Sabrina bakery taw

Loading...


Unique profiles
1
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Mamasab Cafe Academy
Average media age
564.4 days
to ratio
8
Mini Nutella Cheese Tart <span class="emoji emoji1f495"></span> . DIET? CHEAT DAY !! Tengah diet, tapi teringin plak nak makan Cheese ...
Media Removed
Mini Nutella Cheese Tart . DIET? CHEAT DAY !! Tengah diet, tapi teringin plak nak makan Cheese Tart, lagi derhaka ada pulak Nutella pulak..hmmm...OMG.. . But, don't worry dear!! Kita ada mini cheese tart Nutella..comey2 je!! Sekali ngap, hilang rasa teringin, tapi, confirm nak lagi... . memang ... Mini Nutella Cheese Tart 💕
.
DIET? CHEAT DAY !! Tengah diet, tapi teringin plak nak makan Cheese Tart, lagi derhaka ada pulak Nutella pulak..hmmm...OMG..
.
But, don't worry dear!! Kita ada mini cheese tart Nutella..comey2 je!! Sekali ngap, hilang rasa teringin, tapi, confirm nak lagi...
.
memang sedapppp taw..untuk penggemar2 cheese & coklat, confirm, mesti suka ❤️❤️❤️
.
Mini nutella cheese tart berry tahap VS Mini nutella cheese tart standard ZOOM IN
.
Jangan tenung lama2 taw. Yg ni versi sekali ngap habis 😍
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan Petaling Jaya .
No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34
Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor
Admin : 0166702000
.
Atau
Ke @sabrina_bakery_cyberjaya
.
No 11 Block B, Jalan GC 3
Persiaran Apec
63000 Cyberjaya
Admin : 014 6231060
.
Atau
Ke @sabrina.bakery_bukit.mahkota
.
51-G Jln BM2/3
Bandar bukit mahkota
43000 bangi kajang selangor
.
Admin : 0123527116
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2 .
#cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake
#mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek
Read more
Loading...
AWAS . BACA SECARA SLOW MOTION !!! . Berhati2 bila syg2 makan WHOOPIE PIE KING ni taw. Dalamnya ...
Media Removed
AWAS . BACA SECARA SLOW MOTION !!! . Berhati2 bila syg2 makan WHOOPIE PIE KING ni taw. Dalamnya penuh dengan CHEESE n NUTELLA yg penuhhh . Pasti membuatkan syg2 hilang stres jawabnya 😇 . Memang terbukti. Kajian mengatakan chocolate membantu mengurangkan stress. . Nak tgok harga ... AWAS .
BACA SECARA SLOW MOTION !!!
.
Berhati2 bila syg2 makan WHOOPIE PIE KING ni taw. Dalamnya penuh dengan CHEESE n NUTELLA yg penuhhh
.
Pasti membuatkan syg2 hilang stres jawabnya 😇
.
Memang terbukti. Kajian mengatakan chocolate membantu mengurangkan stress. .
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan Petaling Jaya @mamasab_cafe.academy
.
No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34
Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor
Admin : 0166702000
.
Atau
Ke @sabrina_bakery_cyberjaya
.
No 11 Block B, Jalan GC 3
Persiaran Apec
63000 Cyberjaya
Admin : 014 6231060
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
Read more
Tart nenas berhantu . Betul ke hantu? Eh eh bukan hantulah. Bila makan tu berhantu lahhh. Macam ...
Media Removed
Tart nenas berhantu . Betul ke hantu? Eh eh bukan hantulah. Bila makan tu berhantu lahhh. Macam mana tak berhantu oiiii, bila dah rasa TART NENAS berhantu ni, rasanya cukup menghantui diriku . Tart nenas ni dalam ada 45pcs taw Harganya RM35 . Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan Petaling ... Tart nenas berhantu .
