Sophiebjerre Instagram Photos and Videos

Loading...


sophiebjerre Sophie Bjerre @sophiebjerre mentions
Followers: 140
Following: 77
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Jeg har i dag for første gang deltaget i online bagekursus med @livmartine i samarbejde med @droetkerdanmark ...
Media Removed
Jeg har i dag for første gang deltaget i online bagekursus med @livmartine i samarbejde med @droetkerdanmark og @kagerullen_droetker. Jeg bagte karamel cheesecake hjemme i mit eget køkken, imens Liv bagte i hendes. Det var vældig sjovt og et lidt udfordrende arrangement, da det foregik ... Jeg har i dag for første gang deltaget i online bagekursus med @livmartine i samarbejde med @droetkerdanmark og @kagerullen_droetker. Jeg bagte karamel cheesecake hjemme i mit eget køkken, imens Liv bagte i hendes. Det var vældig sjovt og et lidt udfordrende arrangement, da det foregik i et højere tempo, end jeg plejer at bage i😂😉 Min mor havde meldt sig som opvasker, hvilket var rigtig hyggeligt, praktisk og sjovt at have @conniebjerre med i køkkenet. Kagen smager lige så godt, som den ser ud, hvis du spørger mig, det er ikke sidste gang, at jeg bager den. #baglivemedliv
Read more
Loading...
Mit bidrag til Valentinsdag. Min kæreste er meget glad for gammeldags mad, men vi får det meget ...
Media Removed
Mit bidrag til Valentinsdag. Min kæreste er meget glad for gammeldags mad, men vi får det meget sjældent, da jeg ikke kan tåle kartofler. Jeg havde lavet krebinetter (for første gang) med det tilbehør, han fik til som barn. Det var en meget glad kæreste, der kom hjemMit bidrag til Valentinsdag.
Min kæreste er meget glad for gammeldags mad, men vi får det meget sjældent, da jeg ikke kan tåle kartofler. Jeg havde lavet krebinetter (for første gang) med det tilbehør, han fik til som barn. Det var en meget glad kæreste, der kom hjem❤️
Jeg har fejret den 1. december ved en smuk gåtur i fine Tivoli med en veninde. Glædelig 1. december<span class="emoji emoji1f385"></span>🏼
Media Removed
Jeg har fejret den 1. december ved en smuk gåtur i fine Tivoli med en veninde. Glædelig 1. december🏼 Jeg har fejret den 1. december ved en smuk gåtur i fine Tivoli med en veninde.
Glædelig 1. december🎅🏼
Min kæreste og jeg startede en hyggelig tradition for nogen år tilbage, at vores forældre kommer ...
Media Removed
Min kæreste og jeg startede en hyggelig tradition for nogen år tilbage, at vores forældre kommer og får hjemmelavet æbleskiver den første søndag i advent. Kasper og jeg kan ikke på søndag, så vi legede, at det var første advent i søndags. En af mine yndlingsspise er æbleskiver🏼 Jeg er virkelig ... Min kæreste og jeg startede en hyggelig tradition for nogen år tilbage, at vores forældre kommer og får hjemmelavet æbleskiver den første søndag i advent. Kasper og jeg kan ikke på søndag, så vi legede, at det var første advent i søndags.

En af mine yndlingsspise er æbleskiver👏🏼 Jeg er virkelig pjattet med dem. Men jeg søger efter en rigtig god opskrift uden gluten, men jeg har ikke kunne finde den rette opskrift, så hvis du sidder med en god en, så må du meget gerne dele den med mig👏🏼
Read more
Typen, der holder inderligt meget af sin hundelillebror og er helt sindssyg hundeskruk, som har ...
Media Removed
Typen, der holder inderligt meget af sin hundelillebror og er helt sindssyg hundeskruk, som har lavet en hundejulekalender til mine forældres hund Anton aka lillebror Typen, der holder inderligt meget af sin hundelillebror og er helt sindssyg hundeskruk, som har lavet en hundejulekalender til mine forældres hund Anton aka lillebror😉😂🐶🎁
I går var jeg til Podcastfestival og hørte "Voksenvenner" live, det var utrolig hyggeligt. Jeg ...
Media Removed
I går var jeg til Podcastfestival og hørte "Voksenvenner" live, det var utrolig hyggeligt. Jeg opdagede for et par uger siden podcasten #voksenvenner med @jonatanspang og @anehoegsberg. Jeg blev fanget ret hurtigt og har på et par uger hørt alle deres afsnit. Jeg er pjattet med den måde ... I går var jeg til Podcastfestival og hørte "Voksenvenner" live, det var utrolig hyggeligt.

Jeg opdagede for et par uger siden podcasten #voksenvenner med @jonatanspang og @anehoegsberg. Jeg blev fanget ret hurtigt og har på et par uger hørt alle deres afsnit. Jeg er pjattet med den måde deres venskab er udviklet, hvilket også gør podcasten meget dyb og ærlig. Jeg kan godt lide blandingen af de store spørgsmål og de små hverdagsting. Podcasten får mig til at reflektere, og den får mig også til at bryde ud i højlydt latter (også selvom jeg er udenfor blandt andre). Hvis du har en anbefaling til en podcast, så tager jeg meget gerne i mod forslag.

