Lulueixx1203._.exo Instagram Photos and Videos

lulueixx1203._.exo Miss Marchocholate 。! °_° @ mentions
Followers: 1,706
Following: 4,707
Total Comments: 0
Total Likes: 0

By @kcolly_rm89_bvrc_rm45 First Giveaway Done ! Now kita buat lagi 1 Giveaway .. First : Untuk ...
Media Removed
By @kcolly_rm89_bvrc_rm45 First Giveaway Done ! Now kita buat lagi 1 Giveaway .. First : Untuk follower yg ke 2k soon.. Second : Give away sempena 2k follower Soon.. Nak join ?? Gift comfirm lagi gempakk dari sebelum ni..... Boleh repost ikot suka hati berapa kali pon.. GIVEAWAY TIMING ... By @kcolly_rm89_bvrc_rm45 First Giveaway Done !
Now kita buat lagi 1 Giveaway .. First : Untuk follower yg ke 2k soon..
Second : Give away sempena 2k follower Soon.. Nak join ?? Gift comfirm lagi gempakk dari sebelum ni.....
Boleh repost ikot suka hati berapa kali pon.. GIVEAWAY TIMING !! Hey! Lets join our contest @kcolly_rm89_bvrc_rm45 .
There will be 2 winner.
Contest valid until we have a 2k follower T&c
1) MUST follow @kcolly_rm89_bvrc_rm45
2) like this picture
3) Repost/printscreen this picture with caption on your instagram account
4) tag our ig @kcolly_rm89_bvrc_rm45
5) dont't forget hastag us #kcollyrm89bvrcrm45
6) tag your 5 friends
7) kindly public your instagram profile.
Winner will be selected randomly . You have big chance to win! Good luck everyone!
P/S : who skip this t&c, their contest will be not valid
Tags : @safirahjabar , @syimaaaa_ , @ayshaamalyn , @sitimasyitah , @sakinakina._

#kcollyrm89bvrcrm45 #tagandwin #giveawaymalaysia #giveawayigshop #emilayeggarbutin #eyebrowminiclass #iggiveaway #contestgiveaway #repostandwin #sayajual #giveaways
Read more
By @kcolly_rm89_bvrc_rm45 First Giveaway Done ! Now kita buat lagi 1 Giveaway .. First : Untuk ...
Media Removed
By @kcolly_rm89_bvrc_rm45 First Giveaway Done ! Now kita buat lagi 1 Giveaway .. First : Untuk follower yg ke 2k soon.. Second : Give away sempena 2k follower Soon.. Nak join ?? Gift comfirm lagi gempakk dari sebelum ni..... Boleh repost ikot suka hati berapa kali pon.. GIVEAWAY TIMING ... By @kcolly_rm89_bvrc_rm45 First Giveaway Done !
Now kita buat lagi 1 Giveaway .. First : Untuk follower yg ke 2k soon..
Second : Give away sempena 2k follower Soon.. Nak join ?? Gift comfirm lagi gempakk dari sebelum ni.....
Boleh repost ikot suka hati berapa kali pon.. GIVEAWAY TIMING !! Hey! Lets join our contest @kcolly_rm89_bvrc_rm45 .
There will be 2 winner.
Contest valid until we have a 2k follower T&c
1) MUST follow @kcolly_rm89_bvrc_rm45
2) like this picture
3) Repost/printscreen this picture with caption on your instagram account
4) tag our ig @kcolly_rm89_bvrc_rm45
5) dont't forget hastag us #kcollyrm89bvrcrm45
6) tag your 5 friends
7) kindly public your instagram profile.
Winner will be selected randomly . You have big chance to win! Good luck everyone!
P/S : who skip this t&c, their contest will be not valid
Tags : @safirahjabar , @syimaaaa_ , @ayshaamalyn , @sitimasyitah , @sakinakina
#kcollyrm89bvrcrm45 #tagandwin #giveawaymalaysia #giveawayigshop #emilayeggarbutin #eyebrowminiclass #iggiveaway #contestgiveaway #repostandwin #sayajual #giveaways
Read more
Luhan N Baekhyun :) #MissyOuLuhan #Lulue #saranghaeyO #StayStrOngLuhan #WeAlwaysSuppOrtYou ...
Media Removed
Luhan N Baekhyun :) #MissyOuLuhan #Lulue #saranghaeyO #StayStrOngLuhan #WeAlwaysSuppOrtYou ^_^ #EXO #12Prince Luhan N Baekhyun :) #MissyOuLuhan #Lulue #saranghaeyO #StayStrOngLuhan #WeAlwaysSuppOrtYou ^_^ #EXO #12Prince
I want to win this giveaway .. ! #julia_kpop_shopfirstga #exogiveaway
Media Removed
I want to win this giveaway .. ! #julia_kpop_shopfirstga #exogiveaway I want to win this giveaway .. ! #julia_kpop_shopfirstga #exogiveaway
In Shaa Allah bleyh mnang .. !。by @elbushie_shop Macam mana nak join? 1. Follow IG @elbushie_shop 2. ...
Media Removed
In Shaa Allah bleyh mnang .. !。by @elbushie_shop Macam mana nak join? 1. Follow IG @elbushie_shop 2. Repost gambar ini di instagram uolls 3. Tag 5 rakan instagram uolls dan pastikan IG uolls PUBLIC 4. Tag @elbushie_shop dan hashtag #giveawaybyelbushieshop #giveawaymalaysia 5. ... In Shaa Allah bleyh mnang .. !。by @elbushie_shop

