Loading Content...

Til dig kã¦rlighed savner

Loading...


Unique profiles
13
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Greve landsby Kirke, Ledøje, Kobenhavn, Denmark, Aarhus, Denmark
Average media age
737.2 days
to ratio
Tænk engang... endnu et år er gået <span class="emoji emoji1f499"></span> jeg savner dig for hver dag der er gået. Jeg takker dig for de mange ...
Media Removed
Tænk engang... endnu et år er gået jeg savner dig for hver dag der er gået. Jeg takker dig for de mange år vi fik og for en barndom og opvækst der er uforglemmelig. Der er uden tvivl så mange ting jeg mangler dig til og uden tvivl så mange ting jeg gerne ville have delt med dig i den fremtid vi aldrig ... Tænk engang... endnu et år er gået 💙 jeg savner dig for hver dag der er gået. Jeg takker dig for de mange år vi fik og for en barndom og opvækst der er uforglemmelig. Der er uden tvivl så mange ting jeg mangler dig til og uden tvivl så mange ting jeg gerne ville have delt med dig i den fremtid vi aldrig får.
Du har vist mig en verden fuld af kærlighed og mirakler, du har vist mig vejen til et rigt og givende liv.
Du var verdens bedste storebror og Jeg elsker dig for altid, Mathias 💙💙 #ubetingetkærlighed
Read more
Loading...
Jeg savner min mor rigtig meget idag... og det er der god grund til. Det er idag hendes fødselsdag, ...
Media Removed
Jeg savner min mor rigtig meget idag... og det er der god grund til. Det er idag hendes fødselsdag, og vi skulle ha' været sammen og fejret hende! Men sådan skulle det ikke være.. Jeg savner hende og alt det vi havde sammen... noget jeg aldrig for igen! Det gør så ondt indeni, at du ikke længere ... Jeg savner min mor rigtig meget idag... og det er der god grund til. Det er idag hendes fødselsdag, og vi skulle ha' været sammen og fejret hende! Men sådan skulle det ikke være.. Jeg savner hende og alt det vi havde sammen... noget jeg aldrig for igen! Det gør så ondt indeni, at du ikke længere er i blandt os. Jeg håber inderligt at du er lykkelig, der hvor du er, jeg prøver ihvertfald og jeg synes enlig jeg er kommet langt, og jeg er ved at finde fodfæste igen... men jeg mangler dig mor! Kærlighed til dig i himlen, kære mor ❤️ #happybirthdaymom
Read more
Min Cornelia. 1 år i dag <span class="emoji emoji1f60d"></span> Hvis man kunne bestille et barn havde jeg uden tøven bestilt dig! Barnet ...
Media Removed
Min Cornelia. 1 år i dag Hvis man kunne bestille et barn havde jeg uden tøven bestilt dig! Barnet der sover om natten, spiser sig igennem dagen, griner af alle mine dårlige jokes og siger vov-vov, når du ser din fars behårede brystkasse. Jeg vil altid passe på dig og jeg har kriller i maven over ... Min Cornelia. 1 år i dag 😍 Hvis man kunne bestille et barn havde jeg uden tøven bestilt dig! Barnet der sover om natten, spiser sig igennem dagen, griner af alle mine dårlige jokes og siger vov-vov, når du ser din fars behårede brystkasse. Jeg vil altid passe på dig og jeg har kriller i maven over alt det, du giver mig hver dag. På din 1 års fødselsdag vil jeg sende en kærlig hilsen til din far. Hvor er du heldig du har fået ham. Manden der altid har min og din ryg, manden der altid tænker på os to, før sig selv og manden der aldrig brokker sig, aldrig bliver indebrændt og altid siger “JA!”, “selvfølgelig!” og “intet problem!”. Det er en gave at have en far, som ham og jeg håber at hans overskud og tålmodighed overfor alt og alle er noget du ser og tager med dig videre. De fleste forældre siger at de ikke kan huske livet fra før de fik børn - det kan jeg godt huske! Tydeligt. Og jeg savner det. Jeg savner tosomheden, jeg savner spontaniteten, nogle gange savner jeg endda din far, min mand, selvom han er lige ved siden af os. Sådan er det også at blive forældre, tror jeg. Selvom man forbereder sig og tror man ved alt, så kan man aldrig forberede sig på den kærlighed man nu har til sit barn og skal dele. Nogle dage har jeg givet dig SÅ meget kærlighed at jeg ikke har mere tilbage til din far. Og ved du hvad han siger? Han siger: “det er fair - kan jeg gøre noget for dig?” Armen altså, hurra for dig og hurra for din far, hvor er jeg heldig med jer to! 👨🏻👱🏻‍♀️👧🏼🎊❤️ @dsaouma #corneliachiller #1majbaby #youbetterbeacoolmom #ellegaardsaouma #youbetterbecute #denperfektemandslårtiligen
Read more
Det er svært at sige 2017, uden at disse mennesker kommer i mine tanker. I 2017 har jeg stort set ikke ...
