitteriet var med fokus cardio och det var ju lite extra lyckat efter fartintervallerna det. Bland annat 4minuters intervaller på roddmaskin och assaultbike och man håller käften liksom (finns ju ... Morgonlöpning, dadlar och crossfitteri, ja det är morgonrutin här i paradiset.
Crossfitteriet var med fokus cardio och det var ju lite extra lyckat efter fartintervallerna det. Bland annat 4minuters intervaller på roddmaskin och assaultbike och man håller käften liksom (finns ju dom som tycker jag borde göra det lite mer frekvent om jag fattat saken rätt)
Tog lite halvstor frukost pga det stod ”Strong” på schemat redan en timme efter avslutat crossfittande. Lät lovande tyckte jag. Det de missade informera om var det finstilta ”by Zumba”. När det framgick tog jag min matta och gick, trots instruktörens löfte om att det skulle bli så enkelt att till och med en karl klarar av det. Men ingen tänker på oss Attackhelikoptrar. Styrketränar med strong på riktigt på gymet istället.
Solstolshäng och efter det blev det ta mej hela tusan, lite Mobility. Det mest smärtsamma jag gjort här hittills. Jag har ju som bekant väldigt mycket ryggrad. Instruktören var väldigt förstående mot tant, bedyrade att inget behövde ske intakt med musiken och vände till och med på sej så att jag slapp tänka allt i spegelvänt. Tänk, så mycket de finns som jag suger på ändå. Raskt vidare till Fitness boxing. LISA!!!! Det är inte alls alltid vänster först. Fan oxå! När jag äntligen lärt mej. Inte i takt med musik här heller iaf, räddade upp det en smula.
Annars vill jag passa på att uttrycka min uppskattning åt de som kommer fram och frågar ”Är det du som är Robinsons svar på Farmen Christina?” Det känns liksom så mkt bättre än alla dom som bara tittar väldigt mycket. Jag blir ju fan osäker- är gylfen öppen? Har jag en snorkråka i näsan? Gör jag nåt fel? Äter jag för mycket eller är ni bara imponerade av hur hårt jag tränar liksom?
Fråga istället så får alla berörda parter klarhet i ärendet. Det är ju inte jAg som skriker ”håll käften” åt folk, taggen till trots.. Ja, det va väl i stort sett allt det. Robinson och middag och torsdagen är över för min del. HEPPÅER! #egovecka #tränahårthållkäften #playitas #e3traning #ptpåriktigt
Read more
För snart 10 år sedan straxt efter studenten, bestämde jag mig för att flytta utomlands. Jag visste ...
Media Removed
För snart 10 år sedan straxt efter studenten, bestämde jag mig för att flytta utomlands. Jag visste alltid att den lilla staden jag växte upp i (Västervik), var alldeles för litet för mig och att det fanns så mycket mer att upptäcka av världen. . Under 10 år levde jag i olika Europeiska städer ... För snart 10 år sedan straxt efter studenten, bestämde jag mig för att flytta utomlands. Jag visste alltid att den lilla staden jag växte upp i (Västervik), var alldeles för litet för mig och att det fanns så mycket mer att upptäcka av världen. .
Under 10 år levde jag i olika Europeiska städer och lärde mig att anpassa mig efter nya kulturer. Ny mat, nytt språk, spännande platser, nya möten....Det är en sak att resa till ett nytt land, och det är en sak att faktiskt bo i ett nytt land. Lärdomarna man får av det är något man aldrig lär sig i skolan. .
Vad vill jag säga med det här? Jo, att....om du har tankar eller drömmer om att flytta utomlands - GÖR DET! #justdoit 👊🏽 Sverige kommer alltid finnas kvar, men åren kommer försvinna och en dag kanske du står där och kanske ångrar allt du inte gjorde...”tänk om jag hade vågat”.....
.
Själv hade jag varken bostad eller jobb, den dagen jag slängde ryggsäcken på axeln och gav mig iväg. Endast lite sparade pengar och en inställning att ”allt går om jag vill och att allt oftast löser sig”. Ju äldre vi blir desto fler begränsande tankar lyckas vi få. Jag kan inte för att, för att, för att, det går inte för att, för att....osv. Men allt sitter bara i huvudet. .
Trots att jag inte valde att gå den ”traditionella” vägen skulle jag ALDRIG vilja byta, eller ”göra om”. Åren gav mig så enormt mycket. Och jag märker det speciellt nu, ju mer global världen blir och hur bra det är att ha den erfarenheten, kunskapen och förståelsen för allt som inte är det man är van vid. Och jag kommer flytta igen i framtiden utan tvekan, livet är för kort för att inte testa ut sina vingar och bo runt om i världen tycker jag! .
Så igen, om du drömmer om att vakna upp i Paris och äta din frukost på ett av stadens alla mysiga fik, eller bo i alperna och åka skidor varje dag, eller mitt i storstadspulsen i London eller var som helst - VÅGA. Tro mig det är lättare än vad du tror och du kan alltid komma tillbaka....Bonne Journée !💋☕️🥐 Sx
—————————
.
.
.
.
.
#paris #våga #liveyourdream #inspirerande #jagkan #jagkanjagvill #hälsa #stockholm #travel #resia #drömstort #mindfulness #spiritjunkie #spiritualgangster #rituals #frukost #kaffe #frulle
Read more
Dilemma! Hur ska du få kollegor att arbeta extra en lördag? 1. Tvång? 2. Be om frivilliga? 3. Belöna ...
Media Removed
Dilemma! Hur ska du få kollegor att arbeta extra en lördag? 1. Tvång? 2. Be om frivilliga? 3. Belöna individuellt? 4. Belöna alla i gruppen? 5. Gemensam aktivitet? 6. Skänka till en god sak? Så ska du göra: • Be dem på ett mycket trevligt sätt och inte ta för givet att de ska ... Dilemma!
Hur ska du få kollegor att arbeta extra en lördag?
1. Tvång?
2. Be om frivilliga?
3. Belöna individuellt?
4. Belöna alla i gruppen?
5. Gemensam aktivitet?
6. Skänka till en god sak?

Så ska du göra:
• Be dem på ett mycket trevligt sätt och inte ta för givet att de ska ställa upp. Inte vädja till skuld eller deras dåliga samvete.
• Inte locka med extra pengar, utöver lönen. • Förklara mycket tydligt varför detta måste göras just denna helg. Annars kommer de hela tiden tänka att detta kunde vi gjort på måndag.
• Medge att uppgiften är tråkig. Kanske till och med överdriva rejält. Ofta gör vi misstaget att göra tvärtom. • Låt alla göra på sitt sätt. Kanske tävla om smartaste sättet. Fokusera på resultatet istället för arbetsuppgiften.
• Göra det runt omkring så roligt som möjligt. Starta dagen med att bjuda frukost och till lunchen ett gott smörgåsbord.
• Se till att du sedan tidigare har en vänskaplig relation. Vänner emellan är det mycket lättare att ställa upp extra en helg. Man ser det inte som bra arbete då. Social prissättning jämfört med marknadsmässig prissättning. Du vill inte ta betalt av folk som du känner. Gör dina anställda till dina vänner. Minska klyftan mellan privat och arbetslivet.

Det var några tankar från mig? Hur tänker du?

#Självledarskap
Read more
Vilken vecka jag haft. Startar Lian i måndags med en riktig mystur till Hellefors med både M och ...
Media Removed
Vilken vecka jag haft. Startar Lian i måndags med en riktig mystur till Hellefors med både M och H bana. Fick även uppleva hur DUMMA folk är som ska tjäna 15 sek genom att köra över ett vägskydd framför nosen på oss, men han lyckades och tjänade sina 15 sek. Sen blev det hem och tycka synd om mig ... Vilken vecka jag haft.
Startar Lian i måndags med en riktig mystur till Hellefors med både M och H bana. Fick även uppleva hur DUMMA folk är som ska tjäna 15 sek genom att köra över ett vägskydd framför nosen på oss, men han lyckades och tjänade sina
15 sek.
Sen blev det hem och tycka synd om mig själv med feber och hosta, men som vi alla vet, ont krut förgås inte så lätt.
Igår blev det tidigt tåg upp till Kristinehamn och få uppleva hela Tågab. Och det finns bara ett ord WOW. Vilka underbara människor på kontoret och sen ska vi inte glömma den helt otroligt stora verkstaden. Där hade jag nog kunnat stå fortfarande om inte Johan släpat med mig.
Sen var det då äntligen dax att avgå till Karlstad ( den otroligt långa resan på 20 min.) Som tanken var så skulle jag få tips inför dagen, men icke då Johan släppte över spakarna och jag fick framföra tåget i 160 km/h. Växla undan tågsättet och landa på hotellet och avsluta en fantastisk och lärorik dag med middag.
4,30 imorse talade minsann kl om att nu Maria är det dags att gå ur sängen för lite frukost och avgång runt kl 06. Karlstad-Laxå-Göteborg var första delen. Den mäktiga känslan att rulla in mot stoppbocken i Göteborg och faktiskt kunna stanna där man ska. Växla ut och göra rundgång med loket för att kunna fortsätta tillbaka till Karlstad-Kristinehamn. Att komma in i loket och känna att man kommit hem, man har hittat rätt yrkesval, och är på väg att uppfylla detta är stort.
Och som avslutning på dagen sitter jag nu på Tågabs tåg på väg hem och en hel helg ihop med sessorna och under den ska vi fira att jag idag har avklarat 1/4 av utbildningen eller att nu är jag 25% lokförare😍. Önskar er alla en fin helg.
Read more
I och med mitt nya samarbete med @moremusli tänkte jag köra igång en T Ä V L I N G där du har chansen att ...
Media Removed
I och med mitt nya samarbete med @moremusli tänkte jag köra igång en T Ä V L I N G där du har chansen att vinna 10 Müslis - en av varje smak - samt 5 mjölk med smak av vanilj innehållande 15g protein. Det är P E R F E K T att ta med på språng, om man inte hinner äta frukost, alternativt vill äta senare. Funkar ... I och med mitt nya samarbete med @moremusli tänkte jag köra igång en T Ä V L I N G där du har chansen att vinna 10 Müslis - en av varje smak - samt 5 mjölk med smak av vanilj innehållande 15g protein.
Det är P E R F E K T att ta med på språng, om man inte hinner äta frukost, alternativt vill äta senare. Funkar även perfekt som mellis & innan gymmet efter skola/jobb. Varje förpackning är en portion, som jag tycker är perfekt i mängd!
För att vara med och delta följ både mig & @moremusli samt tagga 2 vänner i kommentar nedan. Desto fler du taggar, desto större chans har du att vinna. 🌟 Vinnare dras på måndag 23/4 [I samarbete med @moremusli]
Read more
Tävling! <span class="emoji emoji1f64c"></span>🏼 Surfingen är verkligen en nyfunnen kärlek, och i höst skall Wilma och jag sticka till ...
Media Removed
Tävling! 🏼 Surfingen är verkligen en nyfunnen kärlek, och i höst skall Wilma och jag sticka till Bali med @lapointcamps! Vi kommer också att tävla ut 2 platser för dig och en polare på ett av Lapoints surfcamps på Bali. Du vinner 7 nätters boende, 7 frukost, 5 middagar, 7 dagars surfutrustning, ... Tävling! 🙌🏼 Surfingen är verkligen en nyfunnen kärlek, och i höst skall Wilma och jag sticka till Bali med @lapointcamps! Vi kommer också att tävla ut 2 platser för dig och en polare på ett av Lapoints surfcamps på Bali.
Du vinner 7 nätters boende, 7 frukost, 5 middagar, 7 dagars surfutrustning, 5 surflektioner, surfteori och 2 Yoga klasser 🤩 Allt du behöver göra är att kolla Lapoints hemsida (länken i min bio), välja vilket camp du skulle vilja åka till samt vilken Level du vill gå. Skriv det i en kommentarerna på denna post och tagga den kompisen du vill ta med dig ☺️
Read more
Godmorgon <span class="emoji emoji2615"></span>️ Det ligger regntunga moln över oss idag - jag trotsade vädret och körde min promenad, ...
Media Removed
Godmorgon ️ Det ligger regntunga moln över oss idag - jag trotsade vädret och körde min promenad, ätit en god frukost (det är väl det bästa när man storhandlat eller hur 🥚️) och ska göra iordning Smilla till dagis. Igår påbörjade jag den sista målningen i sovrummet, för er som följt renoveringen ... Godmorgon ☕️ Det ligger regntunga moln över oss idag - jag trotsade vädret och körde min promenad, ätit en god frukost (det är väl det bästa när man storhandlat eller hur 🍓🥚☕️) och ska göra iordning Smilla till dagis.

