Totebag beli totebagmurah

Unique profiles
4
Most used tags
Total likes
0
Top locations

Average media age
691.1 days
to ratio
Hello chuolls, raya dah nak dekat kan. Mesti duit raya kumpul kepuk kepuk nanti <span class="emoji emoji1f61d"></span> Haaa apa lagi, boleh ...
Media Removed
Hello chuolls, raya dah nak dekat kan. Mesti duit raya kumpul kepuk kepuk nanti Haaa apa lagi, boleh laa share dgn kawan² order customade Totebag . Now Kakak nak buat promo, belian 4 pcs custom Totebag ke atas korang layak untuk beli Ready Stock Design Totebag dgn harga RM15 sahaja (normal ... Hello chuolls, raya dah nak dekat kan. Mesti duit raya kumpul kepuk kepuk nanti 😝 Haaa apa lagi, boleh laa share dgn kawan² order customade Totebag
.
Now Kakak nak buat promo, belian 4 pcs custom Totebag ke atas korang layak untuk beli Ready Stock Design Totebag dgn harga RM15 sahaja (normal price RM25)
.
Then untuk 4pcs dan ke atas custom Totebag, Kakak nak kasi diskaun 5% dan FREE POSTAGE lagi untuk korang! OMG keuntungan berbaloi baloi laaa sempena nak raya nih
.
So tunggu apa lagi? Cepat drop order sekarang. Kalau tunggu after raya baru nak order, nanti lagi panjang que nk tunggu tau!
.
Macam mane nak order? Senang je! Cuma click link dekat bio ig untuk direct wasep Kakak. Hantarkan sekali design yg korang nak kite lukis okay 😘

#totebagmurah #totebagborong #totebag #totebagmsia #najibrazak #pru14 #faizroslan #totebagmurahmalaysia #totebagplain #customtotebag #dungun #terengganu #begrayamurah #raya2018 #drawstringbag #pouchbag #begmurah #pencilcase #uitm #unikl #polidungun #uitmdungun #ukm #usm #utm #totebaghandpaint #handpaintbag #iftar #totebagmalaysia #doorgift
Read more
Jom anyone yg nak custom Totebag boleh wasep Kakak now. Kasi je design yg mcm mane korang nak kite ...
Media Removed
Jom anyone yg nak custom Totebag boleh wasep Kakak now. Kasi je design yg mcm mane korang nak kite lukiskan utk korang. . For Totebag, starting price with RM25-RM35. For Pouch Bag, starting price with RM5 - RM15. Harga may be different bergantung kpd design yg korang request ye. . Lagi ... Jom anyone yg nak custom Totebag boleh wasep Kakak now. Kasi je design yg mcm mane korang nak kite lukiskan utk korang.
.
For Totebag, starting price with RM25-RM35. For Pouch Bag, starting price with RM5 - RM15. Harga may be different bergantung kpd design yg korang request ye.
.
Lagi banyak beli, lagi banyak diskaun kite kasi!!
.
Wasep now, click link on bio to order okay 😘

#totebagmurah #totebagborong #totebag #totebagmsia #najibrazak #sifufbads #totebagmurahmalaysia #totebagplain #customtotebag #dungun #terengganu #begrayamurah #raya2018 #drawstringbag #pouchbag #begmurah #pencilcase #uitm #unikl #polidungun #uitmdungun #ukm #usm #utm #totebaghandpaint #handpaintbag #iftar #totebagmalaysia #doorgift #moodrepublik2018
Read more
thank you so much customer sbb beli 4 custom totebags dgn 1 plain totebag hari tu <span class="emoji emoji2764"></span> . . #ellecolorefeedback ...
Media Removed
thank you so much customer sbb beli 4 custom totebags dgn 1 plain totebag hari tu . . #ellecolorefeedback #customtotebag #totebagmalaysia #totebagmurah #totebagkosong #totebagmalaysiamurah #totebag #plaintotebag #handpaintedtotebag #custommadetotebag #begbelacu #totebags ... thank you so much customer sbb beli 4 custom totebags dgn 1 plain totebag hari tu ❤
.
.

