Shakira.salim Instagram Photos and Videos

Loading...


shakira.salim Shakira Salim🎀 @shakira.salim mentions
Followers: 6,181
Following: 472
Total Comments: 0
Total Likes: 0

🦋<span class="emoji emoji1f41d"></span>🦋<span class="emoji emoji1f41d"></span> Hi Assalamualaikum Semua, Baru baru ni Kira ada pergi @nurulsbellezaspa tau. Kita jarang ...
Media Removed
🦋🦋 Hi Assalamualaikum Semua, Baru baru ni Kira ada pergi @nurulsbellezaspa tau. Kita jarang pergi spa spa ni. Kalau pergi mesti Sebab tempat tu best or treatment yg di offer tu menarik hati! . . . So Kira tu hari buat treatment yang paling latest skali iaitu Bb Glow and results nya memang ... 🦋🐝🦋🐝
Hi Assalamualaikum Semua,
Baru baru ni Kira ada pergi @nurulsbellezaspa tau. Kita jarang pergi spa spa ni. Kalau pergi mesti Sebab tempat tu best or treatment yg di offer tu menarik hati! .
.
.

So Kira tu hari buat treatment yang paling latest skali iaitu Bb Glow and results nya memang puas hati sangat sangat! Skin jadi more brightening, glowing and clearer!
Skin jadi soft gila! Sumpah tak tipu! Kat sini tengah ada promotion tau.. So kakak kakak, adik adik cantik, aunt aunt sekalian wajib cuba datang sini! Tak jauh pun, dekat Taman Cahaya Masai Pasir Gudang je!
.
.
.
Harga yang tersangat sangat tak masuk akal ( trust me!) , Service yang berkualiti, tempat spa yang sangat selesa and paling penting staff yang sangat sangat friendly! .
.
.
P/S : Ini bukan review berbayar tau. Ikhlas dari lubuk hati sis. Kita cantik sama sama oky!💕 More vid to come! Tunggu sambungan nya oky!
Read more
Loading...
🦋🦋 Hi Assalamualaikum Semua, Baru baru ni Kira ada pergi @nurulsbellezaspa tau. Kita jarang pergi spa spa ni. Kalau pergi mesti Sebab tempat tu best or treatment yg di offer tu menarik hati! . . . So Kira tu hari buat treatment yang paling latest skali iaitu Bb Glow and results nya memang ... 🦋🐝🦋🐝
Hi Assalamualaikum Semua,
Baru baru ni Kira ada pergi @nurulsbellezaspa tau. Kita jarang pergi spa spa ni. Kalau pergi mesti Sebab tempat tu best or treatment yg di offer tu menarik hati! .
.
.

So Kira tu hari buat treatment yang paling latest skali iaitu Bb Glow and results nya memang puas hati sangat sangat! Skin jadi more brightening, glowing and clearer!
Skin jadi soft gila! Sumpah tak tipu! Kat sini tengah ada promotion tau.. So kakak kakak, adik adik cantik, aunt aunt sekalian wajib cuba datang sini! Tak jauh pun, dekat Taman Cahaya Masai Pasir Gudang je!
.
.
.
Harga yang tersangat sangat tak masuk akal ( trust me!) , Service yang berkualiti, tempat spa yang sangat selesa and paling penting staff yang sangat sangat friendly! .
.
.
P/S : Ini bukan review berbayar tau. Ikhlas dari lubuk hati sis. Kita cantik sama sama oky!💕 More vid to come! Tunggu sambungan nya oky!
Read more
🦋🦋 Hi Assalamualaikum Semua, Baru baru ni Kira ada pergi @nurulsbellezaspa tau. Kita jarang pergi spa spa ni. Kalau pergi mesti Sebab tempat tu best or treatment yg di offer tu menarik hati! . . . So Kira tu hari buat treatment yang paling latest skali iaitu Bb Glow and results nya memang ... 🦋🐝🦋🐝
Hi Assalamualaikum Semua,
Baru baru ni Kira ada pergi @nurulsbellezaspa tau. Kita jarang pergi spa spa ni. Kalau pergi mesti Sebab tempat tu best or treatment yg di offer tu menarik hati! .
.
.

