Thisisodense Instagram Photos and Videos

Loading...


thisisodense This Is Odense @thisisodense mentions
Followers: 5,091
Following: 854
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Nye 1001 nætter i Vollsmose - lige nu! Ellen Wulff er en stjerne, en nulevende orddronning, der ...
Media Removed
Nye 1001 nætter i Vollsmose - lige nu! Ellen Wulff er en stjerne, en nulevende orddronning, der burde fejres på lige fod med Benny Andersen for sine bidrag til det danske sprog. Hun har i de seneste 15 år ene kvinde bedrevet nyoversættelser fra arabisk til dansk af to uvurderlige kulturskatte ... Nye 1001 nætter i Vollsmose - lige nu!

Ellen Wulff er en stjerne, en nulevende orddronning, der burde fejres på lige fod med Benny Andersen for sine bidrag til det danske sprog. Hun har i de seneste 15 år ene kvinde bedrevet nyoversættelser fra arabisk til dansk af to uvurderlige kulturskatte - Tusind og en nats eventyr og Koranen - der aldrig før har været tilgængelig for danske læsere i en form, der ikke var maltrakteret af tidligere tiders imperialisme eller sekteriske dagsordner. Filologen Wulff har som den første oversat direkte fra arabisk og tilmed - måske som den første oversætter i verden - oversat alle Tusind og en nats oprindelige tolv klassiske arabiske versemål, så deres fulde poesi og komplekse bogstavrim også gengives på dansk.
Læs mere o hvorfor det er en helt speciel bedrift på http://www.thisisodense.dk/da/3510/nye-1001-naetter-i-vollsmose

Sted: Vollsmose Bibliotek, Vollsmose Alle 10, Odense NØ
Tidspunkt: Tirsdag kl. 17:30 til kl.19:30
Arrangør: Odense Biblioteker og Nysgerrig Fyn

#odense #thisisodense #mitodense #vollsmosebibliotek #mosen #1001nat
Read more
Loading...
War & Culture Vi er mange, der har ventet og sukket efter, at det hav af forskere vi har siddende ...
Media Removed
War & Culture Vi er mange, der har ventet og sukket efter, at det hav af forskere vi har siddende uden for byen, ville trække herind i centrum og berige byen og kulturen med gedigen fagkundskab. Nu sker det - med War & Culture og kortfilm! ”Krig er ikke kun en historisk afgrænset begivenhed ... War & Culture

Vi er mange, der har ventet og sukket efter, at det hav af forskere vi har siddende uden for byen, ville trække herind i centrum og berige byen og kulturen med gedigen fagkundskab. Nu sker det - med War & Culture og kortfilm! ”Krig er ikke kun en historisk afgrænset begivenhed i fortiden, nutiden eller fremtiden, men en stærk prisme, der har farvet menneskets syn på verden og formet vores kulturer i årtusinder.” War & Culture præsenterer kortfilm om krig henover tre dage. Tirsdag om krig, kunst og teknologi ved lektor Anders Engberg-Pedersen og ph.d.-studerende Andreas Immanuel Graae. Onsdag om flugten over Middelhavet ved professor i mellemøststudier og samtidshistorie Martin Beck og Kathrin Mauer, lektor i tyske kulturstudier med speciale i voldens æstetik og visuelle repræsentationer af krig. Torsdag om hvordan information er en del af slagmarken i moderne krig ved postdoc Jens Bjering, lektor Thomas Ærvold Bjerre og ph.d.-studerende Christine Strandmose Toft.

Sted: Teater Momentum, Ny Vestergade 18, Odense C
Arrangør: Odense International Film Festival & Syddansk Universitet

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3503/war-culture #teatermomentum #odense #thisisodense #mitodense #odensefilmfestival #off18
Read more
Det er svært at spå om forestillingens art andet end at den bliver overvældende. Som et billede på ...
Media Removed
Det er svært at spå om forestillingens art andet end at den bliver overvældende. Som et billede på festivalen selv, er den et sammensurium af tænkelige og utænkelige indslag. Jeg husker specielt et stort vejende Danneborg skabt af en hær af lysende droner som ledsager til tonerne af “I Danmark ... Det er svært at spå om forestillingens art andet end at den bliver overvældende. Som et billede på festivalen selv, er den et sammensurium af tænkelige og utænkelige indslag. Jeg husker specielt et stort vejende Danneborg skabt af en hær af lysende droner som ledsager til tonerne af “I Danmark er jeg født.” Den tænker jeg godt de kan stikke i år.

Sted: Flakhaven, Flakhaven, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 22:30
Arrangør: HCA Festivals

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3499/nobody-but-a-princess-kronen-paa-vaerket #flakhaven #odense #thisisodense #mitodense
Read more
Aksglæde på Amfiscenen Selvom der er gratiskoncerter på scenen hele ugen, er det gutterne fra ...
Media Removed
Aksglæde på Amfiscenen Selvom der er gratiskoncerter på scenen hele ugen, er det gutterne fra Aksglæde, som for alvor motiverer mig til at komme afsted. Udtrykket er ungt men ikke helt dumt, teksterne er ligefremme men ikke banale, og teenage-Jens bobler under huden på mig når jeg hører ... Aksglæde på Amfiscenen

Selvom der er gratiskoncerter på scenen hele ugen, er det gutterne fra Aksglæde, som for alvor motiverer mig til at komme afsted. Udtrykket er ungt men ikke helt dumt, teksterne er ligefremme men ikke banale, og teenage-Jens bobler under huden på mig når jeg hører sange om dramaer med de første rigtige kærester.

Sted: Amfipladsen, Amfipladsen, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 21:00 til kl.22:00
Arrangør: HCA Festivals

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3497/aksglaede-paa-amfiscenen #odense #thisisodense #mitodense
Read more
Flygtninge fortæller Tag ned på Teater 95b og oplev nogle unge modige flygtninge fortælle om ...
Media Removed
Flygtninge fortæller Tag ned på Teater 95b og oplev nogle unge modige flygtninge fortælle om hvordan det er at flygte på tværs af et kontinent for derefter at møde det danske samfund. Der er garanteres noget at lære om dem, men der er nok også noget at lære om os. Sted: Teater95B, Vestergade ... Flygtninge fortæller

Tag ned på Teater 95b og oplev nogle unge modige flygtninge fortælle om hvordan det er at flygte på tværs af et kontinent for derefter at møde det danske samfund. Der er garanteres noget at lære om dem, men der er nok også noget at lære om os.

Sted: Teater95B, Vestergade 95b, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 19:30 til kl.21:30
Arrangør: Spoken Word Festival

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3498/flygtninge-fortaeller #teater95b #odense #thisisodense #mitodense
Read more
Blam! Fire kontorarbejdere bryder ud af det kollektive sløvsind og omdanner kontorlandskabet ...
Media Removed
Blam! Fire kontorarbejdere bryder ud af det kollektive sløvsind og omdanner kontorlandskabet til en slagmark for drama af den allerhurtigste klasse. Kan man egentlig slå en salto fra et hæve-sænkebord? Sted: Teater Momentum, Ny Vestergade 18, Odense C Tidspunkt: Fra kl. Arrangør: ... Blam!

Fire kontorarbejdere bryder ud af det kollektive sløvsind og omdanner kontorlandskabet til en slagmark for drama af den allerhurtigste klasse. Kan man egentlig slå en salto fra et hæve-sænkebord?

