Loading Content...

Sape nk jadi

Loading...


Unique profiles
41
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Kuantan, Singapore EXPO Convention and Exhibition Centre, TGV Cinemas
Average media age
825.6 days
to ratio
9.2
pertemuan giler2 sewel tanpa diduga nampakkan hasil. aku tahu. setiap pertemuan tu Allah dah tentukan. dan aku menghargai setiap pertemuan dan pertemuan. . @saidsaifulfazli @coachsaid sape tak kenal? l . aku tak tahu nk cakap ape. jumpa dia dalam sejam 2 je. tapi bercakap pasal bisnes ... pertemuan giler2 sewel tanpa diduga nampakkan hasil. aku tahu. setiap pertemuan tu Allah dah tentukan. dan aku menghargai setiap pertemuan dan pertemuan.
.
@saidsaifulfazli @coachsaid sape tak kenal? l
.
aku tak tahu nk cakap ape. jumpa dia dalam sejam 2 je. tapi bercakap pasal bisnes dalam masa 1jam je..
.
tapi air liur dia bukan biasyer2 babe.! sumpah bukan biasyer2.
dia adalah orang yang bertanggungjawab handle sistem sales untuk “AA by DSI or SG”( sape boleh agak? 🤣)
.
sales AA brapa? malas nk cakap banyak. yang best nk share is my product. .

@ubatresdungvnkery . baru ada almost 50 ejen berdaftar 2 minggu ni. dalam 2 minggu. sales dah jadi angka tertinggi sis panjang 3 tahun jual product ni.. baru 2 minggu.🔥🔥🔥🔥
.
aku percaya ilmu adalah yang paling penting untuk kita gain n gain sales ... dan aku lagi percaya bila semua ini sudah takdir Allah bila kita sentiasa menjadikan usaha dan pertemuan itu kerana Allah...
.
ada yang nk join ke seminar buat duit @coachsaid hujung bulan ni? kalau nk! jom letak no phone korang kat bawah... sape nk jadi ejen @ubatresdungvnkery pon masih dibuka! 😍
Read more
Loading...
 #Repost @waie_ramly with @get_repost ・・・ Dah nak Raya daahh... Ramai yg mula berniaga... Persaingan ...
Media Removed
#Repost @waie_ramly with @get_repost ・・・ Dah nak Raya daahh... Ramai yg mula berniaga... Persaingan semakin ramai.. Nak lawan harga.. Kurang dpt perhatian pelanggan terhadap produk.. Bajet promosi x brape nak ado... JOM TINGKATKAN SALES ANDA DGN MEMBUAT PROMO VIDEO PRODUK ANDA ... #Repost @waie_ramly with @get_repost
・・・
Dah nak Raya daahh...
Ramai yg mula berniaga...
Persaingan semakin ramai.. Nak lawan harga..
Kurang dpt perhatian pelanggan terhadap produk.. Bajet promosi x brape nak ado... JOM TINGKATKAN SALES ANDA DGN MEMBUAT PROMO VIDEO PRODUK ANDA ALA2 GO SHOP DAN CJ WOW SHOP..
TAWARAN HARGA RUNTUH HANYA UTK 20 PRODUK TERAWAL!!!!! RM3500 RM3500 RM3500 RM3500 RM3500

Anda akan dapat 2 Video
i)5-7 min sesuai untuk FB dan Blog
ii) 1 min sesuai IG dan blast whatpps.

1) Studio disediakan
2) Lighting system
3) MCP (Recording menggunakan 3 camera pro)
4) Tenaga team produksi professional

5) Yg paling gempak produk anda Artis yg promotekan.. Zalif Sidek dan Eppy Raja lawak.. Mana yg x knal tu g google laaa... diorg ni la akn jadi hos. Tu korang x tau lagi sape pengarahnye... Harga giler ni sempena bln puasa dan raya... (bg la kitaorg buat amal jariah skit)

Harga sebenar nk buat video ni sekitar RM8000 hingga RM20,000
X caye g survey sndiri... Lokasi studio rakaman di Sek 13 Shah alam.
Udah... call je la no yg tertera utk keterangan lanjut.. Deposit RM500 dikenakan sbg tanda jadi.. first come first serve.. HANYA 20 PRODUK TERAWAL SAHAJA!!!!!!!!!!! Tertakluk kepada terma dan syarat.

#iks #eks #smecorp #produkhalal #produkmuslim #localbrand #produkraya #tekun #usahawan #busanaraya #bajuraya #kuihraya #kosmetik #projekraya #angpau
Read more
BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI <span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span>PERGHHHH ...
Media Removed
BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI PERGHHHH BOLEH JEALOUS CIK ABG KT SEBELAH TU ️ . . “SAHARA BROCADE EMBROIDERY” kini datang untuk anda yg nak tampil simple2 manja tapi tetap sweettt gitu ouchhh, dikombinasikan ... BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI 😱😱😱😱😱😱😱😱PERGHHHH BOLEH JEALOUS CIK ABG KT SEBELAH TU 😜😜‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
. “SAHARA BROCADE EMBROIDERY” kini datang untuk anda yg nak tampil simple2 manja tapi tetap sweettt gitu ouchhh, dikombinasikan dengan ‘PARIO SKIRT” printed cotton tapi strechable uols, xde kt pasaran lg tau hihi, siyesss mmg selesa sgt bila pakai, Baju brocade pun full lining, siap ada hiasan sulam2 embroidery pulak tu kt baju..🤭🤭wowww mmg menawan menusuk jiwa😎‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
.
Ni confirm harga mahe kan sis⁉️⁉️⁉️⁉️Eh ..Eh.. sape cakap tu⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️Sis nk bg harga mampu milik je tau, ye la sis tau harga brocade ni je 1meter dh bape kan, belum lg upah jaitnye lg, tapi..tapi kan sis nk bagi HARGA PENGENALAN, yezzaaa HARGA BOSS SENYUM ahaksss ..😉😉😉❣️❣️❣️❤
.
.
Sape lambat mmg melepas weiii, boleh grab sekarang sebelum kehabisan, kang nangis bucu katil sis xdpt nk tolong sbb baju ni NO RESTOCK kalau dh hbs ye, hwaaa stock pun very very limited uols 😢😊😊‼️‼️‼️
.
.
WASAP LELAJU OK UOLLSSS SEMUAAAAAA‼️‼️‼️‼️‼️‼️ WASAP LELAJU OK UOLLSSS SEMUAAAAAA‼️‼️‼️‼️‼️‼️ .
.
SAHARA BROCADE EMBROIDERY DAN PARIO SKIRT

Material : Brocade combined embroidery with full lining inside
Size : Free size fit XS - L DAN XL - XXXL
.
. .
Colour : Red Royal Blue Grey Navy Emerald Pink Dusty Black.
.
❤️Whatssup/telegram +60102407390
.
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390 .
.
#kaftan #kaftans #kaftanmalaysia #kaftandress #safinakaftan #kaftanchiffon #owlbynd #elizabethkaftan #shortkaftan #elizabethkaftanmurah #premiumkaftan #malaysia #brunei #singapore
Read more
BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI <span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span>PERGHHHH ...
Media Removed
BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI PERGHHHH BOLEH JEALOUS CIK ABG KT SEBELAH TU ️ . . “SAHARA BROCADE EMBROIDERY” kini datang untuk anda yg nak tampil simple2 manja tapi tetap sweettt gitu ouchhh, dikombinasikan ... BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI 😱😱😱😱😱😱😱😱PERGHHHH BOLEH JEALOUS CIK ABG KT SEBELAH TU 😜😜‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
. “SAHARA BROCADE EMBROIDERY” kini datang untuk anda yg nak tampil simple2 manja tapi tetap sweettt gitu ouchhh, dikombinasikan dengan ‘PARIO SKIRT” printed cotton tapi strechable uols, xde kt pasaran lg tau hihi, siyesss mmg selesa sgt bila pakai, Baju brocade pun full lining, siap ada hiasan sulam2 embroidery pulak tu kt baju..🤭🤭wowww mmg menawan menusuk jiwa😎‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
.
Ni confirm harga mahe kan sis⁉️⁉️⁉️⁉️Eh ..Eh.. sape cakap tu⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️Sis nk bg harga mampu milik je tau, ye la sis tau harga brocade ni je 1meter dh bape kan, belum lg upah jaitnye lg, tapi..tapi kan sis nk bagi HARGA PENGENALAN, yezzaaa HARGA BOSS SENYUM ahaksss ..😉😉😉❣️❣️❣️❤
.
.
Sape lambat mmg melepas weiii, boleh grab sekarang sebelum kehabisan, kang nangis bucu katil sis xdpt nk tolong sbb baju ni NO RESTOCK kalau dh hbs ye, hwaaa stock pun very very limited uols 😢😊😊‼️‼️‼️
.
.
WASAP LELAJU OK UOLLSSS SEMUAAAAAA‼️‼️‼️‼️‼️‼️ WASAP LELAJU OK UOLLSSS SEMUAAAAAA‼️‼️‼️‼️‼️‼️ .
.
SAHARA BROCADE EMBROIDERY DAN PARIO SKIRT

