Saja nak throwback

Unique profiles
37
Most used tags
Total likes
0
Top locations
23 Ramd, The Starling, Ginza, Tokyo, Japan
Average media age
496.5 days
to ratio
46
Just nak wish happy belated birthday untuk abg longgggg @faridsinclair yangg keeeee....... semoga ...
Media Removed
Just nak wish happy belated birthday untuk abg longgggg @faridsinclair yangg keeeee....... semoga abg dipanjangkan usia, dipermurahkan rezeki dan berjaya dalam kehidupan.. saja nak throwback pic lelamaaa.. pic zaman lemah ngan adikkkk angkat.. nak tgk mu naik pelaminnnnnnn.. kenapa ... Just nak wish happy belated birthday untuk abg longgggg @faridsinclair yangg keeeee....... semoga abg dipanjangkan usia, dipermurahkan rezeki dan berjaya dalam kehidupan.. saja nak throwback pic lelamaaa.. pic zaman lemah ngan adikkkk angkat.. nak tgk mu naik pelaminnnnnnn.. kenapa aku leh kawan lama ngan dia sbb dia FAHAM apa yg aku suka dan x suka kan abgggggg!!! #love
#happybirthday
#sahabat
#almost10years
Read more
Alhamdulillah..my Customer dah terima partial dia .. Uolls apa tunggu lagi...cepat order...nak ...
Media Removed
Alhamdulillah..my Customer dah terima partial dia .. Uolls apa tunggu lagi...cepat order...nak kulit cantik, licin tanpa cela.. Wasap kaksue sekarang.. +6019-6834025 . Nak beli loose blh Nak beli set penuh blh Nak cream mlm saje blh Nak cream siang saja blh Nak set trial blh... Wasap ... Alhamdulillah..my Customer dah terima partial dia ..
Uolls apa tunggu lagi...cepat order...nak kulit cantik, licin tanpa cela..
Wasap kaksue sekarang..
+6019-6834025
.
Nak beli loose blh
Nak beli set penuh blh
Nak cream mlm saje blh
Nak cream siang saja blh
Nak set trial blh...
Wasap je kaksu

#sayajual #nakbeli #karmart #karmarts #trialset #setkarme #karme #karmetrialset #freepostage #karmartmalaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab #cikgu #guru #throwback #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm #karmeskincare #cathydollsale #magickrim #gluta. #pinggantakretaknasitakdingin
+6019-6834025
Read more
Saja throwback sambil bebaring tengok siling hospital 🌝 . . . Alhamdulillah, kalau tak ada ...
Media Removed
Saja throwback sambil bebaring tengok siling hospital 🌝 . . . Alhamdulillah, kalau tak ada apa-apa hari ini dah boleh discharge dari hospital. Dah tak lalu nak telan makanan hospital. Dah tak larat nak tidur bangun tidur bangun. But after all, rasa syukur sebab result utk endscopy ... Saja throwback sambil bebaring tengok siling hospital 🌝
.
.
.

Alhamdulillah, kalau tak ada apa-apa hari ini dah boleh discharge dari hospital. Dah tak lalu nak telan makanan hospital. Dah tak larat nak tidur bangun tidur bangun. But after all, rasa syukur sebab result utk endscopy & ultrasound was not that bad. Dah tak perlu nak risau macam dulu lagi. Dah tak perlu nak murung dengan diri sendiri. Bila sakit yang tiba-tiba attack macam ni, terus rasa kerdil diri ni. Terus rasa banyaknya berdosa dengan umi ayah kita. Terus rasa banyaknya buat dosa dengan Tuhan. Maaflah tulisan ada sikit emosi. Emosi ni pun datang bila rasa hidup dan mati tinggal sejengkal saja. If only you know what I mean.. 💜 Last but not least, thank you thank you and thank you everyone yang sentiasa doakan kita cepat sembuh dan cepat baik. Walaupun ada juga yang cuba jentik emosi kita dgn mendoakan yang tidak baik, I can only pray that you will find your own happiness so that you tak akan lagi mendoakan yg tidak baik untuk orang lain 😉 Nevermind, biasalah ujian Allah datang dalam bentuk yang bermacam cara. Allah know you can survive, thats why 😎
.
.
.

#JijahShareStory #vsco #vscocam #vscofilter #throwbackPicture #Brunei #JijahJenjalanBrunei #JijahCotiCoti #Like4Like #TakLikeDiam
Read more
Regrann from @labourse_paris_shampoo - Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ...
Media Removed
Regrann from @labourse_paris_shampoo - Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ke tangan dengan selamat... Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse Happy shopping ... Regrann from @labourse_paris_shampoo - Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ke tangan dengan selamat...
Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse
Happy shopping all my dear customer..
.
. Nak beli satu set boleh
Nak shampoo saja boleh
Nak tonic saja boleh
Nak shampoo. And conditioner boleh
Blh scroll dan pilih set mana yg seauai utk masalah. Uolls... .
Untuk order ... Wasap 6019-6834025

#cathydollmurah #cathydoll #setmurah #setbajet #setjimat #setcccream #usm #uitm #upsi #upp #umt #maktab #guru #cikgu #jururawat #polis #masterskill #hlive #throwback #sayajual #bazaarpaknil #emmamaembong #Ready2white #qurose #belleza #Ibnusina #karmeskincare #laboursehaircare #nurraysa #laboursetestimonisue
+6019-6834025
Read more
lhamdulillah..my Customer dah terima partial dia .. Uolls apa tunggu lagi...cepat order...nak ...
Media Removed
lhamdulillah..my Customer dah terima partial dia .. Uolls apa tunggu lagi...cepat order...nak kulit cantik, licin tanpa cela.. Wasap kaksue sekarang.. +6019-6834025 . Nak beli loose blh Nak beli set penuh blh Nak cream mlm saje blh Nak cream siang saja blh Nak set trial blh... Wasap ... lhamdulillah..my Customer dah terima partial dia ..
Uolls apa tunggu lagi...cepat order...nak kulit cantik, licin tanpa cela..
Wasap kaksue sekarang..
+6019-6834025
.
Nak beli loose blh
Nak beli set penuh blh
Nak cream mlm saje blh
Nak cream siang saja blh
Nak set trial blh...
Wasap je kaksu