So Kira tu hari buat treatment yang paling latest skali iaitu Bb Glow and results nya memang puas hati sangat sangat! Skin jadi more brightening, glowing and clearer!
Skin jadi soft gila! Sumpah tak tipu! Kat sini tengah ada promotion tau.. So kakak kakak, adik adik cantik, aunt aunt sekalian wajib cuba datang sini! Tak jauh pun, dekat Taman Cahaya Masai Pasir Gudang je!
.
.
.
Harga yang tersangat sangat tak masuk akal ( trust me!) , Service yang berkualiti, tempat spa yang sangat selesa and paling penting staff yang sangat sangat friendly! .
.
.
P/S : Ini bukan review berbayar tau. Ikhlas dari lubuk hati sis. Kita cantik sama sama oky!💕 More vid to come! Tunggu sambungan nya oky!
Read more
Oversize shirt makes him happy, feat me in my favourite element <span class="emoji emoji1f343"></span><span class="emoji emoji1f331"></span><span class="emoji emoji1f33f"></span> Abaikan urat tangan wolverine ...
Media Removed
Oversize shirt makes him happy, feat me in my favourite element Abaikan urat tangan wolverine Sis tu ya :D #ootd #saturdays Oversize shirt makes him happy, feat me in my favourite element 🍃🌱🌿 Abaikan urat tangan wolverine Sis tu ya :D
#ootd
#saturdays
<span class="emoji emoji1f308"></span><span class="emoji emoji1f498"></span> Alhamdulilah for another year of life. #ImStillYoungOkayBye🦄
Media Removed
Alhamdulilah for another year of life. #ImStillYoungOkayBye🦄 🌈💘
Alhamdulilah for another year of life.
#ImStillYoungOkayBye🦄
Saya takde idea nk lilit tudung Ini hari. Sebab idea saya skarang nak jadi yang halal je untuk awak ...
Media Removed
Saya takde idea nk lilit tudung Ini hari. Sebab idea saya skarang nak jadi yang halal je untuk awak :D Tudung bawal paling best skali @scarff.co Thank you! #potd #saturdays Saya takde idea nk lilit tudung Ini hari.
Sebab idea saya skarang nak jadi yang halal je untuk awak :D

Tudung bawal paling best skali @scarff.co 💕
Thank you!

#potd
#saturdays
Loading...
My current fav🖤 My current fav🖤
Update : I’m alive🖤
Media Removed
Update : I’m alive🖤 Update : I’m alive🖤
Loading...
The dark side. My current fav🖤 - - I'm so afraid of dying here alone One more day, need a feeling that I know In this space, a love that takes I've lost my way, always been out on my own 'Til you came, oh who gave you the control? That you take, the love we made If you say you'll be my love, don't ... The dark side. My current fav🖤 -
-
I'm so afraid of dying here alone
One more day, need a feeling that I know
In this space, a love that takes
I've lost my way, always been out on my own
'Til you came, oh who gave you the control?
That you take, the love we made
If you say you'll be my love, don't be a liar
'Cause I been taking low, you take me higher
Ooh, higher, higher
Higher, higher
I can't stop the love we make
Read more
🦄<span class="emoji emoji1f344"></span>🦄<span class="emoji emoji1f344"></span>🦄 Can’t please everyone . #ootd #uss #vscomalaysia
Media Removed
🦄🦄🦄 Can’t please everyone . #ootd #uss #vscomalaysia 🦄🍄🦄🍄🦄
Can’t please everyone .
#ootd
#uss
#vscomalaysia
<span class="emoji emoji1f344"></span>🦄<span class="emoji emoji1f344"></span>🦄<span class="emoji emoji1f344"></span> One with Bae<span class="emoji emoji1f495"></span> #ootd #uss
Media Removed
🦄🦄 One with Bae #ootd #uss 🍄🦄🍄🦄🍄
One with Bae💕
#ootd
#uss
🦄<span class="emoji emoji1f344"></span>🦄<span class="emoji emoji1f344"></span>🦄 Casual kinda day #ootd #potd
Media Removed
🦄🦄🦄 Casual kinda day #ootd #potd 🦄🍄🦄🍄🦄
Casual kinda day
#ootd
#potd
Loading...
<span class="emoji emoji1f380"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f380"></span><span class="emoji emoji1f389"></span><span class="emoji emoji1f380"></span> Dah lama sangat sangat tak jumpa budak cantik ni tau. Happy Birthday yayang <span class="emoji emoji1f495"></span> Semoga panjang ...
Media Removed
Dah lama sangat sangat tak jumpa budak cantik ni tau. Happy Birthday yayang Semoga panjang umur, jadi model letop letop lagi k hihi @natrahouhlala_khalid 🎀🎉🎀🎉🎀
Dah lama sangat sangat tak jumpa budak cantik ni tau.
Happy Birthday yayang 💕 Semoga panjang umur, jadi model letop letop lagi k hihi🙊 @natrahouhlala_khalid 😘
<span class="emoji emoji1f33a"></span><span class="emoji emoji2728"></span><span class="emoji emoji1f33a"></span><span class="emoji emoji2728"></span><span class="emoji emoji1f33a"></span> Mood raya tak habis lagiiiii .. <span class="emoji emoji1f449"></span>🏻<span class="emoji emoji1f448"></span>🏻 Tudung bawal crown cantik is from @scarff.co <span class="emoji emoji1f495"></span> Thank ...
Media Removed
Mood raya tak habis lagiiiii .. 🏻🏻 Tudung bawal crown cantik is from @scarff.co Thank you! #ootdraya 🌺✨🌺✨🌺
Mood raya tak habis lagiiiii .. 👉🏻👈🏻
Tudung bawal crown cantik is from @scarff.co 💕
Thank you!
#ootdraya
Eating good food surrounded by family all weekend long. Blessing on blessing. Alhamdulilah <span class="emoji emoji1f495"></span> Balik ...
Media Removed
Eating good food surrounded by family all weekend long. Blessing on blessing. Alhamdulilah Balik kampung lagiii meraikan mak cik going to hajj.. Always feelin good going back to kampung.. #ootd #skz #hijabfashion Eating good food surrounded by family all weekend long. Blessing on blessing. Alhamdulilah 💕

