Zahirariffin Instagram Photos and Videos

zahirariffin Zahir Ariffin @zahirariffin mentions
Followers: 35,020
Following: 419
Total Comments: 0
Total Likes: 0

Keep praying and make Duaa 🕋 Semoga segalanya bejalan lancar di bawah lindungan Allah SWT dan mendapat ...
Media Removed
Keep praying and make Duaa 🕋 Semoga segalanya bejalan lancar di bawah lindungan Allah SWT dan mendapat Umrah mabrur. Jaga diri. Jaga hati. Saya tunggu awak pulang Keep praying and make Duaa 🕋 Semoga segalanya bejalan lancar di bawah lindungan Allah SWT dan mendapat Umrah mabrur. Jaga diri. Jaga hati. Saya tunggu awak pulang
Esok @ayofriedchicken_ off day 😎 Malam ni Aquaman jommmm!!! Korang kasi berapa bintang untuk Aquaman? ...
Media Removed
Esok @ayofriedchicken_ off day 😎 Malam ni Aquaman jommmm!!! Korang kasi berapa bintang untuk Aquaman? Esok @ayofriedchicken_ off day 😎 Malam ni Aquaman jommmm!!! Korang kasi berapa bintang untuk Aquaman? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kalah dalam pertandingan, menang di hati rakyat Malaysia 🇲🇾 Selamanya Ekor Harimau Malaya <span class="emoji emoji1f42f"></span> Baju ...
Media Removed
Kalah dalam pertandingan, menang di hati rakyat Malaysia 🇲🇾 Selamanya Ekor Harimau Malaya Baju season mana favourite korang? @harrisannuar @alephewwww #harimaumalaya #ekorharimaumalaya #affsuzukicup #affsuzukicup2018 Kalah dalam pertandingan, menang di hati rakyat Malaysia 🇲🇾 Selamanya Ekor Harimau Malaya 🐯 Baju season mana favourite korang? @harrisannuar @alephewwww #harimaumalaya #ekorharimaumalaya #affsuzukicup #affsuzukicup2018
Kita dah tawan Bangkok. Lepas ni turn Hanoi pula <span class="emoji emoji1f42f"></span>🇲🇾🇻🇳 #harimaumalaya #affsuzukicup18
Media Removed
Kita dah tawan Bangkok. Lepas ni turn Hanoi pula 🇲🇾🇻🇳 #harimaumalaya #affsuzukicup18 Kita dah tawan Bangkok. Lepas ni turn Hanoi pula 🐯🇲🇾🇻🇳 #harimaumalaya #affsuzukicup18
Welcome back, Monster Rocco <span class="emoji emoji1f525"></span> @srsuperrocket @hinofficial • #srsuperrocket #malaysia #widebody ...
Media Removed
Welcome back, Monster Rocco @srsuperrocket @hinofficial • #srsuperrocket #malaysia #widebody #speedhunters #modifiedsociety #carswithoutlimits #carlifestyle #superstreet #blacklist #kaceylegacy #hypertuned #shift #zerotohundred #slammedenuff #stancenationasia ... Welcome back, Monster Rocco 🔥 @srsuperrocket @hinofficial