#sayajual #nakbeli #trialset #setkarme #karme #karmetrialset #freepostage #karmartmalaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab #cikgu #guru #throwback #pejabat #setiausaha #jururawat #staffnurse #jurutera #polis #askar #pendidik #kasut #baju #pelajar - #regrann
Read more
Tak sempat tonton lagi kat Malaysia sebaik saja pulang dari Taiwan tempoh hari. Tapi masih ingat ...
Media Removed
Tak sempat tonton lagi kat Malaysia sebaik saja pulang dari Taiwan tempoh hari. Tapi masih ingat beberapa perkara menarik mengenai filem ini yang ada tarikan tersendiri. Memang ada plan nak pi tengok sekali lagi dalam tempoh terdekat. So, alang-alang tu, nak kongsi sikit review masa tonton ... Tak sempat tonton lagi kat Malaysia sebaik saja pulang dari Taiwan tempoh hari. Tapi masih ingat beberapa perkara menarik mengenai filem ini yang ada tarikan tersendiri. Memang ada plan nak pi tengok sekali lagi dalam tempoh terdekat. So, alang-alang tu, nak kongsi sikit review masa tonton filem sekuel ni bulan lepas.

#AlongWithTheGodsTheLast49Days

1. Jangan expect banyak plot sedih macam filem 1st sebab kali ni lebih banyak bermain dengan twist & throwback.
2. Character development of each watak adalah equal, ibarat cukup segala rasa dalam menu tengahari.
3. Pun begitu, watak Don Lee sbg Dewa Rumah tidak spt yg aku harapkan (ingatkan dia akan lebih heroic di segi action & aura) tapi rasanya lebih 'comel', ibarat candy, itu saja.
4. Di segi teknikal, CGI lebih kemas & meyakinkan.
5. Spt dicakap awal tadi, terlalu byk plot twist yg 'unsangkarable', esp pasal background story tiga watak malaikat utama.
6. Rasanya korang akan lebih hargai bapa korang once dah tgk nanti (masa 1st dulu korang sedih sbb elemen ibu kan? kali ni penceritaan main elemen bapak pula). Nangis? Tak sangat.
Kagum? Ya, a lil bit.
Berbaloi? 100 % yes!

#reviewcabuk
Read more
Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ke tangan dengan selamat... Thank my dear ...
Media Removed
Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ke tangan dengan selamat... Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse Happy shopping all my dear customer.. . . Nak beli ... Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ke tangan dengan selamat...
Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse
Happy shopping all my dear customer..
.
. Nak beli satu set boleh
Nak shampoo saja boleh
Nak tonic saja boleh
Nak shampoo. And conditioner boleh
Blh scroll dan pilih set mana yg seauai utk masalah. Uolls... .
Untuk order ... Wasap +6019-6834025

#cathydollmurah #cathydoll #setmurah #setbajet #setjimat #setcccream #usm #uitm #upsi #upp #umt #maktab #guru #cikgu #jururawat #polis #masterskill #hlive #throwback #sayajual #bazaarpaknil #emmamaembong #Ready2white #qurose #belleza #Ibnusina #karmeskincare #laboursehaircare #nurraysa #laboursetestimonisue +6019-6834025
Read more
UJIAN KEHILANGAN. Gambar throwback. Tu bekas yg saya bawak ke hulu hilir sejak 2-3 tahun guna ...
Media Removed
UJIAN KEHILANGAN. Gambar throwback. Tu bekas yg saya bawak ke hulu hilir sejak 2-3 tahun guna eo. Eo tu bertukar ganti ikut keperluan masa tu. Tiba-tiba bekas ni dan beberapa eo dalamnya tak dapat dikesan. Jatuh, tertinggal atau salah letak, tak tau lah. Dah memang tak boleh nak recall. Semalam ... UJIAN KEHILANGAN.

Gambar throwback. Tu bekas yg saya bawak ke hulu hilir sejak 2-3 tahun guna eo. Eo tu bertukar ganti ikut keperluan masa tu. Tiba-tiba bekas ni dan beberapa eo dalamnya tak dapat dikesan. Jatuh, tertinggal atau salah letak, tak tau lah. Dah memang tak boleh nak recall.

Semalam kusut la jugak pikiran, rasa nak marah semua ada. Ada orang tanya berapa jumlah kerugian, jawapan saya..hanya oiler sejati ja yg tau..kikiki. Tapi sebenarnya bukan terkesan dgn harga minyak yg hilang tu. Terkesan emosi, salahkan diri sendiri tak check betul-betul, tak be present at the moment, not well grounded, kelam kabut tak bertempat..gulppp.

Pagi ni..ada rasa kusut sikittt. Tapi pujuk diri, setiap yg jadi tentulah ada hikmah. Ada pengajaran utk diambil iktibar. Allah uji dgn rasa kehilangan benda yg saya sayang. Allah tarik nikmat sbg peringatan. Saya cuba compare dgn orang lain yg jauh lebih besar ujian, kehilangan nyawa orang yg disayangi, hilang punca rezeki, hilang tempat berteduh. Teruss rasa insaf. Saya percaya, Allah akan ganti dgn rezeki yg lebih baik. Kuncinya, redha dan sabar.

