Juliusaspman Instagram Photos and Videos

Loading...


juliusaspman Julius @juliusaspman mentions
Followers: 6,429
Following: 1,295
Total Comments: 0
Total Likes: 0

GOD JUL!! -24 grader var det igår och jag tänkte att det borde se coolt ut om man fyller en termos med kokande vatten, tar sitt nya svindyra ledljussystem och filmar i asmycket slowmotion i motljus när man kastar det kokande vattnet ut i 24 minusgrader! . . . . . . . . . . #slowmotion ... GOD JUL!!
-24 grader var det igår och jag tänkte att det borde se coolt ut om man fyller en termos med kokande vatten, tar sitt nya svindyra ledljussystem och filmar i asmycket slowmotion i motljus när man kastar det kokande vattnet ut i 24 minusgrader!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#slowmotion #lensbible
#sweden #cold #science #sverige #sonyfs5 #christmas #hotwater @lensbible @juliusaspmanmedia
Read more
Loading...
FILMTIME!<span class="emoji emoji1f3a5"></span> - Långt från allt, i minus 30° Länk i bion! I samma stund som jag blev trött på höstmörkret, ...
Media Removed
FILMTIME! - Långt från allt, i minus 30° Länk i bion! I samma stund som jag blev trött på höstmörkret, regnet, de korta dagarna och frånvaron av snön fick jag ett redigeringsrus. Jag hittade klippen från en kall fjälltur i Grövelsjön från i vintras, och drömde mig bort några redigeringsnätter. ... FILMTIME!🎥 - Långt från allt, i minus 30°
Länk i bion!
I samma stund som jag blev trött på höstmörkret, regnet, de korta dagarna och frånvaron av snön fick jag ett redigeringsrus. Jag hittade klippen från en kall fjälltur i Grövelsjön från i vintras, och drömde mig bort några redigeringsnätter. Plötsligt var denna filmen färdig.
Den gör sig bäst med full HD, bra ljudkvalité och en lugn själ.
.
.
.
.
.
.
.
.
#Visitsweden #visitdalarna #grövelsjön
#stf #hänvlingen #hävlingsstugorna #Exploreyourbackyard @juliusaspmanmedia #exploredalarna @stfturist @stfgrovelsjon @experience_grovelsjon @amandafast
Read more
Nu är det 5 minuter kvar av fars dag. Så här kommer det. Till Hans Nordström, min far. Jag har sagt ...
Media Removed
Nu är det 5 minuter kvar av fars dag. Så här kommer det. Till Hans Nordström, min far. Jag har sagt det förr, men jag säger det igen. Tack far, för att du har visat för mig hur man kan och bör vara med folk. Inte minst inom ditt jobb som personlig assistent åt Conny. Din enkla och odömande sociala ... Nu är det 5 minuter kvar av fars dag. Så här kommer det.
Till Hans Nordström, min far.

Jag har sagt det förr, men jag säger det igen.
Tack far, för att du har visat för mig hur man kan och bör vara med folk.
Inte minst inom ditt jobb som personlig assistent åt Conny.
Din enkla och odömande sociala förmåga har följt oss, dina barn. Sedan du satte oss på rullbandet i kassan på Ica när vi var ett äpple höga.
När jag kommer i en knepig situation och inte riktigt vet vad som är rätt så brukar jag tänka – vad skulle pappa ha gjort. Och så gör jag det. Och i de absolut flesta fallen så blir det rätt.
Jag har under en lång tid betraktat dig, hela mitt liv. Och det spelar fan ingen roll vem det är som frågar, om någon ber dig om hjälp så släpper du det då håller på med och ser till att problemet blir löst. Det är så jävla fint. Och det tar jag med mig. Du är, och förblir av den bästa sorten.

Att din lathet har gjort dig till en uppfinnarjocke utan gränser gör inte saken värre. Även om det ibland går en på nerverna.
Du får lova att skriva en bruksanvisning i ditt testamente, på hur alla dina uppfinningar och molijoxer i huset fungerar.

