Polinatallah Instagram Photos and Videos

Loading...


polinatallah polinatallah @polinatallah mentions
Followers: 693
Following: 352
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Älskar denna plats <span class="emoji emoji2665"></span>
Media Removed
Älskar denna plats Älskar denna plats ♥
Loading...
Reading the Bible and making it my own. You know as the rays of sunlight and the heat they bring to you ...
Media Removed
Reading the Bible and making it my own. You know as the rays of sunlight and the heat they bring to you are only a fraction of all that the sun could bring, simple text on paper cannot summarize the greatness of the creator. God can not be explained even with all the libraries of the world filled ... Reading the Bible and making it my own. You know as the rays of sunlight and the heat they bring to you are only a fraction of all that the sun could bring, simple text on paper cannot summarize the greatness of the creator. God can not be explained even with all the libraries of the world filled with books of Him. But when He Himself shows up to the world and reveals His true nature, reveals a loving Father, a sacrificial lover of every child of His... then one chapter of that book can be spread all over the world and speak for a thousand years without end. God is real. Read the book. He wrote it himself through His spirit in those who love Him. Invisible but so visible. #jesusisthegreatestrumorevertold
Been telling it since I found Him out a couple of years ago..
Read more
Babbel. #polinwashere
Media Removed
Babbel. #polinwashere Babbel. #polinwashere
Mina roomies. Sverige, Libanon, Peru, Serbien och Eritrea i samma hem. Det är spännande när främlingar ...
Media Removed
Mina roomies. Sverige, Libanon, Peru, Serbien och Eritrea i samma hem. Det är spännande när främlingar blir familj. Vi delar samma tak och väggar, kylskåp och tvättstuga och så.. men mest delar vi samma tro på samma Jesus som förvandlat våra liv. Olika, fast lika. Jesus gör familj av främlingar. ... Mina roomies.
Sverige, Libanon, Peru, Serbien och Eritrea i samma hem.
Det är spännande när främlingar blir familj. Vi delar samma tak och väggar, kylskåp och tvättstuga och så.. men mest delar vi samma tro på samma Jesus som förvandlat våra liv. Olika, fast lika. Jesus gör familj av främlingar. #jesusisthegreatestrumorevertold #imaginealovewithoutlimit
Read more
Remedies. #polinwashere
Media Removed
Remedies. #polinwashere Remedies. #polinwashere
Good deals. #polinwashere
Media Removed
Good deals. #polinwashere Good deals. #polinwashere
Loading...
Har delat ut massor av sånahär till främlingar på gatan så nu får ni mina följare också en. Jo den där Jesus.. Vi är 12 personer som har fått våra liv förvandlade av honom... Inte den döda människan som det står om i historieböckerna utan den uppståndne, mycket levande, Guds son som frälste ... Har delat ut massor av sånahär till främlingar på gatan så nu får ni mina följare också en.
Jo den där Jesus.. Vi är 12 personer som har fått våra liv förvandlade av honom... Inte den döda människan som det står om i historieböckerna utan den uppståndne, mycket levande, Guds son som frälste världen genom korset.
Ni vet den Jesus?
Lite som de första lärjungarna-style har vi nu fått mer än överflöd av underbart från honom själva så det flödar över, därför har vi alla flyttat till en ny plats för att dela med oss av denna Jesus. Imorgon bjuder vi in till vår första utåtriktade träff där nån av oss kommer berätta om sitt liv, nån annan kommer sjunga en lovsång och jag kommer att dela en spoken word som jag jag skrivit, en bön.
Alla är välkomna!
Bor/är du i Södertälje så hittar du till oss enkelt, 3 minuter raka vägen upp från pendeln, Restaurang Liban
Lovisinsgatan 7
Kl. 11:00

