Minum vitamin malaysia

Loading...


Unique profiles
14
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Bukit Jalil National Stadium
Average media age
567.5 days
to ratio
23
<span class="emoji emoji1f339"></span>VITAMIN C PAHANG PHARMA<span class="emoji emoji1f339"></span> . . KEBAIKAN VITAMIN C PAHANG PHARMA UNTUK KULIT : . . <span class="emoji emoji2714"></span> Berkesan mencerahkan ...
Media Removed
VITAMIN C PAHANG PHARMA . . KEBAIKAN VITAMIN C PAHANG PHARMA UNTUK KULIT : . . Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. . Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. ... 🌹VITAMIN C PAHANG PHARMA🌹 .
.
KEBAIKAN VITAMIN C PAHANG PHARMA UNTUK KULIT : .
.
✔ Berkesan mencerahkan kulit wajah dan badan secara sekata, licin, gebu, berseri. .
✔ Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata. .
✔ Merawat penyakit kulit seperti bisul, ekzema, dermatitis.
✔ kebaikan vitamin c pahang pharma1000mg Membasmi bakteria jerawat dan merawat parut. .
✔ Anti penuaan dan anti kedut
✔ Vitamin C pahang pharma malaysia Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh. .
✔ Megecilkan pori2 kulit. .
✔ Menaikkan seri muka. .
✔ Memberikan warna kulit yg sekata & cerah. .
✔ Vitamin C pahang pharma malaysia Melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan. .
✔ Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku. .
✔ Vitamin C pahang pharma malaysia Merawat jerawat di wajah & badan. .
✔ Mengurangkan jeragat pada muka. .
✔ Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
✔ produk Vitamin C pahang pharma mengurangkan parut jerawat & kesan

INFO PP VITAMIN C
================ .
✅ 1OO biji (3 bulan)
✅ Dilulus KKM

Cara makan
==========
✅1biji sehari pagi /malam selepas makan
✅Minum air secukupnya
✅Tiada pantang larang
Read more
Loading...
Bibir kering? Dah minum air yang cukup pun bibir masih kering? . Tahu tak salah satu punca bibir ...
Media Removed
Bibir kering? Dah minum air yang cukup pun bibir masih kering? . Tahu tak salah satu punca bibir kering ialah kekurangan Vitamin E? . Disamping itu Vitamin E juga melembapkan kulit. Dan awet muda. . Tengku Sofia 012-3390665 . #sayajualshaklee #sayajual #shaklee #shakleegombak ... Bibir kering? Dah minum air yang cukup pun bibir masih kering?
.
Tahu tak salah satu punca bibir kering ialah kekurangan Vitamin E?
.
Disamping itu Vitamin E juga melembapkan kulit. Dan awet muda.
.
Tengku Sofia
012-3390665
.
#sayajualshaklee #sayajual #shaklee #shakleegombak #shakleebatucaves #malaysia #zizanmall #shakleesrigombak #shaleeuiagombak #bibirkering #lipbalm #mselegacy #tudung #tamansamudera #ctdk #shakleeeffect #shakleebysofia #kedaivitamingombakdanbatucaves #kesuburan #setkesuburan #shakleesrigombak #ibu #kecantikan #bazaarpaknil #trustedseller #dropshipmalaysia #madmarket #setkesuburanshaklee
Read more
Halal Glutathione Supplement <span class="emoji emoji1f606"></span><span class="emoji emoji1f495"></span> . <span class="emoji emoji1f31f"></span> GLUTA LACHEL + New Package Year 2018 <span class="emoji emoji2757"></span>️Original By #Skinestclinic ...
Media Removed
Halal Glutathione Supplement . GLUTA LACHEL + New Package Year 2018 ️Original By #Skinestclinic 🇹🇭 . Produk suplement yang lagii booming yaituu gluta lachel . . Manfaat Gluta Lachel By Skinest Thailand : . Membantu memutihkan dan mencerahkan warna kulit. Membantu ... Halal Glutathione Supplement 😆💕
.
🌟 GLUTA LACHEL +
New Package Year 2018
❗️Original By #Skinestclinic 🇹🇭 .
🌹 Produk suplement yang lagii booming yaituu gluta lachel😘😘 .
.
👉Manfaat Gluta Lachel By Skinest Thailand :
.
❤Membantu memutihkan dan mencerahkan warna kulit.
❤Membantu membasmi jerawat, kerutan, bekas jerawat dan hitam hitam serta flek di wajah.
❤Membantu meratakan belang di seluruh tubuh.
❤Membantu membuat puting susu dan bibir menjadi lebih merah/ pink.
❤Membantu mengontrol minyak di wajah.
❤Membantu memudarkan bekas luka, alergi dan gigitan nyamuk pada kulit.
❤Membantu memudarkan kantong mata yang gelap atau bengkak..
❤Membantu menghaluskan kulit, mengecilkan pori dan membuat kulit sehat bercahaya.
❤Membantu warna kulit menjadi putih kepink-pinkan dan bukan putih pucat.Membantu menyehatkan kuku dan rambut.
❤Membantu kulit menjadi lebih kenyal, glow, sehat dan beraura.

Keunggulan Gluta LACHEL ORIGINAL Skinest Clinic :
.
❤100% terbuat dari bahan-bahan alami .
❤50x lebih cepat diresap dari pada vitamin C
❤1 kapsul Gluta Lachel sama dengan 50 buah tomat
❤4 kapsul gluta lain = 1 kap Gluta Lachel
❤Tidak meningalkan zat endapan ditubuh
❤Hasil permanen dan tidak akan balik hitam
.
Cara Konsumsi Gluta Lachel Original : .
❤Dosis Tinggi (Untuk yang susah putih / sudah terlalu banyak konsumsi GLUTA) : 7 hari pertama konsumsi 2 kapsul 2x sehari (sebelum sarapan dan sebelum tidur)
❤Formula Cepat (Untuk memperbaiki sel kulit secara CEPAT) : Minum 2 kapsul sebelum tidur
❤Formula Normal : Konsumsi 1 kapsul sebelum tidur. ..
.
.
ORDER ▶️
LINE: @sap6353i ( pake @ )
WA: 0812 1386 9256

#geabeautycare #glutalachel #nekosoap #nekosunscreen #sexyboom #antiblack #antiblackcream #dietyslim #diety #glutalapunzel #worldwideshipping #openreseller #onlineshopping #indonesia #malaysia #cambodia #luxurylifestyle #luxuryhomes #quoteoftheday #halal #muslim #beautyproduct #feedback #review #testimoni #testimonial #beforeandafter
Read more
Halal Glutathione Supplement . GLUTA LACHEL + New Package Year 2018 ️Original By #Skinestclinic 🇹🇭 . Produk suplement yang lagii booming yaituu gluta lachel . . Manfaat Gluta Lachel By Skinest Thailand : . Membantu memutihkan dan mencerahkan warna kulit. Membantu ... Halal Glutathione Supplement 😆💕
.
🌟 GLUTA LACHEL +
New Package Year 2018
❗️Original By #Skinestclinic 🇹🇭 .
🌹 Produk suplement yang lagii booming yaituu gluta lachel😘😘 .
.
👉Manfaat Gluta Lachel By Skinest Thailand :
.
❤Membantu memutihkan dan mencerahkan warna kulit.
❤Membantu membasmi jerawat, kerutan, bekas jerawat dan hitam hitam serta flek di wajah.
❤Membantu meratakan belang di seluruh tubuh.
❤Membantu membuat puting susu dan bibir menjadi lebih merah/ pink.
❤Membantu mengontrol minyak di wajah.
❤Membantu memudarkan bekas luka, alergi dan gigitan nyamuk pada kulit.
❤Membantu memudarkan kantong mata yang gelap atau bengkak..
❤Membantu menghaluskan kulit, mengecilkan pori dan membuat kulit sehat bercahaya.
❤Membantu warna kulit menjadi putih kepink-pinkan dan bukan putih pucat.Membantu menyehatkan kuku dan rambut.
❤Membantu kulit menjadi lebih kenyal, glow, sehat dan beraura.