Betul ke hantu? Eh eh bukan hantulah. Bila makan tu berhantu lahhh. Macam mana tak berhantu oiiii, bila dah rasa TART NENAS berhantu ni, rasanya cukup menghantui diriku 😱
.
Tart nenas ni dalam ada 45pcs taw
Harganya RM35 😘
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan Petaling Jaya @mamasab_cafe.academy
.
No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34
Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor
Admin : 0166702000
.
Atau
Ke @sabrina_bakery_cyberjaya
.
No 11 Block B, Jalan GC 3
Persiaran Apec
63000 Cyberjaya
Admin : 014 6231060
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
Read more
Kena up jgk gambaq ni sebab ade yg tye macam mana ye kalau nak ganache sahaja. Taknak cheese! . Gitewwww<span class="emoji emoji1f605"></span> . Yg ...
Media Removed
Kena up jgk gambaq ni sebab ade yg tye macam mana ye kalau nak ganache sahaja. Taknak cheese! . Gitewwww . Yg ni request drp syg2 rare taw. Lain machiamm requestnya . Saiz 6" Harganya RM100 sahaja Terlajak murah! . Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan Petaling Jaya @mamasab_cafe.academy . No ... Kena up jgk gambaq ni sebab ade yg tye macam mana ye kalau nak ganache sahaja. Taknak cheese!
.
Gitewwww😅
.
Yg ni request drp syg2 rare taw. Lain machiamm requestnya 😱
.
Saiz 6"
Harganya RM100 sahaja
Terlajak murah!
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan Petaling Jaya @mamasab_cafe.academy
.
No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34
Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor
Admin : 0166702000
.
Atau
Ke @sabrina_bakery_cyberjaya
.
No 11 Block B, Jalan GC 3
Persiaran Apec
63000 Cyberjaya
Admin : 014 6231060
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
Read more
Tahniah @zuramohamad_ yg menjadi PEMENANG CABUTAN BERTUAH untuk kali ini. Tahniah tahniah dan ...
Media Removed
Tahniah @zuramohamad_ yg menjadi PEMENANG CABUTAN BERTUAH untuk kali ini. Tahniah tahniah dan tahniah kerana dapat Combo Dahsyat yg paling MELETOPSS di Sabrina Bakery . Memang bulan ni bulan memberi kan. Thats why MAMA @diva_mamasab nak bg je kepada 25 customer yg Bertuah yg dtg membeli ... Tahniah @zuramohamad_ yg menjadi PEMENANG CABUTAN BERTUAH untuk kali ini. Tahniah tahniah dan tahniah kerana dapat Combo Dahsyat yg paling MELETOPSS di Sabrina Bakery
.
Memang bulan ni bulan memberi kan. Thats why MAMA @diva_mamasab nak bg je kepada 25 customer yg Bertuah yg dtg membeli ke Mamasab Cafe. 👏
.
Nanti syg2 yg dtg jangan lupa isi cabutan bertuah taw. Mana tahu rezeki korang plak lepas ni 😇
Read more
Hah ni dia DFCC BERRY, MALTESERS KIT KAT. KAYA dengan topping taw. Meriahhh . Meh mana yg nak WALK ...
Media Removed
Hah ni dia DFCC BERRY, MALTESERS KIT KAT. KAYA dengan topping taw. Meriahhh . Meh mana yg nak WALK in boleh ke cawangan Petaling Jaya @mamasab_cafe.academy . No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34 Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor Admin : 0166702000 . Atau Ke @sabrina_bakery_cyberjaya . No ... Hah ni dia DFCC BERRY, MALTESERS KIT KAT.
KAYA dengan topping taw. Meriahhh
.
Meh mana yg nak WALK in boleh ke cawangan Petaling Jaya @mamasab_cafe.academy
.
No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34
Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor
Admin : 0166702000
.
Atau
Ke @sabrina_bakery_cyberjaya
.
No 11 Block B, Jalan GC 3
Persiaran Apec
63000 Cyberjaya
Admin : 014 6231060
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
Read more
Loading...
