Marrmohamad Instagram Photos and Videos

Loading...


marrmohamad Marr Mohamad @marrmohamad mentions
Followers: 14,811
Following: 1,543
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Berona ungu di malam bahagia @cteafairuz & @hafizmoh. Terus bahagia dan mencipta banyak kenangan ...
Media Removed
Berona ungu di malam bahagia @cteafairuz & @hafizmoh. Terus bahagia dan mencipta banyak kenangan manis. Terus gapai banyak impian yang kalian dambakan bersama. Macam tak percaya kak cf dah kahwin. Love! Berona ungu di malam bahagia @cteafairuz & @hafizmoh. Terus bahagia dan mencipta banyak kenangan manis. Terus gapai banyak impian yang kalian dambakan bersama. Macam tak percaya kak cf dah kahwin. Love! 💜💟
Loading...
the reason why she’s malaysian sweetheart. no matter what, she’s always be kind. . . #Repost @rozisangdewi with @get_repost ・・・ @ctdk hadir di majlis #destinasicintasitixhafiz the reason why she’s malaysian sweetheart. no matter what, she’s always be kind. .
.
#Repost @rozisangdewi with @get_repost
・・・
@ctdk hadir di majlis #destinasicintasitixhafiz
Merdekahkah kita disaat kita mengecam, memberi komen negatif untuk seseorang yang berusaha mengharumkan ...
Media Removed
Merdekahkah kita disaat kita mengecam, memberi komen negatif untuk seseorang yang berusaha mengharumkan nama negara? Jangan tanya apa sumbangan negara pada kita, jangan persoalkan usaha orang lain untuk membanggakan negara tetapi tanyalah pada diri kita sendiri apakah sumbangan ... Merdekahkah kita disaat kita mengecam, memberi komen negatif untuk seseorang yang berusaha mengharumkan nama negara? Jangan tanya apa sumbangan negara pada kita, jangan persoalkan usaha orang lain untuk membanggakan negara tetapi tanyalah pada diri kita sendiri apakah sumbangan kita kepada negara?
.
Untuk adik @fatinsyahirahroszizi, jangan pernah berhenti dan mengalah. Tidak ada sesuatu yang lebih membanggakan daripada seorang remaja berusia 16 tahun mewakili negara. Awak dah buat yang termampu. Mereka tidak berada di tempat awak. Jangan patah semangat, terus berjuang dan berjalan kerana perjalanan awak masih panjang. Terus berusaha, buat yang terbaik lagi di masa akan datang. Dugaan dan cabaran akan sentiasa ada. Insyallah, kekalahan kecil hari ini adalah piala yang akan kita julang di masa hadapan. Percaya itu. Adik, Siti Nurhaliza pernah gagal dalam uji bakat Asia Bagus 1993. Tetapi kegagalan pertama itulah yang membuatkan siapa dia hari ini. Terus kuat semangat Fatin! ❤️❤️
.
“Tiada yang mustahil di dunia, semuanya mampu ditawan sejauh mana kemahuan demi ke sana “ [email protected]
Read more
Selamat ulang tahun perkahwinan ke 12 tahun buat Kakiti dan DK @ctdk. . 21 Ogos 2006, menjadi tarikh keramat, melakar sejarah hebat tentang dua hati ini terikat. Siapa mampu lupa majlis pernikahan yang diadakan di Masjid Wilayah Perseketuan dan disiarkan secara langsung di TV3 pada jam ... Selamat ulang tahun perkahwinan ke 12 tahun buat Kakiti dan DK @ctdk. .
21 Ogos 2006, menjadi tarikh keramat, melakar sejarah hebat tentang dua hati ini terikat. Siapa mampu lupa majlis pernikahan yang diadakan di Masjid Wilayah Perseketuan dan disiarkan secara langsung di TV3 pada jam 12 tengahari itu hingga mengumpulkan hampir 3 juta penonton. .
.
Pada 28 Ogos 2006, diadakan pula majlis persandingan di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur. Wedding of the decade itu dihadiri oleh ramai kerabat raja dan sultan, pemimpin-pemimpin negara termasuk Timbalan Perdana Menteri ketika itu, Najib Razak, Tun Dr Mahathir, seluruh kabinet menteri , seluruh karyawan, artis dan selebriti dari Malaysia, Singapura dan Indonesia seperti mendapat liputan luas dari segenap media Asia. .
Satu sejarah dalam industri hiburan Malaysia, apabila siaran langsung majlis persandingan Dato’ Siti Nurhaliza mendapat tontonan seluruh negara sebanyak 6.307 juta dan tersenarai sebagai antara 20 perkahwinan terbaik dalam Yahoo Buzz 2006. .