Eleh zab, hg hilang eo ja ponnn..nak over sangat. Pi bukak kotak simpanan eo hg tu ambik apa yg ada. Yang takda, redeem saja. Atau beli bila masuk komisyen nanti..kekeke..saya dah ok sebenarnya. Tapi saja ngada nak luah perasaan.
Read more
Regrann from @labourse_paris_shampoo - Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ...
Media Removed
Regrann from @labourse_paris_shampoo - Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ke tangan dengan selamat... Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse Happy shopping ... Regrann from @labourse_paris_shampoo - Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ke tangan dengan selamat...
Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse
Happy shopping all my dear customer..
.
. Nak beli satu set boleh
Nak shampoo saja boleh
Nak tonic saja boleh
Nak shampoo. And conditioner boleh
Blh scroll dan pilih set mana yg seauai utk masalah. Uolls... .
Untuk order ... Wasap http://www.wasap.my/60196834025

#cathydollmurah #cathydoll #setmurah #setbajet #setjimat #setcccream #usm #uitm #upsi #upp #umt #maktab #guru #cikgu #jururawat #polis #masterskill #hlive #throwback #sayajual #bazaarpaknil #emmamaembong #Ready2white #qurose #belleza #Ibnusina #karmeskincare #laboursehaircare #nurraysa #laboursetestimonisue +6019-6834025
Read more
Regrann from @labourse_paris_shampoo - Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ...
Media Removed
Regrann from @labourse_paris_shampoo - Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ke tangan dengan selamat... Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse Happy shopping ... Regrann from @labourse_paris_shampoo - Alhamdulillah...barang lovely customer dah sampai ke tangan dengan selamat...
Thank my dear customer support business sis... .GUNA SET LABOURSE blh settle masalah rambut gugur... .lg jimat dan rambut sihat dgn shampoo labourse
Happy shopping all my dear customer..
.
. Nak beli satu set boleh
Nak shampoo saja boleh
Nak tonic saja boleh
Nak shampoo. And conditioner boleh
Blh scroll dan pilih set mana yg seauai utk masalah. Uolls... .
Untuk order ... Wasap +6019-6834025

#cathydollmurah #cathydoll #setmurah #setbajet #setjimat #setcccream #usm #uitm #upsi #upp #umt #maktab #guru #cikgu #jururawat #polis #masterskill #hlive #throwback #sayajual #bazaarpaknil #emmamaembong #Ready2white #qurose #belleza #Ibnusina #karmeskincare #laboursehaircare #nurraysa #laboursetestimonisue +6019-6834025
Read more
Assalamualaikum. Throwback gambar Bilal masa umur 1 hari. Comelkan <span class="emoji emoji1f604"></span> #bilalabdulaziz Sempena ...
Media Removed
Assalamualaikum. Throwback gambar Bilal masa umur 1 hari. Comelkan #bilalabdulaziz Sempena #worldbreastfeedingweek , saya pun nak share lah my BF journey walaupun baru 45 hari 1st of all, alhamdulillah dah habis pantang 44hari, tp since Bilal menyusu badan, still kena berpantang. ... Assalamualaikum.

Throwback gambar Bilal masa umur 1 hari. Comelkan 😄
#bilalabdulaziz

Sempena #worldbreastfeedingweek , saya pun nak share lah my BF journey walaupun baru 45 hari 😂

1st of all, alhamdulillah dah habis pantang 44hari, tp since Bilal menyusu badan, still kena berpantang. Jaga makan, minum dan jaga segala2 lah. Kesimpulannya diri sendiri kena disiplin.

Ok. Bilal lahir 22 june 2018 jam 4.08am ya. Saya mula rasa sakit2 dari jam 3.30am (21june), maknanya lebih kurang 24 jam merasa sakit yg on off tu (contraction). Pergi hospital jam 11am untuk nak check, then kena tahan, tak boleh balik. On standby katanya sebab dah ada tanda2 nak bersalin walaupun EDD saya sebenarnya 5 Julai. Alhamdulillah masih boleh makan mcm biasa sebab ramai yg nasihat kena mkn dan minum supaya ada tenaga. Tapi dah tak rasa nak makan lepas masuk labour room pukul 1130pm. Sampailahhh Bilal keluar jam 4.08am tu. Letihnya Allah saja yang tahu. Sampai menggigil lah. Hahah. Bila masuk bilik wad je terus request kat nurse nak makan. Apa2lah biskut dgn milo pun jadi asalkan makan sebab dah lapar sgt. Breakfast ada jam 8am. Masa tu jam lebih kurang pukul 5 lebih pagi. Oklah alas perut dulu. Lepas makan tu dapatlah rehat kejap.

Pukul 8am. Jeng jeng jeng... Bilal pun sampai. Haha. Nurse bawa Bilal masuk bilik utk menyusu. Nurse kata "Baby dah lapar. Nak kena bagi susu. Puan nak bg susu badan kan?" Dengan semangat nya saya pun ckp, "Ya. Mmg nak bagi anak susu badan".😊 Bermulalahhh cabaran menyusu badan. Bila keluar colostrum tu cepat2 masukkan dalam mulut Bilal. Syukur. Happynya Allah je yang tau. Alhamdulillah Bilal pula mmg terus pandai latch. Tak lama pastu nampak macam dia tak puas menyusu. Sebab Bilal menangis tak berhenti. Terus terpikir takda susu ke. Takut + risau dibuatnya. Terus panggil nurse masuk bilik, sebab tak tahu dah nak buat apa. Nurse tanya nak kami bagi FM dulu ke sebab baby lapar lagi ni. Terus lagi stressss. Then kata kat nurse oklah bagi dia FM dulu. Sedih Ya Allah. Tapi badan dah letih sgt, terus tertidur.

Sambung kt comment 👇
Read more
Alhamdulillah..my Customer dah terima partial dia .. Uolls apa tunggu lagi...cepat order...nak ...
Media Removed
Alhamdulillah..my Customer dah terima partial dia .. Uolls apa tunggu lagi...cepat order...nak kulit cantik, licin tanpa cela.. Wasap kaksue sekarang.. +6019-6834025 . Nak beli loose blh Nak beli set penuh blh Nak cream mlm saje blh Nak cream siang saja blh Nak set trial blh... Wasap ... Alhamdulillah..my Customer dah terima partial dia ..
Uolls apa tunggu lagi...cepat order...nak kulit cantik, licin tanpa cela..
Wasap kaksue sekarang..
+6019-6834025
.
Nak beli loose blh
Nak beli set penuh blh
Nak cream mlm saje blh
Nak cream siang saja blh
Nak set trial blh...
Wasap je kaksu