Igår påbörjade jag den sista målningen i sovrummet, för er som följt renoveringen vet ni att vi fick riva all el och utanpåliggande elkablar precis när jag målat färdigt allt ✌🏻 (Note to self: börja med elektrikern) så nu får jag försöka spackla igen så gott det går och måla över.
Sen är det dags att färdigställa målningen av lekstugan och därefter har jag ett nytt projekt 😋 (mannen jublar..!) Har ni några projekt till hösten hemma?
Read more
God morgon! Jag sitter uppkrupen i soffan med mysfilten över mig och Pelle snusandes bredvid! ...
Media Removed
God morgon! Jag sitter uppkrupen i soffan med mysfilten över mig och Pelle snusandes bredvid! Tänk vad den lilla killen sprider värme och villkorslös kärlek! Jag tror inte att han riktigt förstår hur viktig han är för så många runt omkring sig! Dom få dagar han inte är med mig i butiken är det ... God morgon!
Jag sitter uppkrupen i soffan med mysfilten över mig och Pelle snusandes bredvid! Tänk vad den lilla killen sprider värme och villkorslös kärlek! Jag tror inte att han riktigt förstår hur viktig han är för så många runt omkring sig! Dom få dagar han inte är med mig i butiken är det så många som frågar ”Vart är Pelle?” Min lilla söta och kloka glädjespridare!❤️
Idag väntar en intensiv dag då det sista ska färdigställas inför modevisningen imorgon kväll! Jag vill ju att allt ska vara mer än perfekt när ni kommer för ni är bara värda det bästa av det bästa! Det här är första gången vi har modevisningen på Mångfaldens Hus och det ska bli så otroligt roligt! Känslan jag vill förmedla till dig under kvällen är familjärt, nära, lyxigt och kärleksfullt! Det är det vi alla här vill att du ska känna när du kommer till oss! Du är det viktigaste vi har!❤️
Vi kommer att få en helt fantastisk kväll tillsammans med massor av överraskningar och härlig vår och sommarinspiration! Butiken är verkligen full till bristningsgränsen av nyheter nu och jag och mitt härliga team längtar så mycket efter att få visa dig allt fint! Vi kommer se till att du kommer få boosta din kropp med massor av härlig energi och mängder av glädje! Det ska bli så otroligt roligt och jag längtar så mycket!🌟🥂🛍👗
Känner du att du inte kan hålla dig utan vill komma och fredagsmysa lite med oss redan idag är du så välkommen!
Monica och jag finns på plats mellan kl. 11.00 & 18.00 och vi längtar så mycket efter att få pyssla om dig riktigt ordentligt!💗🤗
Nu ska jag njuta av en god frukost och dagens bästa kopp kaffe innan det är dax att smyga igång den här härligt fredagen!☀️☕️
Hoppas ni får en underbar dag!
Puss & Kram, Maria!❤️
Read more
Fiiiifan....ja hamna på träningsrehab för 2 år sen efter ett #tyngre dropset nack-curls i bensparken för impa att på en influencer brud som filmade sin #nocco röv under ett set air squats i närheten. Jag försökte fånga hennes uppmärksamhet med testosteronfyllda parningsläten och ett ... Fiiiifan....ja hamna på träningsrehab för 2 år sen efter ett #tyngre dropset nack-curls i bensparken för impa att på en influencer brud som filmade sin #nocco röv under ett set air squats i närheten. Jag försökte fånga hennes uppmärksamhet med testosteronfyllda parningsläten och ett löfte om gains, men det hela slutade i katastrof. Doktorn sa att jag hade bränt för många kalorier i hjärnan och aldrig skulle kunna reppa lägre än 5 igen. #AlltÖver5RepsÄrCrossfit Ursäkta mig doktor? Har du käkat riskakor till frukost eller vad fan är det frågan om?? Vad vet du om #gains?! Vaaa?! Vem fan vill rehabträna i nån #crossfitbox bland swingers som struntar i den excentriska fasen å skakar varandras ekologiska proteindrinkar i duschen? INGEN!! Jag vill träna bland glykogenstinna broilers med #tyngre pansarhjärtan och ångestfyllda barbiedockor som ägnar sina liv åt en menlös #strävan i ett liv som bäst kan liknas vid en oinspirerad loop av repetition!!! #TrainLikeAGirl Jag visste vad jag var tvungen att göra. Jag kontraherade quadsen, gjorde en tävlingsgodkänd uppstigning från stolen, hip thrustade doktorn i ligamentet mellan infraspinatus och latissimus dorsi, tog på mig min viktväst, spände åt mina ocklusionsband och började min långa utfallsgång mot stans enda gym för atleter som inte sysslar med otillåtna preparat. Jag satte kurs mot #GymmetSTHLM Fortsättning följer...
Read more
Att få landa med dunder och brak och tio påsar med ostrukturerad bag lady-packning i någons sommarparadis. ...
Media Removed
Att få landa med dunder och brak och tio påsar med ostrukturerad bag lady-packning i någons sommarparadis. Att ändå ta sig friheten att trasha tomten genom att i hemlighet sätta upp en opassande och skräckinjagande skylt vid tomtgränsen (bild 2). Att förstöra idyllen med en latexman som ... Att få landa med dunder och brak och tio påsar med ostrukturerad bag lady-packning i någons sommarparadis. Att ändå ta sig friheten att trasha tomten genom att i hemlighet sätta upp en opassande och skräckinjagande skylt vid tomtgränsen (bild 2). Att förstöra idyllen med en latexman som skrämmer bort sälarna och barnen (bild 3). Att äta färre ostron än lyxmåsarna som glatt smaskar i sig till frukost, lunch och middag ute på klipporna. Det är vad vi, familjen Sarenbrant, kan bidra med. Och då nämnde jag bara en bråkdel av allt vi ställer till med. Tack snälla @sofiaonevoice och @peerastrom för att ni vågade öppna dörren när vi kom. Nästa gång är den låst och nyckeln slängd på havets botten, vi förstår. Ni är underbara, och vi är ... ja, på väg härifrån. Love you ❤️
Read more
Kapitel 5 Sara's perspektiv -Vad roligt, vars ska du sitta någonstans? -Jag ska sitta på A16. ...
Media Removed
Kapitel 5 Sara's perspektiv -Vad roligt, vars ska du sitta någonstans? -Jag ska sitta på A16. Jag längtar jättemycket, för jag kanske inte har berättat det för dog men jag är en jättestor Foooer och har varit det sen ni stog i Globen sist! -Wow har du verkligen det? -Ja det har jag faktiskt! -Okej ... Kapitel 5
Sara's perspektiv -Vad roligt, vars ska du sitta någonstans?
-Jag ska sitta på A16. Jag längtar jättemycket, för jag kanske inte har berättat det för dog men jag är en jättestor Foooer och har varit det sen ni stog i Globen sist!
-Wow har du verkligen det?
-Ja det har jag faktiskt!
-Okej nu spelar vi vidare, den här gången kommer jag vinna så det så!
Vi spelade femton matcher och jag vann tio av dom så alltså är jag bättre än Felix. När vi hade spelat klart var klockan nästan tolv på natten så jag sa att jag var tvungen att gå hem nu men Felix tyckte att jag kunde sova över och då gjorde jag det. Jag hade inte med mig några saker så jag fick låna pyjamas av hans mamma och jag hade turen att nästan ha samma storlek på kläderna som hon. Vi tog fram en madrass som jag kunde sova på och la den på golvet. När jag la mig på madrassen så somnade jag nästan direkt och sov tills jag vaknade av att jag fick en kudde i ansiktet, jag slog upp ögonen och där stog Felix med ett stort leende på läpparna sina.
-Vad flinar du åt?
-Det är dig jag flinar åt för att du har typ fått tio kuddar i ansiktet men inte vaknat så jag är nöjd över att jag kunde väcka dig tillslut!
-Hur mycket är klockan föresten?
-Halv tolv är klockan, vad vill du göra idag?
-Shoppa såklart!
-Det var väll det jag gissade på därför har jag gjort frukost åt oss så vi kan komma lite snabbare iväg!
-Ja frukost!
Efter vi hade ätit frukost så klädde jag på mig och lånade lite av Felix's mamma's smink och så for vi till Gallerian. Där gick vi först på Hollister sen gick vi typ runt i alla andra butiker också. När vi hade shoppat klart så for jag hem till mig och åt middag sen skulle Felix öva med dom andra killarna så jag satte på en film och myste. På söndagen skulle Felix också öva så jag gick runt hemma och städade badade och pluggade.

Hoppas ni är nöjda med kapitlet och kommentera gärna vad Meja ska göra på sidan för hon vet inte vad ni vill att hon gör! ~Selma💕
Read more
RACE REPORT 2018 NORDENSKIÖLDSLOPPET 220 KM Lördag 24e mars. Vaknar 04:00, varm dusch och raknar ...
Media Removed
RACE REPORT 2018 NORDENSKIÖLDSLOPPET 220 KM Lördag 24e mars. Vaknar 04:00, varm dusch och raknar av mig skägget. Äter frukost bestående av två mackor med leverpastej och smörgåsgurka, en risifrutti, en pucko och 1 liter sportdryck. Därefter åker jag @christoferjohansson (vi har bestämt ... RACE REPORT 2018 NORDENSKIÖLDSLOPPET 220 KM

Lördag 24e mars. Vaknar 04:00, varm dusch och raknar av mig skägget. Äter frukost bestående av två mackor med leverpastej och smörgåsgurka, en risifrutti, en pucko och 1 liter sportdryck. Därefter åker jag @christoferjohansson (vi har bestämt att åka hela loppet tillsammans) med supportteam beståendes av min far och hans kollega för att plocka ut mina tävlingsvallade skidor. Inser att jag glömt klistermärkena som skall fästas på skidorna så vi får åka tillbaka och hämta dem. Vi beräknas nu ankomma till startområdet 20 min innan start.

Väl vid startområdet inser jag att jag glömt mina chip som obligatoriskt måste fästas runt vristerna för den elektroniska tidtagningen. Möter Daniel Tynell @daniel_tynell (trefaldig Vasaloppsvinnare och arrangör för er som inte är i svängen), han ordnar snabbt ett chip till mig. Jag får John Kristian Dahls chip (tvåfaldig Vasaloppsvinnare) och 7 min innan start är jag redo för att gå in i startfållan. @christoferjohansson gör en sista minuten-ändring och bestämmer även han att köra en vindväst över tävlingsdräkten vilket visade sig i efterhand vara ett klokt val då vi hade -10 grader vid start och prognosen visade att det skulle bli kallare.

