Loading Content...

Mawar_biru89 Instagram Photos and Videos

Loading...


mawar_biru89 lisa - mawar biru @mawar_biru89 mentions
Followers: 35,196
Following: 6,552
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Loc : Bukit Bintang Jogja View dari tingkat 4 .. Kedai makan ni Terletak di tepi bukit selepas port ...
Media Removed
Loc : Bukit Bintang Jogja View dari tingkat 4 .. Kedai makan ni Terletak di tepi bukit selepas port bergambar tulisan ‘gunung kidul ‘ ( thats way called BUKIT BINTANG , disini kita boleh tengok bandaraya Jogja dari atas . Loc : Bukit Bintang Jogja
View dari tingkat 4 .. Kedai makan ni Terletak di tepi bukit selepas port bergambar tulisan ‘gunung kidul ‘ ( thats way called BUKIT BINTANG , disini kita boleh tengok bandaraya Jogja dari atas .
Loading...
Ayam Bakar Bukit Bintang Jogja. IDR 15K #foodporn #ciksepetdotcom #ciksepetreview #ciklisaberjalan ...
Media Removed
Ayam Bakar Bukit Bintang Jogja. IDR 15K #foodporn #ciksepetdotcom #ciksepetreview #ciklisaberjalan #ciklisasukamakansedap #foodblogger #foodie #indonesianfood #foodphotography #foodstagram #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #blogger #nasipecel #ciksepetjourney #purwodadi ... Ayam Bakar Bukit Bintang Jogja.
IDR 15K
#foodporn #ciksepetdotcom #ciksepetreview #ciklisaberjalan #ciklisasukamakansedap #foodblogger #foodie #indonesianfood #foodphotography #foodstagram #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #blogger #nasipecel #ciksepetjourney #purwodadi #ayamgeprek #foodstreet #gofoodfestival #visitjogja #explorejogja #ciksepetxjogja #bukitbintangjogja #ayambakar
Read more
Enjoy your Dinner , dibawah langit sambil menikmati indahnya lampu-lampu bandaraya Yogjakarta ...
Media Removed
Enjoy your Dinner , dibawah langit sambil menikmati indahnya lampu-lampu bandaraya Yogjakarta dari Atas Gunung Kidul Loc : BUKIT BINTANG -Jogja Food : jagung bakar , ayam penyet etc.. owner garang skit, coz i first time here and wanna try to find the best port to view jogja.. i go inside ... Enjoy your Dinner , dibawah langit sambil menikmati indahnya lampu-lampu bandaraya Yogjakarta dari Atas Gunung Kidul
Loc : BUKIT BINTANG -Jogja
Food : jagung bakar , ayam penyet etc.. owner garang skit, coz i first time here and wanna try to find the best port to view jogja.. i go inside and refuse his invocation with smile and no thanks. Coz i dont know when is the same owner there. Then when i’m comeback there.. he talk loud with me “ Ke hulu kehilir pergi and patah balik.. tadi disuruh masuk taknak , kamu nak apa sebenarnya ? “ and lepas tu dduk je dengan meja yang kotor sebab tk dibersihkan lagi ( yaa full pack la coz malam minggu ) . Then i ask him menu, he talk so fast so i didnt hear properly. Then i ask him again, he call me to go the other side .. and read by my self . Why cant talk honestly ? Im on the bad mood to enjoy my dinner . then just order ayam penyet ( this place serve you ayam penyet and the up food spreads with cheeze ) . Luckily here serve delicious food .
After that i hear he talk with downstairs customers ask the cust (girl) dont seat on the table . 😂 “ turun dari meja, kau tak belajar eh? Meja tu buat makan bukan buat duduk “ feeling speechless weih .. 😂 mybe this place famous or mybe thats is the way he talks . —— Continue later on my blog ciksepet.com
#bukitbintangjogja #ciksepetdotcom #kbba9 #explorejogja
Read more
Strawberry Late #foodporn #ciksepetdotcom #ciksepetreview #ciklisaberjalan #ciklisasukamakansedap ...
Media Removed
Strawberry Late #foodporn #ciksepetdotcom #ciksepetreview #ciklisaberjalan #ciklisasukamakansedap #foodblogger #foodie #indonesianfood #foodphotography #foodstagram #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #blogger #nasipecel #ciksepetjourney #purwodadi #ayamgeprek #foodstreet ... Strawberry Late
#foodporn #ciksepetdotcom #ciksepetreview #ciklisaberjalan #ciklisasukamakansedap #foodblogger #foodie #indonesianfood #foodphotography #foodstagram #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #blogger #nasipecel #ciksepetjourney #purwodadi #ayamgeprek #foodstreet #gofoodfestival #visitjogja #explorejogja #ciksepetxjogja #airasiaxjogja #balindeso
Read more
Tersama pula tudung dengan baju hobbit <span class="emoji emoji1f602"></span> #ciksepetdotcom #explorejogja #wonderfullindonesia ...
Media Removed
Tersama pula tudung dengan baju hobbit #ciksepetdotcom #explorejogja #wonderfullindonesia #seribubatusonggolangit #kbba9 #ciksepetjourney #ciksepetberjalan #travelogciksepet Tersama pula tudung dengan baju hobbit 😂
#ciksepetdotcom #explorejogja #wonderfullindonesia #seribubatusonggolangit #kbba9 #ciksepetjourney #ciksepetberjalan #travelogciksepet
Loading...
Bila Bf kau kena goda perempuan lain , be Like ...... . biarlah aku yg pergi membawa hati ini ... ( rujuk ...
Media Removed
Bila Bf kau kena goda perempuan lain , be Like ...... . biarlah aku yg pergi membawa hati ini ... ( rujuk gambar background 🤧 ) Bila Bf kau kena goda perempuan lain , be Like ...... . biarlah aku yg pergi membawa hati ini ... ( rujuk gambar background 🤧 )
My Fav ever Banana Splits <span class="emoji emoji1f60d"></span>
Media Removed
My Fav ever Banana Splits My Fav ever
Banana Splits 😍
Loading...
Tak puas lagi explore tempat ni sebenarnya.. nanti repeat kayh 🙄
Media Removed
Tak puas lagi explore tempat ni sebenarnya.. nanti repeat kayh 🙄 Tak puas lagi explore tempat ni sebenarnya.. nanti repeat kayh 🙄
Masih ada masa lgi untuk tempah pakej jimat penerbangan korang dgn sale-abrarion yg @travelokamy ...
Media Removed
Masih ada masa lgi untuk tempah pakej jimat penerbangan korang dgn sale-abrarion yg @travelokamy tawarkan ! Baca di https://www.ciksepet.com/2018/09/jom-travel-traveloka-saleabration-2018-dan-matta-fair.html #ciksepetdotcom #travel #travelblogger #traveloka #ciksepettravel ... Masih ada masa lgi untuk tempah pakej jimat penerbangan korang dgn sale-abrarion yg @travelokamy tawarkan ! Baca di 😍 https://www.ciksepet.com/2018/09/jom-travel-traveloka-saleabration-2018-dan-matta-fair.html
#ciksepetdotcom #travel #travelblogger #traveloka #ciksepettravel #travelogciksepet #ciksepetberjalan #jogja #mattafair2018 #travelokasaleabration #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #blogger #vsco #igers #igersmalaysia #vscocam
Read more
Healthy Food Telur + telur ikan +kacang pool+tomato chery + balckpeper + rumpai laut +epal +nasi ...
Media Removed
Healthy Food Telur + telur ikan +kacang pool+tomato chery + balckpeper + rumpai laut +epal +nasi + hirisan ayam #chicken #ciksepetdotcom #ciklisasukamakansedap #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #food #foodie #foodporn #foodblogger #insta10daily #like4like #lisadotmy #likeforlike ... Healthy Food
Telur + telur ikan +kacang pool+tomato chery + balckpeper + rumpai laut +epal +nasi + hirisan ayam

