Loading...


Unique profiles
84
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Nijmegen, Netherlands, Rotterdam, Netherlands, Nero Barbershop men only
Average media age
858.8 days
to ratio
11.5
De leukere momenten in het onderwijs. Wanneer je buiten de les om ‘gewoon’ met leerlingen een praatje ...
Media Removed
De leukere momenten in het onderwijs. Wanneer je buiten de les om ‘gewoon’ met leerlingen een praatje maakt en praat over van alles. Niet over absentie, problematiek of wat niet lukt, maar gewoon over het leven, hun ervaringen en andere zaken. Het zijn altijd dit soort gesprekken waar je ... De leukere momenten in het onderwijs. Wanneer je buiten de les om ‘gewoon’ met leerlingen een praatje maakt en praat over van alles. Niet over absentie, problematiek of wat niet lukt, maar gewoon over het leven, hun ervaringen en andere zaken.
Het zijn altijd dit soort gesprekken waar je een student het best leert kennen en een beeld krijgt van zijn/ haar kijk op de wereld. Bij dit soort gesprekken schep je meestal ook de band die ervoor zorgt dat de leerling jou in de klas respecteert en waardeert, maar het zijn vooral dit soort gesprekken die het docent zijn ook leuk maken.
Ondanks dat je soms uren met leerlingen deelt in een lokaal kun je, als je er niet voor waakt, soms een jaar doorbrengen met elkaar zonder diegene echt te kennen. Wellicht niet wetende dat iemand eigenlijk al die tijd een mooi verhaal bij zich droeg. Voor mij waren het deze verhalen de afgelopen 10 jaar die mij bleven motiveren om dit beroep uit te oefenen. Deze verhalen zouden echter niets waard zijn zonder de verhalenvertellers. Dank voor jullie verhalen en het vertrouwen om ze met mij te delen.

Credits voor de foto @ebruaydin_
Read more
Loading...
Winactie! Met mijn missie wil ik zoveel mogelijk vrouwen met elkaar connecten en een netwerk met ...
Media Removed
Winactie! Met mijn missie wil ik zoveel mogelijk vrouwen met elkaar connecten en een netwerk met ondernemende vrouwen creëren die elkaar naar een next leven in hun carrière tillen. Naast de lancering van het @TheGoaldiggers Club membership waarmee jij het hele jaar door toegang krijgt ... Winactie! Met mijn missie wil ik zoveel mogelijk vrouwen met elkaar connecten en een netwerk met ondernemende vrouwen creëren die elkaar naar een next leven in hun carrière tillen. Naast de lancering van het @TheGoaldiggers Club membership waarmee jij het hele jaar door toegang krijgt tot like-minded vrouwen en andere leuke extra’s ontvangt, doen we dat tijdens The Goaldiggers Club Session waar we een rits aan inspirerende vrouwen elke editie hun carrière tips en fuck ups delen. De volgende editie is op 30 september en het is een inspirerende dag die ik als founder en host presenteer. Bij Great Communicators kreeg ik tijdens hun zomercursussen tips om te spreken en dat gun ik jou ook. Leuk! Ik mag op 11 september tijdens de workshop ’Spreken met Impact’ die door oprichter @JoniBais zelf wordt gegeven drie goaldiggers meenemen. Wil je er samen met mij bij zijn? Deel dan in jouw stories met welke missie jij op zakelijk gebied impact wil maken en tag hierin @evetomaszwski en @greatcommunicators zodat we jullie stories stuk voor stuk kunnen bekijken. Op maandag 3 september maak ik onder deze post de drie winnaars bekend! ⚡️⚡️⚡️Foto door @iepbergsma tijdens de members only The Goaldiggers Club netwerkborrel.
Read more
Marleen, kan ik afvallen zonder dat ik mezelf dingen hoef te verbieden of te ontzeggen? Echt wel ...
Media Removed
Marleen, kan ik afvallen zonder dat ik mezelf dingen hoef te verbieden of te ontzeggen? Echt wel Ik had gister een bruiloftsfeest en ben hiervoor uit eten geweest. Vroeger was ik helemaal in de stress, dan was ik doordeweeks zo goed bezig en dan zat er in het weekend geen rem op. Herkenbaar? ... Marleen, kan ik afvallen zonder dat ik mezelf dingen hoef te verbieden of te ontzeggen? Echt wel 😉Ik had gister een bruiloftsfeest en ben hiervoor uit eten geweest. Vroeger was ik helemaal in de stress, dan was ik doordeweeks zo goed bezig en dan zat er in het weekend geen rem op. Herkenbaar?
Ik zal je eens een geheimpje verklappen. Ik geloof niet in diëten. Ik geloof in een gezonde leefstijl die past bij jou en jouw leven, zodat je helemaal niets hoeft ‘vol te houden’. Wat als ik je vertel dat je nooit meer op dieet hoeft en je niet meer druk hoeft te maken als je naar een feestje of een borrel gaat? Of wat dacht je van een weekendje weg?
Ik geloof dat zo nu en dan een wijntje, heerlijk uit eten of een lekker stuk taart het leven nét even wat leuker maken. 🍰🧀🥖
En dat kan dus ook gewoon. Zolang jouw leefstijl in balans is. Zolang jij in balans bent. Want als je in balans bent, dan ben je op je allergelukkigst. En dat straal je dan ook uit. Waar of niet?!
.
Op een feestje zijn er altijd drankjes en is er eten in overvloed 😉 Heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken en gaat het elke keer mis?
.
Ik ontdekte het geheim van mijn ideale leefstijl. De leefstijl die écht bij mij past. Ik maak bewuste keuzes, ben superfit en geniet van mijn leven. Inclusief dat wijntje of dat schaaltje bitterballen. Of allebei tegelijk 🍸🍷
.
Wat, geloof je me niet?! Tijdens de Foodilove 30 dagen challenge laat ik je zien dat gezond eten superlekker én simpel kan zijn. Een gezonde leefstijl betekent namelijk niet dat je niks meer mag eten, integendeel! Het gaat om de juiste keuzes maken. Klinkt dat ingewikkeld? Dat is het zeker niet. .
Als ik het kan, kan jij het ook!🙏🏻🙌🏻
.
Dus, ga jij morgen samen met mij de uitdaging aan? Ik weet zeker dat jij ook lekkerder in je vel kan zitten, mét meer energie en zonder die vervelende ‘lekkere trek’. Ik weet ook dat je voor eens en voor altijd kunt afrekenen met overtollige kilo’s.
.
Laat mij je helpen met het bereiken van de gezonde en gelukkige versie van jezelf 💃🏻
.
Meedoen? Link in bio of https://www.foodilove.nl/foodilove-30-dagen-challenge/ #happyhealthylifestyle #foodilovenl
Read more
Het was even wat stil vanuit mijn kant, dat omdat ik mij richtte op wellicht wel de aller heftigste ...
Media Removed
Het was even wat stil vanuit mijn kant, dat omdat ik mij richtte op wellicht wel de aller heftigste behandeling die ik tegen mijn depressie kon krijgen. Dat wanneer alle medicatie die je geprobeerd hebt niets doet, dat therapieën ook niet genoeg doen...etcetera etcetera... Dan ga je (in ... Het was even wat stil vanuit mijn kant, dat omdat ik mij richtte op wellicht wel de aller heftigste behandeling die ik tegen mijn depressie kon krijgen.
Dat wanneer alle medicatie die je geprobeerd hebt niets doet, dat therapieën ook niet genoeg doen...etcetera etcetera... Dan ga je (in mijn geval) over op dit... ECT, electro convulsie therapie. (Iets wat niet snel aan jonge mensen gegeven wordt).
Op deze foto moest ik nog 3 behandelingen. Ik had er al behoorlijk wat gehad. Maar daar lag ik klaar, daar in het ziekenhuis waar ik 2x per week onder volledig narcose ging zodat ze mij konden behandelen tegen die ene rotziekte waar ik al zolang mee worstel, waar ik heb besloten eerlijk over te zijn (zo ook nu!) zodat ik ten alle tijden mijzelf kan blijven hier op internet en in dit leven!
Ik mag melden dat ik erop vooruit ben gegaan, ik lach weer, heb geen gesloten afdeling meer nodig, of machtigingen van rechters. Ik zit hier nu vrijwillig, zodat ik de ondersteuning krijg die ik na alles nog wel nodig heb.
Donderdag speel ik voor het eerst weer voor publiek, een kleine klus, waar ik écht ZIN in heb! 😍💪🏻🤘🏻Ik vecht en ik vecht, met de steun van al mijn lieve vrienden en fantastische familie. Maar ook met jullie steun, die óók veel met mij doet, DANK daarvoor!!!!
Ik blijf eerlijk, maar ben niet ‘dat meisje met die ernstige depressie’... Ik ben gewoon Laura, Laura van Kaam! En ieder mens op deze wereld heeft een verhaal, dit is mijn verhaal. Maar ik ga gewoon verder met wat ik zo onwijs fijn vind om te doen: muziek maken.... En de een krijgt een been geopereerd als hij moeite heeft met lopen, ik kreeg behandelingen aan mijn hoofd op de OK in het ziekenhuis. Dat omdat mijn hoofd soms andere dingen denkt doordat het ziek is. Net als een gebroken been die niet kan lopen... Liefs!!! Laura 🍀
Read more
~Bij die eerste zin kijkt hij mij grijnzend aan en knikt hij, maar~ "Ik ben Jasmin, ben zestien jaar ...
Media Removed
~Bij die eerste zin kijkt hij mij grijnzend aan en knikt hij, maar~ "Ik ben Jasmin, ben zestien jaar en hou van muziek en voetbal. Als er iets is, of je wilt iets weten, mag je altijd naar mij toekomen."De docent knikt en probeert vriendelijk te glimlachen, maar het ziet er heel erg gemaakt uit. ... ~Bij die eerste zin kijkt hij mij grijnzend aan en knikt hij, maar~ "Ik ben Jasmin, ben zestien jaar en hou van muziek en voetbal. Als er iets is, of je wilt iets weten, mag je altijd naar mij toekomen."De docent knikt en probeert vriendelijk te glimlachen, maar het ziet er heel erg gemaakt uit. "Jason en Nick, wat had ik gezegd, jullie mogen niet meer naast elkaar zitten" hij kijkt de jongens streng aan waarop de jongens hun schouders op halen, en het lijkt hen weinig te interesseren. "Jason, jij mag ergens anders gaan zitten, en Jasmin, ga jij maar naast Nick zitten" Jason wil net bijdehand, in ieder geval dat denk ik, gaan reageren maar Nick legt zijn hand op Jasons schouder en fluister hem iets toe. Daardoor grijnzen ze breed, een paar secondes later staat Jason zuchtend op en ik ga naast Nick zitten. Snel pak ik mijn boeken uit mijn tas en zie Nick onderuitgezakt grijnzend kijken, niet naar de docent ofzo maar naar mij, om exact te zijn naar mijn borsten.

Als hij ziet dat ik het door heb kijkt hij mij grijnzend aan. Ik mag hem niet. Nu al niet. "Mooi uitzicht hé? Hopelijk krijg ik dat ook" Bij die eerste zin kijkt hij mij grijnzend aan en knikt hij, maar nadat ik de tweede zin heb uitgesproken trekt hij een wenkbrauw op. Wolymoly, dat is echt heel erg smexy. Ik lach zachtjes, en krijg waarschijnlijk kuiltjes nu, om zijn gezicht. Hij buigt zich naar mij toe totdat hij vlak voor mij gezicht is. "Dat mooie uitzicht krijg je als je een keertje met mij mee naar huis gaat, wat je zeker gaat doen"hij drukt zijn volle lippen net onder mijn oor en geeft mij daar een kusje. Ik kijk heb fronsend aan. "Ik hoop dat je droom uitkomt, maar ik weet zeker dat het je niet lukt"

Oehhh The badboy is in het verhaal gekomen!
Hij is iets kort, dat weet ik, ik had er een stuk bij geschreven maarja, toen was t te lang volgens insta. Gevolg is wel dat ik grootste (2/3) deel van het volgende deel af heb!
Read more
De overgang van geen kind naar een kind vond ik minder life changing dan ik had verwacht. Ik ben vrij ...
Media Removed
De overgang van geen kind naar een kind vond ik minder life changing dan ik had verwacht. Ik ben vrij nuchter en realiseerde mij snel na de bevalling dat de armen van oma voor mijn pasgeboren baby net zo lekker liggen als die van haar moeder als zij even op datenight is met haar vader. En dat ze écht ... De overgang van geen kind naar een kind vond ik minder life changing dan ik had verwacht. Ik ben vrij nuchter en realiseerde mij snel na de bevalling dat de armen van oma voor mijn pasgeboren baby net zo lekker liggen als die van haar moeder als zij even op datenight is met haar vader. En dat ze écht geen mentale deuk zal oplopen als ze een weekend bij opa en oma wordt vertroeteld omdat moeders de hormonen uit haar lijf aan het dansen is. Tot dusver was er niet héél veel veranderd en met mij persoonlijk eigenlijk ook niet. In reactie’s online of in het kidscafé werd mij weleens toegefluisterd dat ze het knap vonden hoe ik ook nog zo mijn eigen ding deed en op zijn tijd ook plezier zocht buiten de deur. Ik vind het eerlijk gezegd juíst super knap als je niet gillend gek wordt van 24/7 met je baby en je baby van jou. Loslaten ging mij prima af om haar na een nachtje logeren vervolgens weer stevig beet te pakken. Maar inmiddels is mijn baby geen baby meer en sloeg deze week het leegnest syndroom in als een bom toen ze overstapte van haar ledikantje naar een peuterbed. De tranen heb ik uit mijn kop gejankt terwijl Willem tegenover mij zat en het ‘gewoon bruut’ vond.
We zijn in een nieuwe fase beland en ik sta voor the biggest challenge of my life. En wat dat precies is deel ik op de blog (want de tekst was te lang voor Instagram 🙈) Link in bio! 🧡
Read more
Loading...
Wil jij ook slank, vol energie en fit de lente door. Lekker in je vel zitten en gezonder leven? Misschien wil je graag wat gewicht verliezen en je meer in balans voelen, maar hou je ook van lekker en makkelijk eten? Reageer dan met Het is mijn missie om ambitieuze vrouwen te inspireren en motiveren ... Wil jij ook slank, vol energie en fit de lente door. Lekker in je vel zitten en gezonder leven? Misschien wil je graag wat gewicht verliezen en je meer in balans voelen, maar hou je ook van lekker en makkelijk eten? Reageer dan met 💖

Het is mijn missie om ambitieuze vrouwen te inspireren en motiveren naar een happy & healthy lifestyle. Ik geloof niet in diëten, maar in een leefstijl die je ook langer vol zal houden. Door mijn kennis en eigen ervaring in het bereiken van deze leefstijl, wil ik jou graag helpen om jouw ideale leefstijl te bereiken. Want dat is echt mogelijk!

Ik weet als geen ander hoe het voelt om niet blij te zijn met jezelf. Ontevreden of zelfs ongelukkig te worden van je eigen spiegelbeeld. Maar ik weet ook hoe het voelt als je wél je ideale gewicht bereikt, en hoeveel energie je krijgt van gezonde voeding. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn.
Ga samen met mij de uitdaging aan en doe mee en start op maandag 9 april. Je gaat stukken beter in je vel zitten, je krijgt meer energie, verliest gewicht en komt meer in balans!

Ik laat je zien dat gezond eten superlekker én simpel kan zijn. Een gezonde leefstijl betekent namelijk niet dat je niks meer mag eten, integendeel het gaat om de juiste keuzes maken.
Je gaat samen met mij in 4 weken je doel bereiken, we hebben dagelijks contact in de Foodilove Members’ Club, je houdt je motivatie dit keer vast, verliest kilo’s en je zit heerlijk in je vel en gaat vol met energie de zomer in ☀️ Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Als ik het kan, kan jij het ook! Deze challenge heb ik vorig jaar meerdere keren gehouden en er gingen je meer dan 200 vrouwen voor!

Klik op de link in de bio om je aan te melden, voor meer info, of stuur me een pb met al je vragen 💖 #30dagenchallenge #foodilove #energiek
Read more
Lieve fans. Ik heb jullie hulp nodig. Morgen doe ik mee aan het programma #vriendendienst van @concentrate_bold . De bedoeling is dat ik met behulp van jullie als trouwe volgers opdrachten moet uitvoeren en daarmee punten kan scoren. Zorg dus dat je mijn instagram account morgen vanaf 9:30 ... Lieve fans. Ik heb jullie hulp nodig. Morgen doe ik mee aan het programma #vriendendienst van @concentrate_bold . De bedoeling is dat ik met behulp van jullie als trouwe volgers opdrachten moet uitvoeren en daarmee punten kan scoren. Zorg dus dat je mijn instagram account morgen vanaf 9:30 in de gaten houdt om mij te helpen deze wedstrijd te winnen. Check het filmpje via de link in mijn bio dan weet je wat de bedoeling is. Volg je mij nog niet op instagram doe dit dan nu hier 👉🏻 https://www.instagram.com/djpaulelstak . Bedankt alvast en tot morgen. 🙏💪 #strijders #fans #help #vriendendienst #winnaars #paulelstak #wedstrijd
Read more
Loading...
Hey, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy. Mijn blog en deze daarbij horende Instagram, zijn 8 jaar ...
Media Removed
Hey, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy. Mijn blog en deze daarbij horende Instagram, zijn 8 jaar geleden ontstaan nadat ik veel was afgevallen met maaltijdvervangers. Ik wist natuurlijk maar al te goed dat als ik zou gaan leven zoals ik voor het dieet deed, ik het lichaam zou krijgen wat ... Hey, wat leuk dat je er bent! Ik ben Mandy.

Mijn blog en deze daarbij horende Instagram, zijn 8 jaar geleden ontstaan nadat ik veel was afgevallen met maaltijdvervangers.
Ik wist natuurlijk maar al te goed dat als ik zou gaan leven zoals ik voor het dieet deed, ik het lichaam zou krijgen wat ik had. 1 ding wist ik zeker, dat wil ik niet meer!
Ik ben op zoek gegaan naar een leefstijl die bij mij zou zorgen voor gewichtsbehoud, energie en een goed humeur.

Met deze nieuwe, gezonde leefstijl viel ik nog eens 13 kilo af. Totaal 50 kilo. Dat was voor mij te dun, en mijn lichaam ging protesteren. Ik sloeg in die tijd dan ook alles af wat in mijn ogen niet ‘gezond’ was. (Alles-of-niks-type). En dat was juist (mentaal) voor mij niet zo gezond. 😉
Inmiddels zit ik er alweer een jaar of 3 fysiek maar ook emotioneel, gezond tussenin. Een lichaamsgewicht waar ik me goed bij voel, en wat goed te handhaven valt (met hier en daar een wijntje en een stuk chocolade). Hiermee heb ik dus alles ervaren. Ik ben nu dankbaar dat ik dit pad heb mogen bewandelen, en weet hierdoor dat Puur en Lekker Leven niet over dik, dun of een super strak lichaam gaat. Het gaat over; zo vaak mogelijk het beste doen voor jezelf, houden van jezelf, jezelf niet alsmaar vergelijken, zelfacceptatie, genieten en goed voor jezelf zorgen.

Hoera voor zo vaak mogelijk zelf koken. Zonder pakjes en zakjes. Lekker, vers en verantwoord.
Puur en Lekker Leven. Altijd leren en proberen. Soms vallen, altijd opstaan. Groot dromen en durven. Maar bovenal doen waar je blij van wordt, ontspannen en liefhebben.
Fijne zondag mooierd! 🥗 #bekind #beYOUtiful #puurenlekkerleven
Recepten en meer over mij: link in bio.
Read more
“A strong woman looks a challenge in the eye and gives it a wink” <span class="emoji emoji1f4ab"></span> Nu je deze foto ziet zul vast je denken: ...
Media Removed
“A strong woman looks a challenge in the eye and gives it a wink” Nu je deze foto ziet zul vast je denken: “wauw! Stond ik daar maar!”, of “wat een prachtige foto, dit zal wel geweldig geweest zijn.” Begrijp me niet verkeerd. De hike door de Antelope Canyon was 1 van de tofste dingen die ik heb ... “A strong woman looks a challenge in the eye and gives it a wink” 💫
Nu je deze foto ziet zul vast je denken: “wauw! Stond ik daar maar!”, of “wat een prachtige foto, dit zal wel geweldig geweest zijn.” Begrijp me niet verkeerd. De hike door de Antelope Canyon was 1 van de tofste dingen die ik heb gedaan. Maar als je naar rechts swipet dan zul je zien dat het geen easy hike was voor mij. Ik post prachtige foto’s van mijn reizen, maar je ziet nooit wat er achter de schermen gebeurt van het maken van zo’n foto. Ook ik faal en dat is helemaal oke. Tijdens deze hike hadden wij extreem hoge temperaturen en het was doorknallen om toffe content te schieten. Ik begon het ontzettend heet te krijgen en begon kramp in mijn buik te voelen. Daarnaast had ik ook nog het gevoel dat ik een halve marathon had gelopen en werd ik ontzettend misselijk. Bij de foto met de camera ben ik stilletjes weggelopen en heb ik me toch een potje staan overgeven 😅
:::::
Ik wilde deze hike maken. Ik was er nu en door deze zonnesteek/vermoeidheid/hitte wilde ik mij niet laten stoppen. Ik wilde niet falen ik moest en zou een toffe content schieten. Het is oke om te falen, maar ik wil je laten zien dat het belangrijk is om door te gaan,
ook al mislukt het de eerste keer. Ook al lijkt alles op Instagram zo easy en mooi. Iedereen faalt, maar het gaat erom dat je doorgaat met wat JIJ wilt. Try, fail. Learn and keep going. #LikeAGirl ✌🏼🔥
:::::
Ik wil je vragen om jouw persoonlijke #LikeAGirl verhaal te delen met mij, want iedereen faalt wel eens en dit is totaal niet erg! Beter nog, je leert en groeit hier alleen maar door. Deel jouw persoonlijke verhaal en maak kans op een #LikeAGirl goodiebag!
#spon @Always_Nederland
Read more
Dreams don’t work unless you do Even een dankbaar momentje voor alle lieve mensen om mij heen die ...
Media Removed
Dreams don’t work unless you do Even een dankbaar momentje voor alle lieve mensen om mij heen die in mij geloven en er altijd voor mij zijn. In good and bad days. Jullie inspireren mij het beste uit mezelf te halen en nooit op te geven. Ik zeg dit soort dingen niet zo vaak dusss bij deze... You light ... Dreams don’t work unless you do
Even een dankbaar momentje voor alle lieve mensen om mij heen die in mij geloven en er altijd voor mij zijn. In good and bad days. Jullie inspireren mij het beste uit mezelf te halen en nooit op te geven. Ik zeg dit soort dingen niet zo vaak dusss bij deze... You light my fire 😏🔥🔥🔥 En ondertussen ook een jubileum met de mannen van Men&Cherry. Jullie houden het al twee jaar met mij vol en ik met jullie ;) We’re just getting started 🎉🍒 Photo credits: Eelco Wortman Photography
Make up: Ashley van Wamelen