Coconut cookies yg rangup dan SEDAP lain machiammmm . Yg ni pun ade taw kat Mamasab Cafe untuk cookies ...
Media Removed
Coconut cookies yg rangup dan SEDAP lain machiammmm . Yg ni pun ade taw kat Mamasab Cafe untuk cookies RAYA. Yg pastinya menggamit kenangan keluarga . Resepi turun temurun taw. Cookies ni digoreng sendiri untuk mendapatkan rasa yg cukup cukup cukup meletop bila ditelan dan ianya cair ... Coconut cookies yg rangup dan SEDAP lain machiammmm
.
Yg ni pun ade taw kat Mamasab Cafe untuk cookies RAYA. Yg pastinya menggamit kenangan keluarga .
Resepi turun temurun taw. Cookies ni digoreng sendiri untuk mendapatkan rasa yg cukup cukup cukup meletop bila ditelan dan ianya cair dalam mulut. Bila menjelang musim Raya, cookies ni mesti ade dalam list raya. Betol tak?
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan Petaling Jaya @mamasab_cafe.academy
.
No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34
Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor
Admin : 0166702000
.
Atau
Ke @sabrina_bakery_cyberjaya
.
No 11 Block B, Jalan GC 3
Persiaran Apec
63000 Cyberjaya
Admin : 014 6231060
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
Read more
Tiber2 PROMOSI <span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span> . Macam2 team @mamasabrina_norin letak nama PROMO kali ni <span class="emoji emoji1f601"></span> . Cepat2 grab ...
Media Removed
Tiber2 PROMOSI . Macam2 team @mamasabrina_norin letak nama PROMO kali ni . Cepat2 grab limited only Grab mana2 TIGA slice kek or minipack bernilai RM10, syg2 dapat dengan harga RM25 sahaja bukannya RM30 taw . Jimatnyaaa! . Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina ... Tiber2 PROMOSI 😂😂😂
.
Macam2 team @mamasabrina_norin letak nama PROMO kali ni 😁
.
Cepat2 grab limited only
Grab mana2 TIGA slice kek or minipack bernilai RM10, syg2 dapat dengan harga RM25 sahaja bukannya RM30 taw 😱
.
Jimatnyaaa! .
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan Petaling Jaya @mamasab_cafe.academy
.
No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34
Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor
Admin : 0166702000
.
Atau
Ke @sabrina_bakery_cyberjaya
.
No 11 Block B, Jalan GC 3
Persiaran Apec
63000 Cyberjaya
Admin : 014 6231060
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
Read more
Loading...
Baby pun sukakan Cheezy Cracker ni <span class="emoji emoji1f60d"></span> . Mak2 boleh la buat stok kat rumah masa cuti sekolah nieee..Confirm ...
Media Removed
Baby pun sukakan Cheezy Cracker ni . Mak2 boleh la buat stok kat rumah masa cuti sekolah nieee..Confirm anak2 tersenyum riang bila lapar terus ngaaaap ngaaap.. . "JAJAN SIHAT" . sini sini saya perkenalkan "CHESSY CRACKER by @sabrina_bakery . Mengandungi susu formula yang berkualiti Menggunakan ... Baby pun sukakan Cheezy Cracker ni 😍
.
Mak2 boleh la buat stok kat rumah masa cuti sekolah nieee..Confirm anak2 tersenyum riang bila lapar terus ngaaaap ngaaap..
.
"JAJAN SIHAT"
.
sini sini saya perkenalkan "CHESSY CRACKER by @sabrina_bakery
.
✔Mengandungi susu formula yang berkualiti
✔Menggunakan Cheese Powder Berkualiti
✔Produk Homemade
✔TIADA MSG...sesuai sangat dengan anak2..apatah lagi Mak Ayah Atuk Nenek pun boleh makan
✔Digaul dan dibuat dengan Penuh Kasih Sayang taw!
