Loading...


Unique profiles
73
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Istana Budaya, Parklane OUG, Mesjid Raya 2 Rakaat
Average media age
649.6 days
to ratio
4.6
BERMISAI MACAM LELAKI? Tonton video sampai habis. _ "Saya dah cuba Wawawax, tak sakit pun, kulit pun jadi lembut je, best sangat" _ "Dah guna dah n mmg best, Mudah xperlu nk panaskan wax tu, tertarik hbis semua bulu, nanti nk repeat lagi, hehe" _ Majoriti yang repeat order sbb apa ... BERMISAI MACAM LELAKI?
Tonton video sampai habis.
_
"Saya dah cuba Wawawax, 😍 tak sakit pun, kulit pun jadi lembut je, best sangat"
_
"Dah guna dah n mmg best, Mudah xperlu nk panaskan wax tu, tertarik hbis semua bulu👍, nanti nk repeat lagi, hehe"
_
Majoriti yang repeat order sbb apa tau?
❤ tak perlu dipanaskan terus guna je
❤ buang bulu sampai akar
❤ easy travel
❤ boleh buang bulu seluruh badan
❤ bulu lambat tumbuh
❤ bulu baru tumbuh baru
❤ kulit licin tanpa bulu tajam2 macam lepas cukur
_
Jaminan 100% WANG DIKEMBALIKAN jika anda tidak berjaya menggunakan produk kami.
_
APA ada dlm 1 set Wawawax ni?
❤ 1 tube of wax (120ml)
❤ 12pcs cottkn strips (washable)
❤ 4 spatula (washable)
❤ manual guide (flyer)
HARGA : RM40/44 inc postage
_
Jom bebas bulu tebal, bulu tajam dengan Wawawax. Follow @wawawaxjitra untuk info lanjut

@wawawaxjitra

Klik link di bio fai untuk order.
_
.
.
#AwinNurinKongsi
Read more
Loading...
[SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]<span class="emoji emoji203c"></span>️ . B0ND$ Inspired<span class="emoji emoji203c"></span>️ B0ND$$$! <span class="emoji emoji1f631"></span>🤤<span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f635"></span><span class="emoji emoji1f633"></span> . Sebut je sleepsuit ...
Media Removed
[SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]️ . B0ND$ Inspired️ B0ND$$$! 🤤 . Sebut je sleepsuit B0ND$ pasti ramai yg meroyan kan? Baju bundle kain pudar ade lobang pun bedal asalkan brand B0ND$ kan? Mane x nye kan? design n cutting yg sooo cute lg2 bila pakai kat anak sendiri . Sekarang ... [SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]‼️
.
B0ND$ Inspired‼️ B0ND$$$! 😱🤤😍😵😳
.
Sebut je sleepsuit B0ND$ pasti ramai yg meroyan kan? 😱
Baju bundle kain pudar ade lobang pun bedal asalkan brand B0ND$ kan? 😲
Mane x nye kan? design n cutting yg sooo cute lg2 bila pakai kat anak sendiri 😍
.
Sekarang dah ada yg inspired tau!
.
TERAMAT GORGEOUS! 💖
CUTE!! 😻
TRENDING sekarang ni kalau mommies nak tau!! 💕
.
.
KAIN SELESA KE??🤔
.
Dia punya kain memang SELESA yg amat !! 1 yg beli, 11 yg cakap selesa!!
Memang berbaloi yg amat!!
X caye? Cuba try dulu sis.. dah ramai yg cuba try sehelai pastu dtg balik borong 10 helaiii lagi sbb ofismate n sedare pun nakkk‼️
.
Design ape yg ade❓👀
.
Biasa jumpa kat luar tu jual 10,20,30 design.. Tapi kami ada LEBIH 60 design !! LAWA2 COMEL2 !
RAMBANG MATA 🤩😍
Yg bestnye READY STOCK!!
Pos pulak pakai pos laju!!
Jgn terkejut hari ni order esok berdesup sampai depan pagar rumah 🚚💨
.
.
Berapa HARGAnye?? 👛🛍️👜
.
Kalau mommies nak taw BONDS original harga sehelai cecah rm79-rm200 😵💸
.
.
Harga sleepsuit BONDS Inspired pula RM3+ jerrr sehelai ‼️ .
.
.
Apa istimewanya B0ND$ INSPIRED ni ?
Meh nak citeee 👇👇👇👇👇 ⚡ Material 95% cotton , 5% elastane . So dari sini da tahu kain tak panas dan baby sgt2 selesa bila pakai ... ⚡ Ada 2 laluan zip (atas dan bawah) . Mumy dedy tak susah nak tukar lampin baby da . Senang je tau . ⚡ Kain TIDAK mudah berbulu dan TIDAK pudar ..
⚡ Ada sarung tangan dan kaki . Tak de la asik hilang dari radar je 😅
⚡ Lip cover pada bahagian zip atas elak cederakan dagu baby . ⚡Yang paling penting , harga jauh lebih murah daripda B0ND$ original sedangkan corak dan kualiti boleh dapat yg sama .. Jadi mengapa bayar lebih ❓
.
.
Nak order? Nak tgk design?
.
Sis wasap kami ya

0174043437
0174043437
0174043437
.
Atau tekan je link bawah terus wasap. X perlu save number da
.
www.wasap.my/60174043437
.
Stock laku macam pisang goreng panas!
Stock terhad!
Lambat2 nnt byk design habis!
Waktu mommies tgh baca ni pun stock tgh jalan taw!
X caye? Try wasap kami tgk stock ape yg available. 🏃💨💥
.
.
.
#sleepsuit #sleepsuitbudak #bajutidurbudak #bazaarpaknil #bajutidur #romper #romperbudak #romperbudakmurah #igshop #sayajual
Read more
seminggu di penang. lebih tepat— 6 hari. dari sabtu sampai jumaat— iaitu hari ini. . akhirnya, kembali. . semua ...
Media Removed
seminggu di penang. lebih tepat— 6 hari. dari sabtu sampai jumaat— iaitu hari ini. . akhirnya, kembali. . semua benda tak ikut planning. patutnya fly ahad— tukar jadi sabtu. beli tiket kos rendah. jadi tukar tiket tetap kena bayar. patut check in hari ahad— tapi dah sampai sehari sebelum ... seminggu di penang. lebih tepat— 6 hari. dari sabtu sampai jumaat— iaitu hari ini.
.
akhirnya,
kembali.
.
semua benda tak ikut planning. patutnya fly ahad— tukar jadi sabtu. beli tiket kos rendah. jadi tukar tiket tetap kena bayar. patut check in hari ahad— tapi dah sampai sehari sebelum tu. beli tiket murah kat booking. tak boleh ekjas. kena tambah kos dan bilik jadi pindah randah. patutnya aku pergi sendiri; tiba2 semua ikut sekali. dari bilik deluxe kena upgrade suite family. kos sana sini. macam2 lagi.
.
yang penting—
pening.
haahaha.
.
nak balik mengundi tak dapat. cuti sehari penang - kota tinggi - penang naik kereta macammana selesa pun— memang komfem akan penat. suami pulak tak sihat. anak2 lemau lemah macam tak larat.
.
halah.
apa patut aku buat?
.
nasib baik mertua sanggup datang dari negeri sembilan utk tolong tengokkan semuanya masa aku kerja pagi sampai malam selama seminggu itu. mmg wallahi kalau ikut aku— dah bergulung bawah selimut nangis ajelah kije aku sbb blur nak buat apa mmg tak tau. hahaha.
.
seminggu di penang banyak betul ajar aku. macammana jadi macam2; sabar, kental, sabar, sabar, tabah— dan kelakar. (pengulangan sabar adalah disengajakan)
.
sebab serius weh.
ubat kuat adalah dgn mencari angle kelakar.
haahahah.
.
apa yang aku belajar dari semua ini adalah—
kita takkan tau kemampuan kita sampailah kita dah selesai hadap apa yang kita tak sangka kita mampu tadah.
.
dan betapa tak ada apa perancangan pun— no matter how detailed you plan them— yg boleh mengatasi plan الله.
.
tiket dah beli ke,
hotel dah book ke,
setting dah settle ke;
life is never yours to decide.
.
i missed so many awesome things this one whole week—
tapi aku dapati i am an awesome wife, awesome mom, awesome daughter, awesome daughter-in-law, awesome ladyboss and an awesome friend to acquaintances and strangers.
.
i am an awesome me.
dan aku selalu lupa untuk berterima kasih kepada diri aku sendiri.
.
honestly—
aku tak pernah tau kemampuan aku sampailah dah selesai seminggu hadap apa yang aku tak sangka aku mampu tadah ini.
.
terima kasih, wahai jasad.
you are not meant to be perfect.
you’re just the perfect amount of alright.
.
:)
Read more
Akhirnya dpt juga merasa Madu sarang @shuibeehoney_official ..al kisahnya pegi mekap Client ...
Media Removed
Akhirnya dpt juga merasa Madu sarang @shuibeehoney_official ..al kisahnya pegi mekap Client utk event.. Rupanya dia agen Madu ni.. Terus beli.. Sbb dia ada stok.. Boleh follow ig @puterisheema Ni klau ada sape nak beli.. . . . KELEBIHAN DAN KHASIAT SARANG MADU LEBAH ASLI. Sedap merecikk ... Akhirnya dpt juga merasa Madu sarang @shuibeehoney_official ..al kisahnya pegi mekap Client utk event.. Rupanya dia agen Madu ni.. Terus beli.. Sbb dia ada stok.. Boleh follow ig @puterisheema Ni klau ada sape nak beli.. .
.
.

KELEBIHAN DAN KHASIAT SARANG MADU LEBAH ASLI. Sedap merecikk bak hang. Tiada tarikh luput tau. Sebab apa? Sbb tiada bahan campuran. 100% madu asli dlm sarang👍 ✔Baik untuk antibodi badan ✔Mengawal gula dlm darah ✔Anti oksida yg paling tggi ✔Memelihara jantung ✔Menghilangkan batuk kahak ✔Baik untuk sistem pencernaan ✔Melancarkan pembuluh darah ✔Merawat luka dalaman ✔Anti stress
Read more
Ramai yg inbox Tasha. Tasha pasal package #stayin NATALIS Ok ka tdk.. . Meh sini nk share dgn ...
Media Removed
Ramai yg inbox Tasha. Tasha pasal package #stayin NATALIS Ok ka tdk.. . Meh sini nk share dgn korang. . Secara jujur. . Honestly superb ok. Layanan yg superb terbaik. . Awal pagi around 6am CL dh bgn , siap mandi herba utk kita. Then dia basuh baju baby. Basuh baju kita. Kemudian ... Ramai yg inbox Tasha.
Tasha pasal package #stayin NATALIS
Ok ka tdk..
.
Meh sini nk share dgn korang.
.
Secara jujur.
.
Honestly superb ok.
Layanan yg superb terbaik.
.
Awal pagi around 6am
CL dh bgn , siap mandi herba utk kita. Then dia basuh baju baby. Basuh baju kita. Kemudian dia siap kan bfast. Sambil dia panas kan sauna utk kita.
Bila dh masuk sauna, dia akn jemur baby jika ada kuning kt matahari, if x ada lh. Dia akn mandi kn baby . Then massage baby, tuam baby.
Selesai baby. Dia akn kemas bilik Kita , kemas katil , vacuum bilik . Sapu . Buka tingkap . Kutip sampah semua n buang kt luar.Lps kita dh sauna 10-20 minit. Sementara nk kering peluh utk mandi. Then CL akn sedia kn tempat utk kita mengurut n menungku. Selepas selesai , sauna , mandi herba , mengurut, menungku, dia akn pakai kn kita stoking. N kemas balik tempat Tu. Tugas CL blm selesai , kemudian dia akn masak utk kita. Lewat2 by 12tghr , air , nasi , 1 lauk , 1 jenis sayur & 1 jenis buah. Sama ada kita trn bawah atau dia hantar ke bilik. Ikut condition kita. Larat ka tdk nk trn naik tangga. Sementara kita tgh mkn. Dia akn jaga kn baby. Jika baby x tido. Dh selesai mkn. Dia kemas kn dapur. Salin pampers baby. Then waktu dia rehat
Next duty around 4pm plak. Dia akn masak air mandi herba utk kita. Hidup kn semula sauna. Kutip baju baby n baju kita yg dh kering terus di lipat.
And simpan dlm almari. Then masuk sauna, mandi herba , start menungku & pasang barut dgn sapu kapur & limau utk Kempis kn perut. Then Lps tu mkn mlm plak. Around 630-730pm. Kita dh mkn. Jujur Tasha ckp keja dia Mmg tip top
Tk payah di suruh. CL tau apa yg dia nk buat. Keja pun kemas. Teliti. Bkn nk puji lbh2 , tp hakikat. Superb.
Utk korang kt luar yg nk ambik Natalis , book lh awal2.
Tasha book dr bulan January kot. Tu pun senyap2 tanpa pengetahuan en suami. Sbb en suami kata membazir. Tasha diam2 byr duit booking.
Bkn apa. As perempuan isteri , ibu pada ank2. N jika berkemampuan. Kita byr utk kesihatan n penjaga rapi n kemudahan kita jgk. Bkn utk org lain. For lelaki yg x memahami apa itu pantang. 😬 bkn nk kutuk my husband . Tp ada setengah laki anggap mudah n pantang benda yg remeh. Tubuh kita ni nk pakai lama.
Read more
And it’s a wrap!!! Terima kasih kepada @nazrudinrahman @dianadanielleb dan @sarancak sebagai host yang sporting, sanggup buat apa saja yang di minta. Dari 1st episod dengan tiada rehearsal dan slow2 kita catch up the pace. Kepada techinal crew juga yang banyak membantu atas request last ... And it’s a wrap!!! Terima kasih kepada @nazrudinrahman @dianadanielleb dan @sarancak sebagai host yang sporting, sanggup buat apa saja yang di minta. Dari 1st episod dengan tiada rehearsal dan slow2 kita catch up the pace. Kepada techinal crew juga yang banyak membantu atas request last minute 🤣🤣🤣 tetamu2 jemputan yang mula2 busy nak datang, tetibe sampai tak tahu nak bagi alasan apa sebab slot dh penuh. Kepada boss kak intan, terima kasih sbb bagi input untuk the show jadi mcm fgs. Eh, jadi lagi gempak. Kepada mana2 yang bagi support terima kasih diucapkan. Tapi yang mostly power ialah crew sendiri @mistrara @fatensyamimie @m.hazwanmokhtar #luqman (taktau ig dia apa) @liyanazufar 👏🏻👏🏻👏🏻 you guys did an awesome job!! Kita je tau dari mana kita mula dan bagaimana kita abes kan 26 episod. I can’t do it without you guys.
@kataserasi menutup tirai selepas 26 episod. Insyallah jika ada rezeki kita jumpa lagi.
Assalamualaikum

#kataserasi #kataserasi #kataserasi #ntv7malaysia #azaharishoot #primeworksstudios #pws #mediaprima
Read more
Loading...
Macam ni ya bahasa seorang wanita muslimah, berhijab, juga seorang mak yang dah ada anak? Saya ...
Media Removed
Macam ni ya bahasa seorang wanita muslimah, berhijab, juga seorang mak yang dah ada anak? Saya tau saya buruk. Sbb tu saya kata i embrace my flaws. Kalau tak faham, bukak kamus pls. Fahami apa itu erti FLAWS. Ok? Saya pakai baju tu, ketika saya bertugas dan itu dosa saya dengan Tuhan. Kenapa ... Macam ni ya bahasa seorang wanita muslimah, berhijab, juga seorang mak yang dah ada anak?
Saya tau saya buruk. Sbb tu saya kata i embrace my flaws. Kalau tak faham, bukak kamus pls. Fahami apa itu erti FLAWS. Ok?
Saya pakai baju tu, ketika saya bertugas dan itu dosa saya dengan Tuhan. Kenapa awak yang panas sangat ni? Awak nakkan perhatian kan? Saya bagi perhatian pada awak now ya wahai saudara islamku. Awak nak kaki kan saya ? Jom jumpa saya esok? Saya letak muka saya kat kaki awak, sila buat kalau berani. Awak tu ada anak2, awak belum tau apa akan jadi pada anak2 awak. Saya ni sebenarnya takde masa untuk haters, tapi sbb kakak ni mmg nakkan perhatian, nak kaki kan saya, lets meet up. Siapalah kakak ni kan? Memalukan kaum orang berhijab, kata2 tidak seperti penampilan. Apapun , terima kasih ya Kakak. All the best to you ✌️ Lagi satu, ini IG saya, suka hati saya nak off comment ke nak bukak komen ke nak buat apapun, u tak payah sibuk. Pegi jaga laki dan anak2 awak. Saya takut anak2 dan keluarga u MALU dengan kata2 awak ni wahai Monaliza Razali
Tak suka kita, tapi follow kita, suka nak ambik tau pasal kita, nakkan perhatian, i bagi promosi percuma pada U ya kak. Biar followers u bertambah 😊 Ini insta ikhlas dari saya. Saya tengah cuti ni, saya ni jarang ada hari cuti. Saya ada banyak masa hari ni. Oh ya, Sesiapa yang mengenali wanita berhijab muslimah sejati ni atau suami dia atau keluarga dia, tolong kirim salam. Terima kasih 😊

Ingat ya... jangan ingat kami ni artis, kami tak berhak nak bersuara 😊 berhenti membuli artis k.
Read more
[SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]<span class="emoji emoji203c"></span>️ . B0ND$ Inspired<span class="emoji emoji203c"></span>️ B0ND$$$! <span class="emoji emoji1f631"></span>🤤<span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f635"></span><span class="emoji emoji1f633"></span> . Sebut je sleepsuit ...
Media Removed
[SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]️ . B0ND$ Inspired️ B0ND$$$! 🤤 . Sebut je sleepsuit B0ND$ pasti ramai yg meroyan kan? Baju bundle kain pudar ade lobang pun bedal asalkan brand B0ND$ kan? Mane x nye kan? design n cutting yg sooo cute lg2 bila pakai kat anak sendiri . Sekarang ... [SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]‼️
.
B0ND$ Inspired‼️ B0ND$$$! 😱🤤😍😵😳
.
Sebut je sleepsuit B0ND$ pasti ramai yg meroyan kan? 😱
Baju bundle kain pudar ade lobang pun bedal asalkan brand B0ND$ kan? 😲
Mane x nye kan? design n cutting yg sooo cute lg2 bila pakai kat anak sendiri 😍
.
Sekarang dah ada yg inspired tau!
.
TERAMAT GORGEOUS! 💖
CUTE!! 😻
TRENDING sekarang ni kalau mommies nak tau!! 💕
.
.
KAIN SELESA KE??🤔
.
Dia punya kain memang SELESA yg amat !! 1 yg beli, 11 yg cakap selesa!!
Memang berbaloi yg amat!!
X caye? Cuba try dulu sis.. dah ramai yg cuba try sehelai pastu dtg balik borong 10 helaiii lagi sbb ofismate n sedare pun nakkk‼️
.
Design ape yg ade❓👀
.
Biasa jumpa kat luar tu jual 10,20,30 design.. Tapi kami ada LEBIH 60 design !! LAWA2 COMEL2 !
RAMBANG MATA 🤩😍
Yg bestnye READY STOCK!!
Pos pulak pakai pos laju!!
Jgn terkejut hari ni order esok berdesup sampai depan pagar rumah 🚚💨
.
.
Berapa HARGAnye?? 👛🛍️👜
.
Kalau mommies nak taw BONDS original harga sehelai cecah rm79-rm200 😵💸
.
.
Harga sleepsuit BONDS Inspired pula RM3+ jerrr sehelai ‼️ .
.
.
Apa istimewanya B0ND$ INSPIRED ni ?
Meh nak citeee 👇👇👇👇👇 ⚡ Material 95% cotton , 5% elastane . So dari sini da tahu kain tak panas dan baby sgt2 selesa bila pakai ... ⚡ Ada 2 laluan zip (atas dan bawah) . Mumy dedy tak susah nak tukar lampin baby da . Senang je tau . ⚡ Kain TIDAK mudah berbulu dan TIDAK pudar ..
⚡ Ada sarung tangan dan kaki . Tak de la asik hilang dari radar je 😅
⚡ Lip cover pada bahagian zip atas elak cederakan dagu baby . ⚡Yang paling penting , harga jauh lebih murah daripda B0ND$ original sedangkan corak dan kualiti boleh dapat yg sama .. Jadi mengapa bayar lebih ❓
.
.
Nak order? Nak tgk design?
.
Sis wasap kami ya

0174043437
0174043437
0174043437
.
Atau tekan je link bawah terus wasap. X perlu save number da
.
www.wasap.my/60174043437
.
Stock laku macam pisang goreng panas!
Stock terhad!
Lambat2 nnt byk design habis!
Waktu mommies tgh baca ni pun stock tgh jalan taw!
X caye? Try wasap kami tgk stock ape yg available. 🏃💨💥
.
.
.
#sleepsuit #sleepsuitbudak #bajutidurbudak #bazaarpaknil #bajutidur #romper #romperbudak #romperbudakmurah #igshop #sayajual
Read more
Loading...
[SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]<span class="emoji emoji203c"></span>️ . B0ND$ Inspired<span class="emoji emoji203c"></span>️ B0ND$$$! <span class="emoji emoji1f631"></span>🤤<span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f635"></span><span class="emoji emoji1f633"></span> . Sebut je sleepsuit ...
Media Removed
[SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]️ . B0ND$ Inspired️ B0ND$$$! 🤤 . Sebut je sleepsuit B0ND$ pasti ramai yg meroyan kan? Baju bundle kain pudar ade lobang pun bedal asalkan brand B0ND$ kan? Mane x nye kan? design n cutting yg sooo cute lg2 bila pakai kat anak sendiri . Sekarang ... [SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]‼️
.
B0ND$ Inspired‼️ B0ND$$$! 😱🤤😍😵😳
.
Sebut je sleepsuit B0ND$ pasti ramai yg meroyan kan? 😱
Baju bundle kain pudar ade lobang pun bedal asalkan brand B0ND$ kan? 😲
Mane x nye kan? design n cutting yg sooo cute lg2 bila pakai kat anak sendiri 😍
.
Sekarang dah ada yg inspired tau!
.
TERAMAT GORGEOUS! 💖
CUTE!! 😻
TRENDING sekarang ni kalau mommies nak tau!! 💕
.
.
KAIN SELESA KE??🤔
.
Dia punya kain memang SELESA yg amat !! 1 yg beli, 11 yg cakap selesa!!
Memang berbaloi yg amat!!
X caye? Cuba try dulu sis.. dah ramai yg cuba try sehelai pastu dtg balik borong 10 helaiii lagi sbb ofismate n sedare pun nakkk‼️
.
Design ape yg ade❓👀
.
Biasa jumpa kat luar tu jual 10,20,30 design.. Tapi kami ada LEBIH 60 design !! LAWA2 COMEL2 !
RAMBANG MATA 🤩😍
Yg bestnye READY STOCK!!
Pos pulak pakai pos laju!!
Jgn terkejut hari ni order esok berdesup sampai depan pagar rumah 🚚💨
.
.
Berapa HARGAnye?? 👛🛍️👜
.
Kalau mommies nak taw BONDS original harga sehelai cecah rm79-rm200 😵💸
.
.
Harga sleepsuit BONDS Inspired pula RM3+ jerrr sehelai ‼️ .
.
.
Apa istimewanya B0ND$ INSPIRED ni ?
Meh nak citeee 👇👇👇👇👇 ⚡ Material 95% cotton , 5% elastane . So dari sini da tahu kain tak panas dan baby sgt2 selesa bila pakai ... ⚡ Ada 2 laluan zip (atas dan bawah) . Mumy dedy tak susah nak tukar lampin baby da . Senang je tau . ⚡ Kain TIDAK mudah berbulu dan TIDAK pudar ..
⚡ Ada sarung tangan dan kaki . Tak de la asik hilang dari radar je 😅
⚡ Lip cover pada bahagian zip atas elak cederakan dagu baby . ⚡Yang paling penting , harga jauh lebih murah daripda B0ND$ original sedangkan corak dan kualiti boleh dapat yg sama .. Jadi mengapa bayar lebih ❓
.
.
Nak order? Nak tgk design?
.
Sis wasap kami ya

0174043437
0174043437
0174043437
.
Atau tekan je link bawah terus wasap. X perlu save number da
.
www.wasap.my/60174043437
.
Stock laku macam pisang goreng panas!
Stock terhad!
Lambat2 nnt byk design habis!
Waktu mommies tgh baca ni pun stock tgh jalan taw!
X caye? Try wasap kami tgk stock ape yg available. 🏃💨💥
Read more
[SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]<span class="emoji emoji203c"></span>️ . B0ND$ Inspired<span class="emoji emoji203c"></span>️ B0ND$$$! <span class="emoji emoji1f631"></span>🤤<span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f635"></span><span class="emoji emoji1f633"></span> . Sebut je sleepsuit ...
Media Removed
[SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]️ . B0ND$ Inspired️ B0ND$$$! 🤤 . Sebut je sleepsuit B0ND$ pasti ramai yg meroyan kan? Baju bundle kain pudar ade lobang pun bedal asalkan brand B0ND$ kan? Mane x nye kan? design n cutting yg sooo cute lg2 bila pakai kat anak sendiri . Sekarang ... [SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]‼️
.
B0ND$ Inspired‼️ B0ND$$$! 😱🤤😍😵😳
.
Sebut je sleepsuit B0ND$ pasti ramai yg meroyan kan? 😱
Baju bundle kain pudar ade lobang pun bedal asalkan brand B0ND$ kan? 😲
Mane x nye kan? design n cutting yg sooo cute lg2 bila pakai kat anak sendiri 😍
.
Sekarang dah ada yg inspired tau!
.
TERAMAT GORGEOUS! 💖
CUTE!! 😻
TRENDING sekarang ni kalau mommies nak tau!! 💕
.
.
KAIN SELESA KE??🤔
.
Dia punya kain memang SELESA yg amat !! 1 yg beli, 11 yg cakap selesa!!
Memang berbaloi yg amat!!
X caye? Cuba try dulu sis.. dah ramai yg cuba try sehelai pastu dtg balik borong 10 helaiii lagi sbb ofismate n sedare pun nakkk‼️
.
Design ape yg ade❓👀
.
Biasa jumpa kat luar tu jual 10,20,30 design.. Tapi kami ada LEBIH 60 design !! LAWA2 COMEL2 !
RAMBANG MATA 🤩😍
Yg bestnye READY STOCK!!
Pos pulak pakai pos laju!!
Jgn terkejut hari ni order esok berdesup sampai depan pagar rumah 🚚💨
.
.
Berapa HARGAnye?? 👛🛍️👜
.
Kalau mommies nak taw BONDS original harga sehelai cecah rm79-rm200 😵💸
.
.
Harga sleepsuit BONDS Inspired pula RM3+ jerrr sehelai ‼️ .
.
.
Apa istimewanya B0ND$ INSPIRED ni ?
Meh nak citeee 👇👇👇👇👇 ⚡ Material 95% cotton , 5% elastane . So dari sini da tahu kain tak panas dan baby sgt2 selesa bila pakai ... ⚡ Ada 2 laluan zip (atas dan bawah) . Mumy dedy tak susah nak tukar lampin baby da . Senang je tau . ⚡ Kain TIDAK mudah berbulu dan TIDAK pudar ..
⚡ Ada sarung tangan dan kaki . Tak de la asik hilang dari radar je 😅
⚡ Lip cover pada bahagian zip atas elak cederakan dagu baby . ⚡Yang paling penting , harga jauh lebih murah daripda B0ND$ original sedangkan corak dan kualiti boleh dapat yg sama .. Jadi mengapa bayar lebih ❓
.
.
Nak order? Nak tgk design?
.
Sis wasap kami ya

