Miracle_spa Instagram Photos and Videos

Loading...


miracle_spa 💕MIRACLE TOUCH BEAUTY💕 @miracle_spa mentions
Followers: 3,075
Following: 3,594
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Nak tau tak keistimewaan Absorbent C ? . Vitamin c mudah larut dalam air. Vit C yang kita makan/minum ...
Media Removed
Nak tau tak keistimewaan Absorbent C ? . Vitamin c mudah larut dalam air. Vit C yang kita makan/minum akan keluar bersama urin kita. . Oat yang ada dalam Absorbent C membuatkan vitamin C berada agak lama dalam badan kita (almost 4 jam).Sempatlah badan menyerap vitamin c untuk kebaikan. ... Nak tau tak keistimewaan Absorbent C ?
.
Vitamin c mudah larut dalam air. Vit C yang kita makan/minum akan keluar bersama urin kita. .
Oat yang ada dalam Absorbent C membuatkan vitamin C berada agak lama dalam badan kita (almost 4 jam).Sempatlah badan menyerap vitamin c untuk kebaikan. .
Best kan..dalam Absorbent c juga ada madu dan betik. 👍
.
Sebotol rm60 ada 100 biji. Jimat kan. Ahli less 15%-48%.😉
.
#produkselamat
#halal
#luluskkm
#vitaminc
#ikhtiarsihat
Read more
Loading...
Badan berlemak Banyak cacing dlm badan Suka mkn berkolestrol Cikgu ajar kt dpn lambat dapat Mata ...
Media Removed
Badan berlemak Banyak cacing dlm badan Suka mkn berkolestrol Cikgu ajar kt dpn lambat dapat Mata silau/rabun Kulit kusam Selalu kebas2 tgn/kaki Darah dok naik tinggi2 Kencing ada manyak manisss . Cuba ni... In syaa Allah settle . nk ka nk??? www.wasap.my/60133000099/arcticsea Badan berlemak
Banyak cacing dlm badan
Suka mkn berkolestrol
Cikgu ajar kt dpn lambat dapat
Mata silau/rabun
Kulit kusam
Selalu kebas2 tgn/kaki
Darah dok naik tinggi2
Kencing ada manyak manisss😄😄
.
Cuba ni...
In syaa Allah settle
.
nk ka nk???
www.wasap.my/60133000099/arcticsea
Sayang Duit Vs Sayang Nyawa? Sekarang ni dah ramai yang takut nak makan supplement dari sumber ...
Media Removed
Sayang Duit Vs Sayang Nyawa? Sekarang ni dah ramai yang takut nak makan supplement dari sumber yang tidak di ketahui. Terus terang.. Ramai customer sy yang educated & bijak² ni takut gilerr nak beli di kedai jamu, lazada, shoppee, 11 street. Karang baik² elok... Korang terpaksa masuk ... Sayang Duit Vs Sayang Nyawa?
Sekarang ni dah ramai yang takut nak makan supplement dari sumber yang tidak di ketahui.
Terus terang.. Ramai customer sy yang educated & bijak² ni takut gilerr nak beli di kedai jamu, lazada, shoppee, 11 street.
Karang baik² elok... Korang terpaksa masuk hospital gara² termakan yang tiruan punye @
mungkin yg dah expired @ sebenar korang memang tak boleh makan supplement tu.
Feedback dari customer sy yang beli dari kedai jamu, lazada, shoppee, 11 street >>
1. Tak dapat konsultasi produk. Penjual tak sah ni tak akan ajar cara makan. Berapa kali sehari nak makan?
2. Die orang tak peduli customer sembuh @ tak. Die orang nak duit semata².
3. Harga tak masuk akal & terlalu murah dari yang HQ tetapkan. Takut nak beli.
4. Tak boleh nak tanya apa² jika terjadi cirit birit, demam dan lain² lepas consume supplement.
Yang beli di kedai jamu, lazada, shoppee, 11 street dah macam pendatang tanpa izin. Terpaksa mintak sedekah dengan pengedar sah Forever. Buat muke tak malu.. PM kita tanye macam mana nak consume. 🤪
.
Nasihat sy:
1. Beli dari Branch Forever @ Pengedar sah forever
.
2. Daftar ahli untuk dapatkan jaminan produk yang tulen & selamat. Wei..! ini bende yang nak di telan tau.
Ko boleh telan bende yang tak sah selamat. Ngantar nyawa namanye tu.
.
3. Daftar ahli ni bukannye untuk yg nak bisnes aje. User pon mesti daftar. yang penting ada JAMINAN!
4. Daftar ahli untuk dapat diskaun 15%-35%. Forever ada 24 branch di seluruh Malaysia. .
Jadi bila² masa boleh walk in ke centre untuk beli produk. Abes kalau buasir berbunga² ko nak tunggu lazada poskan?
Memang kena potong la jawabnye.
5. Urus niaga Forever ni takde Maintenance. Maksudnya. Lepas daftar kalau tak beli produk berbulan² pon.
Diskaun tetap sama. takkan turun punye. Jadi sangat la untung kalau jadi ahli.
6. Takde Minimum order. Beli sebotol pun dapat diskaun 35%. kan senang tu. Aloe Vera botol kuning tu harga VIP RM58.50 sebotol tau.
7. Daftar ahli & enjoy macam² promosi & hadiah dari HQ. Tiap² bulan ada hadiah baik punye dari HQ.
8. Tak semua orang boleh minum aloe vera gel tu. jadi korang perlu dapatkan nasihat pakar nutrisi untuk memastikan selamat minum.
Read more
Assalammualaikum & Selamat Pagi. Jumaat yang indah. . ❝Jika tidak dapat tandingi para solihin ...
Media Removed
Assalammualaikum & Selamat Pagi. Jumaat yang indah. . ❝Jika tidak dapat tandingi para solihin dengan ibadah, maka tandingilah para pendosa dengan istighfar.❞ . Sedekahkan AlFatihah kepada kedua ibu bapa kita. Bersedekah itu kunci segala pintu rezeki. . Jom sarapan. . #miraclespa ... Assalammualaikum & Selamat Pagi.
Jumaat yang indah.
.
❝Jika tidak dapat tandingi para solihin dengan ibadah, maka tandingilah para pendosa dengan istighfar.❞
.
Sedekahkan AlFatihah kepada kedua ibu bapa kita.
Bersedekah itu kunci segala pintu rezeki.
.
Jom sarapan.
.
#miraclespa #skincare #glowing #skintags #kutil #acne #jerawat #jeragat
Read more
6KG HILANG <span class="emoji emoji203c"></span>️<span class="emoji emoji203c"></span>️<span class="emoji emoji203c"></span>️ . Hasil #Clean9 hanya 9 hari..wah sgt3 berbaloi2 tau.. Xperlu berbulan2 pon.. . Clean9 ...
Media Removed
6KG HILANG ️ . Hasil #Clean9 hanya 9 hari..wah sgt3 berbaloi2 tau.. Xperlu berbulan2 pon.. . Clean9 program paling ohsem untuk turunkan berat badan dlm msa yg singkat dan dijamin selamat.. . Dh 164 negara digunakan produk ni tau.. Buatlah sesuatu untuk diri anda jgn biarkan ... 6KG HILANG ‼️‼️‼️
.
Hasil #Clean9 hanya 9 hari..wah sgt3 berbaloi2 tau.. Xperlu berbulan2 pon..
.
Clean9 program paling ohsem untuk turunkan berat badan dlm msa yg singkat dan dijamin selamat..
.
Dh 164 negara digunakan produk ni tau.. Buatlah sesuatu untuk diri anda jgn biarkan badan membesar mcm belon...sihat dan cergas dgn #Clean9
.
Tahniah Zuar Ariffin berjaya hilangkan hampir 6kg‼️‼️
.
Jom clean9 wasap.my/60133000099/nakclean9
Read more
Alhamdulillah, syukur kepadamu Tuhan. Aku masih disini Aku masih bernafas Aku masih berdiri ASBAB BERIKHTIAR DGN SUPPLEMENT FOREVER LIVING . By: Najib dari Kampung Janda Baik, Pahang Info lanjut wassap www.wassap.my/60133000099 . Apa itu stroke? .Apa itu stroke? Stroke ... Alhamdulillah, syukur kepadamu Tuhan.
Aku masih disini
Aku masih bernafas
Aku masih berdiri
ASBAB BERIKHTIAR DGN SUPPLEMENT FOREVER LIVING
.
By: Najib dari Kampung Janda Baik, Pahang
Info lanjut wassap
www.wassap.my/60133000099
.
Apa itu stroke? .Apa itu stroke? Stroke sebenarnya adalah serangan yang berlaku pada otak yang terjadi secara mendadak akibat tersumbat atau pecahnya pembuluh darah otak. Dengan kata lain penyakit stroke ini merupakan penyakit yang berkaitan dengan pembuluh darah otak (serebrovaskuler) yang ditandai dengan kematian jaringan otak (infark serebral).
.
Keadaan ini berlaku disebabkan berlakunya penyumbatan, penyempitan atau pecahnya pembuluh darah yang menuju ke otak sehingga darah dan oksigen ke otak berkurang justeru menyebabkan berlakunya reaksi biokimia yang akan merosakkan atau mematikan sel-sel saraf otak.
Serangan stroke ni boleh menyerang dimana sahaja dan sesiapa sahaja.
.
Kajian mendapati jumlah penderita stroke di Malaysia semakin meningkat setiap tahun. Ada yang meninggal dunia disebabkan serangan stroke dan ada juga yang terselamat tetapi menderita kerana mengalami kecacatan dan hilang keupayaan kekal. Ramai juga penderita serangan stroke ini lumpuh dan tak berupaya menjalani kehidupan seperti sediakala. Oleh sebab itu, penting untuk kita mengamalkan pemakanan yang sihat serta gaya hidup sihat.