Sted: Teater Momentum, Ny Vestergade 18, Odense C
Tidspunkt: Fra kl.
Arrangør: Teater Momentum

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3496/blam #teatermomentum #odense #thisisodense #mitodense
Read more
Loading...
Æd blomst! I dag! 700.000 ton. Så meget mad kaster vi ud hvert år i Danmark. En stor del af det fragtet ...
Media Removed
Æd blomst! I dag! 700.000 ton. Så meget mad kaster vi ud hvert år i Danmark. En stor del af det fragtet fra fjerne marker. Men faktisk har vi meget mere at spise, end de fleste af os udnytter. Som en del af blomsterfestivalen kan du i Arkaden høre et gratis foredrag om spiselige blomster med ... Æd blomst! I dag!

700.000 ton. Så meget mad kaster vi ud hvert år i Danmark. En stor del af det fragtet fra fjerne marker. Men faktisk har vi meget mere at spise, end de fleste af os udnytter.
Som en del af blomsterfestivalen kan du i Arkaden høre et gratis foredrag om spiselige blomster med forfatteren, og phd'en i botanik og plantefysiologi, Aiha Noack, der har skrevet en bog om netop det.
Hver gang jeg husker det finder jeg en håndfuld blomster i min baggård til at pynte maden, men jeg kender for få spiselige arter og som regel rammer smagen noget ved siden af. Det må Aiha kunne gøre noget ved!

Sted: Arkaden, Vestergade 68, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 13:00 til kl. 13:45
Arrangør: Odense Blomsterfestival

#arkadenstreetfood #odenseblomsterfestival #odense #thisisodense #mitodense
Read more
Cult of busy Optakten til min sommerferie var så travl, at jeg slet ikke orkede at holde ferie, ...
Media Removed
Cult of busy Optakten til min sommerferie var så travl, at jeg slet ikke orkede at holde ferie, da jeg fik fri. Jeg er altid på arbejde. Jeg har også altid fri. Jeg har flere frivillige projekter end jeg kan overskue. Og det tossede er, at når jeg har mest tid, føles det mindst rigtigt. Jeg skal ... Cult of busy

Optakten til min sommerferie var så travl, at jeg slet ikke orkede at holde ferie, da jeg fik fri. Jeg er altid på arbejde. Jeg har også altid fri. Jeg har flere frivillige projekter end jeg kan overskue. Og det tossede er, at når jeg har mest tid, føles det mindst rigtigt.
Jeg skal gøre for at være og når kræfterne er mest tyndslidt, så bilder jeg mig selv en historie på ærmet om, at der da forhåbentlig i det mindste er nogle andre, der får et bedre liv af, at jeg har travlt.
Cult of Busy af kunstnergruppen T.I.T.S på Teater Momentum er et stykke, der reflekterer over vores travlhed. Det spiller torsdag og fredag kl. 19.30, og lørdag kl. 16. Jeg kunne nok have godt af, at se det, men jeg er bange for jeg ikke får tid.

Sted: Teater Momentum, Ny Vestergade 18, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 19.30
Arrangør: Teater Momentum og TITS Performance Group
#teatermomentum #odense #thisisodense #mitodense
Read more
Loading...
Spoken Word Festival Onsdag starter den 9. udgave af Spoken Word Festivalen - 10 dage med dagbogsfortællinger, ...
Media Removed
Spoken Word Festival Onsdag starter den 9. udgave af Spoken Word Festivalen - 10 dage med dagbogsfortællinger, intime koncerter, digtoplæsninger, forfatterinterviews, poetry slam, filosofisk samtale og ret meget mere. I år bindes det hele sammen af temaet "afsked (og nye begyndelser)." ... Spoken Word Festival

Onsdag starter den 9. udgave af Spoken Word Festivalen - 10 dage med dagbogsfortællinger, intime koncerter, digtoplæsninger, forfatterinterviews, poetry slam, filosofisk samtale og ret meget mere. I år bindes det hele sammen af temaet "afsked (og nye begyndelser)." Den allerførste anbefaling, der blev skrevet til This Is Odense, var af en afsindig dejlig koncert med Tom Kimmel på Studiestuen under Spoken Word Festivalen for 5 år siden, og siden da er festivalen kun vokset i omfang og kvalitet.
Festivalens mest prominente arrangementer ligger først i næste uge, men allerede i denne uge kan du for eksempel overvære "Kære dagbog" på den Fynske Opera lørdag kl. 19.30, et åben-scene-arrangement, der bryder intimsfæren og sender dig hjem med grin på ærmet, Sofar Stories på et endnu unavngivet sted og Musokes Odyssé - der befinder sig et sted mellem digte og musik - i Storms Pakhus.

Sted: Studenterhuset, Amfipladsen 6, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 16:00 til kl.:00
Arrangør: Spoken Word Festival
#studenterhusodense #odense #thisisodense #mitodense
Read more
I dag kl 19! Byvandring om Odenses identiteter Lille København. Etatsrådernes by. Provinsens ...
Media Removed
I dag kl 19! Byvandring om Odenses identiteter Lille København. Etatsrådernes by. Provinsens største industriby. Danmarks grønneste by. Danmarks største landsby. Storby. Der har været mange fortællinger om Odense gennem tiden. Alligevel har det altid været en by i dialog mellem ... I dag kl 19! Byvandring om Odenses identiteter

Lille København. Etatsrådernes by. Provinsens største industriby. Danmarks grønneste by. Danmarks største landsby. Storby.
Der har været mange fortællinger om Odense gennem tiden. Alligevel har det altid været en by i dialog mellem konservativ selvtilstrækkelighed og internationalt udsyn. Fortællinger har skabt forandringer, og forandringer har skabt fortællinger, ligesom det er tilfældet i dag. Og måske er det mere afgørende for livet i Odense, end vi tror, hvad vi tænker og fortæller om os selv?
Tag på byvandring gennem Odenses identiteter fra renæssancen og frem til i dag med altid fortælleglade Camilla Schjerning, og find dit eget svar. Byvandringen er gratis og går afsted fra Overgade 48.

Sted: Møntergården, Overgade 52, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 19:00 til kl.20:00
Arrangør: Møntergården

#møntergården #odense #thisisodense #mitodense
Read more
Du ser muligheden for at erhverve dig ha-wa-ii-skjor-ten! Gutten ved standen sælger vemodigt ...
Media Removed
Du ser muligheden for at erhverve dig ha-wa-ii-skjor-ten! Gutten ved standen sælger vemodigt sine ting for at nå alle de faste udgifter, som styrer hans liv. Du overfører ham fluks lidt husleje over MobilePay. Secondhand by Brandts Sted: Amfipladsen, Amfipladsen, Odense C Tidspunkt: ... Du ser muligheden for at erhverve dig ha-wa-ii-skjor-ten! Gutten ved standen sælger vemodigt sine ting for at nå alle de faste udgifter, som styrer hans liv. Du overfører ham fluks lidt husleje over MobilePay.