På samma sätt som det glöder i dina ögon när du har tillbringat en hel natt i källaren för att du har fått en idé på en pryl du vill bygga, och på breeeed värmländska lite osammanhängande förklarar idén för en morgontrött Julius dagen därpå.
Samma glöd finns i mina ögon när jag har fått en idé om en film och suttit uppe en hel natt med ett redigeringsrus och skapat, med mina verktyg. Det slår mig att jag har fått min kreativet från dig, som idag är en stor anledning till att jag kunnat försörja mig som egenföretagande filmare och fotograf i 7 år.
Så tack Far, för allt du har visat mig, hur man kan göra, om man bara vill.
Delar av dig finns i mig, tills jag inte finns mer, och då finns de mest troligt överförda i dina kommande barnbarn.
Kram och tack.
/Din son Julius
Read more
Idag är det exakt ett år sedan jag träffade dig för första gången, med ett tafatt handslag på magasinet ...
Media Removed
Idag är det exakt ett år sedan jag träffade dig för första gången, med ett tafatt handslag på magasinet i Falun. Du drev in i mitt liv som ett yrväder, och har blåst mig av stolen sedan dag 1. Jag föll pladask. Tack @amandafast för allt du ger mig. Jag älskar dig Idag är det exakt ett år sedan jag träffade dig för första gången, med ett tafatt handslag på magasinet i Falun. Du drev in i mitt liv som ett yrväder, och har blåst mig av stolen sedan dag 1. Jag föll pladask. Tack @amandafast för allt du ger mig. Jag älskar dig
Igår knöt jag ihop påsen för den längsta badsäsongen i mannaminne! Första badet 15 april, när sista ...
Media Removed
Igår knöt jag ihop påsen för den längsta badsäsongen i mannaminne! Första badet 15 april, när sista snön försvann och sista badet 30 oktober när första snön kom. Nu plockar jag fram långkalsongerna och lägger ner badbyxorna. Välkommen vintern, du har varit saknad. #visitorsa #mittorsa ... Igår knöt jag ihop påsen för den längsta badsäsongen i mannaminne!
Första badet 15 april, när sista snön försvann och sista badet 30 oktober när första snön kom.
Nu plockar jag fram långkalsongerna och lägger ner badbyxorna.
Välkommen vintern, du har varit saknad.
#visitorsa #mittorsa #manångraraldrigettbad
📽️ @amandafast
Read more
Filmtime! Link in bio! Kort version: Jag har inte känt filmskaparsug på typ ett år, men för några helger sedan gjorde jag det. Här är en film från den helgen. Lång version: Jag har haft en svacka när det gäller mitt filmskapande. Kanske har jag drabbats av det som många varnade mig för, ... Filmtime! Link in bio!

Kort version: Jag har inte känt filmskaparsug på typ ett år, men för några helger sedan gjorde jag det. Här är en film från den helgen.

Lång version:
Jag har haft en svacka när det gäller mitt filmskapande. Kanske har jag drabbats av det som många varnade mig för, att man inte ska göra sin hobby till sitt jobb. För då försvinner glöden.
Sist jag kände ett riktigt ihållande redigeringsrus, som jag älskar så mycket, var minst ett år sedan.