Amalan pengambilan Arctic Sea setiap hari membantu mengurangkan risiko serangan stroke. Ini kerana ia mengandungi nisbah terbaik omega 3 dan Omega 9 daripada sumber ikan laut dalam dan minyak zaitun.
Read more
Loading...
Lg testimoni customer skintags.. Nmpk kan skintags tu trs hilang hnya sekali rawatan ja. . #miracle ...
Media Removed
Lg testimoni customer skintags.. Nmpk kan skintags tu trs hilang hnya sekali rawatan ja. . #miracle touch spa #booking 0355239223 #whatsapp 0196945801 #everyday open 10,30-8 pm #unisex spa Lg testimoni customer skintags.. Nmpk kan skintags tu trs hilang hnya sekali rawatan ja. .
#miracle touch spa
#booking 0355239223
#whatsapp 0196945801
#everyday open 10,30-8 pm
#unisex spa
Hai semua.. Dah berabuk haa.. . Tak sempat nk update. Spa masih beroperasi mcm biasa yea..Nk alovera ...
Media Removed
Hai semua.. Dah berabuk haa.. . Tak sempat nk update. Spa masih beroperasi mcm biasa yea..Nk alovera gel pon ada ni haa . Pengedar d perlukan.. Kalau nk untung runcit 15% -40% jomla join. Kalau nak bonus 20% -33% direct masuk akaun pon jomla join. . Mudahkan berniaga? Modal Rm90 ja free ... Hai semua.. Dah berabuk haa.. .
Tak sempat nk update.
Spa masih beroperasi mcm biasa yea..Nk alovera gel pon ada ni haa
.
Pengedar d perlukan.. Kalau nk untung runcit 15% -40% jomla join.
Kalau nak bonus 20% -33% direct masuk akaun pon jomla join. .
Mudahkan berniaga? Modal Rm90 ja free producy lg tau ampa.. .
Nak tau lebih mai pm nah
Sedia membantu😉
Read more
Loading...
Assalamualaikum n selamat pagi.. Dah detox ke?. Nak slim x? Jom. Try aloe berry ni haa.. InshaAllah ...
Media Removed
Assalamualaikum n selamat pagi.. Dah detox ke?. Nak slim x? Jom. Try aloe berry ni haa.. InshaAllah membntu.. Assalamualaikum n selamat pagi.. Dah detox ke?. Nak slim x? Jom. Try aloe berry ni haa.. InshaAllah membntu..
"Tak nak beli takpe..saya tak paksa.." <span class="emoji emoji1f609"></span><span class="emoji emoji1f609"></span><span class="emoji emoji1f609"></span><span class="emoji emoji1f609"></span><span class="emoji emoji1f609"></span> . #TAPI... . Jangan la buat ayat macam kat bawah ...
Media Removed
"Tak nak beli takpe..saya tak paksa.." . #TAPI... . Jangan la buat ayat macam kat bawah ni.. . . " Ko tak payahla beli dgn dia , aku tahu kat mana dia amik stock , baru berapa ringgit je benda tu , jual kemain mahal !" . Jangan menafikan #rezeki orang lain.. #JANGAN . . Kalau ... "Tak nak beli takpe..saya tak paksa.."
😉😉😉😉😉
.
#TAPI...
.
Jangan la buat ayat macam kat bawah ni..
.
.
" Ko tak payahla beli dgn dia , aku tahu kat mana dia amik stock , baru berapa ringgit je benda tu , jual kemain mahal !"
.
Jangan menafikan #rezeki orang lain..
#JANGAN ❗❗❗
.
.
Kalau tak nak membeli , jangan berikan kata2 negatif pada org lain yang berniat ingin adakan urusan urus niaga .
Kalau dah membeli sekalipun , jangan merasa menyesal serta merasa rugi kecuali barang tersebut sah2 peniaga ambik kesempatan, sampai tak munasabah.
.
Kita tak tahu macam mana dia bertungkus-lumus dapatkan stock / ulang-alik mungkin .
Susahkan suami or family dia. Macam mana modal dia keluarkan.
.
Kita tak tahu dengan untung jualan tu apa yang dia sara .
Bersangka baik, sesungguhnya dlm rezeki kita terdapat rezeki org lain . .
Dan yang pastinya bagi peniaga, setiap jualan mesti ada margin keuntungan yg dia siap markup . .
Takkan meniaga jual harga MODAL 🙈 tu bukan meniaga tu buat amal jariah 👌
.
Sekadar Renungan bersama. Selamat beramal dan berniaga. ☺ sama2 usaha mencari rezeki...
.
#mencarirezeki
#rezekiadadimana2
#copypastejee
Read more
Hidup ini tidak perlu terlalu serius..senyumlar sikit kerana urat senyum itu akan merenggangkan ...
Media Removed
Hidup ini tidak perlu terlalu serius..senyumlar sikit kerana urat senyum itu akan merenggangkan otot2 wajah yang terlalu ketat dan kelat untuk dilihat.. Hidup ini tidak perlu terlalu serius..senyumlar sikit kerana urat senyum itu akan merenggangkan otot2 wajah yang terlalu ketat dan kelat untuk dilihat.. 😆😆😆😆
Selamat ptg. Dah blk keja ka tue? . Hati2 d jalanan yea.. Semoga selamat smpai <span class="emoji emoji1f609"></span>
Media Removed
Selamat ptg. Dah blk keja ka tue? . Hati2 d jalanan yea.. Semoga selamat smpai Selamat ptg.
Dah blk keja ka tue? .
Hati2 d jalanan yea.. Semoga selamat smpai 😉
Loading...
Alhmdulillah.. . Iktiar sihat dengan forever.
Media Removed
Alhmdulillah.. . Iktiar sihat dengan forever. Alhmdulillah.. .
Iktiar sihat dengan forever.
Selamat pagi sahabat semua 3 barang penting yang korang MESTI CUBA😀 Bangun pagi nak siap bekerja, ...
Media Removed
Selamat pagi sahabat semua 3 barang penting yang korang MESTI CUBA😀 Bangun pagi nak siap bekerja, atau duduk rumah, mesti uols jumpa mereka bertiga ni kannn . Ubat gigi hijau forever Sabun avocado Deodorant bebas garam aluminium . Tak rugi cuba , tapi rugi kalau tak jatuh cinta . #Jagadiri #Jagawajah #DetoxSihatSibotolKuning #AloeveraForever Selamat pagi sahabat semua
3 barang penting yang korang MESTI CUBA😀
Bangun pagi nak siap bekerja, atau duduk rumah, mesti uols jumpa mereka bertiga ni kannn☺
.
🎈Ubat gigi hijau forever
🎈Sabun avocado 🎈Deodorant bebas garam aluminium
.
Tak rugi cuba 😊, tapi rugi kalau tak jatuh cinta❤
.
#Jagadiri
#Jagawajah
#DetoxSihatSibotolKuning
#AloeveraForever
BIG WHY I Love Aloe: FOREVER LIVING ALOE BERRY NECTAR <span class="emoji emoji1f352"></span><span class="emoji emoji1f352"></span> . >> Menguatkan sistem daya tahan badan >> ...
Media Removed
BIG WHY I Love Aloe: FOREVER LIVING ALOE BERRY NECTAR . >> Menguatkan sistem daya tahan badan >> Membina sel badan yang kuat >> Membaikpulihkan sel badan setiap hari >> Nyahtoksin badan >> Pembaikpulihan elastin dan kolagen >> Mengawal berat badan >> Membantu penghadaman, mencegah ... BIG WHY I Love Aloe:
FOREVER LIVING ALOE BERRY NECTAR 🍒🍒 .
>> Menguatkan sistem daya tahan badan
>> Membina sel badan yang kuat
>> Membaikpulihkan sel badan setiap hari
>> Nyahtoksin badan
>> Pembaikpulihan elastin dan kolagen
>> Mengawal berat badan
>> Membantu penghadaman, mencegah sembelit
dan mencegah kanser kolon.
>> Mengandungi vitamin yang diperlukan dalam diet harian kita termasuk
vitamin B12, asid folik, niasin, B6, B2, B1, C, E dan A.
>> Membantu masalah migrain, jerawat, kulit sensitive,membuang
kepanasan badan, sakit kerongkong, deman, buasir, kencing
manis, tekanan darah dll.
. ✨Forever Aloe Berry Nectar merupakan pati lidah buaya yang tulen yang nengandungi 20 jenis mineral semulajadi termasuk kromium,
magnesium, manganese, kuprum dan zink. . ✨Sesuai untuk kanak-kanak 1 tahun ke atas dan orang dewasa.
.
#iamfbo
#foreverian ❤️
Read more
Loading...
Tahan lama dan ketiak pon putih. . Mai try 1..berbaloi n puaih hati.
Media Removed
Tahan lama dan ketiak pon putih. . Mai try 1..berbaloi n puaih hati. Tahan lama dan ketiak pon putih. .
Mai try 1..berbaloi n puaih hati.
Hai ampa semua..Nmpak tak tue oilcyst ngan skintags / kutil. bijik2 timboi ngan isi lebih kan..mau ...
Media Removed
Hai ampa semua..Nmpak tak tue oilcyst ngan skintags / kutil. bijik2 timboi ngan isi lebih kan..mau ada kat muka rs cmna? hilang keyakinan diri pastu rs rimas kan Kami #MiracleSpa ada buat treatment untuk hilangkan masalah mcmnie. HANYA DENGAN SEKALI RAWATAN JA TAU TRS HILANG!! . DI ... Hai ampa semua..Nmpak tak tue oilcyst ngan skintags / kutil.
bijik2 timboi ngan isi lebih kan..mau ada kat muka rs cmna?
hilang keyakinan diri pastu rs rimas kan