Keunggulan Gluta LACHEL ORIGINAL Skinest Clinic :
.
❤100% terbuat dari bahan-bahan alami .
❤50x lebih cepat diresap dari pada vitamin C
❤1 kapsul Gluta Lachel sama dengan 50 buah tomat
❤4 kapsul gluta lain = 1 kap Gluta Lachel
❤Tidak meningalkan zat endapan ditubuh
❤Hasil permanen dan tidak akan balik hitam
.
Cara Konsumsi Gluta Lachel Original : .
❤Dosis Tinggi (Untuk yang susah putih / sudah terlalu banyak konsumsi GLUTA) : 7 hari pertama konsumsi 2 kapsul 2x sehari (sebelum sarapan dan sebelum tidur)
❤Formula Cepat (Untuk memperbaiki sel kulit secara CEPAT) : Minum 2 kapsul sebelum tidur
❤Formula Normal : Konsumsi 1 kapsul sebelum tidur. ..
.
.
ORDER ▶️
LINE: @sap6353i ( pake @ )
WA: 0812 1386 9256

#geabeautycare
#glutalachel #nekosoap #nekosunscreen #sexyboom #antiblack #antiblackcream #dietyslim #diety #glutalapunzel #worldwideshipping #openreseller #onlineshopping #indonesia #malaysia #cambodia #luxurylifestyle #luxuryhomes #quoteoftheday #halal #muslim #beautyproduct #feedback #review #testimoni #testimonial #beforeandafter
Read more
SYANTIK NAU KALER NUDE KOD ZENIA DAISY NI . <span class="emoji emoji1f48b"></span> Tahan lama <span class="emoji emoji1f48b"></span> Tak melekit <span class="emoji emoji1f48b"></span> Bibir tak jadi hitam <span class="emoji emoji1f48b"></span> Tak ...
Media Removed
SYANTIK NAU KALER NUDE KOD ZENIA DAISY NI . Tahan lama Tak melekit Bibir tak jadi hitam Tak menggelupas tapi melembutkan bibir Bila minum air langsung tak melekat di cawan atau straw Warna nude membuatkan wajah nampak lebih muda Sesuai dengan semua bentuk bibir . Antara bahan ... SYANTIK NAU KALER NUDE KOD ZENIA DAISY NI
.
💋 Tahan lama
💋 Tak melekit 💋 Bibir tak jadi hitam 💋 Tak menggelupas tapi melembutkan bibir 💋Bila minum air langsung tak melekat di cawan atau straw 💋Warna nude membuatkan wajah nampak lebih muda
💋Sesuai dengan semua bentuk bibir .
Antara bahan dalam lipmatte Zarrabjoy yang awak perlu tahu:
💄 Vitamin E
💄 Shea Butter
💄 Argan Oils
.
JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788 .
#SapuSapuMungir #zamzarinazambri #adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarrabyzamzarina #zsp #skincare #skin #beautycare #beautyproduct #product #skincaremalaysia #localproduct #serumbeyouthful #serum #tititistitisterosmuda #lipbalm #zarrasinarputeri #lipviral #zarrabjoy #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincomemalaysia
Read more
Tadaaa... Cantik tak wajah baru PERLA COFFEE? Kalau dulu Perla Coffee dalam kotak kan, sekarang ...
Media Removed
Tadaaa... Cantik tak wajah baru PERLA COFFEE? Kalau dulu Perla Coffee dalam kotak kan, sekarang kita dah upgrade ke satu tahap lagi. Perla Coffee in plastic container ala ala tupperware giteww. Harga, kualiti dan kuantiti masih sama seperti yang dulu cuma kita tukar packaging sahaja ... Tadaaa...
Cantik tak wajah baru PERLA COFFEE?
Kalau dulu Perla Coffee dalam kotak kan, sekarang kita dah upgrade ke satu tahap lagi. Perla Coffee in plastic container ala ala tupperware giteww. Harga, kualiti dan kuantiti masih sama seperti yang dulu cuma kita tukar packaging sahaja khas untuk pengguna setia perla.
Packaging ala ala tupperware ni boleh diguna pakai bila isi dah habis. Korang boleh kumpul bekas tu dan terserah korang nak isi apa dalam tu bila coffee dah habis. Kalau tak suka sticker tu boleh tanggalkan sticker dan korang akan dapat sebiji bekas ala ala tupperware yang cantik berwarna putih.
Saya sebagai pengasas sangat berterima kasih dan menghargai sokongan berterusan dari pengguna produk perla terutama perla coffee dan wajah baru perla coffee ni khas untuk peminat PERLA COFFEE yang tak pernah berubah hati sejak tahun 2014 lagi. ❤️ (you know who you are)
Khasiat Perla Coffee
✔membantu Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✔Membantu Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar & flawless.
✔Membantu Meningkatkan kecerahan warna kulit dgn ketara dlm masa 1-2 minggu.
✔Membantu Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✔Membantu Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✔Membantu mengurangkan kedutan dan garis halus
✔Membantu mengecilkan liang pori
✔Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
✔Membantu mengatasi masalh jerawat dan jeragat.

Bahan- bahan utama dalam Perla Coffe ingredients:
Serbuk Mutiara, habatussauda , calcium, L- cysteine, Hydrochloride monohydrate, vitamin c, collagen, betik, tomato

BERAPA HARGA?
* RM 59.90 semenanjung malaysia * Rm 64.90 sabah sarawak
* 20 gram x 20 sachet

SIAPA YANG BOLEH CONSUME ?
* Lelaki dan wanita
* 14 Tahun keatas
* Ibu mengandung (5-6 bulan keatas)
* Ibu menyusu
* Ibu dalam pantang
CARA DAN MASA MINUM
* Ambil 1-2 sachet sehari bancuh dengan air panas atau suam dan sedia diminum. * Boleh diminum pada bila bila masa
DIMANA NAK DAPATKAN PERLA COFFEE?

Whatsapp 0132487329
Read more
Loading...
Rp. 120.000 7-DAY SLIM PLATINUM ORIGINAL 100% !!! keaslian produk dapat di cek di www7-dayslimcom Kemasan ...
Media Removed
Rp. 120.000 7-DAY SLIM PLATINUM ORIGINAL 100% !!! keaslian produk dapat di cek di www7-dayslimcom Kemasan Baru / NEW PACKAGING / BOTOL baru ... 1 Botol Berisi 30 kapsul @350 mg Diminum 1 Kapsul sehari sebelum sarapan pagi (untuk penderita maag sebaiknya diminum setelah sarapan) ... Rp. 120.000

7-DAY SLIM PLATINUM

ORIGINAL 100% !!!
keaslian produk dapat di cek di www7-dayslimcom

Kemasan Baru / NEW PACKAGING / BOTOL baru ... 1 Botol Berisi 30 kapsul @350 mg
Diminum 1 Kapsul sehari sebelum sarapan pagi (untuk penderita maag sebaiknya diminum setelah sarapan) = TIGA HARI PERTAMA

Hari ke 4 dan seterusnya minum 2 capsule / hari.(sebelum makan pagi)

7-day slim herbal merupakan suplement pelangsing terbaik dan telah beredar lebih dari beberapa negara. Antara lain, USA, Canada, Taiwan, China, Japang, Malaysia dan kini di Indonesia

Komposisi 7-day slim :
# Akar dandelion, buah beerberry, Daun Buchu. Ketiga tanaman ini telah menjadi resep rahasia kaum indian untuk menjaga kehalusan kulit, bentuk tubuh ramping, wajah yang cerah penuh pesona.
# Akar Jahe, sari lemon, cranberry.
# Extract buah lainya. Berfungsi sebagai penambah vitamin dan memberikan aroma yang enak.