Material : Brocade combined embroidery with full lining inside
Size : Free size fit XS - L DAN XL - XXXL
.
. .
Colour : Red Royal Blue Grey Navy Emerald Pink Dusty Black.
.
❤️Whatssup/telegram +60102407390
.
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390 .
.
#kaftan #kaftans #kaftanmalaysia #kaftandress #safinakaftan #kaftanchiffon #owlbynd #elizabethkaftan #shortkaftan #elizabethkaftanmurah #premiumkaftan #malaysia #brunei #singapore
Read more
Syukur Alhamdulillah..sempena hari jadi kak Oya arini, akak pergi semula ke tmpat akak mula2 menapak ...
Media Removed
Syukur Alhamdulillah..sempena hari jadi kak Oya arini, akak pergi semula ke tmpat akak mula2 menapak dan “bertapa” ketika akak masih merupakan seorang utc (unit trust consultant)13 tahun yg lepas..di ketika itu hati berdebar2, rasa nk menangis setiap kali sampai di sini, ya Allah, takutnya ... Syukur Alhamdulillah..sempena hari jadi kak Oya arini, akak pergi semula ke tmpat akak mula2 menapak dan “bertapa” ketika akak masih merupakan seorang utc (unit trust consultant)13 tahun yg lepas..di ketika itu hati berdebar2, rasa nk menangis setiap kali sampai di sini, ya Allah, takutnya nk face to face!! Ya Allah malu ya nk tukar kad!!😭🙏🏻. Ya Allah, peritnya rasa direjek hari2, besarnya dugaan nk kene jimat ckit duit nk makan, sakitnya kaki berlari2 anak dgn kasut tinggi..demi mencari sebuah kejayaan..almost setiap hari di sini..pelbagai jenis manusia yg akak jumpa, ada yg sgt baik!! Dan tak kurang juga yg menghina..dahulunya saya menunggu orang keluar dari kereta besar, dan dlm hati berkata, “Ya Allah, dia ni lah yg nk invest dgn aku!!” “Ya Allah, dia ni lah yg nk tolong aku”, “Ya Allah dia ni lah yg baik hati..etc” . Macam2 kata2 positive aku sumbat dlm kepala demi nk tukar kad!!! Dan today, 31July 2018, setelah hampir 10tahun saya tak jejakkan kaki di sini , saya kini muncul kembali.😭 Ya Allah, syukur nikmat..aku bersujud kpd Mu Ya Allah..setelah 10tahun, ketika nmpk menara Maybank ini, hati rasa nk menangis!! Masih berdebar2..”Syakir, berdebar2 lak akak ni!!” Syakir tanya akak “Nak jumpa sape kak!???” Akak jawab ni lah tempat akak mula2 dulu start buat unit trust, kat sini lah keta kelisa akak pernah kena clamp, kat sini lah akk kene halau..etc..tapi harini, akak nk jumpa downline2 kat sini bwa diorg ftf pulak” . “Nak saya drop kat mana?” Then Syakir berhentikan di tempat yg mana akak tunggu “big2 fish” dulu(Memang di tempat drop off). Kemudian, pak guard buka pintu kereta akak..”selamat dtg ke Maybank ,puan”. 😭 Ya Allah..dahulunya aku seorang UTC dan kini aku kembali sbg seorang GAM 😭😭🙏🏻. Tiada niat utk membangga diri, hanya niat utk memberi inspirasi kpd semua, bahawa KEJAYAAN ITU PASTI, tiada yg mudah dlm hidup, hadapinya dgn kuat demi impian yg kita inginkan.. Thank you so much to all my clients..dan utk Menara Maybank, jasamu ku kenang..😭 #iambackafter13years #tempatkucarimakan #segalanyaindahkini #blessed #syukur
Read more
TAG MEMBER KORANG YG SUKA MEKAP JUGAKK!! HANTAR MUKA KAT SAYA!! Tak nak FILTER!!! No makeup ok!! SAPE SUDI TADAH MUKA & PETAH BERCAKAP!! Of course utk mereka yg follow saya. Bukan kutuk tapi bila mekap free kemain jadi Malaikat!! Hehehe nk main mekap2 nanti!!! Sape sape sape sudi!! NAK MUKA ... TAG MEMBER KORANG YG SUKA MEKAP JUGAKK!! HANTAR MUKA KAT SAYA!! Tak nak FILTER!!! No makeup ok!! SAPE SUDI TADAH MUKA & PETAH BERCAKAP!! Of course utk mereka yg follow saya. Bukan kutuk tapi bila mekap free kemain jadi Malaikat!! Hehehe nk main mekap2 nanti!!! Sape sape sape sudi!! NAK MUKA YG MEMBERIIIIII !! Utk buat live syg!! Saya akan pilih yg mana sesuai!! #freemakeupmakeover #makeover
Read more
Loading...
happy birthday broo<span class="emoji emoji1f382"></span>...semoge panjang umur murah rezeki selalu<span class="emoji emoji1f38a"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f381"></span><span class="emoji emoji1f388"></span><span class="emoji emoji1f601"></span>nk wish panjang ke wish pendek ...
Media Removed
happy birthday broo...semoge panjang umur murah rezeki selalunk wish panjang ke wish pendek je ? pendek dh arh op wish...okey First,terime kasih sngt2 sbb sokmo2 ade dgn awok2 ni semue...kalu tkdok mg sari,hilang seri muke sorang2tkdok bnde nk gelok arh kalu tkdok mg...tkdok ... happy birthday broo🎂...semoge panjang umur murah rezeki selalu🎊🎉🎁🎈😁nk wish panjang ke wish pendek je ?😂 pendek dh arh op wish...okey First,terime kasih sngt2 sbb sokmo2 ade dgn awok2 ni semue...kalu tkdok mg sari,hilang seri muke sorang2😂tkdok bnde nk gelok arh kalu tkdok mg...tkdok bnde nk bahan...sbb mg sorang he sedap nk bahan org😂kasi kaw2 gitu bile bahan org😂lps tu kau punye gelak tu paling rere kat cosmo😂hahahahahaha..mne org lain blh lwn bro..ke guane..hahahaha...okey,part sies lok..terime kasih sbb bnyk sngt2 tolong ak time ak susoh,terime kasih sngt2 sbb sokmo2 sudi jadi tmpt ak nk share masalah npe2...sbb ak dok tau dh nk share dgn sape selain dari mg dgn @nazminasumi ..ak anggap mg nazmi @bideennnn mcm abg ak doh..kire nye ak lah adik bongsu😂waaahahaha😈rase mude sikit😂lps tu,nanti kite gi jln ramai2 pulok..ak harap mg dgn gang2 awok kite skrg ni,akan stay sampai bile2 laa😊dh arh tu wish😂pendek dh arh,sbb tu baru first,dk masuk second agy😂ke guane ?😂hahahaha...
Read more
Bismillahirahmanirrahim Assalamualaikum uols. Haa sis nk share sikit tentang KEREPEK BRONIS ...
Media Removed
Bismillahirahmanirrahim Assalamualaikum uols. Haa sis nk share sikit tentang KEREPEK BRONIS . KEREPEK BRONIS ? Apa benda KEREPEK BRONIS ni yang org duk ketagih sangat ? Serious talk , sape tak terpana dengan fenomena kerepek bronis yang ditransformasikan daripada kek menjadi biskut ... Bismillahirahmanirrahim
Assalamualaikum uols. Haa sis nk share sikit tentang KEREPEK BRONIS 💕
.
KEREPEK BRONIS ? Apa benda KEREPEK BRONIS ni yang org duk ketagih sangat ? Serious talk , sape tak terpana dengan fenomena kerepek bronis yang ditransformasikan daripada kek menjadi biskut rangup 😍 Merepek laa kek chocolate brownies boleh jadi biskut. Merepek ke tak merepek yang pasti memang korang kena percaya. Ajaib kan?
.
Penggemar bronis mesti rasa.
.
#kerepekbronis #gengkerepekbronis #snacks #teamcoverup #kualaterengganu #tgg #seberangtakir #kualanerus #telukketapang #gongbadak #ketagihgila #kerepekbronisterengganu #bronis #telagadaing #bukittunggal #bukittokbeng #ulutakir #chocolate
Read more
Loading...
MACAM HEBAT! Penting juga untuk kita rasa kita ni MACAM HEBAT. Kalau bukan kita sape lagi. Bukan ...
Media Removed
MACAM HEBAT! Penting juga untuk kita rasa kita ni MACAM HEBAT. Kalau bukan kita sape lagi. Bukan nak compare dengan orang lain pun. Kita tengok diri kita je. Ini cikyati yang mula bisnes STG dengan RM50 tu. So dengan RM50 tu cikyati dah ada 1 bisnes untuk DIKERJAKAN. Biasanya lepas ... MACAM HEBAT!
Penting juga untuk kita rasa kita ni MACAM HEBAT.
Kalau bukan kita sape lagi.
Bukan nak compare dengan orang lain pun.
Kita tengok diri kita je.
Ini 👇👇 cikyati yang mula bisnes STG dengan RM50 tu.
So dengan RM50 tu cikyati dah ada 1 bisnes untuk DIKERJAKAN.
Biasanya lepas mula je bisnes...mereka2 ni terus terbahagi kepada 2 golongan.
1. Terlalu laju!
2. Terlalu takut! 😆😆 Yang terlalu takut tu biasanya 'mati ketakutan' .
Nak ke?
Tak nak kan....
So kenalah jadi yang golongan pertama- TERLALU LAJU
Macam semua biz partner cikna ni. Berjaya naik ke pangkat D6 dh..sikit lagi nk mengejar Pangkat pertama SM!!!! BizOnline | RM47 #Malaysia
BizOnline | IDR 150.000 #Indonesia
Program #2GAJIsebulan
#ProjekSTG #CATchampions #themagicofparttime #ABeautilicousEmpire #kenaikanpangkat
Read more
Sedar2 dah setahun kerje dekat Perodua Jalan klang lama ni, mcm2 kenangan ade dari start training ...
Media Removed
Sedar2 dah setahun kerje dekat Perodua Jalan klang lama ni, mcm2 kenangan ade dari start training di HQ Rawang sampai la dah jadi official staff kat sini, tipu la kalau xde prob dlm perhubungan sesama staffs but, what can we do? Yg kenal saya tau ape yg saya buat, yg x knal doakan baik2 je. Huhuhuh. ... Sedar2 dah setahun kerje dekat Perodua Jalan klang lama ni, mcm2 kenangan ade dari start training di HQ Rawang sampai la dah jadi official staff kat sini, tipu la kalau xde prob dlm perhubungan sesama staffs but, what can we do? Yg kenal saya tau ape yg saya buat, yg x knal doakan baik2 je. Huhuhuh. Apa2 pon bos and top management memang terbaik. Alkisahnya adalah saje je nk ckp yg dah keje setahun. Mcm nk celebrate plak anniversary yg pertama ni. Eh eh terlebih plak. X nk tulis pnjgn2 sebb xde sape pon yg baca hahahahahahaha. Ok laaa adios guys.
#merpatiauto #perodua #peroduaservicecenter #akuygpostkauygpanas #husnudzon #admin
Pendek je pon aku tulis, tu pon x nk baca ke?? Adoi ter berrr.
Read more
[NEW RAYA COLLECTION..!] - “KISS HELENA .. kita nak bg mcm2 free gift sape yg beli raya koleksi HANAMI ...
Media Removed
[NEW RAYA COLLECTION..!] - “KISS HELENA .. kita nak bg mcm2 free gift sape yg beli raya koleksi HANAMI , yg bestnya .. . PRE-RELEASE PRICE DR 17-20 MEI SHJ TAU...! "” . . Ape Yg bestnya Design KISS HELENA NI...? . MATERIAL HEAVY CHIFFON - . CUSTOM PRINTING . FREE SIZE . TAK PAYAH ... [NEW RAYA COLLECTION..!] - “KISS HELENA .. kita nak bg mcm2 free gift sape yg beli raya koleksi HANAMI , yg bestnya .. . PRE-RELEASE PRICE DR 17-20 MEI SHJ TAU...! "”
.
.
Ape Yg bestnya Design KISS HELENA NI...?
.
😍 MATERIAL HEAVY CHIFFON
-
.
😍 CUSTOM PRINTING .
😍 FREE SIZE .
😍 TAK PAYAH LILIT
.
.
😍 10 PILIHAN CORAK
- Rugi kalo Edisi ni uolls tak Grab sebab semua corak2 ni Mak Aji custom printing tau... mak aji sndiri pilih corak2 khas sesuai utk Edisi kali ni...
.
.
“ WAHHHH....! BESTNYA MAK AJI, KOMPEM SAYA NK PAKAI BUAT RAYA NNTI...”
.
NANTI SABAR.....! Mak Aji Nk bagi byk FREE GIFT Ttau utk korang Yg dptkan Design Edisi Paris ni... Hanya Uolls yg membuat pembelian kombo sahaja Akan dpt Free Gift limited edition ni...! Mak aji serius..!
.
========
FREE GIFT (PEMBELIAN 2 HELAI KE ATAS SHJ)
========
.
🎁 SAMPUL RAYA LIMITED EDITION .
🎁 ECO BAG LIMITED EDITION 🎁 PIN TUDUNG LIMITED EDITION .
🎁 KOTAK EXCLUSIVE LIMITED EDITION (BELI 1 HELAI PON DPT)
-
.
------------
LUCKY DRAW
------------
.
🎁 CABUTAN BERTUAH SETIAP HUJUNG BULAN
- Yeay utk setiap pembelian RM250 ke atas, uolls layak utk menyertai cabutan bertuah setiap bulan yg mane hadiahnya akan kami poskan serta merta... Ade kosmetik, ade serum, ade foundation dan sebagainya...
.
🎁 CABUTAN BERTUAH EXCLUSIVE RAYA RM5,000
- Cabutan raya ni mak aji akan pilih 20 org yg bertuah utk memenangi wang tunai terkumpul bernilai RM5,000 tau...Jadi 20 org akan berpeluang utk dpt hadiah terkumpul ini...
.
.
------------------------------
DETAIL HARGA KISS HELENA ------------------------------
.
NORMAL PRICE KISS HELENA : RM79
Pre-release (17 -20 Mei 2018) : RM69 .
.
KISS HELENA, akan dilancarkan serentak di ONLINE pada 17 MEI 2018, Butik hijabs by hanami Bangi sentral dan Hijabs by Hanami seksyen 7 Shah Alam pada 17 MEI 2018..
Read more
 #Repost @waie_ramly with @get_repost ・・・ Dah nak Raya daahh... Ramai yg mula berniaga... Persaingan ...
Media Removed
#Repost @waie_ramly with @get_repost ・・・ Dah nak Raya daahh... Ramai yg mula berniaga... Persaingan semakin ramai.. Nak lawan harga.. Kurang dpt perhatian pelanggan terhadap produk.. Bajet promosi x brape nak ado... JOM TINGKATKAN SALES ANDA DGN MEMBUAT PROMO VIDEO PRODUK ANDA ... #Repost @waie_ramly with @get_repost
・・・
Dah nak Raya daahh...
Ramai yg mula berniaga...
Persaingan semakin ramai.. Nak lawan harga..
Kurang dpt perhatian pelanggan terhadap produk.. Bajet promosi x brape nak ado... JOM TINGKATKAN SALES ANDA DGN MEMBUAT PROMO VIDEO PRODUK ANDA ALA2 GO SHOP DAN CJ WOW SHOP..
TAWARAN HARGA RUNTUH HANYA UTK 20 PRODUK TERAWAL!!!!! RM3500 RM3500 RM3500 RM3500 RM3500

Anda akan dapat 2 Video
i)5-7 min sesuai untuk FB dan Blog
ii) 1 min sesuai IG dan blast whatpps.

1) Studio disediakan
2) Lighting system
3) MCP (Recording menggunakan 3 camera pro)
4) Tenaga team produksi professional

5) Yg paling gempak produk anda Artis yg promotekan.. Zalif Sidek dan Eppy Raja lawak.. Mana yg x knal tu g google laaa... diorg ni la akn jadi hos. Tu korang x tau lagi sape pengarahnye... Harga giler ni sempena bln puasa dan raya... (bg la kitaorg buat amal jariah skit)

Harga sebenar nk buat video ni sekitar RM8000 hingga RM20,000
X caye g survey sndiri... Lokasi studio rakaman di Sek 13 Shah alam.
Udah... call je la no yg tertera utk keterangan lanjut.. Deposit RM500 dikenakan sbg tanda jadi.. first come first serve.. HANYA 20 PRODUK TERAWAL SAHAJA!!!!!!!!!!! Tertakluk kepada terma dan syarat.