#weareonesödertälje
#imaginealovewithoutlimit
#jesusisthegreatestrumorevertold
Read more
Igår skrev jag på kontrakt på ett boende i centrala Södertälje! Kommer dela lägenheten tillsammans ...
Media Removed
Igår skrev jag på kontrakt på ett boende i centrala Södertälje! Kommer dela lägenheten tillsammans med två vänner +Jesus såklart. Alltid Jesus. Det här blev sista steget på en lång resa jag rest tillsammans med Honom och som nu har fört mig till denna stad, Södertälje. Jag har inte många ... Igår skrev jag på kontrakt på ett boende i centrala Södertälje! Kommer dela lägenheten tillsammans med två vänner +Jesus såklart. Alltid Jesus.
Det här blev sista steget på en lång resa jag rest tillsammans med Honom och som nu har fört mig till denna stad, Södertälje. Jag har inte många minnen här förutom galet många sena nätter på glittriga bröllop i stadens enorma festlokaler. Så jag har inte sett Södertälje på dagen mycket. Har inte många vänner som jag vet bor här heller. Men jag flyttar. Galet! Svårt att kort och enkelt förklara varför men huvudsakligen handlar det om en tro och en övertygelse i mitt hjärta om att Gud vill ha mig här. Att Gud på väldigt många övernaturliga sätt under 1,5 år nu har hintat om denna stad för mig. Att han älskar den och människorna i den. Så jag flyttar hit för att dela med mig av honom, från mitt hjärta till denna plats. Med denna flytt kommer väldigt mycket jag lämnar och väldigt många jag flyttar ifrån. Förändring är så jobbigt eftersom all bekvämlighet och trygghet som byggts upp följer liksom inte med från den gamla tillvaron till det nya och okända. Man måste bygga något nytt från grunden på den nya platsen. Då inser man sin mänsklighet så tydligt. Sin litenhet. Sin tvivel på sin egen förmåga att klara det nya. Stort då att så starkt få uppleva hur tron på Gud bär hela vägen. Hur han är övernaturligt med hela tiden. Den tron har jag fått från mina föräldrar från tidig ålder. Sen fick den växa till i mitt älskade @Södermalmskyrkan. I över 13 år har det varit min församling, min trygga punkt och mitt andra hem på alla sätt och vis. Nu är vi här, en liten grupp från Södermalmskyrkan som alla flyttat hit för att ta med oss det hemmet till en ny plats... inte så långt bort geografiskt, men något helt annat och nytt ändå. Bygga en kyrka som älskar Jesus passionerat och älskar människorna i Södertälje som han så passionerat har dött för på korset. Vad det betyder praktiskt visar sig. Vi är här, vi ber, vi möter människor. Resten visar sig på resans väg. Med Jesus. Alltid. #imaginealovewithoutlimit #jesusisthegreatestrumorevertold
Read more
Loading...
Bojor. #polinwashere Jesus är mitt val. Jesus är min frihet.
Media Removed
Bojor. #polinwashere Jesus är mitt val. Jesus är min frihet. Bojor. #polinwashere

Jesus är mitt val.
Jesus är min frihet.
Det är en sak att säga: "Var modig!" Det är en helt annan sak att säga: "Var inte feg!" Mod är att helt ...
Media Removed
Det är en sak att säga: "Var modig!" Det är en helt annan sak att säga: "Var inte feg!" Mod är att helt dö från bekvämligheten av att säga: "Jag är för rädd för att agera." Mod är att ta ett ordentligt steg bort från likgilt och feghet. Rädsla, risk och rådlöshet ingår, så va inte feg, bli aldrig ... Det är en sak att säga: "Var modig!" Det är en helt annan sak att säga: "Var inte feg!" Mod är att helt dö från bekvämligheten av att säga: "Jag är för rädd för att agera." Mod är att ta ett ordentligt steg bort från likgilt och feghet.
Rädsla, risk och rådlöshet ingår, så va inte feg, bli aldrig likgiltig!
Rädsla, risk och rådlöshet övervinns bara av kärlek, en stark passion i ditt hjärta.. om den passionen tillåts att bli starkare än den rädsla du upplever.
Rädsla ingår. Du måste verkligen förstå det. Risk är en del av grejen med livet.
Rådlöshet, alltså känslan av att man har fler frågor än det finns svar att få, det ingår. Alla dessa ord övervinns bara av kärleken till det och dem som du tillåter dig själv att vara rädd för, ta en risk för och gå, trots frågor på din insida. För deras skull är du modig ändå, för deras skull lägger du ner feghet och plockar upp passion, ändå. Passion är kärlek och lidande i samma ord.