Hingga ke hari ini, majlis gilang gemilang ini kekal tersemat dalam ingatan. Mendoakan Kakiti terus bahagia bersama DK, keluarga serta anakanda Siti Aafiyah hingga ke syurga dan sabar , kuat, tabah dalam apa jua. Sayang Kakiti. Happy Anniversary Kakiti! ❤️🎉💐💚 @ctdk
Read more
QUEEEN IS BACK <span class="emoji emoji1f451"></span> #Repost @abidinkhairul with @get_repost ・・・ EH! September 2018 finally out! ...
Media Removed
QUEEEN IS BACK #Repost @abidinkhairul with @get_repost ・・・ EH! September 2018 finally out! @ctdk in @miumiu makeup by @khirkhalid photographed by @lensworks_production Baca temubual saya bersama @rozisangdewi @ong72 @nurulshukor_official @aubrey_suwito & @syazwanzakariah ... QUEEEN IS BACK 👑 #Repost @abidinkhairul with @get_repost
・・・
EH! September 2018 finally out!
@ctdk in @miumiu makeup by @khirkhalid photographed by @lensworks_production
Baca temubual saya bersama @rozisangdewi @ong72 @nurulshukor_official @aubrey_suwito & @syazwanzakariah
#ehmalaysia
Read more
One of my fav scene dalam #KLGangsterUnderworld. @kupu_kupu vassssss sangat! Terus i terasa macam i la Nabila Huda disitu! Pergi menonton sekarang di @iflixmy secara PERCUMA kesemua episod! GO NOW! Rasa macam nak try tulis action la lepas ni One of my fav scene dalam #KLGangsterUnderworld. @kupu_kupu vassssss sangat! Terus i terasa macam i la Nabila Huda disitu! Pergi menonton sekarang di @iflixmy secara PERCUMA kesemua episod! GO NOW! Rasa macam nak try tulis action la lepas ni 😂
Loading...
Salah satu babak kegemaran saya dalam filem Melayu dan salah satu babak paling romantis dalam filem Melayu. Sangat indah. Setiap kali tonton babak dari filem #Sepi ini pasti akan tersenyum. Bestnya kalau dengan bae boleh main main kat dapur macam ni . . Jalinan kimia antara @afdlinshaukiofficial ... Salah satu babak kegemaran saya dalam filem Melayu dan salah satu babak paling romantis dalam filem Melayu. Sangat indah. Setiap kali tonton babak dari filem #Sepi ini pasti akan tersenyum. Bestnya kalau dengan bae boleh main main kat dapur macam ni 😂😂😂.
.
Jalinan kimia antara @afdlinshaukiofficial dan @vanidah_imran sangat luar biasa. Sexual chemistry dizahirkan tampak sangat romantis.
Read more
Ada beribu sebab beliau sangat disayangi dan salah satunya ini, sifat membumi beliau. . Video ini dirakamkan ketika Konsert Diari Hati Siti Nurhaliza di Esplanade, Singapura 2008. Menyentuh hati melihat bagaimana seorang peminat orang kelainan upaya seperti Kak Zarina yang mungkin ... Ada beribu sebab beliau sangat disayangi dan salah satunya ini, sifat membumi beliau. .
Video ini dirakamkan ketika Konsert Diari Hati Siti Nurhaliza di Esplanade, Singapura 2008. Menyentuh hati melihat bagaimana seorang peminat orang kelainan upaya seperti Kak Zarina yang mungkin tidak dapat melihat wajah Siti tetapi jatuh cinta dengan suara dan personaliti beliau. Kak Zarinah ini datang seorang diri semata-mata untuk menonton konsert Siti. .
Beliau faham tanggungjawab beliau sebagai figura harus sentiasa ikhlas, menghormati dan merendah diri. Dan kerana itu, beliau Malaysian Sweetheart. ❤️ Sayang kakiti @ctdk ❤️
Read more
Loading...
“Confidence is a must. Cockiness is a plus “ - @britneyspears <span class="emoji emoji1f612"></span>. Styling and makeup by @firz_razali. ...
Media Removed
“Confidence is a must. Cockiness is a plus “ - @britneyspears . Styling and makeup by @firz_razali. “Confidence is a must. Cockiness is a plus “ - @britneyspears 😒. Styling and makeup by @firz_razali. 🌹
Tahniah beribu-ribu tahniah primadona lagenda, Fauziah Dato Ahmad Daud. Malam yang sangat manis. ...