#iks #eks #smecorp #produkhalal #produkmuslim #localbrand #produkraya #tekun #usahawan #busanaraya #bajuraya #kuihraya #kosmetik #projekraya #angpau

@ibhmediaproduction @waie_ramly @engkuazmin @wanarvee @mm_ash_ @angah_lawaking @razlandreamarts @epykodiang
Read more
Loading...
 #Ramadhan6 Alhamdulillah semalam stok untuk batch kedua Ramadhan dah sampai ( penuh satu van ...
Media Removed
#Ramadhan6 Alhamdulillah semalam stok untuk batch kedua Ramadhan dah sampai ( penuh satu van abah sis dengan kete sis duk angkut stok🤣), tenkiuu abah ku yang strong 🏻 dan emak sis juga supporter dr tepi🤣.Kepada yang beminat nak jadi agent atau nak beli sebalang dua tuu terus je http://www.wasap.my/+60125787045 ... #Ramadhan6
Alhamdulillah semalam stok untuk batch kedua Ramadhan dah sampai ( penuh satu van abah sis dengan kete sis duk angkut stok🤣), tenkiuu abah ku yang strong 💪🏻 dan emak sis juga supporter dr tepi🤣.Kepada yang beminat nak jadi agent atau nak beli sebalang dua tuu terus je http://www.wasap.my/+60125787045 untuk order.Stok xbanyak mane ni, sape cepat dia dapat okayhh.Masa ni lah kita nk kumpul duit lebih buat belanja raya nanti.Al maklum nak raya pakai duit banyok jugak , nak beli kelengkapn raya keluarga, ada yang nk tukar karpet barulah, nak cat umah barulah,baju raya anak2 lagi,kos minyak dan tol nak balik kampung pun kene carik jugak tu.Nak pergi beraya umah sedara pun guna minyak jugak tau .Dengan adenye bisnes wondercheese ni sedikit sebanyak dapat jugak membantu perbelanjaaan korang tu.Tak payah pening2 pikir nak buat kuih , jual ajee dengan kawan2 terdekat, sedara mara dan terus dapat duitnye 🤑.Janji rajin promote okaayhh InsyaAllah murah rezekinya☺️. #wondercheeseperak #wondercheeseipoh #ipoh #perak #agentwanted #raya2018 #rayasakan #kerepekviral #projekraya2018 #duitraya #duittepi #parttime #onlinebusiness #poketpenuh
Read more
Smlm daddy suruh ami pilih France dia Belgium.Ami pun okay.Masa kat hujung2 tu dah nmpk France nk ...
Media Removed
Smlm daddy suruh ami pilih France dia Belgium.Ami pun okay.Masa kat hujung2 tu dah nmpk France nk menang,tiba2 semua mknn si isteri masak dia x lalu makan sbb Belgium dah nk kalah.🇧🇪 . Ami pun tanya,yg tu siapa daddy? daddy pun cite lah semua kat ami dia ni,sbb ami dia mmg xtau langsung pasal ... Smlm daddy suruh ami pilih France dia Belgium.Ami pun okay.Masa kat hujung2 tu dah nmpk France nk menang,tiba2 semua mknn si isteri masak dia x lalu makan sbb Belgium dah nk kalah.😂🇧🇪
.
Ami pun tanya,yg tu siapa daddy?👀 daddy pun cite lah semua kat ami dia ni,sbb ami dia mmg xtau langsung pasal bola. yg dia tau sikit2 je.😜
.
Pendek cite,selain daddy,My B,dia nie pun dah jadi idola baru ciknons.. Hi Caca?😍hahaha.Handsome?bolehlah.. handsome lagi daddy ami kan?en en en..😂😘♥️
.
Pepun mlm nie ciknons support team yg daddy mmg follow dari awal lagi England!🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Bukan main semangat dia sampai ke rumah mama cari jersi England dia tu,pastu yg kat sini dari smlm bekerja keras basuh jersi tu bg lagi putih bersih sbb dia ckp harini dia nak pakai!🤦🏼‍♀️
.
Team yg ciknons support dah blk awal dah🤣
tapi korang rasa,mlm nie sape menang???🤔
#nonnyxmuzzy #england #worldcup2018
Read more
Sape yang nk buat Side Income, Ni PELUANG untuk korang, pm/wasep/komen Www.wasap.my/60102021701 Www.wasap.my/60102021701 ...
Media Removed
Sape yang nk buat Side Income, Ni PELUANG untuk korang, pm/wasep/komen Www.wasap.my/60102021701 Www.wasap.my/60102021701 Tak yah la duk berharap dapat duit BRIM jer.. Peluang tu ade, Rajin n Malas korunk je jdi faktor sekarang ni. Berjaya ke x berjaya sesorang tu tengok berani ... Sape yang nk buat Side Income,
Ni PELUANG untuk korang,
pm/wasep/komen
Www.wasap.my/60102021701
Www.wasap.my/60102021701
Tak yah la duk berharap dapat duit BRIM jer.. Peluang tu ade, Rajin n Malas korunk je jdi faktor sekarang ni.
Berjaya ke x berjaya sesorang tu tengok berani atau x dia cabar diri dia sendiri untuk jadi lebih Maju.
Read more
Loading...
BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI <span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span>PERGHHHH ...
Media Removed
BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI PERGHHHH BOLEH JEALOUS CIK ABG KT SEBELAH TU ️ . . “SAHARA BROCADE EMBROIDERY” kini datang untuk anda yg nak tampil simple2 manja tapi tetap sweettt gitu ouchhh, dikombinasikan ... BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI 😱😱😱😱😱😱😱😱PERGHHHH BOLEH JEALOUS CIK ABG KT SEBELAH TU 😜😜‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
. “SAHARA BROCADE EMBROIDERY” kini datang untuk anda yg nak tampil simple2 manja tapi tetap sweettt gitu ouchhh, dikombinasikan dengan ‘PARIO SKIRT” printed cotton tapi strechable uols, xde kt pasaran lg tau hihi, siyesss mmg selesa sgt bila pakai, Baju brocade pun full lining, siap ada hiasan sulam2 embroidery pulak tu kt baju..🤭🤭wowww mmg menawan menusuk jiwa😎‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
.
Ni confirm harga mahe kan sis⁉️⁉️⁉️⁉️Eh ..Eh.. sape cakap tu⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️Sis nk bg harga mampu milik je tau, ye la sis tau harga brocade ni je 1meter dh bape kan, belum lg upah jaitnye lg, tapi..tapi kan sis nk bagi HARGA PENGENALAN, yezzaaa HARGA BOSS SENYUM ahaksss ..😉😉😉❣️❣️❣️❤
.
.
Sape lambat mmg melepas weiii, boleh grab sekarang sebelum kehabisan, kang nangis bucu katil sis xdpt nk tolong sbb baju ni NO RESTOCK kalau dh hbs ye, hwaaa stock pun very very limited uols 😢😊😊‼️‼️‼️
.
.
WASAP LELAJU OK UOLLSSS SEMUAAAAAA‼️‼️‼️‼️‼️‼️ WASAP LELAJU OK UOLLSSS SEMUAAAAAA‼️‼️‼️‼️‼️‼️ .
.
SAHARA BROCADE EMBROIDERY DAN PARIO SKIRT

Material : Brocade combined embroidery with full lining inside
Size : Free size fit XS - L DAN XL - XXXL
.
. .
Colour : Red Royal Blue Grey Navy Emerald Pink Dusty Black.
.
❤️Whatssup/telegram +60102407390
.
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390 .
.
#kaftan #kaftans #kaftanmalaysia #kaftandress #safinakaftan #kaftanchiffon #owlbynd #elizabethkaftan #shortkaftan #elizabethkaftanmurah #premiumkaftan #malaysia #brunei #singapore
Read more
haii kak bedah<span class="emoji emoji203c"></span>️<span class="emoji emoji203c"></span>️ haii kak senah<span class="emoji emoji203c"></span>️<span class="emoji emoji203c"></span>️haa sape lg yg tgh mendobi kt rumah tuuu<span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji2757"></span><span class="emoji emoji2757"></span><span class="emoji emoji2757"></span> jgn ssh ssh..meh ...
Media Removed
haii kak bedah️ haii kak senah️haa sape lg yg tgh mendobi kt rumah tuuu jgn ssh ssh..meh guna SABUN TERBAIK ""eziclean"" confirm tkpyh nk sental2 dh ngn berus tuh ha rendam je kotoran hilang 🏻🏻 EZICLEAN Pencuci hebat EZICLEAN membantu memudahkan kerja kerja mencuci ... haii kak bedah‼️‼️ haii kak senah‼️‼️haa sape lg yg tgh mendobi kt rumah tuuu😱😱😱❗❗❗ jgn ssh ssh..meh guna SABUN TERBAIK ""eziclean"" confirm tkpyh nk sental2 dh ngn berus tuh ha ‼️‼️👟👟rendam je kotoran hilang 💪🏻💪🏻 💦💦EZICLEAN💦💦 Pencuci hebat EZICLEAN membantu memudahkan kerja kerja mencuci di rumah‼️ Kerja jadi lagi senang dengan sabun ekonomi ni‼️ Beli sekali jimat SEHINGGA 50 x cucian

Dengan Eziclean, kerja mencuci pakaian lebih mudah, cepat dan bersih.

Serbuk pencuci pekat Eziclean dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik dan mesra alam. Ia mengandungi pencegah karat dan bahan anti-endapan semula. Produk ini mempunyai natrium tripolifostat, 3 jenis enzim, pencerah optik, kurang berbuih dan pekat.

Keistimewaan produk Eziclean⬇
💚 Ekonomi
💚 Berkesan
💚 Mesra alam
💚 Formula anti bakteria
💚 Mencegah bau busuk
💚 Menyahkan kuman
💚 Wangi
💚 Menyegarkan
💚 Senang Dibilas
💚 Rumusan kurang berbuih
💚 Selamat digunakan

Nak kerja lebih mudah dan cepat❓❓❓ Dm dm
Read more
 #SambalMenangisOmmi Assalamualaikum Masak ape hari ni? Omi ber asam pedas telur ikan mayong ...
Media Removed
#SambalMenangisOmmi Assalamualaikum Masak ape hari ni? Omi ber asam pedas telur ikan mayong hari ni... Guna #PesSambalMenangisOmmi uollss cepat & sedap . . Menjimatkan masa menumis Dengan Pes Sambal Menangis Ommi hanya tambah air, bunga kantan, daun kesum, garam gula mengikut ... #SambalMenangisOmmi
Assalamualaikum
Masak ape hari ni?
Omi ber asam pedas telur ikan mayong hari ni... Guna #PesSambalMenangisOmmi uollss cepat & sedap
.
.
Menjimatkan masa menumis
Dengan Pes Sambal Menangis Ommi hanya tambah air, bunga kantan, daun kesum, garam gula mengikut tekak korang
.
.
Sangat rekemen untuk travel, untuk yg bekerja balik nk kelam kabut masuk dapur plak kan..
.
.
Jadi sape yg berminat
Boleh whatsapp omi laju laju k..
😘
Read more
Loading...
SAPE BELUM CUBA #magandalotion KAMI ? WAJIB TRY ! Memang sesuai sangat sape2 yg bekerja dalam Aircond buat kulit jadi kering dan juga yang kerja bwh chya mthari buat kulit gelap mengelip tu ! KORANG boleh cerah KEKAL tau kalau kerap guna ! Kulit bleh jdi wangi , lembut , cerah sekata ! Lagi2 tempat ... SAPE BELUM CUBA #magandalotion KAMI ? WAJIB TRY ! Memang sesuai sangat sape2 yg bekerja dalam Aircond buat kulit jadi kering dan juga yang kerja bwh chya mthari buat kulit gelap mengelip tu ! KORANG boleh cerah KEKAL tau kalau kerap guna ! Kulit bleh jdi wangi , lembut , cerah sekata ! Lagi2 tempat yg yang berlipat2 tu ! HARGA ? Mampu milik dik oi !! RM37 ajaaaaa 1btl ! Kalau beli 2pcs RM60 jaaa !! Haaa murah !! Klau nk bebel dkt skit esk pun xhabis ! Korang WS rehan terus jaaa yaaa !! Untuk detail yang lebih jelas
Ws : 014-8401587
Ws : 014-8401587

#kedah #kelantan #galerihidayah #melissabeauty #pemborongproduk #indonesia #supplementswhitening #malaysia #melba #johor #barangbaikmurah #berkualiti #magandglow #magandalotion #kemamlupaperroger #magandafamily #magandaglow
Read more
Alhamdulillah.. Tahniah sayang... Drpd sebelom kawen.. Smp lepas kawen.. Mengandung.. Smp da ...
Media Removed
Alhamdulillah.. Tahniah sayang... Drpd sebelom kawen.. Smp lepas kawen.. Mengandung.. Smp da bersalin.. Setelah berhempas pulas selame 4tahun..Akhirnye grad juga.. .. Terbaikkkk.. .. Tu jek.. Abam xreti sgt nk sweet2 nih.. Kbye #bro_cuba #kasi_jadi #misi_2k18 #buah_hati #sape_tak_sayang_bini ... Alhamdulillah.. Tahniah sayang... Drpd sebelom kawen.. Smp lepas kawen.. Mengandung.. Smp da bersalin.. Setelah berhempas pulas selame 4tahun..Akhirnye grad juga.. 😝😝😝😝.. Terbaikkkk.. 😘😘😘😘.. Tu jek.. Abam xreti sgt nk sweet2 nih.. Kbye 😂😂😂😂😂😂 #bro_cuba
#kasi_jadi
#misi_2k18
#buah_hati
#sape_tak_sayang_bini 😜😜😜😜
Read more
*Berniaga berbentuk Networking la yang senang..!!* <span class="emoji emoji1f539"></span>Modal Kecik je, Kerja Mudah <span class="emoji emoji1f538"></span>X Perlu Fikir ...
Media Removed
*Berniaga berbentuk Networking la yang senang..!!* Modal Kecik je, Kerja Mudah X Perlu Fikir Lesen, Kedai, pekerja, modal pusingan dll.. Hanya nak 6 orang rakan kongsi seumur hidup...Nak lebih pun boleh.kalau lebih 6 lagi bagus . Itu pun cakap susah... - Susah la nk kenalkan 6 ... *Berniaga berbentuk Networking la yang senang..!!* 🔹Modal Kecik je, Kerja Mudah
🔸X Perlu Fikir Lesen, Kedai, pekerja, modal pusingan dll..
🔹Hanya nak 6 orang rakan kongsi seumur hidup...Nak lebih pun boleh.kalau lebih 6 lagi bagus .