Startskottet går 06:00 och vi är iväg. Lugnt och fint från den bakre delen av de drygt 350 startande. Och vi åker på. Försöker vara smarta och hålla nere tempot. Åka ungefär 10-20% långsammare än Vasaloppsfart var grundplanen. Efter 2 mil känner jag att fästet inte är optimalt i diagonalen så vi stannar och lägger snabbt på ett till lager valla. Därefter flyter det på. Vi stannar ungefär 1-2 minuter vid varje station som ligger efter 10-15 km. Vi dricker blåbärssoppa, buljong, äter halva ostmackor, halva bullar och dricker sportdryck. Efter 61 km äter vi en halv portion pasta och där möter vi även vårt supportteam. Mellan 61 och 100 km börjar det för första gången hända lite saker i loppet. Periodvis åker vi för snabbt och båda drabbas av dippar in mot vändning.
Texten fortsätter i kommentarsfältet:
Read more
Finns inga ord i hela världen som kan beskriva vad jag känner just nu bara så himla mycket känslor! ...
Media Removed
Finns inga ord i hela världen som kan beskriva vad jag känner just nu bara så himla mycket känslor! kom hem från jobbet onsdag natt och möttes av lappar där de stog ”jag älskar dig” på golvet direkt innanför dörren(såå gulligt), vaknar upp igår och ska göra frukost då ligger det en lapp på spisen ... Finns inga ord i hela världen som kan beskriva vad jag känner just nu bara så himla mycket känslor! kom hem från jobbet onsdag natt och möttes av lappar där de stog ”jag älskar dig” på golvet direkt innanför dörren(såå gulligt), vaknar upp igår och ska göra frukost då ligger det en lapp på spisen med en ros.(jag blir ju alltid så sjukt nyfiken så detta var ju jätte jobbigt å vänta 10h på🙄) Dessutom sen när jag ska åka till jobbet så ser jag att det sitter en lapp och en ros på förardörren till bilen med en kärleks förklaring på😭 När jag kommer hem så möts jag av en gång av tända ljus och rosblad som leder till vardagsrumsbordet och där står den största bukett jag sett, choklad och en present ask, där i låg det två flygbiljetter till italien om 6veckor. 😭
Jag är helt mållös att du planerat allt detta för lilla mig. Just nu bubblar hela jag bara av så himla mycket känslor och kärlek ❤️ ❤️
Read more
Det här är Sally - jag inser att ni är ganska många som inte känner till att vi har en dunboll i Tandläkarvillan, ...
Media Removed
Det här är Sally - jag inser att ni är ganska många som inte känner till att vi har en dunboll i Tandläkarvillan, så här kommer en närmare presentation. Sally ser ut som en hon är en bruntabby Birma, men egentligen är hon ingen vanlig katt, hon är för att vara exakt 30% hund 20% fågelskådare 50% ... Det här är Sally - jag inser att ni är ganska många som inte känner till att vi har en dunboll i Tandläkarvillan, så här kommer en närmare presentation.
Sally ser ut som en 🐱 hon är en bruntabby Birma, men egentligen är hon ingen vanlig katt, hon är för att vara exakt 30% hund 20% fågelskådare 50% bebis och 100% mammagris.
Hon älskar precis som jag, inredning - därför gör hon sitt bästa för att både kräkas och klösa på precis allt hon kommer åt. Hennes främsta hobby är att sätta en välplacerad dask på utvalda ting som jag älskar lite extra mycket, står dem nära en kant t ex fönsterbräda, hylla, skåp eller bord, är det extra kul att titta när de faller till golvet, och ännu roligare om det krossas. Går det sönder vet hon att sekunderna är räknade innan vederbörande dvs jag, får ett utbrott, då vet hon att det är brådis så hon sätter av i galopp mot soffan där hon tänker ta skydd. Hinner jag i kapp tvärnitar hon och kastar sig på sidan och spelar död, varpå jag hytter med fingret och skäller på henne, därefter lommar hon iväg med sänkt huvud, skäller lite tillbaka och blänger surt på mig några timmar. På natten sover hon på mina fötter, hon får absolut inte sova på kudden (mitt face ser ut som en ryamatta på morgonen) men hon tassar alltid tyst och försiktigt upp mot ansiktet på natten, om någon rör sig sänker hon sig ner i täcket och låtsas sova, tills hon tycker kusten är klar för att fortsätta färden mot mittenplatsen vid huvudgaveln. Hon tycker inte om att vara ensam, så att duscha eller gå på toa i fred kan man glömma, sånt bemödar hon sig inte att vänta på utan skriker som ett spädbarn utanför tills man öppnar dörren, ibland får hon även för sig att hon ska stå med i duschen.
Hon vet exakt när min klocka ringer, så om ingen har gett henne frukost exakt 6:45 kan man räkna med att vakna med ett kattansikte tryckt mot näsan som skriker för full hals, om inte det hjälper kan hon även dela ut en lavett i ansiktet för att man ska förstå allvaret, de där sovmorgnarna på helgerna är ett minne blott.. Så, det var Sally det, en 3 årig kattkvinna, lika bestämd, obstinat och tokig som resten av den brokiga skaran i det här huset.
Har ni några djur hemma?
Read more
Jag startade dagen kl 7 på @allstarsgymsweden med ett boxningspass 🥊 med min kära @pischas och efter ...
Media Removed
Jag startade dagen kl 7 på @allstarsgymsweden med ett boxningspass 🥊 med min kära @pischas och efter blev det en god frukost ️ på @pomochflora Nu efter lunch väntar en lång välförtjänt massage 🏼‍♀️ Kan denna vecka starta bättre? 🏻 (Bilden är kopierad rakt av från min lilla @danielparis ... Jag startade dagen kl 7 på @allstarsgymsweden med ett boxningspass 🥊 med min kära @pischas och efter blev det en god frukost ☕️ på @pomochflora Nu efter lunch väntar en lång välförtjänt massage 💆🏼‍♀️ Kan denna vecka starta bättre? 🙏🏻 (Bilden är kopierad rakt av från min lilla @danielparis 😉💕)
Read more
Långfredag, och ledigt <span class="emoji emoji1f49b"></span> Snart upp och göra frukost åt familjen och övernattningskompis. Sedan ...
Media Removed
Långfredag, och ledigt Snart upp och göra frukost åt familjen och övernattningskompis. Sedan dra i gång tapetsering i Vince rum. Tyvärr har Marcus blivit sjuk, men jag hoppas vårt besök på @storaholmssateri blir av efter lunch ändå. Vi ska äta en massa god mat och godis... På söndag drar ... Långfredag, och ledigt 💛
Snart upp och göra frukost åt familjen och övernattningskompis. Sedan dra i gång tapetsering i Vince rum. Tyvärr har Marcus blivit sjuk, men jag hoppas vårt besök på @storaholmssateri blir av efter lunch ändå. Vi ska äta en massa god mat och godis...
På söndag drar min sockerfria månad igång tillsammans med två kollegor, känner du också för att hänga på?
GLAD PÅSK- kramar!
Read more
BEHOLD <span class="emoji emoji1f447"></span>🏼 . . Saffransmackor! Hur gott?! Min favoritfrukost i alla fall. Godast med smör och ...
Media Removed
BEHOLD 🏼 . . Saffransmackor! Hur gott?! Min favoritfrukost i alla fall. Godast med smör och gräddost på såklart men säkert någon som vill ha det nyttigare . . För 4 ganska stora 'mackor': 6 dl havregryn 1 paket saffran (eller efter smak) Ca 2 krm salt Sirap efter smak 3 dl vatten ... BEHOLD 👇🏼
.
.
Saffransmackor! Hur gott?! Min favoritfrukost i alla fall. Godast med smör och gräddost på såklart men säkert någon som vill ha det nyttigare😳 .
.
För 4 ganska stora 'mackor':
6 dl havregryn
1 paket saffran (eller efter smak)
Ca 2 krm salt
Sirap efter smak
3 dl vatten .
Blanda de torra ingredienserna. Häll sedan på vattnet och sirapen. Blanda tills havregrynen tagit upp vattnet så det blir mer av en smet. Platta ut på bakplåtspapper i önskad storlek, in i ugnen på 175 grader i ca 10-15 min eller tills de ser fasta ut. Perfekt att göra för hela veckan, bara att värma lite i mikron så blir de som nybakade. .
#breakfast #bröd #saffron #saffran #frukost #macka #HurMångaHashtagsKanManGöraPåDethär #baking #healthy #healthybreakfast
Read more
God morgon fina! Har ni börjat jobba eller har ni fortfarande semester? Nu har slutspurten på min ...
Media Removed
God morgon fina! Har ni börjat jobba eller har ni fortfarande semester? Nu har slutspurten på min föräldraledighet börjat! Om två veckor börjar vår nya vardag med jobb och förskola efter att ha varit hemma ihop i 21 månader. Bästa tiden! ️ Nu ska jag upp och göra frukost till oss alla. Diskborsten, ... God morgon fina! Har ni börjat jobba eller har ni fortfarande semester?
Nu har slutspurten på min föräldraledighet börjat! Om två veckor börjar vår nya vardag med jobb och förskola efter att ha varit hemma ihop i 21 månader. Bästa tiden! ❤️
Nu ska jag upp och göra frukost till oss alla. Diskborsten, handduken och tvålen har jag fått i samarbete med @sufraco_savondemarseille. Tvålen luktar så himla fräscht av citron och matchar köket perfekt! 🍋
Read more
Alltså min hjärna svämmar över! Av all härlighet! Så for vi då direkt till skärgårdsidyllen och ...
Media Removed
Alltså min hjärna svämmar över! Av all härlighet! Så for vi då direkt till skärgårdsidyllen och @mari_strenghielm ’s magiska värld och MYSET! Mina barn har ännu en gång flyttat in, velat göra copy paste på allt, bedyrat att de alltid skulle äta frukost höst upp på berget om vi flyttade hit, ... Alltså min hjärna svämmar över! Av all härlighet! Så for vi då direkt till skärgårdsidyllen och @mari_strenghielm ’s magiska värld och MYSET! Mina barn har ännu en gång flyttat in, velat göra copy paste på allt, bedyrat att de alltid skulle äta frukost höst upp på berget om vi flyttade hit, önskat sig ett lillhus var när de slutar 9:an och frågat sig varför ska det vara så högst omöjligt att köpa societetsvillan med utsikt mot fjärden?! DET undrar i och för sig jag med! Varför liksom? Give it to me, I can take it!
Read more
Mmmm... inget går upp mot en enkel frukost på torpet. Jag tassar upp en halvtimma innan jag vaknar. ...
Media Removed
Mmmm... inget går upp mot en enkel frukost på torpet. Jag tassar upp en halvtimma innan jag vaknar. Svänger till något av det som finns i kylskåpet. Sätter på klassisk musik från P2 (kan inget om klassisk musik, men låtsas) gör några enkla yogaövningar. Klasen, mården, näbbet, pojken, ... Mmmm... inget går upp mot en enkel frukost på torpet.
Jag tassar upp en halvtimma innan jag vaknar. Svänger till något av det som finns i kylskåpet.
Sätter på klassisk musik från P2 (kan inget om klassisk musik, men låtsas) gör några enkla yogaövningar. Klasen, mården, näbbet, pojken, den kissande kussimurran, KKK. Typ.
Sedan väcker jag mina kära med var sin kyss i pannan. Inget märkvärdigt.
Det är bara sådan jag är.
Obs: inlägget sponsras av Djävulen.
Kontakta gärna hen genom 0766 666666
Read more
Att göra hjältedåd behöver inte vara så krångligt egentligen. Ta vårt enkla recept på Overnight ...
Media Removed
Att göra hjältedåd behöver inte vara så krångligt egentligen. Ta vårt enkla recept på Overnight Oats till exempel. Det är baserat på havregryn som odlas ekologiskt utan konstgödsel eller naturfrämmande kemiska bekämpningsmedel och bidrar till att öka den biologiska mångfalden genom ... Att göra hjältedåd behöver inte vara så krångligt egentligen. Ta vårt enkla recept på Overnight Oats till exempel. Det är baserat på havregryn som odlas ekologiskt utan konstgödsel eller naturfrämmande kemiska bekämpningsmedel och bidrar till att öka den biologiska mångfalden genom att det blir fler arter av växter, fåglar och pollinerare på gården. Med andra ord; en god frukost med hög naturlig kvalitet som gör gott.
Hitta receptet och fler goda gärningar på saltakvarn.se 😊  #lagaenbättrevärld #ekologiskt #saltåkvarn
Read more
Tack till alla fina som hörde av sig under gårdagen. Ni anar inte vad de betyder mycket att få ett litet ...
Media Removed
Tack till alla fina som hörde av sig under gårdagen. Ni anar inte vad de betyder mycket att få ett litet grattis från så många håll i världen. Jag saknar alla mina vänner som är utspridda runt om på denna planet och samtidigt så när vi ses är de som att vi aldrig varit ifrån varandra. Nu har jag nollat ... Tack till alla fina som hörde av sig under gårdagen. Ni anar inte vad de betyder mycket att få ett litet grattis från så många håll i världen. Jag saknar alla mina vänner som är utspridda runt om på denna planet och samtidigt så när vi ses är de som att vi aldrig varit ifrån varandra.
Nu har jag nollat för 3e gången. 30 år ung. Det är nu livet börjar på riktigt säger dem. Det innan level 30 var bara en tutorial, alla som känner mig och varit med en liten stund vet att jag inte haft de enklaste livet man kan ha. Jag har kämpat mig genom svår mobbing, deppresioner, identitetskris, acceptanskris, dödliga sjukdomar och nära döden skador. Men på något vis har jag alltid lyckats kämpa mig igenom allt de där och lyckats nå nivå 30!!! Jag har ibland svårt att förstå det men är otroligt tacksam. ❤

Så tack till er alla för att ni är ni! Och för att ni finns i mitt liv på ett eller annat sätt. Hur långt ifrån vi är varandra så är vi ändå nära.
Och ett litet extra tack till min fina sambo som ordnade frukost och lite annat under gårdagen! Älskar dig❤

Ta hand om er allihopa därute!
Så ses vi när man minst anar det.
Read more
Frukost och klä oss, inte mer än så gjorde vi. Var och en av oss precis som vi kände. (vakna tyvärr med ...
Media Removed
Frukost och klä oss, inte mer än så gjorde vi. Var och en av oss precis som vi kände. (vakna tyvärr med dåligt humör) Jag gjorde sysslor. Gjorde en plastpåsdrake till Lilli från barnens experimentbok. Sen solbadade jag vid lunch på balkongen, det behövdes för humöret. Vi var på kalas på eftermiddagen, ... Frukost och klä oss, inte mer än så gjorde vi. Var och en av oss precis som vi kände. (vakna tyvärr med dåligt humör) Jag gjorde sysslor. Gjorde en plastpåsdrake till Lilli från barnens experimentbok. Sen solbadade jag vid lunch på balkongen, det behövdes för humöret. Vi var på kalas på eftermiddagen, go fika och gott sällskap. Fortsätter med lite sysslor när vi kommer hem. Sitter och däser på balkongen, en bra stund. Middag. Mottor & mr E kommer över på en kopp te.
Går och lägger mig efter en lång dag, men kan inte somna. För mycket ljud och orolig kropp. Ligger en bra stund och tänker. Slumrar till och vaknade hastigt av att Lilli hostar hemskt. Falsk krupp, den känner vi till. Stackars. Nu sover hon igen. Nu måste jag försöka göra detsamma.
#lördag #april #vår #sol #påsklilja #krokus #fibromyalgi #artros #fibrofighter #fibrowarrior #kalas #fika #balkong #besök #blommor #vårblommor #falskkrup #sysslor #denblomstertidnukommer #vårskrud #värme #våriluften
Read more
Efter sommaren har vi valt att anordna vårt avslutningscamp 27-29/10 Efter 3,5 års hårt arbete ...
Media Removed
Efter sommaren har vi valt att anordna vårt avslutningscamp 27-29/10 Efter 3,5 års hårt arbete för att leverera flera camps med kärlek, passion och utveckling har vi nu kommit fram till en hållplats efter 11 camp. Med en oerhört stolthet och glädje vill vi nu ge er och framförallt oss själva ... Efter sommaren har vi valt att anordna vårt avslutningscamp 27-29/10

Efter 3,5 års hårt arbete för att leverera flera camps med kärlek, passion och utveckling har vi nu kommit fram till en hållplats efter 11 camp.
Med en oerhört stolthet och glädje vill vi nu ge er och framförallt oss själva en sista glimt av vad vi byggt upp och som har gett oss otroligt mycket nycklar, erfarenheter och kontakter ute i hela Sverige och tillsammans kan göra detta Kbk Hälsocamp 12 till succé som alla andra camper.
Vi hoppas ni skulle vilja vara med och uppleva detta camp med oss, gamla som nya deltagare. ______________________________________________________________________
•3dagar, 2nätter på Bosön.
•Helpension (buffé frukost, lunch & middag)
•Mellanmål
•Föreläsningar inom hälsa, kost, träning, andning, kommunikation, motivation, inspiration, livvstilsförändring.
•TRÄNING i olika former ute/inne (Ledda pass med endast utbildade instruktörer).
•Gym tid tillgång till pool.
•Personlig tränare på plats varje dag, möjlighet till konsultation.
•överraskningar , tävlingar & priser ingår.
Goodiebag + Kbk vattenflaska
______________________________________________________________________
Vi arbetar enbart med utbildade tränare som finns på plats under hela vistelsen samt kommer in & håller olika träningspass.
Vi tar även in föreläsare i olika områden kring hälsa som ger oss dom mentala bitarna & stöd , föreläsningarna innehåller fakta om te.x kost.