Kami #MiracleSpa ada buat treatment untuk hilangkan masalah mcmnie. HANYA DENGAN SEKALI RAWATAN JA TAU TRS HILANG!!
.
DI JAMIN HILANG 100%
Kalau Tak HIlang WANG AKAN DIKEMBALIKAN SERTA MERTA.
.
Makllumat lanjut bleh call atau wasap yea.
Call : 03 55239223
wasap : www.wasap.my/60133000099/skintags
.
#MiracleTouchSpa
#TrustYourTrueBeauty
Read more
Muka manis siok tgk Senyum manis menawan tertawan . Kalau KENCING MANIS jd taktahwan la noh. ...
Media Removed
Muka manis siok tgk Senyum manis menawan tertawan . Kalau KENCING MANIS jd taktahwan la noh. Tu punca nk ke mcm2 penyakit n sakitla kan.. Apa kata kita cegah sebelum parah. . Set kencing manis berasaskan makanan sunnah sgt2 berbaloi kalau amalkan secara konsistent. . Ampa try n ampa ... Muka manis siok tgk
Senyum manis menawan tertawan
.
Kalau KENCING MANIS jd taktahwan la noh. Tu punca nk ke mcm2 penyakit n sakitla kan.. Apa kata kita cegah sebelum parah. .
Set kencing manis berasaskan makanan sunnah sgt2 berbaloi kalau amalkan secara konsistent.
.
Ampa try n ampa tau kesannya sendiri. Kalau nk tau lbh lnjut bleh pm yea n makcik bleh bg ampa tgk sekali testimonial dr customer2 kami. .
Setiap penyakit pasti ada ubatnya 😉
www.wasap.my/60133000099/setkencingmanis.
.
#ForeverLivingProduct
#MiracleTouchSpa
Read more
Loading...
Hi semua 🤗, takkan nak tgk orang berjaya tanpa sebab? Betul2 masyuk , betul2 USD ! Sis ulang ! USD ...
Media Removed
Hi semua 🤗, takkan nak tgk orang berjaya tanpa sebab? Betul2 masyuk , betul2 USD ! Sis ulang ! USD USD USD!! CALL Sis laju2 atau wasap Sis kalau nak tau lebih pasal biz hebat dan mudah ni! ---------------------------------------------------- =========================== Wsap ... Hi semua 🤗, takkan nak tgk orang berjaya tanpa sebab?
Betul2 masyuk , betul2 USD !
Sis ulang ! USD USD USD!! CALL Sis laju2 atau wasap Sis kalau nak tau lebih pasal biz hebat dan mudah ni! 😘😘 ----------------------------------------------------
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ===========================
Wsap sis laju , modal hanya rm90🤗

