Loading Content...

Remyishak Instagram Photos and Videos

Loading...


remyishak Hang Kasturi @remyishak mentions
Followers: 523,860
Following: 234
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Di suatu petang yg pishaaaanggg.... #langkawiisland #lelakikirimantuhan
Media Removed
Di suatu petang yg pishaaaanggg.... #langkawiisland #lelakikirimantuhan Di suatu petang yg pishaaaanggg.... #langkawiisland #lelakikirimantuhan
Loading...
Salam Jumaat buat semua.
Media Removed
Salam Jumaat buat semua. Salam Jumaat buat semua.
Izinkan saya memperbetulkan sesuatu yang mungkin telah disalahtafsirkan mengenai kenyataan ...
Media Removed
Izinkan saya memperbetulkan sesuatu yang mungkin telah disalahtafsirkan mengenai kenyataan saya oleh @mstaronlineofficial . Tidak kira apa saja genre yg dihidangkan, sama ada komedi ringan atau berat, seram ataupun aksi, love story mahupun drama kekeluargaan, rakyat Malaysia ... Izinkan saya memperbetulkan sesuatu yang mungkin telah disalahtafsirkan mengenai kenyataan saya oleh @mstaronlineofficial .

Tidak kira apa saja genre yg dihidangkan, sama ada komedi ringan atau berat, seram ataupun aksi, love story mahupun drama kekeluargaan, rakyat Malaysia masih tetap menyokong filem dari setiap genre tersebut dengan menontonnya dipawagam.

Bila ditanya tentang kutipan filem ‘PULANG’ berbanding filem ‘HANTU KAK LIMAH’ yg mencapai kutipan yg amat memberangsangkan, jawapan saya amat mudah, penonton filem di Malaysia
LEBIH SUKA MENONTON FILEM2 YG LEBIH RELATE OR DEKAT DENGAN MEREKA. TAK KIRA YG SANTAI PENUH GELAK KETAWA SEPERTI HKL ATAU YG SERAM BERMESEJ SEPERTI ‘MUNAFIK-2’. MUNGKIN FILEM ‘PULANG’ BANYAK MENGANDUNGI PENCERITAAN MERENTASI ZAMAN YG MEMERLUKAN FOKUS YG LEBIH.
.

Saya percaya selera setiap orang terhadap filem berubah-ubah dari satu masa ke satu masa yang lain.
Adakala kita mahu sesuatu yang ringan, adakalanya pula kita mahukan sesuatu yg boleh membuatkan kita berfikir tentang isi cerita dan mesej yang cuba disampaikan oleh pembikin didalam sesebuah filem.

Tahniah saya ucapkan kepada abang @khalidmamat & @syamsulyusoffilm atas kejayaan HKL & MUNAFIK-2. Semoga filem Malaysia akan terus mencipta kejayaan 🙏🏻👏🏻 .

Jutaan Terima kasih kepada semua rakyat Malaysia atas sokongan tanpa henti dari kalian semua terhadap perfileman Malaysia, teruskan menyokong. 🙏🏻
Read more
Dah undi ke belum? #abpbh2018 Dah undi ke belum?
#abpbh2018
Temui saya dan @mfmirafilzah di Aman Central Alor Setar pada 5 September 2018 jam 8mlm untuk Tayangan ...
Media Removed
Temui saya dan @mfmirafilzah di Aman Central Alor Setar pada 5 September 2018 jam 8mlm untuk Tayangan Amal Perdana Filem ‘Rise : Ini Kalilah’. Anjuran *Pejabat Menteri Besar Negeri Kedah Darul Aman dengan kerjasama Institut Pengurusan Integriti Negeri Kedah Darul Aman (INSPIN). . Jadi ... Temui saya dan @mfmirafilzah di Aman Central Alor Setar pada 5 September 2018 jam 8mlm untuk Tayangan Amal Perdana Filem ‘Rise : Ini Kalilah’.
Anjuran *Pejabat Menteri Besar Negeri Kedah Darul Aman dengan kerjasama Institut Pengurusan Integriti Negeri Kedah Darul Aman (INSPIN).
.

