Jasminhamidjh Instagram Photos and Videos

Loading...


jasminhamidjh jasminhamid @jasminhamidjh mentions
Followers: 279,920
Following: 1,523
Total Comments: 0
Total Likes: 0

[ BERWUDHULAH SEBELUM TIDUR ] Ustadz Dr. Khalid Basalamah, Lc.MA Hafidzhahullahu Ta'ala / @ustadzkhalid . Terdapat hadis yang menunjukkan bahwa kita dianjurkan untuk bersuci sebelum tidur Diantaranya Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam menyebutkan keutamaan berwudhu ... [ BERWUDHULAH SEBELUM TIDUR ]
👤Ustadz Dr. Khalid Basalamah, Lc.MA Hafidzhahullahu Ta'ala / @ustadzkhalid .

Terdapat hadis yang menunjukkan bahwa kita dianjurkan untuk bersuci sebelum tidur

Diantaranya Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam menyebutkan keutamaan berwudhu sebelum tidur. Orang yang berwudhu sebelum tidur, akan didoakan malaikat

Dari Abdullah bin Umar radliyallaahu ‘anhu, bahwa Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda

مَنْ بَاتَ طَاهِرًا، بَاتَ فِي شِعَارِهِ مَلَكٌ، فَلَمْ يَسْتَيْقِظْ إِلَّا قَالَ الْمَلَكُ: اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِعَبْدِكَ فُلَانٍ، فَإِنَّهُ بَاتَ طَاهِرًا

Barangsiapa yang tidur dalam keadaan suci, maka malaikat akan bersamanya di dalam pakaiannya. Dia tidak akan bangun hingga malaikat berdoa ‘Ya Allah, ampunilah hambamu si fulan karena tidur dalam keadaan suci

HR. Ibn Hibban 3/329

Jazakumullahu khayran
Artikel
Konsultasisyariah.com

Follow
@yezerkiarfatihzarlis
@yezerkiarfatihzarlis
@yezerkiarfatihzarlis

#muslim #muslimah #kajianyuk #kajiansunnah #kajianislam #kajian #yezerkiarfatihzarlis #dakwah #salaf #quran #sunnah #hijrah #islam
Read more
Loading...
Sebuah peristiwa unik terjadi di pertandingan King's Cup Arab Saudi. Wasit Mark Clattenburg menghentikan pertandingan antara Al Feiha dan Al Fateh pada awal babak tambahan. Lantaran skor imbang 1-1 pada waktu reguler, pertandingan dilanjutkan ke babak tambahan. Tepatnya menit ... Sebuah peristiwa unik terjadi di pertandingan King's Cup Arab Saudi. Wasit Mark Clattenburg menghentikan pertandingan antara Al Feiha dan Al Fateh pada awal babak tambahan.

Lantaran skor imbang 1-1 pada waktu reguler, pertandingan dilanjutkan ke babak tambahan. Tepatnya menit ke-95 Mark Clattenburg menghentikan pertandingan karena mendengar sayup-sayup suara Azan.

Setelah azan usai, pertandingan pun dilanjutkan. Dan Al Feiha meraih kemenangan setelah salah seorang pemainnya mencetak gol 2 menit sebelum babak tambahan usai.

Mark Clattenburg sendiri merupakan mantan wasit FIFA asal Inggris. Kemudian ia berpindah ke Arab Saudi dan menjadi kepala wasit di Asosiasi Sepak Bola Negara Timur Tengah itu.

Bagiamana dengan kamu? Apakah kamu mampu menghentikan game mu ketika azan berkumandang?
Tag sahabat kamu 😉