www.wasap.my/+60133000099
www.wasap.my/+60133000099
Read more
Ketiak Korang dah PUTEH ke belum ? Mai try 1 ! ===================================== . Untuk ...
Media Removed
Ketiak Korang dah PUTEH ke belum ? Mai try 1 ! ===================================== . Untuk lelaki dan perempuan, membantu mengelakkan drpd KANSER PAYUDARA ! . AWAS WANITA DILUAR SANA ! . Adakah deodorant anda selamat digunakan ? sayangilah ASET anda ! . Jom bertukar pada ALOE ... Ketiak Korang dah PUTEH ke belum ? Mai try 1 ! =====================================
.
Untuk lelaki dan perempuan, membantu mengelakkan drpd KANSER PAYUDARA !
.
AWAS WANITA DILUAR SANA ! .
Adakah deodorant anda selamat digunakan ? sayangilah ASET anda !
.
Jom bertukar pada ALOE EVER SHIELD dr Forever living,
.
❌Tanpa garam aluminium
❌Tanpa Alkohol
❌Tanpa Parabens
.
✅Tidak melekat pada baju
✅Sangat wangi
✅Putihkan ketiak ✅Sgt selamat digunakan walaupon slepas bercukur..
✅Multipurpose okey !
.
❤hrga rm39 shja❤
.
👍🏼Klu pakai sorang tahan 8-10 bulan
.
👍🏼klu kongsi 6 bulan cmtu la..sgt jimat..paling pnting selamat.
.
Beli 10 FREE 1 😇😇
.
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
Tekan link dibawah untuk oder⤵⤵
.
http://wasapp.me/+60133000099/deodorant
.
#deodorant #ketiakputih #busuk #berpeluh
#shahalam #klang #selangorshahalam #kualalumpur #puchong #kedah #kelantan
Read more
GİGİ BERKARAT DENGAN PLAK?? MALAS NAK PERGİ SCALLİNG?MALU BİLA BERCAKAP? Annoying kan bila ...
Media Removed
GİGİ BERKARAT DENGAN PLAK?? MALAS NAK PERGİ SCALLİNG?MALU BİLA BERCAKAP? Annoying kan bila bercakap dengan orang, orang dok pandang² gigi kita yg kuning berkerak dengan plak 🤢, mcm tak pernah gosok gigi! Malunyaaa!.. . Lagi teruk kalau yg hisap rokok , bukan gigi je berkerak ... GİGİ BERKARAT DENGAN PLAK?? MALAS NAK PERGİ SCALLİNG?MALU BİLA BERCAKAP?

