Loading Content...

Sarsof Instagram Photos and Videos

Loading...


sarsof Sarsof @sarsof mentions
Followers: 44,632
Following: 1,389
Total Comments: 0
Total Likes: 0

You’re pretty much my favorite if all time, In the history of ever.. . #dior #diorsaddlebags #thegorjesway ...
Media Removed
You’re pretty much my favorite if all time, In the history of ever.. . #dior #diorsaddlebags #thegorjesway #whoswithsarsof #diorplazasenayan You’re pretty much my favorite if all time, In the history of ever..
.
#dior #diorsaddlebags #thegorjesway #whoswithsarsof #diorplazasenayan
Loading...
Outfit favorite untuk mengantar anak sekolah? #blackabaya <span class="emoji emoji1f44c"></span>🏻 . Ringkes,cepet dan gak ribet ...
Media Removed
Outfit favorite untuk mengantar anak sekolah? #blackabaya 🏻 . Ringkes,cepet dan gak ribet kalimat favorite ibu-ibu dimana saja🤣 this one with little pearl detail is from @rahfabaya Loovee it.. . #sarsofloves #blackabaya #thegorjesway Outfit favorite untuk mengantar anak sekolah? #blackabaya 👌🏻
.
Ringkes,cepet dan gak ribet kalimat favorite ibu-ibu dimana saja🤣 this one with little pearl detail is from @rahfabaya
Loovee it..😍
.
#sarsofloves #blackabaya #thegorjesway
Rezeki bukan hanya berupa materi, namun teman yg baik adalah rezeki yang lebih tak ternai harganya..<span class="emoji emoji1f60a"></span> . Thank ...
Media Removed
Rezeki bukan hanya berupa materi, namun teman yg baik adalah rezeki yang lebih tak ternai harganya.. . Thank you for your support my beautiful musses, may الله reward you with his blessing for all your kindness..amin . And of course my humble gratitude for @wardahbeauty, for always ... Rezeki bukan hanya berupa materi, namun teman yg baik adalah rezeki yang lebih tak ternai harganya..😊
.
Thank you for your support my beautiful musses, may الله reward you with his blessing for all your kindness..amin
.
And of course my humble gratitude for @wardahbeauty, for always supporting indonesian modest fashion..💕
.
My favorite @epajewel for the stunning accesories,thank you mba putri for the beautiful pieces that lights up the #lilianrmxra collection..✨
.
Balloon decoration by @balloontreat.decor part of @balloontreat
our favorite as always!🎈
And of course my favorite decor team from @abrakidabra_partyplanner !🎉
.
#lilianrmxra #rumahayustyle #rumahayuxriamiranda #thegorjesway
Read more
Banyak orang bilang kalau perempuan sudah berhijab tidak perlu lagi repot2 merawat rambut..Buat ...
Media Removed
Banyak orang bilang kalau perempuan sudah berhijab tidak perlu lagi repot2 merawat rambut..Buat aku justru sebaliknya! Kenapa kita diwajibkan untuk menutup rambut kita?krn rambut kita berharga and we have to take care of it to appreciate it.. . Sebagai perempuan berhijab, istri sekaligus ... Banyak orang bilang kalau perempuan sudah berhijab tidak perlu lagi repot2 merawat rambut..Buat aku justru sebaliknya! Kenapa kita diwajibkan untuk menutup rambut kita?krn rambut kita berharga and we have to take care of it to appreciate it..
.
Sebagai perempuan berhijab, istri sekaligus ibu, memberikan yg terbaik bagi keluarga is my goal in life..☺️
.
Maka itu,aku harus selalu feel good about myself..👌🏻Taking care of my long hair is making me feel great and i really want them to grow longer..
.
With intensive hair training from @kerastase_official New Extentioniste,
i believe i can achieve my #longhairgoals to 4 cm in 3 months. Why long hair? Because it's a symbol of determination💪🏻
.
Kalau kalian gimana? I'd love to hear your thoughts! #extendyourlimits #kerastaseid
.
Make up by @yunitairawanmakeup 💋
Read more
LILIAN Another beautiful collaboration with my dear @riamiranda , exclusive for @rumahayu .. ...
Media Removed
LILIAN Another beautiful collaboration with my dear @riamiranda , exclusive for @rumahayu .. . Premier sale 8 September 2018 . #riamirandaxrumahayu #lilianrmxra . 📸 : @karinayasmine Make up : @yayihanoum & @rozanajulani using @wardahbeauty .. LILIAN
Another beautiful collaboration with my dear @riamiranda , exclusive for @rumahayu .. .
Premier sale 8 September 2018
.
#riamirandaxrumahayu
#lilianrmxra .
📸 : @karinayasmine
Make up : @yayihanoum & @rozanajulani using @wardahbeauty ..💕
Had so much fun sharing some hair tips,and even a braid challenge with these lovely ladies at #kerastaseid ...
Media Removed
Had so much fun sharing some hair tips,and even a braid challenge with these lovely ladies at #kerastaseid event the other day..🤗 . Kalau ada temen yg tau aku Sejak dulu sebelum sebelum berhijab,pasti tau klo rambutku selaluuu panjang! Dan konon kata swami doi dulu naksir krn rambutku ... Had so much fun sharing some hair tips,and even a braid challenge with these lovely ladies at #kerastaseid event the other day..🤗
.
Kalau ada temen yg tau aku Sejak dulu sebelum sebelum berhijab,pasti tau klo rambutku selaluuu panjang! Dan konon kata swami doi dulu naksir krn rambutku bagus..😜
.