Itu pun cakap susah...
- Susah la nk kenalkan 6 org..
👉 Brape tahun hidup...xkan 6 org kwn baik pun xde - *Takde modal la..*
👉 Brape tahun kerja...xkan RM380 pun xde simpanan.. - *X pandai la...*
👉 Cukup la dari kecik sampai dewasa pergi sekolah utk jadi pandai...Sini saya nak awak MENIRU...x pandai pun xpe - *X percaya la..*
👉 Sape suruh percaya...saya lagi x percaya TAPI "DAPAT GAK"...Kalau saya percaya lagi "DAPAT BANYAK" *Kegagalan Anda Disebabkan "ALASAN & ALASAN"* *TETAPI*
*Kejayaan Orang Berjaya & Kaya adalah "TINDAKAN"* wasap.my/60176060564/nakjugak
🚗🚗🚗💨💨💨💨🏃🏾🏃🏾🏃🏾🏃🏾🎯🎯🎯🎯💰💰💰💰💰
Read more
"Action dia memang real dan sangat detail. Sangat susah nk jumpa penulis yang betul2 dapat ceritakan ...
Media Removed
"Action dia memang real dan sangat detail. Sangat susah nk jumpa penulis yang betul2 dapat ceritakan setiap aksi." . Kata adik ni tentang novel action romance Cik SA. Alhamdulillah. Tq sooo much @sn.suhada_rz . Sape setuju dengan komen adik ni? Betul tak Cik SA sangat detail dalam ... "Action dia memang real dan sangat detail. Sangat susah nk jumpa penulis yang betul2 dapat ceritakan setiap aksi."
.
Kata adik ni tentang novel action romance Cik SA. Alhamdulillah. Tq sooo much @sn.suhada_rz 😍😍😘😘
.
Sape setuju dengan komen adik ni? Betul tak Cik SA sangat detail dalam describe action scene sampaikan korang rasa macam tengok semua tu jadi depan mata? 😳😳
.
#SaraAisha #writer #novelbestseller #JodohituMilikKita #ChanRakTer #EncikSayangdanMissSweetheart #PembukaHati #SaljuKyoto #CerekaCinta #SyurgakuTakSempurna #AkuLelakimu #IAmNotAMonster #INAM #actionromance #actionthriller #pbakl2018
Read more
JANGAN LUPA DATANG KE @thejilbabsxrhinesdesserts ! . . Wow serious sedap semua desserts kat @thejilbabsxrhinesdesserts sampai taktau nk makan yg mana. . So sape yg berdekatan bangi, korang wajib cuba kek-kek yg ada kat cafe ni. Gerenti korang akn repeat. . Dorang pun ada buka CUSTOM ... JANGAN LUPA DATANG KE @thejilbabsxrhinesdesserts !
.
.
Wow serious sedap semua desserts kat @thejilbabsxrhinesdesserts sampai taktau nk makan yg mana. .
So sape yg berdekatan bangi, korang wajib cuba kek-kek yg ada kat cafe ni. Gerenti korang akn repeat.
.
Dorang pun ada buka CUSTOM ORDERS tau utk birthday, wedding & any occasions. Delivery whole cake pun ada utk area Klang Valley.
.
Okay korang mesti tak sabar kan nak pergi. Cafe ni buka 11am-9pm tp utk Ramadhan ni dorang buka 5pm-11pm.

Jadi bolehlah korang buka puasa kat sana sekali sbb dengar cerita dorang pun ada menu berbuka puasa tau ! Untuk info lbh details, korang boleh tgk di ig dorang okay ❤
Read more
Thanks sayang sudi jadi pinjamkan telinga untuk papa <span class="emoji emoji1f60d"></span> . #Repost @cikpuankhairi with @get_repost ・・・ dia ...
Media Removed
Thanks sayang sudi jadi pinjamkan telinga untuk papa . #Repost @cikpuankhairi with @get_repost ・・・ dia yg bertukar #tokthevaini plak terlebih sedih... sebab ape?? . aku tahu betapa sayangnya die pada anak murid die..die ckp anak asli no bagus2, baik..bile balik sek,mesti ada ... Thanks sayang sudi jadi pinjamkan telinga untuk papa 😍
.
#Repost @cikpuankhairi with @get_repost
・・・
dia yg bertukar #tokthevaini plak terlebih sedih... sebab ape?? .

aku tahu betapa sayangnya die pada anak murid die..die ckp anak asli no bagus2, baik..bile balik sek,mesti ada je cerita pasal sek untuk ‘ditadah telinga’..kawan2 mcamana, budak kelas dapat apa arini, apa aktiviti arini, sape menyumbang #satakianzfoundation , projek aiskrim, aktiviti #satakianzentertainmentcrew .. macam2 lg lah..aku tahu efford yg die buat terlalu besar wlapun kadang2 die sendiri terkilan tidak mendapat support tp aku percaya dia buat bkn utk kawan2, tp utk “client” yg diamanahkan.. mungkin dh terlalu penat jika terlalu selesa di tempat lama.. hidup juga perlukan pembaharuan...pergi disaat org masih lg syg, bkn disaat org membenci..all the best to you papa @vnkery mnjadi warga #kuantanese...
.

dan bermula juga kehidupan #tokthelarki n #tokthevaini #tokthearnox PJJ... pasni kene kental, hati kene sado nk hadap anak 2... harap2 kehidupan dipermudahkan..harap2 jugak dpt tukar cepat2..i cannot u xde 😭😭😭
Read more
Salah satu cust sy yg terawal cuba @sesy.dolly . Tak sangka dia setia pakai @sesy.dolly dari dlu ...
Media Removed
Salah satu cust sy yg terawal cuba @sesy.dolly . Tak sangka dia setia pakai @sesy.dolly dari dlu smpai skrg. Dah bnyk botol dia repeat order. Alhamdulillah skrg dia dah jadi agent @sesy.dolly . Tiap2 minggu ada je whatsapp dia naik sbb nk repeat stock @sesy.dolly utk cust dia. Sape yg duk area ... Salah satu cust sy yg terawal cuba @sesy.dolly . Tak sangka dia setia pakai @sesy.dolly dari dlu smpai skrg. Dah bnyk botol dia repeat order. Alhamdulillah skrg dia dah jadi agent @sesy.dolly . Tiap2 minggu ada je whatsapp dia naik sbb nk repeat stock @sesy.dolly utk cust dia. Sape yg duk area Kulim, Kedah dan Pulau Pinang boleh cod dgn @nadyateamo okay 😍😘 Tq nadnadddd @nadyateamo ❤️
Read more
Jauh dimata dekat dihati <span class="emoji emoji1f493"></span> . . . 3 hari kau datang tak cukup puas untuk aku gelak tawa dgn kau Yan ...
Media Removed
Jauh dimata dekat dihati . . . 3 hari kau datang tak cukup puas untuk aku gelak tawa dgn kau Yan Yan boleh bedal 3 biji durian sedangkan aku dua ulas dh tewas Seronok tgok Yan makan kenapa laa selera aku tak mcm dia . . . . Thank you Yan datang dari SA ke Melaka siap tido sini lagi ya Allah ... Jauh dimata dekat dihati 💓
.
.
.
3 hari kau datang tak cukup puas untuk aku gelak tawa dgn kau Yan 😢 Yan boleh bedal 3 biji durian sedangkan aku dua ulas dh tewas 😭 Seronok tgok Yan makan kenapa laa selera aku tak mcm dia 😢 .
.
.
.
Thank you Yan datang dari SA ke Melaka siap tido sini lagi ya Allah please lah dtg lagi 😭 Sunyi weh kt rumah takde gelak baraiii kau 🤣 hmmm nanti ade rezeki dtg lagi tau, aku nk rendam kau dlm laut lak 😂 walaupun aku tahu aku yg akan kena rendam dulu 😜
.
.
.
.
Sorry mampu bawak kau picnic raya tepi pantai aje tula sape suruh dtg lmbat 😒 padan muka kau hahahahaha 😆 .
.
.
.
Macehhh Yan sebab jadi kawan yang tak lupakan kawan walaupun kita jauh ✨ All the best for your degree & intern 🌸 Iloveyouimissyou 💕
Read more
Gais, untuk memudahkan semua customer yang nk purchase pakej atau any enquiries boleh click di ...
Media Removed
Gais, untuk memudahkan semua customer yang nk purchase pakej atau any enquiries boleh click di link kami dio bio profile. https://linktr.ee/jojovacaytravel dan dengan serta merta pautan utk semua pakej ada dan akan direct kepada hotline kami / whatsapps booking & enquiries. _ Jadi ... Gais, untuk memudahkan semua customer yang nk purchase pakej atau any enquiries boleh click di link kami dio bio profile. https://linktr.ee/jojovacaytravel dan dengan serta merta pautan utk semua pakej ada dan akan direct kepada hotline kami / whatsapps booking & enquiries.
_
Jadi jangan segan jangan silu untuk menekan link itu kalau malas menghafal nombor whatsapps kami! Hehe semua tersedia untuk anda dan ketahuilah kami akan melayani anda within 24 hours reply. So sape whatsapps dahulu akan kami dahulukan okay!
_
https://linktr.ee/jojovacaytravel
https://linktr.ee/jojovacaytravel
https://linktr.ee/jojovacaytravel

_
Tak Nak Ke Pulau Ke?
Read more
“Perfume gorgeous mmg favorite sy since che ta launching..mmg my all the time scented perfume..hehe ...
Media Removed
“Perfume gorgeous mmg favorite sy since che ta launching..mmg my all the time scented perfume..hehe “ - Rohana ismail . . “Hanya sekali spray ja wangi kekal lama, kdg2 smpai 2 hari still bau wangi lagi.. “ - Mazni Zainal . . “Dari pengguna now dah jadi agent sangat berbaloi pakai perfume ... “Perfume gorgeous mmg favorite sy since che ta launching..mmg my all the time scented perfume..hehe “ - Rohana ismail
.
.
“Hanya sekali spray ja wangi kekal lama, kdg2 smpai 2 hari still bau wangi lagi.. “ - Mazni Zainal
.
.
“Dari pengguna now dah jadi agent sangat berbaloi pakai perfume Che ta tahan lama dan always make me feel calm. ❤” - Syazira Azni
.
.
“Nama pun Gorgeous perfume.. bila pakai bau semerbak harumnya.. pergi kedai mkn diorg tak tngk muka lgi bau je dah knal sape dtng. Huhuu.. Mmg dah tak nk tukar perfume lain dah. 😘😘 “ - Sakinah alwi .
.
“Perfume Che Ta wangi sngat sangat!!! Suka gilaaaaaa sbb bau dia mewah dan mahal. Totally worth it!!! Tak sangka kualiti tiptop dan harga sngt sngt mampu milik. Kudos Che ta 💕” - anismudzaffar .
.
@byrcw @byrcwtestimoni .
#Gorgeousbyrcw #perfume #perfumeselebriti .
.
Siti - 016-3589173
Ika - 010-9395374
Zaidi - 0199633618
Read more
Hapi bonusday<span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span> Dlm projek STG ni kami diajar 3perkara penting yg kena buat bila dpt bonus. Kena ...
Media Removed
Hapi bonusday Dlm projek STG ni kami diajar 3perkara penting yg kena buat bila dpt bonus. Kena didik diri sungguh2 kalau kita nk dpt mcm mentor2 kita dpt..simpanan 6 ke 7 angka Jadi.. dr bonus 1 angka kami bermula.. xlps masuk bank, kumpul dlu dlm tabung..sampailah sebesar2 bonus, ... Hapi bonusday😍😍
Dlm projek STG ni kami diajar 3perkara penting yg kena buat bila dpt bonus. Kena didik diri sungguh2 kalau kita nk dpt mcm mentor2 kita dpt..simpanan 6 ke 7 angka❗❗❗ Jadi.. dr bonus 1 angka kami bermula.. xlps masuk bank, kumpul dlu dlm tabung..sampailah sebesar2 bonus, kami kena teruskan.

Sebelumtu, jgn lak niat tabung kecemasam..jwbnye, kecemasan la sokmo2 faham??😂😂😂 Nnti bila dh buat..baru kita faham apa itu MONEY ATTRACT MONEY!!! Sape yg join team cikna. Mlm ni kita jumpa di group utk tajuk besar ni ye☝️☝️☝️ Biz online| modal [email protected]
Program #2gajisebulan
#projekSTG
#CATchampions
Read more
BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI <span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span>PERGHHHH ...
Media Removed
BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI PERGHHHH BOLEH JEALOUS CIK ABG KT SEBELAH TU ️ . . “SAHARA BROCADE EMBROIDERY” kini datang untuk anda yg nak tampil simple2 manja tapi tetap sweettt gitu ouchhh, dikombinasikan ... BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI 😱😱😱😱😱😱😱😱PERGHHHH BOLEH JEALOUS CIK ABG KT SEBELAH TU 😜😜‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
. “SAHARA BROCADE EMBROIDERY” kini datang untuk anda yg nak tampil simple2 manja tapi tetap sweettt gitu ouchhh, dikombinasikan dengan ‘PARIO SKIRT” printed cotton tapi strechable uols, xde kt pasaran lg tau hihi, siyesss mmg selesa sgt bila pakai, Baju brocade pun full lining, siap ada hiasan sulam2 embroidery pulak tu kt baju..🤭🤭wowww mmg menawan menusuk jiwa😎‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
.
Ni confirm harga mahe kan sis⁉️⁉️⁉️⁉️Eh ..Eh.. sape cakap tu⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️Sis nk bg harga mampu milik je tau, ye la sis tau harga brocade ni je 1meter dh bape kan, belum lg upah jaitnye lg, tapi..tapi kan sis nk bagi HARGA PENGENALAN, yezzaaa HARGA BOSS SENYUM ahaksss ..😉😉😉❣️❣️❣️❤
.
.
Sape lambat mmg melepas weiii, boleh grab sekarang sebelum kehabisan, kang nangis bucu katil sis xdpt nk tolong sbb baju ni NO RESTOCK kalau dh hbs ye, hwaaa stock pun very very limited uols 😢😊😊‼️‼️‼️
.
.
WASAP LELAJU OK UOLLSSS SEMUAAAAAA‼️‼️‼️‼️‼️‼️ WASAP LELAJU OK UOLLSSS SEMUAAAAAA‼️‼️‼️‼️‼️‼️ .
.
SAHARA BROCADE EMBROIDERY DAN PARIO SKIRT