Annoying kan bila bercakap dengan orang, orang dok pandang² gigi kita yg kuning berkerak dengan plak 🤢, mcm tak pernah gosok gigi! Malunyaaa!..😔😔😔😔😔
.
Lagi teruk kalau yg hisap rokok 🚬, bukan gigi je berkerak BERKARAT, gusi pon HİTAM 🤦‍♀..ya ampunn....hilang selera..
.
🎀 💥Jangan risau,..ubat gigi aloe vera ni walaupon kaler hijau, tapi tak menghijaukan gigi awak!
.
Malah mampu :
✅ Menanggalkan plak yg MELEKAT BERKARAT ✅Memutihkan gigi yg KUNİNG
✅ Meredakan SAKİT GİGİ
✅ Meredakan ulser mulut (mata ikan) ✅ Melindungi gigi dari jangkitan kuman
.
Ubat gigi ni kaya ALOE VERA, PEPPERMİNT dan BEE PROPOLİS yang penting TANPA FLUORİDA!
.
🔴Lagi best tahan lebih lama sehingga 6 bulan kalau pkai sorg².. Sebabnye kita Tak perlu pon pakai smpai penuh berus gigi..hanya letakkan sedikit dihujung berus da cukup cover seluruh gigi awak!
.
WOW ❗WOW❗
.
📍Jom, cepat tukar ubat gigi awak yg bnyak kapur ceiling tu kepada UBAT GİGİ ALOE VERA FOREVER!
.
Untuk pembelian 2 dan keatas PERCUMA POSTAGE! Fuhh!!
.
📣📣📣Klik link ni segera atau gigi anda terus kuning berkarat!
.
http://www.wasap.my/60133000099/tooth
http://www.wasap.my/60133000099/tooth
http://www.wasap.my/60133000099/tooth
.
PENGEDAR DİPERLUKAN SEGERA!!
Read more
[ 10 SEBAB KENAPA WAJIB MINUM ALOE VERA GEL ] . Membina Badan <span class="emoji emoji2796"></span><span class="emoji emoji2796"></span><span class="emoji emoji2796"></span><span class="emoji emoji2796"></span><span class="emoji emoji2796"></span><span class="emoji emoji2796"></span> <span class="emoji emoji1f339"></span> Ia mengandungi 20 JENIS ...
Media Removed
[ 10 SEBAB KENAPA WAJIB MINUM ALOE VERA GEL ] . Membina Badan Ia mengandungi 20 JENIS asid amino, termasuk 7 asid amino PERLU yang tidak boleh dihasilkan oleh badan. Asid amino adalah blok binaan bagi membina badan. . Sifat Pemulihan Ia mengandungi 12 unsur semulajadi ... [ 10 SEBAB KENAPA WAJIB MINUM ALOE VERA GEL ]
.
Membina Badan
➖➖➖➖➖➖
🌹 Ia mengandungi 20 JENIS asid amino, termasuk 7 asid amino PERLU yang tidak boleh dihasilkan oleh badan. Asid amino adalah blok binaan bagi membina badan.
.
Sifat Pemulihan
➖➖➖➖➖➖
🌹Ia mengandungi 12 unsur semulajadi yang dapat membantu memulihkan luka akibat calar-calar, luka-luka kecil, luka terbakar dan lain-lain.
.
Kesihatan dan Kebersihan Gigi
➖➖➖➖➖➖
🌹 Menggalakkan gusi dan mulut yang sihat. Satu kajian pada 2008 yang diterbitkan dalam Journal Applied Oral Science mendapati bahawa aloe vera adalah LEBIH BERKESAN daripada 2 jenama ubat gigi yang utama. Menggabungkan penggunaan Forever Bright Toothgel dengan pengambilan Gel Aloe Vera berpotensi menyokong kesihatan dan kebersihan mulut dan gigi anda.
..
Mempercepatkan Penyembuhan dan Pembaikpulihan
➖➖➖➖➖➖
🌹Gel Aloe Vera meningkatkan fungsi fibroblas iaitu sel yang membantu pembentukan KOLAGEN dan ia juga menolong melegakan kelecuran, luka-luka dan calar-calar kecil serta kegatalan kulit.
.
Pembaikpulihan Elastin & Kolagen
➖➖➖➖➖➖➖➖
🌹 Ia dapat menokok bekalan bahan-bahan binaan untuk menghasil dan mengekalkan kulit yang sihat.
.
Mengekalkan Berat Badan Yang Sihat & Meningkatkan Tahap Tenaga
➖➖➖➖➖➖➖
🌹Secara semulajadi dapat menggalakkan pembersihan sistem penghadaman kita. Dengan demikian, meningkatkan tahap tenaga serta membantu mengekalkan BERAT BADAN yang IDEAL.
.
Menyokong & Menggalakkan Fungsi Sistem Ketahanan Badan
➖➖➖➖➖➖➖➖
🌹Kandungan unsur-unsur perangsang dapat membantu menggalakkan fungsi sistem pertahanan badan kita.
.
Sistem Penghadaman Yang Semulajadi
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌹 Secara semulajadinya, Gel Aloe Vera mempunyai keupayaan membersih, dengan demikian membantu pergerakan usus dan meningkatkan penyerapan protein serta nutrien lain.
.
Membekalkan Mineral Surih
➖➖➖➖➖➖➖
🌹Ia mengandungi 20 mineral semulajadi termasuk kromium, magnesium, mangan, kuprum dan zink.
.
Membekalkan vitamin Semulajadi
➖➖➖➖➖➖➖➖
🌹Ia mengandungi vitamin yang diperlukan dalam diet harian kita termasuk vitamin B12, asid folik, niasin, B6, B2, B1, C, E dan A.
.
#AloeVeraGel
#DetoxUsusSemulajadi
.
Ada yg nk order jom klik link .
www.wasap.my/60133000099/avg
Read more
Assalamualaikum positive circle.. . Fikir yang baik2..doa yang baik2..moga kita semua dikurniakan ...
Media Removed
Assalamualaikum positive circle.. . Fikir yang baik2..doa yang baik2..moga kita semua dikurniakan segala kebaikan. . #MiracleTouchSpa Assalamualaikum positive circle..
.
Fikir yang baik2..doa yang baik2..moga kita semua dikurniakan segala kebaikan.
.
#MiracleTouchSpa
Amek alovera + articsea utk kesihatan dalaman. Nk bersihkan usus ngn salur darah.. Tp xpasal2 sekali ...
Media Removed
Amek alovera + articsea utk kesihatan dalaman. Nk bersihkan usus ngn salur darah.. Tp xpasal2 sekali ngan merokok dah tak nak hisap. . Bagus ka bagus product ni. . Merokok kan bahayakan kesihatan.. Kau bleh stop xpa paksaan apa salahnya.. . Katakan tidak pada ROKOK!! Amek alovera + articsea utk kesihatan dalaman. Nk bersihkan usus ngn salur darah.. Tp xpasal2 sekali ngan merokok dah tak nak hisap. .
Bagus ka bagus product ni. .
Merokok kan bahayakan kesihatan.. Kau bleh stop xpa paksaan apa salahnya.. .
Katakan tidak pada ROKOK!!
Ada jerawat cmni? Membengkak n bernanah kan.. Nak hilangkan n serikan wajah ampa tak.. . Hilang ...
Media Removed
Ada jerawat cmni? Membengkak n bernanah kan.. Nak hilangkan n serikan wajah ampa tak.. . Hilang keyakinan diri kan.. Jom cantikkan diri n yakinkan diri anda dgn penampilan yg lbh menarik n menawan.. Muka bersih glowing n berseri2 gitu. . Nk tau lbh lanjut mai call 03.55239223 www.wasap.my/6013300099/acne . #MiracleTouchSpa #TrustYourTrueBeauty Ada jerawat cmni? Membengkak n bernanah kan.. Nak hilangkan n serikan wajah ampa tak.. .
Hilang keyakinan diri kan.. Jom cantikkan diri n yakinkan diri anda dgn penampilan yg lbh menarik n menawan.. Muka bersih glowing n berseri2 gitu. .
Nk tau lbh lanjut mai call
☎03.55239223
📱www.wasap.my/6013300099/acne
.
#MiracleTouchSpa
#TrustYourTrueBeauty
KENAPA ANDA SEKELUARGA PERLUKAN ALOEVERA GEL + FOREVER ARTIC SEA??? . Kerana Produk Kami sangat ...
Media Removed
KENAPA ANDA SEKELUARGA PERLUKAN ALOEVERA GEL + FOREVER ARTIC SEA??? . Kerana Produk Kami sangat BERKUALITI.. . 1. IASC Sijil pengiktirafan dari IASC ni menunjukkan lidah buaya FLP selamat & tiada emodin (emodin = toksin boleh keracunan, gugur, cirit) FLP private company pertama ... KENAPA ANDA SEKELUARGA PERLUKAN ALOEVERA GEL + FOREVER ARTIC SEA???
.
Kerana Produk Kami sangat BERKUALITI..
.
1. IASC
Sijil pengiktirafan dari IASC ni menunjukkan lidah buaya FLP selamat & tiada emodin (emodin = toksin boleh keracunan, gugur, cirit) FLP private company pertama yg dpt IASC
.
2. KOSHER RATING
Sangat jarang company tuk dapat sijil ni.. KOSHER RATING menunjukkan tidak ada setitik pun bahan kimia dalam produk dia
.
3. HALAL IFANCA
Organisasi dunia yg mengawal produk halal.. bila p london esok boleh jadikan panduan logo ni tuk pilih produk
.
4. KKM tuk malaysia
Untuk USA FDA kira macam badan KKM
.
====================
KEBAIKAN ALOEVERA FOREVER LIVING
====================
✔ untuk detox (cuci usus)
✔ untuk diet
✔ Badan bertenaga dan sihatt.
✔ Badan tidak cepat lesu & letih
✔ Selera maakan terkawal
.
UNTUK MERAWAT SAKIT
====================
👍 Darah Tinggi Kencing Manis 👍 Gout/Batu Karang
👍 Sembelit
👍 Rambut Gugur
👍 Jerawat
👍 Buasir
👍 Kencing Tak Lawas
👍 Keputihan(Wanita)
.
==================
KEBAIKAN ARTIC SEA
==================
1. Menolong meningkatkan kesihatan jantung.
2. Membantu memperbaiki peredaran darah.
3. Membantu mengekalkan kesihatan kulit.
4. Membantu mengurangkan tahap lipid dalam darah dan meningkatkan
tahap HDL (iaitu kolestrol baik)
5. Membantu mengukuhkan sistem imun tubuh.
6. Membantu mengurangkan keradangan.
7. Membantu dalam perkembangan dan fungsian otak, mata serta sistem saraf kita.
.
Berminat pm yea.
www.wasap.my/60133000099/setkombo
.
#forever #aloveragel #kencingmanis #jantung
#gout #kencingtaklawas #hati #love #cantik
#shahalam #puchong #cyberjaya #selangor #klang #kualalumpur #kedah #kelantan
Read more
Nak tanya korang ni,, penah jumpa Ke company mcm ni? Pegi bercuti untuk ambk CEK usd, pastu g bawak baju jer.. . Duit xyah bawak sb Forever dh bg debit kad untuk belanja shopping kt sana.. . Agak x abis pakai bleh bawak balik tukar kt malaysia.. Hotel 6 star tau,, semua ditanggung beres.. Diraikan ... Nak tanya korang ni,, penah jumpa Ke company mcm ni? Pegi bercuti untuk ambk CEK usd, pastu g bawak baju jer.. .
Duit xyah bawak sb Forever dh bg debit kad untuk belanja shopping kt sana.. .
Agak x abis pakai bleh bawak balik tukar kt malaysia.. Hotel 6 star tau,, semua ditanggung beres.. Diraikan dgn penuh VVIP okey.. .
Terbakor mak tgk dorg cucuk duit cam gitu jer.. USD oiii USD...
.
Wasap.My/60133000099/sayanaktaubisnesForever
Read more
Jom iktiar dengan set ni. . InshaAllah membantu.
Media Removed
Jom iktiar dengan set ni. . InshaAllah membantu. Jom iktiar dengan set ni. .
InshaAllah membantu.
Apa yang orang tidak faham tentang MENJADI seorang usahawan? . 1. Risiko. . 2. Kesunyian. . 3. ...
Media Removed
Apa yang orang tidak faham tentang MENJADI seorang usahawan? . 1. Risiko. . 2. Kesunyian. . 3. Kegagalan. . 4. Perkara yang tidak diketahui. . 5. Menjadi selesa dan juga tidak selesa. . 6. Keseronokan. . 7. Makna pencapaian. . 8. Kebebasan. . 9. Kesabaran yang diperlukan. . 10. ... Apa yang orang tidak faham tentang MENJADI seorang usahawan?
.
1. Risiko.
.
2. Kesunyian.
.
3. Kegagalan.
.
4. Perkara yang tidak diketahui.
.
5. Menjadi selesa dan juga tidak selesa.
.
6. Keseronokan.
.
7. Makna pencapaian.
.
8. Kebebasan.
.
9. Kesabaran yang diperlukan.
.
10. Ketidakmampuan rakan-rakan anda untuk memahami perjalanan anda.
.
11. Tekanan untuk menyesuaikan diri.
.
12. Semangat keterujaan anda.
.
13. Visi anda.
.
14. Batasan emosi yang tidak terkawal.
.
15. Dan mengapa dan bagaimana anda melakukannya ...
Read more
Hai.. Assalamualaikum n selamat pagi. . Moga d beri kesihatan yg baik dan rezki yang berpnjangan.. ...
Media Removed
Hai.. Assalamualaikum n selamat pagi. . Moga d beri kesihatan yg baik dan rezki yang berpnjangan.. . Jom beralovera kita. . #MiracleTouchSpa #ForeverLivingProduct Hai.. Assalamualaikum n selamat pagi. .
Moga d beri kesihatan yg baik dan rezki yang berpnjangan.. .
Jom beralovera kita. .
#MiracleTouchSpa
#ForeverLivingProduct
Hi semua 🤗, takkan nak tgk orang berjaya tanpa sebab? Betul2 masyuk , betul2 USD ! Sis ulang ! USD ...
Media Removed
Hi semua 🤗, takkan nak tgk orang berjaya tanpa sebab? Betul2 masyuk , betul2 USD ! Sis ulang ! USD USD USD!! CALL Sis laju2 atau wasap Sis kalau nak tau lebih pasal biz hebat dan mudah ni! ---------------------------------------------------------------------------- ... Hi semua 🤗, takkan nak tgk orang berjaya tanpa sebab?
Betul2 masyuk , betul2 USD !
Sis ulang ! USD USD USD!! CALL Sis laju2 atau wasap Sis kalau nak tau lebih pasal biz hebat dan mudah ni! 😘😘 ---------------------------------------------------------------------------- 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ======================================== www.wasap.my/+60133000099
www.wasap.my/+60133000099