#chicken #ciksepetdotcom #ciklisasukamakansedap #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #food #foodie #foodporn #foodblogger #insta10daily #like4like #lisadotmy #likeforlike #like4follow #salmon #igers #igermy #vsco #vscomalaysia #ikutcarakita #dinner #foodporn #healthyfood #dinner
Read more
Hye guys ! ... Lisa nak share berita menarik ni , Sekarang Hong Leong sedang adakan Promo- EASYMENANG ...
Media Removed
Hye guys ! ... Lisa nak share berita menarik ni , Sekarang Hong Leong sedang adakan Promo- EASYMENANG Hong Leong Bank bermula dari 1 August 2018 - 18 December 2018 yang berikan anda peluang untuk rebut sebahagian dari RM4MILION ganjaran tunai dengan Kad Hong Leong ! Anda boleh menangi :- ... Hye guys ! ... Lisa nak share berita menarik ni , Sekarang Hong Leong sedang adakan Promo- EASYMENANG Hong Leong Bank bermula dari 1 August 2018 - 18 December 2018 yang berikan anda peluang untuk rebut sebahagian dari RM4MILION ganjaran tunai dengan Kad Hong Leong !
Anda boleh menangi :- -Pulangan tunai RM18 , -Hadiah tunai harian , pstt : Hadiah grand prize sebanyak RM100,000
- dan, Pulangan 25% untuk pemegang kad kredit baru .. Wah.. menarik bukan ! Jom rebut sekarang .. mana tahu anda dalam senarai pemenang tu , . Jangan lupa join tau 😍
info selebihnya boleh baca di website HongLeong Bank Berhad ; https://www.hlb.com.my
#hlbb #easymenang #hongleongbank #ciksepetdotcom #contest #promo #kbba9 #sushivid
Read more
Loading...
Jom Travel ! Alang-alang ada @travelokamy Sale dan Matta Fair 2018 <span class="emoji emoji1f60d"></span> oh ya jangan lupa baca pengalaman ...
Media Removed
Jom Travel ! Alang-alang ada @travelokamy Sale dan Matta Fair 2018 oh ya jangan lupa baca pengalaman ke jogja aritu : https://www.ciksepet.com/2018/09/jom-travel-traveloka-saleabration-2018-dan-matta-fair.html #ciksepetdotcom #travel #travelblogger #traveloka #ciksepettravel ... Jom Travel ! Alang-alang ada @travelokamy Sale dan Matta Fair 2018 😍 oh ya jangan lupa baca pengalaman ke jogja aritu : https://www.ciksepet.com/2018/09/jom-travel-traveloka-saleabration-2018-dan-matta-fair.html
#ciksepetdotcom #travel #travelblogger #traveloka #ciksepettravel #travelogciksepet #ciksepetberjalan #jogja #mattafair2018 #travelokasaleabration #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #blogger #vsco #igers #igersmalaysia #vscocam
Read more
Food is bae , betul la.. perempuan stress ni jadi kuat makan 🤣
Media Removed
Food is bae , betul la.. perempuan stress ni jadi kuat makan 🤣 Food is bae , betul la.. perempuan stress ni jadi kuat makan 🤣
Buai laju-laju , Sampai pokok sena, Salam dibuka menyapa bayu, Moga semuanya baik-baik saja.
Media Removed
Buai laju-laju , Sampai pokok sena, Salam dibuka menyapa bayu, Moga semuanya baik-baik saja. Buai laju-laju ,
Sampai pokok sena,
Salam dibuka menyapa bayu,
Moga semuanya baik-baik saja.
Loading...
Nuggets Shrimp <span class="emoji emoji1f364"></span> KFC Dah cuba?
Media Removed
Nuggets Shrimp KFC Dah cuba? Nuggets Shrimp 🍤 KFC
Dah cuba?
Bila rindu ini masih milikmu.. hadirkan sebuah tanya untukku, Harus berapa lama aku menunggumu... ...
Media Removed
Bila rindu ini masih milikmu.. hadirkan sebuah tanya untukku, Harus berapa lama aku menunggumu... Bila rindu ini masih milikmu.. hadirkan sebuah tanya untukku,
Harus berapa lama aku menunggumu... ⏰
Morning ... Loc : Seribu batu songgo langit #centraljavatrip #worldcup #ciksepet #ciksepetdotcom ...
Media Removed
Morning ... Loc : Seribu batu songgo langit #centraljavatrip #worldcup #ciksepet #ciksepetdotcom #ciksepetberjalan #ciksepetsukamakansedap #travelogciksepet #blogger #travelblogger #kbba9 #kembarakbba9 #kelabbloggerbenashaari #ciklisaberjalan #vscox #vscocam #travelsolo ... Morning ... Loc : Seribu batu songgo langit
#centraljavatrip #worldcup #ciksepet #ciksepetdotcom #ciksepetberjalan #ciksepetsukamakansedap #travelogciksepet #blogger #travelblogger #kbba9 #kembarakbba9 #kelabbloggerbenashaari #ciklisaberjalan #vscox #vscocam #travelsolo
#seagames #aseangames2018 #ciksepetjourney
#ootd #vacation #visitindonesia #centraljava #airasia #visitjogja #wonderfullindonesia #explorejogja #ciksepetxjogja #hutanpinuspengger #seribubatusonggolangitimogiri
Read more
Loading...
Spicy BEEF
Media Removed
Spicy BEEF Spicy BEEF
Morning <span class="emoji emoji2600"></span>️ Loc : Taman Tumpah- Rumah Hobbit Wisata Alam Seribu Batu Songgo Langit @explorejogja
Media Removed
Morning ️ Loc : Taman Tumpah- Rumah Hobbit Wisata Alam Seribu Batu Songgo Langit @explorejogja Morning ☀️ Loc : Taman Tumpah- Rumah Hobbit
Wisata Alam Seribu Batu Songgo Langit

