Loading Content...

Farahanimrazak

Loading...


farahanimrazak

FARAHANIMRAZAK

Followers: 834,012
Following: 1,401
Media: 7,597
sejak quarantine duduk dlm rumah ni, mommy halalkan banyak benda supaya tembikai tembikai ni bahagia, ...
Media Removed
3,755 44
sejak quarantine duduk dlm rumah ni, mommy halalkan banyak benda supaya tembikai tembikai ni bahagia, aman dan sentosa. termasuk lah mommy halalkan makan ayam goreng cheese @ayofriedchicken_ untuk minum petang. . kalau korang pun nak cari kebahagiaan ini, whatsapp 011-3333-7976 HQ @ayofriedchicken_ utk delivery ke tempat korang ya haaa tu dapat sanitizer percuma pulakk haa 😎
hai semua πŸ₯° Anim ingat nak buat giveaway harini nak belanja food dari @nasibekal nanti Anim orderkan ...
Media Removed
1,585 29
hai semua πŸ₯° Anim ingat nak buat giveaway harini nak belanja food dari @nasibekal nanti Anim orderkan utk korang, @nasibekal boleh hantar straight to your address tapi dalam KL dan Selangor jela yaaa..nak belanja semua followers 800K mcm tak mampu lagi ni huhu..mcm mana ea Anim nak reach followers Anim yg kurang berkemampuan dan perlukan makanan ni..jgn malu jgn segan dm anim
kerinting sejak azali πŸ™„
Media Removed
3,526 21
kerinting sejak azali πŸ™„
hati dah memanggil manggil #RaissaMakeupKit nak pakai Raya2020...hati siapa lagi yg dipanggil ...
Media Removed
3,341 50
hati dah memanggil manggil #RaissaMakeupKit nak pakai Raya2020...hati siapa lagi yg dipanggil diseru seru oleh #RaissaMakeupKit @faraahanimbeauty.hq ni?
tutorial pakai telekung pulak <span class="emoji emoji1f605"></span>
Media Removed
2,303 13
tutorial pakai telekung pulak πŸ˜…
hari hari tak sah kalau tak ______________ hmmm malaihhhh mommy nak sambung. @raissatwins.official
Media Removed
18,217 124
hari hari tak sah kalau tak ______________ hmmm malaihhhh mommy nak sambung. @raissatwins.official
doakan lah virus ni cepat cepat beransur hilang dan kita boleh release #RaissaMakeupKit ni raya ...
Media Removed
6,000 154
doakan lah virus ni cepat cepat beransur hilang dan kita boleh release #RaissaMakeupKit ni raya nanti 😒 biar semua seronok seronok pakai #RaissaMakeupKit kan... . @faraahanimbeauty.hq
by chef @aifden. sebab lepas dia buat nasi ayam ni sampai 4am dia mobile legend. tapi sedap betul ...
Media Removed
5,663 20
by chef @aifden. sebab lepas dia buat nasi ayam ni sampai 4am dia mobile legend. tapi sedap betul eah @aifden walaupun first time ni baru buat. i bagi 10 bintangggg πŸ’«
TENGAH MENCARI FACEMASK HARGA BAWAH RM2 <span class="emoji emoji1f631"></span> . Assalamualaikum semua followers Anim yg sgt sayangi, ...
Media Removed
10,624 248
TENGAH MENCARI FACEMASK HARGA BAWAH RM2 😱 . Assalamualaikum semua followers Anim yg sgt sayangi, Anim faham ramai tgh cari face-mask sekarang dan merata tempat dah habis 😒 InshaAllah Anim ada jumpa satu tempat utk korang order facemask 3 layer ni harga bawah RM2. . kenapa 3 layer penting? untuk mencegah penyakit bawaan titisan pernafasan, jenis 3ply/ surgical mask adalah yg terbaik. Ia mempunyai beberapa lapisan yang berfungsi untuk menyerap kelembapan, menapis kuman dan bahagian luar yang telap air. . tapi elakkan menggunakannya berulang kali, memakai terlalu lama dan menyentuh topeng dengan tangan yang kotor. . followers Anim yg berminat ini details nya 1 box : RM95 ada 50 pieces buy 20 box ke atas : RM90 per box (jimat RM100) tapi utk followers Anim sahaja guna promo code "Nak Facemask Anim" . tapi nak beli sehelai pun boleh awak hanya RM1.90 sahaja. ETA : 31 Mac 2020 whatsapp Anim sekarang 010-9292511. kalau ada nak beli banyak untuk sumbangan, atau nak share dgn kawan kawan pun boleh😊 LINK IN MY BIO . whatsapp 010-9292511 cakap "NAK FACEMASK ANIM" khas utk followers yg nak dapat diskaun okay! LINK IN MY BIO
kita kat dalam rumah pun pakai Faraalipbutter Cherry Velvet mommy ni haa tau. yelah takkan nak pakai ...
Media Removed
11,352 276
kita kat dalam rumah pun pakai Faraalipbutter Cherry Velvet mommy ni haa tau. yelah takkan nak pakai lipmatte dlm rumah..haa sejuk je mata memandang mommy daddy tgk. . Stokis stokis agent @faraahanimbeauty.hq boleh tlg aunties kalau nak jadi mcm kita. eh kejap tahu tak siapa kita ni?
haaa yang bangun lambat tu jgn lupa gosok gigi! <span class="emoji emoji1f476"></span>🏻<span class="emoji emoji1f476"></span>🏻
Media Removed
8,077 48
haaa yang bangun lambat tu jgn lupa gosok gigi! πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘ΆπŸ»
dah macam tema #RaissaMakeupKit. <span class="emoji emoji1f476"></span>🏻<span class="emoji emoji1f476"></span>🏻
Media Removed
12,854 32
dah macam tema #RaissaMakeupKit. πŸ‘ΆπŸ»πŸ‘ΆπŸ»
Loading...
Load More
Loading...