#noad #yndlingspodcast
Read more
Loading...
Desserten i går til Mortens aften var "æblelagkage". Den er #glutenfri og smagte helt vildt godt. ...
Media Removed
Desserten i går til Mortens aften var "æblelagkage". Den er #glutenfri og smagte helt vildt godt. Det er ikke sidste gang, jeg har lavet denne lækre kage Opskriften er lavet af @dittejuliejensen. Desserten i går til Mortens aften var "æblelagkage". Den er #glutenfri og smagte helt vildt godt. Det er ikke sidste gang, jeg har lavet denne lækre kage😋 Opskriften er lavet af @dittejuliejensen.
I lørdags stod den på SKAM på @aveny_t. Jeg troede, at jeg skulle ind og se en fortolkning af tv-seriens-udgave, ...
Media Removed
I lørdags stod den på SKAM på @aveny_t. Jeg troede, at jeg skulle ind og se en fortolkning af tv-seriens-udgave, så jeg blev lidt overrasket over, at de var så tro mod tv-serien. Alle replikerne, tøjet og scenerne var som tv-serien. Historien fangede mig, som den også gjorde på tv-skærmen, ... I lørdags stod den på SKAM på @aveny_t.
Jeg troede, at jeg skulle ind og se en fortolkning af tv-seriens-udgave, så jeg blev lidt overrasket over, at de var så tro mod tv-serien. Alle replikerne, tøjet og scenerne var som tv-serien. Historien fangede mig, som den også gjorde på tv-skærmen, men jeg skulle lige fordøje, at skuespillerne ikke lignede dem som i tv-serien, når alt andet var lig det, så kom jeg til at sammenligne skuespillerne fra tv-serien og teaterudgaven.
Jeg synes, at de havde løst tingene fra tv til teaterscenen rigtig godt, og fra at have en masse biroller til kun at have otte skuespillere. Så var jeg også pjattet med den måde, de havde lavet skole-sundhedsplejersken på.

@friedamede som spiller "Eva", fangede mig virkelig, hun spiller utrolig troværdigt og med en fin nerve. Jeg må også lige fremhæve fortolkningen af "Isak-karakteren", han er et godt pust og det sjove indslag, samt det passer godt til karakteren, at det er blevet til en jysk Isak. Jeg synes, at @mathias_kaki havde fortolket så fint på "Isak-rollen" og spillede rigtig godt.
Jeg regner stærkt med, at jeg skal ind til næste år og se sæson to i teaterudgaven.
Read more
Loading...
Min utrolig elsket, varme, savnet og kære mormor døde for ti år siden i dag. Det er én af de dage, jeg ...
Media Removed
Min utrolig elsket, varme, savnet og kære mormor døde for ti år siden i dag. Det er én af de dage, jeg husker utrolig tydeligt og mange detaljer fra den dag. Det følelse ikke som ti år siden. Hun nåede desværre ikke at møde og lære min kæreste Kasper at kende. Der var ting og mærkedage hun ikke nåede, ... Min utrolig elsket, varme, savnet og kære mormor døde for ti år siden i dag. Det er én af de dage, jeg husker utrolig tydeligt og mange detaljer fra den dag. Det følelse ikke som ti år siden.
Hun nåede desværre ikke at møde og lære min kæreste Kasper at kende. Der var ting og mærkedage hun ikke nåede, hvor hun er ekstra savnet. Til gengæld nåede hun at opleve så mange gode ting, og sikke mange minder jeg kan huske tilbage på og fortælle om!
Jeg sender en ekstra tanke i dag❤️
Read more
 #minsødeferiehund I dag er det et år siden, at jeg passede denne herlige lille fyr Mikkel første ...
Media Removed
#minsødeferiehund I dag er det et år siden, at jeg passede denne herlige lille fyr Mikkel første gang. Første dag var fornøjelsen helt klart på min side, men Mikkel faldt utrolig hurtig til, og han nød at komme på ferie hos Kasper og jeg. Jeg nød vores hverdag, alle vores små rutiner og vores ... #minsødeferiehund
I dag er det et år siden, at jeg passede denne herlige lille fyr Mikkel første gang. Første dag var fornøjelsen helt klart på min side, men Mikkel faldt utrolig hurtig til, og han nød at komme på ferie hos Kasper og jeg. Jeg nød vores hverdag, alle vores små rutiner og vores mange gåture, selvom min og især Kaspers tålmodighed kom på prøve med Mikkels fart😂 Vi nød alle tre de mange timer i dynerne. Vores lille feriebarn bekræftede mig i, at mit store ønske om at få hund, at det sagtens kan lade sig gøre, selvom man bor i lejlighed.
Kære Mikkel, dit dejlige væsen og selskab er savnet❤️
Read more
Jeg er startet på Michelle Kristensens onlineforløb, dog en uge senere end de andre bootcamper. ...
Media Removed
Jeg er startet på Michelle Kristensens onlineforløb, dog en uge senere end de andre bootcamper. Suppen smagte overraskende godt, hvilket var meget heldigt, fordi fryseren er fyldt med suppe nu Altid rart med varme mad. Grøn suppe med cremefraiche, kylling og parmaskinke. Jeg er startet på Michelle Kristensens onlineforløb, dog en uge senere end de andre bootcamper. Suppen smagte overraskende godt, hvilket var meget heldigt, fordi fryseren er fyldt med suppe nu😂 Altid rart med varme mad.
🍴Grøn suppe med cremefraiche, kylling og parmaskinke.
I lørdags var jeg vidne til en vielse med et kor der gav gåsehud, en utrolig smuk brud og kærligheden ...
Media Removed
I lørdags var jeg vidne til en vielse med et kor der gav gåsehud, en utrolig smuk brud og kærligheden i mellem @rikkemuseth og @h.palm86 var meget tydelig️ Tusind tusind tak, fordi jeg måtte være med til at fejre jeres kærlighed. Det var sådan en fin, rørende og gennemført fest i skønt selskab. I lørdags var jeg vidne til en vielse med et kor der gav gåsehud, en utrolig smuk brud og kærligheden i mellem @rikkemuseth og @h.palm86 var meget tydelig❤️ Tusind tusind tak, fordi jeg måtte være med til at fejre jeres kærlighed. Det var sådan en fin, rørende og gennemført fest i skønt selskab.
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...