@explorejogja
[SWIPE LEFT] Unboxing welcome gift althea Turns 3 @altheakorea #altheaturns3 #altheakorea ...
Media Removed
[SWIPE LEFT] Unboxing welcome gift althea Turns 3 @altheakorea #altheaturns3 #altheakorea #altheaangels #ciksepetdotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #beautyblogger #altheamalaysia #althea #beauty #vsco #vscocam #pinkbox #ikutcarakita #vlogciksepet #art [SWIPE LEFT] Unboxing welcome gift althea Turns 3
@altheakorea
#altheaturns3 #altheakorea #altheaangels #ciksepetdotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #beautyblogger #altheamalaysia #althea #beauty #vsco #vscocam #pinkbox #ikutcarakita #vlogciksepet #art
Buy one free one , Starbucks Kluang mall 5-7pm . Hurry up . Nisa pon nisa la 🤣 #ciksepetdotcom #kbba9 ...
Media Removed
Buy one free one , Starbucks Kluang mall 5-7pm . Hurry up . Nisa pon nisa la 🤣 #ciksepetdotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #starbucksmalaysia #greentealatte #starbucks #foodblogger #foodporn #foodie #art Buy one free one ,
Starbucks Kluang mall 5-7pm . Hurry up .
Nisa pon nisa la 🤣
#ciksepetdotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #starbucksmalaysia #greentealatte #starbucks #foodblogger #foodporn #foodie #art
Lisa jenis Malas nak tepek dan tunggu face-mask dekat muka, nah nasih baik dh jumpa face facial mask ...
Media Removed
Lisa jenis Malas nak tepek dan tunggu face-mask dekat muka, nah nasih baik dh jumpa face facial mask yang mudah digunakan dan just pelrukan masa 10 saat jer . Tadaa Real Fresh Detoxer althea. Baca selebihnya di www.ciksepet.com tau . Jangan lupa singgah di ig @altheakorea untuk produk ... Lisa jenis Malas nak tepek dan tunggu face-mask dekat muka, nah nasih baik dh jumpa face facial mask yang mudah digunakan dan just pelrukan masa 10 saat jer . Tadaa Real Fresh Detoxer althea. Baca selebihnya di www.ciksepet.com tau 😍😍. Jangan lupa singgah di ig @altheakorea untuk produk skincare lebih banyak lagi .
#altheaturn3 #altheakorea #altheaangels #ciksepetdotcom #kbba9 #kelabbloggerbenashaari #beautyblogger
Read more
Selamat hari raya Aidil Adha
Media Removed
Selamat hari raya Aidil Adha Selamat hari raya Aidil Adha
Salad 🥗
Media Removed
Salad 🥗 Salad 🥗
Bintang di langit banyak sangat, Tapi matahari ada satu je, Manusia di dunia banyak sangat, Tapi ...
Media Removed
Bintang di langit banyak sangat, Tapi matahari ada satu je, Manusia di dunia banyak sangat, Tapi dalam hati saya ada awak sorang je. Bintang di langit banyak sangat,
Tapi matahari ada satu je,