Det är många gånger jag har fått ett kreativt påslag och hög puls, tusen idéer i huvudet, vet exakt hur jag ska gå till väga för att gestalta min känsla i kroppen med filmskapandet som pensel. Men sen är det som att det kreativa påslaget plötsligt försvinner och jag tappar lusten. Det blev inte lika snyggt som jag hade tänkt mig, effekten av den övergången var inte så bra som jag trodde, färgerna blev inte som jag hade föreställt mig etc.
MEN! För några helger sedan var jag i Tänndalen med tre favoriter, en av mina bästa vänner @mattiasgothberg min flickvän @amandafast och hunden Freja.
Jag fick ett meddelande från marknadsansvarig i @itanndalen som sa ” Du julius, färgerna på löven är brutalt oranga nu och ni borde komma hit och spela in reklamfilmsmaterial till oss”. Eftersom jag gillar både honom, Tänndalen och oranga löv så var saken klar.
Under helgens gång så kände jag just det där, som det var så längesen jag kände, ett enormt kreativt påslag som höll i sig under hela helgen.
Detta resulterade i en 16 minuter lång vlogg som finns att tillgå, här och nu. Så om du har tiden får du gärna se den och skriv gärna vad du tycker i kommentarsfältet.
Hur som helst är jag jävligt glad att vi tog oss iväg och att jag återigen hittade min filmskaparglöd. Jag hoppas innerligt att jag ska få behålla den ett längre tag framöver.
Puss på er <3
PS, för bästa upplevelse rekommenderar jag HD, bra ljud och en rofylld själ.
@JuliusAspmanMedia @VisitSweden #Visitsweden #Exploreyourbackyard #tänndalen #visithärjedalen #härligahärjedalen
Read more
Loading...
Kyla, klarhet, färgbomb, äpplen, tända brasa, mörker, förväntan, vintertid, bastu, frost, kalla ...
Media Removed
Kyla, klarhet, färgbomb, äpplen, tända brasa, mörker, förväntan, vintertid, bastu, frost, kalla fötter, bär, svamp och gula löv. Jag älskar hösten. . . . . . . . . #visitdalarna #orsa #orsasjön #visitsweden Kyla, klarhet, färgbomb, äpplen, tända brasa, mörker, förväntan, vintertid, bastu, frost, kalla fötter, bär, svamp och gula löv.
Jag älskar hösten. .
.
.
.
.
.
.
.
#visitdalarna #orsa #orsasjön #visitsweden
God morgon. Igår kväll var jag med om en nästan utomkroppslig upplevelse. Det starkaste och mest ...
Media Removed
God morgon. Igår kväll var jag med om en nästan utomkroppslig upplevelse. Det starkaste och mest dansanta norrsken jag har sett i Orsa ägde rum. Och det fick mig att stå och skrika och hoppa på bron när kamerorna jobbade. Och jag insåg att det skulle bli höjdarbilder. Den känslan slår typ allt. ... God morgon. Igår kväll var jag med om en nästan utomkroppslig upplevelse. Det starkaste och mest dansanta norrsken jag har sett i Orsa ägde rum. Och det fick mig att stå och skrika och hoppa på bron när kamerorna jobbade. Och jag insåg att det skulle bli höjdarbilder. Den känslan slår typ allt. Det är såna här gånger jag inser att jag har världens bästa yrke och att jag är så jävla lycklig. I en härlig blandning. Tack livet, för det.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#norrsken #orsa #visitdalarna #visitorsa #aurora #auroraboralis #northernlight #visitsweden #dtläsarbild #smhiväder
Read more
Loading...
I morse väckte @amandafast mig kl 06.03 och bad mig titta ut genom sovrumsfönstret i vårt, sedan i förrgår nya hus. Höstdimma över Orsasjön blandades med det oranga skenet från solen som kröp över horisonten. 06.17 var drönaren uppe i luften och fångade alltsammans på film. Här är några ... I morse väckte @amandafast mig kl 06.03 och bad mig titta ut genom sovrumsfönstret i vårt, sedan i förrgår nya hus.