Nah sejak pake hijab,belum pernah nih sukses kembali ke panjang yang aku inginkan biasanya kalau gak keburu rontok atau ujungnya bercabang jd mau ga mau dipotong lagi..😥
.
Then,finally! @kerastase_official skr punya Kerastase Longer Hair Ritual, yg kegunaannya adalah untuk menjaga kekuatan dan kesehatan rambut dengan menggunakan New Resistance Extentioniste! So we can grow a healthy longer hair..👌🏻
.
Sstt,konon katanya berdasarkan hasil uji klinis yg sudah teruji setelah 3 bulan pemakaian,pertumbuhan rambut bisa sampai 4cm!WOW!!😱
Serta mengurangi hingga 99% rambut patah,dan 78% rambut bercabang..pantes aja bisa panjang soalnya rambutnya sehat!!🤗
.
Biar hasilnya lbh terlihat jangan lupa perawatan @kerastase_official di salon favorite kalian.. Btw,jd inget dulu suka dibilang sama org tua kalau rambutnya panjaaaang, disayaaangnya juga lebih panjaaang..Disayang suami yaa!😂
.
#LongHairGoals #KerastaseID #ExtendYourLimit
Read more
Loading...
As a working mom, wearing comfort clothes is a must! Secara keluar rumah udh dari pagi nganter anak ...
Media Removed
As a working mom, wearing comfort clothes is a must! Secara keluar rumah udh dari pagi nganter anak sekolah lalu lanjuut meeting marathon ..🤪 . Sooo happy! Finally I can wear a special moms friendly collection from the newest collaboration between @hijup and beloved sister @tiqasya.. . What ... As a working mom, wearing comfort clothes is a must! Secara keluar rumah udh dari pagi nganter anak sekolah lalu lanjuut meeting marathon ..🤪
.
Sooo happy! Finally I can wear a special moms friendly collection from the newest collaboration between @hijup and beloved sister @tiqasya..💕
.
What a comfy yet catchy look! Love it so much!Moms, own yours now by visiting HIJUP.com!
.
Don’t forget to use my voucher code HIJUPXSARSOF to get free 50k with min. purchase 250kHappyShopping!
.
#HIJUPXTiqasya #myHIJUP
 #myHIJUPstyle
Read more
Alhamdulillah,perhelatan besar #asiangames2018 sudah berlalu dengan sangaaaat berkesan..🤗 . Dua ...
Media Removed
Alhamdulillah,perhelatan besar #asiangames2018 sudah berlalu dengan sangaaaat berkesan..🤗 . Dua minggu kemarin rakyat benar2 diberikan hiburan yang mungkin lain dari biasanya,dan pastinya jadi alat untuk memotivasi kita untuk mengingat betapa Bhineka Tunggal Ika, kita INDONESIA! ... Alhamdulillah,perhelatan besar #asiangames2018 sudah berlalu dengan sangaaaat berkesan..🤗
.
Dua minggu kemarin rakyat benar2 diberikan hiburan yang mungkin lain dari biasanya,dan pastinya jadi alat untuk memotivasi kita untuk mengingat betapa Bhineka Tunggal Ika, kita INDONESIA! 🇲🇨
.
Congratulation to all the athletes, you really made #indonesianpride 💪🏻 insyallah in the future akan ada anak2 kicik yg bisa mengharumkan nama bangsa spt kalian..amin..👏🏻☺️
.
Ps : jd pagi ini enaknya denger kuch kuch hota hai or Sorry Sorry niih??!!💃🏼🕺
Read more
Loading...
In crafting there are no mistakes, just unique creations.. . Super proud wearing local designers ...
Media Removed
In crafting there are no mistakes, just unique creations.. . Super proud wearing local designers head-to-toe,it’s like bringing a little pice of Indonesia with me.. #tapfordetails . #sarsofloves #wearlocalbeglobal #indonesianpride #madeinindonesia #thegorjesway In crafting there are no mistakes, just unique creations..
.
Super proud wearing local designers head-to-toe,it’s like bringing a little pice of Indonesia with me.. #tapfordetails .
#sarsofloves #wearlocalbeglobal #indonesianpride #madeinindonesia #thegorjesway
Thank you @sulwhasoo.indonesia for having me in Hong Kong,for the launch of the new Concentrated ...
Media Removed
Thank you @sulwhasoo.indonesia for having me in Hong Kong,for the launch of the new Concentrated Ginseng Renewing Serum.. . Dress by : @normahauri Bag : @lungsinofficial Accessories : @epajewel Hijab : @kamiidea . #GinsengSerum #GinsengHeritage #SulwhasooGinsengJourney ... Thank you @sulwhasoo.indonesia for having me in Hong Kong,for the launch of the new Concentrated Ginseng Renewing Serum..✨
.
Dress by : @normahauri
Bag : @lungsinofficial
Accessories : @epajewel
Hijab : @kamiidea .
#GinsengSerum #GinsengHeritage #SulwhasooGinsengJourney #Sulwhasoo
#thegorjesway
Read more
Earlier today with @harumips for @sulwhasoo.official new product launch.. #sulwhasooginsengjourney ...
Media Removed
Earlier today with @harumips for @sulwhasoo.official new product launch.. #sulwhasooginsengjourney . #Concentratedginsengserum #Sulwhashoo #GinsengSerum #GinsengHeritage #sulwhasooindonesia  Earlier today with @harumips for @sulwhasoo.official new product launch.. #sulwhasooginsengjourney .
#Concentratedginsengserum #Sulwhashoo #GinsengSerum
#GinsengHeritage
#sulwhasooindonesia 
On Wednesday we wear PINK <span class="emoji emoji1f338"></span> . Smile <span class="emoji emoji1f60a"></span>,its the best make up any girl can wear..marilyn monroe . Super ...
Media Removed
