Ulyadnisa Instagram Photos and Videos

ulyadnisa O W E L @ulyadnisa mentions
Followers: 490
Following: 355
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Just a thankyou message from me to all SBSquad Cover Dance Concert 2017 crew —And all participants, thank you so much for coming. Hope y'all enjoy and have fun yesterday :)) . Dear my chingu² im so mianeeeeee kita ngga sempat foto(aku ga ada foto sama sekali ) bahkan qta tak sempat bertemu. 수고했어 ... Just a thankyou message from me to all SBSquad Cover Dance Concert 2017 crew 🙏🙏🙏—And all participants, thank you so much for coming. Hope y'all enjoy and have fun yesterday :))
.
Dear my chingu² im so mianeeeeee kita ngga sempat foto(aku ga ada foto sama sekali 😭) bahkan qta tak sempat bertemu.

수고했어 얘들아 🙆❤ 앞으로도 열심히하자!!! 👊👊👊
.

#sbsquad #sbsquadcoverdanceconcert2017 #sbsquadconcert #scdc2017 #dancecover
Read more
KIM TAEHYUNG IS NOT HOOMAN! I TOLD YOU! HIS VISUAL KILLER IS NO JOKE OH MANNNN IDK WGSBVKLISBSOADJKSHSJ WHATEVAA I'M . Apologize for this earthquake fancam, its kim namjoon fault! Why he's jamming right thereee #WingsTourinJKT #BTS #WingsTour #WingsTourJKT #방탄소년단 #WingsinJKT ... KIM TAEHYUNG IS NOT HOOMAN! 😥😣
I TOLD YOU! ☝
HIS VISUAL KILLER IS NO JOKE OH MANNNN IDK WGSBVKLISBSOADJKSHSJ WHATEVAA I'M 😭😢😥
.
Apologize for this earthquake fancam, its kim namjoon fault! Why he's jamming right thereee 😭

#WingsTourinJKT #BTS #WingsTour #WingsTourJKT #방탄소년단 #WingsinJKT #taehyung #v #jungkook #jimin #namjoon #rapmonster #yoongi #suga #jin #hoseok #jhope
Read more
Probably bcs he saw my epic looking taehyung fan <span class="emoji emoji1f605"></span> The way jk smile <span class="emoji emoji1f62d"></span><span class="emoji emoji1f498"></span><span class="emoji emoji1f498"></span><span class="emoji emoji1f498"></span> . Sorry im screaming like ...
Media Removed
Probably bcs he saw my epic looking taehyung fan The way jk smile . Sorry im screaming like mad. Who don't when BTS right there in front of ya? . #WingsTourinJKT #BTS #WingsTour #WingsTourJKT #방탄소년단 #WingsinJKT #taehyung #v #jungkook #jimin #namjoon #rapmonster #yoongi ... Probably bcs he saw my epic looking taehyung fan 😅

The way jk smile 😭💘💘💘
.
Sorry im screaming like mad. Who don't when BTS right there in front of ya? 😭😭😭
.
#WingsTourinJKT #BTS #WingsTour #WingsTourJKT #방탄소년단 #WingsinJKT #taehyung #v #jungkook #jimin #namjoon #rapmonster #yoongi #suga #jin #hoseok #jhope
Read more
[29-04-17] Another beautiful story in my book of life. The date bangtan scattered my poor heart into pieces then they put it back as before for so many times . The date i still dont believe ever existed . The date that one of my dream come true . TERIMAKASIH BANGTAN ! MANTAB ! Suga's ... [29-04-17]
Another beautiful story in my book of life.

The date bangtan scattered my poor heart into pieces then they put it back as before for so many times 💔❤
.
The date i still dont believe ever existed 💜
.
The date that one of my dream come true 🌈
.
TERIMAKASIH BANGTAN !
MANTAB ! 👈 Suga's fav word 😂
.

Why this "huo huo" part feels so emo, even after i watched it about 152910x already 😣

#WingsTourinJKT #BTS #WingsTour #WingsTourJKT #방탄소년단 #WingsinJKT #taehyung #v #jungkook #jimin #namjoon #rapmonster #yoongi #suga #jin #hoseok #jhope
Read more
yaaayy Its tomorroww!!! <span class="emoji emoji1f631"></span> . Chingudeul malang cabang jakarta kuy kuy dateng~ bcs we're hereee!! ...
Media Removed
yaaayy Its tomorroww!!! . Chingudeul malang cabang jakarta kuy kuy dateng~ bcs we're hereee!! . Oya doorprizenya mantabs lo, tiket nonton konser bb/gb di jakarta.. wooooww siapa yg pingin nonton BTS wings tour GRATEEESSS?? (AKUUUUUU!! ) Register now: dreamers.id/df2017 . See ... yaaayy Its tomorroww!!! 😱
.
Chingudeul malang cabang jakarta kuy kuy dateng~ bcs we're hereee!! 🙆🙆🙆
.
Oya doorprizenya mantabs lo, tiket nonton konser bb/gb di jakarta.. wooooww siapa yg pingin nonton BTS wings tour GRATEEESSS?? (AKUUUUUU!! 😭)
👇👇👇
Register now: dreamers.id/df2017
.
See you tomorrow~
내일 만나요~ 😉✌
.
.
More info @dreamersradio
Read more
OEMJIII PRESALE 1 @sbsquad DANCE COVER CONCERT TINGGAL 3 HARI LAGIII!!! <span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span><span class="emoji emoji1f631"></span> . . yang belum beli ...
Media Removed
OEMJIII PRESALE 1 @sbsquad DANCE COVER CONCERT TINGGAL 3 HARI LAGIII!!! . . yang belum beli tiket dimohon segera beli ya, sebelum harga naik~~ . . Yakin gak pingin dateng ke acara kpop paling menggelegar(?) 2k17?? Cuma 35rb aja udah bisa nonton perform, dapet goodies, tiket k-festival ... OEMJIII PRESALE 1 @sbsquad DANCE COVER CONCERT TINGGAL 3 HARI LAGIII!!! 😱😱😱 .
.
yang belum beli tiket dimohon segera beli ya, sebelum harga naik~~❗❗❗ .
.
Yakin gak pingin dateng ke acara kpop paling menggelegar(?) 2k17?? Cuma 35rb aja udah bisa nonton perform, dapet goodies, tiket k-festival jadi kalian bisa jajan, shopping² makeup, kpop merch, dll dan tentunya dapet kebahagiaan wqwq 😂 lol

