Tudung tu ada

Loading...


Unique profiles
64
Most used tags
Total likes
0
Top locations
Elements Mall Melaka, Penang, shawlforyou
Average media age
641.8 days
to ratio
11.5
Nak pergi lunch mana tu? Jom la join sama! Sambil pakai BAWAL MOMMY ni! . Cantik tak warna tudung ...
Media Removed
Nak pergi lunch mana tu? Jom la join sama! Sambil pakai BAWAL MOMMY ni! . Cantik tak warna tudung bawal Kak Pupit ni? Warna hot!! Kena cepat grab! Senang bentuk kan? Walhal kat area muncung tudung tu ada renyuk-renyuk juga tu terhempap sebelum sempat nak pakai tau. Labuh dan material ... Nak pergi lunch mana tu?
Jom la join sama! Sambil pakai BAWAL MOMMY ni!
.
Cantik tak warna tudung bawal Kak Pupit ni?
Warna hot!! Kena cepat grab!
Senang bentuk kan? Walhal kat area muncung tudung tu ada renyuk-renyuk juga tu terhempap sebelum sempat nak pakai tau.
Labuh dan material sejuk!
.
Ramai peminat tudung bawal kan?
Kali ini kami keluarkan bawal bidang 45 dan 50.
Sangat senang nak buat pelbagai cara penggayaan dengan bidang besar.
Nak pendek kan boleh.
Nak labuh kan boleh.
Best kan??
.
Kenapa perlu ada bawal kami???
✔ Material chiffon sakura/aritachi yang berkualiti dan selesa. .
✔ Senang bentuk sangat-sangat. Tak iron pun boleh bentuk macam model ni pakai tau. .
✔ Material sejuk dan selesa. .
✔ Yang paling penting tak jarang dan labuh. .
✔ Yang nak start jual atau agen pun boleh pre-order terus.

Lepas ni Kak Pupit up gambar warna pastel nya tau. Memang lemah semangat la u all nanti.
.
Terus hubungi kami di www.wasap.my/60126397936/bawalmommy
.
#malqa #malqatailoring #malqamelaka #malqaootd #bawalsakura #bawalmalas #bawal #bawalpukal #tudungbawal
Read more
Loading...
Hii ada yang rindu ke tu? Lama dah tak update apa2 sebab duk busy je sampai tengok2 tak ada gambar yang ...
Media Removed
Hii ada yang rindu ke tu? Lama dah tak update apa2 sebab duk busy je sampai tengok2 tak ada gambar yang boleh update. Tetiba la kan dapat idea sebab ramai jugak dok tanya. Nak buat comeback lepas tahun baru ni. Rasa macam nak jual tudung bawal chiffon pulak. Ada yang nak ke? Kita jual bidang50/60, ... Hii ada yang rindu ke tu? Lama dah tak update apa2 sebab duk busy je sampai tengok2 tak ada gambar yang boleh update. 😅
Tetiba la kan dapat idea sebab ramai jugak dok tanya. Nak buat comeback lepas tahun baru ni. 😂 Rasa macam nak jual tudung bawal chiffon pulak. Ada yang nak ke? Kita jual bidang50/60, harga mur2 je kurang rm 30 😋 kalau ramai nak bulan 1 sis keluarkan tudung baru eak dekat @zahrahijarbie! 🤗
Read more
OPEN HOUSE SALES- INSTANT SHAWL 2 SOFT AWNING BERDAGU TWO LOOPS DENGAN 6 WARNA KINI DIRESTOCK UNTUK ...
Media Removed
OPEN HOUSE SALES- INSTANT SHAWL 2 SOFT AWNING BERDAGU TWO LOOPS DENGAN 6 WARNA KINI DIRESTOCK UNTUK KEKAKAK YANG NAK MELARAM PI OPEN HOUSE... . . Hahh tudia, korang yang masih duduk scroll2, pm semua tu dh takdak masa dah tau nak survey-survey ni. Stok tudung NI cepat habis tau, sekarang ... OPEN HOUSE SALES- INSTANT SHAWL 2 SOFT AWNING BERDAGU TWO LOOPS DENGAN 6 WARNA KINI DIRESTOCK UNTUK KEKAKAK YANG NAK MELARAM PI OPEN HOUSE...
.
.
Hahh tudia, korang yang masih duduk scroll2, pm semua tu dh takdak masa dah tau nak survey-survey ni. Stok tudung NI cepat habis tau, sekarang pun ada color yang dah tinggal sikit..ada 6 warna dgn free saiz dan saiz xxxl 😊
.
Kalau korang dah ada warna yang berkenan tu boleh cecepat booked sekarang sebelum habis tau.
.
.
Ada yang dah berkenan dan boleh matching dengan koleksi Zynnirah kat bawah ni ? Terus boleh klik link whatsapp kat bawah untuk order ya
.
http://www.wasap.my/60162620844
http://www.wasap.my/60162620844
http://www.wasap.my/60162620844
.
Nak lagi best ? .
Inspirasihana nak bagi Harga COMBO + FREEGIFT siapa yang order sekarang! (terhad kepada 100 orang terawal) dan yang lagi best shawl Instant Zynnnirah ni boleh kombo set juga dgn shawl Ainul Mardhiah , Bawal pucci dan wide shawl Pucci juga .Semuanya RM100 saja dpt free postage dan dpt free gift lagi memang berbaloi 👍😊
.
.
Lekaih wasaap slrg sblm stok habis.
.
.
#inspirasihanaraya2018
#zinnirah
#instantshawllabuh
#inspirasihana
#shawllabuh
#inspirasihana
#bawalpucci
#shawlpucci
#shawlprintedainulmardhiahl
Read more
Macam inilah fesyen ORANG KAYA kahwin. Simple, tidak terlalu banyak warna dan make up natural. ...
Media Removed
Macam inilah fesyen ORANG KAYA kahwin. Simple, tidak terlalu banyak warna dan make up natural. Bukan mengarut macam anime tak menjadi tu! Memang lah dia orang kaya. @imanabdullah adalah Puteri kepada Tengku Mahkota Pahang, Tengku Abdullah. Tetapi anda pun boleh nampak kaya dengan bajet ... Macam inilah fesyen ORANG KAYA kahwin. Simple, tidak terlalu banyak warna dan make up natural. Bukan mengarut macam anime tak menjadi tu!
Memang lah dia orang kaya. @imanabdullah adalah Puteri kepada Tengku Mahkota Pahang, Tengku Abdullah. Tetapi anda pun boleh nampak kaya dengan bajet sikit.

1. Baju jangan terlalu banyak sarat. Baju baju dan kain potongan mermaid bukan semuanya orang boleh carry. Lagi-lagi jika pengantin tu pendek, lagi lah disaster. Keep it simple dengan satu atau dua warna utama sahaja. Jika pakai tudung, biarlah baju yang menonjol. Keep the tudung simple.
2. Aksesori biarlah sepadan warna baju. Biar ada tarikan batu permata je.
3. Make up natural. Make up ini lebih nampak classy. Ia juga nampak timeless dalam gambar; sesuai untuk tontonan cucu uols nanti.
Kepada yang hendak kahwin tu, boleh lah rujuk orang kaya kahwin jika hendak nampak classy. Tunjuk gambar pada mak dan pak andam atau butik pengantin. Insyallah diaorang buat buat mengikut bajet anda.

Tahniah. Perfect lah!
Baju @rizalman71
Make up @najeebazami
Hair @ckayliow
Credit to them the photos.

Perunding Imej yang tak kahwin
Hafiz CuteCarry.
#cutecarry
Read more
Dalam hidup ni kita tak lepas dari buat silap. Bila tersedar silap, istighfar mohon ampun pada Allah ...
Media Removed
Dalam hidup ni kita tak lepas dari buat silap. Bila tersedar silap, istighfar mohon ampun pada Allah dan kemudian fikir pada solusi. . Apa yang kita boleh ubah dan baiki? Apa yang Allah suka? Jangan duduk merintih duka dan menyesal lama-lama. Kita dah silap, kita akui dan kita baiki. . 2 ... Dalam hidup ni kita tak lepas dari buat silap. Bila tersedar silap, istighfar mohon ampun pada Allah dan kemudian fikir pada solusi.
.
Apa yang kita boleh ubah dan baiki? Apa yang Allah suka? Jangan duduk merintih duka dan menyesal lama-lama. Kita dah silap, kita akui dan kita baiki.
.
2 bulan lepas @rinasallehclothing ada keluarkan Anayla Kebaya. Cantik. Sayangnya ukuran Anayla ni hanya sesuai di pakai orang yang berbadan ramping je. Sebab ada cutting pada bahagian baju. Baju memang longgar tapi sebab ada potongan tu dia automatik nampak bentuk pinggang kalau tak pilih saiz yang sesuai.
.
Jadi bila keluarkan Anayla yang baru kami baiki ukuran jadikan dia straight dan lebih labuh jadi lah ia Anayla Kebarung. Wallahi Kak Rina sangat suka cutting yang baru ni. Longgar labuh dan selesa!
.
Niat Kak Rina nak jadikan perniagaan ni medan dakwah pada kebaikkan melalui fesyen. Kita tetap boleh nampak cantik dan bergaya dengan pakaian longgar, labuh dan pilihan warna yang tak menonjol. Kalau baju dah sarat corak, pilih saja tudung-tudung polos untuk imbangi penampilan kita.
.
Pendek kata effortlessly beauty. Tanpa perlu berlebihan. Sebab pakaian ni luaran saja. Untuk bantu kita menutup aurat dan memudahkan ibadah. Yang lebih penting kita nak jaga akidah, amalan dan ubudiah pada Allah.
.
Kak Rina sangat perlukan doa dari semua supaya kami sentiasa baiki kelemahan dan kekurangan untuk berada dalam landasan yang Allah redha.
.
Dan doakan juga @rinasallehclothing jadi sebahagian dari perjalanan perubahan hidup wanita kepada yang lebih baik.
Read more
Netizen ingat isteri Bengah orang cina. tapi dah banyak kali terangkan yang dia berdarah kacukan. ...
Media Removed
Netizen ingat isteri Bengah orang cina. tapi dah banyak kali terangkan yang dia berdarah kacukan. Mak melayu Bapa cina.. asal Kedah. tang mana? tang tu rahsia YA dia islam.. . Jika ada orang kata keburukan tentang dia akan aku tentang habis habisan.. ewah! macam pahlawan pulak! tapi ... Netizen ingat isteri Bengah orang cina. tapi dah banyak kali terangkan yang dia berdarah kacukan. Mak melayu Bapa cina.. asal Kedah. tang mana? tang tu rahsia 😁 YA dia islam..
.
Jika ada orang kata keburukan tentang dia akan aku tentang habis habisan.. ewah! macam pahlawan pulak! 😆 tapi betul la. dia tak pernah buat apa apa yang menyakiti sesiapa pon...
.
Orang nasihat Bengah terima.. orang hina Bengah elak dan terus mengelak. isteri cantik tapi tak bertudung.. cantik tu subjektif. Bengah pandang dia cantik dari segi hati dia.. cara dia melayan keluarga, cara dia terima keadaan Cik Pia yang istimewa selalu merampas waktu bahagia dia 😆 dia banyak juga bekorban. itu kehebatan yang dia ada.. belum sempurna lagi.
.
Setelah dikenali dan dia menjadi perhatian sebab selalu interframe dalam hidup Bengah soalan yang ditanya “Bila Nak Ada Anak?” akibat terbaca komen yang berunsur menyakiti Bengah dan Cik Bunge terjadi salah faham. lantas aku block dia... HAHAHA! 🤣 lelaki senang je nak selesaikan masalah. Ya.. Bengah block dia supaya dia tidak lagi membaca komen bangang itu.. sebab hati dia tidak kuat membaca apa yang netizen komen.
.
Bengah hari hari doa nak dia berhijab. kekadang usik dia kata ada sale kat supermarket ni.. bila dia tanya sale apa? “TUDUNG SALE SAYANG!” bergurau sambil berhajat.. kadang dia cakap laa “INSYAALLAH..” sambil muka senyum...
.
Ada dapat review untuk tudung. banyak sangat tapi dia tolak atas sebab tertentu. SATU HARI NANTI.. terbuka hati dia nak berhijab. Bengah nak buka kedai tudung untuk dia. dan corak pada tudung tersebut ialah bunge bunge yang dilukis dari tangan kidal ni.. macam gambar yang dilukis diatas.
.
Kalau dia baca posting sebelum ni mesti dia dah diam tak nak bercakap. sebab dia suka baca posting Bengah. takpelah.. dunia alam maya ni penuh dengan kekejaman. aku je tabah menghadapi. sorry sayang takleh nak unblock. 😂
.
Mana tahu rezeki akan datang boleh buka butik tudung? Amin.. insayaAllah... dia isteri yang baik dan dia isteri yang paling Bengah sayang... tiada yang lain. hanya lah SATU!
.
I love you my Bunge 🌸
.
#LagendaMakhlokMacho
#DahPutihPonPakaiBedak
Read more
Loading...
Assalamualaikum uollz!! Mesti tengah "Monday Blues" kanzz.. <span class="emoji emoji1f603"></span>. . Tak payah nak "blues"2 sangat, ...
Media Removed
Assalamualaikum uollz!! Mesti tengah "Monday Blues" kanzz.. . . Tak payah nak "blues"2 sangat, meh plan nak bagi hadiah Raya tuk family or kawan2. . Tudung Allure memang ada kotak khas so uollz bleh bagi sebagai hadiah. Setial pembelian minima RM50 dapat sampul raya gojes tu tauu!! . Cepat2 ... Assalamualaikum uollz!! Mesti tengah "Monday Blues" kanzz.. 😃.
.
Tak payah nak "blues"2 sangat, meh plan nak bagi hadiah Raya tuk family or kawan2. .
Tudung Allure memang ada kotak khas so uollz bleh bagi sebagai hadiah. Setial pembelian minima RM50 dapat sampul raya gojes tu tauu!!
.
Cepat2 meh ode sekarang!
#khaleesasistaraya2017 #khaleesasista #khaleesa #allureraya #tudung #shawl #tudungraya
Read more
Apa khabar semua ? Sihat ke tu ? <span class="emoji emoji1f338"></span> Dah tinggal last 2 days untuk August ni , Dayah nak share last chance ...
Media Removed
Apa khabar semua ? Sihat ke tu ? Dah tinggal last 2 days untuk August ni , Dayah nak share last chance korang untuk dapatkan shawl @modestybydayahbakar yang Dayah pakai mcm dalam gambar2 yang Dayah share ni. Ada yang Dayah di India , Korea . Memang Dayah travel , jni tudung WAJIB , kalau tak ... Apa khabar semua ? Sihat ke tu ? 🌸

Dah tinggal last 2 days untuk August ni , Dayah nak share last chance korang untuk dapatkan shawl @modestybydayahbakar yang Dayah pakai mcm dalam gambar2 yang Dayah share ni. Ada yang Dayah di India , Korea .
Memang Dayah travel , jni tudung WAJIB , kalau tak akan kalut dan sempurna rasanya, ecewahhhh .

Lupakan inner tudung dan drama pin tudung hilang , atau maybe iron pulak tak ada , shawl ni lah jadi penyelamat .

Normal price , 1 for RM 100.
Special August promo , 2 for RM160 . ( PROMO SEHINGGA 31st AUGUST )
Whatsapp terus @modestybydayahbakar , 012-8282571 📲

Much ❤️,
DB

#dayahbakaronthego #modestybydayahbakar
Read more
Loading...
selaluuuuuuuuuuu sgt dpt soalan pasal jubah dan keberkesanannya utk dibawa solat. so sementara ...
Media Removed
selaluuuuuuuuuuu sgt dpt soalan pasal jubah dan keberkesanannya utk dibawa solat. so sementara ada masa terluang ni, allow me, a daily jubah wearer for the last almost 5 years to enlighten you. . 1) bersih ke? kan nak bawak solat? . secara pendeknya— sebab kau nak bawak SOLAT LAH yg kau ... selaluuuuuuuuuuu sgt dpt soalan pasal jubah dan keberkesanannya utk dibawa solat. so sementara ada masa terluang ni, allow me, a daily jubah wearer for the last almost 5 years to enlighten you.
.
1) bersih ke? kan nak bawak solat?
.
secara pendeknya—
sebab kau nak bawak SOLAT LAH yg kau kena lagi jaga kebersihan.
.
kita bagi analogi macam ni. utk kak yam kak maimon yg biasanya pakai tudung sarung je, pada hari nak pergi dinner party yg pakai tudung lilit2 bagai siap kerongsang kat bucu kepala tu— pastinya akan jadi super conscious sbb mereka sedar on that day, mereka KENA be extra jaga2.
.
betul, kan?
gitu la kami pemakai jubah.
.
bezanya— setiap hari selama 5 waktu— kami akan jadi super aware ttg dresscode kami.
.
leceh?
nope.
.
kalau org larat jalan tummy in dan tegak tulang belakang 24/7 utk good impression depan masyarakat, we are glad to control ourselves for الله.
.
2) bukankah jubah perempuan kena meleret?
.
kena is the wrong choice of word. dari at-tirmidhi (1731), ketika rasulullah saw bercakap ttg bagaimana الله takkan memandang lelaki yg isbal (memakai pakaian / seluar yg melabuhi mata kaki) di hari kebangkitan kelak, umm salamah bertanya apakah ia melibatkan perempuan juga.
.
he said no. perempuan punya labuh kena turunkan sejengkal lagi ke bawah. lalu umm salamah kata “nanti nampak kaki”. rasulullah saw jawab: labuhkan sejengkal lebih lagi. tak boleh lebih dari itu.
.
so sejelasnya, jubah seorang perempuan adalah setakat tertutup habis ke lantai. andai risau tersingkap, baru betul2 dilabuhkan. zaman ini ada stokin. dan jubah meleret di negara yg kita perlu akui tak berapa bersih ini pasti akan menimbulkan was2. so be smart lah.
.
my humble suggestions:
.
1) stokin
.
stokin PATUT jadi kulit kedua kita. wallahi aku seru kalian yg aku sayang. xde benda lain. mmg stokinlah penyelamat.
.
2) potong jubah seinchi atas lantai
.
ye ye ye. potong bermakna caj rm15 kat tailor. kdg2 sedih baca org berkira bab ni. rm15 tu lagi murah dari kos tgk wayang, makan fast food, beli mouse. serius weh.
.
3) invest in one pair of good sneakers
.
keyword dia selesa pakai hari2. sentiasa pikir kasut kita masa nak potong jubah.
.
oktujebaiiiii.
Read more
Bursa. Kali ni kami engaged dengan malaysian student in Turkey. She became our tour guide. Actually, ...
Media Removed
Bursa. Kali ni kami engaged dengan malaysian student in Turkey. She became our tour guide. Actually, if u like to travel on your own tanak ikut agent u can contact our student via fb page and they can be your guide utk tempat yang kita nak pergi.dia akan susun jadual tu and table down the cost. ... Bursa.
Kali ni kami engaged dengan malaysian student in Turkey. She became our tour guide. Actually, if u like to travel on your own tanak ikut agent u can contact our student via fb page and they can be your guide utk tempat yang kita nak pergi.dia akan susun jadual tu and table down the cost. Best thing about this u can explore various transportations like local. Kalau nak shopping they can bargain for u sebab they can speak bahasa negara yang korang pergi tu (in this case, turkish language). We were lucky our guide is the student president, Izzah.
She is quite well verse dengan sejarah sesuatu tempat tu. Byk juga yang kami tahu tentang culture org turki ni.
Bursa adalah negeri lain di turki. Perjalanan darat memakan masa 4jam.fastest way is via laut. 1jam setengah-2jam. Sampai di jetty Mudanya, kami meneruskan perjalanan menaiki bas dan metro untuk sampai ke bandar Bursa.
Bursa terkenal dengan struktur asal ottoman, makam2, mosques, mount Uludag (famous utk ski) dan Cumalikizik (old village yang belum demolish dari zaman ottoman) which enlisted under unesco. 2 tempat ni kami x sempat pergi sebab sakan shopping kain. Haha.... The famous Iskander Kebap tu berasal dari bursa lah. Dulu2 dikenal Bursa Kebap sebelum nama famous Iskander kebap. Dekat bursa ada banyak Kestani Sekeri (candied chestnut). I tak try pun sebab mmg tak suka chestnut. But i bought raspberry and blackberry. Sebekas penuh harga 5 lira. Dengan keadaan duit lira jatuh,vuah tu rega dalam rm3 je. Eh buah rambutan pun x dapat harga mcm ni tau.
As for something to purchase; Bursa is a center of the silk trade utk zaman dulukala. Maka wujudlah trade center Koza Han bersebelahan the Grand Mosque. Shopping tudung dekat sini memang heaven. Murah! 100% silk shawl 140lira. About rm125. Duckscarve yg bukan silk tu pun lagi mahal 😂. Vivy jumpa tempat ni abis. Apart from shawls, ada juga barang lain seperti pinggan mangkuk, baju, barang budak,rempah,cafes dll. I difahamkan kalau ikut tour group package memang x singgah Koza Han ni walaupun bus tu berhenti dekat Grand mosque tu. The tour guide will not tell kat sebelah masjid ada syurga shopping (okey lepas ni korang suh tour guide k)
Read more
Semua orang ada zaman kanak2 sama macam belle. Macam dalam gambar tudung putih tu adalah masa belle ...
Media Removed
Semua orang ada zaman kanak2 sama macam belle. Macam dalam gambar tudung putih tu adalah masa belle berumur 13 tahun ( yg buat tanduk tu adik belle yg selalu gaduh masa kecik2 🙄. Korang tengok pun tau sapa yg suka cari gaduh kan! Hahaha) masa ni belle tak pentingkan pun penjagaan kulit. Cuci ... Semua orang ada zaman kanak2 sama macam belle. Macam dalam gambar tudung putih tu adalah masa belle berumur 13 tahun ( yg buat tanduk tu adik belle yg selalu gaduh masa kecik2 🙄. Korang tengok pun tau sapa yg suka cari gaduh kan! Hahaha) masa ni belle tak pentingkan pun penjagaan kulit. Cuci muka pakai je sabun yg ada. Sampai lah masa umur 18 tahun bila masuk matrik jerawat mula naik dekat dahi maybe sebab stress study. Haha. Pastu masuk pula utm makan tidur tak menentu sebab stay up nak siapkan assisgnments. ( swipe left utk tengok belle masa first year utm 🙈 time ni la berat badan paling tinggi 49-50kg rasanya, jerawat didahi maybe tak nampak tapi sbnrnya ada. )
.
Setiap kali balik rumah cuti sem mesti arwah umi belle bising kenapa tak jaga kulit. Makan tak jaga. Sebenarnya masa sekolah menengah lagi arwah umi selalu suruh makan madu, olive, habbatus sauda, tomato dan makanan sunnah, minum air kosong banyak2 utk jaga kulit. Tapi biasalah time muda2 kita takdalah rasa benda tu penting. Belle amalkan pun tak konsisten. Bila arwah umi bising baru makan. Leps tu lupa tak makan dah. 😅😅😅
.
Sampailah satu tahap belle rasa mcm selekeh sangat diri ni. Pastu time tu la baru nak amalkan apa yg arwah umi suruh. Buat facial guna bahan2 semulajdi mcm tomato, madu, scrub guna gula campur madu, dan banyak lagi. Ada yg belle dah share di #petuasihatcantikbelle. Walaupun tak selalu tapi mesti buat. Now bila dah besar, lepas arwah umi dah takda baru belle rasa betapa pentingnya penjagaan kulit bermula dari awal dan dari dalam selain penggunaan skincare product. Mmg susah nak buat sbb malas, kdg2 kena ada orang paksa baru buat, tapi tulah nak cantik kenalah rajin. Time tu belle tak nampak hasilnya tapi now belle nampak sbb kalau dulu belle tak amalkan, mungkin sekarang kulit belle makin teruk. Dari dulu belle dah bgtau pd diri sendiri, kalau suatu hri nanti belle nak hasilkan product, biarlah dari sumber yg menjadi amalan belle selama ni. Siapa nak belle share lagi petua dan tips kecantikan?
Read more
TUDUNG SEKOLAH AWNING SCUBA PERTAMA DI MALAYSIA . “Awning tudung sekolah anak akak ni dah lembik..bila pakai dah tak cantik.akak nak beli baru..” . “akak nak cari tudung yg boleh masuk mesen basuh..tapi ada tak yang awning keras sikit..sebab bila gosok awning tu lama-lama lembik..” . Kami ... TUDUNG SEKOLAH AWNING SCUBA PERTAMA DI MALAYSIA
.
“Awning tudung sekolah anak akak ni dah lembik..bila pakai dah tak cantik.akak nak beli baru..”
.
“akak nak cari tudung yg boleh masuk mesen basuh..tapi ada tak yang awning keras sikit..sebab bila gosok awning tu lama-lama lembik..”
.
Kami ada penyelesaian bagi masalah di atas..ibu-ibu pernah dengar AWNING SCUBA? SCUBA ni sejenis material ala-ala kain baju renang yang tebal tu..tekstur dia lembut tapi lasak!kalau kita masuk mesen pun kain dia tak berkedut dan tak terkepak..kalau buat awning memang CANTIK TERLETAK SEPANJANG TAHUN...
.
Jadi TUDUNG AWNING SCUBA ni kami inovasi dari tudung sekolah yg biasa cuma..AWNING SAHAJA YANG LUAR BIASA..LEMBUT tetapi TEGUH
.
Harga:RM20/sehelai
Caj Penghantaran:RM8(Semenanjung)/RM10(SS)
Promosi: Beli 5 FREE POS RM100
.
Untuk order / tahu lagi detail: http://bizapp.la/nasuheart
http://bizapp.la/nasuheart
http://bizapp.la/nasuheart
.
#nasuheart
#tudungsekolahbudak
#tudungsekolahkoshibo
#tudungsekolahmenengah
#serkupbudak
#anaktudungbudak
#innertudungbudak
#tudungsekolahnasuheart
#tudungsekolah
#tudungsekolahsarung
#tudungsekolahinstant
#tudungsekolahmurah
#tudungsekolahlycra
#tudungsekolahrendah
#tudungsoftawning
#tudungsekolahdualapis
Read more
Loading...
“I checked with the producer kawan I tu, dia kata takde pun Khai contact untuk propose.” Kepala hangguk ...
Media Removed
“I checked with the producer kawan I tu, dia kata takde pun Khai contact untuk propose.” Kepala hangguk kau pondan pendek aku takde contact. Aku kerja jalan ja, cuma takde la busuk hati macam kau. Kalau boleh nak je aku screenshot kerja aku. Tu kerja loser la bila dah buat macam tu. Sorry aku ... “I checked with the producer kawan I tu, dia kata takde pun Khai contact untuk propose.” Kepala hangguk kau pondan pendek aku takde contact. Aku kerja jalan ja, cuma takde la busuk hati macam kau. Kalau boleh nak je aku screenshot kerja aku. Tu kerja loser la bila dah buat macam tu. Sorry aku takde darah Mexico (pfft!) and ada business kat London (Ini double pfft! Orang kalau ada business kat London pakai Ferrari merah tau). 🙊 #youcannotsitwithus #tallerthanyou #tallerinmanyways And oh yes, we do get invitations to event Rolex perhaps, but tak layak nak bawak geng-geng SAMPAH kau. Kau layak hadirkan diri ke majlis pelancaran tudung Mak Lampir atau pelancaran produk musang king. That’s not our level. 💅🏼
.
I’d rather be caught dead wearing pig’s skin or be buried in one than getting sued by it. Here’s the thing, unless people really respect you because of your creativity and/or productivity, sue ahead. Orang lain sibuk beli single and/or album kau sibuk beli followers, likes and views. OMG... Jijiknya. Perangai taksub dengan jenama dan kemewahan ke tu? 😜 #sorrytakdehashtaglondonparisnewyork #kalautakpernahpergibuatcaratakpernahpergi
.
Beli lah billboard seluas langit pun. But if you don’t know the difference between: A) “I have gotten some feedbacks, is there a way for us to change the artwork?” and/or B) “Buruk sial! Pergi tukar! Malu aku artwork macam guna Microsoft Word”, then I suggest kau duduk la bawah jambatan tu lama-lama whilst those taking advantage of you cross over it. Sampah macam kau bila berkata-kata bak “demons with angelic faces” memang layak la kena dengan aku. #byefelicia #whysobitterKhai #shutupKhai
Read more
Assalamualaikum and hi semua. Siapa tengok cerita hati perempuan? Lawakan tudung yang pelakon ...
Media Removed
Assalamualaikum and hi semua. Siapa tengok cerita hati perempuan? Lawakan tudung yang pelakon watak yuhanis tu selalu pakai. Nak cari tudung macam tu yang murah?! Hah cepat cepat lah follow @sparkle.wall follow @sparkle.wall @sparkle.wall @sparkle.wall @sparkle.wall ada ... Assalamualaikum and hi semua. Siapa tengok cerita hati perempuan? Lawakan tudung yang pelakon watak yuhanis tu selalu pakai. Nak cari tudung macam tu yang murah?! Hah cepat cepat lah follow @sparkle.wall