On Wednesday we wear PINK . Smile ,its the best make up any girl can wear..marilyn monroe . Super love this pink hues ensamble from #kamixsarahsofyan collection, paired with pink #prismscarf 🏻still available @rumahayu .. . #sarsofloves #kamixsarahsofyan #rumahayustyle #thegorjesway On Wednesday we wear PINK 🌸
.
Smile 😊,its the best make up any girl can wear..marilyn monroe .
Super love this pink hues ensamble from #kamixsarahsofyan collection, paired with pink #prismscarf 👌🏻still available @rumahayu ..💕
.
#sarsofloves #kamixsarahsofyan #rumahayustyle #thegorjesway
Loading...
Siapa yang mau jalan-jalan gratis ke Raja Ampat, Labuan Bajo, Pulau Derawan, Pulau Mandeh, Bromo, ...
Media Removed
Siapa yang mau jalan-jalan gratis ke Raja Ampat, Labuan Bajo, Pulau Derawan, Pulau Mandeh, Bromo, dan Belitung ? @WatsonsIndonesia lagi ada undian berhadiah nih di hari ulang tahunnya yang ke-12! . Caranya gampang banget, dengan berbelanja sebesar Rp 120,000 kamu akan mendapatkan ... Siapa yang mau jalan-jalan gratis ke Raja Ampat, Labuan Bajo, Pulau Derawan, Pulau Mandeh, Bromo, dan Belitung ? @WatsonsIndonesia lagi ada undian berhadiah nih di hari ulang tahunnya yang ke-12! .
Caranya gampang banget, dengan berbelanja sebesar Rp 120,000 kamu akan mendapatkan 1 kupon undian dan untuk member akan mendapatkan 2 kupon. Kupon undian akan dimasukkan ke drop box yang ada di semua store! .
Ayo belanja sebanyak-banyaknya dan dapatkan 2 paket wisata beserta tiket pesawat PP dan akomodasi ke destinasi favorit di Indonesia untuk 6 orang pemenang! Periode promo ini berlaku dari 21 Agustus hingga 2 Oktober 2018. Pengumuman undian pada 15 Oktober 2018. Yuk cek info lengkapnya
di : http://bit.ly/watsons-anniversarry .
#Watsons12years
Read more
Can’t wait.. @sulwhasoo.indonesia @kyo1122 Can’t wait.. @sulwhasoo.indonesia @kyo1122 ✨
Don’t forget to stop by Posh Markt vol 3! The most awaited authentic luxury brand marketplace ...
Media Removed
Don’t forget to stop by Posh Markt vol 3! The most awaited authentic luxury brand marketplace for branded goods with more than 10.000 options!New items or pre️ . There are selections of bag,shoes, accesories,shawl and many more! They also have F & B area so it’s convenience for the whole ... Don’t forget to stop by
Posh Markt vol 3!
The most awaited authentic luxury brand marketplace for branded goods with more than 10.000 options!New items or pre❤️
.
There are selections of bag,shoes, accesories,shawl and many more! They also have F & B area so it’s convenience for the whole family..
.
Posh Markt Vol3 started since 22august - 26august at Grand Indonesia, West Mall, Exhibition Hall on 5th floor! So,rush there and get a fabulous bargain with exclusive goods!and have a luxurious shopping spree this weekend..☺️
.
#poshmarkt #poshmarktvol3 #weekendshopping
Read more
Loading...
Jauh di <span class="emoji emoji1f440"></span> dekat di<span class="emoji emoji2764"></span>️, jadi kapan kita jalan-jalan lagiii..🤣 . #saraofloves #whoswithsarsof ...
Media Removed
Jauh di dekat di️, jadi kapan kita jalan-jalan lagiii..🤣 . #saraofloves #whoswithsarsof #tempattujuanmasihjauhpisan Jauh di 👀 dekat di❤️, jadi kapan kita jalan-jalan lagiii..🤣
.
#saraofloves #whoswithsarsof #tempattujuanmasihjauhpisan
May الله blessing be with you today and always.. . Happy Eid Ul Adha mubarak 2018..🕌 . In pretty ...
Media Removed
May الله blessing be with you today and always.. . Happy Eid Ul Adha mubarak 2018..🕌 . In pretty @official.majeste now available at @rumahayu .. . Make up : @jacquelinestephani 📸 : @rahulgobeltukangphoto . #sarsofloves #rumahayustyle #thegorjesway May الله blessing be with you today and always..
.
Happy Eid Ul Adha mubarak 2018..🕌
.
In pretty @official.majeste now available at @rumahayu ..🌸
.
Make up : @jacquelinestephani 📸 : @rahulgobeltukangphoto .
#sarsofloves #rumahayustyle #thegorjesway
Kami disini mengusahan pengajaran dan pendidikan anak perempuan.. Bukan sekali-kali karena ...
Media Removed
Kami disini mengusahan pengajaran dan pendidikan anak perempuan.. Bukan sekali-kali karena kami menginginkan anak-anak perempuan itu menjadi saingan laki-laki dalam perjuangan hidupnya.. . Tapi karena kami yakin akan pengaruhnya yang besar sekali bagi kamu wanita,agar wanita ... Kami disini mengusahan pengajaran dan pendidikan anak perempuan.. Bukan sekali-kali karena kami menginginkan anak-anak perempuan itu menjadi saingan laki-laki dalam perjuangan hidupnya..
.
Tapi karena kami yakin akan pengaruhnya yang besar sekali bagi kamu wanita,agar wanita lebih cakap melakukan kewajibannya,kewajiban yang diserahkan alam sendiri kedalam tangannya; menjadi IBU pendidik manusia ya g pertama.. R.A. Kartini
.
الأم مدرسة إذا أعددتها أعددت شعباً طيب الأعراق
“Ibu adalah sekolah utama,bila engkau mempersiapkannya,maka engkau telah mempersiapkan generasi terbaik”
.
Be the kind of women who build a generation through love and kindness that you can spread all over INDONESIA..❤️
.