Jaminan kualitas dan keamanan Body Slim Herbal :
> Lulus Standard GMP (Good Manufacturing Practice)
Standard International yang menjamin pengujian bahan aktif farmasi, diagnostik, makanan, produk farmasi, dan alat kesehatan.
> Lulus uji tes SGS
SGS merupakan uji kelayakan suatu produk yang digunakan oleh negara-negara maju seperti USA dan Negara-Negara Eropa

Cara Kerja 7-Day Slim :
- Menahan nafsu makan.
- Menambah anti Oksidan dalam tubuh (sebagai anti aging)
- Multi-lipolitik mengurangi sintesis lemak, mempercepat pembakaran lemak, menghalangi penyerapan lemak dan kontrol berat badan secara efektif.
- Multi-nutrisi memperbaiki metabolisme, bebas dari diare, sembelit dan rebound.
- Membantu mengeluarkan toksin dari tubuh melalui urine dan keringat

DILARANG bagi BUSUI, Wanita HAMIL, punya riwayat penyakit, TENSI TINGGI DAN RENDAH, Sakit jantung dll.

#7dayslimming #7dayslim #7dayslimnew #7dayslimplatinum #7dayslimoriginal #7dayslimming #obatpelangsing #pelangsingaman #sellingdayslim #7dayslimmingmurah #7dayslimmingoriginal titestiobatpelangsing #testimony7dayslimming #7dayslimtutupputih #7dayslimnewpack #slimming #7daysslim #7dayslimmingmurah #7dayslim #obatpelangsing #7dayslimoriginal #obatkurus #penurunberatbadan #meizitang #fatloss #Biolo #wsc
Read more
Ini adalah feedback antara customer Sofia. . Belian telah mencuba meal shakes untuk anaknya ...
Media Removed
Ini adalah feedback antara customer Sofia. . Belian telah mencuba meal shakes untuk anaknya yang dah mencapai usia setahun. Ini testimoninya. 🙂 . Meal shakes merupakan multi vitamin yang perlu dibancuh. Sesuai untuk anak-anak berumur setahun ke atas. Dewasa juga boleh minum juga ... Ini adalah feedback antara customer Sofia.
.
Belian telah mencuba meal shakes untuk anaknya yang dah mencapai usia setahun. Ini testimoninya. 🙂
.
Meal shakes merupakan multi vitamin yang perlu dibancuh. Sesuai untuk anak-anak berumur setahun ke atas. Dewasa juga boleh minum juga 😄
.
Tengku Sofia 012-3390665
.
#shaklee #shakleebysofia #shakleegombak #malaysia #shakleemalaysia #kedaivitamingombakdanbatucaves #setkanakkanak #kanakkanakraya #raya #raya2018 #aidilfitri #aidilfutri2018 #glowingraya #cantikraya #ibumengandung
Read more
Loading...
Dianz vitamin. . KEBAIKAN DAN MANFAAT <span class="emoji emoji2714"></span> 5 kali ganda lebih cepat penyerapan dengan extra GLUTATHIONE ...
Media Removed
Dianz vitamin. . KEBAIKAN DAN MANFAAT 5 kali ganda lebih cepat penyerapan dengan extra GLUTATHIONE dan ASCORBIC ACID. Berperisa BERRY (masam masam manis). Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun dan ke atas. Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu bayi. Sesuai ... Dianz vitamin.
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
✔ 5 kali ganda lebih cepat penyerapan dengan extra GLUTATHIONE dan ASCORBIC ACID.
✔ Berperisa BERRY (masam masam manis).
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun dan ke atas.
✔ Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusu bayi.
✔ Sesuai untuk mereka yang berkulit sensitif.
✔ Boleh diambil ketika period dan dalam pantang.
✔ Baik untuk tumit kaki, rambut dan kuku.
✔ Selamat dan berkesan.
✔ Tiada gelatin dan 100% halal.
✔ Produk muslim dan kilang bertaraf GMP.
✔ Diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) di bawah AKTA FARMASI (MAL16095012NC).
.
CARA PENGGUNAAN
✔ Berperisa berry (boleh di hisap, di kemam dan dikunyah).
✔ Sebotol 35 biji
✔ 1 biji sehari selepas makan/2 biji untuk whitening booster.
✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari.
.
RM47 exc pos
RM47 exc pos
RM47 exc pos
pos + RM8 sm/ RM12 ss
.
wasap 0174810976
.
#dianzvitamin #dianzvitaminnew #dianzvitamin2017 #dianzvitaminoriginal #dianzvitaminmurah #dianzvitaminmurahori #visitmyig #hargamurah #skincaremurah #supplementmurah #millenium_sisters #syukurselalu #sale #hargastudent #makeupmurah #kosmetikmurah #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #igshopmurah #igshopmalaysiamurah #jomkurus #sihatdancantik #shahalam #klang #subangjaya #kualalumpur #petalingjaya #msistersprice
Read more
TEKAK haus boleh teguk air, tapi kulit MUKA haus dapat OPEN PORES dengan bonus MINYAK dik!! . Keep ...
Media Removed
TEKAK haus boleh teguk air, tapi kulit MUKA haus dapat OPEN PORES dengan bonus MINYAK dik!! . Keep your skin hydrated dengan @nrcosmetics_my ! . Selepas cuci muka, boleh spray muka dengan best seller magik yang menjadi kegilaan pengguna NRC - Luxury Face Mist (RM69) . Bestnya sebab ... TEKAK haus boleh teguk air, tapi kulit MUKA haus dapat OPEN PORES dengan bonus MINYAK dik!!
.
Keep your skin hydrated dengan @nrcosmetics_my !
.
Selepas cuci muka, boleh spray muka dengan best seller magik yang menjadi kegilaan pengguna NRC - Luxury Face Mist (RM69)
.
Bestnya sebab cooling effect dari Peppermint extract, rasa macam tuam ais kat muka! Segar! Dan ia juga diperkaya dengan Vitamin C, Pitera dan macam-macam lagi! Sumber #Hydration terbaik !
.
Lepas tu, next step pakai product paling jimat sebab 3-in-1 ada Moisturiser, makeup primer dan sunblock sekali dalam satu botol kaca exclusive! Luxury Magic Elixir Moisturiser and Primer (RM92) ❤️
.
Pakai sebelum tido pun bagus! Ada skin plumping MAGIC ingredient Hyaluronic Acid yang memberi hydration maximum kat kulit! TERBAIK !
.
Diperkaya juga dengan Vitamin C, Honey Bee Venom, Aloe Vera, Brown Algae, Argan Extract dan macam-macam lagi! Kenyang terbelahak kulit dapat minum air!
.
Bawak masuk dalam handbag korang ke mana-mana! Bila-bila perlu hydration, spray je untuk kesegaran maximum!
.
Do make sure korang pastikan kulit lembab basah lencun di musim malaysia panas ni ❤️❤️❤️
.
Sayangi kulit anda!
.
Love love love,
NR
Read more
Bibir kering? Dah minum air yang cukup pun bibir masih kering? . Tahu tak salah satu punca bibir ...
Media Removed
Bibir kering? Dah minum air yang cukup pun bibir masih kering? . Tahu tak salah satu punca bibir kering ialah kekurangan Vitamin E? . Disamping itu Vitamin E juga melembapkan kulit. Dan awet muda. . Tengku Sofia 012-3390665 . #sayajualshaklee #sayajual #shaklee #shakleegombak ... Bibir kering? Dah minum air yang cukup pun bibir masih kering?
.
Tahu tak salah satu punca bibir kering ialah kekurangan Vitamin E?
.
Disamping itu Vitamin E juga melembapkan kulit. Dan awet muda.
.
Tengku Sofia
012-3390665
.
#sayajualshaklee #sayajual #shaklee #shakleegombak #shakleebatucaves #malaysia #zizanmall #shakleesrigombak #shaleeuiagombak #bibirkering #lipbalm #mselegacy #tudung #tamansamudera #ctdk #shakleeeffect #shakleebysofia #kedaivitamingombakdanbatucaves #kesuburan #setkesuburan #shakleesrigombak #ibu #kecantikan #bazaarpaknil #trustedseller #dropshipmalaysia #madmarket #setkesuburanshaklee
Read more
QUEEN OF MUTIARA (QM) Merupakan Supplement berbentuk kapsul yg dirumus khas membantu para lelaki ...
Media Removed
QUEEN OF MUTIARA (QM) Merupakan Supplement berbentuk kapsul yg dirumus khas membantu para lelaki & wanita masa kini utk cantik luar, dalam & improve kesihatan. Kesan pantas seawal 7 hari utk luaran & dalaman. QM Queen Of Mutiara berasal dari Jepun & dikilangkan di Malaysia. Bahan ... QUEEN OF MUTIARA (QM)