Media Removed
Tahniah beribu-ribu tahniah primadona lagenda, Fauziah Dato Ahmad Daud. Malam yang sangat manis. Saya rasa bangga dan terharu apabila Kak Ogy dinobatkan sebagai Primadona Telenovela Terbaik atas tiket skrip tulisan saya Jejak Karmila. . Walaupun saya tidak memenangi sebarang kategori, ... Tahniah beribu-ribu tahniah primadona lagenda, Fauziah Dato Ahmad Daud. Malam yang sangat manis. Saya rasa bangga dan terharu apabila Kak Ogy dinobatkan sebagai Primadona Telenovela Terbaik atas tiket skrip tulisan saya Jejak Karmila. .

Walaupun saya tidak memenangi sebarang kategori, saya bangga dan terharu apabila pelakon yang berlakon skrip drama tulisan saya, menang atas tiket terbaik. .
Apabila Kak Ogy nampak saya dari jauh, Kak Ogy terus cakap “Marr, anugerah ini untuk awak kerana awak yang tulis skrip Jejak Karmila”. Saya balas “Kalau bukan kerana lakonan Kak Ogy, mana mungkin drama ini mencapai semua ini..”. Saya terharu. Terima kasih Kak Ogy.. Saya kira ini juga kemenangan buat saya. Kerana kita semua inginkan terbaik saat kita menghasilkan sesuatu karya. Malam yang sangat manis. Alhamdulillah ya Allah. ❤️❤️❤️😍🌹 #AnugerahTelenovela2018
Read more
Selesai pertemuan bersama Menteri Komunikasi dan Multimedia Malaysia, YB Tuan Gobind Singh Deo. ...
Media Removed
Selesai pertemuan bersama Menteri Komunikasi dan Multimedia Malaysia, YB Tuan Gobind Singh Deo. Alhamdulillah. Satu langkah selesai. Moga positif untuk menuju ke arah industri seni yang lebih baik. Selesai pertemuan bersama Menteri Komunikasi dan Multimedia Malaysia, YB Tuan Gobind Singh Deo. Alhamdulillah. Satu langkah selesai. Moga positif untuk menuju ke arah industri seni yang lebih baik.
Hello! Tengah cari pelakon / influencer atau mereka yang berminat berlakon untuk satu project ...
Media Removed
Hello! Tengah cari pelakon / influencer atau mereka yang berminat berlakon untuk satu project thriller bertemakan school series. Nak join? 🌡 Hello! Tengah cari pelakon / influencer atau mereka yang berminat berlakon untuk satu project thriller bertemakan school series. Nak join? 😝🔪🔪🔪💉🌡
Loading...
One of my fav song ever. Introduksi lagu ni sangat memikat dan menawan hati. Elemen gambus dan alunan @ctdk sangat buat jiwa terawang-awang bak di kayangan. ️ Track no 1 daripada salah satu album kegemaran saya yang juga Album Of The Year Anugerah Industri Muzik 2009. One of my fav song ever. Introduksi lagu ni sangat memikat dan menawan hati. Elemen gambus dan alunan @ctdk sangat buat jiwa terawang-awang bak di kayangan. ❤️❤️ Track no 1 daripada salah satu album kegemaran saya yang juga Album Of The Year Anugerah Industri Muzik 2009.
Alahai, sejuk je rasa hati ️. Suara @ctdk bercakap kemain sedap! Takdan 10 saat terlena dah Aafiyah Alahai, sejuk je rasa hati ❤️❤️❤️❤️. Suara @ctdk bercakap kemain sedap! Takdan 10 saat terlena dah Aafiyah 😍😍
Sebelum berakhirnya 6 Julai, nak ambil kesempatan untuk ucapkan selamat hari jadi kepada sis @cteafairuz. ...
Media Removed
Sebelum berakhirnya 6 Julai, nak ambil kesempatan untuk ucapkan selamat hari jadi kepada sis @cteafairuz. First kenal dia pada 2009, melihat dia berduet dengan @ctdk dalam satu majlis showcase AIM ketika itu. Kita ingat lagi dia nyanyi lagu Amarah! Tak sangka kita jadi sahabat dan sisters ... Sebelum berakhirnya 6 Julai, nak ambil kesempatan untuk ucapkan selamat hari jadi kepada sis @cteafairuz. First kenal dia pada 2009, melihat dia berduet dengan @ctdk dalam satu majlis showcase AIM ketika itu. Kita ingat lagi dia nyanyi lagu Amarah! Tak sangka kita jadi sahabat dan sisters sehingga hari ini. Banyak kita lalui bersama. Banyak luahan Marr kakcf dengar. Banyak kenangan yang kita cipta. Love u. And always Thank you for kindness, advice and sentiasa cakna pada adikmu ini. Hiks! Didoakan moga terus ceris, kental dengan apa jua ujian Tuhan, sabar dan sentisa positif. Cepat kahwin. Cepat dapat anak! Hehehe! Semoga terus dirahmati, bahagia dan berjaya dalam hidup 🍰🎉🎂! Love u sis! ❤️🎈❤️💕
Read more
Loading...
i’m extremely sorry that i couldnt wish you at the right time. whatever it is, semoga perjalanan ...