Material : Brocade combined embroidery with full lining inside
Size : Free size fit XS - L DAN XL - XXXL
.
. .
Colour : Red Royal Blue Grey Navy Emerald Pink Dusty Black.
.
❤️Whatssup/telegram +60102407390
.
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390 .
.
#kaftan #kaftans #kaftanmalaysia #kaftandress #safinakaftan #kaftanchiffon #owlbynd #elizabethkaftan #shortkaftan #elizabethkaftanmurah #premiumkaftan #malaysia #brunei #singapore
Read more
BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI <span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span>PERGHHHH ...
Media Removed
BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI PERGHHHH BOLEH JEALOUS CIK ABG KT SEBELAH TU ️ . . “SAHARA BROCADE EMBROIDERY” kini datang untuk anda yg nak tampil simple2 manja tapi tetap sweettt gitu ouchhh, dikombinasikan ... BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI 😱😱😱😱😱😱😱😱PERGHHHH BOLEH JEALOUS CIK ABG KT SEBELAH TU 😜😜‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
. “SAHARA BROCADE EMBROIDERY” kini datang untuk anda yg nak tampil simple2 manja tapi tetap sweettt gitu ouchhh, dikombinasikan dengan ‘PARIO SKIRT” printed cotton tapi strechable uols, xde kt pasaran lg tau hihi, siyesss mmg selesa sgt bila pakai, Baju brocade pun full lining, siap ada hiasan sulam2 embroidery pulak tu kt baju..🤭🤭wowww mmg menawan menusuk jiwa😎‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
.
Ni confirm harga mahe kan sis⁉️⁉️⁉️⁉️Eh ..Eh.. sape cakap tu⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️Sis nk bg harga mampu milik je tau, ye la sis tau harga brocade ni je 1meter dh bape kan, belum lg upah jaitnye lg, tapi..tapi kan sis nk bagi HARGA PENGENALAN, yezzaaa HARGA BOSS SENYUM ahaksss ..😉😉😉❣️❣️❣️❤
.
.
Sape lambat mmg melepas weiii, boleh grab sekarang sebelum kehabisan, kang nangis bucu katil sis xdpt nk tolong sbb baju ni NO RESTOCK kalau dh hbs ye, hwaaa stock pun very very limited uols 😢😊😊‼️‼️‼️
.
.
WASAP LELAJU OK UOLLSSS SEMUAAAAAA‼️‼️‼️‼️‼️‼️ WASAP LELAJU OK UOLLSSS SEMUAAAAAA‼️‼️‼️‼️‼️‼️ .
.
SAHARA BROCADE EMBROIDERY DAN PARIO SKIRT

Material : Brocade combined embroidery with full lining inside
Size : Free size fit XS - L DAN XL - XXXL
.
. .
Colour : Red Royal Blue Grey Navy Emerald Pink Dusty Black.
.
❤️Whatssup/telegram +60102407390
.
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390 .
.
#kaftan #kaftans #kaftanmalaysia #kaftandress #safinakaftan #kaftanchiffon #owlbynd #elizabethkaftan #shortkaftan #elizabethkaftanmurah #premiumkaftan #malaysia #brunei #singapore
Read more
PROMOSI DEALER TOPUP RM 40 !! Murah ke edok...So..sape nk jadi dealer cepat2 whatsapp ye.. 3 keuntungan ...
Media Removed
PROMOSI DEALER TOPUP RM 40 !! Murah ke edok...So..sape nk jadi dealer cepat2 whatsapp ye.. 3 keuntungan menjadi dealer topup: 1- keuntungan jualan topup sendiri 2- keuntungan mendaftar agen baru 3- komisen dari hasil jualan topup agen. Dijamin tidak rugi walau 1sen. Komisen dibayar ... PROMOSI DEALER TOPUP RM 40 !! Murah ke edok...So..sape nk jadi dealer cepat2 whatsapp ye.. 3 keuntungan menjadi dealer topup:

1- keuntungan jualan topup sendiri
2- keuntungan mendaftar agen baru
3- komisen dari hasil jualan topup agen.
Dijamin tidak rugi walau 1sen.

Komisen dibayar terus ke akaun modal setiap kali topup.

Lagi banyak topup lagi banyak untung!

Nak free consultant? WhatsApp saya
011 19766228 sekarang! .
.
.
#dealertopup #agenttopup
#jimattopup #gstnoproblem
#sayajualservis #swapreview
#sideincome #prepaid2u
#tagsforlikes #tflers #photooftheday #20likes #amazing #followme #follow4follow #like4like #instalike #igers #picoftheday #instadaily #instafollow #instagood #bestoftheday #instacool #instago #all_shots #follow #sayajual
Read more
 #soapNscrubBYmadamER .. <span class="emoji emoji1f343"></span> Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya Nk jadi ejen...serenah ...
Media Removed
#soapNscrubBYmadamER .. Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya Nk jadi ejen...serenah 300hengget jerrrrr Rose Patel... Sape yg malas ini lah jawapannyer.. Sambil sabun sambil scrub sental badan ..ilangkan sel2 mati.. Tapi bukan sabun utk putih kulit ye..awas!! Jaga ... #soapNscrubBYmadamER .. 🍃
Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya
Nk jadi ejen...serenah 300hengget jerrrrr
🍀
🌱
Rose Patel...
Sape yg malas ini lah jawapannyer..
Sambil sabun sambil scrub sental badan ..ilangkan sel2 mati..
Tapi bukan sabun utk putih kulit ye..awas!!
Jaga kulit sentiase sihat hindari cancer
🚿kunyit
🛁pandan
🛀kopi
🌹rose patel
🍃
#soapNscrubBYmadamER ...
.
.
.
Jom main sabun sambil scrub scrub sambil jual sambil dapat duit!!! .
.
.
#soapNscrubBYmadamER
#homemade
#nochemicals
50grm => 30 hengget
Memgandungi lebih 7 bahan organic dan semulajadi...
Sedia menerima tempahan sekarang
Sabun badan ye bukan sabun lepas tgok blue hahaha
#SabunJatuhHarusAngkat
#KeranaSabunLakiBiniTakKuarBilik
Ejen KL : tina mustapha
http://www.wasap.my/+601111776736
Ejen Pahang : Cik Nani Ahmad
http://www.wasap.my/+601125471680
.
.
Utk cod kl :- Elle Rahman http://www.wasap.my/+60147161608

Thanks uols.
Read more
Sape nk jadi kakak agkat saya agkat tgn..hahaha
Media Removed
Sape nk jadi kakak agkat saya agkat tgn..hahaha Sape nk jadi kakak agkat saya agkat tgn..hahaha
soft spoken je @emma_clozet ni la my agent yg lama bertahan jual #bedaksejukazzaelite #azzaelitemakeupbase ...
Media Removed
soft spoken je @emma_clozet ni la my agent yg lama bertahan jual #bedaksejukazzaelite #azzaelitemakeupbase #azzaelitetalcum now bawah team i juai #jamuchocoyeng2 #delgadoyeng2 #putehcandyyeng2 untuk sg . sape nk jadi team i wassup laju laju 0174748991 soft spoken je @emma_clozet ni la my agent yg lama bertahan jual #bedaksejukazzaelite #azzaelitemakeupbase #azzaelitetalcum now bawah team i juai #jamuchocoyeng2 #delgadoyeng2 #putehcandyyeng2 untuk sg .
sape nk jadi team i wassup laju laju 0174748991
Sini saya nk share sikit tips mudah kepada dealer saya or bakal dealer <span class="emoji emoji2665"></span><span class="emoji emoji2665"></span> selain focus on jualan topup ...
Media Removed
Sini saya nk share sikit tips mudah kepada dealer saya or bakal dealer selain focus on jualan topup ..try this tips ..more profitable!! . . Dengan mengambil pakej dealer topup saya cume bayar sekali seumur hidup RM40 #terlajakmurah worth YURAN rm50-rm200 cuba servey kalo TAK PERCAYA..anda ... Sini saya nk share sikit tips mudah kepada dealer saya or bakal dealer ♥♥ selain focus on jualan topup ..try this tips ..more profitable!!
.
.
Dengan mengambil pakej dealer topup saya cume bayar sekali seumur hidup RM40 #terlajakmurah worth YURAN rm50-rm200 cuba servey kalo TAK PERCAYA..anda layak utk
.
Mendapat acc khas/web server sebagai dealer dimana

1) komision yg tinggi utk beli topup ..utk pengunaan sndiri2 je pun xde masalah..nk jadi penjual topup pun terpulang..
.
2)anda dapat FREE access utk mendaftar agent(erti kata lain kawan/family awak la) untuk mengguna system reload kedai topup guna tu ..cas terpulang pada anda jnji tidak lebih rm30 kerana berdftr direct company prepaid2u nie pun agent rm30..*tp ada juga cas mahal sbb pnggunaan system nie sepnjng hayat..(compny tidak ambil sesen pun cas pndftran agent awk tu.SO MEANING 100% CASH AWK PUNYE .
Cth 1 agent nak system tu awak cas rm20
5org -> 5x20 = RM100 UNTUNG KE RUGI LABUR RM20 JER..
KWN AWK DPT JIMAT TOPUP Jimat MASA JIMAT DUIT MINYAK DN AWK DAPAT DUIT ..WIN WIN SITUATION
.
3)dapat komision 1% stiap kali agent awk tadi topup..so komision yg awk dpt tu boleh rolling buat topup awk(situ dah jimat)..atau nk cash out..awk cari sape nk topup..dye bayar cash awk topup..SANGAT2 MUDAH
.
Renung2kan jgn sampai termenung!! masih nak membazir TOPUP DIKEDAI menKAYAkan lagi tokey kedai topup..TERUSKAN TIADA PAKSAAN...GST nnti pun TAK KISAH SBB still UnTung..
.
Berminat NaK Jimat bila topup
jom wassap 011 19766228 (reply within 24 hours) .
.
#dealertopup #agenttopup
#jimattopup #gstnoproblem
#sayajualservis #swapreview
#sideincome #prepaid2u
#tagsforlikes #tflers #photooftheday #20likes #amazing #followme #follow4follow #like4like #instalike #igers #picoftheday #instadaily #instafollow #instagood #bestoftheday #instacool #instago #all_shots #follow #sayajual
Read more
lu org nk jadi Dewa ke nk jadi King ke tu lu org punya pasal. wa main Barang gini hanya nk cari Kawan. ...
Media Removed
lu org nk jadi Dewa ke nk jadi King ke tu lu org punya pasal. wa main Barang gini hanya nk cari Kawan. bkn nk Bertanding sape duk Atas. sape ade Barang dia Rare. lu ade Wang. lu Beli. tu Hak lu. kBye. #MainanduniasementaraAkhiratkekalselamanya #CopyPaste lu org nk jadi Dewa ke nk jadi King ke tu lu org punya pasal. wa main Barang gini hanya nk cari Kawan. bkn nk Bertanding sape duk Atas. sape ade Barang dia Rare. lu ade Wang. lu Beli. tu Hak lu. kBye.

#MainanduniasementaraAkhiratkekalselamanya #CopyPaste
Abangggg @snizam5 bile kite nak jadi macam budak skolah cmni balik <span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f622"></span> kate nk diet balik rumah request ...
Media Removed
Abangggg @snizam5 bile kite nak jadi macam budak skolah cmni balik kate nk diet balik rumah request daging korban , mlm nak tido tingin gulai ayam kg ... ESOK DIET tak tau brpe kali dah #5kgiveaway sape nk meh nk bg 🤣 Abangggg @snizam5 bile kite nak jadi macam budak skolah cmni balik 😭😢 kate nk diet balik rumah request daging korban , mlm nak tido tingin gulai ayam kg ... ESOK DIET tak tau brpe kali dah 😭😣😖 #5kgiveaway sape nk meh nk bg 😭🤣😂😅
Mari2.sape nk buat duit jadi bertnbah?hanye bermodalkan rm55 sahaje.anda akn dapat mendapat ...
Media Removed
Mari2.sape nk buat duit jadi bertnbah?hanye bermodalkan rm55 sahaje.anda akn dapat mendapat keuntungan berlipat gande mengikut kerajinan anda.saye promote sebab saye da dapat income yg lumayan.saye adalah ahli 1whp.1whp membantu anda untuk kaya.sape berminat.ws saye di no.0173083906 ... Mari2.sape nk buat duit jadi bertnbah?hanye bermodalkan rm55 sahaje.anda akn dapat mendapat keuntungan berlipat gande mengikut kerajinan anda.saye promote sebab saye da dapat income yg lumayan.saye adalah ahli 1whp.1whp membantu anda untuk kaya.sape berminat.ws saye di no.0173083906 or add wc saye.dausaini98.tq 1whp.
#1whp bantu anda jadi kaye
#1whp halal dan diluluskan kerajaan malaysia.nk bukti.join dulu.kami ade bukti yang kukuh.
Read more
SALAM TADI RAMAI ORG AREA JB MNTK COD SUSU FARM FRESH.. JADI SEBAB SAYA DH PNDAH BP DAN SUAMI ADA ...
Media Removed
SALAM TADI RAMAI ORG AREA JB MNTK COD SUSU FARM FRESH.. JADI SEBAB SAYA DH PNDAH BP DAN SUAMI ADA URUSAN KAT JB ESOK SY COD UNTUK AWK SEMUA... SAMPAI ADA YG MNTK 2 CRTN SBB SEDAP SGT DIA KATA N KECIL MUDAH NK BAWAK..N BEKAL KN TUK ANAK.. SAPE NK BELI 1 CRTN PON BOLEH HARGA MURAH.. NAK TRY 1 PON.BOLEH ... SALAM

