Loading Content...

Tudung raya haa

Loading...


Unique profiles
19
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Penang, Malaysia, Pulau Pinang, Penang Island
Average media age
753.4 days
to ratio
Hi.. Assalamualaikum. Selamat pagi. Dah basuh belum baju & tudung raya? . Haa..sis dah settle ...
Media Removed
Hi.. Assalamualaikum. Selamat pagi. Dah basuh belum baju & tudung raya? . Haa..sis dah settle awal dah. Hihi. Nti kite share same2 #ootd raye eh. . Love @emerysshawl . . . . #theidealscarf #squarescarf #bawal #bawallover #bawalsatin #bawalchiffon #tudungcantik #raya2018 ... Hi.. Assalamualaikum. Selamat pagi. Dah basuh belum baju & tudung raya?
.
Haa..sis dah settle awal dah. Hihi. Nti kite share same2 #ootd raye eh. 😉
.
Love @emerysshawl .
.
.
.
#theidealscarf #squarescarf #bawal #bawallover #bawalsatin #bawalchiffon #tudungcantik #raya2018 #hijabers #muslimstyle #girlfashion #beautyXfashion
Read more
Loading...
Jom follow @kandadindacollection <span class="emoji emoji1f48b"></span> ADA : <span class="emoji emoji27a1"></span>Dress <span class="emoji emoji27a1"></span>Tudung <span class="emoji emoji27a1"></span> Telekung Banyak warna boleh pilih. ...
Media Removed
Jom follow @kandadindacollection ADA : Dress Tudung Telekung Banyak warna boleh pilih. Various designs and patterns too Berbaloi sgt Harga dijamin murah So u could save more if u shop at @kandadindacollection Kualiti bermutu tinggi tahan lama Kalau pakai sekejap ... Jom follow @kandadindacollection 💋 ADA :
➡Dress
➡Tudung
➡ Telekung
Banyak warna boleh pilih. Various designs and patterns too😘 Berbaloi sgt👏
Harga
➡ dijamin murah
So u could save more if u shop at @kandadindacollection😉
Kualiti
➡ bermutu tinggi
➡ tahan lama
Kalau pakai sekejap dah koyak apa semua tak syok lah kan? Kat @kandadindacollection toksah risau2. Inshaallah tahan lama😍😉☺
Servis
➡ tiptop
➡ owner friendly
➡ bukan friendly je, baik hati juga
So just ask anything without feeling fear or shy😊
☁ and sekarang ada contest bagi jubah free. Taknak ke uolls? If nak kene la follow @kandadindacollection 😚 manatahu rezeki dapat menang contest tu and dapat jubah yg cantik haa jimat duit dah takpayah beli baju raya lagi😉 ☁

So cepat2 follow @kandadindacollection ✔ nahh bagi bunga kat @kandadindacollection sebab gempak sangat hehehe🍀🌺🌻🌹🌷💐🌸 Assalamualaikum pretty ladies,buat pertama kali kami akan mengadakan Giveaway Contest #kdcollectiongiveaway. Mana tahu rezeki anda dan rakan2 anda untuk memenangi koleksi Jubah kami.
Caranya mudah sahaja,sila ikut arahan di bawah:
1) follow ig @kandadindacollection
2) like and repost gambar ini
3) tag 3 rakan anda
4) hashtag #kdcollectiongiveaway & #malaysiagiveaway #giveawaymalaysia
5) comment "DONE"

Contest bermula 5 June 2015 sehingga 10 June 2015

Kami akan memiliki 2 pemenang bertuah, pemilihan adalah secara rawak. Unprivate IG supaya senang untuk kami memilih. Pemenang akan diumumkan pada 11 June 2015.

GOOD LUCK..... #giveaway #giveawaymalaysia #kdcollectiongiveaway #instantshawl #jubahmoden #dresslabuh #dressmuslimah #shawllace #shawlmurah
Read more
Uols try slide gegambar bag sebelah2. Haa dekat orked bukan tudung baju blouse kurung raya kekasut ...
Media Removed
Uols try slide gegambar bag sebelah2. Haa dekat orked bukan tudung baju blouse kurung raya kekasut jaa yang banyak naa. Bag2 pun macam maaaacam pesyen haa. Hampa dok cari nak pakai bag apa raya ni boleh sangat laaa mai tengok2 dekat orked naa. Tengok dalam gambar2 semua ni pun geram. Apatah ... Uols try slide gegambar bag sebelah2. Haa dekat orked bukan tudung baju blouse kurung raya kekasut jaa yang banyak naa. Bag2 pun macam maaaacam pesyen haa. Hampa dok cari nak pakai bag apa raya ni boleh sangat laaa mai tengok2 dekat orked naa. Tengok dalam gambar2 semua ni pun geram. Apatah lagi laaa kalau hampa semua tengok depan2. Konfem laaaagi geram! Hihihi. Bag2 semua ni available dekat dedua butik naa. Kalau taktau orked tang mana? Tengok jee sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked . Tapi tapi tapi jangan laa mai sekarang haa. Sekarang kita dah tutup 10mlm. Esok awai2 11pagi tu hampa mai terkam terus! Kita bukak macam biasa hari2 takkk cuti2 sampai laaa hari raya nanti. Senang carita hampa nak cari barang raya awesome2 kewlass2 letop letoppsss Jemput mai shoping2 kat orked naa uols. Hihiks @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked
Read more
WAJIB SWIPE TENGOK SEMUA GAMBAR TOPS PALING CANTIK DIDUNIA! - Bangnon restock balik naaa blouse ...
Media Removed
WAJIB SWIPE TENGOK SEMUA GAMBAR TOPS PALING CANTIK DIDUNIA! - Bangnon restock balik naaa blouse suri yang shantik gegila ni haa. Tapi ada dua kaler ja yang sold out terus. Dark blue & pink belashan memang tadapat nak restock balik haa. Lelain 6 kaler selain blue balck & pink belacan seeemua ... WAJIB SWIPE TENGOK SEMUA GAMBAR TOPS PALING CANTIK DIDUNIA!
-
Bangnon restock balik naaa blouse suri yang shantik gegila ni haa. Tapi ada dua kaler ja yang sold out terus. Dark blue & pink belashan memang tadapat nak restock balik haa. Lelain 6 kaler selain blue balck & pink belacan seeemua ada dekat @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked
-
Hamp kalau Tadak baju pakai p kenduri weekend ni? Tadak baju p dating? Tadak baju nak p jumpa mak mertua hampa? Tadak baju nak p jejalan? Tadak baju nak raya 10hari lagiii? Dont worry deknon oiiiii. Mai @lokasi.orked . Ni yang dalam gambar2 baju yang banon restock ada lagi 12 design baru2 haa. Rugii hampa tak mai @lokasi.orked shoping2 bebarang raya & bebarang p kenduri kat sini hihiks
-
Uols tengok lace dia tu haa. Uols tengok kaler2 dia tu haa. Jahitan kemas2! Padankan pulak dengan skirt mermaid orked. Tudung orked. Bag2 orked! Konnnnfem meletopss uols. Kaler pink belacan & dark blue sahaja yang out of stock! Yang lelain semua ada ready stock naa
-
Btw tops yang ada di orked mostly freesize naa.Jemput mai try fitting rasa sendiri material blouse ni dekat dedua @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked . Kalau jauh sesangat nak beli online? Atau ada sebarang pertanyaan lanjut? Wassap jee 0195540414 naa.
Read more
. @cloverush @cloverush @cloverush . Nah pesanan penaja: . #cloverushraya2018 . Ramadhan ...
Media Removed
. @cloverush @cloverush @cloverush . Nah pesanan penaja: . #cloverushraya2018 . Ramadhan Kareem semuaaa 🤗 . Haaa letops tak design baru latest update tudung Cloverush ni? Ni baru intro nanti ada lagi letops pom pom tau. Nak tahu kenalah follow IG @cloverush 🤩 . Awning tirus ... .
@cloverush
@cloverush
@cloverush
.
Nah pesanan penaja:
.
#cloverushraya2018
.
Ramadhan Kareem semuaaa 🤗
.
Haaa letops tak design baru latest update tudung Cloverush ni? Ni baru intro nanti ada lagi letops pom pom tau. Nak tahu kenalah follow IG @cloverush 🤩
.
Awning tirus trademark Cloverush boleh sorokkan pipi pau korang! Haa makan banyak pun tak kisah, maintain pipi tersorok 🙈
.
Ehh jangan lupa belikan mak , mak mertua , mak cik , kakak , adik haaa satu kampung la! Raya bergaya dgn @Cloverush laa baru kerlasss gtu 😘
.
Yang penting SEGERA, KEMAS, CANTIK, CERIA & MUKA SLIM di hari raya. Betul tak?
Mestilah tudung sarung Cloverush jawapannya ❤
.
Jangan lupa dapatkan koleksi signature Cloverush iaitu LilyBelle Scarves. Nampak sama tapi tak serupa tau! Lebih 30 pilihan warna yang semuanya cantik-cantik. Dengar cerita raya nanti akan ada 6 warna tambahan baru. Follow rapat ok! SWIPE TO THE LEFT FOR MORE PICTURES ⬅
.
Untuk maklumat lanjut, follow IG @cloverush @cloverush @cloverush atau terus ke HQ kami di Wangsa Melawati ok. Zero charges untuk pembelian melalui Cloveragent. Jommm! 💃🏻
.
#newfaceofCloverush2018
#CloverushXDrFatinLiyana
#LilyBellebyCloverush
#LunaabyCloverush
#TwinnybyCloverush
#cloverush
#yourscarvesspecialist
Read more
We care about you. We are feel you too. . Pasai apa tu? Haa.. Sape2 nak tudung sis ni sampai before ...
Media Removed
We care about you. We are feel you too. . Pasai apa tu? Haa.. Sape2 nak tudung sis ni sampai before raya please order cepat2. . Esok, lusa abang pos laju xmau amik dah. Diorang buat penghantaran last 9hb June ni tau. Selepas tarikh tu sis tak jamin tudung uols boleh sampai before raya. Lekaih ... We care about you. We are feel you too. .
Pasai apa tu? Haa.. Sape2 nak tudung sis ni sampai before raya please order cepat2. .
Esok, lusa abang pos laju xmau amik dah. Diorang buat penghantaran last 9hb June ni tau. Selepas tarikh tu sis tak jamin tudung uols boleh sampai before raya. Lekaih adik kakak na.. 😘
.
Love @emerysshawl
.
.
.
#theidealscarf #squarescarf #bawal #bawallover #bawalsatin #bawalchiffon #tudungcantik #raya2018 #hijabers #muslimstyle #girlfashion #beautyXfashion
Read more
Loading...
Hai uolsss.. alhamdulillah weekend ni ramai yg mai usha2 survey2 baju raya yg super helokkk kat ...
Media Removed
Hai uolsss.. alhamdulillah weekend ni ramai yg mai usha2 survey2 baju raya yg super helokkk kat butik orked ni haa.. uols belum mai ka?? Adoiiii mai lekaihh laaa satgi menyesalll hikhikk.. 27 designs baju kurung pelbagai gaya pelbagai kaler pelbagai bagaiii kat butik nii.. semuanya yakin ... Hai uolsss.. alhamdulillah weekend ni ramai yg mai usha2 survey2 baju raya yg super helokkk kat butik orked ni haa.. uols belum mai ka?? Adoiiii mai lekaihh laaa satgi menyesalll hikhikk.. 27 designs baju kurung pelbagai gaya pelbagai kaler pelbagai bagaiii kat butik nii.. semuanya yakin helokk.. harga pun berpatutan okehhh.. dapat pegang dapat try depan2 puas hatii okehh.. dedua model banon ni pakai baju baru tauu.. design latest yg banon bawak masuk 4 hari lepass.. panas2 okehh.. patung kiri pakai kurung kuntum rm155 ja uols helokk ada batu2 merelippo lagii.. matching pulak dgn tudung crepe ja uolss rm5 haa.. patung kanan pakai peplum leanne rm179 uolss.. lace timboii yg tgh hot sekarang nii.. siap ada reben tau.. matching plak ngan shawl bubble plain rm10.. kedua dua baju ni available size s m dan l.. kat dedua orked pun ada nahh.. nak beli online boleh whatsapp je uolss.. nak mai lagi bagusss haa tatau lokasi boleh klik @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked
Read more
Uolls nak share skit ni IG shop meletop ni !!!! Uolls yg mana nak cari tudung cantik2 terutama nak ...
Media Removed
Uolls nak share skit ni IG shop meletop ni !!!! Uolls yg mana nak cari tudung cantik2 terutama nak yg artis kita je pakai.. Haaa meh singgah @dva_scarves !!!! Pelbagai tudung , shawl and scarves dari pelbagai selebriti tanah air kita.. Xyah susah2 gi cari dkt outlet diorg..Nak kena keluar ... Uolls nak share skit ni IG shop meletop ni !!!!
Uolls yg mana nak cari tudung cantik2 terutama nak yg artis kita je pakai.. Haaa meh singgah @dva_scarves !!!! Pelbagai tudung , shawl and scarves dari pelbagai selebriti tanah air kita.. Xyah susah2 gi cari dkt outlet diorg..Nak kena keluar parking lagi , Bersesak dgn org ramai kan.. Haa now uolls boleh dapatkan secara on9 sahaja.. Pilih2 je uolls yg mana uolls nak.. Yg penting 100% Original tau !!!!!! No copy copy yaa ☝☝☝ !!!!!!
Utk edition raya memang byk stock tgh masuk skrg ni..Cantik2 belaka uolls..😊 Baik uolls cepat !!!! Jgn lepaskan peluang yg ada !!!!! .
.
Jom singgah sini 👇
@dva_scarves
@dva_scarves
@dva_scarves
@dva_scarves .
.

