Nad.zainal Instagram Photos and Videos

Loading...


nad.zainal Co Founder Audela . 🇲🇾 Actress @nad.zainal mentions
Followers: 956,127
Following: 1,811
Total Comments: 0
Total Likes: 0

“Akak , i nak kurus dalam seminggu je minum Audela..” Hmmm turn off betul baca dm macam ni, kita kena berusaha, Supplement membantu.. tapi kalau nak cepat kena usaha, jaga makan, dan bersenamlah.. saya nak yang mana consume Audela kena rajin bersenam.. jangan malas-malas tau.. tiada yang ... “Akak , i nak kurus dalam seminggu je minum Audela..”
Hmmm turn off betul baca dm macam ni, kita kena berusaha, Supplement membantu.. tapi kalau nak cepat kena usaha, jaga makan, dan bersenamlah.. saya nak yang mana consume Audela kena rajin bersenam.. jangan malas-malas tau.. tiada yang mudah dalam donia ini ♥️ jagalah kesihatan anda ♥️
@audelabeauty_hq
Read more
Loading...
Balik workout order grab.. dapat pulak driver kaki pergi Changkat.. aduuuuh .. buka radio jenis volume terus 20 ya 🤤 Balik workout order grab.. dapat pulak driver kaki pergi Changkat.. aduuuuh .. buka radio jenis volume terus 20 ya 🤤
Dia kat belakang macam jalan-jalan window shopping ya? Dia toleh sikit je😑 @mynameisfahadibrahim (disebabkan kena jadi budak form 5, so... kena maintain kecik) Dia kat belakang macam jalan-jalan window shopping ya? Dia toleh sikit je😑 @mynameisfahadibrahim (disebabkan kena jadi budak form 5, so... kena maintain kecik)
Bring it on...
Media Removed
Bring it on... Bring it on...
Hi semua. Buat apa tu :) Hujan-hujan ni jom kita ‘ngeteh’ bersama Lipton Teh Tarik TEHgether dengan ...
Media Removed
Hi semua. Buat apa tu :) Hujan-hujan ni jom kita ‘ngeteh’ bersama Lipton Teh Tarik TEHgether dengan family. Tak kira keluarga kecil ke besar ke, yang paling penting korang dapat luangkan masa bersama mereka. Macam orang selalu cakap tu ‘bonding time’ with family/friends. Yesss!!! time ... Hi semua. Buat apa tu :) Hujan-hujan ni jom kita ‘ngeteh’ bersama Lipton Teh Tarik TEHgether dengan family. Tak kira keluarga kecil ke besar ke, yang paling penting korang dapat luangkan masa bersama mereka. Macam orang selalu cakap tu ‘bonding time’ with family/friends. Yesss!!! time ni lah kita dapat release tension bila ada gelak tawa dari mereka.

Sempena Hari Teh Tarik ni, Lipton ada contest. Jom share dengan Nad memori perbualan TEHgether yang korang tak dapat lupakan bersama rakan-rakan dan keluarga di ruang komen di bawah.

5 pemenang yang bertuah berpeluang untuk menang satu pek Lipton 3-in 1 Milk Tea. *Tertakluk kepada terma & syarat. bit.ly/tehgether

#HariTehTarik #TehTarikTehgether
Read more
Sebelum mulakan aktiviti harian, kena pasang “shield” , saya minum @audelabeauty_hq , badan tak ...
Media Removed
Sebelum mulakan aktiviti harian, kena pasang “shield” , saya minum @audelabeauty_hq , badan tak naik, kulit jarang bermasalah! I love Audela Sebelum mulakan aktiviti harian, kena pasang “shield” , saya minum @audelabeauty_hq , badan tak naik, kulit jarang bermasalah! I love Audela
Loading...