Secondhand by Brandts

Sted: Amfipladsen, Amfipladsen, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 10:00 til kl.14:00
Arrangør: @brandtsklaedefabrik @theorganicclub_odense, @madamrosendahl, @cityodense

Læs hele anbefalingen på: www.thisisodense.dk

#thisisodense #mitodense #brandtspassage #brandtsklædefabrik #genbrug #secondhand #loppemarked #bæredygtighed
Read more
Jeg bliver så forbandet imponeret. Meget få selvtillids/kreativitetsprøvelser kan måle sig ...
Media Removed
Jeg bliver så forbandet imponeret. Meget få selvtillids/kreativitetsprøvelser kan måle sig med den vanvittige freestyle rapbattle. Hvorfor disse mennesker ikke er nervevrag er mig virkelig en gåde. Fyns mesterskab i Freestyle rap Sted: Musikhuset Posten, Østre Stationsvej 35, ... Jeg bliver så forbandet imponeret. Meget få selvtillids/kreativitetsprøvelser kan måle sig med den vanvittige freestyle rapbattle. Hvorfor disse mennesker ikke er nervevrag er mig virkelig en gåde.
Fyns mesterskab i Freestyle rap

Sted: Musikhuset Posten, Østre Stationsvej 35, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 20:00 til kl.23:59
Arrangør: Kunstner-Kolonien

Læs hele anbefalingen på: www.thisisodense.dk #postenlive #odense #thisisodense #mitodense #Freestylerap
Read more
Loading...
Jeg har smugkigget lidt videomateriale fra de bookede artister. De er dygtige, originale, blærede, ...
Media Removed
Jeg har smugkigget lidt videomateriale fra de bookede artister. De er dygtige, originale, blærede, selvfølgelig. Ny Cirkus, som det kaldes, har ofte en anden agenda end blot at være forbløffende underholdning. Dynamo Circus Festival 18 Sted: Dynamo, Finlandskaj 6 Tidspunkt: ... Jeg har smugkigget lidt videomateriale fra de bookede artister. De er dygtige, originale, blærede, selvfølgelig. Ny Cirkus, som det kaldes, har ofte en anden agenda end blot at være forbløffende underholdning.

Dynamo Circus Festival 18

Sted: Dynamo, Finlandskaj 6
Tidspunkt: Fra kl. 15:00 til kl.02:00
Arrangør: Dynamo - Workspace for circus & performing arts

Læs hele anbefalingen på www.thisisodense.dk
#thisisodense #mitodense #Dynamocircusfestival #circusarts #dance #acrobatics #juggeling
Read more
Når du kommer hjem, og festøllet er dampet af, så vil du mærke, at høet klør under tøjet. Det er næsten ...
Media Removed
Når du kommer hjem, og festøllet er dampet af, så vil du mærke, at høet klør under tøjet. Det er næsten lige så opmærksomhedskrævende som fnat. Det kommer ind overalt. Høstdag i den Fynske Landsby Sted: Den Fynske Landsby, Sejerskovvej 20, Odense S Tidspunkt: Fra kl. 10:00 til kl.15:30 Arrangør: ... Når du kommer hjem, og festøllet er dampet af, så vil du mærke, at høet klør under tøjet. Det er næsten lige så opmærksomhedskrævende som fnat. Det kommer ind overalt.

Høstdag i den Fynske Landsby

Sted: Den Fynske Landsby, Sejerskovvej 20, Odense S
Tidspunkt: Fra kl. 10:00 til kl.15:30
Arrangør: Den Fynske Landsby

Læs hele anbefalingen på: www.thisisodense.dk
#odense #thisisodense #mitodense #denfynskelandsby #høstfest
Read more
Og så @kefayamusic, der ligesom tidligere i år sluttede koncerten af med flere minutters stående ...
Media Removed
Og så @kefayamusic, der ligesom tidligere i år sluttede koncerten af med flere minutters stående ovationer på et tætpakket og 60 grader varmt @teatermomentum. Folkene bag sommerens store musikalske oplevelse fortjener en stor hyldest for deres festival #jaiyedejazzfestival #thisisodense ... Og så @kefayamusic, der ligesom tidligere i år sluttede koncerten af med flere minutters stående ovationer på et tætpakket og 60 grader varmt @teatermomentum. Folkene bag sommerens store musikalske oplevelse fortjener en stor hyldest for deres festival #jaiyedejazzfestival #thisisodense #mitodense
Read more
Loading...
Fantastiske Collocutor til Jaiyede Jazz Festival på @teatermomentum #jaiyedejazzfestival ...
Media Removed
Fantastiske Collocutor til Jaiyede Jazz Festival på @teatermomentum #jaiyedejazzfestival #londonjazzscene #thisisodense #mitodense Fantastiske Collocutor til Jaiyede Jazz Festival på @teatermomentum #jaiyedejazzfestival #londonjazzscene #thisisodense #mitodense
Storms BLÆK Hvis du også er en af de mennesker, der i årevis har kigget beundrende på kreative kropsudsmykninger, ...
Media Removed
Storms BLÆK Hvis du også er en af de mennesker, der i årevis har kigget beundrende på kreative kropsudsmykninger, men aldrig har turdet taget springet, er dette måske muligheden. Storms Pakhus forvandler sig til et tegnemekka, hvor der kan vindes tatoveringer og tegnes sorte streger ... Storms BLÆK

Hvis du også er en af de mennesker, der i årevis har kigget beundrende på kreative kropsudsmykninger, men aldrig har turdet taget springet, er dette måske muligheden. Storms Pakhus forvandler sig til et tegnemekka, hvor der kan vindes tatoveringer og tegnes sorte streger på hud og hvidt papir.

Sted: Storms Pakhus, Seebladsgade 21, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 11.00
Arrangør: Storms Pakhus og HCA INK

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3487/storms-blaek #odense #thisisodense #mitodense
Read more
DM-Kvalifikation i Flamme Rouge Har du ikke fået nok Tour de France, så er det muligt at tage nørderiet ...
Media Removed
DM-Kvalifikation i Flamme Rouge Har du ikke fået nok Tour de France, så er det muligt at tage nørderiet af cykelsporten til nyere højder. Denne torsdag, når der alligevel spåes om store regnbyer udenfor, afholder Papas Papbar DM-kvalifikationer i cykel-brætspillet Flamme Rouge. Sted: ... DM-Kvalifikation i Flamme Rouge

Har du ikke fået nok Tour de France, så er det muligt at tage nørderiet af cykelsporten til nyere højder. Denne torsdag, når der alligevel spåes om store regnbyer udenfor, afholder Papas Papbar DM-kvalifikationer i cykel-brætspillet Flamme Rouge.

Sted: Papas Papbar, Skt. Knuds Kirkestræde 2A, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 18.00
Arrangør: Papas Papbar

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3486/dm-kvalifikation-i-flamme-rouge #papaspapbar #odense #thisisodense #mitodense
Read more
Loading...
Åben Porno-biograf Mit første møde med porno var, da jeg som seksårig fandt en udgave af Ugens ...
Media Removed
Åben Porno-biograf Mit første møde med porno var, da jeg som seksårig fandt en udgave af Ugens Rapport på et toilet. Det skete hos den lokale mekaniker, da familiens bil skulle hentes fra reparation. Min mor var nødt til at mig ud derfra, fordi jeg var faldet fuldstændig i staver over olierede ... Åben Porno-biograf

Mit første møde med porno var, da jeg som seksårig fandt en udgave af Ugens Rapport på et toilet. Det skete hos den lokale mekaniker, da familiens bil skulle hentes fra reparation. Min mor var nødt til at mig ud derfra, fordi jeg var faldet fuldstændig i staver over olierede silikonebryster, baller og store dillere. Det syn vakte stor forargelse hos min rødstrømpe-mor, der rev bladet ud af mine små pigehænder.