#scarf #tudung #sayajual #bokitta #bokittalover #bokittamalaysia #bokittahijab #naelofar #naelofarhijab #naelofarsajada #sejadahneelofa #Keylasajada #keyshasajada #instantshawlbynaelofar #mirafilzah #balqissajadabynh #mfshawl #sulaimansajadabynh #neelofar #dearlovenealofar #sayajualtudung #mfshawls #shawl #naelofarhijab #tudungartis #dvascarves #scarves
Read more
Loading...
"CANTIK & DPT TUDUNG " . Haaa siapa yang ambil HARGA COMBO, mmg kita akan bg free gift. Dah la jimat, ...
Media Removed
"CANTIK & DPT TUDUNG " . Haaa siapa yang ambil HARGA COMBO, mmg kita akan bg free gift. Dah la jimat, dpt pulak free gift. Sape tak grab mmg rugi sb ada byk pilihan warna yg ada tauuu.. . Apa harga combo tu? . Harga Combo (normal size) 3 HELAI RM100 + FREE GIFT . . Harga Combo (plussize) ... "CANTIK & DPT TUDUNG "
.
Haaa siapa yang ambil HARGA COMBO, mmg kita akan bg free gift. Dah la jimat, dpt pulak free gift. Sape tak grab mmg rugi sb ada byk pilihan warna yg ada tauuu..
.
Apa harga combo tu?
.
💐 Harga Combo (normal size) 💐
3 HELAI RM100 + FREE GIFT
.
.
💐 Harga Combo (plussize) 💐
3 HELAI RM130 + FREE GIFT
.
.
Haa, apalagi? Jom order skrg sebelum tempahan ditutup !
.
** Utk blouse yg mahu dipakai KETIKA RAYA, kami closed order 2 JUN 2018 , minggu ketiga hanya proses postage parcel. LAST POSTAGE 8 JUN 2018
** Bagi yg mahukan parcel SELEPAS RAYA, still boleh order mcm biasa, postage parcel selepas raya.
.
Deehaira,
📲011-39854565
.
#deehairafeedback
Read more
Good news for all..you can shop any products and get back 6% <span class="emoji emoji2757"></span>️ .. Haa, those yang dok berfikir nak ...
Media Removed
Good news for all..you can shop any products and get back 6% ️ .. Haa, those yang dok berfikir nak dapatkan Premium Beautiful Corset, supaya sempat shape up, and slim down Raya ni..this is your best time to shop! To those who are looking for a nice pair of Raya Shoes yang glam and comfy like ... Good news for all..you can shop any products and get back 6% ❗️ ..
Haa, those yang dok berfikir nak dapatkan Premium Beautiful Corset, supaya sempat shape up, and slim down Raya ni..this is your best time to shop!
To those who are looking for a nice pair of Raya Shoes yang glam and comfy like Fazura, or other Infinence collection like handbags, tudung RR inilah jugak masanya nak grab! ..
Kepada yang terfikir nak hadiahkan mak/ayah kat kampung pelapik tilam terapi terbaik, BVSM..inilah juga masanya. ..
The more you shop, the more you get back!
Nak tanya lebih-lebih lagi..terus direct whatsapp Naa at 📲 0122844960 ya
...
#MayPromo
#RamadhanPromo
#premiumbeautiful
#bvsm
#infinencexfazura
#infinencexrizmanruzaini
#shoppingraya2018
#minkaffe
#mincha
#naakamaruddindotcom
Read more
Cantik jugak kalau customer orked mai shoping sambil selfie laguni. Boleh bangnon review barang ...
Media Removed
Cantik jugak kalau customer orked mai shoping sambil selfie laguni. Boleh bangnon review barang yang hampa pegang tu sambil review hampa yang shantik2 tu haa sekali . Mudah kerja banon tapayah cari bahan nak review hari2 kih kih kih. - Terima kasih adik beradik shantik persis bidadari ... Cantik jugak kalau customer orked mai shoping sambil selfie laguni. Boleh bangnon review barang yang hampa pegang tu sambil review hampa yang shantik2 tu haa sekali . Mudah kerja banon tapayah cari bahan nak review hari2 kih kih kih.
-
Terima kasih adik beradik shantik persis bidadari ni @srh_sapphire & @lolameeka sudi mai & shoping dekat @lokasi.orked . Jemput la mai lagi bawak kekawan shantik pulak shoping2 kat @lokasi.orked . Hihihi.
-
Yang shantik2 lelain tu bila nak mai orked? Barang2 tengah tip top paaadat sendat penuh kedai ni ha. Kita beroperasi macam biasa 11pg - 10mlm sampai malam raya hokey! 22.8 kita start cuti sampai 26.8.2018. Ada lebih kurang 8 hari je lagi untuk uols mai shoping sebelum kami cuti.
-
Yang nak cari baju raya! Tudung nak pi kenduri! Blouse nak p dating! Pants nak p jejalan! Heeeelok sangat la mai cari sebelum kita bercuti okeh. Jemput mai shoping2 @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked
Read more
Thank u for the outfit maksuuu @rosnizaraoff_tad <span class="emoji emoji1f60d"></span> bertahun tinggal photoshoot sis terus malu ...
Media Removed
Thank u for the outfit maksuuu @rosnizaraoff_tad bertahun tinggal photoshoot sis terus malu depan camera haha tak biasa pulak ootd tanpa baby Zara ku btw nak bgtau selesa nyaaa pakai koleksi raya top n seluar dari @tudungabudhabi ni, sejuk je walaupun malaysia panaih lit lit. Ada ... Thank u for the outfit maksuuu @rosnizaraoff_tad 😍 bertahun tinggal photoshoot sis terus malu depan camera haha 😆😆😆 tak biasa pulak ootd tanpa baby Zara ku 😄 btw nak bgtau selesa nyaaa pakai koleksi raya top n seluar dari @tudungabudhabi ni, sejuk je walaupun malaysia panaih lit lit. Ada zip boleh bf dgn senang lagi hehe. Matching pulak kan dgn kasut tudung, nak ke takkk from top to toe ni haa 😆 tunggu kami update nanti na😘
Read more
Loading...
Raya Haji dah tak lama? Baju dah ada ke? Kalau dah ada baju mesti nak cari tudung kan. Haa jangan lupa ...
Media Removed
Raya Haji dah tak lama? Baju dah ada ke? Kalau dah ada baju mesti nak cari tudung kan. Haa jangan lupa AIDILADHA SALES sedang berlangsung ya. . Kalau lambat nanti banyak yang habis. . #nedahijab #nedakuantan #nedasisters #nedasales Raya Haji dah tak lama? Baju dah ada ke? Kalau dah ada baju mesti nak cari tudung kan. Haa jangan lupa AIDILADHA SALES sedang berlangsung ya.
.
Kalau lambat nanti banyak yang habis.
.
#nedahijab #nedakuantan #nedasisters #nedasales
Cantik ke tidak? Haa nedasisters dah buat pilihan ke nak match baju dengan tudung RUBY ni. Gerenti ...
Media Removed
Cantik ke tidak? Haa nedasisters dah buat pilihan ke nak match baju dengan tudung RUBY ni. Gerenti meletop habis masa raya nanti . . Psstt nak bagitahu ni, lepas update semalam, ada yang dah grab.. Hanya tinggal beberapa pcs sahaja lagi. Moh lekas serbu butik kami. . #nedalebaran #nedaruby ... Cantik ke tidak? Haa nedasisters dah buat pilihan ke nak match baju dengan tudung RUBY ni. Gerenti meletop habis masa raya nanti 😘.
.
Psstt nak bagitahu ni, lepas update semalam, ada yang dah grab.. Hanya tinggal beberapa pcs sahaja lagi. Moh lekas serbu butik kami.
.
#nedalebaran #nedaruby #nedahijab #nedakuantan #neda #kuantan
Read more
<span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span> Zstar Fest 27-29 Mei 2016 <span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span> . @qa_hijab datang lagi!! <span class="emoji emoji1f609"></span> . Orang-orang Terengganu terr.. ...
Media Removed
Zstar Fest 27-29 Mei 2016 . @qa_hijab datang lagi!! . Orang-orang Terengganu terr.. Anda boleh dapatkan Koleksi tudung dari @qa_hijab di booth E10 Std Gong Badak, K.Terengganu bermula 27-29Mei 2016 ini.. . Pssst.. Koleksi @qa_hijab mengadakan clearance sale sempena raya ... 😍😍 Zstar Fest 27-29 Mei 2016 😍😍
.
@qa_hijab datang lagi!! 😉
.
Orang-orang Terengganu terr.. Anda boleh dapatkan Koleksi tudung dari @qa_hijab di booth E10 Std Gong Badak, K.Terengganu bermula 27-29Mei 2016 ini.. . 💙💙💙Pssst.. Koleksi @qa_hijab mengadakan clearance sale sempena raya yg bakal menjelang. Harga runtuh kaw kaw punyaaa! .
Haa.. Selain dari koleksi kami anda juga boleh dapatkan koleksi2 dari @lawaniaurora.. 💋💋💋
.
Apa tunggu lagi. P tanda kalendar anda sekarang dan Jumpa anda di sana!! . 🚙🚗🚃🚚🚄🚓🏃🏃🏃👫👶👵👴👨👩👧👦
.
#Repost @lawaniaurora with @repostapp
・・・
Alhamdulillah..insya Allah, kami akan berkampung kat Zstar Fest untuk 3 hari. Jadi orang terengganu, jangan lupa deh,singgoh stadium gong badok 27-29 hb Mei ni. Ingat no booth ni deh..E10. Singgoh jangan dok singgah
Read more
Loading...
Dengan 10 warna yang menawan hati serta gabungan bunga 3D yang memikat jiwa!!! Warna lembut ada, ...
Media Removed
Dengan 10 warna yang menawan hati serta gabungan bunga 3D yang memikat jiwa!!! Warna lembut ada, terang ada, gelap pun ada. Haa.. jenuh nak pilih tuuu. Eh takpe-takpe, beli je bebanyak boleh bagi kat kengkawan, sanak saudara tambah nak raya nanti atau simpan koleksi untuk diri sendiri! ... Dengan 10 warna yang menawan hati serta gabungan bunga 3D yang memikat jiwa!!! Warna lembut ada, terang ada, gelap pun ada. Haa.. jenuh nak pilih tuuu. Eh takpe-takpe, beli je bebanyak boleh bagi kat kengkawan, sanak saudara tambah nak raya nanti atau simpan koleksi untuk diri sendiri! 😜
.
Awak yang tak order lagi tu duk tunggu apa lagi cik kak ooiii... jom la awak sementara stok AYKAA BLOSSOM masih ada, baik shopping sebelum semuanya licin disapu habis!!
___
#chentaqaseh
#thetudungsarungexpert
#instanthijab
#aykaablossominstanthijab
#tudungsarung
#tudungexpress
#tudung
#comingsoon
#nextupdate
#upcomingrelease23may2018
Read more
Hi korg...yg tema baju raya warna dustypink dan purple grey tu dah jumpa ke tudung yg nk dipadankan ...
Media Removed
Hi korg...yg tema baju raya warna dustypink dan purple grey tu dah jumpa ke tudung yg nk dipadankan Haa jgn lambat² tau dah nk hampir sold out kedua² warna ni Berminat dan sebarang pertanyaan blh PM atau wasap www.wasap.my/601133648462/tudungraya #khaizacloset #bawallamisa ... Hi korg...yg tema baju raya warna dustypink dan purple grey tu dah jumpa ke tudung yg nk dipadankan 😉 Haa jgn lambat² tau dah nk hampir sold out kedua² warna ni 😊