#srsuperrocket #malaysia #widebody #speedhunters #modifiedsociety #carswithoutlimits #carlifestyle #superstreet #blacklist #kaceylegacy #hypertuned #shift #zerotohundred #slammedenuff #stancenationasia #otaikereta
Read more
Fuh Wak pakai selipar brand apa tu harga RM3k <span class="emoji emoji1f631"></span> Happy belated birthday @wakdoyok
Media Removed
Fuh Wak pakai selipar brand apa tu harga RM3k Happy belated birthday @wakdoyok Fuh Wak pakai selipar brand apa tu harga RM3k 😱 Happy belated birthday @wakdoyok
No longer be my scandal (swipe left) but we still can be Gang Bawang after this kan @vivyyusof
Media Removed
No longer be my scandal (swipe left) but we still can be Gang Bawang after this kan @vivyyusof No longer be my scandal (swipe left) but we still can be Gang Bawang after this kan @vivyyusof
@ayofriedchicken_ X @thegolok_cafe <span class="emoji emoji1f525"></span>
Media Removed
@ayofriedchicken_ X @thegolok_cafe @ayofriedchicken_ X @thegolok_cafe 🔥
Sama cantik sama padan. Bagai pinang dibelah dua. Hari-hari terfikirkan masa depan. Bila agaknya ...
Media Removed
Sama cantik sama padan. Bagai pinang dibelah dua. Hari-hari terfikirkan masa depan. Bila agaknya turn saya dan Si Dia pule? 😛 Congrats my friend @bena1i & wife @nadiyah.shahab on your marriage. Serious korang sweet gila!!! Sama cantik sama padan.
Bagai pinang dibelah dua.
Hari-hari terfikirkan masa depan.
Bila agaknya turn saya dan Si Dia pule? 😛
Congrats my friend @bena1i & wife @nadiyah.shahab on your marriage. Serious korang sweet gila!!! 😍😍😍
Hidup ni kita tak boleh predict. Tak semestinya apa yang kita rancang, apa yang kita minat, akan ...
Media Removed
Hidup ni kita tak boleh predict. Tak semestinya apa yang kita rancang, apa yang kita minat, akan jadi carrier kita. Kadang2 kita akan terjebak dgn dunia yg baru dan kita kene belajar dan menapak dari bawah. Mcm saya, minat kereta, sukan & fashion, dari bidang modelling, saya terus lompat ... Hidup ni kita tak boleh predict. Tak semestinya apa yang kita rancang, apa yang kita minat, akan jadi carrier kita. Kadang2 kita akan terjebak dgn dunia yg baru dan kita kene belajar dan menapak dari bawah. Mcm saya, minat kereta, sukan & fashion, dari bidang modelling, saya terus lompat jd Bapak Ayam 😂 Alhamdulillah! Minggu ni masuk minggu ke-3 @ayofriedchicken_ beroperasi. Disebabkan demand terlalu tinggi, (out of expectation. Alhamdulillah! Rezeki Allah SWT 🙏) saya & partner @nasyrulpete tgh susun strategy untuk buka franchise di setiap negeri. Comment kalau korang berminat nak buka franchise AYO! dan negeri mana yg korang nak 😋 #ayofriedchicken
Read more
Kalau saya nak hadiahkan Sis @saidatulamin Baby Red saya, colour apa yg cun? 🤔
Media Removed
Kalau saya nak hadiahkan Sis @saidatulamin Baby Red saya, colour apa yg cun? 🤔 Kalau saya nak hadiahkan Sis @saidatulamin Baby Red saya, colour apa yg cun? 🤔
Pak Arab ber-selipar GUCCI datang Malaysia semata-mata nak makan @ayofriedchicken_ je. Kaya ...
Media Removed
Pak Arab ber-selipar GUCCI datang Malaysia semata-mata nak makan @ayofriedchicken_ je. Kaya tak kaya? Pak Arab ber-selipar GUCCI datang Malaysia semata-mata nak makan @ayofriedchicken_ je. Kaya tak kaya? 😂
Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang. • Segala pujian itu bagi Allah Tuhan pentadbir seluruh alam, selawat dan salam ke atas penghulu kami Nabi Muhammad SAW berserta keluarga dan sahabat-sahabat baginda. • Ya Allah! Engkaulah Tuhan yang kekal untuk selama- lamanya ... Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

Segala pujian itu bagi Allah Tuhan pentadbir seluruh alam, selawat dan salam ke atas penghulu kami Nabi Muhammad SAW berserta keluarga dan sahabat-sahabat baginda.