Jadi 10 org pertama di Kedah yg menonton filem ini sebelum tarikh rasmi tayangan pada 13Sept2018 dengan menghantar details ke email
[email protected]

@mfmirafilzah
@remyishak

#inikalilah
#riseinikalilahthemovie
#amancentral
#alorsetar
#mirafilzah
#remyishak
Read more
Sekitar majlis malam gala tayangan perdana filem ‘RISE - Ini kalilah’ di Bandar Utama, Damansara. ...
Media Removed
Sekitar majlis malam gala tayangan perdana filem ‘RISE - Ini kalilah’ di Bandar Utama, Damansara. Terima kasih kepada semua yang telah hadir dan memberi sokongan kepada kami. . Saksikan filem ini bermula pada 13 September 2018, dipawagam berhampiran anda. #riseinikalilah @riseinikalilah Sekitar majlis malam gala tayangan perdana filem ‘RISE - Ini kalilah’ di Bandar Utama, Damansara.
Terima kasih kepada semua yang telah hadir dan memberi sokongan kepada kami. .
Saksikan filem ini bermula pada 13 September 2018, dipawagam berhampiran anda.
#riseinikalilah @riseinikalilah
Loading...
‘RISE - Ini kalilah’ premier night. #riseinikalilah @riseinikalilah . Busana: Baju Melayu ...
Media Removed
‘RISE - Ini kalilah’ premier night. #riseinikalilah @riseinikalilah . Busana: Baju Melayu Remy Ishak @starvilion ‘RISE - Ini kalilah’ premier night.
#riseinikalilah @riseinikalilah .
Busana: Baju Melayu Remy Ishak @starvilion
Saksikan Telefilem Istimewa Sempena Bulan Kemerdekaan, PURNAMA, 2 SEPTEMBER 2018, AHAD ini jam 9 malam hanya di TV3 #dramasangat @dramasagat @tv3malaysia #purnama Saksikan Telefilem Istimewa Sempena Bulan Kemerdekaan, PURNAMA, 2 SEPTEMBER 2018, AHAD ini jam 9 malam hanya di TV3 #dramasangat @dramasagat @tv3malaysia #purnama
Loading...
Semua bapa dalam dunia mahu gembirakan keluarganya. Kadang2 keputusan yg di buat memakan diri. . 'RISE ...
Media Removed
Semua bapa dalam dunia mahu gembirakan keluarganya. Kadang2 keputusan yg di buat memakan diri. . 'RISE - Ini Kali lah' 13 September 2018 dipawagam berhampiran anda. #riseinikalilah @riseinikalilah Semua bapa dalam dunia mahu gembirakan keluarganya. Kadang2 keputusan yg di buat memakan diri.
.
'RISE - Ini Kali lah' 13 September 2018 dipawagam berhampiran anda. #riseinikalilah @riseinikalilah
Azman & Johan. which one is the bad ass? #riseinikalilah @riseinikalilah 13 September 2018 at your ...
Media Removed
Azman & Johan. which one is the bad ass? #riseinikalilah @riseinikalilah 13 September 2018 at your nearest cinema. Azman & Johan. which one is the bad ass? #riseinikalilah @riseinikalilah 13 September 2018 at your nearest cinema.
behind the scene #lelakikirimantuhan @mfmirafilzah . video & photos by @ashraf_rahman9 behind the scene #lelakikirimantuhan
@mfmirafilzah .

video & photos by @ashraf_rahman9
bersama @mfmirafilzah dan Kuda.
Media Removed
bersama @mfmirafilzah dan Kuda. bersama @mfmirafilzah dan Kuda.
Loading...
dengan kuda.
Media Removed
dengan kuda. dengan kuda.
Dialogue & blocking rehearsal with Sharifah Sakinah, monitored by our own director, Mr Saw Teong ...
Media Removed
Dialogue & blocking rehearsal with Sharifah Sakinah, monitored by our own director, Mr Saw Teong Hin. . Catch ‘RISE - Ini kalilah’ starting from 13 September 2018 at your nearest cinema. #riseinikalilah @riseinikalilah Dialogue & blocking rehearsal with Sharifah Sakinah, monitored by our own director, Mr Saw Teong Hin. .