Berminat dan sebarang pertanyaan blh PM atau wasap 👉 www.wasap.my/601133648462/tudungraya

#khaizacloset #bawallamisa #bawallasercut #bawallover #bawalsatinmatte #bawallamisabykhaizacloset #tudungraya #bajuraya #raya2018 #tudungmurah #tudungbawal #tudungsatin #tudungbawalsatin #tudungbawalmurah #bazarpaknil #tudungviral2018 #tudungviral #ipoh #kajang #putrajaya #bandarbarubangi #cikgu #kakitangankerajaan #staffnurse #bazarramadhan #selangor #kotabharu #kuantan #johorbahru #tudungbidang45
Read more
KULIT CERAH DAN ANJAL DENGAN KOLAGEN SHAKLEE That's whylah wana FALL IN LOVE sangat2 dengan KOLAGEN ...
Media Removed
KULIT CERAH DAN ANJAL DENGAN KOLAGEN SHAKLEE That's whylah wana FALL IN LOVE sangat2 dengan KOLAGEN SHAKLEE nie tau. Kesannya SUPERB! Paling sukaaa sebab sekarang muka dah ada shape! Tulang pipi naik dan bila pakai tudung nampak molek jee Untuk you all yang nak overcome masalah ... KULIT CERAH DAN ANJAL DENGAN KOLAGEN SHAKLEE

That's whylah wana FALL IN LOVE sangat2 dengan KOLAGEN SHAKLEE nie tau. Kesannya SUPERB!

Paling sukaaa sebab sekarang muka dah ada shape! Tulang pipi naik dan bila pakai tudung nampak molek jee 😍

Untuk you all yang nak overcome masalah kulit dan tazabarrr tunggu hasil..KOLAGEN SHAKLEE adalah pilihan yang tepat!
Kesan seawal 3-7 sache penggunaan ❤Pipi you all rasa TEGANG toink toink
.
❤Kulit dah start GEBU & MAKIN CERAH
.
❤Muka LICIN & LEMBUT macam kulit baby
.
❤Rasa muka sangat BERSIH lebih best daripada lepas pakai pencuci muka
.
❤KULIT MUKA BERMINYAK settle on the spot! Muka you all akan nampak SEGAR sangat-sangat
.
❤LIANG PORI makin mengecil automatically kulit muka you all jadi HALUS
.
❤kulit muka rasa macam HIDUP SEMULA!
.
❤suami mula puji "lembutnya kulit sayang macam pau gebu" 😍
.
❤aset you all rasa tegang & anjal macam anak dara. Ops!
.
❤tak ambil masa mekap lama-lama. Pakai pelembap dan compact powder sahaja dah yakin nak keluar rumah

Last but not least...you all akan sentiasa rasa nak belek mukaaaa haa. Rasa macam tak percayaaa dapat kesan drastik macam nie😍

Whtsapp wana kalau NAK SEMUA seperti di atas dan dapatkan HARGA DISKAUN RAYA 😍

Beauty Consultant,
Razwana Razif
011-29118686

#produkkecantikan #produkputih #produkjerawat #jeragat #jerawat #flawless #beautyskin #testimonikolagen #antiaging #skincare #muaselangor #makeup #drko #setkecantikanshaklee #studentipta #uitm #shakleeuitm #freepostage #shakleesabakbernam #shakleekualaselangor #shakleesgbesar #beautytips #sale #promosi #beautytips
Read more
Loading...
KULIT CERAH DAN ANJAL DENGAN KOLAGEN SHAKLEE That's whylah wana FALL IN LOVE sangat2 dengan KOLAGEN ...
Media Removed
KULIT CERAH DAN ANJAL DENGAN KOLAGEN SHAKLEE That's whylah wana FALL IN LOVE sangat2 dengan KOLAGEN SHAKLEE nie tau. Kesannya SUPERB! Paling sukaaa sebab sekarang muka dah ada shape! Tulang pipi naik dan bila pakai tudung nampak molek jee Untuk you all yang nak overcome masalah ... KULIT CERAH DAN ANJAL DENGAN KOLAGEN SHAKLEE

That's whylah wana FALL IN LOVE sangat2 dengan KOLAGEN SHAKLEE nie tau. Kesannya SUPERB!