Bye anak-anak <span class="emoji emoji1f41f"></span>
Media Removed
Bye anak-anak Bye anak-anak 🐟
ITS A WRAP for #syirik Get well soon @michaelang38 WE ️ YOU Thank you @amorizan for this oppurtunity, and thank you Capik untuk “rasa” dan komitmen! @syafiqkylez . Team ini terbaik!! ITS A WRAP for #syirik
Get well soon @michaelang38
WE ♥️ YOU
Thank you @amorizan for this oppurtunity, and thank you Capik untuk “rasa” dan komitmen! @syafiqkylez . Team ini terbaik!!
Loading...
Sudah hampir ke penghujungnya. Selamat tinggal suamiku Alam ku bukan di sini.... (Thank You ...
Media Removed
Sudah hampir ke penghujungnya. Selamat tinggal suamiku Alam ku bukan di sini.... (Thank You @syafiqkylez ) #syirik #astrocitra Sudah hampir ke penghujungnya.
Selamat tinggal suamiku
Alam ku bukan di sini....
(Thank You @syafiqkylez 🌹)
#syirik
#astrocitra
Director/Penulis telemovie #syirik Bila penulis di set, dia sudah tahu visual yang dimahukan.. ...
Media Removed
Director/Penulis telemovie #syirik Bila penulis di set, dia sudah tahu visual yang dimahukan.. @amorizan Takut tau bila penulis mengarah! Love @amorizan #rehearsalonset Director/Penulis telemovie #syirik
Bila penulis di set, dia sudah tahu visual yang dimahukan.. @amorizan
Takut tau bila penulis mengarah! Love @amorizan
#rehearsalonset
Dan hari ini rindu dendam aku terbayar.. tak perlu ucap maaf, kerana rindu aku pada kau dah memadamkan segala luka yang pernah menyinggah dalam ruang hati ini ️ #syirik #astrocitra Dan hari ini rindu dendam aku terbayar.. tak perlu ucap maaf, kerana rindu aku pada kau dah memadamkan segala luka yang pernah menyinggah dalam ruang hati ini ♥️
#syirik
#astrocitra
Bismillahirrahmanirrahim.... Jika inginkan paparan realiti yang tidak pernah ditonjolkan ...
Media Removed
Bismillahirrahmanirrahim.... Jika inginkan paparan realiti yang tidak pernah ditonjolkan dalam filem Malaysia se”daring” ini, dan jika ingin lihat lakonan berjiwa dan effortless , silakan ke panggung, menonton One Two Jaga! Saya tahu Encik Kudin (Rosdeen Suboh) seorang yang hebat ... Bismillahirrahmanirrahim....
Jika inginkan paparan realiti yang tidak pernah ditonjolkan dalam filem Malaysia se”daring” ini, dan jika ingin lihat lakonan berjiwa dan effortless , silakan ke panggung, menonton One Two Jaga! Saya tahu Encik Kudin (Rosdeen Suboh) seorang yang hebat di pentas teater, dan apabila melihat beliau di One Two Jaga, tiap butir dialog, ekspresinya itu mahal.. tidak over do.. sesedap rasa... pelakon lain juga memainkan peranan mereka dengan cemerlang sekali. Ok berbalik kepada main issue filem ini “rasuah”, itulah realiti hitam yang jarang (atau mungkin tidak pernah) diberitahu dalam drama/filem kita sebelum ini, jadi ONE TWO JAGA boleh disebut sebagai filem “pemecah tradisi”, berani dan REAL.
Saya bangga dapat menyaksikan perubahan dalam industri filem kita..
Kudos untuk semua.. teruskan berkarya..
(Dalam panggung sempat berbisik pada suami, kalau Yem mahu berlakon.. dia kena jadi macam JOKO ni.. baru i bagi dia berlakon)
Support LOKAL
10/10 dari saya ♥️
#onetwojaga
#thankyoukeranamengubahwajahfilemkita
Read more
Loading...