Balik kampung lagiii meraikan mak cik going to hajj.. Always feelin good going back to kampung.. 😘
#ootd
#skz💕
#hijabfashion
Loading...
Eating good food surrounded by family all weekend long. Blessing on blessing. Alhamdulilah <span class="emoji emoji1f495"></span> Balik ...
Media Removed
Eating good food surrounded by family all weekend long. Blessing on blessing. Alhamdulilah Balik kampung lagiii meraikan mak cik going to hajj.. Always feelin good going back to kampung.. #ootd #skz #hijabfashion Eating good food surrounded by family all weekend long. Blessing on blessing. Alhamdulilah 💕

Balik kampung lagiii meraikan mak cik going to hajj.. Always feelin good going back to kampung.. 😘
#ootd
#skz💕
#hijabfashion
Eating good food surrounded by family all weekend long. Blessing on blessing. Alhamdulilah <span class="emoji emoji1f495"></span> Balik ...
Media Removed
Eating good food surrounded by family all weekend long. Blessing on blessing. Alhamdulilah Balik kampung lagiii meraikan mak cik going to hajj.. Always feelin good going back to kampung.. #ootd #skz #hijabfashion Eating good food surrounded by family all weekend long. Blessing on blessing. Alhamdulilah 💕

Balik kampung lagiii meraikan mak cik going to hajj.. Always feelin good going back to kampung.. 😘
#ootd
#skz💕
#hijabfashion
🦋<span class="emoji emoji1f33c"></span>🦋<span class="emoji emoji1f33c"></span>🦋 Throwback post Raya with My precious one<span class="emoji emoji1f495"></span>
Media Removed
🦋🦋🦋 Throwback post Raya with My precious one 🦋🌼🦋🌼🦋
Throwback post Raya with My precious one💕
Loading...
<span class="emoji emoji1f33e"></span><span class="emoji emoji1f341"></span><span class="emoji emoji1f342"></span><span class="emoji emoji1f33a"></span><span class="emoji emoji1f33b"></span> Duit raya penuh seguni, Ehem! Buah Hati siapa ni? 😛<span class="emoji emoji1f60a"></span> <span class="emoji emoji1f457"></span> : Paling Cantik and Paling selesa ...
Media Removed
Duit raya penuh seguni, Ehem! Buah Hati siapa ni? 😛 : Paling Cantik and Paling selesa sangat sangat! @petra.rtw Much Love! #ootdraya #petralebaran2018 #gadispilihanraya 🌾🍁🍂🌺🌻
Duit raya penuh seguni,
Ehem! Buah Hati siapa ni? 😛😊
👗 : Paling Cantik and Paling selesa sangat sangat! @petra.rtw 💕 Much Love!
#ootdraya
#petralebaran2018
#gadispilihanraya
🦋<span class="emoji emoji1f33c"></span>🦋<span class="emoji emoji1f33c"></span>🦋 Hi awak! Thank you for coming Sayang<span class="emoji emoji1f49a"></span> Selamat Hari Raya Semua !
Media Removed