0174043437
0174043437
0174043437
.
Atau tekan je link bawah terus wasap. X perlu save number da
.
www.wasap.my/60174043437
.
Stock laku macam pisang goreng panas!
Stock terhad!
Lambat2 nnt byk design habis!
Waktu mommies tgh baca ni pun stock tgh jalan taw!
X caye? Try wasap kami tgk stock ape yg available. 🏃💨💥
Read more
[SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]<span class="emoji emoji203c"></span>️ . B0ND$ Inspired<span class="emoji emoji203c"></span>️ B0ND$$$! <span class="emoji emoji1f631"></span>🤤<span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f635"></span><span class="emoji emoji1f633"></span> . Sebut je sleepsuit ...
Media Removed
[SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]️ . B0ND$ Inspired️ B0ND$$$! 🤤 . Sebut je sleepsuit B0ND$ pasti ramai yg meroyan kan? Baju bundle kain pudar ade lobang pun bedal asalkan brand B0ND$ kan? Mane x nye kan? design n cutting yg sooo cute lg2 bila pakai kat anak sendiri . Sekarang ... [SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]‼️
.
B0ND$ Inspired‼️ B0ND$$$! 😱🤤😍😵😳
.
Sebut je sleepsuit B0ND$ pasti ramai yg meroyan kan? 😱
Baju bundle kain pudar ade lobang pun bedal asalkan brand B0ND$ kan? 😲
Mane x nye kan? design n cutting yg sooo cute lg2 bila pakai kat anak sendiri 😍
.
Sekarang dah ada yg inspired tau!
.
TERAMAT GORGEOUS! 💖
CUTE!! 😻
TRENDING sekarang ni kalau mommies nak tau!! 💕
.
.
KAIN SELESA KE??🤔
.
Dia punya kain memang SELESA yg amat !! 1 yg beli, 11 yg cakap selesa!!
Memang berbaloi yg amat!!
X caye? Cuba try dulu sis.. dah ramai yg cuba try sehelai pastu dtg balik borong 10 helaiii lagi sbb ofismate n sedare pun nakkk‼️
.
Design ape yg ade❓👀
.
Biasa jumpa kat luar tu jual 10,20,30 design.. Tapi kami ada LEBIH 60 design !! LAWA2 COMEL2 !
RAMBANG MATA 🤩😍
Yg bestnye READY STOCK!!
Pos pulak pakai pos laju!!
Jgn terkejut hari ni order esok berdesup sampai depan pagar rumah 🚚💨
.
.
Berapa HARGAnye?? 👛🛍️👜
.
Kalau mommies nak taw BONDS original harga sehelai cecah rm79-rm200 😵💸
.
.
Harga sleepsuit BONDS Inspired pula RM3+ jerrr sehelai ‼️ .
.
.
Apa istimewanya B0ND$ INSPIRED ni ?
Meh nak citeee 👇👇👇👇👇 ⚡ Material 95% cotton , 5% elastane . So dari sini da tahu kain tak panas dan baby sgt2 selesa bila pakai ... ⚡ Ada 2 laluan zip (atas dan bawah) . Mumy dedy tak susah nak tukar lampin baby da . Senang je tau . ⚡ Kain TIDAK mudah berbulu dan TIDAK pudar ..
⚡ Ada sarung tangan dan kaki . Tak de la asik hilang dari radar je 😅
⚡ Lip cover pada bahagian zip atas elak cederakan dagu baby . ⚡Yang paling penting , harga jauh lebih murah daripda B0ND$ original sedangkan corak dan kualiti boleh dapat yg sama .. Jadi mengapa bayar lebih ❓
.
.
Nak order? Nak tgk design?
.
Sis wasap kami ya

0174043437
0174043437
0174043437
.
Atau tekan je link bawah terus wasap. X perlu save number da
.
www.wasap.my/60174043437
.
Stock laku macam pisang goreng panas!
Stock terhad!
Lambat2 nnt byk design habis!
Waktu mommies tgh baca ni pun stock tgh jalan taw!
X caye? Try wasap kami tgk stock ape yg available. 🏃💨💥
.
.
.
#sleepsuit #sleepsuitbudak #bajutidurbudak #bazaarpaknil #bajutidur #romper #romperbudak #romperbudakmurah #igshop #sayajual
Read more
[SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]<span class="emoji emoji203c"></span>️ . B0ND$ Inspired<span class="emoji emoji203c"></span>️ B0ND$$$! <span class="emoji emoji1f631"></span>🤤<span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f635"></span><span class="emoji emoji1f633"></span> . Sebut je sleepsuit ...
Media Removed
[SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]️ . B0ND$ Inspired️ B0ND$$$! 🤤 . Sebut je sleepsuit B0ND$ pasti ramai yg meroyan kan? Baju bundle kain pudar ade lobang pun bedal asalkan brand B0ND$ kan? Mane x nye kan? design n cutting yg sooo cute lg2 bila pakai kat anak sendiri . Sekarang ... [SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]‼️
.
B0ND$ Inspired‼️ B0ND$$$! 😱🤤😍😵😳
.
Sebut je sleepsuit B0ND$ pasti ramai yg meroyan kan? 😱
Baju bundle kain pudar ade lobang pun bedal asalkan brand B0ND$ kan? 😲
Mane x nye kan? design n cutting yg sooo cute lg2 bila pakai kat anak sendiri 😍
.
Sekarang dah ada yg inspired tau!
.
TERAMAT GORGEOUS! 💖
CUTE!! 😻
TRENDING sekarang ni kalau mommies nak tau!! 💕
.
.
KAIN SELESA KE??🤔
.
Dia punya kain memang SELESA yg amat !! 1 yg beli, 11 yg cakap selesa!!
Memang berbaloi yg amat!!
X caye? Cuba try dulu sis.. dah ramai yg cuba try sehelai pastu dtg balik borong 10 helaiii lagi sbb ofismate n sedare pun nakkk‼️
.
Design ape yg ade❓👀
.
Biasa jumpa kat luar tu jual 10,20,30 design.. Tapi kami ada LEBIH 60 design !! LAWA2 COMEL2 !
RAMBANG MATA 🤩😍
Yg bestnye READY STOCK!!
Pos pulak pakai pos laju!!
Jgn terkejut hari ni order esok berdesup sampai depan pagar rumah 🚚💨
.
.
Berapa HARGAnye?? 👛🛍️👜
.
Kalau mommies nak taw BONDS original harga sehelai cecah rm79-rm200 😵💸
.
.
Harga sleepsuit BONDS Inspired pula RM3+ jerrr sehelai ‼️ .
.
.
Apa istimewanya B0ND$ INSPIRED ni ?
Meh nak citeee 👇👇👇👇👇 ⚡ Material 95% cotton , 5% elastane . So dari sini da tahu kain tak panas dan baby sgt2 selesa bila pakai ... ⚡ Ada 2 laluan zip (atas dan bawah) . Mumy dedy tak susah nak tukar lampin baby da . Senang je tau . ⚡ Kain TIDAK mudah berbulu dan TIDAK pudar ..
⚡ Ada sarung tangan dan kaki . Tak de la asik hilang dari radar je 😅
⚡ Lip cover pada bahagian zip atas elak cederakan dagu baby . ⚡Yang paling penting , harga jauh lebih murah daripda B0ND$ original sedangkan corak dan kualiti boleh dapat yg sama .. Jadi mengapa bayar lebih ❓
.
.
Nak order? Nak tgk design?
.
Sis wasap kami ya

0174043437
0174043437
0174043437
.
Atau tekan je link bawah terus wasap. X perlu save number da
.
www.wasap.my/60174043437
.
Stock laku macam pisang goreng panas!
Stock terhad!
Lambat2 nnt byk design habis!
Waktu mommies tgh baca ni pun stock tgh jalan taw!
X caye? Try wasap kami tgk stock ape yg available. 🏃💨💥
.
.
.
#sleepsuit #sleepsuitbudak #bajutidurbudak #bazaarpaknil #bajutidur #romper #romperbudak #romperbudakmurah #igshop #sayajual
Read more
Loading...
Semua orang ada zaman kanak2 sama macam belle. Macam dalam gambar tudung putih tu adalah masa belle ...
Media Removed
Semua orang ada zaman kanak2 sama macam belle. Macam dalam gambar tudung putih tu adalah masa belle berumur 13 tahun ( yg buat tanduk tu adik belle yg selalu gaduh masa kecik2 🙄. Korang tengok pun tau sapa yg suka cari gaduh kan! Hahaha) masa ni belle tak pentingkan pun penjagaan kulit. Cuci ... Semua orang ada zaman kanak2 sama macam belle. Macam dalam gambar tudung putih tu adalah masa belle berumur 13 tahun ( yg buat tanduk tu adik belle yg selalu gaduh masa kecik2 🙄. Korang tengok pun tau sapa yg suka cari gaduh kan! Hahaha) masa ni belle tak pentingkan pun penjagaan kulit. Cuci muka pakai je sabun yg ada. Sampai lah masa umur 18 tahun bila masuk matrik jerawat mula naik dekat dahi maybe sebab stress study. Haha. Pastu masuk pula utm makan tidur tak menentu sebab stay up nak siapkan assisgnments. ( swipe left utk tengok belle masa first year utm 🙈 time ni la berat badan paling tinggi 49-50kg rasanya, jerawat didahi maybe tak nampak tapi sbnrnya ada. )
.
Setiap kali balik rumah cuti sem mesti arwah umi belle bising kenapa tak jaga kulit. Makan tak jaga. Sebenarnya masa sekolah menengah lagi arwah umi selalu suruh makan madu, olive, habbatus sauda, tomato dan makanan sunnah, minum air kosong banyak2 utk jaga kulit. Tapi biasalah time muda2 kita takdalah rasa benda tu penting. Belle amalkan pun tak konsisten. Bila arwah umi bising baru makan. Leps tu lupa tak makan dah. 😅😅😅
.
Sampailah satu tahap belle rasa mcm selekeh sangat diri ni. Pastu time tu la baru nak amalkan apa yg arwah umi suruh. Buat facial guna bahan2 semulajdi mcm tomato, madu, scrub guna gula campur madu, dan banyak lagi. Ada yg belle dah share di #petuasihatcantikbelle. Walaupun tak selalu tapi mesti buat. Now bila dah besar, lepas arwah umi dah takda baru belle rasa betapa pentingnya penjagaan kulit bermula dari awal dan dari dalam selain penggunaan skincare product. Mmg susah nak buat sbb malas, kdg2 kena ada orang paksa baru buat, tapi tulah nak cantik kenalah rajin. Time tu belle tak nampak hasilnya tapi now belle nampak sbb kalau dulu belle tak amalkan, mungkin sekarang kulit belle makin teruk. Dari dulu belle dah bgtau pd diri sendiri, kalau suatu hri nanti belle nak hasilkan product, biarlah dari sumber yg menjadi amalan belle selama ni. Siapa nak belle share lagi petua dan tips kecantikan?
Read more
[SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]<span class="emoji emoji203c"></span>️ . B0ND$ Inspired<span class="emoji emoji203c"></span>️ B0ND$$$! <span class="emoji emoji1f631"></span>🤤<span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f635"></span><span class="emoji emoji1f633"></span> . Sebut je sleepsuit ...
Media Removed
[SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]️ . B0ND$ Inspired️ B0ND$$$! 🤤 . Sebut je sleepsuit B0ND$ pasti ramai yg meroyan kan? Baju bundle kain pudar ade lobang pun bedal asalkan brand B0ND$ kan? Mane x nye kan? design n cutting yg sooo cute lg2 bila pakai kat anak sendiri . Sekarang ... [SLEEPSUIT TRENDING NO.1 DI MALAYSIA ]‼️
.
B0ND$ Inspired‼️ B0ND$$$! 😱🤤😍😵😳
.
Sebut je sleepsuit B0ND$ pasti ramai yg meroyan kan? 😱
Baju bundle kain pudar ade lobang pun bedal asalkan brand B0ND$ kan? 😲
Mane x nye kan? design n cutting yg sooo cute lg2 bila pakai kat anak sendiri 😍
.
Sekarang dah ada yg inspired tau!
.
TERAMAT GORGEOUS! 💖
CUTE!! 😻
TRENDING sekarang ni kalau mommies nak tau!! 💕
.
.
KAIN SELESA KE??🤔
.
Dia punya kain memang SELESA yg amat !! 1 yg beli, 11 yg cakap selesa!!
Memang berbaloi yg amat!!
X caye? Cuba try dulu sis.. dah ramai yg cuba try sehelai pastu dtg balik borong 10 helaiii lagi sbb ofismate n sedare pun nakkk‼️
.
Design ape yg ade❓👀
.
Biasa jumpa kat luar tu jual 10,20,30 design.. Tapi kami ada LEBIH 60 design !! LAWA2 COMEL2 !
RAMBANG MATA 🤩😍
Yg bestnye READY STOCK!!
Pos pulak pakai pos laju!!
Jgn terkejut hari ni order esok berdesup sampai depan pagar rumah 🚚💨
.
.
Berapa HARGAnye?? 👛🛍️👜
.
Kalau mommies nak taw BONDS original harga sehelai cecah rm79-rm200 😵💸
.
.
Harga sleepsuit BONDS Inspired pula RM3+ jerrr sehelai ‼️ .
.
.
Apa istimewanya B0ND$ INSPIRED ni ?
Meh nak citeee 👇👇👇👇👇 ⚡ Material 95% cotton , 5% elastane . So dari sini da tahu kain tak panas dan baby sgt2 selesa bila pakai ... ⚡ Ada 2 laluan zip (atas dan bawah) . Mumy dedy tak susah nak tukar lampin baby da . Senang je tau . ⚡ Kain TIDAK mudah berbulu dan TIDAK pudar ..
⚡ Ada sarung tangan dan kaki . Tak de la asik hilang dari radar je 😅
⚡ Lip cover pada bahagian zip atas elak cederakan dagu baby . ⚡Yang paling penting , harga jauh lebih murah daripda B0ND$ original sedangkan corak dan kualiti boleh dapat yg sama .. Jadi mengapa bayar lebih ❓
.
.
Nak order? Nak tgk design?
.
Sis wasap kami ya

0174043437
0174043437
0174043437
.
Atau tekan je link bawah terus wasap. X perlu save number da
.
www.wasap.my/60174043437
.
Stock laku macam pisang goreng panas!
Stock terhad!
Lambat2 nnt byk design habis!
Waktu mommies tgh baca ni pun stock tgh jalan taw!
X caye? Try wasap kami tgk stock ape yg available. 🏃💨💥
Read more
Siapa nak KURUS??? Meh lekas.. whatsapp NJ.. Stock masih ada ye uolls. Cepat tau sebelum kehabisan ...
Media Removed
Siapa nak KURUS??? Meh lekas.. whatsapp NJ.. Stock masih ada ye uolls. Cepat tau sebelum kehabisan !!! . . P/s :Yg paling paling penting uolls boleh selim melim meletop kebaboom nanti di hari raya ni !!!! Raya mana raya haji laa.. xkan raya puasa pulak.dah lepas kan.. hari tu uolls dah kurus ... Siapa nak KURUS??? Meh lekas.. whatsapp NJ.. Stock masih ada ye uolls. Cepat tau sebelum kehabisan !!! .
.
P/s :Yg paling paling penting uolls boleh selim melim meletop kebaboom nanti di hari raya ni !!!! Raya mana raya haji laa.. xkan raya puasa pulak.dah lepas kan.. hari tu uolls dah kurus pastu naik blk sbb mkn melampau nau.. Haa ni masa nye kurus balik dan uolls akn nampak solid bila raya haji ni nanti.. Haa gitu.. Magic tau ubat ubat kurus NJ jual ni.. Xcaye cuba dlu baru tau k.. So masih sempat nak kurus tau! !!!! Jom order skrg !!!!!
.
.
✔100% Confirm Berkesan !!!
✔100% Selamat !!!
✔100% Boleh Kurus !!!!
✔100% Uolls xakan rasa rugi beli !!!!!
✔100% Sgt2 Membantu uolls yg nak kurus sgt2 !!! .
.
.
Soooo... Apa tggu lagiiiii...Jom kurus dgn #gorgeousleemadvanced
.
. [More Info ]
Whatsapp / Wechat / Telegram or Sms
0174e46810 or 0184669532
Wechat ID
Juwietalittrell or ainnorainn
.
.
#roadtoRumahAllah
#RoadtoAllah
#RoadtoAlHaram
#RoadToKaabah
#seeusoonrumahallah
#gsa #gs #gorgoeusleemadvanced #gorgeousleem #ubatkurus #kurus #nakkurus #slim #slimmingproduct #produkkurus #ubatlangsing #langsing #confirmkurus #comfirmslim #fitbody #bodymantap #keciklengan #kecikpeha #perutbuncit #jamukurus #officially_nj
Read more
Loading...
Siapa yang DM and dok asyik tanya sis makan supplement apa.. cucuk vitamin apa dan apa apa apa sbb ...
Media Removed
Siapa yang DM and dok asyik tanya sis makan supplement apa.. cucuk vitamin apa dan apa apa apa sbb lagi PUTIH dari dulu🙄 ye sis tau sis hitam dan sis suka kulit sis hitam tu sbb kulit tu bt sis ase special lain dr yg lain. Kulit hitam tu juga punca rezeki part time sis gaiss. Sis tiberr jadi agak CERAH ... Siapa yang DM and dok asyik tanya sis makan supplement apa.. cucuk vitamin apa dan apa apa apa sbb lagi PUTIH dari dulu🙄 ye sis tau sis hitam dan sis suka kulit sis hitam tu😃 sbb kulit tu bt sis ase special lain dr yg lain. Kulit hitam tu juga punca rezeki part time sis gaiss. Sis tiberr jadi agak CERAH dr dulu is after sis bersalin kan beboi ucuk acam sis tu🤗 sis pn xtau knp bole CERAH dari DULU chuolss😌 sesungguh nya xde kerja la nk bt duit beli product cerahkan kulit☝🏽 so please stop tanya soalan merepek kat sis tau. Hitam itu lawa cantik meletop hot! Ooo missing my dark skin☹️ klu la ada jual product 'back to original skin' sis da beli da🤦🏽‍♀️ apa pn xyah la dok sebok putih kan kulit. Just b urself. Hitam kah putih kah cerah kan kuning kah tetap manusia gaiss. Sekian sis da habis meroyan. 😂😅🤣 #cikdeja #life #model #femalemodel #fashion #fashionmodel #fashionlover #catwalkmodel #runway #runwaymodel #passion #modellife #love #malaysia #asian #asianmodel #tannedskin #photoshoot #product #productshoot #modeling #kualalumpur #ootd #mua #makeup #trulooks #trulooksmalaysia #weekend #weekendootd
Read more
Untuk majlis akikah @areejnuha , mommy mahukan desserts yang sedap dan orang yang makan teringat ...
Media Removed
Untuk majlis akikah @areejnuha , mommy mahukan desserts yang sedap dan orang yang makan teringat teringat bila balik rumah ehe. (Sampai harini tau org tanya popia tu dari mana) Alhamdulillah, apa yang mommy recommend ni anda pasti thank to me one day haha. Anyway thank you banyak banyak ... Untuk majlis akikah @areejnuha , mommy mahukan desserts yang sedap dan orang yang makan teringat teringat bila balik rumah ehe. (Sampai harini tau org tanya popia tu dari mana) Alhamdulillah, apa yang mommy recommend ni anda pasti thank to me one day haha. Anyway thank you banyak banyak desserts untuk majlis akikah tempoh hari memang satisfied! Love everything on desserts table! (Slide lefts tau) , macam biasa, kalau craving atau lapar sabar dulu (kot blh sabar la kan) 🤪😂
.
.
.

Photo 1-3 : popia sira crispy (paling ramai request), nona jagung & puding dari Hafizah ( order thru whatsapp/call sebab yang sedap ni selalu tersorok haha ( 016-290 8563 Along Fiza ) .
.
.
Photo 4 : blueberry cheese tart @yemama.my (guys, banyak kali i review desserts from her sbb sedap dan sangat puas hati 🥰 ) .
.
.
.

So sesapa nak buat majlis or buah tangan untuk orang boleh la order from them sebab mmg satisfied .
.
.
.
#desserts #dessertsseremban #serembanfood #dessertkenduri 📸 @akujurugambarseumurhidupmu
Read more
#Repost @syasyaqilahh • • • Ramadhan 2015, 5-6 days before syawal my father was diagnosed with liver cancer stage 4.. exactly right after i completed final year of my degree.. (kiranyaa lps habis final exam settle thesis, excited drive balik rumah plus nak raya, hari yang sama dapat tahu ... #Repost @syasyaqilahh
• • •
Ramadhan 2015, 5-6 days before syawal my father was diagnosed with liver cancer stage 4.. exactly right after i completed final year of my degree.. (kiranyaa lps habis final exam settle thesis, excited drive balik rumah plus nak raya, hari yang sama dapat tahu pasal tu huhu..) 25.8.2015 - he left us 6 weeks after being diagnosed.. .
.
.
sgt sekejap! But i should be grateful skurangnyaa kite dah prepared mentally yg dia nak pergi at any time.. ada org hilang ayah tiba tibaa secara mengejut.. ( tak kisah laa cemana pon, hilang ayah tetap benda paling pahit) kalau korg google liver cancer especially stage 4 mmg mostly bertahan paling sekejap sebulan and paling lama setahun selepas di diagnose and tak ada treatment apa lagi doctor boleh offer.. (deep breath) .
.
.
so raya 2015 laa raya paling sedih kami.. sbb masing masing tahu itu mungkin raya last berenam.. sepanjang jaga ayah, paling sebak bila dia dah mula pesan kalau jadi apa apa dekat dia tolong inform... sekian sekian org.. boss and kawan kawan kerja dia yang jauh (ayah kerja dekat terengganu) so aku mmg catit satu satu nama yang dia bagi and i keep until the day he died...(itu antara aku dgn ayah je).. pagi masa hari terakhir ayah, dia bagitau dia dah tak boleh rasa nadi diaa..and dia request untuk bacakan yaasin.. tbh satu benda ni yg aku tak boleh buat.. surah yaasin mmg kita tau sgt sinonim dgn kematian. bila sepenuh hati kita taknak dia pergi.. tak sanggup langsung nak baca.. sebut ya sinn je.. satu jam berlinang ..
.
.

I then recite al waqiah to replace yaasin for him.. .
.
.
Btw guys this is just a part of sad event in my life.. lain org lain kisah.. bagi yg dah hilang atau baru hilang ayah/emak.. virtual hugs for you guys.. I understand the struggles you guys are going through.. be strong.. bersyukur dgn apa yang allah tinggalkan utk kita.. apa yang ada harini tak mungkin ada untuk esok... keep positive!
.
.
#suchalongpost #sorry #rindusangat
Read more
Loading...
@Regranned from @dopstv - . tak adil utk orang, weh. . kau bertatu dan tak buat effort untuk selindung ...
Media Removed
@Regranned from @dopstv - . tak adil utk orang, weh. . kau bertatu dan tak buat effort untuk selindung kulit berukir kau, kau berhijab sambil hembus asap rokok dgn muka tak peduli kau— kemudian kau expect orang tak judge kau. . mana aci. . kau hujahkan haramnya orang bersangka2 sesama ... @Regranned from @dopstv - .
tak adil utk orang, weh.
.
kau bertatu dan tak buat effort untuk selindung kulit berukir kau,
kau berhijab sambil hembus asap rokok dgn muka tak peduli kau—
kemudian kau expect orang tak judge kau.
.
mana aci.
.
kau hujahkan haramnya orang bersangka2 sesama manusia dalam pada kau tenyeh2 imagery yang jelas haram depan semua.
.
only god can judge me, kau kata.
okay.
ada betulnya.
.
kalau gitu tolonglah buat apa2 cuma depan tuhan—
tersembunyi dari manusia.
terjelas antara kau dan tuhan saja.
.
kalau perlu benar hendak mendosa—bersendirian;
jangan kau tayang penuh gembira.
pergi ke hutan;
jangan tunjuk pada sesiapa.
.
sebab dalam betulnya ada haram untuk orang bersangka2, jangan lupa wujud tuntutan mencegah mungkar di tangkai mata. apa kau lupa?
.
jadi macammana?
tak adil utk orang, weh, sebenarnya.
.
kau mabuk, kau tunjuk.
kau dadah, kau megah.
cuba kalau diam2.
jgn cerita sepatah haram.
.
settle.
.
bila tak ada orang tau—
takkan ada orang ambil tau.
.
tapi kau sendiri yg bagitau. sbb kau sendiri nak org tau. untuk sebab2 yg hanya kau mengerti— kau jumpa kepuasan bila apa kau buat mendapat puji.
.
simpan.
pandai makan,
pandai simpan.
.
tak susah, kan?
.
apa yg org tak tau takkan jadi isu.
semudah itu.
.
ini tidak.
.
kau buat dosa terbuka yg memaksa org bercakap tentangnya lalu kau berkonon2 merasa mangsa.
.
ini bukan cerita hipokrasi.
ini hal menjaga aib sendiri.
jangan heret orang sekali.
.
dalam pintu yang terkunci, kau bikinlah apa kau mau bikin. kau buatlah apa kau mau buat. tak ada orang akan terlibat kalau dosa kau tersimpan dan terikat ketat.
.
tapi kau sendiri tau—
kau memang nak orang tau.
kau sendiri nak reputasi itu.
.
orang lemas selalunya akan tarik orang depan mata bersamanya. orang berdosa selalunya akan heret orang depan mata mengikutnya.
.
itu je sebenarnya.
.
jauh dalam hati kau tau apa kau buat adalah salah. keberanian konon2 itu takkan ubah hakikat kau ada takutnya dlm buat tuhan marah. tapi kau saja2 buat muka pergi-mati-lah.
.
sudah2lah.
.
kau dah pilih neraka sebagai destinasi. pergilah tak ada orang halang kau pergi.
.
cuma pergilah sendiri.
tak adil untuk orang, weh, apa kau buat ni. . -
#regrann
Read more
<span class="emoji emoji27a1"></span> Just Another Day. Different Year. Same Old Chickadee Bang Bang! Have A Meaningful 2019 Y'all. ...
Media Removed
Just Another Day. Different Year. Same Old Chickadee Bang Bang! Have A Meaningful 2019 Y'all. Gotta Run & Continue To Face The NWO Agenda. Spread More Love Than We Do Hate. Best X Bungapi Smalam? Kawe X Nampak, Sbb Smalam Kawe Dah Kena Tipu & Kena Heret Jadi Anggota Squad Pemburu Tikus. Smalam ... ➡ Just Another Day. Different Year. Same Old Chickadee Bang Bang! Have A Meaningful 2019 Y'all. Gotta Run & Continue To Face The NWO Agenda. Spread More Love Than We Do Hate.