Sted: Teater Momentum, Ny Vestergade 18, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 16.00
Arrangør: Teater Momentum

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3485/aaben-porno-biograf #teatermomentum #odense #thisisodense #mitodense
Read more
Jam Days 2018 Oasis, Johnny Cash, Elvis, Donovan og Bob Dylan. Det er bare nogle af de navne, der ...
Media Removed
Jam Days 2018 Oasis, Johnny Cash, Elvis, Donovan og Bob Dylan. Det er bare nogle af de navne, der popper op i mit hoved, når jeg sætter engelske Jake Bugg på pladespilleren. Den kun 24-årige folk-sangskriver har gjort lynkarriere, siden hans debutalbum kom ud i 2012. Jeg missede desværre ... Jam Days 2018

Oasis, Johnny Cash, Elvis, Donovan og Bob Dylan. Det er bare nogle af de navne, der popper op i mit hoved, når jeg sætter engelske Jake Bugg på pladespilleren. Den kun 24-årige folk-sangskriver har gjort lynkarriere, siden hans debutalbum kom ud i 2012. Jeg missede desværre en koncert med ham på Roskilde for nogle år siden. Så nu skal jeg helt klart opleve ham, når han denne gang giver en akustisk koncert alene på Dexters scene som en del af Jam Days-Festivalen i Latinerkvarteret.

Sted: Amfipladsen, Amfipladsen, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 18.30
Arrangør: Jam Days, Musikhuset Dexter og Posten

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3484/jam-days-2018 #odense #thisisodense #mitodense
Read more
Croquis Hvis en skitse er nogens, og denne ”nogens skitse” er en skitse af noget, hvem kan så på ...
Media Removed
Croquis Hvis en skitse er nogens, og denne ”nogens skitse” er en skitse af noget, hvem kan så på retmæssig vis gøre sig til dommer over hvor godt skitsen tjener dette - af denne nogens fremsatte - formål med selvsamme skitse? Sted: DOK5000, Havnegade 20, Odense C Tidspunkt: Fra kl. 14:00 ... Croquis

Hvis en skitse er nogens, og denne ”nogens skitse” er en skitse af noget, hvem kan så på retmæssig vis gøre sig til dommer over hvor godt skitsen tjener dette - af denne nogens fremsatte - formål med selvsamme skitse?

Sted: DOK5000, Havnegade 20, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 14:00
Arrangør: Art Week 2018

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3481/croquis #dok5000 #odense #thisisodense #mitodense #artweek2018
Read more
Chill-out Jeg tænker at jeg lige bliver nødt til at slå et slag for lørdag eftermiddag i Munke Mose. ...
Media Removed
Chill-out Jeg tænker at jeg lige bliver nødt til at slå et slag for lørdag eftermiddag i Munke Mose. For der står den på bajer og bassmusik, og som jeg har det i skrivende stund, tænker jeg at lidt regn på dagen ikke engang vil kunne ødelægge arrangementet. For jeg savner efterhånden et klassisk ... Chill-out

Jeg tænker at jeg lige bliver nødt til at slå et slag for lørdag eftermiddag i Munke Mose. For der står den på bajer og bassmusik, og som jeg har det i skrivende stund, tænker jeg at lidt regn på dagen ikke engang vil kunne ødelægge arrangementet. For jeg savner efterhånden et klassisk open air-arrangement under den en gang så vægelsindede danske sommerhimmel

Sted: Munke Mose & Stryget, Munke Mose, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 14:00
Arrangør: DJ & Producer Academy Denmark

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3482/chill-out #munkemose #odense #thisisodense #mitodense @djproduceracademy #chillout #openair #live #livemusicodense
Read more
Exploding Sted: Dynamo, Finlandskaj 6 Tidspunkt: Fra kl. 20:00 Arrangør: Dynamo - Workspace ...
Media Removed
Exploding Sted: Dynamo, Finlandskaj 6 Tidspunkt: Fra kl. 20:00 Arrangør: Dynamo - Workspace for circus & performing arts Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3480/exploding #odense #thisisodense #mitodense #dynamo #visuals #audio #explode Exploding

Sted: Dynamo, Finlandskaj 6
Tidspunkt: Fra kl. 20:00
Arrangør: Dynamo - Workspace for circus & performing arts

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3480/exploding #odense #thisisodense #mitodense #dynamo #visuals #audio #explode
Claus "På det her tidspunkt i historien er lille Claus for alvor ovenpå og i mine øjne burde den sadistiske ...
Media Removed
Claus "På det her tidspunkt i historien er lille Claus for alvor ovenpå og i mine øjne burde den sadistiske lille Claus nok have stoppet her." Sted: Den Fynske Landsby, Sejerskovvej 20, Odense S Tidspunkt: Fra kl. 16:00 Arrangør: H.C. Andersen Festspillene Læs hele anbefalingen på: ... Claus "På det her tidspunkt i historien er lille Claus for alvor ovenpå og i mine øjne burde den sadistiske lille Claus nok have stoppet her." Sted: Den Fynske Landsby, Sejerskovvej 20, Odense S
Tidspunkt: Fra kl. 16:00
Arrangør: H.C. Andersen Festspillene

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3483/claus #odense #thisisodense #mitodense #denfynskelandsby #hcandersen #lilleclausogstoreclaus #hcandersensodense #dervarengang #hcandersenfestspillene #friluftscene
Read more
Jeg har svært ved at holde koncentrationen til Shakespeare-teater. Han er måske lidt for meget ...
Media Removed
Jeg har svært ved at holde koncentrationen til Shakespeare-teater. Han er måske lidt for meget et 1500's-kid til mig. Usmageligt, jeg ved det. Men hvad med ham Molière? Scapins Rævestreger af Moliére Sted: Odense Slot, Nørregade 36, Odense C Tidspunkt: Fra kl. 19:30 til kl.21:00 Arrangør: ... Jeg har svært ved at holde koncentrationen til Shakespeare-teater. Han er måske lidt for meget et 1500's-kid til mig. Usmageligt, jeg ved det. Men hvad med ham Molière?

Scapins Rævestreger af Moliére

Sted: Odense Slot, Nørregade 36, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 19:30 til kl.21:00
Arrangør: @teatretslotsgaarden

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk
#odense #thisisodense #mitodense #moliére #theater #scapin
Read more
Kan I huske, dengang hvor dubstep ikke var blevet maltrakteret af Skrillex, Mountain Dew og Doritos? ...
Media Removed
Kan I huske, dengang hvor dubstep ikke var blevet maltrakteret af Skrillex, Mountain Dew og Doritos? Det kan Black Daniels i hvert fald! Bas Under Byens Bro Sted: Byens Bro, Østre Stationsvej 35 Tidspunkt: fredag d. 20 juli fra kl. 15:00 til 23:00 Arrangør: Rasmus Rudbæk, Daniel Møller ... Kan I huske, dengang hvor dubstep ikke var blevet maltrakteret af Skrillex, Mountain Dew og Doritos? Det kan Black Daniels i hvert fald!

Bas Under Byens Bro

Sted: Byens Bro, Østre Stationsvej 35
Tidspunkt: fredag d. 20 juli fra kl. 15:00 til 23:00
Arrangør: Rasmus Rudbæk, Daniel Møller & Amin Safari

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk #odense #thisisodense #mitodense #dub #dnb
Read more
Der kommer til at være ualmindeligt meget læder i Friluftsbadets garderober, når de fynske motorcykelklubber ...
Media Removed
Der kommer til at være ualmindeligt meget læder i Friluftsbadets garderober, når de fynske motorcykelklubber samler fællesskabet og holder pool party. Fyns MC 1st Annual Pool Party Sted: Friluftsbadet, Elsesmindevej 50, Odense V Tidspunkt: Fra kl. 11:00 Arrangør: Fyns MC Festival Læs ... Der kommer til at være ualmindeligt meget læder i Friluftsbadets garderober, når de fynske motorcykelklubber samler fællesskabet og holder pool party.

