Loading Content...

Thejunni_hq Instagram Photos and Videos

thejunni_hq SET PUTIH GEBU MURAH ! @the_junni mentions
Followers: 76,543
Following: 5,417
Total Comments: 0
Total Likes: 0

・・・ Alhamdulillah, ramai yang telah berpuas hati dengan kesan #thejunnipinkishwhite . Kalau ...
Media Removed
・・・ Alhamdulillah, ramai yang telah berpuas hati dengan kesan #thejunnipinkishwhite . Kalau cara penggunaan dah betul, disiplin, jaga kebersihan, in sha Allah lagi membantu anda untuk dapatkan kulit yang cantik. SO UOLLSS DAH READY NAK CANTIK? JOM DAPATKAN THE JUNNI SEKARANG . . Jika ... ・・・
Alhamdulillah, ramai yang telah berpuas hati dengan kesan #thejunnipinkishwhite . Kalau cara penggunaan dah betul, disiplin, jaga kebersihan, in sha Allah lagi membantu anda untuk dapatkan kulit yang cantik.

SO UOLLSS DAH READY NAK CANTIK? JOM DAPATKAN THE JUNNI SEKARANG .
.
Jika anda masih kurang faham untuk mengambil set yang mana, beauty consultant kami akan segera membantu anda. Anda hanya perlu hantar gambar melalui whatsapp kami dan menyatakan masalah kulit. In sha Allah kami akan suggest kan mana yang terbaik ☺️👍🏻
.
.

KKM APPROVED
PRODUK TANPA MERKURI DAN MAMPU MERAWAT KULIT ANDA SEHINGGA GLOWING , FLAWLES & PUTIH PINKISH
Normal Set : RM60
Basic Set : RM45
Acne Set : RM45
Postage Add : RM7SM/RM10SS
100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone
Sesuai lelaki dan perempuan
Seawal umur 12 tahun dan keatas

Cara Order ;

Whatsapp: +6018 954 4661

Testimoni: @Thejunni_Testimoni .
. "Segala kesan positif selepas menggunakan #thejunnipinkishwhite adalah atas keizinan Allah s.w.t. Yakinlah Allah menyembuhkanya atas asbab Produk The Junni. In sha Allah."
.
.

#Sayajual #thejunnipinkishwhite #thejunni #produkkecantikan #whitening #tanpamerkuri #bahanasli #tanpapengelupasan #johorbahru #kualalumpur #sayajualreadystock
Read more
 #Repost @thejunni_hq with @repostapp ・・・ “SIS WAJIB KE HEALING PROCESS KALAU PAKAI #thejunnipinkishwhite ...
Media Removed
#Repost @thejunni_hq with @repostapp ・・・ “SIS WAJIB KE HEALING PROCESS KALAU PAKAI #thejunnipinkishwhite ? ” Tak wajib. KALAU, sebelum awak pakai #thejunnipinkishwhite awak awak semua rest muka 1-2 minggu (sampai dah betul2 neutral kulit wajah) Dan kadang kadang ada yang terus ... #Repost @thejunni_hq with @repostapp
・・・
“SIS WAJIB KE HEALING PROCESS KALAU PAKAI #thejunnipinkishwhite ? ”

Tak wajib. KALAU, sebelum awak pakai #thejunnipinkishwhite awak awak semua rest muka 1-2 minggu (sampai dah betul2 neutral kulit wajah)
Dan kadang kadang ada yang terus pakai pun tak ada belakunya healing process.
Bergantung pada penerimaan kulit awak semua.
Jadi jangan takut yaaa,
Jom cuba #thejunnipinkishwhite sekarang. TARGET CANTIK SEBELUM RAYAAAAA .
.
Jika anda masih kurang faham untuk mengambil set yang mana, beauty consultant kami akan segera membantu anda. Anda hanya perlu hantar gambar melalui whatsapp kami dan menyatakan masalah kulit. In sha Allah kami akan suggest kan mana yang terbaik ☺️👍🏻
.
.

KKM APPROVED
PRODUK TANPA MERKURI DAN MAMPU MERAWAT KULIT ANDA SEHINGGA GLOWING , FLAWLES & PUTIH PINKISH
Normal Set : RM60
Basic Set : RM45
Acne Set : RM45
Postage Add : RM7SM/RM10SS
100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone
Sesuai lelaki dan perempuan
Seawal umur 12 tahun dan keatas

Cara Order ;

Whatsapp: +6018 954 4661

Testimoni: @Thejunni_Testimoni .
. "Segala kesan positif selepas menggunakan #thejunnipinkishwhite adalah atas keizinan Allah s.w.t. Yakinlah Allah menyembuhkanya atas asbab Produk The Junni. In sha Allah."
.
.