.
Meh mana yg nak WALK in boleh ke cawangan petaling jaya @mamasab_cafe.academy
.
No 7/1 jalan pjs3/34
Taman sri manja 46000 petaling jaya Selangor pjs3
admin 0166702000
.
Atau
Ke @sabrina_bakery_cyberjaya
.
No 11 block B, jalan GC 3
Persiaran Apec
63000 Cyberjaya
Admin : 014 6231060
.
Mana yg nak Delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan No phone sayang2 pada Agent yg available ke tempat sayang2
Read more
Welcome to Sabrina Bakery . Hari ini kami beroperasi dari jam 8.30am sehingga 2pm taw . Jom serbu ...
Media Removed
Welcome to Sabrina Bakery . Hari ini kami beroperasi dari jam 8.30am sehingga 2pm taw . Jom serbu ramai2 untuk promosi yg sedang meletops sekarang ni . Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery . Meh mana yg nak WALK in boleh ... Welcome to Sabrina Bakery .
Hari ini kami beroperasi dari jam 8.30am sehingga 2pm taw .
Jom serbu ramai2 untuk promosi yg sedang meletops sekarang ni .
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan Petaling Jaya
.
No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34
Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor
Admin : 0166702000
.
Atau
Ke @sabrina_bakery_cyberjaya
.
No 11 Block B, Jalan GC 3
Persiaran Apec
63000 Cyberjaya
Admin : 014 6231060
.
Atau
Ke @sabrina.bakery_bukit.mahkota
.
51-G Jln BM2/3
Bandar bukit mahkota
43000 bangi kajang selangor
.
Admin : 0123527116
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2 .
#cakedecorating #cakes #cake #cakesmash #cakepops #cakeboss #cakery #cutecake
#mamasab #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #gulacakery #pavlova #romahterlajaklaris #cake #cheese #secretrecipe #cakedecorating #cakepops #cakeboss #cakecakecake #cakelove #cakeshop #birthdaycake #cakelover #cakedesigner #cakedesign #chocolatecake #tempahankek #kekkawin #sayajualkek
Read more
Tiber2 PROMOSI <span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span> . Macam2 team @mamasabrina_norin letak nama PROMO kali ni <span class="emoji emoji1f601"></span> . Cepat2 grab ...
Media Removed
Tiber2 PROMOSI . Macam2 team @mamasabrina_norin letak nama PROMO kali ni . Cepat2 grab limited only Grab mana2 TIGA slice kek or minipack bernilai RM10, syg2 dapat dengan harga RM25 sahaja bukannya RM30 taw . Jimatnyaaa! . Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina ... Tiber2 PROMOSI 😂😂😂
.
Macam2 team @mamasabrina_norin letak nama PROMO kali ni 😁
.
Cepat2 grab limited only
Grab mana2 TIGA slice kek or minipack bernilai RM10, syg2 dapat dengan harga RM25 sahaja bukannya RM30 taw 😱
.
Jimatnyaaa! .
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan Petaling Jaya @mamasab_cafe.academy
.
No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34
Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor
Admin : 0166702000
.
Atau
Ke @sabrina_bakery_cyberjaya
.
No 11 Block B, Jalan GC 3
Persiaran Apec
63000 Cyberjaya
Admin : 014 6231060
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
Read more
Tiber2 PROMOSI <span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span> . Macam2 team @mamasabrina_norin letak nama PROMO kali ni <span class="emoji emoji1f601"></span> . Cepat2 grab ...
Media Removed
Tiber2 PROMOSI . Macam2 team @mamasabrina_norin letak nama PROMO kali ni . Cepat2 grab limited only Grab mana2 TIGA slice kek or minipack bernilai RM10, syg2 dapat dengan harga RM25 sahaja bukannya RM30 taw . Jimatnyaaa! . Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina ... Tiber2 PROMOSI 😂😂😂
.
