Shfieghzali Instagram Photos and Videos

Loading...


shfieghzali NADA / SANG HITAM🤵🏿 @shfieghzali mentions
Followers: 4,756
Following: 610
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Akiff <span class="emoji emoji1f495"></span> #SANGHITAM
Media Removed
Akiff #SANGHITAM Akiff 💕
#SANGHITAM
Jersey FIFA World Cup 2018 here!!! . Hai guys! Saja nak bagi tahu korang, saya baru je borong 4 helai jersi dari satu akaun IG ni (detail kat bawah ). So, apa yang boleh saya kata kan saya teramat puas hati, dari segi kualiti dan harga yang ditawarkan. Bagus untuk korang yang suka berfutsal ... Jersey FIFA World Cup 2018 here!!!
.
Hai guys! Saja nak bagi tahu korang, saya baru je borong 4 helai jersi dari satu akaun IG ni (detail kat bawah ). So, apa yang boleh saya kata kan saya teramat puas hati, dari segi kualiti dan harga yang ditawarkan. Bagus untuk korang yang suka berfutsal atau bersukan. So pada korang yang fanatik dengan pasukan kegemaran korang boleh cepat-cepat dapatkan jersi pasukan bola sepak kesayangan korang ya.
.
Feedback IG ⬇️
@ridzuanemo_ @ridzuanemo_ @ridzuanemo_ @tuan_mazhar_ @tuan_mazhar_ @tuan_mazhar_
ATAU
WhatsApp : +60 17-296 1339
#review #sayajual #tolongjual #doSupport #jersimurah #jersibola #FIFAWorldCup #supportlocal #instagood #instafootball #jersionline #jualjersimurahmurah #jualjersionline #attitude #JWH #reviewByShafieGhazali
Read more
Peristiwa yang akan dikenang sampai bila-bila <span class="emoji emoji1f60c"></span> #SANGHITAM #FightLikeBob @whiteroomx
Media Removed
Peristiwa yang akan dikenang sampai bila-bila #SANGHITAM #FightLikeBob @whiteroomx Peristiwa yang akan dikenang sampai bila-bila 😌
#SANGHITAM #FightLikeBob @whiteroomx
Hey guys stay tuned for next karya yaaa. SOON <span class="emoji emoji1f4af"></span> #SANGHITAM #FightLikeBob @whiteroomx . Mohon ...
Media Removed
Hey guys stay tuned for next karya yaaa. SOON #SANGHITAM #FightLikeBob @whiteroomx . Mohon doakan salah seorang dari sahabat merangkap abang kepada saya Abang @aleev.s sembuh seperti sediakala 🏻 Hey guys stay tuned for next karya yaaa. SOON 💯
#SANGHITAM #FightLikeBob @whiteroomx
.
Mohon doakan salah seorang dari sahabat merangkap abang kepada saya Abang @aleev.s sembuh seperti sediakala 🙏🏻
10 Million !! Congrates team @sirkhandanial @ibnu_rinkarnaen @sufiansuhaimi_ @ariesmusicpro @koh_dexter @whiteroomx #FightLikeBob #dimatamu #sufiansuhaimi #SANGHITAM 🏻 . Teruskan support dan doakan yang terbaik untuk #Misteri by @erniezakri . Stay tuned for next SOON ... 10 Million !!
Congrates team @sirkhandanial @ibnu_rinkarnaen @sufiansuhaimi_ @ariesmusicpro @koh_dexter @whiteroomx #FightLikeBob #dimatamu #sufiansuhaimi #SANGHITAM 👏🏻
.
Teruskan support dan doakan yang terbaik untuk #Misteri by @erniezakri
.
Stay tuned for next SOON 💯
Read more
I will never turn back <span class="emoji emoji1f3c3"></span>🏻🌬
Media Removed
I will never turn back 🏻🌬 I will never turn back 🏃🏻🌬
Loading...
Korang dah boleh dengarkan karya #MISTERI di applikasi joox dan seangkatan dengannya tauuu! #doSupport ...
Media Removed
Korang dah boleh dengarkan karya #MISTERI di applikasi joox dan seangkatan dengannya tauuu! #doSupport @fmcmusic @erniezakri @sirkhandanial #SANGHITAM . Stay tuned for next SOON #fightlikeBob @whiteroomx Korang dah boleh dengarkan karya #MISTERI di applikasi joox dan seangkatan dengannya tauuu!
#doSupport 💯
@fmcmusic @erniezakri @sirkhandanial #SANGHITAM
.
Stay tuned for next SOON 💯
#fightlikeBob @whiteroomx
Terima kasih pada semua yang sudi wish untuk hari lahir saya semalam, 2 April. Terima kasih sangat-sangat. ...