#emo #labiel #dankbaar #insertlamequotehere #liefde #liveyourdreams #friends #music #gogetthemtiger #tryandstopme #lightmyfire
Read more
~ er staat altijd iemand naast je die achter je staat ~ Mooie quote om mijn ervaring van vandaag met ...
Media Removed
~ er staat altijd iemand naast je die achter je staat ~ Mooie quote om mijn ervaring van vandaag met jullie te delen. Vandaag heeft Onno mij alle hoeken laten zien... Van de sportschool natuurlijk . Hier en daar wat kilootjes er bovenop gedaan, zodat mijn spieren weten dat ze aan het werk ... ~ er staat altijd iemand naast je die achter je staat ~
Mooie quote om mijn ervaring van vandaag met jullie te delen.
Vandaag heeft Onno mij alle hoeken laten zien... Van de sportschool natuurlijk 😉. Hier en daar wat kilootjes er bovenop gedaan, zodat mijn spieren weten dat ze aan het werk zijn... Yep, ik was al naarstig op zoek naar de brandblussers en nooduitgangen om mijn binnenbrand te blussen en hard weg te kunnen rennen 😂. Maar gelukkig bleek dat niet nodig. Onno stimuleerde mij door:
aan te moedigen... Nog maar 3,2 & 1
Mijn waterfles aan te geven
Nog een extra oefening voor de biceps 💪
Mijn buikspieren te verhogen van 3 x 15 naar 3 x 20

En weet je?
Het was geweldig!
Bedankt Onno, dat je vandaag weer naast mij stond om achter mij en mijn doel te staan.
Met sportieve groet,
Brigit
#muddyangelrun2018 #personaltraining #ultimateprogram #uitdaging #leefstijlprogramma #almere #fitterdoorhetleven #fitness
Read more
Loading...
Het is jammer dat ik er nog iets over moet zeggen maar dat doe ik omdat er een roddel rond gaat die helaas ...
Media Removed
Het is jammer dat ik er nog iets over moet zeggen maar dat doe ik omdat er een roddel rond gaat die helaas wordt opgepakt door de media.. Nee ik heb geen nieuwe relatie en daar heb ik op dit moment geen behoefte aan. Ik ben 5 jaar samen met Dee geweest dus heb alsjeblieft een beetje respect en ga geen ... Het is jammer dat ik er nog iets over moet zeggen maar dat doe ik omdat er een roddel rond gaat die helaas wordt opgepakt door de media..
Nee ik heb geen nieuwe relatie en daar heb ik op dit moment geen behoefte aan. Ik ben 5 jaar samen met Dee geweest dus heb alsjeblieft een beetje respect en ga geen onzin verspreiden dat er een nieuwe relatie aan de gang is met wie dan ook.
Het schijnt zo te zijn dat ik een nieuwe relatie heb met de persoon die met mij mee was vorige week naar Zuid-Frankrijk waar ik mijn opa ging verrassen met zijn 79e verjaardag.
Als iemand niet in mijn vlogs wil komen heb ik daar respect voor. Ik begrijp dat volledig. Als je 1x bij mij in de vlog komt bestaat er een kans dat je wordt herkent op straat.
Zelf vind ik dat niet erg en vind ik het leuk om kijkers te ontmoeten en samen op de foto te gaan. Maar dat is voor iedereen anders. Dus ik hoop dat jullie begrip kunnen tonen voor deze situatie.
Ik ben altijd eerlijk geweest tegen mijn kijkers en de volgende keer als ik met iemand ben die niet in de vlog wilt zal ik dat duidelijk aangeven om onzin zoals dit te voorkomen.

Los van dit drama wil ik jullie bedanken (ook namens Dee) voor alle lieve berichtjes die binnen komen.
Het leven gaat verder en dus het vloggen ook. Ik zie jullie morgen om 16:00 op www.youtube.nl/enzoknol <3

Stay positive! ✌🏻
Read more
Closet Sale met @maureenpowel as zondag 9 Sep op het Rokin 75 13-18 uur!! Met custom made outfits van @dennisdiem @tychoboeker en vele andere mooie merken! All you beautiful curved Women kom!! Alles is mij te groot geworden! Thanx to @alizonne 🏽🏽. Het beloofd een super gezellige middag ... Closet Sale met @maureenpowel as zondag 9 Sep op het Rokin 75 13-18 uur!! Met custom made outfits van @dennisdiem @tychoboeker en vele andere mooie merken! All you beautiful curved Women kom!! Alles is mij te groot geworden😉! Thanx to @alizonne 👊🏽🙏🏽. Het beloofd een super gezellige middag te worden met drankjes, hapjes en muziek.. shoppen en kletsen , signeren meet en Greet! Gezellig als jullie er bij zijn! #maureenpowel #beaufulwoman #ladieswear #closetsale #ladiesofsoul #koopjes #muziek #hapjes #drankje #goodvibes #alizonne #curvedwoman
Read more
MAGIONI VEGAN PIZZA Ik ontving vandaag een heel fijn pakket van @magionipizza en @euroma_nl met ...
Media Removed
MAGIONI VEGAN PIZZA Ik ontving vandaag een heel fijn pakket van @magionipizza en @euroma_nl met de uitdaging een eigen #groentespread te maken. Appeltje eitje! De Marrokkaanse #kruiden inspireerde mij iets met #aubergine te doen. Ik maakte een #spread van geroosterde aubergine, ... MAGIONI VEGAN PIZZA
Ik ontving vandaag een heel fijn pakket van @magionipizza en @euroma_nl met de uitdaging een eigen #groentespread te maken.
Appeltje eitje! De Marrokkaanse #kruiden inspireerde mij iets met #aubergine te doen.
Ik maakte een #spread van geroosterde aubergine, knoflook, citroensap en de #marrokkaanse kruiden van #euroma
Ik bakte de #magioni super green pizza crust en besmeerde deze met de spread. Daarop war plakjes gegrilde aubergine #granaatappelpitjes #pompoenpittem en de verrassend lekkere Tomacocomi salade van @masmasmaza waarin ook #munt verwerkt is dus een paar topjes verse munt mochten niet ontbreken.
Prima verjaardagsmaaltje denk ik zo 😊
-
-
-
#genietenmetzonderfratsen #zonderfratsen #lekker #simpel #verantwoord #blijfontdekken #pizza #groentepizza #vegan #veganistisch #veganfood #eggplant #veggies #healthyfood #eatyourgreens #eatyourveggies #groente #nomnomnom
Read more
Loading...
5 jaar geleden schreef ik dit nummer, gedurende zomer 2013. Een nummer dat recht uit mijn hart kwam. Zingen en schrijven, ik vond het gewoon leuk om te doen en ik kon er mijn gevoel in kwijt, niets meer en niets minder. Niet wetende dat een dag later dit nummer in de iTunes hitlijst zou belanden. ... 5 jaar geleden schreef ik dit nummer, gedurende zomer 2013. Een nummer dat recht uit mijn hart kwam. Zingen en schrijven, ik vond het gewoon leuk om te doen en ik kon er mijn gevoel in kwijt, niets meer en niets minder. Niet wetende dat een dag later dit nummer in de iTunes hitlijst zou belanden. Ik heb dit nummer mogen zingen op allerlei events zoals: TinadagXL, Your’in Festival, 538 e.d. Allemaal dingen die ik niet verwacht had. Het mooiste voor mij.. Dat vele jongeren mij benaderden, dat ze zich herkenden in de tekst, verhalen met mij deelden, mij brieven gaven of huilend voor me stonden, mij bedankten. Ik vond het zo fijn er voor anderen te kunnen en mogen zijn. Hierop besloot ik nog een nummer te schrijven die een jaar later mocht uitkomen. Dit keer met een boodschap voor iedereen die het niet altijd even makkelijk heeft. Voor iedereen die nu misschien een pad bewandelt met obstakels maar straks het volle licht tegemoet loopt. Want ja jij bent niet alleen en ja jij bent sterker dan je denkt en ja jij gaat een prachtige toekomst hebben! Ja ik zelf ben nu al een paar jaar helemaal uit het zang wereldje ivm m’n eigen obstakels op mijn pad dus dit filmpje komt vast heel onverwachts en ik heb ook geen idee of ik dit bericht laat staan (stiekem denkt mijn hoofd: Wat moeten mensen nu weer allemaal niet denken?!) maar ik kwam dit filmpje eigenlijk gewoon random tegen en moest dit even kwijt, misschien verwijder ik het weer. Dikke knuf Anouk
Read more
Chloé - Personal Fat Burning Plan @ Gym⠀ ⠀ Ook ik volgde Personal Body Plan een tijdje via Instagram. ...
Media Removed
Chloé - Personal Fat Burning Plan @ Gym⠀ ⠀ Ook ik volgde Personal Body Plan een tijdje via Instagram. Toen mijn collega startte met Personal Body Plan en er binnen een maand al resultaat te zien was, durfde ik op dat moment de knoop door te hakken om ook te starten. ⠀ ⠀ Ik ben zo blij dat ik dat ... Chloé - Personal Fat Burning Plan @ Gym⠀

Ook ik volgde Personal Body Plan een tijdje via Instagram. Toen mijn collega startte met Personal Body Plan en er binnen een maand al resultaat te zien was, durfde ik op dat moment de knoop door te hakken om ook te starten. ⠀

Ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan. Ik zie fysiek resultaat maar voel mij ook veel energieker. Ook in de sportschool voel ik mij nu meer op mijn gemak, waar ik voorheen doelloos rondliep, weet ik nu wat mij te doen staat en waarvoor ik het doe. ⠀

Dankzij de tips van mijn Premium Coach @van_marloes, ga ik ook verstandiger met mijn voeding om. Tegelijkertijd kan ik blijven genieten van guilty pleasures, zoals frietjes, hamburgers en wijn! Ook helpt zij mij enorm om focus te houden in gedrag, voeding en sport op momenten wanneer ik het wat drukker heb op werk. ⠀

📲Wil jij net als Chloé ook afvallen en in shape komen? Zonder plan geen resultaat.⠀

Je kunt al starten met je Personal Body Plan vanaf €30,60 p.m. Bekijk onze abonnementen via de link in bio. We garanderen altijd 100% resultaat en persoonlijke aandacht ongeacht welk abonnement je kiest. Anders geven we je gewoon je geld terug. Past het toch niet bij je? Dan kun je altijd kosteloos binnen 14 dagen opzeggen. ⠀

Heb je nog een vraag? Je kunt ons altijd een DM sturen of mailen naar [email protected]

#personalbodyplan #pbp #debesteversievanjezelf
Read more
‘Maar je ziet er toch al goed uit?’ is een opmerking die ik vaak krijg. Alsof dat zou betekenen dat ...
Media Removed
‘Maar je ziet er toch al goed uit?’ is een opmerking die ik vaak krijg. Alsof dat zou betekenen dat ik niet meer aan mezelf mag werken, dat ik niet mag streven naar een betere versie van mezelf. ⠀ ⠀ Voor mij gaat het er niet om wat een ander of ‘de maatschappij’ van me vindt. Het gaat erom wat ik wil, ... ‘Maar je ziet er toch al goed uit?’ is een opmerking die ik vaak krijg. Alsof dat zou betekenen dat ik niet meer aan mezelf mag werken, dat ik niet mag streven naar een betere versie van mezelf. ⠀

Voor mij gaat het er niet om wat een ander of ‘de maatschappij’ van me vindt. Het gaat erom wat ik wil, waar ik me goed bij voel en waar ik blij en gelukkig van word. Het is ten slotte toch ook mijn leven. ⠀

Als ik me ergens goed bij voel, dan doe ik dat ook. Ongeacht wat een ander daarvan vindt, doet of zegt. En natuurlijk is dat niet altijd leuk en/of makkelijk. Maar uiteindelijk weet ik ook dat ik er niet gelukkiger van word als ik alleen maar doe wat een ander van me verlangt. ⠀

Een opmerking die een ander over je maakt zegt daarnaast vaak meer over de ander dan over jou. Wat je zegt is vaak een reflectie van je eigen gedachtes, je eigen mindset. Iedereen heeft zijn eigen werkelijkheid en zijn eigen idealen. En op basis daarvan vorm je een mening. ⠀

Daarom vraag ik me altijd af waarom iemand iets zegt of vraagt. Wat zegt dat over die persoon? Zou diegene misschien ook willen doen wat ik doe? Heeft diegene zelf ook zoiets meegemaakt? Heeft dit überhaupt iets te maken met mij?⠀

Houd het bij jezelf. Vergelijk jezelf alleen met jezelf. En maak vooral keuzes die jij wilt, waar jij blij van wordt, ook als een ander het daar niet mee eens is.
Read more
Loading...
"Of ik een rugzak vol van mezelf mee nam toen ik vertrok? Want het schijnt dat mijn wereld enkel om ...
Media Removed
"Of ik een rugzak vol van mezelf mee nam toen ik vertrok? Want het schijnt dat mijn wereld enkel om mijn eigen as draait. Of ik daar niet moe van wordt, duizelig, misselijk of strondziek, want God weet, dat jij eraan onder doorging, draaglast. Of ik nu dan gelukkiger ben, of ik je nooit mis of ... "Of ik een rugzak vol van mezelf mee nam toen ik vertrok? Want het schijnt dat mijn wereld enkel om mijn eigen as draait.
Of ik daar niet moe van wordt, duizelig, misselijk of strondziek, want God weet, dat jij eraan onder doorging, draaglast.
Of ik nu dan gelukkiger ben, of ik je nooit mis of ik geen fatsoen heb dat ik kan sterven in een bak met kattenpis,
Maar alles beter dan terug, nooit meer een stapje terug,
Dat je hoopt dat ik morgen dood neerval, dat jij mij wel kan schieten, maar nog niet misschien een blik waardig wil werpen,
Dat lijkt me erg moeilijk, dan te richten,
Of ik wel ooit denk aan wie ik achterliet? Of ik kan leven zo koud als dit? Of er dan geen greintje fatsoen in mij zit? Hoe het kan dat ik in hemelsnaam zo'n misselijk mens ben geworden..?
Misschien moet je het aan jezelf vragen, je hebt me immers opgevoed.
Of ik denk lollig te zijn? Nooit van respect heb gehoord? Of het allemaal de Carmen show is en ik je noodkreet heb gesmoord? Of ik denk dat ik beter af ben zo, want dat is er maar een en zeker wel zij, of ik mezelf niet genoeg bij elkaar kan rapen antwoord te geven op de vraag, hoe het nu gaat met mij?
Nee. Nee. 794 dagen verder. Een stapje per keer. Maar nooit een stap terug. Nooit en te nimmer meer.
Of is een vals kreng ben? Een klaploper, een halve gaar, een van die geesteszieke of pillen poppers een van die zwervende hippies of 'n ander soort begaaide?
Was het maar. Als een mens toch zichzelf en geen enkel ander de schuld kan geven, het voorrecht te begrijpen, dat jijzelf toch ook niet beter wist, gedwongen werd, met je rug tegen de muur aan stond, in paniek was of als van angst verlamd, als er maar een rede was in je mens zijn,
Alles beter dan, alles beter dan, terug. Nooit meer een stapje terug.
Of ik geen spijt heb, geen medelijden, het niet met je te doen heb, niet begrijp dat ik nodig ben, je bewust pijn wil doen, geniet van hoe je er kapot aan gaat,
Ik wenste het, aldoor, maar ga er vooralsnog aan onderdoor.
Of er dan geen haar op mijn hoofd zit die beseft wat ik mis?
Te. Wat ik miste.
.
#poetry #poem #drawing #artlife #writerslife #writersofig #indieauthor #amwriting #poets #dichtersvanista #schrijvers #qotd #artsyfartsy
Read more
Vandaag coach ik ambitieuze ondernemers zodat zij een vliegende start van hun business mogen ervaren. ...
Media Removed
Vandaag coach ik ambitieuze ondernemers zodat zij een vliegende start van hun business mogen ervaren. Op persoonlijk én zakelijk gebied gaan we voor groei en het geeft zoveel energie om betrokken te zijn bij al die fantastische ondernemingen! Verschillende onderwerpen komen in de modules ... Vandaag coach ik ambitieuze ondernemers zodat zij een vliegende start van hun business mogen ervaren. Op persoonlijk én zakelijk gebied gaan we voor groei en het geeft zoveel energie om betrokken te zijn bij al die fantastische ondernemingen! Verschillende onderwerpen komen in de modules onder de aandacht, zodat je na 8 weken intensieve coaching vol vertrouwen jouw succesvolle bedrijf kunt runnen. Je bent dichterbij dan je denkt! Wil je ook deelnemen? In oktober zijn er nog een paar plekken vrij, je bent van harte welkom! Neem contact met mij op ([email protected]) zodat we met elkaar kunnen brainstormen over de mogelijkheden en kansen. Ik sta voor je klaar! Ben of ken jij een ambitieuze ondernemer? Vertel mij in de comments meer over jouw business! 💛💛💛 Succes vandaag! Veel liefs
#businesscoach #programma #Dichterbijdanjedenkt #onlinemarketing #SEO #sea #ambitieuzevrowen #ambitieuzemeisjes #ondernemen #business #coach #onderneming #personalbranding #klanten #groei #succes #businessboost
Read more
Stefan - Personal Running Plan @ Home⠀ ⠀ Om mij te ontwikkelen als hardloper ben ik in januari begonnen ...
Media Removed
Stefan - Personal Running Plan @ Home⠀ ⠀ Om mij te ontwikkelen als hardloper ben ik in januari begonnen met mijn Personal Body Plan. Ik wist wel dat krachttraining goed voor mij zou zijn, maar wist niet wat te doen. Daarnaast dacht ik dat ik met mijn gezonde levensstijl al het optimale gewicht ... Stefan - Personal Running Plan @ Home⠀

Om mij te ontwikkelen als hardloper ben ik in januari begonnen met mijn Personal Body Plan. Ik wist wel dat krachttraining goed voor mij zou zijn, maar wist niet wat te doen. Daarnaast dacht ik dat ik met mijn gezonde levensstijl al het optimale gewicht had bereikt. Vanwege een aantal blessures wist ik dat er iets moest veranderen. Mijn vrouw had al mooie stappen gemaakt met haar Personal Body Plan, waarna ik besloot dezelfde stap te wagen.⠀

Samen met mijn Premium Coach @renehuisman1986 heb ik nuances aangebracht in mijn eetpatroon en ben ik thuis gaan werken aan krachttraining. Daarnaast hebben we ook veel aandacht gehad voor de pijler herstel (luisteren naar je lichaam). Dit heeft mij bewust gemaakt van wat ik doe en waarom ik het doe. En ik beleef hier veel plezier aan, waardoor het ook geen moeite kost. Het gaat om de structuur en een doel, waarbij balans het toverwoord is. ⠀

Ik had nooit verwacht te kunnen staan waar ik nu sta. Ik ben nu al sterker, lichter en sneller dan ik ooit ben geweest (PR op de 5k van 18.15!) en er is nog veel meer mogelijk, wellicht zelfs een marathon onder de 3 uur.⠀

📲Wil jij net als Stefan ook afslanken en in shape komen? Zonder plan geen resultaat.⠀

Je kunt al starten met je Personal Body Plan vanaf €30,60 p.m. Bekijk onze abonnementen via de link in bio. We garanderen altijd 100% resultaat en persoonlijke aandacht ongeacht welk abonnement je kiest. Anders geven we je gewoon je geld terug. Past het toch niet bij je? Dan kun je altijd kosteloos binnen 14 dagen opzeggen. ⠀

Let op: de inschrijving van de groep van 2 juli is open! We hebben maar een beperkt aantal beschikbare plekken vanwege een geringe capaciteit bij onze experts. Zorg dus dat je er op tijd bij bent om zeker te zijn van je plek.⠀

Heb je nog een vraag? Je kunt ons altijd een DM sturen of mailen naar [email protected]
#personalbodyplan #pbp #debesteversievanjezelf
Read more
Begin dit jaar kwam Tim Hortensius van JouwBox naar mij toe met een superleuk idee. Ik had al eerder ...
Media Removed
Begin dit jaar kwam Tim Hortensius van JouwBox naar mij toe met een superleuk idee. Ik had al eerder met Tim gewerkt en dat was zo 'hilarisch' dat ik het eigenlijk geen werken kon noemen. Toen hij mij vertelde dat hij met mij ieder kwartaal een pakket samen wilde stellen met mijn favoriete producten ... Begin dit jaar kwam Tim Hortensius van JouwBox naar mij toe met een superleuk idee. Ik had al eerder met Tim gewerkt en dat was zo 'hilarisch' dat ik het eigenlijk geen werken kon noemen. Toen hij mij vertelde dat hij met mij ieder kwartaal een pakket samen wilde stellen met mijn favoriete producten (huid, haar, mond, voeding, supplementen ea) hoefde ik daar dus niet lang over na te denken. Al snel sloegen we de handen ineen en was het nieuwe concept Ralph Moorman Favourites geboren.

Achter de schermen hebben we hard gewerkt om de eerste editie te realiseren en zondag 1 april (geen grap!) kunnen we starten met de voorverkoop voor de toppers die zich al hebben aangemeld. Wil jij in aanmerking komen om zondag al te kunnen bestellen, dan kun je reageren met "JA" op de bovenste post op de JouwBox facebookpagina. Het is natuurlijk de eerste editie en we hebben daarom voorzichtig ingekocht. Ben er dus op tijd bij (op=op). Wij doen nog even een maskertje op om er tiptop uit te zien op deze "première" ;-D.
Read more
Is het weer niet gelukt? Weer met een buikje op het strand? Deze heren in de video niet. Dirk van Hoof en Arlan Swinkels zijn onder voeding en training begeleiding en staan er op en top bij deze zomer. Dirk en Arlan hebben hun lidmaatschap uitgebreid met een fotoshoot. Afgelopen vrijdag reden ... Is het weer niet gelukt? Weer met een buikje op het strand? Deze heren in de video niet.

Dirk van Hoof en Arlan Swinkels zijn onder voeding en training begeleiding en staan er op en top bij deze zomer. Dirk en Arlan hebben hun lidmaatschap uitgebreid met een fotoshoot. Afgelopen vrijdag reden we naar het strand om hun shape te vereeuwigen op beeld. Check de video van deze geweldige summer vibe dag met sunset inbegrepen.

Heb jij hulp nodig met je fitness doelen? Wil je wel maar weet je niet hoe? Dan weet je mij te vinden, neem zsm contact op en hak die knoop door. Bekijk de website voor meer informatie: www.yubplan.com
Sportieve groet,

Ruben Baars
www.yubplan.com
0639189730
Read more
6 September 2018, een dag dat voor mij definitief de geschiedenisboeken ingaat. We hebben wederom een kans gekregen om mijn muziek met jullie te delen bij @heartbeatfestival met @only1elton @farzamix Bedankt allemaal 6 September 2018, een dag dat voor mij definitief de geschiedenisboeken ingaat.