Alla får en chans att synas, känna sig sig betydelsefulla hos oss & motiveras oavsett vilken nivå vi ligger på.
______________________________________________________________________
Pris:4295kr
Datum: 27-29/10 begränsat antal platser
Plats: Bosön
kbk HälsoCamp är Handikappanpassat .
______________________________________________________________________

Du anmäler dig till [email protected] (anmälan är bindande endast godkänt läkarintyg godtages för att ej kunna medverka på föreläsning/träning.) 🌟Mvh Jessica Hellback & Slejman Karadag
------------------------------------------------------------------
Read more
 #Repost @treskablinoll with @get_repost ・・・ På bilden ser ni en helt vanlig 6årig flicka med ...
Media Removed
#Repost @treskablinoll with @get_repost ・・・ På bilden ser ni en helt vanlig 6årig flicka med hela livet framför sig. Ni ser en glad, sprallig, energifylld och oskyldig flicka. Det ni ser är som vilken annan 6åring som helst. Det finns så mycket som gömmer sig bakom det där leendet och ... #Repost @treskablinoll with @get_repost
・・・
På bilden ser ni en helt vanlig 6årig flicka med hela livet framför sig.
Ni ser en glad, sprallig, energifylld och oskyldig flicka.
Det ni ser är som vilken annan 6åring som helst.
Det finns så mycket som gömmer sig bakom det där leendet och så mycket som ni inte ser.
Det ni inte ser är att långt in i flickans hjärta har hon en hemlighet som ska ta henne 6år att berätta.
Det ni inte ser är hur hon blev tvingad att ”skeda” med sin styvfar.
Det ni inte ser är hur hon fick sällskap i duschen och skulle se till att han blev ren på sina privata delar, riktigt ren.
Det ni inte ser är hur hon fick se honom gå runt naken i den gråa morgonrocken med stånd, varje gång mamma inte var hemma.
Det ni inte ser är hur han slog henne när hon ljög om att hon inte ätit frukost
Det ni inte ser är hur han tvingade henne att suga av honom och sen hur han förnedrade henne genom att säga att hon inte var bra nog.
Det ni inte ser är hur han försökte stoppa in snoppen i henne och förklarade det med ”du kommer förstå när du blir äldre.” Flickan på bilden är jag.
Den lilla oskyldiga flicka som blev fråntagen integritet och friheten över sin kropp innan hon ens han fylla 8år.
Det tog mig mer än 5år att säga STOPP.
Det tog mig mer än 8år att acceptera min bakgrund.
Det tog mig mer än 10år att förstå att jag är värd bra saker.
Det tar mig fortfarande tid att inse saker.
Men jag sa stopp, och det är jag så jävla stolt över. #minhistoriaräknas

@elaineeksvard, @242patrik och @erikgronberg bar länge sina historier i ensamhet. Idag jobbar de tillsammans för att tre sexuellt utnyttjade barn (lågt räknat) ska bli noll. I vårt arbete vill vi kasta ljus på en fråga som många anser det vara okej att skoja om. På samma gång vill vi lyfta berättelser som annars aldrig berättas. Delar du Elaines, Patriks och Eriks bakgrund vill vi gärna höra din historia. Kommentera inlägget eller skriv till oss på [email protected] om du vill vara anonym. Märk mailet med ”Min historia räknas” i ämnesraden. Ingenting publiceras utan ditt medgivande och allt som vi publicerar förblir anonymt. Tillsammans kämpar vi för att @treskablinoll ❤️ #treskablinoll #
Read more
Hemmagjord sylt VS "bara bär" sylt. Allteftersom Ellie blir äldre så får jag bara inse att jag inte ...
Media Removed
Hemmagjord sylt VS "bara bär" sylt. Allteftersom Ellie blir äldre så får jag bara inse att jag inte kan "streta emot" hur länge som helst & till vilket pris som helst vad gäller socker t ex. Jag tänker dock göra det bästa jag kan för Ellie iallafall. Så vi hittar alltid det bästa alternativet, ... Hemmagjord sylt VS "bara bär" sylt. Allteftersom Ellie blir äldre så får jag bara inse att jag inte kan "streta emot" hur länge som helst & till vilket pris som helst vad gäller socker t ex. Jag tänker dock göra det bästa jag kan för Ellie iallafall. Så vi hittar alltid det bästa alternativet, det är rätt kul & fruktansvärt intressant att läsa innehållsförteckning på varor och jämföra. I söndags åkte jag ner själv till affären & gick igenom hela brödsortimentet, vände, vred och läste & jämförde på flera olika sorter. Kom till slut fram till en sort som fick åka med hem & som vi äter av på helgen när vi lyxar oss med frukost hela familjen. & kan vi göra egen sylt t ex ja men då gör vi det. Men det klart vi ska testa denna oxå. Såå mycket bättre än "vanlig" sylt. Ja ett hett 🔥 ämne är vad det är iallafall, men så intressant. #socker #gift #beroende #detvitagiftet #naturligt #barabär #ingatillsatser #sockerfri #sugarfree #nosugar #ellietreår #bättremat
Read more
MAT <span class="emoji emoji1f60d"></span>🥦🥚<span class="emoji emoji1f60b"></span> #healthyfood #healthylifestyle #mylife #myway #mybody #biggestloservip #mychoices ...
Media Removed
MAT 🥦🥚 #healthyfood #healthylifestyle #mylife #myway #mybody #biggestloservip #mychoices OBS !!!!!!!! FÖRTYDLIGANDE TILL ALLA HOBBYPOLISER SOM FINNER FEL I ALLT!!!!! Detta är mitt 2a MELLANMÅL för dagen. Dessförinnan har jag ätit en ordentlig frukost och en lunch. Jag äter sex ... MAT 😍🥦🥚😋 #healthyfood #healthylifestyle #mylife #myway #mybody #biggestloservip #mychoices OBS !!!!!!!! FÖRTYDLIGANDE TILL ALLA HOBBYPOLISER SOM FINNER FEL I ALLT!!!!! Detta är mitt 2a MELLANMÅL för dagen. Dessförinnan har jag ätit en ordentlig frukost och en lunch. Jag äter sex till åtta gånger om dagen men eftersom jag gjort en magsäcksförminskning så äter jag inte stora portioner och jag äter väldigt hälsosamt! Undanber mig att bli anklagad för att hetsa till ätstörningar det är bara helt jävla rubbat!!!! Det får fan räcka nån gång och jag bryr mig faktiskt inte vilken ålder det är på er som skriver till mig,lägg bara ner med er negativitet & era påhopp. Och så vill jag poängtera att jag är inte någon influenser!!!! Sen förstår jag naturligtvis att människor blir inspirerade eller kanske också vill göra livsstilsförändringar....men det är faktiskt upp till var och en att ta sitt personliga ansvar. JAG Precis som någon annan kan inte ta ansvar för allt och alla, enbart med hänvisning & påpekande om att jag har ett ansvar för att jag är lite offentlig. Jag TAR mitt ansvar! Och jag är inte mer än människa precis som du som läser det här. Och jag skulle aldrig skylla mina beslut på någon annan väx upp för helvete!!! Tänk att ett simpelt jävla inlägg om mitt mellanmål ska uppröra och irriterad så många människor sluta bara följa mig - titta inte på min instagram. FÖRTYDLIGANDE NR.2 - Och lustigt hur fort vissa tar bort sina påhopp & raderar sina egna kommentarer när dom får konkreta svar 😁 Så otroligt knas, på riktigt!!!! NU jäklar ska jag ut & bränna av dagens 3e PW 💪🏽🔥🔥🔥🔥 har föööör mycket gratisbränsle i tanken just nu 😂😂😂
Read more
Sötsugen efter påsk? Mixa ihop den till höger. Botar vilket sötsug som helst och består av en magiskt ...
Media Removed
Sötsugen efter påsk? Mixa ihop den till höger. Botar vilket sötsug som helst och består av en magiskt god blandning av mandelmjölk, nötsmör, dadlar, vaniljpulver, kardemumma och pyttelite kanel. Med lite kaffe i blir den dessutom som en bättre (godare och växtbaserad) latte. Den blåa ... Sötsugen efter påsk? Mixa ihop den till höger. Botar vilket sötsug som helst och består av en magiskt god blandning av mandelmjölk, nötsmör, dadlar, vaniljpulver, kardemumma och pyttelite kanel. Med lite kaffe i blir den dessutom som en bättre (godare och växtbaserad) latte. Den blåa får bli morgondagens frukost då jag äntligen ska köra igång med det där målet jag pratade om tidigare. Mer om det då! Och nej, man kan aldrig dricka för många smoothies om du frågar mig. Trevlig kväll! 🌟👌🏻 SWEET TOOTH after Easter?! Make the one to the right and you will be fine. A lovely mix of almonds, water, dates, raw vanilla, cardamom and a pinch of cinnamon. And together with cold brew coffee it is like a better (plant based) latte

#sweettoothremedy #sweettooth #vanillasmoothie #almondmilk #smoothie #healthinspo #plantbased #växtbaserat #nodairy #mellis #mellanmål
Read more
Specialerbjudande för studenter med 30% rabatt - om du är student med en giltig studentlegitimation ...
Media Removed
Specialerbjudande för studenter med 30% rabatt - om du är student med en giltig studentlegitimation så får du gärna ta del av vårt populära STUDENTLYXERBJUDANDE och boka din grandiosa frukost med 30% rabatt. Erbjudandet finns bokningsbart på vardagar och måste bokas och betalas online ... Specialerbjudande för studenter med 30% rabatt - om du är student med en giltig studentlegitimation så får du gärna ta del av vårt populära STUDENTLYXERBJUDANDE och boka din grandiosa frukost med 30% rabatt. Erbjudandet finns bokningsbart på vardagar och måste bokas och betalas online via vår hemsida. Boka genom "boka bord" knappen, välj "studentfrukost i Grand Hotels Restauranger" och följ instruktionerna. Varmt välkomna #grandilund #studentfrukost
Read more
Ge din kropp näring || 🥒<span class="emoji emoji1f375"></span>🥑<span class="emoji emoji1f352"></span> Ofta när man startar sin hälsoresa börjar man också förhoppningsvis ...
Media Removed
Ge din kropp näring || 🥒🥑 Ofta när man startar sin hälsoresa börjar man också förhoppningsvis intressera sig för vad man stoppar i kroppen i form av näring. Jag vet, det finns folk som äter skräpmat och fortfarande är rippade, men den ”trevliga” diskussionen kan vi ta lite senare. Jag har ... Ge din kropp näring || 🥒🍵🥑🍒 Ofta när man startar sin hälsoresa börjar man också förhoppningsvis intressera sig för vad man stoppar i kroppen i form av näring. Jag vet, det finns folk som äter skräpmat och fortfarande är rippade, men den ”trevliga” diskussionen kan vi ta lite senare. Jag har en och annan MILD åsikt kring det som ni kanske kan tänka er. För att skapa hållbara (beteende)förändringar, behöver det finnas en gnutta intresse för vad näringsrik mat är men också hur man kan göra goda recept själv istället för att lockas av allt för mycket halvfabrikat, men också VAD man kan ersätta till. Ofta märker jag att folk som önskar att ta hand om sig själva bättre näringsmässigt fortfarande är väldigt negativt inställda- och gärna slänger ur sig meningar som ”men nu kan man ju inte äta någonting längre ju!” - jag tror den mentala inställningen är A och O. Hur du väljer att se på en ”utmaning” är också hur lätt vs. svår den kommer att bli för dig. Ser du din Wellness-resa som en bestraffning (BEGRÄNSNING) eller som en handling av kärlek till dig själv? Många gånger handlar det om att aktivt välja ett positivt filter att se saker igenom, när vi gör dessa förändringar i livet. Håller ni med, eller tycker ni att det handlar om något helt annat? P.s @pomochflora levererar lurre helt i min smak👅Sx
_______________________
.
.
.
.
.
 #frukost #pomochflora #inspiraion #lurre #brunch @stockholmfood #stockholm #nourish @stockholmfoodguide #inspire #hälsoinspiratör #hälsocoach #fitness #fitfood #vegan #växtbaserad #plantbased #healthyfood #foodlover #foodie #stockholmfoodie #måbra #wellness #foodjunkie #näringsrikt #hälsosammat #recept #rawfood #avokadomacka #matärlivet #hälsa
Read more
Nivån på maten här i Bali är #ontop <span class="emoji emoji1f4a5"></span><span class="emoji emoji1f445"></span><span class="emoji emoji1f64c"></span>🏽<span class="emoji emoji1f51d"></span>alltså obeskrivligt bra! Oändligt med #vegan och #glutenfria ...
Media Removed
Nivån på maten här i Bali är #ontop 🏽alltså obeskrivligt bra! Oändligt med #vegan och #glutenfria restauranger och caféer! Man skulle kunna tro att västvärlden låg före gällande #hälsosammat, men noooo way!! Stockholm har mycket att ta igen! Alltså folk här vet hur man kombinerar ... Nivån på maten här i Bali är #ontop 💥👅🙌🏽🔝alltså obeskrivligt bra! Oändligt med #vegan och #glutenfria restauranger och caféer! Man skulle kunna tro att västvärlden låg före gällande #hälsosammat, men noooo way!! Stockholm har mycket att ta igen!✨ Alltså folk här vet hur man kombinerar smaker och tar fram rätter som får en att vilja komma tillbaka hit igen och igen och igen för att ÄTA👅🥑🌮 Daglig #matkoma och svåra beslut som innefattar vilka hälsohak vi ska beta av (då det finns så många!)...mina smaklökar jublar av glädje och jag njuter. Jag njuter, vilar och blir påmind över hur värdefullt livet är. Hur viktigt det är att fylla livet med det som gör en gla, som god ren hälsosam MAT!! Önskar er en underbar torsdag🙏🏽 Sx .
.
.
.
.
#vegan #plantbased #inspiration #canggu #theshadyshack #eatclean #vego #hälsosamlivsstil #sporty #mums #frukost #smoothie #smoothiebowl #hälsosam #sockerfri #växtbaserat #minresaräknas #yoga #mindfullness #wellness #delicious #foodlover #foodie
Read more
På Eriks Basar, som öppnade i maj, serveras det vällagade luncher. Menyn består av okomplicerade ...
Media Removed
På Eriks Basar, som öppnade i maj, serveras det vällagade luncher. Menyn består av okomplicerade rätter som till stor del präglas av fisk och skaldjur. De alternativ med kött eller fågel som finns är exempelvis steak sandwich, charkuterier, kalvtartar eller kryddstekt ankbröst. . På ... På Eriks Basar, som öppnade i maj, serveras det vällagade luncher.
Menyn består av okomplicerade rätter som till stor del präglas av fisk och skaldjur. De alternativ med kött eller fågel som finns är exempelvis steak sandwich, charkuterier, kalvtartar eller kryddstekt ankbröst.
.
På bilden: halstrad lax med blomkålskräm, grönkål och kräftsås (lunchrätt i delin). Lunchen är god, det är tydligt att råvarorna är fina. För 135 kr finns det en hel del rätter att välja på. För det priset får du både god mat och en lunch i härlig miljö.
.
Till @eriksbasar kan man svänga förbi för en frukost eller fika, lunch eller middag. Lokalen som är stor och familjär rymmer både en klassisk matsal och en avslappnad deli.
.
Eriks Basar är familjen Lallerstedts första nya restaurang på 25 år, och den första restaurangen som Anna Lallerstedt öppnat sedan hon tog över krogkoncernen 2010. För Anna var det ett beslut som låg nära till hands, med tanke på att hon bor på Kungsholmen, inte långt ifrån kvarteret Basaren där restaurangen ligger.
.
Restaurangen har både en välkomnande atmosfär och generösa öppettider.
.
Priser Basaren: frukostmacka 45-55 kr, dagens lunch 135 kr, snacks på kvällsmenyn ca 40-45 kr, kvällens huvudrätter ca 165-225 kr.
Priser Matsalen: förrätter ca 135-175 kr, huvudrätter ca 235-345 kr.
.
Adress: Hantverkargatan 71D.
Öppet Basaren: mån kl. 7.30-15, tis-fre 7.30-22, lör 17-22.
Öppet Matsalen: tis-fre kl. 17-23, lör 17-22, sön 13-22.
Read more
Frukosten på SeaCrest intogs utomhus vilket säkert var jättemysigt vid fint väder, men vi vaknade ...
Media Removed
Frukosten på SeaCrest intogs utomhus vilket säkert var jättemysigt vid fint väder, men vi vaknade till en grå himmel och frisk vind. Men när vi kört en bit lite längre inåt landet var vädret kanonfint! Dagens  mål var Los Angeles men först skulle vi shoppa en sista gång. Vi körde till Camarillo ... Frukosten på SeaCrest intogs utomhus vilket säkert var jättemysigt vid fint väder, men vi vaknade till en grå himmel och frisk vind. Men när vi kört en bit lite längre inåt landet var vädret kanonfint!
Dagens  mål var Los Angeles men först skulle vi shoppa en sista gång. Vi körde till Camarillo outlet där vi köpte lite kläder,  väskor och skor, samt födelsedagspresent till Maja i form av ett par rosa Converse. Lunchen intogs äntligen på In-n-out som var lika bra som förväntat. Vi körde längs Pacific Coast Highway ner till Malibu. Såg hur det brann igen i närheten av Santa Barbara. Galna hus men också många "till salu"-skyltar. Klockan var rätt mycket så vi bestämde oss för att strunta i Santa Monica och istället sova i Sherman Oaks. För att komma dit körde vi längs Sunset Boulevard och hörde givetvis på soundtracket från musikalen. Efter lite problem med att hamna i rätt fil kom vi till sist fram vid mycket trevliga Best Western Carriage Inn. Vi spenderade resten av kvällen med att packa om våra väskor med de nya inköpen och se på TV.
Vi skulle ju upp tidigt på tisdagen - matchen mellan Sverige och Schweiz började klockan sju. Härlig seger igen! Vi åt frukost på Le Pain Quitiden innan vi körde ner mot Beverly Hills, Rodeo Drive och besökte Away-butiken på Melrose. Sen tänkte vi besöka Griffith och se på Hollywood-skylten, men det var vi ju inte ensamma om. Det var bilar parkerade överallt och till sist fick vi ge upp. Men istället var det dags att checka in på nästa hotell - Orchid Suites precis bakom Hollywood och Highland -och härifrån ser man också skylten... Här bodde vi 2008 och trivdes fint. Fick ett trevligt rum på första våningen med gigantisk uteplats. Vi slängde in våra väskor och gick för att fira att Stoffe inte skulle behöva köra bil igen förrän på torsdagen. Det blev öl och kycklingvingar på Hooters :) Efter att ha trängts med alla andra turister på Hollywood Blvd var det helt underbart att gå genom tunneln till vårt hotell där allt var tyst, lugnt och vi fick några timmar vid poolen. Helt underbart! Sen och dyr middag på CPK fick avsluta en lång dag.
Read more
Gillar ni mönstrena på våra tyger som @lindaforsbergform har designat men kanske inte kan sy. Nu ...
Media Removed
Gillar ni mönstrena på våra tyger som @lindaforsbergform har designat men kanske inte kan sy. Nu finns härliga frukostbrickor i flera av de populära mönstrena. Tänk att börja dagen med en kaffe kopp och en macka på dessa färgglada. Kan ju inte en annat bli en bra start på dagen ️ #lindaforsbergform ... Gillar ni mönstrena på våra tyger som @lindaforsbergform har designat men kanske inte kan sy. Nu finns härliga frukostbrickor i flera av de populära mönstrena. Tänk att börja dagen med en kaffe kopp och en macka på dessa färgglada. Kan ju inte en annat bli en bra start på dagen ❤️ #lindaforsbergform #vintageinmyheart #bricka #frukostbricka #unika #frukost #brastartpådagen #brastart #färg
Read more
Vi har inte bara söta kakor<span class="emoji emoji1f609"></span> Vår egen müsli fylld med nyttigheter finns också. Den innehåller ...
Media Removed
Vi har inte bara söta kakor Vår egen müsli fylld med nyttigheter finns också. Den innehåller bland annat tranbär, pumpafrön och 70%mörkchoklad. Perfekt när du vill ha en extra god frukost. Dagens lunch är Korvgryta🍽 Det finns även en smaskig kycklingpaj, våra stora räkmackor, ... Vi har inte bara söta kakor😉
Vår egen müsli fylld med nyttigheter finns också.
Den innehåller bland annat tranbär, pumpafrön och 70%mörkchoklad.
Perfekt när du vill ha en extra god frukost.

