Mariesteenberger Instagram Photos and Videos

Loading...


mariesteenberger MARIE STEENBERGER @mariesteenberger mentions
Followers: 1,152
Following: 1,267
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Når man er et byttedyr og øjnene er placeret på hver sin side af hovedet, så er det godt at have det fulde ...
Media Removed
Når man er et byttedyr og øjnene er placeret på hver sin side af hovedet, så er det godt at have det fulde overblik #styrpåmusvågen #stratetiskplacering #styrpåflokken #mellemtostuer #fredagmorgen #gustav #yndlingsspot Når man er et byttedyr og øjnene er placeret på hver sin side af hovedet, så er det godt at have det fulde overblik 👀 😆 #styrpåmusvågen #stratetiskplacering #styrpåflokken #mellemtostuer #fredagmorgen #gustav #yndlingsspot
Loading...
“Det bedste og det værste kommer fra USA” husker jeg min mor sagde, når snakken faldt på landet ‘over ...
Media Removed
“Det bedste og det værste kommer fra USA” husker jeg min mor sagde, når snakken faldt på landet ‘over there’. .... Jeg tog mange ting med mig fra min nylige tur til NYC. Én af de ting der gjorde indtryk på mig - også denne gang - er, hvordan amerikanerne generelt er gode til at skrue op for sig selv ... “Det bedste og det værste kommer fra USA” husker jeg min mor sagde, når snakken faldt på landet ‘over there’.
....
Jeg tog mange ting med mig fra min nylige tur til NYC. Én af de ting der gjorde indtryk på mig - også denne gang - er, hvordan amerikanerne generelt er gode til at skrue op for sig selv og andre. Det viser sig i måden de omtaler sig selv på, måden de komplimenterer andre på, måden de sætter grænser på, måden de tør drømme på, og det viser sig i deres påklædning og i deres performance som fx i sang, dans og i speaks.
....
Det inspirerer mig og minder mig om, at jeg godt kan vise endnu mere af, hvem jeg er, give endnu flere komplimenter, drømme endnu større, være endnu tydligere, danse endnu mere og synge endnu mere 💃🏻Det kan kun blive sjovere.
....
Nogle gange skal man rejse ud for at komme hjem.
#hævglasloftet 💜
Read more
Really?! @victoriassecret A body for every body? ..... Jeg kan ikke se mange andre størrelser ...
Media Removed
Really?! @victoriassecret A body for every body? ..... Jeg kan ikke se mange andre størrelser end størrelse 34 på denne reklame. Og selv om at jeg synes, at Victorias Secrets modeller er toplækre (ligesom jeg også synes alle mulige andre størrelser er) så ændrer det ikke ved, at det budskab, ... Really?! @victoriassecret
A body for every body?
.....
Jeg kan ikke se mange andre størrelser end størrelse 34 på denne reklame. Og selv om at jeg synes, at Victorias Secrets modeller er toplækre (ligesom jeg også synes alle mulige andre størrelser er) så ændrer det ikke ved, at det budskab, de sender her, rammer helt ved siden af.
.....
Vi har en modeindustri, der påvirker vores børn og unges kropsopfattelse i en meget negativ retning, fordi det kun er 1% af verdens befolkning der ser sådan her ud. Og så har vi en slankeindustri, der tjener boksen på, at folk vil ligne denne ene procent. Med spiseforstyrrelser og kropshad som direkte konsekvens.
....
Godt nok gik Victorias Secret væk fra logoet “a perfect body” malet henover 3 meget tynde modeller. Og jeg ved godt, at det er undertøj, de prøver at sælge. Men “a body for every body” njaaa I don’t think so.
#tagansvar
Read more
Jeg har glædet mig meget til at møde hold 4. Nu er det nu, og i dag starter et hold kommende Madmentorer. Jubiiiii. Solen skinner. Mentortrænerholdet spiller. Alt er godt️ Tjek @madmentoruddannelsen.dk for flere stories #madmentor #nythold #madmentoruddannelsen #sofiamanning ... Jeg har glædet mig meget til at møde hold 4. Nu er det nu, og i dag starter et hold kommende Madmentorer. Jubiiiii. Solen skinner. Mentortrænerholdet spiller. Alt er godt💜☀️☀️☀️
Tjek @madmentoruddannelsen.dk for flere stories #madmentor #nythold #madmentoruddannelsen #sofiamanning #mariesteenberger
Read more
Hvordan kan vi elske hele os, hvis vi hader halvdelen af os selv? ..... Da jeg for 12 år siden tog ...
Media Removed
Hvordan kan vi elske hele os, hvis vi hader halvdelen af os selv? ..... Da jeg for 12 år siden tog til USA på en workshop i skygger anede jeg ikke, at den workshop ville påvirke ikke bare mine karriere men i den grad også min livsbane. ..... Min mor var lige død. Jeg var i krig med mig selv. Jeg ... Hvordan kan vi elske hele os, hvis vi hader halvdelen af os selv?
.....
Da jeg for 12 år siden tog til USA på en workshop i skygger anede jeg ikke, at den workshop ville påvirke ikke bare mine karriere men i den grad også min livsbane.
.....
Min mor var lige død. Jeg var i krig med mig selv. Jeg syntes jeg burde have været en bedre datter og en større hjælp for hende under hendes dybe depression. Jeg havde det i det hele taget ikke særlig godt.
.....
Jeg havde hørt om Debbie Ford og skyggearbejde, men vidste ikke rigtigt, hvad det gik ud på. Alligevel kunne jeg mærke, at det kaldte på noget i mig, som jeg havde svært ved at sætte ord på. Så jeg tog afsted med min kære veninde @miemadsenkaae
.....
De tre dage, workshoppen varede, gav mig mere end det ene års kriseterapi jeg lige havde afsluttet.
Jeg tog afsted i krig og vendte hjem i fred med mig selv.
.....
Jeg tog senere uddannelsen hos Debbie Ford, så jeg kunne hjælpe andre med deres selvværd.
I går på Madmentoruddannelsen underviste jeg i skygger, og jeg elsker stadig den måde at arbejde med mennesker.
.....
At kæmpe med overvægt, spiseforstyrrelser eller livsstilssygdomme går hårdt ud over selvværdet. Omvendt giver et godt selvværd styrken til at blive rask og sund. Derfor er det så ekstremt vigtigt, at vores Madmentorer kan arbejde med skygger og styrke klienternes selvværd, så de kan få fred med mad og med dem selv.
......
Der er stadig få pladser på holdet, der starter på mandag. Skriv til [email protected], hvis du vil vide mere.
......
#madmentor #madmentoruddannelsen #skygger #projektioner #debbieford #mariesteenberger #sofiamanning
Read more
Hvis du følger @mybody_esteem, så ved du også, hvilken kamp Simone har haft med maden og kroppen. ...
Media Removed
Hvis du følger @mybody_esteem, så ved du også, hvilken kamp Simone har haft med maden og kroppen. tak Simone for de fine ord og for selv for at gå vejen, først og fremmest for dig selv, men også for alle de der kæmper med maden og en negativ kropsopfattelse. ........ #Repost @mybody_esteem ... Hvis du følger @mybody_esteem, så ved du også, hvilken kamp Simone har haft med maden og kroppen. 💜 tak Simone for de fine ord og for selv for at gå vejen, først og fremmest for dig selv, men også for alle de der kæmper med maden og en negativ kropsopfattelse.
........
#Repost @mybody_esteem with @get_repost
・・・
Jeg har nok ikke postet så meget personligt for tiden.
Det skyldes langt fra at jeg ikke ønsker at dele mit forløb med jer. Ofte er der bare så meget mere at skrive når jeg er i en negativ spiral.
Men jeg har det virkelig godt for tiden. Jeg arbejder så meget med mig selv og lærer at holde af mig selv og alt hvad det må indebærer.
Dermed ikke sagt at jeg ikke har dage hvor jeg stadig kæmper med selvværdet og kæmper med min krop. Men det er der plads til og det er langt fra ligeså ofte som før.
Jeg er et sted lige nu hvor jeg virkelig er i kontakt med noget selvkærligt. Det ville jeg aldrig have været uden alt jeres støtte og hjælp fra den mest fantastiske kvinde @mariesteenberger.
Jeg øver mig i at elske min krop og alt det den evner. Den tager mig fantastiske steder og den har haft nok modgang.
Oven på en lang ferie og en påske med god mad kan jeg stadig se mig selv i spejlet og beundre min krop. Vide at det ekstra på sidebenene skyldes nydelse og lykke. Jeg er super motiveret og håber på at kunne bruge det til at inspirerer andre.