Macam mana nak join?

1. Follow IG @elbushie_shop
2. Repost gambar ini di instagram uolls
3. Tag 5 rakan instagram uolls dan pastikan IG uolls PUBLIC
4. Tag @elbushie_shop dan hashtag #giveawaybyelbushieshop #giveawaymalaysia
5. Comment DONE di gambar ini bila siap repost

TERMA & SYARAT:-
1. Semua user IG boleh join (warganegara MALAYSIA sahaja)
2. Pemenang akan dipilih berdasarkan kaedah CABUTAN BERTUAH, bukan dari segi like terbanyak
3. Semakin banyak uolls repost, semakin cerah peluang uolls untuk menang (max 3 repost)
4. Lepas repost, tunggu saya like post uolls tau, kalau saya dah like itu bermaksud saya dah tulis nama uolls untuk cabutan bertuah
5. Giveaway akan tamat apabila followers mencecah 2k
.
The prize is exo or got7 sweater, uolls boleh pilih random sama ada nak yang exo atau got7 .

Good luck uolls, fightinggg!

@elbushie_shop
@elbushie_shop
@elbushie_shop
@elbushie_shop

#giveawaybyelbushieshop #giveawaymalaysia
Read more
In Shaa Allah bleyh mnang .. !。by @elbushie_shop Macam mana nak join? 1. Follow IG @elbushie_shop 2. ...
Media Removed
In Shaa Allah bleyh mnang .. !。by @elbushie_shop Macam mana nak join? 1. Follow IG @elbushie_shop 2. Repost gambar ini di instagram uolls 3. Tag 5 rakan instagram uolls dan pastikan IG uolls PUBLIC 4. Tag @elbushie_shop dan hashtag #giveawaybyelbushieshop #giveawaymalaysia 5. ... In Shaa Allah bleyh mnang .. !。by @elbushie_shop

Macam mana nak join?

1. Follow IG @elbushie_shop
2. Repost gambar ini di instagram uolls
3. Tag 5 rakan instagram uolls dan pastikan IG uolls PUBLIC
4. Tag @elbushie_shop dan hashtag #giveawaybyelbushieshop #giveawaymalaysia
5. Comment DONE di gambar ini bila siap repost

TERMA & SYARAT:-
1. Semua user IG boleh join (warganegara MALAYSIA sahaja)
2. Pemenang akan dipilih berdasarkan kaedah CABUTAN BERTUAH, bukan dari segi like terbanyak
3. Semakin banyak uolls repost, semakin cerah peluang uolls untuk menang (max 3 repost)
4. Lepas repost, tunggu saya like post uolls tau, kalau saya dah like itu bermaksud saya dah tulis nama uolls untuk cabutan bertuah
5. Giveaway akan tamat apabila followers mencecah 2k
.
The prize is exo or got7 sweater, uolls boleh pilih random sama ada nak yang exo atau got7 .