Merupakan Supplement berbentuk kapsul yg dirumus khas membantu para lelaki & wanita masa kini utk cantik luar, dalam & improve kesihatan.
Kesan pantas seawal 7 hari utk luaran & dalaman.
QM Queen Of Mutiara berasal dari Jepun & dikilangkan di Malaysia.
Bahan kandungan QM Queen Of Mutiara menggunakan 100% mutiara asli + Vitamin C.
Kepada yang bebetol serius nak dapatkan kulit CERAH, JERAWAT HILANG & LIANG PORI MENGECIL.
Uollllsss bakal terkejut dgn perubahan sendiri lepas habis 1 botol QM. Dah tak perlu make up tebal2 utk tutup cela dimuka.
BAHAN DALAM QM QUEEN OF MUTIARA :
100% Serbuk Mutiara Jepun Asli
Vitamin C
CARA MAKAN QM QUEEN OF MUTIARA :
Ambil 1 biji sehari sblum makan. Selepas itu tunggu selama 10-15 minit utk kapsul hadam. Kemudian dah boleh makan breakfast @ dinner
UNTUK KESAN YANG LEBIH CEPAT
Buka 1 biji kapsul QM Queen of mutiara kemudian masukkan isinya ke dalam segelas air berisi 200 - 250 ml. Goncang @ Kacau sehingga larut & minum
Amalkan pengambilan air masak yg banyak
INFO TAMBAHAN :
QM Queen Of Mutiara adalah 100% menggunakan MUTIARA asli sebab tu kesan yg cepat.
TIADA CAMPURAN BAHAN CHEMICAL & Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
Read more
Loading...
 #Repost @natalismothercare ・・・ 1. BENARKAH IBU MENYUSU PERLU MENGAMBIL KALORI TAMBAHAN DALAM ...
Media Removed
#Repost @natalismothercare ・・・ 1. BENARKAH IBU MENYUSU PERLU MENGAMBIL KALORI TAMBAHAN DALAM DIET SEHARIAN? Ya. Pakar mengatakan ibu menyusu perlu mengambil tambahan kira-kira 500 kalori kerana badan memerlukannya untuk menghasilkan susu. Tetapi, ia tidak bermaksud anda perlu ... #Repost @natalismothercare
・・・
1. BENARKAH IBU MENYUSU PERLU MENGAMBIL KALORI TAMBAHAN DALAM DIET SEHARIAN?
Ya. Pakar mengatakan ibu menyusu perlu mengambil tambahan kira-kira 500 kalori kerana badan memerlukannya untuk menghasilkan susu. Tetapi, ia tidak bermaksud anda perlu ‘makan untuk dua orang’. Sebenarnya, 500 kalori ini tidaklah banyak. Ia hanyalah seperti sepinggan hidangan tambahan seperti waffle bersama sos coklat atau nasi goreng dan telur dadar. Untuk memastikan kalori bertahan lebih lama, anda disyorkan mengambil makanan seperti buah-buahan kering dan bijirin daripada sumber asli. Kalori lebihan seperti ini lebih mudah dibakar semula semasa menyusukan bayi.
2. APA MAKANAN IBU MENYUSU YANG PALING BAGUS?
Makanan ibu menyusu perlu mengandungi sumber tinggi protein, kalsium dan zat besi. Jangan lupa banyakkan makan buah-buahan dan sayur-sayuran segar, whole grain dan bijirin. Selain itu, anda boleh mengambil buah-buahan kering sebagai snek dan juga kekacang yang berkhasiat seperti almond, pistachio, atau badam.
3. APA PULA ‘PANTANG’ MAKANAN IBU MENYUSU?
Sebenarnya ibu menyusu boleh makan apa sahaja yang diinginkan tetapi pastikan diambil dalam kuantiti sederhana. Pastikan juga makanan ibu menyusu tidak akan menyebabkan perut bayi meragam kerana ia sangat sensitif. Jika bayi meragam, anda juga yang akan susah hati kan? Sesetengah jenis jamu atau ubatan herba perlulah mendapat konsultasi doktor terlebih dahulu sebelum anda mengamalkannya. Pastikan juga produk yang anda ambil sewaktu berpantang telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.
4. BOLEHKAN IBU MENYUSU MENGAMBIL SUPLEMEN?
Pakar nutrisi menggalakkan ibu menyusu mengambil suplemen zat besi, folik, kalsium, vitamin A, vitamin B12 dan vitamin C sebagai vitamin tambahan untuk badan. Bagaimanapun, rujuk dengan doktor sebelum mengambil suplemen.
5. ADAKAH PERLU MINUM AIR YANG BANYAK AGAR LEBIH BANYAK SUSU DAPAT DIHASILKAN?
Susu terhasil bukan berdasarkan banyak mana cairan dalam badan anda. Sebaliknya, ia bergantung kepada permintaan bayi anda. Lebih kerap anda menyusu, lebih banyak susu akan dihasilkan secara semulajadi. Eloklah jika anda dapat minum segelas air sebelum menyusu.
Read more
Makan minum banyak?takdak hal punya...kasi baca #feedbackjusbidandara dari customer agent ...
Media Removed
Makan minum banyak?takdak hal punya...kasi baca #feedbackjusbidandara dari customer agent Sabah @dygyani27 #Repost @dygyani27 with @get_repost ・・・ Alhamdulillah lepas minum 2btl Berat badan maintain walaupun makan banyk Senang tidur & bangun tidur Migraine kurang . Whatsapp ... Makan minum banyak?takdak hal punya...kasi baca #feedbackjusbidandara dari customer agent Sabah @dygyani27 #Repost @dygyani27 with @get_repost
・・・
Alhamdulillah lepas minum 2btl
Berat badan maintain walaupun makan banyk
Senang tidur & bangun tidur
Migraine kurang
.
Whatsapp 0198213168
Atau klik wasap link di bio profile
Cod Kota Kinabalu
Poslaju seluruh Malaysia
.
KEBAIKKAN JUS BIDAN DARA :
➡️Mencantikkan & menaikkan seri wajah
➡️Membantu Menganjalkan Kulit Badan
➡️Mengurangkan Tekanan Stress
➡️Mengatasi Kencing Tak Lawas
➡️Menghilangkan Keputihan
➡️Mengetatkan & Menganjalkan Vagina
➡️Meningkatkan Keinginan serta Mempercepatkan Rangsangan Seksual -Melancarkan Datang Haid
➡️Menghilangkan Bau Badan & Mulut
➡️Menegangkan Payudara
➡️Mengencangkan Otot Kewanitaan
➡️Menghilangkan bau serta Gatal2
➡️Menambah Keharmonian Suami Isteri
➡️Meningkatkan Sistem Daya Tubuh ➡️Menstabilkan Hormon
.
KANDUNGAN :