Ya Allah! Engkaulah Tuhan yang kekal untuk selama- lamanya sedia ada lagi tiada permulaan. Kelebihan-Mu Maha Agung dan kemurahan-Mu amat melimpah yang sangat-sangat diharapkan. Tibalah sudah tahun baru ke atas kami, kami mohon kepada-Mu perlindungan pada tahun ini daripada syaitan yang direjam dan konco- konconya serta bala tenteranya, kami juga memohon kepada-Mu pertolongan mengalahkan runtunan nafsu yang mendorong ke arah kejahatan, dan kami memohon kepada-Mu kerja-kerja yang boleh mendampingkan diri kami kepada-Mu, wahai Tuhan yang mempunyai kebesaran dan kemuliaan.

Semoga hambaMu ini terus diberi kekuatan dan kekal Istiqomah. Amin. @saidatulamin

1 Muharram. Selamat tahun baru Hijriah 1440
Read more
Selamat pengantin baru dan tahniah @tashamanshahar & suami @raqibmajid. Sepasang pasangan yg ...
Media Removed
Selamat pengantin baru dan tahniah @tashamanshahar & suami @raqibmajid. Sepasang pasangan yg saling melengkapi dalam membina sebuah masjid. Semoga kekal ke Jannah. Amin ️ #raqibxtasha Selamat pengantin baru dan tahniah @tashamanshahar & suami @raqibmajid. Sepasang pasangan yg saling melengkapi dalam membina sebuah masjid. Semoga kekal ke Jannah. Amin ❤️ #raqibxtasha
Saya nak uji minda sambil korang lunch. Mana satu (dua kosong dua empat)? 🧐 • A) 2024 B) 0024 C) ...
Media Removed
Saya nak uji minda sambil korang lunch. Mana satu (dua kosong dua empat)? 🧐 • A) 2024 B) 0024 C) 0044 D) 2044 Saya nak uji minda sambil korang lunch. Mana satu (dua kosong dua empat)? 🧐

A) 2024
B) 0024
C) 0044
D) 2044
That feeling when you seat by the beach while listening to your fav songs <span class="emoji emoji1f3b5"></span> • Enjoying my new wireless ...
Media Removed
That feeling when you seat by the beach while listening to your fav songs • Enjoying my new wireless NIVA by SUDIO. Get 15% discount in conjunction with MERDEKA & Malaysia Day Celebration by using promo code ‘ZAHIR’. Plus, you’ll get free pack of 4 coasters & free delivery to Malaysia. Visit ... That feeling when you seat by the beach while listening to your fav songs 🎵

Enjoying my new wireless NIVA by SUDIO. Get 15% discount in conjunction with MERDEKA & Malaysia Day Celebration by using promo code ‘ZAHIR’. Plus, you’ll get free pack of 4 coasters & free delivery to Malaysia. Visit SUDIO instagram or website www.sudio.com and get yours now 👍 #sudio #sudiosweden #sudiomoments
Read more
Selamat Hari Kemerdekaan, Malaysia 🇲🇾 #61
Media Removed
Selamat Hari Kemerdekaan, Malaysia 🇲🇾 #61 Selamat Hari Kemerdekaan, Malaysia 🇲🇾 #61
Do you believe in comeback? 😎 • Wearing a very cool @chedetofficial tshirt from @fashionvaletcom ...
Media Removed
Do you believe in comeback? 😎 • Wearing a very cool @chedetofficial tshirt from @fashionvaletcom Do you believe in comeback? 😎

