Loading Content...

Andreanorrman

Loading...


andreanorrman

Andrea Norrman

Followers: 98,241
Following: 277
Media: 1,141
Tänker ni på samma sak som mig när ni ser denna siffran? Hur tråkigt och orimligt är det egentligen ...
Media Removed
665 1
Tänker ni på samma sak som mig när ni ser denna siffran? Hur tråkigt och orimligt är det egentligen med den där fakturaavgiften på 29kr för en PDF-faktura?? Det får va bra med det nu, istället kan du ansöka till Anyfin! I deras enkla app kan du ansöka om 0kr i fakturaavgift OCH lägre ränta på dina befintliga delbetalningar eller kreditkortsskulder (Anyfin ger alltså inte ut nya krediter). Med min kod ANDREA, får du som ny kund hos Anyfin 3 månader helt räntefritt och sen 0kr i fakturaavgift! Efter det får du en lägre ränta än tidigare. Finns ingen anledning att betala ONÖDIGA pengar! Länk i bio!
Thursday uniform. Ja jag kommer ha stickade tröjor tills maj 🤚🏼
Media Removed
5,383 31
Thursday uniform. Ja jag kommer ha stickade tröjor tills maj 🤚🏼
Okej hörni, nu är det verkligen på riktigt!! Den 3 november släpps första avsnittet av @duo.podden ...
Media Removed
7,128 39
Okej hörni, nu är det verkligen på riktigt!! Den 3 november släpps första avsnittet av @duo.podden !!! SOM jag har längtat efter detta. Känns som att detta är helt rätt forum för mig (för man säga så haha?), och så kul att göra det tillsammans med Mimmi!! Vi är en GRYM DUO! @duo.podden @duo.podden @duo.podden @duo.podden @duo.podden Hoppas hoppas hoppas att ni kommer gilla det och att vi lär känna varandra bättre ❣️
Saknar den här lillfisen massor idag. Lämningen är vanligtvis inga problem alls, men idag var det ...
Media Removed
11,271 86
Saknar den här lillfisen massor idag. Lämningen är vanligtvis inga problem alls, men idag var det tufft. Tårarna rann längst kinderna när hon sa ”Mamma du är min bästa kompis, jag vill vara med dig!”. I stunder som denna stannar jag ett tag. Är tacksam för att jag har ett jobb som tillåter det. Mailen och utkasten som ska in kan vänta lite. Sitter med Belle och tillåter henne att vara ledsen. Stressar henne inte till att bli glad utan kramar extra länge och sitter med. För visst måste hon få vara ledsen och vara ledsen ”klart” innan hon blir glad igen? För det blir hon. Hon älskar förskolan och brukar glatt skutta in till sina kompisar. Men idag. Idag ville hon vara med mamma ❤️ Gissa om jag kommer att hämta henne tidigare idag?
Ett vardagskaos, när det bara är som livet är. Det är något jag lärt mig sen Louie kom - att inte stressa ...
Media Removed
4,010 6
Ett vardagskaos, när det bara är som livet är. Det är något jag lärt mig sen Louie kom - att inte stressa lika mycket. Att vara här och nu i de små stunderna i vardagen. Med Belle ville jag att tiden skulle gå fort och jag längtade framåt ganska omedvetet, nu tar jag vara på varje liten stund så gott jag kan. Här och nu. För jag vet hur fort tiden går med småbarn.. någon som känner igen sig? Efter varje måltid eller lek utomhus tvättar vi med skonsam rengöring från ACO Minicare framtaget för torr och känslig hud, smörjer sedan torra händer och kroppar efter bad med ACO Minicare Kräm som har en skyddande effekt och går snabbt in i huden! (detta är en medicinteknisk produkt, så se till att läsa bipacksedeln noggrant före användning) Passa på: 3 för 2 på all hudvård från ACO på apohem.se fram tom 9 nov ❣️ Gäller inte på läkemedel.
Ett stycke kärlek hänger nu över soffbordet. Men hallå HUR FINT?! Svep för att se mer ❣️ Jag och morsan ...
Media Removed
9,528 137
Ett stycke kärlek hänger nu över soffbordet. Men hallå HUR FINT?! Svep för att se mer ❣️ Jag och morsan (okej mest morsan, jag assisterade mest som sekatör-ansvarig) som knåpat ihop. Den ska ner en liten bit till så det blir mer moln och mindre taklampa 🤪. ÄLSK på den o alla fall. Vill ni ha en så får ni prata med @hektoyoga !
@bubbleroom firar 15 år och har där med 15% rabatt på hemsidan (GRATTIS!!!), med min kod NORRMAN ...
Media Removed
3,160 22
@bubbleroom firar 15 år och har där med 15% rabatt på hemsidan (GRATTIS!!!), med min kod NORRMAN får ni 10% EXTRA!! Jag visar upp massor fina höst/vinterplagg i min story där ni kan svepa upp till respektive plagg. Bär storlek S/36 i allt!
Joooo men en till ändå?!
Media Removed
10,266 92
Joooo men en till ändå?!
Messar Mimmi och frågar om vi ska äta middag och dricka vin. Plötsligt var jag sugen efter en lång ...
Media Removed
8,706 12
Messar Mimmi och frågar om vi ska äta middag och dricka vin. Plötsligt var jag sugen efter en lång period av att inte vara det. Ja-sägaren som hon är, var hon såklart på. God middag, tjejsnack, bubbel och skratt. Fan, detta behövde jag! Lovar mig själv att göra detta oftare.
Amning. Ett ämne som väcker många känslor och som alltid kommer att vara aktuellt. Kry erbjuder ...
Media Removed
4,105 15
Amning. Ett ämne som väcker många känslor och som alltid kommer att vara aktuellt. Kry erbjuder nu amningshjälp av barnmorskor/sjuksköterskor, för dig som behöver stöd eller hjälp! Jag försökte som ni vet amma Belle ett tag, men vi fick liksom aldrig till det, så för oss har flaskan varit rätt. En mätt bebis är en glad bebis! Jag älskar att du som behöver hjälp kan boka tid med samma barnmorska/sjuksköterska som du tidigare pratat med och att du kan få hjälp på den platsen där du känner dig som mest trygg. Var beredd och ladda ner Kry!
Me and my crew ❣️
Media Removed
10,959 30
Me and my crew ❣️
Vill göra det igen!!!
Media Removed
4,543 4
Vill göra det igen!!!
Loading...
Load More
Loading...