follow
@sparkle.wall
@sparkle.wall
@sparkle.wall

@sparkle.wall ada jual tudung bawal satin yuhanis RM10 SAHAJA!!!! bawal crepe pun ada tau RM8 sehelai!!! Murahkann?!! 😘😘😘 Nak borong bawal satin and bawal crepe?!! Di @sparkle.wall boleh dapatkan harga borong hingga serendah RM5.50!!!! MasyaAllah murahnyaaaa 😱😱😱 @sparkle.wall
@sparkle.wall
@sparkle.wall

Nak fikir apa lagi ni. Moh lerr cepat cepat whatsapp @sparkle.wall 🎉😁😘
Whats App 01115683356
#bazaaronline #trustedseller #sayajualtudung #nyxmalaysia #makeup #sayajual #bazaronline #bazarpaknil #freepostage #poslaju #malaysia
#uitmpretty #hijjabster #hijabista #borongtudung #borong #borongmurah #borongmalaysia #bawalcrepe #bawalcrepeborong #bawalcrepemurah #bawalsatin #tudungyuhanis #bawalsatinborong #bawalsatinmurah #sabah #serawak #sparkledotwall
Read more
Kes main monyet2 kat dalam swimming pool dengan sepupu2 n pakcik makcik... Penat gila berlari dalam air kejar bola... Naik dari swimming pool terus rasa ringan gila badan.. Hahaha.. Ni repost adek eina punya story video.. Nampak tak video yang last tu ada 2 wanita bertudung berebut ... Kes main monyet2 kat dalam swimming pool dengan sepupu2 n pakcik makcik...
Penat gila berlari dalam air kejar bola...
Naik dari swimming pool terus rasa ringan gila badan..
Hahaha..
Ni repost adek eina punya story video..
Nampak tak video yang last tu ada 2 wanita bertudung berebut bola?
Thats me with my makcik @alheni8084 ..
Kah3... Teruk gila siap main tarik2 tudung n cakar mencakar taw.. Hahahaha...
Yang kecik2 n suami kitorang hanya mampu melihat.. Hahahhaha...
#itseinalife
Read more
Loading...
Tudung tu nak ke? <span class="emoji emoji1f60d"></span> _ Dah tengok instastories @rayyanhaya tak? 🙃 Siapaaa dahhhh? <span class="emoji emoji1f64c"></span>🏻 Tahu tak ada ...
Media Removed
Tudung tu nak ke? _ Dah tengok instastories @rayyanhaya tak? 🙃 Siapaaa dahhhh? 🏻 Tahu tak ada ape esok? Tudung tu nak ke? 😍
_
Dah tengok instastories @rayyanhaya tak? 🙃 Siapaaa dahhhh? 🙌🏻 Tahu tak ada ape esok?
Nak rolling sakit. Dah la semua absorb. <span class="emoji emoji1f602"></span> Hopefully no gst lepas ni. So tudung harga RM39 lepas dh ...
Media Removed
Nak rolling sakit. Dah la semua absorb. Hopefully no gst lepas ni. So tudung harga RM39 lepas dh diskaun dr RM109 tu ada la untung lebih sket Em. #dilemapeniaga Raya ni boleh la bg harga kasih sayang utk new collection tak? 🤭 Nak rolling sakit. Dah la semua absorb. 😂 Hopefully no gst lepas ni. So tudung harga RM39 lepas dh diskaun dr RM109 tu ada la untung lebih sket 😂 Em. #dilemapeniaga Raya ni boleh la bg harga kasih sayang utk new collection tak? 🤭
Abaikan cerita cinta saya dgn awek tudung khemah tadi, skrg saya nak lanje pic paling shewwag semenjak ...
Media Removed
Abaikan cerita cinta saya dgn awek tudung khemah tadi, skrg saya nak lanje pic paling shewwag semenjak jadi bapa ni hahaha **Actually terlalu batak 1st time jumpa jamban yg sebelah tempat kau cangkung tu ada singki pehh gempak siul. 1st time mat.. tu pasal aku terus posing cmtu #jakun #batak ... Abaikan cerita cinta saya dgn awek tudung khemah tadi, skrg saya nak lanje pic paling shewwag semenjak jadi bapa ni hahaha **Actually terlalu batak 1st time jumpa jamban yg sebelah tempat kau cangkung tu ada singki pehh gempak siul. 1st time mat.. tu pasal aku terus posing cmtu 😂 #jakun #batak #gempak
Read more
Loading...
Cantiknyeee PRINCESS MEGHAN MARKLE !! #royalwedding Simple tapi cantikkk sangtt dapat kalau ...
Media Removed
Cantiknyeee PRINCESS MEGHAN MARKLE !! #royalwedding Simple tapi cantikkk sangtt dapat kalau buat in muslimah style Hmmm... ~ ( berangan dahhh) . . Okey ini rezeki 5 orang terawal k. Pakej ni memang lepas kak eja laksanakan impian tu. SEMPENA BULAN RAMADHAN NI. ___________________________________ Kak ... Cantiknyeee PRINCESS MEGHAN MARKLE !! #royalwedding
Simple tapi cantikkk sangtt dapat kalau buat in muslimah style Hmmm... ~ ( berangan dahhh)😊🎉🌹🌹
.
.
Okey ini rezeki 5 orang terawal k.
Pakej ni memang lepas kak eja laksanakan impian tu.
SEMPENA BULAN RAMADHAN NI.
___________________________________

Kak eja berbesar hati untuk open promosi untuk adik2 kak eja.
Untuk pakej 3400.++ MYR (persalinan perempuan shj)
Now : 2000.00 shj
Deposit booking slot : 500.00 MYR .
🎀 satu persalinan exclusive custom made 🎀 satu tudung ( sama ada shawl / bawal)
🎀 satu veil
Harga pakej ini sudah termasuk kain dan lace •dan baju adalah hak milik adik2 bukan pulang k.
Warna dan design akan dibincangkan bersama designer anda
• open kepada semua satu malaysia.
• kak eja open untuk 5 orang sahaja k. Moga dengan peluang dan rezeki ni murah lah rezeki kami..
• kalau ada yang nak add baju melayu pun boleh. Tiada masalah. Itu boleh bincang masa apoiment nnti.
• boleh ws kak eja sekarang untuk details contoh persalinan pakej dan cara nak booking slot k.
• open untuk september 18 - mei 19
• bagi adik2 yang dah booking dengan ejashahril. Kalian tidak boleh tukar pakej k😊 kecuali tambah pakej kalau nak.
Ws kak eja sekarang untuk booking slot kalian : 0194445363☎️
Tag kawan2 kalian yang dah lama berkenan nak pakai persalianan kami .

#muslimahdress #weddingdress #islamicwedding #malaysiandesigner #muslimahfashion #ejashahril
Read more
Yang mana pilihan hati awak? Kiri atau kanan? Kalau Che Qaseh dah tentu nak kena ada dedua tone warna ...
Media Removed
Yang mana pilihan hati awak? Kiri atau kanan? Kalau Che Qaseh dah tentu nak kena ada dedua tone warna . Koleksi HAFSAA ni sangat praktikal, lebih-lebih lagi untuk awak-awak yang sentiasa sibuk ke sana sini. HAFSAA Diamant classy dan elegant bertatahkan batu kristal begemerlapan! . Janji ... Yang mana pilihan hati awak? Kiri atau kanan? Kalau Che Qaseh dah tentu nak kena ada dedua tone warna .😄 Koleksi HAFSAA ni sangat praktikal, lebih-lebih lagi untuk awak-awak yang sentiasa sibuk ke sana sini. HAFSAA Diamant classy dan elegant bertatahkan batu kristal begemerlapan! ✨
.
Janji sarung HAFSAA terus JELITA & zassssss SIAP cepat kannnn 💕
.
Okeh awak, dah shopping HAFSAA Diamant ke belum tu? Ada 2 calor dah Sold Out tau 😱
.
🏷 Price: M - RM69 | L - RM75
.
___
#chentaqaseh
#thetudungsarungexpert
#hafsaainstanthijab
#tudung
#tudungexpress
#tudungsarung
#instanthijab
Read more
Dah kira ke berapa harga Instant shawl Ayra ni kalau lepas less 20% sempena SALE hari ibu & hari guru ...
Media Removed
Dah kira ke berapa harga Instant shawl Ayra ni kalau lepas less 20% sempena SALE hari ibu & hari guru ni? Meh nak bagitau, kalau saiz M jadi RM31.20 sahaja (normal price RM39), saiz L/XL RM39.20 sahaja (normal price RM49)! Ini kalau beli sehelai sahaja . . Rugilah beli sehelai sebab kalau ... Dah kira ke berapa harga Instant shawl Ayra ni kalau lepas less 20% sempena SALE hari ibu & hari guru ni? Meh nak bagitau, kalau saiz M jadi RM31.20 sahaja (normal price RM39), saiz L/XL RM39.20 sahaja (normal price RM49)! Ini kalau beli sehelai sahaja
.
.

Rugilah beli sehelai sebab kalau beli 3 item ke atas, ada lagi less! 🤗 Korang boleh directly order kat elsajida.com, masukkan kod FLASHSALE masa check out (ada box discount). Valid sampai esok je tau! Dah masuk 17hb Mei memang tak valid dah. Jom habiskan semua koleksi elsajida 😂 .
.

P/s: Korang boleh request kotak & kad ucapan kalau tudung tu korang nak jadikan hadiah pada penerimanya. FREE OF CHARGE! 😁♥️ .
.

#instantShawlAyraELsajida #elsajidaMTDsale #elsajidaFlatLay
Read more
Rakan seperjuangan dari Majlis Belia Malaysia <span class="emoji emoji1f338"></span> . . Konpiden itu wujud bila mampu tayang gigi ...
Media Removed
Rakan seperjuangan dari Majlis Belia Malaysia . . Konpiden itu wujud bila mampu tayang gigi even ada terselit cili. Eh tapi saya takda tau tu haa tudung kuning ada . . . Ups tertinggal Ila dan Najla cari mana ila dan najla ya Rakan seperjuangan dari Majlis Belia Malaysia 🌸 .
.
Konpiden itu wujud bila mampu tayang gigi even ada terselit cili. Eh tapi saya takda tau tu haa tudung kuning ada 😅
.
.
.
Ups tertinggal Ila dan Najla 😪
cari mana ila dan najla ya 👻
jemput dtg booth cikpiah ye.dkt dataran putrajaya.kul 3 sampai malam cikpiah ada.hah abang kacak ...
Media Removed
jemput dtg booth cikpiah ye.dkt dataran putrajaya.kul 3 sampai malam cikpiah ada.hah abang kacak pun ada.tapi dah kawen🤪kalau ada pun yg pakai tudung tu...eh dia lelaki lah jemput dtg booth cikpiah ye.dkt dataran putrajaya.kul 3 sampai malam cikpiah ada.hah abang kacak pun ada.tapi dah kawen🤪kalau ada pun yg pakai tudung tu...eh dia lelaki lah 😂😂
OPEN HOUSE SALES- INSTANT SHAWL 2 SOFT AWNING BERDAGU TWO LOOPS DENGAN 6 WARNA KINI DIRESTOCK UNTUK ...
Media Removed
OPEN HOUSE SALES- INSTANT SHAWL 2 SOFT AWNING BERDAGU TWO LOOPS DENGAN 6 WARNA KINI DIRESTOCK UNTUK KEKAKAK YANG NAK MELARAM PI OPEN HOUSE... . . Hahh tudia, korang yang masih duduk scroll2, pm semua tu dh takdak masa dah tau nak survey-survey ni. Stok tudung NI cepat habis tau, sekarang ... OPEN HOUSE SALES- INSTANT SHAWL 2 SOFT AWNING BERDAGU TWO LOOPS DENGAN 6 WARNA KINI DIRESTOCK UNTUK KEKAKAK YANG NAK MELARAM PI OPEN HOUSE...
.
.
Hahh tudia, korang yang masih duduk scroll2, pm semua tu dh takdak masa dah tau nak survey-survey ni. Stok tudung NI cepat habis tau, sekarang pun ada color yang dah tinggal sikit..ada 6 warna dgn free saiz dan saiz xxxl 😊
.
Kalau korang dah ada warna yang berkenan tu boleh cecepat booked sekarang sebelum habis tau.
.
.
Ada yang dah berkenan dan boleh matching dengan koleksi Zynnirah kat bawah ni ? Terus boleh klik link whatsapp kat bawah untuk order ya
.
http://www.wasap.my/60162620844
http://www.wasap.my/60162620844
http://www.wasap.my/60162620844
.
Nak lagi best ? .
Inspirasihana nak bagi Harga COMBO + FREEGIFT siapa yang order sekarang! (terhad kepada 100 orang terawal) dan yang lagi best shawl Instant Zynnnirah ni boleh kombo set juga dgn shawl Ainul Mardhiah , Bawal pucci dan wide shawl Pucci juga .Semuanya RM100 saja dpt free postage dan dpt free gift lagi memang berbaloi 👍😊
.
.
Lekaih wasaap slrg sblm stok habis.
.
.
#inspirasihanaraya2018
#zinnirah
#instantshawllabuh
#inspirasihana
#shawllabuh
#inspirasihana
#bawalpucci
#shawlpucci
#shawlprintedainulmardhiahl
Read more
OPEN HOUSE SALES- INSTANT SHAWL 2 SOFT AWNING BERDAGU TWO LOOPS DENGAN 6 WARNA KINI DIRESTOCK UNTUK KEKAKAK YANG NAK MELARAM PI OPEN HOUSE... . . Hahh tudia, korang yang masih duduk scroll2, pm semua tu dh takdak masa dah tau nak survey-survey ni. Stok tudung NI cepat habis tau, sekarang ... OPEN HOUSE SALES- INSTANT SHAWL 2 SOFT AWNING BERDAGU TWO LOOPS DENGAN 6 WARNA KINI DIRESTOCK UNTUK KEKAKAK YANG NAK MELARAM PI OPEN HOUSE...
.
.
Hahh tudia, korang yang masih duduk scroll2, pm semua tu dh takdak masa dah tau nak survey-survey ni. Stok tudung NI cepat habis tau, sekarang pun ada color yang dah tinggal sikit..ada 6 warna dgn free saiz dan saiz xxxl 😊
.
Kalau korang dah ada warna yang berkenan tu boleh cecepat booked sekarang sebelum habis tau.
.
.
Ada yang dah berkenan dan boleh matching dengan koleksi Zynnirah kat bawah ni ? Terus boleh klik link whatsapp kat bawah untuk order ya
.
http://www.wasap.my/60162620844
http://www.wasap.my/60162620844
http://www.wasap.my/60162620844
.
Nak lagi best ? .
Inspirasihana nak bagi Harga COMBO + FREEGIFT siapa yang order sekarang! (terhad kepada 100 orang terawal)
.
.
#inspirasihanaraya2018
#zinnirah
#instantshawllabuh
#inspirasihana
#shawllabuh
Read more
Esok pagi2 Mommy ada Make Up, everybody has to wake up at 7am.. ni la kerja Mommy klu esok ada plan nak ...
Media Removed
Esok pagi2 Mommy ada Make Up, everybody has to wake up at 7am.. ni la kerja Mommy klu esok ada plan nak keluar.. Siapkan baju anak2, accessories, socks, kasut.. sebab tu ada yg tanya mcm mana Aten siapkan 2 org skali siap ada accessories lagi. Klu mcm Indah siap pakai tudung lagi.. Haa mcm ni laa.. ... Esok pagi2 Mommy ada Make Up, everybody has to wake up at 7am.. ni la kerja Mommy klu esok ada plan nak keluar.. Siapkan baju anak2, accessories, socks, kasut.. sebab tu ada yg tanya mcm mana Aten siapkan 2 org skali siap ada accessories lagi. Klu mcm Indah siap pakai tudung lagi.. Haa mcm ni laa.. malam2 siap2 kan barang2.. yg mana kena iron siap2 iron. Esok pagi husband tlg mandi kan anak2 trs pakai baju je. Kita blh mekap dengan tengang x kelangkabut 🤗🤗 Baru la Mak boleh cantik, anak2 pun kemas je.. jgn bg alasan anak ramai mak x blh pakai cantik2.. atau mak kemain cantik. Sampai kat anak itu ini x siap 🤦🏻‍♀️ no no no 🙈🙈
Read more
Minggu depan ni minggu gaji khenn? Dont worry ofkos laaa ada haa barang baru masuk! Yang restock ...
Media Removed
Minggu depan ni minggu gaji khenn? Dont worry ofkos laaa ada haa barang baru masuk! Yang restock ada. Yang baru pun insyaallah ada tau! - Tapiiii nak survey2 jugak lah. Kot laa lepas hampa bagitau banon bawak balik barang hampa suka tuuu. Boleh laaa mai beli kat @orked.co khennn? So la ni ... Minggu depan ni minggu gaji khenn? Dont worry ofkos laaa ada haa barang baru masuk! Yang restock ada. Yang baru pun insyaallah ada tau!
-
Tapiiii nak survey2 jugak lah. Kot laa lepas hampa bagitau banon bawak balik barang hampa suka tuuu. Boleh laaa mai beli kat @orked.co khennn? So la ni kan dah lepas 10hari raya. Hampa masih mood raya? Nak pakai bebaju raya? Blouse2 skirt2 kain2 raya? Atau dah nak cari baju santai2 sluaq2 palazo apa semua tu? Kalau ada cadangan lain pun boleh meluahkan perasaan uols diruangan komen. Kalau ada gambaq contoh lagi baguih haaa.boleh dm @orked.co okeh.
-
Apa2 ja lahhh barang yang uols berharap ada di orked tak kisah lah tudung,blouse,skirt,pants,bag,accesories dokoh rantai spek ka. Boleh bagitau diruangan komen atau teris dm @orked.co bagi gambar haa. Janji habaq laa specific sikit baju,tudung,skirt tu pesyen lagumana, sapa pakai, corak macam mana. Describe la sikit haa item tu. Banon bukan tok bomo yg boleh tau isi hati uols tu haaa. -
Jangan memalu nak respond okeh. Uolsss malu. Uols laaa rugi. Hihiks. Okeh 1 2 3 gooooo.
Read more
Sis @lilahalilah punya komen di post elsajida sebelum ni sangat sweet. Nampak cara dia yang sangat ...
Media Removed
Sis @lilahalilah punya komen di post elsajida sebelum ni sangat sweet. Nampak cara dia yang sangat berhikmah & sabar dalam mengajak sahabat untuk lebih dekat dengan Tuhan . . Kata kunci dalam komen ni; doakan & ajak. Cara macam tu tak harsh & lebih mudah untuk diterima. Doakan dalam diam, ... Sis @lilahalilah punya komen di post elsajida sebelum ni sangat sweet. Nampak cara dia yang sangat berhikmah & sabar dalam mengajak sahabat untuk lebih dekat dengan Tuhan
.
.