Wearing a very cool @chedetofficial tshirt from @fashionvaletcom 💯
Yang memenangkan kita adalah rakyat, dan yang menggerakkan reformasi itu juga adalah rakyat. ...
Media Removed
Yang memenangkan kita adalah rakyat, dan yang menggerakkan reformasi itu juga adalah rakyat. Maka kuasa rakyat itu sendiri sudah cukup membuktikan yang suara rakyat adalah suara keramat. . Perjuangan ini dicetuskan dua dekad lalu. Jadi jika ditanya sampai bila semangat reformasi ... Yang memenangkan kita adalah rakyat, dan yang menggerakkan reformasi itu juga adalah rakyat. Maka kuasa rakyat itu sendiri sudah cukup membuktikan yang suara rakyat adalah suara keramat. .
Perjuangan ini dicetuskan dua dekad lalu. Jadi jika ditanya sampai bila semangat reformasi ini akan dibawa? Sampai bila-bila. .
Untuk menjadi lebih baik dan untuk membentuk masa depan yang cerah buat kita bersama. Perjuangan ini tidak bersifat eksklusif tetapi begitu kolektif. Semua daripada kita, tidak kira siapa pun kita, dan apa jua latar belakang kita selagi kita bernama rakyat Malaysia.
.
31 Ogos ini, membawa kembali era reformasi generasi baharu. Ke arah masa depan Malaysia yang lebih baik, bersama-sama.
:
:
#Malaysia #KeberanianDalamBerjuang #NurulIzzahAnwar #NurulIzzah #Nia #NiaUnity #Reformasi #2DekadKeDepan #FilemPendek
Read more
When Saidatul is not around... (Don’t mention her pls) 🤫 • Matching-matching outfit by FashionValetxJoeFlizzow ...
Media Removed
When Saidatul is not around... (Don’t mention her pls) 🤫 • Matching-matching outfit by FashionValetxJoeFlizzow Merdeka Collection 🇲🇾 @fashionvaletcom @flizzow When Saidatul is not around... (Don’t mention her pls) 🤫

Matching-matching outfit by FashionValetxJoeFlizzow Merdeka Collection 🇲🇾 @fashionvaletcom @flizzow
Jom balik KL. Jalan jam teruk tak? <span class="emoji emoji1f629"></span>
Media Removed
Jom balik KL. Jalan jam teruk tak? Jom balik KL. Jalan jam teruk tak? 😩
Happy 29th birthday my friend. Semoga sentiasa nampak ‘muda’! <span class="emoji emoji1f602"></span>
Media Removed
Happy 29th birthday my friend. Semoga sentiasa nampak ‘muda’! Happy 29th birthday my friend. Semoga sentiasa nampak ‘muda’! 😂
Selamat hari raya. Ni je ootd Hari Raya Korban <span class="emoji emoji1f42e"></span>
Media Removed
Selamat hari raya. Ni je ootd Hari Raya Korban Selamat hari raya. Ni je ootd Hari Raya Korban 🐮
or • #srgsupergarage #srsuperrocket #malaysia #jdm #honda #civic #fd #vtec #hondafd #hondaracing #widebody #hondatuning #hondaloyalty #hondacultured #ktuned #tunedintokyo #speedhunters #modifiedsociety #carswithoutlimits #carlifestyle #superstreet #blacklist #hypertuned ... 🔥 or 💦

#srgsupergarage #srsuperrocket #malaysia #jdm #honda #civic #fd #vtec #hondafd #hondaracing #widebody #hondatuning #hondaloyalty #hondacultured #ktuned #tunedintokyo #speedhunters #modifiedsociety #carswithoutlimits #carlifestyle #superstreet #blacklist #hypertuned #shift #zerotohundred #slammedenuff #stancenationasia #otaikereta
Read more
Mak, sorang melayu sorang korea restu tak? <span class="emoji emoji1f449"></span><span class="emoji emoji1f448"></span>😬
Media Removed
Mak, sorang melayu sorang korea restu tak? 😬 Mak, sorang melayu sorang korea restu tak? 👉👈😬
Shoot kali ni tak sama dengan shoot sebelum ni. Shoot kali ni lebih penghayatan dan semangat. Saya ...
Media Removed
Shoot kali ni tak sama dengan shoot sebelum ni. Shoot kali ni lebih penghayatan dan semangat. Saya tak mampu jadi menteri tapi saya boleh berbakti @n_izzah @niaunity #Justice Shoot kali ni tak sama dengan shoot sebelum ni. Shoot kali ni lebih penghayatan dan semangat. Saya tak mampu jadi menteri tapi saya boleh berbakti @n_izzah @niaunity #Justice
Bila lah nak siap baby saya ni <span class="emoji emoji1f605"></span>
Media Removed
Bila lah nak siap baby saya ni Bila lah nak siap baby saya ni 😅
Okay saya ada satu soalan serious ni. Tp janji korang kene kasi jawapan jujur je. Yg mana satu pilihan ...
Media Removed
Okay saya ada satu soalan serious ni. Tp janji korang kene kasi jawapan jujur je. Yg mana satu pilihan korang? @zahirariffin ke @zahirariffin? Okay saya ada satu soalan serious ni. Tp janji korang kene kasi jawapan jujur je. Yg mana satu pilihan korang? @zahirariffin ke @zahirariffin? 😂
Outfit orang sakit biasa-biasa je <span class="emoji emoji1f605"></span> • Supporting @jubahsouq for KLFW 2018 #jubahsouqxklfw2018 ...
Media Removed
Outfit orang sakit biasa-biasa je • Supporting @jubahsouq for KLFW 2018 #jubahsouqxklfw2018 #klfw2018 Outfit orang sakit biasa-biasa je 😅