L by LCB ini bisa didapatkan ekslusif hanya di @hijup nah yang mau dapet potongan harga bisa pakai
kode voucher HIJUPXSARSOF untuk diskon 50k dengan min. pembelian 250k HIJUP.com
.
#myHIJUP #myHIJUPstyle
#geulisbylcb #hijup #sarsofloves #dirgahayuindonesia #thegorjesway
Read more
Loading...
You can be gorgeous at 30,charming at40 and irresistible for the rest if your life..<span class="emoji emoji263a"></span>️ . I <span class="emoji emoji2764"></span>️my ...
Media Removed
You can be gorgeous at 30,charming at40 and irresistible for the rest if your life..️ . I ️my age,old enough to know better young enough to not care..experience enough to do it right..🏻 . In youth we learn,in age we understand.. . Thank you for all the warm wishes and ️, this year has ... You can be gorgeous at 30,charming at40 and irresistible for the rest if your life..☺️
.
I ❤️my age,old enough to know better young enough to not care..experience enough to do it right..👌🏻
.
In youth we learn,in age we understand..
.
Thank you for all the warm wishes and ❤️, this year has been a world whine for me.. insyallah my prayer is to become a better form of myself filled with love,laugh and happiness amiin..
.
Make up : @jacquelinestephani
Photografer : @rahulgobeltukangphoto
.
#staygorgeous #thegorjesway
Read more
My Saturday.. <span class="emoji emoji263a"></span>️ . Congrats @kojo.id , love the instalation @arajakarta .. . #sarsofloves ...
Media Removed
My Saturday.. ️ . Congrats @kojo.id , love the instalation @arajakarta .. . #sarsofloves #thegorjesway My Saturday.. ☺️
.
Congrats @kojo.id , love the instalation @arajakarta ..
.
#sarsofloves #thegorjesway
GIVEAWAY ALERT❣️❣️ . Hi Ladies, my special day insyallah coming soon..<span class="emoji emoji263a"></span>️I'm happy to share the ...
Media Removed
GIVEAWAY ALERT❣️❣️ . Hi Ladies, my special day insyallah coming soon..️I'm happy to share the joy and get to know you ladies! . I will be choosing 4 of my followers to enjoy some @kerastase_official instant ritual with me at @irwanteamhairdesign! . Whoop..whoop🏻🏻🏻 . How to ... GIVEAWAY ALERT❣️❣️
.
Hi Ladies, my special day insyallah coming soon..☺️I'm happy to share the joy and get to know you ladies!
.
I will be choosing 4 of my followers to enjoy some @kerastase_official instant ritual with me at @irwanteamhairdesign!
.
Whoop..whoop🙌🏻🙌🏻🙌🏻
.
How to win this? . 🔅 follow and mention 
@sarsof  @irwanteamhairdesign and  @kerastase_official
.
🔅Share your story about your hair journey after you wear hijab with hashtags  #kerastaseid  #sarsofbirthdaytreat #sarsofgiveaway  #kerastasexsarsof   #irwanteamhairdesign
.
🔅Post your own picture .
Make sure to look up my instastory for the winner announcement ..👌🏻
.
Can’t wait to have these relaxing time with you ladies..😘
Read more
Selamat pagii.. <span class="emoji emoji263a"></span>️ kamu team teh <span class="emoji emoji1f375"></span>atau kopi<span class="emoji emoji2615"></span>️? . Hijab by @nahl.official And loving this orange ...
Media Removed
Selamat pagii.. ️ kamu team teh atau kopi️? . Hijab by @nahl.official And loving this orange vibe lips from @nyxcosmetics_indonesia . #sarsofloves #thegorjesway Selamat pagii.. ☺️
kamu team teh 🍵atau kopi☕️?
.
Hijab by @nahl.official
And loving this orange vibe lips from @nyxcosmetics_indonesia 🍑💋
.
#sarsofloves #thegorjesway
Fell back in <span class="emoji emoji1f495"></span> with this fiora dress.. . Get them the S O R R E L collection @rumahayu.<span class="emoji emoji263a"></span>️ . #kamixsarafsofyan ...
Media Removed
Fell back in with this fiora dress.. . Get them the S O R R E L collection @rumahayu.️ . #kamixsarafsofyan #rumahayustyle Fell back in 💕 with this fiora dress..
.
Get them the S O R R E L collection @rumahayu.☺️
.
#kamixsarafsofyan #rumahayustyle
New Monday..New Week.. . New Goals.. <span class="emoji emoji263a"></span>️ . بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ Bismillahirrahmanirrahim
Media Removed
New Monday..New Week.. . New Goals.. ️ . بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ Bismillahirrahmanirrahim New Monday..New Week..
.
New Goals.. ☺️
.
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ Bismillahirrahmanirrahim
A pop of ❣️<span class="emoji emoji1f495"></span> for Friday night.. . From SORREL collection, now available at @rumahayu .. . #sarsofloves ...
Media Removed
A pop of ❣️ for Friday night.. . From SORREL collection, now available at @rumahayu .. . #sarsofloves #kamixsarafsofyan #rumahayustyle #thegorjesway A pop of ❣️💕 for Friday night..
.
From SORREL collection, now available at @rumahayu ..
.
#sarsofloves #kamixsarafsofyan #rumahayustyle #thegorjesway
Anybody can look at you.. It’s quite rare to find someone who sees the same <span class="emoji emoji1f30f"></span> you see.. . They can imitate ...
Media Removed
Anybody can look at you.. It’s quite rare to find someone who sees the same you see.. . They can imitate you but they can’t duplicate you.. in SORREL collection now first exclusive at @rumahayu .. . #sarsofloves #kamixsarafsofyan #rumahayustyle #thegorjesway Anybody can look at you.. It’s quite rare to find someone who sees the same 🌏 you see.. .