Fyns MC 1st Annual Pool Party

Sted: Friluftsbadet, Elsesmindevej 50, Odense V
Tidspunkt: Fra kl. 11:00
Arrangør: Fyns MC Festival

Læs hele anbefalingen på: www.thisisodense.dk #odense #thisisodense #mitodense #fynsmcfestival #mctræf #motorcykler
Read more
Jeg anbefaler disse game nights fordi I skal vide, hvad der ugentligt foregår inde bag skum-morgenstjernerne ...
Media Removed
Jeg anbefaler disse game nights fordi I skal vide, hvad der ugentligt foregår inde bag skum-morgenstjernerne og metalbrynjerne i butiksvinduet. Join en Demogorgon-slagtende Dungeons & Dragons-gruppe, bliv hjælpeløst kørt over af en preteen i Shadespire, få et forstående klap på skulderen ... Jeg anbefaler disse game nights fordi I skal vide, hvad der ugentligt foregår inde bag skum-morgenstjernerne og metalbrynjerne i butiksvinduet. Join en Demogorgon-slagtende Dungeons & Dragons-gruppe, bliv hjælpeløst kørt over af en preteen i Shadespire, få et forstående klap på skulderen af en mand med fuldskæg.. Dragons Lair Gamenights

Sted: Gråbrødrepassagen 9, 5000 Odense C

Tidspunkt: Mandage fra kl. 17:30 til kl.22:00

Arrangør: Dragons Lair

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk #odense #thisisodense #mitodense #dragonslair #dragonslairodense #shadespire
Read more
Erfaring har vist mig at det kan være utroligt svært at finde opskrifter på retter man ikke kender, ...
Media Removed
Erfaring har vist mig at det kan være utroligt svært at finde opskrifter på retter man ikke kender, da man jo derfor af gode grunde ikke kender navnet på hverken ingredienserne eller selve retten. Jeg foreslår derfor som et alternativ til ovenstående at gå i Bazaren på søndag og handle ind ... Erfaring har vist mig at det kan være utroligt svært at finde opskrifter på retter man ikke kender, da man jo derfor af gode grunde ikke kender navnet på hverken ingredienserne eller selve retten. Jeg foreslår derfor som et alternativ til ovenstående at gå i Bazaren på søndag og handle ind til Baba ganoush eller måske Kofta!

Sted: Bazar Fyn, Thriges Plads 3, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 10:00 til kl.18:00
Arrangør: Dig selv

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3470/bazar-fyn #bazarfyn #odense #thisisodense #mitodense
#babaganoush #kofta #ferie
Read more
Godt nyt Hvorfor egentlig anbefale en gratis-koncert med Johnny Madsen? - kan jeg da godt finde ...
Media Removed
Godt nyt Hvorfor egentlig anbefale en gratis-koncert med Johnny Madsen? - kan jeg da godt finde på at tænke. En af grundene kommer nogenlunde klart til udtryk i det følgende: ”Så er Knud lige blevet forladt af sin kæreste. Så nu står han tilbage med kone, 2 børn og en langhåret hund”. Eller ... Godt nyt

Hvorfor egentlig anbefale en gratis-koncert med Johnny Madsen? - kan jeg da godt finde på at tænke. En af grundene kommer nogenlunde klart til udtryk i det følgende: ”Så er Knud lige blevet forladt af sin kæreste. Så nu står han tilbage med kone, 2 børn og en langhåret hund”. Eller hvad med ”den blinde lotterisælger, som sidder ganske stille på et flerfarvet lysstofrør og kigger opmærksomt ud mod havet”. Sted: Kongens Have, Kongens Have, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 20:00
Arrangør: Odense kommune

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3469/godt-nyt #kongenshaveodense #odense #thisisodense #mitodense #johnnymadsen #roskildefestival
Read more
Michelangelo Om lidt under 3 timer åbner @odeonodense op for en særudstilling: Michelangelo ...
Media Removed
Michelangelo Om lidt under 3 timer åbner @odeonodense op for en særudstilling: Michelangelo - Mesterværker fra det Sixtinske Kapel. Og der er simpelthen tale om "tro" kopier af de værker der pryder væggene i Guds eget hus par excellence. Jeg har aldrig besøgt Vatikanstaten og nu har jeg ... Michelangelo

Om lidt under 3 timer åbner @odeonodense op for en særudstilling: Michelangelo - Mesterværker fra det Sixtinske Kapel. Og der er simpelthen tale om "tro" kopier af de værker der pryder væggene i Guds eget hus par excellence. Jeg har aldrig besøgt Vatikanstaten og nu har jeg fået en god grund mere til ikke at gøre det.

Sted: Odeon, Claus Bergs Gade 7, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 14:00
Arrangør: Odeon

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3467/michelangelo #odense #thisisodense #mitodense #michelangelo #fresco #detsixtinskekapel #thesistinechapel #sommer
Read more
All year long Louise Mochia vil arbejde offentligt på en duet sammen med den svenske danser Adam ...
Media Removed
All year long Louise Mochia vil arbejde offentligt på en duet sammen med den svenske danser Adam Seid Tahir. Sammen vil de under arbejdstitlen ”Aurora” forsøge at indfange de bevægelser og lyde der måske kendetegner det fænomen vi betegner solvind. Til at hjælpe sig med at udforske lydsiden ... All year long

Louise Mochia vil arbejde offentligt på en duet sammen med den svenske danser Adam Seid Tahir. Sammen vil de under arbejdstitlen ”Aurora” forsøge at indfange de bevægelser og lyde der måske kendetegner det fænomen vi betegner solvind. Til at hjælpe sig med at udforske lydsiden har Louise, musiker og sanger Stine Steendorph. Det vil de gøre på @odeonodense frem til premieren den 14. juli.

Sted: Odeon, Claus Bergs Gade 7, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 08:00
Arrangør: Location X

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3468/all-year-long #odense #thisisodense #mitodense #danceallyearlong
Read more
Fyraftenskoncert med unge dirigenter Tag ned og oplev hvordan dirigentens personlige stil ...
Media Removed
Fyraftenskoncert med unge dirigenter Tag ned og oplev hvordan dirigentens personlige stil og teknik rammer orkestret på forskellig vis, og se om du kan få færten af hvad det er de gør, som løfter hele rummet op på et højere niveau. Sted: Odense Koncerthus, Claus Bergs Gade 9, Odense C Tidspunkt: ... Fyraftenskoncert med unge dirigenter

Tag ned og oplev hvordan dirigentens personlige stil og teknik rammer orkestret på forskellig vis, og se om du kan få færten af hvad det er de gør, som løfter hele rummet op på et højere niveau.