We hebben wederom een kans gekregen om mijn muziek met jullie te delen bij @heartbeatfestival met @only1elton @farzamix
Bedankt allemaal
Jaaaaaa daar zijn we weer met een nieuwe editie van #casuallywegkijken! <span class="emoji emoji1f64b"></span>🏽‍♀️<span class="emoji emoji1f495"></span> Verder heb ik eigenlijk ...
Media Removed
Jaaaaaa daar zijn we weer met een nieuwe editie van #casuallywegkijken! 🏽‍♀️ Verder heb ik eigenlijk niet zo veel nuttigs te vertellen. Behalve het volgende: ik vind jullie awesome. Misschien dat ik jullie op één of andere manier motiveer of energie geef, maar jullie geven mij net zo ... Jaaaaaa daar zijn we weer met een nieuwe editie van #casuallywegkijken! 🙋🏽‍♀️💕
Verder heb ik eigenlijk niet zo veel nuttigs te vertellen. Behalve het volgende: ik vind jullie awesome. Misschien dat ik jullie op één of andere manier motiveer of energie geef, maar jullie geven mij net zo veel (waarschijnlijk zelfs 100x meer) motivatie en energie terug. En dat vind ik tof en dat waardeer ik ONWIJS. 😍
Ik kan lekker mezelf zijn, mijn dingetje doen/delen en jullie vol spammen met veel te lange onderschriften en een gezonde dosis positiviteit en enthousiasme (en een kut dag hier en daar). Vind ik fijn!
Dus. Bedankt jullie! ✨
#wezijnweerzoetsappig #maarikmeenhetwel #alleenmaarliefde
Read more
De mensen die dichtbij mij staan weten dat ik nu door een niet al te makkelijke periode in mijn leven ...
Media Removed
De mensen die dichtbij mij staan weten dat ik nu door een niet al te makkelijke periode in mijn leven ga. Ik zal hier niet te veel over uit de doeken gaan doen simpelweg omdat ik daar geen zin in heb. Wel kan ik jullie vertellen dat ik eind november ardy veltkamp gevraagd heb om mij te helpen in shape ... De mensen die dichtbij mij staan weten dat ik nu door een niet al te makkelijke periode in mijn leven ga. Ik zal hier niet te veel over uit de doeken gaan doen simpelweg omdat ik daar geen zin in heb. Wel kan ik jullie vertellen dat ik eind november ardy veltkamp gevraagd heb om mij te helpen in shape te komen. Wij hebben hier een jaar voor uit getrokken. Na een maand met hem trainen en onder zijn voedings begeleiding is dit het resultaat. 2,6% vet eraf en 4kg lichter.

Voor mij is het grootste resultaat niet de cijfers maar dat ik mijn trots aan de kant heb durven zetten en hulp heb gevraagd om mijn doelen te bereiken. Dit heeft zo'n 4 tot 6 jaar geduurd voor ik in staat was om te erkennen dat het mij niet meer zelf ging lukken. Ondanks dat ik nog steeds met veel plezier iedere dag serieus en hard doe trainen al vanaf dat ik een maandje 15 ben.

Verder ben ik blij met ardy en @job eindhoven dat ik jullie minstens 5x in de week aan bonken mag trainen. Wat natuurlijk ook wel goed voor mijn ego is. Nee dat is een grap natuurlijk, jullie weten best dat ik heel veel aan jullie heb ook buiten het sporten om en daar wil ik bij deze jullie voor bedanken.

En voor de rest,

Ik ben de komende tijd van plan alle hulp te vragen die nodig is om mijn dromen te verwezelijken. Dus misschien tot een heel nieuw volgend jaar.
Read more
LATIN VILLAGE #FESTIVAL 2K18 <span class="emoji emoji1f3a4"></span> Trots op het feit dat ik ook dit jaar weer deel uitmaak van de #LatinVillage ...
Media Removed
LATIN VILLAGE #FESTIVAL 2K18 Trots op het feit dat ik ook dit jaar weer deel uitmaak van de #LatinVillage familie! Deze zondag is de eer aan mij om weer bij de RAW & LIVE stage te hosten! Mocht je me zoeken, ik sta er van 17.00 tot 22.15 uur! Dit festival is trouwens volledig uitverkocht en #sorry ... LATIN VILLAGE #FESTIVAL 2K18 🎤
Trots op het feit dat ik ook dit jaar weer deel uitmaak van de #LatinVillage familie! Deze zondag is de eer aan mij om weer bij de RAW & LIVE stage te hosten! Mocht je me zoeken, ik sta er van 17.00 tot 22.15 uur! Dit festival is trouwens volledig uitverkocht en #sorry ik heb helaas ook geen tickets. Maar wie staan er dit jaar vooraan en komen een dansje met mij doen?! 💃 #McIzzyBizzy #LatinVillage2018 #RawAndLiveStage
Read more
10-09-2018 ben ik getrouwd met mijn grote liefde<span class="emoji emoji1f495"></span>Het is ons sprookje wat werkelijkheid is geworden ...
Media Removed
10-09-2018 ben ik getrouwd met mijn grote liefdeHet is ons sprookje wat werkelijkheid is geworden en ik kan het nog steeds niet geloven allemaal. Zoveel emoties, blijdschap, tranen van geluk en liefde op het allermooiste plekje van Italië. Lieve Sjoe Sjoe wat maak je mij gelukkig🏼Deze ... 10-09-2018 ben ik getrouwd met mijn grote liefde💕Het is ons sprookje wat werkelijkheid is geworden en ik kan het nog steeds niet geloven allemaal. Zoveel emoties, blijdschap, tranen van geluk en liefde op het allermooiste plekje van Italië. Lieve Sjoe Sjoe wat maak je mij gelukkig🙏🏼Deze dag voelt als een droom en ik kan niet wachten om de rest van mijn leven met je te delen💕 We gaan nu verder genieten van onze driedaagse bruiloft en zal uiteraard binnenkort veel meer foto’s posten. Heel veel liefs van ons💕 #WeddingLauraRyan #ItalianWedding #VillaGiulia #JustMarried #Newlyweds
Read more
08/07/2018 Okay first of all, het hele filmpje. Ik jank wat gebeurt daar. Ik heb vandaag trouwens ...
Media Removed
08/07/2018 Okay first of all, het hele filmpje. Ik jank wat gebeurt daar. Ik heb vandaag trouwens weer geen ene flikker uitgevoerd behalve een vriend gemaakt whoohoo. Maar oke, morgen wil mijn moeder dus met mij naar de stad en ik was zo van yea sure. Opeens had ze een vriendin uitgenodigd ... 08/07/2018
Okay first of all, het hele filmpje. Ik jank wat gebeurt daar. Ik heb vandaag trouwens weer geen ene flikker uitgevoerd behalve een vriend gemaakt whoohoo.
Maar oke, morgen wil mijn moeder dus met mij naar de stad en ik was zo van yea sure.
Opeens had ze een vriendin uitgenodigd en zei ze dat ik er ook eentje kon uitnodigen omdat ik anders alleen was.
En ik was zo van yea sure.
Dus ik aan vier mensen vragen. Twee zeiden al dat ze niet konden sad.
Dus nu heb ik dus die twee vriendinnen gevraagd en als die niet kunnen ga ik maar zielig in mijn eentje door de stad rondstrompelen :(((( (ze hebben daar wel een giant bookstore though hehehe)
Of komt iemand me joinen morgen?
Wat ik trouwens ook weer eens moet doen is het schrijven oppakken. Ik mis het soort van lmao? En heb leuke ideeën voor mijn verhalen hehehe. Nu is de kunst alleen nog het afmaken van die dingen sigh.
Tijdens het werken zag ik mijn collega met een papiertje iets weghalen en ik was zo van "was dat een beest" en mijn collega was weer van "zal ik het je laten zien" dus hij opende het papiertje en er kroop razendsnel eem spin uit en net zo snel ben ik weggerend.
Hij dacht dat die spin wel.dood zou zijn.
Oh en de baas was boos op een andere collega omdat die zogezegd te veel.patat erin had gedaan,maar ik zat te denken want ik zat zo van "volgens mij had ik het verkeerd gezegd eigenlijk" en op mij werden ze niet boos lmao. Im so lovely *kuch*
Q. Geef een filosofische beschrijving van deze foto van de slak en vermijd daarin de woorden "eten", "slak" en "gras" succes.
Read more
Het is tijd voor een meet & greet! Zou jij het tof vinden om samen met mij de nieuwste Sultana Just Good ...
Media Removed
Het is tijd voor een meet & greet! Zou jij het tof vinden om samen met mij de nieuwste Sultana Just Good repen te gaan maken? Deze repen bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten zoals noten, dadels en granen. Ik mag twee volgers uitnodigen om samen met een vriend(in) op 1 juni met mij aan ... Het is tijd voor een meet & greet! Zou jij het tof vinden om samen met mij de nieuwste Sultana Just Good repen te gaan maken?🌿 Deze repen bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten zoals noten, dadels en granen. Ik mag twee volgers uitnodigen om samen met een vriend(in) op 1 juni met mij aan de slag te gaan. Ook gaan we lekker experimenteren met nieuwe smaken. Doe jij mee? Laat in een reactie achter waarom jij wilt winnen en wie weet hebben we binnenkort een hele leuke dag samen!💕
Read more
In het jaar 2014 moest ik altijd ff aanwezig zijn tijdens de laatste training voor de wedstrijd. ...
Media Removed
In het jaar 2014 moest ik altijd ff aanwezig zijn tijdens de laatste training voor de wedstrijd. Één zodat ik de opstelling al kon zien die Kampioenstrainer Orlando Trustfull in gedachten had voor de volgende dag. De tweede reden was om te zien hoe de koppies van de spelers waren. Soms had een ... In het jaar 2014 moest ik altijd ff aanwezig zijn tijdens de laatste training voor de wedstrijd. Één zodat ik de opstelling al kon zien die Kampioenstrainer Orlando Trustfull in gedachten had voor de volgende dag. De tweede reden was om te zien hoe de koppies van de spelers waren. Soms had een speler een mindere dag of misschien wel een “klote” week. Zodra de training was afgelopen kwam Hij altijd ff naar me toe. Vragen hoe het met mij en me ouders ging. In het korte gesprek dat we dan hadden. Zei ik, Appie volgens mij zit een teamgenoot niet lekker in zijn vel. Waarop Hij dan reageerde. Morgen loopt die met een glimlach van het veld na 90 minuten. Hoezo dan Appie? Vroeg ik hem. Kan ik een assist bestellen? Ik ga me best doen voor hem. Antwoorde hij. Dit is in het kampioensjaar 2014 4 x gebeurd. Het moment dat de scheidsrechter na 90 minuten met zijn fluitsignaal de wedstrijd ten einde bracht. Liep Abdelhak Nouri het veld af en met zijn knipoog en vinger. Vertelde hij me. ZIE JE IK ZEI HET JE TOCH HIJ LACHT WEER.
Een korte anekdote van één van de kostbare herinneringen van mij over de persoon @abdelhak_nouri 🙏🏼 #StayStrongAppie 🙏🏼
❤️ #PrayForNouri ❤️
Read more
WIN WIN WIN <span class="emoji emoji1f4aa"></span>🏽<span class="emoji emoji1f525"></span> Yoooo @jipisabel, ik daag jou uit chickie. Zaterdag 2 juni, Perry Flagship Store ...
Media Removed
WIN WIN WIN 🏽 Yoooo @jipisabel, ik daag jou uit chickie. Zaterdag 2 juni, Perry Flagship Store in Utrecht. Potje boksen? . Daarnaast kunnen jullie ook nog wat WINNEN - want ik mag twee van mijn volgers uitkiezen om samen met mij deel te nemen aan de exclusieve PUMA kickboks clinic, gegeven ... WIN WIN WIN 💪🏽🔥
Yoooo @jipisabel, ik daag jou uit chickie. Zaterdag 2 juni, Perry Flagship Store in Utrecht. Potje boksen? 😏💥
.
Daarnaast kunnen jullie ook nog wat WINNEN - want ik mag twee van mijn volgers uitkiezen om samen met mij deel te nemen aan de exclusieve PUMA kickboks clinic, gegeven door @groenhart86! 🥊
.
Wil je hier bij zijn?
| Volg mij - @carmenketelaar
| Like deze super uitdagende foto (lol)
| Laat in een reactie achter WAAROM en MET WIE je graag mee zou willen doen deze dag! 😍
.
De winnaars krijgen van mij volgende week een privé berichtje met hierin de details voor het event! Zorg in ieder geval dat je zaterdag 2 juni, om 13.00 vrij bent! 💋
.
Wil je niet mee doen aan de clinic, maar me wel komen aanmoedigen tijdens de battle tegen @jipisabel? Zorg dat je zaterdag 2 juni om 13.30 aanwezig bent in de Perry Flagship Store in Utrecht & shop PUMA kleding met 20% korting! 👌🏽 #perryutrecht #keepmoving @perrysport.nl @PUMAwomen
Read more
De FOTOWEDSTRIJD der fotowedstrijden is terug! En deze wedstrijd is alleen maar ontstaan door ...
Media Removed
De FOTOWEDSTRIJD der fotowedstrijden is terug! En deze wedstrijd is alleen maar ontstaan door steeds diezelfde vraag, "hoe is het nou om een bekende ster op de foto te zetten?”. Dat kun je nu zelf ervaren! Door het enorme succes van de voorgaande twee jaren kon ik er eigenlijk niet omheen, ... De FOTOWEDSTRIJD der fotowedstrijden is terug!
En deze wedstrijd is alleen maar ontstaan door steeds diezelfde vraag, "hoe is het nou om een bekende ster op de foto te zetten?”.
Dat kun je nu zelf ervaren!
Door het enorme succes van de voorgaande twee jaren kon ik er eigenlijk niet omheen, duizenden inzendingen met een enorm aantal zeer hoogstaande kwaliteits beelden kwamen in mijn mailbox.
Wat een hoop talent heeft Nederland!!!!
En wat hadden we overtuigende en fantastische winnaars de afgelopen twee keer met Metin Yirtici en Reiny Bourgonje.
Maar ook de mensen die niet hebben gewonnen leverden geweldige beelden in en lieten zien hoe goed ze waren!

Het is mij na Tygo Gernandt en Humberto Tan wederom gelukt om een geweldige BNer te regelen die jullie mogen fotograferen!
Iemand die dit niet zo snel doet dus extra bijzonder!!!
Wie de bekende Nederlander is onthul ik pas later!
(Dit om te voorkomen dat er alleen maar fans van die persoon meedoen, dit gaat om fotografie en is geen meet and greet!) Hoe kunnen jullie mee doen?
Het is de simpelste fotowedstrijd die jij je maar kunt bedenken!
Ik wil van jou 3 foto’s zien om mij te overtuigen dat jij één van die vier finale plekken verdient, mail deze 3 beelden naar [email protected] (NIET ALS TRANSFER LINK MAAR GEWOON DE BEELDEN IN JE MAILTJE!!)
Uit al die inzendingen kies ik de 20 beste foto’s die ik plaats op mijn Facebook pagina en die jullie dan allemaal likes mogen geven! (Ik kies dus van 20 fotografen het beste beeld uit van de drie die ze hebben opgestuurd!!)
Jullie bepalen 2 finalisten en om het nog eerlijker te maken kiezen onze special guest/model en ik er ook beiden 1 zodat er 4 overblijven!
Deze 4 finalisten komen op een nader te bepalen dag te samen in de mooiste studio van ons land, Studio 34X in Almere.
Check voor meer info mijn williamruttenphotography FaceBook pagina!! Link boven in mijn bio!! #fotowedstrijd #williamrutten #studio34x
Read more
Loes, Josefien, Rik en Merel zijn de finalisten die afgelopen dinsdag een photoshoot met mij mochten ...
Media Removed
Loes, Josefien, Rik en Merel zijn de finalisten die afgelopen dinsdag een photoshoot met mij mochten doen. Geweldig om geportretteerd te worden door deze enorm verschillende fotografen die na een toffe actie van @williamrutten als winnaars uit de bus kwamen. Nu hebben deze vier stemmen ... Loes, Josefien, Rik en Merel zijn de finalisten die afgelopen dinsdag een photoshoot met mij mochten doen. Geweldig om geportretteerd te worden door deze enorm verschillende fotografen die na een toffe actie van @williamrutten als winnaars uit de bus kwamen.
Nu hebben deze vier stemmen nodig om de uiteindelijke winnaar te bepalen. Stemmen kun je door de foto te liken op de Facebook pagina van William Rutten Photography.
Bekijk hier de vier filmpjes en kies je favoriet!

Zaterdag a.s. om 9.00 uur sluiten de lijnen!
Welke je is jouw favoriet?
En vooral ook: waarom? 📸@loesgorseling 📸@josefienhoekstra 📸@rikvandewielfotografie 📸@merel_pics_photography
Read more
Ten eerste vind ik het zeer jammer dat ik je België-supporterfoto niet heb teruggevonden. Ten tweede ...
Media Removed
Ten eerste vind ik het zeer jammer dat ik je België-supporterfoto niet heb teruggevonden. Ten tweede lees zeker onze messenger gesprekken terug, ze zijn hilarisch. Ten derde: hier komt ie. Mijn lieve lieve lieve Iris. Wat wij toch allemaal hebben meegemaakt eigenlijk ik weet nog dat ik ... Ten eerste vind ik het zeer jammer dat ik je België-supporterfoto niet heb teruggevonden. Ten tweede lees zeker onze messenger gesprekken terug, ze zijn hilarisch. Ten derde: hier komt ie. Mijn lieve lieve lieve Iris. Wat wij toch allemaal hebben meegemaakt eigenlijk ik weet nog dat ik je leerde kennen op een volleybaltoernooi en toen waren we teleurgesteld dat ik av ging doen en jij stv en dat we niet bij elkaar in de klas zouden komen. Toen al BFF wie had gedacht dat dit eeuwig ging duren (ik niet man wat was je een seut (grapje ly)). Alle leuke momenten die we hebben beleefd zoals de dag dat mijn beugel uit was en we een fotoshoot gingen doen (zie foto’s) en die dag keken we ook een horrorfilm en verschrok je kei hard toen papa je verschrok. Of toen ik een m&m tegen het plafond gooide of toen we met jouw familie Trivial Persuit deden ‘nee deze vraag gaat je mama echt niet weten’ of toen je je wou verstoppen achter je pizzadoos en heel je saus eraf was gevallen of toen we relaties voorspelden toen we de top 3 bij snapchat nog konden zien. Bij jou kan ik echt eeuwig doorgaan. UHUM TOEN JE IN DE STRUIKEN REED OP MAARTEN ZN BROMMER. Misschien koop ik wel een honda VROOM te struiken in ja. Of alle mooie schoolmomenten die we hebben gedeeld. Hoe jij mij flink hebt gemaakt en ik jou hoer. Hoe jij mij slim hebt gemaakt en ik jou zat. We zijn een perfect duo. Ik zou niet weten wat ik gedaan zou hebben zonder jou alle 7272664 keren dat ik weer iets doms deed en verdrietig was terwijl JIJ ZEI DAT ZOU GEBEUREN. IK WEET HET IRIS. JE HEBT ALTIJD GELIJK. IK MOET GODVERDOMME MEER NAAR JOU LUISTEREN. Hopelijk wil je nog een lange tijd herinneringen met mij maken en liedjes met mij zingen zoals stay high. Onze herinneringen gaan zo ver wow ik moet echt moeite doen. We waren echt marginaal he. I love it. & jou. GELUKKIGE VERJAARDAG MIJN ALLERLIEFSTE IRISJE ❤️ (ps: ik denk echt niet dat ik mijn leven zonder jou had overleefd. Je bent eeeeeecht mijn engel)
Read more
Ik weet niet zo goed hoe ik moet beginnen, maar het gaat niet zo goed met mij... Mentaal ben ik op dit ...
Media Removed
Ik weet niet zo goed hoe ik moet beginnen, maar het gaat niet zo goed met mij... Mentaal ben ik op dit moment gewoon een wrak.. Ik heb kort geleden de diagnose ptss gekregen... ik wist dat er iets niet goed met mij was maar ik had dit er nooit achter gezocht, maar dan wordt alles opeens heel logisch... ... Ik weet niet zo goed hoe ik moet beginnen, maar het gaat niet zo goed met mij... Mentaal ben ik op dit moment gewoon een wrak.. Ik heb kort geleden de diagnose ptss gekregen... ik wist dat er iets niet goed met mij was maar ik had dit er nooit achter gezocht, maar dan wordt alles opeens heel logisch... Ik heb een opstapeling van verschillende trauma’s
Mijn grootse trigger is toch de zelfmoord poging van mijn moeder, dit gebeurde op 16 augustus 2016 op het moment zelf ben ik niet kapot gegaan, ik moest mijn vader en broertje op de been houden.

Ze heeft het overleeft maar nog steeds doet dit mij zoveel pijn en kwam de klap 3 maanden later en vanaf toen ging het slechter met mij... Als er te veel stress is kan ik mijn eten niet binnenhouden en kan moeilijk alleen zijn omdat mijn gedachtes dan heel naar zijn
Ook heb ik last van best wel erge woedeaanvallen..
Maar ik blijf vechten en ik weet dat het goed gaat komen.. Ik wil gewoon graag mijn verhaal delen...
Want dat lucht op!
Read more
AANKONDIGING: 6 JULI TREED IK OP, OP WESTERPOP 2018 Het festival waar ik als kleine jongen altijd ...
Media Removed
AANKONDIGING: 6 JULI TREED IK OP, OP WESTERPOP 2018 Het festival waar ik als kleine jongen altijd heen ging met mijn ouders en mijn broers heeft mij gevraagd om op te komen treden op 6 juli 2018! Ik voel me vereerd en ik mag het met trots mededelen aan iedereen! Daarom nodig ik iedereen bij ... AANKONDIGING: 6 JULI TREED IK OP, OP WESTERPOP 2018

Het festival waar ik als kleine jongen altijd heen ging met mijn ouders en mijn broers heeft mij gevraagd om op te komen treden op 6 juli 2018! Ik voel me vereerd en ik mag het met trots mededelen aan iedereen!

Daarom nodig ik iedereen bij deze uit om op 6 juli Westerpop bij te wonen en samen met mij het dak er af te blazen! Om 19:00 zal ik samen met Mama Franko Westerpop gaan openen.

Ik zie jullie daar!