Media Removed
Terima kasih pada semua yang sudi wish untuk hari lahir saya semalam, 2 April. Terima kasih sangat-sangat. Ada yang wish Ya Allah, panjang benor, haha! Brape lama lah korang create ayat tu. Emm, ada juga yang bagi hadiah pada saya. Auch, Thank youuuu guys. Saya terharu sangat-sangat 🏻 Alhamdulillah, ... Terima kasih pada semua yang sudi wish untuk hari lahir saya semalam, 2 April. Terima kasih sangat-sangat. Ada yang wish Ya Allah, panjang benor, haha! Brape lama lah korang create ayat tu. Emm, ada juga yang bagi hadiah pada saya. Auch, Thank youuuu guys. Saya terharu sangat-sangat 🙏🏻
Alhamdulillah, dalam awal tahun 2018 ni banyak perkara yang mengembirakan berlaku dalam hidup saya, saya bersyukur yang teramat sangat kerana Allah s.w.t permudahkan urusan saya. Terima kasih pada yang sudi menyokong dan mmberi semangat kepada
saya hingga ke hari ini. InsyaAllah, harap korang dapat doakan yang terbaik untuk urusan yang akan datang, dan semoga kita semua akan berjaya di dunia mahupun di akhirat.
#SANGHITAM #fightLikeBob @whiteroomx #jgnwathal #jagaAttitude #movingOn #alamak #🏃🏻🌬 #NADA
.
Stay tuned for next SOON 💯
#karyaSangHitam
Read more
Loading...
Happy birthday to you Mohd Shafie Bin Mohd Ghazali. Happy 23rd years old <span class="emoji emoji2728"></span> Alhamdullillah, berbagai ...
Media Removed
Happy birthday to you Mohd Shafie Bin Mohd Ghazali. Happy 23rd years old Alhamdullillah, berbagai ujian dah kau tempuh, berbagai rintangan dah kau lalui, namun Allah permudahkan segalanya. Teruskan melangkah Shafie, tersenyumlah walau disebaliknya hanya kau yang tahu betapa sukarnya ... Happy birthday to you Mohd Shafie Bin Mohd Ghazali. Happy 23rd years old ✨
Alhamdullillah, berbagai ujian dah kau tempuh, berbagai rintangan dah kau lalui, namun Allah permudahkan segalanya. Teruskan melangkah Shafie, tersenyumlah walau disebaliknya hanya kau yang tahu betapa sukarnya apa yang kau lalui. Lupakan lah segala kedukaan yang pernah melanda hidup kau sebelum ini, dan teruskan mencoret kenangan manis yang boleh menjadi diari indah ketika hari tua nanti. Teruskan berbuat baik kepada semua orang, dan tanamkan lah dalam diri sifat memaafkan agar tiada dendam yang terbuku di hati. ( SAYA MAAFKAN )
Maafkan diri ini, sekiranya ada tutur kata yang mengguris hati anda atau salah apa-apa. Maafkan lah saya. Tiada kata yang mampu saya ungkap betapa gembiranya saya sejak kebelakangan ini. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar. Doakan yang terbaik untuk perjalanan saya ini, dan saya mendoakan agar kita semua berjaya dunia dan akhirat.
Thank you Abah @mohdghazalli_ & Emak, thank you pada semua adik-beradik saya #GHAZALISCIOUSFAMILY, thank you @sirkhandanial @ibnu_rinkarnaen dan team @whiteroomx, thank you pada #NADASANGHITAMFAMILY , thank you sahabat-sahabat, thank you kawan-kawan dan thank you semua 💯
#SANGHITAM #dahTua #FightLikeBob
Read more
"Satu ungkapan, sejuta rasa." #MISTERI @erniezakri @sirkhandanial #SANGHITAM . #doSupport & stay tuned for next THANK YOU MYSTERIAN! Bismillah... Siapa dah dengar, komen sikit "Satu ungkapan, sejuta rasa." #MISTERI
@erniezakri @sirkhandanial #SANGHITAM
.
#doSupport & stay tuned for next 💯
THANK YOU MYSTERIAN!
Bismillah...
Siapa dah dengar, komen sikit 👉👈
Create to educate, one soul to another. Thank you Mysterian <span class="emoji emoji1f4af"></span> #misteri #erniezakri #SANGHITAMxGOUFFRAN
Media Removed
Create to educate, one soul to another. Thank you Mysterian #misteri #erniezakri #SANGHITAMxGOUFFRAN Create to educate, one soul to another. Thank you Mysterian 💯
#misteri #erniezakri #SANGHITAMxGOUFFRAN
New karya " #MISTERI" <span class="emoji emoji1f47b"></span>. Check it out on FMC Music Youtube Channel. Bismillah 🙂 @erniezakri @sirkhandanial ...
Media Removed
New karya " #MISTERI" . Check it out on FMC Music Youtube Channel. Bismillah 🙂 @erniezakri @sirkhandanial #sanghitam @szewankenobi New karya " #MISTERI" 👻. Check it out on FMC Music Youtube Channel.
Bismillah 🙂
@erniezakri @sirkhandanial #sanghitam @szewankenobi
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...