Manusia di dunia banyak sangat,
Tapi dalam hati saya ada awak sorang je.
Hye guys! Nak OOTD TRENDY tapi still nak tampilkan kesopanan? Apakata korang join lisa tonton FESYEN.INSTA-OOTD ...
Media Removed
Hye guys! Nak OOTD TRENDY tapi still nak tampilkan kesopanan? Apakata korang join lisa tonton FESYEN.INSTA-OOTD TRENDY Paling Win hanya di hurr.tv @hurr.tv setiap hari SELASA jam 5 Petang. Bermula dari 31 Julai - 2 Oktober 2018, baca lebih detail di blog lisa goo.gl/e9BLqK.. ada @tasnimshah_ ... Hye guys! Nak OOTD TRENDY tapi still nak tampilkan kesopanan? Apakata korang join lisa tonton FESYEN.INSTA-OOTD TRENDY Paling Win hanya di hurr.tv @hurr.tv setiap hari SELASA jam 5 Petang. Bermula dari 31 Julai - 2 Oktober 2018, baca lebih detail di blog lisa goo.gl/e9BLqK.. 😋 ada @tasnimshah_ dan @sharifahrose_ tau... #hurrtv #tasnimshah #instafamous #fesyeninsta #Influencer #OOTD #hijabista #ciksepetdotcom #kbba9 #Kelabbloggerbenashaari #ootdtrendypalingwin
Read more
Ayam sambal hijau 🤤 IDR #foodporn #ciksepetdotcom #ciksepetreview #ciklisaberjalan #ciklisasukamakansedap ...
Media Removed
Ayam sambal hijau 🤤 IDR #foodporn #ciksepetdotcom #ciksepetreview #ciklisaberjalan #ciklisasukamakansedap #foodblogger #foodie #indonesianfood #foodphotography #foodstagram #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #blogger #nasipecel #ciksepetjourney #purwodadi #ayamgeprek ... Ayam sambal hijau 🤤