Kata kunci dalam komen ni; doakan & ajak. Cara macam tu tak harsh & lebih mudah untuk diterima. Doakan dalam diam, tanda kasih kita yang ikhlas pada insan yang kita sebut namanya dalam doa. Dan sis @lilahalilah “ajak”, bukan “suruh”. Bila ajak, bermakna mereka buat sama-sama perkara tu. Bukan dengan mengatakan “pakailah tudung, rambut tu aurat.” Sebaiknya elak kita guna ayat macam tu. Sebab biasanya mereka yang belum bertudung ni bukan tak tahu rambut tu aurat, tapi ada banyak sebab lain yang kita tak tahu
.
.

Cara sis Lilah ajak sahabat dia buat kebaikan nampak sweet sangat. Sis Lilah buat sahabat tu rasa happy jadi seorang muslimah yang mencari cinta Tuhan. Sis Lilah pandai cari cara bagaimana untuk buat sahabatnya rasa seronok pakai tudung, seronok ikut suruhan Tuhan
.
.

Allahuakbar moga besar pahala buat sis @lilahalilah dan sahabatnya. Dan moga lebih ramai lagi antara kita yang mampu berdakwah secara hikmah kepada sahabat kita dalam sama-sama membaiki diri demi akhirat yang lebih baik
.
.

Tanggungjawab kita bukan untuk cari kekurangan orang lain, tapi kita nak cari pahala dengan cuba menjadi manusia bermanfaat kepada orang lain & dalam masa yang sama, dapat baiki diri kita juga. Kita tak sempurna, dan tak perlu juga tunggu diri untuk jadi sempurna jika mahu menyebarkan kebaikan. 💕
.
.

Kalau korang ada lagi cerita nak share, boleh share di komen ya. Niat untuk sama-sama beri motivasi meski tak saling mengenali. Tapi kita semua sama, mahu jadi wanita yang lebih mencintai Penciptanya hari demi hari
.
.

#elsajidaShares #elsajidaLoversShare #elsajidaEmpoweringMuslimah
Read more
Hari yg paling d nantikan dalam hidup kita mesti la hari perkahwinan kita kan..Klu Bleh Nk sekali ...
Media Removed
Hari yg paling d nantikan dalam hidup kita mesti la hari perkahwinan kita kan..Klu Bleh Nk sekali jer Kawen..Nak cantik2 Nk pelamin baju yg grand design.. tu kan kenangan sampai akhir hayat kita..tapiiiiiiiiii..BAJET ciput..tapi Nk yg grand..adoiiiiiiii..poning..semua butik pengantin ... Hari yg paling d nantikan dalam hidup kita mesti la hari perkahwinan kita kan..Klu Bleh Nk sekali jer Kawen..Nak cantik2 Nk pelamin baju yg grand design.. tu kan kenangan sampai akhir hayat kita..tapiiiiiiiiii..BAJET ciput..tapi Nk yg grand..adoiiiiiiii..poning..semua butik pengantin letak harga mahal..cekik darah.. OKEY2..SEKARANG JANGAN PENING LAGI! SAYA ADA MENAWAR KAN HARGA PAKEJ BAJET SPECIAL TUK PASANGAN YG INGINKAN GRAND2 TUK PERKAHWINAN..PAKEJ CUMA RM1200 SAHAJA!!!!!!! »SEPASANG BAJU PENGANTIN (LELAKI PEREMPUAN,AKSESORI LENGKAP,TUDUNG,KASUT PEREMPUAN) U ALL BLEH DATANG BUTIK N PILIH SENDIRI IKOT CITARASA. »PELAMIN BERUKURAN 12KAKI++
(PELAMIN DI RUMAH..IKOT SEGALA COLOUR YG KORANG NAK..PENGGUNAAN BUNGA YG BANYAK N UP TO DATE.) »SEKALI MAKE UP PENGANTIN PEREMPUAN N LELAKI DI BUTIK
(IF KORANG NK MAKE UP KAT RUMAH PON BOLEH TP ADA TRANSPORT CAS LA SIKIT IKOT JARAK.....OKEY2 YG BEST MAKE UP PENGANTIN NI X PAKAI PONDAN SEMUA PEREMPUAN YG BUAT..SEBAB KAMI MEMANG X PAKAI PONDAN #lelakilembut....:-) PRODUK KAMI BERKUALI MAHAL..INSYAALLAH KORANG MESRI PUAS HATI.. PERKHIDMATAN SEKITAR}
Sungai petani
Penang
B.m
Alor setar
N sekitar dengan nya lah

Untuk maklumat lanjut
Pm #0177677219
Read more
Chiffon Sakura [ RM 5.70/meter | minimum purchase 1 roll ] . Dikenali juga sebagai chiffon aritachi ...
Media Removed
Chiffon Sakura [ RM 5.70/meter | minimum purchase 1 roll ] . Dikenali juga sebagai chiffon aritachi tidak terlampau untuk Aiman katakan fabrik ini pasti ada dalam koleksi tudung perempuan di Malaysia. Lagi-lagi yang ratu tudung bawal tu. Ratu bawal boleh dideskripsi kan sebagai seorang ... Chiffon Sakura [ RM 5.70/meter | minimum purchase 1 roll ]
.
Dikenali juga sebagai chiffon aritachi tidak terlampau untuk Aiman katakan fabrik ini pasti ada dalam koleksi tudung perempuan di Malaysia. Lagi-lagi yang ratu tudung bawal tu. Ratu bawal boleh dideskripsi kan sebagai seorang yang teliti,cermat dan cerewet. Mereka akan menilai dari setiap pembelian fabrik terbaru tudung bawal mereka dan dah jumpa yang sesuai fabrik itulah yang menyumbang dalam koleksi tudung terbanyak mereka. Chiffon Sakura lah tu!
.
* mudah bentuk
* mudah urus
* tak mudah renyuk
.
=======================
❤❤ #LFSUMMERSALE2018 ❤❤
=======================
Tempat : Laila Fabrika, Puchong Gateway
Tarikh : 23hb ~ 28hb July 2018 (6 Hari je!)
.
So, apa yg menarik #LFSUMMERSALE2018ni?
.
👍🏼 SEMUA jenis fabrik berkualiti tinggi ditawarkan
👍🏼 SEMUA KAIN SALE!
👍🏼 HARGA SERENDAH RM2.50/m 👍🏼 0% GST.
👍🏼 Minimum pembelian cuma 1 roll(1 roll 30~35m je!)
👍🏼 Semua org boleh beli, tak perlu ada SSM
👍🏼 6 hari jer SALE! .
.
So apa tunggu lagi? Hubungi All-STAR Fabric Consultant kami yg AWESOME!!
👇👇👇👇👇👇👇👇
.
☞ +6011-56506569 (Erwan)
☞ +6017-2810035 (Rozy)
☞ +6017-7187003 (Zaza)
☞ +6012-2482050 (Atfan)
☞ +6012-9558663 (Ann)
.
🏠Atau datang terus ke Gudang kain kami di;
Laila Fabrik Sdn Bhd,
28, Jalan Suria Puchong 1,
Puchong Gateway,
47100 Puchong,
Selangor
Mon-Sat : 9am - 6pm
Sun : Closed
E : [email protected]
Read more
 #FeedbackCustomer - Assalamualaikum, lama benar Sis Nida menyepi. Hehe. Harini nak share feedback ...
Media Removed
#FeedbackCustomer - Assalamualaikum, lama benar Sis Nida menyepi. Hehe. Harini nak share feedback customers tentang the latest design, Midori Series, tudung 'rare' tu. Cik adik manis Elwani ni bagi feedback, 'tu tengok tu, memang jadi je tudung ni'. Hehe :) So anda yang berkaca mata, ... #FeedbackCustomer - Assalamualaikum, lama benar Sis Nida menyepi. Hehe.

Harini nak share feedback customers tentang the latest design, Midori Series, tudung 'rare' tu.

Cik adik manis Elwani ni bagi feedback, 'tu tengok tu, memang jadi je tudung ni'. Hehe :) So anda yang berkaca mata, tak perlu risau ya, fabrik Midori ni lembut dan cantik terbentuk.

Btw,... warna purple Ironic Sketchy dah pun habis... tapi Swiss elegant macam cik adik ni pakai still ada tau. Gabungan purple hijau, aarghh....So sweet !
Tak caya? Jom whatsapp Sis nida, nanti saya send warna-warna yang pasti mencairkan hati anda ! Pastu anda semua mesti nak tahu COMBO PRICE kan? Boleh standby dah tudung raya ni. Nanti Ramadan fokus sahaja.

Klik sini ya :
www.annurnida.com/WhatsApp

View koleksi tudung di @annurnidakatalog
Read more
Kalu sape ingat.. Ini lah time fenomena TUDUNG WARDINA.. Kalu tak silap Wardina artis pertama cetus ...
Media Removed
Kalu sape ingat.. Ini lah time fenomena TUDUNG WARDINA.. Kalu tak silap Wardina artis pertama cetus fenomena tudung ketika itu. Kalu di jalan Tuanku Abdul Rahman tu jgn cakap lah... Habis semua jual TUDUNG WARDINA..... Hehehehe..... .Ada sesape yg rindu gelagat kami di Spanar Jaya tak? Kalu sape ingat.. Ini lah time fenomena TUDUNG WARDINA.. Kalu tak silap Wardina artis pertama cetus fenomena tudung ketika itu. Kalu di jalan Tuanku Abdul Rahman tu jgn cakap lah... Habis semua jual TUDUNG WARDINA..... Hehehehe..... .Ada sesape yg rindu gelagat kami di Spanar Jaya tak?
Bahagian 1: RESIPI LAKSAM. Bancuh tepung beras (boleh campur sedikit tepung gandum), garam, sedikit santan, sedikit minyak dan air. Bancuhan jangan pekat, tepung laksam ni kena cair sedikit ya. Boleh try and error, jika kukusan pertama tebal, tambah lagi air dalam bancuhan tepung, bila ... Bahagian 1: RESIPI LAKSAM. Bancuh tepung beras (boleh campur sedikit tepung gandum), garam, sedikit santan, sedikit minyak dan air. Bancuhan jangan pekat, tepung laksam ni kena cair sedikit ya. Boleh try and error, jika kukusan pertama tebal, tambah lagi air dalam bancuhan tepung, bila dapat laksam yang dah elok, kekalkan kecairan tepung tu. Oles minyak pada tudung periuk ya sebelum kukus tepung tu.
.
Baru sempat nak upload resipi atau cara membuat laksam. Saya penggemar laksam, jadinya saya belajar masa umur saya 23 tahun dulu, lama dah. Masing-masing ada cara dan resipinya dan saya tunjukkan cara paling mudah nak menggulung laksam yang siap dikukus tanpa kita pegang dengan tangan. Alasannya sebab masih panas. Pesan saya, selepas keluarkan laksam dari pengukus, biarkan seketika dalam seminit, baru kita gulung supaya tepungnya sejuk sedikit. Gunalah 2 tudung periuk, satu angkat, satu masak. Jimat masa. #laksamresipisangdewi #resipisangdewi
Read more
RAHSIA HILANGKAN BELANG DI MUKA DENGAN PANTAS Siapa dekat sini yang redha tadah muka kena cium ...
Media Removed
RAHSIA HILANGKAN BELANG DI MUKA DENGAN PANTAS Siapa dekat sini yang redha tadah muka kena cium dengan matahari? Sampai berbelang-belang muka. . Dah lah kulit pun tak seberapa. Legam, kelam, suram, bukak je tudung dalam rumah dah macam ada entiti bertopeng berjalan. Dia punye sunburn ... RAHSIA HILANGKAN BELANG DI MUKA DENGAN PANTAS

Siapa dekat sini yang redha tadah muka kena cium dengan matahari? Sampai berbelang-belang muka.
.
Dah lah kulit pun tak seberapa. Legam, kelam, suram, bukak je tudung dalam rumah dah macam ada entiti bertopeng berjalan. Dia punye sunburn kat muka tu, sebiji macam pakai topeng!
.
Nasiblah terKenal #SerbukMagikTwc & #SuriaSoap . kalau dulu pakai macam macam produk, macam tu jugak muka. Ingat nak hilangkan sunburn, sekali jerawat pulak naik.

Siap ada jeragat pulak tu. Yelah kalau dah setiap hari matahari cium kulit, mahu tak naik jeragat?
.

Tapi dengan #ComboVitaminKulit (twc & suria soap) . semua hilang tanpa jejak weh. #Jerawat #Jeragat #Sunburn TERHAPUS. HILANG TANPA DAPAT DIKESAN.

Siapa nak kulit licin?
Siapa nak kulit cerah?
Siapa nak hilangkan sunburn?

Boleh whatsapp akak terus😉
.
#StokisTWC
.
#putih #produkkecantikan #produkpemutih #whiteningcollagen #putihsatubadan #ufora #bellezacollagen
.

DILARANG COPY PASTE AYAT NI.
especially HQ crystal white yang memang suka mencuri ayat orang lain😊

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #cerahkankulit #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh
Read more
Nora nak tanya, siapa pernah dtg SBU masa kami ada vendors dulu? <span class="emoji emoji1f64b"></span>🏻‍♀️ . Inshallah relaunching ...
Media Removed
Nora nak tanya, siapa pernah dtg SBU masa kami ada vendors dulu? 🏻‍♀️ . Inshallah relaunching butik @sincerelybyushawls esok and kali ni Nora bring in vendors balik mcm dulu. Haritu ada someone tanya Nora kenapa nak ada vendors balik nape tak buat baju sendiri kan lg untung. Bawang sgt ... Nora nak tanya, siapa pernah dtg SBU masa kami ada vendors dulu? 🙋🏻‍♀️
.
Inshallah relaunching butik @sincerelybyushawls esok and kali ni Nora bring in vendors balik mcm dulu. Haritu ada someone tanya Nora kenapa nak ada vendors balik nape tak buat baju sendiri kan lg untung. Bawang sgt tau hahah. ☺️
.
Ok meh Nora nak share satu lagi sharing/pengalaman bisnes sepanjang 7 tahun berniaga ni. Dlm bisnes ni bila jumpa killer product kita jangan lah memandai nak tukar atau nak cuba2 produk lain. Mcm Nora, Nora pernah try jual clothing sebelum ni and kurang dapat sambutan macam Nora jual tudung. Dapat sambutan tu dapat. Tapi x sama impact mcm tudung. Nora loose focus dekat tudung and focus on clothing. Syok sendiri lah kiranya time tu. Haha yes, I admit tau. Tapi mcm Nora ckp before this, mistakes lah mengajar kita untuk always improve to be better. Kalau takde mistake, kita pun syok je x belajar dari kesilapan. Kan? 🙂
.
So Nora decide untuk clothing di butik kita bagi vendor je lah yang menjual, yang lebih arif menjual baju hehe. Nora focus tudung @sincerelybyushawls je. Lagipun ape salahnya kita sesama share rezekikan? Itu mmng main niat Nora dari dulu lagi masa bukak butik pertama tahun 2013. Inshallah. Jumpa esok k? 😘
Read more
Promosi Tudung Sekolah !!! . Dah tengah tahun ni, mesti tudung sekolah anak ada yang dah lusuh ...
Media Removed
Promosi Tudung Sekolah !!! . Dah tengah tahun ni, mesti tudung sekolah anak ada yang dah lusuh kan.. . Beli 3 helai, FREE SEHELAI tau !!! kalo beli sehelai RM18.50.. Dah jimat tu.. rugi kalau tak grab promosi ni.. . Eh nanti!!ada lagi 2 FREEGIFT nak bagi.. . Nak tau lebih detail ... Promosi Tudung Sekolah !!!
.
Dah tengah tahun ni, mesti tudung sekolah anak ada yang dah lusuh kan..😂😂
.
Beli 3 helai, FREE SEHELAI tau !!! kalo beli sehelai RM18.50..
Dah jimat tu.. rugi kalau tak grab promosi ni..😅
.
Eh nanti!!ada lagi 2 FREEGIFT nak bagi..
.
Nak tau lebih detail boleh pm atau whatsapp 👇👇
.
Pn Izan:
www.wasap.my/60122431076/tudungsekolah .
Pn Wani:
www.wasap.my/601126397874/tudungsekolah
.
Pn Natzrah:
www.wasap.my/60136208808/tudungsekolah
.
#tudungsekolah
#tudungsekolahlycra
#tudungsekolahrendah
#tudungsekolahsoftawning
#tudungsekolahawninglembut
#tudungmurah
#tudungonline
#tudungsekolahnasuheart
#tudungnasuheart
Read more
Restocked!! . Alhamdulillah @qa_hijab sudah restocked tudung2 di @sek7sign dengan pelbagai ...
Media Removed
Restocked!! . Alhamdulillah @qa_hijab sudah restocked tudung2 di @sek7sign dengan pelbagai warna da pilihan.. . Dannnnnnn yang bestnye semua harga menangehhhh! Sebabnye @qa_hijab bagi harga clearance sale untuk semua!! daaaaaannnn ada free gift lagi untuk pelanggan kami yang ... Restocked!!
.
Alhamdulillah @qa_hijab sudah restocked tudung2 di @sek7sign dengan pelbagai warna da pilihan..
.
Dannnnnnn yang bestnye semua harga menangehhhh! Sebabnye @qa_hijab bagi harga clearance sale untuk semua!! daaaaaannnn ada free gift lagi untuk pelanggan kami yang terawal.. Suka tak.. Suka tak??
.
Haa tunggu apa lagi. Lekaih serbu @sek7sign @sek7sign @sek7sign
Macam2 ada.. Tudung, jubah, dress, kasut, make up segala tok nenek la ada.... #muahciked
.