Paling sukaaa sebab sekarang muka dah ada shape! Tulang pipi naik dan bila pakai tudung nampak molek jee 😍

Untuk you all yang nak overcome masalah kulit dan tazabarrr tunggu hasil..KOLAGEN SHAKLEE adalah pilihan yang tepat!
Kesan seawal 3-7 sache penggunaan ❤Pipi you all rasa TEGANG toink toink
.
❤Kulit dah start GEBU & MAKIN CERAH
.
❤Muka LICIN & LEMBUT macam kulit baby
.
❤Rasa muka sangat BERSIH lebih best daripada lepas pakai pencuci muka
.
❤KULIT MUKA BERMINYAK settle on the spot! Muka you all akan nampak SEGAR sangat-sangat
.
❤LIANG PORI makin mengecil automatically kulit muka you all jadi HALUS
.
❤kulit muka rasa macam HIDUP SEMULA!
.
❤suami mula puji "lembutnya kulit sayang macam pau gebu" 😍
.
❤aset you all rasa tegang & anjal macam anak dara. Ops!
.
❤tak ambil masa mekap lama-lama. Pakai pelembap dan compact powder sahaja dah yakin nak keluar rumah

Last but not least...you all akan sentiasa rasa nak belek mukaaaa haa. Rasa macam tak percayaaa dapat kesan drastik macam nie😍

Whtsapp wana kalau NAK SEMUA seperti di atas dan dapatkan HARGA DISKAUN RAYA 😍

Beauty Consultant,
Razwana Razif
011-29118686

#produkkecantikan #produkputih #produkjerawat #jeragat #jerawat #flawless #beautyskin #testimonikolagen #antiaging #skincare #muaselangor #makeup #drko #setkecantikanshaklee #studentipta #uitm #shakleeuitm #freepostage #shakleesabakbernam #shakleekualaselangor #shakleesgbesar #beautytips #sale #promosi #beautytips
Read more
KULIT CERAH DAN ANJAL DENGAN KOLAGEN SHAKLEE That's whylah wana FALL IN LOVE sangat2 dengan KOLAGEN ...
Media Removed
KULIT CERAH DAN ANJAL DENGAN KOLAGEN SHAKLEE That's whylah wana FALL IN LOVE sangat2 dengan KOLAGEN SHAKLEE nie tau. Kesannya SUPERB! Paling sukaaa sebab sekarang muka dah ada shape! Tulang pipi naik dan bila pakai tudung nampak molek jee Untuk you all yang nak overcome masalah ... KULIT CERAH DAN ANJAL DENGAN KOLAGEN SHAKLEE

That's whylah wana FALL IN LOVE sangat2 dengan KOLAGEN SHAKLEE nie tau. Kesannya SUPERB!

Paling sukaaa sebab sekarang muka dah ada shape! Tulang pipi naik dan bila pakai tudung nampak molek jee 😍

Untuk you all yang nak overcome masalah kulit dan tazabarrr tunggu hasil..KOLAGEN SHAKLEE adalah pilihan yang tepat!
Kesan seawal 3-7 sache penggunaan ❤Pipi you all rasa TEGANG toink toink
.
❤Kulit dah start GEBU & MAKIN CERAH
.
❤Muka LICIN & LEMBUT macam kulit baby
.
❤Rasa muka sangat BERSIH lebih best daripada lepas pakai pencuci muka
.
❤KULIT MUKA BERMINYAK settle on the spot! Muka you all akan nampak SEGAR sangat-sangat
.
❤LIANG PORI makin mengecil automatically kulit muka you all jadi HALUS
.
❤kulit muka rasa macam HIDUP SEMULA!
.
❤suami mula puji "lembutnya kulit sayang macam pau gebu" 😍
.
❤aset you all rasa tegang & anjal macam anak dara. Ops!
.
❤tak ambil masa mekap lama-lama. Pakai pelembap dan compact powder sahaja dah yakin nak keluar rumah

Last but not least...you all akan sentiasa rasa nak belek mukaaaa haa. Rasa macam tak percayaaa dapat kesan drastik macam nie😍

Whtsapp wana kalau NAK SEMUA seperti di atas dan dapatkan HARGA DISKAUN RAYA 😍

Beauty Consultant,
Razwana Razif
011-29118686

#produkkecantikan #produkputih #produkjerawat #jeragat #jerawat #flawless #beautyskin #testimonikolagen #antiaging #skincare #muaselangor #makeup #drko #setkecantikanshaklee #studentipta #uitm #shakleeuitm #freepostage #shakleesabakbernam #shakleekualaselangor #shakleesgbesar #beautytips #sale #promosi #beautytips
Read more
JERAWAT HILANG, PARUT PUDAR DENGAN KOLAGEN SHAKLEE That's whylah wana FALL IN LOVE sangat2 dengan ...
Media Removed
JERAWAT HILANG, PARUT PUDAR DENGAN KOLAGEN SHAKLEE That's whylah wana FALL IN LOVE sangat2 dengan KOLAGEN SHAKLEE nie tau. Kesannya SUPERB! Paling sukaaa sebab sekarang muka dah ada shape! Tulang pipi naik dan bila pakai tudung nampak molek jee Untuk you all yang nak overcome masalah ... JERAWAT HILANG, PARUT PUDAR DENGAN KOLAGEN SHAKLEE

That's whylah wana FALL IN LOVE sangat2 dengan KOLAGEN SHAKLEE nie tau. Kesannya SUPERB!

Paling sukaaa sebab sekarang muka dah ada shape! Tulang pipi naik dan bila pakai tudung nampak molek jee 😍

Untuk you all yang nak overcome masalah kulit dan tazabarrr tunggu hasil..KOLAGEN SHAKLEE adalah pilihan yang tepat!
Kesan seawal 3-7 sache penggunaan ❤Pipi you all rasa TEGANG toink toink
.
❤Kulit dah start GEBU & MAKIN CERAH
.
❤Muka LICIN & LEMBUT macam kulit baby
.
❤Rasa muka sangat BERSIH lebih best daripada lepas pakai pencuci muka
.
❤KULIT MUKA BERMINYAK settle on the spot! Muka you all akan nampak SEGAR sangat-sangat
.
❤LIANG PORI makin mengecil automatically kulit muka you all jadi HALUS
.
❤kulit muka rasa macam HIDUP SEMULA!
.
❤suami mula puji "lembutnya kulit sayang macam pau gebu" 😍
.
❤aset you all rasa tegang & anjal macam anak dara. Ops!
.
❤tak ambil masa mekap lama-lama. Pakai pelembap dan compact powder sahaja dah yakin nak keluar rumah

Last but not least...you all akan sentiasa rasa nak belek mukaaaa haa. Rasa macam tak percayaaa dapat kesan drastik macam nie😍