#7islami_news
#bola #infounik #info #islami #news #berbagisemangat #Islam #azan
Read more
Ada tak uols rasa macam tu? Atau uols pijakkan je.. Hebat Bukan? #cleaner #tukangcuci #adab #hebatbukan
Media Removed
Ada tak uols rasa macam tu? Atau uols pijakkan je.. Hebat Bukan? #cleaner #tukangcuci #adab #hebatbukan Ada tak uols rasa macam tu?
Atau uols pijakkan je.. Hebat Bukan?
#cleaner #tukangcuci #adab #hebatbukan
Hanya pada yang belum kahwin OK.. Dah dah kahwin tu, duduk diam-diam <span class="emoji emoji1f637"></span><span class="emoji emoji1f637"></span><span class="emoji emoji1f637"></span><span class="emoji emoji1f637"></span><span class="emoji emoji1f637"></span> Hebat Bukan? #singlegirl ...
Media Removed
Hanya pada yang belum kahwin OK.. Dah dah kahwin tu, duduk diam-diam Hebat Bukan? #singlegirl #single #lonely Hanya pada yang belum kahwin OK.. Dah dah kahwin tu, duduk diam-diam 😷😷😷😷😷
Hebat Bukan?
#singlegirl #single #lonely
Ada tak? Atau terperap dalam bilik sensorang? Hebat Bukan? #bff #sahabat #friend #love
Media Removed
Ada tak? Atau terperap dalam bilik sensorang? Hebat Bukan? #bff #sahabat #friend #love Ada tak?
Atau terperap dalam bilik sensorang?
Hebat Bukan?
#bff #sahabat #friend #love
Uols yang no berapa? Hebat Bukan? #hebatbukan #pasarmalam #pasarmalamfood
Media Removed
Uols yang no berapa? Hebat Bukan? #hebatbukan #pasarmalam #pasarmalamfood Uols yang no berapa?
Hebat Bukan?
#hebatbukan #pasarmalam #pasarmalamfood
Loading...
Jangan buang masa untuk orang yang tak tau hargai kita.. Jangan biarkan diri di jadikan lapik kaki.. ...
Media Removed
Jangan buang masa untuk orang yang tak tau hargai kita.. Jangan biarkan diri di jadikan lapik kaki.. Wake up girls.. Hebat Bukan? #girls #woman #faithful #couple Jangan buang masa untuk orang yang tak tau hargai kita.. Jangan biarkan diri di jadikan lapik kaki.. Wake up girls.. Hebat Bukan?
#girls
#woman #faithful #couple
Betul ke idak uols? Hebat Bukan? #kahwin #jodoh #marriagequotes #couple
Media Removed
Betul ke idak uols? Hebat Bukan? #kahwin #jodoh #marriagequotes #couple Betul ke idak uols?
Hebat Bukan?
#kahwin #jodoh #marriagequotes #couple
Loading...
<span class="emoji emoji1f606"></span><span class="emoji emoji1f606"></span><span class="emoji emoji1f606"></span><span class="emoji emoji1f606"></span>.. Hebat Bukan? #lawak #gelihati #gelak #funny
Media Removed
.. Hebat Bukan? #lawak #gelihati #gelak #funny 😆😆😆😆..
Hebat Bukan?
#lawak #gelihati #gelak #funny
Betul ke uols memang suka tengok drama-drama macam ni sampai buatkan drama-drama tu jadi trending? ...
Media Removed
Betul ke uols memang suka tengok drama-drama macam ni sampai buatkan drama-drama tu jadi trending? Tak bosan ke? Atau uols ada idea yang lebih bagus untuk kita menjadi orang yang lebih bijak dan berwawasan.. Saja tanya.. Hebat Bukan? #drama #filmmaker #moviemaking #malaysia Betul ke uols memang suka tengok drama-drama macam ni sampai buatkan drama-drama tu jadi trending? Tak bosan ke? Atau uols ada idea yang lebih bagus untuk kita menjadi orang yang lebih bijak dan berwawasan.. Saja tanya.. Hebat Bukan?
#drama #filmmaker #moviemaking #malaysia
Sakit tak hati uols? Siapa pernah kena macam ni? Hebat Bukan? #foodhunter #tomyam #thaifood ...
Media Removed
Sakit tak hati uols? Siapa pernah kena macam ni? Hebat Bukan? #foodhunter #tomyam #thaifood #foodlover Sakit tak hati uols?
Siapa pernah kena macam ni?
Hebat Bukan?
#foodhunter #tomyam #thaifood #foodlover
Hanya mohon perlindungan dari Allah kerana Allah Maha Berkuasa.. Jangan minta perlindungan selain ...
Media Removed
Hanya mohon perlindungan dari Allah kerana Allah Maha Berkuasa.. Jangan minta perlindungan selain dari Allah.. #syirik #allahmahabesar #allahmahaberkuasa Hanya mohon perlindungan dari Allah kerana Allah Maha Berkuasa.. Jangan minta perlindungan selain dari Allah..
#syirik #allahmahabesar #allahmahaberkuasa
Loading...
Hi uols <span class="emoji emoji1f618"></span> . . Siapa nak ikut saya naik motor? Bila sesak, buat steamer rambut pun boleh Tak payah ...
Media Removed
Hi uols . . Siapa nak ikut saya naik motor? Bila sesak, buat steamer rambut pun boleh Tak payah la masuk paku, naik motor je kot 😛 Hebat Bukan? #artismalaysia #motorcycle #helmet #jalanjalan #hebatbukan Hi uols 😘
.
.
Siapa nak ikut saya naik motor?
Bila sesak, buat steamer rambut pun boleh Tak payah la masuk paku, naik motor je kot 😛
Hebat Bukan?
#artismalaysia #motorcycle #helmet #jalanjalan #hebatbukan
Hi uols <span class="emoji emoji1f618"></span> . . Jangan lupa malam ni, 8 SEPTEMBER 2018 (SABTU) 9.00 malam Astro Citra (131) & Mustika ...
Media Removed
Hi uols . . Jangan lupa malam ni, 8 SEPTEMBER 2018 (SABTU) 9.00 malam Astro Citra (131) & Mustika HD (134) Jom kita santai sambil exercise perut dengan drama terbaru saya berunsur romantik komedi.. Dibintangi oleh: @faridkamilz @tiz.zaqyah @zakiazeman @shahkimin @firdausnadxaman @adirasalahudi @naimshamshol @fauzi.tah @wansyafik @azwansoadi Arahan ... Hi uols 😘
.
.
Jangan lupa malam ni, 8 SEPTEMBER 2018 (SABTU)
9.00 malam
Astro Citra (131) & Mustika HD (134)
Jom kita santai sambil exercise perut dengan drama terbaru saya berunsur romantik komedi.. Dibintangi oleh:
@faridkamilz
@tiz.zaqyah
@zakiazeman
@shahkimin
@firdausnadxaman
@adirasalahudi
@naimshamshol
@fauzi.tah
@wansyafik
@azwansoadi