Macam2 team @mamasabrina_norin letak nama PROMO kali ni 😁
.
Cepat2 grab limited only
Grab mana2 TIGA slice kek or minipack bernilai RM10, syg2 dapat dengan harga RM25 sahaja bukannya RM30 taw 😱
.
Jimatnyaaa! .
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan Petaling Jaya @mamasab_cafe.academy
.
No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34
Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor
Admin : 0166702000
.
Atau
Ke @sabrina_bakery_cyberjaya
.
No 11 Block B, Jalan GC 3
Persiaran Apec
63000 Cyberjaya
Admin : 014 6231060
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
Read more
Loading...
Marinated Lamb Sabrina Bakery yg mempunyai 19 rempah Ratu RAHSIA <span class="emoji emoji1f631"></span> . Hari Raya HAJI dah nak dekat ...
Media Removed
Marinated Lamb Sabrina Bakery yg mempunyai 19 rempah Ratu RAHSIA . Hari Raya HAJI dah nak dekat Kambing lah merupakan menu utama time raya haji ni Booking siap2 dengan admin mama cepat2 taw. Nanti kambing ni cepat habis . Apalagi jom grab Sekarang! . Bila grilled mesti bau semerbakkk ... Marinated Lamb Sabrina Bakery yg mempunyai 19 rempah Ratu RAHSIA 😱
.
Hari Raya HAJI dah nak dekat 😍
Kambing lah merupakan menu utama time raya haji ni
Booking siap2 dengan admin mama cepat2 taw. Nanti kambing ni cepat habis .
Apalagi jom grab Sekarang! .
Bila grilled mesti bau semerbakkk oiii
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan Petaling Jaya @mamasab_cafe.academy
.
No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34
Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor
Admin : 0166702000
.
Atau
Ke @sabrina_bakery_cyberjaya
.
No 11 Block B, Jalan GC 3
Persiaran Apec
63000 Cyberjaya
Admin : 014 6231060
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
Read more
Kepada yang nak berbisnes macam @mamasabrina_norin by Sabrina Bakery, apa kata tengok dulu video ni. Bisnes bukan setakat pump modal jer taw. Banyak lagi perkara penting sayang2 kena tahu. . . Sayang2 nak tahu berapa modal Mama mulakan bisnes Sabrina Bakery ni ? Sayang2 WAJIB TENGOK ... Kepada yang nak berbisnes macam @mamasabrina_norin by Sabrina Bakery, apa kata tengok dulu video ni. Bisnes bukan setakat pump modal jer taw. Banyak lagi perkara penting sayang2 kena tahu.
.
.
Sayang2 nak tahu berapa modal Mama mulakan bisnes Sabrina Bakery ni ? Sayang2 WAJIB TENGOK video ni !
.
.
Video full sayang2 boleh tengok dalam FB Group Sabrina Bakery Warrior. Banyak lagi tips bisnes, tips pengurusan masa, tips keluarga dan tips kewangan Mama kongsikan. Bukan sahaja untuk agent2 Mamasab tapi untuk tontonan umum juga.
.
Lots of Love,
MAMASAB 🌹
Read more
Puas hati sangat2<span class="emoji emoji1f60d"></span> Alhamdulillah . Setiap pelusuk negeri di semenanjung malaysia boleh dapatkan ...
Media Removed
Puas hati sangat2 Alhamdulillah . Setiap pelusuk negeri di semenanjung malaysia boleh dapatkan cookies VIRAL Sabrina Bakery ni . Sekarang dah boleh post taw . Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery . Meh mana ... Puas hati sangat2😍
Alhamdulillah .
Setiap pelusuk negeri di semenanjung malaysia boleh dapatkan cookies VIRAL Sabrina Bakery ni 😱😱😱
.
Sekarang dah boleh post taw .
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan Petaling Jaya @mamasab_cafe.academy
.
No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34
Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor
Admin : 0166702000
.
