Sakit perut shaklee sembelit

Loading...


Unique profiles
2
Most used tags
Total likes
0
Top locations

Average media age
584 days
to ratio
Bila last awak membuang? <span class="emoji emoji1f64a"></span><span class="emoji emoji1f64a"></span> . Jangan disimpan lama-lama nanti jadi penyakit. . <span class="emoji emoji26d4"></span> sembelit <span class="emoji emoji26d4"></span> ...
Media Removed
Bila last awak membuang? . Jangan disimpan lama-lama nanti jadi penyakit. . sembelit perut buncit badan berbau sakit kepala kemurungan jerawat . Meh makan herblax. Hari-hari membuang dengan selesa. Hari-hari feeling ceria, bahagia dan gembira. . Kak Zaff 0125606409 #shaklee ... Bila last awak membuang? 🙊🙊
.
Jangan disimpan lama-lama nanti jadi penyakit.
.
⛔ sembelit
⛔ perut buncit
⛔ badan berbau
⛔ sakit kepala
⛔ kemurungan
⛔ jerawat
.
Meh makan herblax.
Hari-hari membuang dengan selesa.
Hari-hari feeling ceria, bahagia dan gembira.
.
Kak Zaff
0125606409

#shaklee #shakleealorgajah #shakleetampin #shakleemasjidtanah #shakleemelaka #shakleelover #shakleeeffects #shakleemalaysia #shakleesingapore #aurainsta #sayajual #suplemen #detox #herblax #perutbuncit #sembelit #lawas #lokalah #sale #baazarpaknil #ruangrezekihanania #bazaaronline #assalamualaikum #perutkempis #jerawat #jeragat
Read more
Loading...
NAK KEMPISKAN PERUT BUNCIT & TURUNKAN BERAT BADAN? Wana yakin sangat ada antara kita yang tak ...
Media Removed
NAK KEMPISKAN PERUT BUNCIT & TURUNKAN BERAT BADAN? Wana yakin sangat ada antara kita yang tak tahu apa tu DETOKS. Betul tak? And yang lebih teruk lagi sepanjang [email protected] tahun hidup tak pernah buat DETOKS Ha kalau nak tahu..DETOKS nie adalah proses pembuangan TOKSIN daripada badan. Okay ... NAK KEMPISKAN PERUT BUNCIT & TURUNKAN BERAT BADAN?

Wana yakin sangat ada antara kita yang tak tahu apa tu DETOKS. Betul tak? And yang lebih teruk lagi sepanjang [email protected] tahun hidup tak pernah buat DETOKS 😅

Ha kalau nak tahu..DETOKS nie adalah proses pembuangan TOKSIN daripada badan.

Okay wana bagi perumpaan cenggini. Kalau kita pakai kereta 5 tahun tanpa service..apa jadi dekat kereta kita? Of course jahanam kan? Elok2 boleh pakai sampai 20 tahun..tapi tahun ke 6 dah mcm2 penyakit datang😣

Same goes pada sistem tubuh badan kita. Hari2 kita dok sumbat dengan fast food..makanan kolestrol tinggi..sayur yang ada baja kimia plus pencemaran udara. Of course bila toksin terkumpul lama2 dia jadi overload!

Apatah lagi bila organ kita macam buah pinggang, hati, hempedu dah tak mampu nak menampung toksin nie tadi

Kesannya yang akan berlaku adalah :
.
➡BADAN LETIH & LESU
➡SELALU SAKIT KEPALA
➡SEMBELIT
➡KULIT KUSAM & TAK BERMAYA
➡TUMBUH JERAWAT & JERAGAT
➡SUKAR FOKUS DLM PEKERJAAN, etc2
.
Ha jangan ambil ringan tau. Jom join PROGRAM DETOKS from Shaklee 👍

Dah alang-alang nak puasa nie..lagi SUPERB kesan dia

Whtsapp for FREE CONSULTATION & BEST PRICE ya!

Health & Beauty Consultant,
Razwana Razif
011-29118686

#produkkecantikan #produkkurus #slimming #detoks #igshop #onlineshop #studentipta #uitm #shakleeuitm #diet #proteinshake
Read more
Loading...