🦋🦋🦋 Hi awak! Thank you for coming Sayang Selamat Hari Raya Semua ! 🦋🌼🦋🌼🦋
Hi awak! Thank you for coming Sayang💚
Selamat Hari Raya Semua !
 #quotestoliveby
Media Removed
#quotestoliveby #quotestoliveby
<span class="emoji emoji1f34f"></span><span class="emoji emoji2744"></span>️<span class="emoji emoji1f34f"></span><span class="emoji emoji2744"></span>️ Selamat Hari Raya Semua! Raya kan sebulannnnn.. <span class="emoji emoji1f618"></span><span class="emoji emoji1f495"></span> #ootd #eidmubarak
Media Removed
️️ Selamat Hari Raya Semua! Raya kan sebulannnnn.. #ootd #eidmubarak 🍏❄️🍏❄️
Selamat Hari Raya Semua! Raya kan sebulannnnn.. 😘💕
#ootd #eidmubarak
<span class="emoji emoji1f33f"></span><span class="emoji emoji1f334"></span><span class="emoji emoji1f33f"></span>
Media Removed
🌿🌴🌿
Papa niiii... Kita tak ready lagi dia dh snap tauuu <span class="emoji emoji1f602"></span> Sabar je lah! Takpe, kakak tetap Sayang Papa! ...
Media Removed
Papa niiii... Kita tak ready lagi dia dh snap tauuu Sabar je lah! Takpe, kakak tetap Sayang Papa! #ootd #tb #malaypretty Papa niiii... Kita tak ready lagi dia dh snap tauuu 😂
Sabar je lah! Takpe, kakak tetap Sayang Papa! 😘

#ootd
#tb #malaypretty
Have a good day everyone! Selamat Hari Raya<span class="emoji emoji1f60d"></span> Jangan tenung lama lama nantii jatuh Cinta. I kennot!! ...
Media Removed
Have a good day everyone! Selamat Hari Raya Jangan tenung lama lama nantii jatuh Cinta. I kennot!! Alaaaahaiiiiiiii #ootd #3rdraya Have a good day everyone!
Selamat Hari Raya😍 Jangan tenung lama lama nantii jatuh Cinta. I kennot!! Alaaaahaiiiiiiii😂😜 #ootd
#3rdraya
<span class="emoji emoji1f41d"></span><span class="emoji emoji1f41e"></span><span class="emoji emoji1f41d"></span><span class="emoji emoji1f41e"></span> Sis hari ni jaga pintu, cuci pinggan mangkuk sbb open house kat kampung hari ni .... aunt aunt ...
Media Removed
Sis hari ni jaga pintu, cuci pinggan mangkuk sbb open house kat kampung hari ni .... aunt aunt masuk dapur terus menyengih nak dijadikan menantu... hahahahaha! Sampai tak sempat nk pakai baju raya. Sabar Aunt Sabar... Kalau ada jodoh tak kemana.. Suh anak Aunt isi borang que dulu. ... 🐝🐞🐝🐞
Sis hari ni jaga pintu, cuci pinggan mangkuk sbb open house kat kampung hari ni .... aunt aunt masuk dapur terus menyengih nak dijadikan menantu... hahahahaha! Sampai tak sempat nk pakai baju raya.
Sabar Aunt Sabar... Kalau ada jodoh tak kemana.. Suh anak Aunt isi borang que dulu.
Nanti biar mama kita yang pilih! 😜😂 hahaha