#selangor
#bisnesonlinemalaysia
#lawak_hambar
#shahalam
#masyuk
#buatduitonline
#kualalumpur
#klang
Read more
Alhamdulillah, syukur kepadamu Tuhan. Aku masih disini Aku masih bernafas Aku masih berdiri ASBAB BERIKHTIAR DGN SUPPLEMENT FOREVER LIVING . By: Najib dari Kampung Janda Baik, Pahang Info lanjut wassap www.wassap.my/60133000099 . Apa itu stroke? . Apa itu stroke? Stroke ... Alhamdulillah, syukur kepadamu Tuhan.
Aku masih disini
Aku masih bernafas
Aku masih berdiri
ASBAB BERIKHTIAR DGN SUPPLEMENT FOREVER LIVING
.
By: Najib dari Kampung Janda Baik, Pahang
Info lanjut wassap
www.wassap.my/60133000099
.
Apa itu stroke?
.
Apa itu stroke? Stroke sebenarnya adalah serangan yang berlaku pada otak yang terjadi secara mendadak akibat tersumbat atau pecahnya pembuluh darah otak. Dengan kata lain penyakit stroke ini merupakan penyakit yang berkaitan dengan pembuluh darah otak (serebrovaskuler) yang ditandai dengan kematian jaringan otak (infark serebral).
.
Keadaan ini berlaku disebabkan berlakunya penyumbatan, penyempitan atau pecahnya pembuluh darah yang menuju ke otak sehingga darah dan oksigen ke otak berkurang justeru menyebabkan berlakunya reaksi biokimia yang akan merosakkan atau mematikan sel-sel saraf otak.
Serangan stroke ni boleh menyerang dimana sahaja dan sesiapa sahaja.
.
Kajian mendpati jmlh penderita stroke di Mlaysia semakin meningkat setiap tahun. Ada yang meninggal dunia disebabkan serangan stroke dan ada juga yg terselamat tetapi menderita kerana mengalami kecacatan dan hilang keupayaan kekal. Ramai juga penderita serangan stroke ini lumpuh dan tak berupaya menjalani kehidupan seperti sediakala. Oleh sebab itu, penting untuk kita mengamalkan pemakanan yang sihat serta gaya hidup sihat.
Amalan pengambilan Arctic Sea setiap hari membantu mengurangkan risiko serangan stroke. Ini kerana ia mengandungi nisbah terbaik omega 3 dan Omega 9 daripada sumber ikan laut dalam dan minyak zaitun.
Read more
<span class="emoji emoji1f49c"></span>STROKE KEMBALI BERJALAN <span class="emoji emoji2796"></span><span class="emoji emoji2796"></span><span class="emoji emoji2796"></span><span class="emoji emoji2796"></span><span class="emoji emoji2796"></span><span class="emoji emoji2796"></span><span class="emoji emoji2796"></span><span class="emoji emoji2796"></span><span class="emoji emoji2796"></span><span class="emoji emoji2796"></span><span class="emoji emoji2796"></span><span class="emoji emoji2796"></span> . Kak yan cuma nak cakap. SERONOK tau bila dapat feedback ...
Media Removed
STROKE KEMBALI BERJALAN . Kak yan cuma nak cakap. SERONOK tau bila dapat feedback pengguna boleh BERJALAN kembali. Beliau semua ikhtiar SET KOMBO FOREVER . Kak yan share je yang baik-baik😙. Sama ada nak kesayangan kembali berjalan/sihat atau tidak dan biar sahaja. ... 💜STROKE KEMBALI BERJALAN
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
Kak yan cuma nak cakap. SERONOK tau bila dapat feedback pengguna boleh BERJALAN kembali😍. Beliau semua ikhtiar SET KOMBO FOREVER
.
Kak yan share je yang baik-baik😙. Sama ada nak kesayangan kembali berjalan/sihat atau tidak dan biar sahaja. Itu pilihan masing-masing. Ikhtiar tu tak ada paksaan. Bila dah sharing ni, kak yan rasa lega yakmat dah💜 .
#Aloevera
#Foreverlivingklang
#Setkomboforever
#Stroke
Read more
Jom Cantik!
Media Removed
Jom Cantik! Jom Cantik!
Ubat gg serba guna.. Maila try sebotoi. . #foreverliving #15%-48% #20% direct bonus.
Media Removed
Ubat gg serba guna.. Maila try sebotoi. . #foreverliving #15%-48% #20% direct bonus. Ubat gg serba guna.. Maila try sebotoi. .
#foreverliving
#15%-48%
#20% direct bonus.
Hai.. Selamat petang.. Satg nk p center amek brg. Sesapa yg nk selit order tu roger nah. . #ForeverLivingProduct
Media Removed
Hai.. Selamat petang.. Satg nk p center amek brg. Sesapa yg nk selit order tu roger nah. . #ForeverLivingProduct Hai.. Selamat petang.. Satg nk p center amek brg.
Sesapa yg nk selit order tu roger nah. .
#ForeverLivingProduct
TANDA-TANDA PERUT BUNCIT SEBAB USUS KOTOR: . 1 - Sembelit 2 - Selalu Kentut 3 - Sering Sakit Kepala 4 ...
Media Removed
TANDA-TANDA PERUT BUNCIT SEBAB USUS KOTOR: . 1 - Sembelit 2 - Selalu Kentut 3 - Sering Sakit Kepala 4 - Selalu Lesu Tak Bertenaga 5 - Nafas & Najis Berbau 6 - Selalu Lapar . Jika anda ada salah satu dari 6 tanda di atas, anda berkemungkinan besar mempunyai masalah usus bertoksin.. . Jadi ... TANDA-TANDA PERUT BUNCIT SEBAB USUS KOTOR:
.
1 - Sembelit
2 - Selalu Kentut
3 - Sering Sakit Kepala
4 - Selalu Lesu Tak Bertenaga
5 - Nafas & Najis Berbau
6 - Selalu Lapar
.
Jika anda ada salah satu dari 6 tanda di atas, anda berkemungkinan besar mempunyai masalah usus bertoksin..
.
Jadi cuci la usus ada usus kite sentiasa sihat n bersih..biar badan kite sentiasa bertenaga..
.
Maklumat lanjut pm yea
www.wasap.my/60133000099/flp
.
#aloveragel #makanansunnah
#minyakikan #minyakzaitun #madu #delima
#spa #miracle #skincare #aloelip #kencingmanis
#cuciusus #cucisalurdarah #gout #darahtinggi #kolestrol #lemaktepu #ususluka #gastrik
Read more
SAYA PENIAGA ONLINE . Biar mereka jemu tengok FB kita.. Biar mereka bosan baca status kita.. Biar ...
Media Removed
SAYA PENIAGA ONLINE . Biar mereka jemu tengok FB kita.. Biar mereka bosan baca status kita.. Biar mereka mengutuk bisnes kita.. Biar mereka kata kita "Gila business"... . Asal niat kita betul.. Asal kita cari rezeki halal..🤑 Asal kita berusaha.. Asal kita tidak putus asa.. Asal ... SAYA PENIAGA ONLINE
.
Biar mereka jemu tengok FB kita..
Biar mereka bosan baca status kita..
Biar mereka mengutuk bisnes kita..
Biar mereka kata kita "Gila business"...
.
Asal niat kita betul..✅
Asal kita cari rezeki halal..🤑
Asal kita berusaha..💪
Asal kita tidak putus asa..👍
Asal ada niat untuk membantu..👋
.
Asal kita yakin dengan apa yang kita lakukan.
Asal kita tak kacau orang dan
Asal kita bahagia.
.
#foreverlivingproduct #aloveragel #makanansunnah #kencingmanis #cuciusus #cucisalurdarah #delima #madu #minyakzaitun
Read more
DI JAMIN HILANG 100% Atau WANG ANDA DI KEMBALIKAN . Tue diaa.. Clear skintags hanya dengan skali ...
Media Removed
DI JAMIN HILANG 100% Atau WANG ANDA DI KEMBALIKAN . Tue diaa.. Clear skintags hanya dengan skali rwtan ja tau.. Mai2 sapa ada masalah cmni kita kasi settle . Maklumat Lanjut . 03 55239223 www.wasap.my/60133000099/oilcyst www.wasap.my/60196945801/oilcyst . Kami beroperasi ... DI JAMIN HILANG 100% Atau WANG ANDA DI KEMBALIKAN
.
Tue diaa.. Clear skintags hanya dengan skali rwtan ja tau.. Mai2 sapa ada masalah cmni kita kasi settle
.
Maklumat Lanjut .
☎ 03 55239223
www.wasap.my/60133000099/oilcyst
www.wasap.my/60196945801/oilcyst
.
Kami beroperasi di alam Avenue
MIRACLE TOUCH SPA
No.A-6, Tingkat 1, Alam Avenue
Persiaran Selangor, Seksyen 16
40200 Shah Alam
.
.
. MIRACLE TOUCH
💖Trust Your True Beauty💖
Read more
Korg pakai ubat gigi apa kt umah? dh penah try x pakai ubat gigi ni? . serius best giler, xde florida, ...
Media Removed
Korg pakai ubat gigi apa kt umah? dh penah try x pakai ubat gigi ni? . serius best giler, xde florida, ada bee propolis yg brsifat untuk melegakan sakit gigi, ulser, gusi bengkak dan boleh jgk sapu untuk org yg ada buasir..cpt kecut tau.. . sgt selamat dan xde bahan kimia yg berbahaya.. . Jom ... Korg pakai ubat gigi apa kt umah?
dh penah try x pakai ubat gigi ni?
.
serius best giler, xde florida, ada bee propolis yg brsifat untuk melegakan sakit gigi, ulser, gusi bengkak dan boleh jgk sapu untuk org yg ada buasir..cpt kecut tau..
.
sgt selamat dan xde bahan kimia yg berbahaya..
.
Jom try satu, semua boleh pakai termasuk kanak2..selamat jika tertelan..sesuai untuk sakit tekak dan batuk..😊😊
.
wasap.my/60133000099/Toothgel