För min del har jag insett att den passionen har bara och endast varit tillräcklig om den kommit från Jesus. Jesus är den mest passionerade jag vet. All annan passion har liksom varit för svag och kortlivad jämfört med den rädsla, risk och rådlöshet jag mött i livet. I mig själv funkar det inte. Jag har gett upp eftersom passionen inte räckte till hela vägen.
Men Jesus. Han gick igenom rädsla och risk och rådlöshet i sin passion för mig. Hans kärlek, hans passion är enorm, den räcker mer än nog för mig. Den lär mig allt jag vet om passion.
Han dog på ett kors för mig och hans sista fråga var: "Fader varför har du övergivit mig..?" Han gjorde det ändå. Jesus mod ger mig passion nog att göra detsamma.
Att dö såsom han dog, från bekvämligheten av att fortsätta säga: "Jag är för rädd för att göra nånting." Va inte feg idag.
#imaginealovewithoutlimit #jesusisthegreatestrumorevertold
Read more
Dunderheten av detta systerskap. Hardly any rats. Tack Carål <span class="emoji emoji2665"></span> Ibland vill vi strypa varandra för ...
Media Removed
Dunderheten av detta systerskap. Hardly any rats. Tack Carål Ibland vill vi strypa varandra för en kaka eller en kam, men för det mesta är du skräddarsydd som bästa vän och checkare av mitt liv. Jag hade varit en tråkigare, argare version av Polin utan dig. Hade nog ganska säkert också missat ... Dunderheten av detta systerskap. Hardly any rats. Tack Carål ♥ Ibland vill vi strypa varandra för en kaka eller en kam, men för det mesta är du skräddarsydd som bästa vän och checkare av mitt liv. Jag hade varit en tråkigare, argare version av Polin utan dig. Hade nog ganska säkert också missat planet till och från Barca... och alla andra plan vi tagit tillsammans. Hoppas du vill va vår reseledare många gånger till. Framförhållningen va knas denna gång. Bokade kl. 11:40 i sön, flög kl.16:20. Rekord hittills. #jagälskarminsyrraförhonärsåcool
Read more
Det här är mina vänner Feben och Milion. I söndags förlovade de sig och det var något av det vackraste ...
Media Removed
Det här är mina vänner Feben och Milion. I söndags förlovade de sig och det var något av det vackraste jag sett. Jag själv har i mitt liv inte vant mig vid att se kärlek mellan två vara på det här sättet. Många gånger har det varit brustna förhållanden runt mig som lett till brustna familjer och ... Det här är mina vänner Feben och Milion. I söndags förlovade de sig och det var något av det vackraste jag sett. Jag själv har i mitt liv inte vant mig vid att se kärlek mellan två vara på det här sättet. Många gånger har det varit brustna förhållanden runt mig som lett till brustna familjer och bara en massa smärtsamma associationer som mitt hjärta nu gör när det kommer till kärlek och äktenskap.
Men Gud.
Gud han låter mitt liv, med allt det brustna som jag levt, få sammanstråla med allt det hela som kommer från honom och det helar mig.

Min Gud Jesus, kom till jorden på ett övernaturligt sätt för att själv sammanstråla med vår brustna värld och hela den genom sig själv på korset. Än idag gör han samma sak genom dem som lever för honom. De liknar honom och de visar världen det som är helt och vackert från honom.
Milion har i väldigt många år haft Feben kärast i sitt hjärta och drömt den dröm som i söndags fick uppfyllas. Jag fick se hur trofast min Gud är genom det JA hon svarade på hans dyra fråga.
Frieriet var en överraskning, förberedelserna var detaljerade för att kunna lura Feben. Men efter 3 månaders torka i Sverige så kom plötsligt regnet och ändrade planerna.
Av en "slump" bestämdes det därför att i sista stund rigga hela grejen i Hågelbyparken istället, av den enkla anledningen att där finns ett stort tält. Ingen visste då att Milion för många år sen har jobbat just där och slitit hårt med en dröm i sitt inre, om en framtid typ exakt som den scen som sen hände där i söndags.
Ingen visste.
Gud visste.
Gud ledde.
Gud är trofast.
Mitt favoritord i Bibeln är Romarbrevet 8:28 där det står: "Polin nu har du lång erfarenhet med mig och vet att när du älskar mig så jobbar jag med de övernaturliga, "slumpmässiga" tillfälligheterna i ditt liv så att de samverkar till det bästa för dig och för de runt dig. Du har inte kontroll över alla dina detaljer så släpp den låtsas-kontroll du tror dig ha, ge mig den snälla för jag har den verkligen och lägg den energin på att älska mig istället. Låt ditt liv utgå från kärlek så ska jag forma det så att det landar i kärlek. Jag är kärlek. Utgå från mig. Jag kallar dig och leder dig dit jag vill, om du vill." //Jesus
Read more
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...