Catch ‘RISE - Ini kalilah’ starting from 13 September 2018 at your nearest cinema.
#riseinikalilah @riseinikalilah
Koperal Azman - Seorang Polis yg jujur. Akan datang dipawagam pada 13 September 2018. #riseinikalilah ...
Media Removed
Koperal Azman - Seorang Polis yg jujur. Akan datang dipawagam pada 13 September 2018. #riseinikalilah @riseinikalilah Koperal Azman - Seorang Polis yg jujur. Akan datang dipawagam pada 13 September 2018. #riseinikalilah @riseinikalilah
Loading...
Lets participate in Huawei Next-Image Awards and stand a chance to win USD20,000. Contest closing date is on the 31st August 2018. Hurry send your entry now! #HuaweiP20Pro #NextImageAwards #CaptureTheBeautyOfMalaysia https://gallery.consumer.huawei.com/en/ Lets participate in Huawei Next-Image Awards and stand a chance to win USD20,000.
Contest closing date is on the 31st August 2018. Hurry send your entry now!

#HuaweiP20Pro
#NextImageAwards
#CaptureTheBeautyOfMalaysia
https://gallery.consumer.huawei.com/en/
Taman Langit Taman Langit
Hola! Akan datang dipawagam pada 13 September 2018. 'RISE - Ini Kali lah'. @riseinikalilah #riseinikalilah
Media Removed
Hola! Akan datang dipawagam pada 13 September 2018. 'RISE - Ini Kali lah'. @riseinikalilah #riseinikalilah Hola! Akan datang dipawagam pada 13 September 2018.
'RISE - Ini Kali lah'. @riseinikalilah #riseinikalilah
Loading...
swafoto lubang hidung sore ini.
Media Removed
swafoto lubang hidung sore ini. swafoto lubang hidung sore ini.
 #pulangthemovie #behindthescene
Media Removed
#pulangthemovie #behindthescene #pulangthemovie
#behindthescene
“Assalamualaikum Omar...” Othman & Lum #behindthescene #pulangthemovie
Media Removed
“Assalamualaikum Omar...” Othman & Lum #behindthescene #pulangthemovie “Assalamualaikum Omar...”
Othman & Lum
#behindthescene
#pulangthemovie
Pelajar2 Sekolah Menengah Sains Selangor & Alumni menonton filem ‘Pulang’ di GSC Pavilion. Terima ...
Media Removed
Pelajar2 Sekolah Menengah Sains Selangor & Alumni menonton filem ‘Pulang’ di GSC Pavilion. Terima kasih atas sokongan anda semua 🏻 #pulangthemovie Pelajar2 Sekolah Menengah Sains Selangor & Alumni menonton filem ‘Pulang’ di GSC Pavilion. Terima kasih atas sokongan anda semua 🙏🏻 #pulangthemovie
Jangan lepaskan peluang untuk menonton Di Sebalik Tabir: Pulang The Movie pada hari Sabtu, 4 Ogos ...
Media Removed
Jangan lepaskan peluang untuk menonton Di Sebalik Tabir: Pulang The Movie pada hari Sabtu, 4 Ogos 2018, jam 10.30 malam, di @tv9malaysia #PulangTheMovie #FILEMWAJIBTONTON2018 Jangan lepaskan peluang untuk menonton Di Sebalik Tabir: Pulang The Movie pada hari Sabtu, 4 Ogos 2018, jam 10.30 malam, di @tv9malaysia
#PulangTheMovie
#FILEMWAJIBTONTON2018
“Omar jaga mak”- Othman #pulangthemovie
Media Removed
“Omar jaga mak”- Othman #pulangthemovie “Omar jaga mak”- Othman
#pulangthemovie
siapa belum tengok? Cepat dapatkan tiket anda sebelum terlepas. Ramai yg dah menonton berkali2 ...
Media Removed
siapa belum tengok? Cepat dapatkan tiket anda sebelum terlepas. Ramai yg dah menonton berkali2 selepas menonton buat pertama kali. Terima kasih atas sokongan padu anda kepada filem ‘Pulang’. 🏻🏻🏻 #pulangthemovie siapa belum tengok? Cepat dapatkan tiket anda sebelum terlepas. Ramai yg dah menonton berkali2 selepas menonton buat pertama kali. Terima kasih atas sokongan padu anda kepada filem ‘Pulang’. 👍🏻💪🏻👏🏻 #pulangthemovie
video 2 tahun lepas(2016). . sedikit video kenangan dari rakan seperjuangan yg telah pulang ...
Media Removed
video 2 tahun lepas(2016). . sedikit video kenangan dari rakan seperjuangan yg telah pulang ke rahmatullah sebelum filem ‘Pulang’ siap sepenuhnya. Al Fatiha buat make up assistant kami bernama Rosli. . Al Fatiha juga buat Othman bin Haji Alias. Semoga roh mereka dicucuri rahmat ... video 2 tahun lepas(2016).
.
sedikit video kenangan dari rakan seperjuangan yg telah pulang ke rahmatullah sebelum filem ‘Pulang’ siap sepenuhnya. Al Fatiha buat make up assistant kami bernama Rosli.
.