“Abang hanya ingat Yam..” #syirik @amorizan @syafiqkylez #astrocitra “Abang hanya ingat Yam..” #syirik
@amorizan
@syafiqkylez
#astrocitra
10 gambar, ini je paling ok. Thanks @faliqamirudin #onetwojaga
Media Removed
10 gambar, ini je paling ok. Thanks @faliqamirudin #onetwojaga 10 gambar, ini je paling ok.
Thanks @faliqamirudin
#onetwojaga
 #onetwojaga #supportLOKAL @_nam_ron_
Media Removed
#onetwojaga #supportLOKAL @_nam_ron_ #onetwojaga
#supportLOKAL
@_nam_ron_
Loading...
Mari penuhkan panggung! Support LOKAL! #onetwojaga #kudin #rosdeensubuh
Media Removed
Mari penuhkan panggung! Support LOKAL! #onetwojaga #kudin #rosdeensubuh Mari penuhkan panggung!
Support LOKAL!
#onetwojaga
#kudin
#rosdeensubuh
Walau bertukar jadi si buruk rupa, adakah cinta kekal sama?
Media Removed
Walau bertukar jadi si buruk rupa, adakah cinta kekal sama? Walau bertukar jadi si buruk rupa, adakah cinta kekal sama?
Loading...
Pengakhiran bagaimana abang mahu Yam tempuh? Tak kasihan pada Yam bang?
Media Removed
Pengakhiran bagaimana abang mahu Yam tempuh? Tak kasihan pada Yam bang? Pengakhiran bagaimana abang mahu Yam tempuh? Tak kasihan pada Yam bang?
“Yam akan bersama abang, susah dan senang, perlahan-lahan kita bina hidup...”
Media Removed
“Yam akan bersama abang, susah dan senang, perlahan-lahan kita bina hidup...” “Yam akan bersama abang, susah dan senang, perlahan-lahan kita bina hidup...”
Batuk I tak settle lagi. I nak beli Bena Ex.. ex apa entah.. batuk... oh batuk.... please leave me ...
Media Removed
Batuk I tak settle lagi. I nak beli Bena Ex.. ex apa entah.. batuk... oh batuk.... please leave me alone.... 😑 annoying gila bunyi kokol tu Batuk I tak settle lagi. I nak beli Bena Ex.. ex apa entah.. batuk... oh batuk.... please leave me alone.... 😑 annoying gila bunyi kokol tu
SYIRIK #astrocitra
Media Removed
SYIRIK #astrocitra SYIRIK
#astrocitra
@sharifahshahora
Media Removed
@sharifahshahora @sharifahshahora
 #syirik @therealzainsaidin
Media Removed
#syirik @therealzainsaidin #syirik @therealzainsaidin
Dah tengok One Two Jaga? I nak pergi.. orang sebelah kata best... @_nam_ron_ #syirik
Media Removed
Dah tengok One Two Jaga? I nak pergi.. orang sebelah kata best... @_nam_ron_ #syirik Dah tengok One Two Jaga? I nak pergi.. orang sebelah kata best... @_nam_ron_
#syirik
Bismillah
Media Removed
Bismillah Bismillah
Scene romantis itu lebih sukar daripada scene menangis/jadi psiko/.. Jauh lebih sukar. In real life im not a romantic person/lemah lembut. Jika dapat pasangan skrin yang bagus.. maka jadilah.. jika tak.. kelautlah..fake it till you make it! I hope the director hppy loohh... Scene romantis itu lebih sukar daripada scene menangis/jadi psiko/.. Jauh lebih sukar.
In real life im not a romantic person/lemah lembut. Jika dapat pasangan skrin yang bagus.. maka jadilah.. jika tak.. kelautlah..fake it till you make it! I hope the director hppy loohh...
Adat berumahtangga, ada indah, ada “perit”.
Media Removed
Adat berumahtangga, ada indah, ada “perit”. Adat berumahtangga, ada indah, ada “perit”.