#sayajual #nakbeli #karmart #karmarts #trialset #setkarme #karme #karmetrialset #freepostage #karmartmalaysia #cathydoll #uitm #upsi #maktab #cikgu #guru #throwback #emmamaembong #noradanish #politeknik #mrsm #karmeskincare #cathydollsale #magickrim #gluta. #pinggantakretaknasitakdingin
+6019-6834025
Read more
Tak rindu pon, saja ja nak throwback <span class="emoji emoji1f481"></span>🏻<span class="emoji emoji1f60c"></span><span class="emoji emoji1f61d"></span>
Media Removed
Tak rindu pon, saja ja nak throwback 🏻 Tak rindu pon, saja ja nak throwback 💁🏻😌😝
<span class="emoji emoji1f338"></span> Throwback review <span class="emoji emoji1f338"></span> . By @ryanasyikin "Novel terbaru dan yg ketiga dari penulis novel #JIMK & ...
Media Removed
Throwback review . By @ryanasyikin "Novel terbaru dan yg ketiga dari penulis novel #JIMK & #CRT @ciksara_aisha #EncikSayangMissSweetheart Kisah yg penuh santai dan yg penting ada saja keletah hero n heroin yg membuatkn pembaca sentiasa tersenyum je bila membacanya. Nak tahu dr ... 🌸 Throwback review 🌸
.
By @ryanasyikin "Novel terbaru dan yg ketiga dari penulis novel #JIMK & #CRT @ciksara_aisha
#EncikSayangMissSweetheart Kisah yg penuh santai dan yg penting ada saja keletah hero n heroin yg membuatkn pembaca sentiasa tersenyum je bila membacanya. Nak tahu dr mna dtgnya gelaran #EncikSayang & #MissSweetheart anda kena terokai sendiri dlm novel tersebut. Bagi yg belum ada novel ini,anda boleh dapatkn d bookstore berhampiran atau terus kpd novelisnya. Mmg x rugi beli.
#EncikSayangMissSweetheart
#SyamilImran #OrkedImani #TheRegencyHotel #AlorSetar #Kedah #UniversitiMalaya #24052014
.
*p/s : Macam x percaya yg pagi semalam masa interview saya siap promote lagi novel kakak dekat penemuduga UM tu gara-gara disuruh bercerita n review novel terbaru yg saya dh baca. Panjang berjela saya bercerita smpai mereka suruh stop barulah saya stop. Hihi" .
#SaraAisha #writer #writersoninstagram #EncikSayangdanMissSweetheart #ESMS #romcom #karyaseni #novelbestseller #SyamilImran #OrkedImani
Read more
MasyaAllah! @irmahasmie buat throwback first time kami buat Umrah ( kecuali Irma ), besar pahala ...
Media Removed
MasyaAllah! @irmahasmie buat throwback first time kami buat Umrah ( kecuali Irma ), besar pahala mu, jadi asbab kengkawan gi umrah . _ Masa tu 2012, first time pergi! Perasaan dia , Allah saja tahuuu . Tak dapat describe dengan kata-kata . Banyak kenangan manis dengan depa semua ni _ Kenangan ... MasyaAllah! @irmahasmie buat throwback first time kami buat Umrah ( kecuali Irma ), besar pahala mu, jadi asbab kengkawan gi umrah .
_
Masa tu 2012, first time pergi! Perasaan dia , Allah saja tahuuu . Tak dapat describe dengan kata-kata . Banyak kenangan manis dengan depa semua ni 😭
_
Kenangan dalam raudhah, depan kaabah, kenangan semua tertidur , sedar-sedar dah azan Asar ( ingat tak?), kenangan lepas habis solat, lepas tu kita terbau ayam goreng, nak sangat makan ayam goreng masa tu, tapi kita tak jadi beli ayam goreng.. lalu kita pun balik la ke hotel , sekali lunch kita dorang sediakan adalah “AYAM GORENG!!!🍗🍗🍗”, betapa bersyukur dan gembiranya kita masa tu, Allah bagi on the spot!
_
Dan banyak lagi rahsia rahsia lain kita bersama huhuuu
_
Dan paling kakja bersyukur juga, sebulan lepas balik umrah, Allah bagi rezeki Kakja dapat pergi umrah dengan family for the first time😭
_
Allah Maha Baik.. Moga kita dijemput lagi . Aamiin
_
Moga Allah kumpulkan kita semua kembali di Jannah😭 . Aamiin
Read more
DAY 1 : Arriaval Day , pusing2 sekitar Ao Nang & night market krabi #triptokrabi #throwback #mystory Hari ...
Media Removed
DAY 1 : Arriaval Day , pusing2 sekitar Ao Nang & night market krabi #triptokrabi #throwback #mystory Hari ni baru berkesempatan untuk post gambar masa trip hari tu...Actually agak mencabar juga bila bawak budak kecik untuk pegi holiday..tapi sbb dibu dah biasa so, alhamdulillah semua ... DAY 1 :
Arriaval Day , pusing2 sekitar Ao Nang & night market krabi
#triptokrabi #throwback #mystory