Media Removed
Det er svært at sige 2017, uden at disse mennesker kommer i mine tanker. I 2017 har jeg stort set ikke været i Danmark, alt i alt har jeg nok bare været hjemme i 2 måneder! Mit hjem har i snart et år været på Tenerife, og det er også der jeg har mødt - og blevet genforenet - med nogle af mine aller’nærmeste ... Det er svært at sige 2017, uden at disse mennesker kommer i mine tanker.
I 2017 har jeg stort set ikke været i Danmark, alt i alt har jeg nok bare været hjemme i 2 måneder! Mit hjem har i snart et år været på Tenerife, og det er også der jeg har mødt - og blevet genforenet - med nogle af mine aller’nærmeste venner! Jeg er så taknemlig for i år, og for de mennesker der har stået ved min side i godt og ondt!
-
- Las Floritas - I har igennem 3-6 måneder givet mig så meget kærlighed at det stadig bobler i kroppen på mig!
Tak for at lade mig være en del af jeres helt fantastiske team! ❤️
-
- De 3 smukkeste, dejligste og sødeste svenske damer - jeg gør det kort her; Uden jer, ville jeg være en helt forkert Camilla!
Tak for alt I giver mig! ❤️
-
- Tiina - du er helt fantastisk, og jeg savner dig så utroligt meget hernede! Du kunne altid få mit humør op igen! Også selvom jeg er en idiot nogle gange - JEG VED DET GODT, MEN DET FORSENT NU!!
Tak for dig!❤️
-
- Alice - min dejlige roomie! Inden du kom ind i CC’s Palace, vidste jeg ikke om jeg ville hade dig, eller hvad jeg ville synes om dig. Det var med frygt at skulle møde dig! Men i dag er du en af mine absolutte favoritter i hele verden! Du gør det så let at elske dig! Du er fantastisk!
Tak for at du har fyldt en tom plads i mit hjerte ud efter din ankomst i mit liv!❤️
-
- Miranda - you are my rock. Uden dig havde jeg været helt lost. Alt det du har lært mig det seneste år, alt den kærlighed du giver mig hver eneste dag - jeg vil aldrig være foruden dig! Du har den største plads i mit hjerte, og har haft det nærmest fra dag ét! Go be a bear!🐻
Tak for altid at gribe og få mig op at stå, hver gang jeg falder!❤️
-
- Swanies - til sammen er vi en helt ustoppelig trio! I gør mig glad.. I gør at savn bliver smertefuldt.. jeg savner jer mere end noget andet, og jeg ser så meget frem til at vi ses igen! Kærligheden til jer to når ingen ende!
Tak for at I kan holde mig ud selvom jeg er et jaloux monster som vil have jer for mig selv... 🙄❤️
-
Håber 2018 bliver bare halvt så godt som 2017 med nye rejser, oplevelser og mennesker!
Read more
Tro kan flytte, tro kan redde mennesker, helbrede, skænke kærlighed og ro. Men i hverdagslivet ...
Media Removed
Tro kan flytte, tro kan redde mennesker, helbrede, skænke kærlighed og ro. Men i hverdagslivet savner de fleste alligevel troen. Det er tvivlen og frygten, der får lov til at råde. I de kommende måneder vil jeg sætte fokus på tro og sjæl. Foråret handlede om krop, nu er efteråret på vej og ... Tro kan flytte, tro kan redde mennesker, helbrede, skænke kærlighed og ro. Men i hverdagslivet savner de fleste alligevel troen. Det er tvivlen og frygten, der får lov til at råde.
I de kommende måneder vil jeg sætte fokus på tro og sjæl.
Foråret handlede om krop, nu er efteråret på vej og det er et oplagt tidspunkt at søge indad.
Arbejde mere med dybden og søge de ændringer der i sidste ende skal skabe den forandring der kan være nødvendig for at sætte eget liv på nye skinner.
Bønnen er i fokus når vi skal arbejde med vores tro.
Og hver dag klokken 11:11 i den kommende uge vil jeg lægge ud med en bøn 'live' her på Instagram.
Jeg vil ikke blande mig mht hvilken Gud du vælger at bede til. Eller om det er naturen, universet, moder jord.