#Repost @sek7sign with @repostapp
・・・
khas untuk gegirl yg tengah cari shawl ruffle dan bawal bidang 60 dari @qa_hijab..mai singgah @sek7sign haa..shawl and tudung bawal baru restock kot..panas2 lagi..corak pun macam2 ada ..bukan takat tu ja..khas utk 10 orang yg terawal SAHAJA akan dapat freegift..tanda kasih sayang tu..lekaih..lekaih..lekaih:
Apa2 pun cer singgah @sek7sign nah, tgk2 & try2 apa yg patut okay? Jom ambil kesempatan ke @sek7sign beli apa yg patut? Mana tau ada benda2 lelain yg hampa tgh cari ada di @sek7sign kan?
:
Anyway nak tau @sek7sign di mana? Bolehlah search location utk nak mai guna WAZE @ Google Maps: Seksyen 7 Signature Boutique & Cafe. Insha Allah sampai betui2 depan pintu di Kulim Avenue, Kulim HiTech, Kedah. Kalau ada sebarang pertanyaan boleh WhatsApp Ina di +60124033082.
:
#seksyen7signature #vendorboutique #vendorcafe #kulim #kulimfornia #kulimhitechpark #kedah #ptsb #polikulim #unikl #msi #kolejkomunitikulim #vendorwanted #vendorcalling #vendorkedah #vendorkulim
#shawlruffle #bawallabuh #qurrotaa'yun #tudungmuslimah #shawlnbawallabuh #latergram
@sek7sign @sek7sign @sek7sign @sek7sign
Read more
OPEN HOUSE SALES- INSTANT SHAWL 2 SOFT AWNING BERDAGU TWO LOOPS DENGAN 6 WARNA KINI DIRESTOCK UNTUK ...
Media Removed
OPEN HOUSE SALES- INSTANT SHAWL 2 SOFT AWNING BERDAGU TWO LOOPS DENGAN 6 WARNA KINI DIRESTOCK UNTUK KEKAKAK YANG NAK MELARAM PI OPEN HOUSE... . . Hahh tudia, korang yang masih duduk scroll2, pm semua tu dh takdak masa dah tau nak survey-survey ni. Stok tudung NI cepat habis tau, sekarang ... OPEN HOUSE SALES- INSTANT SHAWL 2 SOFT AWNING BERDAGU TWO LOOPS DENGAN 6 WARNA KINI DIRESTOCK UNTUK KEKAKAK YANG NAK MELARAM PI OPEN HOUSE...
.
.
Hahh tudia, korang yang masih duduk scroll2, pm semua tu dh takdak masa dah tau nak survey-survey ni. Stok tudung NI cepat habis tau, sekarang pun ada color yang dah tinggal sikit..ada 6 warna dgn free saiz dan saiz xxxl 😊
.
Kalau korang dah ada warna yang berkenan tu boleh cecepat booked sekarang sebelum habis tau.
.
.
Ada yang dah berkenan dan boleh matching dengan koleksi Zynnirah kat bawah ni ? Terus boleh klik link whatsapp kat bawah untuk order ya
.
http://www.wasap.my/60162620844
http://www.wasap.my/60162620844
http://www.wasap.my/60162620844
.
Nak lagi best ? .
Inspirasihana nak bagi Harga COMBO + FREEGIFT siapa yang order sekarang! (terhad kepada 100 orang terawal) dan yang lagi best shawl Instant Zynnnirah ni boleh kombo set juga dgn shawl Ainul Mardhiah , Bawal pucci dan wide shawl Pucci juga .Semuanya RM100 saja dpt free postage dan dpt free gift lagi memang berbaloi 👍😊
.
.
Lekaih wasaap slrg sblm stok habis.
.
.
#inspirasihanaraya2018
#zinnirah
#instantshawllabuh
#inspirasihana
#shawllabuh
#inspirasihana
#bawalpucci
#shawlpucci
#shawlprintedainulmardhiahl
Read more
Yeay! Dah ada semua range Batiste dry shampoo ni <span class="emoji emoji1f60d"></span> Senang sgt bila ada dry shampoo Batiste ni. Agak2 ...
Media Removed
Yeay! Dah ada semua range Batiste dry shampoo ni Senang sgt bila ada dry shampoo Batiste ni. Agak2 dah lambat nak cuci rambut, spray je terus rasa segar balik. Tak payah nak sibuk guna hair dryer keringkan rambut bila dah lambat. Silap2 tak kering betul rambut bau kepam 😶 Kalau guna Batiste ... Yeay! Dah ada semua range Batiste dry shampoo ni 😍 Senang sgt bila ada dry shampoo Batiste ni. Agak2 dah lambat nak cuci rambut, spray je terus rasa segar balik. Tak payah nak sibuk guna hair dryer keringkan rambut bila dah lambat. Silap2 tak kering betul rambut bau kepam 😶 Kalau guna Batiste ni, cuma shake, spray, massage lepas tu bole pakai tudung trus. Settle! #batistemalaysia #soready #batistedryshampoo
Read more
 #princessmeeniepunyareview / Malaysia's Biggest Online Sale kembali lagi !! Harga sales kaw-kaw ...
Media Removed
#princessmeeniepunyareview / Malaysia's Biggest Online Sale kembali lagi !! Harga sales kaw-kaw punya secara online !! @mawaddahizzati pun join tau #mycybersale kali ini. Sumpah korang nangis bila tengok harga jatuh banyak gilaa dorang offer Jom ! terus ke website dorang www.mawaddahizzati.com ... #princessmeeniepunyareview
/
Malaysia's Biggest Online Sale kembali lagi !! Harga sales kaw-kaw punya secara online !! @mawaddahizzati pun join tau #mycybersale kali ini. Sumpah korang nangis bila tengok harga jatuh banyak gilaa dorang offer 😱

Jom ! terus ke website dorang www.mawaddahizzati.com untuk rebut peluang shopping tudung-tudung yang korang dah lama tunggu ngidam-2 tu. Jangan tunggu lagi, nanti melepas 😟 Sales up to 50 % selama seminggu ini sahaja dari 3-7 September 2018 tau !

Koleksi baharu #MIBawalAulia ni pun ada sales dan serious ada banyak gilee pilihan warna yang korang boleh pilih 😍
@mawaddahizzati
@mawaddahizzati
#mycybersale
#MISisters
#MIBawalAulia
Read more
Pernah dengar tentang #mycybersale ? Tahun ni buat kali pertamanya @mawaddahizzati join #mycybersale ...
Media Removed
Pernah dengar tentang #mycybersale ? Tahun ni buat kali pertamanya @mawaddahizzati join #mycybersale ni tau. Jom usya terus ke website dorang www.mawaddahizzati.com untuk rebut peluang shopping tudung-tudung yang korang dah lama tunggu ngidam-2 tu. Jangan lambat-lambat tau, ... Pernah dengar tentang #mycybersale ? Tahun ni buat kali pertamanya @mawaddahizzati join #mycybersale ni tau. 😍
Jom usya terus ke website dorang www.mawaddahizzati.com untuk rebut peluang shopping tudung-tudung yang korang dah lama tunggu ngidam-2 tu. Jangan lambat-lambat tau, nanti melepas 😂 Sales up to 50 % selama seminggu ini sahaja dari 3-7 September 2018 !

#MILauraInstantFlare ni pun ada sales dan ada pelbagai pilihan warna 😍 Rambang mata korang nak pilih nanti.
@mawaddahizzati
@mawaddahizzati
#mycybersale
#MISisters
#MILauraInstantFlare
Read more
Empat perahu tersusun rapi, Lama berlabuh tiada batuan; Bila bertemu senang di hati, Saat berjauhan ...
Media Removed
Empat perahu tersusun rapi, Lama berlabuh tiada batuan; Bila bertemu senang di hati, Saat berjauhan rindu-rinduan. . Satu satunya sahabat yang duduk celah ketiak mak sampai besar. Ingat lagi dulu, kalau ada camping ke apa mesti family takkan bagi ikut. Sebab risau anak perempuan dia ... Empat perahu tersusun rapi, Lama berlabuh tiada batuan; Bila bertemu senang di hati,
Saat berjauhan rindu-rinduan.
.
Satu satunya sahabat yang duduk celah ketiak mak sampai besar. Ingat lagi dulu, kalau ada camping ke apa mesti family takkan bagi ikut. Sebab risau anak perempuan dia sorang tu. Bukan sekolah rendah je tak lepas, dah sekolah menenggah pun masih tak lepas nak pergi jauh. But i know, ada je dia serong tempat lain tanpa bagitahu cuma tak jauh mana lah kawasan jb jugak dia merayap pun kan 😂 Tup tup dapat sambung belajar dekat Sabah, dia dapat pergi dengan izin ibu dia.
.
First, Sahabat yang selalu layan karenah aku bila aku balik rumah, “weh jom teman aku” “weh jom pergi makan” “weh jom pergi aeon” “weh teringin nak pergi situ” , even nak isi minyak kereta pun dah malam “weh jom teman isi minyak” kau ghaseeeeee?.
.

Second, Sahabat paling ego tinggi menggunung tapi paling sempoi bila keluar. Member dia yang lain lek diva diva bila keluar tapi dia buat chill chill je.
.

Third, Sahabat yang selalu ws aku tak kira pagi tengahari malam sekalipun “weh tudung ni sesuai dengan baju warna apa?” Kalau aku reply lambat dia akan video call. Perangai tu sampai sekarang masih ada. Akan kurindu.
.

Last, Takecare shaiyanggg pergi Sabah, belajar rajin-rajin. Jangan banyak pengaruh kawan tak betul. Bila free calling calling. Bila balik bagitahu. Jaga kesihatan, jaga solat dan jaga diri❤️
Read more
Ni masa di Kelantan hari tu, masa abang ipar nikah. Try pakai tudung nampak serkup macam orang zaman ...
Media Removed
Ni masa di Kelantan hari tu, masa abang ipar nikah. Try pakai tudung nampak serkup macam orang zaman sekarang. Ya Allah. I iz cannot! Tak reti. Tak tau lah sama ada dah tua bangka atau cara yang salah. Tapi nak juga fit in society, ada tips tak pakai tudung nampak serkup macam ni? Ni masa di Kelantan hari tu, masa abang ipar nikah. Try pakai tudung nampak serkup macam orang zaman sekarang. Ya Allah. I iz cannot! Tak reti. Tak tau lah sama ada dah tua bangka atau cara yang salah. Tapi nak juga fit in society, ada tips tak pakai tudung nampak serkup macam ni? 😅
Again. Sebab ramai yang tanya ramai yang DM dan ramai yang mesej abang non stop. Biar abang terangkan ...
Media Removed
Again. Sebab ramai yang tanya ramai yang DM dan ramai yang mesej abang non stop. Biar abang terangkan semula. Chill haha. . Okay, abang dah beli mesin sublimation, mesin ni BOLEH PRINT WHATEVER YOU WANT you name it lah gambar gajah ke gambar ketiak ke gambar floral cinta berahi dan dulu teknologi ... Again. Sebab ramai yang tanya ramai yang DM dan ramai yang mesej abang non stop. Biar abang terangkan semula. Chill haha.
.
Okay, abang dah beli mesin sublimation, mesin ni BOLEH PRINT WHATEVER YOU WANT you name it lah gambar gajah ke gambar ketiak ke gambar floral cinta berahi dan dulu teknologi ni takde tapi sekarang dah ada di Malaysia gitu.
.
Awak adalah brand baru dan nak print tudung atau baju? No hal sebab ape, sebab ape yang awak tengok ada dekat @furbyandsugar semua tu kita boleh buat. Nak print dekat lengan je ke, belakang baju je ke eh terpulang aja sih.
.
Paling best bila abang buat free consultation on how to develop your brand in term of quantity, return of investment, campaign, packaging dan sebagainya.
.
Untuk workmanship abang boleh cakap yang abang punya padu teruk, awak boleh datang kedai dan tengok kualiti jahitan dan kekemasan kami.
.
But please, nak jumpa kene set appointment okay jangan main serang datang butik. Nak datang beli baju takpe tapi kalau terus nak consult dengan abang, you have to mesej me first. Ada slot waktu dan kalau yang dah promise to come tu, please respect my time okay? Jangan 5 mins sebelum nak jumpa kau cakap kau tak boleh nak datang, please have common sense okay everyone.
.
Sekarang kau slide gambar abang dan imagine now you have no boundary untuk buat design for your own brand. Dan paling best bila kita juga offer design untuk dijual, you just have to tell us your idea bestnyew!
.
#poweredbywolfbrown #wolfbrown #wolfbrownmy #wolfbrowngroup #furbyandsugar
Read more
Assalammualaikum hai awak semua, ada tak yang hadapi masalah bila di awal pagi pakai tudung tiba-tiba ...
Media Removed
Assalammualaikum hai awak semua, ada tak yang hadapi masalah bila di awal pagi pakai tudung tiba-tiba muncung tudung susah nak bentuk . Tak bestkan situasi macam tu. Haa kalau susah-susah sangat awak jadikan jer muncung inner tudung yang sedia terbentuk ni sebagai muncung tudung. ... Assalammualaikum hai awak semua, ada tak yang hadapi masalah bila di awal pagi pakai tudung tiba-tiba muncung tudung susah nak bentuk😣😣😣
.
Tak bestkan situasi macam tu. Haa kalau susah-susah sangat awak jadikan jer muncung inner tudung yang sedia terbentuk ni sebagai muncung tudung. Lagi BEST GILER awak😂😂😂 .
Muncung tu tetap tegak jer gitu tak patah ditiup angin pung. Tapi jangan salah sangka pulok, inner ni tak ada pengeras tu kat depan dia tu.
.
Meh try pasti LAGI BEST.😍😍
.
Selesa Sepanjang Masa dengan Inner Pendek Anizon.💖💖💖
.
▶️ 1 untuk RM29 ( tdk termasuk pos )
.
▶️ 2 untuk RM58 + free pos .
▶️ 3 untuk RM87 + free pos & free shawl 1 .
▶️ 4 untuk RM100 SM/RM103 SS & free shawl 1
▶️ 5 untuk RM125 +free pos + shawl 1 + brooch 5
.
.
.
📲 ‭wasap.my/60173312264/innerpendek
Read more
Assalammualaikum hai awak semua, ada tak yang hadapi masalah bila di awal pagi pakai tudung tiba-tiba muncung tudung susah nak bentuk . Tak bestkan situasi macam tu. Haa kalau susah-susah sangat awak jadikan jer muncung inner tudung yang sedia terbentuk ni sebagai muncung tudung. ... Assalammualaikum hai awak semua, ada tak yang hadapi masalah bila di awal pagi pakai tudung tiba-tiba muncung tudung susah nak bentuk😣😣😣
.
Tak bestkan situasi macam tu. Haa kalau susah-susah sangat awak jadikan jer muncung inner tudung yang sedia terbentuk ni sebagai muncung tudung. Lagi BEST GILER awak😂😂😂 .
Muncung tu tetap tegak jer gitu tak patah ditiup angin pung. Tapi jangan salah sangka pulok, inner ni tak ada pengeras tu kat depan dia tu.
.
Meh try pasti LAGI BEST.😍😍
.
Selesa Sepanjang Masa dengan Inner Pendek Anizon.💖💖💖
.
▶️ 1 untuk RM29 ( tdk termasuk pos )
.
▶️ 2 untuk RM58 + free pos .
▶️ 3 untuk RM87 + free pos & free shawl 1 .
▶️ 4 untuk RM100 SM/RM103 SS & free shawl 1
▶️ 5 untuk RM125 +free pos + shawl 1 + brooch 5
.
.
.
📲 ‭wasap.my/60173312264/innerpendek
Read more
TEGURAN DARI BUDAK KECIL Kejadian di surau shopping mall One Utama..ada seorang wanita Muslim ...
Media Removed
TEGURAN DARI BUDAK KECIL Kejadian di surau shopping mall One Utama..ada seorang wanita Muslim masuk untuk menunaikan solat maghrib..dia berpakaian seksi,baju ketat lengan pendek & tidak bertudung.masuk je dlm surau,dia meletakkan beg & mengambil wudhu'.ada seorang ibu yg juga masuk ... TEGURAN DARI BUDAK KECIL
Kejadian di surau shopping mall One Utama..ada seorang wanita Muslim masuk untuk menunaikan solat maghrib..dia berpakaian seksi,baju ketat lengan pendek & tidak bertudung.masuk je dlm surau,dia meletakkan beg & mengambil wudhu'.ada seorang ibu yg juga masuk utk menunaikan solat membawa anaknya,umur dalam lingkungan 6tahun.anak kecil itu memandang wanita seksi itu tanpa jemu,dari memakai telekung hingga selesai solat & lipat kain telekung utk disimpan dlm begnya.sedang wanita seksi itu memakai make up di cermin,anak kecil yang memerhatikan wanita itu sejak tadi,berpaling & bertanya kepada ibunya.
.
Anak : Ibu,kenapa akak tu tak pakai tudung?bukan orang Islam kena pakai tudung untuk tutup aurat ka?(wanita seksi itu mendengar soalan anak itu tetapi tak menghiraukannya)
Ibu :cuba tanya akak tu.
Anak : akakkkkkk, kenapa akak tak pakai tudung?
Wanita seksi :sebab itu pilihan akak..walau akak tak pakai tudung, tapi akak sembahyang..Tuhan Maha Mengetahui,Dia tahu akak orang baik.(jawab sambil tahan marah)
Anak : oooo..kenapa akak pakai telekung masa akak solat?
Wanita seksi : sebab wajib tutup aurat masa solat,klau tak,solat tak sah.
Anak : oooo..kenapa akak solat?
Wanita seksi :sebab solat tu kan wajib.kalau tak buat,dosa! masuk neraka nanti..sambil jawab sambil pakai eye liner.
Anak :terdiam seketika,tapi kak, menutup aurat tu pun wajib.kalau tak buat,berdosa,masuk neraka jugak.kenapa akak kumpul pahala dengan solat tapi lepas tu tambah dosa dengan tak tutup aurat?
.
muka budak nih,penuh keinginan untuk tahu.soalan yang ikhlas dari hati.
Ketika itu,semua mata dalam surau tertumpu pada wanita seksi tersebut,menunggu jawapan daripada dia..wanita itu pula kaku di depan cermin,terdiam membatu.dia kemas2 barang make up & bersedia untuk keluar dari surau.anak itu pandang dengan penuh tanda tanya.
Kenapa akak tak nak jawab soalan saya?sebelum melangkah keluar, wanita seksi itu memandang ke arah anak kecil itu,sambil tersenyum.dengan nada perlahan, "adik, terima kasih.
.
kadang2 teguran dari orang lain adalah teguran dari Allah.jgn terlalu cepat untuk tak menghiraukannya.kita tak tahu mati kita bila,takut nanti tak sempat nak bertaubat. #PSLYNNDA ❤️
Read more
OPEN HOUSE SALES- INSTANT SHAWL 2 SOFT AWNING BERDAGU TWO LOOPS DENGAN 6 WARNA KINI DIRESTOCK UNTUK ...
Media Removed
OPEN HOUSE SALES- INSTANT SHAWL 2 SOFT AWNING BERDAGU TWO LOOPS DENGAN 6 WARNA KINI DIRESTOCK UNTUK KEKAKAK YANG NAK MELARAM PI OPEN HOUSE... . . Hahh tudia, korang yang masih duduk scroll2, pm semua tu dh takdak masa dah tau nak survey-survey ni. Stok tudung NI cepat habis tau, sekarang ... OPEN HOUSE SALES- INSTANT SHAWL 2 SOFT AWNING BERDAGU TWO LOOPS DENGAN 6 WARNA KINI DIRESTOCK UNTUK KEKAKAK YANG NAK MELARAM PI OPEN HOUSE...
.
.
Hahh tudia, korang yang masih duduk scroll2, pm semua tu dh takdak masa dah tau nak survey-survey ni. Stok tudung NI cepat habis tau, sekarang pun ada color yang dah tinggal sikit..ada 6 warna dgn free saiz dan saiz xxxl 😊
.
Kalau korang dah ada warna yang berkenan tu boleh cecepat booked sekarang sebelum habis tau.
.
.
Ada yang dah berkenan dan boleh matching dengan koleksi Zynnirah kat bawah ni ? Terus boleh klik link whatsapp kat bawah untuk order ya
.
http://www.wasap.my/60162620844
http://www.wasap.my/60162620844
http://www.wasap.my/60162620844
.
Nak lagi best ? .
Inspirasihana nak bagi Harga COMBO + FREEGIFT siapa yang order sekarang! (terhad kepada 100 orang terawal) dan yang lagi best shawl Instant Zynnnirah ni boleh kombo set juga dgn shawl Ainul Mardhiah , Bawal pucci dan wide shawl Pucci juga .Semuanya RM100 saja dpt free postage dan dpt free gift lagi memang berbaloi 👍😊
.
.
Lekaih wasaap slrg sblm stok habis.
.
.
#inspirasihanaraya2018
#zinnirah
#instantshawllabuh
#inspirasihana
#shawllabuh
#inspirasihana
#bawalpucci
#shawlpucci
#shawlprintedainulmardhiahl
Read more
Daripada pagi tadi sampai la dah sampai Lendu ni baru perasan pakai tudung terbalik... sebab tu ...
Media Removed
Daripada pagi tadi sampai la dah sampai Lendu ni baru perasan pakai tudung terbalik... sebab tu ada terkelepek sikit tapi tudung ni still cantik hahaha 🤣 Coming soon by @jennamohd Daripada pagi tadi sampai la dah sampai Lendu ni baru perasan pakai tudung terbalik... sebab tu ada terkelepek sikit tapi tudung ni still cantik hahaha 🤣 Coming soon by @jennamohd 🎀
sebelum tido kemas dapur. simpan baki makanan tak habis. Siang tadi masak kari ikan bijinangka ...
Media Removed
sebelum tido kemas dapur. simpan baki makanan tak habis. Siang tadi masak kari ikan bijinangka dengan bendi. tapi nampak tak tu ada kacang panjang potong tak betul. haaa tu kerja dayyan la. kita kalut menumiss dia start laaa potong juga bahan2 dia pastu tarik kita nak lempar masuk juga. haaa ... sebelum tido kemas dapur. simpan baki makanan tak habis. Siang tadi masak kari ikan bijinangka dengan bendi. tapi nampak tak tu ada kacang panjang potong tak betul. haaa tu kerja dayyan la. kita kalut menumiss dia start laaa potong juga bahan2 dia pastu tarik kita nak lempar masuk juga. haaa bubuh!! takpa la kecik2 ajar lempar bahan masuk periuk sok besar takde laaa ketakutan nak tumis bawang nak masak kari nak kena guna perisai2 tudung periuk bagai. 😅😅
kari dah ada. esok tinggal masak nasi, goreng ayam, tumis sayur sudahhhh

#hernyhafizmemasak
Read more
Cuba selak rambut tu. Tudung tu. Ada tak macam ni? Atau dah nak macam ni? Awak rasa cik abang tak geli ...
Media Removed
Cuba selak rambut tu. Tudung tu. Ada tak macam ni? Atau dah nak macam ni? Awak rasa cik abang tak geli ke? 😬 Ok ok takmau risau tu semua daki je. Sebab selalu bahagian tu lupa nak sental time mandi. Meh sental pakai primadona cream. Tak tanggal daki money back guarantee ! Hahaha tak rugi kennnnnnnn ... Cuba selak rambut tu. Tudung tu. Ada tak macam ni? Atau dah nak macam ni? Awak rasa cik abang tak geli ke? 😬

Ok ok takmau risau tu semua daki je. Sebab selalu bahagian tu lupa nak sental time mandi. Meh sental pakai primadona cream. Tak tanggal daki money back guarantee ! Hahaha tak rugi kennnnnnnn
Whatsapp noh 0172005875
Read more
Tudung sarung cun melecun tgh sale skrg tau.. Kot kot ada yg terlepas pandang.. Nak tgk semua tudung ...
Media Removed
Tudung sarung cun melecun tgh sale skrg tau.. Kot kot ada yg terlepas pandang.. Nak tgk semua tudung yg ada promo boleh trs tgk kat @meylana.katalog Tudung wajib yg perlu ada bila nak cepat,tapi ttp nmpk bersiap cantik,tak payah gosok Boleh campur semua tu ikut suka k.. Harga ada kat ... Tudung sarung cun melecun tgh sale skrg tau..
Kot kot ada yg terlepas pandang..
Nak tgk semua tudung yg ada promo boleh trs tgk kat @meylana.katalog
Tudung wajib yg perlu ada bila nak cepat,tapi ttp nmpk bersiap cantik,tak payah gosok😍
Boleh campur semua tu ikut suka k..
Harga ada kat last gambar.✌🏻
Boleh trs whatsapp 0192860786 😍 .
.