Supporting @jubahsouq for KLFW 2018 #jubahsouqxklfw2018 #klfw2018
Kaki tak baik lagi. Nasib baik tongkat motor tolong support <span class="emoji emoji1f605"></span>
Media Removed
Kaki tak baik lagi. Nasib baik tongkat motor tolong support Kaki tak baik lagi. Nasib baik tongkat motor tolong support 😅
Jangan pernah benci cintaku
Media Removed
Jangan pernah benci cintaku Jangan pernah benci cintaku
Susah nak cari restoran sedap lepas dah enjoy shopping kat Mistui? Let me introduce you the new Chinese ...
Media Removed
Susah nak cari restoran sedap lepas dah enjoy shopping kat Mistui? Let me introduce you the new Chinese Halal Restaurant called LeTen. The foods was soooooooo good and affordable. Dari appetisers, main dishes sampai desserts semua terbaik. Check out my story highlights dan selamat telan ... Susah nak cari restoran sedap lepas dah enjoy shopping kat Mistui? Let me introduce you the new Chinese Halal Restaurant called LeTen. The foods was soooooooo good and affordable. Dari appetisers, main dishes sampai desserts semua terbaik. Check out my story highlights dan selamat telan air liur 😋😜 @parathaileten @paradisegrpmy #paradisedynastymy #letenmitsui #xaolongbao #paradisegrpmy
Read more
JDM MEET 2018 <span class="emoji emoji1f1ef1f1f5"></span>🇲🇾 • Project car: @srgsupergarage Wide body: @srsuperrocket Paint job: @herwinto_ramli Photo: ...
Media Removed
JDM MEET 2018 🇲🇾 • Project car: @srgsupergarage Wide body: @srsuperrocket Paint job: @herwinto_ramli Photo: @mohd_safwann • #srgsupergarage #srsuperrocket #malaysia #jdm #honda #civic #fd #vtec #hondaracing #widebody #hondatuning #hondaloyalty #hondacultured #ktuned ... JDM MEET 2018 🇯🇵🇲🇾

Project car: @srgsupergarage
Wide body: @srsuperrocket
Paint job: @herwinto_ramli
Photo: @mohd_safwann