Dagens lunch är Korvgryta🍽

Det finns även en smaskig kycklingpaj, våra stora räkmackor, våfflor och toast för dig som är mycket eller lite hungrig😋

Och som vanligt en välfylld kakdisk och nymalet kaffe☕️🥨 🇸🇪🎂☀️Snart, snart är det student och konfirmationstider. Vi hjälper dig gärna med både tårta och mat. Allt från enklare smörgåstårta och prinsesstårta till trerätters och dekorerade tårtor.
Hör av dig till oss så ger vi gärna ett förslag. Lättast genom att ringa Frida på 076-316 82 29☀️🎂🇸🇪 Välkommen in till oss❤️☕️🍰 •Kungsgatan 23 Vårgårda• Öppet mån-fre 10-18, lör 10-14•

#kökochfikvårgårda #kökochfik #vårgårda #café #cafe #fik #fika #kaka #müsli #frukost #choklad #lunch #fredagsfika #fredagsmys #student #catering #studentmat #konfirmation #studenttårta #sjuhärad #lyxfika #gottfika #bageri #äktavara #kakdisk #catering #herrljunga #stjärnegärdetgourmet
Read more
Hola! Fölsis-alert pga denna känsliga PiscFisk fyller år idag. Detta kommer firas med konstant mat- och dryckintag. Kommer bl.a dyka in på MJs runt 22tiden så vill du joina på dranks? well then you know where to find me ~ Man får gärna ta med nåt av följande: 。 : Intyg på att reprisen av Ring ... Hola! Fölsis-alert pga denna känsliga PiscFisk fyller år idag. Detta kommer firas med konstant mat- och dryckintag. Kommer bl.a dyka in på MJs runt 22tiden så vill du joina på dranks? well then you know where to find me ~

Man får gärna ta med nåt av följande: 。 : Intyg på att reprisen av Ring P1 kl 05.35 utgår, pga det är mitt i min frukost 💔 . • :. Nåt som får mitt temperament att tagga ner och anpassas till svensk standard •: 。 Mercedes 300, 260 går åsså bra (E) . . 。 Eller en Bentley Azure ~ Alternativt att du dyker upp i en Diplomat och kör mig till whatever najs place you like 。 :• Lurktid bakom massa fina baklyktor i bromsläge (t.ex Porsche Cayenne Platinum) Generellt önskar jag mig mer tid för lurk och andra fria aktiviteter • :. V Å R ! S O L ! H A P P Y D A Y S ! Som genererar snälla främlingar som t.ex låter folk gå av tåg innan de går på 。 .• Önskar även att alla jag älskar ska leva länge, eller ja, alla borde leva länge, utvecklas och göra meningsfulla saker .。 : Att snickerilajf fortsätter flowa på. Asså svårt att ge till nån men ah, ville ändå undertrycka vikten av det i mitt liv
Det var väl allt. Hoppas vi ses ikväll, med el utan gåvor eftersom det finaste jag kan tänka mig är att hänga med gullisar (づ ̄ ³ ̄)づ ♡ ♥ ♡ 。・::・PIC-flash for @kunoqvist & @oposcandinavia ::・。
Read more
Godmorgon! <span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji2600"></span>️ . Vakna långsamt denna söndag med nybakade Morotsscones till frukost! . Njut ...
Media Removed
Godmorgon! ️ . Vakna långsamt denna söndag med nybakade Morotsscones till frukost! . Njut av dagen! Kram ️ Jenny & Magnus . Receptet på våra Morotsscones hittar du på Bloggen och i Paleoskafferiet Klickbar länk till sidan i profilen @undervarttak . . . . . #morotsscones ... Godmorgon! 🍃☀️
.
Vakna långsamt denna söndag med nybakade Morotsscones till frukost!
.
Njut av dagen!
Kram ❤️ Jenny & Magnus
.
Receptet på våra Morotsscones hittar du på Bloggen och i Paleoskafferiet 🍃 Klickbar länk till sidan i profilen @undervarttak
.
.
.
.
.
#morotsscones #scones #paleoscones #söndagsfrukost #söndagsbrunch #söndagsmorgon #söndag #vaknalångsamt #söndagsmys #paleokost #paleomat #paleorecept #paleobröd #bakapaleo #bakaglutenfritt #glutenfritt #paleotips #paleoinspiration #nybakat #paleovänner #undervarttak #paleoskafferiet #paleolivet #paleolivsstil #ennydag #skönsöndag #godmorgon
Read more
Du kommer alltid passa in som en perfekt liten pusselbit i min famn. Du kommer växa upp i ett hem där ...
Media Removed
Du kommer alltid passa in som en perfekt liten pusselbit i min famn. Du kommer växa upp i ett hem där tid, kramar och bus värderas högre än alla pengar i världen. Du kommer ha en pappa som aldrig får nog av att leka med dig. Och du kommer ha en mamma som kommer vara sådär pinsam och kramar dig när du ... Du kommer alltid passa in som en perfekt liten pusselbit i min famn. Du kommer växa upp i ett hem där tid, kramar och bus värderas högre än alla pengar i världen. Du kommer ha en pappa som aldrig får nog av att leka med dig. Och du kommer ha en mamma som kommer vara sådär pinsam och kramar dig när du är "stor" och låtsas att du inte vill ha kramar och som helst skulle vilja följa dig till skolan till typ sjunde klass, men för din skull ska jag inte vara fullt så barnslig.
Du kommer aldrig tas för givet, du kommer vara mittpunkten i våra liv tills vi dör och jag gör vad som helst för dig.. Jag skulle klättra till toppen av mount Everest och titta ner från toppen för dig. Jag skulle gå genom fält av spindlar utan att tveka.
Jag har alltid tyckt om att skriva, men att sätta ord på vad du gjort med mig, med oss är så svårt.
En mer svindlande känsla har jag aldrig upplevt, att man kunde ha hjärtat i halsgropen konstant hade jag ingen aning om. Att du och jag inte ens pratat med varandra på riktigt än, ändå är du den absolut roligaste att äta frukost och lunch med.
Jag kommer aldrig glömma de 45 minuterna jag tog i allt jag hade för att föda fram dig. Jag var inte alls rädd, tänkte inte på att det var obehagligt, jag kunde bara tänka att snart är han här.. han som jag fantiserat om och drömt om i 9 månader.. Och när barnmorskan höll upp dig så jag fick se dig och du började skrika så tror jag att jorden stod stilla några sekunder.
kanske kommer jag visa dig allt jag skrivit om dig när du blir äldre. Och om du någon dag får egna barn kanske du kommer förstå att det är omöjligt för mig att förklara hur mycket jag älskar dig. Men jag ska försöka mitt allra, allra bästa att visa dig varje dag att du är meningen med livet.🖤
Read more
Sedan sportlovet och vårt skidäventyr i Frankrike så håller tjejerna stadigt fast i den goa feta ...
Media Removed
Sedan sportlovet och vårt skidäventyr i Frankrike så håller tjejerna stadigt fast i den goa feta yoghurten. Lite då och då blir det små batcher av nötgranola men oftast är det quinoapuffar som är favoriten. Just nu glad att de får i sig en frukost med mer fett som de i sin tur håller sig på längre ... Sedan sportlovet och vårt skidäventyr i Frankrike så håller tjejerna stadigt fast i den goa feta yoghurten. Lite då och då blir det små batcher av nötgranola men oftast är det quinoapuffar som är favoriten. Just nu glad att de får i sig en frukost med mer fett som de i sin tur håller sig på längre då fettet räcker långt mycket längre än kolhydrater. Dessutom behöver vi förse våra små växande änglar med rätt byggstenar för celltillväxt. På måndag är det skola för oss igen och då är fettet inte minst viktigt för förbättrad koncentration och en möjlighet för de små liven att sitta still och lyssna. Med en kolhydratrik och fettsnål frukost så skickar du tyvärr iväg dina barn med mycket sämre förutsättningar och en obalanserat blodsocker kan skapa allt från frustration att inte fatta matten till ett onödigt bråk på skolgården. Inget barnen förstår varför det händer men det blir tuffa situationer för dem.
Så ge era barn en god förutsättning att klara sig igenom dagen och bibehålla en bra magkänsla och känna sig nöjd med sig själv 💕
.
.
.
#fettillbarn #riktigmatförbarn #friskabarn #barniskolan #frukost #näringsrik #näringstät #lchfkids #paleo #paleobarn #ketomamma #ketogenicdiet #vimedbarn #viföräldrar #skolstart #skolmat
Read more
Ni tänker väl själva proppa i er bra med näring idag, i form av både frukost, lunch å kvällsmat...?<span class="emoji emoji1f603"></span> För ...
Media Removed
Ni tänker väl själva proppa i er bra med näring idag, i form av både frukost, lunch å kvällsmat...? För inte nöjer ni er med bara 3 liter kranvatten under en hel dag...? Oftast är kontinuerlig gödsling det lilla enkla knepet som skiljer amatörer mot proffsen(trädgårdsmästarna), när ... Ni tänker väl själva proppa i er bra med näring idag, i form av både frukost, lunch å kvällsmat...?😃
För inte nöjer ni er med bara 3 liter kranvatten under en hel dag...?😂
Oftast är kontinuerlig gödsling det lilla enkla knepet som skiljer amatörer mot proffsen(trädgårdsmästarna), när det gäller att omge sig av friska, frodiga och välmående växter både inne och utanför sitt hus...!🌿👍🏼
Tänk hela tiden att cellerna i en levande växtcell har snarlika behov som cellerna i våra mänskliga kroppar, när det gäller näringsupptagning varje dag för att vi ska hålla oss friska.
Så när kylskåpet är tomt, då är även gödningen i ert förråd tomt..!, (det ska det vara, framförallt efter denna sommarens intensiva vattning.😅)
Augustimånad.... här slutar många att bry sig om gödsling har jag märkt, hen tycker att hen varit väldigt duktig, för hen köpte ju en liter flytande gödning i junimånad och sprang runt å vattnade med. Att serveringen av mat till sina älskade växter tog ett abrupt slut, när näringsflaskan var tom...det är det många som struntar i...😩😢
Vill ni att det ska se frodigt grönt ut i krukorna under hela hösten..?, så måste ni gödsla!
Vill ni att "övervintrarna" i krukorna, det kan va en palm, citronträd, bambu, m.m, ska vara kvar nästa vår, då får ni inte redan nu sätta växterna på svält med bara vatten som i ett koncentrationsläger, för då är det ingen vacker växt ni plockar fram ur förrådet, OM den ens överlever...😩😢☠️
Sväng förbi och köp en flaska av Träslövs Trädgårds egna gödning, ställ in den bredvid mjölken i kylskåpet, så kommer ni heller inte slarva med att "glömma" å gödsla växterna i trädgården varje vecka!😂😂
1 liter ekologisk växtnäring = 75:- , det är ju inga stora pengar vi pratar om..., dra ner på en flaska vin i månaden så har du också råd att bli ett "trädgårdsproffs" för dina växter..😍🌿😍🌿
#träslövsträdgård
#din
#sevenelevenbutik
#närdetgäller
#matentilldinaväxter
Read more
Hotellfrukost i all ära. Helg och en lugn frukost hemma slår nog trots allt det <span class="emoji emoji1f64f"></span>🏼 Har en hel del funderingar ...
Media Removed
Hotellfrukost i all ära. Helg och en lugn frukost hemma slår nog trots allt det 🏼 Har en hel del funderingar inombords. De rör de senaste dagarnas nyhetssändningar. . . Svenska akademien och gubbväldet som rasar som ett korthus inom den. Frågan är inte om utan när. . . Sen det som tagit ... Hotellfrukost i all ära. Helg och en lugn frukost hemma slår nog trots allt det 🙏🏼 Har en hel del funderingar inombords. De rör de senaste dagarnas nyhetssändningar. .
.
Svenska akademien och gubbväldet som rasar som ett korthus inom den. Frågan är inte om utan när. .
.
Sen det som tagit allra hårdast på mig och som behöver få mer spridning: Nedbränningen av Anita Gimvalls kåta i Storuman som funnits inom hennes släkt sedan 1890, men som Länsstyrelsen ansåg vara ett nybygge. Det skär och river inom mig att myndighetssverige år 2018 behandlar sin ursprungsbefolkning på ett så kränkande sätt. Det kommer ett eget inlägg om detta. Det finns så många lager av #kolonialtövergrepp i detta. Det rör sig in i mina egna rötter då jag och min släkt inte räknas som samer enligt svensk lagstiftning. Våra rättigheter är inga ty bara renskötande samer skyddas av den. Lägg därtill att Sverige inte har ratificerat ILO-konventionen 169. Jag skäms å Sveriges vägnar. .
.