Höstdimma över Orsasjön blandades med det oranga skenet från solen som kröp över horisonten.
06.17 var drönaren uppe i luften och fångade alltsammans på film. Här är några sekvenser från det.
Fan, va fint det är här i Dalarna.
Ljud på! 🔊
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#visitsweden
#visitdalarna #bonäs #visitmora
#Rastadrönaren @visitdalarnasweden
@visitsweden
#mavicpro #juliusaspmanmedia #ExpeditionRobinsonBonäs
Read more
Tack norra Sverige, som människor så många gånger glömmer bort, it's a shame. Tack för att du påminner ...
Media Removed
Tack norra Sverige, som människor så många gånger glömmer bort, it's a shame. Tack för att du påminner mig om vad jag ska prioritera i livet. Utsikt, frisk luft, höjdmeter, lugn, bastu, god mat, trevliga samtal, trevliga människor och i detta fall bra musik. I helgen fick jag nämligen äran ... Tack norra Sverige, som människor så många gånger glömmer bort, it's a shame.
Tack för att du påminner mig om vad jag ska prioritera i livet. Utsikt, frisk luft, höjdmeter, lugn, bastu, god mat, trevliga samtal, trevliga människor och i detta fall bra musik.
I helgen fick jag nämligen äran att filma världens kanske vackrast belägna festival @saltofolk . Med kanske världens bästa sällskap @amandafast. Tack för det.
Nu sitter jag på ett tåg på väg till Bohuslän för att vara med på mina brorsbarns första lajv, ett fantasylajv. Min karaktär heter Justuz den väldige och mitt uppdrag är att skydda mina brorsbarn!
Puss på er
#visitsweden #exploreyourbackyard #saltofolk #saltoluokta @stfturist #stf
Read more
En bättre arbetsmiljö med ett bättre sällskap på en bättre festival @saltofolk #visitsweden ...
Media Removed
En bättre arbetsmiljö med ett bättre sällskap på en bättre festival @saltofolk #visitsweden #stf #oneplus #shotononeplus En bättre arbetsmiljö med ett bättre sällskap på en bättre festival @saltofolk
#visitsweden #stf #oneplus #shotononeplus
Igår kommer jag minnas länge. <span class="emoji emoji2764"></span>️
Media Removed
Igår kommer jag minnas länge. Igår kommer jag minnas länge. ❤️
Loading...
Firar ingenting i Frankrike med @adamedmera Firar ingenting i Frankrike med @adamedmera
Mors dag var i söndags. Här är hon. Min superkvinna, min förebild, min jord, min filosofkompis, ...
Media Removed
Mors dag var i söndags. Här är hon. Min superkvinna, min förebild, min jord, min filosofkompis, min lagamat-kompis, min gåiskogenutanmål-kompis. Men framförallt så är du min mor, Mona Aspman. När jag var liten blev jag arg för att du inte lät oss äta på Mc Donalds, för att det alltid var ... Mors dag var i söndags.
Här är hon. Min superkvinna, min förebild, min jord, min filosofkompis, min lagamat-kompis, min gåiskogenutanmål-kompis.
Men framförallt så är du min mor, Mona Aspman.
När jag var liten blev jag arg för att du inte lät oss äta på Mc Donalds, för att det alltid var gröna prickar (hemmaodlade örter) i maten, för att jag aldrig fick ha köpebröd med mig på utedagarna i skolan, aldrig fick åka till Kanarieöarna, för att jag aldrig fick ”vanlig frukt” med mig till fruktstunderna, utan fick nöja mig med hemmaodlad kolrot och morot, och för att vi bara fick 20kr på Orsayrorna när mina kompisar fick 50kr.