Al Fatiha juga buat
Othman bin Haji Alias. Semoga roh mereka dicucuri rahmat & ditempatkan dikalangan org2 yang beriman.
#pulangthemovie
#behindthescene
#throwback
Read more
Video ni aku edit waktu ada masa lapang di perkampungan penggambaran kami 2 tahun yang lepas (2016). ...
Media Removed
Video ni aku edit waktu ada masa lapang di perkampungan penggambaran kami 2 tahun yang lepas (2016). Masa tu awal2 shooting, bolehlah aku layan amik video bagai, tapi lepas seminggu penggambaran berlangsung aku dah tak boleh pegang handphone dah, salah disisi etika kerja, tak focus. . Bila ... Video ni aku edit waktu ada masa lapang di perkampungan penggambaran kami 2 tahun yang lepas (2016). Masa tu awal2 shooting, bolehlah aku layan amik video bagai, tapi lepas seminggu penggambaran berlangsung aku dah tak boleh pegang handphone dah, salah disisi etika kerja, tak focus. .
Bila godek2 dlm library, terjumpa balik video ni. Nah aku share dgn korang semua.
.
#pulangthemovie
#behindthescene
#throwback
Read more
“Layarlah Kembali” by @dayangsayangkamu . OST Filem ‘Pulang’ . . #pulangthemovie “Layarlah Kembali” by @dayangsayangkamu .
OST Filem ‘Pulang’ .
.
#pulangthemovie
video 2 tahun lepas (2016). . kami meneruskan perjuangan ‘Pulang’ dikala petir sabung menyabung & hujan lebat membasahi bumi, bak kata abang long @kabirbhatia_022 “its production value” . . #pulangthemovie #behidethescene #throwback video 2 tahun lepas (2016).
.
kami meneruskan perjuangan ‘Pulang’ dikala petir sabung menyabung & hujan lebat membasahi bumi, bak kata abang long @kabirbhatia_022 “its production value” 😄.
.
#pulangthemovie
#behidethescene
#throwback
Malam ini saya akan menemani rakan2 menonton di GSC Quill City Mall KL, show at 9:45pm. Ada yang nak join? Jom #pulangthemovie Malam ini saya akan menemani rakan2 menonton di GSC Quill City Mall KL, show at 9:45pm. Ada yang nak join? Jom 😊 #pulangthemovie
Saya akan bersama keluarga menonton filem ini di GSC Dataran Pahlawan,Melaka. Show jam 9:15 mlm. Ada orang Melaka yg nak menonton bersama malam ni? Jom #pulangthemovie Saya akan bersama keluarga menonton filem ini di GSC Dataran Pahlawan,Melaka.
Show jam 9:15 mlm. Ada orang Melaka yg nak menonton bersama malam ni? Jom 😊 #pulangthemovie
Karim (tengah) dhahulu pun sa-perti aku dengan Taib (kanan), kerja men-dayung, men-jala tiada ...
Media Removed
Karim (tengah) dhahulu pun sa-perti aku dengan Taib (kanan), kerja men-dayung, men-jala tiada henti-henti, tapi lihat-lah sekarang, sa-menjak men-jadi kelasi, Karim pulang ke-kampung bersama chermin mata hitam, serta seluar bell bottom di kaki. . #pulangthemovie #behidethescene ... Karim (tengah) dhahulu pun sa-perti aku dengan Taib (kanan), kerja men-dayung, men-jala tiada henti-henti, tapi lihat-lah sekarang, sa-menjak men-jadi kelasi, Karim pulang ke-kampung bersama chermin mata hitam, serta seluar bell bottom di kaki. .
#pulangthemovie
#behidethescene
#throwback
#Othman #Karim #Taib
Read more
video 2 tahun lepas (2016). Babak Othman hanyut dilambung ombak. . Herda tahir (conty girl) punya suara memang paling kuat dilokasi, ini semua gara2 ‘Tanjung’ si make up seronok bergossip suara Ah Meng (stunt coordinator) pun tak kurang hebatnya, yang pening & lost disitu adalah ... video 2 tahun lepas (2016).
Babak Othman hanyut dilambung ombak.
.
Herda tahir (conty girl) punya suara memang paling kuat dilokasi, ini semua gara2 ‘Tanjung’ si make up seronok bergossip 😂
suara Ah Meng (stunt coordinator) pun tak kurang hebatnya,
yang pening & lost disitu adalah aku. haha!
.
#pulangthemovie