Sted: Odense Koncerthus, Claus Bergs Gade 9, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 17:00 til kl.19:00
Arrangør: Odense Symfoniorkester

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3464/fyraftenskoncert-med-unge-dirigenter #OdenseKoncerthus #odense #thisisodense #mitodense
Read more
George Clinton and Parliament Funkadelic på Posten George Clinton og hans funk-kollektiv kommer ...
Media Removed
George Clinton and Parliament Funkadelic på Posten George Clinton og hans funk-kollektiv kommer uden tvivl til at skabe en rumperystende fest med ørehængende bas-riffs og legende trommerytmer denne lørdag. Og skulle tvivlen alligevel melde sig, så husk disse ord fra Dr. Funkenstein ... George Clinton and Parliament Funkadelic på Posten

George Clinton og hans funk-kollektiv kommer uden tvivl til at skabe en rumperystende fest med ørehængende bas-riffs og legende trommerytmer denne lørdag. Og skulle tvivlen alligevel melde sig, så husk disse ord fra Dr. Funkenstein himself: ”Funk is anything you need it to be to save your life." Sted: Musikhuset Posten, Østre Stationsvej 35, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 21:00
Arrangør: Posten og Komos Festival

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3458/george-clinton-and-parliament-funkadelic-paa-posten #postenlive #odense #thisisodense #mitodense
Read more
FOREN JER! Kunstnere i alle kroge - foren jer! Netværkslounge for kunstnere og kulturarbejdere ...
Media Removed
FOREN JER! Kunstnere i alle kroge - foren jer! Netværkslounge for kunstnere og kulturarbejdere om organiseringen af arbejdsfællesskaber i Odense. DRØMMEN er et nyt sted i Odense, der kan samle kulturaktørerne, så der kan arbejdes midt i et netværk, hver dag, med al den synergi, der følger ... FOREN JER!

Kunstnere i alle kroge - foren jer! Netværkslounge for kunstnere og kulturarbejdere om organiseringen af arbejdsfællesskaber i Odense. DRØMMEN er et nyt sted i Odense, der kan samle kulturaktørerne, så der kan arbejdes midt i et netværk, hver dag, med al den synergi, der følger med. Hvis du går med drømme om sådan et sted og viljen til at arbejde for det, så kan jeg ikke kraftigt nok invitere og opfordre til at melde dig til, dukke op og byde ind! I aftenens program glæder jeg mig personligt meget til at høre om arrangørernes erfaringer med Københavns største arbejdsfællesskab, Prags Boulevard 43 (PB43). Kan vi trække ild og inspiration herfra? Herudover har også indslaget ved ISAGER Arkitekter om det lige nu brændende spørgsmål om nedrivning af SiloØens bevaringsværdige bygninger min udelte interesse. Der er lagt i gryderne til, at denne diamant af en havnebeliggenhed, disse über cool rå rammer, er i spil som et muligt fremtidigt space for alskens nicher af producerende kulturarbejdere. At havnen er død uden dem, der gør den levende, og at en død havn er mindre værd end en levende havn, det medfører, at det for investorer og kommune - for den by, der vil være lækker - bliver alt om at gøre at få skabt plads til andet og mere end trivielt bolig & indkøb: Til arbejdende værksteder, til kvindesmedjer, til artzy væversker og tekstildesignere, til gallerier, til festivalskulpturkreationister, til øvelokaler og scener, til bronzestøberier og keramikere, til contemporary dancers og black boxes og residencies for tilrejsende scenekunstnere, til lydstudier og foto-ditto, til masser af atelierer, til smalle pladebutikker og litteratur- og kunstboghandlere, til afdelinger for kulturjournalistik og kunstakademikere - Hey! Vi er her allesammen! Lad os organisere os. Det betyder alverden at forene kræfterne. Det fulde program ser således ud: Kl. 18:30: Ankomst og velkomst v. Nadine og My Kl. 18:45: Præsentation af Boxen v. Claus Chr. Koch Kl. 19:05: Præsentationsrunde Kl. 19:50: Pause Kl. 20:20: Oplæg om Arbejdsfællesskab: Kulturklyngen om Det Blå Kvarter Dynamo og My Lambertsen - om deres erfaringer fra Arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 / PB43 ... Se mere
Read more
Se liv Jeg er tydeligt kun nybegynder i John Olsens ellers omfattende verden af liv, men jeg er ...
Media Removed
Se liv Jeg er tydeligt kun nybegynder i John Olsens ellers omfattende verden af liv, men jeg er virkelig glad for (endelig) at have opdaget det. Derfor synes jeg heller ikke, du bør snyde dig selv for den nu 80-årige, Fyn-boende kunstner, der udstiller i Fyns Grafiske Værksted frem til den ... Se liv

Jeg er tydeligt kun nybegynder i John Olsens ellers omfattende verden af liv, men jeg er virkelig glad for (endelig) at have opdaget det. Derfor synes jeg heller ikke, du bør snyde dig selv for den nu 80-årige, Fyn-boende kunstner, der udstiller i Fyns Grafiske Værksted frem til den 27. juni.

Sted: Fyns Grafiske Værksted, Hans Jensens Stræde 18, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 11:00 til kl.11:00
Arrangør: Fyns Grafiske Værksted

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3460/se-liv #fynsgv #odense #thisisodense #mitodense
Read more
TRAKTOR Nycirkusserne er de bedste feminister. Der er TraktorCirkus på havnen. "Min mor er kranfører", ...
Media Removed
TRAKTOR Nycirkusserne er de bedste feminister. Der er TraktorCirkus på havnen. "Min mor er kranfører", hed et afsnit af min yndlingsbørnetime, som handlede om at høre forskellige børn fortælle om deres forældres arbejde. Så så man, hvordan det var at være mekaniker, mejerist, slagter, ... TRAKTOR

Nycirkusserne er de bedste feminister. Der er TraktorCirkus på havnen. "Min mor er kranfører", hed et afsnit af min yndlingsbørnetime, som handlede om at høre forskellige børn fortælle om deres forældres arbejde. Så så man, hvordan det var at være mekaniker, mejerist, slagter, tandlæge, fængselsbetjent og bankdirektør. Genialt. Dannende. Indsigtsgivende. Ligesom de programmer, hvor man i hvert afsnit så, hvordan en bestemt vare rejste hele vejen igennem utallige produktionsled, indtil den stod på hylden. Langsomt - men megaspændende. "Se, hvordan verden fungerer." "Ja, tak, det vil vi meget gerne se." Men det er slut med den slags fjernsyn. Hvad sker der egentlig for jer, DR?! Vil I ikke godt igen lave noget klogt børnefjernsyn, så vi kan elske TV-teknologien, i stedet for at lade den degenerere vores unger? Titlen 'Min mor er kranfører' ætsede sig ind i lille mig dengang: "Kan en mor være kranfører?" Ja, hun kan. Og hun kan også køre traktor. Og hvis man er i tvivl om dét, og ikke har gode DR-programmer til hjælp længere, så kan man - endnu bedre (det' live!) - tage på havnen denne weekend og få syn for sagn: Mor kan en hel masse med en traktor.

Sted: Dynamo, Finlandskaj 6
Tidspunkt: Fra kl. 20:00
Arrangør: DYNAMO og Tractor Circus Project

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3452/traktor #odense #thisisodense #mitodense #dynamo #Odensehavn #tractorcircusproject #NycirKusser
Read more
HARDCORE Kærlighed klædt i sort. Mexikanske Joliette spiller semi-kaotisk, hjerteudkrængende ...
Media Removed
HARDCORE Kærlighed klædt i sort. Mexikanske Joliette spiller semi-kaotisk, hjerteudkrængende post-hardcore i et hæsblæsende tempo. Var du en af de mange, der løb ind i 'udsolgt' og ikke fik billet til maj måneds ILTERfestival, så kom og få ILTER nu: Fantastiske, mexikanske Joliette ... HARDCORE
Kærlighed klædt i sort. Mexikanske Joliette spiller semi-kaotisk, hjerteudkrængende post-hardcore i et hæsblæsende tempo. Var du en af de mange, der løb ind i 'udsolgt' og ikke fik billet til maj måneds ILTERfestival, så kom og få ILTER nu: Fantastiske, mexikanske Joliette gæster Odense som eneste danske stop på en stor Europaturné. Det' lækkert! Joliette er et Mexico i storform. Deres nyeste nummer 'El Alphabiotista' er fra deres nye endnu ikke navngivne album, og selv siger de om lyrikken, at den er "about fear of death, paranoia dealing with constantly traveling and feeling chased by tragedy at anytime and overall the sad feeling that is growing older and witnessing all our loved ones fade away." Fredag aften på Momentum.