Media Removed
i’m extremely sorry that i couldnt wish you at the right time. whatever it is, semoga perjalanan yang bakal ditempuh hanyalah yang baik-baik dan indah belaka! happy belated birthday ! @izzatclanial i’m extremely sorry that i couldnt wish you at the right time. whatever it is, semoga perjalanan yang bakal ditempuh hanyalah yang baik-baik dan indah belaka! happy belated birthday 🎂🍰🍰🎉! @izzatclanial 🎈
Schonbrun Palace. Tinggalkan aku disini seorang, biarkan aku hanyut dalam keindahan panorama ...
Media Removed
Schonbrun Palace. Tinggalkan aku disini seorang, biarkan aku hanyut dalam keindahan panorama disini. Terasa sungguh asyiknya #MarrvelousInVienna Schonbrun Palace. Tinggalkan aku disini seorang, biarkan aku hanyut dalam keindahan panorama disini. Terasa sungguh asyiknya 💕💕 #MarrvelousInVienna
thankkkk you u for your kindness and little time! hope to see you again @kadirsoy34 <span class="emoji emoji1f338"></span><span class="emoji emoji1f339"></span> #MarrvelousInVienna
Media Removed
thankkkk you u for your kindness and little time! hope to see you again @kadirsoy34 #MarrvelousInVienna thankkkk you u for your kindness and little time! hope to see you again @kadirsoy34 🌸🌹 #MarrvelousInVienna
Loading...
Red is the ultimate cure for sadness. #MarrvelousInBudapest
Media Removed
Red is the ultimate cure for sadness. #MarrvelousInBudapest Red is the ultimate cure for sadness. #MarrvelousInBudapest
Menghadam malam di sekitar Budapest. #marrvelousinbudapest Menghadam malam di sekitar Budapest. #marrvelousinbudapest
@schaalyahya ke tidakkkkk hahahahahahaah #marrvelousinbudapest #chainbridge
Media Removed
@schaalyahya ke tidakkkkk hahahahahahaah #marrvelousinbudapest #chainbridge @schaalyahya ke tidakkkkk hahahahahahaah #marrvelousinbudapest #chainbridge
You haven’t walked in my boots, so how are you going to judge me? Greenish army for today!<span class="emoji emoji1f49a"></span><span class="emoji emoji1f609"></span> #MarrvelousInBudapest
Media Removed
You haven’t walked in my boots, so how are you going to judge me? Greenish army for today! #MarrvelousInBudapest You haven’t walked in my boots, so how are you going to judge me? Greenish army for today!💚😉 #MarrvelousInBudapest
Jatuh cinta dengan seni bina bangunan serta arca catwalk di hadapannya itu.<span class="emoji emoji2665"></span>️ Unique. #MarrvelousInBudapest
Media Removed
Jatuh cinta dengan seni bina bangunan serta arca catwalk di hadapannya itu.️ Unique. #MarrvelousInBudapest Jatuh cinta dengan seni bina bangunan serta arca catwalk di hadapannya itu.♥️ Unique. #MarrvelousInBudapest
Budapest kaya dengan arca binaan patung sebegini. Suka melihat tekstur dan ketelitian penghasilan ...
Media Removed
Budapest kaya dengan arca binaan patung sebegini. Suka melihat tekstur dan ketelitian penghasilan setiap arca. 🤣🤪 #MarrvelousInBudapest Budapest kaya dengan arca binaan patung sebegini. Suka melihat tekstur dan ketelitian penghasilan setiap arca. 😂🤣🤪 #MarrvelousInBudapest
Its saturday! Selfieeerina sambil menatap keindahan Budapest dari Cittadella, Gellert Hill ...
Media Removed
Its saturday! Selfieeerina sambil menatap keindahan Budapest dari Cittadella, Gellert Hill #MarrvelousInBudapest Its saturday! Selfieeerina sambil menatap keindahan Budapest dari Cittadella, Gellert Hill 💖 #MarrvelousInBudapest
So ICONIC! <span class="emoji emoji1f496"></span><span class="emoji emoji1f497"></span>. Jatuh cinta sungguh dengan seni bina di Kota Budapest ni. Salah satunya stesen kereta ...