They can imitate you but they can’t duplicate you.. in SORREL collection now first exclusive at @rumahayu ..✨
.
#sarsofloves #kamixsarafsofyan #rumahayustyle #thegorjesway
Do not dress to impress a man, dress to impress Ar-Rahmaan..<span class="emoji emoji1f4ab"></span> . In Fiora dress green from #kamixsarafsofyan ...
Media Removed
Do not dress to impress a man, dress to impress Ar-Rahmaan.. . In Fiora dress green from #kamixsarafsofyan SORREL collection now available at @rumahayu ☘️ . #sarsofloves #kamixsarafsofyan #kamipeople #thegorjesway Do not dress to impress a man, dress to impress Ar-Rahmaan..💫
.
In Fiora dress green from #kamixsarafsofyan SORREL collection now available at @rumahayu ☘️🌿
.
#sarsofloves #kamixsarafsofyan #kamipeople #thegorjesway
Balance is the key . In everything you do , its not something you you find, its something you create ...
Media Removed
Balance is the key . In everything you do , its not something you you find, its something you create .. . First and foremost my most important role is being a mother, as i also have to maintain a relationship with my husband as my partner. Yet, i still pursue my dream in my line of work.. For me, ... Balance is the key . In everything you do , its not something you you find, its something you create .. .
First and foremost my most important role is being a mother, as i also have to maintain a relationship with my husband as my partner. Yet, i still pursue my dream in my line of work..
For me, dividing time frame between these role is not easy. Thats why i always opt for quality than quantity .👌🏻
.
Same rules apply to my beauty regime, i take it as my “me” time. Some reward for myself. For me, sulwhasoo first care activating serum EX is like my second skin. The first step of my skincare regime,it gives me such a relaxing feeling. And of course the supple and hydrated feeling afterward..
.
So don’t forget to start your day with positive mind and create your own balance..happy Monday!☺️
.
#FindYourBalance #StoryofBalancedLife #SulwhasooID #FirstStepFirstCare
Read more
Post-show.. <span class="emoji emoji263a"></span>️ . #sarsofloves #thegorjesway #jakartamodestfashionweek
Media Removed
Post-show.. ️ . #sarsofloves #thegorjesway #jakartamodestfashionweek Post-show.. ☺️
.
#sarsofloves #thegorjesway #jakartamodestfashionweek
 #bareface sunday..<span class="emoji emoji263a"></span>️ . Two week post my rev-light laser at @bamedskincare,super love the result! ...
Media Removed
#bareface sunday..️ . Two week post my rev-light laser at @bamedskincare,super love the result! Litterally difoto ini cuma pakai first care activating serum dari @sulwhasoo.indonesia not even alis guysss!!This is what i called an investment..🏻 . Hijab : @kamiidea #ralinescarf ... #bareface sunday..☺️
.
Two week post my rev-light laser at @bamedskincare,super love the result! Litterally difoto ini cuma pakai first care activating serum dari @sulwhasoo.indonesia not even alis guysss!!This is what i called an investment..👌🏻
.
Hijab : @kamiidea #ralinescarf 🌹
.
#sarsofloves #sarsofskincare #mybamedskin #kamipeople
Read more
Kemarin, yang tak akan terulang ceritanya.. . Besok, yang belum tentu menemuinya.. . Hari ...
Media Removed
Kemarin, yang tak akan terulang ceritanya.. . Besok, yang belum tentu menemuinya.. . Hari ini, tempat menabung amalan kita.. . 📸 : @rahulgobeltukangphoto . #sarsofloves Kemarin, yang tak akan terulang ceritanya..
.
Besok, yang belum tentu menemuinya..
.
Hari ini, tempat menabung amalan kita..
.
📸 : @rahulgobeltukangphoto .
#sarsofloves
Fall in love with this cake i got for my mom birthday made by @titik.rasa <span class="emoji emoji1f339"></span> . Waktu pesen kue, tim ...
Media Removed
Fall in love with this cake i got for my mom birthday made by @titik.rasa . Waktu pesen kue, tim @titik.rasa minta aku untuk menjabarkan bagaimana karakter mama which is so cute.. super personal!️ . And then they come up with this design with such a delicious taste,rasanya pengen pesen ... Fall in love with this cake i got for my mom birthday made by @titik.rasa 🌹
.
Waktu pesen kue, tim @titik.rasa minta aku untuk menjabarkan bagaimana karakter mama which is so cute.. super personal!☺️
.
And then they come up with this design with such a delicious taste,rasanya pengen pesen kue ulang tahun sendiri..😆
.
#sarsofloves #birthdaycake
Read more
Barakallah fii umriik to my voice of reason, advice giver,chef, hand holder,shopping buddies, ...
Media Removed
Barakallah fii umriik to my voice of reason, advice giver,chef, hand holder,shopping buddies, teacher,problem solver, BFF, doctor,supporter,my everything.. . Youth is a give of nature,but age is a work of art.. . 📸: @rahulgobeltukangphoto Barakallah fii umriik to my voice of reason, advice giver,chef,
hand holder,shopping buddies, teacher,problem solver, BFF, doctor,supporter,my everything.. .
Youth is a give of nature,but age is a work of art..🌹
. 📸: @rahulgobeltukangphoto