Hari ni baru berkesempatan untuk post gambar masa trip hari tu...Actually agak mencabar juga bila bawak budak kecik untuk pegi holiday..tapi sbb dibu dah biasa so, alhamdulillah semua under control..
.
.
Kat sini dibu bagi tips kepada yang nak bawak anak kecik pegi holiday di luar kawasan...
Bagasi bawak baju yg perlu untuk satu hari, yang bley beli kat destinasi & ekonomi beli je kat sana, susu yg susah nak dapat bawak dr rumah(budget2),toileteris bawak yg tak payah dibawa pulang (elak membazir & space) & bawak minimum bag..mcm dibu only 1 bag & bag susu saja...untuk wallet & ic , kad insurans & phone just bawak posh or bag kecik yg attach & senang di bawak....
.
.
Para ibu kene more smart sbb mana nak kendong anak, stroller, bawa bag, nak melawa 😝..so encik abang pun senang nak bawak barang takdala komplen lambat...😅
.
.
Nnt next post dibu share plak masa dekat krabi...choaw chin chaow....😘
Read more
Rindu colour Mark II <span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f62d"></span>.hmm.Bermodal kan 5D Mark II dan 50mm 1.8 lalu terhasil nya gambar-gambar ...
Media Removed
Rindu colour Mark II .hmm.Bermodal kan 5D Mark II dan 50mm 1.8 lalu terhasil nya gambar-gambar yang awesome.kalau rajin follow @_a.a.co_ untuk tengok full gambar.Semoga dimurahkan rezeki.🏻. . . “Pre Wedding “ . . @zaideeomar | @patennazri .Saja throwback.Sebab nak say congrats ... Rindu colour Mark II 😭😭.hmm.Bermodal kan 5D Mark II dan 50mm 1.8 lalu terhasil nya gambar-gambar yang awesome.kalau rajin follow @_a.a.co_ untuk tengok full gambar.Semoga dimurahkan rezeki.🙏🏻😊. .
.
“Pre Wedding “
.
.
@zaideeomar | @patennazri .Saja throwback.Sebab nak say congrats untuk depa dua ni.bercinta dari zaman berniaga tepi jalan tapi sekarang dah bukak kedai makan sama2.rezeki lepas kawin 😊.btw, utk orang2 kedah,jangan lupa p makan kat alor staq.hampa waze ja KPTM mara jalan putra.ampa nampak nama kedai “kedai makan”.hat tu owner dia depa dua ni.nak kurang sebut nama Hanif Azmi.(hat ni gurau)😂😂. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#malaywedding #malayweddingguide #canon #prewedding #portraitphotographer #malayweddingphotographer #couplegoals #hanifazmi #throwback
Read more
Yeayyyy Kak Su dah kawen..!! I'm happy for u Kak Su! Kak Su lah tempat nk manja, mengadu, nk buat assignment ...
Media Removed
Yeayyyy Kak Su dah kawen..!! I'm happy for u Kak Su! Kak Su lah tempat nk manja, mengadu, nk buat assignment etc lah masa kt uitm dulu. Mentang2 lah jadi SM dulu, time dah siap pakai baju pengantin pun sempat lagi bagi arahan. Ayooo kak su! Bila jumpa kakak abang senior ni habis semua 10 thn kebelakang ... Yeayyyy Kak Su dah kawen..!! I'm happy for u Kak Su! Kak Su lah tempat nk manja, mengadu, nk buat assignment etc lah masa kt uitm dulu. Mentang2 lah jadi SM dulu, time dah siap pakai baju pengantin pun sempat lagi bagi arahan. Ayooo kak su! Bila jumpa kakak abang senior ni habis semua 10 thn kebelakang nk throwback. .
Saja kita buat surprise tak bgtau kita nak datang. Last minute planning. Memang dah rezeki lah kita dapat datang majlis kak su kt Perak ni.
.
Kadang2 majlis kawan2, saudara mara yg dekat sebelah rumah pun tak dapat nak pergi. Nak buat cmne kerja kita kdg2 time weekend, time cuti tu yg kena kerja. Mintak maaf awal2 kat mana2 jemputan yg kita tak dapat sampai atau next yg kita tak dapat datang 🙏🙏🙏. #tahniahsemuayangdahkawen #sishappydapatmakanbanyakkatwedding
Read more
Bila dulu husband kau (boyfriend back then) segan kau terkinja kinja ambil gambar sana sini, panjat ...
Media Removed
Bila dulu husband kau (boyfriend back then) segan kau terkinja kinja ambil gambar sana sini, panjat kerusi berdiri for flatlay segala. And now kau nak ambil gambar view saja pun tak tenang. Husband nak masuk in the frame. Nak portraits dia dulu. Tak ke geram?! . - Well, karma is real. What ... Bila dulu husband kau (boyfriend back then) segan kau terkinja kinja ambil gambar sana sini, panjat kerusi berdiri for flatlay segala. And now kau nak ambil gambar view saja pun tak tenang. Husband nak masuk in the frame. Nak portraits dia dulu. Tak ke geram?! .
-
Well, karma is real. What goes around comes around. 😎
-
#balicili #travelsoul #throwback #almostweekend #vscoedit #exploring #ANthejournals
Read more
Memandangkan cuti midsem ni ramai yg pergi bercuti kt Pulau Perhentian 🌬<span class="emoji emoji1f30a"></span> Saja je nak up gambar throwback ...
Media Removed
Memandangkan cuti midsem ni ramai yg pergi bercuti kt Pulau Perhentian 🌬 Saja je nak up gambar throwback Bila lagi nak repeat gang ? Rindu nak bersama lagi ukhuwah seperti ni 😇 #lautbiru #gengEntahLaNak #sinceprimaryschool 🏼 #nantirepeatlagi Memandangkan cuti midsem ni ramai yg pergi bercuti kt Pulau Perhentian 🌬🌊 Saja je nak up gambar throwback 😝

Bila lagi nak repeat gang ? Rindu nak bersama lagi ukhuwah seperti ni 😇
#lautbiru
#gengEntahLaNak #sinceprimaryschool 👦🏼
#nantirepeatlagi
Kak Neen kadang saja jewww suke simpan & perammm gambar utk #majorthrowback <span class="emoji emoji1f606"></span> . Major throwback ...
Media Removed
Kak Neen kadang saja jewww suke simpan & perammm gambar utk #majorthrowback . Major throwback ni best tau.. sbb kite dpt melepaskan rindu pada seseorang / tempat mahupun kenangan! . Ni kejadian dlm bulan Syawal.. farewell utk adik paling bongsu dlm office! Good luck & all the best ... Kak Neen kadang saja jewww suke simpan & perammm gambar utk #majorthrowback 😆
.
Major throwback ni best tau.. sbb kite dpt melepaskan rindu pada seseorang / tempat mahupun kenangan!😜
.
Ni kejadian dlm bulan Syawal.. farewell utk adik paling bongsu dlm office! Good luck & all the best Fatheen.. nanti nak kawin jgn lupa jemput kami kakak2 haawwwtttt makan nasik minyak tau! 😅😂
.
#sisthurhoodmohonjangankecamsebabKakNeenbuatmajorthrowback😝
#KakNeenmemangsejenisspesislembabdisocialmedia😜
Read more
Gambar ni sesuai dengan caption, Hi bakal mak mertua <span class="emoji emoji1f618"></span>. Ewah! Ewah! 🤣 Sudah! Kita nak imaginasi kejap ...
Media Removed
Gambar ni sesuai dengan caption, Hi bakal mak mertua . Ewah! Ewah! 🤣 Sudah! Kita nak imaginasi kejap pun tak boleh Gambar ini gambar throwback saja. Cantik kan kita? Tibehhhh 🤪 . . . #HiJodoh #HiBakalMakMertua #Ip7plus #PotraitMode #BakalIsteriAwak #EhLagi #Lol #BilaJijahBuatPerangai ... Gambar ni sesuai dengan caption, Hi bakal mak mertua 😘. Ewah! Ewah! 🤣 Sudah! Kita nak imaginasi kejap pun tak boleh 😆 Gambar ini gambar throwback saja. Cantik kan kita? Tibehhhh 🤪
.
.
.