#skz💕
#jgnmarahsayang
Read more
🦋🦄🦋🦄 SHMZB buat semua umat Islam. Pertama skali... Sis nak minta maaf tau kalau diri ni ada buat ...
Media Removed
🦋🦄🦋🦄 SHMZB buat semua umat Islam. Pertama skali... Sis nak minta maaf tau kalau diri ni ada buat salah silap. Kosong kosong ya! Jaga diri semua 🦋🦄🦋🦄
SHMZB buat semua umat Islam.
Pertama skali... Sis nak minta maaf tau kalau diri ni ada buat salah silap. Kosong kosong ya! Jaga diri semua😘
🦋🦋🦋 Hi Assalam to all girls! Sesiapa yg nak beli this lipstick yang macam kita pakai tu.. jenis ...
Media Removed
🦋🦋🦋 Hi Assalam to all girls! Sesiapa yg nak beli this lipstick yang macam kita pakai tu.. jenis ( matte ) boleh DM kita. Even makan pun takkan hilang tau. Long lasting and not too dry! Tengah ada promo skarang ni.. RM20 je! Gila murah kan?! After raya harga akan kembali asal. Soooooo ... 🦋🦋🦋
Hi Assalam to all girls!
Sesiapa yg nak beli this lipstick yang macam kita pakai tu.. jenis ( matte ) boleh DM kita.
Even makan pun takkan hilang tau. Long lasting and not too dry!
Tengah ada promo skarang ni.. RM20 je!
Gila murah kan?! 😱😱😱
After raya harga akan kembali asal.
Soooooo Grab now!!!! Tak nak cantik ke utk raya niiii? Makin letop lah ootd tu nanti Sebab lipstick on point sangat!!!! Haaaaaaaa sooo wajib beli tau!
#sayajuallipmatte
#vscomalaysia
#hijabfashion
Read more
If you are having bad day, read this🦋 #qotd
Media Removed
If you are having bad day, read this🦋 #qotd If you are having bad day, read this🦋 #qotd
Hmm.. Bakal permaisuri awak.. Tulang rusuk vibrate tak? Ahaaaai!! Habis kena sekeh ngn Mama kalau ...
Media Removed
Hmm.. Bakal permaisuri awak.. Tulang rusuk vibrate tak? Ahaaaai!! Habis kena sekeh ngn Mama kalau Dia baca nii Tudung bawal paling best di alam semesta: @aidijuma #ootd #skz Hmm.. Bakal permaisuri awak.. Tulang rusuk vibrate tak? Ahaaaai!! Habis kena sekeh ngn Mama kalau Dia baca nii😜😂 Tudung bawal paling best di alam semesta: @aidijuma 💕

#ootd #skz
Ini cerita kita. Lakaran skrip dilukis dari hati kita. Kita watak utama. Andai kita punya lakaran ...
Media Removed
Ini cerita kita. Lakaran skrip dilukis dari hati kita. Kita watak utama. Andai kita punya lakaran kisah duka, apa halangan untuk kita tidak mampu melakarkan cerita gembira. Akan ada suatu masa, pasti hadir orang yang memahami cerita kita. Cerita lakaran hidup semasa. Usah khuatir ... Ini cerita kita.
Lakaran skrip dilukis dari hati kita.
Kita watak utama.
Andai kita punya lakaran kisah duka, apa halangan untuk kita tidak mampu melakarkan cerita gembira.
Akan ada suatu masa, pasti hadir orang yang memahami cerita kita. Cerita lakaran hidup semasa.
Usah khuatir bila, tapi persiapkan apa yang ada.
Read more
Sunshine on my mind..<span class="emoji emoji2600"></span>️ Good morning and Selamat Berpuasa utk semua. Jangan lupa Surah - Al Kahfi ...
Media Removed
Sunshine on my mind..️ Good morning and Selamat Berpuasa utk semua. Jangan lupa Surah - Al Kahfi Sunshine on my mind..☀️
Good morning and Selamat Berpuasa utk semua.
Jangan lupa Surah - Al Kahfi 💕
“ Truly everything has a heart, and the heart of Quran is Yassin.“ - Tarmizi.
Media Removed
“ Truly everything has a heart, and the heart of Quran is Yassin.“ - Tarmizi. “ Truly everything has a heart, and the heart of Quran is Yassin.“ - Tarmizi.
Awak awak, nak tahu tak wak.. Kita kan wak.. Kita memang suuuuukaaaaa sangat bila jerawat tumbuh ...
Media Removed
Awak awak, nak tahu tak wak.. Kita kan wak.. Kita memang suuuuukaaaaa sangat bila jerawat tumbuh kat tgh tgh muka kita. Rasa cam ee comelnya dia tumbuh. Eee bestnya️😗️ Walaupun rasa cam nk picit2 je! Takde tempat lain ke nak tumbuh?! Fuh.. Sabar Shakira Sabar .. shh.. urut dada.. Fuh .. ... Awak awak, nak tahu tak wak.. Kita kan wak.. Kita memang suuuuukaaaaa sangat bila jerawat tumbuh kat tgh tgh muka kita. Rasa cam ee comelnya dia tumbuh. Eee bestnya☺️😗☺️
Walaupun rasa cam nk picit2 je! Takde tempat lain ke nak tumbuh?! Fuh.. Sabar Shakira Sabar .. shh.. urut dada.. Fuh .. 😤💣😤
Okay okay sis dah okay dah😌 Alhamdulilah .. #skz
Read more
<span class="emoji emoji1f33f"></span><span class="emoji emoji1f342"></span><span class="emoji emoji1f343"></span>
Media Removed
🌿🍂🍃
Good morning Dunia🦋 Rise and Shine<span class="emoji emoji2728"></span> My Shawl @duckscarves <span class="emoji emoji1f495"></span> Jangan lupa utk selalu bersyukur, ...
Media Removed
Good morning Dunia🦋 Rise and Shine My Shawl @duckscarves Jangan lupa utk selalu bersyukur, okay? Alhamdulilah .. 🏻 #tb Good morning Dunia🦋
Rise and Shine✨
My Shawl @duckscarves 💕