Det måste ha varit frustrerande att vi blev arga. För antagligen hade du i sikte, att vi en dag skulle lära oss uppskatta det. Tålamod, det har du alltid haft.
Idag äter jag inte på Mc Donalds, odlar själv gröna prickar i köksfönstret, uppskattar hemmagjort bröd mer än köpt och låter inte pengar få för hög prio.

Både du och far har låtit oss barn leva som vi vill, utan hårda pekpinnar eller för lite uppmärksamhet. Fritt fram med er som säkerhetsnät, på avstånd.
Jag minns att jag grät i tystnad när jag råkade höra en kväll när jag var ca 5 år, att du och pappa bestämde er för att ni båda skulle arbeta. Detta betydde att jag inte längre skulle få ha en förälder hemma med mig hela tiden.
När jag började skolan och insåg att mina klasskompisars föräldrar jobbade heltid så förstod jag hur lyxigt jag hade haft det, med en av er, alltid vid min sida åren innan skolan började.
Jag är väldigt glad över att ni alltid har prioriterat kärlek och närhet före pengar och Big Macs.
Att detta kommer några dagar efter mors dag spelar fan ingen roll, för varje dag är din dag mor.
Jag är dig evigt tacksam för att du har burit mig under min uppväxt, både fysiskt och mentalt, nu är det min tur ge tillbaka. Och jag ska fan bära dig tills döden skiljer oss åt.
Tack
/Din son Julius.
#morsdag #superkvinna #orsa #dalarna #orsadräkt (Bilderna på mig och mor är tagna av @hillaaspman )
Read more
Jag mår så jävla bra på våra prestigelösa små utflykter några stenkast från vardagen. #exploreyourbackyard ...
Media Removed
Jag mår så jävla bra på våra prestigelösa små utflykter några stenkast från vardagen. #exploreyourbackyard #visitdalarna #visitsweden #ärtknubben #bjurs #dalarna #visitsweden #kaffesull Jag mår så jävla bra på våra prestigelösa små utflykter några stenkast från vardagen.
#exploreyourbackyard #visitdalarna #visitsweden #ärtknubben #bjurs #dalarna #visitsweden #kaffesull
Loading...
Igår kväll gick jag och @amandafast på en promenad med hunden. Det låg en tät dimma, den fick mig att ...
Media Removed
Igår kväll gick jag och @amandafast på en promenad med hunden. Det låg en tät dimma, den fick mig att trycka på REC. Det var länge sedan jag kände ett spontant kreativt påslag, och utnyttjade det. Det var skönt. Kram Ljud på Igår kväll gick jag och @amandafast på en promenad med hunden. Det låg en tät dimma, den fick mig att trycka på REC.
Det var länge sedan jag kände ett spontant kreativt påslag, och utnyttjade det. Det var skönt. Kram
Ljud på 🔊
Vemodigt kontemplerandes på tåget på vägen hem från #Riksgränsen slår det mig, när jag tittar igenom ...
Media Removed
Vemodigt kontemplerandes på tåget på vägen hem från #Riksgränsen slår det mig, när jag tittar igenom bilderna, varvat med det majestätiska landskap som swishar förbi utanför tågfönstret, hur jävla bra jag haft det under dessa dagar. Jag tror inte ni förstår hur mycket det betyder, att ... Vemodigt kontemplerandes på tåget på vägen hem från #Riksgränsen slår det mig, när jag tittar igenom bilderna, varvat med det majestätiska landskap som swishar förbi utanför tågfönstret, hur jävla bra jag haft det under dessa dagar.

Jag tror inte ni förstår hur mycket det betyder, att få fylla en plats i denna fantastiska livsstil trots att jag, pga av skador inte kan åka på den nivå och mängd jag önskar.