IDR

#foodporn #ciksepetdotcom #ciksepetreview #ciklisaberjalan #ciklisasukamakansedap #foodblogger #foodie #indonesianfood #foodphotography #foodstagram #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #blogger #nasipecel #ciksepetjourney #purwodadi #ayamgeprek #foodstreet #gofoodfestival #visitjogja #explorejogja #ciksepetxjogja #foodfestival
Read more
Umrah bersama @juarahq . . #JuaraTravel #pakekumrahdanziarah #pakejperlanconganekonomi #pakejekonomiumrahterbaik #pakejumrahdanziarah #kbba9
Media Removed
Umrah bersama @juarahq . . #JuaraTravel #pakekumrahdanziarah #pakejperlanconganekonomi #pakejekonomiumrahterbaik #pakejumrahdanziarah #kbba9 Umrah bersama @juarahq
.
.
#JuaraTravel
#pakekumrahdanziarah
#pakejperlanconganekonomi
#pakejekonomiumrahterbaik
#pakejumrahdanziarah
#kbba9
Kanak kanak ribena <span class="emoji emoji270c"></span>🏻
Media Removed
Kanak kanak ribena 🏻 Kanak kanak ribena ✌🏻
This is called Ayam geprek , must try it. Ayam di goreng lepas tu di geprek( tumbuk) dengan sambal ...
Media Removed
This is called Ayam geprek , must try it. Ayam di goreng lepas tu di geprek( tumbuk) dengan sambal bawang putih . This is called Ayam geprek , must try it.
Ayam di goreng lepas tu di geprek( tumbuk) dengan sambal bawang putih .
So take my hand and join me ..
Media Removed
So take my hand and join me .. So take my hand and join me ..
Terlebih makan ni.. Gemok sangat sampai tak leh nak terbang tinggi 🤣 #fifa18 #worldcup2018 #worldcup ...
Media Removed
Terlebih makan ni.. Gemok sangat sampai tak leh nak terbang tinggi 🤣 #fifa18 #worldcup2018 #worldcup #ciksepet #ciksepetdotcom #ciksepetberjalan #ciksepetsukamakansedap #travelogciksepet #blogger #travelblogger #kbba9 #kembarakbba9 #kelabbloggerbenashaari #ciklisaberjalan ... Terlebih makan ni.. Gemok sangat sampai tak leh nak terbang tinggi 🤣 #fifa18 #worldcup2018 #worldcup #ciksepet #ciksepetdotcom #ciksepetberjalan #ciksepetsukamakansedap #travelogciksepet #blogger #travelblogger #kbba9 #kembarakbba9 #kelabbloggerbenashaari #ciklisaberjalan #vscox #vscocam #travelsolo
#seagames #aseangames2018 #ciksepetjourney
#ootd #vacation #visitindonesia #purwodadi #centraljava #airasia #visitsolo #visitjogja #keratonratuboko #keratonratubokotemple
Read more
Air kelapa Price : IDR 10,000
Media Removed
Air kelapa Price : IDR 10,000 Air kelapa
Price : IDR 10,000
Hallu pulis
Media Removed
Hallu pulis Hallu pulis
Biasakan memberi senyuman. Orang lain tengok pun sejuk hati. Nabi s.a.w orang yang paling suka ...
Media Removed
Biasakan memberi senyuman. Orang lain tengok pun sejuk hati. Nabi s.a.w orang yang paling suka memberi senyuman. Sebab tu sahabat sayang. Biasakan memberi senyuman.

Orang lain tengok pun sejuk hati.
Nabi s.a.w orang yang paling suka memberi senyuman. Sebab tu sahabat sayang.
Salad Fruit Tapi dia letak cheese 🤣 Price : IDR 14,000 #foodporn #ciksepetdotcom #ciksepetreview ...
Media Removed
Salad Fruit Tapi dia letak cheese 🤣 Price : IDR 14,000 #foodporn #ciksepetdotcom #ciksepetreview #ciklisaberjalan #ciklisasukamakansedap #foodblogger #foodie #indonesianfood #foodphotography #foodstagram #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #blogger #nasipecel #ciksepetjourney ... Salad Fruit
Tapi dia letak cheese 🤣
Price : IDR 14,000