Livet driver liksom på oavsett vad. Bra och dåliga saker ska ständigt hanteras och gå igenom något slags filter. Idag blir en bra dag med fokus på solskenet här utanför och livet med Arvid ❤️ #frukost #breakfast #bitch2018 #knytblusförsara #sapmi #deträckernu #lördag
Read more
Vilket härligt myller av pinnstolar! Här på det charmiga gårdshotellet Örum 119 kan man sitta skönt ...
Media Removed
Vilket härligt myller av pinnstolar! Här på det charmiga gårdshotellet Örum 119 kan man sitta skönt i Norrgavels pinnstolar och avnjuta sin frukost, med utsikt över Österlens öppna landskap. Pinnstol är Norrgavels tolkning av en älskad folkhemsklassiker. En kombination av tidlös ... Vilket härligt myller av pinnstolar! Här på det charmiga gårdshotellet Örum 119 kan man sitta skönt i Norrgavels pinnstolar och avnjuta sin frukost, med utsikt över Österlens öppna landskap.
Pinnstol är Norrgavels tolkning av en älskad folkhemsklassiker. En kombination av tidlös design, kvalitet och högsta sittkomfort. Väldigt lätt och nätt, samtidigt som den är tillverkad av massivt trä i alla delar. Skönhet i varenda detalj. En stol som håller över tiden i dubbel bemärkelse.
Välj mellan björk och ek med ytbehandling såpa, olja eller vitolja. Eller hitta din favoritfärg bland våra olika lackkulörer (svanenmärkt lackfärg).
Read more
Visst är vi lite partiska i frågan men @cookeat.se gör det så mycket enklare att äta gott och nyttigt ...
Media Removed
Visst är vi lite partiska i frågan men @cookeat.se gör det så mycket enklare att äta gott och nyttigt varje dag! • Vårt motto har alltid varit: Ät riktig mat! • Med det menar vi mat gjort på bra råvaror och med så lite processade ingredienser som möjligt. Näringsrik och god mat ger oss grunden ... Visst är vi lite partiska i frågan men @cookeat.se gör det så mycket enklare att äta gott och nyttigt varje dag!

Vårt motto har alltid varit: Ät riktig mat!

Med det menar vi mat gjort på bra råvaror och med så lite processade ingredienser som möjligt. Näringsrik och god mat ger oss grunden för både fysiskt och psykiskt välmående. Ät bra, må bra helt enkelt! 💪

Med @cookeat.se får vi recept för hela veckans middagar med tillhörande inköpslista anpassade efter våra behov. Vi anger antal portioner, vilken dag i veckan menyn ska börja, vilken kosthållning vi vill följa och de råvarugrupper och ingredienser vi vill utesluta ur veckomeny. CookEat har också en inbyggd rotation av proteinkällor som ser till att våra veckomenyer blir varierade.⠀
-⠀
Utöver det går det enkelt att lägga till frukost och lunch från @cookeat.se receptbank. Hittar vi ett recept som inte finns i CookEat så är det bara att lägga till detta bland våra egna recept och lägga till det i veckomenyn. Inköpslistan uppdateras sen automatisk.

Anmäl dig till @cookeat.se nyhetsbrev för att ta del av en informationsvideo som förklarar tjänsten från start till mål! Klicka dig vidare genom länk i vår profil.
Read more
Jag är en av dem som har pepparrot i min skagenröra och lagom med nyskuren dill. Alltid på frukosten ...
Media Removed
Jag är en av dem som har pepparrot i min skagenröra och lagom med nyskuren dill. Alltid på frukosten @villastrandvagen #skagenröra #pepparrot #frukost #tattoo #villastrandvägen Foto av världens yngsta 50 plussare @mansjensenpics Jag är en av dem som har pepparrot i min skagenröra och lagom med nyskuren dill. Alltid på frukosten @villastrandvagen #skagenröra #pepparrot #frukost #tattoo #villastrandvägen Foto av världens yngsta 50 plussare @mansjensenpics
Global Classroom kommer! <span class="emoji emoji2764"></span>️ GC* är ett internationellt nätverk som Bobergsgymnasiet är en del ...
Media Removed
Global Classroom kommer! ️ GC* är ett internationellt nätverk som Bobergsgymnasiet är en del av sedan mer än 20 år, tillsammans med sju andra skolor i olika länder. Varje år anordnar ett av länderna en konferens och 2018 är det vår tur att vara värd! Ånge kommer välkomna ca 80 nyfikna personer ... Global Classroom kommer! ❤️
GC* är ett internationellt nätverk som Bobergsgymnasiet är en del av sedan mer än 20 år, tillsammans med sju andra skolor i olika länder. Varje år anordnar ett av länderna en konferens och 2018 är det vår tur att vara värd!
Ånge kommer välkomna ca 80 nyfikna personer från hela världen den 8-17 juni 2018, och det är vi supertaggade för! Vi vill givetvis göra en fantastiskt bra konferens, och för det behöver vi ER hjälp! Detta är ett utmärkt tillfälle att visa upp vår kommun men också att få nya vänner för livet, lära sig om andra kulturer och utvecklas som människa.
Det här behöver vi hjälp med:
1. Bli värdfamilj! Eleverna bor i värdfamiljer och vi hoppas att det är många som vill ta chansen att vara det! Det är ENKELT, ROLIGT och kan skapa en LIVSLÅNG RELATION! Bli en del av de internationella elevernas svenska upplevelse, och på köpet blir du också engagerad i bygdens ungdomar! Det innebär främst att du ställer upp med en sängplats, frukost och några middagar. Du anmäler dig enkelt genom att kontakta Susanne Lövgren på [email protected] eller 072-247 50 12. Gäller även om du har frågor :) 2. Vi söker också sponsorer så att vi kan göra en så bra och innehållsrik konferens som möjligt, bl a med ett givande lära känna-läger och en spännande föreläsning med workshops. Har du ett företag och vill sponsra oss så har vi gjort några paket för att underlätta! Mer info finns på vår webbsida bobergsgymnasiet.se. Du anmäler dig enkelt genom att kontakta Susanne Lövgren på [email protected] eller 072-247 50 12. Gäller även om du har frågor :) 3. Vi säljer även godispuckar, kakor, platspåsar, arrangerar discon och gör annat för att tjäna pengar. Håll utkik på vår fb-sida eller hör av dig till Susanne via ovanstående kontaktinfo om du vill handla något, hjälpa till eller ge oss ett uppdrag! * Global Classroom startades 1997 av Boberg samt 1 skola/land i USA, Australien, NZ, Tyskland, Tjeckien, Shetland och Sydafrika (Spanien är på ingång -19). #globalclassroom #bobergsgymnasiet
Read more
Nu gäller det. Jag har sett en hel del kommentarer där folk stolt skriver att de röstar med ”hjärtat ...
Media Removed
Nu gäller det. Jag har sett en hel del kommentarer där folk stolt skriver att de röstar med ”hjärtat och magen”. I motsats till vadå? Förnuftet? Kunskap? Varför gå med på den falska dikotomin? Vad kan vara mer förnuftigt än t.ex. en miljövänlig politik? Och hur farlig kan inte magkänslan vara? ... Nu gäller det. Jag har sett en hel del kommentarer där folk stolt skriver att de röstar med ”hjärtat och magen”. I motsats till vadå? Förnuftet? Kunskap? Varför gå med på den falska dikotomin? Vad kan vara mer förnuftigt än t.ex. en miljövänlig politik? Och hur farlig kan inte magkänslan vara? Jag önskar att fler tänker efter och ta reda på fakta. Framtiden ligger i våra händer och vi har inte råd att vänta en enda mandatperiod. Nu ska jag äta frukost och sedan gå och rösta. Vi hörs på andra sidan! 💚 PS Har lagt upp en del info, tankar och tips under Val 2018. PS2 En förtidsröst går att ändra (se tidigare inlägg). #Repost @naturskyddsforeningen
・・・
Biologisk mångfald är en förutsättning för allt liv på planeten. Fungerande ekosystem ger ökat skydd till skördar, pollinering av växter, mat från haven och bidrar till ett stabilt klimat. 🐝
Vi behöver politiker som tar denna ödesfråga på allvar. 🌲
#Väljnaturen på söndag!
#val2018 #dinröst #klimatval2018
Read more
Fluffy abs! 😀<span class="emoji emoji1f437"></span> Vill dela med mig lite av hur jag äter vilket har fungerat sjukt bra! Jag mår bra, presterar ...
Media Removed
Fluffy abs! 😀 Vill dela med mig lite av hur jag äter vilket har fungerat sjukt bra! Jag mår bra, presterar bra och formen blir bättre. Just nu äter jag sjuka mängder mat och formen blir bara bättre och bättre på samma vikt. Har haft svårt att hitta en bra rutin sedan jag gick över till att träna ... Fluffy abs! 😀🐷 Vill dela med mig lite av hur jag äter vilket har fungerat sjukt bra! Jag mår bra, presterar bra och formen blir bättre. 😊

Just nu äter jag sjuka mängder mat och formen blir bara bättre och bättre på samma vikt. Har haft svårt att hitta en bra rutin sedan jag gick över till att träna CrossFit. Tidigare när jag bara tränade styrka så har jag kommit i bättre form genom att äta mindre mat. (Fake healty)
Nu äter jag stora mängder mat 6 gånger om dagen med enda fokus att prestera på träningspassen. Jag äter nyttig mat innan jag blir hungrig och med nyttig mat så menar jag rena råvaror. 70% av maten inehåller mindre än 200kcal per 100g. Mat med hög energidensitet förvirrar kroppen och vi har svårt att avgöra hur mycket vi ska äta.
Energiintaget ligger på 3400kcal på vilodagar och 4200kcal på träningsdagar. Jag väger 100kg 185cm och är väldigt aktiv.
Jag förbereder hela veckans mat en gång i veckan och spar massa tid.