 #syirik @syafiqkylez @michaelang38 #astro #love #horror #telemovie
Media Removed
#syirik @syafiqkylez @michaelang38 #astro #love #horror #telemovie #syirik
@syafiqkylez
@michaelang38
#astro
#love
#horror
#telemovie
“Yam minta maaf jika tak dapat bahagiakan abang..” , “abang yang bersalah kerana.....” Kredit ...
Media Removed
“Yam minta maaf jika tak dapat bahagiakan abang..” , “abang yang bersalah kerana.....” Kredit : @abushaefhamza @syafiqkylez “Yam minta maaf jika tak dapat bahagiakan abang..” , “abang yang bersalah kerana.....” Kredit : @abushaefhamza
@syafiqkylez
“Balik Mariam... tinggalkan abang” “Balik Mariam... tinggalkan abang”
Zaman Yak Yak Ye #rindulaki #darkchoc
Media Removed
Zaman Yak Yak Ye #rindulaki #darkchoc Zaman Yak Yak Ye
#rindulaki
#darkchoc
Ok Pulang dah, Kak Limah dah, Munafik dah... semua tengok di wayang .. bukan secara haram.. kali ...
Media Removed
Ok Pulang dah, Kak Limah dah, Munafik dah... semua tengok di wayang .. bukan secara haram.. kali ini nak pergi support ONE TWO JAGA pulak. Goodluck guys @onetwojagamovie Ok Pulang dah, Kak Limah dah, Munafik dah... semua tengok di wayang .. bukan secara haram.. kali ini nak pergi support ONE TWO JAGA pulak. Goodluck guys @onetwojagamovie
Barang fake ni memang murah, tapi sanggup ke kita nak sokong barang tiruan and hasil dari curi design orang! Lepas saya baca artikel dari http://says.com/my/lifestyle/how-malaysians-can-step-up-and-play-a-part-in-fighting-corruption ni, saya sokong sangat everything yang ... Barang fake ni memang murah, tapi sanggup ke kita nak sokong barang tiruan and hasil dari curi design orang! Lepas saya baca artikel dari http://says.com/my/lifestyle/how-malaysians-can-step-up-and-play-a-part-in-fighting-corruption ni, saya sokong sangat everything yang artikel ni tulis especially tentang bila kita beli barang fake, kita ni macam sokong dan sebarkan jenayah! Barang fake kan salah di sisi undang-undang. Oleh itu, jom sama-sama stop beli barang fake and join Janji Legit di https://www.janjilegit.my/en
Jom ajak ramai-ramai buat #JanjiLegitChallenge
Saya nak challenge @erinmalekofficial @emmashazleen @zarazya
#janjilegit
#belegitbuyori
Read more
Dia saja nak show off depan Nam Ron.. geram je kita... art berat ke bro?? Nope.. you tak berlakon ya.. mummy je.. you duduk je rumah.. @nam_ron_ @missnadiaaqilah @kirinmuhamad @ameeraramlee @jasmine_suraya #masterpiecisan Dia saja nak show off depan Nam Ron.. geram je kita... art berat ke bro?? Nope.. you tak berlakon ya.. mummy je.. you duduk je rumah..
@nam_ron_
@missnadiaaqilah
@kirinmuhamad
@ameeraramlee
@jasmine_suraya
#masterpiecisan
Good news guysss!!! Sempena merdeka ni, nak nak bagi baaanyak hadiah special utk korang yg sentiasa support Nad dan @audelabeauty_hq . . Caranya senang je. Korang bagi feedback korang setelah minum Audela tauu! Tinggalkan komen kat ruang komen di bawah. Yg bertuah tu, nanti Nanad PM. ... Good news guysss!!! Sempena merdeka ni, nak nak bagi baaanyak hadiah special utk korang yg sentiasa support Nad dan @audelabeauty_hq
.
.