#madmentoruddannelsen #madmentor #mariesteenberger #sofiamanning #kropspositivisme #overspisning
Read more
Loading...
På @madmentoruddannelsen.dk i dag fejrer vi forårets komme med modul 4, der handler om følelser. ...
Media Removed
På @madmentoruddannelsen.dk i dag fejrer vi forårets komme med modul 4, der handler om følelser. Alle har dem. Nogle følelser vil vi gerne mærke, andre vil vi ikke, og derfor kan vi spise eller sulte os selv for ikke at mærke. ......... For følelser kræver noget af os. De kræver stillingtagen, ... På @madmentoruddannelsen.dk i dag fejrer vi forårets komme med modul 4, der handler om følelser. Alle har dem. Nogle følelser vil vi gerne mærke, andre vil vi ikke, og derfor kan vi spise eller sulte os selv for ikke at mærke.
.........
For følelser kræver noget af os. De kræver stillingtagen, handling, accept, nærvær og selvomsorg. Og det er ikke altid så let 😘😜Men det er det hele værd 💜
........
#madmentoruddannelsen #modul4 #sofiamanning #mariesteenberger #madmentor
Read more
Husk at det er i aften kl. 20.15, at du kan stille dit spørgsmål direkte til mig live i vores Facebookgruppe Madmentor fællesskabet. .......... Jeg går simpelthen live inde i gruppen for at besvare spørgsmål om uddannelsen, vores metoder, dit forhold til mad og meget mere. ......... Du ... Husk at det er i aften kl. 20.15, at du kan stille dit spørgsmål direkte til mig live i vores Facebookgruppe Madmentor fællesskabet.
..........
Jeg går simpelthen live inde i gruppen for at besvare spørgsmål om uddannelsen, vores metoder, dit forhold til mad og meget mere.
.........
Du kan se med og få svar på dit eget spørgsmål i aften kl. 20.15. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig gruppen.
.........
DU FINDER FACEBOOKGRUPPEN HER i link👆👆👆 #madmentoruddannelsen #madmentorfællesskabet #mariesteenberger #facebooklive
Read more
Loading...
Op til holdstart modtager vi altid en del spørgsmål til Madmentoruddannelsen (vi har holdstart ...
Media Removed
Op til holdstart modtager vi altid en del spørgsmål til Madmentoruddannelsen (vi har holdstart 9. april) ............ Især fra kvinder som har prøvet rigtigt meget i deres søgen efter et sundt liv og en holdbar vægt. ............. De ved VILDT meget om mad og sundhed - men har alligevel ... Op til holdstart modtager vi altid en del spørgsmål til Madmentoruddannelsen (vi har holdstart 9. april)
............
Især fra kvinder som har prøvet rigtigt meget i deres søgen efter et sundt liv og en holdbar vægt.
.............
De ved VILDT meget om mad og sundhed - men har alligevel (ofte) ikke kunne få alt deres viden omsat til resultater.
............
Ofte er det professionelle, der arbejder med sundhed til daglig, som kontakter os, fordi de mangler det sidste værktøj til at få deres klienter i mål med sundheden. Eller fordi de føler sig uautentiske, når de rådgiver om mad og sundhed, mens de ikke selv kan “holde den slanke linje” sådan som de rådgiver andre til.
..........
Og hvad har alle disse kvinder til fælles?
De har spørgsmål 👉
.........
Du kan også stille dit spørgsmål direkte til mig i morgen aften (tirsdag), live i vores Facebookgruppe Madmentor fællesskabet.
..........
Jeg går simpelthen live inde i gruppen for at besvare spørgsmål om uddannelsen, vores metoder, dit forhold til mad og meget mere.