Atau
Ke @sabrina_bakery_cyberjaya
.
No 11 Block B, Jalan GC 3
Persiaran Apec
63000 Cyberjaya
Admin : 014 6231060
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
Read more
Loading...
Mencari "JAJAN SIHAT" . Tu dia CHEEZY CRACKER by Sabrina Bakery! . <span class="emoji emoji2705"></span> Mengandungi susu formula ...
Media Removed
Mencari "JAJAN SIHAT" . Tu dia CHEEZY CRACKER by Sabrina Bakery! . Mengandungi susu formula yang berkualiti Menggunakan Cheese Powder Berkualiti Produk Homemade TIADA MSG! Sesuai untuk kudapan seisi keluarga termasuk anak2 Digaul dan dibuat dengan Penuh Kasih Sayang ... Mencari "JAJAN SIHAT"
.
Tu dia CHEEZY CRACKER by Sabrina Bakery!
.
✅ Mengandungi susu formula yang berkualiti
✅ Menggunakan Cheese Powder Berkualiti
✅ Produk Homemade
✅ TIADA MSG!
Sesuai untuk kudapan seisi keluarga termasuk anak2 ✅ Digaul dan dibuat dengan Penuh Kasih Sayang taw!
.
Jajan ni selalu STOCK SOLD OUT sebab CUSTOMER BELI BUKAN Sebalang Dua TAPI Berbalang2 Borong untuk Simpan Stock!! 😱😱 Tak Percaya Jom Cuba! 😉😉 Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan Petaling Jaya @mamasab_cafe.academy
.
No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34
Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor
Admin : 0166702000
.
Atau
Ke @sabrina_bakery_cyberjaya
.
No 11 Block B, Jalan GC 3
Persiaran Apec
63000 Cyberjaya
Admin : 014 6231060
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
Read more
In the making KEK DFCC. Kek yg viral di Sabrina Bakery gitew. Mana tak viralnya . Kek ni ada 4 lapisan AJAIB taw. Sampai meleleh caramel n nutella nya . Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery . Meh mana yg nak WALK in boleh ... In the making KEK DFCC. Kek yg viral di Sabrina Bakery gitew. Mana tak viralnya
.
Kek ni ada 4 lapisan AJAIB 🎊🎉 taw. Sampai meleleh caramel n nutella nya .
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Sabrina Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan Petaling Jaya @mamasab_cafe.academy
.
No 7-1 (ground floor) Jalan PJS3/34
Taman Sri Manja 46000 Petaling Jaya Selangor
Admin : 0166702000
.
Atau
Ke @sabrina_bakery_cyberjaya
.
No 11 Block B, Jalan GC 3
Persiaran Apec
63000 Cyberjaya
Admin : 014 6231060
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
Read more
Tahniah @dianamahamood yg menjadi PEMENANG CABUTAN BERTUAH untuk kali ini. Tahniah tahniah dan ...
Media Removed
Tahniah @dianamahamood yg menjadi PEMENANG CABUTAN BERTUAH untuk kali ini. Tahniah tahniah dan tahniah kerana dapat Combo Dahsyat yg paling MELETOPSS di Sabrina Bakery . Memang bulan ni bulan memberi kan. Thats why MAMA @diva_mamasab nak bg je kepada 25 customer yg Bertuah yg dtg membeli ... Tahniah @dianamahamood yg menjadi PEMENANG CABUTAN BERTUAH untuk kali ini. Tahniah tahniah dan tahniah kerana dapat Combo Dahsyat yg paling MELETOPSS di Sabrina Bakery
.
Memang bulan ni bulan memberi kan. Thats why MAMA @diva_mamasab nak bg je kepada 25 customer yg Bertuah yg dtg membeli ke Mamasab Cafe. 👏
.
Nanti syg2 yg dtg jangan lupa isi cabutan bertuah taw. Mana tahu rezeki korang plak lepas ni 😇
Read more
Loading...
Loading...