#Sayajual #thejunnipinkishwhite #thejunni #produkkecantikan #whitening #tanpamerkuri #bahanasli #tanpapengelupasan #johorbahru #kualalumpur #sayajualreadystock
Read more
・・・ Assalamualaikum dan selamat malam semua #thejunnilovers ella nak bagitahu kulit ella ...
Media Removed
・・・ Assalamualaikum dan selamat malam semua #thejunnilovers ella nak bagitahu kulit ella jenis sensitif. Susah untuk masuk apa apa produk. Lastly ella pakai #thejunnipinkishwhite . Masa pakai healing process belaku seperti dalam gambar. Tapi ella yakin dengan produk #thejunnipinkishwhite ... ・・・
Assalamualaikum dan selamat malam semua #thejunnilovers

ella nak bagitahu kulit ella jenis sensitif. Susah untuk masuk apa apa produk. Lastly ella pakai #thejunnipinkishwhite .
Masa pakai healing process belaku seperti dalam gambar. Tapi ella yakin dengan produk #thejunnipinkishwhite kerana 100% tanpa merkuri & produk ini menjaga kualiti sebaik baiknya untuk kepuasan pelanggan.
In sha Allah.

Perempuan dan jerawat tidak dapat di pisahkan. Time period, dia keluar seketul. Time stress , seketul dua di timbul.
Tapi mesti beringat. Makin kita rasa stress makin banyaklah keluar. So jangan panic kalau healing process, jerawat period,hormon,stress itu belaku.
Kulit muka patut dirawat dengan manja. Sebab tu kene disiplin jika anda ingin menggunakan skincare. Jangan skip, jangan pegang dengan tangan kotor, jangan picit jerawat, jangan tukar tukar produk secara kerap, jangan lupa untuk rehatkan muka untuk tukar produk lain.

Yes memang itu lah pantang larangnya. Bukan untuk pengguna #thejunnipinkishwhite sahaja, malah untuk semua produk lain. Even produk dari drugstore sekalipun.
Jangan mengharap untuk flawless sepanjang masa , sebab produk kami 100% tanpa merkuri. Jika perkara seperti jerawat period hormon itu belaku setiap bulan, itu adalah wajib bagi kulit remaja.
Sama lah seperti ella tidak lari dari jerawat.
Melainkan kita menggunakan produk merkuri, kerana produk yang mengandungi bahan kimia dan terlarang akan menyebab kulit kita lapisi kimia tersebut dan tidak akan tumbuh jerawat walaupun satu biji. ☺️👌 Jom ws for order : +6018 954 4661🏻
Read more
Assamualaikum dan Salam sejahtera Sudah 10 hari telah berlalu bulan syaaban, tinggal lagi 20 ...
Media Removed
Assamualaikum dan Salam sejahtera Sudah 10 hari telah berlalu bulan syaaban, tinggal lagi 20 hari utk menjelang bulan Ramadhan. Sempat ke nk flawless sebelum raya? Kami doakan bg mereka yg telah mencuba produk kami akan mendapat hasil yg terbaik. KKM APPROVED PRODUK TANPA MERKURI ... Assamualaikum dan Salam sejahtera

Sudah 10 hari telah berlalu bulan syaaban, tinggal lagi 20 hari utk menjelang bulan Ramadhan. Sempat ke nk flawless sebelum raya?

Kami doakan bg mereka yg telah mencuba produk kami akan mendapat hasil yg terbaik. KKM APPROVED
PRODUK TANPA MERKURI DAN MAMPU MERAWAT KULIT ANDA SEHINGGA GLOWING , FLAWLES & PUTIH PINKISH
Normal Set : RM60
Basic Set : RM45
Acne Set : RM45
Postage Add : RM7SM/RM10SS
100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone
Sesuai lelaki dan perempuan
Seawal umur 12 tahun dan keatas

Cara Order ;

Whatsapp: +6018 954 4661

Testimoni: @Thejunni_Testimoni .

