Loading Content...

Pinkazwan

Loading...


pinkazwan

Pink Azwan

Followers: 35,392
Following: 826
Media: 126
Keep calm #comedy
Media Removed
111 2
Keep calm #comedy
ketika aku kesepian, kaulah teman setiaku, Ketika aku dalam kesusahan, Kaulah yang membantuku, Ketika ...
Media Removed
2,290 53
ketika aku kesepian, kaulah teman setiaku, Ketika aku dalam kesusahan, Kaulah yang membantuku, Ketika aku di dalam kesedihan, Kaulah penenang jiwaku, Ketika aku melakukan kesilapan, Kaulah yang menegur dan memaafkanku, Ketika aku di dalam kesakitan, kaulah penawarku, Ketika aku buntu mencari tempat makan, kaulah jua yang lagi buntu, Doaku, semoga kasih sayang kita kekal hingga ke SYURGA Amiinnnnnnn. Happy Anniversary yg ke 5 sayangku P/s : terima kasih kepada mak dan abah kerana menerima menantu mantol ni dalam keluarga. #photothrowbacktahunbilantah
ุงูŽู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏูู„ูู„ู‘ู‡ู petang tadi baru selesai pitching untuk RTM. Doakan kami ya kawan2. #novacstudio
Media Removed
626 14
ุงูŽู„ู’ุญูŽู…ู’ุฏูู„ูู„ู‘ู‡ู petang tadi baru selesai pitching untuk RTM. Doakan kami ya kawan2. #novacstudio
Timba ilmu sikit2 kt bgkel ni haaaa Photo by @aidilisharudin
Media Removed
408 3
Timba ilmu sikit2 kt bgkel ni haaaa Photo by @aidilisharudin
Meeting sambil belajaq dgn Prof Dato Dr Maat Saat Mohd Baki..Consultant Clinical Psychologist. #novacstudio
Media Removed
435 2
Meeting sambil belajaq dgn Prof Dato Dr Maat Saat Mohd Baki..Consultant Clinical Psychologist. #novacstudio
Since 2016 and now 2020 no more #merungkaiperangaipelikanda from 4 of us. Terima kasih for those ...
Media Removed
2,123 16
Since 2016 and now 2020 no more #merungkaiperangaipelikanda from 4 of us. Terima kasih for those yg selama ini support kemunculan program santai yang menampilkan 4 orang host ya dalam satu-satu masa. Walaupun pada awalnya susah orang nak terima akan konsep program yg pecah macam ni, but yeah @hazemanhuzir prove it gais. From this show jugak aku banyak start buat hosting untuk show2 lain sampai la sekarang i manage to my own company...Keep supporting us guys what ever were doing in this world, doakan perhubungan kami sentiasa dalam keberkatan dan berpanjangan. Love u ollszzz @shalmaainaa @nnisa.mo and our lovely first director and editor @hazwanyahya and @adibamalina yg latest. .tak lupa jugak @eedavogue yang bg job banyak kat aku K bye hahaha . #friendship #hostpartner #mattoriak #adib #matnakkahwin #matmudahterhibur
Bekerja walaupun aircond xdak lagi...<span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span> #siar #novacstudio #digital #business #worksmart
Media Removed
728 31
Bekerja walaupun aircond xdak lagi...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #siar #novacstudio #digital #business #worksmart
Udah besaq kak ecah, nak naik moto pun xmau dah dok depan pasai kepala lutut sangkut dengan handle<span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span><span class="emoji emoji1f602"></span> ...
Media Removed
1,254 14
Udah besaq kak ecah, nak naik moto pun xmau dah dok depan pasai kepala lutut sangkut dengan handle๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ semoga anak abah sentiasa diberi kesihtan yg baik dan dimurahkan rezeki...doa untukmu setiap hari xperlu tggu hari jadi okeh๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
ุงู ู†ู’ ุดูŽุข ุกูŽ ุงู„ู„ู‘ new chapter in progress. #cominginmarch #cyberjaya #novacstudio #siar #broadcastcompany ...
Media Removed
1,015 28
ุงู ู†ู’ ุดูŽุข ุกูŽ ุงู„ู„ู‘ new chapter in progress. #cominginmarch #cyberjaya #novacstudio #siar #broadcastcompany #vintage #paklongretro
Berita tergempaq...bleh mendatangkan keraguan ni. #jpj #roadblox
Media Removed
1,997 74
Berita tergempaq...bleh mendatangkan keraguan ni. #jpj #roadblox
Salam takziah buat keluarga #ashrafsinclair dan #bungacitralestari atas pemergian mengejutkan, ...
Media Removed
1,324 5
Salam takziah buat keluarga #ashrafsinclair dan #bungacitralestari atas pemergian mengejutkan, semoga allahyarham ditempatkan dikalangan orang2 beriman dan soleh.
18 Februari tarikh kelahiran Allahyarham Abah kesayanganku Hj Zakaria Hj Ramli...kalau dulu ...
Media Removed
1,608 32
18 Februari tarikh kelahiran Allahyarham Abah kesayanganku Hj Zakaria Hj Ramli...kalau dulu inilah sahabat, teman bergurau senda, teman main pantun, main teka teki, dan teman aku berkongsikan kisah cinta dulu2...bila dikenangkan terasa bahagia, bila keseorangan terasa pilu. Kini suara dan jasad sudah tiada, tapi kasih sayang tetap tersemat dalam hati sampai bila-bila . . Mohon sedekahkan Al-Fatihah buat Allahyarham Ayahandaku Hj Zakaria Hj Ramli #selamatharilahirabah
Loading...
Load More
Loading...