Det är en ynnest att få välkomnas och få förtroendet att jobba som speaker på denna tävling. Det är så jävla kul att få prata ner dessa duktiga åkare och få sitta och ordbajsa med @felixlundin
Jag vill rikta ett stort tack till alla som gjort att jag svävat runt i tre dagar, på rosa moln, trots frånvaro av sömn. Det var mäktigt att sitta i goda vänners lag och se solen smyga upp bakom horisonten och sedan knata hem i ljummen morgonluft för att somna 07.30 i morse, det slog mig då, hur bra jag har det.
Tack!
Nu blir det sommar.
Read more
04.48 #riksgränsen
Media Removed
04.48 #riksgränsen 04.48
#riksgränsen
Loading...
Dag 1 på #sbmc18 här i Riksgränsen är inställt pga. Dåligt väder. Men vad gör väl det när man har ett EMINENT produktionsteam att fördriva tiden med. Obs! Ljud på ! (Jävligt bra ljuseffekter) . #wizardofriksgränsen #stopmotion @marcus_ahlstrom @emilgoodwood Dag 1 på #sbmc18 här i Riksgränsen är inställt pga. Dåligt väder. Men vad gör väl det när man har ett EMINENT produktionsteam att fördriva tiden med.
Obs! Ljud på ! 🔊 (Jävligt bra ljuseffekter)
. #wizardofriksgränsen #stopmotion @marcus_ahlstrom @emilgoodwood
Jag blev så jävla peppad när jag kom på att jag ska hoppa på ett tåg på torsdag för att skapa minnen med ...
Media Removed
Jag blev så jävla peppad när jag kom på att jag ska hoppa på ett tåg på torsdag för att skapa minnen med @jeppenator och @felixlundin, att jag inte kunde låta bli att gå in i Photoshop och göra en dålig ihopklippning av oss tre och alla band som kommer spela på @aresessions i helgen! Vilka ska dit?? ... Jag blev så jävla peppad när jag kom på att jag ska hoppa på ett tåg på torsdag för att skapa minnen med @jeppenator och @felixlundin, att jag inte kunde låta bli att gå in i Photoshop och göra en dålig ihopklippning av oss tre och alla band som kommer spela på @aresessions i helgen!
Vilka ska dit?? #aresessions
Read more
Årets första! <span class="emoji emoji2714"></span>️ 15 April och sommaren i Orsa fortsätter! #åretsförstabad #orsa #Dalarna #sweden ...
Media Removed
Årets första! ️ 15 April och sommaren i Orsa fortsätter! #åretsförstabad #orsa #Dalarna #sweden #visitdalarna #visitorsa #bad #swim #naked #minresaräknas #cykelbron : @hillaaspman Årets första! ✔️ 15 April och sommaren i Orsa fortsätter! #åretsförstabad #orsa #Dalarna #sweden #visitdalarna #visitorsa #bad #swim #naked #minresaräknas #cykelbron 📷: @hillaaspman
Sommaren har kommit till Orsaskogen! ️🕶️ Ljud på! #säljernaketfortfarande ? #Orsa #bigbaby #vårresaräknas #skatevasan2019 #beach2019 #sommar #Orsa #crosscountryskiing #dalarna #sweden #naked #goals #visitsweden #visitdalarna #summerinsweden Sommaren har kommit till Orsaskogen! ☀️🕶️
Ljud på! 🔊
#säljernaketfortfarande ? #Orsa #bigbaby #vårresaräknas #skatevasan2019 #beach2019 #sommar #Orsa #crosscountryskiing #dalarna #sweden #naked #goals #visitsweden #visitdalarna #summerinsweden
Jädrar hörni! Vilket brutal gehör jag fick för min födelsedagsönskan om att ni skulle skriva ert ...
Media Removed
Jädrar hörni! Vilket brutal gehör jag fick för min födelsedagsönskan om att ni skulle skriva ert bästa minne med eller av mig. Jag har skrattat och gråtit om vartannat när jag har läst. Det var verkligen värdefullt och jag insåg hur många extremt fina människor jag har runt mig och alla upplevelser ... Jädrar hörni! Vilket brutal gehör jag fick för min födelsedagsönskan om att ni skulle skriva ert bästa minne med eller av mig.
