Loading Content...

Nienabaharun.nb

Loading...


nienabaharun.nb

Niena Baharun

Followers: 853,432
Following: 1,248
Media: 1,403
 #SHARETOCARE #Covid19 Assalamualaikum. Sekarang semua orang tengah menghadapi isu Covid19 ...
Media Removed
13,206 71
#SHARETOCARE #Covid19 Assalamualaikum. Sekarang semua orang tengah menghadapi isu Covid19 dan masing masing tengah berusaha untuk mencegah penyakit ini terutamanya bagi frontliners. Untuk pengetahuan semua, bukan senang dieorang nak handle kes ni tau. Kena pakai full set ppe, dah la panas taktau berapa jam kena pakai. Setiap kali attend patient covid19, lepas je keluar dari bilik pesakit tu kena terus mandi. Bayangkan kalau 10kali dieorang menguruskan patient, 10kali dieorang kena mandi dalam satu hari. Sekiranya ada yang sudi menghulurkan sedikit sumbangan berbentuk sabun mandian berasaskan anti bacterial seperti Dettol & Lifebuoy serta shampoo untuk kakitangan hospital yang sedang berhadapan dengan pesakit Covid19 boleh DM Niena. Kami berharap dengan sumbangan anda semua dapat membantu memudahkan kerja mereka.
Assalamualaikum.. Selamat tengah hari! <span class="emoji emoji1f60d"></span> . Dalam kesibukan harian Niena baru sempat nak share ...
Media Removed
4,769 58
Assalamualaikum.. Selamat tengah hari! 😍 . Dalam kesibukan harian Niena baru sempat nak share dengan korang tentang produk lipcream Niena @perrfet.hq . Why Niena keluarkan lipcream? Ok, bibir Niena sebenarnya sejenis cepat kering. Dah la still bagi bf dekat Adiel, kalau kurang minum air makin mengundang bibir jadi kering dan merekah nak nak bila pakai lipmatte. Huh bila jadi macam tu, Niena tak boleh pakai produk yang sebarangan sebab kita yang kena menanggung & jadi tk selesa tau. Kadang kadang bibir boleh jadi berdarah sebab kering sangat. . So untuk selesaikan masalah ni, Niena cuba keluarkan produk lipcream yang boleh merawat bibir kering & merekah. Best tau sebab dalam ingredients, antaranya ada Castor Oil, vitamin C & vitamin E. Kelebihan dalam ingredients kami juga, boleh mengelakkan bibir jadi hitam & kusam. . Untuk first Edition ni Niena keluarkan 2 warna yang berbeza. 2 warna ni favourite Niena pakai everyday, ke mana sahaja akan bawak. Paling penting texture sangat ringan, lembut & tak melekit.. Lepastu tak kering merekah.. Finishing dia pula semi matte tau.. Best sangat! . Dan lipcream ni sangat sangat limited sebab untuk first batch kita pun dah habis terjual SYUKUR ALHAMDULILLAH. InsyaAllah second batch dalam proses.. So if korang taknak terlepas dengan barang LIMITED EDITION, cepat order dengan leader & agent kami ya & jangan lupa FOLLOW @perrfet.hq @perrfet.hq ! πŸ’‹
Muka abang abang sangat. @adielmikael
Media Removed
16,604 47
Muka abang abang sangat. @adielmikael
After a long day out, tak sabar mommy balik rumah and give baby @adielmikael a big bear hug. <span class="emoji emoji2764"></span> Hari ...
Media Removed
8,675 14
After a long day out, tak sabar mommy balik rumah and give baby @adielmikael a big bear hug. ❀ Hari ni bila mommy balik, Adiel turus bagi mommy Cetaphil Baby Moisturising Bath & Wash ni dan kata β€œit’s bath time”. Aduhhhh hati mommy ni terus melt. Looks like both baby and mommy love this fuss-free baby wash. Personally mommy suka ni sebab ia paediatrician recommended and is safe to use. Hypoallergenic dan gentle so tak merengsakan kulit baby jadikan kulitnya bersih, lembap, dan sihat. @CetaphilMY #CetaphilMY #CetaphilBaby #paediatricianrecommended #parabenfree #soapfree #gentlecleansing