Whtsapp wana kalau NAK SEMUA seperti di atas dan dapatkan HARGA DISKAUN RAYA 😍

Beauty Consultant,
Razwana Razif
011-29118686

#produkkecantikan #produkputih #produkjerawat #jeragat #jerawat #flawless #beautyskin #testimonikolagen #antiaging #skincare #muaselangor #makeup #drko #setkecantikanshaklee #studentipta #uitm #shakleeuitm #freepostage #shakleesabakbernam #shakleekualaselangor #shakleesgbesar #beautytips #sale #promosi #beautytips
Read more
Cantik ke tidak? Haa nedasisters dah buat pilihan ke nak match baju dengan tudung RUBY ni. Gerenti ...
Media Removed
Cantik ke tidak? Haa nedasisters dah buat pilihan ke nak match baju dengan tudung RUBY ni. Gerenti meletop habis masa raya nanti . . Psstt nak bagitahu ni, lepas update semalam, ada yang dah grab.. Hanya tinggal beberapa pcs sahaja lagi. Moh lekas serbu butik kami. . #nedalebaran #nedaruby ... Cantik ke tidak? Haa nedasisters dah buat pilihan ke nak match baju dengan tudung RUBY ni. Gerenti meletop habis masa raya nanti 😘.
.
Psstt nak bagitahu ni, lepas update semalam, ada yang dah grab.. Hanya tinggal beberapa pcs sahaja lagi. Moh lekas serbu butik kami.
.
#nedalebaran #nedaruby #nedahijab #nedakuantan #neda #kuantan
Read more
Minggu depan ni minggu gaji khenn? Dont worry ofkos laaa ada haa barang baru masuk! Yang restock ...
Media Removed
Minggu depan ni minggu gaji khenn? Dont worry ofkos laaa ada haa barang baru masuk! Yang restock ada. Yang baru pun insyaallah ada tau! - Tapiiii nak survey2 jugak lah. Kot laa lepas hampa bagitau banon bawak balik barang hampa suka tuuu. Boleh laaa mai beli kat @orked.co khennn? So la ni ... Minggu depan ni minggu gaji khenn? Dont worry ofkos laaa ada haa barang baru masuk! Yang restock ada. Yang baru pun insyaallah ada tau!
-
Tapiiii nak survey2 jugak lah. Kot laa lepas hampa bagitau banon bawak balik barang hampa suka tuuu. Boleh laaa mai beli kat @orked.co khennn? So la ni kan dah lepas 10hari raya. Hampa masih mood raya? Nak pakai bebaju raya? Blouse2 skirt2 kain2 raya? Atau dah nak cari baju santai2 sluaq2 palazo apa semua tu? Kalau ada cadangan lain pun boleh meluahkan perasaan uols diruangan komen. Kalau ada gambaq contoh lagi baguih haaa.boleh dm @orked.co okeh.
-
Apa2 ja lahhh barang yang uols berharap ada di orked tak kisah lah tudung,blouse,skirt,pants,bag,accesories dokoh rantai spek ka. Boleh bagitau diruangan komen atau teris dm @orked.co bagi gambar haa. Janji habaq laa specific sikit baju,tudung,skirt tu pesyen lagumana, sapa pakai, corak macam mana. Describe la sikit haa item tu. Banon bukan tok bomo yg boleh tau isi hati uols tu haaa. -
Jangan memalu nak respond okeh. Uolsss malu. Uols laaa rugi. Hihiks. Okeh 1 2 3 gooooo.
Read more
Raya Haji dah tak lama? Baju dah ada ke? Kalau dah ada baju mesti nak cari tudung kan. Haa jangan lupa ...
Media Removed
Raya Haji dah tak lama? Baju dah ada ke? Kalau dah ada baju mesti nak cari tudung kan. Haa jangan lupa AIDILADHA SALES sedang berlangsung ya. . Kalau lambat nanti banyak yang habis. . #nedahijab #nedakuantan #nedasisters #nedasales Raya Haji dah tak lama? Baju dah ada ke? Kalau dah ada baju mesti nak cari tudung kan. Haa jangan lupa AIDILADHA SALES sedang berlangsung ya.
.
Kalau lambat nanti banyak yang habis.
.
#nedahijab #nedakuantan #nedasisters #nedasales
Okeh harini bangnon kaaaaaaalut dok nak cari tudung raya kat hampa ni haa. Baju dah awesome2. Tudung ...
Media Removed
Okeh harini bangnon kaaaaaaalut dok nak cari tudung raya kat hampa ni haa. Baju dah awesome2. Tudung pun kena la awesome khenn? Hihi. Nanti banon bawak balik tudung banon habaq kat hampa okeh. Buat masa la ni dalam dok banon kalut pun jangan ingat kedai tutup naa. Kita bukak hari2 11pg - 10malam. ... Okeh harini bangnon kaaaaaaalut dok nak cari tudung raya kat hampa ni haa. Baju dah awesome2. Tudung pun kena la awesome khenn? Hihi. Nanti banon bawak balik tudung banon habaq kat hampa okeh. Buat masa la ni dalam dok banon kalut pun jangan ingat kedai tutup naa. Kita bukak hari2 11pg - 10malam. Rehat bukak posa 6.30-8.30. Mai laa tengok2 baju raya hampa. Macam2 pesyen dok ada deknon aiii. Nii pesyen macam raya hindustan pun ada haa. Dengan shining gold lace dia. Dengan skirt tingkat2 dia. Lawa khennn? Harga baju kurung orked semua tak sampai RM200 pun haa sepasang. Takdak gst naa. Yang ni kurung deewani RM179 sahaja! Yesss baju2 kurung orked mostly semua ada size S M L naaa. Hampa kena mai terai dulu sebab lain design lain macam size dia haa. Dan paling penting Sapa suka hindustan mesti kena grabbb kurung deewani ni dekat @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked
-
Kalau jauh. Nak beli online. Nak tau size available dan detail sizing ,rate postage Wassap jee 0195549414 .
Read more
WAJIB SWIPE SEBELAH UNTUK 9 CORAK BARU BAWAL SATIN CORAK! JEMPUT TENGOK SAMPAI JULING 🤪 - Bangnon ...
Media Removed
WAJIB SWIPE SEBELAH UNTUK 9 CORAK BARU BAWAL SATIN CORAK! JEMPUT TENGOK SAMPAI JULING 🤪 - Bangnon restock dekat dedua @lokasi.orked dah naa. 9corak baru plus design2 lama jadi berbelas design dok ada dekat orked tu haa. Takkan tak geram deknon? Boleh tag kekawan hampa dan ajak depa perabeh ... WAJIB SWIPE SEBELAH UNTUK 9 CORAK BARU BAWAL SATIN CORAK! JEMPUT TENGOK SAMPAI JULING 🤪
-
Bangnon restock dekat dedua @lokasi.orked dah naa. 9corak baru plus design2 lama jadi berbelas design dok ada dekat orked tu haa. Takkan tak geram deknon? Boleh tag kekawan hampa dan ajak depa perabeh gaji depa kat @lokasi.orked @lokasi.orked
-
Boleh Mai shoping tudung raya dah haa. cecorak cantik gila kalini! Ada geometri! Bunga! Songket! Lain terus dari design2 lepas! Harga Memuuurah jee uols. Semua ni RM10 jee sehelai.
-
Sebarang pertanyaan lanjut & belian online wassap jee 0195540414 naa.
Read more
CHENTA QASEH OOTD RAYA <span class="emoji emoji2764"></span> . Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan ...
Media Removed
CHENTA QASEH OOTD RAYA . Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan dari awak semua, Chenta Qaseh nak buat #CQootdraya Contest untuk menang duit raya dari CQmulai 07 JUNE - 07 AUGUST 2018 selama sebulan tau.😮😮😮 . Yang bestnya untuk contest ini Che Qaseh ... CHENTA QASEH OOTD RAYA ❤
.
Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan dari awak semua, Chenta Qaseh nak buat #CQootdraya Contest untuk menang duit raya dari CQ🌟mulai 07 JUNE - 07 AUGUST 2018 selama sebulan tau.😮😮😮
.
Yang bestnya untuk contest ini Che Qaseh akan pilih 3 orang pemenang duit sebanyak RM100 seorang dan 2 helai tudung RAYA COLLECTION.😮 Che Qaseh dan team akan pilih 3 orang pemenang #CQootdraya dari FB & INSTAGRAM.😊
.
Macam mana nak join? Senang je awak-awak. Ikut je SYARAT-SYARAT kat bawah ni 👇
.
1. Awak perlu gayakan Koleksi Chenta Qaseh Lebaran 2018, pilihan anda sama ada HAFSAA DIAMANT, SOPHEA SWAROVSKI, AYKAA BLOSSOM, ataupun BELLA BLOOM.
2. Gayakan & ambil gambar #OOTD awak yang cecomelss pakai tudung koleksi dari Chenta Qaseh Lebaran 2018.
3. Wajib FOLLOW & LIKE FB & INSTAGRAM 👉 ChentaQaseh 👈
4. Post gambar #ootd awak di Instagram, tag @chentaqaseh1 pada gambar & jugak caption ATAU Post gambar #OOTD di FB & letakkan #CQootdraya.
5. WAJIB letakkan hashtag #CQootdraya pada caption gambar #ootd awak-awak ya.
6. Paling penting pastikan Instagram TAK private & gambar di FaceBook dalam mode Public supaya team CQ dapat tengok gambar #ootd awak-awak bergaya dengan koleksi dari Chenta Qaseh Lebaran 2018!
7. Gambar #ootd paling cantik & menyerlah akan menjadi pemenang! Haa.. senang kan?
.
Untuk contest #CQootdraya ini 3 pemenang (3 dari FB dan Instagram) akan dapat duit raya sebanyak RM100 setiap seorang, dan 2 Helai Tudung Raya Collection. Best kan?
.
Contest akan bermula dari 07 JUNE - 07 JULY 2018! So kalau nak menang pastikan awak-awak bergaya dengan tudung Chenta Qaseh sepanjang sebulan ini tau. Best kan! 😍
.
Tunggu apa lagi? Jom kita ber “OOTD”. Boleh sertai seberapa banyak gambar yang awak nak, tau!
.
#chentaqaseh
#thetudungsarungexpert
#OOTD
#CQootdraya
#tudungexpress
#tudungsarung
#instanthijab
#ChentaQasehLebaran2018
Read more
CHENTA QASEH OOTD RAYA <span class="emoji emoji2764"></span> . Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan ...
Media Removed
CHENTA QASEH OOTD RAYA . Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan dari awak semua, Chenta Qaseh nak buat #CQootdraya Contest untuk menang duit raya dari CQmulai 07 JUNE - 07 JULY 2018 selama sebulan tau.😮😮😮 . Yang bestnya untuk contest ini Che Qaseh ... CHENTA QASEH OOTD RAYA ❤
.
Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan dari awak semua, Chenta Qaseh nak buat #CQootdraya Contest untuk menang duit raya dari CQ🌟mulai 07 JUNE - 07 JULY 2018 selama sebulan tau.😮😮😮
.
Yang bestnya untuk contest ini Che Qaseh akan pilih 3 orang pemenang duit sebanyak RM100 seorang dan 2 helai tudung RAYA COLLECTION.😮 Che Qaseh dan team akan pilih 3 orang pemenang #CQootdraya dari FB & INSTAGRAM.😊
.
Macam mana nak join? Senang je awak-awak. Ikut je SYARAT-SYARAT kat bawah ni 👇
.
1. Awak perlu gayakan Koleksi Chenta Qaseh Lebaran 2018, pilihan anda sama ada HAFSAA DIAMANT, SOPHEA SWAROVSKI, AYKAA BLOSSOM, ataupun BELLA BLOOM.
.
2. Gayakan & ambil gambar #OOTD awak yang cecomelss pakai tudung koleksi dari Chenta Qaseh Lebaran 2018.