Good luck uolls, fightinggg!

@elbushie_shop
@elbushie_shop
@elbushie_shop
@elbushie_shop

#giveawaybyelbushieshop #giveawaymalaysia
Read more
Wolf T-Shirt .. Size S ^^ 。! #kpopgiveaway #kpop #giveaway #exogiveaway
Media Removed
Wolf T-Shirt .. Size S ^^ 。! #kpopgiveaway #kpop #giveaway #exogiveaway Wolf T-Shirt .. Size S ^^ 。! #kpopgiveaway #kpop #giveaway #exogiveaway
In Shaa Allah bleyh mnang .. !。by @elbushie_shop Macam mana nak join? 1. Follow IG @elbushie_shop 2. ...
Media Removed
In Shaa Allah bleyh mnang .. !。by @elbushie_shop Macam mana nak join? 1. Follow IG @elbushie_shop 2. Repost gambar ini di instagram uolls 3. Tag 5 rakan instagram uolls dan pastikan IG uolls PUBLIC 4. Tag @elbushie_shop dan hashtag #giveawaybyelbushieshop #giveawaymalaysia 5. ... In Shaa Allah bleyh mnang .. !。by @elbushie_shop

Macam mana nak join?

1. Follow IG @elbushie_shop
2. Repost gambar ini di instagram uolls
3. Tag 5 rakan instagram uolls dan pastikan IG uolls PUBLIC
4. Tag @elbushie_shop dan hashtag #giveawaybyelbushieshop #giveawaymalaysia
5. Comment DONE di gambar ini bila siap repost

TERMA & SYARAT:-
1. Semua user IG boleh join (warganegara MALAYSIA sahaja)
2. Pemenang akan dipilih berdasarkan kaedah CABUTAN BERTUAH, bukan dari segi like terbanyak
3. Semakin banyak uolls repost, semakin cerah peluang uolls untuk menang (max 3 repost)
4. Lepas repost, tunggu saya like post uolls tau, kalau saya dah like itu bermaksud saya dah tulis nama uolls untuk cabutan bertuah
5. Giveaway akan tamat apabila followers mencecah 2k
.
The prize is exo or got7 sweater, uolls boleh pilih random sama ada nak yang exo atau got7 .

Good luck uolls, fightinggg!