Madu, Habatussauda, Kunyit, Strawberry, Pueraria, Zafaran, Goji, Delima, Daun Teh, Limau, Akar Serapat, Senna, Tamarind, Manjakani, Halia, Pati Kacip Fatimah, Sireh, Collagen, Vitamin C, Perisa, Pewarna & Pengawet yang dibenarkan.
.
.
.BOLEH diminum oleh :.
↔️Wanita MENYUSU🍼
↔️Wanita BERPANTANG👩
↔️Datang HAID🚩
↔️WANITA Menopos @ Belum👵
↔️Boleh diminum GADIS seawal 16 tahun👭
.
#jusbidandarabynoorkhiriah
#feedbackjusbidandara
#agentjusbidandarasabah
#sabahonlineshop
#agentsabah
#sayajualsayaminum
Read more
Halo guys ^.^ Apakah kamu merasa malu karena merasa kurus dan kerempeng? Apakah Anda selalu menjadi ...
Media Removed
Halo guys ^.^ Apakah kamu merasa malu karena merasa kurus dan kerempeng? Apakah Anda selalu menjadi bahan tertawaan teman-teman karena badan yang kurang berisi? Apakah Anda mencari cara menambah berat badan yang mudah, cepat, dan juga aman?? Beberapa Faktor-faktor berat badan tak ... Halo guys ^.^ Apakah kamu merasa malu karena merasa kurus dan kerempeng? Apakah Anda selalu menjadi bahan tertawaan teman-teman karena badan yang kurang berisi? Apakah Anda mencari cara menambah berat badan yang mudah, cepat, dan juga aman?? Beberapa Faktor-faktor berat badan tak kunjung naik:

1. Kurang istirahat. terlalu banyak kerja sehingga kadang lupa makan.

2. Metabolisme terlalu tinggi. Alhasil Kalori cepat terbakar sehingga tak sempat digunakan untuk badan.

3. Sistem pencernaan yang kurang baik. Usus yang kotor menyebabkan zat-zat makanan sulit diserap di dalam tubuh.

4. Ketidakseimbangan penyerapan nutrisi.

5. Kurang minum air.

TIENS SPIRULINA CAPSULES , ZINC DAN KALSIUM PENGGEMUK Nutrisi vitamin paling lengkap yang dibutuhkan tubuh😘😘 buruan, konsultasi gratis😊 Contact us now :📞⤵
📲Line : rinaldy85 📲WA : +6285361201997

Segera Wujudkan Impian Anda memiliki Tubuh Ideal ^__^ ! @tinggi_putih_gemuk_langsing

Alasan memilih produk kita
✔ ️-BPOM
✔ ️-Penghargaan Internasional
✔ ️-Aman karena herbal
✔ ️-Tidak ketergantungan
✔️ -HALAL MUI dan Ulama MALAYSIA Etc.

POST : INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPURA, KOREA, BRUNEI, ALL ASIA, WORLDWIDE THANKS.
Pay : √BRI ✔CIMB.NIAGA √BCA √Western Union √BEST SELLER DUNIA SUDAH TERUJI & GARANSI

Yuk order mumpung lagi DISKON
NOTE : Admin tidak dapat memberi komentar di IG, mohon kepada seluruh costumer tercinta hubungi CP diatas.
#tinggi_putih_gemuk_langsing #Peninggi #Penggemuk #Pelangsing #Mataminus #Pemutihbadan #Pembesarpayudara #Maskerwajah #Maskerjerawat #Cute #Jualmaskerjerawat #Jualmaskerspirulina #Kekinian #Malaysia #Singapura #viral #Indonesia #Mahasiswa #kamuharustau #Depok #Medan #Surabaya #Tangerang #Bekasi
Read more
Loading...
Halo guys ^.^ Apakah kamu merasa malu karena merasa kurus dan kerempeng? Apakah Anda selalu menjadi ...
Media Removed
Halo guys ^.^ Apakah kamu merasa malu karena merasa kurus dan kerempeng? Apakah Anda selalu menjadi bahan tertawaan teman-teman karena badan yang kurang berisi? Apakah Anda mencari cara menambah berat badan yang mudah, cepat, dan juga aman?? Beberapa Faktor-faktor berat badan tak ... Halo guys ^.^ Apakah kamu merasa malu karena merasa kurus dan kerempeng? Apakah Anda selalu menjadi bahan tertawaan teman-teman karena badan yang kurang berisi? Apakah Anda mencari cara menambah berat badan yang mudah, cepat, dan juga aman?? Beberapa Faktor-faktor berat badan tak kunjung naik:

1. Kurang istirahat. terlalu banyak kerja sehingga kadang lupa makan.

2. Metabolisme terlalu tinggi. Alhasil Kalori cepat terbakar sehingga tak sempat digunakan untuk badan.

3. Sistem pencernaan yang kurang baik. Usus yang kotor menyebabkan zat-zat makanan sulit diserap di dalam tubuh.

4. Ketidakseimbangan penyerapan nutrisi.

5. Kurang minum air.

TIENS SPIRULINA CAPSULES , ZINC DAN KALSIUM PENGGEMUK Nutrisi vitamin paling lengkap yang dibutuhkan tubuh😘😘 buruan, konsultasi gratis😊 Contact us now :📞⤵
📲Line : rinaldy85 📲WA : +6285361201997

Segera Wujudkan Impian Anda memiliki Tubuh Ideal ^__^ ! @tinggi_putih_gemuk_langsing

Alasan memilih produk kita
✔ ️-BPOM
✔ ️-Penghargaan Internasional
✔ ️-Aman karena herbal
✔ ️-Tidak ketergantungan
✔️ -HALAL MUI dan Ulama MALAYSIA Etc.

POST : INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPURA, KOREA, BRUNEI, ALL ASIA, WORLDWIDE THANKS.
Pay : √BRI ✔CIMB.NIAGA √BCA √Western Union √BEST SELLER DUNIA SUDAH TERUJI & GARANSI

Yuk order mumpung lagi DISKON
NOTE : Admin tidak dapat memberi komentar di IG, mohon kepada seluruh costumer tercinta hubungi CP diatas.
#tinggi_putih_gemuk_langsing #Peninggi #Penggemuk #Pelangsing #Mataminus #Pemutihbadan #Pembesarpayudara #Maskerwajah #Maskerjerawat #Cute #Jualmaskerjerawat #Jualmaskerspirulina #Kekinian #Malaysia #Singapura #viral #Indonesia #Mahasiswa #kamuharustau #Depok #Medan #Surabaya #Tangerang #Bekasi
Read more
Halo guys ^.^ Apakah kamu merasa malu karena merasa kurus dan kerempeng? Apakah Anda selalu menjadi ...
Media Removed
Halo guys ^.^ Apakah kamu merasa malu karena merasa kurus dan kerempeng? Apakah Anda selalu menjadi bahan tertawaan teman-teman karena badan yang kurang berisi? Apakah Anda mencari cara menambah berat badan yang mudah, cepat, dan juga aman?? Beberapa Faktor-faktor berat badan tak ... Halo guys ^.^ Apakah kamu merasa malu karena merasa kurus dan kerempeng? Apakah Anda selalu menjadi bahan tertawaan teman-teman karena badan yang kurang berisi? Apakah Anda mencari cara menambah berat badan yang mudah, cepat, dan juga aman?? Beberapa Faktor-faktor berat badan tak kunjung naik:

1. Kurang istirahat. terlalu banyak kerja sehingga kadang lupa makan.

2. Metabolisme terlalu tinggi. Alhasil Kalori cepat terbakar sehingga tak sempat digunakan untuk badan.

3. Sistem pencernaan yang kurang baik. Usus yang kotor menyebabkan zat-zat makanan sulit diserap di dalam tubuh.

4. Ketidakseimbangan penyerapan nutrisi.

5. Kurang minum air.

TIENS SPIRULINA CAPSULES , ZINC DAN KALSIUM PENGGEMUK Nutrisi vitamin paling lengkap yang dibutuhkan tubuh😘😘 buruan, konsultasi gratis😊 Contact us now :📞⤵
📲Line : rinaldy85 📲WA : +6285361201997

Segera Wujudkan Impian Anda memiliki Tubuh Ideal ^__^ ! @tinggi_putih_gemuk_langsing

Alasan memilih produk kita
✔ ️-BPOM
✔ ️-Penghargaan Internasional
✔ ️-Aman karena herbal
✔ ️-Tidak ketergantungan
✔️ -HALAL MUI dan Ulama MALAYSIA Etc.