#HiJodoh #HiBakalMakMertua #Ip7plus #PotraitMode #BakalIsteriAwak #EhLagi #Lol #BilaJijahBuatPerangai #Like4Like #TakLikeDiam
Read more
3rd Syawal Alhamdulillah Saja pilih warna Baby Blue ni sebab nak throwback Majlis Sanding <span class="emoji emoji1f60d"></span> (Slide ...
Media Removed
3rd Syawal Alhamdulillah Saja pilih warna Baby Blue ni sebab nak throwback Majlis Sanding (Slide sampai Last Pic) 21 Nov 2015 #nanaziz 3rd Syawal
Alhamdulillah
Saja pilih warna Baby Blue ni sebab nak throwback Majlis Sanding 😍 (Slide sampai Last Pic)
21 Nov 2015
#nanaziz
Saja nak ajak throwback... lagu apa yang korang paling suka dari Ruffedge? #HotSelebriti 📸 : @zainhamid
Media Removed
Saja nak ajak throwback... lagu apa yang korang paling suka dari Ruffedge? #HotSelebriti 📸 : @zainhamid Saja nak ajak throwback... lagu apa yang korang paling suka dari Ruffedge?
#HotSelebriti 📸 : @zainhamid
Ment, Sam, Bergabung meletup ahhh . . . Saja nak throwback sebab gambar ni cantik. Ye aku rindu ...
Media Removed
Ment, Sam, Bergabung meletup ahhh . . . Saja nak throwback sebab gambar ni cantik. Ye aku rindu meon . . #throwback #vscocam #vsco #vscomalaysia Ment, Sam, Bergabung meletup ahhh .
.
.
Saja nak throwback sebab gambar ni cantik. Ye aku rindu meon .
.
#throwback #vscocam #vsco #vscomalaysia
Saja nak throwback sebab minggu ni takde jogging. Semua dekat kg memasing <span class="emoji emoji1f609"></span> #housemate
Media Removed
Saja nak throwback sebab minggu ni takde jogging. Semua dekat kg memasing #housemate Saja nak throwback sebab minggu ni takde jogging. Semua dekat kg memasing 😉
#housemate
Saja nak throwback
Media Removed
Saja nak throwback Saja nak throwback
Saja nak throwback Happy 61st Independence Day MALAYSIA 🇲🇾🇲🇾 #malaysia #sayangimalaysiaku Saja nak throwback 😉😉 Happy 61st Independence Day MALAYSIA 🇲🇾🇲🇾
#malaysia
#sayangimalaysiaku
saja nak throwback . rasa mcm nk shoot balik . any photographers yang nak shoot win win ? dm me first ...
Media Removed
saja nak throwback . rasa mcm nk shoot balik . any photographers yang nak shoot win win ? dm me first i will reply u if im interested with ur artwork . . #anakchua #missydragon #dragonlifestyle #ootd #throwback saja nak throwback . rasa mcm nk shoot balik . any photographers yang nak shoot win win ? dm me first i will reply u if im interested with ur artwork 😘
.
.
#anakchua #missydragon #dragonlifestyle #ootd #throwback
16/3/2018 . Happy bufday to myself!<span class="emoji emoji1f382"></span><span class="emoji emoji1f382"></span> . Tak banyak pun nak minta semoga kebahagian yg dikecapi ...
Media Removed
16/3/2018 . Happy bufday to myself! . Tak banyak pun nak minta semoga kebahagian yg dikecapi sehingga hari ni berkekalan amin. Laki sis cakap hadiah tahun ni tunggu bulan depan 🏻 . Pss/ saja nak throwback gambar lama tak sabar nak kurus balik . #happybufdaytome #mummytobe #34weekspregnant ... 16/3/2018
.
Happy bufday to myself!🎂🎂
.
Tak banyak pun nak minta semoga kebahagian yg dikecapi sehingga hari ni berkekalan amin.
Laki sis cakap hadiah tahun ni tunggu bulan depan 👧🏻
.
Pss/ saja nak throwback gambar lama tak sabar nak kurus balik 😅
.
#happybufdaytome
#mummytobe
#34weekspregnant
#motivatemyself
#igers
#vscom
#igdaily
#ig_malaya
#ig_universe
#ikutcarakita
Read more
Happy weekend guys. Admin weekend tak buat apa apa ni teringat pulak majlis minggu lepas. Haha saja ...
Media Removed
Happy weekend guys. Admin weekend tak buat apa apa ni teringat pulak majlis minggu lepas. Haha saja nak throwback lagi. Sebenarnya fikir fikir balik bersyukur betul sebab last event kita dapat banyak sangat sponsor. Dari wang ringgit dan barang barang untuk cabutan bertuah segala bagai. ... Happy weekend guys. Admin weekend tak buat apa apa ni teringat pulak majlis minggu lepas. Haha saja nak throwback lagi.