Check me tracks of blijf op de hoogte van alles via:
www.r-vii.com
www.facebook.com/RViiMusic
www.soundcloud.com/r-vii
www.youtube.com/channel/UCGH3dZBkcbNf0N_1PuEPEOg

R-Vii boeken voor jouw evenement? Dat kan via:
www.gigstarter.nl/artists/r-vii
of
www.r-vii.com/boekingen
Read more
Geloof in jezelf, ook wanneer anderen aan je visie twijfelen....na 2,5 jaar hoofdpijn heb ik deze ...
Media Removed
Geloof in jezelf, ook wanneer anderen aan je visie twijfelen....na 2,5 jaar hoofdpijn heb ik deze week niet 1 maar 2 fonds toekenningen voor m'n Extreem- Rechts docu gekregen ! Toen ik met dit plan begon werd het door alle omroepen afgewezen, ik kreeg o.a. te horen dat het niet relevant zou ... Geloof in jezelf, ook wanneer anderen aan je visie twijfelen....na 2,5 jaar hoofdpijn heb ik deze week niet 1 maar 2 fonds toekenningen voor m'n Extreem- Rechts docu gekregen ! Toen ik met dit plan begon werd het door alle omroepen afgewezen, ik kreeg o.a. te horen dat het niet relevant zou zijn maar inmiddels heeft de tijd anders bewezen. Ik ben dankbaar dat mensen zoals o.a. Joost Seelen mij keer op keer gepusht hebben om door te gaan met dit project, mijn crew Jefrim Rothuizen, Erik Leek (en anderen) die vaak kosteloos met mij werkte, mijn vorige producent de Familie en Nienke en Willem van Tangerine Tree die de film nu zullen gaan produceren. Met financiering van het NPO fonds, een uitzendgarantie van de VPRO en geld van het Prins Bernhard Cultuurfonds (met dank aan @abdelkarim85 die het project heeft voorgedragen ) staat niets me meer in de weg om deze film te maken en daarmee het extreem- nationalisme dat hoogtij viert in Nederland te belichten, behalve dat ik zelf inmiddels na al die tijd moe ben van t onderwerp maar daar moet ik me maar even overheen zetten😉🙈Letsgo!
Read more
Rianne<span class="emoji emoji1f436"></span> Break the rules, deel 6 huh!? Wat is er? Vraagt Lindsey moe. Kom! We moeten hier weg zien ...
Media Removed
Rianne Break the rules, deel 6 huh!? Wat is er? Vraagt Lindsey moe. Kom! We moeten hier weg zien te komen! fluister ik. De politie moet gehaald worden, zegt Lindsey. Het is mijn moeder, zeg ik zacht en bedroefd. Wat!? Is dat dronken mens jouw moeder!? Schreeuwt Lindsey. Ja, zeg ik maar. Nou, ... Rianne🐶
Break the rules, deel 6
huh!? Wat is er? Vraagt Lindsey moe. Kom! We moeten hier weg zien te komen! fluister ik. De politie moet gehaald worden, zegt Lindsey. Het is mijn moeder, zeg ik zacht en bedroefd. Wat!? Is dat dronken mens jouw moeder!? Schreeuwt Lindsey. Ja, zeg ik maar. Nou, lekkere vriendin ben jij zeg! Lindsey wil kwaad opstaan, maar zakt dan weer neer op haar billen. Sorry, Lisa het spijt me vreselijk. Ik was zó bang voor je moeder dat ik begon te schreeuwen. Legt Lindsey uit. Nee, zeg ik. Het spijt míj vreselijk! Het is mijn moeder, dus mijn verantwoordelijkheid! Zeg ik vastbesloten. Nou- ehh maar jíj bent míjn vriendin, zegt Lindsey. En we lachen. Opeens hoor ik iemand schoorvoetend de zolder op komen. Wie is dat!? Fluistert Lindsey vragend. Ik heb werkelijk geen idee, fluister ik terug. Het luik gaat open en we verroeren ons niet. Een oude man loopt binnen. Meisjes? Vraagt hij met een zwakke, bejaarde stem. Zijn jullie hier? Hij klinkt bang. Kom met mij mee dan verlos ik jullie van deze vrouw. Lindsey wil opstaan, maar ik duw haar terug. Aha! daar zijn jullie dus! Loop maar met mij mee, alletwee hè!? Ja hoor meneer! Zegt Lindsey en ze staat op. Ik wil haar terugtrekken, maar ze is me voor, ze stapt snel naar voren zodat ik haar niet kan aanraken. Goedzo meisje! Komt die andere ook? Zegt de oude man. Ja hoor! zegt Lindsey. Ik sta voorzichtig op en loop bang naar de enge man toe. Lisa, stel je niet zo aan zeg! Zegt Lindsey. Ik ga naast de man staan en stel me voor, de oude man heet Joost. Lindsey stelt zich ook aan de man voor. Jullie noemen me gewoon 'Joost' oké? En geen meneer! Zegt Joost. Oké, Joost. Zeggen we. Goed volg mij maar! Zegt Joost.
Read more
100000x bedankt mensen!!! De afgelopen weken hebben jullie mij veel liefde gegeven voor mijn ...
Media Removed
100000x bedankt mensen!!! De afgelopen weken hebben jullie mij veel liefde gegeven voor mijn zoon. Bedankt daarvoor... Alle wensen en gebeden hebben hun werk gedaan want gelukkig gaat het alweer een stuk beter met Rayaan en vecht hij heel hard voor een mooie toekomst. Ik heb dan ook een ... 100000x bedankt mensen!!!
De afgelopen weken hebben jullie mij veel liefde gegeven voor mijn zoon. Bedankt daarvoor... Alle wensen en gebeden hebben hun werk gedaan want gelukkig gaat het alweer een stuk beter met Rayaan en vecht hij heel hard voor een mooie toekomst. Ik heb dan ook een track voor ‘Mijn Zoon’ opgenomen samen met @janneschra geproduceerd door @thisisChievva. Ik ben blij deze aankomende vrijdag 10 augustus met jullie te kunnen delen. Alle opbrengsten komen ten goede aan het Ronald McDonald kinderfonds.
Read more
Jeej! Ik heb vakantie! En dat vier ik natuurljk met verse bloemen in mijn vaas. Niet deze, hoor. Ik ...
Media Removed
Jeej! Ik heb vakantie! En dat vier ik natuurljk met verse bloemen in mijn vaas. Niet deze, hoor. Ik zal er morgen een foto van maken en delen. Deze pracht, daar schreef ik gisteren al een blog over. Heb jij het al bekeken? Heel leerzaam! Ik heb er in elk geval veel van geleerd. Nogmaals bedankt ... Jeej! Ik heb vakantie! En dat vier ik natuurljk met verse bloemen in mijn vaas. Niet deze, hoor. Ik zal er morgen een foto van maken en delen. Deze pracht, daar schreef ik gisteren al een blog over. Heb jij het al bekeken? Heel leerzaam! Ik heb er in elk geval veel van geleerd. Nogmaals bedankt @schreurs_hollandb.v voor de kans om te schrijven over jullie bijzondere bloemenbedrijf!
Ben jij iemand of ken jij iemand met met een bloemen gerelateerd bedrijf en vind je het leuk om ook samen met mij eens aan de slag te gaan? Neem dan gerust contact met mij op! Vind ik leuk! Fijne avond!
Wij zitten voetbal te kijken en ik kan maar niet beslissen of ik voor België of Frankrijk ben :-)
Read more
WIN WIN WIN!!! De tweede awesome give away is ook een feit! Wat kan je winnen? Een dagje shoppen ...
Media Removed
WIN WIN WIN!!! De tweede awesome give away is ook een feit! Wat kan je winnen? Een dagje shoppen met CECE= opgepikt worden met de Pink Panther, samen met mij en een plus one naar Bobo rijden om daar samen gezellig te gaan shoppen. De winnares en haar plus one krijgen allebei een shoppingbudget ... WIN WIN WIN!!!
De tweede awesome give away is ook een feit!
Wat kan je winnen?
Een dagje shoppen met CECE= opgepikt worden met de Pink Panther, samen met mij en een plus one naar Bobo rijden om daar samen gezellig te gaan shoppen. De winnares en haar plus one krijgen allebei een shoppingbudget van €250 bij @bobo_tremelo .
Zie jij zo’n dagje wel zitten? Doe dan mee!💝💝💝💝💝
Hoe?
1- volg @bobo_tremelo , @jlrpeeters , @2wrap.worldwide en mij. (Dit wordt gecontroleerd)
2- maak een foto van mijn Pink Panther auto en deel deze op jouw profiel met de hashtag #cecespinkpanther 🐆🚗❤️🐆🚗❤️
GOOD LUCK
De winactie loopt tot en met 31 augustus, dit omdat ik heel de zomer overal zal rondrijden door heel Vlaanderen om zo iedereen de kans te geven om een foto te kunnen maken.
SPANNEND!! Veel succes iedereen en ik ben benieuwd naar jullie foto’s 💝💝💝 tag zeker iemand die ook moet meedoen en jou zou meenemen als plus one😍💝#selfie #like #follow #blonde #blondie #hair #happy #smile #ss18 #spring #pink #potd #ootd #instagood #instadaily #style #smile #spring #summer #like #styleblogger #cecespinkpanther
Read more
Ook zo genoten van het mooie weer de afgelopen dagen? Ik heb voor het eerst weer een jurkje met blote ...
Media Removed
Ook zo genoten van het mooie weer de afgelopen dagen? Ik heb voor het eerst weer een jurkje met blote benen aangehad, ik ben 3 kilo afgevallen en dit voelt echt stukken beter dan de eerste keer in mijn korte broek! Herkenbaar? Zit je nog niet lekker in je vel en wil jij ook nog een paar kilo afvallen ... Ook zo genoten van het mooie weer de afgelopen dagen? Ik heb voor het eerst weer een jurkje met blote benen aangehad, ik ben 3 kilo afgevallen en dit voelt echt stukken beter dan de eerste keer in mijn korte broek!
Herkenbaar? Zit je nog niet lekker in je vel en wil jij ook nog een paar kilo afvallen om je zelfvertrouwen een boost te geven? Wil jij deze zomer fit, slank en vol energie van het mooie weer genieten? Dan heb ik goed nieuws voor je👙☀️ Het is namelijk nog niet te laat, echt niet! Heb jij geen idee hoe je moet starten en zie je hier tegenop? Geen probleem, ik help je! Al meer dan 250 blije en fitte vrouwen gingen je voor 👯‍♀️ Ik daag je uit, ik weet dat jij ook vol zelfvertrouwen kunt shinen in je jurkje en badpak of bikini. Ik laat je zien dat een gezonde leefstijl supermakkelijk kan zijn, ook als je het druk hebt. Als ik het kan, kan jij het ook!
Bereik samen met mij in 30 dagen je doel en je zal zien: deze keer lukt het wél. Je wordt fitter, krijgt meer energie en komt nóg lekkerder in je vel te zitten. Je verliest ook nog dat randje wintervet en je resultaat is dit keer blijvend 🌴😎 Je ontvangt tijdens deze challenge de lekkerste gezonde recepten van mij in een weekmenu, compleet met boodschappenlijstje. Ook krijg je toegang tot de besloten Foodilove Members' Club (met meer dan 100 members) waarin jij al je vragen kunt stellen en inspiratie op kunt doen. Plus je krijgt toegang tot de exclusieve Foodilove voeding en training app.
Denk jij nu: DIT WIL IK! Laat dan een reactie achter onder dit bericht, stuur me een pb met je vragen of meld je direct aan via deze link:
https://www.foodilove.nl/foodilove-30-dagen-challenge/
Laat die zomer maar komen! Liefs, Marleen #foodilove30dagenchallenge #foodilovelife #foodilove
Read more
Malcolm X. Wat mij betreft één van de helden van onze moderne geschiedenis die het vaakst wordt misbegrepen. ...
Media Removed
Malcolm X. Wat mij betreft één van de helden van onze moderne geschiedenis die het vaakst wordt misbegrepen. Het valt mij op dat men zich weinig verdiept in het leven van Malcolm X en zijn verhaal als mens en de groei die hij doormaakte, maar vooral one-liners kopiëren en plakken uit speeches ... Malcolm X. Wat mij betreft één van de helden van onze moderne geschiedenis die het vaakst wordt misbegrepen. Het valt mij op dat men zich weinig verdiept in het leven van Malcolm X en zijn verhaal als mens en de groei die hij doormaakte, maar vooral one-liners kopiëren en plakken uit speeches die of uit context worden gehaald of bewust gebruikt uit een periode waar hij zelf later afstand van heeft genomen. Als het leven van Malcolm X ons iets leert zou het moeten zijn dat ieder mens kan veranderen, ook nadat je zoveel woorden (publiekelijk) hebt geuit die niet meer terug te nemen zijn. Hij laat ons zien dat het kan, alleen heeft hij helaas te weinig tijd gehad om zijn nieuw ingeslagen weg met ons te kunnen delen, want het was juist die boodschap uit zijn laatste jaren die een gevaar was voor het ‘establishment’. Een boodschap van saamhorigheid van alle rassen, verenigd in goedheid en gelijkheid. Die boodschap kostte hem uiteindelijk het leven en niet de boodschap die enkel opkwam voor één groep en anderen uitsloot. We quoten Malcolm X vaak met zijn kritiek tegen de ‘witte man’, maar passen dan vooral als moslims zelf de kern van zijn boodschap slecht toe: het bestrijden van racisme, wat ook binnen de moslimgemeenschap nog een enorme probleem is. Kortom, als we Malcolm willen begrijpen, dienen we het hele plaatje te nemen en niet enkel een aantal quotes, want dat doet zijn prachtige verhaal en ‘legacy’ geen recht toe. Dat gezegd hebbende, nu ik in Harlem ben geweest besef ik des te meer hoe sterk en charismatisch Malcolm was om hier zo een grote beweging op gang te krijgen. Moge Allah hem het paradijs schenken en hij eeuwig rusten, met de hoop dat anderen zijn strijd nog altijd zullen voortzetten.
Read more
Afgelopen donderdagavond was het de eerste “Collage”. Het was een avond mooier dan ik ooit had durven ...
Media Removed
Afgelopen donderdagavond was het de eerste “Collage”. Het was een avond mooier dan ik ooit had durven hopen, wensen en dromen. Vier moedige mensen namen samen met mij plaats in een van de zetels om het over hun label te hebben dat ze opgespeld hebben gekregen. Daarom: dankjewel @gracemwalidp ... Afgelopen donderdagavond was het de eerste “Collage”. Het was een avond mooier dan ik ooit had durven hopen, wensen en dromen. Vier moedige mensen namen samen met mij plaats in een van de zetels om het over hun label te hebben dat ze opgespeld hebben gekregen. Daarom: dankjewel @gracemwalidp @empty_gold @simonbaetens @wollercoaster om van deze eerste editie een pareltje te maken.
Ook dankjedankjedankjewel aan @brackefien @claudia_sntd en @delphinedesimpel om samen met mij “Collage” te vormen tot hoe het er donderdagavond uitzag. En ook een enorm grote merci aan @urgent.fm om mij van een vruchtbare bodem te voorzien waarin “Collage“ zijn wortels kon schieten.
Imma go shed some tears of joy now xo
Read more
Deel 10 "Ik ga zo naar huis, romene zou ik je brengen naar de trein?" Vraagt Abygail aan romene, "nee ...
Media Removed
Deel 10 "Ik ga zo naar huis, romene zou ik je brengen naar de trein?" Vraagt Abygail aan romene, "nee hoor dat hoeft niet ik red me wel" zegt romene. Romene loopt naar cassius toe, ze zitten een beetje te lachen want romene vind cassius een beetje leuk. Samuel gaat naar Abygail toe en geeft haar ... Deel 10 "Ik ga zo naar huis, romene zou ik je brengen naar de trein?" Vraagt Abygail aan romene, "nee hoor dat hoeft niet ik red me wel" zegt romene. Romene loopt naar cassius toe, ze zitten een beetje te lachen want romene vind cassius een beetje leuk. Samuel gaat naar Abygail toe en geeft haar een glas ice tea "Hè ik ga naar huis, ik vond het echt een super leuke dag! Ga je me nou de volgende keer zeggen waarom je dit doet want ik begrijp er niks van?" Zegt Abygail, "ja dat zou ik doen, en dat heb ik toch gedaan" vraagt samuel lachend "ja maar ik snap het niet haha Nouja daar hebben we het volgende keer wel over" zegt Abygail. Abygail geeft een kus op de wang aan samuel en loopt naar de deur. "Nee wacht, ik breng je wel ik heb toch niks te doen." Zegt samuel. Als samuel en Abygail bij haar huis zijn aan gekomen geven ze elkaar een knuffel, Abygail loopt naar de deur en zwaait samuel uit. "Bedankt dat je me hebt gebracht, volgende keer breng ik jou" zegt Abygail en ze loopt naar binnen. Ze belt romene even op of ze al op het station is. "Hè romene met mij, ben je al op het station?" Vraagt Abygail , "nee maar dat maakt niet uit als ik de trein niet red zoek ik wel een slaapje plekje." Zegt Abygail, "nee joh je weet toch bij mij ben je altijd welkom, bel me dan maar wakker" zegt Abygail en ze hangt de telefoon op. Abygail is heel erg moe en ze doet haar licht uit een doet snel even in het donker haar pyama aan en gaat slapen. Als Abygail wakker word kijkt ze op haar mobiel en ziet dat ze allemaal lieve berichtjes heeft van samuel en er zit ook een berichtje tussen van romene. "OMG ABY PLZ REAGEER ALS JE DIT LEEST IK BEN ZO VERLIEFD BEN IK BANG, het is zon raar gevoel ik praat met hem en we lachen meteen ik bloos als ik heb zie, pleas aby help me hem vaker te zien. Kusjes romene". Als Abygail dat berichtje leest weet ze meteen over wie ze het heeft, ze belt romene meteen op. "Hee aap hoe kwam je vanacht thuis" vraagt Abygail "oh iemand heeft me gebracht" zegt romene lachend, "laat me raden cassius" vraagt Abygail "je hebt me berichtje gelezen hè. Ja ik kan er ook niks aan doen ik ben zo verliefd, naar volgens mij is het niet wederzijds"
Read more
Toen Lies en ik 10 jaar geleden begonnen op YouTube was dit nog heel bijzonder. Omdat veel mensen ...
Media Removed
Toen Lies en ik 10 jaar geleden begonnen op YouTube was dit nog heel bijzonder. Omdat veel mensen nog niet bekend waren met YouTube kregen wij veel rare reacties. 'Waarom zou je jezelf zo op internet zetten?' was een van de dingen die ik vaak hoorde. Als gevolg van het uploaden van video's werden ... Toen Lies en ik 10 jaar geleden begonnen op YouTube was dit nog heel bijzonder. Omdat veel mensen nog niet bekend waren met YouTube kregen wij veel rare reacties. 'Waarom zou je jezelf zo op internet zetten?' was een van de dingen die ik vaak hoorde. Als gevolg van het uploaden van video's werden wij soms 'gepest' of voor schut gezet tijdens onze middelbareschooltijd. Ik begon mij te schamen voor de video's die ik maakte omdat andere mensen deze belachelijk maakten. Gelukkig heb ik mij hierdoor nooit tegen laten houden en maak ik, zoals jullie weten, tot op de dag van vandaag nog steeds video's op YouTube. Wij hebben onder andere door deze video's veel bereikt waar wij super trots op zijn. Ik wil jullie meegeven en in laten zien dat het belangrijk is om door te gaan met wat JIJ wilt, omdat jij het wilt. Zélfs als het de eerste keer mislukt. Laat je niet tegenhouden! Try. Fail. Learn. Keep Going. #LikeAGirl 💜
.
.
Ik wil jullie vragen om jouw persoonlijke #LikeAGirl verhaal te delen met mij, want iedereen heeft wel eens een keer gefaald. En dat is helemaal niet erg, want je leert en groeit hier alleen maar van.💪🏼
Als jij jouw persoonlijke verhaal deelt, maak jij daarnaast ook meteen kans op een #LikeAGirl goodiebag van @Always_Nederland!
Read more
STEM MIJ NAAR HET ROBINSON EILAND https://expeditierobinson.rtl.nl/profiel/717 Hoi lieve ...
Media Removed
STEM MIJ NAAR HET ROBINSON EILAND https://expeditierobinson.rtl.nl/profiel/717 Hoi lieve mensen, Ik ben in de strijd om mijn kinderdroom werkelijkheid te laten worden.. namelijk deelnemen aan Expeditie Robinson (en het liefst natuurlijk winnen). Wil jij dit jaar opnieuw één ... STEM MIJ NAAR HET ROBINSON EILAND
https://expeditierobinson.rtl.nl/profiel/717

Hoi lieve mensen,

Ik ben in de strijd om mijn kinderdroom werkelijkheid te laten worden.. namelijk deelnemen aan Expeditie Robinson (en het liefst natuurlijk winnen). Wil jij dit jaar opnieuw één van de ‘onbekenden’ Robinson zien worden? En wil jij ook weer eens een vrouw zien als last one standing? Help mij dan naar de top 7 van deze week door op mij te stemmen!

Via de link in mijn profiel kun je de rest van het filmpje bekijken en je stem uitbrengen. Stemmen kan zowel met je FB account als met je (meerdere) e-mailadres(sen). Let op: bij stemmen via de e-mail moet je je stem bevestigen via de link in de e-mail. Helaas schijnt dit niet te werken met hotmail, live en outlook adressen.

Delen is heel erg lief! Super veel dank!

