Loading Content...

Restaurant bestplace best shqiperi

Loading...


Unique profiles
1
Most used tags
Total likes
0
Top locations

Average media age
785.5 days
to ratio
[ Antipasta deti të gatuara. Ju mirëpresim në il Gusto Ristorante ] #seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia
Media Removed
[ Antipasta deti të gatuara. Ju mirëpresim në il Gusto Ristorante ] #seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia [ Antipasta deti të gatuara. Ju mirëpresim në il Gusto Ristorante ]

#seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia
Loading...
[ Linguine me gaforre. Ju mirëpresim në il Gusto Bistro ] #pasta #crab #seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia
Media Removed
[ Linguine me gaforre. Ju mirëpresim në il Gusto Bistro ] #pasta #crab #seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia [ Linguine me gaforre. Ju mirëpresim në il Gusto Bistro ]

#pasta #crab #seafood #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia
[ Karkaleca të përgatirura në zgarë. Ejani në il Gusto Bistro, në vendin e shijes së mirë, të lirë ...
Media Removed
[ Karkaleca të përgatirura në zgarë. Ejani në il Gusto Bistro, në vendin e shijes së mirë, të lirë dhe të shpejtë ] #shrimp #grilled #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia [ Karkaleca të përgatirura në zgarë. Ejani në il Gusto Bistro, në vendin e shijes së mirë, të lirë dhe të shpejtë ]

#shrimp #grilled #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #bistro #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia
[ Tagliatelle me Jamón Iberico dhe djathë grana. Super shije e tokës në il Gusto Ristorante. Ju mirëpresim ...
Media Removed
[ Tagliatelle me Jamón Iberico dhe djathë grana. Super shije e tokës në il Gusto Ristorante. Ju mirëpresim ] #pasta #jamon #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia [ Tagliatelle me Jamón Iberico dhe djathë grana. Super shije e tokës në il Gusto Ristorante. Ju mirëpresim ]

#pasta #jamon #yummy #delicious #taste #food #instafood #instaeat #sharefood #foodpics #foodie #foodlover #follow #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia
[ Ju falenderojmë të gjithëve Ju miq dhe mikesha që keni zgjedhur il Gusto përgjatë gjithë këtyre ...
Media Removed
[ Ju falenderojmë të gjithëve Ju miq dhe mikesha që keni zgjedhur il Gusto përgjatë gjithë këtyre 8 viteve. Ju mirëpresim ] #happy #birthday #8 #years #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia [ Ju falenderojmë të gjithëve Ju miq dhe mikesha që keni zgjedhur il Gusto përgjatë gjithë këtyre 8 viteve. Ju mirëpresim ]

#happy #birthday #8 #years #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia
[ Ju mirëpresim në il Gusto Ristorante ] #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia
Media Removed
[ Ju mirëpresim në il Gusto Ristorante ] #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia [ Ju mirëpresim në il Gusto Ristorante ]

#ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia
Loading...
[ Gëzuar ditëlindjen il Gusto Ristorante ] #happy #birthday #8 #years #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia
Media Removed
[ Gëzuar ditëlindjen il Gusto Ristorante ] #happy #birthday #8 #years #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia [ Gëzuar ditëlindjen il Gusto Ristorante ]

#happy #birthday #8 #years #ilgusto #ilgustoalbania #bestplace #best #choice #welcome #ristorante #top #restaurant #tirana #shqiperi #albania #shqiperia
Loading...