#foodporn #ciksepetdotcom #ciksepetreview #ciklisaberjalan #ciklisasukamakansedap #foodblogger #foodie #indonesianfood #foodphotography #foodstagram #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #blogger #nasipecel #ciksepetjourney #purwodadi #ayamgeprek #foodstreet #gofoodfestival #visitjogja #explorejogja #ciksepetxjogja #airasiaxjogja #balindeso
Read more
Bukan aku yang gemuk... tapi salahkan style tudung <span class="emoji emoji1f612"></span>
Media Removed
Bukan aku yang gemuk... tapi salahkan style tudung Bukan aku yang gemuk... tapi salahkan style tudung 😒
Dah jadi Signature pose macam ni 🤣
Media Removed
Dah jadi Signature pose macam ni 🤣 Dah jadi Signature pose macam ni 🤣
Nasi Kucing [ Sego Kucing ] . Datang central Java jangan lupa rasa makanan yg satu ni.. bisanya ada ...
Media Removed
Nasi Kucing [ Sego Kucing ] . Datang central Java jangan lupa rasa makanan yg satu ni.. bisanya ada di ( semarang & jogja) Kalau dekat malaysia macam nasi ambang , tapi dalam portion macam nasi lemak bungkus daun tu 2kali ngap sah habis. Nasi +mee + sambal goreng tempe +sambal+telur . Lepas ... Nasi Kucing [ Sego Kucing ] .
Datang central Java jangan lupa rasa makanan yg satu ni.. bisanya ada di ( semarang & jogja)
Kalau dekat malaysia macam nasi ambang , tapi dalam portion macam nasi lemak bungkus daun tu 2kali ngap sah habis. 💖
Nasi +mee + sambal goreng tempe +sambal+telur . Lepas u pilih la lauk yang korang nak .. sama ada telur burung puyuh, sate perut, hati.. etc.. add on ikut yang korang suka. Hanya tersedia di Angkringan ( warung yang dibuka di tepi tepi jalan -FOOD STREET)
#foodporn #ciksepetdotcom #ciksepetreview #ciklisaberjalan #ciklisasukamakansedap #foodblogger #foodie #indonesianfood #foodphotography #foodstagram #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #blogger #nasipecel #ciksepetjourney #purwodadi #soto #foodstreet #gofoodfestival #visitjogja #explorejogja #ciksepetxjogja #airasiaxjogja #jogjafood #wonderfullindonesia
Read more
Candi disekitar roro jonggrang , ada yang lebih tinggi .. tapi tak sempat snap sebab ramai gilos ...
Media Removed
Candi disekitar roro jonggrang , ada yang lebih tinggi .. tapi tak sempat snap sebab ramai gilos org disitu. Candi ni adalah batu bersusun je takde pasir atau simen untuk lekatkan jadi sebuah temple. Seribu candi dalam satu malam... tempat bersejarah .... #centraljavatrip #worldcup ... Candi disekitar roro jonggrang , ada yang lebih tinggi .. tapi tak sempat snap sebab ramai gilos org disitu.
Candi ni adalah batu bersusun je takde pasir atau simen untuk lekatkan jadi sebuah temple. Seribu candi dalam satu malam... tempat bersejarah .... #centraljavatrip #worldcup #ciksepet #ciksepetdotcom #ciksepetberjalan #ciksepetsukamakansedap #travelogciksepet #blogger #travelblogger #kbba9 #kembarakbba9 #kelabbloggerbenashaari #ciklisaberjalan #vscox #vscocam #travelsolo
#seagames #aseangames2018 #ciksepetjourney
#ootd #vacation #visitindonesia #centraljava #airasia #balindesopurwodadi #visitjogja #wonderfullindonesia #explorejogja #ciksepetxjogja #prambanan
Read more
Stress wajah kusam <span class="emoji emoji1f62d"></span>.. but Finally,,, Dah jumpa @stivesskin , scrub & Mask muka yang 2-in-1 untuk ...
Media Removed
Stress wajah kusam .. but Finally,,, Dah jumpa @stivesskin , scrub & Mask muka yang 2-in-1 untuk kulit kusam coz travel haritu. best weih ! One part scrub , one part mask. A 2-in-1 merawat kulit ! . Oatmeal & Madu menenangkan & menyuburkan kulit time i guna jadikan Mask muka . PSthhh : TIADA ... Stress wajah kusam 😭.. but Finally,,, Dah jumpa @stivesskin , scrub & Mask muka yang 2-in-1 untuk kulit kusam coz travel haritu. best weih ! One part scrub , one part mask. A 2-in-1 merawat kulit ! 💞 .
Oatmeal & Madu menenangkan & menyuburkan kulit time i guna jadikan Mask muka 😍. PSthhh : TIADA PARABEN !! Try la.. @stivesskin boleh beli kat mana-mana drugstores or farmacy terdekat 💖
#stives #stivesoatmeal #stivesscrub #facemask #scrubs #stivesskin #skincare #beauty #beautyproduct #cantik #beautybloggers #ciksepetdotcom #ciksepetreview #ciksepet #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #influencer #instafemes #tipscantik #igersmalaysia #igers #vsco #vscox #vscocam #ikutcarakita
Read more
Roti Bakar Durian Memang Rasa Durian kaw kaw <span class="emoji emoji1f602"></span> , naseb baik habis ... Price : RP14K IDR Location: ...
Media Removed
Roti Bakar Durian Memang Rasa Durian kaw kaw , naseb baik habis ... Price : RP14K IDR Location: #kunokinicafe . . . #foodporn #ciksepetdotcom #ciksepetreview #ciklisaberjalan #ciklisasukamakansedap #foodblogger #foodie #indonesianfood #foodphotography #foodstagram ... Roti Bakar Durian
Memang Rasa Durian kaw kaw 😂 , naseb baik habis ... Price : RP14K IDR
Location: #kunokinicafe .
.
.