Best X Bungapi Smalam? Kawe X Nampak, Sbb Smalam Kawe Dah Kena Tipu & Kena Heret Jadi Anggota Squad Pemburu Tikus. Smalam Kan, Kawe Rasa Seram Bila Bercountdown. Walaupun Prangai Ni Mmg Besar Punya Lahabaw, Kawe TETAP Looking Forward For Awal Muharram. Itu Lagi Bermakna Kot. Please Google Utk Mendalami Dan Seimbangkan Ilmu Ukhrawi/Dunia Depa. Takut Tau Bila Ada New Generation Yg Buat Derk Pasal Ni. Sbb Tu Kawe Rasa Seram Pikiaq Pasal New Year Party Ni Smua. Lagi Seram Bila Tahu Yg 2019 Ni Adalah Tahun🐷 (Kelender Cina). Kawe Skarang Tgh Imagine, Apa Jadi Eh Kalau Tahun Ni Smua Tetibe Prangai Mcm🐷. Hmmm.

#JanganCakapAbangTakPayung #Color #2019 #HappyNewYear #S7Edge #SamsungSG #Samsung @Samsung_SG #MobilePhotography #MobilegraphyMY #Mobilegraphy_XV #GalleryMalaya #Singapore #Malaysia #Vsco #VscoPh #VscoMalaysia #HappyHappyMoodMood
Read more
“Asik-Asik tukar skincare jee .... Pakai pencuci muka kulitt semakin kering / Kusam <span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span> <span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span> . K ...
Media Removed
“Asik-Asik tukar skincare jee .... Pakai pencuci muka kulitt semakin kering / Kusam . K E L E B I H A N G O L D C O L L A G E N ️ . ⚜️Facial wash GC ni besttt wangi pulak tu... ada collagen dan vit c bila u cuci muka then lepas cuci kulit terasa fresh / tegang semacam pipi mcm baru ... “Asik-Asik tukar skincare jee .... Pakai pencuci muka kulitt semakin kering / Kusam 😱😱😱
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
.
K E L E B I H A N G O L D C O L L A G E N ‼️
.
⚜️Facial wash GC ni besttt wangi pulak tu... ada collagen dan vit c bila u cuci muka then lepas cuci kulit terasa fresh / tegang semacam pipi mcm baru suntik botox jee rasa 😍👏🏻👏🏻
.
⚜️T O N E R wajid tau pakai lepas cuci muka.... Supaya kulit xkering... plus ramai ingat bila dh cuci kulit terus bersih... 🤔 T I D A K ye... U ttp kena sapu toner pada skin ( LIHAT HASIL MINYAK YANG ADA PADA KAPAS SELEPA CUCI )
.
⚜️W H I T E N I N G D A Y C R E A M mesti pakai hari2 ye 😍 sbb dia ada 🍃🍋 plus ada whitening dapat memutihkan kulit...Juga ada sinaran uv dapat melindungi cahaya matahari ... 1 jam selepas pakai day cream ( KULIT GLOW JE... Berkilat pipi 😍)
.
⚜️N I G H T C R E A M harus pakai pada waktu malam.... ( haa yg mana ada JERAWAT/JERAGAT masa ni la nite cream berfungsi untuk anda 😍😍 esok pagi jerawat dah kecut tau... ( power betul NIGHT CREAM GC )
.
Cust Kita dah smpai Abu Dhbi/ sabah / sarawak singapore ... hebatt kan... 👏🏻👏🏻 sebab apa ??? Sbb GC nie xde PENGELUPASAN‼️ 7 HARI CERAH yg pntinh KULIT NAMPAK SIHAT ( Tidak kusam ) kalau u pakai xperlu nak makeup dh... hari2 kluar rumah pakai day cream je....🍃🍃
( Bau pulak mmg wangiii set GC ni... Wangi mbuatkan kita hari2 nak cuci muka 😍😍😋)
.
BOLEH ODER AGENT SELURUH NEGERI‼️
.
Whsap/SMS 010-2254075
Read more
Guys help me.. ini makhluk apa? Dia sgt comel jumpa kt tepi sungai tadi. Dia berbulu mcm kekabu. And rupa mcm benang bergumpal. Terkejut tgk dia berjalan sbb ingatkan bunga... indahnya ciptaan Allah.. bermcm jenis ️ kalau tau comment ya. Sbb nk google. Thank u • • Okay. *Update: dah tau ... Guys help me.. ini makhluk apa? Dia sgt comel jumpa kt tepi sungai tadi. Dia berbulu mcm kekabu. And rupa mcm benang bergumpal. Terkejut tgk dia berjalan sbb ingatkan bunga... indahnya ciptaan Allah.. bermcm jenis ❤️ kalau tau comment ya. Sbb nk google. Thank u •

Okay. *Update: dah tau namanya. ‘Woolly aphid’.. Cantik sungguh dia 💕
Read more
“Asik-Asik tukar skincare jee .... Pakai pencuci muka kulitt semakin kering / Kusam <span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span> <span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span> . K ...
Media Removed
“Asik-Asik tukar skincare jee .... Pakai pencuci muka kulitt semakin kering / Kusam . K E L E B I H A N G O L D C O L L A G E N ️ . ⚜️Facial wash GC ni besttt wangi pulak tu... ada collagen dan vit c bila u cuci muka then lepas cuci kulit terasa fresh / tegang semacam pipi mcm baru ... “Asik-Asik tukar skincare jee .... Pakai pencuci muka kulitt semakin kering / Kusam 😱😱😱
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
.
K E L E B I H A N G O L D C O L L A G E N ‼️
.
⚜️Facial wash GC ni besttt wangi pulak tu... ada collagen dan vit c bila u cuci muka then lepas cuci kulit terasa fresh / tegang semacam pipi mcm baru suntik botox jee rasa 😍👏🏻👏🏻
.
⚜️T O N E R wajid tau pakai lepas cuci muka.... Supaya kulit xkering... plus ramai ingat bila dh cuci kulit terus bersih... 🤔 T I D A K ye... U ttp kena sapu toner pada skin ( LIHAT HASIL MINYAK YANG ADA PADA KAPAS SELEPA CUCI )
.
⚜️W H I T E N I N G D A Y C R E A M mesti pakai hari2 ye 😍 sbb dia ada 🍃🍋 plus ada whitening dapat memutihkan kulit...Juga ada sinaran uv dapat melindungi cahaya matahari ... 1 jam selepas pakai day cream ( KULIT GLOW JE... Berkilat pipi 😍)
.
⚜️N I G H T C R E A M harus pakai pada waktu malam.... ( haa yg mana ada JERAWAT/JERAGAT masa ni la nite cream berfungsi untuk anda 😍😍 esok pagi jerawat dah kecut tau... ( power betul NIGHT CREAM GC )
.
Cust Kita dah smpai Abu Dhbi/ sabah / sarawak singapore ... hebatt kan... 👏🏻👏🏻 sebab apa ??? Sbb GC nie xde PENGELUPASAN‼️ 7 HARI CERAH yg pntinh KULIT NAMPAK SIHAT ( Tidak kusam ) kalau u pakai xperlu nak makeup dh... hari2 kluar rumah pakai day cream je....🍃🍃
( Bau pulak mmg wangiii set GC ni... Wangi mbuatkan kita hari2 nak cuci muka 😍😍😋)
.
BOLEH ODER AGENT SELURUH NEGERI‼️
.
Whsap/SMS 010-2254075
Read more
Assalammualaikum.. Hye semua.. <span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f338"></span> . Kyna nak share lgi testimoni diri kyna sndri..sbb ...
Media Removed
Assalammualaikum.. Hye semua.. . Kyna nak share lgi testimoni diri kyna sndri..sbb kyna mmg sgt sgt HAPPY dgn perubhan yg kyna dapat skg..bukan ckp kosong share testimoni org lain je. Muka sndri tak de kan..tonnk dptkn kulit yg sihat mmg memerlukan masa.. Ok kalau tgok pada ... Assalammualaikum..
Hye semua..
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
Kyna nak share lgi testimoni diri kyna sndri..sbb kyna mmg sgt sgt HAPPY dgn perubhan yg kyna dapat skg..bukan ckp kosong share testimoni org lain je. Muka sndri tak de kan..tonnk dptkn kulit yg sihat mmg memerlukan masa..
Ok kalau tgok pada gmbar tahun 2015 kyna bermula mengunakan SKINCARE MARY KAY.
Dan sekarang 2018 boleh nmpk tak perbezaan nya..😜😜😜
.
Dari segi kulit dan makeup jelas nmpk perubhan kan,dulu tak tahu step makeup yg betul.asalkan pakai Foundation n blusher makeup mata skit dah cukup.. Dan yg penting sila ZOOM in dekt kening. Haha..
.
Itu zaman kening pembaris tu weyh..kalau tengok gambar sndri rasa nak gelak besar je..tp itu la hakikat nye kyna yg dulu..makeup tp bedak tak letak dan ada jerawat halus pde muka kyna..Sbb nya SEL.KULIT MATI tak dibuang,mana la kyna tahu ape tu sel kulit mati,knpe pula kne buang..semua tu xpenah kyna belajar..
😅😅😅
.
TAPI..sejak mngenali mary kay.. Semua tntg kulit kyna nk tahu dan nak belajar,apa saja tntg kulit n mslh kulit kyna akn tnya pde senior,bukn sje utk kyna tpi juga utk cust cust kyna..
.
Syukur alhamdulillah kini kyna dah dpt kulit idaman,bukan lah nak cantik mcm Fazura Pun,kyna tetp kyna melainkan buat pembedahan plastik baru lah jadi rupa lain. Tp yg penting kulit sihat,kyna gunakan produk yg trjamin kualiti nya,yg ada R&D kajian tntg produk,yg paling penting WARANTY PRODUK ..itu yg kita nak,bukn lah pkai produk 2 3 bulan x sesuai then buang.. .
MARY KAY ada jaminan produk,sbb tu kyna bertmbh yakin utk gunakan produk MARY KAY TOP 5 GLOBAL..cek balik produk uols,pastikan uols sndri mngenali produk yg uols pkai,dri mane kilang nye..apa bahan yg digunakan..dan yg pling penting ada R&D ke idok..nak tau ape tu R&D nnti kyna share yer..
Ok cukup la smpai sni je sharing dri kyna..
.
Tq sebb baca smpai habis .. Tq sbb follow fb n ig kyna..tq sbb support n belnja LIKE..tq semua😘😘😘
So siapa nk belajar tntg penjagaan kulit,tntg step makeup.basic yg betul meyh la hello hello kyna ..yg penting bukan CUST pde BC MK yg lain ye..😉😉😉
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#ilovemymarykay
#jomcantikbersama
#marykayterbaik
#marykaycheraskl
#nakcantikjangankedekut
Read more
Menyesal sgt dia sbb curang dgn vit ni. Try supplement lain tapi takde kesan pun. Kulit jerawat teruk. ...
Media Removed
Menyesal sgt dia sbb curang dgn vit ni. Try supplement lain tapi takde kesan pun. Kulit jerawat teruk. Sblm raya haritu cepat2 makan vit ni semula, alhamdulillah ramai tegur kulit licin & parut pn byk dah pudar. Sheera tumpang happy! Kalau dah serasi dgn vit ni seeloknya mantain je makan smpai ... Menyesal sgt dia sbb curang dgn vit ni. Try supplement lain tapi takde kesan pun. Kulit jerawat teruk. Sblm raya haritu cepat2 makan vit ni semula, alhamdulillah ramai tegur kulit licin & parut pn byk dah pudar. Sheera tumpang happy! Kalau dah serasi dgn vit ni seeloknya mantain je makan smpai kulit betul2 ok. Nnt dah cantik, nak stop ke apa boleh je. Takde side effects pn😊
.
Lelaki & wanita yg pregnant/breastfeeding pun boleh makan. Utk semua yg berumur 12 tahun ke atas.
.
📮 POSTAGE: Mon, Wed & Fri. Order skrg sebelum stock habis tau.
.
#doctor #pun #consume #vitcrosehip
#rahsia #cantik #putih #seluruhbadan
#resdung #eczema #alergik #cyst #jerawat #jeragat #parut #sunburn #kulitkusam #kulitgelap
.
VITAMIN C ROSEHIP USA since 2012 [Import direct from NY,USA]
.
Sebotol 30 biji. Sehari makan 2 biji. Disarankan ambil 2 botol untuk permulaan sbb biasanya kesan dalam 2-4 minggu.
.
NORMAL PRICE:
1 BOTOL RM60(SM), RM65(SS)
.
HARGA COMBO:
2 BOTOL RM100(SM), RM105(SS)
3 BOTOL RM135(SM), RM140(SS)
4 BOTOL RM165(SM), RM170(SS)
.
💵 Harga dah termasuk postage
‼️Disebabkan stock limited & permintaan yg sgt tinggi utk vit ni, order hanya utk serious buyer sahaja.
📱Whatsapp: +6019 3622 941 atau click link di bio.
❌ DM ❌COD
Read more
<span class="emoji emoji1f628"></span><span class="emoji emoji1f628"></span>Fuhhyooo... jealous x?? Yang mana asalnya gelap tu jangan bimbang... kita boleh putihkan kulit ...
Media Removed
Fuhhyooo... jealous x?? Yang mana asalnya gelap tu jangan bimbang... kita boleh putihkan kulit yang penting xperlu suntik tau... nak cantik putih xsalah sbb hak masing2... asal niat kita betul... Nak cantik untuk diri sendiri Nak cantik untuk suami ✘Nak cantik sbb nak belagak xboleh ... 😨😨Fuhhyooo... jealous x?? Yang mana asalnya gelap tu jangan bimbang... kita boleh putihkan kulit yang penting xperlu suntik 💉 tau... nak cantik putih xsalah sbb hak masing2... asal niat kita betul... ✔Nak cantik untuk diri sendiri
✔Nak cantik untuk suami ✘Nak cantik sbb nak belagak xboleh la kan... Kecantikan tu hak masing2... tapi ingat tau nk cantik tu kena ada USAHA dan MODAL .. klu xda usaha xjd..ada modal xusaha xjadi jgk... Jangan tunggu lama2 nnti mnyesal... Vitamin C product you can trust 😄

Apa tunggu lagi pm segera
www.wasap.my/601126020713
www.wasap.my/601126020713

#vitcrosehip
#vitaminc
#vitamincrosehip
#youarebeautifulinsideandout
#cantikluardandalam
#vitaminmurah
#vitaminselamat
#takperlusuntik
#putihgebu
#putihmelepak
#nakcantiperlumodal
#takcubataktahu
#bebasjerawat
#bebasjeragat
Read more
GIVEAWAY UBAT JERAWARAT SECARA PERCUMA . So WAJIB baca smpai habis 🤗 hi hampa, jangan terkejut sbb fila nak share rini satu produk yg FOKUS untuk JERAWAT semata mata dan BUKAN PUTIH kalau nak tau @karapoleskincare ni tercipta sebab founder sendiri iaitu @karapole ada jerawat teruk ... GIVEAWAY UBAT JERAWARAT SECARA PERCUMA 😘
.
So WAJIB baca smpai habis 🤗
hi hampa, jangan terkejut sbb fila nak share rini satu produk yg FOKUS untuk JERAWAT semata mata dan BUKAN PUTIH😱 kalau nak tau @karapoleskincare ni tercipta sebab founder sendiri iaitu @karapole ada jerawat teruk sgt dulu
-
So rupanya kita kena jaga pemakanan, ubah lifestyle. Ada pantang larang juga sebenarnya, nak tau apa boleh makan dak tak boleh terus siasat ig depa @karapoleskincare @karapoleskincare okay zasssss 😘
.
Nak menang ubat jerawat free ?
1.Follow @karapoleskincare ❤️
2.Komen DONE diruangan bawah 👇🏻
Goodluck 😽
Read more
Budak ni kan (yg angkat tangan tinggi sekali tu) semalam suh pergi membebel2 taknak pergi alasan, 1) ...
Media Removed
Budak ni kan (yg angkat tangan tinggi sekali tu) semalam suh pergi membebel2 taknak pergi alasan, 1) kwn baik dia tak pergi 2) ade ultraman cosmos Akhirnya pergi juga dgn muka 50-50, itu pun lepas confirm ada ulangan ultraman cosmos tu ptg nanti Blk kelas ehh... Ayat pertama dia, ... Budak ni kan (yg angkat tangan tinggi sekali tu) semalam suh pergi membebel2 taknak pergi alasan,

1) kwn baik dia tak pergi
2) ade ultraman cosmos

Akhirnya pergi juga dgn muka 50-50, itu pun lepas confirm ada ulangan ultraman cosmos tu ptg nanti 😂😂😂 Blk kelas ehh... Ayat pertama dia, bestt lah, rugi kawan dia yg tak dtg tu... 😆😆😆 Alhamdulillah...bukan senang tau nak jumpa sesi belajar apa2 pun yg budak ni kata best, sbb bg dia belajar apa pun tak best (itu bg dia buat masa ini) 😅😅 Ibu dia mmg kalau time sesi belajar dgn dia, selain bertukar menjadi singa, harimau, naga, pakar motivasi, pakar ceramah...ntah ler, yg pasti byk ler tukaran baru belajar 🤪🤪🤪 Terima kasih banyak2 diucapkan kepada team #tajwidekspresaulad #edumaster yg bertungkus lumus berkongsi mendidik anak2 kami...
Read more
<span class="emoji emoji1f483"></span>KURUS DGN SW<span class="emoji emoji1f483"></span> . . KALAU TERLUPA KIRA MACAM MANA NK TAU AIR KITA MINUM TU DAH CUKUP ATAU TAK? AIR ...
Media Removed
KURUS DGN SW . . KALAU TERLUPA KIRA MACAM MANA NK TAU AIR KITA MINUM TU DAH CUKUP ATAU TAK? AIR PUTIH MMG SAHABAT SLIMMEWHITE . Kes mcm ni biasa berlaku bila kita minum air menggunakan gelas atau cawan. So macam mana nk tau air yg kita minum tu da cukup atau belum? Actually anda boleh monitor ... 💃KURUS DGN SW💃
.
.
KALAU TERLUPA KIRA MACAM MANA NK TAU AIR KITA MINUM TU DAH CUKUP ATAU TAK? AIR PUTIH MMG SAHABAT SLIMMEWHITE
.
Kes mcm ni biasa berlaku bila kita minum air menggunakan gelas atau cawan. So macam mana nk tau air yg kita minum tu da cukup atau belum? Actually anda boleh monitor melalui warna air kencing (sila rujuk gambar). Sekiranya masih gelap, itu bermaksud anda perlu minum lg air putih. At least dgn cara macam ni anda boleh faham keperluan badan anda sendiri
.
Bagi individu yg tak cukup pengambilan air, anda akan SANGAT SUSAH UNTUK TURUNKAN BERAT BADAN walaupun diet anda perfect dan anda workout setiap hari. Sebab apa? Sbb badan anda kekurangan cecair
.
Selain itu, kesan bila air anda tidak cukup dlm badan adalah seperti, badan rasa bisa2 dan tak selesa, mudah stress, sakit kepala dan badan mudah terasa lemah. Cek, sekiranya anda ada tanda2 di atas sila semak water intake anda cukup atau pn tidak. Sekiranya anda serius nk turunkn berat badan, pngmbilan air yg ckup adalah sgt penting
.
Belajar sesuatu? Share dan tag rakan2 anda
.
》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》
💖STOKIS SAH SLIMME WHITE💖
💘Anda Berminat Whatapps <01139395621> <01139395621> <01139395621>
.
.
💘 COD- Cheras, KL, Ampang, Balakong, Putrajaya, Bandar Tun Razak, Bandar tasik selatan, Permaisuri, Sg.Besi, Petalingjaya, Bangsar, Bangi, Wangsamaju, Melawati, Puchong, Kajang, Gombak, selayang

#produkkurus #sayanakkurus #sayanakcantik # #produkcantik # #produkkurusmurah #jomkurus #UIA #UPM #gemuk #kawalmakan #tipskurus #tipscepatkurus #kurus #maintainkurus
Read more
Happy belated bday Mak Ani. . Semoga panjang umur dan murah rezeki ya. . Dia pernah jatuh dalam ...
Media Removed
Happy belated bday Mak Ani. . Semoga panjang umur dan murah rezeki ya. . Dia pernah jatuh dalam toilet before nak lahirkan anak bujang dia ni. . Walaupun dia jauh tapi dia tau ja apa yang anak dia alami. . Diamlah macammana pun dia tetap akan tau. . sbb dia yg melahirkan. :-'( Happy belated bday Mak Ani. .
Semoga panjang umur dan murah rezeki ya.
.
Dia pernah jatuh dalam toilet before nak lahirkan anak bujang dia ni.
.
Walaupun dia jauh tapi dia tau ja apa yang anak dia alami.
.
Diamlah macammana pun dia tetap akan tau.
.
sbb dia yg melahirkan. :-'(
Pagi sabtu semua.. ..🤗🤗 Milo ni mmumy dia hantar dekat petwhizz utk lion cut tau.. korang mesti nak ...
Media Removed
Pagi sabtu semua.. ..🤗🤗 Milo ni mmumy dia hantar dekat petwhizz utk lion cut tau.. korang mesti nak tahu kenapa kan?? 🧐🧐 Utk milo ada 2 sebab: - masalah bulu gugur yg teruk - masalah kutu yg teruk Dann.. tadaa.. hasilnyaa nye.. milo tk perlu menggaru mummy pun happy sbb tkde mslah bulu gugur ... Pagi sabtu semua.. ..🤗🤗 Milo ni mmumy dia hantar dekat petwhizz utk lion cut tau.. korang mesti nak tahu kenapa kan?? 🧐🧐 Utk milo ada 2 sebab:
- masalah bulu gugur yg teruk
- masalah kutu yg teruk

Dann.. tadaa.. hasilnyaa nye.. milo tk perlu menggaru mummy pun happy sbb tkde mslah bulu gugur lagi..😝😝😍😍 Korang jangan risau .. bulu kucing ambil masa at least 2 bulan utk tumbuh sepenuhnya mcm biasa.. tk lama la.. hehe 🤗🤗 Dan bulu dia akan jadi cantik dari yg sebelum ni.. Korang semua yg pening msalah kutu teruk da buat mcm mcm tpi still sama jgak.. korng tahu tak.. kutu yg bnyk boleh sebabkn kucing korng hilang selera makan tau.. sbb dia rase tk selesa ... 😱😱
so jom rawat dan gemukkn kucing korng balik.. hehe☺☺ Lion cut :RM120
Pakej - mandian biasa - cuci telinga - potong kuku - ubat cacing
Add on treatment: -kutu RM8 - fungus RM10

#catgrooming #lioncut #petwhizz #onlinepetstore #petwhizz #petstore #kedaikucing

Jom shopping di PETWHIZZ @ Dataran Kemuning 2, Senawang 🌟 www.wasap.my/60172122947 Kak Suziey kalau nak beli by Pos 🌟 www.wasap.my/60126459925 Abg Izzue kalau nak beli by DELIVERY N9

Apa yang bestnya kat PetWhizz, korang boleh beli secara WALK-IN, POSTAGE & COD. 🏫 Walk IN - Lokasi, No. 45 Jalan Dataran Kemuning 2, Dataran Kemuning Senawang 🎯 Beli by Pos – WhatsApp jew apa korang nak ye 🎯 Delivery Negeri Sembilan – Senawang, Seremban, PD, Kuala Pilah
Semua Jom follow us on IG : Petwhizz 🌟 www.wasap.my/60172122947 Kak Suziey kalau nak beli by Pos 🌟 www.wasap.my/60126459925 Abg Izzue kalau nak beli by DELIVERY N9 💻 Like page http://www.facebook.com/PetwhizzOnline/

Instagram : PetWhizz
Read more
Guys... 11- 16hb sept , Cikgu i buat pertandingan ‘free baking class’... yg nak join selama ni, tp ...
Media Removed
Guys... 11- 16hb sept , Cikgu i buat pertandingan ‘free baking class’... yg nak join selama ni, tp xde kesempatan, class penuh, atau budget tak mengizinkan, boleh la join... mana tau rezeki tahun baru kan? Pls follow ig @sugar_bytes ya... salam maal hijrah... 🏻‍♀️ #sugarbytesbyazurafreebakingclass ... Guys... 11- 16hb sept , Cikgu i buat pertandingan ‘free baking class’... yg nak join selama ni, tp xde kesempatan, class penuh, atau budget tak mengizinkan, boleh la join... mana tau rezeki tahun baru kan? Pls follow ig @sugar_bytes ya... salam maal hijrah... 🙋🏻‍♀️ #sugarbytesbyazurafreebakingclass
#Repost @sugar_bytes with @get_repost
・・・
As promised, i nak bagi FREE CLASS to my followers. Anggap lah ini sbg hadiah kepada yg bertuah, mana tahu rezeki anda. Tapi sebelum nak menang tu kenalah usaha sikit kan? 😊

Pls baca cara nak menang ok. Dengar arahan. Baca betul2. Kalau salah taip ke atau apa je mistakes, i kira u disqualified.

Cara mudah je. Baca dgn teliti.

1. Sila komen di bawah knp anda nak menang dan reason nak masuk kelas saya. Boleh komen lebih dari satu, means lagi byk u komen, lagi tinggi peluang nak menang. Dan of course komen yg paling menarik dan win akan diberi keutamaan.

2. Tag 3 org yg ANDA KENAL. Tolong jgn tag org yg tidak dikenali. Mengamok org tu nanti tak memasal pulak kan. So pls, tag kawan2 u atau org yg dikenali.

3. Hashtag 👉 #sugarbytesbyazurafreebakingclass dlm setiap komen beserta kawan2 yg anda tag tadi. Ayat mesti lengkap. Tak boleh komen lain, hashtag kat ruang lain pulak, got it? Mesti dlm satu komen, lengkap semua. Pastikan ejaan jgn salah hashtag.

4. Sila REPOST contest ni di IG anda. Banyak2 kali lagi bagus. Saya akan tgk nti tau IG korang ada tak repost banyak2 contest ni sbb tu IG jgn private ok.