Arahan En @osmanali_nuansa
Terbitan @nuansafilm_official
Hebat Bukan?
#artismalaysia #comedy
#drama #family #HilangAkal
#NuansaSdnBhd #lovestory #romantic #moviemaking #hebatbukan #motherdaughter
Read more
.  USTADZ KHALID BASALAMAH حفظه الله تعالى . . " KEUTAMAAN SURAH AL - MULK BAGI ORANG YANG MEMBACANYA " . . bebas share, repost, regrann, Download, dan lain - Lain (tidak perlu minta izin) . . . . . . #pemudaacehhijrah #allah #ustadzsyafiqrizabasalamah #khalidbasalamah ... .
👤 USTADZ KHALID BASALAMAH حفظه الله تعالى
. .
➡ " KEUTAMAAN SURAH AL - MULK BAGI ORANG YANG MEMBACANYA "
.
.
🔃bebas share, repost, regrann, Download, dan lain - Lain (tidak perlu minta izin)
.
.
. .
.
.

#pemudaacehhijrah #allah #ustadzsyafiqrizabasalamah #khalidbasalamah #syafiqrizabasalamah #khitbah #ustadzkhalid #jofisa #shift #sunnah #indonesiabertauhidofficial #ustadzkhalidbasalamah #indonesiabertauhid #beranihijrah #acehmengaji #pemudahijrahcirebon #kajianyuk #rezeki #aswaja #salafibukanharoki #tegardiatassunnah #wahabi #malangmengaji #rezekianaksholeh #khitbah #rodjatv #ustadzfirandaandirja #ustadzabdulhakimbinamirabdat #ustadabuyahyabadrusalam #ustadzbadrusalam
Read more
Loading...
.  USTADZ MAUDUDI ABDULLAH حفظه الله تعالى . . " MINTA MAAFLAH KEPADA ORANG TUA ANDA SEBELUM MEREKA TIADA " . . . bebas share, repost, regrann, Download, dan lain - Lain (tidak perlu minta izin) . . . . . . #pemudaacehhijrah #pemudahijrah #ustadznuzuldzikri #khalidbasalamah ... .
👤 USTADZ MAUDUDI ABDULLAH حفظه الله تعالى
. .
➡ " MINTA MAAFLAH KEPADA ORANG TUA ANDA SEBELUM MEREKA TIADA "
.
.
.
🔃bebas share, repost, regrann, Download, dan lain - Lain (tidak perlu minta izin)
.
.
.
.
.
.
#pemudaacehhijrah #pemudahijrah #ustadznuzuldzikri #khalidbasalamah #syafiqrizabasalamah #khitbah #ustadzkhalid #mariberhijrah #tobat #pemudaakhirzaman #sunnah #sunnahrasul #ustadzkhalidbasalamah #indonesiabertauhid #beranihijrah #acehmengaji #pemudahijrah #kajianyuk #pemudaakhirzaman #ustadzadihidayat #salafibukanwahabi #salafi #salafy #acehtafaqquhfiddin #acehtafaqquhfiddinvideo #ustadzfarhanabufuraihan #bandungmengaji #ustadzfirandaandirja #ustadzabdulsomad #ustadzabuyahyabadrusalam #aswajasantun #dakwahjomblo #acehmengaji
Read more
.  USTADZ KHALID BASALAMAH حفظه الله تعالى . . " KEUTAMAAN BERSEDEKAH PADA HARI JUM!AT " . #pemudaacehhijrah #indonesiabertauhid #jumatbarokah #sedekah #sedekahjumat #ustadzkhalidbasalamah #ustadzkhalid #khalidbasalamah #indonesiabertauhidofficial #acehmengaji ... .
👤 USTADZ KHALID BASALAMAH حفظه الله تعالى
. .
➡ " KEUTAMAAN BERSEDEKAH PADA HARI JUM!AT "
.
#pemudaacehhijrah #indonesiabertauhid #jumatbarokah #sedekah #sedekahjumat #ustadzkhalidbasalamah #ustadzkhalid #khalidbasalamah #indonesiabertauhidofficial #acehmengaji #ustadzsyafiqrizabasalamah #ustadzsubhanbawazier #ustadzfarhanabufuraihan #sedekah #Islam #jumaat #allahmahapenyayang
Read more
AYAT KURSI Jom kita Sama-sama hafal surah ini dan fahamkan maksudnya pada yang masih belum hafalnya dan jadikan amalan kita membacanya setiap kali selepas solat.. . . " SURAH AL - BAQARAH AYAT : 255 " . @pemuda_aceh_hijrah #islamindah #Islam #alquran #ayatkursi #allahmahabesar AYAT KURSI
Jom kita Sama-sama hafal surah ini dan fahamkan maksudnya pada yang masih belum hafalnya dan jadikan amalan kita membacanya setiap kali selepas solat.. .
.
➡ " SURAH AL - BAQARAH AYAT : 255 "
.
🎬@pemuda_aceh_hijrah
#islamindah #Islam #alquran #ayatkursi #allahmahabesar
Loading...
Apa yang Datin Maria sekolahkan Naira @mfmirafilzah tu? Suka naw muka Bedah @rozitachewan1 .. Drama ...
Media Removed
