Restaurang middag sommar

Unique profiles
1
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Nosh and Chow
Average media age
593.5 days
to ratio
JOBB PÅ STUREPLAN FINNS! Jag och min kära kompanjon @joelighe har en sommar framför med minst sagt ...
Media Removed
JOBB PÅ STUREPLAN FINNS! Jag och min kära kompanjon @joelighe har en sommar framför med minst sagt många bollar i luften. Vi söker nu en person som kan komplettera oss i vårt arbete med Nosh & Chow’s övervåning. Du är social, driven, strukturerad och service-minded och har god kompetens ... JOBB PÅ STUREPLAN FINNS!
Jag och min kära kompanjon @joelighe har en sommar framför med minst sagt många bollar i luften.
Vi söker nu en person som kan komplettera oss i vårt arbete med Nosh & Chow’s övervåning.
Du är social, driven, strukturerad och service-minded och har god kompetens för vad som krävs för att ett krogbesök ska vara gött. Du förstår vikten i att se alla gäster, från ”vanliga” stammisar till Zlatan och du tycker det är roligt att vistas i utemiljö. Du lär gärna känna nya människor och du tycker det är trevligt att föra olika människor samman.
Du gillar att festa men du förstår att ditt jobb också är ett jobb.
Du är riktigt bra på att kolla din telefon riktigt ofta.
Du får (likt våra liv) leva med att många roliga och sena helg-aktiviteter prioriteras bort då detta uppdrag främst är av närvaro-karaktär. Dvs vi söker dig som är på plats och bidrar till en härlig stämning snarare än en projektledande kontorsroll.
Du tycker också att det är trevligt att äta middag på restaurang.
Du är också införstådd med att vi söker nån som kan avlasta oss snarare än ytterligare en o-diagnosticerad narcissist som har 200 missade samtal i telefonen.
Det är meriterande om du rent långsiktigt vill ta egna intiativ kring bokningar och fester men du är ödmjuk inför att många riktlinjer för hur huset fungerar redan är satta.
Det är helt klart en fördel om du pluggar eller har ett jobb som gör att det är i ditt intresse att ha jobb just på helgen. Det är också en fördel om du inte precis gick ut gymnasiet då vi har en åldersgräns som är 25+ på Nosh & Chow.
Andra saker som också helt klart är meriterande men inte ett måste:
Du är inte en snubbe. Du har ett stort intresse för musik och kultur, eller typ marknadsföring och mode eller nåt. Du har nån form av erfarenhet kring att göra events eller jobb inom restaurangbranschen. Du har ett brett kontaktnät. Du vill eller är DJ.
Det finns också en hel del andra projekt som vi på sikt är intresserade av att ta in dig på om samarbetet fungerar.
Håll din ansökan kort.
[email protected]
Read more