5. Account IG anda mestilah open to public tak boleh private. If private, automatically anda disqualified.

6. Contest mula 11 Sept 2018 (Selasa), dan akan berakhir 16 sept 2018 (Ahad), 8pm. Saya akan announce 10 ORANG WINNER 17 Sept 2018 (Isnin), 9pm. So get ready pada tarikh dan waktu tu.

6. Kelas pada 10 Oct 2018 (Rabu), 10am - 4pm di rumah saya Teras Jernang, Bangi.

Ok tu je. Tak susah kan? Senang je. Nak seribu daya! 😉 Usaha tangga kejayaan 💪 so pls work for it kalau nak ok? Mana tahu, anda yg bertuah itewwww 🤗 Good luck 💕😘
Read more
Half Half | ft @allurahq . X tau nk namakan look ni apa. . Using cushion foundation from @allurahq. Btw klu nmpk ada imperfection sikit tu. Sbb masa nk pkai lens foundation tertarik n mata berair. Jadi untuk bakal2 pengantin. Pastikan pakai lens dulu sblm makeup ye klu x pro pkai lens mcm ... Half Half 😅|
ft @allurahq .
X tau nk namakan look ni apa. 😝😝. Using cushion foundation from @allurahq. Btw klu nmpk ada imperfection sikit tu. Sbb masa nk pkai lens foundation tertarik n mata berair. Jadi untuk bakal2 pengantin. Pastikan pakai lens dulu sblm makeup ye klu x pro pkai lens mcm ainaa ni. 😅😅
.
Just comment below if ada nk tnye apa product y ainaa guna. Tag some of your friends to share with them the knowledge and share some ❤️❤️❤️ at the comment section below to see more upcoming tutorials .
Read more
Rezeki tak akan pernah tertukar,masaku,masamu smua hanya waktu yg bicara. Kejarlah mimpimu ...
Media Removed
Rezeki tak akan pernah tertukar,masaku,masamu smua hanya waktu yg bicara. Kejarlah mimpimu jika sdh tiba giliranmu .. manfaatkan sebaik mungkin dan nikmati. Berputarnya roda sangat cepat sekali dan tak tau berhentinya kapan dan dimana Jadilah anak muda yg kuat. Dulu saat lagi ... Rezeki tak akan pernah tertukar,masaku,masamu smua hanya waktu yg bicara.
Kejarlah mimpimu jika sdh tiba giliranmu .. manfaatkan sebaik mungkin dan nikmati.
Berputarnya roda sangat cepat sekali dan tak tau berhentinya kapan dan dimana😉
Jadilah anak muda yg kuat.
Dulu saat lagi heboh VCD sehari menyanyi bisa 7 tempat,😰sepertinya mustahil ya🤭tapi mumpung ini waktuku biar sampe kelelahan dan muntah2 aku sikat smua rezeki tanpa menoleh kebelakang dan kumanfaatkan smua waktuku.
Ketika konser sendiri saat melanglang buana, 2jam dipanggung dgn gaya aktiv tanpa rasa lelah dan fals aku ttp berjuang dan menari,meski setelahnya pingsan kelelahan😭
Waktu blom akan berakhir ketika malas aku buang jauh2, hingga kini ttp kumanfaatkan smua yg ada tanpa melihatmu mengejarku.
Aku paling bwnci melihat anak muda malas dan meminta2, budaya pengemis hrs dibuang juah2 dr jiwa yg suci.
Karena malas itu seperti hidup segan mati tak mau.
Bersyukur di waktuku setiap waktu.
Bgtupun kamu hrs bersyukur di waktumu skrg .
Menabunglah ...
Isi dompetmu dgn hasil keringatmu.
Makanlah dgn uang halalmu.
Dan sisakan rezekimu buat uang sakumu di akhirat nanti.
Jika kamu miskin jgn salahkan nasib sbb hidup indah hanya kita sdri yg buat.
Dunia tak menjanjikan apa apa jika kamu hanya duduk manis tiada guna .
Monggo sholat magrib duluurr🙏😘
Read more
Bila waktu sesuai pakai Deja Top yg lawa ni? <span class="emoji emoji1f60d"></span> . Okay Deja top ni kami buat cutting ala blazer gitu. ...
Media Removed
Bila waktu sesuai pakai Deja Top yg lawa ni? . Okay Deja top ni kami buat cutting ala blazer gitu. Boleh pakai masa kenduri, jemputan majlis apa-apa yg tak formal atau semi formal. . Yg best pasal Deja Top ni, sbb dia dari material Satin duchess, bagi look mewah dan elegan tau! . Plus dia ... Bila waktu sesuai pakai Deja Top yg lawa ni? 😍
.
Okay Deja top ni kami buat cutting ala blazer gitu. Boleh pakai masa kenduri, jemputan majlis apa-apa yg tak formal atau semi formal.
.
Yg best pasal Deja Top ni, sbb dia dari material Satin duchess, bagi look mewah dan elegan tau!
.
Plus dia membawa watak kita yg perempuan ni sebagai seorang yg tegas dan firm, tapi masih dlm kelembutan. Hand sewn beadworks tu bagi menambah tarikan lagi 😘
_
Deja Top
TO BE RELEASED soon!
Limited stocks available
⠀⠀
#DejaTop #YPKFashionGallery
Read more
Gigi kuning??? MEKAP CANTIK MACAMMANA PUN TAK BOLEH COVER GIGI KUNING TAU!! CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!! ...
Media Removed
Gigi kuning??? MEKAP CANTIK MACAMMANA PUN TAK BOLEH COVER GIGI KUNING TAU!! CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!! . . RASA LEBIH YAKIN, LEBIH POSITIF DAN LEBIH BERHARGA!!! . . TERINGIN PUTIHKAN GIGI DENGAN RESULT YANG TERBAIK??? . MUST HAVE ITEM NI! . Yang penting produk kami original ... Gigi kuning??? MEKAP CANTIK MACAMMANA PUN TAK BOLEH COVER GIGI KUNING TAU!! CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!! .
.

RASA LEBIH YAKIN, LEBIH POSITIF DAN LEBIH BERHARGA!!! 😍😍
.
.
TERINGIN PUTIHKAN GIGI DENGAN RESULT YANG TERBAIK???
.
MUST HAVE ITEM NI! 😍😍
.
Yang penting produk kami original dari US tau! No fake fake ya! .
✔100% ORIGINAL USA
✔200% READY STOCK
✔300% SATISFACTION GUARANTEED .
.

Crest 3d white dah putihkan gigi ramai orang di Malaysia sejak diperkenalkan secara ekslusif di sini. Seriously, Bukan senang nak jumpe product yang berkesan mcm ni..
.
❤CREST 3D WHITESTRIP❤
.
==========================
APA YANG BEST SGT PEMUTIH GIGI NI?
==========================
. 😱 terbukti hilangkan kotoran di gigi yang telah bersarang selama 14 tahun!! 😷
.
🌀 rawatan pemutihan di klinik gigi rm1400++ boleh dijimatkan
.
👯mudah dan cepat. boleh buat dirumah, sebelum tidur😴
.
👰 sangat sesuai utk bakal2 pengantin🎎
.
☁️ kesan putih tahan sehingga 12 Bulan😱 .
.
🌈 lebih konfiden utk bercakap
.
😁 lepas ni boleh senyum nampak gigi sampai ke telinga sbb gigi dah putih. Hehe😆
.
Rasa macam tak percaya??
Haa.. cuba sendiri! Nanti bagitau saja bila nak repeat order ye! 😎
.
Awak nak cuba? Nak dapatkan gigi putih yang berkesan?? Haa jom! .

List harga
----------------
💎10 pouch: RM 100
💎14 pouch: RM 136
💎20 pouch: RM 190
💎Toothpaste(Brilliance/Glamorous): RM 60/RM 65
📮Postage: rm7sm/ rm11ss . .

Follow @CREST3D_PEMUTIH_GIGI
Follow @CREST3D_PEMUTIH_GIGI
Follow @CREST3D_PEMUTIH_GIGI
Macam mana nak order?
Hubungi kami :
Whatsapp: +6013-9708561
Instagram : @CREST3D_PEMUTIH_GIGI
.

#crest3dwhite #crest3dwhitestrips #crest3dmalaysia #crest3dwhitemalaysia #sayajualcrest3dwhite #sayajualpemutihgigi #sayajualbarangUS #putihkangigi #gigiputihberseri #pemutihgigi #teethwhitening #pemutihgigiterbaik
#lokalah #bazaarpaknil #muakl #muamalaysia
Available at @vendorsventure
Read more
Salam Jumaat ! Kedai dah bukak tau <span class="emoji emoji2764"></span> as usual 11am - 6ptg ! Cepat grab sebelum semuanya kehabisan ...
Media Removed
Salam Jumaat ! Kedai dah bukak tau as usual 11am - 6ptg ! Cepat grab sebelum semuanya kehabisan ! Awak tak cuba awk tak tau kan ? Hewhewhew Kak v nak clearkan stock balance yg tggal sbb nak restock yang baru punya... Segala2nya baru bukan stock rosak ka apa k. Haaaaa..️ . . . Meh wotsapp ... Salam Jumaat ! Kedai dah bukak tau ❤ as usual 11am - 6ptg !

Cepat grab sebelum semuanya kehabisan ! Awak tak cuba awk tak tau kan ? Hewhewhew

Kak v nak clearkan stock balance yg tggal sbb nak restock yang baru punya... Segala2nya baru 😅 bukan stock rosak ka apa k. Haaaaa..☝️ .
.
.

Meh wotsapp kaih

019 2443226
Read more
Alhamdulillah alaa kulli haal..<span class="emoji emoji263a"></span>️<span class="emoji emoji263a"></span>️ . . Syukur, dgn izin Allah sepanjang 6bulan pregnant ni, ...
Media Removed
Alhamdulillah alaa kulli haal..️ . . Syukur, dgn izin Allah sepanjang 6bulan pregnant ni, Allah sentiasa mempermudahkan segala urusanku..️ . . Sampai ramai sgt kawan2, client2 takaful dn orang sekeliling yg bertanya, nampak aktif je, bertenaga, xda alahan ke?? Tu soalan ... Alhamdulillah alaa kulli haal..☺️☺️
.
.
Syukur, dgn izin Allah sepanjang 6bulan pregnant ni, Allah sentiasa mempermudahkan segala urusanku..☺️
.
.
Sampai ramai sgt kawan2, client2 takaful dn orang sekeliling yg bertanya, nampak aktif je, bertenaga, xda alahan ke?? 😂
Tu soalan favourite dn bnyak kali aiza dgr..😊
Alhamdulillah, sepanjang tempoh ini memang tiada apa2 alahan..🙂
Mungkin Dia tahu yg aiza bekerja yg perlu ke sana ke mari, jd dia beri rezeki kudrat buat aiza..☺️
Penat sikit tu adalah, tp still mampu buat keje mcm sebelum2 ni..
Syukur jg sbb Allah jaga emosi aiza semua..
Tipulah kalau xda ujian dan dugaan tu, tapi layakkah kita nak persoalkan secebis ujian berbanding betapa besarnya rahmat dn nikmat yg Allah kurniakan buat kita..☺️
.
.
Sebab gilakan kerja sgt, sampai terfikir masa pantang dua bulan nnt camana.. 😂
Tapi aiza bersyukur sbb ad ramai team yg membantu jika ad permasalahan apa semua, dari segi claim dn seumpamanya memang plan nk hire PA untk dua bulan tu..☺️
Thats why I love my job..🌺
.
.
Dari segi rezeki, sgtlah murah dn mudah..
Rezeki bukan dari segi duit sahaja tau, dikelilingi org yg baik juga adalah rezeki dan rahmat Allah..☺️
So, mommy’s out there, percayalah rezeki kerana anak itu memang ada..
Allah dah janji..☺️
Alhamdulillah segalanya mencukupi..
.
.
So di kesempatan ini, sy nak ucapkan terima kasih buat semua org di sekeliling sy yg sgt baik dgn sy, mempermudahkan segala urusan sy dan seumpamanya..🌹
Semoga kebaikan yg sama Allah kembalikan buat anda semua..❤️
Doakn aiza ya agar dipermudahkan lagi urusan didepan hari.. Ameen ya rabbal alamin 💕
.
.
Sekadar perkongsian, ibu2 diluar sana boleh sentiasa amalkan Surah Maryam, Surah Yassin dn beberapa surah lain lagi.. InshaAllah, urusan kita akan dipermudahkan..❤️
.
.
I’m wearing beautiful bawal from @scarftan ❤️
.
.
#sharingiscaring #alhamduillah #doayangbaikbaik #aizaamiraprubsn
Read more
#Assalamualaikum #selamatmemasakuntukfamily #sahabat2ku👭👬 ......... secara jujur bahawa saya dari kecik arwah ibu x bagi ke dapur maksud nya tidak d benarkan membuat kerja didapur ....... tapi saya memerhati apa yg arwah ibu saya buat contoh masakan saya byk mirip masakan arwah ibu ... #Assalamualaikum #selamatmemasakuntukfamily #sahabat2ku👫👭👬 ......... secara jujur bahawa saya dari kecik arwah ibu x bagi ke dapur maksud nya tidak d benarkan membuat kerja didapur ....... tapi saya memerhati apa yg arwah ibu saya buat contoh masakan saya byk mirip masakan arwah ibu ....... dari segi nenyiang ikan dari proses mula sampai akhir pun saya ikut cara arwah ibu saya sampai sekarang ....... bagi saya arwah ibu yg kami panggil cik (ibu asal terengganu) seolah2 masih bersama kami walaupun arwah telah pergi 7 tahun yg lalu masih merasa kehilangan arwah sbb arwah ibu tinggal dgn saya hampir 6 tahun sbb uzur alhamdulillah dpt menjaga ibu dgn baik apa yg ibu mtk nak mkn saya akan msk saya bersyukur kerana dpt menjaga arwah begitu juga dgn anak2 walaupun masa tu anak masih bersekolah ...... bila ibu tiada mmg terasa sbb bila lalu depan bilik sll ibu akan panggil saya 'nun hari ni cik nak mkn ikan bawal kari' syukur saya dpt tunaikan klu x ada saya akan cari 😭 pengorbanan ibu membesarkan kami tiada galang ganti ....... segala yg ibu ajar n yg ibu buat saya amalkan sekarang contoh makan & pakai suami JANGAN abaikan inilah yg selalu saya bg tau anak2 utk masa depan mereka juga ....... 'SELAMAT HARI IBU' pada arwah ibuku yg 1st class 👏 n pada ibu2 diluar sana yg bekerja 24/7 merupakan ibu yg superb 👍👍...... cerita pagi tadi seawal pagi suami ke pasar n beli ikan utk bekalan hari ini n esok sbb ptg esok pasar tani so saya akan beli lagi ....... #ikanrebusgoreng menjadi suami & anak2 ....... ikan goreng yg rangup utk dimakan nanti ....... ❤❤❤❤ #kasihibusepanjangmasa💏💗💖💕💟💞💝 #kasihibumembawakesyurga
#kasihsayangtidakdapatdijualbeli
Read more
Syurga<span class="emoji emoji2764"></span>️ Hari2 kena dgr suara Walau hari2 soalan sama Mama sihat ka? Mama buat apa? Hari ni ...
Media Removed
Syurga️ Hari2 kena dgr suara Walau hari2 soalan sama Mama sihat ka? Mama buat apa? Hari ni mama makan apa? Semua ok ka ma? tu ja soalan yg hari2 aku tanya Sama ja tapi lega sbb dapat dgr suara Hari2 pun hari mama Selamat hari Mama utk mama yang tak pernah jemu jadi mama, yang hari2 cakap ... Syurga❤️
Hari2 kena dgr suara
Walau hari2 soalan sama
Mama sihat ka?
Mama buat apa?
Hari ni mama makan apa?
Semua ok ka ma?
tu ja soalan yg hari2 aku tanya
Sama ja tapi lega sbb dapat dgr suara

Hari2 pun hari mama
Selamat hari Mama utk mama yang tak pernah jemu jadi mama, yang hari2 cakap mama doa anak2 mama berjaya dunia akhirat. Banyak nak tulis tapi mama takdak instagram pun😂 cukuplah aku saja yg tau dan utk ingatkan diri aku dia syurga aku selamanya❤️ Selamat hari mama untuk semua.
Read more
Cheese Powder in de House... Pencarian ejen bermula... Tgk tu cheezy wedges dengan cheezy meleleh ...
Media Removed
Cheese Powder in de House... Pencarian ejen bermula... Tgk tu cheezy wedges dengan cheezy meleleh banjir tak ingattt.. Siapa tak terliur i mmg tak tau nak cakap apa laaa Semua ckp sedap ni.. Uollss masih taknak beli n try ke? I dah ckp uolss tak caye kan? U oulss yg rugi kalau tak beli tau sebab ... Cheese Powder in de House... Pencarian ejen bermula... Tgk tu cheezy wedges dengan cheezy meleleh banjir tak ingattt.. Siapa tak terliur i mmg tak tau nak cakap apa laaa Semua ckp sedap ni.. Uollss masih taknak beli n try ke? I dah ckp uolss tak caye kan? U oulss yg rugi kalau tak beli tau sebab apa? Sbb kami jual tersangatlaahhhh murah dan the taste of it, Masya Allah, setanding, sebijik mcm kfc punya cheezy cheese uollss.. Cheezy cheese apa? Tak tau ehh?? Pernah makan wedges kat kfc tak? Wedges pun tak tau?? (Pengsannn ) Kan ada sos oren atas dia yg sedappp sgt tu kan?? Haa sos tu la yg kami jual.. Cheese powder namanya.. Bancuh je dgn air panas, kacau pastu tadaaaa... Siap dan sedia utk dimakan

Cheese Powder KFC enak dimakan dengan wedges atau makanan lain seperti nugget, burger, keropok dan lain2 sebagai sos.

WA 0183709137
#cheesepowder #cheesywedges
#cheeseburger
#sayajual
#readystock
#cheese
Read more
ARAMAITIII BOSSKUUU!!😎🤙🏻 Setiap kali kami bckp bingung dia nie nda paham!!haahahaha.. sorry Mik,mommy nonny & aunty adek urang sabah jadi bhs tu tatap dihati! . Daddy suda biasa suda paham.apalagi klau time marah,time geram ka automatic tu keluar ckp sabah! kalau dia mau pujuk sy ... ARAMAITIII BOSSKUUU!!😎🤙🏻
Setiap kali kami bckp bingung dia nie nda paham!!haahahaha.. sorry Mik,mommy nonny & aunty adek urang sabah jadi bhs tu tatap dihati!😂
.
Daddy suda biasa suda paham.apalagi klau time marah,time geram ka automatic tu keluar ckp sabah! kalau dia mau pujuk sy pun mesti ckp sabah,tu org ingat dia org sabah padahal bukan dia ore Kelate boh.🙊
.
*Sy duduk sini 11thn sda,tapi masih ramai juga yg nda tau sy ni urang sabah sbb diorg slalu tingu di tv sy ckp kehel jak kan.bha biasalah kerja punya pasal jadi bhs tu terpaksa ditukar.tapi jan jua kamu,bukan nda pernah kena ulang byk kali buat benda yg sama apa nda tkeluar sabah aku!😂aku praktis bha ckp kl hari2,alhamdulillah dpt juga ckp se natural yg boleh. practice make perfect!
.
kalau di kk terckp kl,kalau di kl terckp kk.Itu normal.
.
*Kalau mau ckp dgn pasangan bha bhs mana lagi yg manja Sabah ka KL?
KL: cian dia..meh sini meh daddy ami nie syg ami cepat!!😂
Sabah : Kesian bha dia..Anduuu bha...,sayangg daddy ami niee...sini sini syg ami dulu...(urg sabah mesti tau mcm mana mau ckp dgn alunan& mimik muka dia sekali kan kan kan🤣🤣🤣)
Read more
Wlaupun z sdg msalah wanita, tp emosi masih stabil🤣🤣🤣 Baiklah,sbb gmbr z dh dipos sbb review brg ...
Media Removed
Wlaupun z sdg msalah wanita, tp emosi masih stabil🤣🤣🤣 Baiklah,sbb gmbr z dh dipos sbb review brg fake & ade ig miss kepochi ckp xkn dlm417 gmbr tu smua review. So z gigihlaa nk tnjuk, INILAHKEHIDUPAN seorg zack. Majority review..gmbr yg x review,gambar dgn kwn2 & VIDEO MAKAN & VIDEO LEPAK ... Wlaupun z sdg msalah wanita, tp emosi masih stabil🤣🤣🤣
Baiklah,sbb gmbr z dh dipos sbb review brg fake & ade ig miss kepochi ckp xkn dlm417 gmbr tu smua review. So z gigihlaa nk tnjuk, INILAHKEHIDUPAN seorg zack. Majority review..gmbr yg x review,gambar dgn kwn2 & VIDEO MAKAN & VIDEO LEPAK WARUNG😅😅😅
💖makan APAM BALIK pun z tnjuk, masih lg ckp z menunjuk2 gaya hidup mewah?
💖xde mewah mana, tp Alhamdulillah , rezeki dri review, makan, baju, kasut, beg, rambut , contact lens, supplement, smp cadar katil pun org bagi. Z bersyukur...
💖TERIMA KASIH BYK2 kt semua ig review yg byk bantu z..kebanyakkan brg yg z pakai..yg z dpt dari diorg.
💖kte semua ade hak masing2, buat apa yg anda suka, asalkan tak menyusahkan hidup org lain. Duit anda carik sndri, hak anda nk beli apa. Z byk beli makanan & lingerie jer🤣🤣🤣
💖spread positive vibes. Tamau gado2 maki2 sbb nk tnjuk brg ori, brg mahal, brg fake, brg murah. Pilihan di tangan anda..ehh gitchewww🤣🤣🤣
.
💖slide yg terakhir tu komen z utk ig yg mention z tu. MANA YG X ELOK DARI Z JGN DIIKUT, JADIKAN SEMPADAN, MANE YG ELOK, JADIKAN TELADAN. 💖jgn beli brg mahal2,tp x mampu byr sewa umah...ehhh..z gurau jer..
💖skang sakit perut z adalah msalah yg lebih besar z nk fkir.
💖kdg2 org berkata ttg kte sewenang wenangnya tp x tau ttg apa yg kte hadapi,jd buat yg trbaik utk diri sndri bukan utk org lain..
💖sekian..majulah sukan utk negara..ehhh🙈🙈🙈
Read more
I have been trying out this 2 babies for almost 1 month ~ X tau apa punca few months b4 skin dr dry jd ...
Media Removed
I have been trying out this 2 babies for almost 1 month ~ X tau apa punca few months b4 skin dr dry jd oily n naik banyaakkkk ruam2 or jerawat kecik2.. Mcm2 cara la try dok google sana sini.. Tp sy blom smpai lg tahap nk g skin clinic ke aesthetic ke ape sbb bkn artis pon nk labur duit bnyk2 utk cantik.. X ... I have been trying out this 2 babies for almost 1 month ~
X tau apa punca few months b4 skin dr dry jd oily n naik banyaakkkk ruam2 or jerawat kecik2.. Mcm2 cara la try dok google sana sini.. Tp sy blom smpai lg tahap nk g skin clinic ke aesthetic ke ape sbb bkn artis pon nk labur duit bnyk2 utk cantik..
X boleh nak salahkan skincare sbb sblm ni ok je.. Maybe sbb udara kt Msia ni yg semakin kurang bersih, hormone issues dll.. Then nampak bnyk good review psl The Ordinary skincare (ada bnyk lg product range dia), so sy decide utk try, harga pon affordable..
Alhamdulillah, so far puas ati.. X bleh la nak expect terus flawless kan.. Tp mmg bnyk improvement.. The ordinary niacinamide -control sebum production, kecutkan jerawat, reduce pores n bnyk lg x ingat pulak..😅 Ni la yg paling membantu skin improvement.. Sy pkai mlm je after toner.. (Ada blogger yg suggest pg n mlm utk kesan yg lg cpt)
The ordinary serum foundation - medium coverage, ada spf, muka jd moist tp x bercapuk.. sy pakai pegi keje + loose powder.. (kt opis lps solat x pakai ni pon sbb malas n nk cpt.. oppsss.. 🙈🙈) By the way TO skincare ni clinical product so die ada bau ubat.. 😂😂 Awal2 je rase pelik, lama2 dh biasa.. Kat mana nk bli?
Saya x jual tau.. Bnyk je insta yg jual TO skincare ni.. Sy bli kt kwn, @barang_uk_withlove
Ada yg kena pre-order (bkn local product) n ada gak seller yg simpan stock..
Range harga frm rm40-50 kalo x silap.. Sekian, review ikhlas dari lubuk hati yg paling dalam.. 😂😂
Read more
B A D 😈 . Am i a bad boy 🤓? . Hahaha.. biar laa orng nak ckp kita baik ke buruk ke.. i don’t care.. yg ...
Media Removed
B A D 😈 . Am i a bad boy 🤓? . Hahaha.. biar laa orng nak ckp kita baik ke buruk ke.. i don’t care.. yg penting, penampilan kita kena jaga.. and now, @badlabco will be my fav . My hair selalu steady je sbb pakai pomade @badlabco . Fyi, product diaorang ni best sbb blh 2 in 1.. spray deodorant also ... B A D 😈 .

Am i a bad boy 🤓? .