Apa yang Datin Maria sekolahkan Naira @mfmirafilzah tu? Suka naw muka Bedah @rozitachewan1 .. Drama #lelakikirimantuhan @zeelproduction Arahan En @rashidsibir @astro_oasis106 . . @nineoctober_boutique_ira @dakpanaa.co Tudung by @bawal_beads_blings Hebat Bukan? ... Apa yang Datin Maria sekolahkan Naira @mfmirafilzah tu?
Suka naw muka Bedah @rozitachewan1 ..
Drama #lelakikirimantuhan
@zeelproduction
Arahan En @rashidsibir
@astro_oasis106 .
.
👗 @nineoctober_boutique_ira 👜 @dakpanaa.co
Tudung by @bawal_beads_blings
Hebat Bukan?
#artismalaysia #woman #themakingof #moviemaking #ootd #muslimah #rezekidariallah #alhamdulillah #work #hebatbukan
Read more
Akan datang... Datin Maria dalam drama #lelakikirimantuhan @zeelproduction Arahan @rashidsibir ...
Media Removed
Akan datang... Datin Maria dalam drama #lelakikirimantuhan @zeelproduction Arahan @rashidsibir @astro_oasis106 . . @nineoctober_boutique_ira @dakpanaa.co Tudung by @bawal_beads_blings Hebat Bukan? #artismalaysia #ootd #actress #mother #behindthescenes #moviemaking ... Akan datang... Datin Maria dalam drama #lelakikirimantuhan
@zeelproduction
Arahan @rashidsibir
@astro_oasis106 .
.
👗 @nineoctober_boutique_ira 👜 @dakpanaa.co
Tudung by @bawal_beads_blings
Hebat Bukan?
#artismalaysia #ootd #actress #mother #behindthescenes #moviemaking #hebatbukan #malaysia #muslimah #tudungbawal #turban
Read more
Pertama kali saya berjumpa dan bekerjasama dengan @pu_azman dalam drama #lelakikirimantuhan.. Orangnya ...
Media Removed
Pertama kali saya berjumpa dan bekerjasama dengan @pu_azman dalam drama #lelakikirimantuhan.. Orangnya putih melepak dan tinggi budi bahasa.. Sangat senang berborak dengan beliau. Sikit pun tak pandang senget kat orang lain walaupun tinggi ilmu agamanya.Semoga Allah merahmati ... Pertama kali saya berjumpa dan bekerjasama dengan @pu_azman dalam drama #lelakikirimantuhan..
Orangnya putih melepak dan tinggi budi bahasa.. Sangat senang berborak dengan beliau. Sikit pun tak pandang senget kat orang lain walaupun tinggi ilmu agamanya.Semoga Allah merahmati beliau dan sentiasa di dalam peliharaan Allah.. Aamiin.. #artismalaysia #ustaz
#behindthescenes #islamindah #syukurselalu #rezekidariallah #hebatbukan
Read more
Datin Maria dalam drama #lelakikirimantuhan @zeelproduction <span class="emoji emoji1f457"></span> #cindai Tudung by @bawal_beads_blings ...
Media Removed
Datin Maria dalam drama #lelakikirimantuhan @zeelproduction #cindai Tudung by @bawal_beads_blings Hebat Bukan? #artismalaysia #ootd #behindthescenes #moviemaking #actress #pelakon #malaysia #hebatbukan Datin Maria dalam drama #lelakikirimantuhan
@zeelproduction 👗 #cindai
Tudung by @bawal_beads_blings
Hebat Bukan?
#artismalaysia #ootd #behindthescenes #moviemaking #actress #pelakon #malaysia #hebatbukan
Datin Maria dalam drama #lelakikirimantuhan @zeelproduction <span class="emoji emoji1f45c"></span> @dakpanaa.co Tudung by @bawal_beads_blings ...
Media Removed
Datin Maria dalam drama #lelakikirimantuhan @zeelproduction @dakpanaa.co Tudung by @bawal_beads_blings Hebat Bukan? #artismalaysia #ootd #actress #behindthescenes #moviemaking #pelakon #hebatbukan Datin Maria dalam drama #lelakikirimantuhan
@zeelproduction 👜 @dakpanaa.co
Tudung by @bawal_beads_blings
Hebat Bukan?
#artismalaysia #ootd #actress #behindthescenes #moviemaking #pelakon #hebatbukan
Hi uols <span class="emoji emoji1f618"></span> . . Dengan izin Allah, saya berjumpa semula dengan sahabat saya #KIM yang juga TATARIAS ...
Media Removed
Hi uols . . Dengan izin Allah, saya berjumpa semula dengan sahabat saya #KIM yang juga TATARIAS untuk drama #lelakikirimantuhan setelah sekian lama kami tak berjumpa.. . . Alhamdulillah sebab sekarang beliau telah berhijrah.. Sebab tu kita tidak boleh meghina sesama manusia.. ... Hi uols 😘
