Loading Content...

Siap packing skali

Loading...


Unique profiles
2
Most used tags
Total likes
0
Top locations

Average media age
950.1 days
to ratio
PAKEJ 3 RM 1 Salam semua.. Risau harga barang asyik naik.. Now #doorgiftrm1 is back!!! -RM1 sahaja ...
Media Removed
PAKEJ 3 RM 1 Salam semua.. Risau harga barang asyik naik.. Now #doorgiftrm1 is back!!! -RM1 sahaja untuk #ziplock dan isian.. -Siap packing skali.. -MIN ORDER 100pcs -kami dah buka tempahan mulai malam ini untuk majlis bulan 4 dan 5. -pakej jimat lagi berbaloi!! Klik follow @mrmscollections ... PAKEJ 3 RM 1
Salam semua.. Risau harga barang asyik naik..
Now #doorgiftrm1 is back!!!
-RM1 sahaja untuk #ziplock dan isian..
-Siap packing skali..
-MIN ORDER 100pcs -kami dah buka tempahan mulai malam ini untuk majlis bulan 4 dan 5.
-pakej jimat lagi berbaloi!! Klik follow @mrmscollections @mrmscollections @mrmscollections @mrmscollections @mrmscollections @mrmscollections @mrmscollections @mrmscollections -BERMINAT??cepat2x watsapp 0132325399 or pm fb kami..
p/s: biar kami yg rugi...tp kami puas hati sbb dpt tlg anda.. #doorgift #doorgiftrm1 #doorgifts #doorgift2017 #doorgiftidea #doorgiftmurah #doorgiftperkahwinan #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #kraft #rustic #vintage #craft #craftbox #jajan #nikah #vscocam #vsco #vipdoorgift #igers #kahwin #Doorgiftyassin #ziplock #paperbag #wedding #gift #weddinggift #Regrann
Read more
Loading...
PAKEJ 3 RM 1 Salam semua.. Risau harga barang asyik naik.. Now #doorgiftrm1 is back!!! -RM1 sahaja ...
Media Removed
PAKEJ 3 RM 1 Salam semua.. Risau harga barang asyik naik.. Now #doorgiftrm1 is back!!! -RM1 sahaja untuk #ziplock dan isian.. -Siap packing skali.. -MIN ORDER 100pcs -kami dah buka tempahan mulai malam ini untuk majlis bulan 4 dan 5. -pakej jimat lagi berbaloi!! Klik follow @mrmscollections ... PAKEJ 3 RM 1
Salam semua.. Risau harga barang asyik naik..
Now #doorgiftrm1 is back!!!
-RM1 sahaja untuk #ziplock dan isian..
-Siap packing skali..
-MIN ORDER 100pcs -kami dah buka tempahan mulai malam ini untuk majlis bulan 4 dan 5.
-pakej jimat lagi berbaloi!! Klik follow @mrmscollections @mrmscollections @mrmscollections @mrmscollections @mrmscollections @mrmscollections @mrmscollections @mrmscollections -BERMINAT??cepat2x watsapp 0132325399 or pm fb kami..
p/s: biar kami yg rugi...tp kami puas hati sbb dpt tlg anda.. #doorgift #doorgiftrm1 #doorgifts #doorgift2017 #doorgiftidea #doorgiftmurah #doorgiftperkahwinan #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #kraft #rustic #vintage #craft #craftbox #jajan #nikah #vscocam #vsco #vipdoorgift #kahwin #Doorgiftyassin #ziplock #paperbag #wedding
Read more
الحمد لله Aktiviti penuh kita hari ini. Dari awal pagi bersenam dengan militer tni dan anak2 posko. ...
Media Removed
الحمد لله Aktiviti penuh kita hari ini. Dari awal pagi bersenam dengan militer tni dan anak2 posko. Lepas tu kami pilih sapi untuk di korbankan besok kerna kita nak buat kenduri makan ramai2 petang esok, diteruskan dengan beli barang2 keperluan untuk penduduk, siap packing skali dengan ... الحمد لله
Aktiviti penuh kita hari ini. Dari awal pagi bersenam dengan militer tni dan anak2 posko. Lepas tu kami pilih sapi untuk di korbankan besok kerna kita nak buat kenduri makan ramai2 petang esok, diteruskan dengan beli barang2 keperluan untuk penduduk, siap packing skali dengan cuaca panas. Nasib baik budak2 ni ajak mandi sungai yang sejuk tadi..
.
.
kami disini di layan seperti keluarga dieorang sendiri itu yang buat lagi happening tu. Budak2 Lombok yang arrange semua agihan bantuan ni pun sangat2 hebat. Aku banyak belajar pasal dugaan2 penduduk yg menghadapi tragedi gempa bumi ni. Kalau nak tengok secara dasarnya kita takkan tau sampai lah budakw lokal ni share story dieorang. Brutal & horror jugak la.
.
.
Aku bersyukur kerna tergerak untuk bersama misi kecemasan ini dan bersyukur akitiviti amal ini didukung oleh majoriti orang2 dikeliling dengan cara mendonate dan lain2. Terima kasih warga Malaysia yang tidak putus menyalurkan bantuan keseluruh dunia. Apakan lagi saudara tetangga kita INDONESIA yang sedang diuji.
.
.
Tak sabar untuk program esok pulak!
Terima kasih buat semua teman2 yang komen dan dm doakan keselamatan kami. ❤ korang.
#csmkelombok .
.
Foto oleh @aqlmuaz
Read more
Loading...