Sebenarnya fikir fikir balik bersyukur betul sebab last event kita dapat banyak sangat sponsor. Dari wang ringgit dan barang barang untuk cabutan bertuah segala bagai. Lepastu kalau sponsor yang bawak produk tu senang hati betul. Admin rembat seproduk dua bawak balik test test semua helok produknya! Haha macam macam produk ada. Dari hujung rambut ke hujung kaki. Apa apa pun thank you to every sponsor sebab sudi datang memeriahkan dan menyemoncer macam macam haha
.
And malam tu jugak kita ada gambar nan helok photographer nan helok. Admin suggest dorang kat hangpa ni pasal pantas depa buat kerja. Alih alih video dah siap. Gambar pun lawa. Pastu lagu satu di sepanjang malam kita ditemani oleh buskers. Meriah la jugak birthday party. Takde la sunyi macam kem motivasi. Ye dok.
.
So kat bawah ni admin list satu satu sponsor korang pi usha tengok helok ke tak helok dorg punya service. Gitchew. Apa apa pun thank you sponsor sponsor. Jangan serik sponsor kami!
. 💄@wardahbeauty
💄@wardahbeauty_my
👩🏻@faithfleurhq
💋@elysian_beauty_hq
🛍@rbrosebella
🎂@giatmara.putrajaya
🍷@ayaqmanggabybonda
💋@syahmimibeauty_hq
💄@sofieyabeauty_hq
💋@iranira89 (Revera Beauty)
📸@photoboothmy
🍗@rbfood_truck
🥧@ilynadia
••
🎥@isoreusproduction
••
🎼@semaraksenipsa
.
.
#throwbackbirthdayzizanrazak #zizanrazakturns34 #kamisayangzizanrazak #throwback #happybirthdayzizanrazak
Read more
Saja-!! Nak throwback, tapi mesti ada, kemunafiqan makhluk bernama manusia.
Media Removed
Saja-!! Nak throwback, tapi mesti ada, kemunafiqan makhluk bernama manusia. Saja-!! Nak throwback, tapi mesti ada, kemunafiqan makhluk bernama manusia.
Saja nak #throwback BIG haritu. Muka fresh baru hbs praktikum terus kena pergi BIG camping dgn askar. ...
Media Removed
Saja nak #throwback BIG haritu. Muka fresh baru hbs praktikum terus kena pergi BIG camping dgn askar. #kemguapermai Saja nak #throwback BIG haritu. Muka fresh baru hbs praktikum terus kena pergi BIG camping dgn askar. 😂 #kemguapermai
Time Nikah <span class="emoji emoji1f495"></span> Saja Nak Throwback <span class="emoji emoji1f648"></span> Masih Tak Move On Lagi 😬 #Sebab Album Baru Dapat <span class="emoji emoji1f62d"></span> #Sebab Banyak ...
Media Removed
Time Nikah Saja Nak Throwback Masih Tak Move On Lagi 😬 #Sebab Album Baru Dapat #Sebab Banyak Gambar Yang Cantik #Sebab Gambar Time Nikah Tak Banyak #Sebab Banyaklah Sebab Time Nikah 💕
Saja Nak Throwback 🙈
Masih Tak Move On Lagi 😬
#Sebab Album Baru Dapat 😭
#Sebab Banyak Gambar Yang Cantik 😍
#Sebab Gambar Time Nikah Tak Banyak
#Sebab Banyaklah Sebab 😂
Saja nak THROWBACK <span class="emoji emoji2764"></span>
Media Removed
Saja nak THROWBACK Saja nak THROWBACK ❤
 #UMisOne <span class="emoji emoji1f60a"></span>. Saja nak throwback gambar yg telah diperam dalam galeri kerana @abubakarfillah dah ...
Media Removed
#UMisOne . Saja nak throwback gambar yg telah diperam dalam galeri kerana @abubakarfillah dah kembali bersama kami. #UMisOne 😊. Saja nak throwback gambar yg telah diperam dalam galeri kerana @abubakarfillah dah kembali bersama kami.
Hi.. saja nak gtau kite rinfindufu kat awak awak semua.. . . . #THROWBACK #seoulxtokyommxviii ...
Media Removed
Hi.. saja nak gtau kite rinfindufu kat awak awak semua.. . . . #THROWBACK #seoulxtokyommxviii #LoveDestinationPart8 #myrainvadetokyo #myratravelicious Hi.. saja nak gtau kite rinfindufu kat awak awak semua.. .
.
.