POST : INDONESIA, MALAYSIA, SINGAPURA, KOREA, BRUNEI, ALL ASIA, WORLDWIDE THANKS.
Pay : √BRI ✔CIMB.NIAGA √BCA √Western Union √BEST SELLER DUNIA SUDAH TERUJI & GARANSI

Yuk order mumpung lagi DISKON
NOTE : Admin tidak dapat memberi komentar di IG, mohon kepada seluruh costumer tercinta hubungi CP diatas.
#tinggi_putih_gemuk_langsing #Peninggi #Penggemuk #Pelangsing #Mataminus #Pemutihbadan #Pembesarpayudara #Maskerwajah #Maskerjerawat #Cute #Jualmaskerjerawat #Jualmaskerspirulina #Kekinian #Malaysia #Singapura #viral #Indonesia #Mahasiswa #kamuharustau #Depok #Medan #Surabaya #Tangerang #Bekasi
Read more
SEDAP... MEMUTIHKAN... SERTA UNTUK KESIHATAN... <span class="emoji emoji203c"></span><span class="emoji emoji203c"></span> SERIUS INGIN TAHU... -->Whatsapp Terus "MW" ...
Media Removed
SEDAP... MEMUTIHKAN... SERTA UNTUK KESIHATAN... SERIUS INGIN TAHU... -->Whatsapp Terus "MW" ke ============= ============= www.wasap.my/60125261148 ============= ============= www.wasap.my/60125261148 ============= ============= . ============================ KELEBIHAN ... SEDAP... MEMUTIHKAN... SERTA UNTUK KESIHATAN... ‼‼ SERIUS INGIN TAHU... -->Whatsapp Terus "MW" ke ============= ============= www.wasap.my/60125261148 ============= ============= www.wasap.my/60125261148 ============= ============= .
============================
❤KELEBIHAN MELLOWHITE❤
============================
.
(✔)PERTAMA DI MALAYSIA . Produk minuman Ros Petal . Satu2nye produk yang mengandungi 11 in 1 .
.
(✔)100% HERBA. Tiada bahan terlarang di dalam MELLOWHITE. so anda x perlu risau sbb xde kesan sampingan. .
(✔) MINUMAN TERBAIK DAN BERKESAN. Mengandungi EKSTRAK BUAH ZAITON, BUAH DELIMA, VITAMIN C, CERI ACEROLA, UBIT BIT MERAH, BARLI HIJAU ORGANIK DLL. Anda boleh rasakan kesan seawal hari ke7.
.
(✔)BAIK UTK KESIHATAN. Sumber yang kaya dengan polifenol, 4.5X lebih kuat dari vitamin C, Membuang sisa sisa toksid dlm badan. Anda akan sentiasa dalam keadaan bertenaga dan sihat.
.
(✔)MUDAH UNTUK DIMINUM. Mudah sgt dengan cara koyakkan sachet bancuh lepastu terus minum. Senang :)
.
(✔)SACHET LEBIH BESAR. 15gram setiap sachet.
.
(✔)HARGA MURAH. Antara produk 11 in 1 memutihkan dan menjaga kesihatan termurah dipasaran. Anda x perlu membazir dah pasni sbb x perlu beli produk2 berasingan. sbb MelloWhite ni 11
dalam 1.
.
(✔)UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN. Sangat sesuai untuk lelaki dan perempuan. So Asben n wife bleh la minum sesame..!
.

SERIUS BERMINAT?
.
-->Whatsapp Terus "MW" ke ============= ============= www.wasap.my/60125261148 ============= ============= www.wasap.my/60125261148 ============= ============= ➨
Read more
Loading...
SEDAP... MEMUTIHKAN... SERTA UNTUK KESIHATAN... <span class="emoji emoji203c"></span><span class="emoji emoji203c"></span> SERIUS INGIN TAHU... -->Whatsapp Terus "MW" ...
Media Removed
SEDAP... MEMUTIHKAN... SERTA UNTUK KESIHATAN... SERIUS INGIN TAHU... -->Whatsapp Terus "MW" ke ============= ============= www.wasap.my/60125261148 ============= ============= www.wasap.my/60125261148 ============= ============= . ============================ KELEBIHAN ... SEDAP... MEMUTIHKAN... SERTA UNTUK KESIHATAN... ‼‼ SERIUS INGIN TAHU... -->Whatsapp Terus "MW" ke ============= ============= www.wasap.my/60125261148 ============= ============= www.wasap.my/60125261148 ============= ============= .
============================
❤KELEBIHAN MELLOWHITE❤
============================
.
(✔)PERTAMA DI MALAYSIA . Produk minuman Ros Petal . Satu2nye produk yang mengandungi 11 in 1 .
.
(✔)100% HERBA. Tiada bahan terlarang di dalam MELLOWHITE. so anda x perlu risau sbb xde kesan sampingan. .
(✔) MINUMAN TERBAIK DAN BERKESAN. Mengandungi EKSTRAK BUAH ZAITON, BUAH DELIMA, VITAMIN C, CERI ACEROLA, UBIT BIT MERAH, BARLI HIJAU ORGANIK DLL. Anda boleh rasakan kesan seawal hari ke7.
.
(✔)BAIK UTK KESIHATAN. Sumber yang kaya dengan polifenol, 4.5X lebih kuat dari vitamin C, Membuang sisa sisa toksid dlm badan. Anda akan sentiasa dalam keadaan bertenaga dan sihat.
.
(✔)MUDAH UNTUK DIMINUM. Mudah sgt dengan cara koyakkan sachet bancuh lepastu terus minum. Senang :)
.
(✔)SACHET LEBIH BESAR. 15gram setiap sachet.
.
(✔)HARGA MURAH. Antara produk 11 in 1 memutihkan dan menjaga kesihatan termurah dipasaran. Anda x perlu membazir dah pasni sbb x perlu beli produk2 berasingan. sbb MelloWhite ni 11
dalam 1.
.
(✔)UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN. Sangat sesuai untuk lelaki dan perempuan. So Asben n wife bleh la minum sesame..!
.