#Sayajual #thejunnipinkishwhite #thejunni #produkkecantikan #whitening #tanpamerkuri #bahanasli #tanpapengelupasan #johorbahru #kualalumpur #sayajualreadystock
Read more
・・・ Alhamdulillah... Testimoni #thejunnipinkishwhite "perubahan dan kesan positif selepas ...
Media Removed
・・・ Alhamdulillah... Testimoni #thejunnipinkishwhite "perubahan dan kesan positif selepas menggunakan #thejunnipinkishwhite adalah atas keizinan Allah s.w.t." ️ JOM ORDER SEKARANG +6018 954 4661 ・・・
Alhamdulillah... Testimoni #thejunnipinkishwhite "perubahan dan kesan positif selepas menggunakan #thejunnipinkishwhite adalah atas keizinan Allah s.w.t." ❤️❤️ JOM ORDER SEKARANG 💕
📞 +6018 954 4661
 #Repost @thejunni_hq with @repostapp ・・・ NAK CANTIK? NAK MURAH ? NAK PRODUK BEBAS MERKURI? jom ...
Media Removed
#Repost @thejunni_hq with @repostapp ・・・ NAK CANTIK? NAK MURAH ? NAK PRODUK BEBAS MERKURI? jom jadi cantik dengan #thejunnipinkishwhite Orang kata harga 'student-student' jeeerr tapi kesanya serupooo produk mahal tau! MEH MEH WHATSAPP ! NAK GLOWING , FLAWLESS & PUTIH PINKISH ... #Repost @thejunni_hq with @repostapp
・・・
NAK CANTIK? NAK MURAH ? NAK PRODUK BEBAS MERKURI?
jom jadi cantik dengan #thejunnipinkishwhite
Orang kata harga 'student-student' jeeerr tapi kesanya serupooo produk mahal tau!
MEH MEH WHATSAPP !
NAK GLOWING , FLAWLESS & PUTIH PINKISH
NEXT POSTAGE : RABU

KKM APPROVED
PRODUK TANPA MERKURI DAN MAMPU MERAWAT KULIT ANDA SEHINGGA GLOWING , FLAWLES & PUTIH PINKISH
Normal Set : RM60
Basic Set : RM45
Acne Set : RM45
Postage Add : RM7SM/RM10SS
100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone
Sesuai lelaki dan perempuan
Seawal umur 12 tahun dan keatas

Cara Order ;

Whatsapp: +6018 954 4661

Testimoni: @Thejunni_Testimoni .

#Sayajual #thejunnipinkishwhite #thejunni #produkkecantikan #whitening #tanpamerkuri #bahanasli #tanpapengelupasan #johorbahru #kualalumpur #sayajualreadystock
Read more
HEALING PROSES ? apa itu healing process ? Healing Process adalah proses penyembuhan. Contoh ...
Media Removed
HEALING PROSES ? apa itu healing process ? Healing Process adalah proses penyembuhan. Contoh kalau kita makan suppliment , lepas tu dalam minggu pertama keluar jerawat dan segala macam yang tidak diingin, mula lah kita menyalahkan suppliment tu tidak bagus. OK WAIT! Jangan cepat ... HEALING PROSES ?
apa itu healing process ?
Healing Process adalah proses penyembuhan.

Contoh kalau kita makan suppliment , lepas tu dalam minggu pertama keluar jerawat dan segala macam yang tidak diingin, mula lah kita menyalahkan suppliment tu tidak bagus.

OK WAIT! Jangan cepat menghukum, sebenarnya itu adalah healing process. Kadang kadang kita tak tahu dalam kita sebenarnya kotor dan banyak toksin.
healing process ni membantu kita keluar segala macam yang tidak diingini tu supaya suppliment tu dapat berkerja dengan baik.

OKAY APA KENE MENGENA DENGAN SKINCARE ? PAKAI SKINCARE ADA HEALING PROCESS JUGA KE? MACAM MANA KITA NAK TAHU?

yes , ada setengah orang sahaja yang mungkin alami Healing Process ini. mungkin sejarah mereka menggunakan produk yang mengandungi merkuri sebelum ni, kemudian mereka tukar ke produk organik. Then healing process itu belaku untuk merawat kulit wajah mereka dari dalam terlebih dahulu. Sebab tu ada yang pakai produk 100% tanpa merkuri awal awal tumbuh jerawat.
please jangan panik okay! Teruskan pakai dalam 1 bulan. In Sha Allah proses demi proses kulit kita akan sihat sediakala dan bebas dari merkuri.

Semua perubahan dan kesan positif selepas menggunakan #thejunnipinkishwhite adalah atas keizinan Allah s.w.t.

Normal Set : RM60
Basic Set : RM45
Acne Set : RM45
Postage Add : RM7SM/RM10SS
100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone
Sesuai lelaki dan perempuan
Seawal umur 12 tahun dan keatas

Cara Order ;

Whatsapp: +6018 954 4661

Testimoni: @Thejunni_Testimoni .