.
.
Dengan izin Allah, saya berjumpa semula dengan sahabat saya #KIM yang juga TATARIAS untuk drama #lelakikirimantuhan setelah sekian lama kami tak berjumpa.. .
.
Alhamdulillah sebab sekarang beliau telah berhijrah.. Sebab tu kita tidak boleh meghina sesama manusia.. Dalam sekelip mata sahaja Allah boleh terbalikkan hati kita untuk menuju kebaikan atau kejahilan.. Doakan yang baik -baik supaya ia akan berbalik kepada kita.. Aamiin.. #artismalaysia #Hijrah #alhamdulillah #friend #hebatbukan
Read more
Tq kepada @bawal_beads_blings sebab sponsor tudung saya untuk drama #lelakikirimantuhan .. @zeelproduction Style ...
Media Removed
Tq kepada @bawal_beads_blings sebab sponsor tudung saya untuk drama #lelakikirimantuhan .. @zeelproduction Style terbaru, tudung bawal pun boleh buat turban ok.. Hebat Bukan? #artismalaysia #tudungbawal #muslimah #hargamampumilik #hargamurah #buatanmalaysia #hargamampumilik ... Tq kepada @bawal_beads_blings sebab sponsor tudung saya untuk drama #lelakikirimantuhan ..
@zeelproduction
Style terbaru, tudung bawal pun boleh buat turban ok.. Hebat Bukan?
#artismalaysia #tudungbawal #muslimah #hargamampumilik #hargamurah #buatanmalaysia #hargamampumilik #cantik #hebatbukan
Read more
Hi uols <span class="emoji emoji1f618"></span> . . Saya tak lepaskan peluang berposing dengan bunga yang cantik dan fresh di #thejeraihillresort ...
Media Removed
Hi uols . . Saya tak lepaskan peluang berposing dengan bunga yang cantik dan fresh di #thejeraihillresort Kedah.. Dah la sejuk Hebat Bukan? #artismalaysia #flowers #fresh #acterss #ciptaanallah #love #kedah #malaysia Hi uols 😘
.
.
Saya tak lepaskan peluang berposing dengan bunga yang cantik dan fresh di #thejeraihillresort Kedah.. Dah la sejuk 😍😍😍
Hebat Bukan?
#artismalaysia #flowers #fresh #acterss #ciptaanallah #love #kedah #malaysia
Hi uols <span class="emoji emoji1f618"></span> . . Cantik naw naw set makeup dari @mfcosmetique .. Senang nak guna sebab semua dalam ...
Media Removed
Hi uols . . Cantik naw naw set makeup dari @mfcosmetique .. Senang nak guna sebab semua dalam satu. Warna cantik dan tahan lama.. Tq Datin Sri @mariafarida kerana hasilkan produk yang berkualiti tinggi dengan harga mampu milik.. Hebat Bukan? #artismalaysia #makeup #cantik #buatanmalaysia ... Hi uols 😘
.
.
Cantik naw naw set makeup dari @mfcosmetique ..
Senang nak guna sebab semua dalam satu. Warna cantik dan tahan lama.. Tq Datin Sri @mariafarida kerana hasilkan produk yang berkualiti tinggi dengan harga mampu milik.. Hebat Bukan?
#artismalaysia #makeup #cantik #buatanmalaysia #beauty #love #rezekidariallah #hargamampumilik #hebatbukan
Read more
Hi uols . . Walaupun tengah dok syok hirup udara segar, lebih syok bila ada #jamuchocoyeng2 perasa chocolate ni uols...boleh jaga dalaman kita. Bagi sihat dalaman kita.. Jom makan #jamuchocoyeng2 uols.. . . @yeng.hq @yeng.hq @yeng.hq . . 013-2023311 013-2023311 013-2023311 . . Uols ... Hi uols 😘
.
.
Walaupun tengah dok syok hirup udara segar, lebih syok bila ada #jamuchocoyeng2 perasa chocolate ni uols...boleh jaga dalaman kita. Bagi sihat dalaman kita.. Jom makan #jamuchocoyeng2 uols..
.
.
@yeng.hq
@yeng.hq
@yeng.hq .
.
📲 013-2023311
📲 013-2023311
📲 013-2023311
.
.
Uols boleh dapatkan dari mana pengedar-pengedar @yeng.hq yang ada dekat dengan uols.. Hebat Bukan?
#artismalaysia #jamuchocoyeng2 #hilangkeputihan #keputihan #keputihangatal #selamatdimakan #buatanmalaysia #kelulusankkm #hargamampumilik #perasacoklat #perasacoklatyangsedap #hebatbukan #halal #yummy #hubungansuamiisteri