Mit ærinde er troen, bønnen og taknemmeligheden; jeg mener vi har brug for at aktivere de dybe værdier, skabe mening og sammenhæng i vores liv.
Du kan bede med om muligt, eller selv vælge eget tidspunkt for egen bøn.
Jeg kan med sikkerhed love dig, at denne stærke, daglige handling vil gøre en forskel i dit liv.
Se dette som et 'fordybelses' eksperiment.
Hvor meget kan vi flytte sammen, hvor meget kan vi flytte indeni os selv...
Meget tænker jeg...
Hvad vil du bede om?
Hvad er vigtigt for dig?
#minbøn #11:11
#smågrebstorforskel
#påvandring #menneskerpåvej
Read more
For at være lykkelig med andre, må man kunne være lykkelig med sig selv. Før man kan elske andre, ...
Media Removed
For at være lykkelig med andre, må man kunne være lykkelig med sig selv. Før man kan elske andre, må man være i stand til at elske sig selv. Man må ’leve’ det man tror på. Kærlighed er ikke noget man kan tvinge ned over andre og ikke noget man kan forlange at få. Kærligheden kommer, når man forlader ... For at være lykkelig med andre, må man kunne være lykkelig med sig selv.
Før man kan elske andre, må man være i stand til at elske sig selv.
Man må ’leve’ det man tror på.
Kærlighed er ikke noget man kan tvinge ned over andre og ikke noget man kan forlange at få.
Kærligheden kommer, når man forlader alle krav og respekterer, at det menneske man står overfor, muligvis har en helt anden dagsorden og ser verden fra en helt anden vinkel.
Den sande kærlighed viser sit ansigt, når man tør elske uden at forvente at blive elsket tilbage.
Som moderen, med det lille barn på armen. Som mødre elsker vi bare.. kys, kærtegn og opmuntring skal ikke nødvendigvis honoreres med et ’i lige måde’, eller ’jeg savner også dig’. Vi stiller ikke dette lille menneske til regnskab for alle handlinger, men hjælper det kærligt og i respekt, til at træffe de rigtige beslutninger.
Hvorfor er det så lige, at vi i den ’voksne’ kærlighed har en række forestillinger om ægte kærlighed, og har brug for særlige anledninger til at fejre det.
Bliver skuffet, hvis en bryllupsdag ikke bliver husket, hvis der ikke kommer en blomst i ny og næ. Kræver tilstedeværelse og konstant opmærksomhed. Bliver skuffet, hvis vi ikke føler os set, hørt eller elsket højt nok tilbage.
Selv i den tætteste alliance kan vi ikke forvente at blive forstået og vi kommer aldrig selv helt til at forstå hele omfanget og dybden af de mennesker vi elsker. Vi kan kun arbejde på at forstå os selv lidt bedre hele tiden. Starte med at elske os selv og indse, at også vi er i en konstant proces.
Det vi drømte om i går er ikke nødvendigvis det samme vi drømmer om i dag, og hvis vi selv ønsker at blive forstået og elsket, efterspørger tolerance i forhold til de lunefulde følelser og det stadige skift i humør og behov, så bliver vi simpelthen nødt til at give den samme gave tilbage.
Holde vores kæft for bebrejdelser og etablere en dialog, der ikke kun handler om egne behov.
Du kan ikke styre kærligheden i den retning du ønsker den. Du kan kun vande den, og pleje den, og elske den… dér hvor den gror, frit.
#kærlighed #nærhed #altdetdukan #glæde #pernilleaalund #nordic #summer #dyreliv
Read more
Loading...
Kære lille Villads <span class="emoji emoji1f499"></span> Nu må du gerne komme hjem! Huset er pludselig SÅ tomt uden dig... De sidste 24 ...