Media Removed
So ICONIC! . Jatuh cinta sungguh dengan seni bina di Kota Budapest ni. Salah satunya stesen kereta api Keleti Palyaudvar ini yang telah pun berusia 133 tahun. Stesen ini turut menjadi salah satu lokasi penggambaran Surga Yang Tak Dirindukan 2. 🚞🚞🚞 #MarrvelousInBudapest So ICONIC! 💖💗. Jatuh cinta sungguh dengan seni bina di Kota Budapest ni. Salah satunya stesen kereta api Keleti Palyaudvar ini yang telah pun berusia 133 tahun. Stesen ini turut menjadi salah satu lokasi penggambaran Surga Yang Tak Dirindukan 2. 🚞🚞🚞 #MarrvelousInBudapest
What a memorable day with Ondrish, my new friend here <span class="emoji emoji1f61c"></span><span class="emoji emoji1f61a"></span> #MarrvelousInBudapest
Media Removed
What a memorable day with Ondrish, my new friend here #MarrvelousInBudapest What a memorable day with Ondrish, my new friend here 😜😚 #MarrvelousInBudapest
Budapest : romantic and lovely architecture city. So LOVE <span class="emoji emoji1f496"></span> #MarrvelousInBudapest
Media Removed
Budapest : romantic and lovely architecture city. So LOVE #MarrvelousInBudapest Budapest : romantic and lovely architecture city. So LOVE 💖 #MarrvelousInBudapest
Dari dulu saya suka menonton Titanic. Saya selalu berangan untuk temui cinta sejati di atas kapal persis Rose dan Jack. Maka terhasillah #CruiseCintaLebaran. Malam ini - skrip oleh @marrmohamad. Lakonan @aimanhakimridza @hannahdelisha @amymasturalerr dan raaaaamai lagiiiii! . 9 ... Dari dulu saya suka menonton Titanic. Saya selalu berangan untuk temui cinta sejati di atas kapal persis Rose dan Jack. Maka terhasillah #CruiseCintaLebaran. Malam ini - skrip oleh @marrmohamad. Lakonan @aimanhakimridza @hannahdelisha @amymasturalerr dan raaaaamai lagiiiii! .
9 malam ini di NTV7 💜💜💜
Read more
bila beraya semua tanya mana jodoh, oleh itu kita pi la sat cari jodoh mata biru kot kot jumpa sebelum ...
Media Removed
bila beraya semua tanya mana jodoh, oleh itu kita pi la sat cari jodoh mata biru kot kot jumpa sebelum raya hajiiiii sis #MarrvelousInBudapest bila beraya semua tanya mana jodoh, oleh itu kita pi la sat cari jodoh mata biru kot kot jumpa sebelum raya hajiiiii sis 😜 #MarrvelousInBudapest
Salam takziah kak @nurul_akmar dan keluarga. Moga Allah merahmati roh suamimu abg Nizam dan ditempatkan ...
Media Removed
Salam takziah kak @nurul_akmar dan keluarga. Moga Allah merahmati roh suamimu abg Nizam dan ditempatkan bersama para solehin. Tak sempat menziarah arwah minggu akhir Ramadhan lepas. Semoga kak Nurul bersama-sama anak anak terus kuat, tabah ya. Sayang kak Nurul. Salam takziah kak @nurul_akmar dan keluarga. Moga Allah merahmati roh suamimu abg Nizam dan ditempatkan bersama para solehin. Tak sempat menziarah arwah minggu akhir Ramadhan lepas. 😭 Semoga kak Nurul bersama-sama anak anak terus kuat, tabah ya. Sayang kak Nurul.
Kat Malaysia ni ramai ke perempuan sejenis con girl? Bismillahirahmanirrahim. Akan datang! #newproject ...
Media Removed
Kat Malaysia ni ramai ke perempuan sejenis con girl? Bismillahirahmanirrahim. Akan datang! #newproject #congirl #rayarayapunkenasiapkankerja Kat Malaysia ni ramai ke perempuan sejenis con girl? Bismillahirahmanirrahim. Akan datang! #newproject #congirl #rayarayapunkenasiapkankerja 😘
selamat hari raya semua! <span class="emoji emoji2665"></span>️ blacky is always major fav 🖤 lovely jubah by @gerberamys
Media Removed
selamat hari raya semua! ️ blacky is always major fav 🖤 lovely jubah by @gerberamys selamat hari raya semua! ♥️ blacky is always major fav 🖤 lovely jubah by @gerberamys
Satu pengalaman yang sangat manis dapat bekerjasama dengan @hannahdelisha. Seorang yang sangat ...