@meylana_
Read more
. Ni kaler tuk saiz XL hokey<span class="emoji emoji2764"></span>️ . Syria Arab Dagu Tasmiah, Tudung sarung paling syiok. Ada 3 saiz ...
Media Removed
. Ni kaler tuk saiz XL hokey️ . Syria Arab Dagu Tasmiah, Tudung sarung paling syiok. Ada 3 saiz (M, L & XL). Material high quality lycra. Awning lembut tapi memang terbentuk sebab jahitan tiptop 🏻 . Ni kak gambar 2 model tuk tengok perbezaan kelabuhan tudung tu mengikut perbezaan ketinggian ... .
Ni kaler tuk saiz XL hokey❤️
.
Syria Arab Dagu Tasmiah, Tudung sarung paling syiok. Ada 3 saiz (M, L & XL). Material high quality lycra. Awning lembut tapi memang terbentuk sebab jahitan tiptop 👍🏻
.
Ni kak gambar 2 model tuk tengok perbezaan kelabuhan tudung tu mengikut perbezaan ketinggian pemakai
.
Harga berbeza ikut saiz
M- RM25
L- RM29
XL- RM33
.
#kotakinabalu #kkcity #syriaarab #tudungsarung #tudungtasmiah #tasmiah #sabah #tudunginstant #kkhijabstore #jualtudungmurah #ootd #kkonlineshop #kedaitudungmurah #kkcitybazaar #kedaitudungviralkk
Read more
. Ni kaler tuk saiz XL hokey<span class="emoji emoji2764"></span>️ . Syria Arab Dagu Tasmiah, Tudung sarung paling syiok. Ada 3 saiz ...
Media Removed
. Ni kaler tuk saiz XL hokey️ . Syria Arab Dagu Tasmiah, Tudung sarung paling syiok. Ada 3 saiz (M, L & XL). Material high quality lycra. Awning lembut tapi memang terbentuk sebab jahitan tiptop 🏻 . Ni kak gambar 2 model tuk tengok perbezaan kelabuhan tudung tu mengikut perbezaan ketinggian ... .
Ni kaler tuk saiz XL hokey❤️
.
Syria Arab Dagu Tasmiah, Tudung sarung paling syiok. Ada 3 saiz (M, L & XL). Material high quality lycra. Awning lembut tapi memang terbentuk sebab jahitan tiptop 👍🏻
.
Ni kak gambar 2 model tuk tengok perbezaan kelabuhan tudung tu mengikut perbezaan ketinggian pemakai
.
Harga berbeza ikut saiz
M- RM25
L- RM29
XL- RM33
.
#kotakinabalu #kkcity #syriaarab #tudungsarung #tudungtasmiah #tasmiah #sabah #tudunginstant #kkhijabstore #jualtudungmurah #ootd #kkonlineshop #kedaitudungmurah #kkcitybazaar #kedaitudungviralkk
Read more
. Ni kaler tuk saiz XL hokey<span class="emoji emoji2764"></span>️ . Syria Arab Dagu Tasmiah, Tudung sarung paling syiok. Ada 3 saiz ...
Media Removed
. Ni kaler tuk saiz XL hokey️ . Syria Arab Dagu Tasmiah, Tudung sarung paling syiok. Ada 3 saiz (M, L & XL). Material high quality lycra. Awning lembut tapi memang terbentuk sebab jahitan tiptop 🏻 . Ni kak gambar 2 model tuk tengok perbezaan kelabuhan tudung tu mengikut perbezaan ketinggian ... .
Ni kaler tuk saiz XL hokey❤️
.
Syria Arab Dagu Tasmiah, Tudung sarung paling syiok. Ada 3 saiz (M, L & XL). Material high quality lycra. Awning lembut tapi memang terbentuk sebab jahitan tiptop 👍🏻
.
Ni kak gambar 2 model tuk tengok perbezaan kelabuhan tudung tu mengikut perbezaan ketinggian pemakai
.
Harga berbeza ikut saiz
M- RM25
L- RM29
XL- RM33
.
#kotakinabalu #kkcity #syriaarab #tudungsarung #tudungtasmiah #tasmiah #sabah #tudunginstant #kkhijabstore #jualtudungmurah #ootd #kkonlineshop #kedaitudungmurah #kkcitybazaar #kedaitudungviralkk
Read more
. Ni kaler tuk saiz XL hokey<span class="emoji emoji2764"></span>️ . Syria Arab Dagu Tasmiah, Tudung sarung paling syiok. Ada 3 saiz ...
Media Removed
. Ni kaler tuk saiz XL hokey️ . Syria Arab Dagu Tasmiah, Tudung sarung paling syiok. Ada 3 saiz (M, L & XL). Material high quality lycra. Awning lembut tapi memang terbentuk sebab jahitan tiptop 🏻 . Ni kak gambar 2 model tuk tengok perbezaan kelabuhan tudung tu mengikut perbezaan ketinggian ... .
Ni kaler tuk saiz XL hokey❤️
.
Syria Arab Dagu Tasmiah, Tudung sarung paling syiok. Ada 3 saiz (M, L & XL). Material high quality lycra. Awning lembut tapi memang terbentuk sebab jahitan tiptop 👍🏻
.
Ni kak gambar 2 model tuk tengok perbezaan kelabuhan tudung tu mengikut perbezaan ketinggian pemakai
.
Harga berbeza ikut saiz
M- RM25
L- RM29
XL- RM33
.
#kotakinabalu #kkcity #syriaarab #tudungsarung #tudungtasmiah #tasmiah #sabah #tudunginstant #kkhijabstore #jualtudungmurah #ootd #kkonlineshop #kedaitudungmurah #kkcitybazaar #kedaitudungviralkk
Read more
Inner pendek ni sesuai jer awak pakai dengan semua jenis tudung yang awak ada tu. <span class="emoji emoji1f604"></span><span class="emoji emoji1f604"></span><span class="emoji emoji1f604"></span> . Ramai keliru ...
Media Removed
Inner pendek ni sesuai jer awak pakai dengan semua jenis tudung yang awak ada tu. . Ramai keliru sebab bila kami tunjukkan foto-foto model pakai semua nampak muncung macam ada pengeras kat muncung tudung tu kan . Itulah uniknya inner tudung kami ni, awak nak pakai muncung pun boleh, ... Inner pendek ni sesuai jer awak pakai dengan semua jenis tudung yang awak ada tu. 😄😄😄
.
Ramai keliru sebab bila kami tunjukkan foto-foto model pakai semua nampak muncung macam ada pengeras kat muncung tudung tu kan😆😆😆
.
Itulah uniknya inner tudung kami ni, awak nak pakai muncung pun boleh, melekap pun boleh.
.
Awak nak tutup dagu awak yang berlapis pun boleh, tak nak cover dagu pun boleh😜😜😜
.
InnerPendek Bertali💖💖💖
.
▶️ 1 untuk RM29 (blm trmsk pos)
▶️ 2 untuk RM58 + free pos
▶️ 3 utk RM87 free pos & shawl 1
▶️ 5 PERCUMA 1 RM145 FREE POS
.
.
Mai klik link biru ni kita cakap lebih detail >>> wasap.my/60173312264

rubiegallery
anizoninnerneck
0173312264
Read more
Inner pendek ni sesuai jer awak pakai dengan semua jenis tudung yang awak ada tu. <span class="emoji emoji1f604"></span><span class="emoji emoji1f604"></span><span class="emoji emoji1f604"></span> . Ramai keliru ...
Media Removed
Inner pendek ni sesuai jer awak pakai dengan semua jenis tudung yang awak ada tu. . Ramai keliru sebab bila kami tunjukkan foto-foto model pakai semua nampak muncung macam ada pengeras kat muncung tudung tu kan . Itulah uniknya inner tudung kami ni, awak nak pakai muncung pun boleh, ... Inner pendek ni sesuai jer awak pakai dengan semua jenis tudung yang awak ada tu. 😄😄😄
.
Ramai keliru sebab bila kami tunjukkan foto-foto model pakai semua nampak muncung macam ada pengeras kat muncung tudung tu kan😆😆😆
.
Itulah uniknya inner tudung kami ni, awak nak pakai muncung pun boleh, melekap pun boleh.
.
Awak nak tutup dagu awak yang berlapis pun boleh, tak nak cover dagu pun boleh😜😜😜
.
InnerPendek Bertali💖💖💖
.
▶️ 1 untuk RM29 (blm trmsk pos)
▶️ 2 untuk RM58 + free pos
▶️ 3 utk RM87 free pos & shawl 1
▶️ 5 PERCUMA 1 RM145 FREE POS
.
.
Mai klik link biru ni kita cakap lebih detail >>> wasap.my/60173312264

rubiegallery
anizoninnerneck
0173312264
Read more
Inner pendek ni sesuai jer awak pakai dengan semua jenis tudung yang awak ada tu. <span class="emoji emoji1f604"></span><span class="emoji emoji1f604"></span><span class="emoji emoji1f604"></span> . Ramai keliru ...
Media Removed
Inner pendek ni sesuai jer awak pakai dengan semua jenis tudung yang awak ada tu. . Ramai keliru sebab bila kami tunjukkan foto-foto model pakai semua nampak muncung macam ada pengeras kat muncung tudung tu kan . Itulah uniknya inner tudung kami ni, awak nak pakai muncung pun boleh, ... Inner pendek ni sesuai jer awak pakai dengan semua jenis tudung yang awak ada tu. 😄😄😄
.
Ramai keliru sebab bila kami tunjukkan foto-foto model pakai semua nampak muncung macam ada pengeras kat muncung tudung tu kan😆😆😆
.
Itulah uniknya inner tudung kami ni, awak nak pakai muncung pun boleh, melekap pun boleh.
.
Awak nak tutup dagu awak yang berlapis pun boleh, tak nak cover dagu pun boleh😜😜😜
.
InnerPendek Bertali💖💖💖
.
▶️ 1 untuk RM29 (blm trmsk pos)
▶️ 2 untuk RM58 + free pos
▶️ 3 utk RM87 free pos & shawl 1
▶️ 5 PERCUMA 1 RM145 FREE POS
.
.
Mai klik link biru ni kita cakap lebih detail >>> wasap.my/60173312264

rubiegallery
anizoninnerneck
0173312264
Read more
Inner pendek ni sesuai jer awak pakai dengan semua jenis tudung yang awak ada tu. <span class="emoji emoji1f604"></span><span class="emoji emoji1f604"></span><span class="emoji emoji1f604"></span> . Ramai keliru ...
Media Removed
Inner pendek ni sesuai jer awak pakai dengan semua jenis tudung yang awak ada tu. . Ramai keliru sebab bila kami tunjukkan foto-foto model pakai semua nampak muncung macam ada pengeras kat muncung tudung tu kan . Itulah uniknya inner tudung kami ni, awak nak pakai muncung pun boleh, ... Inner pendek ni sesuai jer awak pakai dengan semua jenis tudung yang awak ada tu. 😄😄😄
.
Ramai keliru sebab bila kami tunjukkan foto-foto model pakai semua nampak muncung macam ada pengeras kat muncung tudung tu kan😆😆😆
.
Itulah uniknya inner tudung kami ni, awak nak pakai muncung pun boleh, melekap pun boleh.
.
Awak nak tutup dagu awak yang berlapis pun boleh, tak nak cover dagu pun boleh😜😜😜
.
InnerPendek Bertali💖💖💖
.
▶️ 1 untuk RM29 (blm trmsk pos)
▶️ 2 untuk RM58 + free pos
▶️ 3 utk RM87 free pos & shawl 1
▶️ 5 PERCUMA 1 RM145 FREE POS
.
.
Mai klik link biru ni kita cakap lebih detail >>> wasap.my/60173312264

rubiegallery
anizoninnerneck
0173312264
Read more
Inner pendek ni sesuai jer awak pakai dengan semua jenis tudung yang awak ada tu. . Ramai keliru sebab bila kami tunjukkan foto-foto model pakai semua nampak muncung macam ada pengeras kat muncung tudung tu kan . Itulah uniknya inner tudung kami ni, awak nak pakai muncung pun boleh, ... Inner pendek ni sesuai jer awak pakai dengan semua jenis tudung yang awak ada tu. 😄😄😄
.
Ramai keliru sebab bila kami tunjukkan foto-foto model pakai semua nampak muncung macam ada pengeras kat muncung tudung tu kan😆😆😆
.
Itulah uniknya inner tudung kami ni, awak nak pakai muncung pun boleh, melekap pun boleh.
.
Awak nak tutup dagu awak yang berlapis pun boleh, tak nak cover dagu pun boleh😜😜😜
.
InnerPendek Bertali💖💖💖
.
▶️ 1 untuk RM29 (blm trmsk pos)
▶️ 2 untuk RM58 + free pos
▶️ 3 utk RM87 free pos & shawl 1
▶️ 5 PERCUMA 1 RM145 FREE POS
.
.
Mai klik link biru ni kita cakap lebih detail >>> wasap.my/60173312264

rubiegallery
anizoninnerneck
0173312264
Read more
Inner pendek ni sesuai jer awak pakai dengan semua jenis tudung yang awak ada tu. <span class="emoji emoji1f604"></span><span class="emoji emoji1f604"></span><span class="emoji emoji1f604"></span> . Ramai keliru ...
Media Removed
Inner pendek ni sesuai jer awak pakai dengan semua jenis tudung yang awak ada tu. . Ramai keliru sebab bila kami tunjukkan foto-foto model pakai semua nampak muncung macam ada pengeras kat muncung tudung tu kan . Itulah uniknya inner tudung kami ni, awak nak pakai muncung pun boleh, ... Inner pendek ni sesuai jer awak pakai dengan semua jenis tudung yang awak ada tu. 😄😄😄
.
Ramai keliru sebab bila kami tunjukkan foto-foto model pakai semua nampak muncung macam ada pengeras kat muncung tudung tu kan😆😆😆
.
Itulah uniknya inner tudung kami ni, awak nak pakai muncung pun boleh, melekap pun boleh.
.
Awak nak tutup dagu awak yang berlapis pun boleh, tak nak cover dagu pun boleh😜😜😜
.
InnerPendek Bertali💖💖💖
.
▶️ 1 untuk RM29 (blm trmsk pos)
▶️ 2 untuk RM58 + free pos
▶️ 3 utk RM87 free pos & shawl 1
▶️ 5 PERCUMA 1 RM145 FREE POS
.
.
Mai klik link biru ni kita cakap lebih detail >>> wasap.my/60173312264

rubiegallery
anizoninnerneck
0173312264
Read more
. Ni kaler tuk saiz XL hokey<span class="emoji emoji2764"></span>️ . Syria Arab Dagu Tasmiah, Tudung sarung paling syiok. Ada 3 saiz ...
Media Removed
. Ni kaler tuk saiz XL hokey️ . Syria Arab Dagu Tasmiah, Tudung sarung paling syiok. Ada 3 saiz (M, L & XL). Material high quality lycra. Awning lembut tapi memang terbentuk sebab jahitan tiptop 🏻 . Ni kak gambar 2 model tuk tengok perbezaan kelabuhan tudung tu mengikut perbezaan ketinggian ... .
Ni kaler tuk saiz XL hokey❤️
.
Syria Arab Dagu Tasmiah, Tudung sarung paling syiok. Ada 3 saiz (M, L & XL). Material high quality lycra. Awning lembut tapi memang terbentuk sebab jahitan tiptop 👍🏻
.
Ni kak gambar 2 model tuk tengok perbezaan kelabuhan tudung tu mengikut perbezaan ketinggian pemakai
.
Harga berbeza ikut saiz
M- RM25
L- RM29
XL- RM33
.
#kotakinabalu #kkcity #syriaarab #tudungsarung #tudungtasmiah #tasmiah #sabah #tudunginstant #kkhijabstore #jualtudungmurah #ootd #kkonlineshop #kedaitudungmurah #kkcitybazaar #kedaitudungviralkk
Read more
Siapa ada masalah macam kak konah? <span class="emoji emoji1f602"></span> . Tak kira la berlambak-lambak tudung pun yang ada kat rumah ...
Media Removed
Siapa ada masalah macam kak konah? . Tak kira la berlambak-lambak tudung pun yang ada kat rumah tapi still tak tau nak pakai tudung ape kan? . Kadang-kadang tu dok ulang pakai tudung yg sama je sebab tudung tu je yg best . Antara koleksi shawlforyou uolls suka tudung yg mana?🙂 . Cer ... Siapa ada masalah macam kak konah? 😂
.
Tak kira la berlambak-lambak tudung pun yang ada kat rumah tapi still tak tau nak pakai tudung ape kan? 😆
.
Kadang-kadang tu dok ulang pakai tudung yg sama je sebab tudung tu je yg best
.
Antara koleksi shawlforyou uolls suka tudung yg mana?🙂
.
Cer komen sikit dekat bawah dan klik ❤️
.
#shawlforyou
#sfy2018
#instantbawal
#bawalinstant
Read more
Tu, ada tulip di tudung. Tulah, tudung tulip. Tuptup, tulip dahbis. Tulah, Go check www.acupofdee.com ...
Media Removed
Tu, ada tulip di tudung. Tulah, tudung tulip. Tuptup, tulip dahbis. Tulah, Go check www.acupofdee.com kay.🤪 Makcik bawang mode again. Tulah promote tudung. 🤓😎 Tu, ada tulip di tudung. Tulah, tudung tulip. Tuptup, tulip dahbis. Tulah, Go check www.acupofdee.com kay.🤪 Makcik bawang mode again. Tulah promote tudung. 🤓😎
“Kau ni Yan cuba lipat sikit tudung tu. Atau ke belakangkan lah sikit. Dah macam nak tutup separuh ...
Media Removed
“Kau ni Yan cuba lipat sikit tudung tu. Atau ke belakangkan lah sikit. Dah macam nak tutup separuh muka kau dah aku tengok.” . Yan memang akan pakai tudung ke depan kan sikit utk cover parut2 jerawat dia kat tepi pipi. Taktau lah kenapa, tapi sejak setahun ni, jerawat banyak tumbuh sekitar ... “Kau ni Yan cuba lipat sikit tudung tu. Atau ke belakangkan lah sikit. Dah macam nak tutup separuh muka kau dah aku tengok.”
.
Yan memang akan pakai tudung ke depan kan sikit utk cover parut2 jerawat dia kat tepi pipi. Taktau lah kenapa, tapi sejak setahun ni, jerawat banyak tumbuh sekitar tu.
.
Yan dah cuba macam2 ubat jerawat tapi tak jalan. Jerawat baru masih tumbuh. Jerawat lama, tinggalkan kesan hitam. Memang malu lah Yan kalau org ternampak kesan ni. Nampak mcm malas jaga diri, sedangkn Yan selalu concern bab kebersihan.
.
Cara paling selamat, tutup dengan tudung. Hampir je rasa nak pakai purdah. Tapi rasa macam tak baik pula berpurdah semata2 kerana tu.
.
Yan bernasib baik sebab satu hari tu terjumpa dengan beauty consultant Ephyra. Mungkin sebab cara pencucian muka yg tak betul membuat kan penumbuhan jerawat tak berhenti.
.
So bermula dengan Ephyra Skin Bar. Memang Yan rasa berbeza dgn pencuci muka sebelum ni. Bangun pagi pon kulit tak berminyak teruk. .
Lepas tu cuba Ephyra Skin Nano. Tak sangka ade jenis serum yg cepat meresap tak rasa melekit. Memang parut2 lama pudar. Kesan2 hitam dulu dah tak nampak. .
Dan paling best, Ephyra Skin Snow, duk lah lama mana dalam aircond, kulit maintain lembap. Lembut je kulit.
.
Kawan2 office Yan pun dah start follow Yan lepas tengok muka Yan memang ada perubahan besar. Dorang pun taknak ketinggalan.
.
So siapa2 nak pulihkan balik kulit, atau ada masalah kukit yg lain, meh share dengan beauty consultant kita.
.
Whatsapp #0193800779 (Jiha)
.
#ephyra #ephyrasoap #ephyraskinbar #ephyraskinnano #ephyraserum #ephyraskinsnow #ephyraskincare #ephyraskincareseries #ephyraskincareseriesmurah #skincaremalaysia #skincareselamat
Read more
Awning Starch RM15 sahaja Tudung lembik & tidak muncung ? <span class="emoji emoji1f625"></span> Haa Kita orang perempuan ni kalau ...
Media Removed
Awning Starch RM15 sahaja Tudung lembik & tidak muncung ? Haa Kita orang perempuan ni kalau Tudung Tak menjadi , lembik , terus akan jadi moody Kan ni sis ada penyelesaian untuk korang semua . Spray je Tudung korang dengan Awning starch ni Dan iron Kan bahagian muncung Tudung tu . ... Awning Starch
RM15 sahaja
Tudung lembik & tidak muncung ? 😥