Media Removed
Kære lille Villads Nu må du gerne komme hjem! Huset er pludselig SÅ tomt uden dig... De sidste 24 timer har været dejlige, befriende, afslappende og med fuld fokus på din mor og far Vi har trænet, været ude at spise god mad i selskab med skønne venner, vi har fået lækre cocktails, sovet uden ... Kære lille Villads 💙 Nu må du gerne komme hjem! Huset er pludselig SÅ tomt uden dig... De sidste 24 timer har været dejlige, befriende, afslappende og med fuld fokus på din mor og far 👫 Vi har trænet, været ude at spise god mad i selskab med skønne venner, vi har fået lækre cocktails, sovet uden at blive vækket, spist popcorn til morgenmad (i sengen 😅🍿), vi har set fjernsyn, ordnet lidt småting herhjemme og vi har vist bare hygget os og gjort alle de der ting, som vi også gjorde, inden du kom - og det har været #topdollar 😎🤩🎉 Men ved du hvad? Vi savner dig og dit dejlige smil, dit grin og alt din kærlighed. Ja selv dine hysteriske raserianfald - nej vent, dem savner vi ikke... Kan du lade dem ligge oppe hos mormor og morfar? 😉😂 Hvis ikke, så skynd dig hjem alligevel. Vi mangler dig og har pludselig fundet ud af, at du jo faktisk er hele vores lille verden ❤️🌍 Og heldigvis for det. Det og dig vil vi aldrig nogensinde være foruden! Kom hjem V 😍 #søndag #familie #kærlighed #youmakemyheartsmile #lillev
Read more
Henrik Øgendal jeg savner dig virkeligt meget og jeg tænker hele tiden på, at jeg skal ringe til dig, ...
Media Removed
Henrik Øgendal jeg savner dig virkeligt meget og jeg tænker hele tiden på, at jeg skal ringe til dig, savner vores snakke mange gange om dagen. Du var et fantastisk menneske og vi havde det så sjovt sammen. Nu er der sommerferie lige om lidt, og mine tanker går på vores sidste sejltur i det franske, ... Henrik Øgendal jeg savner dig virkeligt meget og jeg tænker hele tiden på, at jeg skal ringe til dig, savner vores snakke mange gange om dagen. Du var et fantastisk menneske og vi havde det så sjovt sammen. Nu er der sommerferie lige om lidt, og mine tanker går på vores sidste sejltur i det franske, som blev en magisk dag pga. Dig. Ny skal vi ned til Cannes igen og jeg håber vi får mulighed for at sejle med din båd og din familie, drikke pastis og rose vin og bade i din ånd. Jeg vil aldrig glemme dig, du var fandme en god ven. Jeg tar en Jack alene med dig i mine tanker. Ved du holder en fest for alle i himlen. Dj var din anden kærlighed. Mad og selskab var dit et og alt. Hele Bistro Boheme savner dig. Tak for dig min ven.tårene triller men jeg ved du heller ville havde været her og sagt mig i mod.
Read more
Loading...
Tillykke med fødselsdagen<span class="emoji emoji1f497"></span> Tænker stadig meget på dig hver dag. Nogle gange ville jeg ønske man ...
Media Removed
Tillykke med fødselsdagen Tænker stadig meget på dig hver dag. Nogle gange ville jeg ønske man kunne spole tiden tilbage til, hvor du stadig var her hos os. Savner dig forsat hver dag og vil nok altid gøre det. Dit altid glade smil, dine trygge øjne og din underlige, men helt egen form for virkelig ... Tillykke med fødselsdagen💗 Tænker stadig meget på dig hver dag. Nogle gange ville jeg ønske man kunne spole tiden tilbage til, hvor du stadig var her hos os. Savner dig forsat hver dag og vil nok altid gøre det. Dit altid glade smil, dine trygge øjne og din underlige, men helt egen form for virkelig sjove humor, som altid får mig til at grine lidt for mig selv. Det jeg savner mest er nok din altid så store og ægte kærlighed for folk omkring dig, hvor du altid formåede at gøre hvert enkelt forhold eller venskab unikt og smukt på sin helt egen måde. Jeg forsøger stadig kun at se lyset og det smukke frem for det mørke. Jeg tænker kun på vores gode stunder, som der heldigvis var klart overtal af, frem for den sidste hårde del af din tid som jeg også ved du ville have ønsket, at jeg skulle. Det er dog stadig svært at leve uden dig. Specielt, når der er så mange oplevelser og nye spændende typer af mennesker osv. som man så gerne vil fortælle om. Så mange ting, som man plejede at nyde at snakke med dig om. Tror dog stadig du kigger med, som jeg efterhånden har fået mange underlige oplevelser og tegn på. Tror også du forsat viser vejen for dem du holder af og for dem, der holdte af dig!
Håber du får og har haft verdens bedste dag, hvor end du er. Forhåbenligt med en masse kram og folk, der holder af dig. Solopgangen her i Afrika var utrolig smuk imorges. Det kan ifølge mig kun symbolisere, at du og dit smukke sind stadig er her. Du vil altid være i mit hjerte - Elsker dig 💗💗💗
Read more
Den 24. December vil altid være hård! Det er her vi samles og har det godt og snakker om alt og ingenting! ...