#expeditierobinson #thelastonestanding #kinderdroom #voorpaal #stemopmij #IKBENROBINSON @expeditierobinson_rtl @carlosplatierluna
Read more
Lieve papa, ik weet nog precies dat je mij met mama kwam halen bij tante jeanette na de verhuizing ...
Media Removed
Lieve papa, ik weet nog precies dat je mij met mama kwam halen bij tante jeanette na de verhuizing vanuit enschede. Ik had me verstopt, ik hoorde je zeggen...” nou dan gaan we maar weer” ik wist niet hoe snel ik te voorschijn moest komen. Al die momenten dat we je hoorde klappen of ons fluitje fluiten ... Lieve papa, ik weet nog precies dat je mij met mama kwam halen bij tante jeanette na de verhuizing vanuit enschede. Ik had me verstopt, ik hoorde je zeggen...” nou dan gaan we maar weer” ik wist niet hoe snel ik te voorschijn moest komen. Al die momenten dat we je hoorde klappen of ons fluitje fluiten als we binnen moesten komen na het spelen. Als we ruzie in de buurt hadden, dreigden nic en ik dat onze vader wel even een potje sambal in je mond kwam gooien... jij als mr conimex! De keren vergeet ik ook nooit meer dat we mee mochten naar kantoor, stoeien op het grote bed op zondag en de woorden morning sunshine elke ochtend als ik beneden kwam. Jij was snel bij me toen ik mijn fiets ongeluk had en jij ging met mij naar de dokter. Mij moesten ze met 3 man vasthouden, maar jou ook. Of die keer dat je een ex vriendje de waarheid vertelde midden in de nacht aan de tel 😬 wat overigens resulteerde in een telefoontje naar mij de volgende dag...” eerste vlucht naar huis” oeps......
Het moment dat jij de badkamer in liep terwijl ik vol in een weeënstorm zat en je vooral heel veel tegen me praatte van de stress 🙈 de keren dat je me opkwam halen van het uitgaan en altijd zei..” als je niet buiten staat kom ik naar binnen”
Het gesprek dat we hadden toen ik de stap nam om vol voor het modellenwerk te gaan en in het buitenland te blijven wonen. Het fietsen met je kleinkindjes voorop de fiets. Hoe vaak heb je wel niet gezegd...” er komt een dag dat je zegt, die vader van mij had eigenlijk gewoon gelijk!! Nou die dag is allang geweest!!! Ik luister steeds beter naar je en vraag je vaak om advies. Lieve pap wat hou ik van jou ❤️ happy vaderdag , tot zo x
Read more
Hier komt een leuk dinsdagochtend-nieuwtje, want volgende week (donderdag 20 sept) mag ik de dag ...
Media Removed
Hier komt een leuk dinsdagochtend-nieuwtje, want volgende week (donderdag 20 sept) mag ik de dag openen met een keynote voor de Social Marketing Day van @snipsnapsocial in Rotterdam. Ik zal er praten over personal + social branding en wat het belang is van ambassadeurs en social strategieën ... Hier komt een leuk dinsdagochtend-nieuwtje, want volgende week (donderdag 20 sept) mag ik de dag openen met een keynote voor de Social Marketing Day van @snipsnapsocial in Rotterdam. Ik zal er praten over personal + social branding en wat het belang is van ambassadeurs en social strategieën voor mijn bedrijf. Ik vertel er ook hoe we met HW en Babe, you got this. een effectieve combinatie maken tussen onze verschillende Instagram accounts. Het programma is verder gevuld met een prachtige line-up van sprekers die allerlei kanten van het marketingvak belichten. Aka: hier. wil. je. bij. zijn. (Al is het maar om mij te supporten want ik vind dit heel leuk maar ook best spannend.)
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Maar goed, de facts: de earlybird kaartjes zijn inmiddels uitverkocht, maar gelukkig zijn er nog wel een paar duo-deal tickets beschikbaar. Dan scoor je twee tickets voor €550 i.p.v. eentje voor €350. Kun je samen met je collega, business partner of co-worker gaan.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nog veel leuker is dat ik ook een ticket ter waarde van €350,- mag weggeven! 🎟🤞🏼Meedoen is très simple: laat in een comment hieronder weten welke drie eigenschappen jou omschrijven. Bijvoorbeeld: onderhandelaar, leergierig, doorzetter. Of: creatief, perfectionistisch, dromer. Er is geen goed of fout, het is vooral interessant om over na te denken voor jezelf. Ik kies vervolgens een random winnaar en die stuur ik voor het weekend een DM 🙏🏼🏆✨
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Fotografie @windmilldreams #socialmarketingday #socialmarketingdayrotterdam
Read more
Om 20:35 finale van #2SterrenRestaurant Bedankt om een team met mij te willen zijn @andypeelman ...
Media Removed
Om 20:35 finale van #2SterrenRestaurant Bedankt om een team met mij te willen zijn @andypeelman En bedankt @sergioherman om me zo veel te leren! @vtm.be Om 20:35 finale van #2SterrenRestaurant
Bedankt om een team met mij te willen zijn @andypeelman 😁
En bedankt @sergioherman om me zo veel te leren!
@vtm.be
En ook betaal ik Sjuul €5 per uur om bevriend met mij te blijven <span class="emoji emoji1f4ab"></span>
Media Removed
En ook betaal ik Sjuul €5 per uur om bevriend met mij te blijven En ook betaal ik Sjuul €5 per uur om bevriend met mij te blijven 💫
Dit is wat er gebeurd wanneer doorzettingsvermogen, wilskracht en kennis samen komen. Tamara ...
Media Removed
Dit is wat er gebeurd wanneer doorzettingsvermogen, wilskracht en kennis samen komen. Tamara Harmsen was ontevreden met hoe ze eruit zag (foto 1) en besloot op eigen houtje te gaan werken aan haar lichaam. Ze raakte behoorlijk wat gewicht kwijt (zie foto 2) haar wilskracht is tussen foto ... Dit is wat er gebeurd wanneer doorzettingsvermogen, wilskracht en kennis samen komen. Tamara Harmsen was ontevreden met hoe ze eruit zag (foto 1) en besloot op eigen houtje te gaan werken aan haar lichaam. Ze raakte behoorlijk wat gewicht kwijt (zie foto 2) haar wilskracht is tussen foto 1 en 2 al goed te zien. Echter was ze nog niet tevreden en wilde het doorpakken maar had niet de kennis voorhanden om dit zelf van elkaar te krijgen en realiseerde dat het tijd was om begeleiding in te schakelen. Zo kwam ze in contact met mij. Ze gaf aan het begin van haar traject aan dat ze gespierder wilde worden en nog meer vetmassa verbranden. Tamara is nu 6 maanden onder begeleiding en volgt voeding & training programma's die specifiek op haar lichaam zijn uitgeschreven en het resultaat mag er wezen (foto 3)
Tijdens het traject begon ze steeds meer te spelen met het idee dat ze ooit een wedstrijd wilde doen. Het eerste dat ik deed is het woord ''ooit'' schrappen. Het woord ''ooit'' is in mijn beleving te vaag, dat kan morgen zijn maar ook over 5 jaar. Daarom hebben we nu samen een datum gesteld wanneer dit zal plaats. Een datum is namelijk niet multi interpretabel en daardoor een extra stok achter de deur.
Ik ben super trots op Tamara, ze heeft het de laatste tijd niet makkelijk gehad, haar moeder werd geopereerd, niet lang daarna overleed haar moeder, ondertussen ook nog eens zelfstandig onderneemster en de toko moet blijven draaien. Haar voeding en training zette ze door, niet zonder slag of stoot maar het is absoluut gelukt. Tamara haar wilskracht is gigantisch en ik ben ervan overtuigd dat wanneer ze eindelijk op het podium staat zal schitteren als een ster.
Ben jij ook toe aan verandering? Moet je huidige patroon worden verbroken maar weet je niet hoe? Neem dan contact op met mij. Ik kan je helpen je doelen te behalen. Twijfelen is verloren tijd.
Sportieve groet,

Ruben Baars
www.yubplan.com
0639189730
Read more
Tijdens de basisschool moest ik heel vaak met mijn tafeltje apart zitten, omdat ik teveel aan het ...
Media Removed
Tijdens de basisschool moest ik heel vaak met mijn tafeltje apart zitten, omdat ik teveel aan het kletsen was. De leraar van groep 8 schreef mij zonder te overleggen in op de mavo. Mijn doel werd toen om naar de universiteit te gaan om de leraar te bewijzen dat hij fout zat. Op de middelbare school ... Tijdens de basisschool moest ik heel vaak met mijn tafeltje apart zitten, omdat ik teveel aan het kletsen was. De leraar van groep 8 schreef mij zonder te overleggen in op de mavo. Mijn doel werd toen om naar de universiteit te gaan om de leraar te bewijzen dat hij fout zat. Op de middelbare school waren mijn cijfers hoog genoeg om naar de havo te gaan. Toen ik op mijn 21e afstudeerde aan het HBO ging ik een master doen aan de UVA van de studie Communicatiewetenschap. Ik studeerde o.a. in de richting ‘Kind & Media’ en deed onderzoek naar merk-gerelateerd gedrag online. Op mijn 24e studeerde ik af en bewees ik mijn meester ongelijk. Aangezien ik heel trots was op mijn afstudeeronderzoek werd mijn goal om ooit bij Editie NL of @RTLBoulevard (m’n dagelijkse tv-riedeltje) te vertellen over mijn onderzoek. Gister mocht ik als mediadeskundige meer uitleg geven over ‘generatie-Y’ en de kracht van marketing via moeders waarvan hun volgers grotendeel bestaat uit zwangere vrouwen en moeders. Wat deze vorm van marketing super kwalitatief maakt! Daarbij vind ik het ook belangrijk dat het draaien en editen van vlogs en het opzetten van commerciële samenwerkingen, net zo goed als een baan wordt gezien als van een redacteur van een magazine. De bakker bakt ook brood om eraan te verdienen en niet om gratis uit te delen. Daarbij juich ik de #momcommunity die is ontstaan onwijs toe, waarin vrouwen elkaar adviseren, maar ook eerlijk zijn over de minder leuke kanten. Tot slot werd gevraagd naar mijn persoonlijke mening over de ethische grens van kinderen én online marketing. Mijn mening is dat ik onder dwang je kindje inzetten te ver vind gaan. En denk dat iedereen het daar met mij eens is! Dat wil natuurlijk niet(!) zeggen dat de vlog-beelden die zij van allerlei moeders lieten zien (waar ik zelf ook bij te zien was) in de gehele montage, sprake is van dwang! Mijn advies; ga vooral hun leuke en gezellige vlogs kijken. Voor mij was het in ieder geval een life goal om eens mijn visie te delen op onze generatie #MillennialMoms en online marketing. ;-) (nieuwsgierig naar het item? Link in bio). ❤️
Read more
Het is vandaag 1 september, wat betekent dat de give away rond de pink panther en @bobo_tremelo is ...
Media Removed
Het is vandaag 1 september, wat betekent dat de give away rond de pink panther en @bobo_tremelo is afgelopen. 2 maanden lang heb ik de leukste foto’s mogen ontvangen van jullie allemaal. Helaas kan er maar 1 iemand winnen. 1 iemand onder jullie mag samen met een vriendin en mij naar bobo ... Het is vandaag 1 september, wat betekent dat de give away rond de pink panther en @bobo_tremelo is afgelopen.
2 maanden lang heb ik de leukste foto’s mogen ontvangen van jullie allemaal.
Helaas kan er maar 1 iemand winnen.
1 iemand onder jullie mag samen met een vriendin en mij naar bobo tremelo gaan shoppen!
Wie dat geworden is....kom je zo te weten.

Eerst wil ik iedereen graag ontzettend hard bedanken voor al jullie moeite en creativiteit. You are amazing!
En precies daarom heb ik een verrassing voor jullie....
Als je vandaag niet gewonnen hebt, laat jouw foto dan gewoon online staan... WANT....
De actie loopt door!!!!
Vanaf vandaag tot en met 31 januari 2019 kan je meedoen om een dagje shoppen bij NUYENS BEERSE @nuyens_beerse te winnen samen met een vriendin! Jullie krijgen allebei opnieuw een budget van €250 en de pink panther pikt jullie op!
Hoe leuk is dat?! Nieuwe collectie shoppen, samen met mij!

Wat je moet doen?
Maak een foto van of met de wagen en zet de hashtag #cecespinkpanther erbij & volg @nuyens_beerse , @jlrpeeters , @2wrap.worldwide en mij!

HEEL VEEL
SUCCESJES!
Als je al een foto gepost hebt, blijft die gewoon meetellen, je moet dan enkel nog @nuyens_beerse volgen!🎀🖤🎀🖤🎀🖤🎀 En dan nu waarvoor jullie allemaal blijven lezen...
Wie heeft gewonnen?
Het was een moeilijke keuze, want er zaten zó veel leuke foto’s tussen❤️
Only one winner in the game...
De originaliteit van haar gedichtje gaf de doorslag...
De winnares is geworden......
@ellenmoors !!! PROFICIAT !! Jij gaat shoppen!! Stuur mij een berichtje voor verdere info🎀
Opnieuw: bedankt aan iedereen & good luck with the next give away🤩🙌🏼🎀🎀
Read more
Werken & moederschap, niet altijd een makkelijke combinatie. Ik krijg vaak de vraag of ik me schuldig ...
Media Removed
Werken & moederschap, niet altijd een makkelijke combinatie. Ik krijg vaak de vraag of ik me schuldig voel naar Scottie toe. Of jawel, de opmerking: waarom zou je werken, je hebt het financieel toch niet nodig? Ten eerste: waarom worden deze vragen altijd gedropt bij werkende vrouwen en ... Werken & moederschap, niet altijd een makkelijke combinatie. Ik krijg vaak de vraag of ik me schuldig voel naar Scottie toe. Of jawel, de opmerking: waarom zou je werken, je hebt het financieel toch niet nodig? Ten eerste: waarom worden deze vragen altijd gedropt bij werkende vrouwen en vrijwel niet bij werkende mannen? Ten tweede: werken hoeft toch niet uitsluitend met geld te maken te hebben? Er zijn mensen die gewoon heel blij worden van wat ze doen. Die hebben het óók emotioneel nodig. Ambitie zit al van jongs af aan in mij. Ik móet werken. Ik wíl ondernemen. En ook wil ik altijd op mijn eigen benen kunnen staan. Dat geeft mij rust en de vrijheid mijn leven in te richten hoe ik dat wil. En dat verdwijnt bij mij niet ineens met de komst van een kleintje, al zoek ik dan natuurlijk ook naar een nieuwe balans om het allemaal zo goed mogelijk invulling te geven. Omdat ik óók genoeg tijd met haar wil hebben. Dus nee, me schuldig voelen over hoe ik het aanpak doe ik niet. Geloof ik kan je op tig manieren een goede moeder zijn, of je nu fulltime werkt, fulltime moeder bent of alles ertussenin. We proberen allemaal datgene te doen waarvan we denken dat het het beste is voor onze kindjes. En ik hoop op deze manier een voorbeeld voor mijn dochter te kunnen zijn. Vanmorgen las ik een gedicht van Joyce Maynard wat dat gevoel mooi omschreef: It's not only children who grow. Parents do too. As much as we watch to see what our children do with their lives, they are watching us to see what we do with ours. I can't tell my children to reach for the sun. All I can do is reach for it, myself. ☀️ #dusdat #ennuqualitytime #moederschap #succesvolondernemen #HappyLife365
Read more
Iets afsluiten wat zo leuk is geweest en zoveel mensen plezier heeft gebracht is nooit leuk in dit ...
Media Removed
Iets afsluiten wat zo leuk is geweest en zoveel mensen plezier heeft gebracht is nooit leuk in dit leven. Maar aan alle leuke dingen in het leven komt een eind. Niets is voor eeuwig en daarom heb ik besloten om het hoofdstuk @clubjiggerz af te sluiten. Heb al zoveel meegemaakt in me leven, veel ... Iets afsluiten wat zo leuk is geweest en zoveel mensen plezier heeft gebracht is nooit leuk in dit leven. Maar aan alle leuke dingen in het leven komt een eind. Niets is voor eeuwig en daarom heb ik besloten om het hoofdstuk @clubjiggerz af te sluiten.
Heb al zoveel meegemaakt in me leven, veel goede en ook heel veel minder goede dingen, maar als ik het over JIGGERZ heb, dan heeft deze club mij en vele anderen om me heen veel plezier bezorgt.
We hebben van iets kleins een begrip gemaakt in het uitgaans leven. Heb vele dj's en artiesten in korte tijd zien groeien tot grote sterren, waarvan sommige zelfs te groot werden voor JIGGERZ.
Heb altijd geprobeerd om de jeugd de kans te geven hun ding te doen, of het nou om artiesten, dj's, promotors of designers ging. Ze konden altijd terecht bij mij en kregen de kans om zich te profileren en hun ding te doen op hun eigen manier.

Dat is denk ik wat mij het gelukkigst maakt. En natuurlijk de mensen zien genieten na weer een zware week op hun werk, op school of hun andere bezigheden doordeweeks.Ik heb gelukkig altijd een leuk team om me heen gehad die me steunde en op wie ik kon bouwen.

Ik bedank ook daarom uit het diepste van me hart al het personeel en alle portiers die me in deze jaren door dik en dun hebben gesteund.
En natuurlijk ook alle dj's, artiesten, designers, promotors en ga zo maar door die @clubjiggerz toch altijd een warm hart hebben toegedragen.

En als laatste wil ik alle mensen, die soms van heel ver kwamen, bedanken voor het komen naar de vele feesten, voor het supporten van de club en hun liefde en goede spirit telkens weer meenamen, zodat er in de bijna 4 jaar JIGGERZ nooit benoemswaardige of hoofdpijn incidenten zich hebben voorgedaan.

Mijn dank is zo groot, daar zijn geen eens normale woorden voor denk ik ❤❤❤. Men zegt je mist iets pas als het er niet meer is👻.. De tijd zal het leren. Het is nu tijd om door te groeien en een nieuwe bladzijde in me leven open te slaan💯💯💯. Maar niet voordat we nog één x echt ouderwets knallen. Op 30 Juli geef ik daarom een CLOSING PARTY. Ik hoop dat er veel mensen zullen komen om dit samen met mij mooi af te sluiten🎉🎉. Jiggermen👊🏿❤️✊🏻❤️
Read more
Eigenlijk wilde ik je alleen maar even laten weten hoezeer ik het waardeer dat je de tijd neemt om ...
Media Removed
Eigenlijk wilde ik je alleen maar even laten weten hoezeer ik het waardeer dat je de tijd neemt om deze post te lezen. Om mij hier te volgen. Misschien sinds kort, al jaren, of alles ertussenin. Weetje, jaren geleden maakte ik dit instagram account aan, omdat ik ook zo'n 'filtertje' op mijn ... Eigenlijk wilde ik je alleen maar even laten weten hoezeer ik het waardeer dat je de tijd neemt om deze post te lezen. Om mij hier te volgen. Misschien sinds kort, al jaren, of alles ertussenin. Weetje, jaren geleden maakte ik dit instagram account aan, omdat ik ook zo'n 'filtertje' op mijn foto's wilde. Ik studeerde, deed daarnaast wat modellenwerk, was altijd overal en nergens. Grappig als ik daar af en toe een foto van kon delen, met mijn 17 volgers, met een mooie 'Valencia' eroverheen. Well, that escalated quickly! Nu neem jij, samen met 65.000+ anderen, de moeite om mij te volgen, te liken, te reageren, te DM'en. Elke dag opnieuw. Dat ik de mensen achter de getallen niet allemaal zie maakt niet dat ik me niet meer besef hoe bizar het eigenlijk is. Het is toch een volgersaantal in de categorie dat ik wellicht een lichte paniekaanval zou krijgen als jullie ineens allemaal tegelijk voor de deur zouden staan 😅. Dus bedankt! Ik besef maar al te vaak dat we allemaal tijd te kort komen, dus ik neem je aandacht hier zeker niet voor lief! ♡ Ik ben eigenlijk heel erg benieuwd: Wat is de reden dat je mij (nog) volgt? Wat zie jij graag voorbij komen op mijn account? Wat zou jij meer willen zien? Of waar zou je mij meer over willen horen? Let me know! #instalife #instafam #realisatiemomentje #dankuzeer
Read more
Dat het leven niet gemakkelijk is, weet iedereen. Elk mens krijgt situaties op zijn/haar pad dat ...
Media Removed
Dat het leven niet gemakkelijk is, weet iedereen. Elk mens krijgt situaties op zijn/haar pad dat ervoor zorgt dat het leven, voor even, moeilijker wordt. Zo zit ik momenteel ook met een situatie dat het leven wat moeizamer maakt. Sinds een aantal maanden heb ik een depressie. Wat begon met ... Dat het leven niet gemakkelijk is, weet iedereen. Elk mens krijgt situaties op zijn/haar pad dat ervoor zorgt dat het leven, voor even, moeilijker wordt. Zo zit ik momenteel ook met een situatie dat het leven wat moeizamer maakt. Sinds een aantal maanden heb ik een depressie. Wat begon met lichamelijk ziek zijn is over gegaan in een depressie. De dagen voelen voor mij als zwaar aan. De dagen zijn niet vanzelfsprekend gelukkig. Ieder moment kan mijn stemming omslaan. Niet alles is meer vanzelfsprekend voor mij. Ik heb zwaar de bodem geraakt en heb een tijd lang niet normaal kunnen functioneren. Het was zwaar. Ik zit nu aan de medicatie. Dit zorgt ervoor dat het wat rustiger word in mijn hoofd en dat ik langer kan genieten van de leuke momenten. Ik heb een geweldige familie, vrienden en vriend die er voor mij zijn en die mij helpen en ondersteunen. Ik mag mezelf bij hun zijn, zelfs als ik moet huilen en ik erg down ben. Maar mijn dagen bevatten ook pluspunten, waardoor ik weer kan lachen. Het zijn de kleine dingen waar ik om kan lachen; een knuffel van mijn vriend, mijn kat die in de ochtend in mijn armen komt liggen of een lief berichtje van mijn vrienden. Sinds kort ben ik ook begonnen met psychologische hulp. Het is niet gemakkelijk, maar het is wel belangrijk. Het gaat oké met mij en dat is fijn. Ik heb weer goede momenten op een dag en soms, heel soms kan ik ergens intens van genieten. Ik ben er nog lang niet, maar de eerste stappen zijn gemaakt. Ik kan huilen, maar ik kan ook weer lachen. Het is een gevecht met mezelf, maar dit gevecht ga ik winnen. Ik heb recht op geluk, net zoals elk ander mens. Ik heb recht om te lachen, net zoals elk ander mens. Dat recht ga ik halen en uiteindelijk is dit een les dat ik meeneem en met mij mee draag. Voor iedereen die in een depressie zit, je bent niet alleen. Echt niet. Er zijn zoveel mensen die ook in dezelfde situatie zit. Geef het tijd, geef je grenzen aan en ga het gevecht aan. Wij zijn dat waard.

#quote #quotes #quoteoftheday #depressie #depression
Read more
<span class="emoji emoji2728"></span>Goede voornemens of levensstijl? Vandaag is officieel de dag dat ik al 4 jaar werk als Personal ...
Media Removed
Goede voornemens of levensstijl? Vandaag is officieel de dag dat ik al 4 jaar werk als Personal Body Coach nadat ik zelf in oktober 2014 begon te werken aan mijn fysieke doelen met Personal Body Plan. Daar waar ik net als vele dacht puur aan fysieke doelen te gaan werken, bleek dat ik mentaal ... ✨Goede voornemens of levensstijl?