Hahaha.. biar laa orng nak ckp kita baik ke buruk ke.. i don’t care.. yg penting, penampilan kita kena jaga.. and now, @badlabco will be my fav 💜 . My hair selalu steady je sbb pakai pomade @badlabco . Fyi, product diaorang ni best sbb blh 2 in 1.. spray deodorant also kan be a purfume .. sabun mandi also can be shampoo .. bau dia.. sumpah best.. lepas nie, sape lalu sebelah abam.. klu x sangkut jgk x tau nak wat apa.. 😌 . And paling penting, harga dia affordable gile.. and now ade promotion merdeka plk.. lagi laa murah.. 😌 .. saje bgtau.. 🤪🤪 .
.
.
.
#ashrafsuhaimi #badlab #badboy #stayfresh #fragrance #menproducts #menfashion #menshair #menfacial #menhipster #batik #pomade #deodorant #shampoo #showergel
Read more
my trowback vedio.. . . siapa yg suka vedio ni cer komen kenapa kalau nak hujat yg tak baik tak payah komen?? mcm mana pun yg di hujat kalian sy tetap sygkan family sy dan wife sy @shahidadherbs dan tau apa yg saya lakukan inyallah tidak ada yg di luar jangkaan.. sy kesini dgn 3asstn yg menjaga ... my trowback vedio..
.
.
siapa yg suka vedio ni cer komen kenapa kalau nak hujat yg tak baik tak payah komen?? mcm mana pun yg di hujat kalian sy tetap sygkan family sy dan wife sy @shahidadherbs dan tau apa yg saya lakukan inyallah tidak ada yg di luar jangkaan.. sy kesini dgn 3asstn yg menjaga sy .. org x faham.. ..kekadang sy stress dgn keadaan dan rasa nak larikan diri sbb terlalu ramai yg menghukum tanpa tahu asal usul.. sy hanya harapkan org yg paling rapat faham sy dan sygkan sy🙏🏻🙏🏻
.
.
.

kalau korang nak tngok mcm mana kehidupan sy blh buka youtube sy sy update hari hari ala2 paprazi... blh tngok youtube Tv Terlajak Laris sy dah psoting yaaa..tpi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tngok.. sbb vedio tu lebih 10mnit di ig seminit jeerr soo korang boleh belajar cara masa yg betul..
#jakarta #indonesia #bandung #cook #chef #gendut #banjar #food #jawabarat #letscook #mylifestye #ohabangkosmetik #luxurylifestyle #healthylifestyle #deco #bisnesman #beauty #malaysia #aceh #welovejakarta #mensfashion #youtube #tv #terlajaklaris
Read more
Hari isnin lepas saya di masukkan ke wad di Hospital Lam Wah Ee Pulau Pinang atas permintaan saya ...
Media Removed
Hari isnin lepas saya di masukkan ke wad di Hospital Lam Wah Ee Pulau Pinang atas permintaan saya sendiri kepada doktor pada pukul 2 pagi . Setelah diperiksa sah saya menghidap virus denggi yang boleh membawa maut , saya hairan bila saya masuk hospital benda tu dianggap mcm lawak dan biasa ... Hari isnin lepas saya di masukkan ke wad di Hospital Lam Wah Ee Pulau Pinang atas permintaan saya sendiri kepada doktor pada pukul 2 pagi . Setelah diperiksa sah saya menghidap virus denggi yang boleh membawa maut , saya hairan bila saya masuk hospital benda tu dianggap mcm lawak dan biasa ja.. ala demam panas ja pun dok wat teruk plak . Tapi siapa yg penah kena denggi depa akan tau apa saya rasa.. pagi selasa jam 10.pagi doktor dan lebih kurang 6 nurse berada di hadapan saya yang baru bangun tido.. dengan muka DR dan nurse yang rapla dan tak senyum buat jantung saya berdengup laju tapi saya rileks saja... Dr kata platelet darah putih saya menjunam menjadi 16 (normal 140 ke atas) saya tanya apa maksudnya . Maksudnya saya bakal menghidap denggi berdarah dan boleh membawa maut . Time tu pun saya rileks ja x bgtau sapa.. kebetulan ada beberapa rakan dan dua makcik saudara saya . Depa kelihatan rapla gak x tau nak buat apa.. saya just tenang ja kalau nak mati bila2 pun boleh mati . Saya tls status minta rakan2 doakan saya.. maka keluarlah komen suruh p cr sup ketam sup betik hudred plus dan mcm2 lagi ( hgpa tau x time tu aku dah terlantaq stgh mati mcm mana aku nk p cr benda2 tu semua ) berbekalkan imun dan semangat nak hidup aku terus gagah lawan virus denggi tu.. makcik ada buat sup ketam kawan2 ada la yg p beli air semua . Sambil tangan kena drip air masuk sampai 12 botol . Dr dah standby dgn nurse apa2 jadi nak kuarantin aku kt tmpt lain sbb tkt darah keluar dari mulut dan liang2 roma... tapi kuasa Allah.. malam tu gak platelet darah naik dgn cpt dari 14 jadi 21.. trus jadi 39 dan trus naik ke 50 sampai 120... petang raya boleh balik rumah . Terima kasih semua yg doa dan syg aku terutamanya abang aku kak ipar dan anak menakan aku serta mak dan abang angkat aku..ayah aku dan adik2 aku.. sepupu aku dan pakcik aku... ada yg buat x tau langsung pun ada.. depa tak tau hari Selasa hari tu aku sedang bersabung nyawa untuk hidup... bahana denggi.... nyamuk kecik yg sekoq tu boleh meragut nyawa .
Read more
assalamualaikum...so hari ni...again..kak senah nk buat review tak berbayar...kenape???sbb ...
Media Removed
assalamualaikum...so hari ni...again..kak senah nk buat review tak berbayar...kenape???sbb kak senah sendiri alami benda ni...so buat apa nk suruh org bayar utk pengalaman sndiri kan.... actually..i am a fussy buyers...fussy bkn sbb menyusahkan penjual..tp kak senah mmg jenis cerewet...fikir ... assalamualaikum...so hari ni...again..kak senah nk buat review tak berbayar...kenape???sbb kak senah sendiri alami benda ni...so buat apa nk suruh org bayar utk pengalaman sndiri kan.... actually..i am a fussy buyers...fussy bkn sbb menyusahkan penjual..tp kak senah mmg jenis cerewet...fikir nk beli something tu kdg² smpai 2 minggu tau...yela...sbg pembeli..kita nk barang yg berkualiti pd harga yg rendah...tambah² perfume ni...kenape???sbb kita nk yg tahan lama...walau bkn ori...walau gred AAA or AAAAA kita nk yg terbaik dr ladang...xgitu..biasalah..zaman gawat ekonomi..duit sikit...tp nak yg terbaik right????opkoss kak senah understand chu olls.... and here it is...!!!akak dh jumpa igshop yg jual perfume terbaik dr ladang.... @sensationalscent ...kenape akak ckp thorbaikkk????sbb akak beli dgn dia sndiri...and service mmg tip toppp...walau akak ni bnyak ragam,xpernah dia marah akak...and yes...it comes with the box!!!!bukan mcm sesetengah igshop yg jual perfume bagi kotak,tp kotak x mcm yg ori...kotak yg cetak je...haaa wlau perfume yg dlm tu penting,tp akak still nk simpan kotak2 perfume yg akak beli...sbb chumellll sgt......betul x chu olllsss?
okay....selain kotak yg comel ....anda jgk boleh dpt perfume 100ml dgn harga yg berpatutan..ckp je nk perfume apa...ada 2000 jenis yg boleh anda rekues! and yg best... @sensationalscent selalu buat promo thorbaikkkk bak hang..murah..sia dpt free miniature...and ada jgk set yg dpt free 100ml perfume!!!! berbaloiii baloiii la chu olls ye... so ape lg...xkan kak senah je yg wangi tp korang berbau hapak maupun hancing...heheheh..oraite..kidding...cecepat follow and beli perfume pilihan korang dr
@sensationalscent @sensationalscent @sensationalscent
the bestttt.... :) #kaksenahfreereview #kaksenahtersipumalu #kaksenahfofular #reviewigshop #best #perfumeigshop #perfume #malay #malaysiasekarang #malaysiaigshop #perfumemurah
Read more
“Asik-Asik tukar skincare jee .... Pakai pencuci muka kulitt semakin kering / Kusam <span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span> <span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span> . K ...
Media Removed
“Asik-Asik tukar skincare jee .... Pakai pencuci muka kulitt semakin kering / Kusam . K E L E B I H A N G O L D C O L L A G E N ️ . ⚜️Facial wash GC ni besttt wangi pulak tu... ada collagen dan vit c bila u cuci muka then lepas cuci kulit terasa fresh / tegang semacam pipi mcm baru ... “Asik-Asik tukar skincare jee .... Pakai pencuci muka kulitt semakin kering / Kusam 😱😱😱
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
.
K E L E B I H A N G O L D C O L L A G E N ‼️
.
⚜️Facial wash GC ni besttt wangi pulak tu... ada collagen dan vit c bila u cuci muka then lepas cuci kulit terasa fresh / tegang semacam pipi mcm baru suntik botox jee rasa 😍👏🏻👏🏻
.
⚜️T O N E R wajid tau pakai lepas cuci muka.... Supaya kulit xkering... plus ramai ingat bila dh cuci kulit terus bersih... 🤔 T I D A K ye... U ttp kena sapu toner pada skin ( LIHAT HASIL MINYAK YANG ADA PADA KAPAS SELEPA CUCI )
.
⚜️W H I T E N I N G D A Y C R E A M mesti pakai hari2 ye 😍 sbb dia ada 🍃🍋 plus ada whitening dapat memutihkan kulit...Juga ada sinaran uv dapat melindungi cahaya matahari ... 1 jam selepas pakai day cream ( KULIT GLOW JE... Berkilat pipi 😍)
.
⚜️N I G H T C R E A M harus pakai pada waktu malam.... ( haa yg mana ada JERAWAT/JERAGAT masa ni la nite cream berfungsi untuk anda 😍😍 esok pagi jerawat dah kecut tau... ( power betul NIGHT CREAM GC )
.
Cust Kita dah smpai Abu Dhbi/ sabah / sarawak singapore ... hebatt kan... 👏🏻👏🏻 sebab apa ??? Sbb GC nie xde PENGELUPASAN‼️ 7 HARI CERAH yg pntinh KULIT NAMPAK SIHAT ( Tidak kusam ) kalau u pakai xperlu nak makeup dh... hari2 kluar rumah pakai day cream je....🍃🍃
( Bau pulak mmg wangiii set GC ni... Wangi mbuatkan kita hari2 nak cuci muka 😍😍😋)
.
BOLEH ODER AGENT SELURUH NEGERI‼️
.
Whsap/SMS 010-2254075
Read more
“Asik-Asik tukar skincare jee .... Pakai pencuci muka kulitt semakin kering / Kusam . K E L E B I H A N G O L D C O L L A G E N ️ . ⚜️Facial wash GC ni besttt wangi pulak tu... ada collagen dan vit c bila u cuci muka then lepas cuci kulit terasa fresh / tegang semacam pipi mcm baru ... “Asik-Asik tukar skincare jee .... Pakai pencuci muka kulitt semakin kering / Kusam 😱😱😱
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
.
K E L E B I H A N G O L D C O L L A G E N ‼️
.
⚜️Facial wash GC ni besttt wangi pulak tu... ada collagen dan vit c bila u cuci muka then lepas cuci kulit terasa fresh / tegang semacam pipi mcm baru suntik botox jee rasa 😍👏🏻👏🏻
.
⚜️T O N E R wajid tau pakai lepas cuci muka.... Supaya kulit xkering... plus ramai ingat bila dh cuci kulit terus bersih... 🤔 T I D A K ye... U ttp kena sapu toner pada skin ( LIHAT HASIL MINYAK YANG ADA PADA KAPAS SELEPA CUCI )
.
⚜️W H I T E N I N G D A Y C R E A M mesti pakai hari2 ye 😍 sbb dia ada 🍃🍋 plus ada whitening dapat memutihkan kulit...Juga ada sinaran uv dapat melindungi cahaya matahari ... 1 jam selepas pakai day cream ( KULIT GLOW JE... Berkilat pipi 😍)
.
⚜️N I G H T C R E A M harus pakai pada waktu malam.... ( haa yg mana ada JERAWAT/JERAGAT masa ni la nite cream berfungsi untuk anda 😍😍 esok pagi jerawat dah kecut tau... ( power betul NIGHT CREAM GC )
.
Cust Kita dah smpai Abu Dhbi/ sabah / sarawak singapore ... hebatt kan... 👏🏻👏🏻 sebab apa ??? Sbb GC nie xde PENGELUPASAN‼️ 7 HARI CERAH yg pntinh KULIT NAMPAK SIHAT ( Tidak kusam ) kalau u pakai xperlu nak makeup dh... hari2 kluar rumah pakai day cream je....🍃🍃
( Bau pulak mmg wangiii set GC ni... Wangi mbuatkan kita hari2 nak cuci muka 😍😍😋)
.
BOLEH ODER AGENT SELURUH NEGERI‼️
.
Whsap/SMS 010-2254075
Read more
Bulan puasa ni korg perlu ambil #slimfix ni , sbb apa tau , dia boleh detox dlman korg ,flushhhh semua ...
Media Removed
Bulan puasa ni korg perlu ambil #slimfix ni , sbb apa tau , dia boleh detox dlman korg ,flushhhh semua benda2 tak sepatutnya dlm badan korg , ini lah masa nya nak kekal langsing di Hari Raya : : Kenapa perlu ada SLIMFIX di setiap rumah anda baca ni🏻 : : Manfaat & Kebaikkan SLIMFIX GOLD : : membakar ... Bulan puasa ni korg perlu ambil #slimfix ni , sbb apa tau , dia boleh detox dlman korg ,flushhhh semua benda2 tak sepatutnya dlm badan korg , ini lah masa nya nak kekal langsing di Hari Raya 😉 :
:
Kenapa perlu ada SLIMFIX di setiap rumah anda 😉baca ni👇🏻
:
:
Manfaat & Kebaikkan SLIMFIX GOLD :
:
🍭membakar lemak dgn lebih efektif
🍭pra-operasi pembersihan toksin dalam badan
🍭melancarkan process pelawasan
🍭merawat keasidan dan membantu memulihkan sistem pencernaan yang lemah
🍭menyokong pertumbuhan bakteria usus yg sihat
🍭membantu pengambilan kalori yg lebih rendah
🍭mencantikkan kulit dan menguatkan sistem imun
🍭meningkatkan penyerapan nuterian.
🍭masalah sembelit boleh diatasi :
:
Cara penggunaan SLIMFIX GOLD
Kemam terus di dlm mulut atau larutkan 1 sachet SLIMFIX GOLD ke dalam 150ml air sejuk. Kacau dan minum segera , diambil 30 minit sebelum makan akan m bantu mengawal berat badan dgn memgurangkan rasa lapar👍🏻 :
:
Harga mampu milik
SM :Rm79
SS : RM89
Harga tdk termasuk postge
#slimfixgold #jomkurus #jomslim #slimworld #jomsihat #buanglemakdegil #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #nakkuruscarasihat
Read more
[11-20 MEI] - PRE RAMADHAN SALE DGN HARGA OFFER SUPER JIMAT DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA. 10 HARI ...
Media Removed
[11-20 MEI] - PRE RAMADHAN SALE DGN HARGA OFFER SUPER JIMAT DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA. 10 HARI SAHAJA! . LEBIH 10 design HOT OFFER 60% KHAS UTK 10 hari ni SAHAJA utk kali ni 10 HARI SAHAJA!!! FREE MEMBERSHIP CARD Utk 200 pembeli terawal “SPECIAL DISKAUN UP TO 60%! HAH!! 60%?! BAJU KURUNG, ... [11-20 MEI] - PRE RAMADHAN SALE DGN HARGA OFFER SUPER JIMAT DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA.
10 HARI SAHAJA!
.
LEBIH 10 design HOT OFFER 60% KHAS UTK 10 hari ni SAHAJA utk kali ni😍😍
10 HARI SAHAJA!!! FREE MEMBERSHIP CARD 😱
Utk 200 pembeli terawal “SPECIAL DISKAUN UP TO 60%! HAH!! 60%?! BAJU KURUNG, DRESS, JUBAH? SERIUS KE?” “MEMANG SERIUS “😘 FOR THE 1ST TIME EVER! D’YANA ADAKAN SALE GEMPAK DGN HARGA OFFER SUPER MURAH #KHAS SEMPENA PRE RAMADHAN NI DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA.

Admin sendiri dah tak sabar, ni nak cerita sikit pasal PRE RAMADHAN SALE kali ni, jadi baca sampai ayat TERAKHIR ya

PRE RAMADHAN? Kenapa PRE RAMADHAN ? Why? why?

Ramadhan sudah menjelang tiba, bulan yang paling mulia dan ditunggu tunggu oleh semua orang Islam. Jadi sempena menyambut kedatangan bulan Ramadhan ini kami mahu buat SALE! ==========================
2 SBB KENAPA KORANG AKAN MNYESAL KLU XDTG PRE RAMADHAN SALE KALI NI
.========================== YEZZ! Ofkos korg akan mnyesal klu x dtg sale kali ni. Sbb apa? Sbb inilah koleksi plg exklusif hot selling, yang bakal membuatkan mata sedara mara, kengkawan, jiran tetangga semua terpukau dan terpesona dgn kegojesan uols menggayakan koleksi kami ni di HARI RAYA nanti. Antaranya:
.
[+] POTONGAN SEHINGGA 60% Lebih 10 design HOT SELLING.
Boleh jimat duit dikala ekonomi merudum lagi. Tak pernah lagi D’yana jual design HOT selling pada 60% discount. .
[+] FREE MEMBERSHIP CARD
Biasa kalau nk buat membershipcard kena bayar RM15
.

SO BILA ni?KAT MANA?
=====================
NI MAKLUMAT PRE RAMADHAN SALE
===================== TEMPAT : KESEMUA 10 OUTLET D’YANA
TARIKH : 11 – 20 MAY 2018
MASA : 11 PAGI - 8 MALAM

WAZE JE

KEJAAAAAAP !!!!!! SHARE kt kawan-kawan ye!

Ini bukan cubaan..Ini betul-betul
.
.
.
Ok, now admin ada final question..
.
.
"ADAKAH UOLS Serius nak OFFER SPESEL NI?"
.
.
--> JIKA 'YA' , anda wajib komen "Saya mesti datang CIK Admin”
.
.
Yang mana tak komen tu kita xbagi beli tau tau. KITA JUMPA NANTI
PS - yg x komen, xdpt offer...
Read more
[ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!! . . Hingga 28 FEB 2018 ...
Media Removed
[ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!! . . Hingga 28 FEB 2018 ( take note tau ) Sekiranya awk ternampak posting ini, tandanya awk antara yg bertuah. Sbb apa bertuah? Sbb tak smua dpt menikmati diskaun ini. Gitu...~~ . Dah nama pun sale kan? Mestila harga ... [ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!!
.
.
Hingga 28 FEB 2018 ( take note tau )
Sekiranya awk ternampak posting ini, tandanya awk antara yg bertuah. Sbb apa bertuah? Sbb tak smua dpt menikmati diskaun ini. Gitu...~~
.
Dah nama pun sale kan? Mestila harga tak sama dgn harga asal. Byk benda boleh jimat di situ ;) dan stock tersangatlah terhad ya awk. Once dh sold out, kak ara takkan restock lagi. So Kena segera bertindak. Huhu
.
CNY SALE 🎊🎊
Najua blouse rm39
Demia printed kurung rm50 sepasang
Printed kurung ibu dan anak rm150 sepasang
Maryam dress rm150
Nadiera rm120
.
Dan
Dan...
Ada juga item minor defect yg ingin di lepaskan..
Palazzo RM29 (defect)
Qeely RM49 (defect)
Darini & Darina RM100 (defect)
Kebarung kalsom RM35 (defect)
Maryam & Nadiera RM100 (defect)
.
Siapa yg ingin beli boleh mghubungi kak ara. Tekan je link tau.
http://wasap.my/60179638329/CNYsale

#cnysale #sale
Read more
[ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!! . . Hingga 28 FEB 2018 ...
Media Removed
[ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!! . . Hingga 28 FEB 2018 ( take note tau ) Sekiranya awk ternampak posting ini, tandanya awk antara yg bertuah. Sbb apa bertuah? Sbb tak smua dpt menikmati diskaun ini. Gitu...~~ . Dah nama pun sale kan? Mestila harga ... [ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!!
.
.
Hingga 28 FEB 2018 ( take note tau )
Sekiranya awk ternampak posting ini, tandanya awk antara yg bertuah. Sbb apa bertuah? Sbb tak smua dpt menikmati diskaun ini. Gitu...~~
.
Dah nama pun sale kan? Mestila harga tak sama dgn harga asal. Byk benda boleh jimat di situ ;) dan stock tersangatlah terhad ya awk. Once dh sold out, kak ara takkan restock lagi. So Kena segera bertindak. Huhu
.
CNY SALE 🎊🎊
Najua blouse rm39
Demia printed kurung rm50 sepasang
Printed kurung ibu dan anak rm150 sepasang
Maryam dress rm150
Nadiera rm120
.
Dan
Dan...
Ada juga item minor defect yg ingin di lepaskan..
Palazzo RM29 (defect)
Qeely RM49 (defect)
Darini & Darina RM100 (defect)
Kebarung kalsom RM35 (defect)
Maryam & Nadiera RM100 (defect)
.
Siapa yg ingin beli boleh mghubungi kak ara. Tekan je link tau.
http://wasap.my/60179638329/CNYsale

#cnysale #sale
Read more
[ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!! . . Hingga 28 FEB 2018 ...
Media Removed
[ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!! . . Hingga 28 FEB 2018 ( take note tau ) Sekiranya awk ternampak posting ini, tandanya awk antara yg bertuah. Sbb apa bertuah? Sbb tak smua dpt menikmati diskaun ini. Gitu...~~ . Dah nama pun sale kan? Mestila harga ... [ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!!
.
.
Hingga 28 FEB 2018 ( take note tau )
Sekiranya awk ternampak posting ini, tandanya awk antara yg bertuah. Sbb apa bertuah? Sbb tak smua dpt menikmati diskaun ini. Gitu...~~
.
Dah nama pun sale kan? Mestila harga tak sama dgn harga asal. Byk benda boleh jimat di situ ;) dan stock tersangatlah terhad ya awk. Once dh sold out, kak ara takkan restock lagi. So Kena segera bertindak. Huhu
.
CNY SALE 🎊🎊
Najua blouse rm39
Demia printed kurung rm50 sepasang
Printed kurung ibu dan anak rm150 sepasang
Maryam dress rm150
Nadiera rm120
.
Dan
Dan...
Ada juga item minor defect yg ingin di lepaskan..
Palazzo RM29 (defect)
Qeely RM49 (defect)
Darini & Darina RM100 (defect)
Kebarung kalsom RM35 (defect)
Maryam & Nadiera RM100 (defect)
.
Siapa yg ingin beli boleh mghubungi kak ara. Tekan je link tau.
http://wasap.my/60179638329/CNYsale

#cnysale #sale
Read more
[ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!! . . Hingga 28 FEB 2018 ...
Media Removed
[ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!! . . Hingga 28 FEB 2018 ( take note tau ) Sekiranya awk ternampak posting ini, tandanya awk antara yg bertuah. Sbb apa bertuah? Sbb tak smua dpt menikmati diskaun ini. Gitu...~~ . Dah nama pun sale kan? Mestila harga ... [ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!!
.
.
Hingga 28 FEB 2018 ( take note tau )
Sekiranya awk ternampak posting ini, tandanya awk antara yg bertuah. Sbb apa bertuah? Sbb tak smua dpt menikmati diskaun ini. Gitu...~~
.
Dah nama pun sale kan? Mestila harga tak sama dgn harga asal. Byk benda boleh jimat di situ ;) dan stock tersangatlah terhad ya awk. Once dh sold out, kak ara takkan restock lagi. So Kena segera bertindak. Huhu
.
CNY SALE 🎊🎊
Najua blouse rm39
Demia printed kurung rm50 sepasang
Printed kurung ibu dan anak rm150 sepasang
Maryam dress rm150
Nadiera rm120
.
Dan
Dan...
Ada juga item minor defect yg ingin di lepaskan..
Palazzo RM29 (defect)
Qeely RM49 (defect)
Darini & Darina RM100 (defect)
Kebarung kalsom RM35 (defect)
Maryam & Nadiera RM100 (defect)
.
Siapa yg ingin beli boleh mghubungi kak ara. Tekan je link tau.
http://wasap.my/60179638329/CNYsale

#cnysale #sale
Read more
[ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!! . . Hingga 28 FEB 2018 ...
Media Removed
[ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!! . . Hingga 28 FEB 2018 ( take note tau ) Sekiranya awk ternampak posting ini, tandanya awk antara yg bertuah. Sbb apa bertuah? Sbb tak smua dpt menikmati diskaun ini. Gitu...~~ . Dah nama pun sale kan? Mestila harga ... [ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!!
.
.
Hingga 28 FEB 2018 ( take note tau )
Sekiranya awk ternampak posting ini, tandanya awk antara yg bertuah. Sbb apa bertuah? Sbb tak smua dpt menikmati diskaun ini. Gitu...~~
.
Dah nama pun sale kan? Mestila harga tak sama dgn harga asal. Byk benda boleh jimat di situ ;) dan stock tersangatlah terhad ya awk. Once dh sold out, kak ara takkan restock lagi. So Kena segera bertindak. Huhu
.
CNY SALE 🎊🎊
Najua blouse rm39
Demia printed kurung rm50 sepasang
Printed kurung ibu dan anak rm150 sepasang
Maryam dress rm150
Nadiera rm120
.
Dan
Dan...
Ada juga item minor defect yg ingin di lepaskan..
Palazzo RM29 (defect)
Qeely RM49 (defect)
Darini & Darina RM100 (defect)
Kebarung kalsom RM35 (defect)
Maryam & Nadiera RM100 (defect)
.
Siapa yg ingin beli boleh mghubungi kak ara. Tekan je link tau.
http://wasap.my/60179638329/CNYsale

#cnysale #sale
Read more
[ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!! . . Hingga 28 FEB 2018 ...
Media Removed
[ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!! . . Hingga 28 FEB 2018 ( take note tau ) Sekiranya awk ternampak posting ini, tandanya awk antara yg bertuah. Sbb apa bertuah? Sbb tak smua dpt menikmati diskaun ini. Gitu...~~ . Dah nama pun sale kan? Mestila harga ... [ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!!
.
.
Hingga 28 FEB 2018 ( take note tau )
Sekiranya awk ternampak posting ini, tandanya awk antara yg bertuah. Sbb apa bertuah? Sbb tak smua dpt menikmati diskaun ini. Gitu...~~
.
Dah nama pun sale kan? Mestila harga tak sama dgn harga asal. Byk benda boleh jimat di situ ;) dan stock tersangatlah terhad ya awk. Once dh sold out, kak ara takkan restock lagi. So Kena segera bertindak. Huhu
.
CNY SALE 🎊🎊
Najua blouse rm39
Demia printed kurung rm50 sepasang
Printed kurung ibu dan anak rm150 sepasang
Maryam dress rm150
Nadiera rm120
.
Dan
Dan...
Ada juga item minor defect yg ingin di lepaskan..
Palazzo RM29 (defect)
Qeely RM49 (defect)
Darini & Darina RM100 (defect)
Kebarung kalsom RM35 (defect)
Maryam & Nadiera RM100 (defect)
.
Siapa yg ingin beli boleh mghubungi kak ara. Tekan je link tau.
http://wasap.my/60179638329/CNYsale

#cnysale #sale
Read more
. RIFFAA DHATI MAGIC LOTION 100ML ------------------------------------------ +POS RM5SM ...
Media Removed
. RIFFAA DHATI MAGIC LOTION 100ML ------------------------------------------ +POS RM5SM | RM10SS *kos pos bergantung pada berat/kuantiti item ----------------------------------------- . ni lah rahsia putih bella...yg sebelum² ni bella pakai dlm live tu,org duk kata ... .
RIFFAA DHATI MAGIC LOTION 100ML
------------------------------------------
+POS RM5SM | RM10SS
*kos pos bergantung pada berat/kuantiti item
-----------------------------------------
.
ni lah rahsia putih bella...yg sebelum² ni bella pakai dlm live tu,org duk kata gebunyaa gebunyaa..mcm dlm pic tu tgn bella mmg pakai magic lotion tau kt tagn leher kaki smua..mmg elok sbb apa ,bila pakai serap 1000% terus n sgt wangi lpas tu bila kena air or peluh xrasa melekit langsung tau...tu yg utama ..
.
Pakai pon xnampak kelabu asap..sbb stgh losyen bila pakai nampak kelabu saa 😁..magic losyen ni mmg terbaik ...seriusly..
.
Ada collgen ,vitmin c mcm² lg tau...sapu² terus putih meresapp terus
.
#riffadhati #riffadhatisettingspray #riffadhatifoundation #riffadhatimagiclotion #riffadhatimurah
#riffadhati #riffadhatisettingspraymurah #riffadhatifoundationmurah #riffadhatimagiclotionmurah
Read more
[11-20 MEI] - PRE RAMADHAN SALE DGN HARGA OFFER SUPER JIMAT DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA. 10 HARI ...
Media Removed
[11-20 MEI] - PRE RAMADHAN SALE DGN HARGA OFFER SUPER JIMAT DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA. 10 HARI SAHAJA! . LEBIH 10 design HOT OFFER 60% KHAS UTK 10 hari ni SAHAJA utk kali ni 10 HARI SAHAJA!!! FREE MEMBERSHIP CARD Utk 200 pembeli terawal “SPECIAL DISKAUN UP TO 60%! HAH!! 60%?! BAJU KURUNG, ... [11-20 MEI] - PRE RAMADHAN SALE DGN HARGA OFFER SUPER JIMAT DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA.
10 HARI SAHAJA!
.
LEBIH 10 design HOT OFFER 60% KHAS UTK 10 hari ni SAHAJA utk kali ni😍😍
10 HARI SAHAJA!!! FREE MEMBERSHIP CARD 😱
Utk 200 pembeli terawal “SPECIAL DISKAUN UP TO 60%! HAH!! 60%?! BAJU KURUNG, DRESS, JUBAH? SERIUS KE?” “MEMANG SERIUS “😘 FOR THE 1ST TIME EVER! D’YANA ADAKAN SALE GEMPAK DGN HARGA OFFER SUPER MURAH #KHAS SEMPENA PRE RAMADHAN NI DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA.