You cannot always be happy, but you can always be brave.. and that is the beginning of everything.. . فَإِنَّ ...
Media Removed
You cannot always be happy, but you can always be brave.. and that is the beginning of everything.. . فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا (94:5) And, behold, with every hardship comes ease ‎إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا (94:6) verily, with every hardship comes ease! . Have a blessed Friday.. Make ... You cannot always be happy, but you can always be brave.. and that is the beginning of everything..
.
فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا (94:5)
And, behold, with every hardship comes ease ‎إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا (94:6)
verily, with every hardship comes ease! .
Have a blessed Friday..
Make up by : @cindyfebriani 😍
.
#sarsofloves #sarsofmakeup #thegorjesway
Read more
Saturday vibes ..<span class="emoji emoji1f33c"></span> . Wearing Edrea top + Aga pants from #kamixsarafsofyan SORELL collection.. ...
Media Removed
Saturday vibes .. . Wearing Edrea top + Aga pants from #kamixsarafsofyan SORELL collection.. super love the style and pattern..🌞 . it’s a limited edition pieces,so hurry!.. . #sarsofloves #rumahayustyle #thegorjesway Saturday vibes ..🌼
.
Wearing Edrea top + Aga pants from #kamixsarafsofyan SORELL collection.. super love the style and pattern..🌞
.
it’s a limited edition pieces,so hurry!..😊
.
#sarsofloves #rumahayustyle #thegorjesway
Balance it’s not something you find, it’s something you create..<span class="emoji emoji2728"></span> . cc : @affiassegaf @bumiauw ...
Media Removed
Balance it’s not something you find, it’s something you create.. . cc : @affiassegaf @bumiauw @diansjarif @marcellacarolin #findYourBalance #StoryofBalanceLife . Out now in @herworldindonesia Fotografer & Digital Imaging : @harionohalim Videografer : @krisnadeh Stylist ... Balance it’s not something you find, it’s something you create..✨
.
cc : @affiassegaf @bumiauw @diansjarif @marcellacarolin
#findYourBalance #StoryofBalanceLife
.
Out now in @herworldindonesia
Fotografer & Digital Imaging : @harionohalim
Videografer : @krisnadeh
Stylist : @bimopermadi & @rahmidav
Outfit by : @jeffrytan .
#SulwhasooxHerWorld #sulwhasooid #sulwhasoolady
Read more
Siang ini si mas nemenin mama pengajian..<span class="emoji emoji1f60a"></span> . Love this Olea dress from @ra_info, now available ...
Media Removed
Siang ini si mas nemenin mama pengajian.. . Love this Olea dress from @ra_info, now available at @rumahayu . #sarsofloves #rumahayustyle #thegorjesway Siang ini si mas nemenin mama pengajian..😊
.
Love this Olea dress from @ra_info, now available at @rumahayu 🌸
.
#sarsofloves #rumahayustyle #thegorjesway
Let’s start your day with smile and bismillah..<span class="emoji emoji1f60a"></span> . Have a blessed Friday..<span class="emoji emoji1f490"></span> Swipe <span class="emoji emoji27a1"></span>️ for some ...
Media Removed
Let’s start your day with smile and bismillah.. . Have a blessed Friday.. Swipe ️ for some sunnah practice . Hijab : @rumahayu Brushed by : @asihmakeup . #sarsofloves #sarsofmakeup #thegorjesway #rumahayuxjeffrytan Let’s start your day with smile and bismillah..😊
.
Have a blessed Friday..💐
Swipe ➡️ for some sunnah practice .
Hijab : @rumahayu
Brushed by : @asihmakeup 💋
.
#sarsofloves #sarsofmakeup #thegorjesway #rumahayuxjeffrytan
 #tbt time for Dior Fall 2018 preview . #sarsofloves #whoswithsarsof #thegorjesway
Media Removed
#tbt time for Dior Fall 2018 preview . #sarsofloves #whoswithsarsof #thegorjesway #tbt time for Dior Fall 2018 preview
.
#sarsofloves #whoswithsarsof #thegorjesway
Didepan pager,Sambil nunggu mobil .. “Eh,lighting bagus nih #ootd dulu deh”<span class="emoji emoji1f605"></span> . Somehow i always ...
Media Removed
Didepan pager,Sambil nunggu mobil .. “Eh,lighting bagus nih #ootd dulu deh” . Somehow i always love tunic silhouette, it’s loose enough to give you comfort but still gives you that elegant look.. . Yang aku pakai ini Koleksi lullatone by Ria Miranda yang bisa kamu didapatkan ekslusif ... Didepan pager,Sambil nunggu mobil .. “Eh,lighting bagus nih #ootd dulu deh”😅
.
Somehow i always love tunic silhouette, it’s loose enough to give you comfort but still gives you that elegant look..🌸 .
Yang aku pakai ini Koleksi lullatone by Ria Miranda yang bisa kamu didapatkan ekslusif hanya di @hijup!👌🏻
.
Untuk koleksi lainnya kamu bisa pakai kode voucher HIJUPXSARSOF untuk dapetin diskon spesial di HIJUP.com
#myHIJUP #HIJUPeuphoRIA , Happy Shopping..🤗
Read more
Bonne Nuit..<span class="emoji emoji1f4ab"></span> . Kembali mengasah ilmu make-up..🤗 . Face @wardahbeauty <span class="emoji emoji25ab"></span>️ white secret facial ...
Media Removed
Bonne Nuit.. . Kembali mengasah ilmu make-up..🤗 . Face @wardahbeauty ️ white secret facial wash @sulwhasoo.indonesia ️ first care activating serum EX @cliniqueindonesia ️moisture surge @sulwhasoo.indonesia ️ snowise brightening UV protector @sulwhasoo.indonesia ... Bonne Nuit..💫
.
Kembali mengasah ilmu make-up..🤗
.
Face
@wardahbeauty ▫️
white secret facial wash