TADI RAMAI ORG AREA JB MNTK COD SUSU FARM FRESH.. JADI SEBAB SAYA DH PNDAH BP DAN SUAMI ADA URUSAN KAT JB ESOK SY COD UNTUK AWK SEMUA... SAMPAI ADA YG MNTK 2 CRTN SBB SEDAP SGT DIA KATA N KECIL MUDAH NK BAWAK..N BEKAL KN TUK ANAK.. SAPE NK BELI 1 CRTN PON BOLEH HARGA MURAH.. NAK TRY 1 PON.BOLEH 😁

Www.wasap.my/60172514427 ❤ 200ml
❤ KURMA
❤ COKLAT
Read more
 #soapNscrubBYmadamER .. <span class="emoji emoji1f343"></span> Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya Nk jadi ejen...serenah ...
Media Removed
#soapNscrubBYmadamER .. Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya Nk jadi ejen...serenah 300hengget jerrrrr Rose Patel... Sape yg malas ini lah jawapannyer.. Sambil sabun sambil scrub sental badan ..ilangkan sel2 mati.. Tapi bukan sabun utk putih kulit ye..awas!! Jaga ... #soapNscrubBYmadamER .. 🍃
Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya
Nk jadi ejen...serenah 300hengget jerrrrr
🍀
🌱
Rose Patel...
Sape yg malas ini lah jawapannyer..
Sambil sabun sambil scrub sental badan ..ilangkan sel2 mati..
Tapi bukan sabun utk putih kulit ye..awas!!
Jaga kulit sentiase sihat hindari cancer
🚿kunyit
🛁pandan
🛀kopi
🌹rose patel
🍃
#soapNscrubBYmadamER ...
.
.
.
Jom main sabun sambil scrub scrub sambil jual sambil dapat duit!!! .
.
.
#soapNscrubBYmadamER
#homemade
#nochemicals
50grm => 30 hengget
Memgandungi lebih 7 bahan organic dan semulajadi...
Sedia menerima tempahan sekarang
Sabun badan ye bukan sabun lepas tgok blue hahaha
#SabunJatuhHarusAngkat
#KeranaSabunLakiBiniTakKuarBilik
Ejen KL : tina mustapha
http://www.wasap.my/+601111776736
Ejen Pahang : Cik Nani Ahmad
http://www.wasap.my/+601125471680
.
.
Utk cod kl :- Elle Rahman http://www.wasap.my/+60147161608

Thanks uols.
Read more
Thankyou Production Manager bagi semua drama2 n film tempatan sebab da mula sedar akan bagusnye ...
Media Removed
Thankyou Production Manager bagi semua drama2 n film tempatan sebab da mula sedar akan bagusnye sabun organic ni... #soapNscrubBYmadamER .. Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya Nk jadi ejen...serenah 300hengget jerrrrr Rose Patel... Sape yg malas ini ... Thankyou Production Manager bagi semua drama2 n film tempatan sebab da mula sedar akan bagusnye sabun organic ni...
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#soapNscrubBYmadamER .. 🍃
Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya
Nk jadi ejen...serenah 300hengget jerrrrr
🍀
🌱
Rose Patel...
Sape yg malas ini lah jawapannyer..
Sambil sabun sambil scrub sental badan ..ilangkan sel2 mati..
Tapi bukan sabun utk putih kulit ye..awas!!
Jaga kulit sentiase sihat hindari cancer
🚿kunyit
🛁pandan
🛀kopi
🌹rose patel
🍃
#soapNscrubBYmadamER ...
.
.
.
Jom main sabun sambil scrub scrub sambil jual sambil dapat duit!!! .
.
.
#soapNscrubBYmadamER
#homemade
#nochemicals
50grm => 30 hengget
Memgandungi lebih 7 bahan organic dan semulajadi...
Sedia menerima tempahan sekarang
Sabun badan ye bukan sabun lepas tgok blue hahaha
#SabunJatuhHarusAngkat
#KeranaSabunLakiBiniTakKuarBilik
Ejen KL : tina mustapha
http://www.wasap.my/+601111776736
Ejen Pahang : Cik Nani Ahmad
http://www.wasap.my/+601125471680
.
.
Utk cod kl :- Elle Rahman http://www.wasap.my/+60147161608

Thanks uols.
Read more
 #soapNscrubBYmadamER .. <span class="emoji emoji1f343"></span> Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya Nk jadi ejen...serendah ...
Media Removed
#soapNscrubBYmadamER .. Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya Nk jadi ejen...serendah 300hengget jerrrrr Rose Patel... Sape yg malas ini lah jawapannyer.. Sambil sabun sambil scrub sental badan ..ilangkan sel2 mati.. Tapi bukan sabun utk putih kulit ye..awas!! Jaga ... #soapNscrubBYmadamER .. 🍃
Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya
Nk jadi ejen...serendah 300hengget jerrrrr
🍀
🌱
Rose Patel...
Sape yg malas ini lah jawapannyer..
Sambil sabun sambil scrub sental badan ..ilangkan sel2 mati..
Tapi bukan sabun utk putih kulit ye..awas!!
Jaga kulit sentiase sihat hindari cancer
🚿kunyit
🛁pandan
🛀kopi
🌹rose patel
🍃
#soapNscrubBYmadamER ...
.
.
.
Jom main sabun sambil scrub scrub sambil jual sambil dapat duit!!! .
.
.
#soapNscrubBYmadamER
#homemade
#nochemicals
50grm => 30 hengget
Memgandungi lebih 7 bahan organic dan semulajadi...
Sedia menerima tempahan sekarang
Sabun badan ye bukan sabun lepas tgok blue hahaha
#SabunJatuhHarusAngkat
#KeranaSabunLakiBiniTakKuarBilik
Ejen KL : tina mustapha
http://www.wasap.my/+601111776736
Ejen Pahang : Cik Nani Ahmad
http://www.wasap.my/+601125471680
.
.
Utk cod kl :- Elle Rahman http://www.wasap.my/+60147161608

Thanks uols.
Read more
<span class="emoji emoji2764"></span> Khasiat "soapNscrub" by MadamER <span class="emoji emoji1f618"></span> <span class="emoji emoji1f447"></span>🏻 KUNYIT + SERAI WANGI <span class="emoji emoji1f4cc"></span> Bagus untuk kulit badan dan wajah <span class="emoji emoji1f4cc"></span> ...
Media Removed
Khasiat "soapNscrub" by MadamER 🏻 KUNYIT + SERAI WANGI Bagus untuk kulit badan dan wajah Diperbuat dari kunyit masker diimport dari India dan bukan menggunakan kunyit makan Ditaburi "Garam Himalaya" dan bukan garam laut Juga mengandungi "Blue Poppy Seeds yg bermutu tinggi 🏻🏻🏻🏻🏻🏻🏻🏻 Semua ... ❤ Khasiat "soapNscrub" by MadamER 😘
👇🏻
KUNYIT + SERAI WANGI
📌 Bagus untuk kulit badan dan wajah
📌 Diperbuat dari kunyit masker diimport dari India dan bukan menggunakan kunyit makan
📌 Ditaburi "Garam Himalaya" dan bukan garam laut
📌 Juga mengandungi "Blue Poppy Seeds yg bermutu tinggi
☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻
Semua bahan adalah 💯% semulajadi dan organik 👍

Juga terdapat 7 lagi bahan lain termasuk Pati Minyak Kelapa Dara yg diimport dari Thailand...
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Sabun ke seluruh badan dalam masa yg sama bertindak sebagai scrub utk membuang sel sel kulit mati supaya kulit halus mulus bak kelopak mawar segar di pagi hari bila malam suami senyum ehhh... 🌹🌹😍
#soapNscrubBYmadamER .. 🍃
Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya
Nk jadi ejen...serendah 300hengget jerrrrr
🍀
🌱

Sape yg malas ini lah jawapannyer..
Sambil sabun sambil scrub sental badan ..ilangkan sel2 mati..
Tapi bukan sabun utk putih kulit ye..awas!!
Jaga kulit sentiase sihat hindari cancer
🚿kunyit + serai wangi
🛁pandan
🛀kopi
🌹rose patel
🍃
#soapNscrubBYmadamER ...
.
.
.
Jom main sabun sambil scrub scrub sambil jual sambil dapat duit!!! .
.
.
#soapNscrubBYmadamER
#homemade
#nochemicals
50grm => 30 hengget
Memgandungi lebih 7 bahan organic dan semulajadi...
Sedia menerima tempahan sekarang
Sabun badan ye bukan sabun lepas tgok blue hahaha
#SabunJatuhHarusAngkat
#KeranaSabunLakiBiniTakKuarBilik
Ejen KL : tina mustapha
http://www.wasap.my/+601111776736
Ejen Pahang : Cik Nani Ahmad
http://www.wasap.my/+601125471680
.
.
Utk cod kl :- Elle Rahman http://www.wasap.my/+60147161608

Thanks uols.
Read more
<span class="emoji emoji2764"></span> Khasiat "soapNscrub" by MadamER <span class="emoji emoji1f618"></span> <span class="emoji emoji1f447"></span>🏻 KUNYIT + SERAI WANGI <span class="emoji emoji1f4cc"></span> Bagus untuk kulit badan dan wajah <span class="emoji emoji1f4cc"></span> ...
Media Removed
Khasiat "soapNscrub" by MadamER 🏻 KUNYIT + SERAI WANGI Bagus untuk kulit badan dan wajah Diperbuat dari kunyit masker diimport dari India dan bukan menggunakan kunyit makan Ditaburi "Garam Himalaya" dan bukan garam laut Juga mengandungi "Blue Poppy Seeds yg bermutu tinggi 🏻🏻🏻🏻🏻🏻🏻🏻 Semua ... ❤ Khasiat "soapNscrub" by MadamER 😘
👇🏻
KUNYIT + SERAI WANGI
📌 Bagus untuk kulit badan dan wajah
📌 Diperbuat dari kunyit masker diimport dari India dan bukan menggunakan kunyit makan
📌 Ditaburi "Garam Himalaya" dan bukan garam laut
📌 Juga mengandungi "Blue Poppy Seeds yg bermutu tinggi
☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻
Semua bahan adalah 💯% semulajadi dan organik 👍

Juga terdapat 7 lagi bahan lain termasuk Pati Minyak Kelapa Dara yg diimport dari Thailand...
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Sabun ke seluruh badan dalam masa yg sama bertindak sebagai scrub utk membuang sel sel kulit mati supaya kulit halus mulus bak kelopak mawar segar di pagi hari bila malam suami senyum ehhh... 🌹🌹😍
#soapNscrubBYmadamER .. 🍃
Nk beli seketul kt kl or ampang bole jumpe saya
Nk jadi ejen...serendah 300hengget jerrrrr
🍀
🌱

Sape yg malas ini lah jawapannyer..
Sambil sabun sambil scrub sental badan ..ilangkan sel2 mati..
Tapi bukan sabun utk putih kulit ye..awas!!
Jaga kulit sentiase sihat hindari cancer
🚿kunyit + serai wangi
🛁pandan
🛀kopi
🌹rose patel
🍃
#soapNscrubBYmadamER ...
.
.
.
Jom main sabun sambil scrub scrub sambil jual sambil dapat duit!!! .
.
.
#soapNscrubBYmadamER
#homemade
#nochemicals
50grm => 30 hengget
Memgandungi lebih 7 bahan organic dan semulajadi...
Sedia menerima tempahan sekarang
Sabun badan ye bukan sabun lepas tgok blue hahaha
#SabunJatuhHarusAngkat
#KeranaSabunLakiBiniTakKuarBilik
Ejen KL : tina mustapha
http://www.wasap.my/+601111776736
Ejen Pahang : Cik Nani Ahmad
http://www.wasap.my/+601125471680
.
.
Utk cod kl :- Elle Rahman http://www.wasap.my/+60147161608

Thanks uols.
Read more
 #1whp.sape tiade modal yg cukup xpi nk incone jadi mcm ni?boleh.dgn modal rm55 jew.anda akan dapat ...
Media Removed
#1whp.sape tiade modal yg cukup xpi nk incone jadi mcm ni?boleh.dgn modal rm55 jew.anda akan dapat income mcm ni.untuk n dapat beraye sakan tahun ni.sebab ape saye syorkan.sebab saye sendiri dh cube n income saye berlipat kali gande.sape nk join.ad saye kt wc/ws. Id wc-dausaini98 Ws-073083906 ... #1whp.sape tiade modal yg cukup xpi nk incone jadi mcm ni?boleh.dgn modal rm55 jew.anda akan dapat income mcm ni.untuk n dapat beraye sakan tahun ni.sebab ape saye syorkan.sebab saye sendiri dh cube n income saye berlipat kali gande.sape nk join.ad saye kt wc/ws.
Id wc-dausaini98
Ws-073083906 atau terus tipon saye di nombor 0136825861.
Read more
BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI <span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span>PERGHHHH ...
Media Removed
BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI PERGHHHH BOLEH JEALOUS CIK ABG KT SEBELAH TU ️ . . “SAHARA BROCADE EMBROIDERY” kini datang untuk anda yg nak tampil simple2 manja tapi tetap sweettt gitu ouchhh, dikombinasikan ... BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI 😱😱😱😱😱😱😱😱PERGHHHH BOLEH JEALOUS CIK ABG KT SEBELAH TU 😜😜‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
. “SAHARA BROCADE EMBROIDERY” kini datang untuk anda yg nak tampil simple2 manja tapi tetap sweettt gitu ouchhh, dikombinasikan dengan ‘PARIO SKIRT” printed cotton tapi strechable uols, xde kt pasaran lg tau hihi, siyesss mmg selesa sgt bila pakai, Baju brocade pun full lining, siap ada hiasan sulam2 embroidery pulak tu kt baju..🤭🤭wowww mmg menawan menusuk jiwa😎‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
.
Ni confirm harga mahe kan sis⁉️⁉️⁉️⁉️Eh ..Eh.. sape cakap tu⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️Sis nk bg harga mampu milik je tau, ye la sis tau harga brocade ni je 1meter dh bape kan, belum lg upah jaitnye lg, tapi..tapi kan sis nk bagi HARGA PENGENALAN, yezzaaa HARGA BOSS SENYUM ahaksss ..😉😉😉❣️❣️❣️❤
.
.
Sape lambat mmg melepas weiii, boleh grab sekarang sebelum kehabisan, kang nangis bucu katil sis xdpt nk tolong sbb baju ni NO RESTOCK kalau dh hbs ye, hwaaa stock pun very very limited uols 😢😊😊‼️‼️‼️
.
.
WASAP LELAJU OK UOLLSSS SEMUAAAAAA‼️‼️‼️‼️‼️‼️ WASAP LELAJU OK UOLLSSS SEMUAAAAAA‼️‼️‼️‼️‼️‼️ .
.
SAHARA BROCADE EMBROIDERY DAN PARIO SKIRT