Media Removed
Satu pengalaman yang sangat manis dapat bekerjasama dengan @hannahdelisha. Seorang yang sangat baik, cantik, memberi komitmen yang tinggi, berbakat dan berdisiplin. Terima kasih merealisasikan Maria yang i tulis di dalam #CruiseCintaLebaran. Tak sabar untuk kolaborasi kita seterusnya ... Satu pengalaman yang sangat manis dapat bekerjasama dengan @hannahdelisha. Seorang yang sangat baik, cantik, memberi komitmen yang tinggi, berbakat dan berdisiplin. Terima kasih merealisasikan Maria yang i tulis di dalam #CruiseCintaLebaran. Tak sabar untuk kolaborasi kita seterusnya untuk satu drama baru. Love u sis! ♥️😘😘
Read more
 #throwback Marrvelous di usia 13 tahun. Innocent, suci murni, baik je dan rambut belah tengah like ...
Media Removed
#throwback Marrvelous di usia 13 tahun. Innocent, suci murni, baik je dan rambut belah tengah like apooooo . So naive and ingenuous. Form 1 je ok rambut very the varvy! HAHAHAHAHAHAH! Jap, motif duduk depan ekzos motif apa motif?Hahahaahahahahaha. Suka tgk gambar zaman dulu-dulu sebab ... #throwback Marrvelous di usia 13 tahun. Innocent, suci murni, baik je dan rambut belah tengah like apooooo 😂😂😂. So naive and ingenuous. Form 1 je ok rambut very the varvy! HAHAHAHAHAHAH! Jap, motif duduk depan ekzos motif apa motif?Hahahaahahahahaha. Suka tgk gambar zaman dulu-dulu sebab mengingatkan apa yang menjadikan siapa kita pada hari ini 😊😊.
Read more
Marrvelous and the boysss @safwannazri @harrisannuar @alipblastoff <span class="emoji emoji1f468"></span>🏻‍<span class="emoji emoji1f3a4"></span>🤴🏻🧝‍♀️🧑🏻 #DFKL2018
Media Removed
Marrvelous and the boysss @safwannazri @harrisannuar @alipblastoff 🏻‍🤴🏻🧝‍♀️🧑🏻 #DFKL2018 Marrvelous and the boysss @safwannazri @harrisannuar @alipblastoff 👨🏻‍🎤🤴🏻🧝‍♀️🧑🏻 #DFKL2018
Kesetiaan seorang isteri merelakan separuh hati mereka dikongsi, ditakluki cinta kita. Mereka setia bersama dalam susah dan senang, pahit dan perit, duka dan hiba. . Terima kasih Tun Siti Hasmah dan Datin Seri Wan Azizah. ️ Semoga dipermudahkan perjalanan menyembuhkan luka negara ... Kesetiaan seorang isteri merelakan separuh hati mereka dikongsi, ditakluki cinta kita. Mereka setia bersama dalam susah dan senang, pahit dan perit, duka dan hiba. .
Terima kasih Tun Siti Hasmah dan Datin Seri Wan Azizah. ♥️ Semoga dipermudahkan perjalanan menyembuhkan luka negara wahai pemimpin-pemimpinku. Adiwira seperti mereka tak datang dua kali untuk kita semua.
.
.
Lagu Hati nyanyian Dato Seri Siti Nurhaliza @ctdk
Read more
Sahabat bukan tentang siapa, kenal bagaimana, berapa usianya tetapi saling ada ketika perlu dan ...
Media Removed
Sahabat bukan tentang siapa, kenal bagaimana, berapa usianya tetapi saling ada ketika perlu dan sentiasa bersama dalam setiap waktu. . Memandang beliau sebagai wanita besi, tak pernah terlihat tumpah airmatanya. Tabah dalam setiap langkah. Seorang teman yang sering menasihat, menjadi ... Sahabat bukan tentang siapa, kenal bagaimana, berapa usianya tetapi saling ada ketika perlu dan sentiasa bersama dalam setiap waktu. .
Memandang beliau sebagai wanita besi, tak pernah terlihat tumpah airmatanya. Tabah dalam setiap langkah. Seorang teman yang sering menasihat, menjadi kakak, ibu, teman dan cikgu yang sentiasa mengajar kami tentang kehidupan. Semoga yang sangat bijak, master planner dan menjadi tulang belakang utama kejayaan Dato Siti hari ini. .
Semoga kz terus bahagia dalam kehidupan, bersama anak-anak dan keluarga. Semoga kz cekal dan tabah dalam apa jua perjalanan sukar kz tempuh. Semoga kz dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan diberkati kehidupan dunia dan akhirat. Selamat hari jadi kz ♥️♥️♥️♥️💖💖💖🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂 @rozisangdewi #HappyBirthdayRozisangdewi #MarrvelousInOsaka
Read more
Berlinang air mata. Menangis dalam kesyukuran. . . Saya lahir pada zaman 90an. Ketika Tun meletakkan jawatan, saya masih di bangku sekolah rendah. Tapi kejayaan Malaysia, misi dan visi beliau membuat saya sangat kagum. Usaha beliau mengangkat, memodenkan, membuat Malaysia sebagai ... Berlinang air mata. Menangis dalam kesyukuran. .
