Loading Content...

Mcnunspeet

Loading...


mcnunspeet

MC Nunspeet cross en trial

Followers: 446
Following: 6
Media: 100
BAAN DICHT wegens corona. Tot nadere order van onze voorzitter zal de baan tot 31 maart zeker dicht ...
Media Removed
56 2
BAAN DICHT wegens corona. Tot nadere order van onze voorzitter zal de baan tot 31 maart zeker dicht blijven, we begrijpen jullie frustratie maar helaas hebben wij hierin geen zeggenschap gehad. Hierbij willen we ook Richard Lokhorst bedanken, 12 jaar heeft hij zich als vrijwilliger ingezet voor de cross en trial baan. Waar van de laatst jaren elk vrij uur, vele weken vakantie genomen om rond de baan alles en iedereen te helpen. Net als al onze vrijwilligers onmisbaar, geniet van je vrije zaterdagen en je vakantie uren die nu over zijn. En bedankt voor je grenzeloze inzet.. Namens de crosscommissie.
Morgen baan open, wederom geen hobby en beginners baan. Vergelijkbaar met de afgelopen 3 keer dat ...
Media Removed
53 1
Morgen baan open, wederom geen hobby en beginners baan. Vergelijkbaar met de afgelopen 3 keer dat we open waren, bovenlaag wat nat nu maar als het droog blijft zal dat wel weg trekken. Alleen zal hij zwaar en zuigend zijn...
Zaterdag 7 maart baan open! Baan is open maar is wel enduro kwaliteit op dit moment. Erik is met de ...
Media Removed
44 1
Zaterdag 7 maart baan open! Baan is open maar is wel enduro kwaliteit op dit moment. Erik is met de handshovel nog wat sleuven aan het graven zodat het water beter weg kan. Het is wel een baan voor gevorderde rijders, dus echt geen BEGINNERS BAAN. Hij droogt nog wel wat weg mochten de buien uitblijven, half uur voor rijders tot 85 cc rijders komt te vervallen. Baan tot 85 cc ook open. Vanaf 12 uur kunnen jullie de baan op... Morgen is de laatste wintercup trial, vanaf 10 uur kunnen de trialisten inschrijven. 11 uur zal de wedstrijd beginnen, aan het eind van de dag zal de prijsuitreiking zijn. Zoals jullie op de foto zien word er hard nagedacht hoe moeilijk het gemaakt zal worden, Lambert bedankt voor je inspanning op deze non stop.
Zo baan weer glad voor de evt regen hopen dat het weer meevalt en dat zaterdag iedereen weer kan rijden
Media Removed
44 1
Zo baan weer glad voor de evt regen hopen dat het weer meevalt en dat zaterdag iedereen weer kan rijden
Woensdag 4 maart baan open, LET OP GEEN BEGINNERS BAAN. Baan is nog wel zwaar en op enkele plekken ...
Media Removed
60 0
Woensdag 4 maart baan open, LET OP GEEN BEGINNERS BAAN. Baan is nog wel zwaar en op enkele plekken erg zacht, voor de sterke rijder goed te doen. Baan voor rijders tot 85 cc 100 % Erik heeft hem helemaal bijgewerkt met shovel, bochten en bulten liggen er weer tip top in.
Beste rijders helaas nog steeds hetzelfde, te nat om te rijden. Dus we blijven nog steeds dicht. ...
Media Removed
30 1
Beste rijders helaas nog steeds hetzelfde, te nat om te rijden. Dus we blijven nog steeds dicht. Voor trialisten zal het hek open zijn, vanaf 12.00 uur.
Zoals jullie kunnen zien is het echt letterlijk en figuurlijk bagger, zo slecht zien we hem zelden. ...
Media Removed
42 0
Zoals jullie kunnen zien is het echt letterlijk en figuurlijk bagger, zo slecht zien we hem zelden. Dus ook morgen de baan nog gesloten.
Beste crossers de baan blijft gesloten hij is te slecht om open te gaan... voor de trialisten is het ...
Media Removed
37 0
Beste crossers de baan blijft gesloten hij is te slecht om open te gaan... voor de trialisten is het hek wel open.
Helaas is er gisterenavond nog heel veel regen gevallen, en hebben we besloten de baan dicht te houden.
Media Removed
43 0
Helaas is er gisterenavond nog heel veel regen gevallen, en hebben we besloten de baan dicht te houden.
Beste rijders ook wij hebben beslist de baan gesloten te houden voor nu, morgenvroeg gaan we nog ...
Media Removed
49 1
Beste rijders ook wij hebben beslist de baan gesloten te houden voor nu, morgenvroeg gaan we nog wel kijken of het misschien mogelijk is open te zijn voor jullie... Dus houdt Facebook in de gaten...
De foto,s zijn binnen van bjp elburg, Bert Jan, BB grondwerken, rode kruis elburg/oldebroek, Bea ...
Media Removed
44 2
De foto,s zijn binnen van bjp elburg, Bert Jan, BB grondwerken, rode kruis elburg/oldebroek, Bea Sneller, al onze vlaggers en allerhande vrijwilligers bedankt dat jullie voor ons klaar stonden afgelopen open beker crossen. Frank Bosch en Arjen Slijkhuis bedankt voor jullie hulp op korte termijn met het voorrijden, jullie deden het fantastisch. Beste rijders de nieuwe indeling valt schijnbaar bij heel veel mensen goed, gezien de opkomst bij de laatste 2 wedstrijden. We hopen dat jullie net zo genoten hebben als wij, we wensen jullie veel succes met aankomende wedstrijden. Quad rijders wat een gave ervaring om jullie erbij te hebben, aan ieder die heeft bijgedragen afgelopen maanden bedankt zonder jullie is dit niet mogelijk. Foto,s zijn te vinden op de Facebook pagina van mcn
Jullie geloven het bijna niet maar Erik van BB Grondwerken krijgt de baan goed, alleen lopen we wegens ...
Media Removed
48 0
Jullie geloven het bijna niet maar Erik van BB Grondwerken krijgt de baan goed, alleen lopen we wegens allerhande familie omstandigheden bij vrijwilligers aan tegen een tekort van vlaggers.. En zoals een ieder weet zonder vlaggers ook geen wedstrijd, dus heeft iemand tijd en zin heeft meldt je aan. Anders word het morgen loten voor een vlagbeurt.
Loading...
Load More
Loading...