Material : Brocade combined embroidery with full lining inside
Size : Free size fit XS - L DAN XL - XXXL
.
. .
Colour : Red Royal Blue Grey Navy Emerald Pink Dusty Black.
.
❤️Whatssup/telegram +60102407390
.
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390 .
.
#kaftan #kaftans #kaftanmalaysia #kaftandress #safinakaftan #kaftanchiffon #owlbynd #elizabethkaftan #shortkaftan #elizabethkaftanmurah #premiumkaftan #malaysia #brunei #singapore
Read more
Hye peeps ! Selamat ptg ! <span class="emoji emoji1f64c"></span><span class="emoji emoji1f64c"></span><span class="emoji emoji1f64c"></span><span class="emoji emoji1f64c"></span> haaa ptg2 ni coach nk share je dgn korang, dah follow belum ig coach yg ...
Media Removed
Hye peeps ! Selamat ptg ! haaa ptg2 ni coach nk share je dgn korang, dah follow belum ig coach yg satu lagi ?? . Sape tk follow lagi boleh follow skrg, @fatin_coach kt sana coach share byk tips & info about pemakanan and fat loss , xde product product ! It's about healthy active lifestyle ... Hye peeps ! Selamat ptg ! 🙌🙌🙌🙌 haaa ptg2 ni coach nk share je dgn korang, dah follow belum ig coach yg satu lagi ?? 😄😄😄
.
Sape tk follow lagi boleh follow skrg, @fatin_coach kt sana coach share byk tips & info about pemakanan and fat loss , xde product product ! It's about healthy active lifestyle yaww !! 💪💪💪
.
Kenalan coach yg dh follow, tq byk2, you guys support me always & keep motivated me to become the best icon in the world !! Perghhhh gittew dia punya impian !! 💪💪💪.
.
Follow tauuu! Jgn curi followers coach pulak ! Kah ! Nk belajar ilmu tingkatkan followers ok 😍. Klu nk jadi icon mcm coach jugak pun boleh, yg penting positive ! Negative and selalu dok bahan, bajet bagus, coach takmau ! 😝😝😝 .
#buildForLast
#LeaderCreateLeader
#buildOrganization
#JuniorCoachWanted !
Read more
Ok sape nk spoiler meh sini kalau anak jantan!!!! Jgn ckp abg x payong!!! Only starwars fan...!!! ...
Media Removed
Ok sape nk spoiler meh sini kalau anak jantan!!!! Jgn ckp abg x payong!!! Only starwars fan...!!! Ala aku dh tgk dh premier kt Lucas Ranch... Kylo Ren nnt mati kene bedal ngan cousin pompuan dia tu Rey. Dia takek kepala mamat tu psl bunuh Pak Anjang Solo dia. Mak Kylo Ren,Leia pun nnt mati kene ... Ok sape nk spoiler meh sini kalau anak jantan!!!! Jgn ckp abg x payong!!! Only starwars fan...!!! Ala aku dh tgk dh premier kt Lucas Ranch... Kylo Ren nnt mati kene bedal ngan cousin pompuan dia tu Rey. Dia takek kepala mamat tu psl bunuh Pak Anjang Solo dia. Mak Kylo Ren,Leia pun nnt mati kene C4 kt spaceship gak nnt.
Rey lps tu join kelas vocal blaja lagu Whitney Houston.. .." and dddaiiiii...!!!"
X lame lps tu dia masuk the voice join team Blake. Huhuhu

Artoo and BB8 mcm biasa kene brainwashed blk nnt.
Chewbacca nnt larik dok kg Yoda kt Dagobah psl berkabung member mati. Nnt dia jumpe member monster kecik baru tu.
Luke tu nnt dh tua2 br nk dtg semangat jedai dia tp x lame ajal smpi lps tu kene hantam ngan Leader Snoke tu. Kalah snooker bola snooke tu 🎱 main pulak lucky ball... huhuhu

Finn nnt blk Wakanda lepak join ngan Black Panther. So dia lepak ngan Avengers la nnt.
Poe tu nnt jadi instructor pilot utk rebel allience yg lain. X lame lps tu dia bukak cafe name dia Pilot Cafe 2..... lps tu kene saman ngan Osman Ali and Astro Shaw psl xde permit n lesen pakai name tu. Dugaan...Huhuhu

General Hux pulak x lame lps tu dia blk Coruscant join politik join parti peribumi primitif seangkatan ngan kaum Gungans and Tusken Raiders utk gulingkan saki baki politik empire yg diketuai oleh cucu General Tarkins.

Maz Kanata nnt bukak kedai optik mata kt area bukit Yavin IV. Tp sales x bnyk sgt psl highway Guthrie baru nak buat area situ. Sambung trus dr puncak alam smpi DUKE highway nnt.... #thelastjedi
Read more
BTS, bermulalah adegan2 sengal muncul, video klip ni dah jadi parodi pulak Mula2 semua malu2 nk masuk, lepas dah akhir2 semua berebut2 nak masuk, dah xnak kuar pulak, btw sape yg jadi director masa ni? Confuse kejap..Al ke? @pymaat @nandeskra Stay tune guys for our full video. BTS, bermulalah adegan2 sengal muncul, video klip ni dah jadi parodi pulak😂😂😂 Mula2 semua malu2 nk masuk, lepas dah akhir2 semua berebut2 nak masuk, dah xnak kuar pulak, btw sape yg jadi director masa ni? Confuse kejap..Al ke? @pymaat @nandeskra Stay tune guys for our full video.
Arwah Rafly Bukan Adik Kandung Sy,Tp Sy Dah Anggap Seperti Adik Kandung Sy Sendiri... Tp Syukur... ...
Media Removed
Arwah Rafly Bukan Adik Kandung Sy,Tp Sy Dah Anggap Seperti Adik Kandung Sy Sendiri... Tp Syukur... Alhamdulillah... Setahun Cukup Waktu Utk Sy Kenal Dgn Arwah... Byk Merubah Kekurangan Diri Sy,Dari Yg X Blh Sabar Hingga 360 Boleh Sabar & Tersenyum Di Hadapannya... Walau Sy Dalam Masalah ... Arwah Rafly Bukan Adik Kandung Sy,Tp Sy Dah Anggap Seperti Adik Kandung Sy Sendiri... Tp Syukur... Alhamdulillah...
Setahun Cukup Waktu Utk Sy Kenal Dgn Arwah... Byk Merubah Kekurangan Diri Sy,Dari Yg X Blh Sabar Hingga 360 Boleh Sabar & Tersenyum Di Hadapannya... Walau Sy Dalam Masalah & Kesedihan...
.
Waktu Itu,Sy Menjadi Mangkuk Yg Mendengar Kisah2 Suka & Dukanya... Ada Yg Lucu,Sedih & Buat Kita Lebih Bersyukur Memiliki Apa Yg Kita Ada,Kasih Sayang & Keluarga... Banyak.. Terlalu Banyak...
Apa Yg Sy Kesali... Seharusnya Sbg Kakak Sy Lebih Sabar & Memahami Arwah... 😭
Sy Selalu Katakan Pd Suami,I x Pernah Jumpa Org Macam Nie,Kdg2 Betul2 Menguji Kesabaran Sy.Bila Bekerja Kami Sgt Serius...Hampir Setahun Sy Berusaha Utk Memahaminya Utk Mendapatkan Chemistry Utk Bekerja...Sbb Tuela Sy Rs Arwah Ni Unik & Lain Dari Yg Lain... Tp X Sangka Pinjaman Ini Hanya Sementara 😭
.
Kali Terakhir Di Hospital Masa Sy Nampak Arwah Terbaring Di Katil,Sy Menangis ... Di Dpn Arwah Yg Satu Masa Sy Tgk Setiap Hari Bersama2 Ketawa,Gelak Sampai Sakit Perut & Gusi... Melihat Dia Menangis Di Depan Sy,Melihat Emosinya Yg Hari2 Bertukar2 😢Menasihatknnya,Membebel Padanya,Pernah Juga 2 Kali Marah Padanya 😭 Namun Melihat Arwah Terlantar... Hanya Mengukir Senyuman Pada Sy... Apa Yg Mampu Sy Katakan? Air Mata Yg Mampu Berkata2... Sambil Ketawa Juga Masa Tu Sy Ckp Pada Arwah “Tengoklah,Dulu Hari2 Jumpa Kita Merajuk,Bila X Jumpa Rindu... Bila Tgk Mu Sakit Aku Sedih Sgt Rafly.... 😭” Katanya... “Aku Teringat... Kita Sokmo Baloh,Dgn Nada Kesal... Sblm Sempat Awrah Sambung Ayat Utk Minta Maaf... Sy Ckp “Kau Xpernah Ada Salah Apa2 Pada Aku Skrg Sbb Aku Dah Maafkn Segalanya,Aku XPernah Ada Dendam Atau Benci Dgn Mu Raff... Smbg Arwah Rafly... “Aku Pun Sama”... 😭 Berat Hati Sbnrnya Nak Balik... Kepala Masih Menoleh2 Tgk Arwah ... Sampai Di Rumah... Sy Terfikir... Kenapa Spontan Sy Bgtau Raff Yg Sy Maafkn Dia,Cr Kami Bercakap Seolah2 Kami Dapat Merasakan Mungkin Itulah Pertemuan Di Kali Terakhir... Walhal Hati Sy Masih Berharap & Berdoa Supaya Rafly Kuat & Terus Berjuang ... Sbb Sy Tau Arwah Kuat Semangat...
Sy Ckp Kat Arwah “Mu X Blh Putus Asa,Klu Apa2 Jadi Ko Mu Sape Nk Jago Family Mu ... 😢
#AlFatihah
Read more
punya lah lawo @nnadnadia muka licin ya amat bila tanya share la nad pakai ape beliau ckp pakai #bedaksejukazzaelite ...
Media Removed
punya lah lawo @nnadnadia muka licin ya amat bila tanya share la nad pakai ape beliau ckp pakai #bedaksejukazzaelite dan #azzaelitemakeupbase sajorgh wei . mula mula dia pengguna je pastu serasi sain terus wei jadi agent kekza #azzaelitefabulousteam lai lai lai sape nk oder boleh habiaq ... punya lah lawo @nnadnadia muka licin ya amat bila tanya share la nad pakai ape beliau ckp pakai #bedaksejukazzaelite dan #azzaelitemakeupbase sajorgh wei . mula mula dia pengguna je pastu serasi sain terus wei jadi agent kekza #azzaelitefabulousteam
lai lai lai sape nk oder boleh habiaq kt @nnadnadia untuk sentul /jln ipoh
Read more
“Aku nk pilih sape ni jadi gf aku?”,Nik berkata
Media Removed
“Aku nk pilih sape ni jadi gf aku?”,Nik berkata “Aku nk pilih sape ni jadi gf aku?”,Nik berkata
Restock Agent Bercham @sarahekah .Bahang makin terasa nak berpuasa ni, makin dekat makin berdebar, ...
Media Removed
Restock Agent Bercham @sarahekah .Bahang makin terasa nak berpuasa ni, makin dekat makin berdebar, risau nye stok xckup tahun ni.Agent makin bertambah, permintaan customer juga semakin bertambah.Semoga dimurahkan rezeki agent2 wondercheese semuanya amin️.Bagi yang berminat ... Restock Agent Bercham @sarahekah .Bahang makin terasa nak berpuasa ni, makin dekat makin berdebar, risau nye stok xckup tahun ni.Agent makin bertambah, permintaan customer juga semakin bertambah.Semoga dimurahkan rezeki agent2 wondercheese semuanya amin☺️.Bagi yang berminat nk jadi agent tu cepat2 whatsapp sistur okayh.Kuota nak penuh dah ni,sape cepat dia dapat. #agentwanted #projekraya #rayasakan #ipoh #wondercheesebercham #wondercheeseipoh
Read more
Memandangkan e dah masuk bulan Ramadhan, @lindarafar nak bagi giveaway khas beberapa mini telekung ...
Media Removed
Memandangkan e dah masuk bulan Ramadhan, @lindarafar nak bagi giveaway khas beberapa mini telekung dari @dianaku.hq ... Boleh lah pakai semasa terawih bulan puasa ni. Ada tali adjustment labuh dekat bahagian kiri & kanan tangan. Mini telekung ni dua layers, jadi tak perlu risau pasal ... Memandangkan e dah masuk bulan Ramadhan, @lindarafar nak bagi giveaway khas beberapa mini telekung dari @dianaku.hq ... Boleh lah pakai semasa terawih bulan puasa ni. Ada tali adjustment labuh dekat bahagian kiri & kanan tangan. Mini telekung ni dua layers, jadi tak perlu risau pasal jarang atau tak ye. <<<< sape nk dpt telekung mini percuma hanya perlu repost n likes banyak2 dan jgn lupa #sayasukakhimarExclusiveDianakuXlindarafar #dianakuTerbaik #dianakukhimarexusiveumrahXlindarafar 💥
Read more
Di sebabkan kebanyakan video #reviewbypakazad jadi VIRAL makanya apa sahaja jenis product minta Pak Azad review termasuklah pakaian WANITA Ni semua bini aku punya kerja @eirasyaziraofficial 🤪 . Apa pun SHAWL dari @louvrescarf_ @louvrescarf_ @louvrescarf_ ni mmg best pakai ... Di sebabkan kebanyakan video #reviewbypakazad jadi VIRAL makanya apa sahaja jenis product minta Pak Azad review termasuklah pakaian WANITA 😂😂😂 Ni semua bini aku punya kerja 😆😆😆@eirasyaziraofficial 🤪😜😍
.
Apa pun SHAWL dari @louvrescarf_ @louvrescarf_ @louvrescarf_ ni mmg best pakai n kualiti dia mmg TIP TOP! So sape nk cari shawl utk raya bolehla usha ig depa @louvrescarf_ @louvrescarf_ @louvrescarf_ @louvrescarf_
.
#reviewbypakazad 😎
Read more
Hi dah 3weeks linda ulang alik hospital.. Sape yg pernah lalui saat2 jaga org tersyg di hospital ...
Media Removed
Hi dah 3weeks linda ulang alik hospital.. Sape yg pernah lalui saat2 jaga org tersyg di hospital bole laa share pengalaman anda di hospital.. Macam2 perasaan n dugaan ada di hospital ni.. tp kita kena bersiap sedia utk hadapi saat2 bergini bila terjadi pd org yg anda rapat n syggg️ So just ... Hi dah 3weeks linda ulang alik hospital.. Sape yg pernah lalui saat2 jaga org tersyg di hospital bole laa share pengalaman anda di hospital.. Macam2 perasaan n dugaan ada di hospital ni.. tp kita kena bersiap sedia utk hadapi saat2 bergini bila terjadi pd org yg anda rapat n syggg❤️ So just nk share.. badan linda lemah sgt sebab kurang selera nk mkn kat hospital hampir 3weeks.. Tp apa yg amalkan setiap pagi hanya 30ml juice uno1 pagi n mlm🌹