3. Wajib FOLLOW & LIKE FB & INSTAGRAM 👉 ChentaQaseh 👈
.
4. Post gambar #ootd awak di Instagram, tag @chentaqaseh1 pada gambar & jugak caption ATAU Post gambar #OOTD di FB & letakkan #CQootdraya.
.
5. WAJIB letakkan hashtag #CQootdraya pada caption gambar #ootd awak-awak ya.
.
6. Paling penting pastikan Instagram TAK private & gambar di FaceBook dalam mode Public supaya team CQ dapat tengok gambar #ootd awak-awak bergaya dengan koleksi dari Chenta Qaseh Lebaran 2018!
.
7. Gambar #ootd paling cantik & menyerlah akan menjadi pemenang! Haa.. senang kan?
.
Untuk contest #CQootdraya ini 3 pemenang (3 dari FB dan Instagram) akan dapat duit raya sebanyak RM100 setiap seorang, dan 2 Helai Tudung Raya Collection. Best kan?
.
Contest akan bermula dari 07 JUNE - 07 JULY 2018! So kalau nak menang pastikan awak-awak bergaya dengan tudung Chenta Qaseh sepanjang sebulan ini tau. Best kan! 😍
.
Tunggu apa lagi? Jom kita ber “OOTD”. Boleh sertai seberapa banyak gambar yang awak nak, tau!
.
#chentaqaseh
#thetudungsarungexpert
#OOTD
#CQootdraya
#tudungexpress
#tudungsarung
#instanthijab
#ChentaQasehLebaran2018
Read more
CHENTA QASEH OOTD RAYA <span class="emoji emoji2764"></span> . Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan ...
Media Removed
CHENTA QASEH OOTD RAYA . Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan dari awak semua, Chenta Qaseh nak buat #CQootdraya Contest untuk menang duit raya dari CQmulai 07 JUNE - 07 AUGUST 2018 selama sebulan tau.😮😮😮 . Yang bestnya untuk contest ini Che Qaseh ... CHENTA QASEH OOTD RAYA ❤
.
Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan dari awak semua, Chenta Qaseh nak buat #CQootdraya Contest untuk menang duit raya dari CQ🌟mulai 07 JUNE - 07 AUGUST 2018 selama sebulan tau.😮😮😮
.
Yang bestnya untuk contest ini Che Qaseh akan pilih 3 orang pemenang duit sebanyak RM100 seorang dan 2 helai tudung RAYA COLLECTION.😮 Che Qaseh dan team akan pilih 3 orang pemenang #CQootdraya dari FB & INSTAGRAM.😊
.
Macam mana nak join? Senang je awak-awak. Ikut je SYARAT-SYARAT kat bawah ni 👇
.
1. Awak perlu gayakan Koleksi Chenta Qaseh Lebaran 2018, pilihan anda sama ada HAFSAA DIAMANT, SOPHEA SWAROVSKI, AYKAA BLOSSOM, ataupun BELLA BLOOM.
2. Gayakan & ambil gambar #OOTD awak yang cecomelss pakai tudung koleksi dari Chenta Qaseh Lebaran 2018.
3. Wajib FOLLOW & LIKE FB & INSTAGRAM 👉 ChentaQaseh 👈
4. Post gambar #ootd awak di Instagram, tag @chentaqaseh1 pada gambar & jugak caption ATAU Post gambar #OOTD di FB & letakkan #CQootdraya.
5. WAJIB letakkan hashtag #CQootdraya pada caption gambar #ootd awak-awak ya.
6. Paling penting pastikan Instagram TAK private & gambar di FaceBook dalam mode Public supaya team CQ dapat tengok gambar #ootd awak-awak bergaya dengan koleksi dari Chenta Qaseh Lebaran 2018!
7. Gambar #ootd paling cantik & menyerlah akan menjadi pemenang! Haa.. senang kan?
.
Untuk contest #CQootdraya ini 3 pemenang (3 dari FB dan Instagram) akan dapat duit raya sebanyak RM100 setiap seorang, dan 2 Helai Tudung Raya Collection. Best kan?
.
Contest akan bermula dari 07 JUNE - 07 JULY 2018! So kalau nak menang pastikan awak-awak bergaya dengan tudung Chenta Qaseh sepanjang sebulan ini tau. Best kan! 😍
.
Tunggu apa lagi? Jom kita ber “OOTD”. Boleh sertai seberapa banyak gambar yang awak nak, tau!
.
#chentaqaseh
#thetudungsarungexpert
#OOTD
#CQootdraya
#tudungexpress
#tudungsarung
#instanthijab
#ChentaQasehLebaran2018
Read more
CHENTA QASEH OOTD RAYA <span class="emoji emoji2764"></span> . Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan ...
Media Removed
CHENTA QASEH OOTD RAYA . Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan dari awak semua, Chenta Qaseh nak buat #CQootdraya Contest untuk menang duit raya dari CQmulai 07 JUNE - 07 JULY 2018 selama sebulan tau.😮😮😮 . Yang bestnya untuk contest ini Che Qaseh ... CHENTA QASEH OOTD RAYA ❤
.
Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan dari awak semua, Chenta Qaseh nak buat #CQootdraya Contest untuk menang duit raya dari CQ🌟mulai 07 JUNE - 07 JULY 2018 selama sebulan tau.😮😮😮
.
Yang bestnya untuk contest ini Che Qaseh akan pilih 3 orang pemenang duit sebanyak RM100 seorang dan 2 helai tudung RAYA COLLECTION.😮 Che Qaseh dan team akan pilih 3 orang pemenang #CQootdraya dari FB & INSTAGRAM.😊
.
Macam mana nak join? Senang je awak-awak. Ikut je SYARAT-SYARAT kat bawah ni 👇
.
1. Awak perlu gayakan Koleksi Chenta Qaseh Lebaran 2018, pilihan anda sama ada HAFSAA DIAMANT, SOPHEA SWAROVSKI, AYKAA BLOSSOM, ataupun BELLA BLOOM.
2. Gayakan & ambil gambar #OOTD awak yang cecomelss pakai tudung koleksi dari Chenta Qaseh Lebaran 2018.
3. Wajib FOLLOW & LIKE FB & INSTAGRAM 👉 ChentaQaseh 👈
4. Post gambar #ootd awak di Instagram, tag @chentaqaseh1 pada gambar & jugak caption ATAU Post gambar #OOTD di FB & letakkan #CQootdraya.
5. WAJIB letakkan hashtag #CQootdraya pada caption gambar #ootd awak-awak ya.
6. Paling penting pastikan Instagram TAK private & gambar di FaceBook dalam mode Public supaya team CQ dapat tengok gambar #ootd awak-awak bergaya dengan koleksi dari Chenta Qaseh Lebaran 2018!
7. Gambar #ootd paling cantik & menyerlah akan menjadi pemenang! Haa.. senang kan?
.
Untuk contest #CQootdraya ini 3 pemenang (3 dari FB dan Instagram) akan dapat duit raya sebanyak RM100 setiap seorang, dan 2 Helai Tudung Raya Collection. Best kan?
.
Contest akan bermula dari 07 JUNE - 07 JULY 2018! So kalau nak menang pastikan awak-awak bergaya dengan tudung Chenta Qaseh sepanjang sebulan ini tau. Best kan! 😍
.
Tunggu apa lagi? Jom kita ber “OOTD”. Boleh sertai seberapa banyak gambar yang awak nak, tau!
.
#chentaqaseh
#thetudungsarungexpert
#OOTD
#CQootdraya
#tudungexpress
#tudungsarung
#instanthijab
#ChentaQasehLebaran2018
Read more
CHENTA QASEH OOTD RAYA <span class="emoji emoji2764"></span> . Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan ...
Media Removed
CHENTA QASEH OOTD RAYA . Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan dari awak semua, Chenta Qaseh nak buat #CQootdraya Contest untuk menang duit raya dari CQmulai 07 JUNE - 07 JULY 2018 selama sebulan tau.😮😮😮 . Yang bestnya untuk contest ini Che Qaseh ... CHENTA QASEH OOTD RAYA ❤
.
Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan dari awak semua, Chenta Qaseh nak buat #CQootdraya Contest untuk menang duit raya dari CQ🌟mulai 07 JUNE - 07 JULY 2018 selama sebulan tau.😮😮😮
.
Yang bestnya untuk contest ini Che Qaseh akan pilih 3 orang pemenang duit sebanyak RM100 seorang dan 2 helai tudung RAYA COLLECTION.😮 Che Qaseh dan team akan pilih 3 orang pemenang #CQootdraya dari FB & INSTAGRAM.😊
.
Macam mana nak join? Senang je awak-awak. Ikut je SYARAT-SYARAT kat bawah ni 👇
.
1. Awak perlu gayakan Koleksi Chenta Qaseh Lebaran 2018, pilihan anda sama ada HAFSAA DIAMANT, SOPHEA SWAROVSKI, AYKAA BLOSSOM, ataupun BELLA BLOOM.
.
2. Gayakan & ambil gambar #OOTD awak yang cecomelss pakai tudung koleksi dari Chenta Qaseh Lebaran 2018.
3. Wajib FOLLOW & LIKE FB & INSTAGRAM 👉 ChentaQaseh 👈
.
4. Post gambar #ootd awak di Instagram, tag @chentaqaseh1 pada gambar & jugak caption ATAU Post gambar #OOTD di FB & letakkan #CQootdraya.
.
5. WAJIB letakkan hashtag #CQootdraya pada caption gambar #ootd awak-awak ya.
.
6. Paling penting pastikan Instagram TAK private & gambar di FaceBook dalam mode Public supaya team CQ dapat tengok gambar #ootd awak-awak bergaya dengan koleksi dari Chenta Qaseh Lebaran 2018!
.
7. Gambar #ootd paling cantik & menyerlah akan menjadi pemenang! Haa.. senang kan?
.
Untuk contest #CQootdraya ini 3 pemenang (3 dari FB dan Instagram) akan dapat duit raya sebanyak RM100 setiap seorang, dan 2 Helai Tudung Raya Collection. Best kan?
.
Contest akan bermula dari 07 JUNE - 07 JULY 2018! So kalau nak menang pastikan awak-awak bergaya dengan tudung Chenta Qaseh sepanjang sebulan ini tau. Best kan! 😍
.
Tunggu apa lagi? Jom kita ber “OOTD”. Boleh sertai seberapa banyak gambar yang awak nak, tau!
.
#chentaqaseh
#thetudungsarungexpert
#OOTD
#CQootdraya
#tudungexpress
#tudungsarung
#instanthijab
#ChentaQasehLebaran2018
Read more
CHENTA QASEH OOTD RAYA <span class="emoji emoji2764"></span> . Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan ...
Media Removed
CHENTA QASEH OOTD RAYA . Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan dari awak semua, Chenta Qaseh nak buat #CQootdraya Contest untuk menang duit raya dari CQmulai 07 JUNE - 07 JULY 2018 selama sebulan tau.😮😮😮 . Yang bestnya untuk contest ini Che Qaseh ... CHENTA QASEH OOTD RAYA ❤
.
Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan dari awak semua, Chenta Qaseh nak buat #CQootdraya Contest untuk menang duit raya dari CQ🌟mulai 07 JUNE - 07 JULY 2018 selama sebulan tau.😮😮😮
.
Yang bestnya untuk contest ini Che Qaseh akan pilih 3 orang pemenang duit sebanyak RM100 seorang dan 2 helai tudung RAYA COLLECTION.😮 Che Qaseh dan team akan pilih 3 orang pemenang #CQootdraya dari FB & INSTAGRAM.😊
.
Macam mana nak join? Senang je awak-awak. Ikut je SYARAT-SYARAT kat bawah ni 👇
.
1. Awak perlu gayakan Koleksi Chenta Qaseh Lebaran 2018, pilihan anda sama ada HAFSAA DIAMANT, SOPHEA SWAROVSKI, AYKAA BLOSSOM, ataupun BELLA BLOOM.
.
2. Gayakan & ambil gambar #OOTD awak yang cecomelss pakai tudung koleksi dari Chenta Qaseh Lebaran 2018.
3. Wajib FOLLOW & LIKE FB & INSTAGRAM 👉 ChentaQaseh 👈