#ellecolorefeedback #customtotebag #totebagmalaysia #totebagmurah #totebagkosong #totebagmalaysiamurah #totebag #plaintotebag #handpaintedtotebag #custommadetotebag #begbelacu #totebags #sayajualtotebag
Read more
"Depan Belakang Series" Kalau yang ini belakangnya cream dan depannya motif flamingo. Ssstt ...
Media Removed
"Depan Belakang Series" Kalau yang ini belakangnya cream dan depannya motif flamingo. Ssstt flamingo nya cute bgt dan pastinya serasa punya 2 totebag kan wkwkw . DB FLAMINGO 65.000 . Detail: -Canvas full -Tali canvas -Resleting -Furing kain -Saku dalam -Ukuran 40x35cm . . . ———————————————————————— . Beli ... "Depan Belakang Series"
Kalau yang ini belakangnya cream dan depannya motif flamingo. Ssstt flamingo nya cute bgt dan pastinya serasa punya 2 totebag kan wkwkw
.
DB FLAMINGO 65.000
.
Detail:
-Canvas full
-Tali canvas
-Resleting
-Furing kain
-Saku dalam
-Ukuran 40x35cm
.
.
.
————————————————————————
.
Beli banyak atau join jadi reseller / dropship ada harga khusus loh. Mau join? Langsung line riensa_pro pakai @ ya. Yuk raih keuntungan bersama sama 😚
.
————————————————————————
.
Buat yang ikut kontes TAG YOUR FRIEND FREE BAG juga boleh banget. Seperti biasa diumumkan setiap tgl 30 / 31 😁
.
————————————————————————
Order?
.
Line : @riensa_pro (tanda @ nya diketik)
WA : 0888-0200-0995 (khusus whatsapp dibalas senin-jum'at jam 8:00-17:00)
COD 📍: di JNE Terusan Buah Batu Bandung
Via Shopee : sanddyaries (atau klik link di bio kami)
.
.
Tersedia juga di :
-Cabang Kuningan: @my.riensa .
. .
Terima Reseller, Grosir & Agen
————————————————————————
#ranselmurah #tasserut #tasserutmurah #localbrand #localbrandbandung #spamlike #giveaway #totebaggrosir #grosirtotebag #taskosmetik #taskosmetikmurah #tasgrosirbandung #shoulderbagmurah #totebagmurah #giveaway #totebagpolos #totebaglucu #slingbagmurah #slingbag #slingbagmotif #slingbaggrosir #totebagbandung #handbagmurah #tasgrosirbandung #grosirtas #tasbandung #grosirtasbandung #clutchmotif #clutchmurah #riensa_pro #giveawayindo #tasgrosir
Read more
*DRAWSTRING PRINTER*. <span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f495"></span> Ajak kawan kawan beli mehh , bolehh boria sama sama <span class="emoji emoji1f648"></span> <span class="emoji emoji1f4b0"></span> Price : RM 45 <span class="emoji emoji1f69a"></span> Postage ...
Media Removed
*DRAWSTRING PRINTER*. Ajak kawan kawan beli mehh , bolehh boria sama sama Price : RM 45 Postage : Rm 8 Sm / Rm 12 Ss (1-3) Boleh bagi design sendiri 🏻 Warna : Hitam sahaja 🏻 Material : Cotton canvas 🏻 Saiz : A4 #PREORDER 2 WEEKS . KALAU NASIB BAIK , 5 HARI SIAP . *PEMBELIAN #TOTEBAG ... *DRAWSTRING PRINTER*. 😍💕 Ajak kawan kawan beli mehh , bolehh boria sama sama 🙈 💰 Price : RM 45
🚚 Postage : Rm 8 Sm / Rm 12 Ss (1-3) ✔ Boleh bagi design sendiri
👉🏻 Warna : Hitam sahaja
👉🏻 Material : Cotton canvas
👉🏻 Saiz : A4 📌 #PREORDER 2 WEEKS . KALAU NASIB BAIK , 5 HARI SIAP . *PEMBELIAN #TOTEBAG , #PENCILCASE & #DRAWSTRING 5 PCS KEATAS DAPAT FREE GIFT*. 🎁

#trustedseller #sayajualbag #sayajualprinted #awakbeli #murah #ipmurah #drawstringhipser #totebagmurah
Read more