Alhamdulilah linda masih bole bergerak urus anak2 n urus hal rumahtangga ni... Jika anda nk tau khasiat juice uno1 ni..dia ada kurma nabi,airzam2,pati buah,durian belanda n etc utk protect segala penyakit juga cancer.. So sesiapa yg baca habis caption ni tlg la share pd org tersyggg.. For more info just read GoodProducts from #lrflawlessproducts #uno1juice #uno1juicetestimonial #protrimbylr #stressoutbylindarafar #stressout
Stress out mampu memberi anda ketenangan dan segar hanya dengan secalit💥
Masalah duniawi takkan selesai selagi kita masih bernafas💥😱 Tapi percaya laa dan jgn risau linda dah jumpa jalan penyelesaian.. dengan hanya secalit stress out di bahagian leher n tengkuk StressOut oil mampu memberi anda rasa aura luar biasa n mengembalikan mood ceria anda dlm sekelip mata... Bahan2 semula jadi,berserta bau 7bunga asli mampu memberi keceriaan sebenar dan hilangkan segala masalah dalaman anda serta bole menghilangkan sakit2 sendi n tulang belakang anda... jadi tunggu apa lagi hanya rm70 mampu mengubah keceriaan anda 💋 #Stressoutbylrflawless #stressout #stressoutAuraSeridanEnergy💥

Protrim Pil 100% herbs..💥 🔹mengurangkan lemak dan toksid dlm badan
🔹mengurangkan sakit-sakit sendi n lenguh dlm urat saraf
🔹melancarkan perjalanan darah
🔹memberi tenaga luar biasa
🔹menguatkan tulang
🔹memcuci usus besar n kecil
🔹 Awet muda
🔹mencantikkan kulit
🔹memberi kepuasan dlm hubungan suami isteri
🔹 menguruskan badan dalam masa 2minggu

Jika berminat untuk jadi agent atau stokist kami sila hubungi HQ 0192136384.💥 Benefit of Uno 1 juice 💯 ● Vitamin C content to help increase the level of immunisation in our body system. ● Consist of high fibre to help with constipation and removing toxins from the
Read more
mcm biase la ye..arini pn sis terhad kn dafta 5 org je agen..sb ape sb ramai sgt y wsp sis ..x sempt sis ...
Media Removed
mcm biase la ye..arini pn sis terhad kn dafta 5 org je agen..sb ape sb ramai sgt y wsp sis ..x sempt sis nk reply smue...so sape cepat dy dpt la ye.. Kelebihan jadi agent topup: 1. Tidak perlu topup di kedai. -boleh topup macam kedai (easyreload), nak guna hp boleh( sms/ws),guna on9 pun boleh ... mcm biase la ye..arini pn sis terhad kn dafta 5 org je agen..sb ape sb ramai sgt y wsp sis ..x sempt sis nk reply smue...so sape cepat dy dpt la ye.. Kelebihan jadi agent topup:

1. Tidak perlu topup di kedai.
-boleh topup macam kedai (easyreload), nak guna hp boleh( sms/ws),guna on9 pun boleh (web)

2. boleh topup pada bila bila masa 24jam.
- tak perlu susah2 topup dikedai.(jimat masa ,minyak moto kereta)( kegunaan masa kecemasan, waktu tengah malam,topup habis kedai pula tutup.anda kan agen topup la sendiri?

3. Dapat komisen (diskaun) 50sen setiap kali topup.
-dibayar terus masuk ke dalam modal topup(setiap kali topup)
- topup kat kedai rm10 dpt diskaun x? Anda bayar rm10 jugak kn?
-lagi banyak topup lagi banyak untung.

Berminat?
WhatsApp 011 19766228 sekarang!
.
#dealertopup #agenttopup
#jimattopup #gstnoproblem
#sayajualservis #swapreview
#sideincome #prepaid2u
#tagsforlikes #tflers #photooftheday #20likes #amazing #followme #follow4follow #like4like #instalike #igers #picoftheday #instadaily #instafollow #instagood #bestoftheday #instacool #instago #all_shots #follow #sayajual
Read more
BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI <span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span>PERGHHHH ...
Media Removed
BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI PERGHHHH BOLEH JEALOUS CIK ABG KT SEBELAH TU ️ . . “SAHARA BROCADE EMBROIDERY” kini datang untuk anda yg nak tampil simple2 manja tapi tetap sweettt gitu ouchhh, dikombinasikan ... BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI 😱😱😱😱😱😱😱😱PERGHHHH BOLEH JEALOUS CIK ABG KT SEBELAH TU 😜😜‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
. “SAHARA BROCADE EMBROIDERY” kini datang untuk anda yg nak tampil simple2 manja tapi tetap sweettt gitu ouchhh, dikombinasikan dengan ‘PARIO SKIRT” printed cotton tapi strechable uols, xde kt pasaran lg tau hihi, siyesss mmg selesa sgt bila pakai, Baju brocade pun full lining, siap ada hiasan sulam2 embroidery pulak tu kt baju..🤭🤭wowww mmg menawan menusuk jiwa😎‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
.
Ni confirm harga mahe kan sis⁉️⁉️⁉️⁉️Eh ..Eh.. sape cakap tu⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️Sis nk bg harga mampu milik je tau, ye la sis tau harga brocade ni je 1meter dh bape kan, belum lg upah jaitnye lg, tapi..tapi kan sis nk bagi HARGA PENGENALAN, yezzaaa HARGA BOSS SENYUM ahaksss ..😉😉😉❣️❣️❣️❤
.
.
Sape lambat mmg melepas weiii, boleh grab sekarang sebelum kehabisan, kang nangis bucu katil sis xdpt nk tolong sbb baju ni NO RESTOCK kalau dh hbs ye, hwaaa stock pun very very limited uols 😢😊😊‼️‼️‼️
.
.
WASAP LELAJU OK UOLLSSS SEMUAAAAAA‼️‼️‼️‼️‼️‼️ WASAP LELAJU OK UOLLSSS SEMUAAAAAA‼️‼️‼️‼️‼️‼️ .
.
SAHARA BROCADE EMBROIDERY DAN PARIO SKIRT

Material : Brocade combined embroidery with full lining inside
Size : Free size fit XS - L DAN XL - XXXL
.
. .
Colour : Red Royal Blue Grey Navy Emerald Pink Dusty Black.
.
❤️Whatssup/telegram +60102407390
.
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390 .
.
#kaftan #kaftans #kaftanmalaysia #kaftandress #safinakaftan #kaftanchiffon #owlbynd #elizabethkaftan #shortkaftan #elizabethkaftanmurah #premiumkaftan #malaysia #brunei #singapore
Read more
BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI <span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span>PERGHHHH ...
Media Removed
BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI PERGHHHH BOLEH JEALOUS CIK ABG KT SEBELAH TU ️ . . “SAHARA BROCADE EMBROIDERY” kini datang untuk anda yg nak tampil simple2 manja tapi tetap sweettt gitu ouchhh, dikombinasikan ... BAYANGKAN KALAU UOLS SORANG JADI PUSAT PERHATIAN MASA KENDURI ATAU HARI RAYA NANTI 😱😱😱😱😱😱😱😱PERGHHHH BOLEH JEALOUS CIK ABG KT SEBELAH TU 😜😜‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
. “SAHARA BROCADE EMBROIDERY” kini datang untuk anda yg nak tampil simple2 manja tapi tetap sweettt gitu ouchhh, dikombinasikan dengan ‘PARIO SKIRT” printed cotton tapi strechable uols, xde kt pasaran lg tau hihi, siyesss mmg selesa sgt bila pakai, Baju brocade pun full lining, siap ada hiasan sulam2 embroidery pulak tu kt baju..🤭🤭wowww mmg menawan menusuk jiwa😎‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
.
.
Ni confirm harga mahe kan sis⁉️⁉️⁉️⁉️Eh ..Eh.. sape cakap tu⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️Sis nk bg harga mampu milik je tau, ye la sis tau harga brocade ni je 1meter dh bape kan, belum lg upah jaitnye lg, tapi..tapi kan sis nk bagi HARGA PENGENALAN, yezzaaa HARGA BOSS SENYUM ahaksss ..😉😉😉❣️❣️❣️❤
.
.
Sape lambat mmg melepas weiii, boleh grab sekarang sebelum kehabisan, kang nangis bucu katil sis xdpt nk tolong sbb baju ni NO RESTOCK kalau dh hbs ye, hwaaa stock pun very very limited uols 😢😊😊‼️‼️‼️
.
.
WASAP LELAJU OK UOLLSSS SEMUAAAAAA‼️‼️‼️‼️‼️‼️ WASAP LELAJU OK UOLLSSS SEMUAAAAAA‼️‼️‼️‼️‼️‼️ .
.
SAHARA BROCADE EMBROIDERY DAN PARIO SKIRT

Material : Brocade combined embroidery with full lining inside
Size : Free size fit XS - L DAN XL - XXXL
.
. .
Colour : Red Royal Blue Grey Navy Emerald Pink Dusty Black.
.
❤️Whatssup/telegram +60102407390
.
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390
www.wasap.my/60102407390 .
.
#kaftan #kaftans #kaftanmalaysia #kaftandress #safinakaftan #kaftanchiffon #owlbynd #elizabethkaftan #shortkaftan #elizabethkaftanmurah #premiumkaftan #malaysia #brunei #singapore
Read more
Bikin wa nangis wooo<span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji2757"></span><span class="emoji emoji2757"></span><span class="emoji emoji2757"></span> Mentor dan CDM cikna update gi melawat kt tempat2 hebat spt rheinfalls ...
Media Removed
Bikin wa nangis wooo Mentor dan CDM cikna update gi melawat kt tempat2 hebat spt rheinfalls dan black forest kt switzerland.. kejap lg nak naik cabelcar utk main salji pulak kt Titlis mountant...even musim summer skrg ni..tetap ada salji sepanjang tahun..hebatnya Tulaaaa ... Bikin wa nangis wooo😭😭😭😭😭😭❗❗❗ Mentor dan CDM cikna update gi melawat kt tempat2 hebat spt rheinfalls dan black forest kt switzerland.. kejap lg nak naik cabelcar utk main salji pulak kt Titlis mountant...even musim summer skrg ni..tetap ada salji sepanjang tahun..hebatnya😲😲❗❗ Tulaaaa sape suruh tak fight betul2..kan dh kena tinggal 😭

Haaaaa tak mo dah kena tinggal lepas ni..
Next trip kita fight sungguh2💪🏻💪🏻💪🏻 Korang tau x..Jual kopi & barang runcit je pon dapat bercuti g oversea 2kali setahun.. Total FREE trip kelas VVIP tajaan penuh SHOM sebanyak 6 flight kali ni...Dan 4 flight daripada 6 tu adalah STG. Allahuakbar syukur sangat buat bisnes online dengan STG ni .. Yang dah bermula bersama projekSTG terus buat sampai jadi ya. Nanti kita boleh terbang sama-sama!

Izinkan ya allah.. Ader yg nk ikut sekali??? Biz online | modal RM47 @IDR150.000
Program #2GAJIsebulan
#projekSTG
#SwissParis2018 via #projekSTG
#CATchampions #rhienfallswitzerland #blackforest
Read more
Loading...