.
Saya lahir pada zaman 90an. Ketika Tun meletakkan jawatan, saya masih di bangku sekolah rendah. Tapi kejayaan Malaysia, misi dan visi beliau membuat saya sangat kagum. Usaha beliau mengangkat, memodenkan, membuat Malaysia sebagai Malaysia baru takkan dilupa. Kebanggaanku. Idolaku.Perdana Menteriku yang baru. .
.
.
Sayang Tun Mahathir sampai bila @chedetofficial ♥️♥️. Hari ini beliau adalah harapan baru rakyat Malaysia dan sekali lagi beliau ingin menjadikan Malaysia sebuah Malaysia yang baru. Sayang Tun!! #adaHarapan.
.
Lagu Lelaki by @ctdk. Petikan album Pancawarna.
Read more
Tun bangkitkan kesedaran. Tun pasakkan keyakinan. Tun yakin percaya nasib bangsa ini akan berubah. ...
Media Removed
Tun bangkitkan kesedaran. Tun pasakkan keyakinan. Tun yakin percaya nasib bangsa ini akan berubah. Tun pelindung maruah bangsa. Tun tetap berjuang walau sejuta gusar menghalang. Tun, wira bangsa. Tun, ilmuwan terbilang. Tun, takkan keseorangan. Sayang Tun️ . . My biggest achivement ... Tun bangkitkan kesedaran. Tun pasakkan keyakinan. Tun yakin percaya nasib bangsa ini akan berubah. Tun pelindung maruah bangsa. Tun tetap berjuang walau sejuta gusar menghalang. Tun, wira bangsa. Tun, ilmuwan terbilang. Tun, takkan keseorangan. Sayang Tun💖♥️
.
.
My biggest achivement in my life. Selepas bekerjasama dengan idola saya @ctdk pada 2015, hari ini satu lagi impian saya termakbul bersama seorang lagi idola saya. Alhamdulillah. Sayang @chedetofficial 🌷
Read more
yesterdateeeeeee with @izzatclanial 😙<span class="emoji emoji1f609"></span>
Media Removed
yesterdateeeeeee with @izzatclanial 😙 yesterdateeeeeee with @izzatclanial 😙😉
Tak pernah terpengaruh dengan kata-kata orang kepadanya. Malah setiap hari bertambah sayang dan hormat. Terus cekal dan kuat. Rakyat bersamamu. @chedetofficial Tak pernah terpengaruh dengan kata-kata orang kepadanya. Malah setiap hari bertambah sayang dan hormat. Terus cekal dan kuat. Rakyat bersamamu. @chedetofficial ♥️😭
What a great moment seeing them again after so loooooonnnngggg 🤪 @megatnazim @firdausekhsan @hakimikhai ...
Media Removed
What a great moment seeing them again after so loooooonnnngggg 🤪 @megatnazim @firdausekhsan @hakimikhai #schoolmate What a great moment seeing them again after so loooooonnnngggg 🤪 @megatnazim @firdausekhsan @hakimikhai #schoolmate
@ctdk bukan sekadar penyanyi lagu lagu tema drama dan filem tau, tetapi juga penyanyi lagu-lagu kempen kerajaan satu waktu dulu. Dulu kalau dari dapur dengar di tv lagu lagu ni, kelam kabut ke depan TV semata mata untuk menyanyi bersama.Kemudian menyanyi juga di perhimpunan sekolah. ... @ctdk bukan sekadar penyanyi lagu lagu tema drama dan filem tau, tetapi juga penyanyi lagu-lagu kempen kerajaan satu waktu dulu. Dulu
kalau dari dapur dengar di tv lagu lagu ni, kelam kabut ke depan TV semata mata untuk menyanyi bersama.Kemudian menyanyi juga di perhimpunan sekolah. Manis untuk diingati zaman kanak kanak dahulu kita disemai rasa patriotik dan cinta produk negara kita dengan lagu-lagu sebegini. .
.
Kempen Budi Bahasa Budaya Kita, Cuti Cuti Malaysia, Malaysiaku Gemilang, Cintai Kraf Malaysia. Semuanya memberi impak yang tersendiri hingga ke hari ini.
.
.
Rindu tak lagu lagu ni? Btw ye itu @elfiraloy zaman remaja 😂🧕🏻
Read more
Hahahahahahaahahahahahha hawau laaaa @hafidz.roshdi! Dasar pukas! Hahahaha kakiti tgk ni @ctdk! #comelpipimerah Hahahahahahaahahahahahha hawau laaaa @hafidz.roshdi! Dasar pukas! Hahahaha kakiti tgk ni @ctdk! 😂😂😂 #comelpipimerah
2 APRIL. HAPPY BIRTHDAY ZISSSSSS! <span class="emoji emoji2665"></span>️ . Dia cantik, pekertinya menarik. Bersamanya tawa pasti ...
