Loading...


Unique profiles
3
Most used tags
Total likes
0
Top locations

Average media age
816.5 days
to ratio
4
Blissful <span class="emoji emoji1f4f7"></span>: @reena_ray
Media Removed
Blissful : @reena_ray Blissful 📷: @reena_ray
Loading...
Final End result!!! Bam #like4like #l4l #bored #photooftheday #instagoods #selfie #allstar #happy #lovely #greatday #intense #late #ray #reena #reed #ray #help #ninja #relax #you #smile #pass #sweet #swag #canada #bc
Media Removed
Final End result!!! Bam #like4like #l4l #bored #photooftheday #instagoods #selfie #allstar #happy #lovely #greatday #intense #late #ray #reena #reed #ray #help #ninja #relax #you #smile #pass #sweet #swag #canada #bc Final End result!!! Bam
#like4like #l4l #bored #photooftheday #instagoods #selfie #allstar #happy #lovely #greatday #intense #late #ray #reena #reed #ray #help #ninja #relax #you #smile #pass #sweet #swag #canada #bc
PREORDER CC CREAM ANTI BLUE RAY PERTAMA DI MALAYSIA TENGAH ON SEKARANG!!! . Ramai antara kita tahu apa itu sunburn. Ia merupakan kesan terbakar pada kulit yang terdedah oleh cahaya matahari. Tekini kita tidak perlu risau kerana banyak krim sunblock yang dijual untuk mencegah kulit kita ... PREORDER CC CREAM ANTI BLUE RAY PERTAMA DI MALAYSIA TENGAH ON SEKARANG!!!
.
Ramai antara kita tahu apa itu sunburn. Ia merupakan kesan terbakar pada kulit yang terdedah oleh cahaya matahari. Tekini kita tidak perlu risau kerana banyak krim sunblock yang dijual untuk mencegah kulit kita dari sinaran matahari.
.
Tetapi ramai yang belum tahu dan peka kepada blueray dan kesan bahayanya kerana ianya tidak dapat dilihat tetapi ianya memang wujud.
.
Sekarang banyak negara luar yang sudah mengeluarkan produk kosmetik untuk menghalang sinar blueray ini dan kami juga akan menjadi pengeluar produk kosmetik yang boleh melindungi kulit anda dari sinaran blueray yang merbahaya.
.
Per Order CC CREAM ANTI BLUERAY pertama di Malaysia dah pun dibuka!! Ayuh buat tempahan sekarang demi menyelamatkan kulit kita dari sengketa sinar yang merosakkan.
.
JOM PM KAT WASAP CIK REENA
.
Klik www.wasap.my/60193447788/CCPreorder
Klik www.wasap.my/60193447788/CCPreorder
Klik www.wasap.my/60193447788/CCPreorder

#CalitCalitMakinCantik
Read more
COMING SOON! OPEN FOR PREORDER DAN MEMERLUKAN PENGEDAR SELURUH MALAYSIA! Wahhh! Tgk tu Zarra ...
Media Removed
COMING SOON! OPEN FOR PREORDER DAN MEMERLUKAN PENGEDAR SELURUH MALAYSIA! Wahhh! Tgk tu Zarra dah nak keluar kan CC Cream? APA TU CC CREAM ANTI BLUE RAY? *Apa itu Blue light?* Sinaran Biru atau Blue Light ni dihasilkan oleh Skrin Digital daripada smartphone, gadget, laptop & komputer ... COMING SOON! OPEN FOR PREORDER DAN MEMERLUKAN PENGEDAR SELURUH MALAYSIA!

Wahhh! Tgk tu Zarra dah nak keluar kan CC Cream?
APA TU CC CREAM ANTI BLUE RAY? *Apa itu Blue light?*
☑ Sinaran Biru atau Blue Light ni dihasilkan oleh Skrin Digital daripada smartphone, gadget, laptop & komputer yang kita gunakan. *Bahaya ke Blue Light ni?*
☑ Ya, yang kita tau sebelum ni cahaya biru boleh merosakkan penglihatan mata, namun kajian terkini di Amerika juga memberitahu kesan dan bahayanya kepada kulit wajah kita. Blue light boleh menyebabkan kulit manusia cepat tua, hilang keanjalan, cepat berkedut dan berisiko untuk mendapat kanser kulit. Apatah lagi statistik menunjukkan secara purata manusia mengadap digital skrin mereka sekurang-kurangnya 6 jam sehari!! DI MALAYSIA, INILAH KRIM ANTI BLUE LIGHT YANG PERTAMA SEUMPAMANYA!

So segera lah mendapatkannya. Lindungi kulit wajah anda untuk melambatkan proses penuaan.

PERCUMA Beauty Blender untuk 100 pembeli pertama sahaja !!! JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788/PreOrderCC
Klik www.wasap.my/60193447788/PreOrderCC
Klik www.wasap.my/60193447788/PreOrderCC

#CalitCalitMakinCantik
Read more
CC CREAM ANTI BLUE RAY PERTAMA DI MALAYSIA TELAHPUN MUNCUL!! . Ramai antara kita tahu apa itu sunburn. ...
Media Removed
CC CREAM ANTI BLUE RAY PERTAMA DI MALAYSIA TELAHPUN MUNCUL!! . Ramai antara kita tahu apa itu sunburn. Ia merupakan kesan terbakar pada kulit yang terdedah oleh cahaya matahari. . Ada banyak krim sunblock yang dijual untuk mencegah kulit kita dari sinaran matahari. . Tetapi ramai ... CC CREAM ANTI BLUE RAY PERTAMA DI MALAYSIA TELAHPUN MUNCUL!!
.
Ramai antara kita tahu apa itu sunburn. Ia merupakan kesan terbakar pada kulit yang terdedah oleh cahaya matahari.
.
Ada banyak krim sunblock yang dijual untuk mencegah kulit kita dari sinaran matahari.
.
Tetapi ramai yang belum tahu dan peka kepada blueray (cahaya biru) yang dihasilkan oleh skrin digital spt smartphone, gadget, pc & laptop dan kesan bahayanya kerana ianya tidak dapat dilihat tetapi ianya memang wujud. .
Sekarang banyak negara luar yang sudah mengeluarkan produk kosmetik untuk menghalang sinar blueray ini dan kini kami menjadi pengeluar produk kosmetik yang boleh melindungi kulit anda dari sinaran blueray yang merbahaya.
.
Per-Order CC CREAM ANTI BLUERAY pertama di Malaysia dah pun dibuka!! Ayuh buat tempahan sekarang demi menyelamatkan kulit kita dari sengketa sinar yang merosakkan.
.
PERCUMA BEAUTY BLENDER UNTUK 100 PEMBELI PERTAMA.
.
JOM PM KAT WASAP CIK REENA NOW
.
Klik www.wasap.my/60193447788/CCPreorder
Klik www.wasap.my/60193447788/CCPreorder
Klik www.wasap.my/60193447788/CCPreorder

#CalitCalitMakinCantik
Read more
Loading...