❣️
Media Removed
12,626 48
❣️
Cheeky boy @adielmikael <span class="emoji emoji1f618"></span>
Media Removed
5,506 54
Cheeky boy @adielmikael 😘
Favorite Niena mestilah bathtime bonding time with my baby!! <span class="emoji emoji2764"></span> Mommy-mommy kat luar sana pun mesti ...
Media Removed
23,839 70
Favorite Niena mestilah bathtime bonding time with my baby!! ❀ Mommy-mommy kat luar sana pun mesti rasa happy mandikan baby you all kan? As a mother, kita memang nak yang terbaik sahaja untuk si kecil. Baby sihat, automatic Mommy happy. For me, untuk kekalkan kulit baby yang sihat, Niena pilih mandian Cetaphil Baby Moisturising Bath and Wash untuk @adielmikael . Ia bukan je bersihkan tapi juga melembapkan kulit lembut baby. Lepas bathtime, oh my! Wangi betul bau aloe vera and almond oil. Muaaahhh!! ❀❀❀ @CetaphilMY #CetaphilMY #CetaphilBaby #paediatricianrecommended #parabenfree #soapfree #gentlecleansing
Posing cover perut <span class="emoji emoji1f601"></span> . . Dress by sistur @wajieibrahim <span class="emoji emoji2728"></span>
Media Removed
17,501 51
Posing cover perut 😁 . . Dress by sistur @wajieibrahim ✨
Congratulations lovebirds! <span class="emoji emoji1f60d"></span>
Media Removed
24,676 41
Congratulations lovebirds! 😍
My forever plus one <span class="emoji emoji2665"></span>️
Media Removed
12,651 28
My forever plus one β™₯️
Majlis Berandam Surai <span class="emoji emoji2728"></span>
Media Removed
24,109 68
Majlis Berandam Surai ✨
<span class="emoji emoji1f38a"></span>πŸ¦‹ PERRFET IS OFFICIALLY LAUNCH πŸ¦‹<span class="emoji emoji1f38a"></span> . . Assalamualaikum & hye Loves <span class="emoji emoji1f60d"></span><span class="emoji emoji1f60d"></span> Allhamdulillah PeRRfet ...
Media Removed
1,410 35
πŸŽŠπŸ¦‹ PERRFET IS OFFICIALLY LAUNCH πŸ¦‹πŸŽŠ . . Assalamualaikum & hye Loves 😍😍 Allhamdulillah PeRRfet Cosmetics is officially launch! Apa itu #perrfetsurprise? PeRRfet Surprise is a Lip Cream yang warna cantik gila & texture paling best didunia! And Now Officially OPEN FOR ORDER! πŸš¨πŸ’‹uolls dah boleh SHOPPING NOW!🚨 siapa nak dapatkan PeRRfet boleh Komen β€˜PM’ nnti kita akan PM laju2 yang pasti memang BEST GILA! 😻😻 btw kita ada PROMO PRICE khas untuk 100 orang Terawal SAHAJA! Dalam masa 24 jam sahaja bermula jam 8PM today hingga Jam 8PM besok! SIAPA CEPAT DIA DAPAT! . . Kelebihan PeRRfet LipCream? βœ… Tidak Kering & Menyebabkan Bibir Merekah βœ… Ingredients Super Premium βœ… Warna yang Mengancam & Exclusive βœ… Texture Ringan, tidak Berat & tidak melekit βœ… Harga Mampu Milik βœ… Limited Pieces untuk setiap Edition . . Uolls love ke tidak? Excited ke tidak? Kalau tak nak nangis dibucu katil cepat2 komen β€˜ PM’ . . ☝🏻 LIMITED TO 100 BOXES ONLY!! ☝🏻 LIMITED TIME! 24 JAM SAHAJA ☝🏻 PROMO PRICE . . Tekan link kat Bio Atau Whatsapp πŸ“± 01112646769 Whatsapp πŸ“± 01112646769 Whatsapp πŸ“± 01112646769 GRAB HARINI ATAU NANGIS KAT BUCU KATIL SBB SOLD OUT 😘😘 @perrfet.hq @perrfet.hq @perrfet.hq @perrfet.hq @perrfet.hq @perrfet.hq @perrfet.hq
Loading...
Load More
Loading...