#behindthescene
#throwback
#othman
Read more
semalam abang saja terjah masuk dlm hall pada minit2 terakhir tayangan filem ‘Pulang’ jam 1030 ...
Media Removed
semalam abang saja terjah masuk dlm hall pada minit2 terakhir tayangan filem ‘Pulang’ jam 1030 mlm di TGV One Utama. Saja nak nak tengok reaksi penonton, dan dalam hall tu abg ada ternampak beberapa org rakan2 yg terlibat dibelakang tabir dlm industri juga, abg rasa gembira sebab kawan2 ... semalam abang saja terjah masuk dlm hall pada minit2 terakhir tayangan filem ‘Pulang’ jam 1030 mlm di TGV One Utama. Saja nak nak tengok reaksi penonton, dan dalam hall tu abg ada ternampak beberapa org rakan2 yg terlibat dibelakang tabir dlm industri juga, abg rasa gembira sebab kawan2 dlm industri pun support filem ni, Alhamdulillah Ya Rabb... ! .
.
Terima kasih kepada anda semua penonton & rakan2 , semoga filem ‘Pulang’ akan dapat mengembalikan keyakinan & kepercayaan penonton Malaysia terhadap filem tempatan, secara tak langsung akan membuatkan penerbit2 filem yg lain menjadi lebih bersemangat dalam menghasilkan filem2 yang lebih baik pada masa akan datang sebagai hidangan utk rakyat Malaysia. #majulahfilemNasional #tempatan #pulangthemovie
Read more
Temui keluarga ‘Pulang’, Othman, Che Thom, Lam, Omar & Amad di Aman Central, Alor Star. Jam 3 petang ...
Media Removed
Temui keluarga ‘Pulang’, Othman, Che Thom, Lam, Omar & Amad di Aman Central, Alor Star. Jam 3 petang ini 🛶 #pulangthemovie Temui keluarga ‘Pulang’, Othman, Che Thom, Lam, Omar & Amad di Aman Central, Alor Star. Jam 3 petang ini 🌹🛶 #pulangthemovie
Hari ke-2 tayangan filem “Pulang” di pawagam. Siapa lagi yg belum menonton? Cepat!! #pulangthemovie ...
Media Removed
Hari ke-2 tayangan filem “Pulang” di pawagam. Siapa lagi yg belum menonton? Cepat!! #pulangthemovie #othman #chethom #omar Hari ke-2 tayangan filem “Pulang” di pawagam. Siapa lagi yg belum menonton? Cepat!! #pulangthemovie #othman #chethom #omar
Hari ini mula ditayangkan di seluruh pawagam tanah air. Jangan ketinggalan untuk menyaksikan sebuah filem hebat yang pernah dihasilkan pada abad ini. Terima kasih atas sokongan anda semua. Sebarkan.. #pulangthemovie Hari ini mula ditayangkan di seluruh pawagam tanah air. Jangan ketinggalan untuk menyaksikan sebuah filem hebat yang pernah dihasilkan pada abad ini. Terima kasih atas sokongan anda semua. Sebarkan.. #pulangthemovie
terbaru, kolaborasi saya bersama Datin Alyah selepas ‘kisah hati’. Single terbaru Datin Alyah yg berjudul #JutaanPurnama ini sangat bermakna buat beliau, sewaktu saya dilamar utk sama2 menjayakan MV ini, saya tahu lagu ini besar makna buat beliau. Semoga terus suksess Datin @alyah81 ... terbaru, kolaborasi saya bersama Datin Alyah selepas ‘kisah hati’. Single terbaru Datin Alyah yg berjudul #JutaanPurnama ini sangat bermakna buat beliau, sewaktu saya dilamar utk sama2 menjayakan MV ini, saya tahu lagu ini besar makna buat beliau. Semoga terus suksess Datin @alyah81 #jutaanpurnama
Read more
sambutan yang sangat menggalakkan! saya dijemput hadir ke rancangan bual bicara “Artis masuk ...
Media Removed
sambutan yang sangat menggalakkan! saya dijemput hadir ke rancangan bual bicara “Artis masuk bilik” bersama FBI & Fafau, LIVE di FB page Faizal Ismail FBI, jam 9 malam ini. . Nak ke x nak, lepak bilik? Nak ke tak nak, lepak bilik? #kontirumah #DBilique #pulangthemovie sambutan yang sangat menggalakkan! saya dijemput hadir ke rancangan bual bicara “Artis masuk bilik” bersama FBI & Fafau, LIVE di FB page Faizal Ismail FBI, jam 9 malam ini. .