Media Removed
Den 24. December vil altid være hård! Det er her vi samles og har det godt og snakker om alt og ingenting! Men vi mangler en betydningsfuld mand, men vi ved han er med os bare ikke rundt om bordet til julemiddagen! ️ Far jeg savner dig og ville ønske jeg ku fortælle dig hvordan det går! ️ Evig kærlighed ... Den 24. December vil altid være hård! Det er her vi samles og har det godt og snakker om alt og ingenting! Men vi mangler en betydningsfuld mand, men vi ved han er med os bare ikke rundt om bordet til julemiddagen! ❤️ Far jeg savner dig og ville ønske jeg ku fortælle dig hvordan det går! ❤️ Evig kærlighed til min superhelt! #julen2017 #hjerternesfest #24december #savn
Read more
Savner dig ubeskriveligt meget lillemor - følger stadig din rytme kl. 8, 12, 18 og især kl. 19, hvor ...
Media Removed
Savner dig ubeskriveligt meget lillemor - følger stadig din rytme kl. 8, 12, 18 og især kl. 19, hvor du tit ringede for at sige godnat. Savner dine bløde hænder, din pudder- og læbestiftduft, de utallige minder om hjemmebag, rarbarbergrød med mandler, nyvasket og nystrøget tøj, perlekæder, ... Savner dig ubeskriveligt meget lillemor - følger stadig din rytme kl. 8, 12, 18 og især kl. 19, hvor du tit ringede for at sige godnat. Savner dine bløde hænder, din pudder- og læbestiftduft, de utallige minder om hjemmebag, rarbarbergrød med mandler, nyvasket og nystrøget tøj, perlekæder, armbånd, silketørklæder, touperet hår, røde negle, grønlandsk venindesnak, højhælede sko, en hånd i min, lyden af dine sutsko og den knirkende rollator og dit 'love you too'. Har stadig ikke vænnet mig til at du ikke er her og lige i dag gør det ekstra ondt ❤️ Sender lidt ekstra kærlighed ud i universet 🌈✨
Read more
En hyldest til min stærke, stædige og smukke mor, der lærte mig betydningen af styrke, fightervilje ...
Media Removed
En hyldest til min stærke, stædige og smukke mor, der lærte mig betydningen af styrke, fightervilje og ikke mindst kærlighed Halvandet år siden du forlod os i dag, og jeg savner dig stadig hver dag #dueraltidmedmig #morogdatter #mininspiration #minhelt #dergårikkenedaghvorjegikketænkerpådig En hyldest til min stærke, stædige og smukke mor, der lærte mig betydningen af styrke, fightervilje og ikke mindst kærlighed 💚 Halvandet år siden du forlod os i dag, og jeg savner dig stadig hver dag 💚 #dueraltidmedmig #morogdatter #mininspiration #minhelt #dergårikkenedaghvorjegikketænkerpådig
Loading...
Min sødeste @gladbanan <span class="emoji emoji1f497"></span> de største tilykke og højeste hurraer til dig på denne helt specielle dag, ...
Media Removed
Min sødeste @gladbanan de største tilykke og højeste hurraer til dig på denne helt specielle dag, din fødselsdag! Savner dig meget og håber snart ørnen lander igen. 🦅 de største knus og kærlighed Min sødeste @gladbanan 💗 de største tilykke og højeste hurraer til dig på denne helt specielle dag, din fødselsdag! Savner dig meget og håber snart ørnen lander igen. 🦅 de største knus og kærlighed
Den kærlighed, jeg har til den her tøs, er ubeskrivelig stort!! Savner dig ufatteligt meget!! Elsker ...
Media Removed
Den kærlighed, jeg har til den her tøs, er ubeskrivelig stort!! Savner dig ufatteligt meget!! Elsker dig! Den kærlighed, jeg har til den her tøs, er ubeskrivelig stort!! Savner dig ufatteligt meget!! Elsker dig! ❤️😘☀️
Tanker: Når jeg savner din omsorg og dine kram far • Når jeg trænger allermest til en hyggelig og ukompliceret ...
Media Removed
Tanker: Når jeg savner din omsorg og dine kram far • Når jeg trænger allermest til en hyggelig og ukompliceret snak med dig bror Kristian • Når jeg mangler din bløde hånd at holde lillemor, fylder jeg min verden og disse to helt særlige væsener med ekstra meget kærlighed 🦋🦋 Tanker: Når jeg savner din omsorg og dine kram far • Når jeg trænger allermest til en hyggelig og ukompliceret snak med dig bror Kristian • Når jeg mangler din bløde hånd at holde lillemor, fylder jeg min verden og disse to helt særlige væsener med ekstra meget kærlighed ❤️❤️✨🦋🦋
Loading...
Loading...