Sted: Teater Momentum, Ny Vestergade 18, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 20:00
Arrangør: ILTER

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3451/hardcore #teatermomentum #odense #thisisodense #mitodense #joliette #hardcore #posthardcore
Read more
Sommeren banker deruda' og du overvejer måske at tilbringe noget tid i Odense i løbet af de kommende ...
Media Removed
Sommeren banker deruda' og du overvejer måske at tilbringe noget tid i Odense i løbet af de kommende tre måneder? Men hvad skal du så lave? I den her artikel guider vi dig til sommerens fem vigtigste store begivenheder, som du allerede nu kan putte i kalenderen, og sikre dig billet til. Lad ... Sommeren banker deruda' og du overvejer måske at tilbringe noget tid i Odense i løbet af de kommende tre måneder? Men hvad skal du så lave?
I den her artikel guider vi dig til sommerens fem vigtigste store begivenheder, som du allerede nu kan putte i kalenderen, og sikre dig billet til. Lad os bare sige, at der er noget godt på alle hylder og at billetterne løber hurtigt!

Link til artiklen i biografien! ----English ---- Summer is kicking away and perhaps you are considering spending some time in Odense in the coming three months time? If so - what to do?

In this article we guide you to the five most important big events of the summer. Calendize and buy your ticket now. Let's just say that there's something for all and tickets are flying fast!

Link in bio!
Read more
EGO Eksklusiv forpremiere på band-filmen om The Minds of 99. Der er Q&A med både band og instruktør. ...
Media Removed
EGO Eksklusiv forpremiere på band-filmen om The Minds of 99. Der er Q&A med både band og instruktør. Nååååårh! ... Hvad gør man, når ens band bliver så fedt så fedt, at man ikke kan lade være med at blive så glad så glad, at man ikke længere er vred på verden, og man må bekymre sig om, hvorvidt man ... EGO

Eksklusiv forpremiere på band-filmen om The Minds of 99. Der er Q&A med både band og instruktør. Nååååårh! ... Hvad gør man, når ens band bliver så fedt så fedt, at man ikke kan lade være med at blive så glad så glad, at man ikke længere er vred på verden, og man må bekymre sig om, hvorvidt man mister jordforbindelsen og tror, man er Solen selv, og det derfor bliver dårligt, det man laver? ... Man kapitulerer! Man stopper! For vigtigheden af ens kunst kan da vel (for helvede!?) ikke afhænge af, om vi andre anerkender det eller ikke anderkender det, elsker det eller ikke elsker det? Jeg fatter ingenting af den slags logikker, det afslører jo lortet som "koncept-vrede" og et 1:1 elsk-mig-projekt? Men uanset hvad, så er band-film fede, og det er den her om The Minds of 99 helt sikkert også, og når de så ovenikøbet står der selv og er mennesker, man kan udspørge i en Q&A, så er det for godt til at gå glip af - fanboy eller ej.

Sted: Cafe biografen, Brandts Passage 39, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 16:45 til kl.19:00
Arrangør: Cafebiografen,

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3454/ego #cafebio #odense #thisisodense #mitodense
Read more
Storms cykler En solrig søndag der starter ud med kaffe, kropstæt cykeltøj og et par tilbagelagte ...
Media Removed
Storms cykler En solrig søndag der starter ud med kaffe, kropstæt cykeltøj og et par tilbagelagte kilometer på fri landevej kan ikke være helt ved siden af. Især ikke, hvis der er mulighed for et glimt af de sagnomspundne MAMILs (middelaldrende cykelmænd), som man hører så meget om for tiden. Sted: ... Storms cykler
En solrig søndag der starter ud med kaffe, kropstæt cykeltøj og et par tilbagelagte kilometer på fri landevej kan ikke være helt ved siden af. Især ikke, hvis der er mulighed for et glimt af de sagnomspundne MAMILs (middelaldrende cykelmænd), som man hører så meget om for tiden.
Sted: Storms Pakhus, Seebladsgade 21, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 09:30
Arrangør: Storms Pakhus
Read more
Isle of Dogs Jeg vil nok kalde Andersons film for små geniale eventyr med tragikomisk, underspillet ...
Media Removed
Isle of Dogs Jeg vil nok kalde Andersons film for små geniale eventyr med tragikomisk, underspillet humor. Isle of Dogs er ingen undtagelse, og heldigvis er Cafe biografen en af landets kun otte biografer, der viser filmen lige nu. Sted: Cafe biografen, Brandts Passage 39, Odense C Tidspunkt: ... Isle of Dogs
Jeg vil nok kalde Andersons film for små geniale eventyr med tragikomisk, underspillet humor. Isle of Dogs er ingen undtagelse, og heldigvis er Cafe biografen en af landets kun otte biografer, der viser filmen lige nu.
Sted: Cafe biografen, Brandts Passage 39, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 20:35
Arrangør: Cafe biografen
Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3445/isle-of-dogs #cafebio #odense #thisisodense #mitodense
Read more
VROOM VROOOM! Hvis jeg nu tilfældigvis skulle få lyst til at tilbringe denne dag i selskab med min ...
Media Removed
VROOM VROOOM! Hvis jeg nu tilfældigvis skulle få lyst til at tilbringe denne dag i selskab med min gode gamle far, kunne jeg ikke finde på en bedre og mere hyggelig aktivitet end at glo på gamle, nypudsede veteranbiler. Så kan vi samtidig mindes den tid, hvor det hele var lidt mere politisk ... VROOM VROOOM!
Hvis jeg nu tilfældigvis skulle få lyst til at tilbringe denne dag i selskab med min gode gamle far, kunne jeg ikke finde på en bedre og mere hyggelig aktivitet end at glo på gamle, nypudsede veteranbiler. Så kan vi samtidig mindes den tid, hvor det hele var lidt mere politisk ukorrekt, rygning var normalt og biler var farlige, men meget flotte at køre i.
Sted: Tarup Center, Rugvang 36, Odense NV
Tidspunkt: Fra kl. 12:00
Arrangør: Fyns Veteranbil Klub, Motorbyen og Morfars
Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3443/vroom-vrooom #tarupcenter #odense #thisisodense #mitodense
Read more
Vikinge Masterchef Mjød, vikinger og bålmad møder masterchef. Jeg ved ikke, om jeg er skræmt eller ...
Media Removed
Vikinge Masterchef Mjød, vikinger og bålmad møder masterchef. Jeg ved ikke, om jeg er skræmt eller nysgerrig over denne blanding. Men kombinationen af det storsælgende TV-koncept og gammel kogekunst skal da have et forsøg. Og så er der endda udsigt til smagsprøver undervejs. Sted: ... Vikinge Masterchef
Mjød, vikinger og bålmad møder masterchef. Jeg ved ikke, om jeg er skræmt eller nysgerrig over denne blanding. Men kombinationen af det storsælgende TV-koncept og gammel kogekunst skal da have et forsøg. Og så er der endda udsigt til smagsprøver undervejs.
Sted: Odins Odense, Store Klaus 40, Odense N
Tidspunkt: Fra kl. 10:00
Arrangør: Vikinge Kogetræf og Odins Odense
Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3442/vikinge-masterchef #odense #thisisodense #mitodense
Read more
Today’s event with @internationalcommunityodense at Odense City Hall <span class="emoji emoji2764"></span>️ #citymaps #guide #thisisodenseguide ...
Media Removed
Today’s event with @internationalcommunityodense at Odense City Hall ️ #citymaps #guide #thisisodenseguide #thisisodense Today’s event with @internationalcommunityodense at Odense City Hall ❤️ #citymaps #guide #thisisodenseguide #thisisodense
Drink for Science Eksperimenter skal helst gentages et par gange. Dette eksperiment gentages ...
Media Removed
Drink for Science Eksperimenter skal helst gentages et par gange. Dette eksperiment gentages eksempelvis et tusinde gange. PhD Association of SDU vil én gang for alle afgøre, om det hjælper på SPLOSCH-volumen at tappe oven på øldåsen, inden den åbnes. De liner derfor øllene op ved kobbertrappen ... Drink for Science