Haa Kita orang perempuan ni kalau Tudung Tak menjadi , lembik , terus akan jadi moody Kan 😍😍😍 ni sis ada penyelesaian untuk korang semua .
Spray je Tudung korang dengan Awning starch ni Dan iron Kan bahagian muncung Tudung tu . Senang Dan Mudah terbentuk .
Read more
Korang team raya mana kali ni? Hehe Ainan, Ariff & Salsabiela nak gerak balik kampung kat Lepar. ...
Media Removed
Korang team raya mana kali ni? Hehe Ainan, Ariff & Salsabiela nak gerak balik kampung kat Lepar. Doakan kami sampai ke destinasi dengan selamat ya . Tudung satin & purdah yg Ainan pakai tu daripada @syadascarves_ . Harga tudung tu RM18 jee. Murah sangat kan? Btw @syadascarves_ ada jual ... Korang team raya mana kali ni? Hehe Ainan, Ariff & Salsabiela nak gerak balik kampung kat Lepar. Doakan kami sampai ke destinasi dengan selamat ya 😊
.
Tudung satin & purdah yg Ainan pakai tu daripada @syadascarves_ . Harga tudung tu RM18 jee. Murah sangat kan? Btw @syadascarves_ ada jual Tudung Bawal Labuh, Shawl Labuh, Purdah Diamond, Jubah Plain, Jubah Diamond dan Tshirt Muslimah Plain. Boleh usha ig dia or ws No wasap 011 6513 5771 je untuk order okay? ❤️
Read more
Ainan kalau pakai tudung kan Ainan akan pin ketat sikit supaya tudung terletak cantik kat muka, ...
Media Removed
Ainan kalau pakai tudung kan Ainan akan pin ketat sikit supaya tudung terletak cantik kat muka, lepas tu Ainan pin atas kepala supaya tak gerak kedepan tudung tu dan yang terakhir pakai starch kat bahagian muka. . Tapi harini Ainan try bawal @fifa.rasol ni, Ainan teruja lebih sikit sebab ... Ainan kalau pakai tudung kan Ainan akan pin ketat sikit supaya tudung terletak cantik kat muka, lepas tu Ainan pin atas kepala supaya tak gerak kedepan tudung tu 😆 dan yang terakhir pakai starch kat bahagian muka.
.
Tapi harini Ainan try bawal @fifa.rasol ni, Ainan teruja lebih sikit sebab tak perlu segala petua atas tadi tu 😳 haihh in love nya bawal yang ada batu crystal ni 😍
Read more
Kita ada lebih kurang 30kekaler inner snowcap dekat @lokasi.orked . Inner snowcap ni diantara ...
Media Removed
Kita ada lebih kurang 30kekaler inner snowcap dekat @lokasi.orked . Inner snowcap ni diantara produk yang wajib banon restock sepenuh penuhnya setiap kali restock barang naa. Sooo hampa kalau mai orked beli tudung tu. Alang2 dah mai. Grab terus inner snowcap okeh. Seeeemua kaler helok2. ... Kita ada lebih kurang 30kekaler inner snowcap dekat @lokasi.orked . Inner snowcap ni diantara produk yang wajib banon restock sepenuh penuhnya setiap kali restock barang naa. Sooo hampa kalau mai orked beli tudung tu. Alang2 dah mai. Grab terus inner snowcap okeh. Seeeemua kaler helok2. Material pun cantik. Harga pun murah jee RM6 jeee selai uols.
-
Kalau nak beli online pun boleh jee. Beli tudung kee. Beli baju keee. Ada balance2 duit tu uols bagi laaa ngam2 dengan beli inner snowcap nii hihiks. Kalau ada pertanyaan lanjut & belian online boleh teeeerus wassap 0195540414 naa.
-
Orked bukak macam biasa hari2 takkkk tutup2. 11pg-10mlm! Jemput mai shoping ramai2 naa uolss. @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked
Read more
Daripada Abu Hurairah RA bahawasanya Rasulullah SAW bersabda, “Tanda-tanda orang munafik ada ...
Media Removed
Daripada Abu Hurairah RA bahawasanya Rasulullah SAW bersabda, “Tanda-tanda orang munafik ada tiga, iaitu apabila dia berbicara dia dusta, apabila dia berjanji tidak ditepati dan apabila diberi amanah dia khianati.” (Riwayat al-Bukhari dan Muslim) . . [SPOILER ALERT] - Peringatan ... Daripada Abu Hurairah RA bahawasanya Rasulullah SAW bersabda, “Tanda-tanda orang munafik ada tiga, iaitu apabila dia berbicara dia dusta, apabila dia berjanji tidak ditepati dan apabila diberi amanah dia khianati.”
(Riwayat al-Bukhari dan Muslim)
.
. [SPOILER ALERT] - Peringatan ⚠️ .
.
Sy baru tgk citer munafik 2,karya brother Syamsul Yusof.Apa yg sy nk ckp,lepas tgk filem ni, saya menangis. Saya menangis kerana Allah SWT. Betapa Allah Maha Pengasih & byk beri peluang kepada kita dlm kehidupan seharian.Dalam filem ni sarat dgn pengajaran & peringatan pd kita tentang fitnah akhir zaman. Semua mesej dlm filem ni byk beri ingatan tentang ‘asas’ Islam yg byk kita lupa, sejauh mana keimanan kita kepada Allah. Byk pengajaran tentang adanya golongan org sesat,org munafik,org yg suka fitnah.Inilah hakikat keadaan kita di akhir zaman.
.
.
Dlm filem ada part Ustaz Adam duduk dlm keranda, terbayang macam mana kita nnt bila berseorangan dlm kubur. SubhanAllah. Then part Sakinah kena rasuk dgn jin paling kuat tu mmg sgt thrilling. Masa sebut ‘yakjuj makjuj’, masa anak Sakinah duduk kt katil tu pun lagilah. Ahh mmg byk sgtla part seram dlm citer ni. Smpai rasa nk keluar je dr wayang & masuk balik masa kredit😂😂And mcm biasa byk babak yg terkejut-terkejut ni mmg byk la dlm filem. Satu babak paling seram bg sy, masa Sakinah peluk anak dia, tapiii sebenarnya dia pelukk🤦🏻‍♂️ pehh lepas tu benda tu... buat smpai umijun terangkat kaki haha😂Dahla kitorg duduk dlm hal paling belakang sekali. Tgk kiri kanan atas bawah je huhu
.
.
Overall cerita Munafik 2 ni, sy bagi 10/10 & satu karya yg wajib ditonton oleh semua org. Sarat dgn dakwah keislaman berlandaskan Al Quran & Hadis. Tu paling penting. Dan bagaimanakah pengakhiran kita sebagai manusia. Adakah husnul khatimah atau suul khatimah? Allahu Akhbar. .
.
Dan semalam ada penonton dari bangsa cina pun join tonton citer ni. Part org jerit, tutup muka guna baju, guna tudung semua ada lah semalam😂mmg awesome, filem
Horror hollywood ada seram dia, tp citer Munafik 2 ni ada ‘Seram cara kita’👏🏻👏🏻👏🏻 Syabas & tahniah brother @syamsulyusoffilm . Moga kita terus berpesan-pesan dgn kebenaran & sabar. 👍🏻
Read more
Cuba selak rambut tu. Tudung tu. Ada tak macam ni? Atau dah nak macam ni? Awak rasa cik abang tak geli ...
Media Removed
Cuba selak rambut tu. Tudung tu. Ada tak macam ni? Atau dah nak macam ni? Awak rasa cik abang tak geli ke? 😬 Ok ok takmau risau tu semua daki je. Sebab selalu bahagian tu lupa nak sental time mandi. Meh sental pakai sabun hilang daki. Tak tanggal daki money back guarantee ! Hahaha tak rugi kennnnnnnn ... Cuba selak rambut tu. Tudung tu. Ada tak macam ni? Atau dah nak macam ni? Awak rasa cik abang tak geli ke? 😬

Ok ok takmau risau tu semua daki je. Sebab selalu bahagian tu lupa nak sental time mandi. Meh sental pakai sabun hilang daki. Tak tanggal daki money back guarantee ! Hahaha tak rugi kennnnnnnn
Whatsapp noh 0172005875
Read more
Cuba selak rambut tu. Tudung tu. Ada tak macam ni? Atau dah nak macam ni? Awak rasa cik abang tak geli ...
Media Removed
Cuba selak rambut tu. Tudung tu. Ada tak macam ni? Atau dah nak macam ni? Awak rasa cik abang tak geli ke? 😬 Ok ok takmau risau tu semua daki je. Sebab selalu bahagian tu lupa nak sental time mandi. Meh sental pakai sabun hilang daki. Tak tanggal daki money back guarantee ! Hahaha tak rugi kennnnnnnn ... Cuba selak rambut tu. Tudung tu. Ada tak macam ni? Atau dah nak macam ni? Awak rasa cik abang tak geli ke? 😬