SERIUS BERMINAT?
.
-->Whatsapp Terus "MW" ke ============= ============= www.wasap.my/60125261148 ============= ============= www.wasap.my/60125261148 ============= ============= ➨
Read more
SEDAP... MEMUTIHKAN... SERTA UNTUK KESIHATAN... <span class="emoji emoji203c"></span><span class="emoji emoji203c"></span> SERIUS INGIN TAHU... -->Whatsapp Terus "MW" ...
Media Removed
SEDAP... MEMUTIHKAN... SERTA UNTUK KESIHATAN... SERIUS INGIN TAHU... -->Whatsapp Terus "MW" ke ============= ============= www.wasap.my/60125261148 ============= ============= www.wasap.my/60125261148 ============= ============= . ============================ KELEBIHAN ... SEDAP... MEMUTIHKAN... SERTA UNTUK KESIHATAN... ‼‼ SERIUS INGIN TAHU... -->Whatsapp Terus "MW" ke ============= ============= www.wasap.my/60125261148 ============= ============= www.wasap.my/60125261148 ============= ============= .
============================
❤KELEBIHAN MELLOWHITE❤
============================
.
(✔)PERTAMA DI MALAYSIA . Produk minuman Ros Petal . Satu2nye produk yang mengandungi 11 in 1 .
.
(✔)100% HERBA. Tiada bahan terlarang di dalam MELLOWHITE. so anda x perlu risau sbb xde kesan sampingan. .
(✔) MINUMAN TERBAIK DAN BERKESAN. Mengandungi EKSTRAK BUAH ZAITON, BUAH DELIMA, VITAMIN C, CERI ACEROLA, UBIT BIT MERAH, BARLI HIJAU ORGANIK DLL. Anda boleh rasakan kesan seawal hari ke7.
.
(✔)BAIK UTK KESIHATAN. Sumber yang kaya dengan polifenol, 4.5X lebih kuat dari vitamin C, Membuang sisa sisa toksid dlm badan. Anda akan sentiasa dalam keadaan bertenaga dan sihat.
.
(✔)MUDAH UNTUK DIMINUM. Mudah sgt dengan cara koyakkan sachet bancuh lepastu terus minum. Senang :)
.
(✔)SACHET LEBIH BESAR. 15gram setiap sachet.
.
(✔)HARGA MURAH. Antara produk 11 in 1 memutihkan dan menjaga kesihatan termurah dipasaran. Anda x perlu membazir dah pasni sbb x perlu beli produk2 berasingan. sbb MelloWhite ni 11
dalam 1.
.
(✔)UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN. Sangat sesuai untuk lelaki dan perempuan. So Asben n wife bleh la minum sesame..!
.

SERIUS BERMINAT?
.
-->Whatsapp Terus "MW" ke ============= ============= www.wasap.my/60125261148 ============= ============= www.wasap.my/60125261148 ============= ============= ➨
Read more
Ini ROSE BUDS tau. Putik Bunga Mawar yang diimport khas dari negara Morocco <span class="emoji emoji2665"></span> Buka je botol Rose Buds ...
Media Removed
Ini ROSE BUDS tau. Putik Bunga Mawar yang diimport khas dari negara Morocco Buka je botol Rose Buds ni... Masya'Allah bau bunga mawar asli dia... harum semerbak! Cara dia senang je... untuk buat teh, rendam 3-5 kuntum Rose Bud ke dalam secawan air panas. Biarkan selama 30 minit. Lepas ... Ini ROSE BUDS tau. Putik Bunga Mawar yang diimport khas dari negara Morocco ♥ Buka je botol Rose Buds ni... Masya'Allah bau bunga mawar asli dia... harum semerbak! 🌹

Cara dia senang je... untuk buat teh, rendam 3-5 kuntum Rose Bud ke dalam secawan air panas. Biarkan selama 30 minit. Lepas tu boleh minum dah. Rasa dan bau bunga mawar wangi semerbak... Boleh tambah dengan madu dan terus minum... Sedappp! 🤤

Oh ya! Bukan itu saja... boleh juga untuk buat smoothies, makan dengan yoghurt, blend (kisar) untuk dijadikan jus, buat kek, muffin, cupcakes, cookies, campur dalam air kolah buat mandian, buat ROSE WATER dan macam-macam lagilah! 😍 🌹 Bagus untuk kecantikkan kulit, semakin halus, lembut, cerah dan tiada lagi kulit kusam! Insya'Allah amalan yang istiqomah akan nampak perubahan pada kulit. 🌹 Paling best... tiada lagi bau badan yang tidak menyenangkan kerana bau badan dan peluh seakan-akan bau BUNGA ROSE... fuhh! 🌹 Mengurangkan PMS dan senggugut. 🌹 Bagus untuk sistem peranakan bagi meningkat kesuburan. 🌹 Merangsang pertumbuhan tisu dan penghasilan kolagen membuatkan kulit menjadi muda remaja! 🌹 Mengurangkan tekanan dan stress. 🌹 Meningkatkan sistem imun. 🌹 Membuka penutupan pada saluran bronkial (paru-paru). 🌹 Mencium bau bunga ros dapat menguatkan daya ingatan mereka yang mudah lupa. 🌹 Merawat infeksi pundi kencing. 🌹 Memberi kesan penyejukan pada badan bagi merawat demam dan selsema. 🌹 Mengekalkan kesihatan usus. 🌹 Mengandungi bahan pengantioksida (Flavonoid) yang dapat menentang kanser dan penyakit kardiovaskular. 🌹 Meredakan DEPRESSION dan ANXIETY iaitu kebimbangan dan kemurungan (anti-depressent). 🌹 Mengandungi vitamin A , B3, C, D dan E. 🌹 Menghilangkan keletihan dan memberi ketenangan. 🌹 Menghilangkan sakit kepala dan pening.

BERAT :
50 GRAM (1 BOTOL)

HARGA :
1 BOTOL : RM 50.00
2 BOTOL : RM 90.00

FREE POSTAGE untuk Semenanjung Malaysia!

SABAH / SARAWAK postage RM 15.00 untuk setiap 4 botol.

STOK TERHAD.
100% DARI MOROCCO 🌹

Macam mana nak order?
Korang klik je link ni : http://www.wasap.my/60192018723
http://www.wasap.my/60192018723
http://www.wasap.my/60192018723

#Teh
#Rose
#RoseBuds
#BungaMawar
#RoseBudsTea
Read more
Ini ROSE BUDS tau. Putik Bunga Mawar yang diimport khas dari negara Morocco <span class="emoji emoji2665"></span> Buka je botol Rose Buds ...
Media Removed
Ini ROSE BUDS tau. Putik Bunga Mawar yang diimport khas dari negara Morocco Buka je botol Rose Buds ni... Masya'Allah bau bunga mawar asli dia... harum semerbak! Cara dia senang je... untuk buat teh, rendam 3-5 kuntum Rose Bud ke dalam secawan air panas. Biarkan selama 30 minit. Lepas ... Ini ROSE BUDS tau. Putik Bunga Mawar yang diimport khas dari negara Morocco ♥ Buka je botol Rose Buds ni... Masya'Allah bau bunga mawar asli dia... harum semerbak! 🌹

Cara dia senang je... untuk buat teh, rendam 3-5 kuntum Rose Bud ke dalam secawan air panas. Biarkan selama 30 minit. Lepas tu boleh minum dah. Rasa dan bau bunga mawar wangi semerbak... Boleh tambah dengan madu dan terus minum... Sedappp! 🤤

Oh ya! Bukan itu saja... boleh juga untuk buat smoothies, makan dengan yoghurt, blend (kisar) untuk dijadikan jus, buat kek, muffin, cupcakes, cookies, campur dalam air kolah buat mandian, buat ROSE WATER dan macam-macam lagilah! 😍 🌹 Bagus untuk kecantikkan kulit, semakin halus, lembut, cerah dan tiada lagi kulit kusam! Insya'Allah amalan yang istiqomah akan nampak perubahan pada kulit. 🌹 Paling best... tiada lagi bau badan yang tidak menyenangkan kerana bau badan dan peluh seakan-akan bau BUNGA ROSE... fuhh! 🌹 Mengurangkan PMS dan senggugut. 🌹 Bagus untuk sistem peranakan bagi meningkat kesuburan. 🌹 Merangsang pertumbuhan tisu dan penghasilan kolagen membuatkan kulit menjadi muda remaja! 🌹 Mengurangkan tekanan dan stress. 🌹 Meningkatkan sistem imun. 🌹 Membuka penutupan pada saluran bronkial (paru-paru). 🌹 Mencium bau bunga ros dapat menguatkan daya ingatan mereka yang mudah lupa. 🌹 Merawat infeksi pundi kencing. 🌹 Memberi kesan penyejukan pada badan bagi merawat demam dan selsema. 🌹 Mengekalkan kesihatan usus. 🌹 Mengandungi bahan pengantioksida (Flavonoid) yang dapat menentang kanser dan penyakit kardiovaskular. 🌹 Meredakan DEPRESSION dan ANXIETY iaitu kebimbangan dan kemurungan (anti-depressent). 🌹 Mengandungi vitamin A , B3, C, D dan E. 🌹 Menghilangkan keletihan dan memberi ketenangan. 🌹 Menghilangkan sakit kepala dan pening.