Admin sendiri dah tak sabar, ni nak cerita sikit pasal PRE RAMADHAN SALE kali ni, jadi baca sampai ayat TERAKHIR ya

PRE RAMADHAN? Kenapa PRE RAMADHAN ? Why? why?

Ramadhan sudah menjelang tiba, bulan yang paling mulia dan ditunggu tunggu oleh semua orang Islam. Jadi sempena menyambut kedatangan bulan Ramadhan ini kami mahu buat SALE! ==========================
2 SBB KENAPA KORANG AKAN MNYESAL KLU XDTG PRE RAMADHAN SALE KALI NI
.========================== YEZZ! Ofkos korg akan mnyesal klu x dtg sale kali ni. Sbb apa? Sbb inilah koleksi plg exklusif hot selling, yang bakal membuatkan mata sedara mara, kengkawan, jiran tetangga semua terpukau dan terpesona dgn kegojesan uols menggayakan koleksi kami ni di HARI RAYA nanti. Antaranya:
.
[+] POTONGAN SEHINGGA 60% Lebih 10 design HOT SELLING.
Boleh jimat duit dikala ekonomi merudum lagi. Tak pernah lagi D’yana jual design HOT selling pada 60% discount. .
[+] FREE MEMBERSHIP CARD
Biasa kalau nk buat membershipcard kena bayar RM15
.

SO BILA ni?KAT MANA?
=====================
NI MAKLUMAT PRE RAMADHAN SALE
===================== TEMPAT : KESEMUA 10 OUTLET D’YANA
TARIKH : 11 – 20 MAY 2018
MASA : 11 PAGI - 8 MALAM

WAZE JE

KEJAAAAAAP !!!!!! SHARE kt kawan-kawan ye!

Ini bukan cubaan..Ini betul-betul
.
.
.
Ok, now admin ada final question..
.
.
"ADAKAH UOLS Serius nak OFFER SPESEL NI?"
.
.
--> JIKA 'YA' , anda wajib komen "Saya mesti datang CIK Admin”
.
.
Yang mana tak komen tu kita xbagi beli tau tau. KITA JUMPA NANTI
PS - yg x komen, xdpt offer...
Read more
[11-20 MEI] - PRE RAMADHAN SALE DGN HARGA OFFER SUPER JIMAT DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA. 10 HARI ...
Media Removed
[11-20 MEI] - PRE RAMADHAN SALE DGN HARGA OFFER SUPER JIMAT DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA. 10 HARI SAHAJA! . LEBIH 10 design HOT OFFER 60% KHAS UTK 10 hari ni SAHAJA utk kali ni 10 HARI SAHAJA!!! FREE MEMBERSHIP CARD Utk 200 pembeli terawal “SPECIAL DISKAUN UP TO 60%! HAH!! 60%?! BAJU KURUNG, ... [11-20 MEI] - PRE RAMADHAN SALE DGN HARGA OFFER SUPER JIMAT DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA.
10 HARI SAHAJA!
.
LEBIH 10 design HOT OFFER 60% KHAS UTK 10 hari ni SAHAJA utk kali ni😍😍
10 HARI SAHAJA!!! FREE MEMBERSHIP CARD 😱
Utk 200 pembeli terawal “SPECIAL DISKAUN UP TO 60%! HAH!! 60%?! BAJU KURUNG, DRESS, JUBAH? SERIUS KE?” “MEMANG SERIUS “😘 FOR THE 1ST TIME EVER! D’YANA ADAKAN SALE GEMPAK DGN HARGA OFFER SUPER MURAH #KHAS SEMPENA PRE RAMADHAN NI DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA.

Admin sendiri dah tak sabar, ni nak cerita sikit pasal PRE RAMADHAN SALE kali ni, jadi baca sampai ayat TERAKHIR ya

PRE RAMADHAN? Kenapa PRE RAMADHAN ? Why? why?

Ramadhan sudah menjelang tiba, bulan yang paling mulia dan ditunggu tunggu oleh semua orang Islam. Jadi sempena menyambut kedatangan bulan Ramadhan ini kami mahu buat SALE! ==========================
2 SBB KENAPA KORANG AKAN MNYESAL KLU XDTG PRE RAMADHAN SALE KALI NI
.========================== YEZZ! Ofkos korg akan mnyesal klu x dtg sale kali ni. Sbb apa? Sbb inilah koleksi plg exklusif hot selling, yang bakal membuatkan mata sedara mara, kengkawan, jiran tetangga semua terpukau dan terpesona dgn kegojesan uols menggayakan koleksi kami ni di HARI RAYA nanti. Antaranya:
.
[+] POTONGAN SEHINGGA 60% Lebih 10 design HOT SELLING.
Boleh jimat duit dikala ekonomi merudum lagi. Tak pernah lagi D’yana jual design HOT selling pada 60% discount. .
[+] FREE MEMBERSHIP CARD
Biasa kalau nk buat membershipcard kena bayar RM15
.

SO BILA ni?KAT MANA?
=====================
NI MAKLUMAT PRE RAMADHAN SALE
===================== TEMPAT : KESEMUA 10 OUTLET D’YANA
TARIKH : 11 – 20 MAY 2018
MASA : 11 PAGI - 8 MALAM

WAZE JE

KEJAAAAAAP !!!!!! SHARE kt kawan-kawan ye!

Ini bukan cubaan..Ini betul-betul
.
.
.
Ok, now admin ada final question..
.
.
"ADAKAH UOLS Serius nak OFFER SPESEL NI?"
.
.
--> JIKA 'YA' , anda wajib komen "Saya mesti datang CIK Admin”
.
.
Yang mana tak komen tu kita xbagi beli tau tau. KITA JUMPA NANTI
PS - yg x komen, xdpt offer...
Read more
[11-20 MEI] - PRE RAMADHAN SALE DGN HARGA OFFER SUPER JIMAT DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA. 10 HARI ...
Media Removed
[11-20 MEI] - PRE RAMADHAN SALE DGN HARGA OFFER SUPER JIMAT DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA. 10 HARI SAHAJA! . LEBIH 10 design HOT OFFER 60% KHAS UTK 10 hari ni SAHAJA utk kali ni 10 HARI SAHAJA!!! FREE MEMBERSHIP CARD Utk 200 pembeli terawal “SPECIAL DISKAUN UP TO 60%! HAH!! 60%?! BAJU KURUNG, ... [11-20 MEI] - PRE RAMADHAN SALE DGN HARGA OFFER SUPER JIMAT DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA.
10 HARI SAHAJA!
.
LEBIH 10 design HOT OFFER 60% KHAS UTK 10 hari ni SAHAJA utk kali ni😍😍
10 HARI SAHAJA!!! FREE MEMBERSHIP CARD 😱
Utk 200 pembeli terawal “SPECIAL DISKAUN UP TO 60%! HAH!! 60%?! BAJU KURUNG, DRESS, JUBAH? SERIUS KE?” “MEMANG SERIUS “😘 FOR THE 1ST TIME EVER! D’YANA ADAKAN SALE GEMPAK DGN HARGA OFFER SUPER MURAH #KHAS SEMPENA PRE RAMADHAN NI DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA.

Admin sendiri dah tak sabar, ni nak cerita sikit pasal PRE RAMADHAN SALE kali ni, jadi baca sampai ayat TERAKHIR ya

PRE RAMADHAN? Kenapa PRE RAMADHAN ? Why? why?

Ramadhan sudah menjelang tiba, bulan yang paling mulia dan ditunggu tunggu oleh semua orang Islam. Jadi sempena menyambut kedatangan bulan Ramadhan ini kami mahu buat SALE! ==========================
2 SBB KENAPA KORANG AKAN MNYESAL KLU XDTG PRE RAMADHAN SALE KALI NI
.========================== YEZZ! Ofkos korg akan mnyesal klu x dtg sale kali ni. Sbb apa? Sbb inilah koleksi plg exklusif hot selling, yang bakal membuatkan mata sedara mara, kengkawan, jiran tetangga semua terpukau dan terpesona dgn kegojesan uols menggayakan koleksi kami ni di HARI RAYA nanti. Antaranya:
.
[+] POTONGAN SEHINGGA 60% Lebih 10 design HOT SELLING.
Boleh jimat duit dikala ekonomi merudum lagi. Tak pernah lagi D’yana jual design HOT selling pada 60% discount. .
[+] FREE MEMBERSHIP CARD
Biasa kalau nk buat membershipcard kena bayar RM15
.

SO BILA ni?KAT MANA?
=====================
NI MAKLUMAT PRE RAMADHAN SALE
===================== TEMPAT : KESEMUA 10 OUTLET D’YANA
TARIKH : 11 – 20 MAY 2018
MASA : 11 PAGI - 8 MALAM

WAZE JE

KEJAAAAAAP !!!!!! SHARE kt kawan-kawan ye!

Ini bukan cubaan..Ini betul-betul
.
.
.
Ok, now admin ada final question..
.
.
"ADAKAH UOLS Serius nak OFFER SPESEL NI?"
.
.
--> JIKA 'YA' , anda wajib komen "Saya mesti datang CIK Admin”
.
.
Yang mana tak komen tu kita xbagi beli tau tau. KITA JUMPA NANTI
PS - yg x komen, xdpt offer...
Read more
[ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!! . . Hingga 28 FEB 2018 ...
Media Removed
[ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!! . . Hingga 28 FEB 2018 ( take note tau ) Sekiranya awk ternampak posting ini, tandanya awk antara yg bertuah. Sbb apa bertuah? Sbb tak smua dpt menikmati diskaun ini. Gitu...~~ . Dah nama pun sale kan? Mestila harga ... [ISTIMEWA BUATMU] - CNY SALE.. DISKAUN LEBIH 30%.. AMBOI AMBOIII...!!!
.
.
Hingga 28 FEB 2018 ( take note tau )
Sekiranya awk ternampak posting ini, tandanya awk antara yg bertuah. Sbb apa bertuah? Sbb tak smua dpt menikmati diskaun ini. Gitu...~~
.
Dah nama pun sale kan? Mestila harga tak sama dgn harga asal. Byk benda boleh jimat di situ ;) dan stock tersangatlah terhad ya awk. Once dh sold out, kak ara takkan restock lagi. So Kena segera bertindak. Huhu
.
CNY SALE 🎊🎊
Najua blouse rm39
Demia printed kurung rm50 sepasang
Printed kurung ibu dan anak rm150 sepasang
Maryam dress rm150
Nadiera rm120
.
Dan
Dan...
Ada juga item minor defect yg ingin di lepaskan..
Palazzo RM29 (defect)
Qeely RM49 (defect)
Darini & Darina RM100 (defect)
Kebarung kalsom RM35 (defect)
Maryam & Nadiera RM100 (defect)
.
Siapa yg ingin beli boleh mghubungi kak ara. Tekan je link tau.
http://wasap.my/60179638329/CNYsale

#cnysale #sale
Read more
[11-20 MEI] - PRE RAMADHAN SALE DGN HARGA OFFER SUPER JIMAT DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA. 10 HARI ...
Media Removed
[11-20 MEI] - PRE RAMADHAN SALE DGN HARGA OFFER SUPER JIMAT DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA. 10 HARI SAHAJA! . LEBIH 10 design HOT OFFER 60% KHAS UTK 10 hari ni SAHAJA utk kali ni 10 HARI SAHAJA!!! FREE MEMBERSHIP CARD Utk 200 pembeli terawal “SPECIAL DISKAUN UP TO 60%! HAH!! 60%?! BAJU KURUNG, ... [11-20 MEI] - PRE RAMADHAN SALE DGN HARGA OFFER SUPER JIMAT DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA.
10 HARI SAHAJA!
.
LEBIH 10 design HOT OFFER 60% KHAS UTK 10 hari ni SAHAJA utk kali ni😍😍
10 HARI SAHAJA!!! FREE MEMBERSHIP CARD 😱
Utk 200 pembeli terawal “SPECIAL DISKAUN UP TO 60%! HAH!! 60%?! BAJU KURUNG, DRESS, JUBAH? SERIUS KE?” “MEMANG SERIUS “😘 FOR THE 1ST TIME EVER! D’YANA ADAKAN SALE GEMPAK DGN HARGA OFFER SUPER MURAH #KHAS SEMPENA PRE RAMADHAN NI DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA.

Admin sendiri dah tak sabar, ni nak cerita sikit pasal PRE RAMADHAN SALE kali ni, jadi baca sampai ayat TERAKHIR ya

PRE RAMADHAN? Kenapa PRE RAMADHAN ? Why? why?

Ramadhan sudah menjelang tiba, bulan yang paling mulia dan ditunggu tunggu oleh semua orang Islam. Jadi sempena menyambut kedatangan bulan Ramadhan ini kami mahu buat SALE! ==========================
2 SBB KENAPA KORANG AKAN MNYESAL KLU XDTG PRE RAMADHAN SALE KALI NI
.========================== YEZZ! Ofkos korg akan mnyesal klu x dtg sale kali ni. Sbb apa? Sbb inilah koleksi plg exklusif hot selling, yang bakal membuatkan mata sedara mara, kengkawan, jiran tetangga semua terpukau dan terpesona dgn kegojesan uols menggayakan koleksi kami ni di HARI RAYA nanti. Antaranya:
.
[+] POTONGAN SEHINGGA 60% Lebih 10 design HOT SELLING.
Boleh jimat duit dikala ekonomi merudum lagi. Tak pernah lagi D’yana jual design HOT selling pada 60% discount. .
[+] FREE MEMBERSHIP CARD
Biasa kalau nk buat membershipcard kena bayar RM15
.

SO BILA ni?KAT MANA?
=====================
NI MAKLUMAT PRE RAMADHAN SALE
===================== TEMPAT : KESEMUA 10 OUTLET D’YANA
TARIKH : 11 – 20 MAY 2018
MASA : 11 PAGI - 8 MALAM

WAZE JE

KEJAAAAAAP !!!!!! SHARE kt kawan-kawan ye!

Ini bukan cubaan..Ini betul-betul
.
.
.
Ok, now admin ada final question..
.
.
"ADAKAH UOLS Serius nak OFFER SPESEL NI?"
.
.
--> JIKA 'YA' , anda wajib komen "Saya mesti datang CIK Admin”
.
.
Yang mana tak komen tu kita xbagi beli tau tau. KITA JUMPA NANTI
PS - yg x komen, xdpt offer...
Read more
[11-20 MEI] - PRE RAMADHAN SALE DGN HARGA OFFER SUPER JIMAT DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA. 10 HARI ...
Media Removed
[11-20 MEI] - PRE RAMADHAN SALE DGN HARGA OFFER SUPER JIMAT DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA. 10 HARI SAHAJA! . LEBIH 10 design HOT OFFER 60% KHAS UTK 10 hari ni SAHAJA utk kali ni 10 HARI SAHAJA!!! FREE MEMBERSHIP CARD Utk 200 pembeli terawal “SPECIAL DISKAUN UP TO 60%! HAH!! 60%?! BAJU KURUNG, ... [11-20 MEI] - PRE RAMADHAN SALE DGN HARGA OFFER SUPER JIMAT DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA.
10 HARI SAHAJA!
.
LEBIH 10 design HOT OFFER 60% KHAS UTK 10 hari ni SAHAJA utk kali ni😍😍
10 HARI SAHAJA!!! FREE MEMBERSHIP CARD 😱
Utk 200 pembeli terawal “SPECIAL DISKAUN UP TO 60%! HAH!! 60%?! BAJU KURUNG, DRESS, JUBAH? SERIUS KE?” “MEMANG SERIUS “😘 FOR THE 1ST TIME EVER! D’YANA ADAKAN SALE GEMPAK DGN HARGA OFFER SUPER MURAH #KHAS SEMPENA PRE RAMADHAN NI DI KESEMUA 10 OUTLET D’YANA.

Admin sendiri dah tak sabar, ni nak cerita sikit pasal PRE RAMADHAN SALE kali ni, jadi baca sampai ayat TERAKHIR ya

PRE RAMADHAN? Kenapa PRE RAMADHAN ? Why? why?

Ramadhan sudah menjelang tiba, bulan yang paling mulia dan ditunggu tunggu oleh semua orang Islam. Jadi sempena menyambut kedatangan bulan Ramadhan ini kami mahu buat SALE! ==========================
2 SBB KENAPA KORANG AKAN MNYESAL KLU XDTG PRE RAMADHAN SALE KALI NI
.========================== YEZZ! Ofkos korg akan mnyesal klu x dtg sale kali ni. Sbb apa? Sbb inilah koleksi plg exklusif hot selling, yang bakal membuatkan mata sedara mara, kengkawan, jiran tetangga semua terpukau dan terpesona dgn kegojesan uols menggayakan koleksi kami ni di HARI RAYA nanti. Antaranya:
.
[+] POTONGAN SEHINGGA 60% Lebih 10 design HOT SELLING.
Boleh jimat duit dikala ekonomi merudum lagi. Tak pernah lagi D’yana jual design HOT selling pada 60% discount. .
[+] FREE MEMBERSHIP CARD
Biasa kalau nk buat membershipcard kena bayar RM15
.

SO BILA ni?KAT MANA?
=====================
NI MAKLUMAT PRE RAMADHAN SALE
===================== TEMPAT : KESEMUA 10 OUTLET D’YANA
TARIKH : 11 – 20 MAY 2018
MASA : 11 PAGI - 8 MALAM

WAZE JE

KEJAAAAAAP !!!!!! SHARE kt kawan-kawan ye!

Ini bukan cubaan..Ini betul-betul
.
.
.
Ok, now admin ada final question..
.
.
"ADAKAH UOLS Serius nak OFFER SPESEL NI?"
.
.
--> JIKA 'YA' , anda wajib komen "Saya mesti datang CIK Admin”
.
.
Yang mana tak komen tu kita xbagi beli tau tau. KITA JUMPA NANTI
PS - yg x komen, xdpt offer...
Read more
Hi uolsss...akk nk share 1 benda yang memang sangat membantu akk..tengok gambar akk tu..(baju ...
Media Removed
Hi uolsss...akk nk share 1 benda yang memang sangat membantu akk..tengok gambar akk tu..(baju yang sama)...tapi akak berada di 2 negara yang berbeza..bermula percutian ke New Zealand dan kemudian ke Jepun..cuaca nye memang sejuk dan akn mengeringkan kulit kita...kalo tak gunakan ... Hi uolsss...akk nk share 1 benda yang memang sangat membantu akk..tengok gambar akk tu..(baju yang sama)😆...tapi akak berada di 2 negara yang berbeza..bermula percutian ke New Zealand dan kemudian ke Jepun..cuaca nye memang sejuk dan akn mengeringkan kulit kita...kalo tak gunakan moisturizer dan lotion yang sesuai..alamat nye mmg merekah la kulit kita cik adik..😫
Tapi akak sangat berterima kasih dengan Mary kay...sebab apa tau..
😍😍😍 🌷Cleanser Tw 3D ni tak mengeringkan kulit pun walau lepas cuci muka 🌷Day cream & night cream memang bagi kelembapan yang secukupnye.. 🌷 Eye cream pulak mmg best..x de la jadi mata panda 🐼 sbb kalo g bercuti ni biasanya kurang tido kan.. So...to uols yang nak bercuti ke negara bercuaca sejuk..harus gunakan moisturizer ye..dan lotion juge 😁