@sulwhasoo.indonesia ▫️ first care activating serum EX

@cliniqueindonesia ▫️moisture surge

@sulwhasoo.indonesia ▫️
snowise brightening UV protector
@sulwhasoo.indonesia ▫️
Perfecting cussion intense no.23

@coverfx ▫️Cover click no.35 (apply under eye only)

@3ce_official ▫️Pressed powder
.
Eyes
@we.ar.beauty by @anggierassly ▫️
Eyebrow in Dusty Smoke

@nudestix ▫️Matte eye in FIG

@nudestix ▫️Matte eye in TAUPE

@wardahbeauty ▫️
EyeXpert optimum high black liner
.
Cheek
@bobbibrownid ▫️
Pot rouge in Calypso Coral
@nudestix ▫️
Matte face,eye, lip in Deep Maple,Eh

@esqacosmetics ▫️Goddess Pallete
.
@tiff_body ▫️Lipbalm

@hourglasscosmetics ▫️
Confession lipstick in I Wish

@yslbeauty ▫️ lip stain no.8💋
.
Hijab #sarahsofyanforblibli , now is on special price only at @bliblidotcom .
#sarsofloves #sarsofmakeup #thegorjesway
Read more
The golden hour..<span class="emoji emoji2728"></span> #nikeprohijab
Media Removed
The golden hour.. #nikeprohijab The golden hour..✨ #nikeprohijab
I think It’s time for me to get back on track with my exercise regime.. Salah satu hal yang bikin aku ...
Media Removed
I think It’s time for me to get back on track with my exercise regime.. Salah satu hal yang bikin aku semangat lagi olah raga karena outfit yang mendukung!🏻 . Karena kalau olah raga cuma tampil keren tp gak nyaman jadi gak bisa all out! But this #nikeprohijab really bring the best on both ... I think It’s time for me to get back on track with my exercise regime..
Salah satu hal yang bikin aku semangat lagi olah raga karena outfit yang mendukung!💪🏻
.
Karena kalau olah raga cuma tampil keren tp gak nyaman jadi gak bisa all out! But this #nikeprohijab really bring the best on both style and comfort..👌🏻
.
And Thank you
@sanastudio x #nikeprohijab for super fun zumba expirience with mba @purrywulandari ..🤗
.
#nikeprohijab #friends #thegorjesway
Read more
Finally check out my bucket list <span class="emoji emoji2714"></span>️ Watching @celinedion concert,thank you for the beautiful ...
Media Removed
Finally check out my bucket list ️ Watching @celinedion concert,thank you for the beautiful and memorable performance... . Swipe ️ for more video of the talented diva,super loove.. “It’s all coming back to me now” . #celinedionlive2018 #mandirikonser Finally check out my bucket list ✔️
Watching @celinedion concert,thank you for the beautiful and memorable performance..🎼.
.
Swipe ➡️ for more video of the talented diva,super loove..💙
“It’s all coming back to me now”
.
#celinedionlive2018 #mandirikonser
Setelahlebaran dan liburan,lalu datanglah celana yang kesempitan or it’s just me?😬 . But worry ...
Media Removed
Setelahlebaran dan liburan,lalu datanglah celana yang kesempitan or it’s just me?😬 . But worry no more! Karena sekarang aku bisa menggunakan mesin vanquish yg ada di @h_clinic ..🏻 . Tanpa disuntik..️ Tanpa rasa sakit ..️ Dan lagi ada promo di @h_clinic 🤗 . This Vanquish machine ... Setelahlebaran dan liburan,lalu datanglah celana yang kesempitan or it’s just me?😬
.
But worry no more! Karena sekarang aku bisa menggunakan mesin vanquish yg ada di @h_clinic ..👏🏻
.
Tanpa disuntik..✔️
Tanpa rasa sakit ..✔️
Dan lagi ada promo di @h_clinic 🤗
.
This Vanquish machine is already approved by FDA,so its totally save insyallah..
.
Swipe ➡️,to see how the Vanquish machine works and some amazing results !👌🏻