Vandaag is officieel de dag dat ik al 4 jaar werk als Personal Body Coach nadat ik zelf in oktober 2014 begon te werken aan mijn fysieke doelen met Personal Body Plan. Daar waar ik net als vele dacht puur aan fysieke doelen te gaan werken, bleek dat ik mentaal voor nog veel grotere uitdagingen zou gaan staan. Niet alleen om een fitte levensstijl helemaal eigen te maken, maar juist de uitdaging aangaan mezelf beter te leren kennen, mezelf te durven confronteren en dingen los te laten.
1 van de grootste uitdagingen is mijn verstoorde relatie met voeding geweest. Pas sinds deze zomer zie ik voeding niet meer als beschermingsmechanisme voor mijn gevoelens, maar als bron van positieve energie waardoor ik er beter uit ga zien en beter door ga voelen. Ik onderdruk mijn (negatieve) emoties minder en leer met stress omgaan, 2 prikkels waardoor ik eerst naar eten greep, met als resultaat precies 1 jaar geleden het fysiek op links.
Op 1 januari 2018 nam ik de foto’s op links. Nu, precies een jaar later post ik met trots mijn fysieke transformatie. En die fysieke transformatie, die had never mogelijk geweest zonder de mentale groei afgelopen jaren, maar in het bijzonder afgelopen jaar. Niet alleen heb ik nu een gezonde relatie met voeding, maar ben ik zoveel zelfverzekerder, kan ik het gehele proces meer overzien en ben ik liever voor mezelf geworden.
Ik zou nog zo graag mijn afgelopen jaar met jullie willen delen, hopende dat er ook maar iemand is wie ik daarmee kan helpen. Helpen erin te geloven dat het voor iedereen mogelijk is je doelen te behalen, maar dat het soms gewoon tijd kost de juiste tools te vinden en de eerste stap te zetten. Dus, als ik kan helpen met die eerste stap, ik doe het met liefde. Just let me know!
Voor nu wil ik heel graag afsluiten met het bedanken van alle lieve mensen om mij heen die mijn proces from day 1 supporten, of ik er nou lekker in zat of niet. Jullie zijn te gek!
In het bijzonder @rufuscorver
Niet mn officiele PBP coach, maar wel mn officiele vriend, die toevallig ook een hele goede PBP coach is en altijd bereid is mij te helpen als ik er zelf niet uit kom, mij te motiveren ergens voor te gaan,
Read more
Officiële eindtijd: 4:55:12🏅 Volle focus op mijn doel: de finishboog. <span class="emoji emoji1f602"></span> Deze foto maakte mijn vriend, ...
Media Removed
Officiële eindtijd: 4:55:12🏅 Volle focus op mijn doel: de finishboog. Deze foto maakte mijn vriend, die zo lief was om de laatste 300 meter nog een keer (maar nu samen met mij) te rennen. Hoogtepunt van mijn marathon: samen over de finish komen. ️ #fitgirlcode #hardlopen #run #runnersworldnl ... Officiële eindtijd: 4:55:12🏅 Volle focus op mijn doel: de finishboog. 😂 Deze foto maakte mijn vriend, die zo lief was om de laatste 300 meter nog een keer (maar nu samen met mij) te rennen. Hoogtepunt van mijn marathon: samen over de finish komen. ❤️ #fitgirlcode #hardlopen #run #runnersworldnl #justdoit #ikloophard #roadto42k #mr18 #rotterdammarathon #road2rotterdam #marathonexpo #demooiste #marathon #marathonrotterdam #marathonrunner #run2day #hardlopenisleuk #running #nevernotrunning #justdoit #ikloophard #hardloopnetwerk #fitdutchies #running_highlight #running_spotlight #gl2r #runnersofinstagram #instarun #nikerunning #stravarun
Read more
"Hey kijk! Een boot. Ga eens even daar staan." AKA de belangrijkste reden om vriendin met mij te zijn. ...
Media Removed
"Hey kijk! Een boot. Ga eens even daar staan." AKA de belangrijkste reden om vriendin met mij te zijn. #fashionphotographer #boat #summer #friendshipgoals "Hey kijk! Een boot. Ga eens even daar staan." AKA de belangrijkste reden om vriendin met mij te zijn. #fashionphotographer #boat #summer #friendshipgoals
UPDATE LESBOS // THE RESULT Yes, ook de ramen en deur zijn geplaatst. Onbekende bestemming. Afscheid ...
Media Removed
UPDATE LESBOS // THE RESULT Yes, ook de ramen en deur zijn geplaatst. Onbekende bestemming. Afscheid nemen bestaat niet, Van jullie niet, en van die mensen daar ook niet. Niet alleen jullie maar zij gaan ook voor de rest van mijn/jullie leven met mij/ons mee, met alles wat ik doe en met ... UPDATE LESBOS // THE RESULT

Yes, ook de ramen en deur zijn geplaatst. Onbekende bestemming.
Afscheid nemen bestaat niet,
Van jullie niet, en van die mensen daar ook niet.
Niet alleen jullie maar zij gaan ook voor de rest van mijn/jullie leven met mij/ons mee, met alles wat ik doe en met alles wat ik de rest van mijn leven zal gaan doen.

Voor ons was het heel duidelijk wat onze eind bestemming was, dat was naar huis! Naar ons warme nest, maar wat mij het meest raakt is dat zij geen bestemming hebben.....een onbekende bestemming.

Met dat klein beetje wat WIJ voor die mensen gedaan hebben, zorgt ervoor dat zij even een moment voor zichzelf hebben, even zich thuis, mens, speciaal voelen en even in de spiegel kunnen kijken in de hoop dat er een toekomst zichtbaarder wordt.

Dit hebben we alleen maar samen kunnen doen, samen met heel veel LIEFDE❤️!
Iedereen bedankt.

Onze dank, is groot🙏🏻! Dankzij onze top fotograaf @michaeljoseph_nl hebben we de beelden nog @ronalddebont @eline.at.keune @barbraoliemans @ilhammestour @vandehare @maritaheemskerk @nerobarbershop @maak.amsterdam #BarbershopBecauseWeCarry #creatingdignitythroughbarbershop #creatingBarbershopforRegugees #Lesvos #karatepe #help @johnnydemolofficial #ermelo #harderwijk #barbershop #nerobarbershop #ermelo #harderwijk #lesbos
Om de continuïteit van dit initiatief te kunnen waarborgen, blijven donaties van harte welkom. Doneren kan via:
@because_we_carry (ANBI status): https://www.becausewecarry.org/doneren/ o.v.v. barbershop Lesbos.
@keunehaircosmetics @1o1barbers @wahlpronederland Professional Nederland, @pivotpointbelgie , @pivotpointnederland, @barbicide_europe @koosvanderbeek, @newyorkbarbershop, @nancy_kapperspaal
Read more
Maandag 29-11-2017 is de Premiere van de film "Niet Meer Alleen" Ik nodig jullie uit om gezellig ...
Media Removed
Maandag 29-11-2017 is de Premiere van de film "Niet Meer Alleen" Ik nodig jullie uit om gezellig langs te komen om dit met mij te vieren. 1) Gratis Entree 2) Gratis Drankjes 3) Gratis Hapjes 4) En als kers op de taart zal ik lekker plaatjes voor jullie draaien. #fim #premiere #amsterdam ... Maandag 29-11-2017 is de Premiere van de film "Niet Meer Alleen"
Ik nodig jullie uit om gezellig langs te komen om dit met mij te vieren.
1) Gratis Entree
2) Gratis Drankjes
3) Gratis Hapjes
4) En als kers op de taart zal ik lekker plaatjes voor jullie draaien.
#fim #premiere #amsterdam #mantelzorg #tv #voorjebuurtvoorelkaar #gemeenteamsterdam #acteurs
Read more
Lovely pic by Studio Angelique van der Valk of the Spring Issue 2018 :), thank you for sharing! www.noserialnumber.org #Repost ...
Media Removed
Lovely pic by Studio Angelique van der Valk of the Spring Issue 2018 :), thank you for sharing! www.noserialnumber.org #Repost @vegetableworks with @get_repost ・・・ Wow. Gisteren heb ik de magazines per post ontvangen. In het voorjaarsnummer van het magazine No Serial Number is een ... Lovely pic by Studio Angelique van der Valk of the Spring Issue 2018 :), thank you for sharing!
www.noserialnumber.org
#Repost @vegetableworks with @get_repost
・・・
Wow. Gisteren heb ik de magazines per post ontvangen. In het voorjaarsnummer van het magazine No Serial Number is een interview met mij te lezen. Fantastisch om mijn werk te zien op de cover en 6 pagina’s!
-
Received the #noserialnumber copies yesterday. Recently I had a wonderful and interesting interview with No Serial Number magazine. This interview is now published in the magazine’s 2018 Spring edition. Very thankful to see my art on the frontcover + 6 pages inside. Many thanks to #noserialnumbermagazine for the interview and covering my work!
-
#studioangeliquevandervalk #angeliquevandervalk #vegetableworks #art #visualart #abstract #abstractart #varietyofwork #contemporary #article #magazine #feature #interview #spring #edition #outnow #crafts #environment #photography #paintings #mixedmedia #sustainable #netherlands #dutchartist
Read more
Amy je blijft met je poten van @ninasanders_gtst af en ook van @_nolasanders_ echt anders kom je ...
Media Removed
Amy je blijft met je poten van @ninasanders_gtst af en ook van @_nolasanders_ echt anders kom je met mij te maken @alexdeboer_ zorg dat haar telefoon af gepakt word Amy je blijft met je poten van @ninasanders_gtst af en ook van @_nolasanders_ echt anders kom je met mij te maken @alexdeboer_ zorg dat haar telefoon af gepakt word
<span class="emoji emoji1f388"></span><span class="emoji emoji1f388"></span> Vrijdag 20 april <span class="emoji emoji1f388"></span><span class="emoji emoji1f388"></span> vier ik mijn verjaardag in @clubvie Rotterdam in samenwerking met @wearevie ...
Media Removed
Vrijdag 20 april vier ik mijn verjaardag in @clubvie Rotterdam in samenwerking met @wearevie Voor deze editie hebben we Live optredens van : SFB & GIO bij deze nodig ik jullie allemaal uit om samen met mij te gaan proosten 🍾🥂 🎈🎈 Vrijdag 20 april 🎈🎈 vier ik mijn verjaardag in @clubvie Rotterdam in samenwerking met @wearevie 🎉🎉 Voor deze editie hebben we Live optredens van : SFB & GIO 🔥🔥 bij deze nodig ik jullie allemaal uit om samen met mij te gaan proosten 🍾🥂🍹
Guess whoâ€<span class="emoji emoji2122"></span>s back. ☺ Terug naar de muziek, naar de lobi, naar jullie! Wie is ready om dat samen ...
Media Removed
Guess whoâ€s back. ☺ Terug naar de muziek, naar de lobi, naar jullie! Wie is ready om dat samen met mij te delen Ãn vieren? ðŸŒðŸ½ Volgend jaar gaan we een aantal akoestische optredens geven in een kleine(re) bezetting. Verandasessies in Amsterdam e Guess who’s back. ☺ Terug naar de muziek, naar de lobi, naar jullie! Wie is ready om dat samen met mij te delen én vieren? 🙌🏽 Volgend jaar gaan we een aantal akoestische optredens geven in een kleine(re) bezetting. Verandasessies in Amsterdam e
Onze eerste foto in 2018 om precies 01.00 wat heeft mijn lieve man het met mij te verduren gehad sinds ...
Media Removed
Onze eerste foto in 2018 om precies 01.00 wat heeft mijn lieve man het met mij te verduren gehad sinds ik mijn moeder heb verloren in 2016, inmiddels anderhalf jaar verder en wat een kei is hij een man die ik voor elke vrouw wens; iemand die van je onvoorwaardelijk houdt in bad & good times. Het ... Onze eerste foto in 2018 om precies 01.00 wat heeft mijn lieve man het met mij te verduren gehad sinds ik mijn moeder heb verloren in 2016, inmiddels anderhalf jaar verder en wat een kei is hij een man die ik voor elke vrouw wens; iemand die van je onvoorwaardelijk houdt in bad & good times. Het verlies van mn moeder is zo intens zo in mijn DNA ingeprent dat ik haar niet los kan laten, maar het zal wel moeten wil ik verder kunnen gaan 💔😩 dat zou ze voor mij willen. Mijn man en moeder waren dikke maatjes en de liefde die hij mij geeft herken ik zoveel van mijn moeder in terug mooi, maar ook pijnlijk. Langzamerhand komt het wel goed en ik kan niet geloven dat ik al een hele tijd niet heb geblogd! Gewoon de energie niet voor, maar 2018 here I come, Insha Allah 💕💕✨
Read more
TROTS - Jordi had het briljante idee om samen naar de Vierdaagse Nijmegen <span class="emoji emoji1f6b6"></span>‍♂️<span class="emoji emoji1f6b6"></span>‍♀️ te gaan en onze ...
Media Removed
TROTS - Jordi had het briljante idee om samen naar de Vierdaagse Nijmegen ‍♂️‍♀️ te gaan en onze volgers een keer te helpen en volgen. Stond ik dan met koude kaddetjes om half 5 vanochtend haha. Super trots want mijn toppers stonden er weer fris en fruitig en met mijn nodige voedingsadviezen ... TROTS - Jordi had het briljante idee om samen naar de Vierdaagse Nijmegen 🚶‍♂️🚶‍♀️ te gaan en onze volgers een keer te helpen en volgen. Stond ik dan met koude kaddetjes 🍑 om half 5 vanochtend haha. Super trots want mijn toppers stonden er weer fris en fruitig en met mijn nodige voedingsadviezen gaan ze er vandaag weer tegenaan! Jordi en ik? Wij wachten ze op bij de finish @europcar_nl . Maar Jor @fitdutchies ik DAAG jou uit om next year samen met mij te gaan lopen voor een goed doel!
Read more
Ok jij dacht dus met mij te spelen en mij te breken het maakt me Niet uit hoevaak of hoeveel je me breekt ...
Media Removed
Ok jij dacht dus met mij te spelen en mij te breken het maakt me Niet uit hoevaak of hoeveel je me breekt maar denk eraan het maakt mij ook niet meer uit nu hoeveel ik je kan breken want remeber mensen die vaak zijn gebroken zijn niet meer hetzelfde als ervoor Ok jij dacht dus met mij te spelen en mij te breken het maakt me Niet uit hoevaak of hoeveel je me breekt maar denk eraan het maakt mij ook niet meer uit nu hoeveel ik je kan breken want remeber mensen die vaak zijn gebroken zijn niet meer hetzelfde als ervoor 🔫😉
Guess who’s back. <span class="emoji emoji263a"></span> Terug naar de muziek, naar de lobi, naar jullie! Wie is ready om dat samen met ...
Media Removed
Guess who’s back. Terug naar de muziek, naar de lobi, naar jullie! Wie is ready om dat samen met mij te delen én vieren? 🏽 Volgend jaar gaan we een aantal akoestische optredens geven in een kleine(re) bezetting. Verandasessies in Amsterdam en Deventer. Nieuwe nummers, bekende songs ... Guess who’s back. ☺
Terug naar de muziek, naar de lobi, naar jullie!
Wie is ready om dat samen met mij te delen én vieren? 🙌🏽 Volgend jaar gaan we een aantal akoestische optredens geven in een kleine(re) bezetting. Verandasessies in Amsterdam en Deventer💛. Nieuwe nummers, bekende songs van ons in een ander jasje en vooral heel veel good vibes. Ongelofelijk veel zin in! Morgen vanaf 10:00u zijn tickets verkrijgbaar via de link in mijn bio. Wie is erbij?
#nieuwelobi #titanen #akoestisch #cantwait
Read more
Persoonlijke begeleiding <span class="emoji emoji1f64c"></span> ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dat kan soms best wel eens fijn zijn. Want grote kans dat ...
Media Removed
Persoonlijke begeleiding ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dat kan soms best wel eens fijn zijn. Want grote kans dat je al vaker hebt geprobeerd om af te vallen, zonder blijvend resultaat. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Heb jij hardnekkige patronen? Wat is jouw valkuil? En heb je zin om ze samen met mij te gaan doorbreken? 🤜 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Via ... Persoonlijke begeleiding 🙌
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Dat kan soms best wel eens fijn zijn. Want grote kans dat je al vaker hebt geprobeerd om af te vallen, zonder blijvend resultaat. 😔
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Heb jij hardnekkige patronen? Wat is jouw valkuil? En heb je zin om ze samen met mij te gaan doorbreken? 🤜
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Via de link in mijn bio vertel ik je alles over mijn programma!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#foodilove #nooitmeeropdieet ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#gezond #gezondeten #gezonderecepten #gezondafvallen gezondelunch #gezondontbijt #gezondleven #gezondevoeding #gezondgenieten #gezondrecept #balanceisthekey #balans #balansdag #afvallen #afvallenzonderdieet #healthyfoods #healthyrecipe #healthyfoodie #healthybaking #mamafit #lekkerinjevel #nevernoteating #lifestylecoach #lifestylecoaching #lifestylecoaches #easyrecipe #healthyfoodblog #foodcoach #healthyfood
Read more
Gelukkige Verjaardag protteke! Bijna 3 jaar van uw jonge leven ken ik u nu, maar het voelt als for ...
Media Removed
Gelukkige Verjaardag protteke! Bijna 3 jaar van uw jonge leven ken ik u nu, maar het voelt als for ever! Ik kan me geen mooiere vrouw voorstellen, zowel vanbuiten als vanbinnen. Dat meen ik oprecht! Ik kan vaak niet geloven hoe ge het in godsnaam met mij uithoudt. Altijd zet ge uzelf opzij voor ... Gelukkige Verjaardag protteke! Bijna 3 jaar van uw jonge leven ken ik u nu, maar het voelt als for ever! Ik kan me geen mooiere vrouw voorstellen, zowel vanbuiten als vanbinnen. Dat meen ik oprecht! Ik kan vaak niet geloven hoe ge het in godsnaam met mij uithoudt. Altijd zet ge uzelf opzij voor mij. Altijd, maar dan ook écht ALTIJD kom ik op de eerste plaats, zelfs wanneer ik het niet verdien. Ik wil dat ge weet hoe zeer ik al uw liefde, warmte, loyaliteit, begrip, moeite, tijd, en aanwezigheid waardeer! Soms gaat het wat moeilijk, maar zo gaan relaties eenmaal. Geen ups zonder downs en het is hard werken. Maar dat doen we! En gelukkig zijn er véééééél meer leuke momenten dan mindere. Ongelofelijk hoe hard we 2 handen op 1 buik zijn. Ongelofelijk hoe ik na 3 jaar nog steeds verliefd ben alsof ik u net heb leren kennen. Wat hebben we ons al rot geamuseerd! Wat hebben we toch al prachtige, onvergetelijke ervaringen opgedaan, waarvan ik de meeste aan u te danken heb! We wonen ook (eindelijk!) samen nu en ik geniet al ten volle van onze nieuwe grote stap in ons avontuur waar hopelijk geen einde aan komt. Ik kan ook niet wachten voor de volgende grote stap 😏 ! Ik heb nog nooit zoveel van iemand gehouden. Ik hou van uw gekheid. Ik hou van uw lach wanneer ik u laat lachen. Ik hou van uw natuurlijke schoonheid, maar ook met een beetje Fenty erbij🤭. Ik hou van uw nieuwe haarkleur, dus niet over stressen! En zo kan ik blijven doorgaan. In mijn donkerste momenten zijt gij de reden dat ik nog verder wil. Gisteren zijt ge weer maar eens laat opgebleven voor mijn optreden terwijl ge er vroeg uit moest om te gaan werken. Probeer ondanks de walletjes toch van uw dag te genieten. Ge verdient beter dan het beste! Ik mis je en tot straks..
Happy birthday boenchie!
Liefs, Sevi
#nofilter #needed
Read more
Zo aan het einde van het jaar is het ook altijd een mooi moment om eens terug te kijken. Want wat vliegt ...
Media Removed
Zo aan het einde van het jaar is het ook altijd een mooi moment om eens terug te kijken. Want wat vliegt zo'n jaar heh? Als ik het vaak op een rijtje zet wat we allemaal gedaan hebben dan ben ik altijd blij verrast wat we eigenlijk allemaal voor elkaar gebokst hebben. En dit keer weer!⠀ De komende ... Zo aan het einde van het jaar is het ook altijd een mooi moment om eens terug te kijken. Want wat vliegt zo'n jaar heh? Als ik het vaak op een rijtje zet wat we allemaal gedaan hebben dan ben ik altijd blij verrast wat we eigenlijk allemaal voor elkaar gebokst hebben. En dit keer weer!⠀
De komende 10 dagen deel ik mijn 10 hoogtepunten van 2018!⠀
Nr 5 | 2018 Het jaar waarin we.. Van in mijn eentje werken naar met zijn 4-en gingen |⠀
Zo snel als Little Elephant groeide, zo snel dat ik er achter kwam dat het alleen doen echt geen doen meer was! Stapje voor stapje kreeg ik de mogelijkheden om mijn team uit te breiden.⠀
Met geweldige hulp achter de schermen, en natuurlijk mijn wat meer voor de schermen assistent Christa!⠀
Op een gegeven moment werkten wij met zijn 4-en! Super leuk om collega's te hebben! Inmiddels gaat mijn lieve VA @by.christa Christa een nieuw avontuur aan, en ben ik op zoek naar iemand anders. Dus ben jij die klantenservice en content kanjer (op factuurbasis), neem dan zeker even contact met mij op! 😉
Read more
PART 2 Is het weer niet gelukt? Weer met een buikje op het strand? Deze heren in de video niet. Dirk van Hoof en Arlan Swinkels zijn onder voeding en training begeleiding en staan er op en top bij deze zomer. Dirk en Arlan hebben hun lidmaatschap uitgebreid met een fotoshoot. Afgelopen vrijdag ... PART 2
Is het weer niet gelukt? Weer met een buikje op het strand? Deze heren in de video niet.

Dirk van Hoof en Arlan Swinkels zijn onder voeding en training begeleiding en staan er op en top bij deze zomer. Dirk en Arlan hebben hun lidmaatschap uitgebreid met een fotoshoot. Afgelopen vrijdag reden we naar het strand om hun shape te vereeuwigen op beeld. Check de video van deze geweldige summer vibe dag met sunset inbegrepen.

Heb jij hulp nodig met je fitness doelen? Wil je wel maar weet je niet hoe? Dan weet je mij te vinden, neem zsm contact op en hak die knoop door. Bekijk de website voor meer informatie: www.yubplan.com
Sportieve groet,

Ruben Baars
www.yubplan.com
0639189730
Read more
06/09/2018 Hoi ik ben beetje moe. Dus ik had vandaag school go me. En ik heb maar een vriendin die ...
Media Removed
06/09/2018 Hoi ik ben beetje moe. Dus ik had vandaag school go me. En ik heb maar een vriendin die samen met mij m&o doet. Nu is het zo dat bij ons op school, je in plaats van een profielwerkstuk ook een bedrijfje mag opstarten als je m&o (of bedrijfseconomie komt op hetzelfde neer.) doet. En ... 06/09/2018
Hoi ik ben beetje moe.
Dus ik had vandaag school go me. En ik heb maar een vriendin die samen met mij m&o doet. Nu is het zo dat bij ons op school, je in plaats van een profielwerkstuk ook een bedrijfje mag opstarten als je m&o (of bedrijfseconomie komt op hetzelfde neer.) doet. En toen ging het ongeveer zo:
Ik: J, wil jij een bedrijf opstarten in plaats van profielwerkstuk?
J: nee, eigenlijk niet, jij wel dan?
Ik: ik ook niet gelukkig lol, maar stel jij wilde het wel dan zou ik het wel overwegen.
J: Nee same, als jij wilde zou ik het ook overwegen.
F: Mag je de winst van je bedrijfje houden denk je?
Ik: Dat zou wel vet chill zijn, volgens mij krijg je geld om je bedrijfje op te starten van school in ieder geval.
J: Jaaa, dan zouden we gewoon heel goedkoop ergens zonnebrillen inslaan en dan kunnen verkopen met winst.
Ik: Oeh ja of andere leuke spullen voor school bijvoorbeeld.
J: Kom we gaan een bedrijf op starten!
Basically dit dus AHAHAHA. We zijn echt geldwolven man. Maar he een beetje geld is altijd wel leuk hehehe.
En ik heb mijn eerste kruisje omdat ik mijn huiswerk niet af heb sigh, sad man.
Q. Als jij een bedrijf zou starten, wat zou jij het meest willen verkopen?
A. Probably ehm idunno eigenlijk. Misschien pennen ofzo of sokken lmao. Idunno er zit niet echt een logica bij mij erachter.
Read more
De adventsperiode in Berlijn is al goed onderweg en ik geniet met volle teugen van de mooie kleuren, ...
Media Removed
De adventsperiode in Berlijn is al goed onderweg en ik geniet met volle teugen van de mooie kleuren, gezelligheid en overheerlijke geuren van haardvuurtjes, kaneel en glühwein. Het is altijd zo feestelijk en gezellig in de stad, daar word ik ontzettend blij van! • Kom je tijdens deze ... De adventsperiode in Berlijn is al goed onderweg en ik geniet met volle teugen van de mooie kleuren, gezelligheid en overheerlijke geuren van haardvuurtjes, kaneel en glühwein. Het is altijd zo feestelijk en gezellig in de stad, daar word ik ontzettend blij van! 🎄🌟🎄
• Kom je tijdens deze fijne tijd naar Berlijn? Dan heb ik een hele hoop handige tips voor je! Op mijn blog staan drie zeer uitgebreide artikelen, met tips voor de traditionele kerstmarkten, de hippere designer kerst- en adventsmarkten en een handig survival-artikel voor wie daadwerkelijk tussen 24 en 26 december in de stad is, want dan moet je wel een paar dingen weten! Kijk voor al deze artikelen op wattedoeninberlijn.nl ☺️
• Enne, ben je vrijdag 21 december in de stad? Ga dan met mij mee tijdens mijn speciale kerstrondleiding! Voor een bescheiden bedrag neem ik je mee langs mijn favoriete kerstmarkten in de stad, wandelen we langs sfeervolle kerstverlichting en vertel ik over allerlei bijzondere en curieuze Duitse kersttradities. Natuurlijk is er meer dan voldoende tijd om rond te kijken, wat te kopen en een glühweintje te drinken, zodat je helemaal in de kerststemming komt! Meer weten? Kijk op wattedoeninberlijn.nl/rondleidingen!