Read more
Akan datang... BTS drama #lelakikirimantuhan @zeelproduction Arahan @rashidsibir @astro_oasis106 ...
Media Removed
Akan datang... BTS drama #lelakikirimantuhan @zeelproduction Arahan @rashidsibir @astro_oasis106 @rozitachewan1 Hebat Bukan? #artismalaysia #behindthescenes #moviemaking #friends #rezekidariallah #love #resort #kedah #hebatbukan #actress Akan datang... BTS drama #lelakikirimantuhan
@zeelproduction
Arahan @rashidsibir
@astro_oasis106
@rozitachewan1
Hebat Bukan?
#artismalaysia #behindthescenes #moviemaking #friends #rezekidariallah #love #resort #kedah #hebatbukan #actress
Sejuknya uols #jeraihillresort ni.. Mula lah lapar je perut ni <span class="emoji emoji1f62b"></span> Nak kerja ke nak makan? #lelakikirimantuhan ...
Media Removed
Sejuknya uols #jeraihillresort ni.. Mula lah lapar je perut ni Nak kerja ke nak makan? #lelakikirimantuhan Tudung by @bawal_beads_blings Hebat Bukan? #artismalaysia #behindthescenes #moviemaking #kedah #malaysia #ciptaanallah #hebatbukan #actress #mother #view Sejuknya uols #jeraihillresort ni.. Mula lah lapar je perut ni 😫
Nak kerja ke nak makan?
#lelakikirimantuhan
Tudung by @bawal_beads_blings
Hebat Bukan?
#artismalaysia #behindthescenes #moviemaking #kedah #malaysia #ciptaanallah #hebatbukan #actress #mother #view
Alhamdulillah kalau cantik tapi jangan sombong, Allah benci.. Hebat Bukan? #artismalaysia #love #beauty #syukurselalu #hebatbukan Alhamdulillah kalau cantik tapi jangan sombong, Allah benci.. Hebat Bukan?
#artismalaysia #love #beauty #syukurselalu #hebatbukan
BTS drama #lelakikirimantuhan @zeelproduction Arahan En @rashidsibir . . Ramai tak paparazi ikut we oul? @rozitachewan1 @mfmirafilzah @nineoctober_boutique_ira @dakpanaa.co Tudung by @bawal_beads_blings Hebat Bukan? #artismalaysia #pelakon #actress #behindthescenes ... BTS drama #lelakikirimantuhan
@zeelproduction
Arahan En @rashidsibir .
.
Ramai tak paparazi ikut we oul?
@rozitachewan1
@mfmirafilzah 👗@nineoctober_boutique_ira 👜 @dakpanaa.co
Tudung by @bawal_beads_blings
Hebat Bukan?
#artismalaysia #pelakon #actress #behindthescenes #moviemaking #themakingof #ootd #hebatbukan #ComingSoon
Read more
BTS drama #lelakikirimantuhan @zeelproduction Rehearsal dulu, baru la boleh masuk gelanggang uols.. @rozitachewan1 @mfmirafilzah @khairulanuarmatnoor Hebat Bukan? #artismalaysia #themakingof #behindthescenes #moviemaking #hebatbukan #ComingSoon #pelakon #actress BTS drama #lelakikirimantuhan
@zeelproduction
Rehearsal dulu, baru la boleh masuk gelanggang uols.. @rozitachewan1
@mfmirafilzah
@khairulanuarmatnoor
Hebat Bukan?
#artismalaysia #themakingof #behindthescenes #moviemaking #hebatbukan #ComingSoon #pelakon #actress
BTS drama #lelakikirimantuhan @zeelproduction Datin Maria kena tazkirah dengan En Muiz @pu_azman .. Bedah @rozitachewan1 pun tak berani nak melawan En Muiz.. Bertambah kekwat la si Fuad @hairisafwan . . #cindai Tudung by @bawal_beads_blings @dakpanaa.co Hebat Bukan? ... BTS drama #lelakikirimantuhan
@zeelproduction
Datin Maria kena tazkirah dengan En Muiz @pu_azman ..
Bedah @rozitachewan1 pun tak berani nak melawan En Muiz.. Bertambah kekwat la si Fuad @hairisafwan 😡😡😡
.
.
👗 #cindai
Tudung by @bawal_beads_blings 👜 @dakpanaa.co
Hebat Bukan?
#artismalaysia #pelakon #themakingof #moviemaking #behindthescenes #hebatbukan #work #kedah
Read more
BTS drama #lelakikirimantuhan @zeelproduction Terblock la pulak 😛 @rozitachewan1 @hairisafwan @pu_azman Hebat Bukan? #artismalaysia #behindthescenes #themakingof #pelakon #actress #actor #hebatbukan BTS drama #lelakikirimantuhan
@zeelproduction