BERAT :
50 GRAM (1 BOTOL)

HARGA :
1 BOTOL : RM 50.00
2 BOTOL : RM 90.00

FREE POSTAGE untuk Semenanjung Malaysia!

SABAH / SARAWAK postage RM 15.00 untuk setiap 4 botol.

STOK TERHAD.
100% DARI MOROCCO 🌹

Macam mana nak order?
Korang klik je link ni : http://www.wasap.my/60192018723
http://www.wasap.my/60192018723
http://www.wasap.my/60192018723

#Teh
#Rose
#RoseBuds
#BungaMawar
#RoseBudsTea
Read more
Ini ROSE BUDS tau. Putik Bunga Mawar yang diimport khas dari negara Morocco <span class="emoji emoji2665"></span> Buka je botol Rose Buds ...
Media Removed
Ini ROSE BUDS tau. Putik Bunga Mawar yang diimport khas dari negara Morocco Buka je botol Rose Buds ni... Masya'Allah bau bunga mawar asli dia... harum semerbak! Cara dia senang je... untuk buat teh, rendam 3-5 kuntum Rose Bud ke dalam secawan air panas. Biarkan selama 30 minit. Lepas ... Ini ROSE BUDS tau. Putik Bunga Mawar yang diimport khas dari negara Morocco ♥ Buka je botol Rose Buds ni... Masya'Allah bau bunga mawar asli dia... harum semerbak! 🌹

Cara dia senang je... untuk buat teh, rendam 3-5 kuntum Rose Bud ke dalam secawan air panas. Biarkan selama 30 minit. Lepas tu boleh minum dah. Rasa dan bau bunga mawar wangi semerbak... Boleh tambah dengan madu dan terus minum... Sedappp! 🤤

Oh ya! Bukan itu saja... boleh juga untuk buat smoothies, makan dengan yoghurt, blend (kisar) untuk dijadikan jus, buat kek, muffin, cupcakes, cookies, campur dalam air kolah buat mandian, buat ROSE WATER dan macam-macam lagilah! 😍 🌹 Bagus untuk kecantikkan kulit, semakin halus, lembut, cerah dan tiada lagi kulit kusam! Insya'Allah amalan yang istiqomah akan nampak perubahan pada kulit. 🌹 Paling best... tiada lagi bau badan yang tidak menyenangkan kerana bau badan dan peluh seakan-akan bau BUNGA ROSE... fuhh! 🌹 Mengurangkan PMS dan senggugut. 🌹 Bagus untuk sistem peranakan bagi meningkat kesuburan. 🌹 Merangsang pertumbuhan tisu dan penghasilan kolagen membuatkan kulit menjadi muda remaja! 🌹 Mengurangkan tekanan dan stress. 🌹 Meningkatkan sistem imun. 🌹 Membuka penutupan pada saluran bronkial (paru-paru). 🌹 Mencium bau bunga ros dapat menguatkan daya ingatan mereka yang mudah lupa. 🌹 Merawat infeksi pundi kencing. 🌹 Memberi kesan penyejukan pada badan bagi merawat demam dan selsema. 🌹 Mengekalkan kesihatan usus. 🌹 Mengandungi bahan pengantioksida (Flavonoid) yang dapat menentang kanser dan penyakit kardiovaskular. 🌹 Meredakan DEPRESSION dan ANXIETY iaitu kebimbangan dan kemurungan (anti-depressent). 🌹 Mengandungi vitamin A , B3, C, D dan E. 🌹 Menghilangkan keletihan dan memberi ketenangan. 🌹 Menghilangkan sakit kepala dan pening.

BERAT :
50 GRAM (1 BOTOL)

HARGA :
1 BOTOL : RM 50.00
2 BOTOL : RM 90.00

FREE POSTAGE untuk Semenanjung Malaysia!

SABAH / SARAWAK postage RM 15.00 untuk setiap 4 botol.

STOK TERHAD.
100% DARI MOROCCO 🌹

Macam mana nak order?
Korang klik je link ni : http://www.wasap.my/60192018723
http://www.wasap.my/60192018723
http://www.wasap.my/60192018723

#Teh
#Rose
#RoseBuds
#BungaMawar
#RoseBudsTea
Read more
Halal Glutathione Supplement <span class="emoji emoji1f606"></span><span class="emoji emoji1f495"></span> . <span class="emoji emoji1f31f"></span> GLUTA LACHEL + New Package Year 2018 <span class="emoji emoji2757"></span>️Original By #Skinestclinic ...
Media Removed
Halal Glutathione Supplement . GLUTA LACHEL + New Package Year 2018 ️Original By #Skinestclinic 🇹🇭 . Produk suplement yang lagii booming yaituu gluta lachel . . Manfaat Gluta Lachel By Skinest Thailand : . Membantu memutihkan dan mencerahkan warna kulit. Membantu ... Halal Glutathione Supplement 😆💕
.
🌟 GLUTA LACHEL +
New Package Year 2018
❗️Original By #Skinestclinic 🇹🇭 .
🌹 Produk suplement yang lagii booming yaituu gluta lachel😘😘 .
.
👉Manfaat Gluta Lachel By Skinest Thailand :
.
❤Membantu memutihkan dan mencerahkan warna kulit.
❤Membantu membasmi jerawat, kerutan, bekas jerawat dan hitam hitam serta flek di wajah.
❤Membantu meratakan belang di seluruh tubuh.
❤Membantu membuat puting susu dan bibir menjadi lebih merah/ pink.
❤Membantu mengontrol minyak di wajah.
❤Membantu memudarkan bekas luka, alergi dan gigitan nyamuk pada kulit.
❤Membantu memudarkan kantong mata yang gelap atau bengkak..
❤Membantu menghaluskan kulit, mengecilkan pori dan membuat kulit sehat bercahaya.
❤Membantu warna kulit menjadi putih kepink-pinkan dan bukan putih pucat.Membantu menyehatkan kuku dan rambut.
❤Membantu kulit menjadi lebih kenyal, glow, sehat dan beraura.

Keunggulan Gluta LACHEL ORIGINAL Skinest Clinic :
.
❤100% terbuat dari bahan-bahan alami .
❤50x lebih cepat diresap dari pada vitamin C
❤1 kapsul Gluta Lachel sama dengan 50 buah tomat
❤4 kapsul gluta lain = 1 kap Gluta Lachel
❤Tidak meningalkan zat endapan ditubuh
❤Hasil permanen dan tidak akan balik hitam
.
Cara Konsumsi Gluta Lachel Original : .
❤Dosis Tinggi (Untuk yang susah putih / sudah terlalu banyak konsumsi GLUTA) : 7 hari pertama konsumsi 2 kapsul 2x sehari (sebelum sarapan dan sebelum tidur)
❤Formula Cepat (Untuk memperbaiki sel kulit secara CEPAT) : Minum 2 kapsul sebelum tidur
❤Formula Normal : Konsumsi 1 kapsul sebelum tidur. ..
.
.
ORDER ▶️
LINE: @sap6353i ( pake @ )
WA: 0812 1386 9256

#geabeautycare #glutalachel #nekosoap #nekosunscreen #sexyboom #antiblack #antiblackcream #dietyslim #diety #glutalapunzel #worldwideshipping #openreseller #onlineshopping #indonesia #malaysia #cambodia #luxurylifestyle #luxuryhomes #quoteoftheday #halal #muslim #beautyproduct #feedback #review #testimoni #testimonial #beforeandafter
Read more
Loading...