Eksperimenter skal helst gentages et par gange. Dette eksperiment gentages eksempelvis et tusinde gange. PhD Association of SDU vil én gang for alle afgøre, om det hjælper på SPLOSCH-volumen at tappe oven på øldåsen, inden den åbnes. De liner derfor øllene op ved kobbertrappen på TEK, tager sikkerhedsbriller og kitler på, og sætter krydser i skemaer, i takt med at fredagskække studerende tapper og knapper. Den videnskabelige journal, som vil blive forsøgt udgivet, får du fingrene i, og den kan fremover endelig være rigtig sjov til fester.

Sted: Syddansk Universitet, Campusvej 55, Odense M
Tidspunkt: Fra kl. 15:30 til kl.18:30
Arrangør: PhD Association of SDU

Læs flere anbefalinger på www.thisisodense.dk #odense #thisisodense #mitodense
Read more
Træk af kernevåbenes idéhistorie, 1945 - 1965 Trump, Iran, Nordkorea, atomaftaler, optrapning, ...
Media Removed
Træk af kernevåbenes idéhistorie, 1945 - 1965 Trump, Iran, Nordkorea, atomaftaler, optrapning, nedtrapning, jeg må gerne, du må ikke, Ekstra Bladet overdriver, og jeg glemte at høre efter i gymnasiet. Trump flincher ikke i stirreduel, og det virker, eller hvad? Jeg trænger til en intelligent ... Træk af kernevåbenes idéhistorie, 1945 - 1965

Trump, Iran, Nordkorea, atomaftaler, optrapning, nedtrapning, jeg må gerne, du må ikke, Ekstra Bladet overdriver, og jeg glemte at høre efter i gymnasiet. Trump flincher ikke i stirreduel, og det virker, eller hvad? Jeg trænger til en intelligent kerneopdatering. Casper Sylvest hjælper os med at forstå taktiske træk i fortid og nutid, og lægger ekstra vægt på, at dette emne fortsat skal diskuteres på alle ledder og kanter.

Sted: Historiens Hus, Klosterbakken 2, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 19:30 til kl.21:00
Arrangør: Historisk Foredragsforening Odense

Læs alle vores fire anbefalinger på www.thisisodense.dk #HistoriensHus #odense #thisisodense #mitodense
Read more
The Drama - Afgang 18 De nyligt uddannede fra Det Fynske Kunstakademi afgangsudstiller på Brandts. ...
Media Removed
The Drama - Afgang 18 De nyligt uddannede fra Det Fynske Kunstakademi afgangsudstiller på Brandts. Titlen ‘The Drama’ lægger op til sceniske opsætninger, hvilket kunstnerne Jonas Kjeldgaard Sørensen og Anna Weber Henriksen selvfølgelig har øjet. Jeg glæder mig specielt til at se, ... The Drama - Afgang 18

De nyligt uddannede fra Det Fynske Kunstakademi afgangsudstiller på Brandts. Titlen ‘The Drama’ lægger op til sceniske opsætninger, hvilket kunstnerne Jonas Kjeldgaard Sørensen og Anna Weber Henriksen selvfølgelig har øjet. Jeg glæder mig specielt til at se, hvad de hver især har skabt til denne aften. Jonas har gjort sig meget i at udforske kropslige udtryk og er bestemt ikke genert, imens Anna har en historik af de jordnæreste naturperformances. Jeg er studset over disse to kunstnere, men der er yderligere seks graduerede, som fortolker ‘The Drama’ gennem maleri, tegning, film, virtual reality, skulptur og det researchbaserede.

Sted: Brandts 13, Jernbanegade 13, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 17:00 til kl.21:00
Arrangør: Det Fynske Kunstakademi - Funen Art Academy

Læs alle vores fire anbefalinger på www.thisisodense.dk #brandts13, #brandtsmuseum #odense #thisisodense #mitodense
Read more
Café Litnet med Rasmus Dahlberg og Malte Tellerup Hvad er det for en makaber spænding, jeg oplever, ...
Media Removed
Café Litnet med Rasmus Dahlberg og Malte Tellerup Hvad er det for en makaber spænding, jeg oplever, når jeg bliver præsenteret for fiktivt, blodigt, atomstøvet fremtidskaos? Forfatter og katastrofeforsker Rasmus Dahlberg dyrker den mavefornemmelse, når han spekulerer med sin historiske ... Café Litnet med Rasmus Dahlberg og Malte Tellerup

Hvad er det for en makaber spænding, jeg oplever, når jeg bliver præsenteret for fiktivt, blodigt, atomstøvet fremtidskaos? Forfatter og katastrofeforsker Rasmus Dahlberg dyrker den mavefornemmelse, når han spekulerer med sin historiske korrekthed i kontrafaktiske hypoteser om, ‘hvad der mon var sket hvis…?’ Dét har han skrevet bøger om, og senest er han gået full-Black Mirror med katastrofe-krimien ‘Dødens Droner’.
---
Sted: Studenterhuset, Amfipladsen 6, Odense C
Tidspunkt: Fra kl. 19:00 til kl.22:00
Arrangør: Litnet Odense

Læs hele anbefalingen på: www.thisisodense.dk
#odense #thisisodense #mitodense
Read more
Tour de force: En himmelfartsdag i helvede I Odense giver Kristi Himmelfartsdag år efter år mulighed ...
Media Removed
Tour de force: En himmelfartsdag i helvede I Odense giver Kristi Himmelfartsdag år efter år mulighed for en hel speciel oplevelse, fordi både Eventyrløb og Pale Ale Festival pladseres her i mistænkelig god timing. Der er ikke mange som deltager i begge dele, men det er en skam. Hermed følger ... Tour de force: En himmelfartsdag i helvede

I Odense giver Kristi Himmelfartsdag år efter år mulighed for en hel speciel oplevelse, fordi både Eventyrløb og Pale Ale Festival pladseres her i mistænkelig god timing. Der er ikke mange som deltager i begge dele, men det er en skam. Hermed følger en guide til at få dig sikkert igennem dagen.

Sted: Odense Idrætshal, Højstrupvej 5, 5200 Odense V
Tidspunkt: Fra kl.
Arrangør: Dig selv

Læs hele anbefalingen på: http://www.thisisodense.dk/da/3427/tour-de-force-en-himmelfartsdag-i-helvede #odense #thisisodense #mitodense
Read more

Loading...