#forever #makanansunnah #aloveraresdung
#ubatgigialoevera #tonsil #florida #putih #gigi
#shahalam #selangor #cyberjaya #kedahseratarata
Read more
Sentap Selasa! Sesungguhnya mata pena itu lagi tajam dari mata pedang. So shut up and write... . Bila ...
Media Removed
Sentap Selasa! Sesungguhnya mata pena itu lagi tajam dari mata pedang. So shut up and write... . Bila ada orang persoalkan bisnes korang - menulislah Bila ada orang persoalkan diri kamu - menulislah Bila impian kamu sepijar matahari, seterang bulan - menulislah . Lalu Aku Hidup ... Sentap Selasa!
Sesungguhnya mata pena itu lagi tajam dari mata pedang.
So shut up and write...
.
Bila ada orang persoalkan bisnes korang - menulislah
Bila ada orang persoalkan diri kamu - menulislah
Bila impian kamu sepijar matahari, seterang bulan - menulislah
.
Lalu Aku Hidup Sebagai Apa? Tanya Bung Hamka...
Jawabnya - Hiduplah sebagai manusia yang paling bermanfaat.
.
Semoga belajar sesuatu... #Copypaste
Read more
Syukur kehadrat Allah jua, penyakit resdung yg d alami semenjak berumur 12 tahun kini dah temui ...
Media Removed
Syukur kehadrat Allah jua, penyakit resdung yg d alami semenjak berumur 12 tahun kini dah temui penawarnya. Memang garlic ni aku makan hari2 tp aku cuma mkn 2 biji. Bdn rasa ringan dan btenaga. Tp resdung yg myebabkan hidung sempit tiap kali nak tidur tu yg buat rasa tak selesa. . Terima kasih ... Syukur kehadrat Allah jua, penyakit resdung yg d alami semenjak berumur 12 tahun kini dah temui penawarnya. Memang garlic ni aku makan hari2 tp aku cuma mkn 2 biji. Bdn rasa ringan dan btenaga. Tp resdung yg myebabkan hidung sempit tiap kali nak tidur tu yg buat rasa tak selesa. .
Terima kasih pd sis Ina yg bg cadangan utk mkn 4 biji garlic ni ms ku demam. Dan dr saat itu, aku cuba mkn 4 biji, demam yg melanda tiba2 hilang dn bdn byk keluar peluh. Rasa2 mandi. Dan saya msh teruskan mkn garlic ni 4 biji pg dan 4 biji mlm. Tanpa d sedari selesma yg hr2 melanda diri rupanya hilang entah ke mana.
.
RM137.55
100biji
.
Jika berminat Kami bagi 15% Discount❤
.
Boleh terus Wasap Saya .
www.wasap.my/60133000099/Garlic

#spa #miracletouchbeauty #garlic #resdung #asthma #jantung #kencingmanis #darahtnggi #gout #makanansunnah #alovera #minykikan #minyakzaitun #madu #shahalam #kedah
Read more
KENAPA KULIT KITA TAK SECANTIK NEELOFA? . Dah mcm2 Vit C kita telan.. yg lonjong kat farmasi tu ...
Media Removed
KENAPA KULIT KITA TAK SECANTIK NEELOFA? . Dah mcm2 Vit C kita telan.. yg lonjong kat farmasi tu sebiji 50 sen dah beratus biji telan. Tak jugak cantik kulit kita. . Semakin KUSAM, JERAGAT makin banyak, JERAWAT berebut2 timbul dari pipi kita.. . MALUNYA....!!! . Kawan2 siap perli2 ... KENAPA KULIT KITA TAK SECANTIK NEELOFA?
.
Dah mcm2 Vit C kita telan.. yg lonjong kat farmasi tu sebiji 50 sen dah beratus biji telan.
Tak jugak cantik kulit kita.
.
Semakin KUSAM, JERAGAT makin banyak, JERAWAT berebut2 timbul dari pipi kita..
.
😭MALUNYA....!!! .
Kawan2 siap perli2 lagi...Nak pi bulan dekat je sekarang...🌚
.
Kenapa ya?
Lepas view video ni baru paham kenapa vitamin c yg kita makan selama ni ke laut...
Tak berkesan langsung!
.
✨Kenapa Forever Absorbent C ni power
.
✅ Vitamin C, bioflavonoid citrus dan betik terikat matrik kemas dengan bran oat. ✅ Ini memaksimumkan keberkesanan Vitamin C serta penyerapan dan penggunaannya oleh badan kita. .
Yang best nya..
Satu tablet Vit C ni mampu membekalkan 60mg Vit C, dan ini bersamaan dengan jumlah Vit C yg diperlukan badan orang dewasa dalam 1 hari.
.
1 botol ada 100 biji Vit C. Boleh guna untuk 2 bulan. Jimat...
.
Apa yang uolls akan dapat lepas makan Abs C...?
.
🌰 Kecantikan Kulit dari Dalaman ke Luaran.. bye bye jeragat
🌰 Mengurangkan Stress
🌰 Membantu dalam rawatan alergi
🌰 Membantu mengelakkan jangkitan radikal2 bebas
.
Nak cantik luar & dalam?
Jom hisap VIT C yg sedap ni...
Read more
[Hasil membawang - bila usahawan tersalah yakin dan tak nak berubah] Sebelum tidur Cik Kak Content ...
Media Removed
[Hasil membawang - bila usahawan tersalah yakin dan tak nak berubah] Sebelum tidur Cik Kak Content nak share satu cerita. Ini kisah benar. Hasil dari sesi membawang open house raya, ini yang cik kak dapat...Yang ada bisnes tolong baca dan fikir.. Cik kak dulu pernah kerja di satu syarikat ... [Hasil membawang - bila usahawan tersalah yakin dan tak nak berubah]