#THROWBACK #seoulxtokyommxviii #LoveDestinationPart8 #myrainvadetokyo #myratravelicious
Salam Jumaat buat semua warga ZTF. Saja nak throwback gambo boss ni aarr. Apa2 pun, semoga segala ...
Media Removed
Salam Jumaat buat semua warga ZTF. Saja nak throwback gambo boss ni aarr. Apa2 pun, semoga segala urusan ZTF dipermudahkan dengan izin Nya . #zizanrazak #ztfsayangzizanrazak #love #life #happiness Salam Jumaat buat semua warga ZTF. Saja nak throwback gambo boss ni aarr. Apa2 pun, semoga segala urusan ZTF dipermudahkan dengan izin Nya ❤
.
#zizanrazak #ztfsayangzizanrazak #love #life #happiness
saja nak throwback hari pekerja haritu <span class="emoji emoji1f338"></span>
Media Removed
saja nak throwback hari pekerja haritu saja nak throwback hari pekerja haritu 🌸
saja nak #throwback sbb rindu rumah kt kuching . haih sabar 3 hari lagi
Media Removed
saja nak #throwback sbb rindu rumah kt kuching . haih sabar 3 hari lagi saja nak #throwback sbb rindu rumah kt kuching . haih sabar 3 hari lagi
Assalamualaikum semua <span class="emoji emoji1f60a"></span> . . Saja nak throwback gambar 4 tahun lepas masa decide utk buat plan insurans ...
Media Removed
Assalamualaikum semua . . Saja nak throwback gambar 4 tahun lepas masa decide utk buat plan insurans takaful utk diri sendiri . Irine percaya plan takaful ni sgt lah bagus sebab :- , . Medical coverage yg tinggi . Pampasan utk perkara yg tak diingini . Ada savings utk tabung pendidikan ... Assalamualaikum semua 😊 .
.
Saja nak throwback gambar 4 tahun lepas masa decide utk buat plan insurans takaful utk diri sendiri . Irine percaya plan takaful ni sgt lah bagus sebab :- ,
.
❤Medical coverage yg tinggi .
💚Pampasan utk perkara yg tak diingini .
💛Ada savings utk tabung pendidikan (untuk anak) atau tabung persaraan .
💙Achievement bonus utk keputusan peperiksaan cemerlang .
💜Pilihan hospital panel yg byk .
💗Komitmen bayaran bulanan yg berpatutan .
.
Jadi,korang tak perlu fikir lama2 utk berikan diri sendiri dan anak2 plan takaful..Lagi lama bertangguh,lagi lama kita mendedahkan diri dgn risiko yg tak sepatutnya. Kos perubatan skrg dah lah tinggi. Bila ada takaful ni, mmg memudahkan .
.
#prubsntakaful baru sahaja launch plan terbaru iaitu #prubsnimpian dan #prubsnsetia khas utk coverage dari 14 minggu kehamilan sehingga peringkat dewasa .
.
Boleh contact agent Irine iaitu @farahyasmyn 012-285 4181 utk dapatkan quotation dan slot appointment. Semoga tindakan anda hari ini dapat membantu masa depan anak anda 😊 insyaAllah .
Read more
Happy birthdayyy ma baby <span class="emoji emoji1f389"></span> ni orang first tegur masa part 1 <span class="emoji emoji1f602"></span> ya tuhan cepatnyaa masa berlalu <span class="emoji emoji1f62d"></span> orang ...
Media Removed
Happy birthdayyy ma baby ni orang first tegur masa part 1 ya tuhan cepatnyaa masa berlalu orang paling penyabar kena bahan kena usik kena semua benda semoga panjang umur murah rezeki selalu jianaaa bahagia selalu dgn abe isma susah la nak buat ayat, ni je la kot haa . Happy birthday lagi ... Happy birthdayyy ma baby 🎉 ni orang first tegur masa part 1 😂 ya tuhan cepatnyaa masa berlalu 😭 orang paling penyabar kena bahan kena usik kena semua benda 😂 semoga panjang umur murah rezeki selalu jianaaa 😊 bahagia selalu dgn abe isma 👄 susah la nak buat ayat, ni je la kot haa . Happy birthday lagi sekali 😂
P/S : Saja ja nak throwback zaman muka mcm budak wicet raver baru masuk universiti 😂
Read more
Jubah Diploma dah sarung. inshaAllah tahun depan jubah Degree pulak. Mana tau lagi 5-6 tahun Master ...
Media Removed
Jubah Diploma dah sarung. inshaAllah tahun depan jubah Degree pulak. Mana tau lagi 5-6 tahun Master pulak. Ehhh . Saja buat teruk nak throwback pon. #221116 Jubah Diploma dah sarung. inshaAllah tahun depan jubah Degree pulak. Mana tau lagi 5-6 tahun Master pulak. Ehhh
.
Saja buat teruk nak throwback pon. #221116
Di pagi Ahad ni saja lah nak throwback gambar from a few months ago. Masa ni berat 46/47 sekarang dah ...
Media Removed
Di pagi Ahad ni saja lah nak throwback gambar from a few months ago. Masa ni berat 46/47 sekarang dah tambah 6/7 kilos so korang boleh kira sendiri then don’t tell me the answer kay? Di pagi Ahad ni saja lah nak throwback gambar from a few months ago. Masa ni berat 46/47 sekarang dah tambah 6/7 kilos so korang boleh kira sendiri then don’t tell me the answer kay?
Di hari Ahad ni saja lah nak throwback gambar from a few months ago. Masa ni panjang rambut 12/13 inci ...
Media Removed
Di hari Ahad ni saja lah nak throwback gambar from a few months ago. Masa ni panjang rambut 12/13 inci sekarang dah kurang 6/7 inci so korang boleh kira sendiri then don’t tell me the answer kay? Di hari Ahad ni saja lah nak throwback gambar from a few months ago. Masa ni panjang rambut 12/13 inci sekarang dah kurang 6/7 inci so korang boleh kira sendiri then don’t tell me the answer kay?
Saja nak bagitau, tangan/rotan/paip poly 'abuya' menghayun pun mampu menjadikan anak didiknya ...
Media Removed
Saja nak bagitau, tangan/rotan/paip poly 'abuya' menghayun pun mampu menjadikan anak didiknya manusia..stail mai terpa ja datang, alhamdulillah ada rezeki dapat sambut ustaz datang di showroom..jangan serik mai lagi..ambil keborkatan..aminn #throwback Saja nak bagitau, tangan/rotan/paip poly 'abuya' menghayun pun mampu menjadikan anak didiknya manusia..stail mai terpa ja datang, alhamdulillah ada rezeki dapat sambut ustaz datang di showroom..jangan serik mai lagi..ambil keborkatan..aminn
#throwback
“The one that worth it, requires effort.” . . . Selagi tak mampu nak pergi bercuti mana-mana, ...
Media Removed
“The one that worth it, requires effort.” . . . Selagi tak mampu nak pergi bercuti mana-mana, selagi itu lah kita throwback gambar lama saja. Asalkan bahagia konsep dia 🌝 Tapi bahagia ke pun sis? 🤣 . . . #IjahEmoTemo #DivaPora #ip7plus #Potrait #PotraitMode #MisiMenjejakiJoongki2017 ... “The one that worth it, requires effort.”
.
.
.

Selagi tak mampu nak pergi bercuti mana-mana, selagi itu lah kita throwback gambar lama saja. Asalkan bahagia konsep dia 🌝 Tapi bahagia ke pun sis? 🤣
.
.
.

#IjahEmoTemo #DivaPora #ip7plus #Potrait #PotraitMode #MisiMenjejakiJoongki2017 #TakIngatHashtagLagi #JijahCotiCoti #throwbackPicture #throwbackjemampo #sisbukanoranghavehave #sistabah #siskuad #tiber #vsco #vscocam #SuratCintaUntukJannah💜 #muahciked #Like4Like #TakLikeDiam
Read more