.
#mamapediaxhclinic #vanquishhclinic #sarsofloves
Read more
The best thing in life, is the people you <span class="emoji emoji2764"></span>️,the places you’ve been.. and the memories you’ve made ...
Media Removed
The best thing in life, is the people you ️,the places you’ve been.. and the memories you’ve made along the way.. . Thank you @japanprivatetour for making our travel super convenient, really can’t wait for another japan experiences with you guys..⛩ . #wheninjapan #sarsoftravelmoment ... The best thing in life, is the people you ❤️,the places you’ve been.. and the memories you’ve made along the way..
.
Thank you @japanprivatetour for making our travel super convenient, really can’t wait for another japan experiences with you guys..⛩
.
#wheninjapan #sarsoftravelmoment #familyholiday #thegorjesway
Read more
Take me back to the happiest place on earth..<span class="emoji emoji1f3f0"></span><span class="emoji emoji1f3a0"></span><span class="emoji emoji1f495"></span> . Insyallah kita bisa janjian playdate yg gak ...
Media Removed
Take me back to the happiest place on earth.. . Insyallah kita bisa janjian playdate yg gak pake ngatri dimana mana yah @putridwiandari 🤣 . #wheninjapan #sarsoftravelmoment #thegorjesway Take me back to the happiest place on earth..🏰🎠💕
.
Insyallah kita bisa janjian playdate yg gak pake ngatri dimana mana yah @putridwiandari 🤣
.
#wheninjapan #sarsoftravelmoment #thegorjesway
Meet my newyorker babe halfway around the 🌍.. . Next time insyallah kita ketemu dikampung lo ya ...
Media Removed
Meet my newyorker babe halfway around the 🌍.. . Next time insyallah kita ketemu dikampung lo ya cem @beliza.. . #wheninjapan #sarsoftravelmoment #bestiessincemiddleschool #thegorjesway Meet my newyorker babe halfway around the 🌍..
.
Next time insyallah kita ketemu dikampung lo ya cem @beliza..😘
.
#wheninjapan #sarsoftravelmoment #bestiessincemiddleschool #thegorjesway
When picture worth a thousand words, this picture really sums up the situation ; when mommies tryin’ ...
Media Removed
When picture worth a thousand words, this picture really sums up the situation ; when mommies tryin’ to take a proper picture, aunty peek-a boo from the back while the kids is running around.. 🤣🤪😬 . #wheninjapan #sarsoftravelmoment #friends #thegorjesway When picture worth a thousand words, this picture really sums up the situation ; when mommies tryin’ to take a proper picture, aunty peek-a boo from the back while the kids is running around..
🤣🤪😬
.
#wheninjapan #sarsoftravelmoment #friends #thegorjesway
In green garden..<span class="emoji emoji1f33f"></span><span class="emoji emoji1f340"></span><span class="emoji emoji1f343"></span> . Super comfort cotton top from @poppytheodorinofficial,really match ...
Media Removed
In green garden.. . Super comfort cotton top from @poppytheodorinofficial,really match the scenery.. add a comfy jelly sandal,super loose pants + a bright colored bag!🏻 . Ps : #ootd adalah sebuah perjuangan untuk mamak yg holidei tanpa ncuss..🤪 . #wheninjapan #sarsoftravelmoment In green garden..🌿🍀🍃
.
Super comfort cotton top from @poppytheodorinofficial,really match the scenery.. add a comfy jelly sandal,super loose pants + a bright colored bag!👌🏻
.
Ps : #ootd adalah sebuah perjuangan untuk mamak yg holidei tanpa ncuss..🤪
.
#wheninjapan #sarsoftravelmoment

Loading...