#kakedahbeautyconsultantmarykay
#my2ndjobisbeautyconsultants
#jelitaswanunit
#timewise3dmarykay
Read more
Arwah Rafly Bukan Adik Kandung Sy,Tp Sy Dah Anggap Seperti Adik Kandung Sy Sendiri... Tp Syukur... ...
Media Removed
Arwah Rafly Bukan Adik Kandung Sy,Tp Sy Dah Anggap Seperti Adik Kandung Sy Sendiri... Tp Syukur... Alhamdulillah... Setahun Cukup Waktu Utk Sy Kenal Dgn Arwah... Byk Merubah Kekurangan Diri Sy,Dari Yg X Blh Sabar Hingga 360 Boleh Sabar & Tersenyum Di Hadapannya... Walau Sy Dalam Masalah ... Arwah Rafly Bukan Adik Kandung Sy,Tp Sy Dah Anggap Seperti Adik Kandung Sy Sendiri... Tp Syukur... Alhamdulillah...
Setahun Cukup Waktu Utk Sy Kenal Dgn Arwah... Byk Merubah Kekurangan Diri Sy,Dari Yg X Blh Sabar Hingga 360 Boleh Sabar & Tersenyum Di Hadapannya... Walau Sy Dalam Masalah & Kesedihan...
.
Waktu Itu,Sy Menjadi Mangkuk Yg Mendengar Kisah2 Suka & Dukanya... Ada Yg Lucu,Sedih & Buat Kita Lebih Bersyukur Memiliki Apa Yg Kita Ada,Kasih Sayang & Keluarga... Banyak.. Terlalu Banyak...
Apa Yg Sy Kesali... Seharusnya Sbg Kakak Sy Lebih Sabar & Memahami Arwah... 😭
Sy Selalu Katakan Pd Suami,I x Pernah Jumpa Org Macam Nie,Kdg2 Betul2 Menguji Kesabaran Sy.Bila Bekerja Kami Sgt Serius...Hampir Setahun Sy Berusaha Utk Memahaminya Utk Mendapatkan Chemistry Utk Bekerja...Sbb Tuela Sy Rs Arwah Ni Unik & Lain Dari Yg Lain... Tp X Sangka Pinjaman Ini Hanya Sementara 😭
.
Kali Terakhir Di Hospital Masa Sy Nampak Arwah Terbaring Di Katil,Sy Menangis ... Di Dpn Arwah Yg Satu Masa Sy Tgk Setiap Hari Bersama2 Ketawa,Gelak Sampai Sakit Perut & Gusi... Melihat Dia Menangis Di Depan Sy,Melihat Emosinya Yg Hari2 Bertukar2 😢Menasihatknnya,Membebel Padanya,Pernah Juga 2 Kali Marah Padanya 😭 Namun Melihat Arwah Terlantar... Hanya Mengukir Senyuman Pada Sy... Apa Yg Mampu Sy Katakan? Air Mata Yg Mampu Berkata2... Sambil Ketawa Juga Masa Tu Sy Ckp Pada Arwah “Tengoklah,Dulu Hari2 Jumpa Kita Merajuk,Bila X Jumpa Rindu... Bila Tgk Mu Sakit Aku Sedih Sgt Rafly.... 😭” Katanya... “Aku Teringat... Kita Sokmo Baloh,Dgn Nada Kesal... Sblm Sempat Awrah Sambung Ayat Utk Minta Maaf... Sy Ckp “Kau Xpernah Ada Salah Apa2 Pada Aku Skrg Sbb Aku Dah Maafkn Segalanya,Aku XPernah Ada Dendam Atau Benci Dgn Mu Raff... Smbg Arwah Rafly... “Aku Pun Sama”... 😭 Berat Hati Sbnrnya Nak Balik... Kepala Masih Menoleh2 Tgk Arwah ... Sampai Di Rumah... Sy Terfikir... Kenapa Spontan Sy Bgtau Raff Yg Sy Maafkn Dia,Cr Kami Bercakap Seolah2 Kami Dapat Merasakan Mungkin Itulah Pertemuan Di Kali Terakhir... Walhal Hati Sy Masih Berharap & Berdoa Supaya Rafly Kuat & Terus Berjuang ... Sbb Sy Tau Arwah Kuat Semangat...
Sy Ckp Kat Arwah “Mu X Blh Putus Asa,Klu Apa2 Jadi Ko Mu Sape Nk Jago Family Mu ... 😢
#AlFatihah
Read more
33 things abt @el.ezzad sempena birthday yang ke 33 🤪 . 1. Seorang yg teramat2 penyabar. 2. Jenis ...
Media Removed
33 things abt @el.ezzad sempena birthday yang ke 33 🤪 . 1. Seorang yg teramat2 penyabar. 2. Jenis x kisah lantak lah apa pun. 3. Jenis susah nk ckp sayang. 4. Nk ckp rindu pun susah. Tp bila sekali dia ckp, Allahu bergetar jantung dan meletup ovari sis. 5. He’s full with mind games. Dia ingat ... 33 things abt @el.ezzad sempena birthday yang ke 33 🤪
.
1. Seorang yg teramat2 penyabar.
2. Jenis x kisah lantak lah apa pun.
3. Jenis susah nk ckp sayang.
4. Nk ckp rindu pun susah. Tp bila sekali dia ckp, Allahu bergetar jantung dan meletup ovari sis.
5. He’s full with mind games. Dia ingat masa mula2 dia nk tackel i dulu i tak boleh baca?
6. Kadang2 suka buat surprise. Mmg x boleh expect apa dia akan buat sebab tiba2 je.
7. Someone yg bukan sembang 0. He will show the result.
8. Jenis makan tak banyak.
9. Bila nk order makan, rasa mcm nk order semua.
10. Jenis kalau nk cakap, straight to the point je.
11. Kalau dia tanya nk pegi mkn mana, end up mesti pegi kt tmpt yg dia nk makan.
12. Bila nk order mst dia akn ckp, “u nk makan ni ke? I rasa baik u makan ni”. Walaupun i taknak, i order je sbb i tau dia nk rasa hahaha.
13. Suka pakai baju color plain.
14. Simple.
15. Cepat lupa.
16. Dari dulu bila text seketul2. Jenis pape roger.
17. Makan tahun pujuk tgk wayang cerita hantu.
18. Banyak ajar mcm mana nk kenal manusia2 dkt luar, hati2 supaya tak kene pijak and tak kene tipu. Allahu, thank you so much sayang.
19. He knows me better than i know myself.
20. Bila sembang dgn dia, rasa mcm sembang dgn diri sendiri.
21. Kasut dia je melebihi kasut isteri dia.
22. Ada 1 habit dgn almari baju.
23. Apa dia ckp, marah or nasihat semua benda betul yg i sendiri pun x boleh nk deny and mesti akan terdiam.
24. Dia x suka bantal busuk i. Balik kerja tgk bantal tersidai. Kenapa lah sidai, susah lah nk stomek bau nanti.
25. Berdasarkan (No.2) bukti dia x kisah adalah bilamana dia post pic kami, dia x kisah muka aku okay ke tak kan?
26. Tak percaya cuba tgk ig dia, dan bandingkan pic kami dkt ig aku hahaha betoi punya tak kisah, janji post.
27. Dia pnh ckp dulu (bfore couple), “cara kita layan someone, akan reflect balik dekat kita”. - I will remember this, until my last breath.
28. Mst akan tanya kat mana barang2 dia, kadang barang kat dpn mata pun tanya.
29. Kalau bercerita tu bukan main semangat siap tangan2 sekali naik.
30. Mandi lama.
31. Tak suka Azman.
32. Suka movie based on true story.
33. And last but not least, he brings peace I haven’t found anywhere else❤
Read more
Selamat pagi...No filter,no edit sbb tgh jd tikus makmal utk @pinkypinky.hq hahah <span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span>...Dah tiga ...
Media Removed
Selamat pagi...No filter,no edit sbb tgh jd tikus makmal utk @pinkypinky.hq hahah ...Dah tiga hari pakai sabun pinky pinky dan Lotion pinky pinky...Sabun setiap kali cuci muka,lotion sebelah mlm sbb malu nak pakai siang hahahahha!!Tp apa yg mengejutkan sy adalah kulit sy yg kusam musam ... Selamat pagi...No filter,no edit sbb tgh jd tikus makmal utk @pinkypinky.hq hahah 😂😂...Dah tiga hari pakai sabun pinky pinky dan Lotion pinky pinky...Sabun setiap kali cuci muka,lotion sebelah mlm sbb malu nak pakai siang hahahahha!!Tp apa yg mengejutkan sy adalah kulit sy yg kusam musam ni jd fresh bila bangun tido,makin CERAH!!! (Ini btol tau sbb sy tau kulit sy mcmana 😂😂😂)Sy jarang skali nak jage2 muka ni,tp bila testimoni byk sgt yg berjaya,sbb tu sy pon tryyyy...Lagi satu kombinasi sabun dan lotion ni buat jerawat KECUT dan kulit jd lembut,mulus,,haaa dahsyat kan..Hanya yg dah guna je tau dahsyat tak dahsyat,berkesan tak berkesan..Harga insyaallah mampu milik,Sabun Pinky pinky Rm39(insyaallah tahan sebulan lebih,boleh pakai satu badan),Lotion Pinky Pinky Rm69,insyaallah boleh tahan dkt 2 bulan..Utk dptkan sila hubungi stokis dan ejen sah @pinkypinky.hq @pinkypinky.hq @pinkypinky.hq @pinkypinky.hq
Read more
Ni video bulan lepas. Nampak tak time ni muka besar sikit drpd skrg? Haaa tula cakap tk caya. Makan ...
Media Removed
Ni video bulan lepas. Nampak tak time ni muka besar sikit drpd skrg? Haaa tula cakap tk caya. Makan malam tp berat still turun . . Skrg dh stop kejap sbb nak maintain.. x mau kurus sgt.. tp mmg ssh nk naik balik.. sbb apa? Sbb lemak toksin smua dh singkir time detox.. . . See, byk kelebihan ... Ni video bulan lepas. Nampak tak time ni muka besar sikit drpd skrg? Haaa tula cakap tk caya. Makan malam tp berat still turun 😊
.
.
Skrg dh stop kejap sbb nak maintain.. x mau kurus sgt.. tp mmg ssh nk naik balik.. sbb apa? Sbb lemak toksin smua dh singkir time detox..
.
.
See, byk kelebihan detox yg kita tk tau.. #curveexclusive
Read more
UMUR BUKAN PENGHALANG UNTUK KEKAL MONTOK GEBU!! <span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span> . . Akk umur 40++ pun byk minum Coffee Cup D ...
Media Removed
UMUR BUKAN PENGHALANG UNTUK KEKAL MONTOK GEBU!! . . Akk umur 40++ pun byk minum Coffee Cup D tau. Sbb apa?? Sbb BEST + BERKESAN!! . . Siapp REPEAT ORDER lagi tuu..klu produk tak berkesan, xde yg repeat order syg2. CCD ni mmg HEBATT!! . . Jomm grab PROMO MURAH skrgg!! Promosi ... UMUR BUKAN PENGHALANG UNTUK KEKAL MONTOK GEBU!! 😍😍
.
.
Akk umur 40++ pun byk minum Coffee Cup D tau. Sbb apa?? Sbb BEST + BERKESAN!! 😍😍
.
.
Siapp REPEAT ORDER lagi tuu..klu produk tak berkesan, xde yg repeat order syg2. CCD ni mmg HEBATT!! 😍😍😋😋
.
.
Jomm grab PROMO MURAH skrgg!!
Promosi dah nak di tutup dah
Cpt2 grab tau 😍😍
.
.
PROMO RM60
.
.
WHATSAPP : 013-3181978
WHATSAPP : 013-3181978
WHATSAPP : 013-3181978
.
.
#coffeecupd #coffecupdwhiteningbooster #sweetcandcup #bustupexpress #coffeemalaysia #coffeecupdmurah #fullplus #bconfident #aurawhite #symawhitecoffee #quputeh #perlaking #zofeabeautysecret #jamuyounggold #jamukencurgold #secrethormonpil #secretplus #coffeemontok #babiesblinkcoffee #coffeecupdhq #igshopmalaysia #bazaarpaknil #sayajualmurah #onlineshopmalaysia #onlineshopmalaysiamurah #igshopmurah #igshopmurahmalaysia #igshopmurahonline #kosmetikmurahmalaysia #produkkecantikanmurah
Read more
Stok scrub pishang dh msuk weh!! Walaweh! Msty ampa smua xpnh dgaq n tgk lgi scrub niekn?? kn? ---------------------------------- ...
Media Removed
Stok scrub pishang dh msuk weh!! Walaweh! Msty ampa smua xpnh dgaq n tgk lgi scrub niekn?? kn? ---------------------------------- Nk tau sbb apa? sbb scrub nie bru 2 mggu kuaq kt psaran..pnas lg weh! Tapikn...kn...dh ada testimoni yang sgt brkesan & tlah mndpat tmpat dhti pgguna..trmsuk ... Stok scrub pishang dh msuk weh!! Walaweh! Msty ampa smua xpnh dgaq n tgk lgi scrub niekn?? kn? ---------------------------------- Nk tau sbb apa? sbb scrub nie bru 2 mggu kuaq kt psaran..pnas lg weh! Tapikn...kn...dh ada testimoni yang sgt brkesan & tlah mndpat tmpat dhti pgguna..trmsuk laa ceq..ceq dh guna sbb 2 ceq brani cdang kt ampa sruh gna.. ---------------------------------- Kalau ampa brmnat, boleh direct

PM/WS kami na :Izaty:
>011-1654559

#RM70
#200g
#dhcubabarutau
Read more
Raya kan mmg makan terlampau byk , lemang , rendang semua telan , ok jom kita #detox balik semua lemak2 ...
Media Removed
Raya kan mmg makan terlampau byk , lemang , rendang semua telan , ok jom kita #detox balik semua lemak2 degil tu dgn #slimfixgold ni , sbb apa tau , dia boleh detox dlman korg ,flushhhh semua benda2 tak sepatutnya dlm badan korg , ini lah masa nya nak kekal langsing balik : : Kenapa perlu ada SLIMFIX ... Raya kan mmg makan terlampau byk , lemang , rendang semua telan , ok jom kita #detox balik semua lemak2 degil tu dgn #slimfixgold ni , sbb apa tau , dia boleh detox dlman korg ,flushhhh semua benda2 tak sepatutnya dlm badan korg , ini lah masa nya nak kekal langsing balik :
:
Kenapa perlu ada SLIMFIX GOLD di setiap rumah anda 😉baca ni👇🏻
:
:
Manfaat & Kebaikkan SLIMFIX GOLD :
:
🍭membakar lemak dgn lebih efektif
🍭pra-operasi pembersihan toksin dalam badan
🍭melancarkan process pelawasan
🍭merawat keasidan dan membantu memulihkan sistem pencernaan yang lemah
🍭menyokong pertumbuhan bakteria usus yg sihat
🍭membantu pengambilan kalori yg lebih rendah
🍭mencantikkan kulit dan menguatkan sistem imun
🍭meningkatkan penyerapan nuterian.
🍭masalah sembelit boleh diatasi :
:
Cara penggunaan SLIMFIX GOLD
Kemam terus di dlm mulut atau larutkan 1 sachet SLIMFIX GOLD ke dalam 150ml air sejuk. Kacau dan minum segera , diambil 30 minit sebelum makan akan m bantu mengawal berat badan dgn memgurangkan rasa lapar👍🏻 :
:
Harga mampu milik
SM :Rm79
SS : RM89
Harga tdk termasuk postge
#slimfixgold #jomkurus #jomslim #slimworld #jomsihat #buanglemakdegil #like4like #like4follow #likeforlike #likeforfollow #nakkuruscarasihat
Read more
Dr dlu yang mengenali MiMi mesti tau KRU dan MiMi tak dpt nak dipisahkan!! Dr zaman sekolah muka KRU WESTLIFE mmg kat atas meja ngan lirik lagu skali.. Time Add Math is time utk hafal lirik sbb tak tau apa pun bout add math.. Setiap kali KRU mai Penang wajah MiMi pasti muncul sampai kenai la @ryzal_jaafar ... Dr dlu yang mengenali MiMi mesti tau KRU dan MiMi tak dpt nak dipisahkan!! Dr zaman sekolah muka KRU WESTLIFE mmg kat atas meja ngan lirik lagu skali.. Time Add Math is time utk hafal lirik sbb tak tau apa pun bout add math.. Setiap kali KRU mai Penang wajah MiMi pasti muncul sampai kenai la @ryzal_jaafar @acmalibrahim time tue.. Concert KRUjaan Dataran Merdeka bwk poster bagai pastu mula ja concert hilang abis poster segala.. Bila masuk plak kolej kat KL dekat plak tue ngan office KRU ari2 nak p makan kat Asam Pedas..hahaha malunyaaaa!! Pastu kalau sapa dtg rumah sewa sure disajikan dgn miming version of KRU utk tontonan umum.. Torchlight kuning sgt berharga time tue kan @hadithomar @shaqbella.. poster semua abis kena rampas time duduk kat Sri Pelangi oleh Pak Pie sbb dia tak bg lekat poster kat bilik.. hahahaha dan smlm concert last KRU!! OH NO!! KRU is ONE and ONLY!! Tak ada band yg boleh gantikan dowg!! Good Show smlm congratulations to all!! @acmalibrahim @lisasurihani @edryabdhalim @yusrykru @norman_kru @lilolillove
#sorryAbgJoeMiMicuricuriamikvideo
Read more
dalam lagu ni part sapa hmpa paling suka? sbb apa? jgn bias tau jujur, nak tgk je hehe. . . kalo nama abam xbnyk block . . full song link at bio #deenassalamunic dalam lagu ni part sapa hmpa paling suka? sbb apa? jgn bias tau jujur, nak tgk je hehe.
.
.
kalo nama abam xbnyk block 😅 .
.
full song link at bio
#deenassalamunic
“Asik-Asik tukar skincare jee .... Pakai pencuci muka kulitt semakin kering / Kusam <span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span> <span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f343"></span> . K ...
Media Removed
“Asik-Asik tukar skincare jee .... Pakai pencuci muka kulitt semakin kering / Kusam . K E L E B I H A N G O L D C O L L A G E N ️ . ⚜️Facial wash GC ni besttt wangi pulak tu... ada collagen dan vit c bila u cuci muka then lepas cuci kulit terasa fresh / tegang semacam pipi mcm baru ... “Asik-Asik tukar skincare jee .... Pakai pencuci muka kulitt semakin kering / Kusam 😱😱😱
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
.
K E L E B I H A N G O L D C O L L A G E N ‼️
.
⚜️Facial wash GC ni besttt wangi pulak tu... ada collagen dan vit c bila u cuci muka then lepas cuci kulit terasa fresh / tegang semacam pipi mcm baru suntik botox jee rasa 😍👏🏻👏🏻
.
⚜️T O N E R wajid tau pakai lepas cuci muka.... Supaya kulit xkering... plus ramai ingat bila dh cuci kulit terus bersih... 🤔 T I D A K ye... U ttp kena sapu toner pada skin ( LIHAT HASIL MINYAK YANG ADA PADA KAPAS SELEPA CUCI )
.
⚜️W H I T E N I N G D A Y C R E A M mesti pakai hari2 ye 😍 sbb dia ada 🍃🍋 plus ada whitening dapat memutihkan kulit...Juga ada sinaran uv dapat melindungi cahaya matahari ... 1 jam selepas pakai day cream ( KULIT GLOW JE... Berkilat pipi 😍)
.
⚜️N I G H T C R E A M harus pakai pada waktu malam.... ( haa yg mana ada JERAWAT/JERAGAT masa ni la nite cream berfungsi untuk anda 😍😍 esok pagi jerawat dah kecut tau... ( power betul NIGHT CREAM GC )
.
Cust Kita dah smpai Abu Dhbi/ sabah / sarawak singapore ... hebatt kan... 👏🏻👏🏻 sebab apa ??? Sbb GC nie xde PENGELUPASAN‼️ 7 HARI CERAH yg pntinh KULIT NAMPAK SIHAT ( Tidak kusam ) kalau u pakai xperlu nak makeup dh... hari2 kluar rumah pakai day cream je....🍃🍃
( Bau pulak mmg wangiii set GC ni... Wangi mbuatkan kita hari2 nak cuci muka 😍😍😋)
.
BOLEH ODER AGENT SELURUH NEGERI‼️
.
Whsap/SMS 010-2254075
Read more
Sekali mai grab Mohabatein Handbag ni selalunya customer akn grab lebih dr 1 tau 🤗 Sbb apa ???rasa ...
Media Removed
Sekali mai grab Mohabatein Handbag ni selalunya customer akn grab lebih dr 1 tau 🤗 Sbb apa ???rasa mcm nk grab semua !semua color helok-helok uolls ! . RM59 Exc pos (postage rm8) Available 5 color http://www.wasap.my/60135830383 . . #liyanacollection #handbagraya2018 #handbagrayaLYC ... Sekali mai grab Mohabatein Handbag ni selalunya customer akn grab lebih dr 1 tau 🤗
Sbb apa ???rasa mcm nk grab semua !semua color helok-helok uolls !
.
🌹RM59 Exc pos (postage rm8)
🌹Available 5 color 🌹http://www.wasap.my/60135830383
.
.
#liyanacollection #handbagraya2018 #handbagrayaLYC #bajuraya2018 #sayajual #handbag #handbagcantikmurah
Read more
Ramai yg tanya psl katil diraja mumy ni. Mmg katil impian mumy la dah usya byk tmpt Viva Home semua. ...
Media Removed
Ramai yg tanya psl katil diraja mumy ni. Mmg katil impian mumy la dah usya byk tmpt Viva Home semua. TETAPI... Klo dgn tilam ada yg 10k hingga 14k. Makan hati uols. So tak jadi beli tp simpan angan2 dan visulization sambil tu kumpul lah duit. . Hahhaa last2 Alhamdulillah dpt jugak beli hujung ... Ramai yg tanya psl katil diraja mumy ni. Mmg katil impian mumy la dah usya byk tmpt Viva Home semua. TETAPI... Klo dgn tilam ada yg 10k hingga 14k. Makan hati uols. So tak jadi beli tp simpan angan2 dan visulization sambil tu kumpul lah duit. .
Hahhaa last2 Alhamdulillah dpt jugak beli hujung last year (selepas lebih kurang 2tahun anak beranak tidur kat bawah). Korang boleh check website dia. Brand Dorma London ,harga katil je lebih kurang rm4k++ waww ! kayakan mumy?
.
Hahahaaa tipu je. Mumy tak beli pn dgn harga tuu. Harga kat website mmg rm4k++ tp rezeki mumy jumpa katil ni kat Carousell je! dgn harga rm700 je! siap khidmat hantar smpai bilik (semasa dirumah mertua) ! Owner pulak baru pkai dua bulan lepas tu nk jual sbb ruang bilik dia kecik. !! Terus grab share duit dgn husband beli katil impian ni ! Haaa kau nampak betapa Allah syg hambaNya dia makbulkan jugak permintaan hambaNya yg berdoa dan usaha. Cewahh! Tp yes! Benda tu betul, Allah bg ikut apa yg kita sangka.
.
So for this few month masuk rumah baru ni mmg kami tdo bawah la semula sbb belum ada budget nk sewa lori amik katil ni. Alhamdulillah pak mertua beringtone padelpop belanja lori sbb ksiankan kami. Lalu berlencunlah kami laki bini siang td angkat barang dan kemas rumah. Sbb esok ada mkn2 dgn family dan bacaan doa selamat sikit.
.
Langsir tu pulak mak mumy yg belanja. Beli langsir bundle je tau. 4set tu around rm100. Di sini mumy nak bgthu, brg yg mumy pakai mgkn nmpk sikit mewah, tp syukur setakat ni tiada pembaziran sbb brg rumah byk dr bundle dan kedai rm2. Lain2 tu pepandailah. Hahahah ya Allah luaskan rezeki org tua dan mertua ku. Pemudahakan urusan mereka. Sayang mama ayah/ ibu ayah 🧔🏻👩🏻🧕🏻👴🏾 #wiwiejourney
Read more
Pagi ni rajin nk share sikit apa yg nurul amalkn utk kecantikan dan kesihatan🙂️ (Abaikan muka baru balik antar ank sekolah.sambut challenge buat video without make-up at all) . Review ikhlas tidak berbayar sbb nurul sgt suka dan jatuh cinta dgn apa yg nurul consume🙂🙂 . . Remember ... Pagi ni rajin nk share sikit apa yg nurul amalkn utk kecantikan dan kesihatan🙂❤️
(Abaikan muka baru balik antar ank sekolah.sambut challenge buat video without make-up at all) .
Review ikhlas tidak berbayar sbb nurul sgt suka dan jatuh cinta dgn apa yg nurul consume🙂🙂❤️😃 .
.

Remember nurul pernah share nurul amalkan beauty drink(organic 100%) from @seridarass ..tak sangka ramai kawan2 pon try jugak..🌸
🌸
Now nurul upgrade lagi dgn beautyshots tea dr @seridarass ..bancuh sendiri je. blh tgk bahan2 mcm kt dlm video.Ada buds flower yg bgus utk kulit,daun herbal dan teh cina tua yg beri kesan berganda utk mencantikkan kulit supaya stay fresh and awet muda.jujur ckp jerawat sewaktu dgnnya mmg susah nak tumbuh tau..kulit pon berseri seri gitu..
.

utk stay natural and maintain beauty walaupon dh tua kene lah jaga dari dalaman tau..😂 .
Satu balang tu dlm rm39.90 ,dgn nurul tahan sebulan cmtu..jgn kedekut nk melabur utk kesihatan kita 🙂..
.
🙂🌸 Dalam masa yg sama nurul amalkan milkbooster drink..
tak campur walau 1% chemical ingredient,organic dan semulajadi 100%..
Utk yg menyusu sgt bagus sbb banyakkan susu ,sbb rata2 kawan2 yg amalkan berpuas hati..nurul pulak amalkan lebih kepada utk kesihatan dalaman coz bahan2 nya bagus utk hormon (nurul ade pcos ) ..so far amalkan milk booster ni nurul dpt rasa kesan dia badan lebih segar dan ringan,kulit pon tak kering ,bila period tu rasa bertenaga je tak lemau..🙂❤️ .
If ada org tanya apa yg nurul amalkan,nilah dia.mmg tak cari bende lain dh,jamu ke apa.sbb kdg2 risau dgn lambakan products kt pasaran entah betul ke tak bende tu selamat .
🙂❤️ Nurul x jual ,nurul pengguna ,if nak beli or tnye pasal bende2 ni terus pergi dekat @seridarass je k🙂❤️
Read more
non verbal bukan mute. bukan tak boleh cakap. bukan lidah pendek, lidah bersimpul. . mereka bukan bisu. . ada anak2 autism yang non verbal sbb mereka berada di spektrum yang membuat mereka tidak merasakan komunikasi itu sesuatu yg relevan. . aku banyak kali dengar juna bercakap bila ... non verbal bukan mute. bukan tak boleh cakap. bukan lidah pendek, lidah bersimpul.
.
mereka bukan bisu.
.
ada anak2 autism yang non verbal sbb mereka berada di spektrum yang membuat mereka tidak merasakan komunikasi itu sesuatu yg relevan.
.
aku banyak kali dengar juna bercakap bila dia fikir tak ada siapa memandang dia.
.
ada yg clear giler. macam “cookies”, “no”, some words kat kartun dia.
.
cikgu juna dan pembantu rumah aku pun pernah cakap masa aku takde, juna panggil “mummy”.
.
abc dan 123 mmg dia fasih lama dah. dia identify them individually. tapi entah. dia lebih selesa tak verbal them out.
.
yet.
.
aku ok je. dah biasa. cara pandang pun aku paham dia nak apa. aku mak dia, kot. dia baru pusing je aku tau dah. orang lain je yang tak. ahahahaha.
.
satu mitos yg ramai austism parents mintak aku share selalu adalah “anak autism adalah genius”.
.
this puts pressure on those parents gak aa. sbb org sentiasa tanya “dia ni genius math eh” atau “supertalent dia lukisan eh”? pastu bila tgk budak tu terkebil2 tengok nombor, terpisat2 tak retu lukis— org mcm give that oh-takde-bakat-rupanya look. haha.
.
tak baik aa.
ramai je anak normal yg genius. straight A1.
napa anak normal awak 7G?
.
terkedu, kan?
.
haaaa gitulah rasanya utk some parents. aku ok. sbb aku takde la genius mana, so aku tak rasa adil utk nak anak2 aku genius. belajar tak tinggi, muka biasa2 pun takpe. aku mmg mak simple mimple.
.
yg penting dlm rusuk dia ada الله. jadilah. itu pun tak tau lagi. entah aku salah didik nanti— dia jadi macam aku muda2 dulu. huwaa!!!
.
apa pun. anak adalah individu. it would be unfair to expect them to be a better version of you just because you want to correct your past.
.
mereka bukan pembetulan sejarah kita.
harap dia tak jadi kita tu takpe.
expectation tu.
benda tu yg jahat tu.
buat kita menjahati anak2.
.
just because WE made poor choices, doesnt mean they WOULD make the very same.
.
sbb itu ramai anak2 rebel (walau mmg ada anak rebel sbb saja2 nak jadi brengsek). but commonly, anak2 kita rebel sbb expectation melampau utk kesempurnaan sdgkan pemberi expectation itu sendiri tak sempurna.
.
ketam mengajar anak jalan tegak. mana anak tak hangin. mak pun senget.
Read more
Semua masih beraya lagi ke? Kkaen ada lagi 1 open house kejap lagi. Pastu tamat la riwayat raya pada ...
Media Removed
Semua masih beraya lagi ke? Kkaen ada lagi 1 open house kejap lagi. Pastu tamat la riwayat raya pada tahun ni.. . . Raya paling bermakna sbb tahun ni ada rezeki lebih kkaen boleh lakukan ibadah korban. Hehe. Alhamdulillah.. . . Paling bermakna sbb kkaen boleh makan semua yg kkaen nak tanpa ... Semua masih beraya lagi ke? Kkaen ada lagi 1 open house kejap lagi. Pastu tamat la riwayat raya pada tahun ni.. .
.
Raya paling bermakna sbb tahun ni ada rezeki lebih kkaen boleh lakukan ibadah korban. Hehe. Alhamdulillah..
.
.
Paling bermakna sbb kkaen boleh makan semua yg kkaen nak tanpa diet 🤪. Best tak? Eh korang pun sama tau. Makan je pape, nnti detox balik #curveexclusive. Buang balik semua tu. Senang kan?
.
.
Thank u pd yg sudi try & share frbck korang. Nak tahu tak? Permintaan sgt di juar langkaaan untuk batch pertama dh habis 5k botol. Kkaen pun tk tau korang buat apa stock keluar mcm air. Skrg dah makin surut stock kat HQ.. tmbah2 musim raya semua nak kurus & jaga kesihtan kan. .
.
Drpd start raya sampai hari ni ada je bank in. Kkaen hargai semua tu. So kkaen buat satu contest kurus & menang wang tunai RM300. Syarat dia korang perlu share feedback before & after consume #curveexclusive nnt kkaen plh sorang yg bertuah. Contest sampai hujung bulan 9. Sempat lg siapa nak join tu!
.
.
Postage mungkin ahad / isnin.. pos laju bukak kita terus pos tau.. thank you ❤️
Read more
TAKDE LAGI DAH "TELAN" LIP MATTE SKALI BILA MAKAN ATAU MINUM! . . Dulu mmg timbul masalah.. Klau ...
Media Removed
TAKDE LAGI DAH "TELAN" LIP MATTE SKALI BILA MAKAN ATAU MINUM! . . Dulu mmg timbul masalah.. Klau pergi kenduri kawin.. Atau majlis makan2.. Setiap kali lps mkn atau minum, mesti pucat balik bibir ni.. Mane taknyer.. Warna tu melekat skali kt makanan dan cawan.. Gila apa masuk perut tu.. ... TAKDE LAGI DAH "TELAN" LIP MATTE SKALI BILA MAKAN ATAU MINUM!
.
.
Dulu mmg timbul masalah.. Klau pergi kenduri kawin.. Atau majlis makan2.. Setiap kali lps mkn atau minum, mesti pucat balik bibir ni.. Mane taknyer.. Warna tu melekat skali kt makanan dan cawan.. Gila apa masuk perut tu.. Sejak dari tu, tercari-cari jugak yg elok dan bagus.. Sampai la terjumpa Angelina ni.. LONG LASTING.. Warna pon NUDE, mmg fav ler.. Maklumlah, tak brape nk confident pki kaler2 terang.. hehehe...
.
.
ANGELINA...
.
.
Sejak pakai ni.. Makan sambil jilat2 bibir pon takdak masalah.. Tp takdak la sampai jilat depan org.. Kang org hilang selera nk mkn.. Tp mmg BEST.. Sgt2 WOW! Mcm x caya.. Sbb dia TAHAN LAMA dan tak bazir nk kna sapu byk2 kali.. JIMAT!
.
.
DAN...
.
.
Angelina adalah warna NUDE PINK.. , Dgn olesan yg creamy dan sgt lembut bila dipakai dan sgt selesa, membuatkan bibir anda kelihatan menggiurkan dan gebu..
.
.
====
APA KATA MEREKA?
====
.
.
"BEST! Sng nk match dgn mana2 baju i.. Lg2 Angelina tu sbb color dia nude.. Sekali sapu jer cukup xyah byk2 kali tenyeh hihi.. Korang plzz jgn stop jual lg tau!" - Farah Nordin
.
.
"Biasa mmg ssh nk pakai2 lipmatte ni.. Sbb rasa kering smpai x selesa.. Tp bila try meeraclexrcw ni mmg x kering sgt.. And plg WIN, rasa ringan, x berat mcm bwk tong gas kt mulut.." - Hana
.
.
"I trust kat Che Ta punya taste.. Walaupun kt rumah byk lipmatte lain, tp yg ni plg best tekstur dia.. Soft, ringan and tak kering.. Nk padam pon x susah sgt.. Mmg x silap i percaya Che Ta punya citarasa.. Good job guys!" - Fatin
.
.
RM49 sahaja sebatang!