Jangan lupa utk selalu bersyukur, okay?
Alhamdulilah .. 👐🏻 #tb
Can’t get over of this beautiful place. <span class="emoji emoji1f60d"></span> Reminds me of Turkey! I’m wearing @duckscarves <span class="emoji emoji1f495"></span> 📸 : ...
Media Removed
Can’t get over of this beautiful place. Reminds me of Turkey! I’m wearing @duckscarves 📸 : My #vsco #ootd #hijabfashion Can’t get over of this beautiful place. 😍
Reminds me of Turkey!
I’m wearing @duckscarves 💕
📸 : My 💚
#vsco
#ootd
#hijabfashion
Be You. Do You. For You. 🕊
Media Removed
Be You. Do You. For You. 🕊 Be You. Do You. For You. 🕊
<span class="emoji emoji1f341"></span><span class="emoji emoji1f344"></span><span class="emoji emoji1f341"></span><span class="emoji emoji1f344"></span> Love all.. Trust few.. Everything’s real but not everyone’s true.. <span class="emoji emoji263a"></span>️<span class="emoji emoji1f60a"></span> Abam Abam tu jangan ...
Media Removed
Love all.. Trust few.. Everything’s real but not everyone’s true.. ️ Abam Abam tu jangan tengok lama lama, Nanti tangan bini dh ready nk ketis bawah meja makan.. Lebam peha sat g. #vsco #hijabers #vscomalaysia 🍁🍄🍁🍄
Love all.. Trust few.. Everything’s real but not everyone’s true.. ☺️😊
Abam Abam tu jangan tengok lama lama, Nanti tangan bini dh ready nk ketis bawah meja makan.. Lebam peha sat g. 😂😜 #vsco
#hijabers
#vscomalaysia
Syukur Alhamdulilah.. Good Morning<span class="emoji emoji1f33f"></span>
Media Removed
Syukur Alhamdulilah.. Good Morning Syukur Alhamdulilah.. Good Morning🌿
Pause. Breath. Repair your universe. Proceed<span class="emoji emoji1f49c"></span> Tudung bawal pinless <span class="emoji emoji1f495"></span> @top_hijab #hijab #vscomalaysia
Media Removed
Pause. Breath. Repair your universe. Proceed Tudung bawal pinless @top_hijab #hijab #vscomalaysia Pause. Breath. Repair your universe. Proceed💜
Tudung bawal pinless 💕 @top_hijab
#hijab
#vscomalaysia
<span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji1f49a"></span><span class="emoji emoji2764"></span>️<span class="emoji emoji1f49a"></span> Dia lah Kawan Gaduh | Kawan Happy | Kawan Sedih.. Semuuuua dia <span class="emoji emoji263a"></span>️<span class="emoji emoji1f624"></span><span class="emoji emoji1f602"></span> Eeeee btw, Happy Graduation ...
Media Removed
️️ Dia lah Kawan Gaduh | Kawan Happy | Kawan Sedih.. Semuuuua dia ️ Eeeee btw, Happy Graduation Day Love. Congratulations on yr achievement, Best Trainee Alhamdulilah ❤️💚❤️💚
Dia lah Kawan Gaduh | Kawan Happy | Kawan Sedih.. Semuuuua dia ☺️😤😂 Eeeee btw,
Happy Graduation Day Love.
Congratulations on yr achievement, Best Trainee
Alhamdulilah💚
🕌<span class="emoji emoji1f49a"></span>🕌<span class="emoji emoji1f49a"></span> Allah S.W.T says “ Whoever comes to me walking, I will go to him running” ما شاء الله #salamjumaat ...
Media Removed
🕌🕌 Allah S.W.T says “ Whoever comes to me walking, I will go to him running” ما شاء الله #salamjumaat #goodmorning 🕌💚🕌💚
Allah S.W.T says “ Whoever comes to me walking, I will go to him running”
ما شاء الله
#salamjumaat
#goodmorning
🕊<span class="emoji emoji1f342"></span>🕊<span class="emoji emoji1f341"></span> Nak bahagia? “Kuncinya adalah sabar dan Jangan berputus asa, Jangan letak had pada sabar ...
Media Removed
🕊🕊 Nak bahagia? “Kuncinya adalah sabar dan Jangan berputus asa, Jangan letak had pada sabar kita. Sabar dalam bersabar.” ️ Awak! Saja je nak tengok Awak mcm tu, Cair tak? Hihiks 😛 Pikapline minta nak kena marah. Alaaaaahai! Abe taik lalat ulu ate lentik tetap di hati #saturdayvibes ... 🕊🍂🕊🍁
Nak bahagia? “Kuncinya adalah sabar dan Jangan berputus asa, Jangan letak had pada sabar kita. Sabar dalam bersabar.” ☺️
Awak!
Saja je nak tengok Awak mcm tu, Cair tak? Hihiks 🙈😛😜
Pikapline minta nak kena marah. Alaaaaahai! Abe taik lalat ulu ate lentik tetap di hati💕