Ok ok takmau risau tu semua daki je. Sebab selalu bahagian tu lupa nak sental time mandi. Meh sental pakai sabun hilang daki. Tak tanggal daki money back guarantee ! Hahaha tak rugi kennnnnnnn
Whatsapp noh 0172005875
Read more
. Ni kaler tuk saiz XL hokey<span class="emoji emoji2764"></span>️ . Syria Arab Dagu Tasmiah, Tudung sarung paling syiok. Ada 3 saiz ...
Media Removed
. Ni kaler tuk saiz XL hokey️ . Syria Arab Dagu Tasmiah, Tudung sarung paling syiok. Ada 3 saiz (M, L & XL). Material high quality lycra. Awning lembut tapi memang terbentuk sebab jahitan tiptop 🏻 . Ni kak gambar 2 model tuk tengok perbezaan kelabuhan tudung tu mengikut perbezaan ketinggian ... .
Ni kaler tuk saiz XL hokey❤️
.
Syria Arab Dagu Tasmiah, Tudung sarung paling syiok. Ada 3 saiz (M, L & XL). Material high quality lycra. Awning lembut tapi memang terbentuk sebab jahitan tiptop 👍🏻
.
Ni kak gambar 2 model tuk tengok perbezaan kelabuhan tudung tu mengikut perbezaan ketinggian pemakai
.
Harga berbeza ikut saiz
M- RM25
L- RM29
XL- RM33
.
#kotakinabalu #kkcity #syriaarab #tudungsarung #tudungtasmiah #tasmiah #sabah #tudunginstant #kkhijabstore #jualtudungmurah #ootd #kkonlineshop #kedaitudungmurah #kkcitybazaar #kedaitudungviralkk
Read more
Kita ada lebih kurang 30kekaler inner snowcap dekat @lokasi.orked . Inner snowcap ni diantara ...
Media Removed
Kita ada lebih kurang 30kekaler inner snowcap dekat @lokasi.orked . Inner snowcap ni diantara produk yang wajib banon restock sepenuh penuhnya setiap kali restock barang naa. Sooo hampa kalau mai orked beli tudung tu. Alang2 dah mai. Grab terus inner snowcap okeh. Seeeemua kaler helok2. ... Kita ada lebih kurang 30kekaler inner snowcap dekat @lokasi.orked . Inner snowcap ni diantara produk yang wajib banon restock sepenuh penuhnya setiap kali restock barang naa. Sooo hampa kalau mai orked beli tudung tu. Alang2 dah mai. Grab terus inner snowcap okeh. Seeeemua kaler helok2. Material pun cantik. Harga pun murah jee RM6 jeee selai uols.
-
Kalau nak beli online pun boleh jee. Beli tudung kee. Beli baju keee. Ada balance2 duit tu uols bagi laaa ngam2 dengan beli inner snowcap nii hihiks. Kalau ada pertanyaan lanjut & belian online boleh teeeerus wassap 0195540414 naa.
-
Orked bukak macam biasa hari2 takkkk tutup2. 11pg-10mlm! Jemput mai shoping ramai2 naa uolss. @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked
Read more
Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis ...
Media Removed
Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis rumah terbuka? 🤭 . Kalau takde, nii Admin nak tunjuk design baju yang customer tersayang boleh pakai sewaktu majlis rumah terbuka nanti🙂.. . Korang mesti suka sebab KUNTUM LACE sama dengan ... Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis rumah terbuka? 🤭
.
Kalau takde, nii Admin nak tunjuk design baju yang customer tersayang boleh pakai sewaktu majlis rumah terbuka nanti🙂..
.
Korang mesti suka sebab KUNTUM LACE sama dengan LACE baju yang JANNA NICK gayakan di gambar bawah.. 👇👇👇 So ada yang tergoda tak nak grab KUNTUM LACE niiii??? 😉😉😉
.
Admin yakin bila korang pergi je majlis nanti, fuhhh memang tak berkelip la mata-mata 👀 tetamu memandang...
.
HAAA.. jadi tunggu apaaa lagiiii.. mehhh la tengok koleksi baju Maribeli Butik yang cantik ni bagi segar sikit mata-mata 👀 koranggg tuuu😍
.
Ehh ehhhh... Jap Jap.. Admin dengar ada orang tanya laaa... "Adminnn.. tak nak bagitahu dekat kami ke kelebihan baju ni??? Tak kan kami nak tengokkk jaaa, bagitahu laaa dekat kami sebab apa kami perlu beli koleksi Maribeli Butik niii Admin"...
.
🤭🤭🤭 OK Ok... Nak bagi tahu kelebihan koleksi terbaru ni.. 🌹SAMA MATERIAL LACE DENGAN JANNA NICK. 🌹Design yang terbaru dan cantik di pakai ke semua tempat atau majlis. 🌹Jahitan baju yang kualiti SUPERB. 🌹TIDAK PERLU DI IRON. 🌹TIDAK MEMPUNYAI ZIP PADA BAJU DAN KAIN. 🌹Mempunyai INNER yg selesa berwarna SKIN COLOR. 🌹Kain jenis Lembut dan bernafas menjamin keselesaan pemakai di CUACA Malaysia ini. 🌹Warna-warna yang menarik dan mudah di matching dengan tudung anda. 🌹Kualiti dari MARIBELI BUTIK dijamin dan pasti akan memberi kepuasan pada anda.
.
SHARE POSTING NI SUPAYA SEMUA ORANG BOLEH JOIN SEKALI UNTUK BELI 😍😍
.
DAN JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE PAGE MARIBELI BUTIK YE🌺🌺🌺
.
❤️❤️❤️ KUNTUM VS JANNA NICK ❤️❤️❤️
.
#kurunglace #kurunglacemurah #kurunglacey #kurunglacemalaysia #kurunglace3d #kurunglacemurahmalaysia #kurunglacecantik #kurunglace2018 #kurungmoden #kurungmodencantik #kurungmodenmalaysia #cottonlace #kurungmodenterkini #kurungmoden2018 #kurungmodenplain #kurungmodenraya #kurungsimple #kurungmodenexclusive #kurungmodenlace #kurungmodenplussize #kurungmodenonline #maribelibutik #lebaran2018 #openhouse2018
Read more
" Hari ni pergi Majlis Walimah kawan masa sekolah menengah, Minggu ni memang banyak dapat jemputan ...
Media Removed
" Hari ni pergi Majlis Walimah kawan masa sekolah menengah, Minggu ni memang banyak dapat jemputan tapi dapat hadir satu majlis ni sahaja " . . "Tak Apalah, kosong lagi sebelah tu .. ada jodoh mungkin ada orang kat sebelah tu . Buat masa ni perjuangan masih belum habis " . . " Tudung Cotton ... " Hari ni pergi Majlis Walimah kawan masa sekolah menengah, Minggu ni memang banyak dapat jemputan tapi dapat hadir satu majlis ni sahaja "
.
. "Tak Apalah, kosong lagi sebelah tu .. ada jodoh mungkin ada orang kat sebelah tu 😂. Buat masa ni perjuangan masih belum habis "
.
.
" Tudung Cotton Emboss dari @hijabgaleria . beli 2 helai siap-siap .. pasai harga mur mur dan kain cotton yg awningnya sangat memberi kerjasama"
📸 By @nsolehahramli
#HijabGaleriaRaya2018
Read more
Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis ...
Media Removed
Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis rumah terbuka? 🤭 . Kalau takde, nii Admin nak tunjuk design baju yang customer tersayang boleh pakai sewaktu majlis rumah terbuka nanti🙂.. . Korang mesti suka sebab KUNTUM LACE sama dengan ... Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis rumah terbuka? 🤭
.
Kalau takde, nii Admin nak tunjuk design baju yang customer tersayang boleh pakai sewaktu majlis rumah terbuka nanti🙂..
.
Korang mesti suka sebab KUNTUM LACE sama dengan LACE baju yang JANNA NICK gayakan di gambar bawah.. 👇👇👇 So ada yang tergoda tak nak grab KUNTUM LACE niiii??? 😉😉😉
.
Admin yakin bila korang pergi je majlis nanti, fuhhh memang tak berkelip la mata-mata 👀 tetamu memandang...
.
HAAA.. jadi tunggu apaaa lagiiii.. mehhh la tengok koleksi baju Maribeli Butik yang cantik ni bagi segar sikit mata-mata 👀 koranggg tuuu😍
.
Ehh ehhhh... Jap Jap.. Admin dengar ada orang tanya laaa... "Adminnn.. tak nak bagitahu dekat kami ke kelebihan baju ni??? Tak kan kami nak tengokkk jaaa, bagitahu laaa dekat kami sebab apa kami perlu beli koleksi Maribeli Butik niii Admin"...
.
🤭🤭🤭 OK Ok... Nak bagi tahu kelebihan koleksi terbaru ni.. 🌹SAMA MATERIAL LACE DENGAN JANNA NICK. 🌹Design yang terbaru dan cantik di pakai ke semua tempat atau majlis. 🌹Jahitan baju yang kualiti SUPERB. 🌹TIDAK PERLU DI IRON. 🌹TIDAK MEMPUNYAI ZIP PADA BAJU DAN KAIN. 🌹Mempunyai INNER yg selesa berwarna SKIN COLOR. 🌹Kain jenis Lembut dan bernafas menjamin keselesaan pemakai di CUACA Malaysia ini. 🌹Warna-warna yang menarik dan mudah di matching dengan tudung anda. 🌹Kualiti dari MARIBELI BUTIK dijamin dan pasti akan memberi kepuasan pada anda.
.
SHARE POSTING NI SUPAYA SEMUA ORANG BOLEH JOIN SEKALI UNTUK BELI 😍😍
.
DAN JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE PAGE MARIBELI BUTIK YE🌺🌺🌺
.
❤️❤️❤️ KUNTUM VS JANNA NICK ❤️❤️❤️
.
#kurunglace #kurunglacemurah #kurunglacey #kurunglacemalaysia #kurunglace3d #kurunglacemurahmalaysia #kurunglacecantik #kurunglace2018 #kurungmoden #kurungmodencantik #kurungmodenmalaysia #cottonlace #kurungmodenterkini #kurungmoden2018 #kurungmodenplain #kurungmodenraya #kurungsimple #kurungmodenexclusive #kurungmodenlace #kurungmodenplussize #kurungmodenonline #maribelibutik #lebaran2018 #openhouse2018
Read more
Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis ...
Media Removed
Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis rumah terbuka? 🤭 . Kalau takde, nii Admin nak tunjuk design baju yang customer tersayang boleh pakai sewaktu majlis rumah terbuka nanti🙂.. . Korang mesti suka sebab KUNTUM LACE sama dengan ... Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis rumah terbuka? 🤭
.
Kalau takde, nii Admin nak tunjuk design baju yang customer tersayang boleh pakai sewaktu majlis rumah terbuka nanti🙂..
.
Korang mesti suka sebab KUNTUM LACE sama dengan LACE baju yang JANNA NICK gayakan di gambar bawah.. 👇👇👇 So ada yang tergoda tak nak grab KUNTUM LACE niiii??? 😉😉😉
.
Admin yakin bila korang pergi je majlis nanti, fuhhh memang tak berkelip la mata-mata 👀 tetamu memandang...
.
HAAA.. jadi tunggu apaaa lagiiii.. mehhh la tengok koleksi baju Maribeli Butik yang cantik ni bagi segar sikit mata-mata 👀 koranggg tuuu😍
.
Ehh ehhhh... Jap Jap.. Admin dengar ada orang tanya laaa... "Adminnn.. tak nak bagitahu dekat kami ke kelebihan baju ni??? Tak kan kami nak tengokkk jaaa, bagitahu laaa dekat kami sebab apa kami perlu beli koleksi Maribeli Butik niii Admin"...
.
🤭🤭🤭 OK Ok... Nak bagi tahu kelebihan koleksi terbaru ni.. 🌹SAMA MATERIAL LACE DENGAN JANNA NICK. 🌹Design yang terbaru dan cantik di pakai ke semua tempat atau majlis. 🌹Jahitan baju yang kualiti SUPERB. 🌹TIDAK PERLU DI IRON. 🌹TIDAK MEMPUNYAI ZIP PADA BAJU DAN KAIN. 🌹Mempunyai INNER yg selesa berwarna SKIN COLOR. 🌹Kain jenis Lembut dan bernafas menjamin keselesaan pemakai di CUACA Malaysia ini. 🌹Warna-warna yang menarik dan mudah di matching dengan tudung anda. 🌹Kualiti dari MARIBELI BUTIK dijamin dan pasti akan memberi kepuasan pada anda.
.
SHARE POSTING NI SUPAYA SEMUA ORANG BOLEH JOIN SEKALI UNTUK BELI 😍😍
.
DAN JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE PAGE MARIBELI BUTIK YE🌺🌺🌺
.
❤️❤️❤️ KUNTUM VS JANNA NICK ❤️❤️❤️
.
#kurunglace #kurunglacemurah #kurunglacey #kurunglacemalaysia #kurunglace3d #kurunglacemurahmalaysia #kurunglacecantik #kurunglace2018 #kurungmoden #kurungmodencantik #kurungmodenmalaysia #cottonlace #kurungmodenterkini #kurungmoden2018 #kurungmodenplain #kurungmodenraya #kurungsimple #kurungmodenexclusive #kurungmodenlace #kurungmodenplussize #kurungmodenonline #maribelibutik #lebaran2018 #openhouse2018
Read more
Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis ...
Media Removed
Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis rumah terbuka? 🤭 . Kalau takde, nii Admin nak tunjuk design baju yang customer tersayang boleh pakai sewaktu majlis rumah terbuka nanti🙂.. . Korang mesti suka sebab KUNTUM LACE sama dengan ... Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis rumah terbuka? 🤭
.
Kalau takde, nii Admin nak tunjuk design baju yang customer tersayang boleh pakai sewaktu majlis rumah terbuka nanti🙂..
.
Korang mesti suka sebab KUNTUM LACE sama dengan LACE baju yang JANNA NICK gayakan di gambar bawah.. 👇👇👇 So ada yang tergoda tak nak grab KUNTUM LACE niiii??? 😉😉😉
.
Admin yakin bila korang pergi je majlis nanti, fuhhh memang tak berkelip la mata-mata 👀 tetamu memandang...
.
HAAA.. jadi tunggu apaaa lagiiii.. mehhh la tengok koleksi baju Maribeli Butik yang cantik ni bagi segar sikit mata-mata 👀 koranggg tuuu😍
.
Ehh ehhhh... Jap Jap.. Admin dengar ada orang tanya laaa... "Adminnn.. tak nak bagitahu dekat kami ke kelebihan baju ni??? Tak kan kami nak tengokkk jaaa, bagitahu laaa dekat kami sebab apa kami perlu beli koleksi Maribeli Butik niii Admin"...
.
🤭🤭🤭 OK Ok... Nak bagi tahu kelebihan koleksi terbaru ni.. 🌹SAMA MATERIAL LACE DENGAN JANNA NICK. 🌹Design yang terbaru dan cantik di pakai ke semua tempat atau majlis. 🌹Jahitan baju yang kualiti SUPERB. 🌹TIDAK PERLU DI IRON. 🌹TIDAK MEMPUNYAI ZIP PADA BAJU DAN KAIN. 🌹Mempunyai INNER yg selesa berwarna SKIN COLOR. 🌹Kain jenis Lembut dan bernafas menjamin keselesaan pemakai di CUACA Malaysia ini. 🌹Warna-warna yang menarik dan mudah di matching dengan tudung anda. 🌹Kualiti dari MARIBELI BUTIK dijamin dan pasti akan memberi kepuasan pada anda.
.
SHARE POSTING NI SUPAYA SEMUA ORANG BOLEH JOIN SEKALI UNTUK BELI 😍😍
.
DAN JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE PAGE MARIBELI BUTIK YE🌺🌺🌺
.
❤️❤️❤️ KUNTUM VS JANNA NICK ❤️❤️❤️
.
#kurunglace #kurunglacemurah #kurunglacey #kurunglacemalaysia #kurunglace3d #kurunglacemurahmalaysia #kurunglacecantik #kurunglace2018 #kurungmoden #kurungmodencantik #kurungmodenmalaysia #cottonlace #kurungmodenterkini #kurungmoden2018 #kurungmodenplain #kurungmodenraya #kurungsimple #kurungmodenexclusive #kurungmodenlace #kurungmodenplussize #kurungmodenonline #maribelibutik #lebaran2018 #openhouse2018
Read more
Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis ...
Media Removed
Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis rumah terbuka? 🤭 . Kalau takde, nii Admin nak tunjuk design baju yang customer tersayang boleh pakai sewaktu majlis rumah terbuka nanti🙂.. . Korang mesti suka sebab KUNTUM LACE sama dengan ... Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis rumah terbuka? 🤭
.
Kalau takde, nii Admin nak tunjuk design baju yang customer tersayang boleh pakai sewaktu majlis rumah terbuka nanti🙂..
.
Korang mesti suka sebab KUNTUM LACE sama dengan LACE baju yang JANNA NICK gayakan di gambar bawah.. 👇👇👇 So ada yang tergoda tak nak grab KUNTUM LACE niiii??? 😉😉😉
.
Admin yakin bila korang pergi je majlis nanti, fuhhh memang tak berkelip la mata-mata 👀 tetamu memandang...
.
HAAA.. jadi tunggu apaaa lagiiii.. mehhh la tengok koleksi baju Maribeli Butik yang cantik ni bagi segar sikit mata-mata 👀 koranggg tuuu😍
.
Ehh ehhhh... Jap Jap.. Admin dengar ada orang tanya laaa... "Adminnn.. tak nak bagitahu dekat kami ke kelebihan baju ni??? Tak kan kami nak tengokkk jaaa, bagitahu laaa dekat kami sebab apa kami perlu beli koleksi Maribeli Butik niii Admin"...
.
🤭🤭🤭 OK Ok... Nak bagi tahu kelebihan koleksi terbaru ni.. 🌹SAMA MATERIAL LACE DENGAN JANNA NICK. 🌹Design yang terbaru dan cantik di pakai ke semua tempat atau majlis. 🌹Jahitan baju yang kualiti SUPERB. 🌹TIDAK PERLU DI IRON. 🌹TIDAK MEMPUNYAI ZIP PADA BAJU DAN KAIN. 🌹Mempunyai INNER yg selesa berwarna SKIN COLOR. 🌹Kain jenis Lembut dan bernafas menjamin keselesaan pemakai di CUACA Malaysia ini. 🌹Warna-warna yang menarik dan mudah di matching dengan tudung anda. 🌹Kualiti dari MARIBELI BUTIK dijamin dan pasti akan memberi kepuasan pada anda.
.
SHARE POSTING NI SUPAYA SEMUA ORANG BOLEH JOIN SEKALI UNTUK BELI 😍😍
.
DAN JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE PAGE MARIBELI BUTIK YE🌺🌺🌺
.
❤️❤️❤️ KUNTUM VS JANNA NICK ❤️❤️❤️
.
#kurunglace #kurunglacemurah #kurunglacey #kurunglacemalaysia #kurunglace3d #kurunglacemurahmalaysia #kurunglacecantik #kurunglace2018 #kurungmoden #kurungmodencantik #kurungmodenmalaysia #cottonlace #kurungmodenterkini #kurungmoden2018 #kurungmodenplain #kurungmodenraya #kurungsimple #kurungmodenexclusive #kurungmodenlace #kurungmodenplussize #kurungmodenonline #maribelibutik #lebaran2018 #openhouse2018
Read more
Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis ...
Media Removed
Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis rumah terbuka? 🤭 . Kalau takde, nii Admin nak tunjuk design baju yang customer tersayang boleh pakai sewaktu majlis rumah terbuka nanti🙂.. . Korang mesti suka sebab KUNTUM LACE sama dengan ... Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis rumah terbuka? 🤭
.
Kalau takde, nii Admin nak tunjuk design baju yang customer tersayang boleh pakai sewaktu majlis rumah terbuka nanti🙂..
.
Korang mesti suka sebab KUNTUM LACE sama dengan LACE baju yang JANNA NICK gayakan di gambar bawah.. 👇👇👇 So ada yang tergoda tak nak grab KUNTUM LACE niiii??? 😉😉😉
.
Admin yakin bila korang pergi je majlis nanti, fuhhh memang tak berkelip la mata-mata 👀 tetamu memandang...
.
HAAA.. jadi tunggu apaaa lagiiii.. mehhh la tengok koleksi baju Maribeli Butik yang cantik ni bagi segar sikit mata-mata 👀 koranggg tuuu😍
.
Ehh ehhhh... Jap Jap.. Admin dengar ada orang tanya laaa... "Adminnn.. tak nak bagitahu dekat kami ke kelebihan baju ni??? Tak kan kami nak tengokkk jaaa, bagitahu laaa dekat kami sebab apa kami perlu beli koleksi Maribeli Butik niii Admin"...
.
🤭🤭🤭 OK Ok... Nak bagi tahu kelebihan koleksi terbaru ni.. 🌹SAMA MATERIAL LACE DENGAN JANNA NICK. 🌹Design yang terbaru dan cantik di pakai ke semua tempat atau majlis. 🌹Jahitan baju yang kualiti SUPERB. 🌹TIDAK PERLU DI IRON. 🌹TIDAK MEMPUNYAI ZIP PADA BAJU DAN KAIN. 🌹Mempunyai INNER yg selesa berwarna SKIN COLOR. 🌹Kain jenis Lembut dan bernafas menjamin keselesaan pemakai di CUACA Malaysia ini. 🌹Warna-warna yang menarik dan mudah di matching dengan tudung anda. 🌹Kualiti dari MARIBELI BUTIK dijamin dan pasti akan memberi kepuasan pada anda.
.
SHARE POSTING NI SUPAYA SEMUA ORANG BOLEH JOIN SEKALI UNTUK BELI 😍😍
.
DAN JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE PAGE MARIBELI BUTIK YE🌺🌺🌺
.
❤️❤️❤️ KUNTUM VS JANNA NICK ❤️❤️❤️
.
#kurunglace #kurunglacemurah #kurunglacey #kurunglacemalaysia #kurunglace3d #kurunglacemurahmalaysia #kurunglacecantik #kurunglace2018 #kurungmoden #kurungmodencantik #kurungmodenmalaysia #cottonlace #kurungmodenterkini #kurungmoden2018 #kurungmodenplain #kurungmodenraya #kurungsimple #kurungmodenexclusive #kurungmodenlace #kurungmodenplussize #kurungmodenonline #maribelibutik #lebaran2018 #openhouse2018
Read more
Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis ...
Media Removed
Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis rumah terbuka? 🤭 . Kalau takde, nii Admin nak tunjuk design baju yang customer tersayang boleh pakai sewaktu majlis rumah terbuka nanti🙂.. . Korang mesti suka sebab KUNTUM LACE sama dengan ... Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis rumah terbuka? 🤭
.
Kalau takde, nii Admin nak tunjuk design baju yang customer tersayang boleh pakai sewaktu majlis rumah terbuka nanti🙂..
.
Korang mesti suka sebab KUNTUM LACE sama dengan LACE baju yang JANNA NICK gayakan di gambar bawah.. 👇👇👇 So ada yang tergoda tak nak grab KUNTUM LACE niiii??? 😉😉😉
.
Admin yakin bila korang pergi je majlis nanti, fuhhh memang tak berkelip la mata-mata 👀 tetamu memandang...
.
HAAA.. jadi tunggu apaaa lagiiii.. mehhh la tengok koleksi baju Maribeli Butik yang cantik ni bagi segar sikit mata-mata 👀 koranggg tuuu😍
.
Ehh ehhhh... Jap Jap.. Admin dengar ada orang tanya laaa... "Adminnn.. tak nak bagitahu dekat kami ke kelebihan baju ni??? Tak kan kami nak tengokkk jaaa, bagitahu laaa dekat kami sebab apa kami perlu beli koleksi Maribeli Butik niii Admin"...
.
🤭🤭🤭 OK Ok... Nak bagi tahu kelebihan koleksi terbaru ni.. 🌹SAMA MATERIAL LACE DENGAN JANNA NICK. 🌹Design yang terbaru dan cantik di pakai ke semua tempat atau majlis. 🌹Jahitan baju yang kualiti SUPERB. 🌹TIDAK PERLU DI IRON. 🌹TIDAK MEMPUNYAI ZIP PADA BAJU DAN KAIN. 🌹Mempunyai INNER yg selesa berwarna SKIN COLOR. 🌹Kain jenis Lembut dan bernafas menjamin keselesaan pemakai di CUACA Malaysia ini. 🌹Warna-warna yang menarik dan mudah di matching dengan tudung anda. 🌹Kualiti dari MARIBELI BUTIK dijamin dan pasti akan memberi kepuasan pada anda.
.
SHARE POSTING NI SUPAYA SEMUA ORANG BOLEH JOIN SEKALI UNTUK BELI 😍😍
.
DAN JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE PAGE MARIBELI BUTIK YE🌺🌺🌺
.
❤️❤️❤️ KUNTUM VS JANNA NICK ❤️❤️❤️
.
#kurunglace #kurunglacemurah #kurunglacey #kurunglacemalaysia #kurunglace3d #kurunglacemurahmalaysia #kurunglacecantik #kurunglace2018 #kurungmoden #kurungmodencantik #kurungmodenmalaysia #cottonlace #kurungmodenterkini #kurungmoden2018 #kurungmodenplain #kurungmodenraya #kurungsimple #kurungmodenexclusive #kurungmodenlace #kurungmodenplussize #kurungmodenonline #maribelibutik #lebaran2018 #openhouse2018
Read more
Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis ...
Media Removed
Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis rumah terbuka? 🤭 . Kalau takde, nii Admin nak tunjuk design baju yang customer tersayang boleh pakai sewaktu majlis rumah terbuka nanti🙂.. . Korang mesti suka sebab KUNTUM LACE sama dengan ... Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis rumah terbuka? 🤭
.
Kalau takde, nii Admin nak tunjuk design baju yang customer tersayang boleh pakai sewaktu majlis rumah terbuka nanti🙂..
.
Korang mesti suka sebab KUNTUM LACE sama dengan LACE baju yang JANNA NICK gayakan di gambar bawah.. 👇👇👇 So ada yang tergoda tak nak grab KUNTUM LACE niiii??? 😉😉😉
.
Admin yakin bila korang pergi je majlis nanti, fuhhh memang tak berkelip la mata-mata 👀 tetamu memandang...
.
HAAA.. jadi tunggu apaaa lagiiii.. mehhh la tengok koleksi baju Maribeli Butik yang cantik ni bagi segar sikit mata-mata 👀 koranggg tuuu😍
.
Ehh ehhhh... Jap Jap.. Admin dengar ada orang tanya laaa... "Adminnn.. tak nak bagitahu dekat kami ke kelebihan baju ni??? Tak kan kami nak tengokkk jaaa, bagitahu laaa dekat kami sebab apa kami perlu beli koleksi Maribeli Butik niii Admin"...
.
🤭🤭🤭 OK Ok... Nak bagi tahu kelebihan koleksi terbaru ni.. 🌹SAMA MATERIAL LACE DENGAN JANNA NICK. 🌹Design yang terbaru dan cantik di pakai ke semua tempat atau majlis. 🌹Jahitan baju yang kualiti SUPERB. 🌹TIDAK PERLU DI IRON. 🌹TIDAK MEMPUNYAI ZIP PADA BAJU DAN KAIN. 🌹Mempunyai INNER yg selesa berwarna SKIN COLOR. 🌹Kain jenis Lembut dan bernafas menjamin keselesaan pemakai di CUACA Malaysia ini. 🌹Warna-warna yang menarik dan mudah di matching dengan tudung anda. 🌹Kualiti dari MARIBELI BUTIK dijamin dan pasti akan memberi kepuasan pada anda.
.
SHARE POSTING NI SUPAYA SEMUA ORANG BOLEH JOIN SEKALI UNTUK BELI 😍😍
.
DAN JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE PAGE MARIBELI BUTIK YE🌺🌺🌺
.
❤️❤️❤️ KUNTUM VS JANNA NICK ❤️❤️❤️
.
#kurunglace #kurunglacemurah #kurunglacey #kurunglacemalaysia #kurunglace3d #kurunglacemurahmalaysia #kurunglacecantik #kurunglace2018 #kurungmoden #kurungmodencantik #kurungmodenmalaysia #cottonlace #kurungmodenterkini #kurungmoden2018 #kurungmodenplain #kurungmodenraya #kurungsimple #kurungmodenexclusive #kurungmodenlace #kurungmodenplussize #kurungmodenonline #maribelibutik #lebaran2018 #openhouse2018
Read more
Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis ...
Media Removed
Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis rumah terbuka? 🤭 . Kalau takde, nii Admin nak tunjuk design baju yang customer tersayang boleh pakai sewaktu majlis rumah terbuka nanti🙂.. . Korang mesti suka sebab KUNTUM LACE sama dengan ... Haaa...Korang ada banyak jemputan rumah terbuka kann?? Dah tu..ada tak lagi baju untuk ke majlis rumah terbuka? 🤭
.
Kalau takde, nii Admin nak tunjuk design baju yang customer tersayang boleh pakai sewaktu majlis rumah terbuka nanti🙂..
.
Korang mesti suka sebab KUNTUM LACE sama dengan LACE baju yang JANNA NICK gayakan. So ada yang tergoda tak nak grab KUNTUM LACE niiii??? 😉😉😉
.
Admin yakin bila korang pergi je majlis nanti, fuhhh memang tak berkelip la mata-mata 👀 tetamu memandang...
.
HAAA.. jadi tunggu apaaa lagiiii.. mehhh la tengok koleksi baju Maribeli Butik yang cantik ni bagi segar sikit mata-mata 👀 koranggg tuuu😍
.
Ehh ehhhh... Jap Jap.. Admin dengar ada orang tanya laaa... "Adminnn.. tak nak bagitahu dekat kami ke kelebihan baju ni??? Tak kan kami nak tengokkk jaaa, bagitahu laaa dekat kami sebab apa kami perlu beli koleksi Maribeli Butik niii Admin"...
.
🤭🤭🤭 OK Ok... Nak bagi tahu kelebihan koleksi terbaru ni.. 🌹SAMA MATERIAL LACE DENGAN JANNA NICK. 🌹Design yang terbaru dan cantik di pakai ke semua tempat atau majlis. 🌹Jahitan baju yang kualiti SUPERB. 🌹TIDAK PERLU DI IRON. 🌹TIDAK MEMPUNYAI ZIP PADA BAJU DAN KAIN. 🌹Mempunyai INNER yg selesa berwarna SKIN COLOR. 🌹Kain jenis Lembut dan bernafas menjamin keselesaan pemakai di CUACA Malaysia ini. 🌹Warna-warna yang menarik dan mudah di matching dengan tudung anda. 🌹Kualiti dari MARIBELI BUTIK dijamin dan pasti akan memberi kepuasan pada anda.
.
SHARE POSTING NI SUPAYA SEMUA ORANG BOLEH JOIN SEKALI UNTUK BELI 😍😍
.
DAN JANGAN LUPA LIKE DAN SHARE PAGE MARIBELI BUTIK YE🌺🌺🌺
.
❤️❤️❤️ KUNTUM VS JANNA NICK ❤️❤️❤️
.
#kurunglace #kurunglacemurah #kurunglacey #kurunglacemalaysia #kurunglace3d #kurunglacemurahmalaysia #kurunglacecantik #kurunglace2018 #kurungmoden #kurungmodencantik #kurungmodenmalaysia #cottonlace #kurungmodenterkini #kurungmoden2018 #kurungmodenplain #kurungmodenraya #kurungsimple #kurungmodenexclusive #kurungmodenlace #kurungmodenplussize #kurungmodenonline #maribelibutik #lebaran2018 #openhouse2018
Read more
{Take over} Assalamualaikum semua. Hari tu ada orang DM kat ig personal kak jida, dia minta kak Jida ...
Media Removed
{Take over} Assalamualaikum semua. Hari tu ada orang DM kat ig personal kak jida, dia minta kak Jida rekemen buku-buku yang sesuai untuk dia baca sebagai persediaan sebelum berkahwin . . Termenung lama juga kak jida fikir apa bukunya sebab sejak kak Jida kahwin, dah tak banyak baca buku ... {Take over} Assalamualaikum semua. Hari tu ada orang DM kat ig personal kak jida, dia minta kak Jida rekemen buku-buku yang sesuai untuk dia baca sebagai persediaan sebelum berkahwin
.
.

Termenung lama juga kak jida fikir apa bukunya sebab sejak kak Jida kahwin, dah tak banyak baca buku pasal jadi isteri solehah bagai ni. 😂 Sebab banyak baca buku parenting & motivasi. Cuma seingat kak Jida, masa kak Jida mula tunang dulu, buku yang kak Jida baca (fokus tentang perkahwinan); Di Jalan Dakwah Aku Menikah oleh Cahyadi Takariawan, Kepada Pasangan Suami Isteri (Fatawa Liz Zaujain) terbitan Media Hidayah Indonesia & Menjadi Istri Penyejuk Hati oleh Muhammad Husain Isa. Ini sahaja tiga buku yang kak Jida beli & baca
.
.

Sekarang, bila kak Jida dah semakin dewasa & perkahwinan pun dah nak masuk tahun ke-8, kak Jida rasa the best books untuk korang baca sebagai persiapan perkahwinan/persiapan diri menjadi isteri solehah ialah buku tentang para sahabiah. Wallahi. Sebab mereka inspirasi kita yang utama. Kisah-kisah yang berlaku dalam hidup mereka, yang terlakar dalam alquran & hadith, semuanya untuk panduan kita. Sehingga kini ia masih relevan
.
.

Jadi kak Jida sarankan, utamakanlah dahulu membaca kisah srikandi agama, dan kemudian buku kontemporari yang berkaitan. Banyakkan baca hadith berkaitan perkahwinan, tentang interaksi Rasulullah saw dengan para isterinya, dari situ ada banyak pengajaran buat kita
.
.

Dalam sebuah perkahwinan, elemen terpenting untuk menjamin kebahagiaan rumahtangga ialah kekuatan hubungan dengan Tuhan. Apabila suami dan isteri tahu hakikat seorang hamba, dia akan sedar apa tanggungjawabnya. Kerana ada masanya, rasa tanggungjawab itu lebih penting berbanding cinta semata. Ada orang yang cinta pasangannya, tetapi kerana tiada rasa tanggungjawab, cinta itu tidak cukup untuk membantunya mengemudi bahtera perkahwinan dengan sebaiknya
.
.

Kalau korang nak share buku yang bagus berkaitan perkahwinan, boleh tulis di komen, buat rujukan semua InshaAllah
.
.

Pic: Tudung Hazel Snow White. Availability: In stock
.
.

#kakJidaBebel #kakJidaTakeover #elsajidaEmpoweringMuslimah #bawalHazelElsajida
Read more
Nak tau original ke tak batu batu Swarovski korang? Ni lah cara caranya. Tak best la kan, kalau beli tudung atau apa2 yg kata ada batu Swarovski tapi rupanya tak ori... hampeh je bayar mahal2 tapi rupanya batu2 gred AAA je. Setiap pembelian dari @ashakarim_ yg ada crystal Swarovski embellishments, ... Nak tau original ke tak batu batu Swarovski korang? Ni lah cara caranya. Tak best la kan, kalau beli tudung atau apa2 yg kata ada batu Swarovski tapi rupanya tak ori... hampeh je bayar mahal2 tapi rupanya batu2 gred AAA je. Setiap pembelian dari @ashakarim_ yg ada crystal Swarovski embellishments, semuanya ada cert. Kat cert tu ada no series. Korang boleh check sendiri melalui website Swarovski mcm dlm video ni. Selamat mencuba! 😘 Only the best, @ashakarim_
Read more
RAMAI DAH YANG DAPATKAN FREEGIFT BUTTON BADGE NI, KORANG BILA PULA? . "Dimana letaknya Allah ...
Media Removed
RAMAI DAH YANG DAPATKAN FREEGIFT BUTTON BADGE NI, KORANG BILA PULA? . "Dimana letaknya Allah di hati kamu?" Nicenyaaa button bagde macam ni siap ada kata kata lagi tu. Ini kali pertama @isbirofficial nak bagi freegift kepada followers dan merangkap customer kami yang tercinta! . Button ... RAMAI DAH YANG DAPATKAN FREEGIFT BUTTON BADGE NI, KORANG BILA PULA?
.
"Dimana letaknya Allah di hati kamu?" Nicenyaaa button bagde macam ni siap ada kata kata lagi tu. Ini kali pertama @isbirofficial nak bagi freegift kepada followers dan merangkap customer kami yang tercinta! 😍
.
Button badge khas dari isbir ni bukan je semata button badge, tapi belakang tu ada mirror, haaa yang laki boleh lah tengok tengok tahap kehenseman bila kat luar, yang perempuan boleh lah nak guna buat repair repair tudung ke kan, berguunaaaaaa gais 😂
.
Jadi siapa yang beli Kombo nih confirm akan dapat freegift dari isbir yang jarang jarang kami nak buat! Bertuah laaaa sape yang dapat, kalau NAK boleh whatsapp kami segera. Pesta Buku Online ni sampai 25 mei sahaja. Semoga Allah Redha! 😍
.
#SquadIsbir #TarbiahSentap #DakwahSentap #PestaBukuIsbirOnline #KomboKembaraIsbir HQ : @isbirofficial
Read more
(cont) 15 min jugaklah duduk menyandar dekat kerusi depan kaunter tu menahan sakit. Serba tak kena ...
Media Removed
(cont) 15 min jugaklah duduk menyandar dekat kerusi depan kaunter tu menahan sakit. Serba tak kena gaya duduk. Tak lama tu nurse lalu "kenapa tak baring dekat katil dalam bilik tepi ni?" aku like.. La manalah tau.. Terkedek2 berjalan masuk and baring kat katil. Katil sebelah ada akak india ... (cont) 15 min jugaklah duduk menyandar dekat kerusi depan kaunter tu menahan sakit. Serba tak kena gaya duduk. Tak lama tu nurse lalu "kenapa tak baring dekat katil dalam bilik tepi ni?" aku like.. La manalah tau.. Terkedek2 berjalan masuk and baring kat katil. Katil sebelah ada akak india pejam mata ketap bibir tahan sakit. I feel you sis. Aku rasa sakit sangat sangat kalau telentang, so baring mengiring, elok sikit la, sikit je. Tak lama lepastu dah rasa nak terberak(tanda baby dah nak keluar), gigih lah aku kedek2 keluar cari nurse sebab taknak jerit kacau akak sebelah. Dah bagitau nurse, dia sorong naik wheelchair masur labour room.