#Sayajual #thejunnipinkishwhite #thejunni #produkkecantikan #whitening #tanpamerkuri #bahanasli #tanpapengelupasan #johorbahru #kualalumpur #sayajualreadystock
Read more
・・・ Apa yang #thejunnipinkishwhite boleh bantu anda ? - Mencerahkan dan putih pinkish. - Mengurangkan ...
Media Removed
・・・ Apa yang #thejunnipinkishwhite boleh bantu anda ? - Mencerahkan dan putih pinkish. - Mengurangkan Jerawat & jeragat. -Memudarkan parut jerawat & dark spot. - Mengurangkan bintik-bintik hitam & bintik bintik putih. - mengecilkan pori-pori yang terbuka. - Menjadikan kulit ... ・・・
Apa yang #thejunnipinkishwhite boleh bantu anda ? - Mencerahkan dan putih pinkish.
- Mengurangkan Jerawat & jeragat.
-Memudarkan parut jerawat & dark spot.
- Mengurangkan bintik-bintik hitam & bintik bintik putih.
- mengecilkan pori-pori yang terbuka.
- Menjadikan kulit wajah kelihatan bermaya dan lembab.
- Mengatasi kulit berminyak.
- Merawat kulit wajah yang 'breakout' akibat penggunaan skincare mengandungi merkuri.

KKM APPROVED
PRODUK TANPA MERKURI DAN MAMPU MERAWAT KULIT ANDA SEHINGGA GLOWING , FLAWLES & PUTIH PINKISH
Normal Set : RM60
Basic Set : RM45
Acne Set : RM45
Postage Add : RM7SM/RM10SS
100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone
Sesuai lelaki dan perempuan
Seawal umur 12 tahun dan keatas

Cara Order ;

Whatsapp: +6018 954 4661

Testimoni: @Thejunni_Testimoni .

#Sayajual #thejunnipinkishwhite #thejunni #produkkecantikan #whitening #tanpamerkuri #bahanasli #tanpapengelupasan #johorbahru #kualalumpur #sayajualreadystock
Read more
・・・ Tentu anda rasa risau dengan keadaan kulit muka anda sekarang ? Buntu memilih produk yang ...
Media Removed
・・・ Tentu anda rasa risau dengan keadaan kulit muka anda sekarang ? Buntu memilih produk yang terbaik untuk kulit wajah? anda tidak mampu untuk memiliki produk yang bagus tetapi MAHAL harganya? Atau pun anda takut untuk menggunakan mana mana produk terutama local produk kerana diragui ... ・・・
Tentu anda rasa risau dengan keadaan kulit muka anda sekarang ?
Buntu memilih produk yang terbaik untuk kulit wajah?
anda tidak mampu untuk memiliki produk yang bagus tetapi MAHAL harganya?
Atau pun anda takut untuk menggunakan mana mana produk terutama local produk kerana diragui mengandungi MERKURI ?
ya memang benar merkuri akan membuatkan kulit anda cantik berseri tanpa mengeluarkan sebarang jerawat semasa menggunakanya. TAPI pernah anda terfikir kesan merkuri selepas anda BERHENTI / TUKAR produk lain??? sekarang! Lupakan produk merkuri!
Jom bertukar ke #thejunnipinkishwhite

100% tanpa merkuri & hydroquinone.

Harga 'student-student' je tau !
Tak perlu beli produk mahal untuk cantik .
Tak perlu labur duit beli pelbagai produk.

hanya dengan #thejunnipinkishwhite anda mampu untuk Cantik

KKM APPROVED
PRODUK TANPA MERKURI DAN MAMPU MERAWAT KULIT ANDA SEHINGGA GLOWING , FLAWLES & PUTIH PINKISH
Normal Set : RM60
Basic Set : RM45
Acne Set : RM45
Postage Add : RM7SM/RM10SS
100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone
Sesuai lelaki dan perempuan
Seawal umur 12 tahun dan keatas

Cara Order ;

Whatsapp: +6018 954 4661

Testimoni: @Thejunni_Testimoni .

#Sayajual #thejunnipinkishwhite #thejunni #produkkecantikan #whitening #tanpamerkuri #bahanasli #tanpapengelupasan #johorbahru #kualalumpur #sayajualreadystock
Read more
・・・ APA ITU SUNBURN? Sunburn akan berlaku sekiranya kulit terdedah kepada sinaran matahari ...
Media Removed
・・・ APA ITU SUNBURN? Sunburn akan berlaku sekiranya kulit terdedah kepada sinaran matahari secara langsung melebihi 30 minit. Kanak-kanak dan warga tua yang memiliki kulit sensitif lebih mudah terkena sunburn. Orang berkulit cerah juga mempunyai kandungan melanin yang rendah ... ・・・
APA ITU SUNBURN?
Sunburn akan berlaku sekiranya kulit terdedah kepada sinaran matahari secara langsung melebihi 30 minit. Kanak-kanak dan warga tua yang memiliki kulit sensitif lebih mudah terkena sunburn.