#wattedoeninberlijn #doeninberlijn #urbanromantix #kerstmarkten #duitsland #duits #stedentrip #visit_berlin #bloggen #kerst2018 #weihnachten #berlijn #berlin #weihnachtsmärkte #weihnachtenberlin #alexanderplatz #ihavethisthingwithberlin #officialfanofberlin #triptips #stedentriptips #ontdekduitsland #discovergermany #berlino #igersberlin #ig_berlin #christmas #christmasmarkets #berlinchristmasmarket #gramslayers #berlinized
Read more
<span class="emoji emoji1f338"></span> Ken je dat gevoel? Het gevoel nog niet in shape te zijn voor de vakantie.. Ik denk dat elk jaar menig ...
Media Removed
Ken je dat gevoel? Het gevoel nog niet in shape te zijn voor de vakantie.. Ik denk dat elk jaar menig mens deze gedachte weer ervaart. Ook ik heb hier last van alhoewel ik 90% van de tijd bezig ben met een gezonde levensstijl. Zonde eigenlijk om jezelf hier druk om te maken. Verspilling van tijd ... 🌸 Ken je dat gevoel? Het gevoel nog niet in shape te zijn voor de vakantie.. Ik denk dat elk jaar menig mens deze gedachte weer ervaart. Ook ik heb hier last van alhoewel ik 90% van de tijd bezig ben met een gezonde levensstijl. Zonde eigenlijk om jezelf hier druk om te maken. Verspilling van tijd en zeker als ik dit terug zie. Nu denk ik, kind wat was er mis? 🙈 Toch raar en ook wel weer sterk hoe soms je mind een bepaald gevoel bij jezelf kan creëren. Dat gaan we dus niet meer doen! Want, andersom in positieve zin dus ook! ✔️Smile naar jezelf, geloof erin dat je blij mag zijn met wie je bent en hoe je eruit ziet, en ook daar ga je in geloven! Oefening baart kunst! Doe jij vanaf nu met mij mee? 💪🏻💞Ik hoop het aankomende september waar te kunnen maken 🙉 #jebenthoejebent #goedgenoeg #nobodysperfect #bodypositivity #nonegativesallowed #tb #pooldays #bali #takemeback #aftellen #vakantiestruggles #bikinibody #fitfoodhealth
Read more
Een Korte Verhaal van een Jongens Droom: Hier staat hij dan die kleine ruudje van Schiemond (Rotterdam ...
Media Removed
Een Korte Verhaal van een Jongens Droom: Hier staat hij dan die kleine ruudje van Schiemond (Rotterdam West) Iemand die altijd in zich zelf geloofde met vele ups and downs, nooit opgeven als het even niet ging maar altijd bleef geloven dat hij ooit ZO MAG STAAN wijzen naar een Banner met een ... Een Korte Verhaal van een Jongens Droom:

Hier staat hij dan die kleine ruudje van Schiemond (Rotterdam West) Iemand die altijd in zich zelf geloofde met vele ups and downs, nooit opgeven als het even niet ging maar altijd bleef geloven dat hij ooit ZO MAG STAAN wijzen naar een Banner met een Grote artiest ja het was een Droom🙈 vele zien het als iets kleins, een feestje met een live artiest WOW maar ik niet. Dit is een Droom die voor mij uit komt dat ik de kans krijg om dit te doen daar ben ik dankbaar voor. Zonder de support die altijd achter mij hebben gestaan, voor me hebben gedanst, mij de props geven alles erop en eraan Zonder jullie zou ik never op zo een positie mogen staan. Toen ik begon als dj draaide ik op kleine feestjes zo noem ik het nu maar zo zag ik het nooit! Ik beschouwde en doe dat nog steeds elk feest als mijn laatste Droom concert maak niet uit waar ik sta! 1000% geef ik er voor bloed zweet en tranen. Iedereen die mij kent weet dat ik altijd te keer ga achter een draaitafel alsof me leven er van afhangt en ja me leven hangt er echt van af! Dit is mijn Leven jullie entertainen ik moet jullie laten dansen en genieten! Maar zoals ik al een keer zij mijn Droom is nog groter dan alleen DJ/Artiest ZIJN. Ik wil graag mensen inspireren mensen doen durven dromen dat je altijd moet geloven in jezelf en never nooit moet opgeven want ik kom echt van helemaal niks 🙏🏼. Je kan het zien als iets normaals maar dit is een DROOM waar ik in geloofde en heb er keihard voor moeten werken. Je wilt niet weten hoe trots ik me voel in me hart en dat voor iemand die kritisch is tegen over zich zelf want ik geloof dat na dit alles nog BETER kan en daar zal ik alles voor doen! Ik leerde Strive For Greatness van Lebron James die mij Motiveert en ik wil ook de mensen om me heen motiveren! Greatness kost tijd dus blijf altijd geloven no matter what!! Allways believe never give up Geweldige dingen kosten tijd!! Van Sunclub naar Villa Thalia 😂 die kleine ruudje toch 🎉 but No matter what Morgen zal het de mooiste dag uit me leven zijn en hoop dat jullie die achter me staan dit unieke dag met mij mee te maken 🙏🏼❤️ Kleine Ruudje van Schiemond 💪🏼
Read more
Van jongs af aan ben ik altijd al fors geweest. Dit kwam vooral door mijn thuissituatie. Mijn vader ...
Media Removed
Van jongs af aan ben ik altijd al fors geweest. Dit kwam vooral door mijn thuissituatie. Mijn vader had ik een hele slechte band mee, dit had z'n weerslag op mijn moeder en alles dus ook op mij. Op 12 jarige leeftijd bereikte ik al de 100kg, wat natuurlijk absurd is. Ik was een emotie eter. En alles ... Van jongs af aan ben ik altijd al fors geweest. Dit kwam vooral door mijn thuissituatie. Mijn vader had ik een hele slechte band mee, dit had z'n weerslag op mijn moeder en alles dus ook op mij. Op 12 jarige leeftijd bereikte ik al de 100kg, wat natuurlijk absurd is. Ik was een emotie eter. En alles wat er thuis gebeurde vertaalde ik naar eten. Dat was mijn uitweg, mijn kleine beetje geluk.

Op een gegeven moment was ik zo ongelukkig en onzeker over mijn lichaam. Buiten dat had ik ook nog eens een hekel aan sporten, dit had voornamelijk ook te maken met hoe ik er toen uitzag. Ik was dik, en bang dat ik zou worden uitgelachen in de sportschool. Maar ik was zo ongelukkig, het werd dus echt tijd voor verandering en het roer om te gooien.

Ik begon mij toen te verdiepen in voeding en training. Helaas was ik in mijn beginfase nog heel erg onwetend, dit zorgde ervoor dat ik dus met verkeerde (crash)diëten van start ging en mijn trainingen waren ook alles behalve optimaal. Toch woog ik na een korte periode al 60kg. Echter was ik was nog altijd een ‘’skinny’’ fatty met helaas ook veel overtollige huid. Ik was nog alles behalve tevreden.

Door de tijd heen deed ik steeds meer kennis op en werd een ‘’gezonde lifestyle’’ echt een passie. Stap voor stap boekte ik steeds meer resultaat en zat ik al een stuk lekkerder in mijn vel. Mensen die ik een tijd niet meer hadden gezien wisten niet wat er met mij gebeurd was. Ik kreeg veel complimenten. Ik werd steeds zelfverzekerder en dit voelde goed. Het harde werken werd dus beloond.

Het sporten heeft echt bijgedragen aan mijn zelfbeeld. Momenteel probeer ik nog altijd het beste uit mezelf te halen, maar probeer nu ook wat meer stil te staan met wat ik allemaal al bereikt hebt.
Een van de valkuilen in deze sport is dat je altijd maar verder en verder gaat en steeds meer wilt. Dit is dus ook een tip die ik wil mee geven. Probeer stil te staan en ook ‘’trots’’ te zijn met wat je allemaal al hebt behaald!
Read more
Waarschuwing: dit wordt een ZEER romantische post. Of misselijkmakend, tis maar net hoe je het ...
Media Removed
Waarschuwing: dit wordt een ZEER romantische post. Of misselijkmakend, tis maar net hoe je het bekijkt ⠀ ⠀ Anyway, dit is mijn lief. Deze man moedigt mij altijd aan. Oh, en hij is er dus ook als ik moet huilen, wat nogal vaak voorkomt (ik heb veel te veel emoties, haha). Ik vind hem echt rete-intelligent! ... Waarschuwing: dit wordt een ZEER romantische post. Of misselijkmakend, tis maar net hoe je het bekijkt 😜⠀

Anyway, dit is mijn lief. Deze man moedigt mij altijd aan. Oh, en hij is er dus ook als ik moet huilen, wat nogal vaak voorkomt (ik heb veel te veel emoties, haha). Ik vind hem echt rete-intelligent! Als business consultant is hij bezig met dingen waar ik vaak de ballen van snap (en toch blijft hij het geduldig uitleggen), maar daarnaast doet hij ook veel vrijwilligerswerk (Jep, he's definitely my BETTER half). Als hij mensen ontmoet, is hij een van de meest geïnteresseerde personen die ik ken. Hij blijft maar vragen stellen, is oprecht nieuwsgierig naar je. Ik vind dat bijzonder, want zelf ben ik er al niet zo goed in, maar ik kom sowieso weinig mensen tegen die dat kunnen. Het nadeel is dat hij dus ook met veeeeel te veel mensen goed overweg kan, haha! En soms blijft er dan (naar mijn mening he) te weinig tijd over voor mij. ⠀

Hij is de persoon die mij blijft pushen om nog beter te worden in dat wat ik doe, die mij volledig steunt als ik weer een of ander gek idee bedenk, maar die ook heel praktische vragen stelt waardoor alles nog net weer een beetje beter wordt.⠀

Maar hij is ook de persoon die mijn leven avontuurlijker maakt. Door wie ik soms uit mijn comfortzone durf te stappen. En de persoon die mij heeft uitgedaagd om een half jaar in het buitenland te gaan wonen.⠀

Hij is de man met wie ik trouwde, tegen wie ik ja zei. En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. En dat gun ik iedereen! Ben zo benieuwd naar de liefde van jouw leven. Wat maakt dat die ene persoon voor jou zo bijzonder is?⠀

Deze foto maakten we tijdens onze trip in Marokko in het prachtige @darjaguar . Gaan jullie samen naar Marrakech? Dan is dit hotel echt een vette aanrader! Inclusief open haard en gouden bad op je kamer... Say what now?! Check het via de link in mijn profiel. Foto: @anoukfotografeert
Read more
Ik besloot ruim 1,5 jaar geleden dat ik geen vlees meer wilden eten. Het voelt nog steeds heel goed ...
Media Removed
Ik besloot ruim 1,5 jaar geleden dat ik geen vlees meer wilden eten. Het voelt nog steeds heel goed dat ik deze keuze heb gemaakt. Al vond ik het ook wel spannend. Vinden mijn lezers mij nog wel leuk als ik alleen maar vegetarische recepten plaats? Ook heb ik nee, moeten zeggen tegen betaalde ... Ik besloot ruim 1,5 jaar geleden dat ik geen vlees meer wilden eten. Het voelt nog steeds heel goed dat ik deze keuze heb gemaakt. Al vond ik het ook wel spannend. Vinden mijn lezers mij nog wel leuk als ik alleen maar vegetarische recepten plaats? Ook heb ik nee, moeten zeggen tegen betaalde samenwerkingen. Soms voelde ik mij tijdens persdiners weleens de lastige in de groep, omdat er voor mij speciaal vegetarisch gekookt moest worden. Ook al lijkt vegetarisch en vegan eten steeds normaler te worden, ik ben toch nog vaak de uitzondering in gezelschap. En, ja dat vond ik eerst best ongemakkelijk maar na 1,5 jaar went dit gelukkig wel. Deze foto is twee weken geleden door @yvonnetwork gemaakt in Heusden. Ook hier werd er speciaal voor mij een vega maaltijd gemaakt. Het leuke hieraan vond ik dat mijn tafelgenoten met mij het gesprek aangingen over: minder vlees eten. Als je niet oordeelt over elkaars keuzes ontstaan echt de mooiste gesprekken. #vegetarisch #vega #visitbrabant #brabant #brabantcelebratesfood #unrobe
Read more
Afgelopen week was ik op wintersport. Ik was al een paar jaar niet geweest en was vergeten hoe heerlijk ...
Media Removed
Afgelopen week was ik op wintersport. Ik was al een paar jaar niet geweest en was vergeten hoe heerlijk het is om van die piste af te racen en je kop helemaal leeg te kunnen maken in de Bergen. Fijn samen zijn met vrienden en een biertje (heel soms iets meer dan 1) te drinken na een dag in de sneeuw. ... Afgelopen week was ik op wintersport.
Ik was al een paar jaar niet geweest en was vergeten hoe heerlijk het is om van die piste af te racen en je kop helemaal leeg te kunnen maken in de Bergen.
Fijn samen zijn met vrienden en een biertje (heel soms iets meer dan 1) te drinken na een dag in de sneeuw.
Die frisse lucht in de bergen heeft me goed gedaan!
Mijn hoofd was leeg en nu weer vol met goeie fijne ideeen dankzij de lieve mensen om mij heen die met me mee denken over Ink en alles wat erbij komt kijken.
Naast dat het voor mij gewoon heerlijk is om mooie dingen te maken is het ook nog belangrijk om het ‘aan de man te kunnen brengen’.
Ik hoor veel om mij heen dat creatieve mensen vaak minder goed zijn in het hele verkoop en vermarkt process. Hoe ga ik verder, in welke stijl ga ik door? Wat wil ik als origineel verkopen en waar wil ik er meerdere van af laten drukken? Is mijn website wel goed genoeg? Hoe bereik ik meer mensen en wat willen mijn klanten?
Zo veel dingen waar je vragen of twijfels over hebt, zo veel mogelijkheden, zo veel keuzes…
Gelukkig heb ik dus heel veel lieve mensen om mij heen die met mij mee denken. Dank daarvoor lieve allemaal! Zonder jullie was de website er niet geweest, waren de markten geen succes geweest en veel goeie ideeen niet tot stand gekomen.
Ben jij ook een creatieverd die ‘alleen’ werkt en soms tegen dingen aan loopt? Schroom je niet om te contacten want samen herkenbare dingen bespreken en ideeën uitwisselen kan zo veel goed doen! 😘🙏🏼😘
Read more
Wakker worden met.. @arieboomsmainstagram en mij - duh. Elke dag met mij. Maar dit keer met een stevig ontbijt, een challenge die Arie niet zo tof vond en mijn ochtendgebrabbel. Check de hele video - dat wil je! - via m’n IGTV Link in bio om het je makkelijk te maken. Let me know wat je van m’n ... Wakker worden met.. @arieboomsmainstagram en mij - duh. Elke dag met mij. 👀 Maar dit keer met een stevig ontbijt, een challenge die Arie niet zo tof vond en mijn ochtendgebrabbel. Check de hele video - dat wil je! - via m’n IGTV 🎥 Link in bio om het je makkelijk te maken. Let me know wat je van m’n ontbijt-creatie en m’n challenge denkt 🙏🏻🙌🏻 @huttenkwark #deargoodmorning #sponsored #stevigontbijtmet
Read more
Laatst vertelde een vriendin van mij over haar - bijna dagelijkse - eetbuien <span class="emoji emoji1f629"></span><span class="emoji emoji1f629"></span><span class="emoji emoji1f629"></span><span class="emoji emoji1f629"></span>. “Bij jou gaat ...
Media Removed
Laatst vertelde een vriendin van mij over haar - bijna dagelijkse - eetbuien . “Bij jou gaat het allemaal zo makkelijk, Char" zei ze. "Jij kunt eten wat je wilt en komt niet aan". Wij kennen elkaar pas twee jaar, dus zij kende mij niet toen ik nog +7 kilo was. Dus ik nam haar even mee naar hoe ... Laatst vertelde een vriendin van mij over haar - bijna dagelijkse - eetbuien 😩😩😩😩. “Bij jou gaat het allemaal zo makkelijk, Char" zei ze. "Jij kunt eten wat je wilt en komt niet aan". Wij kennen elkaar pas twee jaar, dus zij kende mij niet toen ik nog +7 kilo was. Dus ik nam haar even mee naar hoe het ooit was…🧐 "Ik kon wel janken😭😭. Ik zat in de vicieuze cirkel van diëten. Ik was zo’n persoon (en ik denk veel vrouwen met mij) die elke dag met haar gewicht bezig was😒. En dat kon ik niet loslaten, het was een obsessie. De extreem gezonde periodes wisselde af met periodes waarin ik alles at wat los en vast zat. Op stressvolle momenten kon ik zo drie repen chocolade wegwerken… om vervolgens met een enorme sugar rush in bed te liggen🙄

Elke maandag begon ik weer met een nieuwe truc of dieet, maar niks werkte. Het getal op de weegschaal bleef stijgen tot het moment waarop het gewoon ECHT.NIET.MEER.KON voor mezelf. Ik moest hier uitstappen." Dit is inmiddels 8 jaar geleden. En achteraf een belangrijk keerpunt in mijn leven. Op een gegeven moment ging het mij niet meer om de kilo’s, maar wilde ik een eetpatroon ontwikkelen waarbij ik eindelijk rust in mijn hoofd kon creëren. Niet de hele dag bezig zijn met calorieën tellen. En dat vond ik bij mijn eigen methode. Ik ging relaxter met eten om, ik kreeg het plezier in eten weer terug en viel daarbij eigenlijk automatisch 7 kilo af, het ging vanzelf. Ik ben er heel rustig en zeker van geworden🤗

Wij willen jou ook leren hoe van eetbuien af komt. Daarom hebben wij samen met Claudia de challenge 'Kom van eetbuien af' opgezet.
Het is een 6-weekse challenge waarin je dit ontdekt: 👌🏻De manier om niet meer de hele dag met eten bezig te zijn
✌🏻De manier om te stoppen met eten wanneer je vol zit en jezelf dus niet meer overeet
🙀De manier om bij stress of emotie niet direct een reep chocolade naar binnen te proppen
👊🏻Hoe je weer een gezonde relatie met eten krijgt
💪🏻Hoe je jezelf nieuwe, gezonde gewoonten aanleert

Dit zal de laatste keer zijn dat de deuren voor deze challenge open gaan dit jaar😬 Dus twijfel niet en gun jezelf dit cadeau. Liefs Charlie
Ladies schrijf jezelf in via link in Bio 👆🏻
Read more
~ Wat is er mis met hem? Zo doe je toch niet?! ~  Hij buigt zich naar mij toe totdat hij vlak voor mij gezicht ...
Media Removed
~ Wat is er mis met hem? Zo doe je toch niet?! ~  Hij buigt zich naar mij toe totdat hij vlak voor mij gezicht is. "Dat mooie uitzicht krijg je als je een keertje met mij mee naar huis gaat, wat je zeker gaat doen"hij drukt zijn volle lippen net onder mijn oor en geeft mij daar een kusje. Ik kijk heb fronsend ... ~ Wat is er mis met hem? Zo doe je toch niet?! ~  Hij buigt zich naar mij toe totdat hij vlak voor mij gezicht is. "Dat mooie uitzicht krijg je als je een keertje met mij mee naar huis gaat, wat je zeker gaat doen"hij drukt zijn volle lippen net onder mijn oor en geeft mij daar een kusje. Ik kijk heb fronsend aan. "Ik hoop dat je droom uitkomt, maar ik weet zeker dat het je niet lukt"  De volgende lessen verliepen goed, en gelukkig hebben we geen vaste plattegrond, waardoor ik niet constant naast hem moet zitten. Ik loop naar mijn achtste uur toe en ga naast een meisje zitten die mij wel aardig lijkt. Ze kijkt op en ik glimlach. Ik heb het gevoel dat wij hele goede vriendinnen kunnen gaan worden."hoe heet jij?" vraag ik aan haar. Ze doet haar mond open om iets te zeggen maar ze wordt verstoord, Nick is haar voor. " Lotte wegwezen, ik ga naast Jasmin zitten" waarbij hij Lotte dreigend, of intimiderend, ik weet niet precies hoe ik het moet uitleggen, aankijkt. Wat is er mis met hem? Zo doe je toch niet en zo praat je toch niet?! Lotte wil op gaan staan maar ik hou haar tegen. Ze kijkt mij verbaasd aan, wat ik niet echt snap, maar ik begin direct te praten. "Nee, ik heb geen zin om naast jou te zitten Nick." Ik zie hem heel even verbaasd kijken, maar na enkele secondes begint hij dan te lachen. "Jammer dan voor je dat ik het wel wil en dus naast jou ga zitten" Ik haal één wenkbrauw op.  Als ik wat wil zeggen, onderbreekt hij mij weer. Ik word geïrriteerd, maar ik laat het niet blijken. "je ziet er ongelofelijk sexy uit als je dat doet babe" zegt Nick. Zo. Hij durft. Nadat hij deze zin uit heeft gesproken, duwt hij Lotte weg. Ik kijk hem kwaad aan maar ik heb nu niet zoveel zin om te reageren. Ik haat hem nu al, ondanks dat hij er goddelijk uit ziet. Hopelijk overleef ik deze les.