Dah masuk LR, dia masukkan air(tangan dah masuk jarum masa jumpa Dr first), pasang balik benda kat perut nak monitor heartbeat baby and isi maklumat dekat meja bucu dalam LR tu. Lepastu nurse keluar, tinggal sorang2 pandang gambar pemandangan tu sambil fikir ape jadah letak gambar ni? Boleh bertenang agaknya bila tengok?

Masa ni rasa macam kena rasuk la, menggeliat kanan kiri tahan sakit, tahu kaan kalau orang yg kena rasuk badan dia cane, ha macam tu lah lebih kurang aku masa tu. Pastu ada peak contraction tu teruk sangat nak meneran, aku menjerit panggil nurse, 5-6 kali jugaklah. Nurse masuk, dia seluk cek bukaan. Terus menggelupur dua tiga orang siapkan barang. Pastu dengar speaker kaunter depan panggil "suami kepada Puan Aireen". Nurse suruh lipat kaki posisi meneran. Cakap jangan angkat bontot blablabla. Masuk telinga kiri keluar telinga kanan.

Tak lama tu Amin masuk pakai baju biru tu. So handsome 😂.
Dia lalu depan aku pandang "situ" dengan mata terbeliak dia pastu pergi belah kiri aku.Aku dalam kepala dah "teruk sangat ke?" Muka dia jangan cakaplah, pucat macam dia yg nak terberanak. After that start la push push push. Amin usap2 kepala baca doa and bagi semangat. Pastu nurse tu cakap, bukak tudung tu, Amin bukakkan. Lama jugak meneran. Sekejap nurse cakap "good aireen, bagus bagus", sekejap "salah awak teran ni". Aku konpius. Ada satu time tu nurse suruh sapu muka aku dengan air, Amin jirus weh. Dahtu takdan lagi, nurse epi(potong sikit arah bawah). Memang terasa kulit kena toreh masa tu. Sambung lagi push...
Read more
selamat berpuasa semua..semoga ibadah kite di terima olehnya,mendapat keberkatan setiap perkara ...
Media Removed
selamat berpuasa semua..semoga ibadah kite di terima olehnya,mendapat keberkatan setiap perkara yg kite lakukan..semoga turunnya rezeki allah yg di rahsiakan kepada kite,mntak ampun mntak maaf kalau ada terkasar bahasa,tersalah bual, terusik sana sini tanpa sengaja,maafkan lah ... selamat berpuasa semua..semoga ibadah kite di terima olehnya,mendapat keberkatan setiap perkara yg kite lakukan..semoga turunnya rezeki allah yg di rahsiakan kepada kite,mntak ampun mntak maaf kalau ada terkasar bahasa,tersalah bual, terusik sana sini tanpa sengaja,maafkan lah ye,..alha jugak maafkan jika ada sesiapa yg membuat silap dan salah ( ada ke 🤔🤔) ahhaha so jgn risau, kite 0-0 ok! sygggggg korg semua! thanks atas support anda selama ini..
.
.
jumpa JUMAAT ini di MOOD REPUBLIK ok! di HOTEL GRAND RIVERVIEW~~~~ada tudung baru! ada lipstik baru..ada SET GLOW baru.. dannn ada kurta yg alha pakai tu tau!! siapa nak belanje husband ke,adik ke.bf ke..boleh la singgah ke booth alha nanti ok! hari sabtu insha allah alha belanje demo makeup ok! see u 😍😘 100 org terawal ke booth alha akan dapat lipstick free tau! see u 😍🙏🏻 .
.
kalu nak cuci mata warna2 kurta boleh ke @kurta_alhaalfa
Read more
Jangan risau kalau raya kali ni ala kadar je.. Jangan risau kalau umah tak hias cantik.. Jangan risau ...
Media Removed
Jangan risau kalau raya kali ni ala kadar je.. Jangan risau kalau umah tak hias cantik.. Jangan risau kalau baju takde yg baru.. Aidil Fitri disambut untuk meraikan kemenangan kita berpuasa selama sebulan.. Tetamu datang berkunjung nanti untuk silaturrahim dan bermaaf-maafan.. bukan ... Jangan risau kalau raya kali ni ala kadar je.. Jangan risau kalau umah tak hias cantik.. Jangan risau kalau baju takde yg baru.. Aidil Fitri disambut untuk meraikan kemenangan kita berpuasa selama sebulan.. Tetamu datang berkunjung nanti untuk silaturrahim dan bermaaf-maafan.. bukan nak tengok umah.. bukan nak tengok baju.. bukan nak tengok apa bawah tudung saji dan bukan nak periksa apa dalam balang kuih atas meja.. Tak semua berpeluang menyambut raya dgn semua serba baru.. Kuih takde? Tak mati pun.. Baju takde yg baru? Tak jadi kudis pun.. Ketupat lemang tak buat? Tak jadi salah pun.. Tak mampu nak bagi duit raya? Tak jadi dosa pun.. Nanti bila ada rezeki lebih bebila, masih boleh tebus semuanya semula.. Walaupun semua takde kali ni, tak bermaksud tak boleh nak meriah.. meriahnya hari raya tu terletak pada hati dan sikap kita.. Jumpa sedara mara.. Jumpa kawan-kawan.. Berkumpul ramai-ramai.. Jangan sampai berhutang sini sana semata-mata nak sambut raya.. Pastu lepas raya termenung bajet takde.. Hutang pun menimbun.. Islam mengajar kita Qanaah.. Kita ni ALLaH izinkan nak jumpa raya tu dah bersyukur sangat dah.. Masih panjang umur kita.. Jangan kita ikut orang.. Ukur baju kat badan sendiri.. belanja kat akaun bank tu ada berapa baki.. #MeriahdgnFamilypundahcukup
#Alhamdulillahsyukur
#BiarlahAkuDenganCaraku
Read more
Bila parlimen dah bubar, maka PRU akan diadakan dalam masa terdekat ni.. Uolls semua dah bersedia ...
Media Removed
Bila parlimen dah bubar, maka PRU akan diadakan dalam masa terdekat ni.. Uolls semua dah bersedia ke? Untuk exco2 parti yang nak menggayakan tudung Guzel dari #fateemacouture ni, boleh la cepat2 order sebelum uolls terlambat.. Tengok la Dr. Wan Azizah pun dah ada sehelai tudung Guzel ni ... Bila parlimen dah bubar, maka PRU akan diadakan dalam masa terdekat ni.. Uolls semua dah bersedia ke? Untuk exco2 parti yang nak menggayakan tudung Guzel dari #fateemacouture ni, boleh la cepat2 order sebelum uolls terlambat.. Tengok la Dr. Wan Azizah pun dah ada sehelai tudung Guzel ni tau.. Uolls bila lagi?

Untuk yang bukan parti exco pun boleh je buat.. Jika undi itu rahsia, ha uolls letak je semua bendera kat tudung tu 🤭🤭 Kalau berminat, cepat2 la order dengan tekan link kat bawah ni.. Jangan lambat order nanti tak sempat nak melaram.. Jangan cakap akak tak payung hehhhh 😁😁 www.wasap.my/60134129394/Guzel

#PRU2018 #UMNO #PAS #PKR #BERSATU #pilihanraya # #2018 #Tudungcustomade
Read more
RUGI UOLS TAK SWIPE SEBELAH & BACA CAPTION! - Letak habis! Restock lagi habis lagi! Amboi laku ...
Media Removed
RUGI UOLS TAK SWIPE SEBELAH & BACA CAPTION! - Letak habis! Restock lagi habis lagi! Amboi laku keras sungguh aii menatang ni! Ni bangnon restock balik dekat dedua @lokasi.orked - Apa benda yang eeeelok sgt ni bangnon? Ni ring scarf haaa deknon. Kot tak kawen lagi nak Pakai kat jari boleh. ... RUGI UOLS TAK SWIPE SEBELAH & BACA CAPTION!
-
Letak habis! Restock lagi habis lagi! Amboi laku keras sungguh aii menatang ni! Ni bangnon restock balik dekat dedua @lokasi.orked
-
Apa benda yang eeeelok sgt ni bangnon? Ni ring scarf haaa deknon. Kot tak kawen lagi nak Pakai kat jari boleh. Tapi mostly mai beli pakai dekat tudung bawai haa. Tudung bawai kan belambak kat orked hat elok2. Sooooo nak bagi lagi elok pakai la ring scarf ni. RM10 jee. Nak beli banon letak betoi2 atauh kaunter. Alang2 dah bayaq tu ada belen2 duit grab laaa sebijik dua. Heeelok haa. Murah pulak tu RM10 hihi
-
Kita bukak mcam biasa hari2 11pg sampai 10mlm! Jemput mai shoping2 @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked naaa.
Read more
Makin comel ank2 klu pkai tudung riben yg super duper comel ni...asyik mak2 je nk lawa...ank pn nk ...
Media Removed
Makin comel ank2 klu pkai tudung riben yg super duper comel ni...asyik mak2 je nk lawa...ank pn nk jugak... Semudah abc..sarung je trus...cormfirm ank suka...tambah2 kat dpn tu ada riben cute miut tu kain chiffon mudah dibentuk jahit tepi bukan klim... Korag klu berkenan tu boleh ... Makin comel ank2 klu pkai tudung riben yg super duper comel ni...asyik mak2 je nk lawa...ank pn nk jugak...😂 Semudah abc..sarung je trus...cormfirm ank suka...tambah2 kat dpn tu ada riben cute miut tu❤❤❤ 💋kain chiffon
💋mudah dibentuk
💋jahit tepi bukan klim... Korag klu berkenan tu boleh grab..cepat2 whatsap.. www.wasap.my/+60196734477 ❤❤❤ ❤❤❤ #tirafedausboutique
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 WALK-IN 🏠 No.39 (Ground floor) Jalan Bunga Cempaka 1,
Bunga Cempaka,Jalan Serom 5,
84410 ledang, johor. 🌺Bedekatan dgn GREEN APPLE,sebelah kdai gunting rambut 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 Pm/wassap 0196734477

Follow ig @tirafe_daus_collections @tirafe_daus_collections @tirafe_daus_collections

#ledang #serom5 #seromutama #kktm #kktmledang #muar #ledang #tangkak #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualoffline #murahmurah #bazaar #murahmurah #jualmurah #igshopmalaysia #instashopmalaysia #kosmetikmurah #kedaibajumurah #blouse #hijabista #tudung #shawl #kedaionline #kedaibajumurah #inspiredperfume #beg #foundations #handbag #slingbag
Read more
MEMANG DAH TERTULIS INI REZEKI ANDA ===================== . Jam 4 petang semalam kami dapat ...
Media Removed
MEMANG DAH TERTULIS INI REZEKI ANDA ===================== . Jam 4 petang semalam kami dapat offer tumpang booth di #klrayafest2016 . Bila fikirkan pasal anda semua, kami terima offer tu sebab kami tahu anda nak berjimat raya ni . Jadi kami nekad nak bantu anda berjimat . 3 helai ... MEMANG DAH TERTULIS INI REZEKI ANDA
=====================
.

Jam 4 petang semalam kami dapat offer tumpang booth di #klrayafest2016 .
Bila fikirkan pasal anda semua, kami terima offer tu sebab kami tahu anda nak berjimat raya ni
.
Jadi kami nekad nak bantu anda berjimat
.
3 helai tudung hanya RM100. Bestnya anda boleh campur campur tudung yang ada dalam railing tu
.
Ambil je mana mana 3 helai dengan harga RM100 je
.
Jadi sesiapa yang berada kat PWTC untuk #klrayafest2016 tu jom singgah booth 2065 sederet dengan booth byrcw
.
#sayajualtudung #tudungraya #sayajualshawl #nourelzara #tudungmurah
Read more
"Always remember that everything that happens, good or bad, helps you grow. Even if it’s hard to ...
Media Removed
"Always remember that everything that happens, good or bad, helps you grow. Even if it’s hard to see that right now. " . . . #nikonmalaysia #nikonasia *upload balik .. terdelete pulak dahh Tudung labuh Koshibo favourite tu dari @fieitacollection . Rasanya dah almost 4 or 5 years dah ... "Always remember that everything that happens, good or bad, helps you grow. Even if it’s hard to see that right now. "
.
.
.
#nikonmalaysia #nikonasia
*upload balik .. terdelete pulak dahh
Tudung labuh Koshibo favourite tu dari @fieitacollection . Rasanya dah almost 4 or 5 years dah . Sebab ada yang terkejut tengok tudung aku ada Brand Tag tu ...
Read more
Dia bukan mak budak. Dia belum ada anak yang suka percik ayaq sirap mahupun tuang gulai atas tudung ...
Media Removed
Dia bukan mak budak. Dia belum ada anak yang suka percik ayaq sirap mahupun tuang gulai atas tudung emaknya. Dia bujang lagi tapi selalu makan tumpah. Dia kata dia loqlaq. Tapi perangai ni Ara panggil perangai comel. Siapa lagi makan tumpah-tumpah atas tudung tu, wajiblah ada Clean Sprayz ... Dia bukan mak budak. Dia belum ada anak yang suka percik ayaq sirap mahupun tuang gulai atas tudung emaknya. Dia bujang lagi tapi selalu makan tumpah. Dia kata dia loqlaq. Tapi perangai ni Ara panggil perangai comel. 😍 Siapa lagi makan tumpah-tumpah atas tudung tu, wajiblah ada Clean Sprayz ni.

_

#stainremover #cleanspray #spray #fabricspray #sayajual #spraybaju #sprayfabric #AraAmnanBoutique #bawalnegro #bawalfringe #bawalnegromurah #tudung #bawal #tudungbawal #tudungbawalmurah #borongtudung #bawalchiffon #squarescarf #sayajualbawal #sayajualbawalchiffon #tudungmurah #suppliertudung #pemborongtudung #hijab #scarf #scarves #tudungmalaysia
Read more
[ DILANCARKAN SEKARANG : SHAW SARUNG RAYA 2018 NI BAKAL BUATKAN IBU DAN ANAK SEDONDON TERLEBIH WOW ...
Media Removed
[ DILANCARKAN SEKARANG : SHAW SARUNG RAYA 2018 NI BAKAL BUATKAN IBU DAN ANAK SEDONDON TERLEBIH WOW DI PAGI RAYA. KINI TRENDING ] . Pernah tak mommies di sini alamai situasi ni ? Pagi pagi raya jer berebut adik beradik nak pakai iron kat kampung tuu . Nak iron baju raya, tudung raya , bukan setakat ... [ DILANCARKAN SEKARANG : SHAW SARUNG RAYA 2018 NI BAKAL BUATKAN IBU DAN ANAK SEDONDON TERLEBIH WOW DI PAGI RAYA. KINI TRENDING ]
.
Pernah tak mommies di sini alamai situasi ni ?
Pagi pagi raya jer berebut adik beradik nak pakai iron kat kampung tuu . Nak iron baju raya, tudung raya , bukan setakat sepasang je tau.. kalau ada anak berderet, berpasang pasang nak kena iron 😩😩SETRESS hakak Kan ? .
Paling SETRESS hakak kena ulang iron tudung tu sebab dah pakai , lepas tu kelepet pulak kat bahagian AWNING ..ADUIIII 😰😰
.
Haa.. raya kalini mommies jangan ulang situasi camni tau !!! Karang MOOD RAYA hilang tah ke mana . Kan tak BEST 😀
.
Cek Sue lancarkan sekarang SHAWL SARUNG RAYA SEDONDON DIANDRA & SHAWL BERCORAK ELMYRAA yang akan buatkan Mommies senyum lebar je satu hari sebab dapat selesaikan banyak masalah mommies 😘
==============
APA YG SPECIAL SGT DGN #SHAWL DIANDRA SEDONDON & #SHAWL ELMYRAA NI?
==============
.
☑️ MUDAH dipakai - sarung 7 saat siap ! .
☑️ LESS iron - Tak perlu gosok sgt, senang lipat & terus pakai
.
☑️ AWNING LEMBUT - Boleh basuh dalam mesin basuh, awning tak patah
.
☑️ TAHAN LAMA - Kain tak berbulu, tak jarang & warna tak luntur
.
☑️ SELESA - Kain Lycra Korea yg sejuk & serap peluh
.
☑️ JAHITAN KEMAS - dijahit oleh tailor yg berpengalaman
.
☑️ WARNA TERKINI 2018 - 5 warna TRENDING .
☑️ DIANDRA : EKSLUSIF LACE bunga bermutiara yg CUTE kat tepi tu😘
.
☑️ ELMYRAA : HIASAN TAG BESI UYA yang sangat eksklusif .
SHAWL #DIANDRA ni ada 2 saiz tau utk anak mommies. Sesuai utk umur 4 - 12 thn.
Utk mommies kami tawarkan saiz L (PRE -ORDER) , yg ni saiz dewasa..baru la boleh sedondon dgn anak 😍😍😍.
.
SHAWL #ELMYRAA pula FREE SIZE tau . Sesuai untuk adik comel umur 6-12 tahun .
.
Jom wasap kami untuk maklumat lanjut, siap dgn harga PROMOSI lagi tau.. #DIANDRA & #ELMYRAA ni kan 🆕 design by #uyacollection 😀
.
Mada : www.wasap.my/60137429177/PM+Kombo+Diandra
.
Ifa : www.wasap.my/60136759177/PM+Kombo+Diandra
.
Kami tunggu mommies wasap ye. 😘
Read more
Ingat tak haritu tudung baimond ada release online warna hitam. Tak sampai sejam dah sold out. So kali ni @bellaammara nak buka pre order ada 7 warna. Harga cuma rm39 je sampai 27hb august ni. So cepat2 dapatkan sebelum 27hb ni k. Lepas tu once sold out kita takkan restock color sama. #baimondsscarf Ingat tak haritu tudung baimond ada release online warna hitam. Tak sampai sejam dah sold out. So kali ni @bellaammara nak buka pre order ada 7 warna. Harga cuma rm39 je sampai 27hb august ni. So cepat2 dapatkan sebelum 27hb ni k. Lepas tu once sold out kita takkan restock color sama. #baimondsscarf
Bila encik somi luah rasa kurang puas hati pada member di tempat kerja.. . . "Aku tak paham lah, ...
Media Removed
Bila encik somi luah rasa kurang puas hati pada member di tempat kerja.. . . "Aku tak paham lah, Wife aku kalau nak cari tudung, baju, mesti nak yang ironless.." . Member mula senyum2 kambing "Bro, kau ada berapa anak?" . Encik somi tadi jawab "Tiga orang baru,kenapa?" . "Tiga orang ... Bila encik somi luah rasa kurang puas hati pada member di tempat kerja..
.
.
"Aku tak paham lah,
Wife aku kalau nak cari tudung, baju,
mesti nak yang ironless.."
.
Member mula senyum2 kambing 😌
"Bro, kau ada berapa anak?" .
Encik somi tadi jawab "Tiga orang baru,kenapa?" .
"Tiga orang baru kau kata?
Anak aku baru sorang. Itu pun wife aku dah cukup kabut.
Sama lah macam wife kau,
asal cari baju nak yang ironless,
asal cari tudung cari yg ironless,
kalau boleh,
baju kemeja aku ni pon dia nak cari yang ironless!" 🤣
.
"Yeke? Apesal eh..ikut trend ke ni?" Tambah2 bingung encik somi dengar kata2 encik member.
.
Member pun balas lagi, "Trend pebendanya,
cuba kau duk rumah sehari jaga anak,
apa je yang kau sempat buat? Lagi anak2 tengah kecik ni,
mana wife kita ada time nak gosok2 itu ini,
nak layan anak lagi,
baju tudung ironless ni lah penyelamat dorang nak still nampak konfiden, diam2 je takde sape tau dia tak gosok pon baju hari ini!" .
Encik somi pun mula faham & angguk2 dengar cakap member ni.
"Bro, betul jugak, bukan senang nak kejar 3 orang tu,
aku pun kadang lupa nak tolong wife aku 😅
lepas ni aku tau dah ubat nak hepi kan wife aku,
cari baju, tudung, stoking, kasut ironless buat hadiah kat dia,
Aku balik dulu,
nak ajak wife shopping.."
.
Member dalam hati "Boleh lah, kasut pon ironless bro.." .
.
Ada ke yang baca kisah dongeng di petang hari ni? 😜
Komen yg murni2 je
.
#SpreadingTheLoveForModesty #Geng_mak_mak #iamaxinayla #IMANNABDUL #IAMAXINAYLA2.0
Read more
Loading...
Load More
Loading...