Nak ke x nak, lepak bilik? Nak ke tak nak, lepak bilik? 😄 #kontirumah #DBilique #pulangthemovie
Othman & Lam dalam kenangan. . Alvin Wong @alvinbebop melakonkan watak sebagai seorang lelaki ...
Media Removed
Othman & Lam dalam kenangan. . Alvin Wong @alvinbebop melakonkan watak sebagai seorang lelaki berbangsa cina bernama Lam. Di awal perkenalan mereka, Lam menyamar sebagai lelaki melayu bernama Omar sewaktu dalam tahanan, utk menyelamatkan dirinya dari dibunuh tentera Jepun ketika ... Othman & Lam dalam kenangan. .

Alvin Wong @alvinbebop melakonkan watak sebagai seorang lelaki berbangsa cina bernama Lam.
Di awal perkenalan mereka, Lam menyamar sebagai lelaki melayu bernama Omar sewaktu dalam tahanan, utk menyelamatkan dirinya dari dibunuh tentera Jepun ketika Tanah Melayu diserang. .
Hubungan mereka kekal... separuh jalan... 😞.
#pulangmovie #othman #lam
Read more
throwback sikit gambar Othman waktu abg shooting filem ‘Pulang’ 2 tahun yg lalu. Masa ni berat badan ...
Media Removed
throwback sikit gambar Othman waktu abg shooting filem ‘Pulang’ 2 tahun yg lalu. Masa ni berat badan abang 68KG, demi merealisasikan figura seorang kelasi kapal yg hidupnya penuh dugaan, abang terpaksa mengamalkan diet yg tidak sihat. . Esok ‘Pulang’ akan menemui anda semua di seluruh ... throwback sikit gambar Othman waktu abg shooting filem ‘Pulang’ 2 tahun yg lalu. Masa ni berat badan abang 68KG, demi merealisasikan figura seorang kelasi kapal yg hidupnya penuh dugaan, abang terpaksa mengamalkan diet yg tidak sihat. .
Esok ‘Pulang’ akan menemui anda semua di seluruh pawagam tanah air, tonton filem ini dipawagam sebagai tanda sokongan anda kepada filem2 Malaysia yg berkualiti & bermutu agar kami semua boleh berkarya seperti ini lagi pada masa akan datang. Semoga Allah izinkan 🙏🏻 #pulangthemovie #othman
Read more
Malam ini di NTV7. on x on? <span class="emoji emoji1f604"></span>
Media Removed
Malam ini di NTV7. on x on? Malam ini di NTV7. on x on? 😄
MELODI! #pulangthemovie
Media Removed
MELODI! #pulangthemovie MELODI! #pulangthemovie
Reviews dari mereka yang telah menyaksikan filem ‘Pulang’ waktu malam gala yang lalu. Betul ke apa yg mereka katakan tu? hmm.. anda semua kena tonton sendiri di pawagam bermula 26hb July nanti #pulangthemovie Reviews dari mereka yang telah menyaksikan filem ‘Pulang’ waktu malam gala yang lalu. Betul ke apa yg mereka katakan tu? hmm.. anda semua kena tonton sendiri di pawagam bermula 26hb July nanti 🌹😊 #pulangthemovie
Tak beli “followers”, tak beli “like”, followers abg genuine, tiada robot & misai abg ori. 😎