Frukost:
Smoothie
3dl havregryn
20g cashewnötter
1 banan
1dl protienpulver
Grönsaker, frukt och bär

First lunch:
150g kyckling
120g råris
50g lätt creme fraiche
massa grönsaker

Second lunch:
Sötpotatispaj
160g kött
200g sötpotatis
1tsk olivolja
90g broccoli

Mellanmål:
500g kvarg
3dl havregryn
100g blåbär och hallon
Middag:
180g lax
80g råris
80g lätt creme fraiche
massa sallad
Kvällsmål:
1dl Kasein protein
2 ägg
2 riskakor

Hoppas detta hjälper någon 😊
#eatclean
Read more
Söndag 12/8, beger vi oss mot Nikkaluokta efter en lång härlig frukost i Elsas kök. Vädret ser först ...
Media Removed
Söndag 12/8, beger vi oss mot Nikkaluokta efter en lång härlig frukost i Elsas kök. Vädret ser först ut som det ska bli regn men slutar lagom tills vi ger oss av och våra sista 19 km på Kungsleden blir i härligt löparväder. Foten känns inte så bra men får nu pinas den sista biten. Blir en god renburgare ... Söndag 12/8, beger vi oss mot Nikkaluokta efter en lång härlig frukost i Elsas kök. Vädret ser först ut som det ska bli regn men slutar lagom tills vi ger oss av och våra sista 19 km på Kungsleden blir i härligt löparväder. Foten känns inte så bra men får nu pinas den sista biten. Blir en god renburgare på Enoks resturang innan vi tar oss de sista 5 km. Super glad att jag gjorde denna resan med detta härliga gäng. Stort tack till @teamnordictrail för en toppen resa och till våra tre grymma ledare @joelsprang @plantatleten @anderssonjeppe som servat oss dessa dagar! #teamnordictrail #tntkebne #upplevelselöpning #fjällöpning #kungsleden2018 #abisko-nikkaluokta
Read more
Idag har vi varit och hälsat på en av våra fantastiska leverantörer, A.C. Perch i Köpenhamn som är ...
Media Removed
Idag har vi varit och hälsat på en av våra fantastiska leverantörer, A.C. Perch i Köpenhamn som är kunglig hovleverantör i Danmark. De förser oss med fantastiska teer som vi har på vår frukost, i vår matsal och tillsammans med vårt Afternoon Tea. #amaliashus #hotelamaliashus #acperchs ... Idag har vi varit och hälsat på en av våra fantastiska leverantörer, A.C. Perch i Köpenhamn som är kunglig hovleverantör i Danmark. De förser oss med fantastiska teer som vi har på vår frukost, i vår matsal och tillsammans med vårt Afternoon Tea. #amaliashus #hotelamaliashus #acperchs #te #afternoontea #tea #whiteguide #luxurytravel #travel #hotel #hotell #luxuryboutiquehotel #boutiquehotel #weekend #copenhagen #denmark
Read more
Regrann from @hemlosa.se - Hemlösa behöver Din hjälp!! Bilder från hemlösas frukost utdelning ...
Media Removed
Regrann from @hemlosa.se - Hemlösa behöver Din hjälp!! Bilder från hemlösas frukost utdelning på Vasagatan. Kl 06.10 i morse var @fridathomasson redo på Centralen i Stockholm för att dela ut frukost till några utav de mest utsatta i samhället, de hemlösa. Tusentals personer i Stockholm ... Regrann from @hemlosa.se - Hemlösa behöver Din hjälp!!
Bilder från hemlösas frukost utdelning på Vasagatan.
Kl 06.10 i morse var @fridathomasson redo på Centralen i Stockholm för att dela ut frukost till några utav de mest utsatta i samhället, de hemlösa. Tusentals personer i Stockholm är hemlösa. MEN det finns ett ljus i tunneln, som heter @hemlosa.se . En ideell organisation som hjälper flera hundra hemlösa varje dag. Organisationen är störst i Norden när det kommer till att hjälpa hemlösa. Men få känner till den.
@hemlosa.se arbete är helt makalöst, men det krävs ännu mer. Det är här just DU kommer in i bilden. Vi behöver sprida kunskap kring området och ta upp samtalsämnet. Det måste ut i media, för att uppmärksamma dessa underbara människor som för talan för de som kanske inte får någon möjlighet. För först när ordet sprids kan folk få upp ögonen för det och börja hjälpa till.
Har Du eller ditt företag möjligheten att bidra med en slant så tveka inte. Hemlösheten försvinner inte av att vi ser förbi den. Vi måste agera!!
Sprid detta viktiga budskap vidare till samtliga i våra nätverk. En person kan inte göra allt, men tillsammans kan vi göra mycket!! Hemlösas swish nummer är : 123 173 29 32
Hemlösas bankgirot nummer är :
544-0672
Var glad med GUD i JesuS namn 💞 - #regrann
Read more
Vägen tillbaka del 1 Det är måndag morgon. Klockan ringer. Jag stänger av alarmet och gnuggar mig ...
Media Removed
Vägen tillbaka del 1 Det är måndag morgon. Klockan ringer. Jag stänger av alarmet och gnuggar mig i ögonen under tiden som jag sakta sätter mig upp. Mina kläder ligger på stolen och väntar på att jag ska ta på mig dom. När jag har tagit på mig kläderna går jag ner. När jag kommer in i köket ligger ... Vägen tillbaka del 1
Det är måndag morgon. Klockan ringer. Jag stänger av alarmet och gnuggar mig i ögonen under tiden som jag sakta sätter mig upp. Mina kläder ligger på stolen och väntar på att jag ska ta på mig dom. När jag har tagit på mig kläderna går jag ner. När jag kommer in i köket ligger det en lapp på bordet. Det står "det finns färdig frukost i kylen. Hoppas att du får en bra dag i skolan." Jag tar fram maten som står i kylen och äter upp det snabbt. Fan jag kommer försent om jag inte går nu. jag tar på mig mina skor och skyndar mig mot skolan. När jag har ca 100 meter kvar ser jag Albin som står och väntar på mig. Jag skyndar mig fram och ger han en snabb kram. Vi går in mot våra skåp. Vi möts av blickar från alla i mitt gamla fotbolls lag. Jag saknar att dom kommer fram och säger läget läget syran. Jag vet inte varför dom kallar mig syran men det känd bra på något sätt och nu saknar jag det. Varför gav jag upp allt för en kille. fotbollen och laget betydde allt och det gör det fortfarande bara att lagget hatar mig och jag har slutat spela. bilden på laget sitter fortfarande kvar på spegeln i mitt rum. Varje morgon tittar jag på bilden och ser glädjen i killarnas ögon när dom kramar om mig. Bilden togs när vi vann den viktigaste marschen på flera år. Om någon hade frågat mig för ett år sedan om jag skulle sluta spela fotboll och ta på mig klack skor och korta klänningar hade jag skrattat och undrat om du slagit i huvudet. Nu sminkar jag mig varje morgon och har nästan bara klänningar. klackarna får mina fötter att värka och jag undrar faktist varför jag tvingar på mig klackar, klänning och smink varje morgon, bara för att Albin och mina nya tjej kompisar ska gilla mig. Om jag ska vara ärlig jag jag hatar mina nya tjej kompisar men om jag inte hänger med dom så blir jag helt ensam. Jag saknar också mina mysbyxor och att gå osminkad. Varför ändrade jag på mig bara för att han skulle gilla mig. De räcker nu om han inte gillar mig för den jag är så är han ett svin.
Read more
Första jobbdagen. Hej vardag! Du är efterlängtad. <span class="emoji emoji2728"></span> Nog för att det är härligt med semester, men ...
Media Removed
Första jobbdagen. Hej vardag! Du är efterlängtad. Nog för att det är härligt med semester, men jag mår bäst av fasta rutiner i längden. Lägga fram kläderna och förbereda frukosten kvällen innan. När väckarklockan ringer är det bara att kliva upp ur sängen och kroppen går på autopilot utan ... Första jobbdagen. Hej vardag! Du är efterlängtad. ✨
Nog för att det är härligt med semester, men jag mår bäst av fasta rutiner i längden. Lägga fram kläderna och förbereda frukosten kvällen innan. När väckarklockan ringer är det bara att kliva upp ur sängen och kroppen går på autopilot utan att min nyvakna hjärna behöver tänka. Gå till jobbet där man vet vad man ska göra och vad som förväntas av en. Hem och laga middag och umgås med familjen. Somna gott innan klockan hunnit slå tio, skönt trött efter en lång dag. 🌸 #hejvardag #vardag #frukost
Read more
Godmorgon <span class="emoji emoji1f33f"></span> Bild tagen från köket denna morgon, nu dags för frukost och sen ta tag i denna söndag ...
Media Removed
Godmorgon Bild tagen från köket denna morgon, nu dags för frukost och sen ta tag i denna söndag som bland annat ska bestå av planteringar och fix ute, cykeltur med familjen, löptur och självklart en sväng ut till mormor på landet där vi ska ta en körtur med vår nya lilla häst som vi lånat Vad ... Godmorgon 🌿
Bild tagen från köket denna morgon, nu dags för frukost och sen ta tag i denna söndag som bland annat ska bestå av planteringar och fix ute, cykeltur med familjen, löptur och självklart en sväng ut till mormor på landet där vi ska ta en körtur med vår nya lilla häst som vi lånat 💗
Vad hittar ni på denna söndag?
Oavsett vad ni ska göra hoppas jag ni får en bra dag ☀️🌿🌸 Kram Kram
Read more
Börje väckte mig med orden : ut det är sol och det går att äta frukost ute<span class="emoji emoji2600"></span>️<span class="emoji emoji2615"></span>️🤣 har inte suttit ute och ...
Media Removed
Börje väckte mig med orden : ut det är sol och det går att äta frukost ute️🤣 har inte suttit ute och ätit frukost på ett tag så nu sitter vi här och njuter av kaffe och morgontidningen 🗞️ många fina artiklar idag och jag börjar idag med delen Magasinet och Örtdoft av framgång har själv inte ... Börje väckte mig med orden : ut det är sol och det går att äta frukost ute☀️☕️🤣 har inte suttit ute och ätit frukost på ett tag så nu sitter vi här och njuter av kaffe och morgontidningen 🗞☕️☀️ många fina artiklar idag och jag börjar idag med delen Magasinet och Örtdoft av framgång 🌿 har själv inte kunnat göra ngt i trädgården på 4veckor pga ryggen. Så jag njuter av artikeln och drömmer om nästa år🌿🌿 ha en fin lördag 🌿🌿
🇬🇧 Börje woke me up with the words: it is sunny and possible to eat breakfast outside ☀️☕️🤣 so here we are enjoying morningpaper and coffee for maybe last time this year ☀️☕️🗞have a nice day 🌿🌿 .
.
.
.
.
.
.
.
#svd #svdmagasinet #mateusceramic #mateusmoments #mateusporslin #interiorandgarden #gardenlife #gartenliebe #trädgårdsinspo #trädgårdsliv #frukostmys
Read more
En färgglad och julig gröt inledde den här torsdagen. Det vill säga saffransgröt med äpplemos, ...
Media Removed
En färgglad och julig gröt inledde den här torsdagen. Det vill säga saffransgröt med äpplemos, krossad pepparkaka, lingon, sötmandel och gula russin 🥣 . . Idag är vi lediga hela familjen och i eftermiddag ska vi åka skridskor på uppdrag av Nissen Egon. Det gäller att passa på att göra något ... En färgglad och julig gröt inledde den här torsdagen. Det vill säga saffransgröt med äpplemos, krossad pepparkaka, lingon, sötmandel och gula russin 🥣😋 .
.
Idag är vi lediga hela familjen och i eftermiddag ska vi åka skridskor på uppdrag av Nissen Egon. Det gäller att passa på att göra något kul när vi är lediga tillsammans, för det är vi så gott som aldrig. 3 dagar på 6 veckor för att vara exakt. Så det ska bli mysigt idag! ⛸ Miranda fick lista ut med ledtrådar vad vi skulle göra och jag vet inte om jag var bra eller dålig på att skriva ledtrådar eller om Miranda bara är väldigt klipsk, för hon tog det på andra ledtråden som var ”Pippi hade inga egna, så hon gjorde ett par av skenor i köket” och blev ännu mer övertygad av ”Elsa och Anna gör detta i slutet av Frost. Men Anna tycker det är ganska svårt...”. Hon fortsatte dock med de andra ledtrådarna för att det var kul, men ändå 🙈 .
.
#frukost #breakfast #gröt #oatmeal #havregrynsgröt #mat #matbild #instamat #pernillasmatbilder
Read more
Weekendbreakfast 🤗 Långa frukoststunder på helgen är bland det bästa jag vet. Jag tycker om att ...
Media Removed
Weekendbreakfast 🤗 Långa frukoststunder på helgen är bland det bästa jag vet. Jag tycker om att göra mina frukostar visuellt vackra och varierar gärna tillbehören till min annars fasta bas - havregryn i olika former. Dessa stunder får mig också att tänka på hur lyckligt lottad jag är som ... Weekendbreakfast 🤗
Långa frukoststunder på helgen är bland det bästa jag vet. Jag tycker om att göra mina frukostar visuellt vackra och varierar gärna tillbehören till min annars fasta bas - havregryn i olika former.
Dessa stunder får mig också att tänka på hur lyckligt lottad jag är som kan vakna på morgonen och ställa mig frågan: ”vad vill jag äta idag?”. 🤔 Jag har tillgång till precis vad som helst.
I Tanzania bjöds vi på färdig frukost och lunch. Det var någon annan som bestämde vad vi skulle äta och ofta bestod det av vitt bröd, blaskig gröt med socker, muffins, kex, frukt, omelett, juice, choklad, korv.. Jag minns att jag ofta tänkte ”åh vad jag saknar min frukost hemma”, och direkt efter det kom nästa tanke ”vad bortskämd jag är som har möjligheten att rata viss mat” och så tänkte jag på barnen som längs vägarna bönade om att få en juice och en muffins av mig för att få i sig lite energi för dagen. De har inte möjligheten att välja bort viss mat, tänka på innehåll eller göra den visuellt tilltalande. De äter det de har och tyckte att mitt paket var rena lyxmåltiden. Sådana tankar kan väcka frågor om vårt sätt att förhålla oss till mat i västvärlden. Vi behöver tänka på vad vi äter för vi har mat i överflöd, och självklart väljer vi det vi gillar eftersom att vi kan göra det! Men, väcker inte detta en rad etiska och moraliska frågor ändå?! 🌍
Hur som, jag älskar verkligen, och uppskattar djupt, mina frukostar och jag kommer att fortsätta njuta av dem. Men jag vill också fortsätta väcka frågor och debatt kring vårt samhälles syn på mat. 👉🏼 Vill du veta mer om vad som är i - fråga.
Read more
Lite väl tidig frukost idag och inte i närheten av så harmonisk och fotovänlig som den på bilden. ...
Media Removed
Lite väl tidig frukost idag och inte i närheten av så harmonisk och fotovänlig som den på bilden. 5.30 kände Otto sig klar med den här natten och redo att börja köra runt sin favoritskokartong i gåvagnen. Men det finns kaffe. Och chokladsnitt i burk. Och tidig sol och öppna dörrar ut mot träden. ... Lite väl tidig frukost idag och inte i närheten av så harmonisk och fotovänlig som den på bilden. 5.30 kände Otto sig klar med den här natten och redo att börja köra runt sin favoritskokartong i gåvagnen.
Men det finns kaffe. Och chokladsnitt i burk. Och tidig sol och öppna dörrar ut mot träden. Livet är bra vackert ändå 💕
Read more
Bästa botemedlet mot förkylning är mysfrukost med frukt och färska frallor. Lite concealer och ...
Media Removed
Bästa botemedlet mot förkylning är mysfrukost med frukt och färska frallor. Lite concealer och rouge gör också susen. Varje måndag går vi igenom veckan tillsammans för att stämma av i våra ärenden, externa möten och inbokade förhandlingar. När alla är uppdaterade och mätta, är det dags ... Bästa botemedlet mot förkylning är mysfrukost med frukt och färska frallor. Lite concealer och rouge gör också susen. Varje måndag går vi igenom veckan tillsammans för att stämma av i våra ärenden, externa möten och inbokade förhandlingar. När alla är uppdaterade och mätta, är det dags att producera juridik. #hh #holmgrenhansson #frukost #måndag #juice #fralla #yoghurt #förkylning #april #ost #möte #breakfast #stockholm #2018 #cvitamin
Read more
Jag börjar varje morgon med en hälsosam frukost. Vill du prova min, helt gratis i upp till 6 dagar ...
Media Removed
Jag börjar varje morgon med en hälsosam frukost. Vill du prova min, helt gratis i upp till 6 dagar är du välkommen att höra av dig. Valet är ditt www.livsstilstestet.se/joja Jag börjar varje morgon med en hälsosam frukost. Vill du prova min, helt gratis i upp till 6 dagar är du välkommen att höra av dig. Valet är ditt😊 www.livsstilstestet.se/joja
Godmorgon Paleovänner! <span class="emoji emoji2600"></span>️ . Idag fick vi sällskap runt frukostbordet av våra fina vänner och ...
Media Removed
Godmorgon Paleovänner! ️ . Idag fick vi sällskap runt frukostbordet av våra fina vänner och kollegor Rebecca och Johan . Vi strålade samman igår i mysiga Kristianopel för att umgås, jobba lite med @cookeat.se, äta gott och ha trevligt! . Njut av dagen! Kram ️ Jenny & Magnus . @undervarttak @naturligalivet . . . . . @halsasomlivsstil ... Godmorgon Paleovänner! ☀️
.
Idag fick vi sällskap runt frukostbordet av våra fina vänner och kollegor Rebecca och Johan 😊
.
Vi strålade samman igår i mysiga Kristianopel för att umgås, jobba lite med @cookeat.se, äta gott och ha trevligt!
.
Njut av dagen!
Kram ❤️ Jenny & Magnus
.
@undervarttak
@naturligalivet
.
.
.
.
.
@halsasomlivsstil #godmorgon #paleofrukost #sommar #sommarsverige #frukost #campingfrukost #campingliv #sommarsverige #müsli #blåbär #paleokost #paleotips #paleoinspiration #undervarttak #paleoskafferiet #paleolivet #paleolivsstil #sommarmorgon #tidattnjuta #paleovänner #cookeatse #justcookeat
Read more
I samarbete med @food_pharmacy Food Pharmacy passa på att bjuda in till en frisk frukost i #almedalen ...
Media Removed
I samarbete med @food_pharmacy Food Pharmacy passa på att bjuda in till en frisk frukost i #almedalen Kom och hälsa på, ställ frågor och dela med er av era tankar och erfarenheter av maten i den offentliga sektorn. Vi bjuder på antiinflammatorisk #friskfrukost. Välkommen! Anmälan och mer ... I samarbete med @food_pharmacy Food Pharmacy passa på att bjuda in till en frisk frukost i #almedalen Kom och hälsa på, ställ frågor och dela med er av era tankar och erfarenheter av maten i den offentliga sektorn. Vi bjuder på antiinflammatorisk #friskfrukost. Välkommen! Anmälan och mer info i evenemanget på våra Facebooksidor 💫 #friskmat #saltåkvarn #ekologiskt #lagaenbättrevärld
Read more
Imorgon lördag kör vi Spin of Hope - spinning i förmån för Barncancerfonden. Första passet är 07.00 ...
Media Removed
Imorgon lördag kör vi Spin of Hope - spinning i förmån för Barncancerfonden. Första passet är 07.00 och vi kör sen 12 olika teman fram till kl 19.00. Under dagen kan du även köra: Yoga 09.00, Hit 09.00 och Dancefever 10.00 (boka er som vanligt) Kl 08.00-11.00 erbjuder Nya Conditoriet ... Imorgon lördag kör vi Spin of Hope - spinning i förmån för Barncancerfonden. Första passet är 07.00 och vi kör sen 12 olika teman fram till kl 19.00.