.
4. Post gambar #ootd awak di Instagram, tag @chentaqaseh1 pada gambar & jugak caption ATAU Post gambar #OOTD di FB & letakkan #CQootdraya.
.
5. WAJIB letakkan hashtag #CQootdraya pada caption gambar #ootd awak-awak ya.
.
6. Paling penting pastikan Instagram TAK private & gambar di FaceBook dalam mode Public supaya team CQ dapat tengok gambar #ootd awak-awak bergaya dengan koleksi dari Chenta Qaseh Lebaran 2018!
.
7. Gambar #ootd paling cantik & menyerlah akan menjadi pemenang! Haa.. senang kan?
.
Untuk contest #CQootdraya ini 3 pemenang (3 dari FB dan Instagram) akan dapat duit raya sebanyak RM100 setiap seorang, dan 2 Helai Tudung Raya Collection. Best kan?
.
Contest akan bermula dari 07 JUNE - 07 JULY 2018! So kalau nak menang pastikan awak-awak bergaya dengan tudung Chenta Qaseh sepanjang sebulan ini tau. Best kan! 😍
.
Tunggu apa lagi? Jom kita ber “OOTD”. Boleh sertai seberapa banyak gambar yang awak nak, tau!
.
#chentaqaseh
#thetudungsarungexpert
#OOTD
#CQootdraya
#tudungexpress
#tudungsarung
#instanthijab
#ChentaQasehLebaran2018
Read more
CHENTA QASEH OOTD RAYA <span class="emoji emoji2764"></span> . Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan ...
Media Removed
CHENTA QASEH OOTD RAYA . Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan dari awak semua, Chenta Qaseh nak buat #CQootdraya Contest untuk menang duit raya dari CQmulai 07 JUNE - 07 JULY 2018 selama sebulan tau.😮😮😮 . Yang bestnya untuk contest ini Che Qaseh ... CHENTA QASEH OOTD RAYA ❤
.
Hai semua!🤗 Che Qaseh nak bagitau awak ni.. Sebagai tanda hargai sokongan dari awak semua, Chenta Qaseh nak buat #CQootdraya Contest untuk menang duit raya dari CQ🌟mulai 07 JUNE - 07 JULY 2018 selama sebulan tau.😮😮😮
.
Yang bestnya untuk contest ini Che Qaseh akan pilih 3 orang pemenang duit sebanyak RM100 seorang dan 2 helai tudung RAYA COLLECTION.😮 Che Qaseh dan team akan pilih 3 orang pemenang #CQootdraya dari FB & INSTAGRAM.😊
.
Macam mana nak join? Senang je awak-awak. Ikut je SYARAT-SYARAT kat bawah ni 👇
.
1. Awak perlu gayakan Koleksi Chenta Qaseh Lebaran 2018, pilihan anda sama ada HAFSAA DIAMANT, SOPHEA SWAROVSKI, AYKAA BLOSSOM, ataupun BELLA BLOOM.
.
2. Gayakan & ambil gambar #OOTD awak yang cecomelss pakai tudung koleksi dari Chenta Qaseh Lebaran 2018.
3. Wajib FOLLOW & LIKE FB & INSTAGRAM 👉 ChentaQaseh 👈
.
4. Post gambar #ootd awak di Instagram, tag @chentaqaseh1 pada gambar & jugak caption ATAU Post gambar #OOTD di FB & letakkan #CQootdraya.
.
5. WAJIB letakkan hashtag #CQootdraya pada caption gambar #ootd awak-awak ya.
.
6. Paling penting pastikan Instagram TAK private & gambar di FaceBook dalam mode Public supaya team CQ dapat tengok gambar #ootd awak-awak bergaya dengan koleksi dari Chenta Qaseh Lebaran 2018!
.
7. Gambar #ootd paling cantik & menyerlah akan menjadi pemenang! Haa.. senang kan?
.
Untuk contest #CQootdraya ini 3 pemenang (3 dari FB dan Instagram) akan dapat duit raya sebanyak RM100 setiap seorang, dan 2 Helai Tudung Raya Collection. Best kan?
.
Contest akan bermula dari 07 JUNE - 07 JULY 2018! So kalau nak menang pastikan awak-awak bergaya dengan tudung Chenta Qaseh sepanjang sebulan ini tau. Best kan! 😍
.
Tunggu apa lagi? Jom kita ber “OOTD”. Boleh sertai seberapa banyak gambar yang awak nak, tau!
.
#chentaqaseh
#thetudungsarungexpert
#OOTD
#CQootdraya
#tudungexpress
#tudungsarung
#instanthijab
#ChentaQasehLebaran2018
Read more
[ DILANCARKAN SEKARANG : SHAW SARUNG RAYA 2018 NI BAKAL BUATKAN IBU DAN ANAK SEDONDON TERLEBIH WOW ...
Media Removed
[ DILANCARKAN SEKARANG : SHAW SARUNG RAYA 2018 NI BAKAL BUATKAN IBU DAN ANAK SEDONDON TERLEBIH WOW DI PAGI RAYA. KINI TRENDING ] . Pernah tak mommies di sini alamai situasi ni ? Pagi pagi raya jer berebut adik beradik nak pakai iron kat kampung tuu . Nak iron baju raya, tudung raya , bukan setakat ... [ DILANCARKAN SEKARANG : SHAW SARUNG RAYA 2018 NI BAKAL BUATKAN IBU DAN ANAK SEDONDON TERLEBIH WOW DI PAGI RAYA. KINI TRENDING ]
.
Pernah tak mommies di sini alamai situasi ni ?
Pagi pagi raya jer berebut adik beradik nak pakai iron kat kampung tuu . Nak iron baju raya, tudung raya , bukan setakat sepasang je tau.. kalau ada anak berderet, berpasang pasang nak kena iron 😩😩SETRESS hakak Kan ? .
Paling SETRESS hakak kena ulang iron tudung tu sebab dah pakai , lepas tu kelepet pulak kat bahagian AWNING ..ADUIIII 😰😰
.
Haa.. raya kalini mommies jangan ulang situasi camni tau !!! Karang MOOD RAYA hilang tah ke mana . Kan tak BEST 😀
.
Cek Sue lancarkan sekarang SHAWL SARUNG RAYA SEDONDON DIANDRA & SHAWL BERCORAK ELMYRAA yang akan buatkan Mommies senyum lebar je satu hari sebab dapat selesaikan banyak masalah mommies 😘
==============
APA YG SPECIAL SGT DGN #SHAWL DIANDRA SEDONDON & #SHAWL ELMYRAA NI?
==============
.
☑️ MUDAH dipakai - sarung 7 saat siap ! .
☑️ LESS iron - Tak perlu gosok sgt, senang lipat & terus pakai
.
☑️ AWNING LEMBUT - Boleh basuh dalam mesin basuh, awning tak patah
.
☑️ TAHAN LAMA - Kain tak berbulu, tak jarang & warna tak luntur
.
☑️ SELESA - Kain Lycra Korea yg sejuk & serap peluh
.
☑️ JAHITAN KEMAS - dijahit oleh tailor yg berpengalaman
.
☑️ WARNA TERKINI 2018 - 5 warna TRENDING .
☑️ DIANDRA : EKSLUSIF LACE bunga bermutiara yg CUTE kat tepi tu😘
.
☑️ ELMYRAA : HIASAN TAG BESI UYA yang sangat eksklusif .
SHAWL #DIANDRA ni ada 2 saiz tau utk anak mommies. Sesuai utk umur 4 - 12 thn.
Utk mommies kami tawarkan saiz L (PRE -ORDER) , yg ni saiz dewasa..baru la boleh sedondon dgn anak 😍😍😍.
.
SHAWL #ELMYRAA pula FREE SIZE tau . Sesuai untuk adik comel umur 6-12 tahun .
.
Jom wasap kami untuk maklumat lanjut, siap dgn harga PROMOSI lagi tau.. #DIANDRA & #ELMYRAA ni kan 🆕 design by #uyacollection 😀
.
Mada : www.wasap.my/60137429177/PM+Kombo+Diandra
.
Ifa : www.wasap.my/60136759177/PM+Kombo+Diandra
.
Kami tunggu mommies wasap ye. 😘
Read more
WAJIB SWIPE SEBELAH UNTUK 9 CORAK BARU BAWAL SATIN CORAK! JEMPUT TENGOK SAMPAI JULING 🤪 - Bangnon ...
Media Removed
WAJIB SWIPE SEBELAH UNTUK 9 CORAK BARU BAWAL SATIN CORAK! JEMPUT TENGOK SAMPAI JULING 🤪 - Bangnon restock dekat dedua @lokasi.orked dah naa. 9corak baru plus design2 lama jadi berbelas design dok ada dekat orked tu haa. Takkan tak geram deknon? Boleh tag kekawan hampa dan ajak depa perabeh ... WAJIB SWIPE SEBELAH UNTUK 9 CORAK BARU BAWAL SATIN CORAK! JEMPUT TENGOK SAMPAI JULING 🤪
-
Bangnon restock dekat dedua @lokasi.orked dah naa. 9corak baru plus design2 lama jadi berbelas design dok ada dekat orked tu haa. Takkan tak geram deknon? Boleh tag kekawan hampa dan ajak depa perabeh gaji depa kat @lokasi.orked @lokasi.orked
-
Boleh Mai shoping tudung raya dah haa. cecorak cantik gila kalini! Ada geometri! Bunga! Songket! Lain terus dari design2 lepas! Harga Memuuurah jee uols. Semua ni RM10 jee sehelai.
-
Sebarang pertanyaan lanjut & belian online wassap jee 0195540414 naa.
Read more
Banon bagi panaih line sikittt! Geram dak deknon? Tudung raya hampa sampai dah ni haa. - Bawal ...
Media Removed
Banon bagi panaih line sikittt! Geram dak deknon? Tudung raya hampa sampai dah ni haa. - Bawal cotton batu berterabur siap crochet lagi haaa! Murah ja banon jual RM15 sahaja! Kualiti supeeeeeerbbbbb! Senang pakai! Terus jadi helok terletak! - Ada lebih kurang 30 kaler pilihan. Ni teaser ... Banon bagi panaih line sikittt! Geram dak deknon? Tudung raya hampa sampai dah ni haa.
-
Bawal cotton batu berterabur siap crochet lagi haaa! Murah ja banon jual RM15 sahaja! Kualiti supeeeeeerbbbbb! Senang pakai! Terus jadi helok terletak!
-
Ada lebih kurang 30 kaler pilihan. Ni teaser ja haa. Nanti banon review semua kekaler untuk mudah uols pilih hihiks. Kalau dah geram kalau dah suka sangat? Boleh jemput mai usha terus dekat @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked
Read more
Raya Haji dah tak lama? Baju dah ada ke? Kalau dah ada baju mesti nak cari tudung kan. Haa jangan lupa ...
Media Removed
Raya Haji dah tak lama? Baju dah ada ke? Kalau dah ada baju mesti nak cari tudung kan. Haa jangan lupa AIDILADHA SALES sedang berlangsung ya. . Kalau lambat nanti banyak yang habis. . #nedahijab #nedakuantan #nedasisters #nedasales Raya Haji dah tak lama? Baju dah ada ke? Kalau dah ada baju mesti nak cari tudung kan. Haa jangan lupa AIDILADHA SALES sedang berlangsung ya.
.
Kalau lambat nanti banyak yang habis.
.
#nedahijab #nedakuantan #nedasisters #nedasales
Assalamualaikum semua. Cuba tengok gambar nie. Terbentuk elok je kan dia pakai tudung bawal. Haa ...
Media Removed
Assalamualaikum semua. Cuba tengok gambar nie. Terbentuk elok je kan dia pakai tudung bawal. Haa nie la owner @bawalscarfgallery2 . Semua tudung bawal dia jual memang gerenti terbentuk elok. Nak request bawal asli pun boleh. Bidang besar pun boleh. DIAMOND SWAROVSKI pun boleh tauu!! ... Assalamualaikum semua. Cuba tengok gambar nie. Terbentuk elok je kan dia pakai tudung bawal. Haa nie la owner @bawalscarfgallery2 . Semua tudung bawal dia jual memang gerenti terbentuk elok. Nak request bawal asli pun boleh. Bidang besar pun boleh. DIAMOND SWAROVSKI pun boleh tauu!! Raya dah tak lama, so sesiapa yang berminat nak tambah duit poket boleh beli borong dengan @bawalscarfgallery2 nie. Yang penting harga mampu milik. Jom follow @bawalscarfgallery2 @bawalscarfgallery2 @bawalscarfgallery2