Welke uitspraken moet Nick nog meer gaan maken? Ik ga ze proberen in het verhaal te verwerken!
Read more
Omdat ik zoveel vragen krijg over waarom mijn relatie met Elyne voorbij is, doe ik het maar op deze ...
Media Removed
Omdat ik zoveel vragen krijg over waarom mijn relatie met Elyne voorbij is, doe ik het maar op deze manier. Afgelopen vrijdag was ik op de TT in Assen, samen met mijn moeder en Xuyen. ‘s Morgens toen ik weg ging was alles nog perfect tussen Elyne en mij. We zagen elkaar vrijwel iedere dag en hadden ... Omdat ik zoveel vragen krijg over waarom mijn relatie met Elyne voorbij is, doe ik het maar op deze manier.

Afgelopen vrijdag was ik op de TT in Assen, samen met mijn moeder en Xuyen. ‘s Morgens toen ik weg ging was alles nog perfect tussen Elyne en mij. We zagen elkaar vrijwel iedere dag en hadden plannen om na haar opleiding samen te wonen.

De volgende dag zouden we naar een feestje van haar ouders gaan, maar mijn ouders vroegen mij of ik hun vantevoren even kon helpen thuis. Hierdoor zou ik mogelijk iets later naar het feestje kunnen. Elyne verwijt mij meteen dat ik geen zin heb, wat absoluut niet waar was. Elyne liet ook weten dat ze bang was voor de reactie van haar moeder als ik later zou komen. Ik krijg te horen dat ik mijn ouders dan maar niet moet helpen en even later is ze ineens klaar met mij. Waarom de knop ineens bij haar om slaat is mij nog steeds compleet onduidelijk. Op facebook zie ik vervolgens dat onze relatiestatus is veranderd in vrijgezel. Wat heb ik in godsnaam verkeerd gedaan?

Op berichtjes van mij en mijn ouders werd niet gereageerd, dus ben ik zondag erg emotioneel naar hun huis gegaan. Ik wilde graag antwoorden hebben over het waarom, maar werd weggestuurd door Elyne haar moeder, die het woord deed.
Vervolgens zijn zowel mijn ouders als ik overal op geblokkeerd en verwijderd en dreigen ze zelfs om de politie in te schakelen als wij nog een keer contact zoeken.
Dat je na zo’n lange relatie ineens zo respectloos, onbeschoft en gevoelloos naar ons kunt zijn is te belachelijk voor woorden. Mijn ouders en ik hadden alles voor Elyne en de rest van de familie over. Het raakt ons allen erg diep. Wij hebben nooit iets verkeerd gezegd, alleen gezegd dat je over zaken hoort te praten omdat niemand perfect is. Je moet bij een ruzie ook kritisch naar jezelf kijken maar dat doen ze in de familie van Elyne kennelijk niet. Blijkbaar is er maar één juiste visie, en dat is die van hun. Weglopen is dan makkelijker dan de confrontatie aan te gaan. Triest. Zo leer je mensen echt kennen.
@Elyne
Wat een geweldige en speciale tijd hadden wij samen. Gek en smoorverliefd op je geweest en wilde graag samen met je oud worden. Alles vond ik leuk aan je en
Read more
​Tijd Het is niet vanzelfsprekend en toch gaan wij om met de tijd alsof het er altijd is. Nu ik ziek ...
Media Removed
​Tijd Het is niet vanzelfsprekend en toch gaan wij om met de tijd alsof het er altijd is. Nu ik ziek thuis zit, weet ik hoe lang een minuut, een uur of een dag kan duren. Vooral in het begin leek het alsof de dagen niet vooruit waren te branden en toch ben ik al zeven maanden verder. Die zeven ... ​Tijd

Het is niet vanzelfsprekend en toch gaan wij om met de tijd alsof het er altijd is. Nu ik ziek thuis zit, weet ik hoe lang een minuut, een uur of een dag kan duren. Vooral in het begin leek het alsof de dagen niet vooruit waren te branden en toch ben ik al zeven maanden verder.

Die zeven maanden hebben in het teken gestaan van overleven en proberen weer, enigszins, te functioneren. Ik mag nu eindelijk beginnen met de behandeling waar ik zo lang op heb moeten wachten. Te lang als je het mij vraagt.

Volgens GGZnieuws.nl staan er 88.500 mensen op de wachtlijst voor geestelijke gezondheidszorg. Dit kan toch niet?! Vandaag de dag is iedereen druk! Druk is namelijk de norm. Als iemand je vraagt hoe het met je gaat, dan is vaak het antwoord "goed hoor, druk maar goed". Wij, als maatschappij, hebben blijkbaar een moment gehad waarbij wij er van overtuigd waren dat je alle ballen omhoog moet houden. Niet alleen in je gezin, maar ook op werk en je sociale leven.
Alleen dat komt ons nu duur te staan. Wij ontvangen op een dag zoveel prikkels dat wij moeite hebben om dat bij te houden. Prikkels ontvang je niet alleen van je omgeving maar denk ook aan dat mooie, kleine mobieltje. 24 uur per dag zijn wij tegenwoordig online en als je niet mee doet met de social media trent, dan hoor je er eigenlijk niet bij.

ONZIN!

Wees vandaag eens niet druk. Neem een pauze door op de bank een film te kijken. Stofzuigen kan je morgen ook doen en dat ene appje kan ook wel even een uurtje wachten. Maak een wandeling door het bos en geniet van al dat moois wat de natuur te bieden heeft. Ga iets doen waardoor je niet druk bent, maar waardoor je juist kan ontspannen.
Wees dankbaar als je kan zeggen "Het gaat goed met mij. Ik heb het niet druk, ik heb balans gevonden". Je hoeft het niet druk te hebben om te laten zien dat het goed met je gaat. Luister naar wat jij nodig hebt en wees de psychische klachten voor.

Wat ga jij vandaag doen om even niet druk te zijn?

#quote #quotes #quoteoftheday #happiness #depression #life #mindfullness
Read more
Hey..., Zoals jullie weten ben ik een groot fan van Niek, al best wel een tijdje. Dat is zeker niet ...
Media Removed
Hey..., Zoals jullie weten ben ik een groot fan van Niek, al best wel een tijdje. Dat is zeker niet veranderd, ben nog steeds en word met de dag een stukje meer fan (wou Fanner zeggen, maar bedacht me dat ik dat nog nooit had gehoord). Jullie hebben ook wel gemerkt dat ik wat minder post, dat komt ... Hey..., Zoals jullie weten ben ik een groot fan van Niek, al best wel een tijdje. Dat is zeker niet veranderd, ben nog steeds en word met de dag een stukje meer fan (wou Fanner zeggen, maar bedacht me dat ik dat nog nooit had gehoord). Jullie hebben ook wel gemerkt dat ik wat minder post, dat komt niet door dat ik minder fan zou zijn of andere dingen belangrijker zou vinden. Op dit moment zijn er wat persoonlijke dingen gaande met mij waardoor ik even een stapje terug moet doen. Eerst zou dat weer op de rit moeten zijn voordat ik weer met dit account optimaal, elke dag weer aan de slag kan. Dat gaat zeker weer gebeuren, het heeft alleen even tijd nodig.
Absoluut hoeven jullie niet te worryen want het komt allemaal goed met mij en het is niks ernstigs maar ik vond dat ik dit wel even moest delen aangezien jullie ook recht op hebben waarom ik minder online ben.

Ik hoop dat jullie het snappen, ik ben snel weer terug! 💪🏼❤
Read more
En dan meteen door met de administratie terwijl ik een plaatje van één van mijn favoriete kersthoekjes ...
Media Removed
En dan meteen door met de administratie terwijl ik een plaatje van één van mijn favoriete kersthoekjes laat zien! Want jullie hadden nog wat winnaars van mij te goed: 1. Van het Brabantia Linn wasrek: @lindaarends 2. Van het setje Jollein hydrofiele doeken en setje badspeeltjes van Stokke: ... En dan meteen door met de administratie terwijl ik een plaatje van één van mijn favoriete kersthoekjes laat zien! Want jullie hadden nog wat winnaars van mij te goed:
1. Van het Brabantia Linn wasrek: @lindaarends
2. Van het setje Jollein hydrofiele doeken en setje badspeeltjes van Stokke: @desireeboessenkool
3. Van het te gekke @engelpunt winterservies: @marikee
Lieve dames, heel veel plezier van jullie aanwinsten straks. Dit vind ik altijd zo lastig van zo’n giveaway: ik zou het liefste iedereen het product willen laten winnen maar zo werkt het niet helaas! Maar niet getreurd: er loopt nu een winactie met @bredemeijer en #Zilverstad én er komen nog andere leuke winacties zeer binnenkort aan met @solis_benelux @motsamsterdam en @confettitime.nl ! Stay tuned!!
.
.
.
#dirksdotter #binnenkijken #binnenkijker #scandinavischwonen #modernwonen #vtwonen #vtwonenbijmijthuis #woonkamer #thuis #gezellig #herfst #najaar #nordicdesign #nordicinspiration #nordicliving #scandinavianstyle
#interieur #interieurstyling #interieurinspiratie #wonen #interieurblogger #interieurblog #interiordesign #mynordicroom #interiorblogger #interiorblog #kerstinterieur #kerst #kersthuis
Read more
Deze hier laat me stralen en geeft mij energie voor 10! Zelfs met de drukte de afgelopen weken... ...
Media Removed
Deze hier laat me stralen en geeft mij energie voor 10! Zelfs met de drukte de afgelopen weken... staat hij gewoon tegelijk met mij op om half 6 s ochtends... samen de bus weer inladen, zodat ik weer een hele dag kan knallen! En dan thuiskomen in een mooi schoon huis met een volle koelkast... ... Deze hier laat me stralen en geeft mij energie voor 10!
Zelfs met de drukte de afgelopen weken... staat hij gewoon tegelijk met mij op om half 6 s ochtends... samen de bus weer inladen, zodat ik weer een hele dag kan knallen!
En dan thuiskomen in een mooi schoon huis met een volle koelkast... man oh man wat bof ik met jou!
Kan niet wachten om de wereld met jou te veroveren!
#loveyoutothemoonandback #bestboyfriend #love #sidebyside #myman
Read more
YES!! Doe ook mee... met een hele leuke winactie! In samenwerking met @canonnederland maak je kans ...
Media Removed
YES!! Doe ook mee... met een hele leuke winactie! In samenwerking met @canonnederland maak je kans op hele coole prijzen. Elke week geeft Canon namelijk 3 PIXMA print- pakketten weg. De allermooiste herinneringen winnen een publicatie in hun favoriete magazine. Hoe cool is dat! Wat moet ... YES!! Doe ook mee... met een hele leuke winactie! In samenwerking met @canonnederland maak je kans op hele coole prijzen. Elke week geeft Canon namelijk 3 PIXMA print- pakketten weg. De allermooiste herinneringen winnen een publicatie in hun favoriete magazine. Hoe cool is dat! Wat moet je doen om kans te maken op één van deze geweldige prijzen: deel jouw mooiste 3 foto’s op de website; Zie link in Bio. Deel ze ook op Instagram met je vrienden en met mij met de hashtag
#mijnmooiste3 Ik ben heel benieuwd wat jullie mooiste foto’s/herinneringen zijn! Dit zijn mijn mooiste 3: 1. Dit is al jaren mijn favorieten foto van mij en @mikemeijer23 samen. Echte emotie! 2. Het mooie van deze foto is dat alles samenviel. De plek (Disney), baby in m’n buik (Jackie-Rey) en achter de camera m’n liefste met Sammy-Rose. Mijn alles! 3. Makkelijk; de eerste ontmoeting van Sam en Jack! Heeft geen woorden nodig. Zo mooi! // Nu Jij!! Doe mee en win! @canonnederland
#mijnmooiste3 #canon #canonpixma #pixma #collab
Read more
Als vrienden aan mij vragen hoe het met mij gaat, app ik ze deze foto en schrikken zij zich een ongeluk. Ik ...
Media Removed
Als vrienden aan mij vragen hoe het met mij gaat, app ik ze deze foto en schrikken zij zich een ongeluk. Ik (heb een chronische schoonmaakfobie en vind schoonmaken zonde van mijn tijd) ben de wonderen van soda aan het ontdekken 😬 Op momenten dat niksen te overweldigend is of werken me niet ... Als vrienden aan mij vragen hoe het met mij gaat, app ik ze deze foto en schrikken zij zich een ongeluk.
Ik (heb een chronische schoonmaakfobie en vind schoonmaken zonde van mijn tijd) ben de wonderen van soda aan het ontdekken 😬
Op momenten dat niksen te overweldigend is of werken me niet lukt, maar ik toch iets zinnigs wil doen, ben ik aan het puinruimen en grondig schoonmaken. Very unlike me. Ik ga nu de wasmachine op 90 graden reinigen met een kopje soda en neem daarna de oven onder handen 😬
Ervaren sodagebruikers zijn welkom om tips te delen in een reactie ❤️
Vaste volgers die zich nu ook lamschrikken en op het punt staan te ontvolgen: sorry + no worries, dit is echt heus maar tijdelijk ❤️
Read more
Het is vandaag de kortste dag van het jaar. Great time om alvast over de zomer na te denken en hoe jij ...
Media Removed
Het is vandaag de kortste dag van het jaar. Great time om alvast over de zomer na te denken en hoe jij er dan bij wil lopen 🕶 Lijkt het je leuk om van mij (of 1 van mijn collega’s) PT te krijgen in de @changinglifehub , te starten met mij als Personal Body Coach bij jouw premium @personalbodyplan ... Het is vandaag de kortste dag van het jaar. Great time om alvast over de zomer na te denken en hoe jij er dan bij wil lopen 👙🕶
Lijkt het je leuk om van mij (of 1 van mijn collega’s) PT te krijgen in de @changinglifehub , te starten met mij als Personal Body Coach bij jouw premium @personalbodyplan of heb je gewoon vragen over PBP, PT of de @changinglifehub ? Let me know en ik help je graag verder 💪🏻🔥
181 dagen tot de zomer! ☀️
📸: @charlottepluim
#pbp #personalbodyplan #personalbodycoach #personalbodytrainer #cl #changinglife #changinglifehub #summerbody
Read more
Michelle gaf ZoeteLiefde aan haar zus en dit is wat er gebeurde. "Waarom raakt ZoeteLiefde mij? ...
Media Removed
Michelle gaf ZoeteLiefde aan haar zus en dit is wat er gebeurde. "Waarom raakt ZoeteLiefde mij? Omdat ik net als jullie geloof in de kracht van woorden. Hieronder zal ik in een persoonlijk verhaal uitleggen waarom ik hierin geloof. Een verhaal dat ik belangrijk vind om met jullie te delen." ... Michelle gaf ZoeteLiefde aan haar zus en dit is wat er gebeurde. "Waarom raakt ZoeteLiefde mij? Omdat ik net als jullie geloof in de kracht van woorden. Hieronder zal ik in een persoonlijk verhaal uitleggen waarom ik hierin geloof. Een verhaal dat ik belangrijk vind om met jullie te delen." "Mijn zus is al jaren in de knoop met zichzelf. Ze is niet blij met wie ze is en daardoor kan het haar erg veel kosten om voor zichzelf te zorgen en om zichzelf te zijn. Twee jaar geleden had zij een ontzettend moeilijke tijd en zat er helemaal doorheen. Toen heb ik haar elke dag een paar weken lang zoete liefdevolle woorden gestuurd. Elke dag stuurde ik haar een zin via WhatsApp, en elke week stuurde ik ook een keer een kaartje." Lees verder in ons online magazine!
.
.
.
.
.
#zoeteliefde #photooftheday #love #loveit #liefde #instacool #quotes #motivationalquotes #dichter #quoteoftheday #readthisbook #poetry #word #dichter #storytelling #girlboss #writersofig #bloglife #shop #photography #travel #stationary #thatauthenticfeeling #livefolk #liveauthentic #loveintentionally #artofvisuals #kindnessmatters
Foto: Pexels
Read more
Ik ben zo trots dat jij je leven deelt met mij. En elke dag weet je mij weer te vangen met je liefde, ...
Media Removed
Ik ben zo trots dat jij je leven deelt met mij. En elke dag weet je mij weer te vangen met je liefde, je grijpt me met je lach. Jij maakt me gelukkig. Dag na dag na dag Happy 3th anniversary to the man of my life #3years #3thanniversary #love #loveyou #mypast #mypresent #myfuture #manofmylife ... Ik ben zo trots dat jij
je leven deelt met mij.
En elke dag weet je mij weer te vangen met je liefde, je grijpt me met je lach.
Jij maakt me gelukkig.
Dag na dag na dag ❤ Happy 3th anniversary to the man of my life ❤

#3years #3thanniversary #love #loveyou #mypast #mypresent #myfuture #manofmylife #blessed #thankful #proudofus #bigyear #lotsoflove #onlylove
Read more
First: Outfit on point als je het mij vraagt <span class="emoji emoji1f60c"></span><span class="emoji emoji1f49a"></span> Second: NEW VLOGJE ONLINE <span class="emoji emoji1f64b"></span>🏽‍♀️<span class="emoji emoji2728"></span> . De vlog van vorige ...
Media Removed
First: Outfit on point als je het mij vraagt Second: NEW VLOGJE ONLINE 🏽‍♀️ . De vlog van vorige week staat nu ook online, samen met lieve babes @evievers, @veerlefit, @zannahofstede & @fit_mariantje ️ Je vindt de klikbare #linkinbio 🏽 @carmenketelaar of een swipe up link in mijn ... First: Outfit on point als je het mij vraagt 😌💚
Second: NEW VLOGJE ONLINE 🙋🏽‍♀️✨
.
De vlog van vorige week staat nu ook online, samen met lieve babes @evievers, @veerlefit, @zannahofstede & @fit_mariantje ❤️ Je vindt de klikbare #linkinbio 👉🏽 @carmenketelaar of een swipe up link in mijn story! 🎥😊
.
Ondanks dat ik het leuk vind om mijn wedstrijdvoorbereiding met jullie te delen, heb ik wel besloten om het vloggen achterwege te laten. Het constante filmen & vooral het edit werk kost me op het moment een beetje té veel moeite, dus weekvlogs maken is nu even niet zo’n succes voor mij haha! 🤷🏽‍♀️ Wél wil ik af en toe een video plaatsen op mijn YT kanaal (what I eat in a day / trainingsweek dingen ??) duuuuuus dat gaan we wel gewoon doen. 😊 Verder ga ik vanaf nu lekker over op story vlogs, die ik plaats in mijn hoogtepunten op mijn profiel! Voelt voor mij persoonlijk zo een stuk prettiger en minder ‘stressvol’. ✨
.
Fijne avond nog lieve allemaal! 🙋🏽‍♀️💕
.
#gymshark #gymsharkwomen #bikinifitness #vlogger #vlog #youtuber
Read more
met mij op reis. altijd een feest. <span class="emoji emoji1f602"></span>🤷🏼‍♀️ het leven is te kort om wekelijks af te tellen naar het weekend. ...
Media Removed
met mij op reis. altijd een feest. 🤷🏼‍♀️ het leven is te kort om wekelijks af te tellen naar het weekend. drie dagen on the road met een busje uit de jaren ‘80. living the simple life - drie dagen dezelfde kleren - easypeasy eenpansgerechten in mini keukentje maken - voor het eerst gesurft (en ... met mij op reis. altijd een feest. 😂🤷🏼‍♀️ het leven is te kort om wekelijks af te tellen naar het weekend. drie dagen on the road met een busje uit de jaren ‘80. living the simple life - drie dagen dezelfde kleren - easypeasy eenpansgerechten in mini keukentje maken - voor het eerst gesurft (en zeewater gedronken) in Scheveningen - gelachen - gezongen - geknuffeld. het leven is zo heerlijk simpel af en toe en het hoeft niet altijd Bali te zijn 🙏🏼 dankjewel @camptoo om mij te leren wat een choke is en mijn schrik voor een gasvuur te doen verdwijnen. vrrrroooooeemmmm #camptoo
Read more
HAPPY EASTER EVERYONE <span class="emoji emoji1f49b"></span> Wisten jullie dat Pasen van oorsprong een niet-gelovig feest is?! Pasen ...
Media Removed
HAPPY EASTER EVERYONE Wisten jullie dat Pasen van oorsprong een niet-gelovig feest is?! Pasen is oorspronkelijk het lentefeest ter ere van de Godin van licht en lente: Eastre. Het feest werd gehouden om de vernieuwing van het leven te vieren (de bloemen die weer gaan bloeien en daarom ... HAPPY EASTER EVERYONE 💛
Wisten jullie dat Pasen van oorsprong een niet-gelovig feest is?! Pasen is oorspronkelijk het lentefeest ter ere van de Godin van licht en lente: Eastre. Het feest werd gehouden om de vernieuwing van het leven te vieren (de bloemen die weer gaan bloeien 🌼 en daarom zijn er eitjes -> een nieuw leven 🐣) Ik ben zelf niet gelovig, wel spiritueel en daarom vind ik dit een zeer mooie betekenis van Pasen ❤ Het is voor mij een herinnering dat we het leven moeten vieren! (Jezus Christus is niet voor niets ook weer opgestaan 🙌) Afgelopen week in Ibiza ben ik toevallig ook veel met het leven bezig geweest (is het toeval? 🤔) Als je alleen bent heb je veel tijd om na te denken en te reflecteren. Deze zelfontwikkeling vind ik erg belangrijk, ik ben er de laatste jaren veel mee bezig (coachen is niet voor niets mijn passie ❤) Ik denk dat het hebben van voldoende zelfkennis belangrijk is om jezelf te kunnen zijn. Jezelf zijn heeft natúúrlijk niet alléén met zelfkennis te maken maar het is zeker wel het begin, zeg zelf: als je jezelf niet kent, kun je jezelf niet zijn toch? 🤓 Ook belangrijk (hét belangrijkste naar mijn mening) is zelfacceptatie 🙏 Jezelf aanvaarden zoals je bent, vanuit liefde naar jezelf kijken en durven zijn wie je bent (zelfvertrouwen hebben) ❤ En dat is mijn reminder geweest: kijk en handel vanuit liefde! 🙏 Want dat is toch ook wat we allemaal willen? Ons geliefd voelen en onze liefde aan anderen geven ❤ Je liefdevol voelen en jezelf kunnen zijn geeft naar mijn mening de ultieme vrijheid! En dat is waar het in het leven ook om gaat toch? Écht leven 🙏 Niet vanuit angst en negativiteit, maar vanuit liefde en volledig vertrouwen in jezelf. Sta deze dagen daarom ook eens stil bij jouw leven en vooral de blik die jij hebt op je leven. Hoe kijk jij naar jezelf? Wat zijn jou oordelen? Kijk je kritisch of kun je ook mild voor jezelf zijn? Waar word jij nou ultiem gelukkig van? Wat geeft jou leven meaning? 🙏 Ik kan o.a. onwijs genieten van de natuur, zoals deze zonsondergang 🌅 Dat was een ultiem geluksmomentje voor mij! ❤
Read more
Loading...
Load More
Loading...