0199633618
0199633618
0199633618
Read more
Alhamdulillah, selesai business talk with my lovely introducer in this lovely takaful business..<span class="emoji emoji263a"></span>️ . . Thanks ...
Media Removed
Alhamdulillah, selesai business talk with my lovely introducer in this lovely takaful business..️ . . Thanks sbb kenalkan saya dgn industri takaful dan PRUDENTIAL..️ Seronok berada dalam industri ni sbb dapat kenal ramai orang, dapat kenal macam-macam jenis kerenah orang, hehe.. So, ... Alhamdulillah, selesai business talk with my lovely introducer in this lovely takaful business..☺️
.
.
Thanks sbb kenalkan saya dgn industri takaful dan PRUDENTIAL..❤️
Seronok berada dalam industri ni sbb dapat kenal ramai orang, dapat kenal macam-macam jenis kerenah orang, hehe..
So, business takaful ni sgt mematangkan sy..
Alhamdulillah.. ☺️
.
.
Selain dapat bantu seramai mungkin untuk ada perlindungan demi masa depan mereka, mengeratkan silaturrahim, kat sini juga sy rasa seronok bekerja walaupun takda dalam list cita-cita pun untuk menjadi Perunding Takaful.. ☺️
.
.
Masa awal-awal dulu, 2016 banyak je benda2 negatif yg cakap xda masa depan la apa la..
Percaya tak rezeki tu milik Allah?
Kalau mertua nak reject pasal jd Perunding Takaful sbb nak yg keje gomen jgn marah tau, mebi dorang tak tahu kot yg increment perunding takaful setahun RM2000-RM4000 atau lebih lagi.. 😜😜🙊🙊
Nasib baik kita dapat mertua yg baik sgt2..
Keluarga yg menyokong 200%..
Hihi Alhamdulillah ❤️❤️
.
.
Apa pun yg kita buat, lakukan dgn seikhlasnya dgn rasa amanah dan tanggungjawab, InshaAllah segala urusan kita akan dipermudahkan..☺️
Dan percayalah, Rezeki itu milik Allah.. 😊
Semoga kita semua diberikan rezeki yg berkat dan melimpah ruah.. ☺️🌹
.
.
With my lovely business partner Syafiqah Roslan😘
.
.
Yours Truly,
Nur Aiza Amira,
Prudential Bsn Takaful Consultant.
.
.
#aizaamiraprubsn #prudential #prubsntakaful
Read more
Kisah mlm tadi.. kelab yg che suka pegi sejak 20 tahun lebih dulu.. diserbu oleh segala badan kerajaan ...
Media Removed
Kisah mlm tadi.. kelab yg che suka pegi sejak 20 tahun lebih dulu.. diserbu oleh segala badan kerajaan yg ada.. kementerian wilayah persekutuan.. imigresen.. kastam.. jawi.. syarikat bekalan air.. polis & ngo.. Ops benteras aktiviti haram katanya.. che baru sampai kat parking lot masa ... Kisah mlm tadi.. kelab yg che suka pegi sejak 20 tahun lebih dulu.. diserbu oleh segala badan kerajaan yg ada.. kementerian wilayah persekutuan.. imigresen.. kastam.. jawi.. syarikat bekalan air.. polis & ngo.. Ops benteras aktiviti haram katanya.. che baru sampai kat parking lot masa operasi baru nak start.. so che tgk dari luar jer.. baru nak bukak tarian aring king king king mlm tadi 🤣🤣.. dah byk kali sebenarnya serbuan dan pemeriksaan dibuat kat situ.. so dah biasa dah pun.. tapi bila baca komen2 org kat portal2 berita online tadi jadik hangin.. 1st dorg kaitkan kerajaan.. samada dulu atau skrg.. 2nd sumpah seranah terhadap org2 yg pegi situ.. Nampak sgt ops ni dibuat sbb nak tutup pandangan masyarakat kononya kerajaan skrg pro lgbt.. so carik ler tmpt2 yg terkenal utk lgbt.. manakala skrg ni org dah x ke sana dah.. yg pegi ramai warga asing jer.. sbb org tempatan x berapa nak mampu bayar cover charge.. so dorg turun dgn beratus org nak buat tangkapan.. hujung2 dlm tu ada 50 org jer.. apo.. aktiviti haram apa yg dibenteraskan sgt kat situ??!! Sah2 ler kelab tu ada lesen.. beroperasi secara sah.. sah atas lesen tmpt hiburan.. org yg dtg tu yg gay.. bukan lesen kelab gay!!! Ada paham x??!! yg dtg ramai org luar nak tgk show & menari2 jer.. kalau jawi nak dakwa org islam, ada berapa kerat jer dlm tu.. itu pun kwn2 che yg buat show dlm tu.. dpt lah saman atas kesalahan lelaki berlagak wanita.. Dakwaan tu sebenarnya jawi boleh keluarkan kat pelakon2 & pelawak2 yg x sudah2 berpakaian wanita kat tv!!! Ramai buat!!! X pulak kena??!! Double standard ke hukum bila manusia jatuhkan hukum??!! Tapi yg poyo smlm bukan jabatan2 kerajaan.. tapi ngo!!! Che dpt tau ngo yg terlibat smlm adalah dari ngo satu ni.. dorg mcm kera dpt bunga smlm!!! Buat provokasi.. polis sendiri pun cool jer!!! Dorg ni pulak yg lebih2.. siap ada yg ckp kalau dia ada gari dia dah gari dah org dlm tu.. atas kesalahan apa sundel??!! Menari rancak??!! Bodoh!!! Polis tau lah nak menjalankan tugas dorg.. ko yg baru diberi tugasan x berapa berapa jam tu lebih sudu dari kuah lak!!! Ni gerenti jenis org2 yg apply polis x lepas.. askar x lepas.. mmg otak ada ruang kosong.. bodoh!! 😅😅😅
Read more
kenapa aku takut bila dapat soalan pasal nak betulkan orang? . sebab aku sendiri ada hari miss subuh. jam 9 baru terbangun. sebab suami aku sendiri masih belum mampu berhenti rokok. sebab aku sendiri masih tak mampu senyum setiap kali dibaling tahi. sebab suami aku sendiri masih lupa bertahmid ... kenapa aku takut bila dapat soalan pasal nak betulkan orang?
.
sebab aku sendiri ada hari miss subuh. jam 9 baru terbangun. sebab suami aku sendiri masih belum mampu berhenti rokok. sebab aku sendiri masih tak mampu senyum setiap kali dibaling tahi. sebab suami aku sendiri masih lupa bertahmid bila dia batuk.
.
jom la fokus betulkan diri sendiri. toksah tanya pasal macammana nak tegur orang.
.
sbb barangkali satu dosa yang buat dia rasa malu dan hina di mata الله itu jauh lebih berharga dari pahala kita yang buat kita rasa cukup bagus di mata الله.
.
aku suka buat sharing kat sini sbb aku nak isukan permasalahan. bukan tuan badannya.
.
aku tak pergi ke ruang komen org dengan gigihnya sibuk nak membetulkan. walau kadang2 orang yang baca caption2 aku yg tersinggung sbb dia yg menelan. serius weh. jgn cari diri dalam org punya tulisan. aku tak berkhutbah tgh2 padang ajak kita semua “mari jadi macam saya” sbb wallahi aku ini jauh sekali dari sempurna. aku sendiri tau الله tau aku siapa.
.
most of the time;
sharing aku pasal aku weh.
.
cuma ye lah. kata nama “kau” tu kan normal bila kau cakap dgn diri sendiri. aku pernah try dah cakap “ok saya. kenapa saya macam ni, saya?” <— weird giler. haha.
.
aku, suami dan keluarga kecil kami masih jauh dari sempurna.
kita semua sama2. banyak lagi dosanya.
.
apa pun;
4 sept nanti, di MHI, ami aye @trihadzir akan perform #DengarMV dan #PenghiburHatiPalingAgung.
.
hehehe.
mami yg ekcaitedd.
Read more
Nampak tak apa tu?? Kisahnya petang tadi Ah kak bertemu customer yg menggunakan feminin wash jsd ...
Media Removed
Nampak tak apa tu?? Kisahnya petang tadi Ah kak bertemu customer yg menggunakan feminin wash jsd ni.. Alhamdulillah.. Dia kata, pakai pencuci tu tarik keluar segala keputihan yg bersarang dlm miss v dia. Gembira juga dia sbb, previously, dek kerana keputihan teruk, dia rasa tak.seronok ... Nampak tak apa tu?? Kisahnya petang tadi Ah kak bertemu customer yg menggunakan feminin wash jsd ni.. Alhamdulillah..
Dia kata, pakai pencuci tu tarik keluar segala keputihan yg bersarang dlm miss v dia. Gembira juga dia sbb, previously, dek kerana keputihan teruk, dia rasa tak.seronok sbb becak bila.bersama suami.

Bila da gunakan feminin wash jsd ni.. suami dia siap tanya lah.. apa yg si isteri pakai?
Jeng jeng jengggg..
Isteri dia bijak, cuma jawab, tak yah tau,bayarkan je kalau nak sedap. :) Sampaikan bila satu kali tu balik umah mak, tertinggal feminin wash jsd.. suami suh pegi beli lagi, letak kat umah mak pulak. Biar senang!

Dia da jatuh cintaaaa!!!
Sedap le tuu odok da angiii tak ucuk ashemm lagi 😉klau brminat pm @wassap 0193787108
Read more
Honestly saya tak berapa suka nak layan cite yg slow, tp utk filem Pulang ni, sy berjaya tggu smpai ending sbb nk tau apa yg jadi..nangis jugak tapi ade cover sikit2 takut rosak make up hahaha...Jangan lupa saksikan filem #pulangthemovie esok !!!! #supportlocalmovie ️ @remyishak @puteriaishahofficial ... Honestly saya tak berapa suka nak layan cite yg slow, tp utk filem Pulang ni, sy berjaya tggu smpai ending sbb nk tau apa yg jadi..😢nangis jugak tapi ade cover sikit2 takut rosak make up hahaha...Jangan lupa saksikan filem #pulangthemovie esok !!!! #supportlocalmovie ⭐️ @remyishak @puteriaishahofficial @erwin_dawson @syazuwanhassan dan ramai lagi..🔥🔥🔥 “Tapi hidup masih susah, sebab itu dia berlayar lebih jauh dari orang lain, kerja lebih kuat dari orang lain” - Che Thom
Read more
They called this bridge, “ Shaitan Chomrong “ haha sebab apa tau? Sbb tangga chomrong paling mental ...
Media Removed
They called this bridge, “ Shaitan Chomrong “ haha sebab apa tau? Sbb tangga chomrong paling mental kalah klcc punya tangga! ( kot ada tangga lah, 100x klcc tangga dia!!! ). #roadtoannapurna #ameytakesannapurna #kathmandu #nepal #airasiaallstars #daretodream #vscocam #vsvo They called this bridge, “ Shaitan Chomrong “ haha sebab apa tau? Sbb tangga chomrong paling mental kalah klcc punya tangga! ( kot ada tangga lah, 100x klcc tangga dia!!! ). #roadtoannapurna #ameytakesannapurna #kathmandu #nepal #airasiaallstars #daretodream #vscocam #vsvo
Kekadang stress gak bila org hari hari tegur.. ma kenapa kurus ni? Ni aku nak bgtau kat korg ni.. 1- ...
Media Removed
Kekadang stress gak bila org hari hari tegur.. ma kenapa kurus ni? Ni aku nak bgtau kat korg ni.. 1- keturunan aku memang jenis kurus.. even atuk aku.. bapak aku.. abg aku.. semua jenis slim fit..2- korg yg da makin gemok tak jaga badan.. pastu nampak org lain kecik.. .. aku kurus sbb aku jaga ... Kekadang stress gak bila org hari hari tegur.. ma kenapa kurus ni? Ni aku nak bgtau kat korg ni.. 1- keturunan aku memang jenis kurus.. even atuk aku.. bapak aku.. abg aku.. semua jenis slim fit..2- korg yg da makin gemok tak jaga badan.. pastu nampak org lain kecik.. .. aku kurus sbb aku jaga makan.. kekadang makan sehari sekali je bukan sbb takde duit.. sbb aku tau apa fungsi makan dlm hidup.. jadi kpd mereka yg dulu kurus pastu jadi sasa ke taff ke berisi ke gemok ke.. lantak korg la.. aku ok mcm ni.. jgn tanya nape aku kurus lg.. #kalauakubukakbajubadanakusaingbrucelee #takcayamehtry #kecikjetapitryladulu
Read more
Nak gitau ni.. beli ni td sbb br tau apa itu kacang menglembu <span class="emoji emoji1f605"></span> Tp kebetulan ms beli ni tanda harga letak ...
Media Removed
Nak gitau ni.. beli ni td sbb br tau apa itu kacang menglembu Tp kebetulan ms beli ni tanda harga letak letak 2.79 tp harga dlm sistem 3.55. Nasib aku x borong seratus paket #99speedmart #nganyin #kacangmenglembu #thumbs Nak gitau ni.. beli ni td sbb br tau apa itu kacang menglembu 😅 Tp kebetulan ms beli ni tanda harga letak letak 2.79 tp harga dlm sistem 3.55. Nasib aku x borong seratus paket 😆 #99speedmart #nganyin #kacangmenglembu #thumbs
Mineral water...average p.h7.5..nieh lh rhsia cek dptkn kulit cantik sma..nk tau sbb apa...nk ...
Media Removed
Mineral water...average p.h7.5..nieh lh rhsia cek dptkn kulit cantik sma..nk tau sbb apa...nk thu lbih lanjut meh pm cek..0189116344 Mineral water...average p.h7.5..nieh lh rhsia cek dptkn kulit cantik sma..nk tau sbb apa...nk thu lbih lanjut meh pm cek..0189116344
Arini sepatutnya off keja leh bwk ank truna i g jejln tp last² minit kena cancel..sbb apa!!..ada ...
Media Removed
Arini sepatutnya off keja leh bwk ank truna i g jejln tp last² minit kena cancel..sbb apa!!..ada staff benti ngejut..myb dia alah ngandg cm i dulu gamaknya..tp i tabahkan ati dan percaya Allah nk bg rezeki lebey kt i..inshaAllah..amin.. #pic kunci ni sekadar nk bg tau kat i tiap² kejayaan ... Arini sepatutnya off keja leh bwk ank truna i g jejln tp last² minit kena cancel..sbb apa!!..ada staff benti ngejut..myb dia alah ngandg cm i dulu gamaknya..tp i tabahkan ati dan percaya
Allah nk bg rezeki lebey kt i..inshaAllah..amin..
#pic kunci ni sekadar nk bg tau kat i tiap² kejayaan ada kuncinya..
#tp klu cinta atiku #syahrimaniman prasan pic ni dia akan senyum mleret
#kbye
Read more
CLEANSER TIMEWISE 3IN1 . PENCUCCI timewise ada 2 jenis tau, . <span class="emoji emoji1f338"></span>timewise normal to dry <span class="emoji emoji1f338"></span>timewise ...
Media Removed
CLEANSER TIMEWISE 3IN1 . PENCUCCI timewise ada 2 jenis tau, . timewise normal to dry timewise combination To oily. . CLeanser timewise ni sgt best sebb ada formula anti aging dan antara pembersih muka yg paling top di mary kay . sbb apa top? Cleanser ni special utk fight aging selain ... CLEANSER TIMEWISE 3IN1 .
PENCUCCI timewise ada 2 jenis tau, .
🌸timewise normal to dry 🌸timewise combination To oily. .
CLeanser timewise ni sgt best sebb ada formula anti aging dan antara pembersih muka yg paling top di mary kay😁😊
.
sbb apa top? Cleanser ni special utk fight aging selain membersih ada scrubing untuk exfoliate sel mati secara lembut dan ada toner juga didlmnye..
.
💖timewise normal to dry ni its more to creamy,bila kita guna pencuci ni,kita akn rasa seperti ada biji2 yg sgt halus tujuan utk exfoliate kulit secara lembut..apa yg lgi best lepas cuci muka akn lebih segar dan lembut.
.
💖Utk yg combination to oily formula ni pula its more like gel,jernih dan ada juga beads didlmnye..best sgt dan ia berfungsi utk mngawal minyak di sekitar permukaan kulit kita.
.
.
Ada yg nk try tak cleanser yg best ni?? Jom kte berfacial dulu.. 😉😉😉
.
#ilovemymarykay
#cleansermarykay
#timewisemiracle
#jomcantiksama2
#antiaging
Read more
#Repost @acap_inkcranium • • • • • LOMBOK TU BUKAN JAUH SANGAT... DEKAT JE... LEPAS NI JADI LA KAT MALAYSIA PULAK 🇲🇾 BARU LA RAKYAT MALAYSIA SERONOK... KAN RAKYAT MALAYSIA SUKA BERSERONOK DALAM HURU HARA KAN...? - Zul Handy Black. GEMPA BUMI TIDAK JEJAS SOLAT . Diuji dengan ... #Repost @acap_inkcranium
• • • • •
LOMBOK TU BUKAN JAUH SANGAT...
DEKAT JE...
LEPAS NI JADI LA KAT MALAYSIA PULAK 🇲🇾
BARU LA RAKYAT MALAYSIA SERONOK...
KAN RAKYAT MALAYSIA SUKA BERSERONOK DALAM HURU HARA KAN...?
- Zul Handy Black.
🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔸
GEMPA BUMI TIDAK JEJAS SOLAT
.
Diuji dengan gempa bumi pun masih kekal dlm solat. Mungkin dlm fikiran beliau, kalau mati, biarlah mati ketika solat ni
.
Klu kita dlm situasi ni agak2 kita buat apa?
.
Kita x perlu gempa bumi kot. Bagi bola sepak, drama tv3, konsert etc dh cukup utk kita tinggalkan solat
.
Sbb tu Allah x uji kita mcm ni. Sbb Allah tau kita semua LEMBIK..!! Pastu berangan nk masuk syurga
.
*doakan saudara kita di Lombok
.
Regrann from @alkahfiproduction
.
#prayforlombok #alkahfiproduction #digitaldakwah #dakwah24seven #tazkirah1minit #islam #muslim #allah #rasulullah #regrann
Read more
tahun ni paling mendebarkan. tiap2 bulan menang tipis je takpon seri. . tapi yg power dia tak pernah tak cukup. cuma kadang2 tu aku gelojoh kejar sana sini. dan nafsu gajah ni buat hal je.. . semua benda aku gadai sbb nk siapkan hasil karya2 yg dari dulu aku simpan sbb aku tau nnt kalau mampu ... tahun ni paling mendebarkan. tiap2 bulan menang tipis je takpon seri.
.
tapi yg power dia tak pernah tak cukup. cuma kadang2 tu aku gelojoh kejar sana sini. dan nafsu gajah ni buat hal je..
.
semua benda aku gadai sbb nk siapkan hasil karya2 yg dari dulu aku simpan sbb aku tau nnt kalau mampu aku siapkan cantik2 bagi telinga aku ingat semua memori sampai tua.
.
"lagu2 ku yg membunuh ku" sebenarnya bukan lagu2 mu.. dem!
.
ni lagu ni taktau jadi apa.
Read more
We're doing great! Adalah hamba Allah ni.. cross jalan.. tak cukupkan sampai hujung jalan.. then ...
Media Removed
We're doing great! Adalah hamba Allah ni.. cross jalan.. tak cukupkan sampai hujung jalan.. then dengan selambar si mulut laser ni cakap kuat2.. " ish2.. dosa tau main tipu"... dan banyaklah lagi dia ngomel.. mama dia sampai naik malu dn tak mampu nak toleh kat org tu.. siap shu..shu kan ... We're doing great!
Adalah hamba Allah ni.. cross jalan.. tak cukupkan sampai hujung jalan..
then dengan selambar si mulut laser ni cakap kuat2.. " ish2.. dosa tau main tipu"... dan banyaklah lagi dia ngomel.. mama dia sampai naik malu dn tak mampu nak toleh kat org tu.. siap shu..shu kan dia suruh dia diam.. dia boleh cakp.. "adik cakap benda yang betul".. Kkdg cikgu dan ibubapa dah ajar benda baik... buat baik.. tak boleh menipu.. and etc.. tapi keadaan sekeliling kita ni.. mama dia akhirnya tak mampu nk jwb.. cuma iya kan apa yg dia ckp sbb apa yg dia cakap sememangnya betul.
Read more
Abam.. berapa harga pakej survival trip yer? . Rm1480 tidak termasuk flight tiket. . So abam ...
Media Removed
Abam.. berapa harga pakej survival trip yer? . Rm1480 tidak termasuk flight tiket. . So abam cover apa yer ground pakej tu? . Meh whasap abam.. nanti abam bagi detail panjang lebar.. . 0193881505 0193881505 0193881505 . Biasa soalan dr abam: Awak berminat nak borong apa yer ... Abam.. berapa harga pakej survival trip yer?
.
Rm1480 tidak termasuk flight tiket.
.
So abam cover apa yer ground pakej tu?
.
Meh whasap abam.. nanti abam bagi detail panjang lebar.. .
0193881505
0193881505
0193881505
.
Biasa soalan dr abam:
Awak berminat nak borong apa yer di china? Harap awak2 boleh jawab soalan mudah abam nie.. abam perlu tahu supaya mudah abam nk susun jadual.. maklumlah.. kita pergi ramai2.. so abam perlu bahagikan masa seadilnya.. xnak ada peserta abam yg x dapat barang.
.
Biasanya org yg xtau nk cr brg apa di china abam x bg join trip.. sbb abam tau xkan cukup masa kalau kat china abam kena rombak jadual..semata-mata seorang xde hala tujuan..
.
Bisnes kena fokus..bukan hentam jual semua barang..
.
1&2 day kita jalan berkumpulan.. start hari ke-3 dan 4 masing2 berpecah fokus cari barang sendiri.
.
Kalau setiap hari nk jalan bersama mmg x sempat nk cari barang.. .
Ini bukan trip melancong yer..
.
Ini SURVIVAL TRIP..
.
Next time boleh turun sendiri.. abam ajor semua masa trip.. x perlu join trip abam dah..
.
Ramai peserta abam skrg nie dah jadikan guangzhou kampung kedua diorg..alhamdulillah.
.
#pemborongchina #survivaltrip #guangzhou #guangzhoucity #guangzhoutrip #guangzhouchina #memborongdichina #memborongdiguangzhou #jomchina #pakejmemborongdichina
#tripchina #tripborong
Read more
yelah kak..memang ko x tau apa pun pasal penceraian tu sbb ko tau amik laki orang je ahhaaa...tahniah ...
Media Removed
yelah kak..memang ko x tau apa pun pasal penceraian tu sbb ko tau amik laki orang je ahhaaa...tahniah sis ..akhirnya berjaya menjadi no 1 ..but dont forget ya sisthur bila dah jadik no 1 bersedialah untuk menerima yg kedua tau sebab dah ada track rekod dan manalah tau tetiba laki ko dah takda ... yelah kak..memang ko x tau apa pun pasal penceraian tu sbb ko tau amik laki orang je ahhaaa...tahniah sis ..akhirnya berjaya menjadi no 1 ..but dont forget ya sisthur bila dah jadik no 1 bersedialah untuk menerima yg kedua tau sebab dah ada track rekod dan manalah tau tetiba laki ko dah takda hati dekat ko pulak...
#bolehketidurmalam #sistanyaje #takrasabersalahke
Read more
harini muka mekcah memang blurr seharian. duk tekejut xhabis lagi. nak tau dak sbb apa? sila swipe ...
Media Removed
harini muka mekcah memang blurr seharian. duk tekejut xhabis lagi. nak tau dak sbb apa? sila swipe tepi 😛 harini muka mekcah memang blurr seharian. duk tekejut xhabis lagi. nak tau dak sbb apa? sila swipe tepi 👉👉😛
ada yang berminat toner eskinol tak? toner latest abad ini hihi nak masuk tahun baru dah uiii taknak ...
Media Removed
ada yang berminat toner eskinol tak? toner latest abad ini hihi nak masuk tahun baru dah uiii taknak ke kulit ploles gebu gebas 🥰 saya pun pakai tau, walaupun dah cuci muka, then sapu toner ni lak, Allah masih kotor kulit muka hihi tapi okay la pakai toner ni sbb menghilangkan kotoran dkt muka ... ada yang berminat toner eskinol tak? toner latest abad ini hihi nak masuk tahun baru dah uiii taknak ke kulit ploles gebu gebas 🥰 saya pun pakai tau, walaupun dah cuci muka, then sapu toner ni lak, Allah masih kotor kulit muka hihi tapi okay la pakai toner ni sbb menghilangkan kotoran dkt muka uolls sambil merawat. apa tunggu lagi? jom grab 😄 yg mana nak tahu detail, boleh cepat cepat pm tepi 🌹🌹
Read more
Loading...
Load More
Loading...