#R8
Read more
Siapa yang tak dapat tudung raya tu mai singgah kedai sebab kami ada OPEN HOUSE SALE untuk radiusite ...
Media Removed
Siapa yang tak dapat tudung raya tu mai singgah kedai sebab kami ada OPEN HOUSE SALE untuk radiusite lovers semua . Semua koleksi #radiusiteraya2018 ada 20% OFF tau haa jangan lepaskan peluang ini ! Nanti menangis tak sudah uolss 🏻‍♀ . So tunggu apa lagi? Jom datang ke @radiusiteshahalam ... Siapa yang tak dapat tudung raya tu mai singgah kedai sebab kami ada OPEN HOUSE SALE untuk radiusite lovers semua 😘😘😘
.
Semua koleksi #radiusiteraya2018 ada 20% OFF tau haa jangan lepaskan peluang ini ! Nanti menangis tak sudah uolss 💁🏻‍♀
.
So tunggu apa lagi? Jom datang ke @radiusiteshahalam dan shopping raya sekali okay? 😘

#radiusite #azuredoubleloop #radiusiteraya2018
Read more
Siapa yang tak dapat tudung raya tu mai singgah kedai sebab kami ada OPEN HOUSE SALE untuk radiusite ...
Media Removed
Siapa yang tak dapat tudung raya tu mai singgah kedai sebab kami ada OPEN HOUSE SALE untuk radiusite lovers semua . Semua koleksi #radiusiteraya2018 ada 20% OFF tau haa jangan lepaskan peluang ini ! Nanti menangis tak sudah uolss . So tunggu apa lagi? Jom datang ke @radiusiteshahalam ... Siapa yang tak dapat tudung raya tu mai singgah kedai sebab kami ada OPEN HOUSE SALE untuk radiusite lovers semua 😘😘😘
.
Semua koleksi #radiusiteraya2018 ada 20% OFF tau haa jangan lepaskan peluang ini ! Nanti menangis tak sudah uolss .
So tunggu apa lagi? Jom datang ke @radiusiteshahalam dan shopping raya sekali okay? 😘

#radiusite #jamilainstantshawl #radiusiteraya2018
Read more
Dah tak lama nak puasa kan so i pun nak share dengan korang @imaanboutique akan keluarkan koleksi ...
Media Removed
Dah tak lama nak puasa kan so i pun nak share dengan korang @imaanboutique akan keluarkan koleksi #ImaanRaya2018 esok! Yang bestnya koleksi baju raya kali ni simple tapi cantik. I paling berkenan dengan Sarimah Kebaya ni haa. And actually kan depa ada koleksi tudung raya juga so boleh tengok ... Dah tak lama nak puasa kan so i pun nak share dengan korang @imaanboutique akan keluarkan koleksi #ImaanRaya2018 esok! Yang bestnya koleksi baju raya kali ni simple tapi cantik. I paling berkenan dengan Sarimah Kebaya ni haa. And actually kan depa ada koleksi tudung raya juga so boleh tengok dekat @imaan.catalogue okay. So esok dah boleh pergi serbu butik or beli dekat website je! #ImaanRayaWardrobe2018
Read more
Siapa yang tak dapat tudung raya tu mai singgah kedai sebab kami ada OPEN HOUSE SALE untuk radiusite ...
Media Removed
Siapa yang tak dapat tudung raya tu mai singgah kedai sebab kami ada OPEN HOUSE SALE untuk radiusite lovers semua . Semua koleksi #radiusiteraya2018 ada 20% OFF tau haa jangan lepaskan peluang ini ! Nanti menangis tak sudah uolss 🏻‍♀ . So tunggu apa lagi? Jom datang ke @radiusiteshahalam ... Siapa yang tak dapat tudung raya tu mai singgah kedai sebab kami ada OPEN HOUSE SALE untuk radiusite lovers semua 💖
.
Semua koleksi #radiusiteraya2018 ada 20% OFF tau haa jangan lepaskan peluang ini ! Nanti menangis tak sudah uolss 💁🏻‍♀
.
So tunggu apa lagi? Jom datang ke @radiusiteshahalam dan shopping raya sekali okay? 😘

#radiusite #renadoubleloop #dellainstantshawl #radiusiteraya2018
Read more
Siapa yang tak dapat tudung raya tu mai singgah kedai sebab kami ada OPEN HOUSE SALE untuk radiusite ...
Media Removed
Siapa yang tak dapat tudung raya tu mai singgah kedai sebab kami ada OPEN HOUSE SALE untuk radiusite lovers semua . Semua koleksi #radiusiteraya2018 ada 20% OFF tau haa jangan lepaskan peluang ini ! Nanti menangis tak sudah uolss 🏻‍♀ . So tunggu apa lagi? Jom datang ke @radiusiteshahalam ... Siapa yang tak dapat tudung raya tu mai singgah kedai sebab kami ada OPEN HOUSE SALE untuk radiusite lovers semua 😘😘😘
.
Semua koleksi #radiusiteraya2018 ada 20% OFF tau haa jangan lepaskan peluang ini ! Nanti menangis tak sudah uolss 💁🏻‍♀
.
So tunggu apa lagi? Jom datang ke @radiusiteshahalam dan shopping raya sekali okay? 😘

#radiusite #nairaluxeinstantshawl #radiusiteraya2018
Read more
Siapa yang tak dapat tudung raya tu mai singgah kedai sebab kami ada OPEN HOUSE SALE untuk radiusite ...
Media Removed
Siapa yang tak dapat tudung raya tu mai singgah kedai sebab kami ada OPEN HOUSE SALE untuk radiusite lovers semua . Semua koleksi #radiusiteraya2018 ada 20% OFF tau haa jangan lepaskan peluang ini ! Nanti menangis tak sudah uolss 🏻‍♀ . So tunggu apa lagi? Jom datang ke @radiusiteshahalam ... Siapa yang tak dapat tudung raya tu mai singgah kedai sebab kami ada OPEN HOUSE SALE untuk radiusite lovers semua 😘😘😘
.
Semua koleksi #radiusiteraya2018 ada 20% OFF tau haa jangan lepaskan peluang ini ! Nanti menangis tak sudah uolss 💁🏻‍♀
.
So tunggu apa lagi? Jom datang ke @radiusiteshahalam dan shopping raya sekali okay? 😘

#radiusite #eilelongshawl #radiusiteraya2018
Read more
Siapa yang tak dapat tudung raya tu mai singgah kedai sebab kami ada OPEN HOUSE SALE untuk radiusite ...
Media Removed
Siapa yang tak dapat tudung raya tu mai singgah kedai sebab kami ada OPEN HOUSE SALE untuk radiusite lovers semua . Semua koleksi #radiusiteraya2018 ada 20% OFF tau haa jangan lepaskan peluang ini ! Nanti menangis tak sudah uolss . So tunggu apa lagi? Jom datang ke @radiusiteshahalam ... Siapa yang tak dapat tudung raya tu mai singgah kedai sebab kami ada OPEN HOUSE SALE untuk radiusite lovers semua 😘😘😘
.
Semua koleksi #radiusiteraya2018 ada 20% OFF tau haa jangan lepaskan peluang ini ! Nanti menangis tak sudah uolss .
So tunggu apa lagi? Jom datang ke @radiusiteshahalam dan shopping raya sekali okay? 😘

#radiusite #kalilalongshawl #radiusiteraya2018
Read more
Thank you for shoppingg..<span class="emoji emoji1f60d"></span> Sape yg belum dtg, jemput dtg ye...ramai dh beli tudung raya ni haa...<span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f618"></span>
Media Removed
Thank you for shoppingg.. Sape yg belum dtg, jemput dtg ye...ramai dh beli tudung raya ni haa... Thank you for shoppingg..😍
Sape yg belum dtg, jemput dtg ye...ramai dh beli tudung raya ni haa...😍😍😘
Peminat setia #tudungsarungpalingbestdiabadini @chentaqaseh1 jangan lupa dapatkan koleksi ...
Media Removed
Peminat setia #tudungsarungpalingbestdiabadini @chentaqaseh1 jangan lupa dapatkan koleksi Nuraa Instant Hijab corak terbaru dengan harga combo hanya di @maleeqa.exclusive . Hari nie last day okay combo price berlangsung, mana mana yang nak cari tudung untuk match dengan baju ... Peminat setia #tudungsarungpalingbestdiabadini @chentaqaseh1 jangan lupa dapatkan koleksi Nuraa Instant Hijab corak terbaru dengan harga combo hanya di @maleeqa.exclusive 😘😘 .

Hari nie last day okay combo price berlangsung, mana mana yang nak cari tudung untuk match dengan baju raya tuh haa cepat dapatkan sebelum sale tamat 😥😥
Read more
Loading...