Media Removed
Tak beli “followers”, tak beli “like”, followers abg genuine, tiada robot & misai abg ori. 😎 Tak beli “followers”, tak beli “like”, followers abg genuine, tiada robot & misai abg ori. 😎
Life isnt perfect, but your outfit can be.. Thx @hackettlondon @themeliumgroup #hackettlondon ...
Media Removed
Life isnt perfect, but your outfit can be.. Thx @hackettlondon @themeliumgroup #hackettlondon #pulanggalanight #PulangTheMovie Life isnt perfect, but your outfit can be.. Thx @hackettlondon
@themeliumgroup #hackettlondon #pulanggalanight
#PulangTheMovie
yg mana satu idaman qolbu? <span class="emoji emoji1f604"></span> #pulangthemovie #pulanggalanight #othman #omar Dato @jalaludinhassan
Media Removed
yg mana satu idaman qolbu? #pulangthemovie #pulanggalanight #othman #omar Dato @jalaludinhassan yg mana satu idaman qolbu? 😄 #pulangthemovie #pulanggalanight #othman #omar Dato @jalaludinhassan
Getting ready for PULANG Gala Premier. Polaris chronograph by @jaegerlecoultre on my wrist. #JaegerLeCoultre #JLCPolaris #pulangthemovie
Media Removed
Getting ready for PULANG Gala Premier. Polaris chronograph by @jaegerlecoultre on my wrist. #JaegerLeCoultre #JLCPolaris #pulangthemovie Getting ready for PULANG Gala Premier. Polaris chronograph by @jaegerlecoultre on my wrist.
#JaegerLeCoultre
#JLCPolaris
#pulangthemovie
“Aku akan pulang thom...”- Othman Hj Alias. #pulangthemovie #hackett @primeworksstudios.film ...
Media Removed
“Aku akan pulang thom...”- Othman Hj Alias. #pulangthemovie #hackett @primeworksstudios.film @themeliumgroup “Aku akan pulang thom...”- Othman Hj Alias. #pulangthemovie #hackett @primeworksstudios.film
@themeliumgroup
Terima kasih kepada semua yg hadir pada tayangan perdana filem ‘Pulang’ di GSC Pavilion sebentar ...
Media Removed
Terima kasih kepada semua yg hadir pada tayangan perdana filem ‘Pulang’ di GSC Pavilion sebentar tadi. Semoga anda semua terhibur dgn karya terbaru dari @kabirbhatia_022 terbitan @primeworksstudios.film . Semoga filem ini mendapat tempat dan sambutan yang menggalakkan dari rakyat ... Terima kasih kepada semua yg hadir pada tayangan perdana filem ‘Pulang’ di GSC Pavilion sebentar tadi. Semoga anda semua terhibur dgn karya terbaru dari @kabirbhatia_022 terbitan @primeworksstudios.film . Semoga filem ini mendapat tempat dan sambutan yang menggalakkan dari rakyat Malaysia. .
Jangan lupa menonton filem ‘Pulang’ yang akan mula ditayangkan dipawagam di seluruh Malaysia pada 26 July 2018 nanti. Sebarkan pada semua 😘🌹 #pulangthemovie #hackett @themeliumgroup
Read more

Loading...