Orang berkulit cerah juga mempunyai kandungan melanin yang rendah dan mereka juga lebih mudah terkena sunburn daripada orang yang berkulit gelap.
Bagaimana mengelakkan dari terkena sunburn?
1. Anda harus menghindari sinaran matahari diantara 10 pagi dan 3 petang, kerana waktu inilah radiasi ultra ungu sangat kuat.

2. Jika anda harus melakukan aktiviti luar rumah, anda boleh menggunakan Day Cream daripada set normal #thejunnipinkishwhite untuk mengatasi masalah sunburn. kerana Day Cream #thejunnipinkishwhite mengandungi SPF 50++ Normal Set : RM60
Basic Set : RM45
Acne Set : RM45
Postage Add : RM7SM/RM10SS
100 % Tanpa bahan merkuri & hydroquinone
Sesuai lelaki dan perempuan
Seawal umur 12 tahun dan keatas

Cara Order ;

Whatsapp: +6018 954 4661

Testimoni: @Thejunni_Testimoni .

#Sayajual #thejunnipinkishwhite #thejunni #produkkecantikan #whitening #tanpamerkuri #bahanasli #tanpapengelupasan #johorbahru #kualalumpur #sayajualreadystock
Read more
・・・ Alhamdulillah... Antara Testimoni daripada penggunaan #TheJunnipinkishwhite yang berjaya. GLOWING ...
Media Removed
・・・ Alhamdulillah... Antara Testimoni daripada penggunaan #TheJunnipinkishwhite yang berjaya. GLOWING , FLAWLESS , PUTIH PINKISH ALL IN ONE SET Kesan boleh di lihat dalam seminggu - dua minggu penggunaan MENGIKUT PENERIMAAN KULIT INDIVIDU ! #thejunnilovers #nomercury Ws ... ・・・
Alhamdulillah... Antara Testimoni daripada penggunaan #TheJunnipinkishwhite yang berjaya.

GLOWING , FLAWLESS , PUTIH PINKISH ALL IN ONE SET 😍✨ Kesan boleh di lihat dalam seminggu - dua minggu penggunaan MENGIKUT PENERIMAAN KULIT INDIVIDU !
#thejunnilovers #nomercury

Ws untuk sebarang pertanyaan dan order 📞 +6018 954 4661
Read more
・・・ Hi Assalamualaikum.. okay nak cerita sikit ni, mesti ramai dok keliru and tanya iolls nak guna ...
Media Removed
・・・ Hi Assalamualaikum.. okay nak cerita sikit ni, mesti ramai dok keliru and tanya iolls nak guna yang mana satu hehe uolls boleh refer di bawah , yang mana masalah yang sesuai dengan uollsss okay. 1. Basic Set- Macam ella suka basic set sebab dia mudah ada 2 item je. Pinkish cream tu ella ... ・・・
Hi Assalamualaikum.. okay nak cerita sikit ni, mesti ramai dok keliru and tanya iolls nak guna yang mana satu hehe
uolls boleh refer di bawah , yang mana masalah yang sesuai dengan uollsss okay.
1. Basic Set- Macam ella suka basic set sebab dia mudah ada 2 item je. Pinkish cream tu ella buat night cream, kalau siang ella just buat moiturizer / primer sebab ella pakai makeup. uolss kalau ada foundation/bb cream atau cream fav uolls boleh je ambil set ni.
2. Normal Set- ini pula untuk orang nak set flawless dengan #thejunnipinkishwhite sebab dia ada pinkish cream, boleh dijadikan night cream, day cream pakai siang hari atau nak keluar & pinkish soap .
tak perlu pakai produk lain, hanya Normal set #thejunnipinkishwhite dah flawless glowing pinkish gituuu.

3. Acne Set - ini untuk yang betulbetul ada masalah jerawat.
seperti jerawat pasir, batu, resdung.
okay kalau jerawat yang bernanah atau yang dah luka ambil set biasa je tau. sebab acne set ni lebih kepada mengecutkan jerawat dan mematikan kuman. kalau uolls kulit luka pedih2 takut lagi pedih bila guna soap dia.
lebih baik ambil set biasa untuk meredakan kepedihan luka jerawat tu.
kalau muka breakout sebab salah guna produk pun digalakan ambil set biasa. sebab itu bukan punca darah kotor. tapi punca muka kita ni dah tercemar dengan merkuri & bahan kimia.

WS to place your order 📞 +6018 954 4661
Read more