Jag har skrattat och gråtit om vartannat när jag har läst. Det var verkligen värdefullt och jag insåg hur många extremt fina människor jag har runt mig och alla upplevelser jag har delat med dem. Jag rekommenderar alla att önska samma sak, det är mer värt än många prylar.
Alltsammans ska jag skriva in i en bok för att ha som minne.
Starten som tjugosjuåring kunde inte bli bättre.
Tack igen alla <3
Read more
Ikväll var jag ett vilddjur 🦖🐊🐆🦁. Jag svängde av från längdspåret och älgade ut på den öppna myren ...
Media Removed
Ikväll var jag ett vilddjur 🦖🐊🐆🦁. Jag svängde av från längdspåret och älgade ut på den öppna myren i full kareta. Fullmånens sken fick mig att känna odödlig otrötthet. Tack #Koppången Ikväll var jag ett vilddjur 🦖🐊🐆🦁. Jag svängde av från längdspåret och älgade ut på den öppna myren i full kareta. Fullmånens sken fick mig att känna odödlig otrötthet. Tack #Koppången
OBS! Jag fyller år idag och jag önskar mig att du skriver ditt bästa minne med/av mig. Här eller i DM. Så ...
Media Removed
OBS! Jag fyller år idag och jag önskar mig att du skriver ditt bästa minne med/av mig. Här eller i DM. Så ska jag skriva ner allt i en bok och spara tills jag blir gammal och senil, för att ha som minne av mina glada dagar och goda vänner. Puss!OBS! Jag fyller år idag och jag önskar mig att du skriver ditt bästa minne med/av mig. Här eller i DM.
Så ska jag skriva ner allt i en bok och spara tills jag blir gammal och senil, för att ha som minne av mina glada dagar och goda vänner. Puss!❤️
I @klappenski för inspelning av Kläppenliv säsong 2 och soldyrkaren @magnusnoppa visar upp sina ...
Media Removed
I @klappenski för inspelning av Kläppenliv säsong 2 och soldyrkaren @magnusnoppa visar upp sina favoriter, svintidig soluppgång och manchester! Obs! foto taget 07.02 :Noppa I @klappenski för inspelning av Kläppenliv säsong 2 och soldyrkaren @magnusnoppa visar upp sina favoriter, svintidig soluppgång och manchester!
Obs! foto taget 07.02 📷:Noppa
OBS! Du MÅSTE swipea till nästa bild! <span class="emoji emoji27a1"></span>️ Sminkad av @elecktracm
Media Removed
OBS! Du MÅSTE swipea till nästa bild! ️ Sminkad av @elecktracm OBS! Du MÅSTE swipea till nästa bild! ➡️
Sminkad av @elecktracm
Kanske inte tusen. Men det känns som tusen. Så många gånger jag har stått såhär, med den här packningen. ...
Media Removed
Kanske inte tusen. Men det känns som tusen. Så många gånger jag har stått såhär, med den här packningen. För få kalsonger, återanvända strumpor, jättemycket kamerautrustning och den lite för välfyllda plocksalladen, som jag kommer tröttna på efter fyra femtedelar men tvinga i mig hela ... Kanske inte tusen.
Men det känns som tusen.
Så många gånger jag har stått såhär, med den här packningen. För få kalsonger, återanvända strumpor, jättemycket kamerautrustning och den lite för välfyllda plocksalladen, som jag kommer tröttna på efter fyra femtedelar men tvinga i mig hela av ändå. För man slänger inte mat.
Och mitt kolsyrade vatten.

Den här bilden för mig, kommer gestalta mitt arbetsliv, som det startade för sju år sedan när jag utan en aning om vad det skulle ge mig, slängde mig ut i arbetsmarknaden inom film och foto. Som har givit mig möjligheten att sväva fritt mellan frilansjobb som filmare och fotograf och mellan att jobba såinnihelvete mycket och vara ledig i flera månaders tid för att kunna uppskatta ledig tid.
För 3 dagar sedan stod jag på 3300m höjd i Schweiz och filmade min bästa kompis och mig när vi åkte skidor, Idag gjorde jag ett jobb där jag filmade glada återförsäljare till ett apotek.
Jag drivs, trivs och mår av detta liv. Både bra och mindre bra.
Men tacksam för att det finns, det är jag.
Hej så länge
Read more

Loading...