Caranya senang je. Korang bagi feedback korang setelah minum Audela tauu! Tinggalkan komen kat ruang komen di bawah. Yg bertuah tu, nanti Nanad PM. Tungguuuu.. #audelabynadzainal #kurusputihserentak #kurusselamat #kurussihat #produkkurusberkesan #produkdetoksberkesan #produkjerawatberkesan
Read more
1st ni korg cuti kan? Xtau nak buat apa? Jom g Rasta Ttdi. 5pm till midnight. Ada apa?? Kitorg ada jual brg2 preloved. And ramai lg kwn2 artis lain yg join. U guys x membeli saja tau, kitorg juga akan sumbangan kan sedikit hsil jualan ke tabung cancer kanak2. Akan tetapi, di igtkan, kitorg sygkn ... 1st ni korg cuti kan? Xtau nak buat apa? Jom g Rasta Ttdi. 5pm till midnight. Ada apa?? Kitorg ada jual brg2 preloved. And ramai lg kwn2 artis lain yg join.
U guys x membeli saja tau, kitorg juga akan sumbangan kan sedikit hsil jualan ke tabung cancer kanak2.
Akan tetapi, di igtkan, kitorg sygkn alam skitar makanya, GO GREEN and silalah bwa bag sndiri utk isi hasil belian.
Xckup dgn tu kita siap bg icecream prcuma utk sape yg bwa anak2 kecil.
Read more
Semakin meriah !!!! Jumpa di RASTA ya <span class="emoji emoji2665"></span>️
Media Removed
Semakin meriah !!!! Jumpa di RASTA ya Semakin meriah !!!! Jumpa di RASTA ya ♥️
“Re.. bawa api ke mari...” Jumpa di RASTA TTDI 1 SEPT ini ya? 5 petang sampai larut malam, PASAR ...
Media Removed
“Re.. bawa api ke mari...” Jumpa di RASTA TTDI 1 SEPT ini ya? 5 petang sampai larut malam, PASAR KARAT dan TEMASHA MUDA MUDI “Re.. bawa api ke mari...”
Jumpa di RASTA TTDI 1 SEPT ini ya?
5 petang sampai larut malam, PASAR KARAT dan TEMASHA MUDA MUDI
My Joy! Selamat Malam Assalamualaikum My Joy!
Selamat Malam
Assalamualaikum
🧜🏽‍♂️
Media Removed
🧜🏽‍♂️ 🧜🏽‍♂️
Saturday
Media Removed
Saturday Saturday
Ya pemuda pemudi se-kalian! PASARKARAT . 1 SEPTEMBER 2018. Mari membeli dan menyumbang buat ...
Media Removed
Ya pemuda pemudi se-kalian! PASARKARAT . 1 SEPTEMBER 2018. Mari membeli dan menyumbang buat anak-anak kanser. JUMPA DI SANA YA??? @kupu_kupu @jihanmuse @zarazya @lizaabdul @tymfatimah @sherry_alhadad @sallywho @nabilzira @nazimothman @mohammadnohbinsalleh #talatroadsix Ya pemuda pemudi se-kalian!
PASARKARAT . 1 SEPTEMBER 2018.
Mari membeli dan menyumbang buat anak-anak kanser.
JUMPA DI SANA YA???
@kupu_kupu
@jihanmuse
@zarazya
@lizaabdul
@tymfatimah
@sherry_alhadad
@sallywho
@nabilzira
@nazimothman
@mohammadnohbinsalleh
#talatroadsix
Salam Jumaat! Kalau hati pernah terdetik nak beli satu botol Audela , tapi masih risau “berjaya” ...
Media Removed
Salam Jumaat! Kalau hati pernah terdetik nak beli satu botol Audela , tapi masih risau “berjaya” atau tak.. why not cuba Starter Pack dahulu?? Kira macam trial pack, yang lebih jimat namun hasil tetap sama! @audelabeauty_hq Salam Jumaat!
Kalau hati pernah terdetik nak beli satu botol Audela , tapi masih risau “berjaya” atau tak.. why not cuba Starter Pack dahulu?? Kira macam trial pack, yang lebih jimat namun hasil tetap sama!
@audelabeauty_hq

Loading...