@elbushie_shop
@elbushie_shop
@elbushie_shop
@elbushie_shop

#giveawaybyelbushieshop #giveawaymalaysia
Read more
Hye kOrangg ! Sayaa nak bagitau sOmething tntang insta shop yg awesOme utk pminatt kpOp . . Sy dah ...
Media Removed
Hye kOrangg ! Sayaa nak bagitau sOmething tntang insta shop yg awesOme utk pminatt kpOp . . Sy dah check insta shop ni and mmg shOck gileww sayaa tngOpp brangg yg djuall . Kpada kpoppers especially exo fans a.k.a Exo-L mmang lyakk cari barang kpop and brang Exo di sini . Brang2 yg djual sperti ... Hye kOrangg ! Sayaa nak bagitau sOmething tntang insta shop yg awesOme utk pminatt kpOp . . Sy dah check insta shop ni and mmg shOck gileww sayaa tngOpp brangg yg djuall . Kpada kpoppers especially exo fans a.k.a Exo-L mmang lyakk cari barang kpop and brang Exo di sini . Brang2 yg djual sperti :
- 'My bottle' bottle - Exo backpack
- Line character bottle - Exo cold cup *yg ni pling suka >< - Exo unofficial stadium top - High top sneaker - Winner t-shirt
- Emoji top and long sleeve
- Panda backpack - HBA sweater with Kris and Chanyeol - Mint green long sleeve design with Sehun .
- Dan bnyakk lgiyy lha brang yg djuall . Barang-barang dia memang awesome ! Harga barang kpop yg dijual oleh insta shop ni memang berpatutan and kualitinya sangat baguss . I tell the truth ! Boleh dikatakan I like all yg instashOp @shoplikekpop juall ! Klau u'all suka , jom la join giveaway ni skali . Sekarang musim kmbali skolah thun 2015 dh nk dkat 。kOrang semua nk bliy beg yg kOrg trcari - cari tpiy xdew kt kdai .. haaaa ^^ Bleyh lha adiq2 belii beg sekolah kat insta shop ni . Insta shop dijamin takkan mnipu adiq2 and trusted seller ! Klau kOrg nk belii , nk tnya apa2 pOn bleyh , tanya jew di Insta Shop ni . Jumm lha [] ajak kwan adiq2 jOin giveaway niy .. klau ad rzeki In Shaa Allah bleyh mnang .. dOakn untuq sayaaa jgakk tau ! Hehew :D
Wish You Luck
Wish Me Luck
Wish Us Luck
Gud Luck 。[] =) Sy nk hadiah no 4 ^^ #shoplikekpopgiveaway #kpopgiveaway
Read more
I really want this .. In Shaa Allah ! 。
Media Removed
I really want this .. In Shaa Allah ! 。 I really want this .. In Shaa Allah ! 。
In All 12 Members Heart <3 EXO WE ARE ONE !! Saranghaja :) 3 Out :( :( :( :( #EXO #12Prince #XIUMIN #LUHAN ...
Media Removed
In All 12 Members Heart <3 EXO WE ARE ONE !! Saranghaja :) 3 Out :( :( :( :( #EXO #12Prince #XIUMIN #LUHAN #KRIS #SUHO #LAY #BAEKHYUN #CHEN #CHANYEOL #DO #TAO #KAI #SEHUN #saranghaeyO In All 12 Members Heart <3
EXO WE ARE ONE !! Saranghaja :) 3 Out :( :( :( :( #EXO #12Prince #XIUMIN #LUHAN #KRIS #SUHO #LAY #BAEKHYUN #CHEN #CHANYEOL #DO #TAO #KAI #SEHUN #saranghaeyO
In Shaa Allah klau ad rzeki bleyh mnang giveawayy nii ^__^ By @shoppieeeee ・・・ Hello uolls Disebabkan ...
Media Removed
In Shaa Allah klau ad rzeki bleyh mnang giveawayy nii ^__^ By @shoppieeeee ・・・ Hello uolls Disebabkan ramai yang comment 'yay' pada gambar tempoh hari, jadi admin berbesar hati nak buat giveaway 0.1 @shoppieeeee . Syarat-syarat nya:  1) Of course kena follow admin @shoppieeeee ... In Shaa Allah klau ad rzeki bleyh mnang giveawayy nii ^__^ By @shoppieeeee
・・・
Hello uolls
Disebabkan ramai yang comment 'yay' pada gambar tempoh hari, jadi admin berbesar hati
nak buat giveaway 0.1 @shoppieeeee .
Syarat-syarat nya: 
1) Of course kena follow admin @shoppieeeee , @izatul_akmar & @syapqaamyra (we've the app, we'll check it)
2) Repost / screenshot / printscreen gambar ini.
3) Copy paste semua caption ini (untuk mengelakkan tidak salah ejaan hastag)
4) Tag @shoppieeeee and another your 5 friends at photo.
5) Put #giveawaymalaysia #shoppieeeeegiveaway
.
•Buat semua syarat diatas, jika tertinggal satu, disqualified •Repost maximum 3 kali sahaja.
•Pemenang akan dipilih secara lucky draw. •Giveaway akan tamat apabila followers mencecah 1000.
•2 pemenang akan dipilih.
-1st winner: 2 shawl
-2nd winner: 1 shawl
.
Please follow the rules or you'll be disqualified. Uolls boleh mula sekarang. Ajak lah kawan kawan join. Good luck. Sayang uolls ❤
#giveawaymalaysia #shoppieeeeegiveaway
Read more