#srgsupergarage #srsuperrocket #malaysia #jdm #honda #civic #fd #vtec #hondaracing #widebody #hondatuning #hondaloyalty #hondacultured #ktuned #tunedintokyo #speedhunters #modifiedsociety #carswithoutlimits #carlifestyle #superstreet #blacklist #hypertuned #shift #zerotohundred #slammedenuff #stancenationasia #carsdaily99 #otaikereta
Read more
Sai ckp kulit saya lg flawless dari kulit perempuan. Betul ke? 🤔 Enjoy our weekend doing Medical ...
Media Removed
Sai ckp kulit saya lg flawless dari kulit perempuan. Betul ke? 🤔 Enjoy our weekend doing Medical Spa at @meclinicmalaysia Sai ckp kulit saya lg flawless dari kulit perempuan. Betul ke? 🤔 Enjoy our weekend doing Medical Spa at @meclinicmalaysia 😌
Makin hari makin sado makcik @saidatulamin tolak @zul_ariffin naik wheelchair <span class="emoji emoji1f61c"></span>
Media Removed
Makin hari makin sado makcik @saidatulamin tolak @zul_ariffin naik wheelchair Makin hari makin sado makcik @saidatulamin tolak @zul_ariffin naik wheelchair 😜
Tahun ni tak join #AOS2018. BadMobile nak rest untuk next event. Ada idea nak upgrade apa lg? @srgsupergarage @srsuperrocket Tahun ni tak join #AOS2018. BadMobile nak rest untuk next event. Ada idea nak upgrade apa lg? 🔥 @srgsupergarage @srsuperrocket
Zaman mula-mula kenal @saidatulamin. Banyak beza tak? <span class="emoji emoji1f61c"></span>
Media Removed
Zaman mula-mula kenal @saidatulamin. Banyak beza tak? Zaman mula-mula kenal @saidatulamin. Banyak beza tak? 😜
Apa petanda kalau orang bujang suka baby ya? <span class="emoji emoji1f476"></span>🏼
Media Removed
Apa petanda kalau orang bujang suka baby ya? 🏼 Apa petanda kalau orang bujang suka baby ya? 👶🏼
Sejak abg main kereta ni, sis pun dah pandai dress up ikut tema tau <span class="emoji emoji1f60d"></span> • #srgsupergarage #srsuperrocket ...
Media Removed
Sejak abg main kereta ni, sis pun dah pandai dress up ikut tema tau • #srgsupergarage #srsuperrocket #malaysia #jdm #honda #civic #fd #vtec #hondafd #hondaracing #widebody #hondatuning #hondaloyalty #hondacultured #ktuned #tunedintokyo #speedhunters #modifiedsociety #carswithoutlimits ... Sejak abg main kereta ni, sis pun dah pandai dress up ikut tema tau 😍

#srgsupergarage #srsuperrocket #malaysia #jdm #honda #civic #fd #vtec #hondafd #hondaracing #widebody #hondatuning #hondaloyalty #hondacultured #ktuned #tunedintokyo #speedhunters #modifiedsociety #carswithoutlimits #carlifestyle #superstreet #blacklist #hypertuned #shift #zerotohundred #slammedenuff #stancenationasia #otaikereta
Read more
Regrettably I’m not be able to attend this prestige event due to my current condition. Thank you ...
Media Removed
Regrettably I’m not be able to attend this prestige event due to my current condition. Thank you Datuk @shahrezza61 for inviting Khairul Norsaidatul Firdaus Alhusna binti Khairul Amin and I. Sorry can’t make it today #fullnamesai #memangpanjang #janganterkejut #prayforzahir Regrettably I’m not be able to attend this prestige event due to my current condition. Thank you Datuk @shahrezza61 for inviting Khairul Norsaidatul Firdaus Alhusna binti Khairul Amin and I. Sorry can’t make it today 🙏😔 #fullnamesai #memangpanjang #janganterkejut #prayforzahir 😭
Biasalah ootd orang sakit. Memang selekeh sikit. Bertongkat pun mengada nak beraya lg <span class="emoji emoji1f605"></span>
Media Removed
Biasalah ootd orang sakit. Memang selekeh sikit. Bertongkat pun mengada nak beraya lg Biasalah ootd orang sakit. Memang selekeh sikit. Bertongkat pun mengada nak beraya lg 😅
Sejak bila @saidatulamin jadi delivery @dahmakan ni? • Thank you @dahmakan for the foods. Walaupun Zahir duduk dalam hospital, but dorang still boleh deliver tau! Makan best, service tip top! Choice pun banyak. Korang just pilih je. Bestttttttt • Enjoy RM12 off with your first purchase ... Sejak bila @saidatulamin jadi delivery @dahmakan ni? 😂