#foodporn #ciksepetdotcom #ciksepetreview #ciklisaberjalan #ciklisasukamakansedap #foodblogger #foodie #indonesianfood #foodphotography #foodstagram #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #blogger #nasipecel #ciksepetjourney #purwodadi #ayamgeprek #foodstreet #gofoodfestival #visitjogja #explorejogja #ciksepetxjogja #airasiaxjogja #durian #indonesianfood
Read more
Climbed Candi Ratu Boko [ 27.07.18] Tips ; i suggest you when arrived at prambanan, before you buy ...
Media Removed
Climbed Candi Ratu Boko [ 27.07.18] Tips ; i suggest you when arrived at prambanan, before you buy tickets you can ask them pakej for prambanan and ratu boko , ussually pakej include with shuttle bus also. This time i paid for RP75K IDR ONLY . You can save RP400-500K IDR . ... #fifa18 #worldcup2018 ... Climbed Candi Ratu Boko [ 27.07.18]
Tips ; i suggest you when arrived at prambanan, before you buy tickets you can ask them pakej for prambanan and ratu boko , ussually pakej include with shuttle bus also. This time i paid for RP75K IDR ONLY . You can save RP400-500K IDR . ... #fifa18 #worldcup2018 #worldcup #ciksepet #ciksepetdotcom #ciksepetberjalan #ciksepetsukamakansedap #travelogciksepet #blogger #travelblogger #kbba9 #kembarakbba9 #kelabbloggerbenashaari #ciklisaberjalan #vscox #vscocam #travelsolo
#seagames #aseangames2018 #ciksepetjourney
#ootd #vacation #visitindonesia #purwodadi #centraljava #airasia #visitsolo #visitjogja #keratonratuboko #keratonratubokotemple
Read more
Hey.. did you see where my crush ? <span class="emoji emoji1f496"></span> #centraljavatrip #worldcup #ciksepet #ciksepetdotcom #ciksepetberjalan ...
Media Removed
Hey.. did you see where my crush ? #centraljavatrip #worldcup #ciksepet #ciksepetdotcom #ciksepetberjalan #ciksepetsukamakansedap #travelogciksepet #blogger #travelblogger #kbba9 #kembarakbba9 #kelabbloggerbenashaari #ciklisaberjalan #vscox #vscocam #travelsolo ... Hey.. did you see where my crush ? 💖

#centraljavatrip #worldcup #ciksepet #ciksepetdotcom #ciksepetberjalan #ciksepetsukamakansedap #travelogciksepet #blogger #travelblogger #kbba9 #kembarakbba9 #kelabbloggerbenashaari #ciklisaberjalan #vscox #vscocam #travelsolo
#seagames #aseangames2018 #ciksepetjourney
#ootd #vacation #visitindonesia #centraljava #airasia #balindesopurwodadi #visitjogja #wonderfullindonesia #explorejogja #ciksepetxjogja #tamansari
Read more
BECEK Price : RP23K IDR Sedap... pedas masam ... masam daun kedondong ... pedas cili padi... rasa ...
Media Removed
BECEK Price : RP23K IDR Sedap... pedas masam ... masam daun kedondong ... pedas cili padi... rasa 5 star ️... ais #foodporn #ciksepetdotcom #ciksepetreview #ciklisaberjalan #ciklisasukamakansedap #foodblogger #foodie #indonesianfood #foodphotography #foodstagram #kelabbloggerbenashaari ... BECEK
Price : RP23K IDR Sedap... pedas masam ... masam daun kedondong ... pedas cili padi... rasa 5 star ⭐️... ais
#foodporn #ciksepetdotcom #ciksepetreview #ciklisaberjalan #ciklisasukamakansedap #foodblogger #foodie #indonesianfood #foodphotography #foodstagram #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #blogger #nasipecel #ciksepetjourney #purwodadi #soto #foodstreet #gofoodfestival #visitjogja #explorejogja #ciksepetxjogja #airasiaxjogja #sotonoroyono
Read more
Banyak-banyak butiran pasir ini,.. lebih banyak rasa rindu pada kekasih hati <span class="emoji emoji1f496"></span> #fifa18 #worldcup2018 ...
Media Removed
Banyak-banyak butiran pasir ini,.. lebih banyak rasa rindu pada kekasih hati #fifa18 #worldcup2018 #worldcup #ciksepet #ciksepetdotcom #ciksepetberjalan #ciksepetsukamakansedap #travelogciksepet #blogger #travelblogger #kbba9 #kembarakbba9 #kelabbloggerbenashaari ... Banyak-banyak butiran pasir ini,.. lebih banyak rasa rindu pada kekasih hati 💖