Du kan se med og få svar på dit eget spørgsmål i morgen, tirsdag den 3. april kl. 20.15.

DU FINDER FACEBOOKGRUPPEN HER i link👆👆👆 #madmentoruddannelsen #madmentorfællesskabet #mariesteenberger #facebooklive
Read more
Find tre hit 😀<span class="emoji emoji270c"></span>️
Media Removed
Find tre hit 😀Find tre hit 😀✌️
Interview med Madmentor Pia Jespersen .... Kan du se dig selv som Madmentor i 2018? ..... Har ...
Media Removed
Interview med Madmentor Pia Jespersen .... Kan du se dig selv som Madmentor i 2018? ..... Har du lyst til at transformere dit forhold til mad og sundhed? ..... Det havde Pia Jespersen, som du kan møde i Madmentor Magasinet i dag. ..... I interviewet kan du læse, hvordan hun efter 25 ... Interview med Madmentor Pia Jespersen
....
Kan du se dig selv som Madmentor i 2018?
.....
Har du lyst til at transformere dit forhold til mad og sundhed?
.....
Det havde Pia Jespersen, som du kan møde i Madmentor Magasinet i dag.
.....
I interviewet kan du læse, hvordan hun efter 25 år med overspisninger endelig har fundet styrken og troen på sig selv, og ikke længere spiser på sine følelser.
.....
Læs artiklen her - og få et indblik i, hvordan Pia er gået fra en genstridig spiseforstyrrelse, til at få modet til at springe ud som selvstændig madmentor med eget firma.
....
Snup link i bio 👆👆🐣🐣🐣 #godpåske #madmentor #madmentoruddannelsen #sofiamanning #mariesteenberger
Read more
Mit liv i dag. Så kontrastfyldt<span class="emoji emoji1f49c"></span> #fraNYCtilKandestederne
Media Removed
Mit liv i dag. Så kontrastfyldt #fraNYCtilKandestederne Mit liv i dag. Så kontrastfyldt💜 #fraNYCtilKandestederne
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...