Loading Content...

Mohdnasharuddinahmadhairi_ Instagram Photos and Videos

Loading...


mohdnasharuddinahmadhairi_ Mohd Nasharuddin Ahmad Hairi @mohdnasharuddinahmadhairi_ mentions
Followers: 649
Following: 1,342
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Cantiknya anak Dara abi nie.... 1tahun 6bulan dah... Cantiknya anak Dara abi nie.... 1tahun 6bulan dah...
Loading...
Pertama Kali ride dengan anak dan isteri ... <span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span>
Media Removed
Pertama Kali ride dengan anak dan isteri ... Pertama Kali ride dengan anak dan isteri ... 😍😍😍😍
<span class="emoji emoji2764"></span><span class="emoji emoji2764"></span> Syukur Alhamdulillah <span class="emoji emoji2764"></span><span class="emoji emoji2764"></span> Genap 4tahun usia perkahwinan kita.. <span class="emoji emoji1f60d"></span> Thank You <span class="emoji emoji1f60d"></span> For Loving Me <span class="emoji emoji2764"></span> Happy ...
Media Removed
Syukur Alhamdulillah Genap 4tahun usia perkahwinan kita.. Thank You For Loving Me Happy Anniversary Ikatan kita yang telah diserikan dengan kehadiran 2 orang cahaya mata yang cukup comel Allah beri sebagai kekuatan dan penyeri keluarga kita Buat isteri ku @rabiatuladawiyah1618 ... ❤❤ Syukur Alhamdulillah ❤❤ Genap 4tahun usia perkahwinan kita.. 😍 Thank You 😍 For Loving Me ❤ Happy Anniversary ❤ Ikatan kita yang telah diserikan dengan kehadiran 2 orang cahaya mata yang cukup comel Allah beri sebagai kekuatan dan penyeri keluarga kita 😍😍😍 Buat isteri ku @rabiatuladawiyah1618 ... Sesungguhnya terima kasih ku ucapkan atas segalanya yang selama ini sabar dengan semua dugaan dalam tempoh 4 tahun ini dengan macam2 ujian.. Semoga ikatan kita ini kekal buat selamanya hingga ke jannah.. Amin.. ❤ Abi Sayang Bonda ❤ Abi Sayang Raihan ❤ Abi Sayang Nuha ❤
Read more
Rabak dah mata.. Tema Rojak je nie pakai t-shirt lengan panjang <span class="emoji emoji1f601"></span><span class="emoji emoji1f601"></span><span class="emoji emoji1f601"></span><span class="emoji emoji1f601"></span> #rayake4 #temaraya2018 #suamitercinta<span class="emoji emoji1f618"></span><span class="emoji emoji1f618"></span><span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji2764"></span>️
Media Removed
Rabak dah mata.. Tema Rojak je nie pakai t-shirt lengan panjang #rayake4 #temaraya2018 #suamitercintaRabak dah mata.. Tema Rojak je nie pakai t-shirt lengan panjang 😁😁😁😁 #rayake4
#temaraya2018
#suamitercinta😘😘❤️❤️❤️
Assalamualaikum wtb Sempena 1 Syawal, kami sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri ...
Media Removed
Assalamualaikum wtb Sempena 1 Syawal, kami sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Pada kesempatan ini juga kami memohon kemaafan di atas sebarang kesilapan dan keterlanjuran. Semoga kita bersama-sama mendapat rahmat dan diberi perlindungan Allah SWT, In Shaa Allah Maaf ... Assalamualaikum wtb
Sempena 1 Syawal, kami sekeluarga mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri
Pada kesempatan ini juga kami memohon kemaafan di atas sebarang kesilapan dan keterlanjuran. Semoga kita bersama-sama mendapat rahmat dan diberi perlindungan Allah SWT, In Shaa Allah

Maaf zahir dan batin
Daripada
Nasharuddin Sekeluarga

#teamnavyblue
#teamrayakualalumpur
#teamrayasungaibuloh
#teamrayaberempat
#birthdaygirl
#turn1
#tilljannah
Read more
*السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه* *MOHD [email protected]* 15 JUN 2018 _________________________ Kepada Yang Berkenaan, Assalamualaikum.. Yang Berbahagia Abang, Kakak, Sahabat,Saudara mara semua. Terlebih dahulu saya mengucapkan *Selamat Menyambut ... *السَّلاَم ُعَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكَاتُه* *MOHD [email protected]*

15 JUN 2018
_________________________

Kepada Yang Berkenaan,

Assalamualaikum.. Yang Berbahagia Abang, Kakak, Sahabat,Saudara mara semua. Terlebih dahulu saya mengucapkan *Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri 1439H*. Semoga semua mendapat keredhaan Allah S.W.T.

2. Berhubung dengan perkara diatas, saya dan keluarga menyusun 10 jari dan memohon maaf kepada semua sekiranya saya telah melakukan kesilapan dalam sedar atau tidak sedar atau sengaja atau tidak sengaja.

3. Justeru itu, saya berharap dapat menerima permohonan maaf saya ini serta memaafkan saya & keluarga .

4. Akhir kata dari saya, sekali lagi saya Sekeluarga mengucapkan

_*SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR BATIN.*_

_*TAQABALALLAHU MINNA WA MINKUM BARAKALLAHU FIIKUUM*_

Sekian, terima kasih.

Yang Benar, ..................................
(Mohd Nasharuddin & Keluarga)

_*cetakan berkomputer tidak perlu tandatangan*_
Read more
Loading...
*Pantun Menyambut Ramadan* Anak melayu mengail ikan; Perahu berlabuh ditengah lautan. Sambil menunggu datangnya Ramadan; Mohon maaf saya sampaikan. Kecubung batu dari Kalimantan; Disanding elok dengan berlian. Bulan Mei bermulanya Ramadan; Salah dan Khilaf mohon maafkan. Kembang ... *Pantun Menyambut Ramadan*

Anak melayu mengail ikan;
Perahu berlabuh ditengah lautan.
Sambil menunggu datangnya Ramadan;
Mohon maaf saya sampaikan.

Kecubung batu dari Kalimantan;
Disanding elok dengan berlian.
Bulan Mei bermulanya Ramadan;
Salah dan Khilaf mohon maafkan.

Kembang melati sungguhlah indah;
Ditengah taman jadi hiasan.
Harum Ramadhan tercium sudah;
Kalau ada salah mohon dima'afkan.

Makan roti jangan berlari;
Kalaulah jatuh kita yang rugi.
Bersihkan hati sucikanlah diri;
Sambut Ramadan tak lama lagi...dari sya ikram adam 🤝🤝😊☺☺
Read more
Sekali dengan Bonda kena layan... Sekali dengan Bonda kena layan...
Loading...
Nak try yang nie tengok macam mana... #twobuddycleanxpert #wakkilat
Media Removed
Nak try yang nie tengok macam mana... #twobuddycleanxpert #wakkilat Nak try yang nie tengok macam mana... #twobuddycleanxpert
#wakkilat
Dambaan Hati Gue.... <span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span> #lc #lc135malaysia #lc5speed #oodmachine
Media Removed
Dambaan Hati Gue.... #lc #lc135malaysia #lc5speed #oodmachine Dambaan Hati Gue.... 😍😍😍 #lc #lc135malaysia #lc5speed #oodmachine
Woii buat pa tuuu.... Woii buat pa tuuu....
Cantik Sama Padan... Alhamdulillah <span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span>
Media Removed
Cantik Sama Padan... Alhamdulillah Cantik Sama Padan... Alhamdulillah 😍😍😍😍
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...