Kuy ajak semua saudara, temen, sahabat, pacar, gebetan dan tetangga tetangga kalian👧👨👦👱 Tiketnya bisa pesan di aku 😉 ditungguuuu ya teman's 😘

#sbsquadconcert2017 #sbsquad #coverdance #coverdancecompetition #eventmalang #eventkpopmalang #kpop #concert
Read more
Yak ini dia coveran sangat freestyle nan random dan dadakan Dalam rangka GAnya @vipsindonesia wish we luck maafkan uploadnya saat deadline huhuhu baru sempat~ I always appreciate bigbang song and i love almost all of it so glad to have this chance~ Big thanks buat mbak @ayura.hayu ... Yak ini dia coveran sangat freestyle nan random dan dadakan 🙈
Dalam rangka GAnya @vipsindonesia wish we luck 😂 maafkan uploadnya saat deadline huhuhu 😿 baru sempat~

I always appreciate bigbang song and i love almost all of it 💛 so glad to have this chance~🎶 Big thanks buat mbak @ayura.hayu yg udah mau nggitarin dan nyanyi koreaan hehehe 😘

@mekunyan @dessywardhani_ @niva_ich @mellinozora @denissii_ @latifahipul

#VIPSINDONESIA #GA_VIPSINDONESIA #GA_MSXVIP #BIGBANG #SINGCOVER #ACCOUSTIC
Read more
Wisuda-dakan done! Makasiiih ya teman's yang sudah berpartisipasi. Maafkan ngasih taunya ...
Media Removed
Wisuda-dakan done! Makasiiih ya teman's yang sudah berpartisipasi. Maafkan ngasih taunya ndadak pol Makasiiih yg jauh jauh datang dari luar negara malang ini. Makasih juga yang sampai melarikan diri dari kantornya That's so much of flower. Thank you (ya nanti bunganya buat ... Wisuda-dakan done!

Makasiiih ya teman's yang sudah berpartisipasi.
Maafkan ngasih taunya ndadak pol 😢
Makasiiih yg jauh jauh datang dari luar negara malang ini.
Makasih juga yang sampai melarikan diri dari kantornya 😂

That's so much of flower. Thank you (ya nanti bunganya buat lalapan cek gak eman😂) And the gift too, thanks a lot!
And lastly... for the pray y'all wishing me!

Thanks! That's all i can say 😭

Ada chokinya 😹
Read more
S? X? Z? Opo yo. ft. @gudetama
Media Removed
S? X? Z? Opo yo. ft. @gudetama S?
X?
Z?

Opo yo.

ft. @gudetama
Pingin update banyak (nb. sangat banyak) hal dan moment di 2016 ini. Tapi ya gitu.... Tak ada perangkat ...
Media Removed
Pingin update banyak (nb. sangat banyak) hal dan moment di 2016 ini. Tapi ya gitu.... Tak ada perangkat yg suitable(?) saya jadi malas Taun ini aja diapdet, lol. Biarlah sudah tidak hangat, namanya juga throwback Semoga ya that-perangkat-yang-suitable cepat ada 2016 such a ... Pingin update banyak (nb. sangat banyak) hal dan moment di 2016 ini.
Tapi ya gitu....
Tak ada perangkat yg suitable(?) saya jadi malas 😅
Taun ini aja diapdet, lol. Biarlah sudah tidak hangat, namanya juga throwback 😅
Semoga ya that-perangkat-yang-suitable cepat ada 😅

2016 such a great year, the beginning(?) of many unexpected moments.

Alhamdulillah.
Welcome 2017.

Jadi curhat... Ini bukan new year greeting ya. udah gitu gambarnya gitu lagi... Maaf 😅
Read more
: so, if someone asking you ㅡhi.. how are you? Do you say "Well, im depressed i feel so broken, my ...
Media Removed
: so, if someone asking you ㅡhi.. how are you? Do you say "Well, im depressed i feel so broken, my world is collapsing and full of darkness, i feel like there is no tomorrow and it feels like it'll never end. I'm hurts" Or do you say "I'm fine" : so, if someone asking you ㅡhi.. how are you?

Do you say
"Well, im depressed i feel so broken, my world is collapsing and full of darkness, i feel like there is no tomorrow and it feels like it'll never end. I'm hurts"

Or do you say
"I'm fine"
: Do you wanna know my story? In the middle of this wide sea, one lonely whale speaks softly. The ...
Media Removed
: Do you wanna know my story? In the middle of this wide sea, one lonely whale speaks softly. The fact that no matter how much she screams, it reaches no one. Its bitterly lonely, So she quietly shut her mouth. Certainly.. Its fine, its nothing. ㅡ Whalien 52 #yougonnabeokaywhale : Do you wanna know my story?

In the middle of this wide sea,
one lonely whale speaks softly.
The fact that no matter how much she screams,
it reaches no one.
Its bitterly lonely,
So she quietly shut her mouth.

Certainly..
Its fine, its nothing.
ㅡ Whalien 52

#yougonnabeokaywhale
🐳