#fifa18 #worldcup2018 #worldcup #ciksepet #ciksepetdotcom #ciksepetberjalan #ciksepetsukamakansedap #travelogciksepet #blogger #travelblogger #kbba9 #kembarakbba9 #kelabbloggerbenashaari #ciklisaberjalan #vscox #vscocam #travelsolo
#seagames #aseangames2018 #ciksepetjourney
#ootd #vacation #visitindonesia #purwodadi #centraljava #airasia #visitsolo #visitjogja #gumukpasir #whitesands
Read more
Be Happy with the little that you have <span class="emoji emoji1f496"></span> #centraljavatrip #worldcup #ciksepet #ciksepetdotcom ...
Media Removed
Be Happy with the little that you have #centraljavatrip #worldcup #ciksepet #ciksepetdotcom #ciksepetberjalan #ciksepetsukamakansedap #travelogciksepet #blogger #travelblogger #kbba9 #kembarakbba9 #kelabbloggerbenashaari #ciklisaberjalan #vscox #vscocam #travelsolo ... Be Happy with the little that you have 💖

#centraljavatrip #worldcup #ciksepet #ciksepetdotcom #ciksepetberjalan #ciksepetsukamakansedap #travelogciksepet #blogger #travelblogger #kbba9 #kembarakbba9 #kelabbloggerbenashaari #ciklisaberjalan #vscox #vscocam #travelsolo
#seagames #aseangames2018 #ciksepetjourney
#ootd #vacation #visitindonesia #centraljava #airasia #balindesopurwodadi #visitjogja #wonderfullindonesia #explorejogja #ciksepetxjogja #tamansari
Read more
BAKSO BERANAK ( SWIPE LEFT ) Finally dapat jumpa bakso [bebola daging ] beranak... Bebola daging ...
Media Removed
BAKSO BERANAK ( SWIPE LEFT ) Finally dapat jumpa bakso [bebola daging ] beranak... Bebola daging dengan bakso dan telur puyuh didalamnya . Boleh tahan juga rasanya. I boleh makan habis weih 🤣 #foodporn #ciksepetdotcom #ciksepetreview #ciklisaberjalan #ciklisasukamakansedap #foodblogger ... BAKSO BERANAK ( SWIPE LEFT )
Finally dapat jumpa bakso [bebola daging ] beranak... Bebola daging dengan bakso dan telur puyuh didalamnya 😍. Boleh tahan juga rasanya. I boleh makan habis weih 🤣
#foodporn #ciksepetdotcom #ciksepetreview #ciklisaberjalan #ciklisasukamakansedap #foodblogger #foodie #indonesianfood #foodphotography #foodstagram #kelabbloggerbenashaari #kbba9 #blogger #nasipecel #ciksepetjourney #purwodadi #ayamgeprek #foodstreet #gofoodfestival #visitjogja #explorejogja #ciksepetxjogja #airasiaxjogja #baksoberanak
Read more
Love u <span class="emoji emoji1f496"></span> Loc : Hutan Pinus Pengger . #centraljavatrip #worldcup #ciksepet #ciksepetdotcom #ciksepetberjalan ...
Media Removed
Love u Loc : Hutan Pinus Pengger . #centraljavatrip #worldcup #ciksepet #ciksepetdotcom #ciksepetberjalan #ciksepetsukamakansedap #travelogciksepet #blogger #travelblogger #kbba9 #kembarakbba9 #kelabbloggerbenashaari #ciklisaberjalan #vscox #vscocam #travelsolo ... Love u 💖
Loc : Hutan Pinus Pengger .
#centraljavatrip #worldcup #ciksepet #ciksepetdotcom #ciksepetberjalan #ciksepetsukamakansedap #travelogciksepet #blogger #travelblogger #kbba9 #kembarakbba9 #kelabbloggerbenashaari #ciklisaberjalan #vscox #vscocam #travelsolo
#seagames #aseangames2018 #ciksepetjourney
#ootd #vacation #visitindonesia #centraljava #airasia #balindesopurwodadi #visitjogja #wonderfullindonesia #explorejogja #ciksepetxjogja #hutanpinuspengger
Read more

Loading...