Terblock la pulak 😛
@rozitachewan1
@hairisafwan
@pu_azman
Hebat Bukan?
#artismalaysia #behindthescenes #themakingof #pelakon #actress #actor #hebatbukan
BTS drama #lelakikirimantuhan @zeelproduction Kadang-kadang orang ni biadap.. Panggil orang budak Kalau tak tau nama pun, panggillah saudara, saudari, adik ke? Pakai je kereta besar tapi tak ada adab.. Hebat Bukan? #artismalaysia #moviemaking #themakingof #behindthescenes ... BTS drama #lelakikirimantuhan
@zeelproduction
Kadang-kadang orang ni biadap.. Panggil orang budak 😡
Kalau tak tau nama pun, panggillah saudara, saudari, adik ke?
Pakai je kereta besar tapi tak ada adab.. Hebat Bukan?
#artismalaysia
#moviemaking #themakingof #behindthescenes #datin #hebatbukan #work
Read more
BTS drama #lelakikirimantuhan @zeelproduction Datin Maria dan Bedah @rozitachewan1 . . @nineoctober_boutique_ira Tudung by @nineoctober_boutique_ira @dakpanaa.co Hebat Bukan? #artismalaysia #behindthescenes #moviemaking #themakingof #kedah #hebatbukan #ComingSoon BTS drama #lelakikirimantuhan
@zeelproduction
Datin Maria dan Bedah @rozitachewan1 .
.
👗@nineoctober_boutique_ira
Tudung by @nineoctober_boutique_ira 👜 @dakpanaa.co
Hebat Bukan?
#artismalaysia #behindthescenes #moviemaking #themakingof #kedah #hebatbukan #ComingSoon
Cantik tak Villa Datin Maria? BTS #lelakikirimantuhan @zeelproduction @nineoctober_boutique_ira Tudung by @bawal_beads_blings Hebat Bukan? #artismalaysia #moviemaking #themakingof #behindthescenes #kedah #datin #hebatbukan Cantik tak Villa Datin Maria?
BTS #lelakikirimantuhan
@zeelproduction 👗 @nineoctober_boutique_ira
Tudung by @bawal_beads_blings
Hebat Bukan?
#artismalaysia #moviemaking #themakingof #behindthescenes #kedah #datin #hebatbukan
Tu dia.. Cantik naw naw negeri Kedah dari #gunungjerairesort uols.. Siapa pernah mai sini? Drama #lelakikirimantuhan Hebat Bukan? #artismalaysia #behindthescenes #hebatbukan #gunungjerairesort #hebatbukan Tu dia.. Cantik naw naw negeri Kedah dari #gunungjerairesort uols.. Siapa pernah mai sini? 🙋🙋🙋
Drama #lelakikirimantuhan
Hebat Bukan?
#artismalaysia
#behindthescenes #hebatbukan #gunungjerairesort #hebatbukan
Syantik sangat Ecah ni.. Bidadari Che Ta @rozitachewan1 @aaisyahdhiarana111 Bukan senang nak menang hati Ecah ni tapi akhirnya saya berjaya buat Ecah dekat dengan saya..saya kan ibu - ibu.. Love, love, love.. Hebat Bukan? #artismalaysia #fun #cutekidzz #amanahallah #angel #bidadari ... Syantik sangat Ecah ni.. Bidadari Che Ta @rozitachewan1
@aaisyahdhiarana111
Bukan senang nak menang hati Ecah ni tapi akhirnya saya berjaya buat Ecah dekat dengan saya..saya kan ibu - ibu.. Love, love, love.. Hebat Bukan?
#artismalaysia #fun #cutekidzz #amanahallah #angel #bidadari #girl #hebatbukan
Read more
Sebelum terbang, kita dulu kacamata kita sebab hangat lit lit.. 😛😛😛 Hebat Bukan? #artismalaysia #fun #happy #hebatbukan Sebelum terbang, kita dulu kacamata kita sebab hangat lit lit.. 😛😛😛
Hebat Bukan?
#artismalaysia #fun #happy #hebatbukan
Hi uols <span class="emoji emoji1f618"></span> . . Jangan lupa malam ni jam 11pm di Astro Ria dan Astro Ria HD Tayangan Perdana drama ...
Media Removed
Hi uols . . Jangan lupa malam ni jam 11pm di Astro Ria dan Astro Ria HD Tayangan Perdana drama terbaru saya #hilangakal Arahan En @osmanali_nuansa Terbitan @nuansafilm_official . . TAYANGAN PERDANA #HilangAkal 3 SEPTEMBER 2018 (ISNIN) 5.30 petang 5 SEPTEMBER 2018 (RABU) 11.30 ... Hi uols 😘
.
.
Jangan lupa malam ni jam 11pm di Astro Ria dan Astro Ria HD
Tayangan Perdana drama terbaru saya #hilangakal
Arahan En @osmanali_nuansa
Terbitan @nuansafilm_official .
.
TAYANGAN PERDANA
#HilangAkal