Media Removed
2 APRIL. HAPPY BIRTHDAY ZISSSSSS! ️ . Dia cantik, pekertinya menarik. Bersamanya tawa pasti terhilai hingga tak terkenang detik, bersamanya selalu membuat kita asyik.Dia baik, punya santun yang bikin pegun mata melirik. . . Dia selalu begitu. Tak pernah berlalu kala perlu, selalu ... 2 APRIL. HAPPY BIRTHDAY ZISSSSSS! ♥️
.
Dia cantik, pekertinya menarik. Bersamanya tawa pasti terhilai hingga tak terkenang detik, bersamanya selalu membuat kita asyik.Dia baik, punya santun yang bikin pegun mata melirik. .
.
Dia selalu begitu. Tak pernah berlalu kala perlu, selalu mengusirkan pilu dan membuangkan ragu. Dia sederhana, tidak bangga dengan kelebihan yang dia punya dan selalu melangkah dalam rendah rasa. Dia pendengar setia, selalu saja bersedia memberikan cuping kala ada yang hendak disuara, pahit manis luka atau tawa gelak canda. Dia selalu menjadi dirinya dan selamanya dia. .
.
Selamat hari jadi sisthur!!! @mfmirafilzah! Love u zissssss! . Moga pelayaran hidupmu tak tersinggah badai. Moga impian dan harapanmu tak pernah terkecai. Moga terus ke mercu tertinggi dan segalanya berjaya dicapai. Salam kelahiran yang ke dot dot dot hiks! Moga selalu didalam lindungan dan rahmat Allah. Tak sabar untuk project besar kita! Love u♥️💖
Read more
“Sentiasa bersangka baik dengan Allah”. Sebak dengan kata kata @ctdk. Titipan pesan daripada beliau buat semua yang belum memiliki cahaya mata. Inspirasi “Sentiasa bersangka baik dengan Allah”. Sebak dengan kata kata @ctdk. Titipan pesan daripada beliau buat semua yang belum memiliki cahaya mata. Inspirasi ♥️
Assalamualaikum, Siti Aafiyah binti Khalid. . Hadirmu membawa seribu makna kepada kami semua. ...
Media Removed
Assalamualaikum, Siti Aafiyah binti Khalid. . Hadirmu membawa seribu makna kepada kami semua. Cahaya kesejahteraan, keselamatan, kekuatan, dilindungi ada pada namamu wahai puteri Bonda Ratu. Membesarlah menjadi anak yang solehah, membanggakan ibu ayahmu dan semulia pekerti ... Assalamualaikum, Siti Aafiyah binti Khalid. .

Hadirmu membawa seribu makna kepada kami semua. Cahaya kesejahteraan, keselamatan, kekuatan, dilindungi ada pada namamu wahai puteri Bonda Ratu. Membesarlah menjadi anak yang solehah, membanggakan ibu ayahmu dan semulia pekerti ibumu yang kami sayangi. 💖🌹♥️
Read more
Cantik dan comel persis ibunya. Alahai comel sangat . Love u CPM ️ Regrann from @ctdk - Bismillahirrohmanirrohim dan Assalamualaikum, Saya dan suami ingin memperkenalkan anakanda kami kepada semua yang menanti-nantikan detik ini. . Hari ini merupakan hari ketujuh ... Cantik dan comel persis ibunya. Alahai comel sangat 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖. Love u CPM ♥️♥️ Regrann from @ctdk - Bismillahirrohmanirrohim dan Assalamualaikum,
Saya dan suami ingin memperkenalkan anakanda kami kepada semua yang menanti-nantikan detik ini.
.
Hari ini merupakan hari ketujuh usia kelahiran anakanda kami yang kami namakan dengan gelaran Fatimah Az-Zahra selama seminggu ini.
.
Inilah penyejuk hati, anugerah ilahi, anakanda yang melengkapkan kehidupan kami.
.
InshaAllah, pada malam ini, suami saya akan mengumumkan nama sebenar anakanda kami dan boleh ditonton secara langsung menerusi akaun youtube Siti Official Video bermula jam 9 malam. Kami akan mengadakan majlis maulid nabi, aqiqah dan tahnik pada malam ini. .
Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang telah mendoakan kami selama ini dan hanya Allah saja yang mampu membalas jasa baik kalian. Semoga Allah merahmati kita semua.
#usia7hari #babyCTDK - #regrann
Read more

Loading...