Under dagen kan du även köra:
Yoga 09.00,
Hit 09.00 och
Dancefever 10.00 (boka er som vanligt)

Kl 08.00-11.00 erbjuder Nya Conditoriet frukost för en liten slant
Kl 10.00-12.00 spelar Furuboda Live!
Kl 11.00-15.00 finns Gaston & Vega på plats för att sälja lunch
Kl 11.00-13.00 finns Hälsoperlan på plats och visar nyheter
Kl 11.30-15.00 kommer Vitamin Well och demar sina nyheter

Prislistan i lotteriet kommer anslås på gymmet under lördagen och givetvis tackar vi extra mycket för alla skänkta priser av våra sponsorer. Stort tack till:

Nya Conditoriet i Åhus​
Bondens Skafferi​
Gaston & Vega​
Adventure Kajak​
All office i Kristianstad
Beijer Bygg
Bosses Färg
Brothers i Kristianstad
Celsius
Cervera
Charlis Brygghus
CL Fitness
Connected Gym​
Culinar
Design Inga Thulin​
Friskens​
Grossen Textil
Guldfynd
ICA Kvantum Åhus​
Ica Maxi Online
Invectus
LekExtra
Lesmills
Lindt Choklad
Ljusexperten
Lokalföreningen i Brösarp
Malmstens
Malmöloppet
Konst Mary-Ann Ernstsson
Melitta
Ohlssons Ost o Delikatesser​
Opus Capita
Pias Kitchen​
Ren Hud
RinkabyMålaren AB​
Rogelli
Rökeriet
Vitamin well
Wig Hairdressing
Åhus Beachhandboll
Åhus Guldsmedja
Åhus Gästis
Österlen Green Run
STORT TACK FÖR ALLT NI STÄLLT UPP MED!

VÄLKOMMEN TILL GEMENSKAPEN HOS OSS!
#åhusträningscenter
Read more
41 dagar kvar till #LABOOTCAMP2018 <span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f447"></span>🏼 Vill du följa med? Pågrund av några avhopp har vi några platser ...
Media Removed
41 dagar kvar till #LABOOTCAMP2018 🏼 Vill du följa med? Pågrund av några avhopp har vi några platser att fylla så först till kvarn 😇🏼 13-20 augusti! Ni kommer få se det bästa av LA från våra ögon. Allt från träning på Golds Gym till andra aktiviteter som hiking, cykling, härliga utomhuspass, ... 41 dagar kvar till #LABOOTCAMP2018 😍👇🏼
Vill du följa med? Pågrund av några avhopp har vi några platser att fylla så först till kvarn 😇👇🏼
13-20 augusti! Ni kommer få se det bästa av LA från våra ögon. Allt från träning på Golds Gym till andra aktiviteter som hiking, cykling, härliga utomhuspass, strandhäng, Venice Beach, Santa Monica, Hollywood osv.
Paketpris med följande inkluderat:
- Flyg
- Boende i Santa Monica
- Transporter
- Frukost & Snacks
- Träning på Golds Gym
- Alla aktiviteter
Pris 21 900:-
För mer info och anmälan, maila [email protected] ☺️ #GoldsGymVenice #BetterBodies #LA #VeniceBeach #Fitness 💦
Read more
Det var 27 grader ute, inne, det var skrammel av spårvagnar, häftiga inbromsningar och mina lugna ...
Media Removed
Det var 27 grader ute, inne, det var skrammel av spårvagnar, häftiga inbromsningar och mina lugna andetag. Jag minns att det skrevs brev från andra sidan jorden, bara för mig. I en annan tid. Då det fanns en spegel att ibland kliva in i. Och på andra sidan en självklarhet, en ren och skär lycka ... Det var 27 grader ute, inne, det var skrammel av spårvagnar, häftiga inbromsningar och mina lugna andetag. Jag minns att det skrevs brev från andra sidan jorden, bara för mig. I en annan tid. Då det fanns en spegel att ibland kliva in i. Och på andra sidan en självklarhet, en ren och skär lycka och total avsaknad av vardag.
Om sommaren vet jag ingenting och vi kan väl säga att jag inte ens hunnit landa i våren så snälla låt mig vara, här. Nu.
Sen kan Österlen, Stockholm och kvinnornas röster på Bassholmen skölja över mitt trötta, ständigt tidsparerande jag. Och sanden mellan tårna, frukost lunch middag med barnen, livsgrubblerier och samtalen om våra bilder. Kanske det finns kvar. Eller händer igen.
Oavsett om jag är redo eller inte.
Read more
HEY MR.SAXOPHONE! På Clarion har vi många talanger, och imorse visade vår frukoststjärna Mohamad en av sina talanger till våra gäster när han bjöd på en show som hette duga! För vad är bättre än att starta dagen med god frukost, fantastisk service och live musik? Tack @mhmdddiab1 för att ... HEY MR.SAXOPHONE!
På Clarion har vi många talanger, och imorse visade vår frukoststjärna Mohamad en av sina talanger till våra gäster när han bjöd på en show som hette duga! För vad är bättre än att starta dagen med god frukost, fantastisk service och live musik? Tack @mhmdddiab1 för att du förgyllde våra gästers och medarbetares morgon!
#clarion #clariongrandhbg #helsingborg #saxophone #goodmorning #clarionlovesmusic
Read more
43 dagar kvar till #LABOOTCAMP2018 <span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f447"></span>🏼 Vill du följa med? Pågrund av några avhopp har vi fortfarande ...
Media Removed
43 dagar kvar till #LABOOTCAMP2018 🏼 Vill du följa med? Pågrund av några avhopp har vi fortfarande nån plats kvar, först till kvarn 😇🏼 13-20 augusti! Ni kommer få se det bästa av LA från våra ögon. Allt från träning på Golds Gym till andra aktiviteter som hiking, cykling, härliga utomhuspass, ... 43 dagar kvar till #LABOOTCAMP2018 😍👇🏼
Vill du följa med? Pågrund av några avhopp har vi fortfarande nån plats kvar, först till kvarn 😇👇🏼
13-20 augusti! Ni kommer få se det bästa av LA från våra ögon. Allt från träning på Golds Gym till andra aktiviteter som hiking, cykling, härliga utomhuspass, strandhäng, Venice Beach, Santa Monica, Hollywood osv.
Paketpris med följande inkluderat:
- Flyg
- Boende i Santa Monica
- Transporter
- Frukost & Snacks
- Träning på Golds Gym
- Alla aktiviteter
Pris 21 900:-
För mer info och anmälan, maila [email protected] ☺️
Tagga din kompis som borde följa med på en galet rolig vecka i LA 😍👇🏼
#GoldsGymVenice #BetterBodies #LA #VeniceBeach #Fitness 💦
Read more
Fick ett sms av @christinaschollin i morse om jag ville vara med och träna med hennes grymma PT @carolineschager ...
Media Removed
Fick ett sms av @christinaschollin i morse om jag ville vara med och träna med hennes grymma PT @carolineschager och det ville jag så klart! Trodde väl att det skulle va lite härlig mysgympa för sällskaps skull men shit vilket pass!! Grymt kämpat Christina!! Är sååå imponerad! Och Tack Caroline ... Fick ett sms av @christinaschollin i morse om jag ville vara med och träna med hennes grymma PT @carolineschager och det ville jag så klart! Trodde väl att det skulle va lite härlig mysgympa för sällskaps skull men shit vilket pass!! Grymt kämpat Christina!! Är sååå imponerad! Och Tack Caroline för ett roligt och bra pass. Tack också till bästa @hassewahl som tar hand om både mig och barnen så att man aldrig vill åka hem. Hans kom t.o.m ner med frukost till mig på bryggan igår kl 8 innan jag började jobba och tog sen hand om Colin medan jag jobbade... asså hur gullig!!! Och Christina som skämmer bort mig med spabehandlingar och god mat. 🙏😍 Jag och barnen är så lyckligt lottade som har er i våra liv! Jag älskar er oändligt 🙏❤️ TACK för grymt mysig helg!!!
Read more
Swedish interview in Freak Magnet web-zine! • "Berätta om det värsta eller roligaste som hänt ...
Media Removed
Swedish interview in Freak Magnet web-zine! • "Berätta om det värsta eller roligaste som hänt er i studion eller på turné? • ONNI: "Haha… Det finns så många fantastiska stunder när man är på turné… En gång i Belgien 2015 stannade vi på ett gammalt vandrarhem som drevs av en gammal dam. Efter ... Swedish interview in Freak Magnet web-zine! •
"Berätta om det värsta eller roligaste som hänt er i studion eller på turné?

ONNI: "Haha… Det finns så många fantastiska stunder när man är på turné… En gång i Belgien 2015 stannade vi på ett gammalt vandrarhem som drevs av en gammal dam. Efter frukost fick vi ett mail från vår bokningsagent att vi måste skriva ut våra tågbiljetter innan vi fortsätter turnén till Nederländerna. Vi bad artigt om att få använda vandrarhemmets IT-centrum. Det fanns dock ingen modern teknik på boendet! Beige-blommiga soffor och mörka gardiner… men vi fick tillstånd att använda receptionist-damens dator och skrivare och äntligen började det fungera! Då kommer det veckat gammalt gult papper tryckt på en maskin med väldigt hög volym och under lång lång tid. Efter allt besvär fick vi till slut en stor hög av FAXMASKINPAPPER."

Remembering good ol' #solarizetour 2015
Read more
Godmorgon ♡ Spenderat natten i gästrummet - 8.5h ostörd sömn - det ni.. Lyxigare än så blir det faktiskt ...
Media Removed
Godmorgon ♡ Spenderat natten i gästrummet - 8.5h ostörd sömn - det ni.. Lyxigare än så blir det faktiskt inte! Mikael hade hand om Samuel i natt och såklart så har Samuel en av sina bästa nätter någonsin . Han sov tydligen 4.5h, vaknade - åt mat och somna om direkt.. 3h till har passerat och plutten ... Godmorgon ♡ Spenderat natten i gästrummet - 8.5h ostörd sömn - det ni.. Lyxigare än så blir det faktiskt inte! 😂 Mikael hade hand om Samuel i natt och såklart så har Samuel en av sina bästa nätter någonsin 😄. Han sov tydligen 4.5h, vaknade - åt mat och somna om direkt.. 3h till har passerat och plutten sover än 😳 Exemplarisk liten kille! Nåväl, jag känner mig som en ny kvinna - eller som mig själv egentligen. Har till och med orkat göra iordning en extra god frukost till mig själv. Det ni - det var inte igår! 😃 Önskar er en riktigt fin lördag ❣
Read more