3 SEPTEMBER 2018 (ISNIN)
5.30 petang

5 SEPTEMBER 2018 (RABU)
11.30 malam

Astro Ria (104) & Astro RiaHD (123)
____________________________________
.
Dibintangi oleh:
@faridkamilz
@tiz.zaqyah
@zakiazeman
@shahkimin
@firdausnadxaman
@adirasalahudi
@naimshamshol
@fauzi.tah
@wansyafik
@azwansoadi
Hebat Bukan?
#HilangAkal
#NuansaSdnBhd
#ComingSoon #artismalaysia #hebatbukan
Read more
Hi uols . . Cantiknya ciptaan Allah ni uols.. Sejuknya.. Kecut semua kaki tangan.. Sebenaqnya banyak tempat yang cantik -cantik kat Malaysia ni.. Hebat Bukan? #gunungjerai #gunungjeraikedah #gunungjeraiview #gunungjerairesort #kedah #malaysia Hi uols 😘
.
.
Cantiknya ciptaan Allah ni uols.. Sejuknya.. Kecut semua kaki tangan.. Sebenaqnya banyak tempat yang cantik -cantik kat Malaysia ni.. Hebat Bukan?
#gunungjerai #gunungjeraikedah #gunungjeraiview #gunungjerairesort #kedah #malaysia
Hi uols . . Ni buah Ciku ke buah Cagu? Hebat Bukan? #artismalaysia #fruit #buah #happy Hi uols 😘
.
.
Ni buah Ciku ke buah Cagu?
Hebat Bukan?
#artismalaysia #fruit #buah #happy
Nanti jangan lupa tonton kami dalam drama #lelakikirimantuhan .. Fuad @hairisafwan Pak Muiz ...
Media Removed
Nanti jangan lupa tonton kami dalam drama #lelakikirimantuhan .. Fuad @hairisafwan Pak Muiz @pu_azman Kak Bed @rozitachewan1 @zeelproduction @astromalaysia Hebat Bukan? #artismalaysia #behindthescenes #themakingof #moviemaking #filmmaker #friends #rezekidariallah ... Nanti jangan lupa tonton kami dalam drama #lelakikirimantuhan ..
Fuad @hairisafwan
Pak Muiz @pu_azman
Kak Bed @rozitachewan1
@zeelproduction
@astromalaysia
Hebat Bukan?
#artismalaysia #behindthescenes #themakingof #moviemaking #filmmaker #friends #rezekidariallah #sahabat
Read more
Syukur alhamdulillah.. Dapat bekerjasama dengan sahabat-sahabat saya yang sangat HEBAT! Sebelum masuk set, wajib rehearsal dulu.. @pu_azman @rozitachewan1 @hairisafwan Drama #lelakikirimantuhan Arahan En @rashidsibir Terbitan @zeelproduction @astromalaysia Hebat ... Syukur alhamdulillah.. Dapat bekerjasama dengan sahabat-sahabat saya yang sangat HEBAT!
Sebelum masuk set, wajib rehearsal dulu.. @pu_azman
@rozitachewan1
@hairisafwan
Drama #lelakikirimantuhan
Arahan En @rashidsibir
Terbitan @zeelproduction
@astromalaysia
Hebat Bukan?
#artismalaysia #work #friends #moviemaking #themakingof #behindthescenes #acterss #actor #pelakon #rezekidariallah #syukurselalu #happy #reheasal
Read more
Jangan kejutkan harimau yang sedang tidur.. Nanti kena cakar Hebat Bukan? #artismalaysia #fun #sleeping #sleepingbeauty #funnyvideos Jangan kejutkan harimau yang sedang tidur.. Nanti kena cakar 😼😼😼
Hebat Bukan?
#artismalaysia #fun #sleeping #sleepingbeauty #funnyvideos
Tq @ridzokumura sebab sentiasa menjaga kecantikan rambut saya supaya sentiasa sihat dan cantik.. . . Uols kalau nak ubah imej ke, potong, treatment, colour, rebonding etc.. Semua ada.. Lelaki perempuan boleh buat. Hairstylist lelaki dan perempuan.. Bilik muslimah juga ada di sediakan ... Tq @ridzokumura sebab sentiasa menjaga kecantikan rambut saya supaya sentiasa sihat dan cantik.. .
.
Uols kalau nak ubah imej ke, potong, treatment, colour, rebonding etc.. Semua ada.. Lelaki perempuan boleh buat.
Hairstylist lelaki dan perempuan.. Bilik muslimah juga ada di sediakan untuk mereka yang berhijab dan VIP.. Harga orang kebanyakan je walaupun tempat dan service 5⭐
.
.
Jom cantikkan rambut uols di salon @ridzokumura
@ridzokumura
@ridzokumura .
.
Hebat Bukan?
#artismalaysia #hairstyle2018 #hairtreatment #haircolor #haircut #salon #rambutsihat #rambut #subangjaya #johorbahru #malaysia
Read more
Selamat tidur uols.. Moga Allah panjangkan usia kita untuk kita perbaiki kesalahan kita dan menjadi lebih baik dari semalam.. 😴😴😴😴 Hebat Bukan? #artismalaysia #goodnight #doayangbaikbaik #panjangumur Selamat tidur uols.. Moga Allah panjangkan usia kita untuk kita perbaiki kesalahan kita dan menjadi lebih baik dari semalam.. 😴😴😴😴
Hebat Bukan?
#artismalaysia #goodnight #doayangbaikbaik #panjangumur
Hi uols . . Di sini saya ingin menyampaikan PESANAN dari kakak kesayangan saya Seniwati @ibu_maimunah .. . . Beliau mengucapkan berbanyak TERIMA KASIH kepada semua yang menghulurkan bantuan dari segi WANG RINGGIT, TENAGA dan DOA. Hanya Allah sahaja yang akan memberi ganjaran ... Hi uols 😘
.
.
Di sini saya ingin menyampaikan PESANAN dari kakak kesayangan saya Seniwati @ibu_maimunah ..
.
.
Beliau mengucapkan berbanyak TERIMA KASIH kepada semua yang menghulurkan bantuan dari segi WANG RINGGIT, TENAGA dan DOA.
Hanya Allah sahaja yang akan memberi ganjaran buat kalian semua...
.
.
Beliau juga turut kalian doakan buat beliau untuk Allah makbulkan pertolongan RUMAH yang akan di sumbangkan oleh pihak KERAJAAN SELANGOR selewatnya hujung tahun 2018 di samping bantuan perubatan dan kerja seni beliau kerana beliau banyak menyumbang bakat besar beliau di dalam kerja seni tanahair. .
Yang lama jangan sekali di lupakan kerana tiada yang lama, tiada yang baru... .
.

Doakan yang baik -baik, semoga ia juga akan berbalik kepada kita.. Aamiin.
#artismalaysia #pelakon #actress #doa #doayangbaikbaik #allahtaktidur #allahmahapenyayang #kasihsayang #mother #legend
Read more

Loading...