Thank you @dahmakan for the foods. Walaupun Zahir duduk dalam hospital, but dorang still boleh deliver tau! Makan best, service tip top! Choice pun banyak. Korang just pilih je. Bestttttttt 👍

Enjoy RM12 off with your first purchase of @dahmakan using my reward code ‘betasty9022’ 😋
Read more
Alhamdulillah! Operation went well yesterday. I’m fine here <span class="emoji emoji1f60a"></span> Thank you for all the wishes dan Doa ...
Media Removed
Alhamdulillah! Operation went well yesterday. I’m fine here Thank you for all the wishes dan Doa dari korang semua. Doakan saya cepat sembuh. Amin Alhamdulillah! Operation went well yesterday. I’m fine here 😊 Thank you for all the wishes dan Doa dari korang semua. Doakan saya cepat sembuh. Amin 🙏
Biasanya perempuan kalau pandang macam tu nak minta handbag baru. Betul tak? @saidatulamin 🤣
Media Removed
Biasanya perempuan kalau pandang macam tu nak minta handbag baru. Betul tak? @saidatulamin 🤣 Biasanya perempuan kalau pandang macam tu nak minta handbag baru. Betul tak? @saidatulamin 🤣
Haaa apa korang nak comment haa? Nak minta AMIN kan cepat je <span class="emoji emoji1f602"></span> Abang pun dah confuse tak tau ni majlis ...
Media Removed
Haaa apa korang nak comment haa? Nak minta AMIN kan cepat je Abang pun dah confuse tak tau ni majlis siapa sebenarnya. Haha. Btw, thank you @zharif_sofia & @mysararaihan for inviting us to Aqiqah Si Comel Zaysha Zandra Haaa apa korang nak comment haa? Nak minta AMIN kan cepat je 😂 Abang pun dah confuse tak tau ni majlis siapa sebenarnya. Haha. Btw, thank you @zharif_sofia & @mysararaihan for inviting us to Aqiqah Si Comel Zaysha Zandra 💕
Abang dah tunang. Tahun depan nikah. 2 tahun lagi restu tak? Tanya je <span class="emoji emoji1f601"></span>
Media Removed
Abang dah tunang. Tahun depan nikah. 2 tahun lagi restu tak? Tanya je Abang dah tunang. Tahun depan nikah. 2 tahun lagi restu tak? Tanya je 😁
Hari ni hari yang paling banyak dapat invitation open house tp tak dapat nak attend semua. Setuju? ...
Media Removed
Hari ni hari yang paling banyak dapat invitation open house tp tak dapat nak attend semua. Setuju? Siapa gang? Hari ni hari yang paling banyak dapat invitation open house tp tak dapat nak attend semua. Setuju? Siapa gang?
Raya di teratak sedagher @wakdoyok 🏍 #Tiberrrr
Media Removed
Raya di teratak sedagher @wakdoyok 🏍 #Tiberrrr Raya di teratak sedagher @wakdoyok 🏍 #Tiberrrr
Hey guys! Raya tahun ni memang best and I feel really fresh and excited this time around. All thanks ...
Media Removed
Hey guys! Raya tahun ni memang best and I feel really fresh and excited this time around. All thanks to Rexona Men Invisible Dry for keeping me confident all Raya long. And guys, the best part is memang takde kesan langsung!!! Korang semua cepat-cepat, head over to Official Unilever stores ... Hey guys! Raya tahun ni memang best and I feel really fresh and excited this time around. All thanks to Rexona Men Invisible Dry for keeping me confident all Raya long. And guys, the best part is memang takde kesan langsung!!! Korang semua cepat-cepat, head over to Official Unilever stores on Lazada, Shoppee and 11th Street and get your very own Rexona, now!!! #rayamestigaya
#RexonaMY
#RexonaNoStainsChallenge
#NoStainsOnAllColours
Read more