Sebelum tidur Cik Kak Content nak share satu cerita. Ini kisah benar. Hasil dari sesi membawang open house raya, ini yang cik kak dapat...Yang ada bisnes tolong baca dan fikir.. Cik kak dulu pernah kerja di satu syarikat engineering. Distributor engine kapal laut. Sole distributor di Asean. Pengeluar enjin dari negara yang kalah dengan Korea baru-baru ni.

Sekali company ni dapat kontrak distribution dan service, memang jumlahnya lebih dari 8- 9-10 angka!

Pekerjanya, sehingga 2 keturunan. Dari mak ke anak, kerja di syarikat sama. Bonusnya.....perghh! Kerjanya tak sesibuk Opis Cik Kak kat Jalan Badminton. Memang gerenti ada duitlah... Tapi, ownernya dah berusia. Anak-anak dia tak expert sangat dalam berniaga. Staffnya, takdelah produktif sangat. Punch in pukul 7.45 pagi, tahan pintu dengan helmet, lepas punch terus keluar tak tahu pergi mana. Pukul 10 pagi baru nmpak muka..! Media sosial memang takde langsung. Corporate image pun tak berapa nak ada. Salah satu sebab boss cik kak dulu berhenti ialah kerana perubahan yang dicadangkan semua BOD tak terima..
Ye lah...jumlah kontrak makan tak habis, buat apa nak marketing beria-ia, buat apa nak ada media sosial bagai... Tiba-tiba.....
Owner produk di German ambil keputusan nak jual syarikat! Share dibeli oleh company yang lebih modern. Mereka ada wawasan lebih jauh. Lebih energetic. Lebih berimpian.

Semuanya direvamp! Termasuklah pemilihan sole distributor di Asean..Dengan cara sole distributor ex tempat kerja cik kak bertindak dan beroperasi, mereka memang tak allign dengan share holder baru. Akibatnya, mereka hilang pertaruhan. Kontrak 8-9-10 angka bukan lagi milik mereka.. Ramai staff terpaksa diberhentikan. Termasuk yang dah kerja lama. Yang otai dan senior. Bisnesnya masih ada, tapi terkial-kial.

Apa yang cik kak belajar dari cerita ni?
1) Jangan mudah selesa dengan keadaan kita. Kontrak makan tak habis pun boleh hilang sekelip mata kalau pihak lain tak nampak value kita.

2) Change is a must. Kau bagus macam mana pun, kalau tak nak berubah, kau takkan bagus untuk masa depan.

3) Value dan culture adalah penting untuk orang nilaikan bis
Read more
Ubah Mindset. . Jom berniaga.
Media Removed
Ubah Mindset. . Jom berniaga. Ubah Mindset. .
Jom berniaga.
Sihat bertenaga cantik berseri ngan forever product. . Ada masalah jerawat kutil skintags mai ...
Media Removed
Sihat bertenaga cantik berseri ngan forever product. . Ada masalah jerawat kutil skintags mai #MiracleTouchSpa ..Pusat Kecantikan Anda Sihat bertenaga cantik berseri ngan forever product. .
Ada masalah jerawat kutil skintags mai #MiracleTouchSpa ..Pusat Kecantikan Anda 💕
Set Kencing Manis Forever Living . Setiap penyakit ada penawarnya..ikhtiarlah dan laburlah ...
Media Removed
Set Kencing Manis Forever Living . Setiap penyakit ada penawarnya..ikhtiarlah dan laburlah demi kesihatan diri anda..insyaallah . #kencingmanis #setkencingmanis #foreverliving #foreverlivingshahalam #makanansunnah #makanansihat Set Kencing Manis Forever Living .
Setiap penyakit ada penawarnya..ikhtiarlah dan laburlah demi kesihatan diri anda..insyaallah
.
#kencingmanis
#setkencingmanis
#foreverliving
#foreverlivingshahalam
#makanansunnah #makanansihat
Tue nama dia kutil/skintags. Ampa ada dak mcmni.. Kalau ada nk buang ka nk simpan kot bleh lg menawan ...
Media Removed
Tue nama dia kutil/skintags. Ampa ada dak mcmni.. Kalau ada nk buang ka nk simpan kot bleh lg menawan kan.. . Kalau rs rimas n makin hari makin byk ja benda alah ni naik. Maila buat treatment kat miracle spa. Confirm hilang 100% selepas rawatan.. Xpayah tnggu 3 4 hari xpon 2 3 jam dah. Km Jamin ... Tue nama dia kutil/skintags.
Ampa ada dak mcmni.. Kalau ada nk buang ka nk simpan kot bleh lg menawan kan.. 😝
.
Kalau rs rimas n makin hari makin byk ja benda alah ni naik. Maila buat treatment kat miracle spa. Confirm hilang 100% selepas rawatan.. Xpayah tnggu 3 4 hari xpon 2 3 jam dah. Km Jamin confirm trs hilang. Kalau xhilang gak.. Ambik balik duit ampa. .
Haa.. Nak raya xbapa hr dah kan. Nk buat treatment sempat g ni. .
Maklumat lanjut bleh call/pm nah
☎03.55239223
📲www.wasap.my/60133000099/skintags
.
#skintags #kutil #hilang #skincare #treatment
#facial #massage #acne #oilcyst #jeragat
#shahalam #spa #klang #kedah #kualalumpur
Read more
Sebab terlalu laku, sb tu jd gini.. Tau xpasai apa forever lite habis? . Sb klu mnum setiap hari boleh ...
Media Removed
Sebab terlalu laku, sb tu jd gini.. Tau xpasai apa forever lite habis? . Sb klu mnum setiap hari boleh slim, cantik, awet muda dan gebus.. Sb tu la lakuuuu.. . Tggu stok sampai... Sebab terlalu laku, sb tu jd gini.. Tau xpasai apa forever lite habis? .
Sb klu mnum setiap hari boleh slim, cantik, awet muda dan gebus.. Sb tu la lakuuuu..
.
Tggu stok sampai...
Assalamualaikum n selamat pagi sahabat. . Di balik kata ISTIQOMAH ada perjuangan yg kuat, pengorbanan ...
Media Removed
Assalamualaikum n selamat pagi sahabat. . Di balik kata ISTIQOMAH ada perjuangan yg kuat, pengorbanan yang banyak & Doa yang tidak pernah berhenti. . Semoga sahabat2 d limpahi rezki yang berpanjangan.. Aamin . #MiracleTouchSpa #facial #bekam #foreverlivingproduct Assalamualaikum n selamat pagi sahabat. .
Di balik kata ISTIQOMAH
ada perjuangan yg kuat,
pengorbanan yang banyak & Doa yang tidak pernah berhenti.
.
Semoga sahabat2 d limpahi rezki yang berpanjangan.. Aamin 😉
.
#MiracleTouchSpa #facial #bekam
#foreverlivingproduct

Loading...