#saturdayvibes
#ootd
#skz💕
#muslimahmodel
Read more
<span class="emoji emoji1f344"></span>🕊<span class="emoji emoji1f344"></span>🕊 Hasil tangan Kak Meen @makeupbymeennn <span class="emoji emoji1f495"></span> Fav Shawl @imaanboutique <span class="emoji emoji1f49a"></span> Lens selesa @auralens_hq ...
Media Removed
🕊🕊 Hasil tangan Kak Meen @makeupbymeennn Fav Shawl @imaanboutique Lens selesa @auralens_hq #muabest #vsco #model #hijabista #hijabistamag #photoshoot 🍄🕊🍄🕊
Hasil tangan Kak Meen @makeupbymeennn 💕
Fav Shawl @imaanboutique 💚
Lens selesa @auralens_hq 💕
#muabest
#vsco
#model
#hijabista
#hijabistamag
#photoshoot
Jumaat Mubarak. Salam Maghrib<span class="emoji emoji1f49a"></span> #notetoself #vsco #skz<span class="emoji emoji1f495"></span>
Media Removed
Jumaat Mubarak. Salam Maghrib #notetoself #vsco #skz Jumaat Mubarak. Salam Maghrib💚
#notetoself
#vsco
#skz💕
<span class="emoji emoji1f495"></span>🦋<span class="emoji emoji1f495"></span>🦋 “Lirik mata, senyumannya, tetap dalam jiwa walau dia sentiasa jauh di mata” #vsco #hijab ...
Media Removed
🦋🦋 “Lirik mata, senyumannya, tetap dalam jiwa walau dia sentiasa jauh di mata” #vsco #hijab #ldr 💕🦋💕🦋
“Lirik mata, senyumannya, tetap dalam jiwa walau dia sentiasa jauh di mata”
#vsco #hijab #ldr
🦋<span class="emoji emoji1f41e"></span><span class="emoji emoji1f421"></span><span class="emoji emoji1f41b"></span> “ Ku Ingin menjadi angin yang berhembus.. “ #vsco #ootd #hijab #skz
Media Removed
🦋 “ Ku Ingin menjadi angin yang berhembus.. “ #vsco #ootd #hijab #skz 🦋🐞🐡🐛
“ Ku Ingin menjadi angin yang berhembus.. “

#vsco
#ootd
#hijab
#skz
Cute little spot<span class="emoji emoji2615"></span>️ #vsco #coffeetime
Media Removed
Cute little spot️ #vsco #coffeetime Cute little spot☕️ #vsco
#coffeetime

Loading...